Orijinalini görmek için tıklayınız : Rota Yedi Günde Belli Olacak

SivasSpor.Com
07.09.2009, 09:01
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idman1.jpg

Sivasspor süper ligde 7 günde oynayacağı 3 karşılaşmayla ligdeki rotasını kendi çizecek. Yiğido da gözler 7 günde oynanacak 3 önemli lig karşılaşmasına çevrildi.

A milli takımın karşılaşmaları nedeniyle lige verilen arada antrenmanlarını sakat oyuncularından yoksun şekilde ara vermeden sürdüren kırmızı-beyazlı ekip ligde hayati önem taşıyan üç karşılaşmaya 7 gün içinde çıkacak.

12 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor, 16 Eylül Çarşamba günü Denizli deplasmanında tehir karşılaşmasında Denizlispor,19 Eylül Cumartesi Sivas'ta Bursaspor'la karşılaşacak olan Sivasspor'da 7 günde oynanacak karşılaşmalarda sahalardan çıkacak sonuçlar takımın ligdeki rotasını ortaya koyacak.
2 deplasman bir iç saha karşılaşmasını 7 günde oynayacak yiğidolarda hedef 3 müsabakada alabildiğinde yüksek puan toplamak.

Sivas Anadolu Gazetesi

kocakss58
07.09.2009, 09:28
Allahın izni ile en az 7 puan toplarız bu üç maçtan.

Salim58
07.09.2009, 09:30
bu maçlar gerçekten önemli ligdeki duruşumuzu büyük ölçüde belirleyecek maçlar inşallah istenilen sonuçlar alınır

SenSetik
07.09.2009, 09:33
Allahın izni ile en az 7 puan toplarız.bu üç maçtan.

bu puanı alabilirsek süper olur...bence en fazla 4 puan çıkartırız.

hanedan58
07.09.2009, 09:35
Takım sıkıntılı durumda sakatlarımız çok ne hikmetse 2 ay oldu ama hala yeni gelenler alışamadı üst üste zorlu maçlar çıkardık puan alamadık tepki topladık ama inşallah bu hafta bu 3 karşılaşmadan anlımızın akıyla ayrılıp an az 6 puan bekliyoruz sivasspor 3 karşılaşmadan 9 pau alabilecek kapasitede ama şu üzerindeki baskıyı ve rehaveti bir an önce atmalı

hiko58
07.09.2009, 09:45
SİVASSPORDA GİDİŞATIN DEĞİŞECEĞİNE İNANMIYORUM. İNŞALLAH İYİYE GİDER AMA GÖRÜNÜŞ O YÖNDE DEĞİL. YÖNETİM BÜTÜN BU OLANLARI ONAYLIYOR. TARAFTAR KORKULU VE ENDİŞELİ. ACABA NEREYE GİDİYORUZ DİYE SORMADAN EDEMİYOR. BANA GÖREDE HİÇ İYİYE GİTMİYORUZ. VE UMUDUMDA KALMADI ARTIK YAPILAN BUNCA AÇIKLAMALARDAN SONRA. BÜLENT UYGUN BEN BİLİRİM BEN YAPARIM MANTIĞIYLA HAREKET EDİYOR. MEGOLOMANLIK GÖSTERİLERİ YAPIYOR. SANIYORDUKİ 3. LİG 2. LİG FUTBOLCULARINDAN DAHİ ÇIKARIRIM SANIYORDU. BU YIL TUTMADI. BUNDAN SONRA GÖRDÜĞÜMÜZDE GÖRECEĞİMİZDE BU OLACAK SANIRIM. BİR SÜRÜ İNSAN AĞLAYARAK BEN ARTIK SİVASSPORLU DEĞİLİM DEMEYE BAŞLADI. TARAFTARINA HALKINA KULAK VERMEYEN BR YÖNETİM VE TEKNİK HEYET VAR. NEREDEYSE ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRMIŞ BİR TAKIMI TAMAMEN SİLİP YOK EDEN YENİDEN TAKIM KURMAYA ÇALIŞAN BİR YÖNETİM VE TEKNİK HEYET VAR. ÜSTELİK DEVLER LİGİ GİBİ PARASI BOL GELİRİ ÇOK BİR ŞANSI YAKALAMIŞKEN. ŞİMDİ BÜTÜN BU OLANLARA KİMSE AKIL SIR ERDİREMİYOR. HALK VE TARAFTAR NEDEN DİYE SORUYOR. YÖNETİM BİZ TEKNİK HEYETİN ARKASINDAYIZ DİYOR. ORTADA BİR YANLIŞ OLDUĞUNU BÜTÜN KAMUOYU SÖYLÜYOR. BİZ TEKNİK HEYET DOĞRUSU YAPIYOR ONA İNANIYORUZ DİYORUZ. YORUMCULAR YANLIŞ DİYOR. BİZ DOĞRU DİYORUZ. YANİ DİYORUZKİ BÜTÜN SPOR KAMUOYUNA SİZ BİR HALT BİLMEZSİNİZ BİZ HER ŞEYİ BİLİRİZ DİYORUZ. YANLIŞ ÜSTÜNE YANLIŞ YAPIYORUZ. VE TARAFTAR KAYBEDİYORUZ. BEKLENTİLERİ BULAMAYAN HİÇ KİMSE TARAFTAR OLAMAZ. İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİYORUZ AMA BU KÖTÜ GÜNÜN SORUMLUSU KİM. ÖNCE O ORTAYA ÇIKMALI. BUNDAN SONRA BU FORUM SİTESİNE BİŞEY YAZMAMAK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ OKUYAN DERTLERE DERMAN OLAN YOK. HERKES AKLINDAKİNİ YAPIYOR. KİMSE KİMSEYE KULAK VERMİYOR. BÜLENT UYGUN DEMİŞKİ ANCAK KÜFÜR YERSEM GİDERİM DEMİŞ. SANIRIM GİTMEYE KARARLI AMA SİVASLI KÜFÜR SÖYLEMEZ ONA. BUNUDA BİLSİN. SİVASLI KÜFÜR SÖYLEYECEK KADAR AŞAĞILIK DEĞİL. BAŞKA TARAFTARLARLA KARIŞTIRMASIN. SADECE KİBARCA ELEŞTİRİRİZ. BİZEDE YAKIŞAN BUDUR. HERKESE SAYGI VE SEVGİLER..

ozer10
07.09.2009, 09:54
inş. 7 puan alırız 3 maçın en zor olanı bursa olacak tehlikeli
umarız 7 gün bizim eski günlerimize alacaımız vizemiz olur

SiVaS oLeY
07.09.2009, 11:26
önce yamyam manisayı sonra horoz kafa denizliyi sonrada yumuşak bursayı yenecez ve zirveye prtsk olacaz bizim içn lig yeni baçlıyor:D:D:D:D

ShabbatShalom
07.09.2009, 11:27
3 maçı alamadınız 7 günde 3 maçı olun teselli edin bari bizi

oNuR
07.09.2009, 11:48
Zor bir maç temposu bizi bekliyor.Alınacak sonuçlar ileriki haftalar için çok önemli olacak.Umarım maçlar istediğimiz sonuçlanır..

vexol58
07.09.2009, 12:02
bu puanı alabilirsek süper olur...bence en fazla 4 puan çıkartırız.

Acilen üstümüzde ki ölü toprağını atmamız için 3 beraberliğede kötü demem..şu maç kaybetme fobimizi kırmamız önemli ilk etapta.tabi 7 yada 9 puan süper olur..

eyupk
07.09.2009, 16:21
En az 7 puan alırsak iyidir inşallah. Takımıma güveniyorum ben.

ilteriş58
07.09.2009, 16:43
4 veya 6 puan alabileceğimizi düşünüyorum

hunter
07.09.2009, 16:43
inşallah üçte üç yaparızda kendimize geliriz ,sağda solda havlayanlarında havlamasını keseriz

carizma0658
07.09.2009, 18:08
SANA GÜVENIMIZ TAM GÜLMEYİ ÖZLEDIK BASTIR BE SİVASIM BASTIRRRRR

sevda58
07.09.2009, 18:35
ne yani simdi 7 gunde, yani 1 haftada 3 mac mi yapacagiz?????

gül5858
07.09.2009, 19:43
3 Ayrı maç ve yeni ümitler 3 te 3 olsun 9 puanla yerimizi alalım ve bu karamsar havadan çıkalım....
Yiğidoların oyuna adapte olup bize puan getirmelerini temenni ediyorum....

ilteriş58
07.09.2009, 20:56

evet aynen öyle olcak. sanki avrupa kupalarında oynuyo gibiyiz maşallah :D

subasi29
07.09.2009, 21:53
hadi bakalim kolay gelsin beklentimiz yuksek urim kayipsiz atlatiriz

hoLiGan Enes
07.09.2009, 21:58
valla 3 maç 2 sini kesin yeneceğimizi düşünüyorum(inşallah) bursa maçı zor ancak burda o maçıda kazanırız gibime geliyor hayırlısı.....

hoLiGan Enes
07.09.2009, 22:00

bende şaşırdım ama öyleymiş sanırım.... futbolcuların çok yorulacağını düşünüyorum........

yigidomurat
07.09.2009, 23:18
bence en zor maçlar zorluk sırasına göre önce manisa sonrada denizli maçları.o maçları geçersek ALLAHın izniyle bursa mursa dinlemeyiz ezer geçeriz ALLAHın izniyle

eyuphulagu
07.09.2009, 23:38
Gerçekçi olmak lazım;takımımız zor bir dönemden geçiyor...Bu maçlarda alınabilecek en fazla puanı toplamamız gerekiyor..Bu maçlarda 3 puanda alabiliriz 9 puan da..Maçlar oynanmadan toplama takım Diyarbakır 4 maçta 7 puan alacak;hem de Sivas ve Trabzonu deplasmanda yenecek derselerdi kim inanırdı,bunu söyleyene adeta deli muamelesi yaparlardı..Lig ilerledikçe takımların kadroları oturup gerçek güçleri ortaya çıktıkça takımların gerçek yeri de ortaya çıkacaktır...Yıllar önce hiç unutmam Denizlispor lige fırtına gibi başlamış birkaç hafta lider olmuş;ilk yarıyı da 5. bitirmişti..Aynı takımligin 2. yarısında büyük düşüş göstermiş;üstüste maçlar kaybetmiş ve o yıl 2. lige düşmüştü...Geçmişten çok ders almak lazım...Sivassporda maçlar ilerledikçe sakatlar iyileşt,ikçe daha iyi duruma gelecektir;bundan kimsenin şüphesi olmasın..Ben bu takıma güveniyorum ve inanıyorum;siz de güvenin ve inanın...

ilteriş58
08.09.2009, 21:29
kötü başladık inşallah iyi bitiririz

yigidomurat
09.09.2009, 16:27
rota demişken bizim rotamız zaten belli değil mi akadaşlar bunlar ne diyo ya