Orijinalini görmek için tıklayınız : Dibe Vurduk

SivasSpor.Com
13.09.2009, 13:07
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygunnn.jpg

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, Manisaspor deplasmanından da 3-1’lik yenilgiyle ayrılarak 4'üncü haftada da puan çıkaramadı.

Geçen sezonu 2'inci sırada tamalayan Sivasspor da bu sezonki kötü gidiş devam ediyor. Süper Lig'in 4'üncü haftasında ligin yeni ekibi Manisaspor'a 3-1 yenilerek rakibine 3 puanı kaptıran Sivasspor, geçmişini mumla aramaya başladı.

Bülent Uygun, "Manisaspor kazanmayı bizden daha çok istediler ve kazandılar."dedi. Bu kötü gidiş en kısa sürede son bulacak diyen Kırmızı Beyazlı ekibin teknik patronu Bülent Uygun, "Kazanmayı bizden daha çok istediler ve kazandılar. İlk yarı Sivasspor olarak iyi değildik ama 2'inci yarıda maçı çevirebilirdik. Kaybetiğimiz için çok üzüntülüyüz. Çarşamba günü Denizlispor ile erteleme maçı oynayacağız. Manisa karşısında 2'inci yarıda oynadığımız oyunumuzu tekrarlarsak, üç puanla tanışabiliriz. Bizde ekip olarak bu kötü gidişe bir an önce dur demek istiyoruz."dedi.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından takımdaki yerini Manisaspor karşılışmasında alan Sezer Badur, "Hocamızın verdiği taktikleri sahaya yansıtamadık. Ve bu yüzden yenik ayrıldık. Artık önümüze bakmmamız lazım 4 karşılaşmayıda kayıp ettik. Yapacak bir şey yok. Bu saatten sonra artık sahada konuşabiliriz. Denizlispor karşılaşmasında bunu telafi etmek zorundayız."dedi.

Umut58SS
13.09.2009, 13:13
Bülent Hoca dogru soluyor ama denizliyede yenilirsek bulent hoca istifaaaaaa

Salim58
13.09.2009, 13:20
puanımız çokya biz manisa kadar istekli değilmişiz demekki
şiddetle puana ihtiyacı olan puanını aldı ne diyelim bizde denizli maçında alırız hocam sağlık olsun

58ÖREN58
13.09.2009, 13:35
HEM DIBE VURDUK HEMDE GEMI SU ALDI BATIYORRRRRRRRRRRRRRRR

ozanss
13.09.2009, 13:36
ya bizim halimiz ne olacak bilmiyorum 4 haftada 0 puan

sarsılmaz
13.09.2009, 13:44
Artık umutlarımızı iyiden iyiye kaybetmeye başladık. Takıma inancımız yok oluyor beyler acilen Tedbirler alıp takımı ayağa kaldırmak lazım yoksa kendimizi Bank Asya liginde bulacağız haberiniz olsun.............

tekniker58
13.09.2009, 13:49
eksik birşeyler var demekki ama nedir bu eksik olan belkide daha farklı birşeyler var durumun iç detayını kimse bilemez birilerinin bir plannı olsa gerek ve bu plan yüzüne harcanan sivasspor oluyor .

yusuf_yusuf
13.09.2009, 13:55
ya ben dıyecek bıse bulamıyom ya sen koska dut fıstık gıbı takımı dağiıt sonrada takım kurmaya calıs dahse çok ararsın bulent hoca istıfa et

ayazoğlu
13.09.2009, 13:58
Hocam senin sucun yok istediğin futbolcuları fiyatı yüksek diye almayan yönetimin ayıbıdır bu

effenberg
13.09.2009, 14:05
Tekrar cikis icin kesinlikle Denizlispor macin dan 3 puan alinmali Allah göstermesin Denizlispor da karsi yenilirsek gercekten O zaman yönetimin bir seyler yapmasi gerekir yani taze kan lazim olabilir.

Besyo_cu
13.09.2009, 14:05
Hocam senin sucun yok istediğin futbolcuları fiyatı yüksek diye almayan yönetimin ayıbıdır bu

Transferlerde tek yetkili Bülent Uygun. Yönetim karışmıyor.

rallicifurkan
13.09.2009, 14:17
ne üzgünü be hiç üzgünmüş gibi bir duruşu varmıydı dün maçtan sonra ligi geçen seneki gibi kolay sandılar bjk ts ve sivas olacağı buydu.

mustafatas58
13.09.2009, 14:32
geçen sezondan süre gelen bir düşüş var.geçen sezonki gaziantep maçından sonra oyunumuz çok değişti bir türlü galip gelemiyoruz ve bu durum hala devam ediyor.inşallah en kısa zamanda(bugünden itibaren) takım eski havasına kavuşur

üçyıldız58
13.09.2009, 14:37
herşeyi denizli ,vede bursa maçları gösterecek ya hayal aleminde gezmeye devam edeceğiz
Yada acı gerçekelerle yüzyüze gelip radikal kararlar alacağız

yigido Atilla
13.09.2009, 15:12
Bizmi Dibe vurduk yok hocam ne alakasi var, Dibe vuran senin taktigin, yaptigin transfer arti bilgi birikimin senin bu ise noktayi koyacagina inanmiyorum, batsan da dibe de vursan da Sivasta sivasspor taraftarindan cok Bülentciler oldugu müddet sirtin yere gelmez. Bilocular seninle hoca mezara kadar kontrat yapmislar ....... sana hic bir sey olmaz Hoca sen nerdeysen Bilocular senin yaninda orada

Umut58SS
13.09.2009, 15:14
büyük yanlış yaptı bülent hoca takımdaki oyuncuları satıp daha iyi oyuncular almak istedi ama planı gercekleşmedi o yüzden sivas şuan böyle:mad::mad::mad:

metin_yilmaz
13.09.2009, 15:16
bülent hoca bank asya 1 lig ile sözlesme falan imzaladi her halde sahaya cikarken bank asya 1 lig 1 lig bank asya diye bagiriyordu ????????????

Umut58SS
13.09.2009, 15:18
herşeyi de Bülent Hoca yapmadı heralde yönetiminde sucu var:mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad:

Umut58SS
13.09.2009, 15:19
bırak ya bırak allah askına siz nasıl sivasspor taraftarısınız.

58musab58
13.09.2009, 15:20
ulan her maçtan sona aynı açıklamalar bıktık usandık bizde insanız yönetim diorki, istesin hocamız alalım oyuncu suç kimde anlamadım gitti

sivastatlıbelam
13.09.2009, 15:25
kesinlikle takımda bir kan değişikliği yapılmalı ve daha otoriter bir teknik adamla yola devam edilmeli bülent hoca sportif direktör olarak da kalabilir.

2)defans hattında yasin,sedat ikilisi değil yeni transferler mbemba veislam altunkan olmalı,yasin ve sedat kötülüğünü kanıtladı.

3)iyi bir forvet alınmalı takımda revizyon yapılmalı.yola genç futbolcularla devam edilmeli.

Mursallı yiğido
13.09.2009, 16:22
Takımın düzelmesi için tek çare Bülent Uygun'un gitmesi.

antalyadanfevzi
13.09.2009, 16:30
ticarethane kazanmazsa iflas eder.sivasspor futbol endüstrisi olarak iflas etmiş sayın hocam..mental olarakta aynı durumdayız ...hocam lütfen gereğini yapın !!

karyola
13.09.2009, 16:44
DENİZLİ MAÇIDA KAYBEDİLİRSE O ZAMAN BURSA MAÇI SIKINTI OLUR..BÜLENT HOCA O ZAMAN BURSA MAÇINDA SAHADA OLUR MU BİLMEM..:mad::mad:

hunter
13.09.2009, 16:56
batan geminin malları gel bedava üç puan gelllll

carizma0658
13.09.2009, 17:41
MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI SİVASIN SAYASENDE İYİCE DİBE VURMADAN NE YAPIOSANIZ YAPINNNNNNNNNNNN

carizma0658
13.09.2009, 17:44
YAA ARKADAŞLAR ÇOKMU ZOR ŞU FANATIGE GİRİP Bİ KAÇ YORUM YAZMAK ADAMLAR REZIL RÜSVA EDIOO BİZİ Bİ KAÇ KİŞİ İLE OLMUYOR ZOR DEGIL BE GİRİN ALLAH AŞKINA GİRİN

turko H4as
13.09.2009, 18:25
ha ha ha ha ha ha ha
bu ne ya 0 puan !!!!!!

subasi29
13.09.2009, 18:35
Bülent Hoca dogru soluyor ama denizliyede yenilirsek bulent hoca istifaaaaaa
Oldu..Sonra Sen Gecersin Takimin Basina

Aydogan58
13.09.2009, 20:07
YAA ARKADAŞLAR ÇOKMU ZOR ŞU FANATIGE GİRİP Bİ KAÇ YORUM YAZMAK ADAMLAR REZIL RÜSVA EDIOO BİZİ Bİ KAÇ KİŞİ İLE OLMUYOR ZOR DEGIL BE GİRİN ALLAH AŞKINA GİRİN

ya arkadas ...... aslinda bunu yazmiyacaktim ama ..... adamlar hakli degilmi !!!!

hem oruya girip ne yazacagizki !!!! gerekeni onlar yazmislar zaten....

cok üzüntülüyüm ama aci gercek buna derler,,, laflarlan torba dolmuyor

bize taze kan lazim ,,, önceden yani gecen seneki takiminan cevabini hep sahada veriyorduk ama bu sene malisef dilere destan olduk....

bunuda teknik heyet biloya,,ve yönetime tsk minetinden iyade ediyoruz.

davulcu
13.09.2009, 20:20
defansımız yasin çakmağa emanet edilirse olacağı bu:mad:

hunter
13.09.2009, 20:41
dibe vurmadık bataklığa saplandık ,çıkmaya çalıştıkça batıyoruz, allah sonumuzu hayır etsin

mucahitbaba58
13.09.2009, 21:07
bulent hocayi gonderelim diyenler bosuna diyor sanki gelen iyimi olacak bu takimi bu adamdan baskasi duzeltemez yapacagi tek sey yasini oynatmamasidir
adamlar 5 kez gelse ucu gol oluyor bunun sebebi yasinin defansa faydasinin olmadigi gibi defansi dagitiyor yasin oynamasin bu takim tas gibi oynar saygilarimla bulent hocanin yaninda olalim lutfen

astaravisa
13.09.2009, 21:39
kan değişikliği iyidir. bülent hoca yapacağını yaptı. bu satten sonra faydası dokunmaz. kurtulmamız gerek acilen.

kızılova
13.09.2009, 22:09
Sivasspora güvenimiz tam her takım başarısızlık yaşayabilir. yetrki bu dönem uzun sürmesin.
sivasspora başarılar dilerim.

selcuk349
13.09.2009, 22:20
ha şunu bileydin bülent uygun...

Umut58SS
13.09.2009, 22:25
hayır yasinle cok bi alakası yok.yasin hata yapıyor ama.Mehmet yıldız takımın başkanıydı.dogruya dogru takımdakiler ondan korkuyordu.disiplinli bir kaptandı.sakatlıgı bitsin sivas 1.cilige oynar:)

dryigit
13.09.2009, 22:56
arkadaşlar aldığım bir habere göre yönetim denizli ve bursa maçının sonucuna göre uygunun biletini kesecekmiş

yigidomurat
13.09.2009, 23:32
geçen sene bu durmda olan bi takım var mı arkadaşlar bilen var mı???

yigidomurat
13.09.2009, 23:40
bulent hocayi gonderelim diyenler bosuna diyor sanki gelen iyimi olacak bu takimi bu adamdan baskasi duzeltemez yapacagi tek sey yasini oynatmamasidir
adamlar 5 kez gelse ucu gol oluyor bunun sebebi yasinin defansa faydasinin olmadigi gibi defansi dagitiyor yasin oynamasin bu takim tas gibi oynar saygilarimla bulent hocanin yaninda olalim lutfen

yorumunu kendin bi okusana arkadaşım.yasinden bahsediyosun da onu bu takıma getiren bülent,bu takımın vazgeçilmezi(yani kendi vazgeçilmezi) yapan yine bülent.bülent madem öyle o kadar iyi hoca senin gördüğünü görmüyomu.kardeşim bu takımın içini boşaltanda bülent,bu kadroyu kuranda bülent.petkoviç sakatlanana kadar kaleyi o salağa emanet eden gene bülent.kardeşim bu adamın futbol bilgisi bu,bunu niye anlamıyosunuz.rıchcardın bile,fergusonun bile geliştirmiş olduğu bi teknik yok(en azından kendi ağızlarından duymadık) bizim bülent efendi türbülent diye bi sistem geliştiriyor.ya ne kadar güldüm ilk duyduğumda ya.hala anlamıyomusunuz futbolcular bile bülente düşman olmuş,gitmesini istiyolar siz hala bülo bülo bülo heralde küme düşürsede arkasında olursunuz.

yigido Atilla
14.09.2009, 00:00
herşeyi de Bülent Hoca yapmadı heralde yönetiminde sucu var:mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad:

Sen eger o takimin teknikdirektörü isen Yönetimi uyaracaksin !!! ama sen o nu yapmadin ??? eski iskelete fazla degil bir kac nokta ihtiyaci olan mevkilere transfer yapmis olsan idin simdi Bu durumlara ne sivasspor düserdi sen de böyle ayaklara düsmezdin,ama sen ne yaptin ben her seyi iyi bilirim ben istersem sifirdan tekrar bir kadro kurar yine ilk 5 de oynatirim dedin olmadi.. Hoca o elindeki eski kadro arti sistem sadece sana ayit degildir !!!! o kadroda senden önceki Hocalarinda cok cok emegi ile oralara geldi sen ne yaptin elinin tersi ile o emeklerle kurulan kadroyu silip attin, simdi yeni aldigin futbolcularla süperligde fazla bir sey yapazsin.. Bu alinan futbolcular bir birlerini tamamlayan futbolcular degil Bunlar gecen seneki kadroya cok iyi bir yedek olabilirdi ama ilk 11 de sahaya sürülecek isimler kesinlikle degildir Bunu sende biliyorsun... Nasil yapacaksan yap al su denizliden 3 puani bu macida kaybedersek Toparlanmamiz imkansizlasir senle o zaman takimin Basina yeni bir Hoca sart olur cünkü sana ne futbolcular inanir nede Taraftar Allah yardimcin olsun......

GurbetciYigidom
14.09.2009, 00:17
Bizim defansta is yok ya. sahaya sürülen yasin ve ugur bence bank asyada bile oynama kapasitesi cok zor olan futbolcular,bizde ilk onbirde baslarlarsa olacagi budur.acilen bunlarin gönderilmesi lazim,bülo hoca bunlari nasil takima almis hayret bisey,ikiside birbirinden kötü,üstelik gecen senenin defansin bel kemigi billicayida satarsan böyle olur.benim umutlarim yavas yavas tükeniyor,bu sene ligde kalmaya oynayacagiz büyük ihtimalle,allah bize yardim etsin

SEVDAMSIN58
14.09.2009, 00:22
puanımız çokya biz manisa kadar istekli değilmişiz demekki
şiddetle puana ihtiyacı olan puanını aldı ne diyelim bizde denizli maçında alırız hocam sağlık olsun

hemserim haklisinda saglik mac kazandirmiyor bu gidise dur demek lazim yoksa bu kepazelik nereye kadar

vexol58
14.09.2009, 00:22
Manisa maçını ancak bu gece seyredebildim..Takım hiç ama hiç ümit vermiyor ne yazık ki :mad: Denizli ve Bursa maçlarının oldukça zor olacağı aşikar..Bülent Uygunun gidişi bile yaramıza merhem olmayabilir.Her türlü önlem için geç kalındı maalesef..Bir futbol mucizesi olmazsa işimiz çook zor bu sene.Daha evvel ilk 8 başarı olur demiştim artık ligte tutunmak başarı olur diyorum.Yazık çok yazık ettiler bu takıma...

SEVDAMSIN58
14.09.2009, 00:25
eksik birşeyler var demekki ama nedir bu eksik olan belkide daha farklı birşeyler var durumun iç detayını kimse bilemez birilerinin bir plannı olsa gerek ve bu plan yüzüne harcanan sivasspor oluyor .

aynen arkadas ugruna bilica fener e peskes cekiliyor arkadasida sagolsun firsati bulunca hic affetmiyor bilicayi aldigi yetmiyormus gibi birde yasin i kakaliyor ki yerin dibine batin ben alacagimi aldim diyor

SEVDAMSIN58
14.09.2009, 00:28

aynen simdiye kadar basarili olmayi bilen hoca yine basariyi yakalayabilirdi ama adama futbolcu degil davar cobanlarini alip getirdiler adam sihirbaz falan degilki cobandan futbolcu uretsin ben coktandir arastiriyorum coban olarak bunlari biryerlere kiralaya bilirmiyiz bugday karsiliginda falan diye kimse istemiyor coban lik zeki adam isidir diyor koyluler onlarin kafasi calissa top oynarlar biz ne diye alalimm diyorlar

aydm
14.09.2009, 00:32
bu gidiş gidiş deyil tünelden 2 lig görünmeden kednini toparla YİĞİDOOOOOO.

Besyo_cu
14.09.2009, 02:43
Dibe vurduk hemde ne vurma 2 gün sonra sular çekilirse kurumayalım o yüzden önlemimizi bir an evvel almamız gerek.

57 Mehmet
14.09.2009, 03:58
sezon sonu dibe vurmaktansa simdi vuralim daha iyi,hennüz diger takimlara göre bir macimiz eksik onu kazanirsak dibden kurtulacagiz,o yüzden bu mac bizim icin cok önemli ALLAH göstermesin bu maci kaybedersek iste ozamanda ligin sonuna kadar dibdende kurtulamayiz.umuyorumki sahada gezen futbolcularimiz su macin degerini anlarlarda sahaya erkek gibi cikarlar su ekmegini parasini yedigi formanin hakkini verirler

kakikli
14.09.2009, 07:26
eyvallah bülent efendi, takımın anasını ağlattın...
geçen yıl kazanılan paraları kafanıza göre kullandınız da ne oldu, takımın iskeletini bozdunuzz...
yasin çakmak denilen futbol yoksununu hala ilk 11 de oynatan adamdan benim beklentim kalmadı, bilicayı fenere peşkeş çekende sizsiniz , diaalo sylla gibi takıma ve şehre uyumlu adamları gönderip mbema yı alanda sizsiniz ne kadar isabetli kararlar almışsınız dimi..
yolun açık olsun hoca, sivasta yiyeceğin ekmek ve kandıracağın masum taraftar kalmadı...
bu ortamdan kurtarsanda takımı artık sana ve abilerine güvenim kalmadı..
harbiden aynı fatih terim gibi oldun, işleyen saati bozdun ve al bak ...

olukmanlıhuseyi
14.09.2009, 07:48
Önemli olan ne Bülent Hoca nede başkaları,önemli olan Sivasspor yapamıyorsanız lütfen yapamıyoruz bu işi deyin ve güzelilkle gidin,belki başaranlar gelir.Açıklama yapıp durmayın çünkü tatmin etmiyor,boş laf ve sözlerle işler düzelmiyor.Hazırlık maçlarını eleştirenlere ''Leş Kargaları'' diyen şahsın şuan ne düşündüğünü merak ediyorum.

shang
14.09.2009, 08:20
harbi dibe vurduk kendimizi averaj takımı gibi hissediyorum inş bu acı bi an önce son bulur

Salim58
14.09.2009, 08:25
puan durumuna bakıyoruz bişey yok moral hiç yok ama güveniyoruz
inşallah korktuğumuz durumlara düşmeyiz ve bir an önce toparlanır
istediğimiz puan ve puanları alırız bu takım bizim beklemekten ve güvenmekten başkada yapacak birşeyimiz yok (içim yanıyor)ama umutlarım var tüketmedim tüketmeyeceğim inşallah düzelecek bu takım

ercan_dpinar
14.09.2009, 09:27
niye manisa kadar iştahımız yok acaba ozaman bülent hoca iştahlı oyunculardan kursun takımı

oquzh4n58
14.09.2009, 13:55
yasınle cakmak la olcak ıs degıl hocam

hiko58
14.09.2009, 14:20
NE DİBE VURMASI BE KARDEŞİM NOLMUŞ YANİ ALT SIRALARDA OLMUŞSAK. ÜSTTE DURDUĞUMUZ ZAMAN NEDEN ÜSTTEYİZ DİYE SORAN VARMIYDI. ŞİMDİ DURUŞUNA KURBAN OLDUĞUMUZ HOCAMIZA KARA ÇALIYORSUNUZ. DEMEDİNİZMİ BİZ SENİ BAŞARINLA DEĞİL DURUŞUNLA SEVİYORUZ DİYE. ŞİMDİ NEDEN FERYAT EDİYORSUNUZ. NOLMUŞ YANİ. KÜME DÜZŞSEK NOLUR.. GÜZEL DURUŞLU HOCAMIZLA KÜMEDE MÜCADELE EDERİZ. SİVASA BU KADAR SEVİNÇ YETER. BİZ FAZLASINI KALDIRAMAYIZ. ZATEN YÖNETİM VE TEKNİK HEYET BU GÖRÜŞTE. SİVASLI FAZLASINI KALDIRAMAZ. BİR RÜYA GİBİ SÜPER LİGE GELDİK VE GİDİYORUZ. BELKİ BİR ZAMAN SONRA GEÇMİŞ ZAMAN OLURKİ HAYALİ CİHAN DEĞER DİYE YAD EDERİZ. BİZDE SÜPER LİGE ÇIKMIŞTIK FALAN DERİZ. ALLAH BÜLENT HOCAYA ZEVAL VERMESİN. ONUN DURUŞU YETER. NOLUR ŞÖYLE BENİM İÇİNDE DURDA DÜŞMANLAR ÇATLASIN HOCA BE..

effenberg
14.09.2009, 14:33
Alt bölüme bakinca fazla bir fark yok alinacak iki maci üst üste bizi ates cemberin den biraz olsun uzaklastirir diyecegim ama bu takim oynu bu ekip ile cok zor.

emin kara
14.09.2009, 14:39
bu hafta dibden kurtulma haftası olur inşallah aksini düşünmek bile istemiyorum güneşli günler bizleri bekliyor haydi taraftar kardeşlerim takımın yanında olma zamanı yolunuz açık olsun denizliden 3 puanla dönmeleri dilediyle başarılar

ofgurleyuk78
14.09.2009, 15:48
Bu hallerede mi düşecektik. Çevremizdekiler dalga geçmeye bile başladılar.

gül5858
14.09.2009, 17:53
Bu açıklama saçmalık ya!!!
Onlar bizden fazla istediler kazandılar..
Ya bence takımda çiddi sorunlar var
Bülent beye karşı bazı olaylar olabilir takım içinde bunu biran çözülmesi gerekiyor..
.'Artık olan ounucuları etkileyen bişiyler var içerde..
dışardan kaynaklıda olabilir mesela parayla alakalı sorun olabilir onlarda oyuna yansıtıyor olabilir çünki bu durum hiçmi hiç normal değil..

apache22
15.09.2009, 13:36
mesele bülent hocalık mesele değil..kadromuz çok yetersiz,,,bakın transferler omotoyossi geldi gitti,,dario moreno geldi gitti,,bouazza geldi gitti,,namouchi geldi gitti... tomas dediler,razvan dediler olmadı böyle bir transfer şekli ben hiç görmedim,,,bu sene bursanın,antepin,eskişehirin,t rabzzonun altına düşeceğiz..ilk 10 da yer bulursak iyi

davulcu
15.09.2009, 13:42
ucuz sirke küpüne zarar...............