Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Sözünü Tuttu !

SivasSpor.Com
14.09.2009, 08:33
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/ibrahimsahin.jpg

Sezon başında Hacettepespor'dan Sivasspor'a transfer olan ve gol yollarında etkili ataklarıyla iyi bir performans sergileyen İbrahim Şahin, gol sözünü tuttu.

Önceki gün oynanan Manisaspor karşılaşması öncesinde, her karşılaşmaya gol atmak için çıktığını ve Manisa deplasmanında gol atacağının sözünü veren Şahin, karşılaşmanın 55. dakikasında Musa'nın verdiği pasla topu ağlarla buluşturarak kırmızı-beyazlı forma altındaki ilk golünü kaydetti.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

hiko58
14.09.2009, 08:37
SAĞOL BE KARDEŞİM. SENDE OLMASAN TAMAMEN REZİL OLACAKTIK. HİÇ DEĞİLSE ŞEREF GOLÜMÜZÜ ATTIN. GERÇİ ZAHMET OLDU AMA.

GuVeN
14.09.2009, 08:40
attıgı gol dısında mac boyunca musayla bırlıkte etkılı olmaya calısan tek oyuncuydu.. rakıp defansı zaman zaman zor durumda bıraktı. sahada mucadele ederkende ruhunu sahaya yansıtıyor. mehmet yıldız gelene kadar bence ılk onbırde ersen martındense ıbrahımın oynaması daha faydalı olacaktır..

Abdullah DuMaN
14.09.2009, 08:40
Evet gol sözünü tuttu ama asıl takımın galibiyet sözü nerede

Salim58
14.09.2009, 08:41
gol güzel goller lazım bunun sonucundada galibiyet lazım biz bunu bekliyoruz

shang
14.09.2009, 08:47
ibrahim iyi bi oyuncu ersene göre çok daha diri ve etkili mehmet ve ibrahimle devam etmek çok daha mantıklı gibi duruyor en azından ikiside basıyor ne ersen nede kamananın pres yapma alışkanlıkları neredeyse yok soldanda erman sağdanda iyi bir musa ortadada zita sezer veya dağaşan diri bir orta saha olur defansada diyecek hiç bi şeyim yok kim oynarsa oynasın paso gol yeriz sadece abdurrahmanın bir an önce iyileşmesi lazım mbemba kazanılabilir uyum sürecini attıysa artık bi kaç maç bakacak performansa ona göre yedekmi ara transferde gerimi gider yoksa oraya montemi eder bakması karar vermesi lazım

ercan_dpinar
14.09.2009, 09:23
gol atması güzelde golü kimin attığı önemli değil önemli olan üç puan

davulcu
14.09.2009, 09:44
birazda yasinin söz vermesi lazım

kocakss58
14.09.2009, 09:46
ben ibrahim ve kamanandan gol bekliyordum.ama yanlızca ibrahim attı.ona da teşekkür ederiz.

ShabbatShalom
14.09.2009, 10:12
Şu Ersen in yerine İbrahim oynasa yinede diğer maçları bu kadar farkla kapatmazdık

58_babacan_58
14.09.2009, 10:49
4 MAÇTA SADECE 2 GOL ATTIK, 10 GOL YEDİK DEFANSA BEL KEMİĞİ LAZIM FORVETEDE YETENEKLİ ADAM EKSİLTEBİLEN SON VURUŞLARI İYİ OLAN FORVET LAZIM.GEÇEN SENE KAZANDIKLARI PARALARI NE YAPTILAR ANLAMADIK GİTTİ !!!!!

ozbss07
14.09.2009, 10:50
arkadaşlar ibrahim saolsun tuttu sözünü ama bülent bey her maç sonu söz veriyo bide onun sözünü tuttuğunu görsek :mad:

Divriği58-
14.09.2009, 11:46
maçı kazanacağız diye söz verin gol atacaz diye değilll

Besyo_cu
14.09.2009, 12:50
İbrahim ilk geldiği zaman küçük Mehmet YILDIZ demiştim ancak görünen o ki zaman geçtikce İbrahim çok daha iyi bir oyuncu olacak. Birde İbrahimin arkasında koşu yollarına pas atacak bir oyuncu olsa çok daha verimli olacak seneler boyu Baliliyi kullanamadık bari İbrahim'i değerlendirelim.

yaramazlar
14.09.2009, 12:57
bu sene ki en akılı transfer ibrahim...hem genç hem yetenekli... galatasayara geçen sene mütüş bi kafa golü atmıştı...ama ne yazık ki takım düzelmeden onun bi çabasıda yeteneğide bir şeye yaramaz ama sivasta kalırsa iyi işler yapar o kesin... yönetim inşallah bu çocuğa sahip çıkar...diğer futbolcular gibi yapmaz...

noname87
14.09.2009, 13:23
kamananla ibrahim forvette beraber oynasa daha iyi olucak ama takımda defans yok yasindeki ısrarı anlamış değilim

Yiğido 58 MERT
14.09.2009, 13:44
BEN BU ADAMIN BU SEZON ÇOK GOL ATACAĞINI DÜSÜNÜYORUM YARENLERİM
ben bu adamda mehmetin gecmişini görüyorum mhemetle yan yana oy arsa cok gol kazandırırlar bize bide kamanan ama orta acan yok! musa tekrar düzelmeye baslıyor erman sana verieln paralara yazılar olsun mac boyunca tek ortan yoktu be:mad:

mucahitbaba58
14.09.2009, 17:21
valla ilk oynadigi macda adam mehmet yildizi gecer adam cok iyi ama bizim defans adama top atamiyorki oda teri soguyor anca o kadar oluyor

sevda58
14.09.2009, 17:44
hic degilse takimda sozunu tutan sen varsin, tesekkur ederiz attigin gol icin, bide takimdan bazilari gol yemeyecegiz sozunu tutsa daha guzel olur ama nerdeee, herkes senin gibi sozunu tutsa Ibrahim...

GurbetciYigidom
14.09.2009, 19:15
Sanki seneler önce mehmet yildizin oynunu oynuyor ,ben cok benzetiyorum ona ,insallah yeni bir mehmet yildiz seyrederiz sahalarda.

subasi29
14.09.2009, 21:09
Saol Ibrahim En Azindan Seref Golumuzu Attin,

etzel1967
14.09.2009, 21:14
ibrahim sonderece hırslı, çalışkan, gol yollarında etkili ve genç bir forvet...son derece de güçlü bir fiziği var...yapılan transferler içinde en olumlularından biri...

migo58
14.09.2009, 22:19
ilerleyen haftalarda mehmet yıldız ile birlikte ibrahim şahin in oynaması takım için daha yararlı olabilir. geçen sene tum un olduğu yerde kamanan olursa sağ açıkta kamanan da takıma katkı sağlar solda musa ve ön libero olarakda sezer ve ibrahim dağaşan ile yola devam edilmeli. defansa gelince yine eski oyuncularımızla yani abdurrahman sedat murat hayrettin ve petkoviç in yerine akın ile yola devam etmeliyiz... dikkat ettiyseniz yazdığım kadroda yeni transferlerden sadece 1 kişi var. gerisi boş zaten at çöpe gitsin

yigidomurat
14.09.2009, 23:27
helal olsun valla ibo delikanlı adammışsın ne diyim.şu adamla kamananı oynatmadıda bülo efendi tuttu o kazma erseni oynattı.kamanını oynatsa belki çok daha farklı olurdu,ama artık yapacak bişey yok

hoLiGan Enes
15.09.2009, 01:08
Şu Ersen in yerine İbrahim oynasa yinede diğer maçları bu kadar farkla kapatmazdık

ibrahim sakattı bu hafta iyileşti.....

ibrahim yıldız harika bir futbolcusu Mehmet yıldıza çook benziyor 2 si bence muhteşem olacak....

efsane5858
15.09.2009, 01:34
helal valla delikanli adammis dedigini yapti keske her oyuncu senin gibi iddali olsaydi

gül5858
15.09.2009, 01:38
İbrahim Şahin'in atmış olduğu gol. Sivasspor'un açılış golu oldu...
yeni oyuncumuza sonsuz teşekkürler..
Demekki herşey oyuncuda bitermiş buda tekrar kanıtlanmış oldu ...
Sivasspor oyuncuları oynamakmı istemiyor???
Sorun sadece oynayamamaları değil.Asıl sorun neden oynamak istemedikleridir bence sorun bu ve kısa sürede çıkacak bu haberler bekliyoruz.....

Champion58
15.09.2009, 03:30
İbrahim Şahin'in atmış olduğu gol. Sivasspor'un açılış golu oldu...
yeni oyuncumuza sonsuz teşekkürler..
Demekki herşey oyuncuda bitermiş buda tekrar kanıtlanmış oldu ...
Sivasspor oyuncuları oynamakmı istemiyor???
Sorun sadece oynayamamaları değil.Asıl sorun neden oynamak istemedikleridir bence sorun bu ve kısa sürede çıkacak bu haberler bekliyoruz.....

Başarısızıgı mehmet yıldız baglasınlarda gör sen muhabeti. Geçen sene ikinci yarıdan sonra bülentin mehmet yıldız inadı sahada tutması yüzünden kamanan gibi balili gibi adamları yedeklerde tutması şampiyonlugunu elinle vermesinin belgesiydi. Mehmetin taktigi hep aynı bize avantajı olmuyacak. İbrahim şahine gelince atsın be forvet oyuncu diye alındı. Ama gerisi gelirmi Allah bilir. Sivasın toparlanması ilk yarının bitiminden sonra düzgün transferlerle olur. Ozamana kadarda inşallah şu küme düşme hatlarından biraz sıyrılırız

sewaz58
15.09.2009, 05:18
bu gidişle yakın zamanda hat-trick sözü vermeniz gerekecek,tekten kurtarmıyor çünkü ... Allah sonumuzu hayır etsin,düzeleceğiz inşallah bakalım hayırlısı ...

sewaz58
15.09.2009, 05:24
o teşekkür yanlışlıka oldu lazoğlu.ALLAHın izniyle küme düşmeyecez ve o çok büyük bir hevesle beklediğin bir tarafına kına yakmana müsaede etmeyece İNŞALLAH ezikrabzonlu,tra(vesti)bzonlu

gardaş teşekkürü geri alaydın ya bu kadar laf edene kadar hala orada :)

ozbss07
15.09.2009, 09:47
İbrahim tuttu sözünü sıra bülent uygun da denizli maçında görcez tutacakmı tutmycak mı

besyo058
15.09.2009, 10:09
takımın tek düzgün transferi iboydu gecen sene bizde olmus olsa şampiyon oldurduk

babapiton
15.09.2009, 11:33
Akın
Murat Sözgelmez
Sedat
Kadir
Hayrettin
Sezer
İbrahim Dağaşan
Musa
Zita
Erman
İbrahim Şahin

Bence Denizli maçı İdeal Kadrosu Bu Kadiri Stopere Aldım Yasinin yerine ugur çok hata yapıyo murat sözgelmez eger sakat deilse oynamalı zita ve ibrahim şahin ileriye yakın,erman ve musa kanat ataklarıyla destek verecek ibrahim ve sezerde ön libero olacak (4-2-2-1-1 maçın gidişatına göre zita geri gelir 4-2-3-1 olur.) yeterki yüregimizle oynuyalım bu kadro herşeyi yapar

sivastatlıbelam
15.09.2009, 16:04
ibrahim golü attı bir tane sevinen yok takımda,kutlayan yok ibrahimi.oysa fark 1 e inmişti.
işte biz bu yüzden kaybediyoruz.coşku ve heyecanımızı kaybettik.

fatihtuztas
15.09.2009, 16:59
ibrahim, bu yıl transferlerinde en çok sevindiğim transfer oldu.oftaş dönemindeyken de çok beğeniyordum.kesinlikle ersene bin çeker.

oquzh4n58
17.09.2009, 14:58
Bu ccocugu gozum tuttu ıyı oynuyorr

ozbss07
17.09.2009, 15:33
bnce çok iyi bi oyuncu fakat takıma uyuyor ama takım düzeleceğinde o da düzelecek ve belki seneye tabii iyi oyuna başlar ligde kalırsak gol kralı bile olabilir inş

efsane5858
17.09.2009, 16:13
ibrahim sagin mehmet yildizin yerini alicak gibi saglam cocuk cok begeniyorum cesaretli oynuyor

sivastatlıbelam
17.09.2009, 16:55
iyi hızlı bir oyuncu inşallah daha çok gol atar takımda.

fakat bu defans hattı bir şeye yaramaz iyi kapatan 1 stoper 1 de önlibero lazım takıma.
bursa maçını almamız şart yoksa üst tarafla aradaki fark açılacak.
hafizanallah düşedebiliriz.

SEVDAMSIN58
17.09.2009, 18:40
EGER IBRAHIM IN GOL ATMASI YETIYORSA ONBIR OLUSTURMAYA NE GEREK VARKI BURAKALIM TEK BASINA OYNASIN USTELIK TESADUFU BIR GOL ATTI DENIZLI KALECISI HATALI GOL YEDI SAG TARAFTA BOMBOS DURAN KAMANAN A VERMEYIP NE OLDUGU BELISIZ BIR VURUS YAPAN BIRININ SIVASSPORDA ISI YOK FUTBOL TAKIM OYUNUDUR YARDIMLASMA OYUNUDUR BURNUNUN DOGRUSUNA KOSMA OYUNU DEGIL MALESEF ALLAH TAN GOL OLDUDA KENDINI MILLETIN KALAYINDAN KURTARDI YOKSA AKILLI ADAM ISI DEGIL OYLE BIR POZISYONDA OYLE BIR VURUS YAPMAK