Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Golüm Manisa'ya
SivasSpor.Com 08.09.2009, 20:02 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.ibrahimsahin.jpg
Süper Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacak olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu görüldü. Yeni transferlerden İbrahim Şahin, "İlk golümü Manisa'ya atmak istiyorum." dedi.
Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar 1,5 saat saha çalışması yaptı. Koşu, açma-germe hareketleri, çeviklik ve çabukluğa yönelik istasyon çalışması yapan kırmızı beyazlı ekip yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Ersen Martin, Onur Tuncer ve Petkoviç antrenmana katılmadı. Sol omzunda yırtılma olan kaleci Petkoviç'in yerine antrenmana Sivasspor A2 takımı kalecilerinden Berat Aktaş katıldı. Teknik Direktör Bülent Uygun futbolcularını pas hatası yapmamaları konusunda uyarırken bol bol pres yapmalarını istedi. Antrenmanda Uygun'un futbolcularını gol ve pas ağırlıklı çalıştırdığı görüldü.
Antrenman sonrasında açıklama yapan defans oyuncusu Hayrettin Yerlikaya "Tabii ki bizim için zor bir döneme giriyoruz. Ard arda bir hafta da 3 maç oynayacağız. Lige kötü başladığımızdan dolayı biraz moral bozukluğu da var ama bunu en iyi şekilde kapatacağız. Gerçekten iyi bir ortam var, çok iyi çalışıyoruz. Sakat arkadaşlarımızın çok olması biraz moral bozucu oluyor ancak onlar da iyileştiği zaman çok iyi duruma geleceğiz. Manisa maçını kazanıp bir moral bulacağız." dedi.
Sezon başında Hacettepespor'dan Sivasspor'a transfer olan forvet İbrahim Şahin ise "Ligin ilk 3 maçını kaybettik. Bu yüzden Manisa maçı bizim için olduğundan daha fazla önemli hale geldi. Manisa'ya mutlaka 3 puan için gidiyoruz. Ardından Denizli ve içerde Bursa maçı var. Çok zor bir hafta bekliyor bizi. Manisa maçı ile birlikte bir çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz. Bir kaç sakatımız var. Onlar da maça kadar iyileşir inşallah.Takıma gerekli katkıyı sağlarlar diye düşünüyorum. Her maça gol atmak için çıkıyoruz. İnşallah Sivasspor forması altında da ilk golümü Manisa'ya atacağım." diye konuştu.
carizma0658 08.09.2009, 20:10 benım içim çok rahat bu benım şahsı düşüncem ama rahatım sivas bir çizgi belırledı o cizginin gerısınde duracagını hç zannetmıyorum futbol bu inişler çıkışlar mutlaka olur kı sakatlar ve takıma yenı gelenlerın uyum sorunu sanıyorum kı onlarda alıştı ama sivas çıkışa gececektır BİZ YİGİDOYUZ BAŞARIRIZ
ShabbatShalom 08.09.2009, 20:12 İbrahim Şahin Ersen den 3 kat daha iyi oyuncu ersen i çıakrıp ibrahim şahin oynasaydı şimdiye başka yorumları yapıyor olacaktık şu Ersen bu takıma layık bir oyuncu değildi
carizma0658 08.09.2009, 20:12 VE İBRAHIM ŞAHIN İNŞALLAH İLK GOLUNU ATARSIN YREKTEN İSTIYORUZ BAŞARILAR İBRAHIM
oquzh4n58 08.09.2009, 20:12 fb karsı cok guzel oynadılar bızım durum bellı gonlumuz tabııkı sıvasdan yana ama beraberlık gıbı gozukuyo
Vallaha kim atarsa atsin, yeterki attin ve kazanin:D:D:D
mysuskunx 08.09.2009, 21:10 inşallah hocam allah söyletiyor belki......
ibrahim mehmetin sakatlığı düzeldikten sonra birlikte oynarlarsa rakip defanslar için çok tehlikeli olacaklar bundan eminim inşallah gollerini biran önce atmayada başlarlar
ibrahim inşallah her şey gönlünce olur ben ibo ya güveniyorum onda mehmet yıldızın ilk hallerini görüyorum inşallah futbolunun üstüne kor mehmet yıldızı da geçer
SiVaS oLeY 08.09.2009, 21:55 :D:Dibrahim mehmet gibi bi oyuncu ve mehmet iyileşince kamanan-mehmet-ibrahim şahin üçlüsünü kimse durduramayacak bu cocuk ersenden daha iyi bi oyuncu ve bu maçta 1 den fazla gol atacağını düşünüyorum:D:D
58_babacan_58 08.09.2009, 22:29 İBRAHIM İNŞALLAH İLK GOLUNU ATARSIN YÜREKTEN İSTIYORUZ BAŞARILAR SİVASSPORUM
İhşallah İBO!!!!! sana inanıyor güveniyorum senin hamurun iyi!!!
ilteriş58 08.09.2009, 22:48 inşallah atacak manisayı yıkacağız :rolleyes:
İbrahim Şahin bende Mehmet Yıldızı andırıyor..
Bu futbolcununda mehmet yıldız gibi geleceği parlak olacak .. inş..
GurbetciYigidom 08.09.2009, 23:28 arkadaslar bence Hacettepeden alinan Ibrahim sahin ve Kadir pekmezci cok genc ve kaliteli futbolcular hocamiz iyi görmüs onlari.Bence en önemli transferler onlar,gelecegi cok parlak bu 2 futbolcunun Insallah takima cok cabuk uyum saglarlar. Sakat futbolcularimizda vdüzeldigi zaman bizi kimsenin tutamayacagina inaniyorum.Insaalah iBrahim manisa macinda ilk gölünü atar ve devaminida getirir,hersey sivasimiz icin.Hep destek tam destek.
İbrahimAyas01 08.09.2009, 23:37 Kadir Pekmezci hiç oynadımı arkadaşlar bende geçen seneden Hacettepe den hatırlıyorum fena oyuncualar degildi.Bu arada kamananı sag çizgide degerlendirebilirmi hoca solda Erman iyi forvet Mehmet-İbrahim iyi oynayabilir.Mehmet ara pası atsa İbrahim aralara koşu yapıp defansın dengesini bozabilir.Hızlı bir oyuncu diye düşünüyorum.
yigidomurat 09.09.2009, 00:21 İNŞALLAH gardaşım benim azından bal damlıyo valla hadi ALLAH yardımcınız olsun.
İnşallah manisayı yenip geleceksiniz.
cenk5821 09.09.2009, 02:34 Kadir Pekmezci hiç oynadımı arkadaşlar bende geçen seneden Hacettepe den hatırlıyorum fena oyuncualar degildi.Bu arada kamananı sag çizgide degerlendirebilirmi hoca solda Erman iyi forvet Mehmet-İbrahim iyi oynayabilir.Mehmet ara pası atsa İbrahim aralara koşu yapıp defansın dengesini bozabilir.Hızlı bir oyuncu diye düşünüyorum.
kadir Pekmezci 2-3 macta oynadı .. iyi bir oyuncu
enesarslan 09.09.2009, 02:43 sana güveniyoruz ibrahim, inşallah gol değil goller bekliyoruz.. :D
noname87 09.09.2009, 03:11 bu adam iyi gelecek var oynatıla oynatıla geliştirecek kendisini ersene de kapıyı göstermek lazım adam sakat istanbulda geziyor futbolu silmiş kafasından
karakocyakup58 09.09.2009, 04:53 İbrahim Şahin Ersen den 3 kat daha iyi oyuncu ersen i çıakrıp ibrahim şahin oynasaydı şimdiye başka yorumları yapıyor olacaktık şu Ersen bu takıma layık bir oyuncu değildi
ersen martin okadar kötü degil ersen atııgı tooplar isabetsiz adam rovanşata çakıyor kaleye girmiyor direkten dönüyor şahsen bunu mehmet yıldız bile yapamaz onuda geç kafa vuruyor sag köse direkten top dünüyor ayagıyla vuruyor kalenin alt köşe direginden geri dünüyor ;)
size şunu söyliyim 2.sezon ersen martin mehmet yıldızdan üstün bir futbolcu haline gelecek ;)
başarılar ibrahim gol değil goller lazım bize haydi hayırlısı
ercan_dpinar 09.09.2009, 10:01 inşallah gönlünden geçenler olur ersen martin iyi futbolcu ama çok ağır kalıyor
yasin2452 09.09.2009, 10:39 ibrahim çok çalışkan bir oyuncu ancak son vuruşlarda biraz eksiği var bana göre mehmette gelise iyi bir ikili olurlar ancak forvet hattı değilde savunma çok kötü bu sezon gol atarız ama çok ta gol yeriz
ibrahim çok çalışkan bir oyuncu ancak son vuruşlarda biraz eksiği var bana göre mehmette gelise iyi bir ikili olurlar ancak forvet hattı değilde savunma çok kötü bu sezon gol atarız ama çok ta gol yeriz
Ewet savunma kötü oynuyor ama forvette Kamanan-Ersen ikilisi çok başarılı değil..İbrahim-Kamanan daha verimli olur diye düşünüyorum.Mehmet Yıldızın dönüşünde form tutma sorunu olacak.Ama ölüsü bile sahada 3 kişiyi meşgul eder. İbrahimin Ersenden farklı özellikleri var son vuruşlarda biraz daha soğukkanlı olmalı..Artık çıkış zamanı Yiğidolar..!!!
sivastatlıbelam 09.09.2009, 11:39 topu takip eden koşan basan oyuncu iyidir.
ibrahim şahinde bu özellikler var ama son vuruşları kötü.inşallah dediğin gibi olur manisa kalesine gol olup yağalım.
bu hali bile ersenden 2 kat daha iyi bence.
rallicifurkan 09.09.2009, 12:11 bence gereksiz transver ibrahim şahin düşen takımlardan oyuncu aldılar yazık.
subasi29 09.09.2009, 19:27 mehmet yildiz ile ibrahim iyi isler yapacak tabiki sakatliktan kurtulabilirlerse
İbrahim Şahin'in ilk gol'üm Manisaya açıklaması lafta kalmasın diyorum...
Biz laf değil oyun bekliyoruz bu sezon sahaları çoşturup gol'ler bulamayan Sivasspor'umuz Manisa maçında artık gol görmek istiyoruz...
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/6830.gif
hoLiGan Enes 09.09.2009, 23:45 İnşallah bu maçı kazanırız yoksa takımda moral sıfır ondan sonra işimiz çook zor diye düşünyorum....
yigido Atilla 09.09.2009, 23:48 Insallah ilk Golüne sen atarsin dahada önemlisi galip gelelim, yenemiyorsakta yenilmeyelim.Beraberlikte iyi en azindan 1 puan almaliyiz
faruk058 09.09.2009, 23:57 insallah ibom allah yardimciniz olsun yuzumuzu guldurun yeterki galibiyet alalim golu kim atarsa atsin :)
efsane5858 10.09.2009, 00:12 büyük konusmak olmadi ama hadi hayirlisi
oquzh4n58 10.09.2009, 11:59 ersen martın gereksızden gereksız bır futbolcu sıvas faydasını goremezz
ya bence bu futbolcu iyi ama sivas gibi büyük hedefli takımlarda oynayamaz ama oyuncu güzel beğendim yanılmıyosam shaktar maçıydı biliyorum ama beğendim bu adamı inş atar hemde 1 golden çok bende inanıyoum sana ibrahim
|