Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'dan Sergio Tepkisi!
SivasSpor.Com 03.09.2009, 12:52 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sergio.jpg
Sivasspor tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Sergio Pacheco de Oliveira'nın eşinin bir gazeteye yaptığı açıklama Sivasspor yönetiminin tepkisini çekti.
Başkan Mecnun Otyakmaz, "Faydası olmayan futbolcuyu kulübümde beslemem" dedi.
28 yaşındaki orta saha oyuncusu Sergio Pacheco de Oliveira geçen yıl Ukrayna'nın Metalurg Donetsk takımından Sivasspor'a transfer edildi. Kadroya bir türlü giremeyen ve isteneni veremeyen Sergio'nun sözleşmesi bu yıl başında Sivasspor yönetimi tarafından tek taraflı fesh edildi.
Sergio Pacheco'nun eşi Debora Pacheco'nun bazı gazetelere yaptığı "Biz hiç bir yere gitmedik hala Sivas'tayız" açıklaması Sivasspor yönetiminin tepkisini çekti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kordinatör Faruk Taşseten, "Sergio Pacheco bizim sözleşmeli futbolcumuzdu. Fakat takıma gerekli katkıyı sağlayamadı. Yetersiz kaldı. Daha sonra Bakü'de bir takım ile anlaşacağını söyleyerek gitti. Anlaşma sağlayamayınca geri döndü. Sivas'ta kaldığı süre içerisinde biz kendisine evde tuttuk, arabasını da verdik. Fakat sezon açılışında bizim kampımıza katılmadı. Çok sorun yaşadık. En sonunda biz idmanalara katılmadığı için menajerine ve kendisine protesto çektik. Sonunda Sivasspor yönetimi olarak hakkımızı kullandık ve sözleşmesini tek taraflı feshettik. Basında çıkan haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Biz parasını verdik. Kendisi bizimle helallaşarak ayrıldı. Bu açıklama tamamen hanımının işi." diye konuştu.
OTYAKMAZ, "SİVASSPOR'A FAYDASI OLMAYAN FUTBOLCUYU KULÜBÜMDE BESLEYEMEM"
Sergio Pacheco de Oliveira hakında çıkan habarleri basından okuduğunu ve canının sıkıldığını söyleyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, ise DHA'ya telefonla açıklama yaparak, "Sergio'yu biz geçen yıl Sivasspor olarak büyük umutlar ile transfer ettik. Ama hayal kırıklığı yaşadık. Verimli bir futbolcu olmadığı için bu yıl başında da yönetim olarak görüştük ve kendisine takım bulmasını söyledik. Daha sonra Sergio bize gelerek Azarbeycan'ın Bakü takımı ile anlaştığını söyledi. Bizde tamam dedik. Fakat bir anlaşma olmadığını öğrendik. Bunun üzerine bizde kenidisi ile görüşüp alacaklarını ödeyip sözleşmesini Sivasspor yönetimi olarak feshettik. Bu tip haberler ile kimse Sivasspor'u yıpratmaya çalışmasın. Bana faydası olmayan futbolcuyu ben kulübümde besleyemem." dedi.
Haberlerde yer aldığı gibi Pasheco ailesinin halen Sivas'ta oturmadığı, şu an İstanbul'da oldukları öğrenildi. Sergio'nun en son geçen hafta kulüple bir görüşme yapmak için kente gelip, daha sonra ayrıldığı bildirildi.
Kaynak : DHA
effenberg 03.09.2009, 12:57 Daha sonra Bakü'de bir takım ile anlaşacağını söyleyerek gitti. Anlaşma sağlayamayınca geri döndü. Sivas'ta kaldığı süre içerisinde biz kendisine evde tuttuk, arabasını da verdik. Fakat sezon açılışında bizim kampımıza katılmadı. Çok sorun yaşadık. En sonunda biz idmanalara katılmadığı için menajerine ve kendisine protesto çektik. Sonunda Sivasspor yönetimi olarak hakkımızı kullandık ve sözleşmesini tek taraflı feshettik. Basında çıkan haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Biz parasını verdik. Kendisi bizimle helallaşarak ayrıldı. Bu açıklama tamamen hanımının işi." diye konuştu.
Olay hem TFF hemde FIFA menzirin de bitmistir hic bir hakki yoktur bu eski Futbolcumuzun güle güle.
enesarslan 03.09.2009, 12:58 hangisine inanacağımızı şaşırdık...:confused::confused ::confused:
effenberg 03.09.2009, 13:00 hangisine inanacağımızı şaşırdık...:confused::confused ::confused:
Külüpümüze inanmaktan baska caremiz yok.:D
Besyo_cu 03.09.2009, 13:07 Sivasspor düşüşe geçtiya şimdi herkes yüklenmeye karalamaya başlıyor. Kulubumuzun jet hızıyla yapmış olduğu bu açıklama bizleri rahatlatsada ulusal medyada çıkan bu haber bizi oldukça yanlış gösterecek.
Resmen çamur at iz kalsın yapıyorlar başka birşey değil.
ShabbatShalom 03.09.2009, 13:08 Biz Anlamayız külübün İşlerinden Kendi Aralarında Bişeyler Dönürüyorlar
cenk5821 03.09.2009, 13:28 Külüpümüze inanmaktan baska caremiz yok.:D
bu adamı ben gozumle gordm alisveris merkeznde ogluyla beraber yanmdaydi bilmiyorum syledikleri ne kdr dogru ama gercekten sivasta ... 1hafta olmstr gordm
noname87 03.09.2009, 13:34 bu sene transferde çok garip şeyler oldu 1milyon dolar verdik diye biliyorum bu adama bedavaya bile gönderemedik kontratı da yüklü fifaya giderse haklı çıkar takır takır alır parayı bu yeni gelen adamdan kötü olduğunu da düşünmüyorum kişisel bir olay oldu herhalde hoca ile arasında
YAsemiiin 03.09.2009, 13:36 Pis gari haber yalan demek Allahindan bulsun
hasantuan 03.09.2009, 13:40 şans vermedi bu elemana bülent uygun neden anlayamadık ama....bence iyi topçuydu
enesarslan 03.09.2009, 13:41 bu adamı ben gozumle gordm alisveris merkeznde ogluyla beraber yanmdaydi bilmiyorum syledikleri ne kdr dogru ama gercekten sivasta ... 1hafta olmstr gordm
Haberlerde yer aldığı gibi Pasheco ailesinin halen Sivas'ta oturmadığı, şu an İstanbul'da oldukları öğrenildi. Sergio'nun en son geçen hafta kulüple bir görüşme yapmak için kente gelip, daha sonra ayrıldığı bildirildi.
sadece bir kere görmek sivas ta olduğundan emin olmamız için yetmez. yukarıda da görüldüğü gibi yaklaşık bir hafta önce bir görüşme için geldiği yazıyor. :confused:
oquzh4n58 03.09.2009, 13:44 bencede ıyı topcuydu oyuna kendını vermıyordu sadece
Mecnun Odyakmazın bize yanlış bilgi vereceğine inanmıyorum...doğrudur
atrium58 03.09.2009, 14:02 Yani adam 1 yıl boyunca antrenmanlara çıktı sakatlığıda yoktu ama sadece Fortis rövanşında fenerbahçe maçının son 15 dakikasında görev aldı maç eksiğine rağmen fenada oynamadı. Bence kulüp oyuncudan kurtulmak için alicengiz oynuyor.
hoLiGan Enes 03.09.2009, 14:16 bence çok güzel bir oyuncuydu gerek vuruşları gerek pasları muhteşemdi....saten 10 numara giyiyordu sivas ta
SAVIS 58 03.09.2009, 14:16 TABIKI ÜZUCU BIR OLAY EGER DOGRU ISE...AMA NEDEN SIMDIYE KADAR CIKMADI BOYLE BIR HABER, SIVASSPOR BASARILIYKEN NEDEN BU HABER YOKTU?? SIVAS VE SIVASSPORU YIPRATMA POLITIKASI BUNLAR....
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ:mad:
Murat ARICI 03.09.2009, 14:22 BENCE SİVASA GELMİŞ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİYDİ BÜLENT HOCA DOĞRU DÜRÜST FORMA VERMEDİ NADİR 11 BAŞLADIĞI MAÇLARDA BİLE İYİ OYNARKEN OYUNDAN ALINDI BABAM OLSA DOĞRUYU SÖYLERİM ..İYİ OYUNCUYDU..
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ + BURDA YORUMLARA BAKIYORUM NERDYSE HERKES İYİ FUTBLCU DİYO MADEM İYİ FUTBOLCU BOŞ YERE NEDEN TRANSFER PARASI WERELİM TEKRAR ALALIM SERGIO YU GERÇEKTEN PİŞMAN OLMAZ HİÇ KİMSE
cenk5821 03.09.2009, 14:23 Haberlerde yer aldığı gibi Pasheco ailesinin halen Sivas'ta oturmadığı, şu an İstanbul'da oldukları öğrenildi. Sergio'nun en son geçen hafta kulüple bir görüşme yapmak için kente gelip, daha sonra ayrıldığı bildirildi.
sadece bir kere görmek sivas ta olduğundan emin olmamız için yetmez. yukarıda da görüldüğü gibi yaklaşık bir hafta önce bir görüşme için geldiği yazıyor. :confused:
ya ben bu adam dogru soyluyor demedim zaten habere gore benm dedigim dogru bi hafta burdaydı diyor bnde o zmnlar gordum ama bu adamın altında araba fln vardı sasırdım neden burda diye zaten:confused:
ilteriş58 03.09.2009, 14:23 yararlı olmayan oyuncuyu beslemeyecekse baya bi oyuncu yollanacak devre arasında desenize :D
fatihtuztas 03.09.2009, 14:23 mecnun başkan her şeyi açıklayıp olaya noktayı koymuş bence.
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ + BURDA YORUMLARA BAKIYORUM NERDYSE HERKES İYİ FUTBLCU DİYO MADEM İYİ FUTBOLCU BOŞ YERE NEDEN TRANSFER PARASI WERELİM TEKRAR ALALIM SERGIO YU GERÇEKTEN PİŞMAN OLMAZ HİÇ KİMSE + GİDİP ZENCİLERİ TUTUP TUTUP GETİRİYON BU ADAMIN NEYİ WARDI DA YOLLADIN LÜTFEN ARKADAŞLAR SİVASA GELEN EN İYİ FUTBOLCUYDU Bİ SESİMİZİ DUYURALIM TEKRAR GELSİN SERGIO DESTEK WERİN Bİ ABİMİZ Bİ ORGANİZASYON YAPSIN
kocakss58 03.09.2009, 14:32 bencede tekrar sivasa gelmeli sergio.murat erdoğana gösterilen sabırın binde biri gösterilmedi.beş maç üst üste oynatılmadı.kampanya düzenlenirse gelmesi için bende destek veririm...
eleştirdiğimiz zaman kötü oluyoruz. bu adama kaç kere şans verdinde verim alamadın.muhammet alidendemi kötüydü. kaç kere oynattın.
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ + BURDA YORUMLARA BAKIYORUM NERDYSE HERKES İYİ FUTBLCU DİYO MADEM İYİ FUTBOLCU BOŞ YERE NEDEN TRANSFER PARASI WERELİM TEKRAR ALALIM SERGIO YU GERÇEKTEN PİŞMAN OLMAZ HİÇ KİMSE + GİDİP ZENCİLERİ TUTUP TUTUP GETİRİYON BU ADAMIN NEYİ WARDI DA YOLLADIN LÜTFEN ARKADAŞLAR SİVASA GELEN EN İYİ FUTBOLCUYDU Bİ SESİMİZİ DUYURALIM TEKRAR GELSİN SERGIO DESTEK WERİN Bİ ABİMİZ Bİ ORGANİZASYON YAPSIN DESTEK DİYORUZ AMA KİMSE TAKMIYO YAWWW ALLOOOOOO DESSSTTTTEEEEKKK
ilteriş58 03.09.2009, 14:46 ben de kesinlikle yeniden oynatılmasından yanayım. hatta kurtarıcımız bile olabilir ;)
TAKIMA GERİ ALINMASI İÇİN KAMPANYA BAŞLASIN. BU MÜTHİŞ BİR YETENEK.BÖYLE HARCANMAMALI. BU ADAM SİVASA 1.5 TRİLYONA GELDİ VE EN PAHALI FUTBOLCUMUZDU. BEN HAZIRLIK MAÇLARINDA İZLEMİŞTİM İLK GELDİĞİNDE ÇOK MÜKEMMEL TOPÇUYDU. ALEX GİBİYDİ AYNI.
ilteriş58 03.09.2009, 15:02 taraftarı kim duymuş bugüne kadar kardaş
balmandol 03.09.2009, 15:19 SERGIO gerçekten iyi topçuydu..Kumaşı iyiydi yani.Fakaaatttttttt Bülent Hoca çok isteyerek aldı bu adamı, her defasında söyledim yine söylüyorum BÜLEN SULTAN bu adama ONUR TUNCER'e kadar verdiği şansı verseydi çok daha değişik olurdu..ONUR TUNCER nerdeyse Milli Takıma çağrılacak az daha zorederse BÜLENT SULTAN :)
Adam haklı kardeşim..Oynatmayacaksan çürütmeyecen..Parasını vereceennnn adam gibi gönderecen..Sonra sen şehirde futbolcu barındıramıyon beğenip gelmiyolar.Hazır elindeki adamı ite kaka gönderiyorsun.Bence burda BÜLENT SULTAN HATALI...DİK BAŞLI Bİ ADAMSIN KARDEŞİM AZ EĞ ŞU BAŞINI ALLAH AŞKINA..KİBİRLİSİN..KİBRİNİ YAK BİRAZ ALLAH AŞKINA..
balmandol 03.09.2009, 15:23 Ha bu arada şu sıralar şehirde,sporseverler arasında bişeylerçok konuşuluyor..Bunun cevabınıda BÜLENT SULTAN ahanda bu sayfadan cevaplasın..
.....KENDİ MENAJERLİK ŞİRKETİYLE ANLAŞMAYA YANAŞMAYAN FUTBOLCULARI HARCIYOR diyorlar.Bilmem ne derece doğru.
.....Birden aklıma ERTUĞRUL ( JAY JAY ) olayı geldi.Aynı şeyler o zamanda söyleniyordu...KAMUOYUNUN DİKKATİNE . !!!!!
Faydalanılamamışmış...
Hangi maçta ilk onbirde oynattınızda faydalanamadınız. Yukarıda arkadaşlar gayet güzel söylemişler. Taraftarın sabredemediği birçok oyuncuyu sezon boyunca ısrarla oynattınız. Sonun ne oldu koca bir hiç... Peki bu oyuncuyu zahmet edipte neden birkaç hafta oynatmadınız...
Kulübü anlamak güç, aslında anlaşılıyorda yakıştırılamıyor.
Şu menejerlik konusunda da bir açıklama gelsin artık, herkes neyin ne olduğunu bilsin...
erhan58_58 03.09.2009, 15:45 arkadaşlar sergio pacheco şu an sivasta ailesiyle beraber çoluk çocuk hepsi burdalar benim komşum aynı zamanda ve sivasa gelmiş en güzel yabancı orta sahaydı fakat kaprisli bülent bir türlü yeterli şansı vermedi.şimdi halinden belli zaten kurdugu ikinci lig takımından ayrıca bıraksın menejerligi yeter kazandıgı paralar takımına baksın yeter.
Abdullah DuMaN 03.09.2009, 15:47 Bence ilk geldiği sene taraftarın beğenisini toplamıştı en azından bileğini kullanıyordu adam kendileri getirdiklerinde "Alex i getirdik demedilermi" 5 ayda hemen nasıl kesiyorlar adamı
ilteriş58 03.09.2009, 16:21 yönetim çok kolay oyuncu harcıyor hakkaten
İbrahimAyas01 03.09.2009, 16:37 herşey bir tarafa Sivasspor rezil oluyor.Menejerlik falan onlar basit işler bence para kazanmak için.Yakışmıyor böyle şeyler Bülent hocaya.Ayrıca bu oyuncuyu izlemedim ama yorumları okuyunca keşke oynatılsaydı biraz sabredilseydi.Lincoln kadar damı kötü huylu bi adam bu niye oynatmıyor :confused:
stutgart58 03.09.2009, 16:45 bence bu oyuncuyu kazanmalıydık..adamda müthiş teknik vardı..biraz fizik geliştirseydi alex gibi bişiy olacaktı ama yazık oldu..hem paradan olduk hem oyuncudan hemde rezil olduk aleme
yigidocengiz 03.09.2009, 17:44 başkanım yine her zamanki gibi döktürmüşsün iyi demişsin de,peki SİVASSPORun hiç bir işine yaramayan hatta zararı olan hayrettini,onuru,musayı,sedatı ,yasini niye besliyosun onu anlayamadım........
yigidocengiz 03.09.2009, 17:46 herşey bir tarafa Sivasspor rezil oluyor.Menejerlik falan onlar basit işler bence para kazanmak için.Yakışmıyor böyle şeyler Bülent hocaya.Ayrıca bu oyuncuyu izlemedim ama yorumları okuyunca keşke oynatılsaydı biraz sabredilseydi.Lincoln kadar damı kötü huylu bi adam bu niye oynatmıyor :confused:
kardeş öyle takıma giremedi falan hikaye,onurdan,musa dan,hayrettinden en az 10 kat daha iyi topçuydu.oyun tarzı aynı alexe benziyodu,ama bülonun bi hesabı vardı o da tutmayınca demekki harcadı adamı işte,başka bi yorum gelmiyo aklıma
ilteriş58 03.09.2009, 17:49 karısının açıklamaları eğer doğruysa çok üzücü bülent uygun kocamı küçük düşüren hareketler yaptı, klüp sırtını döndü falan diyo
sivaslitaner58 03.09.2009, 17:51 sivasta birseyler oluyor ama ne? isler iyicene karisti
alındığındada yer gök inletildi gürültü yapıldı gönderilirkende aynısı oldu
Turan 59 03.09.2009, 17:56 Vay uyanık Bilo vay,sende ne marifetler varmış ta,bizim haberimiz yokmuş.Biz sadece SİVASSPOR'u seviyoruz.
yigidocengiz 03.09.2009, 17:58 bu yazdığım üçüncü mesaj oluyo ama dayanamıyorum,şu takımın başından bülent denilen bu herif olmasa bu kadar çok bile girmeyecem bu siteyede yapcak bişey yok.adam resmen para alamadığı topcuyu harcıyo ha valla.hatta tum la slyayıda böyle harcadığını duydum arkadaşlar.onlardan 300 milyar istemiş takımda kalmaları için.sadece bu bile bu adamın ne kadar karaktersiz olduğunu anlatmaya yeter.BENİM ASLINDA MERAK ETTİĞİM KONU ŞU ;BU ADAMIN BU KADAR KARAKTERSİZ OLDUĞUNU BİZ ANLAYABİLDİYSEK DEĞERLİ BAŞKANIMIZ HALA ANLAYAMADI MI,NEDEN BU KADAR MÜSAMAHAKAR BU HERİFE.ADAM TÜM TÜRKİYEYİ SİVASA DÜŞMAN ETTİ BİZİM BAŞKANIN UMRUNDA DEĞİL,TARAFTARA HAKARET EDER BİZİM BAŞKAN ORALI BİLE OLMAZ,İÇERİDE Bİ DÜNYA FİLMLER DÖNER BAŞKANIMIZI GÖREBİLENE AŞKOLSUN.sizcede garip değil mi arkadaşlar.ya başkan sen ne ayaksın,sen harbiden niye başkan oldun bu takımın başına,başka hesapların(ız) mı vardı yoksa.size hala başkanım diyorsam bu SİVASSPORa saygımdandır.o bülent efendinin de defteri dürülecek az kaldı,anlaşılan hiç dayak yemeiş o,SİVASLILARI hiç tanıyamamış ukala herif
subasi29 03.09.2009, 19:12 sergio iyi oyuncuydu metalurgda ama degerlendirilemedi
SiVaS oLeY 03.09.2009, 19:24 KULÜBÜMÜZE İNANOYORUZ GELDİGİ GÜNDEN İTİBAREN oynadıgı maç sayısı 5i geçmez başakana katılıyoru bşraz böyle olalım BİZ SİVASSPORUZ:D:D:D:D
Aydogan58 03.09.2009, 19:30 bir futbolcu bülent uyguna menecerligini vermiyorsa ,,
hemen takimda ayrilaniyor ve ilk etapta gönderiliyor ,, kim olursa olsun
bunlari siz yenimi ögreniyorsunuz,, bu adam sivastan tutugunu koparmak istiyor
carizma0658 03.09.2009, 21:12 fanatık çok farklı yazmış ve olagan bır yorum tarafıgı söz konusu sivas ciddi anlamda yıpratılamak istenıo bu basın yıpratmasıdır
Bence Bülent Uygun menejerliğini istemiştir bu oyuncu da kabul etmemiştir, adam haklı para kazanamayacağı :confused: oyuncuyu niye oynatsın ondan sonra da demek öyle ben de yapacağımı bilirim sen görürsün demiştir ve buralara gelmiştir. Aynı Fatih Terim kompleksleri... takım kimin umurunda önemli olan kendisi ve kazancı
Televizyonlara çıkıp biz şu futbolcuyu çok ucuza mal ettik şunu ettik bunu ettik 1.000.000 dolar nerlere gitti onu neden söylemiyorsunuz
yerliturkuaz 03.09.2009, 21:42 Benim çok güvendiğim fakat bir türlü takıam uyum sağlayamadan giden bir futbolcu ah bu futbolcuyu bir geri kazanbilsek Alex falan hikaye olurdu.
Turan 59 03.09.2009, 21:59 Sergio takıma geri alınmalı.Takıma yararlı olacağı kanısındayım.Durumu tekrar gözden geçirilmeli.
ilteriş58 03.09.2009, 22:04 keşke kazanabilsek ama takımda kimsenin oyuncu kazanma gibi bi çabası yok kötü olan o
bu işin içinde iş varda artık bize karanlık.umarım kimse haksızlıga ugramamıştır.
yigido Atilla 03.09.2009, 23:01 Bence ilk geldiği sene taraftarın beğenisini toplamıştı en azından bileğini kullanıyordu adam kendileri getirdiklerinde "Alex i getirdik demedilermi" 5 ayda hemen nasıl kesiyorlar adamı
Hayir Apdullah kardes Alex degil !!!! Alexin kosanini getirdik dedi !!! bülent hocamiz. Alexin Kosmayini Fenerbahcede oynuyorsa Alexin Kosani Dünyanin en iyi takimi realde rahatlikla oynayacak kapasiteye sahip. Ne tuhafsa Alexin kosanini Bülent hoca yedek klübesinden cikarmadi, ve sonunda kicina tekmeyi vurup gönderdi sivassporun sokaga atilacak cok mu parasi var Hocanin bu yanlarini hic kimse konusmuyor, Zeki col,un dedigi gibi Sivasspor sampiyon olmadiysa Bülent hocanin sucudur....Böyle bir sans süperligde Anadolu klüblerine bir kez gelir.
özgühertaş 04.09.2009, 07:33 HEPİNİZ VURUN BAKALIM ABALIYA.TAKIM KÖTÜ GİDİYOR YA.BÜLENT HOCA VE MECNUN BAŞKANI YIPRATMAK İSTEYENLERİN EKMEGİNE HEPİNİZ YAĞ SÜRÜN BAKALIM.BU TAKIM 3-5 HAFTA SONRA DÜZELDİGİ İÇİN TEKRAR BÜLENT HOCAYA DAHİ DİYENLERE MECNUN BAŞKANA ADAM GİBİ ADAM DİYENLERE TAKIMDAKİ OYUNCULARIMIZI AŞAGILAYAN TARAFTARIMIZI MERAK EDİYORUM NASIL HAREKET EDECEKLER. 3 MAÇ YENILDIK DİYE TAKIMI BANK ASYAYA GÖNDERDIK BÜLENT HOCAYA HAKARETE VARAN YORUMLAR YAPTIK.AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE İYİ GÜNDE DESTEK VEREMEDİGİMİZ GİBİ KÖTÜ GÜNLERİNDEDE ONLARIN YANINDA OLMAYI BAŞARAMADIK MAALESEF.
VURUN ABALIYA VURUN
Allahım ya herkes diyo çok iyiydi die o zmn bi abi bi organizasyon yapsın yada bülent hocayı her zmn gören bi abimiz desin bütün taraftarlar istiyo fln diye yok mu böyle bişey yapacak olaaaannnnnnnnnnn
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ + BURDA YORUMLARA BAKIYORUM NERDYSE HERKES İYİ FUTBLCU DİYO MADEM İYİ FUTBOLCU BOŞ YERE NEDEN TRANSFER PARASI WERELİM TEKRAR ALALIM SERGIO YU GERÇEKTEN PİŞMAN OLMAZ HİÇ KİMSE + GİDİP ZENCİLERİ TUTUP TUTUP GETİRİYON BU ADAMIN NEYİ WARDI DA YOLLADIN LÜTFEN ARKADAŞLAR SİVASA GELEN EN İYİ FUTBOLCUYDU Bİ SESİMİZİ DUYURALIM TEKRAR GELSİN SERGIO DESTEK WERİN Bİ ABİMİZ Bİ ORGANİZASYON YAPSIN DESTEK DİYORUZ AMA KİMSE TAKMIYO YAWWW ALLOOOOOO DESSSTTTTEEEEKKK
bu ne akıldır anlamıyorum. adam davacı olsa kazanır ve bütün alacaklarını hemen tahsil ettirir. adam çok iyi bir futbolcu. ee takıma yararlı olmuyor diyorlar. mecnun başkana çok saygım var ve çok severim. başkanım neden bülent hocaya sormadı.bu adamı kazanmak için ne yaptın. neden bu adamı hiç oynatmadın. bu işin içinde ne iş var diye. hep başkanımın iyi niyetinden suistimaller oluyor. ama bülent uyguna bu kadar müsamaa neden anlamıyorum.
fatihada58 04.09.2009, 10:15 HEPİNİZ VURUN BAKALIM ABALIYA.TAKIM KÖTÜ GİDİYOR YA.BÜLENT HOCA VE MECNUN BAŞKANI YIPRATMAK İSTEYENLERİN EKMEGİNE HEPİNİZ YAĞ SÜRÜN BAKALIM.BU TAKIM 3-5 HAFTA SONRA DÜZELDİGİ İÇİN TEKRAR BÜLENT HOCAYA DAHİ DİYENLERE MECNUN BAŞKANA ADAM GİBİ ADAM DİYENLERE TAKIMDAKİ OYUNCULARIMIZI AŞAGILAYAN TARAFTARIMIZI MERAK EDİYORUM NASIL HAREKET EDECEKLER. 3 MAÇ YENILDIK DİYE TAKIMI BANK ASYAYA GÖNDERDIK BÜLENT HOCAYA HAKARETE VARAN YORUMLAR YAPTIK.AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE İYİ GÜNDE DESTEK VEREMEDİGİMİZ GİBİ KÖTÜ GÜNLERİNDEDE ONLARIN YANINDA OLMAYI BAŞARAMADIK MAALESEF.
VURUN ABALIYA VURUN
Kardeş bakın burda bazı şeyleri söylüyoruz taaaa hazırlık maçlarından beri yırtınıyoruz yanlış yapılıyor diye şimdi yanlışı görüpte susmak olmaz ne demiş Peygamberimiz ''Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.'' Bülent böyle bülent şöyle derken iyi derken yani bırakta millet iyi yaparken iyi desin ne diyecekki lan niye bizi şampiyon mu yaptın diyecek millet yada küme düşünce yada düşmeye oynarken bravooo alkış gani kıyamet dediğin eşyanın yaratılışına ters sen diyorsunki iyiyken eleştirelim kötüyken alkışlayalım... Unutmaki bu ülkede takımın şampiyon yapmış teknik adamlar bile gönderildi şahsen ben gönderilsin bile demiyorum sadece dikkat daha akıllı adımlar daha akılcı söylemler vs vs... Kaldıki burdaki herkes gönderilsin desin ne olacak sanki yönetimde çokta tın taraftarı salladıklarını hiç düşünmüyorum... Burda anca birbirimizi yiyoruz....
BİRDE ŞÖYLE DÜŞÜNÜN BU KADAR SAKAT FUTBOLCUNUZ VARKEN TRANSFER YAPAMAMIŞKEN ALLAH SİZİN İÇİN BİR ŞENS YARATTI. KAFANIZI ÇALIŞTIRIN VE BU FUTBOLCUYU OYNATIN. BELKİ BU SİZE ALLAHIN TAKDİRİ VE GÖNDERDİĞİ BİR ŞANS. OYNATACAK FUTBOLCU BULAMIYORSUNUZ. NEDEN BU İANT.
osmanlisivas 04.09.2009, 11:16 OTYAKMAZ, "SİVASSPOR'A FAYDASI OLMAYAN FUTBOLCUYU KULÜBÜMDE BESLEYEMEM"[/B]
Lafa bak Sen inek mi besliyosun?
segio'nun takıma yararı olmadıysa artık kimsenin sivasspora yararı yok.neyini beğenmiyolar anlamıyorum cok güzel futbolcu.izlerken keyifle izliyoruz futbolunu bi antremana geç kaldı diye bu yapılırmı. kimi inanacağız şimdi sergio'nun eşinemi Mecnun başkanamı ?
mrkz_abi 04.09.2009, 12:45 BAŞKANIMIZ DEMİŞKİ BANA FAYDASI OLMAYAN FUTBOLCUYU BEN KULUBÜMDE BESLEYEMEM BURDAN ARKADAŞLARA SORUYORUM BU FUTBOLCU TAKIMDA TOPLAM KAÇ DK FORMA GİYDİ NE KADAR ŞANS VERİLDİ BEN HİÇ BİR KULÜP BAŞKANINDAN BU ŞEKİLDE AÇIKLAMA DUYMADIM FUTBOLCU BESLEMEM ÇOK TALİHSİZ AÇIKLAMALAR
FANATİK GAZATESİ ORTALIĞI KARŞTIRMAK İSTİYOR HERHALDE SİVASSPORDAN LEHTE TEK KARE HABER VERİR ALEYHTE HABERİ TAM SAYFA:confused:
BİZİM YÖNETİCİLER BASINA FAZLA KONUŞMASALAR İYİ OLURKONUŞTUKÇA BATIYORLAR.BASINLA İLGİLİ BİR BİRİM YOK MU KLÜPTE
HEPİNİZ VURUN BAKALIM ABALIYA.TAKIM KÖTÜ GİDİYOR YA.BÜLENT HOCA VE MECNUN BAŞKANI YIPRATMAK İSTEYENLERİN EKMEGİNE HEPİNİZ YAĞ SÜRÜN BAKALIM.BU TAKIM 3-5 HAFTA SONRA DÜZELDİGİ İÇİN TEKRAR BÜLENT HOCAYA DAHİ DİYENLERE MECNUN BAŞKANA ADAM GİBİ ADAM DİYENLERE TAKIMDAKİ OYUNCULARIMIZI AŞAGILAYAN TARAFTARIMIZI MERAK EDİYORUM NASIL HAREKET EDECEKLER. 3 MAÇ YENILDIK DİYE TAKIMI BANK ASYAYA GÖNDERDIK BÜLENT HOCAYA HAKARETE VARAN YORUMLAR YAPTIK.AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE İYİ GÜNDE DESTEK VEREMEDİGİMİZ GİBİ KÖTÜ GÜNLERİNDEDE ONLARIN YANINDA OLMAYI BAŞARAMADIK MAALESEF.
VURUN ABALIYA VURUN
Dostum bak mesajını tarihi ile birlikte ekran görüntüsü çekerek bilgisayarıma kaydettim...
3-5 hafta sonra göreceğiz sen mi haklısın biz eleştirenler mi haklı?
Yav adam burda ailesi de burada, çocuğunun kreşinin adını bile söyleyebilirim.
Oynatmadığın, başka oyuncuya verdiğin krediyi vermediğin bir adamı böyle alaşağı etmek sonra da çıkıp yalan yanlış açıklamalar yapmak koskoca bir takımın başına yakışıyor mu?
Bestepeli-58 04.09.2009, 17:11 burda kaos haklı murat erdogana verşilen şans bu adama verilmedi kaldıki bülent uygun demişdir cok iyi bir oyuncu ama oynatamdık diye bazıları antremen topcusudur bazılarıda mac topcusu antepte ortasaya koyacak bir adamım yok diyen bülent uygun var antep macı sonrası koy oynasın yaaa görelim bunlar gecmişte kaldı bu adam gider hertakımda topunu oynar bizde aval aval bakarız
yigidomurat 04.09.2009, 18:26 eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun bizim yönetime....
Sergio Pacheco nun amaç belli karalama kampanyası evet ne iğrenç ya....
Sivasspor'un yapmış olduğu açıklamaya inanıyoruz ve bu günlerde destek olmamız gerektiğini biliyoruz..
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/5462.gif
Cumartesi, 26 Ocak 2008
Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor, Ukrayna'da forma giyen Brezilyalı oyun kurucu Sergio Pacheco de Oliveira ile anlaşmaya vardı.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımında forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucu Sergio Pacheco de Oliveira ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Transfer için Ukrayna ekibine 1 milyon euro verilirken, Brezilyalı oyuncu yıllık 500 bin euro alacak. 1981 doğumlu oyuncu ön liberoda görev yapıyor.
Uygun, Brezilyalı futbolcuyla 3.5 yıllığına anlaştıklarını belirtti.
Arkadaşlar hocamızın kaprisleri yüzünden boşa giden 1.000.000 euro
Pardon oyuncuya verilen paralarla boşa giden 2.000.000 euro
Burdan bazı arkadaşlar lisanslı ürün alınmadığından 3 kuruş para verilip maçlara gidilmediğinden şikayetçiler güya bu parayı geri kazandırmak için kaç forma kaç atkı almamız gerekiyor acaba bu arkadaşlar bir hesaplasalar sevirim
Pardon oyuncuya verilen paralarla boşa giden 2.000.000 euro
Burdan bazı arkadaşlar lisanslı ürün alınmadığından 3 kuruş para verilip maçlara gidilmediğinden şikayetçiler güya, bu parayı geri kazandırmak için kaç forma kaç atkı almamız gerekiyor acaba bu arkadaşlar bir hesaplasalar sevinirim
yönetim gerşekten futboldan ve futbolcudan anlıyormu yoksa bülent uygunun sözlerine göremi hareker ediyor anlayamadık. trabzonun başkanı fenerbahçenin başkanı beşiktaşın ve galatasarayın hatta bursanın antebin başkanları takımlarının bu hale düşmasinde bizimkilerin gösterdikleri tepkiyimi gösterirlerdi yoksa acilen bir şeylermi yapmaya kalkarlardı tedbirlermi alırlardı. fikret ünsal diyorki bize 12. haftaya kadar müsaade edin. yahu sende hiçmi akıl fikir yok. 12 hafta puan almayan bir takım ligde kalırmı. ben şaşırıyorum valla. allah akıl fikir versin.
Evet arkadaşlar oyuncu haklı.
Bizim yönetim ali cengiz oyunlarıyla oyuncunun sözleşmesini feshederek güya para ödememeye gidiyor.
3.5 Yılda 500'inden 1750 + 1000 = 2 milyon 750 bin euro.
Antreman yapmasına izin verilmeyerek güya antremanlara katılmıyor diye oyuncunun sözleşmesini fes etmeye çalışıyorlar ama yapılan yol etik değil.
Malesef kabahatli olan bizim yönetim ve mecnun odyakmazın açıklamalarıda inandırıcı değil.
Eğer oyuncu Futbol federasyonu yada Fifa'ya şikayette bulunursa klüp ceza bile alabilir.
Madem adama 500 bin euro veriyorsun en azından iddan olmayan maçlarda oynat adama bi şans ver.
Malkiyetinden kurtulmak için adama ali cengiz oyunları yapıp parasının üzerine yatmaya çalışmak yerine adama şans ver değerlendir.
Bu oyuncu takımdaki bir çok oyuncudan daha iyidir ama şans verilmiyor.
Adamın antreman bile yapmasına izin verilmiyorsa nasıl form tutup iyi oynayacak.
Malesef kulübün itibarı her geçen gün yok oluyor ve gittikçe düşüşü sürüyor.
Eski günlere dönmesi bana göre artık çok zor.
Yönetim ve Teknik heyet ellerine geçen fırsatları iyi değerlendiremedi.
Herkesi Sivasspor'a düşman edip kötü günde herkesin karşımızda olmasını sağladılar.
Sivasspor'un şu hale düşmesine üzülen malesef hiç kimse yok.
Kocaeli bile düşerken insanlar ne kadar üzülüyordu, Gençlerbirliğinin ve diğer takımların düşüse geçmesi bir çok kişide üzüntü yaratırken
bizim kulübün düşüşe geçmesi herkesi sevindirdi ve bunun baş sorunlusu yönetim ve Teknik heyettir.
Yazık ettiler Sivasspor'a ne diyim başka.
yigido Atilla 05.09.2009, 01:52 Takim Revire dönmüs top oynayacak futbolcu kalmamis, simdi Akilli bir hoca kendi istedigi icin alinan bir futbolcuyu göndermekle ne yapmak istiyor. Ortasahada Top teknigi iyi olan futbolcu kalmadi, murat erdogan Mohammed ali gitti simdi ortasahada ayaginda top tutup arkadaslarina gol yollarinda pas dagitacak bir futbolcu gösterin yok yok yok !!! Sergio faydalanacagimiza Sergio gönderiliyor...süperligde takimlar her mevkinin alernatifini alip takimlarini güclendiriyor, Takimda iki tane 11 cikarmak icin ugras verirken , biz bir tane 11 cikaramiyoruz simdi hoca yok 9 futbolcum sakat ben neyapayim diyor. O zaman takimda isine yarayan futbolcularini bizde sana kiclarina tekme vurup gönderme diyoruz bülent hoca takimda futbolcu birakmadin !!!!!
!!!!!! Sivassporla bülent Hoca nere kosuyor !!!!!!
''Sivasspor'un şu hale düşmesine üzülen malesef hiç kimse yok.
Kocaeli bile düşerken insanlar ne kadar üzülüyordu, Gençlerbirliğinin ve diğer takımların düşüse geçmesi bir çok kişide üzüntü yaratırken
bizim kulübün düşüşe geçmesi herkesi sevindirdi.''
Maalesef durum aynen böyle :(( Çevremde ki herkes zil takıp oynayacak neredeyse..daha 12 hafta açıklaması yapıyor birileri..bir çok yerde hata yapıldı ve taraftarlar çekiyor sıkıntısını..
adam aslında iyi futbolcu ama kullanamadılar. internette eski videolarını izlerseniz anlarsınız. ama uygun sanırım bu adamdan para kazanamayınca yollamak istedi.
sürekli düşman ediniyoruz. herkes sivasspor düşmanı oldu. yönetim uyumasında bir çare bulsun.
Ben de bu adamın iyi topçu olduğu ve oynatılmamayı hak etmediğini düşünüyordum ancak madalyonunun diğer yüzü var ki Bakü ile neden anlaşamadı ya da Türkiye'de bir kulüp neden bulamadı. Şimdiye kadar çoktan bir kulüp bulmuş olmasını beklerdim. Sivas'ı çok mu sevdi acaba :D
serhatcan 06.09.2009, 11:17 adam aslında iyi futbolcu ama kullanamadılar. internette eski videolarını izlerseniz anlarsınız. ama uygun sanırım bu adamdan para kazanamayınca yollamak istedi.
süperrrr.... süpeeerrr .... süpeeerrrr. harika bi tanımlama. adam kariyerinde iyi topcu olduğu ortada. ama gel görki bu yıl yapılan transferlere bakın ve sivassporun düştüğü duruma bakın. evett neden ortasahası sadece sadece futbolcuya benzeyen adamlarla dolu olan bi takıma bu oyuncu neden monte edilmedi.işte püff noktası burada. acaba bu oyuncudan paramı kazanamadı bülent uygun. yaaa bide taraftarım diye kendimizi cidden yırtmayalım bence. bu takım cidden sivasın ve sivaslıların takımı değil. mecnun-bülent ikilisinin takımı. yaniii ticaari bir şirket. ikişside bu şirketin biri ceo su biri genel müdürü. bunun ötesi yok bunada inanın.abi kardeş güzel güzel kendi işlerini yapıyorlar.
Sergio Oliveira inter bakü ile anlasmis. transfermarkt da inter bakü listesinde var.Umarim orada basarili olur.
Kanak
http://transfermarkt.de/de/verein/8956/inter-baku/uebersicht/startseite.html
58kırmızı58 06.09.2009, 12:59 Sergio Oliveira inter bakü ile anlasmis. transfermarkt da inter bakü listesinde var.Umarim orada basarili olur.
Kanak
http://transfermarkt.de/de/verein/8956/inter-baku/uebersicht/startseite.html
oraya geçen sezon gitmesi ferekiyordu sen yanlış bakmışsın
oraya geçen sezon gitmesi ferekiyordu sen yanlış bakmışsın
2009-2010 sezonu olarak gösteriyor neresi yanlis adam 200.000 Inter bakü listesinde...
http://transfermarkt.de/de/verein/8956/inter-baku/transfers/uebersicht.html
yalçınbaba 08.09.2009, 20:38 alexden hiç bi farkı yoktur ama şans verilmedi diye düşünüyorum bende
yalçınbaba 08.09.2009, 20:39 bence orta sahada çok şeyler yapardı bi şans daha verilmeli şünki orta sahamız çok zayıf
|