Orijinalini görmek için tıklayınız : Revire Döndük

SivasSpor.Com
03.09.2009, 13:47
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildiz33.jpg

Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan ''Revire Döndük'' başlıklı açıklamada, ''Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

-TEKNİK DİREKTÖR UYGUN-

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın kadrosunun sakatlıklar yüzünden halen oluşamadığını ve bu nedenle de sıkıntı çektiklerini dile getirerek, ''Sakatlıkların düzelmesinin ardından rahat nefes alacağız'' ifadelerini kullandı.

Uygun, sakatlıklarla ilgili olarak şöyle dedi:

''Kaptanımız Mehmet Yıldız bir süre önce menüsküsten ameliyat olmuştu. Ameliyatın ardından hafif koşulara başladı. Sezer Badur'un baldırında iltihap oluştu, 10 gün yok. Sedat'ın ayağında zedelenme var, 1 hafta yok. İbrahim Dağaşan'ın sağ baldırda sakatlığı var, 1 hafta yok. Ersen Martin'in adalesinde yırtık var, 2 hafta yok. Musa Aydın'ın sağ omuzunda, İbrahim Şahin'in sol omzunda yırtık var. Abdurahman Dereli'nin sağ ayak kemiğinde kırık var, 6 hafta oynayamayacak. Petkoviç'in omuzundaki zedelenme dolayısıyla ameliyat olma ihtimali var, 4 hafta olmayacak. Kısacası Sivasspor revire döndü. Sakat futbolcuların fazlalığı bizim başarımızı engelliyor. Kadro kurmak zor ama bu zorluğun üstesinden gelmeyi bileceğiz.''

Uygun, Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur elde ettiği başarısı ile tarih yazan ve dar imkan ve kıt bütçeyle Anadolu'dan çıkan bir takımın nasıl başarılı olduğunu ortaya koyan ve şampiyonlukta söz sahibi olduğunu ispatlayan Sivasspor'un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inandığını belirterek, ''Sakatlıklardan uzak günler bizim başarımızı artıracaktır. Kıt imkanlarla tarih yazan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı gösterecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sporcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle her şey mükemmel olacak'' dedi.

Öte yandan, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bugünkü çift idmanı ile yarın sabahki antrenmanın basına kapalı olduğu, yarın akşam saatlerindeki idmanın ise basına açık olduğu belirtildi.

Kaynak : AA

kocakss58
03.09.2009, 13:49
resmen revire dönmüşüz.ama bu hafta maç yoktur.gelecek haftaya kadar düzelenler olur inşaallah....

ÖFŞ2041
03.09.2009, 13:50
Abdurrahman 6 hafta mıı :confused:

Besyo_cu
03.09.2009, 13:55
Önceki yıllar taş gibi takımdık rakibin çok sert müdahalelerinden sonra bile hiç bişey olmamış gibi ayağa kalkardı oyuncularımız. Şimdi ise dokunmayla en az 2 hafta sakatlanıyoruz.

Bu değişimin nedeni nedir anlamadım ?

SenSetik
03.09.2009, 13:59
Önceki yıllar taş gibi takımdık rakibin çok sert müdahalelerinden sonra bile hiç bişey olmamış gibi ayağa kalkardı oyuncularımız. Şimdi ise dokunmayla en az 2 hafta sakatlanıyoruz.

türbülent yönteminini yan etkileri olsa gerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

sabanoh
03.09.2009, 14:11
Onur sakat degilmi arkadaslar, benim birtek sakat görmek istedigim oyuncu oydu.
Bulent hoca yoksa onu 90 dk oynatir ve hiç bir varlik gösteremez.

ShabbatShalom
03.09.2009, 14:11
bu sene Herşey Tersine Gidiyor Allah Yardımcımız Olsun İnşallah Düzlelir Herşey

yigidogurbettee
03.09.2009, 15:14
12.. hafta açıklaması burdan geliyormuş demekki :D 12. haftaya kadar ye babam yee..

ilteriş58
03.09.2009, 15:16

taş gibi oyuncu mu kaldı takımda alayını yolladılar.... topladılar kadroya. neyse inşallah kısa zamanda düzelirler.

Besyo_cu
03.09.2009, 15:19
taş gibi oyuncu mu kaldı takımda alayını yolladılar.... topladılar kadroya. neyse inşallah kısa zamanda düzelirler.

Sakat oyuncuların hemen hemen hepsi eski oyuncularımız. Mehmet Yıldız , Sedat , Musa , A.Dereli, Petkoviç...

SAVIS 58
03.09.2009, 15:24
insallah en kisa zamanda tekrar as kadromuzu sahalarda goruruz.
Sivassporumuza bu sene Turkcell Süper ligte Basarilar. ilk 4 veya 5 yeterli basari bence.....

fatihtuztas
03.09.2009, 15:27
hadi ersen in varlığı ile yokluğu zaten aynı da diğerleri bir an önce iyileşse bari.

Murat ARICI
03.09.2009, 15:30
BU YENİ BİR HABER Mİ YOK SİTEDE DENEME YAYINI MI YAPILIYOR..

furky.b
03.09.2009, 17:04
Ersen Martin Ve Petkovicin Sakatlanmalarina Sevindim :D
Yasin Cakmakda Katilsaydi Keske..

ilteriş58
03.09.2009, 17:20
BU YENİ BİR HABER Mİ YOK SİTEDE DENEME YAYINI MI YAPILIYOR..

yeni haber kardeş maraton.com da görmüştüm aynısını

58musab58
03.09.2009, 17:49
geçen sene onur gibi futbolcular kadromuza giremezdi bu sene adamların alternetifi yok bu sakatlıkların hepsi diyarbakır maçından sonra belli oldu...ama biz sadece bi oyuncu transfer ettik noluor bu takıma anlamıyorum...geçen sene bu takımda yedek dahi duramyacak oyuncuları alternatifi yok

muratugur58
03.09.2009, 17:56
hoca madem bu kadar sakat var çogu uzun süre oynamayacak .niye adam alınmadı çıkıp sen oynuyacaksın .ondan sonra dert yanıyorsun .almıyorlarsa çokıp söyle .

İbrahimAyas01
03.09.2009, 17:58
bu oyuncuların hepsi birden nasıl sakatlanıyorki.kondisyoneri,fi zyoterapitisti yokmu bu takımın.geçen seneki fenerbahçenin haline döner heralde.2 hafta josico yok 2 hafta emre yok 1 hafta alex yok 1 ay semih yok :confused:
shaktarla oynanan rövanç maçında defansın solundan oynayan bir adam vardı sakallı o adam bence bankasyada bile oynayacak kapasitede degil nasıl sivassporda 11 de oynar ama yerine giren genç oyuncuyu çok begendim

özgühertaş
03.09.2009, 18:02
hoca madem bu kadar sakat var çogu uzun süre oynamayacak .niye adam alınmadı çıkıp sen oynuyacaksın .ondan sonra dert yanıyorsun .almıyorlarsa çokıp söyle .
hocaya bu kadarda yıklenmeye gerek yok arkadaşlar bu takım iyiykende bülent hoca vardı başında biraz sabırlı olalım.güzel günleryakında 3-5 hafta sonra yiğido fırtınası esmeye devam edicek yeterki bizler yıkıcı ve kırıcı olmayalım.biraz sabır sadce biraz sabır birazda destek hepsi bu.

makebu
03.09.2009, 18:43
addurrahmanın 6 hafta olmaması çok kötü..tüm sakatlara acil şifalar...

sivaslitaner58
03.09.2009, 18:47
iyi transfer yapamadik ne aldik ki halen sikintimiz var

yorumyapıyombenya
03.09.2009, 19:02
Takım revire döner tabi Bülent hoca takıma idma mı yaptırıyor bu takım yaz kampında yan gelip yatmış 60. d dan sonra takım bitik acile takma kondisyoner lazım. YETER ARTIK BARİ TAKIMA ANTREMAN YAPTIR.

karen
03.09.2009, 19:12
demekki sivasspor dedikeri gibi eski sivasspor deil,önceki yillarda as kadrodan yedi eksikle oynadik,ama cikan tüm gücünü ortaya koyuyo ve limitini zorluyodu yedeklere kaldiysak yedeklerde kendini göstermeli,aksi halde bu takimda kalmamalilar demekki süperlig kapastesi olmayan oyuncu durumuna düserler,ya ciksin aslanlar gibi mücadele etsinler yada bu takimi terk etsinler,yeter bu kadar sivas sporumuzu ayaklar altina düsürdükleri,ben almanyada yasiyorum bu durum benim bi sivasli olarak cok zoruma gidiyo,herkes sivas bu sene küme düser diyo yazik,sivas bu durumda olacak takim deil,saygilar,ya sev yada terket,ya bu deveyi gütsünler oyuncular yada bu diyardan gitsinler,sivassporumuzuda ayaklar altina almasinlar,hele erman adinda bi oyuncu aldik,hervetum gibvi bi oyuncuyu verdik onun yerine bide üste para vermisiz neyini gördük ya bu adamin,adam top bile saklayamiyo,hervetumun tirnagi olamaz,

subasi29
03.09.2009, 20:04
geriye kim kaldi paf takim ciksin oynasin

Aydogan58
03.09.2009, 20:06
Uygun, Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur elde ettiği başarısı ile tarih yazan ve dar imkan ve kıt bütçeyle Anadolu'dan çıkan bir takımın nasıl başarılı olduğunu ortaya koyan ve şampiyonlukta söz sahibi olduğunu ispatlayan Sivasspor'un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inandığını belirterek, ''Sakatlıklardan uzak günler bizim başarımızı artıracaktır. Kıt imkanlarla tarih yazan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı gösterecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sporcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle her şey mükemmel olacak'' dedi.

Öte yandan, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bugünkü çift idmanı ile yarın sabahki antrenmanın basına kapalı olduğu, yarın akşam saatlerindeki idmanın ise basına açık olduğu belirtildi.

ya bu adam daha halen gecmisi yedirmeye kalkiyor bizlere,,,,
hani dün gecmiste ,,, bugün ise bugündü ????

halen basina cikiyor ben söyle yaptim ben böyle etim .........
yok kit imkanlarla yapmis ,,, sen kimi kandirmaya calisiyon ,sivassporun bugüne denk 1 kurus bilen borcu olmamasi lazim,,gecen seneki kampanyadanda avrupanin en iyi ve modern otobüsünü bastik parayi aldik,,
bu senede bastik parayi sahamizi yaptirdik,,benim bildigim 1 kurus borcumuz yok ,bu gelmis kisit imkanlarmis diyip duruyor,, keske paraya kiyip taraftarin istedigi transferleri yapsaydinda 10 milytl borcumuz olsaydi

shang
03.09.2009, 20:09
abdurrahmana çok yazık oldu doğru düzgün bi apomuz vardı oda 6 hafta yok

antalyadanfevzi
03.09.2009, 21:00
sayın uygun sezon planlamasını siz hangi tarihlerde yapıyorsunuz??:confused:
türk milli takımı için fatih terim nasıl ki imparator bülent uygun da sivas için imaparator..Yanlış mı düşünüyoruz??İmparatorlar eksiksiz ve hatasız yönetim sergilerler.Sezon başından beri hata üstüne hata..Çok eksik var,, hatalı yönetim..inşallah şu 15 gün içerisinde sorunu çözüp Denizliye 5 atarız;)

altuntas58
03.09.2009, 21:57
Takım olmak kolay değil her türlü sakatlıklara hazırlıklı olmalıyız yedek kulübemizi kaliteli futbolcularla desteklemeliyizki böyle zor durumlarda müdehale etmeliyiz bütün futbolcularımıza acil şifaflar dilerim

sevda58
03.09.2009, 22:42
Allah sonumuzu hayir etsin, ne olduda hepsi bir anda sakatlandi:confused: , eskiden bukadar sakatlik olsa yedeklerimizde cikip yine iyi oynayip maci almasini bilirdi, ama simdi hangi yedekte olan oyuncuyu oynatacagiz??... insallah tez zamanda iylesirler

ilteriş58
03.09.2009, 23:02
Allah sonumuzu hayir etsin, ne olduda hepsi bir anda sakatlandi:confused: , eskiden bukadar sakatlik olsa yedeklerimizde cikip yine iyi oynayip maci almasini bilirdi, ama simdi hangi yedekte olan oyuncuyu oynatacagiz??... insallah tez zamanda iylesirler

zaten şimdi kimin yedek olduğu kimin as oyuncu olduğu belli değil ki takımda hala bi şablon yok :confused:

Burack
03.09.2009, 23:04
12.. hafta açıklaması burdan geliyormuş demekki :D 12. haftaya kadar ye babam yee..

Evet aynen ta neleri hesaplamislar :)

LosTie58
03.09.2009, 23:21
Off n'olmuş böyle takıma ya gerçekten revire dönmüşüz.Özellikle son zamanlarda en iyi oynayanlardan Abdurrahman'ın 6 hafta olmaması çok kötü.

yigidocengiz
03.09.2009, 23:26
eline kına yaksın bülo takımın azına etti bıraktı,uyuz oluyorum şu adama ya....

izmiriyigidosu
03.09.2009, 23:53
valla durum hiçte iyi gözükmüyor cogu futbolcu 1 aydan asagı kendını toparlayamaz sakat futbolcular yani buda demek oluyorki yenilgiler devam edecek ben zaten 3 4hafta sıvastan hıc bısey beklemıyorum bu kadroyla zor olur ılerlemek sakatların iyileşmesini beklicez inş en yakın zamnda iyileşirlerde sivasımızın güsel futbolunu yeniden izleriz

yigido Atilla
04.09.2009, 00:11
''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

Mehmet yildiz ve Sezer baduru anladik Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in Bu kadar sakatlik nasil oluyor Antreman metodlarinda bir yanlislikmi var demeden de insan gecemiyor.Bu millitakim arasi isimize yaradi derken takimda saglam futbolcu kalmadi, bir yandan da hoca saglam futbolculari sivasspordan kiclarina vurup gönderiyor,bu nasil is Bülent hoca sirada kim var gönderiecek, Böyle giderse siranin basinda sen görünüyorsun...Simdi bu saktliklarda Murat erdogan faruk bayar oynayamazmiydi diye sormazlarmi sana

Canimgibi
04.09.2009, 00:32
Gecen sezon elinde Thum,Kamanan,Balili gibi forvetlerin varken Mehmet YILDIZ da sürekli inat edip 90 dakika oynatmanin faturasini Sayin Bülent UYGUN pahaliya ödüyor..Herkesin gol attigi biz sezonun arkasindan,gol atacak futbolcu kalmamasi da üzücü bir durum..

Aydogan58
04.09.2009, 01:53
''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

Mehmet yildiz ve Sezer baduru anladik Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in Bu kadar sakatlik nasil oluyor Antreman metodlarinda bir yanlislikmi var demeden de insan gecemiyor.Bu millitakim arasi isimize yaradi derken takimda saglam futbolcu kalmadi, bir yandan da hoca saglam futbolculari sivasspordan kiclarina vurup gönderiyor,bu nasil is Bülent hoca sirada kim var gönderiecek, Böyle giderse siranin basinda sen görünüyorsun...Simdi bu saktliklarda Murat erdogan faruk bayar oynayamazmiydi diye sormazlarmi sana

ya arkadas sen halen anlamadinmi ???

sivassporda artik dogru dürüst top oynayacak adami kaldi ,,koc gibi yigidolar ,,artik sahaya cikip 3 pas yapamaz halere düstü,, gelene eziliyor gidene eziliyorlar,, sahaya sadece mal yaylanir gibi 90dk. girip 3 yemem 5 yerim diyip cikiyorlar..
sahaya giripde bülent uygunun hatasindan,seyircilerden istifa diye duymaktansa,raporlu sakatliklardan dolayi kacan kacana

Aydogan58
04.09.2009, 02:38
arkadaslar bunu bizim asker bülent ,,werner lorantin cirakligini yaparken aciklamis sene 2005de;

MENAJERLİK TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Menejerlik ve antrenörlük konusunda görüşlerini de dile getiren Bülent Uygun “ Gelecekte Fenerbahçe'de ve Sivasspor'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Ama Türkiye'nin kanayan yarası olan menajerliğe de birilerinin iyi bir şekilde ön ayak olması ve onunla birlikte herkesin yolunun açılması gerektiği düşüncesindeyim. Biz de kendimize öncelikle 2-3 sene içinde bu misyonu yükledik. Ondan sonraki misyonda tabii ki antrenörlük de gelebilir. Çünkü Türkiye'de 20 tane hocanın etrafında kısır döngü gibi dönen Turkcell Süper Ligi'nde benim gibi daha birçok dışarıda kalan en az 200 tane hoca şans bekliyor. Dolayısıyla onu da zamanı geldiğinde kendi değerlendirmeme alacağım.''

Fenerbahçe ve milli takımlarda menajer olarak hizmet etmeyi de hedeflediğini belirten Uygun, ''Bana göre yetiştiğim, Türkiye'nin beni sevdiği ve asker Bülent olduğum Fenerbahçe kulübümde menajer olarak da görev yapmayı hedefliyorum. Milli takımımızda da menajer olarak görev yapabilmek ideallerim arasında “ dedi.
Yeniülke Gazetesi

Burack
04.09.2009, 02:56
arkadaslar bunu bizim asker bülent ,,werner lorantin cirakligini yaparken aciklamis sene 2005de;

MENAJERLİK TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Menejerlik ve antrenörlük konusunda görüşlerini de dile getiren Bülent Uygun  Gelecekte Fenerbahçe'de ve Sivasspor'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Ama Türkiye'nin kanayan yarası olan menajerliğe de birilerinin iyi bir şekilde ön ayak olması ve onunla birlikte herkesin yolunun açılması gerektiği düşüncesindeyim. Biz de kendimize öncelikle 2-3 sene içinde bu misyonu yükledik. Ondan sonraki misyonda tabii ki antrenörlük de gelebilir. Çünkü Türkiye'de 20 tane hocanın etrafında kısır döngü gibi dönen Turkcell Süper Ligi'nde benim gibi daha birçok dışarıda kalan en az 200 tane hoca şans bekliyor. Dolayısıyla onu da zamanı geldiğinde kendi değerlendirmeme alacağım.''

Fenerbahçe ve milli takımlarda menajer olarak hizmet etmeyi de hedeflediğini belirten Uygun, ''Bana göre yetiştiğim, Türkiye'nin beni sevdiği ve asker Bülent olduğum Fenerbahçe kulübümde menajer olarak da görev yapmayı hedefliyorum. Milli takımımızda da menajer olarak görev yapabilmek ideallerim arasında  dedi.
Yeniülke Gazetesi

Abi çıkartmayın su kirli çamasırları, zaten teker teker çıkıyor. :)

yigidocengiz
04.09.2009, 03:21
hep olumsuz yazıyorum bu günlerde ama belki bu işte bir hayır vardır bizim bilmediğimiz.İNŞALLAH ta bizim için hayırlı olur

yigido Atilla
04.09.2009, 03:47
ya arkadas sen halen anlamadinmi ???

sivassporda artik dogru dürüst top oynayacak adami kaldi ,,koc gibi yigidolar ,,artik sahaya cikip 3 pas yapamaz halere düstü,, gelene eziliyor gidene eziliyorlar,, sahaya sadece mal yaylanir gibi 90dk. girip 3 yemem 5 yerim diyip cikiyorlar..
sahaya giripde bülent uygunun hatasindan,seyircilerden istifa diye duymaktansa,raporlu sakatliklardan dolayi kacan kacana

Arkadasim ben neyi anlamamisim biraz detayli yazarmisin ?????

İbrahimAyas01
04.09.2009, 06:16
Arkadasim ben neyi anlamamisim biraz detayli yazarmisin ?????

iyileşselerde birşey olmaz demek istemiş heralde.geçen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında uçurum farkı var demek istemiş sanırım bir başka deyişler :confused:

vexol58
04.09.2009, 08:42
12.haftaya kadar atı alan üsküdarı geçer..işimiz çok zor gerçekten..

yigido_mami_58
04.09.2009, 10:04
hepsi illaki önemli oyuncular ama apdurrahman dereli kötü 6 hafta cok uzun buna gelin 7 dıyelım insallah özlenen sivasa çabuk kavuşuruz çünkü galibiyeti ve sevinmeyi özledim

ozbss07
04.09.2009, 10:57
ya olmaz bu kadarda şans ya olmaz ya ama hazırlık maçlarında 2 oyuncu sakattı geln 5 attı giden 3 attı :D

effenberg
04.09.2009, 12:13
türbülent yönteminini yan etkileri olsa gerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Zaten bu türbülent yönetiminin bize neye mal oldugunu asagadaki yazi ile Zeki Col aciklamis.:D
-------------

Hiç unutmam... Trabzonspor'u 3-0 yendikleri maç sonrası bir açıklama yapmıştı. Kendi bulduğunu ifade ettiği ve "Türbülent" sistemi dediği bir antrenman metoduyla o performansı sağladıklarını söylemişti. O sistem, nedense o maçtan sonra hiçbir işe yaramadı, hatta türbülansa dönüştü! Önce deplasmandaki Gaziantepspor, sonra iç sahadaki Büyükşehir Belediyespor yenilgileri... Son haftada yaşanan Galatasaray mağlubiyeti derken, Sivasspor ayağına gelen kısmeti tepti(Zeki Col)

tonusluyum
04.09.2009, 12:25
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildiz33.jpg

Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan ''Revire Döndük'' başlıklı açıklamada, ''Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

-TEKNİK DİREKTÖR UYGUN-

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın kadrosunun sakatlıklar yüzünden halen oluşamadığını ve bu nedenle de sıkıntı çektiklerini dile getirerek, ''Sakatlıkların düzelmesinin ardından rahat nefes alacağız'' ifadelerini kullandı.

Uygun, sakatlıklarla ilgili olarak şöyle dedi:

''Kaptanımız Mehmet Yıldız bir süre önce menüsküsten ameliyat olmuştu. Ameliyatın ardından hafif koşulara başladı. Sezer Badur'un baldırında iltihap oluştu, 10 gün yok. Sedat'ın ayağında zedelenme var, 1 hafta yok. İbrahim Dağaşan'ın sağ baldırda sakatlığı var, 1 hafta yok. Ersen Martin'in adalesinde yırtık var, 2 hafta yok. Musa Aydın'ın sağ omuzunda, İbrahim Şahin'in sol omzunda yırtık var. Abdurahman Dereli'nin sağ ayak kemiğinde kırık var, 6 hafta oynayamayacak. Petkoviç'in omuzundaki zedelenme dolayısıyla ameliyat olma ihtimali var, 4 hafta olmayacak. Kısacası Sivasspor revire döndü. Sakat futbolcuların fazlalığı bizim başarımızı engelliyor. Kadro kurmak zor ama bu zorluğun üstesinden gelmeyi bileceğiz.''

Kaynak : AA

tamanen aklanma politikası bu m. yıldız we sezer sezonun 2. haftasına yetişiyolardı fener maçına ne olduda hala sakatlar diğerlerine ne olduda sakatlandılar tek tek açıklasınlar ben bi futbolcunun ağzından duydum bunu bi kaç sakatlık war doğru ama gerisi yalan hangi oyuncunun söylediğini burda demem doğru olmaz ama bu böyle kandırılıyorsunuz

tonusluyum
04.09.2009, 12:31
bide ek olarak oynayabilecek durumdaki oyuncular bile oynamıyo artık diye

risale69
04.09.2009, 12:38
Onur sakat degilmi arkadaslar, benim birtek sakat görmek istedigim oyuncu oydu.
Bulent hoca yoksa onu 90 dk oynatir ve hiç bir varlik gösteremez.
nasıl konuşuyorsun öyle sakat görmek falan.bu nasıl bir fanatikliktir ki başkasının canının yanmasını istiyorsun.

bonuce123
04.09.2009, 15:34
Mehmet Yildiz Takımın Her Seyi Artık Keske Sakat Olmasaydı 2. Sınıf Forvetlerle Gol Arıyor Takımm

yigidomurat
04.09.2009, 19:31
nasıl konuşuyorsun öyle sakat görmek falan.bu nasıl bir fanatikliktir ki başkasının canının yanmasını istiyorsun.

mesele kimsenin canını yanması falan değil arkadaşım.bende abdurrahman yerine onurun,hayrinin,sedatın sakat olmasını isterdim.çünkü bu oyuncuların maalesef faydasından çok zararı var.insan olabilecek şeyleri isytiyor sadece napalım.sonuçta bunları göndermeyeceklerine göre(ah keşke gönderseler) fazla söze gerek yok.BİZİM CANIMIZ YANDI YANACAĞI KADAR

KAOS
04.09.2009, 22:54
Sakatlıklar iki sene öncede başımızın belasıydı, ama takımın bir oyun tarzımız vardı, yedekler iyi kötü işi götürdüler, ama bu sene bir arkadaşında dediği gibi oyun düzeni olmadan sakatlıklar çoğalınca ortaya çok karmaşık bir durum çıktı.
Sakatlıklar Abdurrahman'ın ve Mehmet'in sakatlığı hariç kondisyon eksikliğinin sonucu gibi duruyor, takımın yaz tatilini lay lay lom geçirdiğinin bir başka kanıtı.
Sergioy geri çağılabilir mi? Mevzuatı bilmiyorum.
Bence genç topçulardan kısa vadeli değil ligin ortalarını hedefleyen gerçekçi olarak planlanmış bir takım kurulmalıdır. Seyirci skora değil oyuna odaklanmalıdır.

selcuk349
04.09.2009, 23:01
başka kim kaldı takımda:rolleyes:

gül5858
04.09.2009, 23:12
Bu sakat oyuncuların düzelmesini bekledik ama düzelecekleri yok ne zaman menuskus ameliyatı olmuşlar zor bence 6 aydan önce oynayamaz zaten Mehmet Yıldız.

http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/5462.gif

yigido Atilla
05.09.2009, 02:15
iyileşselerde birşey olmaz demek istemiş heralde.geçen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında uçurum farkı var demek istemiş sanırım bir başka deyişler :confused:

Bilica nin alternativifini bulmak kolaya degil, Ama saglam Bir Mehmet ve Sezer ile sivassporun gücü artacagini düsünüyorum. Mehmet ileride top tutup ortasahanin ileriye gelmesini saglayan ender bir futbolcu Mehmet olmayinca defans ortasahaya ortasaha ileriye destek veremiyor ileriye ciktiklarinda rakibe cok kötü yakalaniyoruz cünkü ileride ayaginda top saklayan futbolcumuz olmadigi icin topu cok cabuk kaybediyorlar. Ortasaha yerine yerlesemiyor defans da rakibibe kötü yakalaniyor ileride ve ortasahada devamli pres yaptigimizda rakibin oyun kurmasini engellendiginden defans ve ortasahada masafeler kisaliyor ama simdi öyle degil mesafeler cokuzak yardimlasma imkansizlasiyor...ben Mehmet ve sezerin düzeldiginde daha degisik bir sivasspor izleyecegimize inaniyorum..

sindy58
05.09.2009, 17:52
YAPMA YA BAŞARISIZLIKĞINDAN DAHA KOMİK BAHANEN YAZIK YA

sivastatlıbelam
05.09.2009, 17:59
takımlar niye revire döner:

tek bir sebebi vardır başarısızlık ve oyuncuların oynamama isteksizliği.

yani sevgili sivaslılar bir takımda işler yolunda gitmeyince o takımda sakatlıklar da olur kaçan oyuncuda olur istafa eden de olur.

tıpkı geçen fb gs gigb ist. takımları da bu sorunu yaşadı.

Ultra sivasli
07.09.2009, 02:48
NE YAPILIM ELDEKILERLE DEVAM EDECZ BAZEN FUTBOLDA OLUR BÖYLE SANSSIZLIKLAR ISTE YEDEKLERE SANS GÖSTERIN KAPIN FORMAYI BIR DAHADA CIKARMAYIN ÜZERINIZDEN