Orijinalini görmek için tıklayınız : Küfür yemediğim sürece sorun yok.!
SivasSpor.Com 05.09.2009, 10:54 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg
Uzun süre sessizliğini koruyan Uygun, çok iyi yerlere gelmiş yerli ya da yabancı tüm hocaların aynı durumla karşı karşıya kaldığını belirterek, “Mourinho bile İnter’in başında taraftarlarının ağır eleştirilerine maruz kaldı. Bunlar bir tecrübe, taraftarların tavrına da saygım ama küfür etmedikleri sürece... Biz takımın başarısı için çalışıyoruz ve bunun için birlik olmalıyız” dedi.
-Çok iyi yerlere gelmiş hocalar bile böyle gerçeklerle yüzleşiyorlar. Ancak şunu bilmek lazım başarı birlik beraberlikten geçer.
- Biri Fransızca eğitimi yok diye, diğeri Sivas’ı beğenmediği için gelmedi. Bonservisi 300-500 bin Euro olanı da biz alamadık
- Sıkıntılara rağmen hedefimiz değişmedi. Ligi ilk 5’te bitireceğiz. Sezon sonuna kadar da ayrılmayı düşünmüyorum, pes etmeyeceğim
‘Sivasspor tarihe geçecektir’
“6. seneye girdiğimiz Süper Lig’de bu kadar kısıtlı imkana rağmen çok önemli başarılara imza attık” diyen genç hoca, “Sivasspor gerçeği tarihe geçecektir. Yeni sezon öncesi sakatlardan dolayı yaşadığımız sıkıntılar ortada. Yabancı transferinde de problemler yaşadık. Biri çocuğu Fransızca eğitimi alamayacak diye, diğeri kenti beğenmediği için Sivasspor’a gelmedi. Bonservisi 300-500 bin Euro olan futbolculara da bütçemiz yetmedi. Her şey sanıldığı gibi değil. Bilica tranferinden gelen parayla stadımızı UEFA kriterlerine uygun hale getirdi. Kısıtlı bütçelerle yapılmış tesislerimiz, Türkiye’nin en iyilerinden biri. Borcu olmayan bir kulübümüz ve yaşadığımız sıkıntılar geçecektir” ifadelerini kullandı.
‘Hedefimizde sapma yok’
Aldıkları kötü sonuçların ardından hedeflerinden sapma olmadığını da kaydeden Bülent Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligi ilk 5 içinde tamamlayacağız. Sivasspor’dan sezon sonuna kadar ayrılmayı düşünmüyorum. Pes etmeyeceğim... Aldığım bayrağı en iyi yerlere taşımak için buradayım.”
FanatiK
SenSetik 05.09.2009, 11:00 2.5 milyona adam satıp yerine bedava bir bilica bulmak istersen (yasin çakmak gibi), 100bin dolar etmeyecek adamlarla takımı doldurursan olacağı budur...sonsuz güven duyduğum Bülnet Uygun bu sene beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı....ne yazık ki 5.lik iddaasını sadece komik buluyorum !!!
yorumcuyuz 05.09.2009, 11:12 ilk 5 mi hocam saka yapıyorsun heralde! takım iyi oynamıyor ki gelenlerde gidenlerin yerini dolduramadı.ins dediklerin cıkar ama gorunen koy klavuz istemiyor be hoca...!
canımözsivaslım 05.09.2009, 11:16 OLSUN YİNEDE ŞUNU DER...BİZ FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİ YANSITMAYA ÇALIŞTIK..BÜTÜN HATA BENİM DER SEZON SONUNDA GEÇER GİDER ÇOKMU ZOR
ShabbatShalom 05.09.2009, 11:30 Bülent Hocaya Güveniyoruz Furboldan Çakmayan İnsanlar Sövüyor.Futbolun ne demek olduğunu bilen Bülent Uygununda nerede olduğunu bilir.kısa bir bocalama dönemi geçiyoruz.şampiyonlar ligiydi şuydu buydu derken yük çoğaldı buda tecrübe gerektiriyordu.tecrübe kazandı artık yönetim böyle.en ykaın zamanda DÜZELME dileğiyle
a.yurdakul 05.09.2009, 11:31 biz gerçek sivasspor taraftarları sivasın gerçekten de toparlanacağına inanıyoruz.ben şahsen en başından beri trabzon ile 4. lük mücadelesi vereceğimizi söylüyorum ve hala da inanıyorum.takım sakatlık ve uyum sorununu aşmasıyla birlikte çıkışa geçecektir.ayrıca bi sivas taraftarları ne yüzle bülent uygunu istifaya çağırıyoruz anlamış değilim.
a.yurdakul 05.09.2009, 11:40 sivas tribünlerinde ne yazıkki 3-5 maça göre adam satan adam(!!!)lar var.ve yine maalesefki sivas tribünlerinde gerçekten kaliteli taraftar sayısı çok az.türkiyenin en büyük kulüplerinden beşiktaşta 58 numaralı formayı gururla taşıyan ibrahim toraman kardeşimize sivasta küfreden,hocamızı 3-5 maç kötü gitti diye istifaya çağıran(hangi yüzle yapıyolar anlamıyorum??),1 maça göre futbolcu ıslıklayan zihniyet hep aynı.tribünlerimizdeki bu çakal sürüsüne aldırmadan gerçek sivaslılar olarak takımı desteklemeye devam edelim.gerçek sivas taraftarı hep takımımızın arkasında emin olun.biz bu çakal sürüsünün üzerine basa basa zirveye tırmanacağız inşallah,eminim...
kayayatakci 05.09.2009, 11:51 sevgili bülent hocamiz sana sonuna kadar güveniyoruz seni seviyoruz ve saygi duyuyoruz son 2 sene icinde bize yasattigin sevinclerden dolayi sana sonsuz tesekkürler hep sana destek olacagiz sende insallah yine son iki senedir oldugu gibi yine güzel günlere dönecegiz bütün takimlarda oluyor bocalama sen en iyisini yaparsin .sen bakma bazi futboldan anlamiyanlarin sözlerine baskana ve sana sonuna kadar güveniyoruz .
hoLiGan Enes 05.09.2009, 12:02 Hocam saten öyle bir Terbiyesizliğidee kimsenin yapacağını tahmin etmiyorum...
yigido_sampiyon 05.09.2009, 12:15 diyarbakır maçında ben ilk defa Sivaslı olduğumdan utandım...ziya doğan ve futbolculara ağıza alınmayacak küfürler edildi...ve yanımızda bayan arkadaşlar olmasına rağmen kendini bilmez serseriler küfür etti...
birgün sonra havaalanında istanbul uçağını beklerken ziya doğan ile konuşduğumda bana küfür olayını hatırlattı ve ilk defa sivasta küfür yediğini söyledi ve yerin dibine girdim...
son olarak bülent uyugnada küfür eder bu kendini bilmez adamlar merak etmeyin...
tuzlugollu 05.09.2009, 12:38 umarım yanıltırsın bızlerı bulent hoca bız yanılmaya razıyız yeterkı bu karagunler karabulutlar kalksın sıvasspor uzerınden .......
hoca kusura bakma ama birkaç kişi küfür edecektir mutlaka bu olur her zaman sen bana küfür ettiler diyip kaçacaksan bahane her zaman var.sanki başka külüplerde küfür yokmuş gibi.şayet açıklamalarında samimi isen biz senin arkandayız camiia olarak.başarıda övdük başarısızlıktada elbet eleştiri olacak.takımı düzelt gene bir numarasın hoca unutma sivasın insanı yapılan iyiligide yanlışıda unutmaz.zaman kalmadı hemen galibiyet istiyoruz hemde hemen ilk maçta.
özgühertaş 05.09.2009, 12:42 bülent hocaya ne demek küfür.sana küfür etmek kimin haddine bizler sana inandık ve her zaman senin yanındayız.sivasdaki üç beş çabulcunun yaptıgını tüm taraftarımıza maledemeyiz.bu takımı mecnun başkan ile bülent hoca buralara getirdi.yine güzel günleri seninle birlikte yaşayacaz.
kerem_inci 05.09.2009, 12:47 HOCA SNA KÜFÜR EDENİN DİLİNİ KESERİZ SEN SİVASIMIZI NERELERDEN NERELERE GETİRDİN SANA NE KADAR TEŞÜKKÜR ETSEK AZTIR BAŞKANIMIZ VE BÜLENT HOCAMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
sen degil hic bir insan küfur hak etmiyor.sana edenlerde kiskandiklarinda dolayi yapiyorlar,bilseler yapmazlar bildikleri sadece o yöntem.Sivasspor yaptiklarin vede katkilarin bir kac macta silinmez istersen bu takim kümeye düsur.yine cikarisin bu takimi sen.sayende Sivas cok gelisecek yakinda birde firansiz okulu acar sizi istifaya davet edenler belkide hocam.
umarım yanıltırsın bızlerı bulent hoca bız yanılmaya razıyız yeterkı bu karagunler karabulutlar kalksın sıvasspor uzerınden .......
Sana güvenenleride,seni eleştirenleride mutlu edecek tek şey iyi günlere dönmek hocam.şampiyonluk falan beklediğimiz yok senden.şahsiyetli güzel futbol ve ilk 8 bile yeter..seni en çok eleştirenlerden biriyim.ama beni ve benim gibi düşünenleri yanıltmanı diliyorum..ÇÜNKÜ ASLOLAN SİVAS GERİSİ TEFERRUATTIR..
Ayrıc eleştirmek ayrı birşey hocaya küfretmek çok ayrı.böyle bir şey bizim taraftardan çıkmaz Bülent hocam.Sivasspor taraftarı böyle birşey yapmaz gönlünü ferah tut..
SivasSpor Taraftari Kendisine emek verenlere Küfür etmez. elestiri yaptigi yanlislarin farkina varmiyanlari kendine getirmek icin yapilir bu camiada. ama camia disindan linc kampanyasinada kimse göz yummaz bizler Basta Futbolcularimizin gücü ve niteligini bildigimizden bu güce kuvvete Hocalarimizin gecmisdeki katkisini bildigimizden eksikleri dile getiriyoruzki farkina varilsin. bu durumda istifa et diye bagirmak belki kötü gidise bir tepki ama yerinde bir tepki degil. Herkes hakettigi degeri görmelidir Basda Futbolucularimizin emegi takdir edilmeli,Hocalarimizin kattiklari ve katacaklari takdir edilmeli yönetim dogruyu yaptikca takdir edilmeli ve Taraftarla kavga degil takdir edilmeli kisaca camia olarak iyiye dönük istem ve gayretler takdir edilmeli.. Kimse kimsenin verdigi emege nankörlük yapmamaliki bir kenetlenme olsun. Farki tepkiler olmayacakmi olacak iyi istemede sinir yok yetinenden olacak yetinmeyende. ama tüm tepki ve talepler bu camianin iyiligine daha iyisini yapmaya dönük oldukca bu durum geriletmez gelistirir...
58_babacan_58 05.09.2009, 13:11 BİZİM EN BÜYÜK ÖZELLİĞİMİZ DİĞER ANADOLU TAKIMLARINA BENZEMEMEMİZ.2 DAKİKADA ADAM SATMAMAMIZ BİZİ BAŞARILARA SEN TAŞIDIN HOCAM BU DURUMDAN KURTARMASINIDA BİLİRSİN.YOLUMUZ AÇIK OLSUN YİĞİDOLAR.
oquzh4n58 05.09.2009, 13:20 yaw bulent gıtme bı yere ben senı cokkk sevıyorum senden ıyısını nerden bulacazkı ?? ben macdan daha hıc bı zevk almam bu adam gıderse
58zarali 05.09.2009, 13:20 bülent hoca sen bu bilinçte olduktan sonra gerisi önemli değil sonuna kadar arkandayız
effenberg 05.09.2009, 13:27 [QUOTE=
-Çok iyi yerlere gelmiş hocalar bile böyle gerçeklerle yüzleşiyorlar. Ancak şunu bilmek lazım başarı birlik beraberlikten geçer.
- Biri Fransızca eğitimi yok diye, diğeri Sivas’ı beğenmediği için gelmedi. Bonservisi 300-500 bin Euro olanı da biz alamadık
- Sıkıntılara rağmen hedefimiz değişmedi. Ligi ilk 5’te bitireceğiz. Sezon sonuna kadar da ayrılmayı düşünmüyorum, pes etmeyeceğim
FanatiK[/QUOTE]
Transfer konusun da dediklerine katiliyorum Bülent hoca yabanci futbolcu transfer etmek gercekten zordur.
Ama 300-500 Bonservisi olani da biz almadik diyorsun ama alinan Futbolcu yani Bruno Zita Mbanangoye in degeri 100 bin € görünüyor transfermarkt. de.
Yoksa 100 bin yerine Sivasspor 1 Milyonmu € verdi???
Zaten zamani gelince cok büyük hocalarin da elestirilecegini kendin de söylemisin.
Ha Küfür olayina gelince her zaman her yer de veya her külüp taraftarlarin da kendini bilmez bir kac kisi cikar küfür eder ne yazikki.
Ama bir Atasözü vardir küfür sahibine aittir.
bence bu zor durumlarda bülent hocaya destek vermeliyiz hatalı olsa bile yinede
seni destekliyor ve sana sahip çıkıyoruz hocam bildiğin yoldan şaşma
ÖZGÜR KORKMAZ 05.09.2009, 13:52 hocam artık uygulamaya geçsek BAŞARI İSTİYORUZ BAŞARI ciğeri beş para etmezlerin diline düşürdün bizi
altuntas58 05.09.2009, 13:54 Hocamıza küfür edenleri kınıyorum
karahisarli 05.09.2009, 14:13 2.5 milyona adam satıp yerine bedava bir bilica bulmak istersen (yasin çakmak gibi), 100bin dolar etmeyecek adamlarla takımı doldurursan olacağı budur...sonsuz güven duyduğum Bülnet Uygun bu sene beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı....ne yazık ki 5.lik iddaasını sadece komik buluyorum !!!
bul istersen futbolculari daha iyiy tutar her transfer ettigin futbolcu tutacak diye birsey yok bir yigin futbolcu var ne umutlarla getirilip hayal kirikligi yasatan
Yiğido58Arena 05.09.2009, 14:24 siz ne kadar cahil insanlarsınız adam 2 yıldır ne işler yapıyor siz 3 mac yenildi diye adamı elestri yagmuruna tutuyorsunuz birazda 2 yıldır yaptıklarını konusun adamın :mad:
joe cole 05.09.2009, 14:29 300-500 bın dolar bonservıs bedelı veremıyor mu yanı koskaca sıvasspor yazıklar olsun yanııı gecen sene o kadar para kazandı bu klup nereye gıttı bu paralar ozamn
ben Sivasspor taraftarlarından hiç beklemezdim 3 maçta istifa diye bağırmalarını ve konuk takımın teknikdirektorune küfür etmelerini...hepsini geçtim Ziya Doğan'a neden küfrediliyor :confused:
Besyo_cu 05.09.2009, 14:51 ben Sivasspor taraftarlarından hiç beklemezdim 3 maçta istifa diye bağırmalarını ve konuk takımın teknikdirektorune küfür etmelerini...hepsini geçtim Ziya Doğan'a neden küfrediliyor :confused:
Şimdide bu çıktı....
Ziya hoca macın sonlarına doğru Yılmaz VURAL vari hareketler yapınca hemen arkasındaki VİP türübününden biraz tepki aldı ama tüm stad halinde küfür olmadı.
Senelerdir maç izlerim nerdeyse her şehirde bir çok takımın maçını izledım şimdiye kadar küfür edilmeyen bir stad görmedım. Bizim 4 Eylül Stadı küfürün nerdeyse hiç olmadıgı bir stad. Tabi hiç olmazsa daha güzel olacak ki bu da zamanla mutlaka olacaktır.
konartr58 05.09.2009, 14:54 olay sivas olayı olarak görmeyelim. olayı futbolda küfür olarak görelim.malesef tüm stadlarda küfür var.hatta dikkat edin çevrenize adam bir söz söylemeden önce anasının bilmem nesini söyleyerek söz söylemeyi alışkanlık haline getirmiş.böyle küfürcü ve şükürcü bir toplum yapımızla sadece işi sivasa yıkmak doğru değil.
sivassspor yönetiminin en büyük eksikliklerinden birisi de taraftar eğitimi ve disiplini konusunda herhangi bir çalışma yapmamalarıdır.
bülent uygun bey efendi.efet sizin konumunumuzu ve yaptıklarını kimse inkar edemez.birkaç haddini bilmezi bahane edipte koskoca camiayı suçlamayınız.
ama sizde şu basınla aynaşmayı bırakın.işinize bakın.sivassporada,oyuncuların ıza da inanıyoruz.hepsi genç ve inançlı insanlar.bir süre sonra onlar kendilerini gösterecekler.bu 34 haftalık bir süreç.
üçbeş çapulcunun cılgınlıkları ile ezilmiş bir topluluğun yaptıklarını önemsemeyiniz.sivasspor sizden iyi hoca bulamaz sizde sivasspordan rahat takım bulamazsınız.
bu tür inişler çıkışlar olacaktır.avrupa takımları sivası gördüler.tanıdılar.gönül isterdiki biraz daha yol alabilse idi.daha yolun başındayız.ne derler 49 var ki 50 olalım
Şimdide bu çıktı....
Ziya hoca macın sonlarına doğru Yılmaz VURAL vari hareketler yapınca hemen arkasındaki VİP türübününden biraz tepki aldı ama tüm stad halinde küfür olmadı.
Senelerdir maç izlerim nerdeyse her şehirde bir çok takımın maçını izledım şimdiye kadar küfür edilmeyen bir stad görmedım. Bizim 4 Eylül Stadı küfürün nerdeyse hiç olmadıgı bir stad. Tabi hiç olmazsa daha güzel olacak ki bu da zamanla mutlaka olacaktır.
Ziya Doğan hareket yaptıysa o onun terbiyesizliği ayrıca neredeyse hiç küfürün olmadığı stad diyerek diğer stadlarla kıyaslama yapmanıza anlam veremedim...ne demek ne yani kardeşim küfür edilmeyen stad yok diye 4 Eylül'dede küfür olması normal birşeymi...bakın bir çok bayan taraftar bu yüzden maçlara gelemiyor ...en ufak derecede küfür edilse bile biz yerin dibine giriyoruz...hiç olmasa daha güzel olacak diye birşey kabul etmem ben zaten olması gereken budur...
fatih3558 05.09.2009, 15:21 futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
sezon sonu ayrılcağını resmen şimdiden söylüyor.
SiVaS oLeY 05.09.2009, 15:43 hoca efendşi sivas taraftarı her taraftara benzemez sivasspor taraftarı asla küfür etmez aam sende düzel yoksa küfür yemene gerek kalmaz:D
hacialicelik58 05.09.2009, 16:16 gercek sivasli sana asla kufur etmez hocam seni cok seviyoruz.cunku sen devrim yaptin ve bugun rusyada bile sivaspordan basdiliyo ins ben inaniyorum bu takimi sen yine sahlandiracan RUSYA
Bagzi yazilar Sivasliyi SivasSporuluyu tahrik eden yazilar bu yazilari yazanlar Sivas Camiasini Tahrik ederek ve onlari hiclestirilerek yaziliyor.Güya Hocayi destekliyorlar.Sen olmazsan olmaz senden.. Önce hicti...Sen varsin diye hersey var tarzinda yazilar bu camianin cikarina degildir. Bir tarafi Kendini begenmislige Kimseyi takmamaya astigim astik kestigim kestige...Kisacasi kendini camia üzeri görmeye götürür. Bu durumun sonuclari olarak söylenen kelimeleri yazmiyacam sonucta herkes biliyor bu duruma gelenin agzindan cikanlari...Diger tarafi(Taraftar) Hiclestirme adam yerine koymama.Sehri ve takimin sahip oldugu olanaklari kücük görme basarisizliklari buraya baglama bu kesimde tepkileri büyütmekden baska bir ise yaramaz. Bagzilari Hoca seni destekliyoruz derken bile bu tip asalayici yöntemlere bas vurarak güya destekliyoruz dedikleri Hocaya Camiadan tepkiyi cogaltiyorlar.Bu camia icinde Kimsenin haddine olmamali Camianin bir bütününü bir kenear koy kötüle icinden birini al sen her herseysin sen olmazsan olmazde ....Bunu yapanlar bilincli veya bilincsiz en büyük kötülügü bu camiaya yapiyorlar. Ha surdanda su sonuc cikmasin Hocaya sdahip cikmak yanlis mi? hayir sahip cik ama sahip cikarkan camianin diger kesimlerini(Taraftar,Futbolcu, Yönetim) yerin dibine sokma Sehrini kötüleme... Yazilari yazanlar ya bilincli karisiklik olsun tepki cogalsin diye yaziyor.Yada bir akli evvel bu tip yazilari yazarak yada yazdirarak destegin cogalacagini düsünüyor.Sivasliyi SivasSpor Taraftarini ve SivasSpor camiasini asalayarak yazilan her yazi tepki ve nefreti gelistirmekten baska bir ise yaramaz..
O cok destek veriyoruz... Hocamizi seviyoruz diyenler bu tip yazilar yazanlar hocalarina en büyük zarari veren tepkiyi gelistirenlerdir.
hacialicelik58 05.09.2009, 16:19 --------------------------------------------------------------------------------
futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
hacialicelik58 05.09.2009, 16:22 --------------------------------------------------------------------------------
futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
ben bu yaziyi yazan arkadasa tesekkurediyorum
sivastatlıbelam 05.09.2009, 16:27 küfür elbette yanlış bir şey olmamalı ama hocam eğer profesyonelseniz bunu kaldırısınız çünkü futbolcularda küfür yiyor sahada sadece siz değil.
bir diğer husus 300 500 bin euro çok para mı sivasspor gibi 30 milyon euro bütçelik takımın yanında.
bir diğer husus da belki denizli maçından bir beraberlik alırız manisa bizi farklı yenecektir bu kadroyla.
ben söylemekten bıktım artık iyi iki stoper alınmalı veya gençler denemeli.
Hocam başarılarına hiç sözümüz olamaz,küfür söyledikleri kendine layık olanların işidir.Ama şunu kabul etmelisin bu sene göndedikleriniz,aldıklarınızda n daha iyi sporculardı.Kısaca bu seneki maya fazla tutmadı.Bizim tek isteğimiz var bu sene takım küme düşmesin bize yeter yoksa tüm Türkiyeye alay konusu oluruz,kimse 2 yıllık başarıyı söylemez.Bu takımda sanki biraz öyle görünüyor.Ama sonuçlar ne olursa olsun sizlere güveniyoruz.
Hocam müsadenizle bir şey sormak istiyorum. 300-500 dolar para vermeyip nerdeyse beleşe futbolcu aldığımıza göre siz bu kulüpten (teknik direktör parası, menejerlik parası, sponsor gelirleri) yıllık kaç lira kazanıyorsunuz? Sanırım siz de bu ligin en az para kazanan teknik direktörüsünüz normal olarak.
sivastatlıbelam 05.09.2009, 16:56 ya çok merak ediyorum borç batağındaki diyarbakır spor:besam abbas,ayman abdelaziz,espinoza,tezemeta,me ndoza,celalettin,amr azmi ve daha bir çok oyuncu almışken ve bunların 5 taneside ülkelerinin milli oyuncularıyken biz neden transfer yapamıyoruz.
veya o takımlar nasıl yapıyorlar transferi.
evet galiba paralar şimdi ismini vermeyeceğim bir yere indıra gandi yapılıyor.
Besyo_cu 05.09.2009, 16:56 Ziya Doğan hareket yaptıysa o onun terbiyesizliği ayrıca neredeyse hiç küfürün olmadığı stad diyerek diğer stadlarla kıyaslama yapmanıza anlam veremedim...ne demek ne yani kardeşim küfür edilmeyen stad yok diye 4 Eylül'dede küfür olması normal birşeymi...bakın bir çok bayan taraftar bu yüzden maçlara gelemiyor ...en ufak derecede küfür edilse bile biz yerin dibine giriyoruz...hiç olmasa daha güzel olacak diye birşey kabul etmem ben zaten olması gereken budur...
Aynı şeyden bahsediyoruz fakat Anlatmak istediğimi anlamak istemediğinizden tartışmanın ve konuyu uzatmanın bir anlamı olmadıgını düşünüyorum.
SANA İNANIYO VE GÜVENİYORUZ HADDİMİZE DÜŞMEZ KÖTÜ LAF EDELİM AMA LÜTFEN SENDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN ŞU CİHANI Bİ MAÇTA KADROYA ALMA YA TAKIMA HİÇ Bİ ARTISI YOK YA FERHAT I 15 DAK FALAN İZLEDİM MACTA BENC E COK İYİ VE SENİN ONU HARCICANDAN KORKUYORUM AH MEHMET AH SEN OLSAYDIN TAKIMDA BU HALE GELMEZDİ TAKIMA ACİLEN KATILMAN LAZIM BU ARADA COK GECMİŞ OLSUN TAKIMA ABİLİK YAPICAK MOTİVE EDİCEK KİMSE YOK YA (BEN Mİ GELSEM :)
Selamlar,
Bulent uygunu ne çok seviyorsunuz arkadaslar.Her maç yanlis karoyla çikan ben miyim.Yanlis kadroyla çikmasaydi belki de simdi bunlari konusmiyacaktik ama maalesef tek suçlu olan o tabi.
Onuru bilmem erseni ,murat sözgelmezi sagda oynatan bulent hocadir.
Kadiri ,ibrahimi,onuru ve cihani(4ü de defansif orta saha) ayni anda oynatan bülent hocadir.
Defansin kötüyse ofansif oyniyacaksin ki defans çökmesin ama bülentimiz bunlari görmüyor.
Kamanani 90 dk oynatmiyan bülent hocadir.
Simdi diyeceksiniz ki sen ol o zaman hoca diye.
Gerek yok hoca olmama ama isterdim tabiki.
Bunu herkes görüyor ama bülent bülent diye bagiriyorsunuz.
Bu hatalar geçen seneden basladi simdi göze çarpiyor iyi oyuncular gittikten sonra.
Küfür etmem fakat dogrulari da görmek ve söylemek lazim ama bülent Hocamiz bunlari kabul etmiyor.
Onuruuuuuu görmek istemiyorummmm sahada .
En büyuk sivas, bülent degil.
Saygilarla.
sivastatlıbelam 05.09.2009, 17:12 takımda savaşan oyuncu yok.
kamanan ayağına top gelirse oynuyor,
ersen hayalet gibi ortalıkda ancak geziniyor
sedat yasin defansa kapanmış top gelmesin diye dua ediyorlar.
zaten top geldimi de gol oluyor.
işimiz çok zor geçen yıl çok şanslıydık ve takımımız iyi mücadele ediyordu önde basıyordu ve uzun toplarla çıkıp gol atıyorduk.
şimdi ise yerimizde sayıyoruz.
işimiz çok zor inşalllah bu yıl ligde kalabilirsek öbür yıldan itibaren bir şeyler yaparız belki.
OPERASYON 05.09.2009, 17:22 Sevgili Bulent Hoca sen sayet gitme zeminini bu tur bir ifadenin altina gizlediysen cok basit.(Kotu laf sahibinindir)Sanada oyuncularada ve seyirci seyirciyed kufur edilebilirir.Erdemlik odurki,Kotu laf sahibinindir ifadesini bilip herzaman yola devam etmetir kufurde edilse."Cunki kisi dilinin altinda gizlidir"icinde guzelik varsa guzelik konusur,icinde kotuluk ve sadirdan olusan kufurlerle dolu bir kisilik yapisindaki kalp varsa kufurlu ve kotu konusur.Yeninle yenile yenmesinide gun gelinec ogerenecegiz.yenile yenile yenmesinide bilmek yapilanlardan ders alamak gerekir.Herseyed bir hayir vardir.Biz hayir isteyelimki hayirla donanalim.Niyet guzel akibet hayir,niyet kotu sonuc akibet kotudur.Biz nasil gorursek aslinda kendimizi goruz.Karsimizdaki aslinda bakisimiz ona kotuysede iysede karsindaki aynadir aslinda sen ona bakarken kendini gorursun.Demeki elinden gelen neyse odur.Ben bir sivasli olarak sivasspora nekadar maddi ve manevi yardimda bulunuyorum bu yonetimin ve teknik heyetin cektigi zorluklar ve guclukler nekadar ,geriden davulun sesi hos gelir.Elini dasin altina koydugu kadar seyircinin konusma hakki vardir.Vesselam.
ilteriş58 05.09.2009, 17:32 bu açıklamadan sezon sonunda gideceğini anlıyorum ben
--------------------------------------------------------------------------------
Iste bütün mesele burda.Bütün Herseyi yapan Bülent Uygundu dersen Basarisizlikdada te hedef Bülent Uygun olur.Yani Hocayi hedef haline getirirsin.Kaldiki bagzi arkadaslar burada ónu diyor basariyi tek basina sahipleniyorsan basarisizlikdada sorumlu yanlizca sensin diyenler cikiyor... Birakin artik bu tip bir kisi üzerinden basari ve basarisizlik ölcmeyi. Son gelismeler Transfer Özelliklede gelmesi gerekenler noktasinda eksikligin hocadan kanaklanmadigi ortaya cikiti.Gidenler konusunda da Yönetim kimini yükünü hafifletmek icin gönderdi. kimini kar amacli gönderdi. Hocanin tüm bu olumsuzluklarda sorumlulugu yokmu Var... ama olumsuzluklari yönetim kadar büyük degil. Hoca 300-500 binliraliklari alamadik diyor demekki yönetim bu konuda paraya kiyip dogru dürüst bir taransfer yapilmasini olanakli hale getirmemis... Hoca yi bagzi konularda en cok elestirenlerden biriyim ama gelmesi gereken Transferler konusunda Hocanin cok suclu oldugunu düsünmüyorum. Külübün kazandigi paralari kullanmak istemiyen, Bonservisi elinde sporculari arayan,Basarili bir takim olusmasini istemeyen yönetimdir...
Yadigar Barcin 05.09.2009, 17:51 Kimse kusura bakmasin, Türkiyenin her Stadinda küfür oluyor diye, nerdeyse bizim stadimizda Küfür edenlerin savunuculuguna soyunmus bazilari..
Yok efendim her Statda Küfür oluyor diyeceginize, boykot etseniz, Küfür edenleri kiniyoruz gibi aciklamalarda bulunsaniz daha mantikli degilmi?????
Demekki Insan olarak, taraftar olarak ögrenecegimiz daha cok seyler var, Bayanlarimiz Maclara bu yüzden gitmek istemediklerini söylüyorlar, haklilarda, heleki bu Bayanlar bizim Sivasimizin Bayanlari ise, Sivasli olan bilirki, Bayanlarimiz Küfürün oldugu bir ortama girmez, bizim Sehirimizin Bayanlari öyle Istanbul Bayanlarina benzemez, Terbiye adabina, Kültürüne baglidir ve Allah korkusu bulunur..
Küfür edenleri ve edecek olanlari Kiniyorum ve kötü söz sahibine aittir diyerek, Insallah bizim Kentimizde bu tür olaylari yasamiyacagimizi umarim......... Saygilar
yorumyapıyombenya 05.09.2009, 17:54 Hocam sana ne desem bilmıyorum inan seni çok seviyorum kendini takıma ver yeter başka bişey istemıyorum
subasi29 05.09.2009, 18:16 zaten oyle bir terbiyesizligi kimse yapmaz
yigidomurat 05.09.2009, 18:18 çok arsız bi adammışsın vesselam....
yigidomurat 05.09.2009, 18:21 ama gerçi sende haklısın böyle yağlı bi kapıyı budun ne diye gidesin ki,diğer türk hocaların hepsinden daha fazla para kazanıyosun,istediğin gibi at koşturuyosun,klüp senin babanın çiftliği.böyle bi ortamı bir daha bulamayacağını biliyosun.İNŞALLAH bu sene takımı küme düşürmezsin,O ZAMAN GEÇ KALINMIŞ KÜFRÜN HİÇ BİR ANLAMI OLMAZ....
Turan 59 05.09.2009, 19:05 Biz,senin yalnızca futbol la ilgilenmeni istiyoruz.bırak diğer konuları başkaları yapsın Sayın Bilo.Bilmem mesajımı aldın mı ? umarım almışsındır.
sergio1989sivas 05.09.2009, 19:18 bunca başarıyı 3 maçta silip atan nankör taraftarımız denizli maçıda kaybedilince bülent hocaya ana avrat söver ailesine hakaret eder
ve bülent hocamızda istifa eder
böylece ne olurmu ????
gerçek sivasspor taraftarıda takıma küser içimizdeki hainler bu takımı
bi elazığ malatya göztepe ve sakaryanın düştüğü duruma düşürür
ve sivasspor devri böylece kapanır keşke dememek için bülent hocamıza sahip çıkalım yanlız burda bile bülent hocaya hakaret ediliyorsa
en saygılısı bile bilo diye hitap ediyorsa bu söylediklerim yakında gerçek olur
Arkadaşlar, başarıyı herkes ister. Başarı sadece tek bir kişi ile olmaz, kadro işidir. Şu anki kadroda hiçbir taraftarın tahmin dahi edemeyeceği sportif başarı elde edilmiştir. Bundan daha önemlisi tesisleşme bazında büyük, çok büyük yol katedilmiştir. Biliyor musunuz ki, bundan on sene önce Sivassporun malzemelerini dahi muhafaza edebileceği bir yeri, dolabı dahi yoktu(Hüseyin Yıldırım Tesisleri hariç). Şimdi ise Türkiyede on takımın dahi sahip olamayacağı tesislere kavuşmuştur. Bundan daha büyük bir başarı olabilir mi?! Emeği geçenlerin kıymetini bilmemiz lazım. İki ya da üç mağlubiyet almayla sadece Bülent Uygun değil -onun tüm değerli ekibini ve sporcularını da- uygun olmayan, layık olmadıkları hareketlerde bulunmak bizim camiamıza yakışmaz. Sivaslı, Büyük Başkan MUHSİN YAZICIOĞLU'na göstermiş olduğu vefa örneğini aynı şekilde Sivasspor ekibine de göstermelidir. Benim gözümde Sivasspor amatöre/kümeye dahi düşse şu ana kadar gerçekleştirilen sportif ve tesisleşme alanındaki ilerleme unutulmamalıdır. En büyük başarının centilmenlik sınırları içerisinde mücadele etmek olduğu düşüncesiyle Sivasspor yönetimine, Bülent Uygun'a ve kadrosuna güvenim tamdır.
Bülent hocanin basarisindan kimsenin süpesiyok son iki senedir takim perfornmas ve basarisinda tabiki bülent´indir en büyük pay bunu kimse inkar edemez.Hocam seni seviyoruz sana güveniyoruz sivas ve sivasspor 3-5 macta adam satmaz adami yari yolda koymaz.Yalniz senden birsey istiham ediyorum!!! ikide bir kisitli bütce,sakat oyuncular,futbolun güzellikleri felan filan bu kilasik laflari birakarak sadece isine baksan inan sivasspor gecen sene sampiyondu!!!
Hiç maç kaybetmemele olur ilk 5'e çıkmak buda imkansız
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/5/5470.gif
Biz,senin yalnızca futbol la ilgilenmeni istiyoruz.bırak diğer konuları başkaları yapsın Sayın Bilo.Bilmem mesajımı aldın mı ? umarım almışsındır.
niye öyle diyon TURO.. umarım almıssınızdır mesajımı..
oguz7358 05.09.2009, 21:54 yav ben bir sivaslı olarak sivaslı olmak tan utanıyorum ya siz ne kadar bencil ne kadar asabi nekadar ya kardeşim olmaz sivasın adamından adam olmaz ya 37 senedir yakalayamış bir başarıyı yakalmış busene küme düşse ne olur ey siaslılar yok bilicaymış yok şu yok bu karedeşim adama sahip çıkın adam gibi adam olun bülent uygun gibişi bir adam buldunuz daha ne istiyorsunuz
revenge58 05.09.2009, 22:02 hocam sana hiçbir sivasspor lu küfür etmek istemez sene sonu bizi küme düşürmedikten sonra...
hoca sezon sonu ayrılmayı düşünürüm diyor, HANİ ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARTICAKTIN. BÖYLE Mİ ANADOLU'DAN ŞAMPİYON ÇIKARTICAKSIN HOCAM. MADEM SEZON SONU İSTİFA EDİCEN ŞİMDİ ET.
sivassporummm58 05.09.2009, 22:28 yav ben bir sivaslı olarak sivaslı olmak tan utanıyorum ya siz ne kadar bencil ne kadar asabi nekadar ya kardeşim olmaz sivasın adamından adam olmaz ya 37 senedir yakalayamış bir başarıyı yakalmış busene küme düşse ne olur ey siaslılar yok bilicaymış yok şu yok bu karedeşim adama sahip çıkın adam gibi adam olun bülent uygun gibişi bir adam buldunuz daha ne istiyorsunuz
Ben de senin gibi hemşehrim olduğu için utanıyorum.Biz sivaslılığımızla hiçbir zaman utanmadık ve bu zamana kadar da asla utanacak birşey yapmadık.Bunu o küçük beynine sok tamam mı kardeşim.Lafı nereden nereye getirdiğinin farkında mısın sen.İstersen yorumunu bir daha oku belki ne demek istediğimi anlarsın!!!
EĞER BÜLEN HOCAM OKURSA YORUMLARI ŞUNU YAZMAK İŞTİYORUM.
"hocam hayırlı ramazanlar, ben sivassporlu taraftar olarak şunu söylemek iştiyorum, hocam fanatiğe sezon sonuna kadar ayrılmayı düşünmüyorum demişsiniz. bu oluyor ki sivasspordan sanırım ayrılcaksınız sezon sonu. hocam siz demiyormuydunuz ANADOLUDAN şampiyon çıkartıcağız diye, neden bizi böyle yarı yolda bırakıp sezon sonu ayrılmayı düşünüyorsunuz. gerçekten şu an ağlayasım geliyor, çünkü takımımı, sizleri çok seviyorum ben. hocam böyle yarı yolda sezon sonunda ayrılmayı düşünmeniz beni çok üzüyor. Eğer istifa edicekseniz şimdi edin daha iyi."
jackburaks58 05.09.2009, 22:38 Ayıptır dostlar iyi eleştirilerde bulunun deyinki takımın şurasında buurasında hata var insanın kişiliğine hakaret etmek nedir?
ben bülent hocayı bizi başarılı yaptı diye değil bizi bu yerlere sevgi saygıyla ve tam bir yiğido gibi getirdiği için seviyorum...
biz bir takımız taraftarı+oyuncusu+teknik direktör+yöneticisi
her insan hata yapar..önemli olan bu zinciri bozmamak bence bu zinri asla bozulamayacak...
ilk mesajlardaki arkadaşlar sizlere de teessüf ediyorum...ne kadar cabuk hayal kırıklıgı yaşıosunuz daha kaç mac oynandı ne oynandı?
izlemedinizmi anderlect macını? neler oldu orda? nasık oynadık? siz bu takıma böyle şeyler söylerseniz bu takım hoca oyuncu yüzünden değil SİZİN YÜZÜNÜZDEN KÜME DÜŞER...
YAZIK ÇOK YAZIK..
BÜLENT HOCAM SANA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM KÜME BİLE DÜŞŞSEK YİNEDE SEN OL TAKIMDA ...
jackburaks58 05.09.2009, 22:39 oguz7358 sana tek sözüm
aslını inkar eden haramzadedir...yaazıklar olsun sana...
ilteriş58 05.09.2009, 22:42 siz ne kadar cahil insanlarsınız adam 2 yıldır ne işler yapıyor siz 3 mac yenildi diye adamı elestri yagmuruna tutuyorsunuz birazda 2 yıldır yaptıklarını konusun adamın :mad:
2 yıldır yaptıkları 2 yıl boyunca konuşuldu zaten şimdi de bu sene yapamadıkları konuşuluyor bunda garip bir şey yok gayet doğal
ilteriş58 05.09.2009, 22:45 yav ben bir sivaslı olarak sivaslı olmak tan utanıyorum ya siz ne kadar bencil ne kadar asabi nekadar ya kardeşim olmaz sivasın adamından adam olmaz ya 37 senedir yakalayamış bir başarıyı yakalmış busene küme düşse ne olur ey siaslılar yok bilicaymış yok şu yok bu karedeşim adama sahip çıkın adam gibi adam olun bülent uygun gibişi bir adam buldunuz daha ne istiyorsunuz
ne dediğinin farkındamısın ?
emin ol biz diğer sivaslılar da senden utanıyoruz bu lafların sayesinde..
ayrıca utanıyorsan bu kimliği taşıma zorla sivaslımı deniyor sana?
sivassporummm58 05.09.2009, 22:47 Arkadaşlar önce bir haberi doğru okuyun.Haberi okumadan yorum yazmayın lütfen.Bülent Hoca'ya kim küfür etmiş yaw.Böyle birşey yok.Kim kafasından uyduruyor bilmiyorum ki bunları.
Olay şu;Bülent Hoca son oynanan Diyarbakır maçından sonra taraftarın kendisine istifa etmesi yönündeki söylemlerini içerleyerek küfür edilene kadar burdayım demiş.
Yani şimdi burda Bülent hoca'ya küfür edildiği anlamını nerden çıkarıyorsunuz.Böyle bir anlam mı çıkıyor burdan:)
yigidomurat 05.09.2009, 22:53 Ben de senin gibi hemşehrim olduğu için utanıyorum.Biz sivaslılığımızla hiçbir zaman utanmadık ve bu zamana kadar da asla utanacak birşey yapmadık.Bunu o küçük beynine sok tamam mı kardeşim.Lafı nereden nereye getirdiğinin farkında mısın sen.İstersen yorumunu bir daha oku belki ne demek istediğimi anlarsın!!!
tamam haklısında babacan biraz sakin ol.şu aziz mübarek gün birbirimizi kırdığımıza değmez,hele böyle bi konu için
yigidomurat 05.09.2009, 22:55 ya bırakın şunu ya,ortaya bi laf atıyo işte gündem oluşturuyo,acitasyon yapıyo aklı sıra...
jackburaks58 05.09.2009, 23:10 ilteriş tamam doğru ama 75 maçta başarılı olan bi adamı 3 maclada yargılayamazsın sezon sonunu bekle sonra yorum yao olurmu...
bu ne la o zaman işime gelir severim işime gelmez döverim bumudur sivaslılık...
biz yiğidin harman oldugu yerden geldik diyoruz...
yiğit olun dostlar bize bu yakışmaz bize efendilik yakışır...
ben tepki vermek istiyorsam küfür yada istifa die bagırmam maca gitmem bu zaten büyük cezadır..anlayan anlar hatalarını dğzeltirse geri gelirim...
58musab58 05.09.2009, 23:23 artık şu tarnsfer dedikodularını bırakalım önümüze bakalım bu iki maç kader maçı
sivassporummm58 05.09.2009, 23:25 tamam haklısında babacan biraz sakin ol.şu aziz mübarek gün birbirimizi kırdığımıza değmez,hele böyle bi konu için
Kardeşim sadece bu mübarek günümüzde değil, hiçbir günde birbirimizi kırmamalıyız ama gerçi ben kırılacak birşey de yapmadım.Sadece üslubum biraz sert oldu.Ama kardeş adam resmen konuyu almış aklının estiği yere götürmüş.Buna da bizim cevabımız gerekli dimi.Çünkü bu konular hassas konular.Nerde veya hangi ortamda olursa olsun...
Nankör adamlar size bulent hoca ne yapsın 2.ligde orta sıralarda oynayacak kalitesiz takımı marka yaptı yazı yazık utanıyorum sizlerden 3 kuruş verip forma almayın bedavayı kollayın sonrada bülent hocaya küfür istifa ulan sizin gibi ********ler gitse sivasta daha fazla kalkınırız...
yigido_ilhan58 06.09.2009, 00:24 hey yavrum hey futbolun adaleti bu iyi olursan başa taç ederler kötü olursan vay haline daha düne kadar bülent uygun general futbolcular asker bugüne bakıyorsun bülent istifa bülent istifa daha düne kadar bülen beleş fotbulcu alırken iyiyidi şimdi vurun abalıya ben kendi görüşüm helal olsun bülent uyguna bize yaşattıgı bu gururlara bülentin sivas için uyraştıgını içinizden kaç kişi sivas için birşey yaptı adam daha ne yapacak görüştügü transfer ettikleri sivasda kalsaydı eminim hiç kimse böyle konuşmazdı
şuanda birlik ve beraberlik zamanı kaçtane takım 1. lige çıktıgı yıl tekrar 2. lige düştübiz şükür şampiyonluklardan bahsettik varmı başka bir takım şampiyon olacagız diyen sivasspordan başka bülent hocam aldıgın parayı soruyorlar aldıgın paralar sana ananın ak sütü gibi helal herkes işine bakacak taraftarda kendi işine bakacak ya ben şunu anlamıyorumben bursada yaşıyorum burdada bursa spor maçlarına gidiyorum arasıra bizim sivasspor taraftarı gibi maç bitmeden stadı terk etmiyor tamam bursa spor taraftarı gibi takımı destekleyemeyiz ama yenen bir takımıda maç bitmeden yanlız bırakmamalıyız gençler birligi maçında maç bitmemiş stad trek ediliyor ve bende o maçda bursadan gelip seyretmiştim ev neticede arkadaşlar yine söylüyorum birlik ve beraberlik zamanı her zaman destek ama tam desteklemeliyiz sivasımızı
Nankör adamlar size bulent hoca ne yapsın 2.ligde orta sıralarda oynayacak kalitesiz takımı marka yaptı yazı yazık utanıyorum sizlerden 3 kuruş verip forma almayın bedavayı kollayın sonrada bülent hocaya küfür istifa ulan sizin gibi ********ler gitse sivasta daha fazla kalkınırız...
Şişşşt ağır ol bakalım.Biraz laflarına dikkat et.Burayı ne sandın sen çiftlik mi?Bu taraftar istifa diyorsa bazı şeyleri içine sindiremiyor da diyor.Senin gibi Bülent Uygun taraftarı değil sivasspor taraftarı olduğu için diyor.Niye mi?
-Bülent Uygun 2 sene önce sivassporumuzun şampiyonluk iddiası sürerken ben fb nin şampiyon olmasını isterim dediğinde, nerde senin sivassporluluğun???
-Zaman Gazetesinde fb yazarlığı yaptığında nerde senin sivassporluluğun???
-Bir sivasspor hocası olarak fb derneklerini sürekli ziyaret ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
-Sürekli demeçlerinde fb yanlısı hareket ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
Sen bunları içine sindirebiliyor musun?İçine sindirebiliyorsan, ben Sivasspor değil Bülent Uygun hayranıyım de olsun bitsin.
Bu takım asla ve asla Fb nin pilot takımı olarak kimse tarafından lanse edilmemeli.Böyle bir duruma bizi düşürenler utansın.Böyle şampiyon olmaktansa başarı yakalamaktansa küme düşmek daha iyidir.Çünkü en azından sivassporluluğumuzdan ödün vermemiş oluruz.
Bilmem anlatabildim mi bay prof..???
ilteriş58 06.09.2009, 01:36 ilteriş tamam doğru ama 75 maçta başarılı olan bi adamı 3 maclada yargılayamazsın sezon sonunu bekle sonra yorum yao olurmu...
ben yargılamadım kardeşim ama eleştirenlere de çok haksızlık yapılıyor. eleştirenler bu takımı düşündükleri için eleştiriyorlar zaten bunu anlamak lazım.
Alperen58 06.09.2009, 02:04 Şişşşt ağır ol bakalım.Biraz laflarına dikkat et.Burayı ne sandın sen çiftlik mi?Bu taraftar istifa diyorsa bazı şeyleri içine sindiremiyor da diyor.Senin gibi Bülent Uygun taraftarı değil sivasspor taraftarı olduğu için diyor.Niye mi?
-Bülent Uygun 2 sene önce sivassporumuzun şampiyonluk iddiası sürerken ben fb nin şampiyon olmasını isterim dediğinde, nerde senin sivassporluluğun???
-Bir sivasspor hocası olarak fb derneklerini sürekli ziyaret ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
-Sürekli demeçlerinde fb yanlısı hareket ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
Sen bunları içine sindirebiliyor musun?İçine sindirebiliyorsan, ben Sivasspor değil Bülent Uygun hayranıyım de olsun bitsin.
Bu takım asla ve asla Fb nin pilot takımı olarak kimse tarafından lanse edilmemeli.Böyle bir duruma bizi düşürenler utansın.Böyle şampiyon olmaktansa başarı yakalamaktansa küme düşmek daha iyidir.Çünkü en azından sivassporluluğumuzdan ödün vermemiş oluruz.
Sekil a da görüldügü gibi mesele sadece 3 macin 5 macin meselesi degildir,mesele icimizdeki fener,bjk,gs meselesidir forumu yakindan takip edenler bilir gecen yilda önceki yilda yani kafaya oynarken bile puan kaybedilen veya zor bela kazanilan her mactan sonra bülent hocaya epey tepki vardi maalesef bu bir gercek.Icimizdeki bazi arkadaslar bülent uygun un fenerbahceli olmasini mecnun baskanin fenerin kongre üyesi olmasini hic bir zaman iclerine sindiremedi, bende feneri bitim kadar sevmem ama durum böyle diye sivasspora hizmet eden adama les kargaligi yapmam.
Beyler aklimizi basimiza alalim takima kim hizmet ediyorsa gecmiste hangi takima hizmet etmisse farketmez diyelim basarili olmussa basimiza tac edelim basarisizsa tesekkür edip gönderelim kalleslik bize yakismaz.Kendimizi daha fazla rezil etmeyelim daha düne kadar tüm tv lerde sivas in basarisi 4 eylülde hic bir olayin cikmadigi konusuluyordu ,bugünse 3 macta bülent uygunu sattigimiz konusuluyor.
yok arkadas daha adam gıbı tartısmayı bılmıyoruz,her yerden buluyosunuz bırbırınıze saracak bişeyler..kımse kımseye ne kadar sıvaslı oldugunu ne kadar sıvassporlu oldugunu ıspatlamak zorunda degıl. hayatımda bu kadar asabı bı taraftar grubu gormedım arkadas kendı ıcımızde ota boka gırıyoz ıkıdebır bırbırımıze..
AlBeyaz58 06.09.2009, 09:14 Ben BÜLENT UYGUNUN'un başarılı iken neden Böyle Çaresiz dumuma düştüğünü söyle özetleyim...
"İnsan yeni ehliyet alıp direksiyona geçtiğinde, naparrr? acemi olduğu için Direksiyonu iki eliyle tutar... Aşırı hız yapmaz...Aynalara bakar... Trafikte kimseyi suçlamaz cünkü acemi kendisi olduğu için hep alttan alır...Dikkatlidir..Sollamazz. ..Görev başında iken başka şeyle ilgilenmez çünkü konsantrasyonu bozar diyee..Müzik bile dinlemezz...Böyle olduğu sürecede her şey yoludadır..KAZA da olmaz...BELA da
Amma velakin.
-Biraz Palazlandıktan sonra...Yukardakiler de mneymiş canım öğrendik biz bu işi...Bak neler deneyeceğim bu yolda....Tek ellede araba kullanırım...Aynada neymiş canım...Hız olmadan şöför olurmu... Trafikte ona buna küfür de olacak... Hattaa yan oturup bi elinide dışarı çıkaracan...Cep telefonu ile de konuşmadan olmazzz...Derken Ya biri gelip sana toslar...Ya da SEN BİRİLERİNİN BAŞINA İŞLER açarsın....
Ey Bülent HOCA KAÇ Senededir ..DÜZGÜN KULLANDIĞIN ARABAYI niye Usta şöför ayağına ARTİSTİK hareketler yapıyon.. İçerisinde Binlerce SİVASSPOR Taraftarı var ... Neden Şarampola Doğru götürüyonnn...
Trafik Affetmezzz...Yolculara Olan Şöföre de Olur...Bilgin Ola..
Yadigar Barcin 06.09.2009, 10:03 yok arkadas daha adam gıbı tartısmayı bılmıyoruz,her yerden buluyosunuz bırbırınıze saracak bişeyler..kımse kımseye ne kadar sıvaslı oldugunu ne kadar sıvassporlu oldugunu ıspatlamak zorunda degıl. hayatımda bu kadar asabı bı taraftar grubu gormedım arkadas kendı ıcımızde ota boka gırıyoz ıkıdebır bırbırımıze..
Allahtan buradaki Taraftar Sanal alemde tartisiyor, bu Insanlari birde yüz yüze tartistigini söyle gözümün önüne getiriyorum, Kanli Bicakli olurlar yaaaa!!!!!!
Pes vallahi..
Biri birinin ne kadar Sivasli oldugunu, biri birinin ne kadar Taraftar oldugunu, tartisacagi yerde, takima ne kadar katki saglayabiliriz, gibi tartismalara kimsecikler girmiyor..
Kazani bu kadar kaynattik, bence fazla bile kaynattik, Takima zarar verdigimizin farkinda degiliz heralde, olsaydik haftalardir ezici, kirici ve acimasiz elestrileri birakmis olur ve Sagduyu ile yapici bi Ortam olustururduk...
YETER.............
sivaslitaner58 06.09.2009, 10:08 kufur edemeyiz ki sana bizlere yakismaz ama bu sezon cok zor geciyor bize
yiğidosebo58 06.09.2009, 11:03 sivas tribünlerinde ne yazıkki 3-5 maça göre adam satan adam(!!!)lar var.ve yine maalesefki sivas tribünlerinde gerçekten kaliteli taraftar sayısı çok az.türkiyenin en büyük kulüplerinden beşiktaşta 58 numaralı formayı gururla taşıyan ibrahim toraman kardeşimize sivasta küfreden,hocamızı 3-5 maç kötü gitti diye istifaya çağıran(hangi yüzle yapıyolar anlamıyorum??),1 maça göre futbolcu ıslıklayan zihniyet hep aynı.tribünlerimizdeki bu çakal sürüsüne aldırmadan gerçek sivaslılar olarak takımı desteklemeye devam edelim.gerçek sivas taraftarı hep takımımızın arkasında emin olun.biz bu çakal sürüsünün üzerine basa basa zirveye tırmanacağız inşallah,eminim...
Değerli hocamıza desteğimiz sonsuzdur bizler sivası ve sivassporu ve futbolu iyi bilenlerden olarak hocamızı prosetto edenleri çokmu çok kınıyorum anlamadan dinlemeden hemen fikrini tavrını ortaya koyanlara ben şahsıma cahil derim bu.tür insanların sivaslı olduğundan şüphe duyuyorum SAYIN BAŞKANIMIZA SAYIN HOCAMIZA BAŞARILAR DİLERİM
atrium58 06.09.2009, 11:23 Şu an Sivassporun gerçek sahipleri ciğeri yanan, takımın kötü gidişini eleştiren gerçekleri görüp söyleyenlerdir. Fason Sivaslılar Manisa maçı çok önemli değilde sonraki sivastaki bursa maçından sonra bakalım Bülent Uyguna sahip çıkıp desteğe devam edebilecekmisiniz..
vahit5834 06.09.2009, 11:46 eski ünlü hakemlerden biri maça çıkıyormuş tam maçı başlatacakken kenarda
seyircinin biri lan hakem senin........nı.......nı bilmem nereni diye küfür ediyor
hoca düdüğü çalmadan o kişinin yanına gidiyor be kardeşim daha maçı başlat
madım bana niye küfür ediyorsun. o kişi cevap veriyor hocam ben manyağın biriyim sen git maçı başlatda seyredelim. dikkat edelim arkadaslar o seyircinin durumuna düşmeyelim şimdi destek zamanı
yasin2452 06.09.2009, 12:14 bülent uyguna saygımız var ne de olsa bizi geçen sene iyi başarılara imza atttırdı ancak bunun devamıda olmalıydı artık aklını başına toplasın bari bu sene ligde kalıp seneyi düşünsün çünkü bu futbolcularla ilk 5 hayal gibi
carizma0658 06.09.2009, 13:30 biz bu yola senınle baş koyduk paşa senınlede devam
eyupkocak 06.09.2009, 14:14 yaaaa bülent uygundan iyisini zor buluruz bu dönemde , geççen seneki takım da bu takımda bizim şiMdi destek zamanı................
.....................SİVASSPOR A TAM DESTEK İSTİYORUZ.................
.............................. .SENİ SEVİYORUZ HOCAM......................... ..
merkez_emre 06.09.2009, 14:26 mac oncesı futbolculara yapdıgı konusmalar motıvasyon : fatıh terım
mac oncesı sonrası alakasız onlarca roportajı : morınho :)
bagımsız bulent uygun ıstıyoruz
alperen058 06.09.2009, 14:32 Şişşşt ağır ol bakalım.Biraz laflarına dikkat et.Burayı ne sandın sen çiftlik mi?Bu taraftar istifa diyorsa bazı şeyleri içine sindiremiyor da diyor.Senin gibi Bülent Uygun taraftarı değil sivasspor taraftarı olduğu için diyor.Niye mi?
Şunun adını bir koyalım sen anti fb limisin yoksa sivasspor taraftarımızın!!!!!!!!!!
Bu başarılar kiminle yakalandı!!
Nankörlük yapma Fb nin verdiği desteği hangi takım verdi ama senin Bülent Uyguna kinin takımın başarısızlığından değil ant fbli olmandan kaynaklanıyor..
Hadi söyle Sivasspor amatör kümedeyken veya 2. ligdeyken hangi takımı pohpohluyordun itiraf :confused:
Bırakın bu ayakları nankörlük yapmayın...
sofularlı34 06.09.2009, 14:57 <<SİVASSPOR HER ZAMAN BİZE BİRŞEYLERİ HATIRLATIYOR....
İlk 5 içinde tamamlamasanız da bize yaşattıklarınız çok ayrı heyecandı hocam.Bu sene ilk 5 i zorlar,seneye şampiyon oluruz.Şu an Anadolu'nun en marka,en güçlü takımıyız.
Değerli hocamıza desteğimiz sonsuzdur bizler sivası ve sivassporu ve futbolu iyi bilenlerden olarak hocamızı prosetto edenleri çokmu çok kınıyorum anlamadan dinlemeden hemen fikrini tavrını ortaya koyanlara ben şahsıma cahil derim bu.tür insanların sivaslı olduğundan şüphe duyuyorum SAYIN BAŞKANIMIZA SAYIN HOCAMIZA BAŞARILAR DİLERİM
Seni seviyoruz hocam seni seviyoruz başkan durmak yok yola devam meeeeeeeeeeeeeeeeeee
Şunun adını bir koyalım sen anti fb limisin yoksa sivasspor taraftarımızın!!!!!!!!!!
Bu başarılar kiminle yakalandı!!
Nankörlük yapma Fb nin verdiği desteği hangi takım verdi ama senin Bülent Uyguna kinin takımın başarısızlığından değil ant fbli olmandan kaynaklanıyor..
Hadi söyle Sivasspor amatör kümedeyken veya 2. ligdeyken hangi takımı pohpohluyordun itiraf :confused:
Bırakın bu ayakları nankörlük yapmayın...
Önce şunları açık ve net söyleyelim.Ben en az senin kadar sivassporluyum bunu önce bil.Hadi varsayalım anti fbli olarak beni gör.Ancak benim anlatmak istediğim konu şu;
Bu ülkede sivasspor rakipler tarafından Fb nin pilot takımı olarak tanınıyorsa veya öyle görülüyorsa bu seni sivassporlu olarak mutlu eder mi soruyorum.Sadece bunun cevabını ver bana?
Eğer hala bu duruma rağmen başarılara seviniyorsan ben de senin mantığından yola çıkarak fbli olduğunu varsayabilirim.Bu da senin hoşuna gider mi peki?:)
Bestepeli-58 06.09.2009, 19:38 SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR
Bülent Uygun'a gösterilen tepki biraz abartılı. Hoca değişse durumumuz daha iyi olmaz daha kötü olur, ben kalmasından yanayım. Ancak açıklamasındaki 300-500 bin EUR bonservis bedeli olanlara bütçemiz yetmedi kısmı enterasan. Biz hep bedava ya da ucuz futbolcu mu alıcaz, kulübün parası yok mu gerçekten. Yönetimin bu konuda açıklama yapması gerekir, borcu olmayan kulübüz deniyor ama parasızlıktan futbolcu alamıyorsak nasıl iddialı bi takım olucaz.
metin_yilmaz 06.09.2009, 22:50 yavas yavassssssss nerden nereye küfür eden arkadaslar nerden gelip nereye gittiklerine baksinlar da ondan sonra hep beraber küfür edelim fanatik arkadaslarim cilgin 58 yeniceriler üniversteliler yavas ötesi yavassss niyemi kendi adima sivasi son 3 senedir degil 32 yasindayim 25 senedir sivasi takip ediyorum kat ettigimiz yola bakin biz istanbul takimi degiliz biz kara para aklamiyoruzzz klubumuze sahip cikalim arkadaslar
RECEP_YÜKSEL 06.09.2009, 22:57 YORUM YOK
http://resimzade.com/Show.html?i=12650&token=116592
http://resimzade.com/Show.html?i=12651&token=38947
sinan-58 06.09.2009, 23:01 biz senin her zaman arkandayız bazı kendini sivaslı sananlar seni istifaya davet etti ama onlar kendi çapları kadar taraftarlar biz bu takım kume düşsede hocamıza küfür edecek kadar alçalmadık
kötü günde böyle sağduyulu düşünen gerçek sivas sporluları taraftarları alkışlıyorum tebrikler
ilteriş58 06.09.2009, 23:22 şimdi destek zamanıdır istifaya çağırma zamanı değil sivasspor için destek zamanı..
yigidomurat 06.09.2009, 23:37 Nankör adamlar size bulent hoca ne yapsın 2.ligde orta sıralarda oynayacak kalitesiz takımı marka yaptı yazı yazık utanıyorum sizlerden 3 kuruş verip forma almayın bedavayı kollayın sonrada bülent hocaya küfür istifa ulan sizin gibi ********ler gitse sivasta daha fazla kalkınırız...
birader bira yavaş yerler yaşşşşşş.....
bak bursı yeri değil sana çok güzel vecizeler dizerdim şimdi ama ortam müsait değil,asıl senin gibi yalaka ********ler giderse SİVAS daha çok kalkınır.terbiyesizlik yapma birinin bi tarafını kaldıracam diye SİVASSPOR tataftarına hakaret edemezsin kerkenez
sinan-58 06.09.2009, 23:39 YORUM YOK
http://resimzade.com/Show.html?i=12650&token=116592
http://resimzade.com/Show.html?i=12651&token=38947
.............................. .
AlBeyaz58 07.09.2009, 00:06 Hocamız diyorki
"....Bonservisi 300-500 bin Euro olan futbolculara da bütçemiz yetmedi."
Bu nasıl iştir yaa..
- Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için...Herşeyin bir bedeli vardır...
- Bizim efendiler napıyor... ;
* küme düşmüş takımların topçularını topluyorlar
* ikinci 3ncü ligden topçuları topluyorlar
* bonservisi elinde olan topçuları topluyorlar (
* futbol hayatı bitmiş oyuncuları topluyorlar (ersen,m.erdoğan...
* Sivassporda bizimkilerin menejerlik yapmadığı oyunculara ya şans
vermiyorlar ya gönderiyorlar..
* Yapıyorlarda yapıyorlar..
Bütün kumandayı bir kişinin eline ve insiyatifine vermişiz..
O ne isterse bizde ona razıyız..
İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler...
Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.
Ultra sivasli 07.09.2009, 01:37 HOCA MILLETIN AGZI TORBA DEGILKI BÜZEYIM TOPTA ÖYLE SEYLER OLUR SEN KULAKLARINI TIKA MACINA BAK BU HAFTA MANISAYI PRESIAN EDERSEK HER SEY YOLUNA GIRER
yurtsall 07.09.2009, 12:30 arkadaşım sen bir sivassporluysan bi düşün adam bu takım kümedeyken alıyor getirip neredyse şampiyon yapıyor eğer biz bu hocaya sahip çıkmassak ve hoca giderse biz artık sivasspor ruhu kaybolur gider doğru değilmi:confused:
3-5 kendini bilmez dışında Bülent hocaya küfür eden olmaz Sivasta...
Küfür beklersen hiç gidemessin hoca, istifaya glince bu bir uyarıydı aslında gitmeni kimse istemiyor... Bende istifa diye bağırdım, aynı senin yaptıgın gibi, senin üzerinden futbolcularda uyrılmış oldu...
Ters teperse bütün suç benim arkadaş!
|