Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahroluyoruz, Bülent hocam

izmirliyigido
13.09.2009, 07:43
İnsan alıştığı şeylerden mahrum kalınca içi acır, acı çeker.Sahip olduğu bir şeyi kaybetmek gerçekten çok acı verir. Belki bunları yazmak için henüz daha çok erken ama bizim de içimiz acımaya başladı.

Umutlarımızı tüketmiyoruz ama günler geçipte umutlanamayınca endişelerimiz artıyor. Hazırlık maçları, Avrupa maçları, Ligin ilk maçları derken hergün alt alta yazıp umutlarımızı taze tutmaya çalıştığımız maçlar birer ikişer geçip acı gerçeklerle yüz yüze gelmeye başladık.

Biz bu değiliz. Veya bizi buna layık görmemiştin hocam. Bizi herkesin alkışladığı bir takım, centilmen taraftar sınıfına sokmuştun hocam. Kendimize özgüvenimiz gelmişti. Herkesin içinde başımız dik dolaşır hale gelmiştik. Ama şimdi ne oldu biliyormusun? Nasıl olduk biliyormusun? Herkesin dalga geçtiği, alay ettiği bir kitle haline geldik.

Sende bilirsin bu camia çok acımasızdır. Başarılı olduğun zaman, herkes alkışlar ama içten içe de fesatlanır, çekemezlik yapar. Bir açığını da bulunca hemen piranha gibi o yaradan kaşımaya, yemeye başlar.

Hocam kahroluyoruz. Keşke başarılara bizi alıştırmasaydın. Keşke her sene orta sıraların takımı olsaydıkta bu durumlarımızı başarısız diye addedmeselerdi. Üzülüyoruz, içimiz yanıyor. Hem de çok. Ama seni çok seviyoruz. Sana her zaman ki gibi güveniyoruz.

Biliyoruz ki, her karanlığın ardında güneş yine doğuyor, yine aydınlık oluyor. O günlerin çabuk gelmesi hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. Zaten ezik bir toplumuz, yediğimiz laflar karşısında cevap veremiyoruz. Zeytinyağı olamıyoruz. Umudumuzu dilimize değil, yüreğimize yansıtıyoruz. Ama umutlarımızı içimizde çürütmek istemiyoruz.

Sen Sivas'lının, Sivasspor'un umudusun, güneşisin, gülen yüzüsün. Biz seninle ne heyecanlar, ne mutluluklar yaşadık. Yine yaşamak istiyoruz. Yine gülmek istiyoruz. Çünkü bizim tek avuntumuz Sivasspor'umuz. Başka neyimiz var ki? Sen daha iyi biliyorsun Bülent hocam.

Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz. Ama bir an önce yüzümüzü kaldırmak istiyoruz hocam. İçimiz çok acıyor, KAHROLUYORUZ !....

Ama seni çok seviyoruz.

AYK

Salim58
13.09.2009, 07:55
sevgili kardeşimiz çok güzel açıklamış fazla söze ne gerek var

içimiz yanıyor hemde çooooooooooooK

shang
13.09.2009, 08:01
kahroluyoruz bület hocam çok zorumuza gidiyor gelenden gidenden 2-3 gol yemek çok kızıyorum ama bülent hocaya deil bizim savunmamıza çıldırıyorum mahvolduk 4 maçta artık denizli maçını istiyoruz güzel futbol ve GOL YEMEMEK

Örükcülü
13.09.2009, 08:13
Yenilmek değil en fazla içimizi acıtan. Milletin alay etmesi. "Hani ne oldu diyorlar, 2 yıllık balon havalandı, gazı bitti iniyor" diyorlar. "Havanız çabuk söndü" diyorlar. Bunlar içimizi acıtıyor.

Hani nebleyim, bir Diyarbakırspor'u, bir Manisaspor'u da yenemiyorsak kimi yeneceğiz. Hocam sana soruyorum. Birtek sen kurtarırsın bu kör kuyulardan.

ShabbatShalom
13.09.2009, 09:29
Suç yönetimdemi Bülent hocadamı bilmem...birsürü oyuncu buldunuz elinizden neden kaçtı? para değilmi? 50 bin 100 bin için elinizden birsürü oyuncu kaçırdınız...gelelim para yok dediniz.geçen seneki Lig 2. liği, her maç başına gelen para,uefa nın verdiği para,onca kalite futbolcu satıldı onlardan gelen para,reklam gelirleri nerde? hani para yok diyorlar o paraları nerelere indirdiler? stad a harcadık diyorlar o stada harcadıkları para en fazla 200 bindir.bunun aşağısında bir parayla yaptılar geçelim.daha bülent hocanın 3 sene önce hiçbirimiz bilmezken bişeye saymazken kral yaptılar başbakandan da yeri daha iyi para bol o para nerden geliyor? diğer anadolu takımları birsürü transfer yaptı kalite,bizde para yok nasıl yok? onlar geçen sene ne yaptı paraları var bizim yok???Nerde yönetim o para??

ercan_dpinar
13.09.2009, 09:58
vallaha denizli mçını aldık aldık alamadık yönetimin radikal kararlar alması lazım

oquzh4n58
13.09.2009, 10:28
yönetımın tek sucu ıyı transfer yapmaması bu futbolcularla bır yere varılmazz

congarlim
13.09.2009, 11:44
arkadaslar kendimizi kandirmayalim denizli macini alamayiz oyun yok kim nerde oynuyor belli degil mehmet yildiz gercekten yildizmis artik gel gardas su takima senmisin bizi gecen sene ayakta tutan ne bitmedik sakatlikmis özledik seni memoooooo yetissssssssss

zaralı19
13.09.2009, 12:01
Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz. Ama bir an önce yüzümüzü kaldırmak istiyoruz hocam. İçimiz çok acıyor, KAHROLUYORUZ !....

Ama seni çok seviyoruz.

eline ağızına sağlık kardeşim çok iyi yazışsin
Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz.

fatihada58
13.09.2009, 12:04
Sivaslı Sivaslının değilde hep başkasının kuşunu kaldırmıştır yüzyıllar geçsede böyle olacak benim gibi bikaç salakta memleketim memleketim diye ölecek... Ne 10 yılı ne 10 ayı ne 10 günü yahu kardeşiniz hata yapsa anında rest çekiyorsunuz elin adamının kulu kölesi oluyorsunuz... Başınız dik olsun kimseye minnet etmeyin... Kimse bize lutfetmiyor, biz lutfettiğimiz için bazıları bazı işleri yapıyor... Sabrediyorum biraz daha sabır... Eminim hepinizin içi dolup dolup taşıyor ama yutuyorsunuz az kaldı ama sizde patlayacaksınız... Denizli maçı iptal edilmese 4te sıfır demiştim şimdi denizli 5. maç oldu 5te sıfır olacak maalesef... Kimse kusura bakmasın bu takımı o beğenmediğiniz teknik adamlar düze çıkaracaksa onlar gelsin... Ama dediğim gibi az kaldı sadece 2 hafta daha sabır 2 hafta sonra sizleride göreceğiz... Bazen düşünüyorum hani hala gıkı çıkmayanlar acaba başka takımlı mı diye hani bu iş şeye benziyo nasıl Tayyip Erdoğan Deniz Baykalın gitmesini istemiyor ya işine geliyor bu iş biraz ona benziyor...

ozbss07
13.09.2009, 12:06
ya arkadaşlar ne bu ya her maç her maç her maç gelecek maç için inş o 3 puan bizim fln diolar böle sezon sonuna kadar gider heralde bülent hocaya güveniyoduk ama bi sabrımız war 4 maç üst üstüne yenildik hadi fb yi anladım trabzonu da anladım da olmaz ki ya diyarbakırla manisadanda 2,3 gol yemek averaj takımı olduk gelen atıyo giden atıyo bakalım sonumuz ne olacak zaten kör olmasaydı bülent uygun kaleye takviye yapardı defansı muratla sedatta idare ettirirde kaleyi kim idare ettirecek geçen senenin en az yiyen takımlarındanken şimdi halimize bak averaj takımı olduk gelen 5 atıyo giden 3

yigidogenc5820
13.09.2009, 13:20
Suç yönetimdemi Bülent hocadamı bilmem...birsürü oyuncu buldunuz elinizden neden kaçtı? para değilmi? 50 bin 100 bin için elinizden birsürü oyuncu kaçırdınız...gelelim para yok dediniz.geçen seneki Lig 2. liği, her maç başına gelen para,uefa nın verdiği para,onca kalite futbolcu satıldı onlardan gelen para,reklam gelirleri nerde? hani para yok diyorlar o paraları nerelere indirdiler? stad a harcadık diyorlar o stada harcadıkları para en fazla 200 bindir.bunun aşağısında bir parayla yaptılar geçelim.daha bülent hocanın 3 sene önce hiçbirimiz bilmezken bişeye saymazken kral yaptılar başbakandan da yeri daha iyi para bol o para nerden geliyor? diğer anadolu takımları birsürü transfer yaptı kalite,bizde para yok nasıl yok? onlar geçen sene ne yaptı paraları var bizim yok???Nerde yönetim o para??

bi anlam veremiyorum biz devre arasında sattıgımız oyuncuları tekrar alalım valla olacak gibi degilllll

sevda58
13.09.2009, 13:56
Ama şimdi ne oldu biliyormusun? Nasıl olduk biliyormusun? Herkesin dalga geçtiği, alay ettiği bir kitle haline geldik.

Sende bilirsin bu camia çok acımasızdır. Başarılı olduğun zaman, herkes alkışlar ama içten içe de fesatlanır, çekemezlik yapar. Bir açığını da bulunca hemen piranha gibi o yaradan kaşımaya, yemeye başlar.

Biliyoruz ki, her karanlığın ardında güneş yine doğuyor, yine aydınlık oluyor. O günlerin çabuk gelmesi hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. Zaten ezik bir toplumuz, yediğimiz laflar karşısında cevap veremiyoruz. Zeytinyağı olamıyoruz. Umudumuzu dilimize değil, yüreğimize yansıtıyoruz. Ama umutlarımızı içimizde çürütmek istemiyoruz.

AYK

Abi yazin gercekten anlamli ve guzel olmus, ama sunada deginmek isterim, evet millet bizimle alay ediyor, ama biz bile kendi icimizde birbirimizi yiyoruz, onlarin eline firsati biz veriyoruz, sivassporun hocasina ''Bulo'' diyoruz, yok bilmem ciflik diyoruz, kume duseriz diyoruz, istifa diyoruz, ve buna benzer daha cok ornek, biz onlara bu firsati verirsek, onlarda bize bunu yapar...

Metal Gear
13.09.2009, 13:58
Denilenler doğru itin köpeğin ağzına düşüyoruz.O bizi üzüyoruz..

üçyıldız58
13.09.2009, 14:57
okuduğumuz zaman evet çok güzel yazı yazanın eline yüreğine sağlık diyeceğimiz bir yazı
yanlız böyle methiyeler dökerken sivassporumuz bu hala bülent hocamızın yanlış transfer politikası yüzünden geldiğini kimse unutmasın hatalarda yazılsınki bir sonraki seneye boşta ,bonservisi elinde ortalıkda kalan oyuncu aramasın .
Koskoca sezon herkes avrupayı,afrikayı,asyayı karış karış ararken bizim hocamız tv,lerden tv,ye seminerlerden seminere gitmesin sonra hatalarını kapatmak için iki gün önce övdüğü yere göğe sığdıramadığı sivası karalayıp kimse sivasa gelmiyor diye bizi elaleme kötülemesin karalamasın
Sayın hocam bize yaşattığın mutlulukları unutmadık asla vede aslada inkarcı değiliz ama HATA YAPTIN

Umut58SS
13.09.2009, 14:59
bülent hoca çok büyük bir hata yaptı.takımdaki kişileri satarak takımı daha iyi yapmaya calıştı ama yapamadı.eger gecen seneki sivasın kadrosu olsaydı sivas bence 1.ciydi.Bülent Hoca TAKIMDAKİLERİ sattı hatayı yaptı.takımın ne eksiği vardıki bank asyadan geldik tsl ye 3. olrak bitirdik.Eksiği yoktu.Takımın Bulent HocA boşuna sattı oyuncuları sonrada düzeltemedi.:mad:

Umut58SS
13.09.2009, 15:01
yanlışmıyım yaptığım yorumda arkadaşlar:confused:

efsane5858
13.09.2009, 15:08
bülent hoca derhal bazi oyunculari kadrodisi birakmali birakmaliki kendine gelsin yoksa maglup olmaya alitik böyle gider o yüzden kadro disi biraksin bazilarini

yener_sahin
13.09.2009, 15:09
okuduğumuz zaman evet çok güzel yazı yazanın eline yüreğine sağlık diyeceğimiz bir yazı
yanlız böyle methiyeler dökerken sivassporumuz bu hala bülent hocamızın yanlış transfer politikası yüzünden geldiğini kimse unutmasın hatalarda yazılsınki bir sonraki seneye boşta ,bonservisi elinde ortalıkda kalan oyuncu aramasın .
Koskoca sezon herkes avrupayı,afrikayı,asyayı karış karış ararken bizim hocamız tv,lerden tv,ye seminerlerden seminere gitmesin sonra hatalarını kapatmak için iki gün önce övdüğü yere göğe sığdıramadığı sivası karalayıp kimse sivasa gelmiyor diye bizi elaleme kötülemesin karalamasın
Sayın hocam bize yaşattığın mutlulukları unutmadık asla vede aslada inkarcı değiliz ama HATA YAPTIN

imza.....
+bindokuzyüzaltmışyedi

Umut58SS
13.09.2009, 15:16

Yildizelili58
13.09.2009, 15:19
OF HOCAM DÜNYANIN EN GÜZEL ISI SENDE
SIMDI SU KOYU VERME JA
YAZIK EDIYORSUN SIVAS A SIVASLILARA::: BIZDEDE SUC YOK DIIL AMA DÖRT HAFTADA PUAN ALAMAYAN BIR SIVASSPOR VAR ORTADA

sivastatlıbelam
13.09.2009, 15:51
radyoda levent özçelik: son yııların flaş ekibi sivasspordan sahada eser olmadığını söylemeliyim.ve tam karşıdan gördüğüm,gerek jest ve mimikleriyle oyunu daima yönlendiren bülent uygun adeta takımından umudunu kesmiş bir şekilde duruyor.:confused::confused::c onfused:

hocam sen bir şeyler yapmazsan ve umudunu kesersen biz de senden umudumuzu keselim.bilelim yani.:confused:

bu kadar insanı ağlatmaya hakkın yok.

Örükcülü
13.09.2009, 17:19
Herşeyin yoluna gireceğine, Bülent Uygun'un yine eskisi gibi heyecanlı, ateşli ve aktif olacağına inanıyor ve en kısa sürede bir silkinme bekliyoruz. Bir galibiyet alsak devamı gelecek ama o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

ademgoze
13.09.2009, 17:20
lige yeni çıkan manisaya diyarbakıra yenildik hadi diger maçları boş ver bu hiç hoş degil

yigidomurat
13.09.2009, 18:11
evet kahroluyoruz bülent,biz kahrolduk sende kahrol,yazıklar olsun sana

izmiriyigidosu
13.09.2009, 19:33
dün maçtaydık arkadaşlar sivas bence kendini toparlıyor ama biras daha zamanla olacak bu işler takım teknik olaraka iyi ama hücum gücü ve yardımlaşma yok takımda herkes kendi halinde oynuyor artık futbolcuların birbirleriyle anlaşması lasım yoksa iş işten geçecek böyle devam ederse

SempaticH
13.09.2009, 21:31
radyoda levent özçelik: son yııların flaş ekibi sivasspordan sahada eser olmadığını söylemeliyim.ve tam karşıdan gördüğüm,gerek jest ve mimikleriyle oyunu daima yönlendiren bülent uygun adeta takımından umudunu kesmiş bir şekilde duruyor TATLI BELAM şu yorumundan dolayı sana tşkler spikerin dediğini bende dinledim inan kahroldum yav bugünden tezi yok gitsin artık bülent bey o ne yav takım kötü oynuyor hocadan tık yok takıma katkı yok bu ne böyle gitmez denizliyi hadi yanlışlıkla yensek bile bursadan puan alamaz bu takım bu hocayla vede yasin denen oyuncuyla yeter yeter

turko H4as
13.09.2009, 22:45
walla bu ne y kabus gibi bisey !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

vexol58
14.09.2009, 00:29
Sabah işe gideceğim ve Sivasspor la ilgili bir ton makaraya alınacağım.bu yenilgiden çok daha acı veriyor..çünkü savunabileceğim hiç bir şey kalmadı..Denizli ve Bursa maçları son ümidim..

Ayşegül
14.09.2009, 00:36
Bülent Uygun hangi oyuncuyu jest ve mimikleriyle yönetecek acaba spiker bunuda söyleseymiş...oda anlamış kurduğu takımla el kol sallamayla birşey olmaz diye hareketsiz duruyor doğal olarak...devam etsin

Champion58
14.09.2009, 00:52
Bülentin tek cezası çok konuşması havalara girmesi başarıyı gördükçe havalanması oldu. Tamam bu belkide hakkı ama dozunda olacaktı. Sanki bile bile intihar eder gibi oldu hem kendisi hem takım camia hepsi intihar etmiş gibi. Kendiside bu kadar kötü olucagını beklemiyordu. Kamananı aldı güzel çıktı bilicayı aldı güzel çıktı. Benim aldıgım oyuncular alışır kök söktürür sandı. Bu seneki transferlerin hepsi foss çıktı. Parada kalmadı bu gidişle bütcede sıkıntıya gidecek oof Allahım ooff. İşin kötüsü ne biliyormusunuz arkadaşlar. 29 maç kaldı belki daha çok var ama sivas 15 puan geride başlıyor.(-15) Yani 29 maçta ortalama 1 puana gelse galip maglup ve beraberligi ortalama 1 puan desek. 29 puan yapar buda küme düşer. 14 maç kazanması lazım bundan sonra ve geri kalanların çoguda beraberlik daha fazla maglubiyet bizi götürür. iki takım daha var büyük olan gs ve bjk onlardanda puan kaybı olursa ve ikinci yarı gs, fb, bjk, bunlardan da kayıp olma ihtimali yüksek bu kadro için tabiki bunlar çok zor işimiz çook zoor

57 Mehmet
14.09.2009, 03:38
hocam ben seni seven ve destekleyen taraftarlardanim,hep inandim hocamiz bizi bu duruma düsürdü ve yine cikisa gecmesini bilir diye ama günden güne artik bendede umutlar tüketmeye basladi,simdi önümüzde bir denizlispor maci var ne yap ne et bu önemli mactan önce kadroda tercihlerini dogru yap sivassporun degerini billen hirsli oyunculara yer ver gerekirse paf takimimizdan oyuncu oynat dedim ya yeterki giydigi formanin degerini bilsinler bilsinlerki bu maci kaybetmeyelim eger kaybedersek senide kaybedecegiz ben seni kaybetmek istemiyorum cünkü sen bu sezon yaptigin hatalari gelecek sezonlarda tekrarlamayacagindan cok eminim ve gelecek sezonlarda yine seninle zirvede yer alacagimizdanda cok eminim

Yozgatli Nower
14.09.2009, 09:14
Valla, çok güzel bir yazı olmuş. Biran önce toparlanıp hepimizin zevkle izlediği Sivasspor'u görmek istiyoruz. Sivas'lı gardaşlarımızın ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyoruz. Biran önce toparlanmanızı diliyoruz.

cabuker
14.09.2009, 09:21
İnsan alıştığı şeylerden mahrum kalınca içi acır, acı çeker.Sahip olduğu bir şeyi kaybetmek gerçekten çok acı verir. Belki bunları yazmak için henüz daha çok erken ama bizim de içimiz acımaya başladı.

Umutlarımızı tüketmiyoruz ama günler geçipte umutlanamayınca endişelerimiz artıyor. Hazırlık maçları, Avrupa maçları, Ligin ilk maçları derken hergün alt alta yazıp umutlarımızı taze tutmaya çalıştığımız maçlar birer ikişer geçip acı gerçeklerle yüz yüze gelmeye başladık.

Biz bu değiliz. Veya bizi buna layık görmemiştin hocam. Bizi herkesin alkışladığı bir takım, centilmen taraftar sınıfına sokmuştun hocam. Kendimize özgüvenimiz gelmişti. Herkesin içinde başımız dik dolaşır hale gelmiştik. Ama şimdi ne oldu biliyormusun? Nasıl olduk biliyormusun? Herkesin dalga geçtiği, alay ettiği bir kitle haline geldik.

Hocam kahroluyoruz. Keşke başarılara bizi alıştırmasaydın. Keşke her sene orta sıraların takımı olsaydıkta bu durumlarımızı başarısız diye addedmeselerdi. Üzülüyoruz, içimiz yanıyor. Hem de çok. Ama seni çok seviyoruz. Sana her zaman ki gibi güveniyoruz.

Sen Sivas'lının, Sivasspor'un umudusun, güneşisin, gülen yüzüsün. Biz seninle ne heyecanlar, ne mutluluklar yaşadık. Yine yaşamak istiyoruz. Yine gülmek istiyoruz. Çünkü bizim tek avuntumuz Sivasspor'umuz. Başka neyimiz var ki? Sen daha iyi biliyorsun Bülent hocam.

Ama seni çok seviyoruz.

AYK
Herşey güzel de Son cümle artık gittikçe değerini yitiriyor. ben o cümleyi şu şekilde kendime göre düzeltmek istiyorum.

Ama Sivasspor u Çok seviyoruz ve bu sevgimiz HERŞEYİN önüne geçiyor. yapılan yanlışlara ragmen size bile tepki vermiyoruz bu sevgi yüzünden.
bu gidişat bir kasımpaşa da kaldı o da hoca değiştirdi dikkat ederseniz. sivas ve mcnun odyakmaz bülent uygun için büyük bir şanstır.