Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun'un Maç Yorumu

SivasSpor.Com
12.09.2009, 23:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygunx.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Manisaspor'u kutladı, "Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanıp eski günlerimize döneceğiz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Manisaspor takımını kutlarken, "Kazanmak için 90 dakika mücadele ettiler. Biz ise ilk yarıda oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci yarıda riskleri de alarak baskı kurduk. Oyun 2-1 iken Sezer'in yediği tekmeye penaltı çalınsa belki maç 2-2 bitecekti ancak olmadı. Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanıp eski günlerimize döneceğiz" dedi.

Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise ilk yarıda daha çok net pozisyonlarını Sivasspor'un yakaladığını ancak golü bulamadıklarını dile getirerek, "2. yarı golü de bulduk ancak olmadı. Artık Denizli maçını kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Umut58SS
12.09.2009, 23:16
Bülent Hoca Sivassporu Düzeltecektir.Buna Bir Sivaslı Olarak İnanıyorum

yaramazlar
12.09.2009, 23:18
hadi hayırlısı...inşallah dediği gibi olur inanmaktan başka çaremiz yok ama eski kadroya yakın bir ilk onbirle cıkarsak cok güzel olur denizli maçına...kesinlikle kadir ve yasinin oynamaması lazım...

zaralı19
12.09.2009, 23:18
evet bende inanıyorum butakım denizliyi yenip çıkışa geçecek bursa maçınada sivasa gidecem bursadan izlemek için o maçıda alacağız

sadocan58
12.09.2009, 23:19
HOCAM SONUNA KADAR YANINDAYIZ BU TAKIMLA SEN NELER YAPMADINKİ İNŞALLAH DAHADA YAPACAKSIN

sevda58
hocam iyi hos diyorsunuzda, bunu manisa maci icinde demistiniz....insallah denizli macini aliriz, ve 3 puana kavusuruz...

anils
İnşallah hocam,seni gönderenlerin lafları size baskı değil motivasyon yaratır inşallah.

esentepeli58
12.09.2009, 23:20
umutlar tükeniyor hocam etme bu ne boyle ya kazanalım artık

yigido Atilla
12.09.2009, 23:21
yetet artik insanlara umut sacip durma kendi inanmadigini her hafta tekrarlayip durma artik sana hicmi hic güvenmiyorum.Takimin taze kana ihtiyaci var manisa macindada borazan gibi ötüp durdun sonuc hüsran futbol skor oyunudur skor artik seninle gelmeyecek, Futbolcunun artik sana güveni kalmamis. hem sivasspor hemde senin icin iyi bir karak ver noktayi koy...

58ÖREN58
HEP AYNI CUMLELER HEP AYNI YORUMLAR YETERYA DENIZLIYI YENECEKMISIZ SEN ILK ONCE MANISAYI YENECEKTIN HOCANIN DENIZLI MACINDAN SONRA ISTIFA ETMESINI BEKLIYORUM SAYGILARRRR ENBUYUK SİVAS VE SİVASSPORRRRRRRR

Divriği58-
Bu zor günlerden kurtulup belimizi doğrultmasını biliriz Bülent Uygunun kredisi 4 - 5 maçla bitmez havamızı bir yakalarsak iyi dereceler elde ederiz ...

sadocan58
ARKADASLAR BÜYÜK TAKIMLAR BİLE YENİLİYOR DENİZLİYİ YENECEGİZ İNŞALLAH ŞİMDİYE KADARDA HOCAMIZ VARDI İNŞALLAH YİNE OLACAK TABİKİ ÜZÜLÜYORUZ AMA BULEN HOCADAN İYİ HOCADA GELMEZ SİVASSPORA

ShabbatShalom
12.09.2009, 23:24
Döneriz Döneriz :D:D:D:D:D:D:D:D

efendigardaş
12.09.2009, 23:24
BÜLENT HOCA FAZLA MORAL BOZMADAN DENİZLİ MAÇINA HAZIRLANMAK LAZIM LÜTFEN ARTIK KAZANMAK İSTİYORUZ. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZ SİZİNLE.....:rolleyes:

excellent58
12.09.2009, 23:27
her hafta duzelcez duzelcez dıyıp gecıstırmek alıskanlık oldu bulentte millette bu laflara aldanıyor bulent gıtmedıgı surece duzelmez bu takım bunu kafanıza sokun yonetımdede ıs yok bakalım nereye kdr bulentte ısrar edecekler boyle gıderse solugu bank asya lıgınde alırız

reis25
12.09.2009, 23:30
her hafta duzelcez duzelcez dıyıp gecıstırmek alıskanlık oldu bulentte millette bu laflara aldanıyor bulent gıtmedıgı surece duzelmez bu takım bunu kafanıza sokun yonetımdede ıs yok bakalım nereye kdr bulentte ısrar edecekler boyle gıderse solugu bank asya lıgınde alırız

arkadş biraz sakin ol lig daha bitmedi iyi olacak inşaalhkaramsar olmayın bu takım buralara hep inanarak geldi sende inan :mad::mad::mad::mad:

zaralı19
12.09.2009, 23:31
HEP AYNI CUMLELER HEP AYNI YORUMLAR YETERYA DENIZLIYI YENECEKMISIZ SEN ILK ONCE MANISAYI YENECEKTIN HOCANIN DENIZLI MACINDAN SONRA ISTIFA ETMESINI BEKLIYORUM SAYGILARRRR ENBUYUK SİVAS VE SİVASSPORRRRRRRR

denizli maçından sonra seni burda görmek istiyorum

sofularlı34
12.09.2009, 23:32
DENİZDE KAPTAN OLMAKTA BÖYLE
FIRTINA KOPAR İYİ DENİZCİ SABREDER ÇALIŞIR.HALATLAR SIMSIKI BAĞLANIR.
BİRLİK OLALIM BİR GERÇEĞİMİZ VAR BİR SEVİNCİMİZ VAR BİR ÜZÜNTÜMÜZ VAR BİRBİRİMİZİ VE HER ŞEYDEN ÖNCE TAKIMIMIZA LAF SÖYLEMEYELİM SORUNLARI DEĞİL ÇÖZÜMLERİ KONUŞALIM..
ENGEL AŞILIR.
FUBOL EŞİTTİR PARA
PARA EŞİTTİR GÜÇ
BİLİCA 400 BİN DOLARA ALDIN 5 MİLYONA SATTIN
YÖNETİMDE Kİ İNSANLAR DA HOCADA SATMAK İSTEMEZ...
ELİNDE WARSA ÇOK PARASI OLAN ÇIKSIN MEYDANA..
NE KADAR PARA O KADAR KÖFTE GEÇEN SENE AZ PARA ÇOK KÖFTE KİMSE KIYMETİNİ BİLMEDİ?
VEFA ŞAMPİYONU SİVASA GELDİ MİLLET İKİNCİ YARIDA TERKKETTİ STADI HANİ SİVASA HER SENE VEFA ŞAMPİYONU GELİR YA?
BEN BÜLENT HOCAYA GİTTSİN DİYEMİYORUM...
FUTBOLCULARA DA BEN ZEVKLİ MAÇ İZLEYEMEK HAKKIMDA DEMİYORUM...
BEN YÖNETİMEDE HİÇ BİR ŞEY DİYEMİYORUMMM
ÇÜNKÜ ALTARNATİF ÇÖZÜMÜN PARAYLA OLAN ORANTISINI ANLIYORUM.
FENER BİR TRANSFER YAPARKEN ADAMLAR ZATEN GETİRDİĞİ OYUNCUNUN PARASINI FORMASINDAN ÇIKARIYOR..
BU İŞLER BÖYLE SEN 200 YTL KOMBİNE ALAMAZSANN
SEN BÜYÜK OTELLERDE SİVASSPOR GECELERİ DÜZENLEYEMEYİP PARALAR TOPLAMAZSAN....
YÜREK NEFES BİR YERE KADAR..
YÜREKLİ BAŞKANIMIZI YÖNETİMİ VE BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRENLER...SİZ CEBİNİZDE MİLYONLARLA GELDİNİZDE SİZİ KABUL ETMEYEN Mİ OLDU?
BİRDE YOL GÖSTERMEYİN BANK ASYA FELAN ?
BEN SİZE SÖYLÜYORUM HADİ SİZ MİLYONLAR HARCAMAYIN 100 LİRANIZA KIYIN BURSAYA MAÇA GİDİN..DESTEK OLALIM...HADİ AKIL VERME OLMAZ BU İŞLER NAKİT VAKİT İŞİDİR.....

Umut58SS
12.09.2009, 23:33
O MAÇI KAZANICAGIZ.;););););););););) ;)Kazanıcagızzz

mucahitbaba58
12.09.2009, 23:35
hocam bizim takima ve ozellikle sana inancimiz sonsuz
ama allah rizasi icin yasini oynatma ne olur o zaman goreceksin hocam
bir yasin diyer oyuncularin hakkini yiyor ne olur oynatma su adami sadece sorun o izle maci gor hatalari saygilar yenildik diye bisey olmadi sana destek sonsuz hocam

58ÖREN58
12.09.2009, 23:37
denizli maçından sonra seni burda görmek istiyorum

OLUR ARKADASIM BEN HEP BURDAYIM BENDE SENI BEKLERIMMMM

mucahitbaba58
12.09.2009, 23:44
bu takimi bulent uygundan baskasi duzeltemez bunu kafaniza sokun
gitsin falan demeyin arkadaslar saygilar daha henuz bitmedi lig

carizma0658
12.09.2009, 23:46
hocam iyi hos diyorsunuzda, bunu manisa maci icinde demistiniz....insallah denizli macini aliriz, ve 3 puana kavusuruz...

ii de ne demesı gerekoo erteleme macını kaybedelım daha kötü olalım ya tabıkı söylenmesı gerekenı söyluyo ama ne olursa olsun ben inaıyorum sivas re geç toparlıcaktır ben inanıyorum SİVAS EKSI GÜNLERINE DÖNECEK NE OLRSA OLSUN BİR EKSIK MAÇ VE LİGİN BAŞI VEE RAKIPLERIN DURMUDA ÇOK İÇ ACICI DEGIL HERŞEYE RAGMEN YOLUN BAŞINDAYIZ

anils
12.09.2009, 23:47
Hocam kazanacaz değil de kazandık diyelim artık.

sızırlıselcuk
12.09.2009, 23:48
hocam artık pskolojım bozuldu ya allahrızası ıcın bır mac kazanalım bakın bu 5.hafta hep aynı sozlerı soyluyorsunuz ben bır sıvaslı olarak artık yeter dıyorum lutfen eskı sıvasspor yerıne gelsın cıkın ve macları kazanın boyle gıtmez eger yapamıyosanız ısıfanızı yazın bırakın klubu hadı bır ıkı hafta paaun kaybı tamam ama 4 haftada 0 puan boyle gıtmez sıvasspor gecen senekı halımıze bakın bıde buseneye

SIV4SLI
12.09.2009, 23:48
Top Oynamaya Niyeti Olmayan Futbolcu TOPLANSIn Gitsin......
Sb takımlara yeniliyoruz.Sİvaslı 18-25 yas arası gençleri toplasak 9puan almıstık :D . Bos transferler bos adamlar bos konusmalarla iş olmaz..

carizma0658
12.09.2009, 23:49
KİMSE İSTEMIYOR YENILGIYI EMINIM HERKESIN İÇİ KAN AGLIO AMA SAG DUYULU OLMAK ÇOKMU ZOR POZOTIF OLMAK ÇOKMU ZOR NE BU KARAMSARLIK YA SANKI 30. HAFTADAYIZ DÜŞMEMEYE OYNUOZ AZ BIRAZ POZITIFLIK BE AZ BIRAZ HERŞEY SİVAS İÇİN DEGILMI OLDUDA HOCA GİTTİ SİVAS GERCEKTEN BİTER BE BIRAZ MANTIKLI OLUN AKILLI OLUN

MustafaParlak
12.09.2009, 23:53
İstifayı Aklından Bile Geçirme Sana Ödeyek Çok Borcumuz Var Gülmeyen Yüzümüzü İki Senedir Güldürüyorsun Görelim Hocam Bu Hafta Olmazsa Öbür Hafta Olur Sen Yeterki Başımızda Dur...!

sevda58
12.09.2009, 23:55
ii de ne demesı gerekoo erteleme macını kaybedelım daha kötü olalım ya tabıkı söylenmesı gerekenı söyluyo ama ne olursa olsun ben inaıyorum sivas re geç toparlıcaktır ben inanıyorum SİVAS EKSI GÜNLERINE DÖNECEK NE OLRSA OLSUN BİR EKSIK MAÇ VE LİGİN BAŞI VEE RAKIPLERIN DURMUDA ÇOK İÇ ACICI DEGIL HERŞEYE RAGMEN YOLUN BAŞINDAYIZ

insallah herkesin istedigi de zaten eski gunlerine donmek, hocayi da gondermekle eski gunlere donmeyiz, hoca gondermek sorunu cozmez, ama biri bu gidise el atmasi lazim.......

SempaticH
13.09.2009, 00:02
ben daha yorum yapmıyorum bugün çünki çok üzgünüm ve kızgınım herkes bişi yazıyor ben yazmıyor vede diyorum ki allah yardımcımız olsun diyorum bu böyle gitmezzzzzz

serhatcan
13.09.2009, 00:03
ya halaa denizli maçını kazandığımız zaman herşeyin düzeleceğini sananlar var. yv kardeşim denizli maçını kazanmak zafer olmaz ki. adamlar saten düşmenin en büyük adayı. önemli olan şimdiye kadar maç kazanmandı. birde şunu aklınıza halaa sokamadınız. SİVASSPOR TOP OYNAMIYOOOOOOORRRRR,FUTBOL OYNAMIYOOOOOOOORRRR. BU iğrenç futbolu,mağlubiyetleri futbolculara bağlamak biraz abes değilmi. yavv futbolcuyu oynatan yokkii. ne taktik,ne teknik hiçbişey yok. siz halaa sivasspor 1 maç kazanınca düzlüğe çıkacağını sanıyorsunuz.. benim inşallahlarla maaşallahlarla işim olmaz. ben çalışan insanın gerçeğine bakarım.mantıklı insanın gerçeğine bakarım.ben gördüğüm resmin bana ne verdiğine ve vereceğine bakarım. maaleseff sivasspor resmi git gide kararıyor ( saten kranlıktı)

Umut58SS
13.09.2009, 00:04
herşey düzelecek kardeşlerim herşey düzelecek yavaş yavaş sivasspor raya oturucaktır:)

hacialicelik58
13.09.2009, 00:04
hacam sonuna kadar seninleyiz sen bu takimi ya duzeltecen ya da duzeltecen sana guvencimiz tam.denizli macinda ins kazanacaz ben buna inaniyorum .cok yakindir yigidolarin sahlanmasi

Umut58SS
13.09.2009, 00:05
ya halaa denizli maçını kazandığımız zaman herşeyin düzeleceğini sananlar var. yv kardeşim denizli maçını kazanmak zafer olmaz ki. adamlar saten düşmenin en büyük adayı. önemli olan şimdiye kadar maç kazanmandı. birde şunu aklınıza halaa sokamadınız. SİVASSPOR TOP OYNAMIYOOOOOOORRRRR,FUTBOL OYNAMIYOOOOOOOORRRR. BU iğrenç futbolu,mağlubiyetleri futbolculara bağlamak biraz abes değilmi. yavv futbolcuyu oynatan yokkii. ne taktik,ne teknik hiçbişey yok. siz halaa sivasspor 1 maç kazanınca düzlüğe çıkacağını sanıyorsunuz.. benim inşallahlarla maaşallahlarla işim olmaz. ben çalışan insanın gerçeğine bakarım.mantıklı insanın gerçeğine bakarım.ben gördüğüm resmin bana ne verdiğine ve vereceğine bakarım. maaleseff sivasspor resmi git gide kararıyor ( saten kranlıktı)
sivas karanlıktı diorsun geçen sene nasıl öyleydi o zman???????:mad:

yigidokaan
13.09.2009, 00:05
bu lanet olasıda hep böyle diyor bıktıp. istifaaaaaa rezil ettin bizi bülent rezil..:mad:

Umut58SS
13.09.2009, 00:06
hacialicelik58 saol kardeş biraz moral verdin:)

yigidomurat
13.09.2009, 00:07
yine aynı tarife,yine aynı laflar bunları trabzonlular sevindirmek için mi yapıyosun hoca,kimsenin yüzüne bakamaz olduk.bence sen artık SİVASSPORu kaldıramıyosun.4 maç ve sıfır puan.istifa etmek için bundan daha güzel bi fırsat olamaz.

Umut58SS
13.09.2009, 00:08
bu lanet olasıda hep böyle diyor bıktıp. istifaaaaaa rezil ettin bizi bülent rezil..:mad:15 yaşında gelmişşin futboldan anlamıyorsun kafan ermiyor bari yorum yapıp kafamızı şişirme lütfen:rolleyes:

Champion58
13.09.2009, 00:10
12.Cİ HAFTAYA KADAR SABIR İSTENDİ BEKLİYORUZ. ZATEN BU HALDE KİM GELSE Bİ FARK OLMAZ. 12.Cİ HAFTADAN SONRA DURUMA GÖRE BAKILMALI BÜLENT UYGUN HOCANIN DURUMUNA....

merkez_emre
13.09.2009, 00:10
BİRLİK OLALIM BİR GERÇEĞİMİZ VAR BİR SEVİNCİMİZ VAR BİR ÜZÜNTÜMÜZ VAR BİRBİRİMİZİ VE HER ŞEYDEN ÖNCE TAKIMIMIZA LAF SÖYLEMEYELİM SORUNLARI DEĞİL ÇÖZÜMLERİ KONUŞALIM..
ENGEL AŞILIR.
FUBOL EŞİTTİR PARA
PARA EŞİTTİR GÜÇ
NE KADAR PARA O KADAR KÖFTE GEÇEN SENE AZ PARA ÇOK KÖFTE KİMSE KIYMETİNİ BİLMEDİ?
VEFA ŞAMPİYONU SİVASA GELDİ MİLLET İKİNCİ YARIDA TERKKETTİ STADI HANİ SİVASA HER SENE VEFA ŞAMPİYONU GELİR YA?
FENER BİR TRANSFER YAPARKEN ADAMLAR ZATEN GETİRDİĞİ OYUNCUNUN PARASINI FORMASINDAN ÇIKARIYOR..
YÜREKLİ BAŞKANIMIZI YÖNETİMİ VE BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRENLER...SİZ CEBİNİZDE MİLYONLARLA GELDİNİZDE SİZİ KABUL ETMEYEN Mİ OLDU?
BEN SİZE SÖYLÜYORUM HADİ SİZ MİLYONLAR HARCAMAYIN 100 LİRANIZA KIYIN BURSAYA MAÇA GİDİN..DESTEK OLALIM...HADİ AKIL VERME OLMAZ BU İŞLER NAKİT VAKİT İŞİDİR.....

dedıklerının coguna katılıyorum burda konusanları takımı ıcın bırseyler yaparken gormek gerekır..
takımda para yok baska bırsey beklemeyın dıyorsan da eger 2 senede bizim aldıgımız parayı kımse almadı yani bunun parayla alakası yok.

yigido_furkan
13.09.2009, 00:16
vay be 4 mac yendıldık dıe hemen ıstıfa edecekmıs yazıklar olsun 2 yılı nasılda unuttunuz hangı mac takımınıza destek oldunuz anca kotu gunde köstek olmayı bılın. bu takımı anca bulent hoca toplar sonuna kadar takımımızın yanında olmalıyız

Umut58SS
13.09.2009, 00:18
evet kardeş bülent hocayı 1 sene önce destek bagıra bagıra 2 3 maç yenildi hemen satıolar.ben hocama güvenirim.sivassporada başarılar dilerim:):rolleyes:

noname87
13.09.2009, 00:19
düzelmeyecek arkadaşlar boşuna beklemeyin bülent hocada gemiyi yakında batmadan terkeder burda ona inanlar da ortada kalır:mad:

sivasfutbol
YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLEE BÜLENT UYGUN SANA GÜLE GÜLEEEEEEEE...:D
inş yeni takımında başarılı olursun :mad::mad:

ayhandemir58
Yeter be hocam durum hiçte içaçıcı değil.ARTIK SÖYLEM DEĞİL İŞ YAPMA ZAMANI.Boş sözlerle insanları kandırıp avutmak değil senin görevin,takımı bulunduğu durumdan çıkarmak,hak ettiği yerler getirmek aynen geçen yıllarda olduğu gibi.Yumruğunu masaya vur ve bazı kararlara imza at.Takımda hala yatan,sorumluluk almayan ve de Sivassporda oynadığının farkında olmayan futbolcular var.Aldıkları parayı hak etmeyen varsa ki olduğunu gözlemliyoruz hiç gözünün yaşına bakma,UNUTMA HİÇ KİMSE SİVASSPORUMUZDAN BÜYÜK DEĞİLDİR.

steamy
58 ören 58 katılıyorum sana bencede denizli maçında puan alamazsa çeksin gitsin sivastan şampiyonlar ligi oynamıs takımın düşltügü hale bakın onca para kimin kasasına gitti kim ne yaptı nasıl trasnferler bunalr bülent hoca nasıl bi sistem allah askına biz bunu mu hak ettik yaaa yazıklar olsun sana da baskana yiyin şimdi sivası helal olsun size:@:mad:

Umut58SS
13.09.2009, 00:21
bırakın ya siz nasıl sivaslısınız hemen bülent hocayı satıyorsunuz.cok ayıp üzülüyorum yani yenince bülent hocaa bülent hocaa 2 3 maç yenemeyince BÜLENT HOCA İSTİFA BÜLENT HOCA İSTİFA BIRAK KARDEŞ 1 SENE geçsin bi bakalım ligden düşerse biz de istifa diyecegiz.

Umut58SS
13.09.2009, 00:22
yyani şı yaptıgınız bülent hocaya cok ayıp kardeşler

merkez_emre
13.09.2009, 00:22
ENGEL AŞILIR.
FUBOL EŞİTTİR PARA
PARA EŞİTTİR GÜÇ

dedıklerının coguna katılıyorum burda konusanları takımı ıcın bırseyler yaparken gormek gerekır..
takımda para yok baska bırsey beklemeyın dıyorsan da eger 2 senede bizim aldıgımız parayı kımse almadı yani bunun parayla alakası yok.

bülent hocam sıze de gelırsek her hafta beklıyoruz duzelıcez duzelıcez dıye ama olmuyor hep kendımızı kandırıyoruz..hazırlık maclarında ondan bundan 4 5 yedık neyse dedık hazırlık macı dedık hoca oyuncuları goruyor dedık..anderlect den 5 yedık olsun dedık canları saolsun dedık shaktar a elendık olsun adamlar gecen senenın uefa sampıyonu olsun dedik avrupa sımdılık bıze gore degıl dedık yuvaya donduk..

biz var ya 2 senedır ortalıgı toz duman ettıgımız yerde yıne kafaya oynarız dedık...ts yle start verdık kendı evımızde yorgunlar ne kadar cok yenmek ıstemıorsakda olur dedık...fb macına gıttık bu sefer yenerız dedık nede olsa yavas yavas büyüyoruz onlar kım dedık...3 tane de onlardan yedık 3 kucuk takım kollanıyor dunya yıldız ıvar dedık gıne avunduk..derken dıyarbakır geldı tamam artık artık alt sevıyemızde olan bır takım yenı cıkmıs fark atarız bu sefer moraller yukselır bu sefer cıkısa gecerız dedık...fark atmayı bırak kendı evımızde fark yiyorduk...ve manısaa hocamız 2 haftadır 2435436546234234 kez acıklama yaptı artık cıkısa gececez dedı butun yazılı gorsel sanal medyada konusmadıgı yer kalmadı..dedık tamam arkadas cok ıddalı yıne dedık bu sefer tamam artık gelcek galıbıyetler dedık ama oda ne yıne kaybettık gıne 3 den asagı yemedık...

Kusra bakma hocam gercekden kusra bakma bugune kadar hep korudum seni kım ne derse desın...ama artık yeter bu kadar bundan sonra 2 haftada da olumlu bırseyler olmazsa bende yokum arkanda...

tamam eyvallah senın yapdıgını kımse bıze yapmadı ama kımse Sivassporumuzdan onemlı ve degerlı degıldır...

noname87
13.09.2009, 00:23
geçen hafta da yadım 3 maçta 1 puan bile kazanamaz bakım 7.haftada belediyeden 1 puan 8.hafta antalyayı yeneriz tahminim 11.haftada galatasaraydan fark yediğimizde hoca bırakır 11 hafta 4-5 puan olur zaten bu sene düşüp düşmememiz ankaraspora bağlı birinci takım o olur 2.kasımpaşa 3 antalya ile bizim aramızda geçer

sivasfutbol
13.09.2009, 00:25
yyani şı yaptıgınız bülent hocaya cok ayıp kardeşler

Sanamı sorcam allah allah ayıpsa ayıp siz daha bülent uygunun yüzünü yıkıyorsunuz 2 sene boyunca bize o başarıları yaşatan bülent uygundu allah razı olsun ama takımı şimdiki duruma getirende mülent uygun bunuda unutma bide milletin yazdığı yorumların tasası sanamı kaldı...:mad::mad:

noname87
13.09.2009, 00:26
yok ankarayı düşürmezlerse biz düşeriz ikinci yarının başlarında kesinleşir zaten

noname87
13.09.2009, 00:28
O zamana kadar bülent uyguna destek falan kalmayacak bu arada kimse bülent hocayı satmıyor bu profesyenel bir oyun kendisi sivastan kazandığı paralarla sakaryada hakan şükürle birlikte çimento fabrikası kovalıyor benzinlik satın alıyor duygusal olmayın

_DeReBeYi_
vayyy be bu gunleridemi gorecektik tamam dusus ola bilir ama bukadar dususte cok fazla eski sivasi ozledik eski heyacani ozledik :( su yasin i daha kadroya koyma bulent alt yapidan cagir ondan iyi savunma yapar

atrium58
Umut fakirin ekmeğiymiş öyle inşallahla maşallahla bu işler olmuyor. Bülent hocanın tek numarası Mehmet Yıldız'dı mehmet geri dönene kadar takım her maça bereberlik için çıkmalı Bülent hocayı abartmayın hoca felan değil ama takımı iyi motive ediyor..

sivasfutbol
13.09.2009, 00:29
sanane kardeşim sana mı sorucam yorum yaparken :mad::mad::mad:

Allah allah ben senin yorumuna karışmadım senin yaptığın eleştiriye karıştım senin yaptığın yorum deil eleştiri farkındaysan...

congarlim
13.09.2009, 00:37
vay be 4 mac yendıldık dıe hemen ıstıfa edecekmıs yazıklar olsun 2 yılı nasılda unuttunuz hangı mac takımınıza destek oldunuz anca kotu gunde köstek olmayı bılın. bu takımı anca bulent hoca toplar sonuna kadar takımımızın yanında olmalıyız

sen inaniyormusun yazdiklarina keske öyle olsa zor dosttumm

serhatcan
13.09.2009, 00:37
sivas karanlıktı diorsun geçen sene nasıl öyleydi o zman???????:mad:

Kardeşş. sen karanlıkta aydınlığın rüyasını görmüşsün. geçen seneki rüya idi. işte gerçek bu sene. sen anlayamamışsın dediğimi. iğrenç futbolla kazanılan maçlar sizi hayallere sürükledi. bunu göremediniz. geçen yılaa bi bak bakimm. mahkum oynamadığın tek bir maç varmı. galip geldiğin maçlarda bile iğrenç futbol oynayıp ya hakemler kurtardı yada ilahlar.kendi evinde bile oynadığın maçlara bi bak tekrardan.ozaman anlarsın ne demek sitediğimi. işte geçmi yıllardaki iğrenç futbolla kazanmanın faturasıdır bunlar.sizi halla uyutan biri var.oda bülent uygun.

Umut58SS
13.09.2009, 00:40
Kardeşş. sen karanlıkta aydınlığın rüyasını görmüşsün. geçen seneki rüya idi. işte gerçek bu sene. sen anlayamamışsın dediğimi. iğrenç futbolla kazanılan maçlar sizi hayallere sürükledi. bunu göremediniz. geçen yılaa bi bak bakimm. mahkum oynamadığın tek bir maç varmı. galip geldiğin maçlarda bile iğrenç futbol oynayıp ya hakemler kurtardı yada ilahlar.kendi evinde bile oynadığın maçlara bi bak tekrardan.ozaman anlarsın ne demek sitediğimi. işte geçmi yıllardaki iğrenç futbolla kazanmanın faturasıdır bunlar.sizi halla uyutan biri var.oda bülent uygun.serhat kardeş kusura bakma ben bu sene değil geçen sene anladım.Geçen sene Sivas cok iyiydi.:)

Metal Gear
13.09.2009, 00:42
Kardeşş. sen karanlıkta aydınlığın rüyasını görmüşsün. geçen seneki rüya idi. işte gerçek bu sene. sen anlayamamışsın dediğimi. iğrenç futbolla kazanılan maçlar sizi hayallere sürükledi. bunu göremediniz. geçen yılaa bi bak bakimm. mahkum oynamadığın tek bir maç varmı. galip geldiğin maçlarda bile iğrenç futbol oynayıp ya hakemler kurtardı yada ilahlar.kendi evinde bile oynadığın maçlara bi bak tekrardan.ozaman anlarsın ne demek sitediğimi. işte geçmi yıllardaki iğrenç futbolla kazanmanın faturasıdır bunlar.sizi halla uyutan biri var.oda bülent uygun.

Sivas şampiyonluğa oynadığı 2 sene boyunca sadece geçen sene ikinci yarı kötü oynadı..Onu da normal karşılamak lazım..Mehmet Yıldızın kafa karışıklığı,takımın tecrübesizliği,stres dolu ve yorucu maçalrın ardarada gelmesi vb..

yigidokaan
13.09.2009, 00:45
umut abicin yanlışmıyım?????:D:D her maça garanti gibi bakıyoo;)

Umut58SS
13.09.2009, 00:46
sus lütfen kardeşim sorun cıkartmayalım

MustafaParlak
13.09.2009, 00:46
Şu Sitede Bir Yorum Beni Bu Kadar Yıkabilirdi Emre Abi Sende Bizi Yalnız Bıraktın Bunların Karşısında Baksana Kaldık 3-5 Kişi Yine Yan Yana Bari Siz Yapmayın Bu adamı Tanıyanlar yAPMASIN Ne zaman Düzelecek Dedi Düzelmedik Paramız Yok İşte Mecnun Bakan İftardaDA sÖYLEDİ YOK Kardeşim tÜRK aSAM sİVASA gELMİYORKİ yABANCI gELSSİN sİZ Tanıyorsunuz bu Adamları Bari Siz Yapmayın Emre Abi...!

serhatcan
13.09.2009, 00:49
bülent uygundan istifaa bekleyenler avuçlarını yalasınlar. yav kardeşim bu takım sivaslıların takımı değil ki,bülent uygun ve mecnın odyakmaz ın takımı. kimi aksini söylerse haltetmiştir. adam halaa çıkmış eleştirenlere veryansın ediyor. yok hayatta bişey yapmamış insanlar eleştiriyormuşda falanmışda filanmışda. yav kardeşim ülkenin geri kalmasının nedenlerinin başındada fikir özgürlüğünün olmaması değilmi.,konuşmayan bir toplumun düşüncesinin varlığını söyleyebilirmisiniz. sen itaat eden,konuşmayan sivaslıları istiyorsun. herkes sensin desin.her takkıım yenilir,her takımın başarısız zamanları olur ama göz göre göre insanları aptal yerine koymak ne demek. sivasslıları ve sivası insanların sevmediği hatta nefret ettiği toplum ve yer olarak gösterme hakkını kendinde göremezsin.sen sivassporun yenilmesini isteyen sivaslılar yarattın,buna hakkın yok.

Umut58SS
13.09.2009, 00:51
zaten bülent uygun gitmeskidogru deilmi:confused:

sivasfutbol
13.09.2009, 00:52
sus lütfen kardeşim sorun cıkartmayalım

Seninde futboldan anladığın yok ya anca bülent uygunu gayırıyorsun avukatısın herhalde PAŞİŞAHIM ÇOK YAŞA-BÜLENT HOCA ÇOK YAŞA pehh

Umut58SS
13.09.2009, 00:53
akrabamız o yüzden onu tutuyorum:D:D:D

yigidokaan
13.09.2009, 00:55
o ne la akraba die:D hanqi köyy:D:D:D

Umut58SS
sivassporun yani bence orta sahasını ve yasini satıp yeni bi defans almasını tercih ederim siz katılıyormusunuz dedigime?

Umut58SS
:confused::confused::confused: :confused::confused::confused: :confused::confused::confused: :confused::confused::confused: :confused:

merkez_emre
13.09.2009, 01:09
Şu Sitede Bir Yorum Beni Bu Kadar Yıkabilirdi Emre Abi Sende Bizi Yalnız Bıraktın Bunların Karşısında Baksana Kaldık 3-5 Kişi Yine Yan Yana Bari Siz Yapmayın Bu adamı Tanıyanlar yAPMASIN Ne zaman Düzelecek Dedi Düzelmedik Paramız Yok İşte Mecnun Bakan İftardaDA sÖYLEDİ YOK Kardeşim tÜRK aSAM sİVASA gELMİYORKİ yABANCI gELSSİN sİZ Tanıyorsunuz bu Adamları Bari Siz Yapmayın Emre Abi...!

sonuna kadar destek hep destek ama ne bır takım ruhu var ne bır sistem var nede dogru durust bir atak..bıle bıle ıntıhar etmeye ızın veremem kardesım..gecmısde ne kadar yararı olmussa hela olsun demıssek sımdı 3 den asagı yemıyorsak mılletın agzına sakız olmussak da istifa derım ben arkadas..

Ne demek parası yok bana palavra okumasın kımse nasıl para yok 2 senedir İddaa da n reklam gelırlerınden mac yayınlarındn kım bızım kadar aldı ? 1 ğs 2 biz baskası yok arkadas galıbıyet basına yüzmılyar lar aldık olmadı iddadan reklam gelırlerınden tut a dan z ye para almadıgımız destek gelmeyen yer kalmadı dogru mu ? dogru...bılıca tum balılı sylva dıallo gıtti o kadar para da bır geldı dogru mu ? dogru

pekı dıyeceksın transfere gıttı ne transferı arkadas nerde serbest topcu var aldık getırdık nerde tecrubesi adam var getırdık 11 e sokduk onlarca topcu aldık aldıklarımızın sadece 1 2 sı dogru durust parayla geldı !!! oncekı seneyı katmıyorum bak o kadroya 1 2 kısı anca geldı disardan oyle basladık lge

bülent hocamız ısı bılıyor arkadas : adam dıyor kı ben bunu boyle yapıyım tutarsa egeeer " bakın arkadaslar bızım paramız yok ama neler yapdık nerelere getırdık takımı bız buyuz " he tutmadımı onunda caresi var : " paramız yokdu boyle genc yeteneklı yada medyada tanınan bazı bedelsız oyuncuları aldık olmadı " dıyıp kenara cekılcek..

yemıyorum ben kardesım yemıyorum bana kımse masal anlatmasın !

kocero.58
13.09.2009, 01:12
her hafta aynı yorumu yapıyor he hafta diğer maçı yeneceğiz dior ama biz göremedik bi türlü

astaravisa
13.09.2009, 01:20
aynı şeyleri ezberlemiş. anlatıp anlatıp duruyor..

metin_yilmaz
13.09.2009, 01:20
hocam istersen artik yorum da yapmasan olan itimatimiz da yitirmeyelim alah rizasi icin

kaya0758
13.09.2009, 01:21
ben daha önce bi yazı yazmıştım.aynen tekrarlıyorıum.
ya bülent hoca yasini takımdan kovar; yada yasin yaptığı hatalarla bülent hocayı sivasspordan kovdurtur.

GuVeN
13.09.2009, 01:24
yasın yıne kotuydu yıne kotuydu...

Umut58SS
13.09.2009, 01:24
:mad:Dude size katiliyorum,:D:D:)

yigido Atilla
13.09.2009, 01:28
1.Biz Anderlechti eleyecegiz....Bülent uygun sonuc hüsran...5-0 3-1
2.Schtardonetzi eleyecegiz.....Bülent uygun sonuc hüsran...3-0..2-0
3.Trabzonsporu yenecegiz.....Bülent uygun sonuc hüsran......2-1
4.FB den iyi sonuc alabiliz......Bülent uygun sonuc hüsran......3-0
4.Diyarbakiri yenecegiz..........Bülent uygun sonuc hüsran......2-o
5.V.manisayi yenecegiz.........Bülent uygun sonuc hüsran.......3-1
6.Denizlisporu yenecegiz .............................. ..................??????

hazirlik maclari
PSV Sivas= 3-0
Herrenven =5-0 sivas
Panatinakos=2-0 Sivas

Resmi ve hazirlik maclarinda yedigimiz gol 31.... Attigimiz 5 gol
yorum yok ???

Yine hoca Lig tv de mactan sonra denizlisporu yenip cikisa gececegiz dedi!!!

Aydogan58
13.09.2009, 01:29
bu adam bozuk cd gibi hep aynisini calip duruyor,,,

yok haftayaymis, yok var gücümüzle, yok eski sivassporu görecekmisiz,

eski günlerimize dönecekmisiz !!!

bi insanda biraz olsun hasiyet,serfef ve utanc olsa bu mactan sonra istifasini basina acikliyip giderdi.

sandal5877
13.09.2009, 01:29
iyigünler yakın kimse merak etmesin her takımın başına gelenler bu yıl bizim başımıza geldi bülent hocayı hocasını kovup alacak çok takım var sivastan ayrıldıgı gün. kıymetini bilelim .

Umut58SS
13.09.2009, 01:34
o kadarda diil yani Bülent hoca

GuVeN
13.09.2009, 01:37
1.Biz Anderlechti eleyecegiz....Bülent uygun sonuc hüsran...5-0 3-1
2.Schtardonetzi eleyecegiz.....Bülent uygun sonuc hüsran...3-0..2-0
3.Trabzonsporu yenecegiz.....Bülent uygun sonuc hüsran......2-1
4.FB den iyi sonuc alabiliz......Bülent uygun sonuc hüsran......3-0
4.Diyarbakiri yenecegiz..........Bülent uygun sonuc hüsran......2-o
5.V.manisayi yenecegiz.........Bülent uygun sonuc hüsran.......3-1
6.Denizlisporu yenecegiz .............................. ..................??????

hazirlik maclari
PSV Sivas= 3-0
Herrenven =5-0 sivas
Panatinakos=2-0 Sivas

Resmi ve hazirlik maclarinda yedigimiz gol 31.... Attigimiz 5 gol
yorum yok ???

Yine hoca Lig tv de mactan sonra denizlisporu yenip cikisa gececegiz dedi!!!

panathınakos deıl olympıakosdu oynadıgımız yunan takımı..degısen bıse yok ama yalnıs olmasın:)

bonuce123
13.09.2009, 01:43
Sivas 12.Hafta Kume Dusmeyı Garantılıycek yonetım oyle kovucak bulentı yılmaz vuralı getırsek bundan ıyıdır be yazık yazık..

yigido Atilla
13.09.2009, 01:57
panathınakos deıl olympıakosdu oynadıgımız yunan takımı..degısen bıse yok ama yalnıs olmasın:)

mactan sonra lig Tvde Bülent hocanin manisaspor macinin yorumunu yaparken kendisi panatinaykos dedigi icin bende öyle yazdim,Hazirlik maclarinda bazi futbolcularimiz sakatlanmis falan filan kendisi Lig tv de söyledigi icin bende öyle yazdim kardes insanda moralmi kaldi su mübarek günde.

galipgelen
13.09.2009, 02:23
Mehmet Yıldızla Cuma namazı aynı safta idik. İyi durumda Maaşallah. Kaptanımız iki hafta sonra takımı toparlamaya başlayacaktır. İki soru soralım kafi. O geldikten sonra takım düzelecekse Bülent Hocaya ne ihtiyaç vardı? Allah göstermesin Mehmet tekrar sakatlansa halimiz nice olur? Sorular bitmez ama. Çözüme kafa yoralım.
Bu yıl takımımız küme düşmemelidir. Hoca kalsa da gitse de takıma ve taraftar olarak birbirimize destek olmalı, kenetlenmeliyiz . Deplasmanda ve içerde stadı doldurup olumlu tezahürat etmeliyiz. İçerdeki ( en azından ) tüm maçlardan puan toplamalıyız. Rakipler 4 Eylülden kolay puan alamamalı. Herşeyin güzel olması ümidiyle.

sivaslı_cagdas
13.09.2009, 02:47
size tek birşey sormak istiorum tek bir soru bülent uygun giderse bu takımın başına kim gelecek düşündünüzmü hiç bu takımı bu zor günlerden ççıkaracak kişi yine bülent hocadır bilençsizdce 4maç yenildi die bülent hoca gitsin olmaz. peki ya daha sonrası kim gelecek onun yerine onun yerine gelen daha mı ii tanıyo olacak sivası lütfen düşünerek yorum yapalım arkadaşlar

sVs
13.09.2009, 02:49
BU KADAR RAHAT OLMANIZI ALGILAMIYORUM HOCAM

atg
13.09.2009, 03:04
size tek birşey sormak istiorum tek bir soru bülent uygun giderse bu takımın başına kim gelecek düşündünüzmü hiç bu takımı bu zor günlerden ççıkaracak kişi yine bülent hocadır bilençsizdce 4maç yenildi die bülent hoca gitsin olmaz. peki ya daha sonrası kim gelecek onun yerine onun yerine gelen daha mı ii tanıyo olacak sivası lütfen düşünerek yorum yapalım arkadaşlar

ilk akla gelen ERSUN YENAL şimdi boştaki en iyi hoca

subasi29
13.09.2009, 03:12
Ersun Yanalin Teknik Adamligi Tartisila Dursun,Bulent Hocanin Alternatifini Aramak Cok Yanlis

Yildizelili58
13.09.2009, 03:19
AH HOCAM JA NE GEREK VARDI KADROYU BOZMAYA
YAKDIN BIZI ; COK ÜZÜLÜYORUM ANASINI SATIM
ADAM GIBI TAKIM CIKAR SAHAYA!!!!!!!!!!

Umut58SS
13.09.2009, 03:21
Bülent Uyguna İstifa diyenlerin suratına tükürücez.1 senede satıyorsunuz.Siz NASIL SİVASLISINIZ BE püh sizin suratınıza:confused:

kadirakin58
13.09.2009, 03:33
sayısal lotoda para kazanmak emek harcamadan kolay yapılabilir, ama sayısal loto oynayınca kazanma olasılığınız da çok düşüktür. Kazananmanın zor yöntemi ise alın teri akıtmaktır, ama garantidir.
yönetim istifa, bülent uygun istifa demek kolay bir çözüm yöntemi olarak akla geliyor, ama taraftarın emek vermeden kazanma isteği bu şekilde bir sonucu varmaz. başarılı olmak istiyorsak zor olanı yapmak, sabretmek ve çabalamak gerekir. Takımımızı zor gününde yalnız bırakmayalım. Lisanslı ürünlerden almaya ve stada gitmeye devam edelim.
Eleştirelim, tavsiyelerde bulunalım, yapıcı olalım, çözüm üretelim, takımı destekleyelim ama en önemlisi yıkıcı olmayalım.
Sivasspor'un inşallah tekrar ligin tepesinde görücez, daha çok maçımız var, bir hava yakalarsak bir daha bileğimiz bükülmez.

tonusluyum
13.09.2009, 03:36
ligi na galip bitirmezsek eğer ankara sporda küme düşerse belki bi ihtimal ligde kalırız ama zor görünüyo 34te 34 kaldı 30

SenSetik
13.09.2009, 04:04
Eski günlere dönmek çok zor görünüyor...Bu sene ne yapıp edip ligde kalmalı ve yapılan hatalardan ders çıkarılarak aynı hatalara tekrar düşülmemeli...İşimiz bu yıl geröekten çok zor...

subasi29
13.09.2009, 04:08
Eski günlere dönmek çok zor görünüyor...Bu sene ne yapıp edip ligde kalmalı ve yapılan hatalardan ders çıkarılarak aynı hatalara tekrar düşülmemeli...İşimiz bu yıl geröekten çok zor...

Bu Kadar Karamsar Olma..Bu Boyle Gitmeyecek Elbette..Elbette Duzelecegiz.Sivas Kendini Bulacak Buna inaniyorum

2hot2stop
13.09.2009, 06:15
Sivassporlu degilim ama Bülen Uygun sayesinde Sivasspora sempatim oluştu elindeki kısıtlı imkanla neler başardı belki 1. gelemedi ama şuana kadar çogu takimin başaramadıgını yapti bu olanları bülent uygun dışında kimse başaramaz şuan başka biri olsa idi böle kötü sonuçlar alirdi ama bülent uygun gibi bir isimin ilersi için gelecek vadediyor çünkü bu adam gönül vermiş sivasspora ve siz bu adamın degerini bilmiyorsunuz yazik Bjk görün işte 2 kupa bu yıl ne oldu ? Sabirli olun.. geçen yıl gsnin hali neydi bir gsli olarak bende isyana geldim bir çok gsli gibi ama bizim haklı nedenlerimiz vardi Teknik direktör.. Yönetim vs. ama sizin elinizde Bülent uygun gibi bir gerçek var bunun degerini bilin..

Saygilarimla
İzmirli genç.

Salim58
13.09.2009, 06:21
haydi hayırlısı bi puan alsak herşey düzelecek ama ah bi alsak

ilyasbaba_58
13.09.2009, 07:36
Sevgili hocam inşallah denizli maçını alıp eskı gunlerimize doneriz sana güveniyoruz hocam bu futbolun kaderidir herhalde iyi günlerin çabuk unutulması Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah takımımız hakettigi ılk sıralara yakın zamanda gelir. Selam ve dua ile.

AlBeyaz58
13.09.2009, 07:49
Bülent UYGUN bütün kaliteli oyucularımızı kendi menfaatleri uğruna satarken iyi de....
Bizi onu satarken niye kötü olsun ki...

shang
13.09.2009, 07:58
hocam yanındayız ama dünkü yenilen gollere bakıyoruz ilk golde yasinin yediği çalım geri geri gidiyor ya utanmasa gidip kalede bekliyecek 2.gol çok ayrı bişey uğurun yediği çalım isaaca sadece kale çizgisinde durmak kaldı biz böyle basit gol yerken nasıl maç kazanmayı düşünüyoruz yasin uğur sedat hayrettinle bu iş olmaz gol yeme rekoru kıracaz bu sene zannediorum bu savunmanın çözümüde yok çok acı

AlBeyaz58
13.09.2009, 08:05
Daha bu rezillik nereye kadar devam edecek...
-Cümle aleme rezil ettiler Sivasıı
-Denize düşen yılana sarılır hesabı oldu...
-Transfer Yanlışlarını düzeltelim dedikçe batıyoz gibi geliyor...

YASİN'in yıldızını parlatacam diye hala ısrar etmeye devam etmiyorlarmı????
Kim Yasin yaaaa???
Ben Hoca Olsam 10 kişi oynamaya razı olurum YASİN'i yine almam kadroyaa..
Ama hakkını yemeyelim S.DONETSKin ilk golünün asistini yaptı kendi kalemizee yasin efendi...Ruhsuz heriiff,

sivaslitaner58
13.09.2009, 08:21
bu takimla is olmaz arkadaslar diallo gitti sylla tum bilica size soruyorum kaliteli oyuncu aldik mi onlarin yerine? bu sezon isimiz zor gercekten allah yardimicimiz olsun

dülger58
13.09.2009, 09:50
HER MAÇ İÇİN AYNI TEMENNİLER SÖYLENİYOR.İNŞALLAH 30 HAFTA AYNI TEMENNİLERİ DİNLEMEYİZ.SABIRLA BEKLİYORUZ.

EGER DENİZLİ MAÇI ALINMAZSA BÜLENT UYGUNUN GİTMESİ TAKIM İÇİN DOGRU BİR KARAR OLACAKTIR.BELKİ YERİNE GELENDE BİR ŞEY YAPAMAYACAKTIR AMA TAKIMIN HAVASI DEĞİŞMESİ GEREKİYOR.....

ercan_dpinar
13.09.2009, 09:52
yok yok benim denizli maçındanda umudum yok yazıklar olsun takım ne hale geldi

ercan_dpinar
13.09.2009, 09:54
bülent hoca ne oldum delisi oldu birden havalara girdi kendini terim sanmaya başladı eee ne oldum demiyeceksin ne olacağım diyeceksin

davulcu
13.09.2009, 10:07
yediğimiz goller evlere şenlik adam 5 kişinin içinden gol atmış yasin bu takımı terket

kiNgSiZe58
13.09.2009, 10:09
YIGIDOLAR umutlarinizi kesmeyin bu takim devre arasinda zirveyi zorlayacak !!!!

emre41
13.09.2009, 10:23
bank asya futbolcularını transfer ederek takımı bank asyaya mı hazırlıyosun sayın uygun. artık yeter. gerçi bu takımı değil sen morinyo dahi düzeltemez. yasini kadiri ibrahimi kim adam edecek. hangi akla hizmet bunları aldık halen anlayabilmiş değilim

oquzh4n58
13.09.2009, 10:25
hocam bu takımdan bısey olmaz suc takımın arkadasLar oynuyamıyorlarrrrrrrrrrrr kumeye duserızz

oquzh4n58
13.09.2009, 10:26
eskıden sıvas konusulurken sımdı mac sonucunu bıle solemıyorlar ah ah :S ıyı transfer yapmayınca bole kalırız

ahmetturanicli
13.09.2009, 10:34
herşey bu yasin denen uğursuz adamın bu takıma gelmesiyle başladı hala bu adamı oynatmakta ısrar ediyolarya uyuz oluyorum.yasin sana sesleniyorum çık git bu takımdan sana ihtiyacımız yok.bu kadar yüzsüzlük olmaz kovmuyolarsa kendin çekip git... yeter artık yaaa.

sivaslim58
13.09.2009, 11:01
ya bülent hoca gözün görmüyormu.insaf be adam bu yasin denen adam futbolu bilmiyor.kapasitesi o kadar.gelene geç demiş olmaz bu kadar.takımı mahvettin.şu aldığın topçulara bak.van belediye spordan karşıyakadan düşen kocaeliden.ersen malulen emekli.halada bu hafta çıkış yapacağız diyorsun.sen şu anda ligde bizden sonra en kötü olan takımı yeneceğini söylüyorsun.b..k. yenersin denizliyi.bu takım bu kadroyla süper ligde hiç bir takımı kolay kolay yenemez.uyanın be.

muratugur58
13.09.2009, 11:02
bu takım denizliyi yenemez .takımda inaç ve arkadaşlık kalmamış.takım oyunu yok kimin ne yaptıgı belli degil .hoca tiyatro seyreder gibi maç izliyor.denizli maçınını alamazsa bülent hocanın bırakması şart olur.

Shan58
13.09.2009, 11:07
bank asya futbolcularını transfer ederek takımı bank asyaya mı hazırlıyosun sayın uygun. artık yeter. gerçi bu takımı değil sen morinyo dahi düzeltemez. yasini kadiri ibrahimi kim adam edecek. hangi akla hizmet bunları aldık halen anlayabilmiş değilim

Bu oyuncularla hangi hoca gelirse gelsin başarılı olamaz.
Lig 2. olmuş bi takım Yasin gibi bi adamı nasıl transfer edipde defansı emanet eder anlamış değilim.
Bu sezon geçti artık inşallah devre arası için tarnsferlere başlarlarda ikinci dönemi kurtarırız.

Alihan Celik
13.09.2009, 11:08
Bülent Hoca Futbol üc sonuclu bir oyundur rakip takimlarinda gücünü gör ve artik ona göre hazirla takimi yani birde beraberlige yani en azindan puan almak icin oynat hep yenecegiz mantigiynan kasimpasayi bile yenemeyiz tabiki yenmek daha güzel ama suursuzca saldirip sonu hep hüsarnla bitecegine en azindan yenilmmemeye oyna öyle oynasaydik simdiye kadar hic olmazsa iki üc puanimiz olurdu iki golümüz degil sana güveniyoruz ama onunda bir doyum noktasi var seni elestirimemiz seni seni sevdigimizdendir.
Saygilar
Alihan Celik

fatihada58
13.09.2009, 11:11
Sivassporun maç sonuçları artık 3 ihtimalli olmaya başladı 3-0, 4-0, 5-0....

SempaticH
13.09.2009, 11:14
yav adamın dediklerine bakın yav halen diiyorki 2.ci yarı iyi başladık ta golü bulduk ta penaltı verseymiş hakem de beraberliği yakalarmış ta allah allah yav bu adam mahsus ediyor be yiğidolar kendini kovalatmak için uğraşıyor başka bişi yok o da anladı sivasspordan bişi olmaz hem takımı yaktı hemde halen inadına iş yapıyor yönetimde uyuyor daha halen iyi olacaz diyip duruyorlar kimi kandırıyorlar yazık olacak şu memlekete yazık

congarlim
13.09.2009, 11:31
gecen seneki sivasimiz nerde kimler bu hale getirdiler degisim dediler gercekten guzel degistik gecen sene her takimla basa basa kora kora mucadele eden takim bu sene her takima yeniliyoz degisim ancak bu kadar olurdu tbrkler size kim bu degisimi yaptiysa

adres58
13.09.2009, 11:32
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygunx.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Manisaspor'u kutladı, "Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanıp eski günlerimize döneceğiz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Manisaspor takımını kutlarken, "Kazanmak için 90 dakika mücadele ettiler. Biz ise ilk yarıda oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci yarıda riskleri de alarak baskı kurduk. Oyun 2-1 iken Sezer'in yediği tekmeye penaltı çalınsa belki maç 2-2 bitecekti ancak olmadı. Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanıp eski günlerimize döneceğiz" dedi.

Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise ilk yarıda daha çok net pozisyonlarını Sivasspor'un yakaladığını ancak golü bulamadıklarını dile getirerek, "2. yarı golü de bulduk ancak olmadı. Artık Denizli maçını kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Anlat hocam anlat heyecanlı oluyor. Artık rakipleri tebrik edeceğiz ne yapaşım. Hocam Yasin Çakmakla hala ısrar ediyorsun. Buda maşallah bizim rezil rüsva olmamıza kafi geliyor. Fazla söze gerek yok. Mustafa Denizlinin dediği gibi bu mağlubiyet gayet normal kaybedeceğimiz bir şey daha yok. Manisa Diyarbakır bizden 8-9 puan ilerdeler. Buda maçallah 3 maç eder. Yani 5. haftadayız vede 3 koyarsan eder 8. hafta birde gol averajını koy al sana 9. hafta nerdeyse devre arası oldu. Anlayacağınız bu muhtemel rakiplerimiz hiç maç kazanmadan mağlup olurlarsa biz şu anda 9. haftayı oynuyoruz. Yazık çok yazık.

elbeylii
13.09.2009, 11:42
ARKADASLAR YASİN OYNADIGI SÜRECE MAÇLARA GİTMEME KARARI ALDIM GİTMEYECEGİM O KAZMAYI NE DİYE OYNATIR ANLAMIYOM YOKSA HOCA İSTİFA FALAN BUNLAR BOS SEYLER BU TAKIMI BURALARA GETİREN AVRUPAYADA GÖTÜREN BULENT HOCA KİMSE İNKAR ETMESİN LÜTFEN

elbeylii
13.09.2009, 11:48
ARKADASLAR OYUNUN GOLLERİNİ İZLEDİM HEMEN HEPSİNDE YASİN KAZMASININ HATASI VAR HAYRETTİN BEYİN HATASI VAR O KADARDA VURDUM DUYMAZLIK FAZLA SİMDİ İNSALLAH DENİZLİYİ YENERİZ

kolukisa
13.09.2009, 12:03
Sivassporu ve teknik ekibi cani gonulden tebrik eder,bulent hocaya'da takiminin yeniden cikisa gecene kadar susmasini tavsiye ederim,cunki her mac ve mac sonu demeclerinden sonra daha cok batakliga saplaniyor.Kardesim kimseler farkinda degil mi sevgili Sivasspor yeniden tarih yaziyor eger bu hizla yoluna devam ederse daha ilk yari bitmende lig de dusemesi kesinlesen takim unvanini alacak.Gecenselerde herkesin cekindigi takim simdi avaraj takimi oldu herkes Sivasspor macini iple cekmeye basladi biran once uc puanimizi alalim diye.ivasspor camiasina saygilarimla.

58musab58
13.09.2009, 12:09
her maçtan önce aynı sözleri söylüyor dalga geçiyor taraftarla anlamış değilim trabzon maçından buyana hep aynı cümleler hala puan yok..

58musab58
13.09.2009, 12:10
bu yasin le hayrettinin bu takımda yeri yokk....

ozbss07
13.09.2009, 12:11
hep aynı hikaye ya hep aynı hikaye her maç bi sonraki maça dio eski halimizde dönecez diye hadi 1 hafta dersin 2 hafta dersinde 4 hafta oldu bunlara bide şapiyonlar ligi maçını uefa maçını da sayarsak epeydir böle dönecez die die bi seri yakaladık gidioz bakalaım ne olacak ya bu hafta galibiyet alıcaz (eğer alırsak bence bi galibiyet serisi yakalıyacaz) yada bu hafta alamazsak galibiyeti 3,5 galibiyetle küme düşecek maalesef Sivasımız

mitat tezcan
13.09.2009, 12:33
inanmış sivaslılar sıvas spora hedef ilk 5

mitat tezcan
13.09.2009, 12:35
kardeşim bu onur tuncer kim hayrettin kim futbol ne alaka

asdera58
13.09.2009, 12:44
ya aslında bn sivasa güveniorum ama bu defans çok batık çok hata yapıyorlar böle defans yoq neden bizim gül gibi defansımızı dağıttınız anlamadım ama bn bu denizli maçıyla düzeleceğimizi düşünüyorum hayd sivas haydi yiğido arkandayızz

mucahitbaba58
13.09.2009, 12:45
yaa kardesim neyi dert ediyorsunuz ki
bulent hocanin yptigi aslani kediye bogdurmak gibi bisey damlar bizim yigidolar aslan gibi ama elini kolunu baglayan tek sey yasin ve hayrettinin oynamasi
iddaa ediyoru onlar oynamasin
eger sivas 3den asagi gol atarsa ben burda essegim diye yazacagim
bu seneki oyunumuz daha kaliteli aslinda
ah yasin bi sakatlansa bari yoksa hoca hep oynatiyor

sinan demirci68
13.09.2009, 13:01
DEGERLI ARKADASLAR MAALESEF
OLMUYOR ARTIK BOYLE.SEZON BASINDA TAKIM OYLE HALE GETIRILDIKI TAKIMDAN COK SANKI BIR CIFTLIK HAVASI VARDI SIVASSPOR.BULENT UYGUN CIFTLIGI.EGER ZAMANINDA ONLEM ALINMAZSA ARTIK TAKIMIMIZI 2.LIGDE DESTEKLEYECEGIZ.
ILK TRABZON MACINA GITTIM BAKTIM SOYLE BIZIM YENEBILECEGIMIZ TAKIM LIGDE YOK GIBI.COK UZGUNUZ AMA GERCEKLER BOYLE.TAKIMIMIZ COK GUZEL AMA OYNATAN HANI.
ACIL ONLEMLER ALINMAZSA GIDICIYIZ.
ONLEMLERIDE SOYLEYEYIMMI ARKADASLAR ILK ONCE DEFANS DA DEGISIKLIK LAZIM ACILEN HAYRETTIN TRIBUNE GONDERILMELI SEDAT YEDEK CIKMALI IBRAHIM DAGASAN EPEY BIR DINLENDIRILMELI.KALECE PETKOVIC TE YORGUN KALIYOR ODA DINLENSIN.ERSEN MARTIN ACILEN DISARI IBRAHIM SAHIN VE KAMANAN YETER.EGER IMKAN VARSA AURELIO BIZIM ICIN ILAC GIBI GELECEKTIR AMA FENERLI ABILER KIZAR BELKI GENEDE SART AKSI TAKTIRDE 2. LIG BIZE DAHA YAKIN DURUYOR.
EGER BU DEGISIKLIKLER OLMAZSA BULENT GITMELI VE OZ TOPRAK RIZA CALIMBAY BIZE GELMELI.SELAMLAR ARKADASLAR

burakkova
13.09.2009, 13:04
rezalet rezalet başka birşey değil.. takımın bütün dengeleri alt üst oldu.. bu kadar sıçrama yapmış bir takım iyi yönetilemedi.. o kadar iyi 2 sezon geçirmiş takım adam akıllı yönetilseydi en az 3 sezon daha üst üste ligi ilk 10da bitirmeliydi.. çok yazık oldu.. geçen 2 sezonu torunlarımıza, çocuklarımıza anlatırız artık..

Umut58SS
13.09.2009, 13:04
bişey anlamıyorsuunuz.yasinin gitmesi gerekior.hayrettinin değil hayrettin yasinle uyum sağlıyamıor.çünkü yasin hep hata hep hata:rolleyes:

Umut58SS
13.09.2009, 13:06
yanlışmıyım gardaşlarım:confused:

albatros01
13.09.2009, 13:16
Geçen sezonu ikinci tamanlayan takımın iskeleti bozulursa olacağı budur.Gidenleri ve gelenleri iyi incelemek gerekir.Bülent hoca hata yapmıştır ama hiç kimse bilerek hata yapmayı istemez.Geçen senenin flaş hocası Bülent Uygun bu sezon kendince birşeyler ortaya çıkarmaya çalıştı ama başarılı olamadı,bu durmda artık geriye bakmanın hiç kimseye ve özelliklede Sivasspora bir faydası olmaz.İlk yarıya kadar yapılacakların en iyisini yapılmalı ve İkinci yarıya iyi takviyeler yaparak Süper ligde kalıcı olmanın hesabı yapılmalıdır.Umarım Sivasspor bu kötü durumdan biran önce kurtulur.Sivassporlu dostlara Adanadan Adanasporlulardan selam ve sevgilerle.

pover58
13.09.2009, 14:21
bu takımın defansı yok halen orta sahaya takviye yapılıyor hayretler içindeyim daha maçın 5. dakikasında gol yiyoruz ve orta sahaya adam alıyoruz .murat neden oynamıyor yasin inadı niye anlamak mümkün degil.bu takımı buralara getiren yönetim sanki aldıkları yere geri götürmekmi istiyorlar.ciddi olarak endişe içindeyiz.biran önce ne yapılacaksa yapılsın artık kimsenin tahammülü kalmadı.

üçyıldız58
13.09.2009, 14:28
Kulubümüz sivasımız için kötü vede karanlık günlere sürükleniyoruz.
Taraftarımızın birliğe beraberliğe ihtiyacı olacağı günde biz ise parçalanıyoruz
birbirimize düşüyoruz.
Dışardakiler bize gülüyor bakın büyük takımın taraftarına diye arkadaşlar kol kırılır yen içinde kalır.
Evet içimiz kan ağlıyor haftamız zehir oluyor belki tvde spor programı dahi izlemek içimizden gelmiyor ama acı gerçekler bu dik duracağız birlik olacağız
En önemlisi birbirimize tahammül göstereceğiz bülent uygunu eleştirenler bencede haklı
Başkanımız ,yönetimimiz tek sorumlu hocamızı tayin etmişler hocamızda ben dahil herkes satılık demiş en önemli adamlarımızı satmışlar.
Bu adamları satarkende daha kaliteli adamlar alacağız demiş artık avrupada oynuyoruz çok koşan topa basan pres yapan bir takım kuracağım demiş
Ama malesef çok çirkin çağ dışı futbol oynatan koşmayan yardımlaşmayan bir takım yaratmış herhalde bu takımı yaratan kişiler suçludur
Hocayı burda haklı eleştirenler değil yanlız eleştiridi herkesin hakkıdır ama adabıyla erkanıyla yapılır sokak ağzıyla lalu lulu burda eleştiri olmaz fikrini sunarsın okuyanlar hak verir veya vermez .
Bir kişi burda fikrini sunarkende iki gün sonra görürüz yüzünüze tüküreceğim siz nasıl bir sivaslısınız kaç kuruş para verdinki eleştiriyorsun bunlar yanlış şeyler
burası sivasspora çok para verenlerin veya çok güzel klavye başında taraftarlık yapanların sitesi değil bura bütün sivaslıların bütün sivasspora gönül verenlerin sitesi en ucda bile yorum yapılsa tasvip etmesen bile o kişinin yorumudur.
Birde burda bülent uygunu eleştiren arkadaşlara sesleniyorum lütfen boş yere eleştiri yappmayın fikir sunun vede kişilik haklarına saygısızlık yapmayın
Kaldıkı bülent uygun yaptığı transferlerden bin pişman daha üzerine gidip adamın kafasını allak bullak etmeye ne gerek var bunun sonunda takımımız vede sivasımız zarar görür
bülent uygun yüzde,yüz suçlu olduğu halde arkadaşalar biz bülent uygundan daha iyisini bulamayız
bin aydan daha hayırlı bir ayda herkesi hoşgörüye davet ediyor hepiniz ALLAHA emanet olun diyorum yiğidolarım,gardaşlarım

yigido yakup
13.09.2009, 14:30
hoca ben sana inaniyor vede güveniyorum yalniz sahada oynattigin oyunculardan sana inanmayan vede senin düsündüklerini yerine getirmeyen oyuncularin artik gözünün yasina bakma.hayrettin öyle adama giriyor git gol at kardesim diyerek yasin su haliyle bu takimda oynayamaz sen hala neden inat edersin anlamiyorum.ugur kavuk icin bende ayni hayal kirikligi icindeyim artik köklü bir devrim yapip 3-4 tane genc oyuncuyla sahaya cikma vakti gelmistir cünkü bu oynayan arkadaslar kaybetmeye alisti vede artik kaybetmek kimseyi üzmüyor
TEK CARE KADRODA REVIZYONA GITMEK A2 TAKIMINDAN OYUNCULARI OYNATMAK VEDE KAYBEDERKEN GELECEGIMIZI KAZANMAK ZORUNDAYIZ .BIZIM SU ANDA NE TRANSFER SANSIMIZ VAR NEDE SANA ALTERNATIF OLACAK HOCA ADAYIMIZ

kübra-58
13.09.2009, 14:34
artıq yeter gercektende bu işin sonu yok gibi göözüküor ..!bülent hocam eger denıslıdede yenemessek istifanı beklıoruz..!

YAsemiiin
13.09.2009, 14:38
kac haftadir ayni sey " haftaya kazanip eski gunlere donecez " artik yutmuyorum bu laflari

ZARALI_ENGIN
13.09.2009, 14:46
Pes etmek yok yensede yenilsede sivasliyiz ama sunuda söylemekte yarar var
bizi yakan kaleciler her macta.
Iyi bir kaleciye ihriyacimiz var.

sivastatlıbelam
13.09.2009, 15:21
denizliyi yeneceğimiz garanti mi...

maçı izleyen biri anlatabilir mi neler yaşandı.

radyoda dinlediğim kadarıyla rezalet bir maç çıkardık.

özet görüntülerde bunu doğruluyor.

sivastatlıbelam
13.09.2009, 15:42
musa hala ayağında top tutamıyor .kamanan var mı yok mu belli değil.

tam kadro çıksak bile biz manisayı yenemezdik.
takım ruhunu kaybetmiş bir kere.

diyelim denizli maçını kazandık ya sonraki maçlar .......

yine önüne gelen bizi tokatlamaya devam edecek.

takım rastgele oynuyor.biz barcelona değilizki rastgele oynasak da kazanalım.

takıma önce bir sistem getirilmeli yani defans mı yapacak takım yoksa hücum mu oynaacak.
sonra forvetler döküntü.defanslar kazma.takım kısaca ''cacık''

çay elinden öteye gideyruz yağli yağli......

emin kara
13.09.2009, 15:50
bizim takıma ilk önce iyi bir kaleci gerek söylediniz çok dogru ama trasfer zamanıda geçti bunun için eldekilerle idara olunacak mecburen bari takımda bulunlar bir şeyler yapa bilse duadan başka birşey yapamayız

sivastatlıbelam
13.09.2009, 15:54
denizlispor bizden daha iyi top oynuyor iimiz çok zor onlarda canla başla savaşacaktır.

vay be ne günlere kaldık denizli ile düşmeme mücadelesi veriyoruz.

ledig
13.09.2009, 16:06
suç sadece hoca da değil, yönetim de o kadar suçlu. Elindeki futbolcuları satıp yerlerine küme düşen takımlardan oyuncu toplarsan olacağı bu. Herşeye rağmen Bülent Uygun ile devam edilmeli ve ara transferde en az 4 tane futbolcu ile takım takviye edilmeli. Yoksa Bank Asya yolu görünür bize.

sofularlı34
13.09.2009, 16:07
...şu eleştirenler ellerini cebine atsın.iyi hoca alsın iyi futbolcu alsın..bunları yapamıyorsa çenelerini kapatsın.üzülüyoruz ama yapabilecek en iyi şey bursa maçında çekirdek yemek değil desteklemek ateşlemek...maç sonucu ne olursa olsun O BİZE SİVaS I HATIRLATAN İNSANLARA NE KADAR BUYUK BIR AİLE OLDUĞUMUZU HATIRLATMALIYIZ.KAHİNLİK YAPMAYALIM LIG 37 HAFTA ÇOK ŞEY OLUR ÇOK.....

winner58
13.09.2009, 16:07
bülent efendi sana yol taa gecen senenin son maçlarında yol göründü idi öok fazla kaldın artık topla pılını pırtını arkana bile bakma

samet35
13.09.2009, 16:12
denizliyide yenemezlerse ligden dusecegimize inanmaya baslayacagım...

hunter
13.09.2009, 16:19
şuna bakyav dörtte dört mağlubiyet hala ne yönetim tarafından ne teknik heyet tarafından alınan bi radikal karar yok , kadro dışı para cezası falan ,hala takımın ruhu yok kimin ne yapmaya çalıştığı belli değil ,bu gidiş iyi değil takımın biran önce toparlanması lazım

üçyıldız58
13.09.2009, 16:25
...şu eleştirenler ellerini cebine atsın.iyi hoca alsın iyi futbolcu alsın..bunları yapamıyorsa çenelerini kapatsın.üzülüyoruz ama yapabilecek en iyi şey bursa maçında çekirdek yemek değil desteklemek ateşlemek...maç sonucu ne olursa olsun O BİZE SİVaS I HATIRLATAN İNSANLARA NE KADAR BUYUK BIR AİLE OLDUĞUMUZU HATIRLATMALIYIZ.KAHİNLİK YAPMAYALIM LIG 37 HAFTA ÇOK ŞEY OLUR ÇOK.....

kardeş senin paran biraz fazla galiba bir haftadır parayı pulu ağzından düşürmüyorsun
hemde istanbuldasın parada çoktur bir zahmet sen yardım etde bülent hocana iyi futbolcular alsın
öyle bırakalım ağızda sakız olmuş lafları yok orjinal forma yok yardım yok çekirdek yeme
sen ordan oturduğun yerden kimin ne verdiğini bilemezsin yorumlarında başkalarını eleştirmeyi bırak yorumunu yap bence daha iyi olur

KaRiZmA YiĞiDo
13.09.2009, 17:51
Ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum gibi Ha buldum Manisa Maçını kazanıp eski günlere dönecektik yanılmıyorsam.Şaka gibisin be hoca bekle kazanırsın bence sen İSTİFA etmelisin ozaman bu takım kesin kazanır.

yigidomurat
13.09.2009, 17:54
yeter artık bıktık senden be ALLAH belanı varsin senin aid herif,şu akımı ne hallere getirdin yazıklar olsun sana verilen değere,yediğin paralara.

ciproxinxr
13.09.2009, 20:45
hoca bırak bu işleri kendinizi kandırıyorsunuz denizli de yener ondan sonra sabredin bursayı yeneceğiz hikaye okumayın onu elinizdeki takımı dağıtmadan düşünecektiniz......

Umut58SS
13.09.2009, 20:53
yasin cakmağın takımdan atılması gerekkkk:mad::mad::mad::mad:

xadox
13.09.2009, 21:46
eski günlere dönecegiz derken bank asyayi kast ediyor galiba

kızılova
13.09.2009, 21:58
önemli olan bir galibiyet almak denizli maçında bir galibiyet sivasspora güven duygusunu getirecektir. sivasporun başarısını sabırla bekliyorum.
sonuç ne olursa olsun sonuna kadar sivassporluyum.
sivasspora başarılar dilerim.

kocakss58
13.09.2009, 22:47
maçı,trt radyo1 den dinledim.spiker 'son iki sezonun süpriz takımı sivasspor.deyil rakip sahasına geçmeyi,kendi sahasından çıkamıyor,üst üste üç pas yapamıyor' dedi.ne kötü bir durum....

yahyabeyli
13.09.2009, 23:54
HELAL BE ARKADASIM AYNISINI BEN DIYORUM DA BANA SEN ANLAMIYORSUN DIYORLAR BIZIM TAZE KANA HEM SIVASSPORDA HEMDE MILLITAKIMDA ACIL IHTIYACIMIZ VAR.BENCE BÜLENT HOCA DA AYNI FUTBOLMAFIYASININ BASKANI FATIH TERIM GIBI AYNI YOLDA KÜLHANBEY YÜRÜYÜSLER EL KOL ILE KONUSMALAR DÜSÜK PANTOLON GIYMELER BUNLARIN MODASI GECTI KENDILERI GIBI,SALLAYIN BUNLARI GITSIN BU HOROZLARI KARTLASMADAN.
VATANIMA VE MEMLEKETIM SIVASIMA SAYGILAR ALMANYADAN KÖLN IMPARATOR-58

SEVDAMSIN58
13.09.2009, 23:58
evet bende inanıyorum butakım denizliyi yenip çıkışa geçecek bursa maçınada sivasa gidecem bursadan izlemek için o maçıda alacağız

hemserim ruya gormeyelim bursa yi yenmek hayal gibi birsey hangi futbolcuyla yenecegiz tum lami bilicaylami yoksa sillaylami cevabini bekliyorum

SEVDAMSIN58
14.09.2009, 00:04

hele sukur ya gercegi goren oldu kac mactir ayni sozler soyleniyor alinan oyuncularin hicbiri ise yaramadi yonetim hata yapmistir tum dan iyisini bulmadan tumu satarak bilicadan iyisini bulmadan bilicayi satarak silladan iyisini bulmadan sillayi satarak simdi batakliga dustuk cikamiyoruz cirpindikca da batiyoruz hala yalan sozlerle aldatiliyoruz neymis denizli macini alacagiz kimle sayin hocam kimle ersenlemi ermanla mi kavuk lami len adi ustunde kavuk ya ne diye alirsiniz kadirlemi yasinlemi denizli macini alacagiz yoksa agbetuylami yada daha takim arkadaslarinin adini bile bilmeyen yeni transferlemi mac alacagiz ha birde yuzu kizarmadan cikip herzaman ayni sozu soyleyen musaylami neymis onumuzdeki maca bakacakmisiz bekleye bekleye gozumuzden olacaz kardesim gelen uc atiyor giden bes samar oglanina donduk vallaha biri dur desin ALLAH askina

SEVDAMSIN58
14.09.2009, 00:09
ben cozumun istifada falan degil ama akilli oyuncularla sahaya cikmak yedeklere guven asilayip adapte etmekten yanayim buyil ligden dusmeyelim yeter ersen yazin erman kavuk tavuk cihan kadir agbetu ve yeni gelen oyuncuda dahil simdiden kulup arayip ikin yaridan once bunlardan kurtulmanin yoluna bakalim yoksa acinacak duruma dusecegiz bu gidis hic hayra alamet degil noldu iki million a billica yi satinca cokmu kazandik yani milletin dedigi hakli cikti baskan dostu aziz yildirima peskes cekti bilica yi sivas i dagitmak ugruna yazik baska birsey diyemiyorum yazik bu milleti umitlendir umitlendir sonrada gotunun ustune oturttur

kizilok
14.09.2009, 00:13
arkadaşlar sivassporu canlı izleme fırsatım oldu tarafsız bir gözle izledim ve gerçekten üzüldüm açıkçası...Bir 1.lig takımından çok uzak bir görüntüydü...3-1 sizi yanıltmasın Manisa biraz daha çıkabilseydi çok net ataklar yakalardı...Savunması çok kötü umarım bir an önce toparlanırsınız dicem ama en ufak bi ışık göeremedim...Sakatlar düzelince işler yoluna girer umarım...

yigido Atilla
14.09.2009, 00:16
Peki sivasspor nicin mac kazanamiyor sebebi nedir ??? Problemler cogu bilincli Taraftarlar tarafindan biliyor.Ortasahda rakibe üstünlük kuramiyoruz alan savunmasi Pres diye bir sey yok, Kademelere giremiyoruz, saha paylasimi yapamiyoruz ,Bu alinan futbolcular birbirlerini Tamamlamiyor, Kaledede Pimi cekilmis ayari bozuk nerde ne yapacagi belli olmayan en iyi oynadigimiz anda kalede güven vermiyor maca bir sifir geride basliyoruz !!! Pektovice alternativ kaleci malesef Bulunamadi .. Bunlari nasil eski durumuna hoca getirir bilmiyorum cok zor

GurbetciYigidom
14.09.2009, 00:20
Bizim defansta is yok ya. sahaya sürülen yasin ve ugur bence bank asyada bile oynama kapasitesi cok zor olan futbolcular,bizde ilk onbirde baslarlarsa olacagi budur.acilen bunlarin gönderilmesi lazim,bülo hoca bunlari nasil takima almis hayret bisey,ikiside birbirinden kötü,üstelik gecen senenin defansin bel kemigi billicayida satarsan böyle olur.benim umutlarim yavas yavas tükeniyor,bu sene ligde kalmaya oynayacagiz büyük ihtimalle,allah bize yardim etsin

vexol58
14.09.2009, 00:34
bu takimla is olmaz arkadaslar diallo gitti sylla tum bilica size soruyorum kaliteli oyuncu aldik mi onlarin yerine? bu sezon isimiz zor gercekten allah yardimicimiz olsun

İşin kötü yanı Bülent hocanın gitmesi bile bizi kurtarmayabilir..Bu sene lige tutunabilirsek başarı olacak maalesef:mad:

hiko58
14.09.2009, 08:45
BOŞVER BE BÜLENT HOCA BİZ SENİ ZATEN BAŞARINLA DEĞİL DURUŞUNLA SEVDİK. ÖYLE GÜZEL DURUŞUN VARKİ SANA SİVAS OLARAK ZATEN HASTAYIZ. BAŞARI DEDİĞİN NEDİRKİ. GELİP GEÇİCİ BİŞEY. BAK GEÇEN SENE ÜSTLERDEYDİK HATTA LİDER OLUYORDUK ŞİMDİDE EN ALTTAYDIK. YALANCI DÜNYANIN BAŞARISINDAN NOLACAK. BİZ SANA GÜVANİYORUZ. KÜME DÜŞSEKTE ZATEN SEN BİZİ BIRAKMAZSIN GERİ ÇIKARIRSIN. DURUŞUN YETER. AMA NOLUR BİZİ BIRAKMA BAK KÜSERİZ.

ercan_dpinar
14.09.2009, 09:37
söylediklerine kendide inanmıyor bakalım ne olacak allah sonumuzu hayır etsin

ozbss07
14.09.2009, 10:32
alışkanlık her maçdan sonra hep bu konuşmalar diğer hafta olduğunda ise diğer hafta içn düzeleceğiz diyo ama onada razıyım sırf düzelt beni utandır

yuvacı
15.09.2009, 08:11
şimdi soruyorum bülent hocaya gecen sezon son üç hafta kalası şampiyonluk gitti amenna dedik şampiyonlar ligidedi gördük uefa ligi dedi gördük futbolcuları sattı futbolcu almadan yerine aldığı futbolcular ortada büyük takım olmak istiyorsa önce transferini yapacak ondan sonra futbolcu satacak...hala o sattığı futbolcuların ceremesini cekiyor bu takım ve cvekmeyede devam edecek umarım düzelir ama ben inancım kalmadı genede tamdestek takıma kandeğişimi şart!!!!

mysuskunx
15.09.2009, 08:40
SENİN BU TAKIMI DÜZELTECEĞİNE İNANIYORUM, AMA TAKIMDA OYUNCU YOK ...

Murat ARICI
15.09.2009, 09:13
İNANMAKTAN BAŞKA ÇARESİ OLAN VAR MI ? HER MAÇTAN SONRA MEŞHUR VE KLİŞELEŞMİŞ SÖZLERİ SÖYLÜYOR BİZDE MECBUREN AMAN HOCAM TAMAM HOCAM DİYORUZ..BİR KEZ DAHA DİYELİM ARKANDAYIZ HOCAM !

yeniceri_can
17.09.2009, 15:17

bunların hepsi masala tamammı .diyarbakıra gşden futbolcu sivasa mı gelmeyecek .şampiyonlar liginde oynamaya şampiyonluk iddiasında var olmaya .bende bu masalı yemiyorum.

ready
17.09.2009, 15:34
İNANMAKTAN BAŞKA ÇARESİ OLAN VAR MI ? HER MAÇTAN SONRA MEŞHUR VE KLİŞELEŞMİŞ SÖZLERİ SÖYLÜYOR BİZDE MECBUREN AMAN HOCAM TAMAM HOCAM DİYORUZ..BİR KEZ DAHA DİYELİM ARKANDAYIZ HOCAM !

yanlışlıklar yapmasına ragmen sizin gibi insanlar halen arkasındayız demeleri adamın sinirini bozuyor bülen hocanın nasıl arkasında durayım 1.olmadık saçma basına verdigi demeçlermi sürekli kendi işini yapmak yerine hakemlerle ugraşarak kendi beceresizliklerini hakeme baglayarakmı2.bilicayı satıp yerine ne idügü belli olmayan bir yasini getirdigi içinmi 3.geçen sene ki takımın iskeletini bozdugu içinmi gidenlerin yerine hiç bir halta yaramayan insanları getirdigi içinmi ve bunun gibi bür sürü şey şimdi bana bülent uygunun arkasında durmam için geçerli bir neden gösterin