Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Sıcak Saatler
SivasSpor.Com 01.09.2009, 12:36 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.bayrakuzgun.jpg
Diyarbakır yenilgisi sonrası statta 2 saat süren bir toplantı yapan yönetim, teknik heyet için güven oyun kararı aldı.
* 12. adamın ilk kez protesto ettiği Bülent Uygun sessiz kalırken, Başkan Odyakmaz, “Hocamızı harcatmayız” dedi
* İstediği transferleri de yapamayan Yiğidolar’ın bugün iki yabancı oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor...
Avrupa hüsranının ardından ligde de büyük hayal kırıklığı yaşayan Sivasspor’da hareketli saatler yaşanıyor... Diyarbakırspor yenilgisinin ardından kötü gidişin sebeplerini konuşmak için 4 Eylül Stadı’nda iki saat süren bir toplantı yapan Kırmızı-Beyazlı yönetim, teknik direktör Bülent Uygun için güven oyu kararı aldı.
Yönetimin, bugün sona erecek olan transfer sezonunda da daha önce görüştükleri iki futbolcuya imza attırmak için tüm şartları zorlayacakları öğrenildi. Sivasspor’da teknik direktör olarak 4. sezonuna giren Uygun ise göreve başladığı günden bu yana taraftarlar tarafından ilk kez istifaya çağırılmanın şokunu yaşarken, dün sessizliğini bozmadı ve gelişmeleri takip etmekle yetindi.
Başkan’dan tam destek
Kırmızı-Beyazlılar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz, takıma büyük başarılar kazandıran Uygun’u üç maçla harcatmayacaklarını belirterek, “Hocamıza gösterilen tepkilere üzüldük. Şimdi destek zamanı, taraftarlarımızın özellikle bu dönemde takıma daha çok sahip olmaları lazım” diye konuştu.
özsivasli1903 01.09.2009, 12:38 sivasdaki sivaslilarin isi bu is yapan adami tez harcarlar...
bülent uygun türkiyede bir numaradir...
bu takim toparlanacak ve firtinalar koparacak yine...göreceksiniz...
utanmazlar keisn maca beles girenlerdir...
GokhanTurna 01.09.2009, 12:47 Transferde bugün son gün ne olup ne bitceği akşama belli olur
ilteriş58 01.09.2009, 12:53 takıma destek lazım zor dönem çıkacağız bu buhrandan muhakkak ;)
sertmahmutköyü 01.09.2009, 12:53 Bülent Uygun Hocamiza TAM DESTEK HEP DESTEK,unutmayin arkadaslar sivassporumuz nerdeydi nereye geldi üc mac yenildig diye Bülent hocamizin istifasini isteyenler sivasspor taraftari degildir,bugüne kadar hangi anadolu takimi sampiyonlar ligine gitme basarisini göstermis?sivas taraftari bülent uyguna sahip cikarsa bu takim yine sampiyonluga oynar ama köstek olunursa basari zaten gelmez,bir bakin türkiyedeki takimlara her besinci haftada hocalarin gönderiyorlar bu takimlar nasil istikrar saglasinki! onun icin bülent hocaya sahip cikmak lazim,bülent hoca elindeki malzemeye göre bir takim olusturuyor ben cani gönülden inaniyorum ki hic futboldan anlamayan 11 kisiyi bülent hocanin eline verseler o takim yine ilk 10 oynar.
BÜLENT HOCAYA VE YÖNETIME TAM DESTEK HEP DESTEK
ISTE GERCEK SIVAS TARAFTARI
yorumcuyuz 01.09.2009, 12:54 PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
3 sezon sivası çalıştırmış bu 4. sezon. sivasın şu an açık ara galibiyet alarak lider olması lazımdı.üç sezonda takımı oturtamayan bir teknik adam 4. sezonda takımı bitiriyor. yönetim bülentin arkasındayız diyor. vallahi anlamak güç. demekki bizim yöneticiler futboldan anlamıyor. yada bu işin içinde bir iş var. adam kurulu takımı bozacak futbolcuların hepsini haraç mezat satacak yerine 3. ligden futbolcular alacal. takım küme düşmeye oynayacak ve yönetim diyecekki biz bülentin arkasındayız diyecek. vay be. demekki bizler futboldan anlamıyoruz. o zaman ne işimiz var maçta .yönetim doğru söylüyor. yenilmekte bir skor. sivasspor artık üç skordan birisini almak için sahaya çıkıyor. galibiyet olmayacağına göre ya beraberlik ya mağlubiyet. doğruya biz ne anlarız futboldan. anlamayan gitmesin stada kardeşim. ya gidin şak şak yapın bülent hocaya yenilsek bile eleştirmeyin. yada maça gitmeyin. biz ne anlarız futboldan. yönetim anlar.
YNETİME BİR TEK SÖZÜMÜZ VAR. KARDEŞİM SİVASLININ SİVASSPORA DAHA ÇOK SARILMASINI İSTİYORSANIZ İSİMLERİN ÜZERİNDE FAZLA DURMAYIN. BÜLENT UYGUNA TANIDIĞINIZ HOŞ GÖRÜYÜ HANGİ TEKNİK ADAMA GÖSTERİRSENİZ GÖSTERİN BÜLENT UYGUNDAN DAHA BAŞARILI OLUR. SİZ ONU KRAL İLAN ETTİNİZ. AMA KRAL ÇIPLAK SADECE SİZLER GÖRMÜYORSUNUZ.
oquzh4n58 01.09.2009, 13:05 yaw arkadaslar bakın Yıne Dıyorum Bu hoca Gıderse kume Duserız Bulent ' hoca kendını Sıvasa Adamıs bır Hoca Sadece Tek Sucu Zamanında Transfer yapmıyım bu durumda kalmamız ıyı bır Forvetle defans oldukca takım duzeLır ama transfer sadece sanırım oda yapıldı. BULENT HOCA SENI SEVMIYEN OLSUN
oquzh4n58 01.09.2009, 13:07 PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
YAW NE ANKARAGUCU KARDESIM YWA SACMALAMAYIN
ilteriş58 01.09.2009, 13:09 PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
bende duydum ama sanırım yok öyle bişey olsa şimdiye kadar kokusu çıkardı
effenberg 01.09.2009, 13:18 Ligde yaptığı 3 maçta hem ofansif, hem de defansif anlamda başarısız bir grafik sergileyerek taraftarlarını üzen Sivasspor, rakip filelere sadece 1 gol atarken, kalesinde 7 gole engel olamadı.
Sivasspor'un bu sezon ligdeki tek golünü ise 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Trabzonspor maçında Fransız forvet Yannick Kamanan attı.
12 MAÇTA KALESİNDE 32 GOL GÖRDÜ
Bu sezon şu ana dek 5'i Hollanda'daki hazırlık kampında, 2'si Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 3'ü Turkcell Süper Lig'de, 2'si ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda olmak üzere 12 maç yapan Sivasspor, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 9 da mağlubiyet aldı.
Bu maçlarda rakip filelere 9 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 32 gol gördü.
----------------------
Böyle bir taplo varken sanirsam Bülent hocanin Sivasspora verecegi bir sey kalmamistir üstelik Uzun bir zamandir bu takimin teknik patronu transferleri de yapan kendisi demek olmuyor olmuyor futbol da olmayinca birakmak gerek hic bir futbolcu veya teknik ekip calistiklari takimdan büyük degildir.
Herkesi Sivassporu buralar getiren kisi diyor ya birakin hic biri kisi bir takima bir sey varemez öyle basarilar ekip calismasi sonrasi olur .
yorumcuyuz 01.09.2009, 13:21 YAW NE ANKARAGUCU KARDESIM YWA SACMALAMAYIN
BİLİYORMUSUN BİLMİYOR MUSUN? BENIM KULAGIMA CİDDİ DUYUMLAR GELDİ O YUZDEN DİYORUM...!
ZALIM_58 01.09.2009, 13:24 BİLİYORMUSUN BİLMİYOR MUSUN? BENIM KULAGIMA CİDDİ DUYUMLAR GELDİ O YUZDEN DİYORUM...!
evet benimde kulagıma geldi ön sözleşme imzaladı falan ama BUNLARDAN Bİ CACIK OOMAZ YOGURTLA SARIMSAGA YAZIK
gitin yahu orada onu bir sezon bile tutmazlar hemen kovarlar. siz sanıyormusunuzki gittiği yerde sivas gibi ağzı var dili yok yöneticiler olsun. hemen arkasından teneke çalarlar. oda onun için gitmiyor zaten. burası ona çiftlik.
YNETİME BİR TEK SÖZÜMÜZ VAR. KARDEŞİM SİVASLININ SİVASSPORA DAHA ÇOK SARILMASINI İSTİYORSANIZ İSİMLERİN ÜZERİNDE FAZLA DURMAYIN. BÜLENT UYGUNA TANIDIĞINIZ HOŞ GÖRÜYÜ HANGİ TEKNİK ADAMA GÖSTERİRSENİZ GÖSTERİN BÜLENT UYGUNDAN DAHA BAŞARILI OLUR. SİZ ONU KRAL İLAN ETTİNİZ. AMA KRAL ÇIPLAK SADECE SİZLER GÖRMÜYORSUNUZ.
Sen bu düsüncelerle Sivasspora sarilmasan daha iyi olur bence!
yigidocengiz 01.09.2009, 14:15 bence artık bülentin miyadı dolmuştır arkadaşlar.şimdiye kadar(bu senden bahsediyorum) yapamadıkları,yapamayacakların ın teminatı maalesef.herkesin nefretini kazandı,taraftarın bile-ki bu adamı her platfromda savunan sadece SİVASSPOR taraftarıdır-ve yaptığı itici konuşmalarla verdiği ukala demeçlerle tüm türkiyeyi SİVASIMIZA düşman etmeside cabası,sanki düşmanımız azmış gibi.kim ne derse desin şuan bülentin defolup gitmesi için en uygun zaman,yeni gelecek hocanında takımı tanıma fırsatı olur.kimse kusura bakmasın bu benim fikrim
bence artık bülentin miyadı dolmuştır arkadaşlar.şimdiye kadar(bu senden bahsediyorum) yapamadıkları,yapamayacakların ın teminatı maalesef.herkesin nefretini kazandı,taraftarın bile-ki bu adamı her platfromda savunan sadece SİVASSPOR taraftarıdır-ve yaptığı itici konuşmalarla verdiği ukala demeçlerle tüm türkiyeyi SİVASIMIZA düşman etmeside cabası,sanki düşmanımız azmış gibi.kim ne derse desin şuan bülentin defolup gitmesi için en uygun zaman,yeni gelecek hocanında takımı tanıma fırsatı olur.kimse kusura bakmasın bu benim fikrim
Sözde üc büyüklerin yalakalarinin Bülent Uygun´a ve Sivasspora düsmanliklarina o kadar takma gardas.Basarisiz olup herkes tarafindan sevilmektense,basarili olup sevilmemek iyidir.(sende yalaka isen ayri bir konu tabii,o zaman sen forumdan defol git korkak budala)
karanlıkkale 01.09.2009, 14:26 3 sezon sivası çalıştırmış bu 4. sezon. sivasın şu an açık ara galibiyet alarak lider olması lazımdı.üç sezonda takımı oturtamayan bir teknik adam 4. sezonda takımı bitiriyor. yönetim bülentin arkasındayız diyor. vallahi anlamak güç. demekki bizim yöneticiler futboldan anlamıyor. yada bu işin içinde bir iş var. adam kurulu takımı bozacak futbolcuların hepsini haraç mezat satacak yerine 3. ligden futbolcular alacal. takım küme düşmeye oynayacak ve yönetim diyecekki biz bülentin arkasındayız diyecek. vay be. demekki bizler futboldan anlamıyoruz. o zaman ne işimiz var maçta .yönetim doğru söylüyor. yenilmekte bir skor. sivasspor artık üç skordan birisini almak için sahaya çıkıyor. galibiyet olmayacağına göre ya beraberlik ya mağlubiyet. doğruya biz ne anlarız futboldan. anlamayan gitmesin stada kardeşim. ya gidin şak şak yapın bülent hocaya yenilsek bile eleştirmeyin. yada maça gitmeyin. biz ne anlarız futboldan. yönetim anlar.
burda bi dünya msj gördüm ama bu kadar içi boş, gereksiz buram buram cahillik kokan msj ilk defa görüyorum...
açık ara liderlikten bahsedene bakın hele adama önce dönde bi bütçene bak demezler mi...
yurtsall 01.09.2009, 14:26 kardeşim, öyle bir şey olsaydı haberi ilk ben alırdım....................:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:mad:
enesarslan 01.09.2009, 14:28 bülent uygun yaptığı heykeli yıktı, yerle bir etti. yıkılanı tamir etmek mümkün değil artık yeni heykeller yapılmalı...
Bülent Uygun´un en büyük hatasi elindekilerle yetinmeyip,daha iyisini bulmaya calismasidir.Bu sene düsmemeye oynariz seneye sampiyonluga oynariz dünyanin sonu degil.Transfer sezonu biterse bitsin,daha ara transfer ve yeterice kontenjan var.En iyi transferler ara sezonda yapilir,panik yapip her gelen yabanci futbolcuyu alip,kontenjani doldurmamak lazim.Bilica´da ara transferde alinmisti yanlis hatirlamiyorsam.Ben yönetimin ve hocamizin su ana kadar yaptiklarindan memnunum.
izmirliyigido 01.09.2009, 14:30 3 maçta 3 yıllık emeği ve başarıyı göz ardı edecek kadar küçük düşünenleren değilim. Sana sonuna kadar TAM DESTEK, HEP DESTEK BÜLENT HOCAM !...
AYK
SAVIS 58 01.09.2009, 15:03 arkadaslar sakin olalim,sabirli olalim. Ayip oluyor yakismiyor bize.
2.liglerdeydik simdi birden sampiyonlar ligine bile katilma sansi yakalamisken bu ofke nedir?? nerden geldigimizi unutmayalim.
Bu futbol kazanirsin kaybedersin bunlar olagan seyler.Mantikli dusunelim su zamanda kostek olmayalim destek olalim hemde eskisinden daha cok
GERCEK SIVAS TARAFTARI TAKIMINI EN KOTU ZAMANDA DAHA COK DESTEKLER...SAYGILAR
SAVIS 58 01.09.2009, 15:05 AYRICA BULENT UYGUN DA COK BASARILI BIR TEKNIK ADAM BUNU KANITLADI KENDISI TARTISILMAZ.
ISI GUCU RAST GELSIN BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM....
58musab58 01.09.2009, 15:30 bülent uygun çok zor bişey yaptı geçen 2 sezonda kısıtlı imkanlarla müthiş bi takım kurdu...BU SEZON DAHADA ZOR BİŞEY YAPTI O KADROYU DAĞITTI BUKADAR DEĞİŞİKLİİ Bİ TAKIM NASIL KALDIRSIN..
özgühertaş 01.09.2009, 16:12 PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
boş boş yorumlar yazmayalım arkadaşlar.
ya ne sacma sapan yorumlar var burda yok bülent uygun istifa etmesini isteyenler yok yapti heykelleri yikmis.birakin beyler bu isleri siz yeni gelecek hocayi sivasspor milandan barcelonadanmi getirecek saniyosunuz bülent uyguna kimsenin laf konusmaya hakki yok adam sivasin ismini herkese duyurdu iki sezonda,bülent uygun giderse bu takim fazla ayakta durmaz iyi hoca elinizdekiyle yetinmeyi bilin,takiminizin ve hocanizin arkasinda durun,ayip ediyosunuz ya bi insani harcamak ne kadar kolay biz sivaslilar icin,yazik valla
sivastatlıbelam 01.09.2009, 16:28 etki tepki bunu adı niye şaşırdınki hocam.
taraftarı kızdırırsan istafada der başka şey de der.
yigidoilyas 01.09.2009, 16:59 ben ne yazacagımı bilmiyorumki arkadaşlar. ALLAH SONUMUZU HAYIR GETİRSİN. bülent hoca kovulacak veya istifası istenilecek bir hocamıki. onun kalbimizdekiyeri başka. sivas sporun sistemi tamamen bozuldu artık rayına otutturmak kolay degil. fakat imkansızda degil biz sabretmesini bilelim yeter saten aliştik sabra.:confused:
sivasdaki sivaslilarin isi bu is yapan adami tez harcarlar...
bülent uygun türkiyede bir numaradir...
bu takim toparlanacak ve firtinalar koparacak yine...göreceksiniz...
utanmazlar keisn maca beles girenlerdir...
Sivas'taki sivaslıların işi bu diyerek sen kime çamur atmaya kalkıyorsun???
Senden farklı düşünüyorlar diye sivaslıları aşağılama hakkını sana kim veriyor???
Bazıları nedense sivaslıları ve sivasporluları aşağılamaktan adeta zevk alıyor.Kendini bu kadar aşağılayan sözüm ona bu memleket sevdalılarına dünyanın hiçbir yerinde rastlayamayız heralde...
carizma0658 01.09.2009, 18:14 başkan kimse bülent hocayı harcatmak istemıyor sadece sivasa sahıp çıklsın yeter ee bu arada 12. adam sesı etkılı oldu ve herzaman tam destek
57 Mehmet 01.09.2009, 18:19 helal olsun baskanimiza ayni avrupadaki futbol takimlarinin klüb baskanlari gibi düsünüyor ve hocaya destek veriyor.baskanim siz bu takimin basinda oldukca takim yine en kisa zamanda yine zirvede yerini alacagina inaniyorum
subasi29 01.09.2009, 18:21 Yönetimin, bugün sona erecek olan transfer sezonunda da daha önce görüştükleri iki futbolcuya imza attırmak için tüm şartları zorlayacakları öğrenildi. Sivasspor’da teknik direktör olarak 4. sezonuna giren Uygun ise göreve başladığı günden bu yana taraftarlar tarafından ilk kez istifaya çağırılmanın şokunu yaşarken, dün sessizliğini bozmadı ve gelişmeleri takip etmekle yetindi
Yadigar Barcin 01.09.2009, 18:46 Eminimki Bülent Uygun a Istifa cagrisinda bulunanlarin Futboldan uzaktan yakindan ilgilenmedikleri ve anlamadiklarini saniyorum, Sezon baslamis, bu saatte yapilacak Teknikdirektör degisimi bizi cok daha gerilere atar..
Baskanin yaptigi aciklamaya sonuna kadar katiliyorum, sükunetimizi koruyalim, birlik beraberlik gerektiren bu zamanda, Hirsla kalkip Zararla oturmayalim..
Takima zarar verecek aciklamalarimizida biraz frenliyelim, bizede yakisan bu olacaktir....
Hepimiz Sivassporumuzun basarisini istiyoruz, bundan kimsenin süphesi yok, ama agir elestrileri bi kenara birakip yapici olalim..
Saygilar
Alınmış olan karar Sivasspor'a yakışan bir karar olmuştur.
İyi gün kötü gün dedik boşa söylemedik. En kötü günümüz böyle olsun diyorum
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/1/6609.gif
İbrahimAyas01 01.09.2009, 18:58 bazı arkadaşlar Erman Toroglu kesilmiş başımıza.Kolaymı Turkcell Süper ligde bir takımın teknik direktörü olmak.şamiyonluga oynarken eşeltiren yoktu iyi zamanda herkes takımının yanında olur önemli olan kötü zamanda yanında olabilmektir.beleşten taraftar olunmaz.her zaman herşey iyi gidecek diye birşey yok.ayrıca bi arkadaşında dedigi gibi daha ara transfer var.bir kaç hafta galibiyet serisi yaparsa takım devre arasına kadar moralli girebilir.sonra bir kaç transfer ile ikinci devre yine yukarı tırmanmaya başlar Sivasspor.herkes rahat olsun.
bulent gittigi zaman bizim katim gider arkadaslar biraz sag duyu iyi oyuncu isteyen kendini bilmezler birkez maca gitmeyenler birlira verip formasini almayanlar veyada birilerinin kullandigi insanlar biraz akilli olun bulent gibi hoca bulmusunuz bunamayin
canberat 01.09.2009, 21:24 ARKADAŞLAR SİVASSPOR ŞİMDİ HERŞEYDEN ÇOK BİZİM SİVASLI OLUPDA GERÇEKTEN SİVASLIYIM DİYEN HERKESE İHTİYACI VAR LÜTFEN TAM DESTEK ZAMANI DİYORUM SAYGILARIMLA BÜTÜN SİVASLILARI SEVİYORUM
canberat 01.09.2009, 21:26 Alınmış olan karar Sivasspor'a yakışan bir karar olmuştur.
İyi gün kötü gün dedik boşa söylemedik. En kötü günümüz böyle olsun diyorum
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/1/6609.gif
SAYGILARIMLA SİVASLI CANBERAT MEKNAN 10 VATAN 58
kiNgSiZe58 01.09.2009, 21:32 la bu adamları ben anlamıyorum sivas iyi oldugu zaman eywallah kötü zamanında yallah wallah böyle taraftar olmaz olsun. sadece gercek sivas taraftarıgı bu sitede istiyorum zira eleştirerek birsey ulaşamazlar. eleştiri yerine güzelce hata ları yazsalar daha iyi olmazmı ? ben şahsen koyu bır sivas taraftarıyım. Cünkı ben formamı orjınal alıyorum sivasa bi katkım olsun dıye tabı bütçeme göre benı zorluyor fiyatı ama ben yinede alıyorum. herkes böyle yapsa bak sivasspor kimleri daha getirir.sivas bütçesi kücük oldugundan 1 ligden adam getiremiyor
glikoz1986 01.09.2009, 21:45 bazı arkadaşlar Erman Toroglu kesilmiş başımıza.Kolaymı Turkcell Süper ligde bir takımın teknik direktörü olmak.şamiyonluga oynarken eşeltiren yoktu iyi zamanda herkes takımının yanında olur önemli olan kötü zamanda yanında olabilmektir.beleşten taraftar olunmaz.her zaman herşey iyi gidecek diye birşey yok.ayrıca bi arkadaşında dedigi gibi daha ara transfer var.bir kaç hafta galibiyet serisi yaparsa takım devre arasına kadar moralli girebilir.sonra bir kaç transfer ile ikinci devre yine yukarı tırmanmaya başlar Sivasspor.herkes rahat olsun.
revenge58 01.09.2009, 21:46 YAW NE ANKARAGUCU KARDESIM YWA SACMALAMAYIN
ANKARAGÜCÜ VE ANKARASPOR BİRLEŞECEK BÜYÜK BÜTÇELİ BİR TAKIM KURULACAK SENİ DE BAŞIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ DEMİŞ MELİH GÖKÇEK.AMA MECNUN BAŞKAN İZİN VERMEMİŞ.
stutgart58 01.09.2009, 21:46 bu takıma sahip çıkalım kimseye yem etmeyleim bir daha bulamayız böle bir takik adam böle başkan..kıymetini bileelim yoksa çok pişman olur SİVAS HALKI
stutgart58 01.09.2009, 21:47 BÜLENT UYGUN sen bizim herşeyimizsin...BİZİ SAKIN YALNIZ BIRAKMA...3-5 ÇAULCUYA BAKMA TÜM SİVAS SENİN ARKANDA
KİMSE SAÇMALAMASIN BÜLENT UYGUN HİÇ BİR YERE GİDEMEZ BEN KENDİMİ O KADAR SEVMİYORUM BÜLENT UYGUNU SEVDİGİM KADAR!!!!!! Lafım saçmalayanlara;);)
yıgıdolar4eylül 01.09.2009, 22:07 5 hazırlık maçı 4 avrupa maçı 2 lig maçı ;sonuç 3 lig maçında bir önceki maçlardan hiç bir fark yok aynı:mad::mad:
keskin5858 01.09.2009, 22:12 SİVASLI KENDİ DEĞERLERİNİ BU GÜNE KADAR BİLSEYDİ ŞEHİR OLARAK EKONOMİ OLARAK BU DURUMDA OLMAZDI. İÇİNDEN ÇIKMIŞ DEĞERLERE DEĞİLDE BİRİLERİNİN ÖNÜNE SUNDUĞU KUKLALARA DEĞER VERMEZDİ. ÖZ ELEŞTİRİ YAPALIM BEYLER BAK YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERDE BİLE ADAMLAR ŞEHRİ BEĞENMEYİP GİDİYOR BUNUN SUÇLUSU BÜLENT UYGUN MU YOPSA SİVASLIMI. GEÇEN SENE Kİ BAŞARI OLMASA HİÇ BİR FUTBOLCU GELMEZDİ. BİR AVUÇ TARAFTAR OLARAK ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMI DESDEKLEMEZ SİNİZ SONRA ÇIKIP BİLMİŞ BİLMİŞ AKIL VERMEYE KALKAR HOCAYI İSTİFAYA ÇAĞIRIRISINIZ. GERÇEK SİVASLI DOSTUNA ZOR GÜNÜNDE YARDIM EDER VE YANINDA OLUR. BU ZAMANDA GELİN STAD TA DESTEK VERMİYORSUNUZ SUSARAK DESTEK VERİNDE BİR FAYDANIZ OLSUN. BEN VE BENİM GİBİ GERÇEK SİVAS SEVDALISI BÜLENT HOCAYA GÜVENİYOR VE İNANIYOR ESKİ GÜNLER İN YAKIN OLDUĞUNA.
YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT UYGUN,
HÜDA KILIÇINI KESKİN ETSİN ÖMRÜNÜ GÜN GİBİ VEDİT.
57 Mehmet 01.09.2009, 22:36 SİVASLI KENDİ DEĞERLERİNİ BU GÜNE KADAR BİLSEYDİ ŞEHİR OLARAK EKONOMİ OLARAK BU DURUMDA OLMAZDI. İÇİNDEN ÇIKMIŞ DEĞERLERE DEĞİLDE BİRİLERİNİN ÖNÜNE SUNDUĞU KUKLALARA DEĞER VERMEZDİ. ÖZ ELEŞTİRİ YAPALIM BEYLER BAK YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERDE BİLE ADAMLAR ŞEHRİ BEĞENMEYİP GİDİYOR BUNUN SUÇLUSU BÜLENT UYGUN MU YOPSA SİVASLIMI. GEÇEN SENE Kİ BAŞARI OLMASA HİÇ BİR FUTBOLCU GELMEZDİ. BİR AVUÇ TARAFTAR OLARAK ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMI DESDEKLEMEZ SİNİZ SONRA ÇIKIP BİLMİŞ BİLMİŞ AKIL VERMEYE KALKAR HOCAYI İSTİFAYA ÇAĞIRIRISINIZ. GERÇEK SİVASLI DOSTUNA ZOR GÜNÜNDE YARDIM EDER VE YANINDA OLUR. BU ZAMANDA GELİN STAD TA DESTEK VERMİYORSUNUZ SUSARAK DESTEK VERİNDE BİR FAYDANIZ OLSUN. BEN VE BENİM GİBİ GERÇEK SİVAS SEVDALISI BÜLENT HOCAYA GÜVENİYOR VE İNANIYOR ESKİ GÜNLER İN YAKIN OLDUĞUNA.
gercekten cok güzel yazmissin,sana katiliyorum
yigidocengiz 01.09.2009, 22:44 ANKARAGÜCÜ VE ANKARASPOR BİRLEŞECEK BÜYÜK BÜTÇELİ BİR TAKIM KURULACAK SENİ DE BAŞIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ DEMİŞ MELİH GÖKÇEK.AMA MECNUN BAŞKAN İZİN VERMEMİŞ.
keşke gitseymiş o zaman burda yaptığı ukalalıkların kaçta kaçını orada yapabilirdi görseydik ama kısmet değilmiş
yigidocengiz 01.09.2009, 22:46 SİVASLI KENDİ DEĞERLERİNİ BU GÜNE KADAR BİLSEYDİ ŞEHİR OLARAK EKONOMİ OLARAK BU DURUMDA OLMAZDI. İÇİNDEN ÇIKMIŞ DEĞERLERE DEĞİLDE BİRİLERİNİN ÖNÜNE SUNDUĞU KUKLALARA DEĞER VERMEZDİ. ÖZ ELEŞTİRİ YAPALIM BEYLER BAK YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERDE BİLE ADAMLAR ŞEHRİ BEĞENMEYİP GİDİYOR BUNUN SUÇLUSU BÜLENT UYGUN MU YOPSA SİVASLIMI. GEÇEN SENE Kİ BAŞARI OLMASA HİÇ BİR FUTBOLCU GELMEZDİ. BİR AVUÇ TARAFTAR OLARAK ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMI DESDEKLEMEZ SİNİZ SONRA ÇIKIP BİLMİŞ BİLMİŞ AKIL VERMEYE KALKAR HOCAYI İSTİFAYA ÇAĞIRIRISINIZ. GERÇEK SİVASLI DOSTUNA ZOR GÜNÜNDE YARDIM EDER VE YANINDA OLUR. BU ZAMANDA GELİN STAD TA DESTEK VERMİYORSUNUZ SUSARAK DESTEK VERİNDE BİR FAYDANIZ OLSUN. BEN VE BENİM GİBİ GERÇEK SİVAS SEVDALISI BÜLENT HOCAYA GÜVENİYOR VE İNANIYOR ESKİ GÜNLER İN YAKIN OLDUĞUNA.
şehri beğenmeme olayı hikaye arkadaşım.iş bülentte bitiyo.bülenti gören,bülentle konuşan kaçıyor niye acaba.bence duyduğun bazı şeylere kulak ver ve biraz fikir yürüt...........
Kötüyü örnek gösterip haline sükret diyen arkadaslarimiz en cok gecmis yilarda ücüncü ligde oldugumuzdan baslarlar bu güne gelirler ve derlerki bakin simdi süperligdeyiz.bununla menmun olun bunuda yaparken okadar bilincli bir sekilde yaparlarki Takimi birinci lige cikaran ismail kartal Takimin basindaki Teknik adam degilmis gibi yaparlar.Bu kesim Takima vefa adi altinda en büyük vefasizlik yaparlar. Takimi birinci lige cikaran Sivas Belediye Sivas Belediye Başkanı ve Külüp Osman Secilmis Bu cok vefali arkadaslardan bir türlü vefa payini alamaz. Onlar görevini yapip bir bayrak teslim etmislerdir. haklarida verilmelidir. Ayrica en büyük payida Bu Külübü 1967 lerde kuran Nusret AKÇA, Hüseyin YILDIRIM. Hüseyin PALA, Nurettin TARIKAHYA gibi kuruculara da bu vefali arkadaslardan vefa payi almaz..... onlar icin hersey 2006-2007 sezonunu ortasinda baslar Tek bir kisi vefa hak eder bu öyle abartilarak yapilirki, bütün herseyi senle var oldu senden öncesi yoktu denir... Bir adama 40 gün deli dersen deli olurmus misali.... Oda gercekden buna inanir olmazsam olmaz demeye baslar herseyin tek sahibi kndini görür. 6 yil öncesindeki basarida payi olmadigi halde Adma 6 yilda ne olmusa ben yaptim ligede ben cikartim 8.7.4.2 olmayida ben yaptim bile dedirttiniz.
Bülent uygunla yakalanan basariyida hafife almak en büyük vicdansizliktir. onunda hakki verilmeli SivasSpor onun yönetiminde tarihinin en büyük basarilarina imza atti. sezarin hakki sezara ama yanlisda olmusa söylenmeliki yanlis yapanlar yanlislarinin görüldügünü anlasin kendine ceki düzen versin.
Simdi Öyle bir noktaya geldiki Taraftar olarak Külübe en önemli maddi destek sunan kesimlerle statlarda internet sitelerinde kavgalar baslatildi küfürler hakaretler hata Sivasli olmamakla ithamlar basladi bu vefali arkadaslardan.
Bir kulüp gelmemesi gereken en kötü noktaya geldi... basta bu vefali görünen Ama Sehrine takimina taraftar olmayan bunna vefa göstermeyen bu arkadaslar yüzünden.
Taraftar Kaybedince üzülür kizar Kazaninca Sevinir Onuru gruru oksanir. Taraftar Yunana savasa giden asker degildir kimseninde emireri hic degildir. cebinden parasini verir macini izler.kendi parasiyla takimini destekler.....
Her olumsuzluktan kendine vazife cikarip bunu Camiaya sadiri icin firsat sayanlar kadar...... bu vefali fefasizlarda bu takimin bu hale gelmesinden ve bundan sonra yasanacak olumsuzluklardan sorumludur...
Kötüyü örnek gösterip haline sükret diyen arkadaslarimiz en cok gecmis yilarda ücüncü ligde oldugumuzdan baslarlar bu güne gelirler ve derlerki bakin simdi süperligdeyiz.bununla menmun olun bunuda yaparken okadar bilincli bir sekilde yaparlarki Takimi birinci lige cikaran Ismail Kartal Takimin basindaki Teknik adam degilmis gibi yaparlar.
Bu kesim Takima vefa adi altinda en büyük vefasizlik yaparlar. Takimi birinci lige cikaran Sivas Belediye ve Külüp Başkanı Sayin Osman Secilmis Bu cok vefali arkadaslardan bir türlü vefa payini alamaz... Onlar görevini yapip bir bayrak teslim etmislerdir. haklarida verilmelidir.
Ayrica en büyük saygiyi görmesi gereken, bu Külübü 1967 lerde kuran Nusret AKÇA, Hüseyin YILDIRIM. Hüseyin PALA, Nurettin TARIKAHYA gibi kuruculara da bu vefali arkadaslardan vefa payi almaz..... onlar icin hersey 2006-2007 sezonunu ortasinda baslar Tek bir kisi vefayi bagliligi hak eder bu öyle abartilarak yapilirki, bütün herseyi senle var oldu denir senden öncesi yoktu denir... Bir adama 40 gün deli dersen deli olurmus misali.... Oda gercekden buna inanir ben yokken hicbir sey yoktu der. Olmazsam olmaz demeye baslar herseyin tek sahibi kendini görür ne camiayi takar ne taraftari yaptim oldu varmi diyeceginiz demeye baslar susun 3. ligi akliniza getirin demiye baslar. 6 yil öncesindeki basarida payi olmadigi halde Adam 6 yilda ne olmusa ben yaptim süperligede ben cikartim 8.7.4.2 olmayida ben yaptim bile der.
Bülent uygunla yakalanan basariyida hafife almak en büyük vicdansizliktir. onunda hakki verilmeli SivasSpor onun Teknik yönetiminde tarihinin en büyük basarilarina imza atti. sezarin hakki sezara ama yanlisda olmusa söylenmeliki yanlis yapanlar yanlislarinin görüldügünü anlasin kendine ceki düzen versin.abuk subuk laflar ve isler yapmasinlar...
Yapilan yanlislar öyle bir asamaya getirdiki nerdeyse taraftari birbirine vurduracaklar.. sen taraftar degilsin stadin surasinda oturan gercek taraftar digerleri degildir denmiye baslandi... Yani simdi Öyle bir noktaya geldiki Taraftar olarak Külübe en önemli maddi destek sunan kesimlerle statlarda internet sitelerinde kavgalar baslatildi küfürler hakaretler hata Sivasli olmamakla ithamlar basladi bu vefali arkadaslar gibi düsünenler tarafindan.
Bir kulüp gelmemesi gereken en kötü noktaya getirdiler,Taraftardan koparma asamasina geldi. üc bes insan özel yakinliklarindan olabilir cikar iliskilerinden olabilir hatta sadece sevdiklerinden olabilir yada eski takimdaslik aliskanliklarindan bile olabilir. Tartismalari tehlikeli bir bicimde taraftari basta telikeli bir bicimde stadyumdan kacirtma üzerine kuruyorlar ... basta bu vefali görünen Ama Sehrine takimina taraftar olmayan Camiasinin gelisimine iyiligine vefa göstermeyen bu arkadaslar yüzünden olumsuzluklar dahada derinlesiyor olaylar tehlikeli bir noktaya dogru kayiyor..
Anlasilmayan nedir
Taraftar Kaybedince üzülür kizar.... Kazaninca Sevinir Onuru gruru oksanir. Taraftar Yunana savasa giden asker degildir... Birilerini emireri hic degildir. cebinden parasini verir macini izler.kendi parasiyla takimini destekler.....
Her olumsuzluktan kendine vazife cikarip bunu Camiaya sadiri icin firsat Kolayanlar kadar...... bu vefali görünen vefasizlarda bu takimin bu hale gelmesinde pay sahibidirler ve bundan sonra yasanacak olumsuzluklardan sorumludur...
Düzeltilmis hali özürdilerim..................
yigido Atilla 01.09.2009, 23:34 giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kötüyü örnek gösterip haline sükret diyen arkadaslarimiz en cok gecmis yilarda ücüncü ligde oldugumuzdan baslarlar bu güne gelirler ve derlerki bakin simdi süperligdeyiz.bununla menmun olun bunuda yaparken okadar bilincli bir sekilde yaparlarki Takimi birinci lige cikaran Ismail Kartal Takimin basindaki Teknik adam degilmis gibi yaparlar.
Bu kesim Takima vefa adi altinda en büyük vefasizlik yaparlar. Takimi birinci lige cikaran Sivas Belediye ve Külüp Başkanı Sayin Osman Secilmis Bu cok vefali arkadaslardan bir türlü vefa payini alamaz... Onlar görevini yapip bir bayrak teslim etmislerdir. haklarida verilmelidir.
Ayrica en büyük saygiyi görmesi gereken, bu Külübü 1967 lerde kuran Nusret AKÇA, Hüseyin YILDIRIM. Hüseyin PALA, Nurettin TARIKAHYA gibi kuruculara da bu vefali arkadaslardan vefa payi almaz..... onlar icin hersey 2006-2007 sezonunu ortasinda baslar Tek bir kisi vefayi bagliligi hak eder bu öyle abartilarak yapilirki, bütün herseyi senle var oldu denir senden öncesi yoktu denir... Bir adama 40 gün deli dersen deli olurmus misali.... Oda gercekden buna inanir ben yokken hicbir sey yoktu der. Olmazsam olmaz demeye baslar herseyin tek sahibi kendini görür ne camiayi takar ne taraftari yaptim oldu varmi diyeceginiz demeye baslar susun 3. ligi akliniza getirin demiye baslar. 6 yil öncesindeki basarida payi olmadigi halde Adam 6 yilda ne olmusa ben yaptim süperligede ben cikartim 8.7.4.2 olmayida ben yaptim bile der.
Bülent uygunla yakalanan basariyida hafife almak en büyük vicdansizliktir. onunda hakki verilmeli SivasSpor onun Teknik yönetiminde tarihinin en büyük basarilarina imza atti. sezarin hakki sezara ama yanlisda olmusa söylenmeliki yanlis yapanlar yanlislarinin görüldügünü anlasin kendine ceki düzen versin.abuk subuk laflar ve isler yapmasinlar...
Yapilan yanlislar öyle bir asamaya getirdiki nerdeyse taraftari birbirine vurduracaklar.. sen taraftar degilsin stadin surasinda oturan gercek taraftar digerleri degildir denmiye baslandi... Yani simdi Öyle bir noktaya geldiki Taraftar olarak Külübe en önemli maddi destek sunan kesimlerle statlarda internet sitelerinde kavgalar baslatildi küfürler hakaretler hata Sivasli olmamakla ithamlar basladi bu vefali arkadaslar gibi düsünenler tarafindan.
Bir kulüp gelmemesi gereken en kötü noktaya getirdiler,Taraftardan koparma asamasina geldi. üc bes insan özel yakinliklarindan olabilir cikar iliskilerinden olabilir hatta sadece sevdiklerinden olabilir yada eski takimdaslik aliskanliklarindan bile olabilir. Tartismalari tehlikeli bir bicimde taraftari basta telikeli bir bicimde stadyumdan kacirtma üzerine kuruyorlar ... basta bu vefali görünen Ama Sehrine takimina taraftar olmayan Camiasinin gelisimine iyiligine vefa göstermeyen bu arkadaslar yüzünden olumsuzluklar dahada derinlesiyor olaylar tehlikeli bir noktaya dogru kayiyor..
Anlasilmayan nedir
Taraftar Kaybedince üzülür kizar.... Kazaninca Sevinir Onuru gruru oksanir. Taraftar Yunana savasa giden asker degildir... Birilerini emireri hic degildir. cebinden parasini verir macini izler.kendi parasiyla takimini destekler.....
Her olumsuzluktan kendine vazife cikarip bunu Camiaya sadiri icin firsat Kolayanlar kadar...... bu vefali görünen vefasizlarda bu takimin bu hale gelmesinde pay sahibidirler ve bundan sonra yasanacak olumsuzluklardan sorumludur...
Mükkemmel yorumlamissin kardes sivassporun nasil bu günlere geldigini Bilmeyen arkadaslar ögrensin !!!!!!!!!!!
giants kardeşim enfes bir yazı olmuş.Sen daha bu isimlerden hatırladıklarını söyledin.Ya hatırlayamadığımız isimsiz kahramanlar...
Onların bizlerde her zaman ayrı bir yeri olacaktır.Bu vesileyle Sivassporumuza 42 yılda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.
Kendilerini gerçek taraftar sanan kendileri gibi düşünmeyenleri de çakma kabul eden sözüm ona zavallılara diyorum ki, önce tarih...
sivasfutbol 02.09.2009, 00:25 Benden hiç boşuna destek beklemesin abi bu ne ya sattığı adamları anlayamadım nie sattı??Hadi BILICA gitti anladım sen nie TUM'u satıyorsun Muratı nie gönderiyorsun yahu herşeyi anladık diyelim nie sen takımın düzenini bozuyorsun kim ki sen yasin çakmağı getirdin sivasa ben o adamı eşantıyon olarak almam be eski takımda ne yaptiki sivasspora faydası ola bence bülent uygun un takımdan ayrılması lazım biz zorlamıyalım kendisi istifa etsin gitsin.
adam iki sezon üst üste sampiyonluga oynarken iyi diyenler simdi istifa etsin bülent uygun diyolar,bu istifa etsin diyenler ne saniyo ya,bülent uygun istifa ederse gelecek hoca milandan barselodanmi gelecek saniyolar acaba,türkiyede bülent uygundan kaliteli bi teknik hocami var acaba,beyler brakin bu isleri istifa etsin diyenlerde bu isten anlamayan insanlar bülent uygun sivasi braksin aninda baska takimlar kapar,trabzon bile,kapar bülent uygunu,buralarada bos beles sms ler yazmayin bülent uygun istifa diye,elinizdekiyle yetinmesini bilin,hocanin motivasyonunu bozmayin,bülent uygun türkiyenin gelmis gecmis en büyük teknik trektör adayidir,bu isimi belki bes on sene sonra büyük takimlarin basinda duyarsiniz,fener besiktas galatasaray.o zamanda yüzüne bakmaya yüzünüz olsun üc mac kaybettik tamam,olmasa iyiydi ama oldu ama bundan sonra sivas isi siki tutacaktir yenemiyosa yenilmiyecektir,saygilar,
galipgelen 02.09.2009, 00:35 Bülent Hocanın Sivassporumuza kattıkları, başarıları yadsınamaz. Sorun yanlışta ısrar etmesi. Çok basit hatalar yaptı.Evet, herkes hata yapar ama yanlıştan ders almalıdır. Doğruları yapan , takımı doğru oynatan,iyi oyuncuyu göndermeyen, kötü transfer yapmayan, yürekli ama eleştirilere de açık olabilen birine niçin istifa çağrısı yapılsın ki? Lütfen olumlu da olsa olumsuz da olsa eleştirileri normal karşılayalım. Aklıselim hakim olacaktır sonunda.
ya bülent hocanın bu camîaya kattıklarını bir anda silemeyiz... Bunlarda geçer önemli olan bir bütün olmak.
merkez_emre 02.09.2009, 01:31 taraftarlarımızın özellikle bu dönemde takıma daha çok sahip olmaları lazım” diye konuştu.
zamanında maraton seyırcısı bana yeter deyıp taraftarlara pas vermeyen baskanımız son macda gordu kım sıvassporlu kım degıl ?
ümitberlin58 02.09.2009, 02:16 oquzh4n58 kardeşim güya takımı takib ediyorsunuz 3 sezon iydi tamam da 4.sezon yeni takım kurdular diyeceksiniz ki herkes gibi başka bişey bilen yok niye o takımı bozdular şunu herkes gibi bilin bu adamlar 2 yıl önce kampanya üstüne kampanya yaptılar yardım edin diye olmadı dilenci gibi para istediler olmadı kaç kişi yardım etti bu adamlara helal olsun yine iyi getirdiler o işi b,ilmeyen yönetim ve bülent uygun dediğiniz adamlar para olmayınca sattılar tabiki 30 yaşında ki bilicayı 32sinde real madridemi satacaklardı adam kadroyu gençleştirdiyse gelecege yatırım yaptıysa ne suçu var madem çok biliyorsunuz beğenmiyorsunuz adamları gidek indirek adamları hocayı da gönderek eskiden osman seçilmişti şimdide getirek doğan ürgübü başkanlığa hocayıda alır artık başkan schalkeden magath mı olur artık capellomu olur alırlar yada eski günlerdeki gibi 3.lige döneriz orda daha iy destekliyorduk hiç deilse avrupa deilde anadolu ligindeydik tr kupasına bile katılamazdık tr kupası şerefti şimdi son uefa şampiyonunu sivasa getiryon maç yapıyon anderlecht i rüyasındamı gördüydü sivaslılar az gerçekçi olun da adamlar işlerini yapsın küme düşsse bile şu takım helal olsun diyin be adamlar nerden nereye getirdiler sivassporu deil sivası almanyadan geliyoz toprağımız diye eskiden kimse sivasın yüzüne bakmıyordu be büyük otelin bile tipini değiştirmişler sivaslılar için mi yok bepenmediğiniz adamlar sivasspor yaptılar mahhalle takımından şehrinize insan geliyor değişik suratlar görüyorsunuz admlara da hakaret ederek tşk ediyorsunuz helal sana ve senin gibi sivaslıya
Hiç öyle teknik taktik analiz yapmaya gerek yok 5 yıllık süper liğ kariyerimizin en kötü başlangıcını yaptık bu sezon, haklıyız kızmakta... 5 yıldır yapmadıkları kadar kötü transfer politikası izledik bunada kızmakta haklıyız... bülent hocanın ilk göreve başladığı dönemde düşme potasının hemen 1 sıra üstündeydik hatırladınız mı geldiği sene 2. yarının en başarılı takımlarından oldu sivas ertesi sene son haftalarda kaçan şampiyonluk geçen sezon yine son haftalarda kaçan şampiyonluk bunlarıda bülent hoca yaptı durun bi düşünün bu takım 3 sezondur tatil yapmıyor 3 sezondur sezon öncesi hazırlıklarına erken başlıyor yani futbolcular 3 sezondur dinlenmiyor bizim elimizde 30-40 tane kaliteli futbolcu yokki takım 14-15 kişinin sırtında dönüyor hocaya suç bulmamak lazım futbolcular yoruldular ve belkide kendilerince heyecanlarını kaybettiler buda çözülür bi şekilde 3 sezondur bunları başaran bir teknik direktör bunuda çözer... evet bu sene transferde yanlış politika izledik ama 3 senedir futbol dünyası için çerez parasına oyuncu getirip yıldız yaparken bülent hoca hepimiz gayet başarılı buluyorduk övüyorduk bülent hocayı şimdi 4 maç yenildik diyemi bu kadar yaygara yada şampiyolar liğinden elendik diyemi veya uefa avrupa liğine katılamadık diyemi türk insanı balık hafızalıdır derlerdide pek fazla inanmazdım size hatırlatıyım biraz eskiyi hani öyle çok yaşlı bi adam değilim ben 23 yaşındayım ama ben 3. liğde ofspor,pazarspor,tuhalspor maçlarını çok iyi hatırlıyorum yıllarca karadeniz takımlarının bize 3.liğde neler çektirdiklerini... bugün bizi yendikleri için futbolcularını şehirde krallar gibi karşılayan trabzonlularıda iyi hatırlıyorum ben nerden geldiğimi unutmadım daha ben o trabzon'un trabzon belediyespor diye bir takımı vardı 3. liğde o takımı yendiğimde mutlu oluyordum bugün bu istifa dediğimiz bülent uygunlar kızdığımız yönetim getirdi bizi buralara getirdi bizi bu kadar vefasızlık yapmayın sivaslıların sivasta durmadığı kaçmak için fırsat kolladığı bir şehire avrupadan oyuncu getirmek veya ankaradan istanbuldan izmirden oyuncu getirmek ne kadar zor bir iş farkındamısınız istanbuldan ankaradan izmirden memlektine gelipte 1 ay sonra sıkılıp tekrar evine dönen onlarca insan tanıyorum ben ki bu adamların hiç birinin memleketi değil sivas... kendime adıma konuşuyorum bülent hocanın ve yönetimin benim gözümde sınırsız kredileri var her insanın hataları olur her insan bazı yanlış yapabilir evet bülent hoca ve yönetimimiz bu sene bazı yanlışlar yapmışlardır ama bunu düzelteceklerine adım gibi eminim bugün mecnun başkan ve bülent hoca bırakıp gitse kim sahip çıkacak küme düşmeye oynayan bir takıma veya küme düşmüş bir takıma arkamızda senelik bize milyonlarca dolar veren sponsorlarımız yok arkamızda yıllık 10-15 milyon euroluk ürün alan taraftarımız yok bi durun düşünün bunları bülent hocayıda futbolcu gibi düşünün tamam formsuz bir döneminde ama eminim tekrar eski formuna dönecektir insanları eleştiriken günlük düşünmeden eleştirin bugün insanların istifa etmesini istedikleri bülent uygun 5 maç sonra takımı düzeltip sezonu iyi bir yerde bitirdiğinde ne diyeciksiniz aslan bülent hocamı diyesiniz yani bir şekilde tükürdüğünüz yeri yalayacaksınız... hani hepimizin çok sevdiği bir söz var ya... yiğitin harman olduğu yerden geliyoruz diye yiğit adama yakışmaz düşmüşü ezmek düşmüşe saldırmak yigit adama düşene el vermek yakışır yiğit adama düşeni kaldırmak yakışır eğer sizin yiğitlik anlayışınız düşene bir tekmede ben atıyımsa ben yigit felan değilim eğer bu zor dönemde bülent hocaya destek verenler şakşakcı veya yakalaysa açık açık söylüyorum bülent hocanın bu dönemde en büyük şakşakcılarından biride benim en büyük yalaklarından biride benim...bu takım hepimizin kimse bu takımın başarısız olmasını istemez kimse ama kimse isteyerek ekmek yediği kapıya ihanet etmez hele hele bülent hoca gibi allah korkusu olan insanlar hiç etmez!!!
serhatcan 02.09.2009, 15:45 SIKICI ve RENKSİZ oyunla kazananlar tarihte yazılır ama hafızalara yazılmaz....... işte sivassporu özetleyen net ve tam yerinde tanımlama. 3 yıldır sıkıcı ve zevksiz futbol oynayarak kazanılan maçlar. ve sonuç bugün yerlerde sürünen bir sivasspor. ben bülent uygunun yerinde olsam fatih terimi taklit edeceğime Frank Rejkaart ı izlerim.
Metal Gear 02.09.2009, 15:50 SIKICI ve RENKSİZ oyunla kazananlar tarihte yazılır ama hafızalara yazılmaz....... işte sivassporu özetleyen net ve tam yerinde tanımlama. 3 yıldır sıkıcı ve zevksiz futbol oynayarak kazanılan maçlar. ve sonuç bugün yerlerde sürünen bir sivasspor. ben bülent uygunun yerinde olsam fatih terimi taklit edeceğime Frank Rejkaart ı izlerim.
Sıkıcı futbolu sadece bu sene ikinci yarıda oynadık.Sivasspor'u dikkatli takip etmediğinizi düşünüyorum..
sıcak saatler şu hayrettin sedat ve yasin içlüsünü buharlaştırsa da kurtulsak
ofgurleyuk78 02.09.2009, 17:23 Denizli son şans.......................... ....
gölovalı 02.09.2009, 18:34 Bülent Uygun Hocamiza TAM DESTEK HEP DESTEK,unutmayin arkadaslar sivassporumuz nerdeydi nereye geldi üc mac yenildig diye Bülent hocamizin istifasini isteyenler sivasspor taraftari degildir,bugüne kadar hangi anadolu takimi sampiyonlar ligine gitme basarisini göstermis?sivas taraftari bülent uyguna sahip cikarsa bu takim yine sampiyonluga oynar ama köstek olunursa basari zaten gelmez,bir bakin türkiyedeki takimlara her besinci haftada hocalarin gönderiyorlar bu takimlar nasil istikrar saglasinki! onun icin bülent hocaya sahip cikmak lazim,bülent hoca elindeki malzemeye göre bir takim olusturuyor ben cani gönülden inaniyorum ki hic futboldan anlamayan 11 kisiyi bülent hocanin eline verseler o takim yine ilk 10 oynar.
BÜLENT HOCAYA VE YÖNETIME TAM DESTEK HEP DESTEK
ISTE GERCEK SIVAS TARAFTARI
+9999999
köstek olanlar sivassporu 1 kaç yıldır takip edenler. 3.lig den 2.lige ordan playoflara ordan 2.lig a katogorisine ordan süper lige ordan uefa ya ordan şampiyonlar ligine gelmiştir............
bu başarı deilmi ?
3. lige tekrar düşsede sivassporluyuz hep destek tam destek
ne olmus 3 , 5 maç yenildi diye
inşallah tekrar başarılı günlere dönecek.....
Bülent hocama : Hocam onur ve uğuru oyundan al bence yetersizler .petkoviçe güvenmeye devam edebilirsin geçen sene az maç cevirmedi. akında iyi kaleci oda olabilir. oyun kurucumuz yoktu inş mbanangoye faydalı olur. kamanan oynasın abdurrahmanın kulagını çek biraz kilo versin. yasin çakmak biraz daha çalışmalı fenerbahçe deil burası. ersen martin tek oynamasın.pas olayınada çözüm lazım 3 top döndüremiyoruz. Bide Takım korkak oynamasın.
mecnun baskana: başkanım hep yanındayız...
Hangi takımlısınız ?
GARDAŞ SİVASLIYAH
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama futboldab başarılı gidersin bu 2x2=4..Bülent Hoca elinden geleni yapmıştır buna sözüm yok.Ama bir kan değişikliği olması için üstüste kötü sonuçlarımı bekleyeceğiz???Bu arada futbolda dün yoktur maalesef.Geçen sezon Fb ile Gs Hatta ts en kötü sezonunu geçirirken son haftalarda kaçırılan şampiyonluğu BAŞARI diye pazarlamasın kimse!!!
mucahit_58 02.09.2009, 20:07 Hiç öyle teknik taktik analiz yapmaya gerek yok 5 yıllık süper liğ kariyerimizin en kötü başlangıcını yaptık bu sezon, haklıyız kızmakta... 5 yıldır yapmadıkları kadar kötü transfer politikası izledik bunada kızmakta haklıyız... bülent hocanın ilk göreve başladığı dönemde düşme potasının hemen 1 sıra üstündeydik hatırladınız mı geldiği sene 2. yarının en başarılı takımlarından oldu sivas ertesi sene son haftalarda kaçan şampiyonluk geçen sezon yine son haftalarda kaçan şampiyonluk bunlarıda bülent hoca yaptı durun bi düşünün bu takım 3 sezondur tatil yapmıyor 3 sezondur sezon öncesi hazırlıklarına erken başlıyor yani futbolcular 3 sezondur dinlenmiyor bizim elimizde 30-40 tane kaliteli futbolcu yokki takım 14-15 kişinin sırtında dönüyor hocaya suç bulmamak lazım futbolcular yoruldular ve belkide kendilerince heyecanlarını kaybettiler buda çözülür bi şekilde 3 sezondur bunları başaran bir teknik direktör bunuda çözer... evet bu sene transferde yanlış politika izledik ama 3 senedir futbol dünyası için çerez parasına oyuncu getirip yıldız yaparken bülent hoca hepimiz gayet başarılı buluyorduk övüyorduk bülent hocayı şimdi 4 maç yenildik diyemi bu kadar yaygara yada şampiyolar liğinden elendik diyemi veya uefa avrupa liğine katılamadık diyemi türk insanı balık hafızalıdır derlerdide pek fazla inanmazdım size hatırlatıyım biraz eskiyi hani öyle çok yaşlı bi adam değilim ben 23 yaşındayım ama ben 3. liğde ofspor,pazarspor,tuhalspor maçlarını çok iyi hatırlıyorum yıllarca karadeniz takımlarının bize 3.liğde neler çektirdiklerini... bugün bizi yendikleri için futbolcularını şehirde krallar gibi karşılayan trabzonlularıda iyi hatırlıyorum ben nerden geldiğimi unutmadım daha ben o trabzon'un trabzon belediyespor diye bir takımı vardı 3. liğde o takımı yendiğimde mutlu oluyordum bugün bu istifa dediğimiz bülent uygunlar kızdığımız yönetim getirdi bizi buralara getirdi bizi bu kadar vefasızlık yapmayın sivaslıların sivasta durmadığı kaçmak için fırsat kolladığı bir şehire avrupadan oyuncu getirmek veya ankaradan istanbuldan izmirden oyuncu getirmek ne kadar zor bir iş farkındamısınız istanbuldan ankaradan izmirden memlektine gelipte 1 ay sonra sıkılıp tekrar evine dönen onlarca insan tanıyorum ben ki bu adamların hiç birinin memleketi değil sivas... kendime adıma konuşuyorum bülent hocanın ve yönetimin benim gözümde sınırsız kredileri var her insanın hataları olur her insan bazı yanlış yapabilir evet bülent hoca ve yönetimimiz bu sene bazı yanlışlar yapmışlardır ama bunu düzelteceklerine adım gibi eminim bugün mecnun başkan ve bülent hoca bırakıp gitse kim sahip çıkacak küme düşmeye oynayan bir takıma veya küme düşmüş bir takıma arkamızda senelik bize milyonlarca dolar veren sponsorlarımız yok arkamızda yıllık 10-15 milyon euroluk ürün alan taraftarımız yok bi durun düşünün bunları bülent hocayıda futbolcu gibi düşünün tamam formsuz bir döneminde ama eminim tekrar eski formuna dönecektir insanları eleştiriken günlük düşünmeden eleştirin bugün insanların istifa etmesini istedikleri bülent uygun 5 maç sonra takımı düzeltip sezonu iyi bir yerde bitirdiğinde ne diyeciksiniz aslan bülent hocamı diyesiniz yani bir şekilde tükürdüğünüz yeri yalayacaksınız... hani hepimizin çok sevdiği bir söz var ya... yiğitin harman olduğu yerden geliyoruz diye yiğit adama yakışmaz düşmüşü ezmek düşmüşe saldırmak yigit adama düşene el vermek yakışır yiğit adama düşeni kaldırmak yakışır eğer sizin yiğitlik anlayışınız düşene bir tekmede ben atıyımsa ben yigit felan değilim eğer bu zor dönemde bülent hocaya destek verenler şakşakcı veya yakalaysa açık açık söylüyorum bülent hocanın bu dönemde en büyük şakşakcılarından biride benim en büyük yalaklarından biride benim...bu takım hepimizin kimse bu takımın başarısız olmasını istemez kimse ama kimse isteyerek ekmek yediği kapıya ihanet etmez hele hele bülent hoca gibi allah korkusu olan insanlar hiç etmez!!!
Helal olsun kardes ne hissediyorsam aynisini yazmisin.. 11 senedir sivasspor'un gurbettende olsa her macini takip ettim, son 3 yilda gelen basarilarla gogsumuzu kabartan takimimizi bakiyorumda 3 haftada silmis bazilari, kazanilan basarilar bu kadar ucuzmu ya? son uefa sampiyonu geldi sivasa en son avrupa macinda 3-4 sene once tokatspor geliyordu aradaki farki unutmayin bu takimdaki bir suru insanin 3 senelik emegini bu kadar cabuk atamazsaniz, zannimca atanlarin coguda cekirdek cumhuriyetinin vatandaslaridir...
vaybegardas 02.09.2009, 21:02 süper ligde son iki sezondur bir çok futbol kulübünün ve şehrin yaşayamdığı güzellikleri ve duyguları bize yaşatan başta yönetim ve teknik kadro olmak üzere bütün futbolcu kardeşlerimize kötü gündede tam destek hep detek vermeliyiz inşallah takımımız hak ettiği yere gelir. üç beş mağlubiyetle kimse yiğidoyu yıkamaz kendini birşey zanneden futbol yorumcularına ve sahte taraftara gereken cevabı takımımız en kısa zamanda sahada cevabını verecektir
oquzh4n58 02.09.2009, 21:14 aldıgınınz 10 kurusluk bılet oda oturup cekırdek yıyıp gıdıyorsunuz sonra da her hangı sorunda kulubunuzu sucluoysunuz bıde destekleyın be
Kötüyü örnek gösterip haline sükret diyen arkadaslarimiz en cok gecmis yilarda ücüncü ligde oldugumuzdan baslarlar bu güne gelirler ve derlerki bakin simdi süperligdeyiz.bununla menmun olun bunuda yaparken okadar bilincli bir sekilde yaparlarki Takimi birinci lige cikaran ismail kartal Takimin basindaki Teknik adam degilmis gibi yaparlar.Bu kesim Takima vefa adi altinda en büyük vefasizlik yaparlar. Takimi birinci lige cikaran Sivas Belediye Sivas Belediye Başkanı ve Külüp Osman Secilmis Bu cok vefali arkadaslardan bir türlü vefa payini alamaz. Onlar görevini yapip bir bayrak teslim etmislerdir. haklarida verilmelidir. Ayrica en büyük payida Bu Külübü 1967 lerde kuran Nusret AKÇA, Hüseyin YILDIRIM. Hüseyin PALA, Nurettin TARIKAHYA gibi kuruculara da bu vefali arkadaslardan vefa payi almaz..... onlar icin hersey 2006-2007 sezonunu ortasinda baslar Tek bir kisi vefa hak eder bu öyle abartilarak yapilirki, bütün herseyi senle var oldu senden öncesi yoktu denir... Bir adama 40 gün deli dersen deli olurmus misali.... Oda gercekden buna inanir olmazsam olmaz demeye baslar herseyin tek sahibi kndini görür. 6 yil öncesindeki basarida payi olmadigi halde Adma 6 yilda ne olmusa ben yaptim ligede ben cikartim 8.7.4.2 olmayida ben yaptim bile dedirttiniz.
Güzel tarihi tespitler, tebrik ederim.
Hemen hemen her alanda olduğu gibi futbol takımının da trendi yukarı doğru ise bu trendin bir bölümünü görmezden gelmek ve son bir dönemine tüm dikkati vermek mantığa terstir.
Bülent uygunla yakalanan basariyida hafife almak en büyük vicdansizliktir. onunda hakki verilmeli SivasSpor onun yönetiminde tarihinin en büyük basarilarina imza atti. sezarin hakki sezara ama yanlisda olmusa söylenmeliki yanlis yapanlar yanlislarinin görüldügünü anlasin kendine ceki düzen versin..
Bunu defalarca söyledik, kimse bir kaç kendini bilmez dışında vefasız değil. Bir adama bu kadar misyon yüklenirse fıtratı kalitelide olsa yoldan çıkar. Kendine olan adam gibi eleştirilere kulak verip düzenleme yaparak kendisi de kazanmak yerine kendisini eleştirenleri düşman ilan eder ve kendisini körü köre destekleyenleri bu eleştirenlerin üzerine gönderir. Kendisini başında olduğu takımın sevdalısı sayan eleştirilerinde adabı, sınırı iyi bilenleri bile kendisinden uzaklaştırır, gereksiz gerginliğe neden olur.
Simdi Öyle bir noktaya geldiki Taraftar olarak Külübe en önemli maddi destek sunan kesimlerle statlarda internet sitelerinde kavgalar baslatildi küfürler hakaretler hata Sivasli olmamakla ithamlar basladi bu vefali arkadaslardan .
Bülent bey acilen kendisini mantıklıca sevgi dolu eleştirenlerin gönlünü almalı ve tribünde olan bu ayrışmayı, bu ikilemi, en Sivaslı, en iyi taraftar tartışimasına son vermelidir. Bulunduğu konum ve bu şehirdeki insanların kendisine yüklediği bu misyon (ki bence çok yanlış) bunu gerektirir.
Biz eleştrienlerden insaf isteyen, hatta bize kızan, abartıp küfreden arkadaşlar:
"Bize ettiğiniz lafların çok azını yaparak, lütfen deli gibi sevdiğiniz hatta taptığınız, olması gerekenin çok üstünde misyon, görev ve tanım yüklediğiniz bu adamdan ortaya çıkan bu seyirci savaşını sonlandırması için bişeyler açıklamasını isteyin. Ona verdiğiniz misyon bunu yapmasını gerektirir. hani Sivas'ın en nadide adamı, gördüğü en değerli insan, bunu da yapsın"
Bir kulüp gelmemesi gereken en kötü noktaya geldi... basta bu vefali görünen Ama Sehrine takimina taraftar olmayan bunna vefa göstermeyen bu arkadaslar yüzünden.
Bülent bey başta olmak üzere tüm takımı gözü kapalı, amiyane tabirle taparcasına sevmek asıl takımı ikinci plana atmak demektir, bazı arkadaşlar bunu gözden kaçırdılar.
Taraftar Kaybedince üzülür kizar Kazaninca Sevinir Onuru gruru oksanir. Taraftar Yunana savasa giden asker degildir kimseninde emireri hic degildir. cebinden parasini verir macini izler.kendi parasiyla takimini destekler......
Her sporda kaybetmek kazanmak vardır. Adı üstünde spordur, eğlencedir, Bülent beyin tabiri ile temaşa sanatıdır. Bir çoğu tribüne futbol zevkini tatmak, güzel oyun izlemek, takımını desteklemek, eğlenmek, mutlu olmak için gidiyor. Sporu bir savaş gibi görmek, rakibi düşman adletmek, anasına avradına küfretmenin mantığı yoktur.
Ayrıca eleştirenlerin çoğu skoru eleştirmemektedir oynana oyunu eleştirmektedir, tatsız tuzsun bir oyun oynamaktadır takım
Diğer taraftan evet taraftarım ama benim iyi oyun izleme hakkım yok mu? saçma sapan bir oyunu sadece taraftar olduğum için neden izlemek zorunda kalayım ve neden bunu eleştirmeyeyim.
Her olumsuzluktan kendine vazife cikarip bunu Camiaya sadiri icin firsat sayanlar kadar...... bu vefali fefasizlarda bu takimin bu hale gelmesinden ve bundan sonra yasanacak olumsuzluklardan sorumludur...
Vefazlığın nedeni aşırı duygusal Sivas insanıdır.
Sağlıcakla
aldıgınınz 10 kurusluk bılet oda oturup cekırdek yıyıp gıdıyorsunuz sonra da her hangı sorunda kulubunuzu sucluoysunuz bıde destekleyın be
Kimse kulübü suçlamıyor.
On kuruş deyip aşağılama en az iki tana kaç yıldır kombine alanlar var. Buda bir destektir. Ayrıca biz desteklemeyi de biliriz, eleştirmeyi de.
Yeter artık o stada gelen gelemeyen taraftarı suçlamaktan vazgeçin.
Şimdi sana eleştirmek ne demek izahat mı yapayım?
Taraftara yaptığınız eleştirinin çok azını da cesaret edip ve az mantık yürütüp teknik heyete yapsanız çok şey düzelecek. Sizin yüzünüzden Bülent bey takımı babasının malı sanıyor ve her şeye kulağını tıkıyor.
anderlete elenebilirsin trabzona fenere yenilebilirsin. uefa şampiyonu shaktar a elenebilirsin. bu kadar malubiyetten sonra evinde kendi seyircinin önünde diyarbakıra yenilemezsin. yenilirsen taraftarın tepkisine katlanacaksın!...
takım biran önce düzelmeli yoksa bu iş düşmeye kadar gider.bülent uygun çok yanlış yapmaya başladı.başkanın acilen bu işe el atması lazım.
STOPER TRANSFERİ NERDE BÜTÜN YERLERDE HABER ÇIKMIŞTI STOPER DİYE HİÇ DUYULMAMIŞ Bİ TEK SİVASSSPOR.COM DA OLAN HABER DOĞRU ÇIKTI AMA DİĞER STOPER TRANSFERİ NERDE
effenberg 03.09.2009, 12:23 Bakin Süperlig den ilk TDin görevine son verildi yani Denizlispor kan degisikligine gitti haksiz olarak cünkü cok zor maclari üst üste oynadilar üstelik kendi sahalarin da oynanmasi gerek Sivasspor maci iptal edildi belki oynanmis olsaydi kimin galip gelecegini söylemek cok zor ama Denilispor daha agir basiyordu sayet Denilispor kazanmis olsaydi TD görevine devam ediyor olurdu ve bizde ise TD in durum suanki kadar iyi olmazdi.
1.Hafta.
Sivasspor-Trabzonspor(yenildik oysa kazanilmasi gereken mac bakin TS ne durumuna)
Denilispor-Fener(Denilispor yenildi normal rakip FB)
2.Hafta.
Fenerbahce-Sivasspor(Yenildik normal rakip Fener üstelik disarida)
Denilispor-Galatasaray(Denilispor yenildi rakip Galatasaray)
3.Hafa.
Denizlispor-Sivasspor(Ertelendi olabilecekleri üste yazdim)
4.Hafta.
Sivasspor-Diyarbakirspor(Yenildik oysa kesin kazanilmasi bir mac bu gibi takimlar dan kendi sahamiz da puan alamasak kimden alacagiz)
Kayserispor-Denilispor(Denizlispor yenildi bence normal cünkü Kayserispor yabana atilacak bir takim degil.
Kisacasi suan 6 puanimiz olmasi gerekti.(Artik Denizlispor dan alinacak puan veya puanlar da amarto olurdu.
Bu ara Avurpa maclarini saymiyorum orasi tam baska bir arena her acidan Futbolcu,Yönetim,Trarftar,Tekn ik ekip.
Simdi oynanan maclara bakacak olursak kimin gitmesi gerekti.
Futbol da asla gecmise bakilmaz Bülent hoca Sivasspora cok seyler vermistir ve karsiligin da fazlasi ile almistir.
TDlik yapmaz iken birden bire TD oldu ve kariyer yapti kimin sayesinde tabiki Sivassporun sayesinde.
Fatih Terim de Galatasaraya ilk gelisinde GS ya cok seyler verdi Avurpa kupasi sampiyonluklar ama karsiligini fazlasi ile aldi ve iyi bir kariyer yaparak italya ya gitti .(Basarili olamadi orasi ayri bir konu)
Tekrar 2.kez geri gelisi ne oldu tam bir kaos GS da sonu birakmak zorun da kaldi veya görevine son verildi her ikiside ayni.
Bunlar dan dolayi Futbol da bu gündür gecmis ile yasanmaz devamli gelecege bakmak gerek kisiler devamli gelip gecicidir ama kurumlar veya külüpler devamli kalicidir.
ilteriş58 03.09.2009, 14:40 bence kesin bi değerlendirme yapmak için denizlispora yeni gelen teknik adamın 4-5 maçlık bi kariyerine bakmak lazım. sivasspor eğer böyle yaparsa buna göre karar verirse daha sağlıklı olur inancındayım.
ayrıca effenberg değerlendirme ve yorum için teşekkürler iyi bi analiz olmuş ;)
|