Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Tek Yürek
SivasSpor.Com 09.09.2009, 12:19 http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/idmanlar0910.jpg
Sezona istediği gibi başlayamayan Kırmızı-Beyazlılar gözünü Manisaspor'a dikti. Yiğidolar'da, hocasından futbolcusuna herkes çıkışa geçeceklerinin sözünü verdi.
Bu sezon, son 2 yılda ortaya koyduğu başarılı performanstan bir hayli uzak kalan Sivasspor’da tek hedef Manisaspor’u devirip çıkışa geçmek. Kırmızı-Beyazlılar’ın dün yapılan antrenmanında oyuncuların bir hayli neşeli olduğu gözlenirken, hem teknik direktör Bülent Uygun, hem de futbolcular çıkışa geçeceklerinin sözünü verdi. “Artık kazanma vakti geldi” diyen İbrahim Şahin, “Kendimi oldukça formda hissediyorum, bu hafta Manisa’ya golümü atacağım” ifadesini kullandı. Hayrettin Yerlikaya, “Manisaspor maçı 3 puandan çok daha fazlası... Kazanıp, moral bulacağız” açıklamasını yaptı. Teknik direktör Uygun ise, “Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendiriyoruz. Sivassporlular rahat olsun, Manisa’yı yeneceğiz” dedi.
5 eksik var
Taktik ve teknik ağırlıklı çalışma yapılan antrenmana, sakatlıkları devam eden Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Ersen Martin, Onur Tuncer ve kaleci Petkoviç katılmadı.
Fanatik
Geliyor, geliyor, geliyor Yiğidolar geliyor. Evvel Allah hepimize Yiğido derler. SİVASSPORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM. GÜVENİYORUZ SİZLERE.
58_babacan_58 09.09.2009, 12:36 BİZ SİVASLI VE SİVASSPORLU OLARAK HER ZAMAN TEK YÜREĞİZ HAYDİ YİĞİDOM ARTIK ZAFER VAKTİ GELDİ.KAZANMAMIZ LAZIM ARTIK.....
ARTIK YENİLMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI. ARTIK ZAFER VAKTİ. GÖSTER KENDİNİ SİVASSPORUM. DEVİRELİM MANİSASPOR'U.
HEP DESTEK, TAM DESTEK ZAMANI ŞİMDİ. TAKIMIMIZIN DESTEĞE İHTİYACI VAR.
MANİSASPOR'U YENİP, BU GALİBİYETİ ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN EDELİM. ALLAH KAHRETSİN PKK'YI.
58musab58 09.09.2009, 12:55 inş. kazanırız ne diyim aksi bizi bitirir
yigidomurat 09.09.2009, 15:59 valla bu maçları kazanırmıyız kazanamazmıyız bilemem ama,bu sene ölüp ölüp dirilecez heralde, öyle geliyo bana
Aydogan58 09.09.2009, 17:27 Manisasporu devrecegimizi hic sanmiyorum,, tee bank asyadan beri adamlarinan kapisarak süper lige geldik,,
2 sene önce adamlar bize tam kahbece ligin son macta puan almamiz gerekiyordu, onlarda zaten küme düsmüs oldugu 2 haftadan beliydi,adamlar karsimizda canavar kesilip sanki ölümüne oynayip bizi yenmislerdi !!!
bülende gelmis MANISAYNAN cikisa gececegini inaniyor ??? paahhhhh be
artık eleştiriyi bir tarafa bırakıp tek yürek olma zamanı geldide geçiyor .önümüzde çokm zor üç maç var bu üç maç sivassporun bu yılki gelecegini gösterecek onun için şimdi birlik zamanı.hadi yigidolar her şeyi unutup takımmıza tam destek vermeliyiz,başarı peşinden gelecektir.hadi yigidom kim tutar seni.
arif1959 09.09.2009, 18:25 artık eleştiriyi bir tarafa bırakıp tek yürek olma zamanı geldide geçiyor .önümüzde çokm zor üç maç var bu üç maç sivassporun bu yılki gelecegini gösterecek onun için şimdi birlik zamanı.hadi yigidolar her şeyi unutup takımmıza tam destek vermeliyiz,başarı peşinden gelecektir.hadi yigidom kim tutar seni.
aynen size katılıyorum artık destek zamanı gücümüz belli sakatlar çok gerçekçi olmak lazım bazı arkadaşlar bayağı sallıyor sorsan kulübe birlira faydası yoktur
subasi29 09.09.2009, 18:29 vakit geldi evet o mutlu gunu iple cekiyoruz artikin kazanmaliyiz
carizma0658 09.09.2009, 19:07 ŞAMPIYONNN SİVAS GERISI TIRAŞŞŞ
Artık yenilgi görmeye tahammül kalmadı
Eksik oyuncular var ama Sivasspor'un kadrosu yetersizdir..
Petkoviç'in eksikliği çok ta önemli değil..
Bir Mehemet yıldız ve Abdurahmen Dereli evet yokluğu Sivasspor'a kötü oldu....
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/6830.gif
üçyıldız58 09.09.2009, 20:47 inşallah manisa maçı bizim için bir çıkış olur ama bu oyun sistemiyle bu kadroyla çok zor
tek temennim milli maç arasında hocamızın takıma özgüven kazandırmış olması
faruk058 09.09.2009, 22:39 tek yurek tek bilek sivasspor sivasa dusman olanlarin cenisini kapattirmak icin manisadan 3 puanla donmek maksat cene kapattirmak:)
eyuphulagu 09.09.2009, 22:59 Bu günkü antremanda Sezer'in takımla çalışmalarında artık iyi olduğunu izleyenler söylüyorlar...Sezer yakında umarım eski Sezer olarak aramıza geri döner..Takım bakalım Manisa maçında nasıl oynayacak..İşimiz çok zor;
ama bu demek değil ki takım her zaman kötü oynayacak..Milli takım arasının takımı nasıl etkilediğini bekleyip göreceğiz..Ben bu aranın en çok bizim takımı olumlu etkileyeceğini düşünüyorum..Umarım yanılmam...Bu takımın bu araya çok ihtiyacı vardı.Sakatlarda tamamen iyileşirse bu takımın ligde neler yapacağını herkes görecek...Yine de bu takıma devre arasında 2 tane iyi oyuncu gerekir diy düşünüyorum..Son olarak umarım Bülent Hoca genç Ferhat'ı da bu takıma kazandırır..Ferhat ean azından 2. yarıları bu takımda oynamalı...
efendigardaş 09.09.2009, 23:17 MANİSA MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HEM BU MAÇI HEMDE DENİZLİ MAÇINI ALARAK ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ BUNA İNANIYORUM BÜTÜN TAKIMINDA İNANMASINI İSTİYORUM.ÇÜNKÜ BU YÜREK BİZDE VAR HAYDİ SİVASIM BÜTÜN YİĞODOLAR ARKANIZDA .SELAMLAR
Ultra sivasli 10.09.2009, 00:03 MANISAYI YENECEGIZ HOCA ARTIK TAHÜMÜLÜMÜZ KALMADI BU HAFTA MANISAYI YENIP CIKIS YAPMALIYIK BU ISIN BASKA YOLU YORDAMI KALMADI
kocakss58 10.09.2009, 08:26 her zaman destek,tam destek yigidom sana.yensende yenilsende her daim seninleyiz.
58ÖREN58 10.09.2009, 23:04 FUTBOLCULAR TEK YUREK OLABILIR AMA MANISAYI YENIP TARAFTARLADA BUTUNLESMESI LAZIM
SEVDAMSIN58 11.09.2009, 10:30 HAYDI YIGIDOLAR ARTIK DUR DENMESI GEREKEN ZAMAN GELMISTIR VE GECMEKTEDIR NE VARSA KUSAGINIZDA ONU KUSMALISINIZ BU MACTA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
bu maçı yenemessek zaten taraftarlar iyice çıldıracak ve bence haklı olacaklar kesinlikle galibiyet zaten yoksa küme düşme yolunda emin adımlarla yürüyoruz bakalım nolacak
erdalbaba239 11.09.2009, 10:48 Bu maçla alınan bir gallibiyetten sonra inşallah çıkışa geçeceğiz. ilk 3 maçımızda alınan kötü sonuçlara kimse üzülmesin Sivassporumuz inşallah bu zorlukları da aşacaktır...
|