Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun'a İhtar, Kulübe Ceza

SivasSpor.Com
05.09.2009, 01:29
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent58.jpg

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında alınan Diyarbakırspor mağlubiyetinin ardından toplantı odasına gelmeyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ihtar cezası, kırmızı-beyazlı kulübe ise 5 bin TL para cezası verildi.

PFDK'nın 10 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar gereği, ligin 3. haftasında oynanan Sivasspor-Diyarbakırspor karşılaşmasında, sporcularının ve teknik sorumlusunun flash röportaj vermemelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle genç teknik adam Uygun'a ihtar, kırmızı-beyazlı kulübe ise 5 bin TL para cezası verildi.

vexol58
05.09.2009, 01:32
Allah sonunu hayra çıkarsın..diyecek fazla bişeyde kalmadı :(

sivasfutbol
05.09.2009, 01:36
Olmaz abi böle şey ya nedir kardeşim allah allah adam röportaj yapmıyorsa yapmıyor ne var yani 5 bin lira ceza veriyorsunuz az gelebilir ama 5 bin lirayıda bulamıyanlar.:confused:

karakocyakup58
05.09.2009, 01:36
ne diyim canı sa olsun ;):)..........=(

07reis58
05.09.2009, 01:43
adam yenilginin siniriyle olabilir ama artistliğede gerek yok herkes işini yapsın!!!!

adres58
05.09.2009, 01:44
Takım mağlup olmuş, üstüne seyirci istifa diye bağırmış. İnsanoğlu et ve kemikden yaratılmıştır. Ama kitap ve kaideler bunu demiyorsa şeriatın kestiği parmak acımaz. Hocamızı biz eleştiririz ama Çakallarada yem etmeyiz. Bunu basında leş yiyicilerde, hamsilerde çok iyi idrak etsinler. Kimsenin hiçbir yere gittiği yok. Cezalarda bizim için sorun değil...

58ÖREN58
05.09.2009, 01:45
BUNUNDAMI CEZASI VARYAV ALLAH ALLAH COK KONUSURSUN CEZA AZ KONUSURSUN CEZA HIC KONUSMAZSIN CEZA IYI VALLAHA FEDERASYONA BAK BEDAVADAN PARA KAZANIYORRRRRR

yener_sahin
05.09.2009, 02:06
2 maç daha herşeyine eyvallah hocam....

Shan58
05.09.2009, 02:13
Takım mağlup olmuş, üstüne seyirci istifa diye bağırmış. İnsanoğlu et ve kemikden yaratılmıştır. Ama kitap ve kaideler bunu demiyorsa şeriatın kestiği parmak acımaz. Hocamızı biz eleştiririz ama Çakallarada yem etmeyiz. Bunu basında leş yiyicilerde, hamsilerde çok iyi idrak etsinler. Kimsenin hiçbir yere gittiği yok. Cezalarda bizim için sorun değil...

Hoca'nın kafası başka yerde. Sivasspor'u umursamıyor. ne transfer yaptı nede gidaşata aldırış ediyor.

Bi arkadaş Ankaragücün'den teklif almış diyor.
Gökçek 40 Milyon TL bütçeli bi takım kurmak istiyormuş.
Bülent Hoca'yada takımın başına geçmesini teklif etmiş.

Herhalde hoca'nında bu tekliften sonra kafası karıştı ve Sivas'dan soğudu.

Bu sene hiçbir transfer yapmadı ve transferlede ilgilenmedi ve şu an önemsemez bi hava içinde.

Üstelik öyle gözüküyorki içeride bilmediğimiz ve dışarıya yansımayan huzursuzluklar var.
Bence Hoca istifa etmeyi düşünüyor ve aklı Gökçek'in teklifinde.

Uzun zamandır konuşmamasıda zaten bunu gösteriyor. Manisa mağlubiyetiyle birlikte hoca görevi bırakabilir.
Belki yönetim şu an hocanın alternatifini bile arıyor olabilir ama görünen tek şey içeride bi huzursuzluk olduğu ve kötü gidişatın normal olduğu.

GuVeN
05.09.2009, 02:16
Hoca'nın kafası başka yerde. Sivasspor'u umursamıyor. ne transfer yaptı nede gidaşata aldırış ediyor.

Bu sene hiçbir transfer yapmadı ve transferlede ilgilenmedi ve şu an önemsemez bi hava içinde.

Üstelik öyle gözüküyorki içeride bilmediğimiz ve dışarıya yansımayan huzursuzluklar var.

Uzun zamandır konuşmamasıda zaten bunu gösteriyor. Manisa mağlubiyetiyle birlikte hoca görevi bırakabilir.
Belki yönetim şu an hocanın alternatifini bile arıyor olabilir ama görünen tek şey içeride bi huzursuzluk olduğu ve kötü gidişatın normal olduğu.

ben öyle bi ********lik yapacagına ıhtımal vermıyorum..

Shan58
05.09.2009, 02:17
Ha birde TS olayı var. TS'dede teknik yönetim değişikliği olabilir.
Ve Bülent Hoca'da düşülünenler arasında.
Bülent Hoca boşa çıkarsa adı geçenler arasında olacak.

yener_sahin
05.09.2009, 02:17

Klup hocanın alacaklarını yapılan trasferlerin parasıyla ödemiş,başkan hoca işi bırakacakmış,klupde para kalmamış hep alacaklılara verilmiş o yüzden transfer yapılmamış,bouzza para alamadığından peşinatı bırakmış gitmiş...EEEE başka teori kaldı mı üretecek.Kardeşim ben sana onlarca daha sayayım tamam da bunların kaynağı ne .Sana bu haberleri veren kim.

yener_sahin
05.09.2009, 02:20
Bu sezon sadece araplardan teklif alan hoca amma kıymete bindi yaw,üstelik bizim takım bu haldeyken birisi bizim hocayı alacak öyle mi.Alsın alsın ts kümeye

Shan58
05.09.2009, 02:20
ben öyle bi ********lik yapacagına ıhtımal vermıyorum..

O paraya ben ne oyuncular transfer eder iyi takım kurarım diye düşünmüş olabilir.
Bülent Uygun'un en büyük hayali FB'nin başına geçmekti ama o artık bir hayal
O yüzden Anadolu'dan bir şampiyon çıkarma hayali'nin peşinde koşacak.

Ankaragücü bunun için çok uygun bi takım.
Birincisi şehir büyük olduğu için futbolcu getirtme konusunda bi sıkıntı yok.
ikinciside Gökçek 40 Milyon TL gibi bi para ayırmış ve Ankaragücününde iyi bir taraftar kitlesi var.

Şu an en uygun takım Ankaragücü. hocanın aklı büyük ihtimalle orda ve bence sivasspor'da işini bitmiş olarak görüyor.

Shan58
05.09.2009, 02:24
Klup hocanın alacaklarını yapılan trasferlerin parasıyla ödemiş,başkan hoca işi bırakacakmış,klupde para kalmamış hep alacaklılara verilmiş o yüzden transfer yapılmamış,bouzza para alamadığından peşinatı bırakmış gitmiş...EEEE başka teori kaldı mı üretecek.Kardeşim ben sana onlarca daha sayayım tamam da bunların kaynağı ne .Sana bu haberleri veren kim.

Kardeşim mesele para değil. Olaya duygusal yaklaşma.

Bülent Uygun en büyük hayalim Anadolu'dan şampiyon çıkarmak diyor.
Adam para için değil kariyer için gitmek istiyor.
bu kadar duygusallaşmaya gerek yok.
Bülent Uygun bu teklif benim kariyerim için önemli orda daha başarılı olacağımı düşünüyorum orda şartlar daha uygun derse Yönetim gitmesine izin verecektir.

yener_sahin
05.09.2009, 02:27
Kardeşim mesele para değil. Olaya duygusal yaklaşma.

Bülent Uygun en büyük hayalim Anadolu'dan şampiyon çıkarmak diyor.
Adam para için değil kariyer için gitmek istiyor.
bu kadar duygusallaşmaya gerek yok.
Bülent Uygun bu teklif benim kariyerim için önemli orda daha başarılı olacağımı düşünüyorum orda şartlar daha uygun derse Yönetim gitmesine izin verecektir.

aabi bana burda hocanın bursada bana söylediklerini yazdırma:) adam benim yanımda dediğini duysan para mı kariyer mi bir daha düşünürdün haa şampiyonluğa gelince aklına getirmezdin.çok merak edersen söylediğini özelden atarım sana...

Shan58
05.09.2009, 02:38
aabi bana burda hocanın bursada bana söylediklerini yazdırma:) adam benim yanımda dediğini duysan para mı kariyer mi bir daha düşünürdün haa şampiyonluğa gelince aklına getirmezdin.çok merak edersen söylediğini özelden atarım sana...

Adamın Bursada ne söylediği konusunda bişey diyemem.

Ama adamın basındaki demeçlerini okudunmu bilmiyorum.

En büyük Hayalim Anadoludan Şampiyon Çıkarmak ve Milli Takımın başında Kupalarda Final oynamak.
Zamanı gelince ve şartlar benim için daha iyi olursa Mecnun Odyakmaz gitmeme izin verecektir.
Daha bunun gibi bir çok açıklaması var Bülent Uygun'un.

vexol58
05.09.2009, 02:41
Arkadaşlar kim daha iyi imkan ve şartlarda çalışmak istemez??Bülent hocaya da böyle bir teklif gelirse Sivas tan ayrılır diye düşünüyorum??Sonuçta bizler gibi duygusal bakmayacaktır.Kariyeri için ne uygunsa onu tercih edecektir.Sivas için ölüp bittiğini düşünmüyorum ve benim gibi düşüneneler için bu süpriz olmayacak.peki ya düşünmeyenler için????

vexol58
05.09.2009, 02:53
Shan58 in söylediği gibi bir durum varsa Melih Gökçek alır götürür.Adam 10 yıldır uğraşıyordu Ankaragücünü ele geçirdi sonunda:confused:

Shan58
05.09.2009, 02:59
Shan58 in söylediği gibi bir durum varsa Melih Gökçek alır götürür.Adam 10 yıldır uğraşıyordu Ankaragücünü ele geçirdi sonunda:confused:

Bende başakasından duydum ama bana çok mantıklı geldi.
Sonuçta Ankara Türkiyenin ikinci büyük şehri.
Sivas'a gelmeyen Ankaraya rahat gelir. Ayrıca iyide bütçe koymuş Gökçek.
İyi ve Doğru harcamalarla o bütçeyle şampiyonluğa oynayan takım oluşturulabilir.
Ayrıca Ankaragücü'nün iyide bir taraftar kitlesi var.

Ankaragücü'ndeki şartlar ve imkanlar Sivas'dan daha iyi olduğu için Bülent Uygun'un gitmek istemesi bence gayet normal olur.
Giderse kendisine kızma yada eleştirme gibi bir hakkımızda yok.
Sonuçta kendine hedef koymuş ve bunun için gitmiş olacak.

Yılmaz Vural gibi Erdoğan Arıca gibi Ümit Kayhan gibi nöbetçi teknik direktörlük peşinde koşmamış olacak.
Diğer konularda Bülent Uygun'u eleştirsemde bu konuda anlayışla karşılıyorum.

yigido Atilla
05.09.2009, 03:02
[QUOTE=vexol58;557925]Arkadaşlar kim daha iyi imkan ve şartlarda çalışmak istemez??Bülent hocaya da böyle bir teklif gelirse Sivas tan ayrılır diye düşünüyorum??Sonuçta bizler gibi duygusal bakmayacaktır.Kariyeri için ne uygunsa onu tercih edecektir.Sivas için ölüp bittiğini düşünmüyorum ve benim gibi düşüneneler için bu süpriz olmayacak

!!!!!!!! Peki ya düşünmeyenler için ????

Ben hic merak etmiyorum olacaklar belli

Ben san söyleyimmi Bülent uygun profesyonel iyi bir teklif gelirse ben profesyonelim diyip cekip gidecek bundan da normal bir sey olamaz !!!! iste o zaman bu sitede Bülent hocayi Elestirenlerinde suc arayacaklar..

mrdvc
05.09.2009, 04:24
sürekli düşman ediniyoruz. herkes sivasspor düşmanı oldu. yönetim uyumasında bir çare bulsun...

Divriği58-
05.09.2009, 04:27
[QUOTE=vexol58;557925]Arkadaşlar kim daha iyi imkan ve şartlarda çalışmak istemez??Bülent hocaya da böyle bir teklif gelirse Sivas tan ayrılır diye düşünüyorum??Sonuçta bizler gibi duygusal bakmayacaktır.Kariyeri için ne uygunsa onu tercih edecektir.Sivas için ölüp bittiğini düşünmüyorum ve benim gibi düşüneneler için bu süpriz olmayacak

!!!!!!!! Peki ya düşünmeyenler için ????

Ben hic merak etmiyorum olacaklar belli

Ben san söyleyimmi Bülent uygun profesyonel iyi bir teklif gelirse ben profesyonelim diyip cekip gidecek bundan da normal bir sey olamaz !!!! iste o zaman bu sitede Bülent hocayi Elestirenlerinde suc arayacaklar..

Tabiki burdaki misyonunu tamamlayınca gidecek ...Bülent Uygun bir sivaslıdan daha çok sivaslıldır bu şehire futbolun dışında da bir çok şeyler vermiştir... Sivas Tarihinde göremeyeceği başarıları bülent hocayla gördü.. Bizim karşı çıktığımız ligin en genç ve yaşına göre en başarılı teknik direktörünü kendi takımının halkının gazabını uğruyor resmen Sen bülent uygunu hangi hakla eleştirirsin daha iyisi varmı Türkiye de yok .... O zaman elindekinin kıymetini bileceksin Servet i bilica yı nasıl hala seviyosak onlara sattı kaçtılar bizi diye bakmıyosak yarın bir gün bülent uygun a da aynı gözle bakacağız

tonusluyum
05.09.2009, 05:23
bu sene bu cezayı daha fazla almasa bari :mad:

SEVDAMSIN58
05.09.2009, 05:46
YOK DAHA NELER ADAM DEDIKODU YAPMADI DIYE CEZAMI OLURMUS BU NE MANTIK YA SAYIN BASIN OZELLIKLE LIG TV YORUMCULARI BULENT SU ILGINC DEMECLERINE SON VERSE FUTBOL KONUSSA DIYORDUNUZYA DAHA DUNE KADAR NOLDU SIMDI BULENTIN ILGINC YORUMLARINAMI DUSTUNUZ PFDK YA NOLMUS ONUN DERDI NE KI YAYINCI KURULUS ADINA CEZA VERIYOR DEMEKKI BAL TUTAN PARMAGINI YALIYOR VATANDASTA KOYUN GIBI ANLAMIYOR BUNU
HEPINIZ DANISIKLI DOGUSUYORSUNUZ YANI

Salim58
05.09.2009, 08:53
konuş ceza konuşma ceza buda başka bi adalet ne diyelim

sivaslitaner58
05.09.2009, 09:56
yine mi basladi su belali cezalar

davulcu
05.09.2009, 11:03
mustafa denizliyi es geçtiler cezayı bize kestiler

ozer10
05.09.2009, 11:10
bülent hoca napsın taraftara karsı oldukca saygılı bi davranıs yaptı umarım manisa maçına kadar düzelir takım allah yardımcımız olsn

atrium58
05.09.2009, 11:14
Hoca başka takıma gitse kaç yazar bir daha böyle çiftliği ancak rüyasında görür..

58_babacan_58
05.09.2009, 11:22
İNŞALLAH HER ŞEY YOLUNA GİRECEK GALİBİYET SERİMİZE DEVAM EDİCEZ.....

hoLiGan Enes
05.09.2009, 12:30
ooooooffffffffffffffff........ ..........

sevda58
05.09.2009, 12:32
ne alaka simdi bu ceza?? hoca ve baskan gecen sene konustu diye ceza aldi, simdi konusmuyor diyemi ceza aliyor?? millet delirmis yaa, cirkef emre'nin aldigi cezaya bir bakin, bence iyi siyirmis, iste 4 buyuk olunce ucuz kurtariyorsun, ama anadolu kuluplerine gelince basin cezayi :S:S tuhaf dogrusu

ShabbatShalom
05.09.2009, 12:33
Bir sinirle yapması ama hükümlülükler gereği kurala uymamış

58musab58
05.09.2009, 12:46
manisa denizli iki maç daha ne olursa razıyız...bakalım onlardada çökersek nolacak

yigido_sampiyon
05.09.2009, 13:17
ben bülent uyguna güveniyorum...daha ligde sadece 3 maç oynadık...manisa ve denizliden 6 puan alırsak herşey düzelir...

sivaslisevdim
05.09.2009, 13:30
ceza verıyosanız hocaya verın kulube neden verıyosunuz:((( bız para dıye ıt kırkıyoz zaten:(((

pover58
05.09.2009, 13:35
gidecekse gitsin yok gitmiyecekse adamgibi işini yapsın kimsenin özel hesaplarıyla sivasspor a zaman kayıpettirmeye hakkı yok takımın durumu ortada.acilen çözüm bulunmalı.cezaya gelince böyle bir aptal kural başka yerde yoktur sanırım.

kerem_inci
05.09.2009, 13:42
CCALLAH SONUMUZU HAYRA EYLESİN SAKATLIKLAR CEZALAR FORMSUZ FUTBOLCULAR BAŞIMIZDA Bİ MÜSİBETLİK VAR TAKIMIZA NAZAR DEYDİ KISKANANLAR ÇATLASIN İNŞ.

ELEM TEREFİŞ KEM GÖZLERİ ŞİŞ.

vexol58
05.09.2009, 13:43
ben bülent uyguna güveniyorum...daha ligde sadece 3 maç oynadık...manisa ve denizliden 6 puan alırsak herşey düzelir...

Haklısın ihtiyacımız olan biran önce puan yada puanlar almak..yoksa burada birbirimizi yiyip duracağız :))..ha birde diğerleri,özellikle fb,gs,ve jk liler resmen zevk alıyor durumumuzdan:mad:..sizi bilmem bende 12 hafta falan bekleyecek sabır kalmadı.birşeyler yoluna girsin artıkk..

altuntas58
05.09.2009, 14:38
Canın sağolsun bülent hoca aslında cıkıp basın acıklamasını yapsaydınız daha şık olur ama o andaki mağlubiyetin verdiği pisikolajik duygularının ağır bastığını düşünerek size hak veriyorum bundan sonra hem sana ihtar gelememasi için hemde kulübümüze para cezası gelmemesi için formaliteleri yerine getirirseniz çok iyi olur seni seviyoruz sivassporumuz seninle daha iyi yerlere gelecektir

vexol58
05.09.2009, 15:09
[QUOTE=yigido Atilla;557930]

Tabiki burdaki misyonunu tamamlayınca gidecek ...Bülent Uygun bir sivaslıdan daha çok sivaslıldır bu şehire futbolun dışında da bir çok şeyler vermiştir... Sivas Tarihinde göremeyeceği başarıları bülent hocayla gördü.. Bizim karşı çıktığımız ligin en genç ve yaşına göre en başarılı teknik direktörünü kendi takımının halkının gazabını uğruyor resmen Sen bülent uygunu hangi hakla eleştirirsin daha iyisi varmı Türkiye de yok .... O zaman elindekinin kıymetini bileceksin Servet i bilica yı nasıl hala seviyosak onlara sattı kaçtılar bizi diye bakmıyosak yarın bir gün bülent uygun a da aynı gözle bakacağız

Divriği58 kardeşim hakaret içermeyen eleştiri herkese yapılır.Bülent hocada sonuçta bir beşer,hataları olacak.önemli olan yapılan eleştiriler karşıda ki insanın izzet-i nefsini kırıcı olmasın.Sonunda bugün yaptığı açıklama enazından sezon sonuna kadar gitmeyeceği yönünde.Servet ve Bilicayı hala seviyor olmamız onların zor durumda bizi terketmemesiyle ilgili..Ama ''bülent uygunu hangi hakla eleştirirsin'' demek yapıcı olmuyor..onun da kendi özeleştirisini yaparak bir an önce takımı toparlaması tek dileğimiz.yoksa dere geçilirken at değiştirilmez..teşbiğide hata olmaz..

ofgurleyuk78
05.09.2009, 15:59
Cezayı niye kulüp ödüyor. Bülent Uygun ödesin. Konuşmayan o...

Ayşegül
05.09.2009, 16:01
eğer Bülent Uygun gitmek isterse kimse gidene dur demez yanlız gidecekse ankaragücüne gitsin isterim...birisi trabzonspor olasılığından bahsetmiş eğer böyle birşey olursa sanırım Bülent Uygundan da Trabzonspor kadar nefret etmemin sebebi olur...ceza içinde diyecek birşey yok kural böyleyse ceza almamız gayet normalki zaten insanlar bizi hertürlü cezalandırmak için bir sebep arıyorlar...

ilteriş58
05.09.2009, 16:56
Cezayı niye kulüp ödüyor. Bülent Uygun ödesin. Konuşmayan o...

bülent uyguna da klubun ceza vermesi lazım bu durumda. tabi normal kluplerde :rolleyes:

sevda58
05.09.2009, 19:54
bazi insanlara anlam veremiyorum, mactan sonra hoca konussa, hep ayni seyler diyor diye adami elestiriyorsunuz, konusmayincada, cezayi niye kulubu veriyorlarda hocaya vermiyorlar, o odesin diyorsunuz, cok sacma:confused:

hacialicelik58
05.09.2009, 20:49
ihtarlar sana fizgelir bulent hocam.gecen sezon da seni bu zihniyetteki insanlar turbune gonderdiler bunu untadik. ural galarina eykelini dikemedim ama resmini asdim saygilar

sivassporummm58
05.09.2009, 23:14
Sahamızda hiçbir olay yaşanmadığı halde hemen hemen her maçımıza bir para cezası kesiliyor.Bunu bir türlü anlamış değilim.Federasyon heralde para kesmek için bahane arıyor.Şimdiki bahaneside hocamızın basın açıklaması yapmaması.Valla hayret...

yigidomurat
06.09.2009, 00:01
ne bekliyodunuz ki,adamda konuşacak yüz mü kaldı.takımı ne hale getirdiğini hep beraber gördük.bide şu transfer dedikduları dolanıyor ankaragücüne mi gidecekmiş ne.gidiyosa hemen gitsin biz önümüze bakalım.GİTSİN DE BEN O ZAMAN GÖREYİM ONU BAKALIM KAÇ KURUŞLUK HOCAYMIŞ,BABASININ ÇİFTLİĞİ OLMAYINCA BAKALIM NELER YAPABİLİYORUMUŞ HEP BERABER GÖRELİM...

yigido_ilhan58
06.09.2009, 01:35
ya arkadaşlar 5000tl niye verildi onu bile bilmiyorsunuz kalkıp birde yorum yapıyorsunuz yok bülent kendi ödesin yok bülente külüp ceza versin soruyorum sizlere neden para cezası verildi bilen varmı bir başka deyişle diyarbakır maçına gidenler varmı ve onlarada sesleniyorum stadda diyarbakır futbolcularına ve teknik heyetine küfür eden taraftarlar siz vereceksiniz bu cezayı nedenmi küfür edilmeseydi o ceza gelmeyecektide ondan şimdi ögrendinizmi cezanın neden geldigini

ilteriş58
06.09.2009, 02:33
bazi insanlara anlam veremiyorum, mactan sonra hoca konussa, hep ayni seyler diyor diye adami elestiriyorsunuz, konusmayincada, cezayi niye kulubu veriyorlarda hocaya vermiyorlar, o odesin diyorsunuz, cok sacma:confused:

o zaman her maçtan sonra konuşsun ve farklı şeyler söylesin

GuVeN
06.09.2009, 04:27
ya arkadaşlar 5000tl niye verildi onu bile bilmiyorsunuz kalkıp birde yorum yapıyorsunuz yok bülent kendi ödesin yok bülente külüp ceza versin soruyorum sizlere neden para cezası verildi bilen varmı bir başka deyişle diyarbakır maçına gidenler varmı ve onlarada sesleniyorum stadda diyarbakır futbolcularına ve teknik heyetine küfür eden taraftarlar siz vereceksiniz bu cezayı nedenmi küfür edilmeseydi o ceza gelmeyecektide ondan şimdi ögrendinizmi cezanın neden geldigini

abı sen haberı okudunmuda boyle yazmıssın?:) ben yanlıs anlamadıysam bulent hoca basın toplantısına gelmedıgı ıcın yedık o cezayı.. ama yınede kufurbazlarla ılgılı soyledıklerıne katılıyorum. eğitim şart..

subasi29
06.09.2009, 08:17
hoca konussa olay oluyor konusmasa ceza geliyor :D

carizma0658
06.09.2009, 14:33
hocamm büyük oynanıyor eleştırı de yapacak sın eleştırıere acık ta olacaksın önunu görüp yola devam

carizma0658
06.09.2009, 14:37
HOCAM SENDEN RİCAM MACIN SKORU NE OLURSA OLSUN ÇIKACAKSIN ASLNALR GİBİ KONUŞACAKSIN FUTBOL BU

alperen058
06.09.2009, 14:51
Yazık ne yapacaklarını şaşırdılar tamamen tüccar zihniyetine dönüştü bu federasyon..

Bestepeli-58
06.09.2009, 20:44
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR

Shan58
07.09.2009, 01:50
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR

Adam para kazanamıyorsa ne yapacak babasının hayırınamı yayınlayacak Sivasspor haberlerini.
Gazete çıkarmanın bi maliyeti var. adam nerden para kazanıyorsa onu haber yapacak.
Demekki Sivasspor haberlerinin tiraji düştü ve para kazandırmıyor adamda doğal olarak çıkarmış.
Bunda yanlış olan ne. Fotomaç Sivasspor'un resmi gazetesimide haber yapmak zorunda.
Takım başarılı olursa tekrar haber olur. her takım senin gibi isyan ederse gazetenin en az 40 sayfa olması lazımki öyle bir maliyeti adam enayimide cebinden versin.

Bu kadar saçma yorumlar yapmadan önce biraz araştırıp biraz düşünseniz daha doğru olmazmı.

Ultra sivasli
07.09.2009, 02:40
ADAM KONUSUYOR NIYE KONUSTUN DIYORLAR KONUSMUYOR CEZA VERIYORLAR BU NE BICIM IS FIKRAT ÜNSAL SEN BU TAKIMIN BASIN SÖZCÜSÜ DEGILMISIN BIR ISE YARAMANMI SEN CIK BIR SEYLER SÖYLE BÜLENT UYGUN MORALI BOZUK OLDUGU ICIN CIKMAMIS SEN NERDESIN

GuVeN
07.09.2009, 02:54
Adam para kazanamıyorsa ne yapacak babasının hayırınamı yayınlayacak Sivasspor haberlerini.
Gazete çıkarmanın bi maliyeti var. adam nerden para kazanıyorsa onu haber yapacak.
Demekki Sivasspor haberlerinin tiraji düştü ve para kazandırmıyor adamda doğal olarak çıkarmış.
Bunda yanlış olan ne. Fotomaç Sivasspor'un resmi gazetesimide haber yapmak zorunda.
Takım başarılı olursa tekrar haber olur. her takım senin gibi isyan ederse gazetenin en az 40 sayfa olması lazımki öyle bir maliyeti adam enayimide cebinden versin.

Bu kadar saçma yorumlar yapmadan önce biraz araştırıp biraz düşünseniz daha doğru olmazmı.

hemserım bence sacmalayan sensın. bız hıcbırımız fotomaçın muhasebe muduru falan degılız,onun ne kadar sattıgıda kımsenın umrunda degıl,bence sende arkadasın mesajını sacma bulup gazete avukatlıgına soyunacagına ya bı sıvassporlu olarak tepkını goster yada gazetenı almaya devam et. herkes tıcaret yaparken malıyet-tiraj arz-talep dengesını gozetır ama malesef gazetede hıssemız falan yok bırak o kısmını gazete yetkılılerı dusunsun. takımına ılgı gostermeyen gazeteyı boykot etmek her sıvaslının dogal hakkıdır.

ege-gül
07.09.2009, 08:26
bülent beyde kafamı kaldıkı bunca terslıgın ustune..