Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
16.09.2009, 22:06
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/dnzsvss2.jpg

Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

sevda58
16.09.2009, 22:08
Tek birsey diyecem oda:

Sivassporumuzda ilerleme var, hakeme gelince diyecek cok sey varda, terbiyem musade etmez;)

karakocyakup58
16.09.2009, 22:10
BENCE GÜZEL BİR OYUNDU TAKIMIMIZDA BÜYÜK Bİ DÜZELME VAR MESALA GEÇEN HAFTALARA BAKARSAK BU HAFTA DEFANSTA BÜYÜK BİR DÜZELME VE PAS ATAKLARININ HIZLANMIŞ OLDUGUNU GÖRÜYÜYORUM BİDE ŞU ERSEN PRES YAPSA MEHMET YILDIZ DA KATILSA KADROYA DÜZELİR BU TAKIM HEMDE ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK BU TAKIM GÖRECEKSİNİZZZ

Tex
16.09.2009, 22:10
Hakem gerçekten kötü niyetliydi. Bizim oyuncular ve teknik ekibimiz de ona yardım edince hak etmediğimiz bir beraberliğe razı olduk. Yazık oldu...

kadir0911
16.09.2009, 22:12
Maçın yıldızı kimdi ?

Yok

Maçın en kötüsü kimdi ?

Herkez berbatidi, bu nasil futbol anlayisi, yeter artik dayanamiyorum!!!

Maçta göze çarpanlar ?

Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.

Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...

Mağlubiyetin Nedeni ?

Maglubiyet gibi bir beraberlik hic isimize yaramiyor.
Bülent Uygunun futbol anlayisi bunun sebebi.

Allah sonumuzu hayirli etsin. AMIN.

G Ü N E R
16.09.2009, 22:13
son dakikalarda erman yada musa karşı karşıya pozisyonda golleri atabilselerdi şimdi farklı şeyleri konuşuyor olurduk...düzelme var ama bence denizlispor bu ligin en kötü takımlarıondan biri...beraberlik kötü skor...

münihliyigido58
16.09.2009, 22:15
denizli bir tane kart bile görmedi. bizim oyuncular 5 sari, 1 kirmizi,
ayrica hakem bizim bir golü caldi. denizlisporlu oyuncu yüzdeyüz gollü eliyle cikariyor, olmaz böyle birsey. nasil görmez bunu 4 hakem!!!! DÖRT HAKEMIN biri bunu görmesi lazimdi ama olmadi.
hakemlerin kötü niyetleri yoksaydi ben bu dünyadan anlamiyorum.

takimimiz kötü oynamadi olabilir, ama bu ligin en zayif takimlarin birtanesine karsi oynadik. her normal gücte takim bizi yirtardi. haftaya bursayla isimiz zor!
ama allah yanimizda insallah! sampiyon sivas!

Yigido5458
16.09.2009, 22:16
Maçın yıldızı kimdi ?

Yok

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.

Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...

Mağlubiyetin Nedeni ?

skora bakarak yorum yapmak ne kolay dimi 11 kişi bitirmedik o maçı denizli 12 kişi oynadı(hakem'de) 7 kart çıkardı 1 kırmızı kart sonra gol geldi zaten ayrıca bi sölesene bana kan değişimi diyon kim gelicek bülent hoca giderse?????

Cley
16.09.2009, 22:16
Maçın yıldızı kimdi ? Akın Vardar

Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ? Çok amatörce kart görüyoruz.

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta sahamız ölü. 5 pas üstüste yapamıyoruz.

Maç hakkında genel yorumunuz ? İlk yarı denizli İkinci biz iyi olan taraftık (10 kişi kalana kadar) beraberlik normal sonuç. Maçın iki kopma anı olabilirdi. Denizlinin son dakikadaki atağında akının çıkardığı top ve Cihanın kafa vuruşunda Fahrinin eliyle çıkardığı top gol olsaydı maç kopabilirdi.

Yiğido 58 MERT
16.09.2009, 22:17
takımda düzelme var bursa maçını bu takım kesin kazancak:D

kangalliahmet
16.09.2009, 22:17
kontra oynayacaksan ersan olmaz kamanan olmalı, yeni alınan zita neden oynamıyo iyi değilse neden alındı iyise neden oynatılmadı agbetu deplasman oyuncusu neden 18 de dahi yoktu neden aldın kötüyse iyise neden hiç yok..?onur çok basit ortada top kovalayan hiç bir özelliği olmayan bi oyuncu tek bi özelliği var diyen yazsın buraya,adam eksiltecek orta saha dediğin oyunu yönlendirecek onurdaki ısrar neden bu ısrarı diğer oyunculardada denemeli..

eyupk
16.09.2009, 22:18
Takımımızda düzelme var elhamdulillah, futbolcular ve bülent hoca çok iyiydi bugün. Tek suç HAKEM'DE. Eğer hakem kırmızı kart göstermeseydi, belkide galip çıkıcaktık. Bunada şükür. Herşey yavaş yavaş olur. Bundan sonra inşallah galibiyetler gelicek.

tuzlugollu
eytttt be korktugum başımıza gelmedi kim ne der veya neyi duşünür bilemem amma dort hafta sonra puanla tanıştık buda güzel birşsey en azından yenılgının moral bozuklugunu yasamayız bıraz daha moralli bursa maçına çıkaarız ve inşşaaalllah o maçı kazanacaz trubunde yerımı alacam bu sefer valla butun tezahuratlara katılacam .......

ÖFŞ2041
Hakem nasıldı bilmiyorum ama biz bu durumlara düşecek takım değildik.5 hafta sonunda 1 puan.Üzerimizde kapkara bulutlar var.İnanıyorum bu takım çok iyi yerlere gelecek,dağıtacak kara bulutları da diğer takımları da...

tuzlugollu
16.09.2009, 22:20
b irde şu konuya bir yorumum olacak valla arkadaslar artık eleştırmeyı bırakın ben cokk eleştrdim degişen bşey yok yeterincede moral bozuklugu yaşadık bundan sonra artık olanla avunacam umarım lıgı korkusuz bı sekılde tamamlarız bu sezon gerısını hiç umursamıyorum sizde takmayın ................

yıldız beldesi
16.09.2009, 22:22
bu kaçıncı puan kaybı yeter artık benim gibi fanatikler de eminim benim gibi çıldırıyodur. şu ana kadar sabrettim biraz daha bekleyeyim dedim ama yeter artık kaç hafta geçte ligin dibindeyiz. böyle giderse düşmemek için savaşırız yönetim bi hal çaresine baksın bunun hiç kimse ses çıkarmazsa bu böyle gider diye korkuyorum futbolcular da artık sadece maça konsantre olsun artık kazanmaya başlasınlar. SİVAS AŞKINA... SİVASSLILAR aşkına...

yıldız beldesi
16.09.2009, 22:25
b irde şu konuya bir yorumum olacak valla arkadaslar artık eleştırmeyı bırakın ben cokk eleştrdim degişen bşey yok yeterincede moral bozuklugu yaşadık bundan sonra artık olanla avunacam umarım lıgı korkusuz bı sekılde tamamlarız bu sezon gerısını hiç umursamıyorum sizde takmayın ................

Ama artık dayanamıyorum ne olur yani bizde bursa ,trabzon, eskişehir gibi olsak... hem tarftarıyla hem oyunuyla.

kadir0911
16.09.2009, 22:25
skora bakarak yorum yapmak ne kolay dimi 11 kişi bitirmedik o maçı denizli 12 kişi oynadı(hakem'de) 7 kart çıkardı 1 kırmızı kart sonra gol geldi zaten ayrıca bi sölesene bana kan değişimi diyon kim gelicek bülent hoca giderse?????

skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum Bülent Uygun ISTIFA!

babapiton
16.09.2009, 22:26
Maçın yıldızı kimdi ?

İbrahim Şahin

Maçın en kötüsü kimdi ?

1-Hakem p..ç abdullah yılmaz
2-Tabiki Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

Sivasspor Pas Trafigi ve arkaya atılan toplar çok düzeldi

Top Çevirme Yapmamız lzm öndeyken topu ayagımızda tutmamız lzm

Diğer haftalara göre iyi bir performansdı.Ama hakeme 1 milyon kişi beddua etti inş kabul olur hepsi.Amin

Abdullah Yılmaz Bizi Yıldıramaz !

yaramazlar
16.09.2009, 22:27
sahanın en kötüsü yine kadirdi...ayrıca bide gereksiz kırmızı kart görertek 3 puanı almamıza engel oldu...neyse inşallah daha oynamaz...hayırlısı belkide buydu ...hayrettinde iyi değildi...ermen da vasattı...takımın en iyisi iki ibrahimdi...akında iyi sayılır...bülent uygun yıne yanlış bi kodroyla çıktı... oyuncu dğişiklikleride yerinde ve zamanında değildi...allahtan denizli çok kötüydü yoksa yıne sahadan farklı da ayrılabilirdik...ama olsun buda moral oldu bize..

eyupk
16.09.2009, 22:29

Ama artık dayanamıyorum ne olur yani bizde bursa ,trabzon, eskişehir gibi olsak... hem tarftarıyla hem oyunuyla.
değişen bişey yok mu güldürme beni, sezon başladı başlayalı ne zaman berabere kaldık. Anca bugün beraberliği yakalayabildik.

yıkın tabuları
16.09.2009, 22:30
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/dnzsvss2.jpg

Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?
ibrahim şahin
Maçın en kötüsü kimdi ?
hayrettin
Maçta göze çarpanlar ?
hakemin denizli taraflı olması
defans kötüydü mehmet yıldız kesin lazım
hakem satılmıştı sivasın üstüne oynuyorlar

kadir0911
16.09.2009, 22:31
Denizlispor Beraberligini nasil bir basari olarak görüyorsunuz anlamis degilim......

Yigido5458
16.09.2009, 22:32
skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum Bülent Uygun ISTIFA!

daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??

yiğidosebo58
16.09.2009, 22:32
HAYDİ HAYIRLI OLSUN TAKIMDA DÜZELME VAR BAŞARILAR DİLERİM NEDE OLSA HERZAMAN SİVASSPOR

yiğido 07
16.09.2009, 22:33
skora bakarak mi???

KADİRİM SEN MAÇI İZLEMEDİN HERALDE SON DAKİKALARDA GOLLER ATILSAYDI GALİP GELECEKTİK BÜLENT HOCA MI ATACAKTI GOLLERİ

yıkın tabuları
16.09.2009, 22:34
lütfen gelen iyimi olucak
en güzel elimizdeki hoca başka yok

skyhan
16.09.2009, 22:35
bırakın bu işleri 2 metreden topu kaleye bülentmi atacak verilmeyen penaltıyı bülentmi calacak. 10 kişi oynuyosun birde..eminim yorum yapanların yarısı macı izlemedi skora yorum yapıyo...bırakın bu işleri düzelir bu takım!!

izmiriyigidosu
16.09.2009, 22:38
Maçın yıldızı kimdi ?
akın
Maçın en kötüsü kimdi ?
ersen martin
Maçta göze çarpanlar ?
ibrahim şahin akın
takımdaki koordinasyon sağlanamamış birlik beraberlik ruhu yok
Maç hakkında genel yorumu:?
maçın 20. dakikasına kadar bi pozisyonumuz olmadı ama 20. dakişkadan sonra daha atak dha baskılı bi futbol oynadık ilk yarının son dakikalarında verilmeyen penaltımız verilseydi maçın kaderi değişebilirdi ama olmadı 2. yarıya baktığımızda 58.dakikada ibrahim şah,in ile golü bulduk bundan sonraki dakikalarda denizlininde atakları oldu ama biz daha baskılı oynadık tabi hakemin de kötü yönetimi bizi etkiledi her pozisyona sarı kart verdi ve 77. dakikada kadir 2. kırmızı karttan oyun dışında kaldı denizlinin hiç bi futbolcusu kart görmedi hocamısında hatası oldu oynayan adamı ibrahim şahini çıkarttı ermanı aldı erseni çıkartması daha mantıklı olurdu erseni 80.dakikada çıkarttı kamananı aldı son 10 dakika olsa bile kamanan güzel şeyler yaptı son dakikalarda musa ve ermanla yakaladığımız %100 gol pozisyonlarını değerlendiremedik ama takım daha hırslı ve atak bi futbol sergiledi ilerki haftalarda dahada iyi olacaktır sonuçta hocamızın ve hakemin hataları yüzünden alabileceğimiz maçı alamadık inş bu haftaki bursa maçındana galip geleceğiz diye umuyorum takımımıza başarılar diliyorum

Yigido5458
16.09.2009, 22:39
KADİRİM SEN MAÇI İZLEMEDİN HERALDE SON DAKİKALARDA GOLLER ATILSAYDI GALİP GELECEKTİK BÜLENT HOCA MI ATACAKTI GOLLERİ

ya bırak ya millet bülent uygun düşmanı olmuş hesap açıyolar bülent istifa diye senin memleketini beyenmiyo yabancı futbolcu çekip gidiyo bu gün sahada 11 Türk oynadık 2 yabancı oyuncumuz vardı belkide 1(kamanan) adamlar hala bülent istifa diyo yok kardeşim para yok futbolcu beyenmiyo ne bekliyosun daha takımdan

eyuphulagu
16.09.2009, 22:43
Herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama Bu maçta kimse B.hocayı suçlayamaz..Bizim takım bu maçta net 8-9 tane pozisyon yakaladı..Pozisyonlar biraz şamssızlıktan biraz stresten biraz da beceriksizlikten gole çevrilemedi..Bu maçın hakemi malesef maçın önüne geçti...Gösterdiği ve göstermediği kartlarla maça damgasını vurdu..Hele maç 0-0 iken Cihan'ın vurduğu kafada topun elle adeta voleybolcular gibi çıkaran oyuncuyu pozisyona yakın olmasına rağmen görmedi...Ayrıca bütün taktir haklarını rakipten kullandı;takımımıza karşı kartlarını oyuncak gibi kullandı..Rakip 10 kişi kalacağına biz 10 kişi kaldık..Bu maçta takımı beğenmedim diyenleri kınıyorum..Sivasspor bu maçta geçmiş maçlara göre daha iyi oynadı...Umarım yükselişimiz Bursa maçında da devam eder...

kadir0911
16.09.2009, 22:45
daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??

ben klavyeye bakmadan yaziyom, icimde okadar üzüntü, nefret ve soru isaretleri var, beni az da olsa anlasaydin, heyecandan yanlis yazdigimi tahmin edebilirdin.
Biz son 20 dk. 10 kisi ile oynadik, kalan 70 dk niye ikinci golu atmadik? yeter kadar firsatimiz vardi.
bunu ben ama Bülent uygunun takimi yanlis hazirladigina ve yanlis 11 ile oynadigina bagliyorum ve bu ilk degil.
3-4 pas arka arkaya yapmakta zorlaniyoruz, nerde iyi oynadik?

Metal Gear
16.09.2009, 22:45
Bugün gerçekten iyi top oynadık,biraz becerikli olsak bu rezil hakeme rağmen fark bile yapabilirdik.
Kadir ve İbrahim'i gerçekten beğendim.Bugün takımda en kötü oyuncumuz vasat oynadı..Ben Bursa maçı için ümitliyim.Kesinlikle beraberlik maçı değildi..Hakem atanmış bir hakemdi..7-8 lik maçı berabere bitirdi.Tebrikler

KAOS
16.09.2009, 22:50
Maçın yıldızı kimdi ?
Yıldız yoktu
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin, ve hakem
Maçta göze çarpanlar ?
Defans sanki daha oturmuş ve dengeliydi, ama hala topu oyuna sokamıyoruz ve hayret ki ne hayret bu seferde hayrettin defansı bozdu.
Hala kondisyon eksik, Musa artık bıkmadı kaçırmaktan, şu geri dörtlünün önünde birileri artık dönen topları alıp hemen hücuma yöneltmeli.
Maç hakkında genel yorumu:?
En kötü takımdan bir puan almak kötü ama ben oynanan oyundan dolayı umutlandım..
En azından Yasın bir şeyler yapmak istedi gibi...
İbrahim Şahin-Kamanan kombinasyonu da denenmeli..
Ben Kadiri beğendim, ama kırmızı kart acemice idi ve aşırı hırsının kurbanı oldu.
Sarı kartlar konusunda emin değilim.
Takım çok hırslı idi sarı kartlar bu hırsın sonucu olabilir pozisyonları bir kez daha incelemek lazım..
Bu aşırı hırs ayrıca iyi bir göstergedir.

ERMAN
16.09.2009, 22:51
DÜZELME VAR AMA DEFANSA TAKVIYE SART ACILEN IY BI STOPER LAZIM

Aydogan58
16.09.2009, 22:52
arkadaslar hic bir kimseden alinti yapmadan,,

bülent uygun ve takimimizi anti elestirenlerden biriyim,, senenin basindan bügüne kadar.
ama bügün denizliye karsi lütven vicdaninizi yüreginize koyarak,, bu mac icin elestiriyi burakalim,,
sivasspora cok güzel yakisan futbol oynadik ,,tamam neticede kazanmadik, 3puani alamayip berabere kaldik ama mac olarak bugün 3aydan beri en güzel macimizi seyretik ,ayni eski günlerdeki gibi. bugün gine tam sekilde yigidolar oldugumuzu geri kazandik.

egerki elestiri yapacaksak maci seyredenler net bir sekilde gördü hakemler cok net bir sekilde resmen hakimizi yediler,,10 kisiynen biz degil onlar oynamasi lazimdi,,hakem resmen sivas düsmani oldugunu kanitladi ve 6 sari kart cikarti nerdeyse yan bakiyorsun diye sari kart cikaracakti bize,,net bir sekilde kaleden kolunan cikardan denizlisiporahakem net gördü ve oyna devam dedi.

iste elestiri yapilacaksa bunu yapalim.

yigidomurat
16.09.2009, 22:53
maçın neyini değerlendirelim kardeşim,bir tane ********i hakem yapmışlar,sen SİVASı oynatma demişler,o da görevini çok güzel yaptı adi herif,yan hakemde ondan aşağı kalmadı her atağımızı ofsayt diye kesti.yani böyle rezil hakem bozuntularına rağmen alınan beraberlik bile çok iyi bence.

Metal Gear
16.09.2009, 22:53
Bu arada maçın hakemi Trabzon bölgesi hakemi imiş..Ben masumane yapılmış hata görmüyorum.Ne de olsa aslı belli.:rolleyes:

58ÖREN58
16.09.2009, 22:54
GECEN HAFTA COK KIZDIM AMA BUGUN TAKIMDA BIRAZ DUZELME VAR BIRDE SU ERSEN MARTIN YERINE KAMANANLA BASLASA DAHADA IYI OLACAK TAKIM MUSAYIDA ILK 18 BILE ALMASA TAKIM DAHADA MOTIVE OLACAK OYNADIKCA MUSANIN TOP KAYIPLARI VE KACIRDIGI POZUSYONLAR FUTBOLCULARIN MORELINI BOZUYORRRRRR ŞAMPİYON SİVASSPORRRRRRRR

Burack
Allah bu hakemin bin belasini versin su mubarek gunlerde duam kabul olur insallah.

shang
ilk 15 dk ayağımıza top değmedi dedim yine aynı tas aynı hamam ondan sonra toparlandık çok net pozisyonlar bulduk hakem abdullah yılmaza diyecek hiç bir sözüm yok allahından bul aldığın para boğazına yapışsın emek hırsızları iğreniyorum türk hakemlerinden hatayı her insan yapar ama bunlar hata değil bu kadar olmaz allahtan kork 7 sarı 1 kırmızı sadece bize gösterdin sana lanet olsun 2.yarı dahada iyi başladık taki kadirin kırmızı kartına kadar ne kadar amatörce sarın var gittin adamı kendi bölgesinde yıktın bu kadar ucuza maç döndü hoş musanın gol kaçırma rekoru devam edıyor gecen seneki belediye maçından beri adam gol kaçırma makinası ibrahim şahini çok beğendim bizim en faydalı oyuncumuz savunmada kötüydü ama aman amanda hata yapmadılar nisbeten düzelme var ama bitirici bi tane adamımız yok öyle olsa fark olurdu bu maç ayağımıza gelen bir üç puanı hakem ve beceriksizliğimiz ve kadir bekmezci yüzünden verdik çok üzüldüm şu yapılan haksızlıgada tahammul edilmesi çok zor kıpırdanma var evimizde bursa maçı kesinlikle çok daha zor olacaktır ordan bi galibiyet bu moralleri üste çıkarır ve iyi günlere doğru gideriz diye düşünüyorum

Yigido5458
16.09.2009, 22:58
ben klavyeye bakmadan yaziyom, icimde okadar üzüntü, nefret ve soru isaretleri var, beni az da olsa anlasaydin, heyecandan yanlis yazdigimi tahmin edebilirdin.
Biz son 20 dk. 10 kisi ile oynadik, kalan 70 dk niye ikinci golu atmadik? yeter kadar firsatimiz vardi.
bunu ben ama Bülent uygunun takimi yanlis hazirladigina ve yanlis 11 ile oynadigina bagliyorum ve bu ilk degil.
3-4 pas arka arkaya yapmakta zorlaniyoruz, nerde iyi oynadik?

bak şimdi takımı yanlış hazırladı diyon erman kaleciyle karşı karşıya kaldı yanında bomboş duran kamanan a atmadı pası gol olsun aynısını kamanan yapmadı sonra bunları görmeden bülent uygun istifa diyon o kalan 70 dk da oyun bizimdi biz atak yaparken topu kaybettik kadirde kontra olmasın diye adamı düşürdü ve 2. sarı karttan kırmızıyı yedi kartı yemeden önce baskılıydık 2. golü arıyoduk kırmızı kartı yiyince haliyle çekilmek zorunda kaldık denizli bastırdıkça bastırdı ve gol yedik daha sonra 2-3 net pozisyon vardı sırf bencillikten atamadık yoksa 2-1 di maç

skyhan
16.09.2009, 23:01
Ama artık dayanamıyorum ne olur yani bizde bursa ,trabzon, eskişehir gibi olsak... hem tarftarıyla hem oyunuyla.[/QUOTE]

kimseye özenme gecen koca sene onlar bize özendi biraz sabret yine özeneceklerdir...2 macta ona buna özenmek ii bişi değil bende seyrediyorum saydığın takımları özenilcek bişeyleri yok ayrıca..

hoLiGan Enes
16.09.2009, 23:02
Maçın yıldızı kimdi ?

Yok

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

Kardeş adam gibi yorumlar yap seni ne zaman yörsem ya Bülent hocaya bişi diyosun yada SivasSpor'a bişiler demek için sıraya mı girdiniz.....

yigidomurat
16.09.2009, 23:03
ya bülenti kimse suçlayamaz diyosunuzda arkadaşlar,yani şu hayrettin gibi bir kazmaya nasıl tahammül edilebilir aklım almıyo,musa gibi bir futbol katiline hala niye bu kadar şans verilir aklım almıyo.ALLAHtan bugün onur yoktu,İNŞALLAH bursa maçındada olmaz.ya sen ferhat diye bi çocuk aldın gencecik(sol kanat)hazırlık maçlarında bile oynatmadın ya.yani bu takoz hayriden dahamı kötü olurdu anlayamıyorum ya.gelelim musaya,bu adamı bi kere geçen seneki şampiyonluk maçımız olan ibb maçında boş kaleye atamadığı golden sonra yol verilmeliydi,sen bu takımda oynayamazsın arkadaş denilmeliydi.onun yerine koy kamananı,ersenide çıkar al yerine agbetuyu...o zaman izle takımı bakalım nasıl oluyo.o zaman hakem bile SİVASın galibiyetini engelleyemezdi.ama biz boş konuşuyoz bu bülent bu takımın başında olduğu sürece bu hatalar olacak arkadaşlar.yaptığımız en kolay maçtı ya,daha doğrusu en çok pozisyona girdiğimiz maçtı.bursa maçı böyle olmaz,sercan bu defansı parçalar,bülentde yine korkak oynatırsa işimiziyice zora girer.İNŞALLAH böyle bişey olmaz.

gül5858
16.09.2009, 23:03
denizli bir tane kart bile görmedi. bizim oyuncular 5 sari, 1 kirmizi,
ayrica hakem bizim bir golü caldi. denizlisporlu oyuncu yüzdeyüz gollü eliyle cikariyor, olmaz böyle birsey. nasil görmez bunu 4 hakem!!!! DÖRT HAKEMIN biri bunu görmesi lazimdi ama olmadi.
hakemlerin kötü niyetleri yoksaydi ben bu dünyadan anlamiyorum.

takimimiz kötü oynamadi olabilir, ama bu ligin en zayif takimlarin birtanesine karsi oynadik. her normal gücte takim bizi yirtardi. haftaya bursayla isimiz zor!
ama allah yanimizda insallah! sampiyon sivas!

İzlema şansım olmadı ama sanırım Hakemler haksızlık yapmışş...:mad:

shang
16.09.2009, 23:04
neden bursaya trabzona şuna buna özenelim onlar çatladı bizim gibi olmak için bülent hocaya yapılan istifa seslerinide hiç yakıştıramadım başarıda 15bin kişi adamı alkışlamadı ama 2 maç kaybedildi 15bin kişi istifa diye bağırdı çok büyük haksızlık buraya daha iyi kimin geleceğini düşünüyoruz gelen sadece yeni olur bülent hocadan iyisi gelmez ben hocanın kredisinin çok fazla oldugunu düşünüyorum bu takım nerelerden nerelere geldi düzelecektirde takım bizim hoca bizim arkadaşlar tabiki eleştirelim kızalım ama sahip çıkalım...

Yigido5458
16.09.2009, 23:05
Kardeş adam gibi yorumlar yap seni ne zaman yörsem ya Bülent hocaya bişi diyosun yada SivasSpor'a bişiler demek için sıraya mı girdiniz.....

bülent hoca oynuyo onlara göre:D kaleciyle bomboş pozisyonda yanındaki kamanan a pasıda vermeyen bülent uygun ayırca hemen istifa etsin:D:D

kadir0911
16.09.2009, 23:08
bak şimdi takımı yanlış hazırladı diyon erman kaleciyle karşı karşıya kaldı yanında bomboş duran kamanan a atmadı pası gol olsun aynısını kamanan yapmadı sonra bunları görmeden bülent uygun istifa diyon o kalan 70 dk da oyun bizimdi biz atak yaparken topu kaybettik kadirde kontra olmasın diye adamı düşürdü ve 2. sarı karttan kırmızıyı yedi kartı yemeden önce baskılıydık 2. golü arıyoduk kırmızı kartı yiyince haliyle çekilmek zorunda kaldık denizli bastırdıkça bastırdı ve gol yedik daha sonra 2-3 net pozisyon vardı sırf bencillikten atamadık yoksa 2-1 di maç

konuyu degistirmis degilim, son 3-4 yorumlarimda herseyden bahsettim.
Bugnlük Bülentcilere son sözüm:
Bülent uygunu bu kadar radikal savunmaya, kötü bir maci "iyi oynadik" diye gecin ve bir beraberlik üzeri sampiyon olmus gibi sevinmeye devam edin sizi sezon sonunda büyük bir hayal kirikligi bekleyecek, insallah tam tersi olur ve ben yanilirim...iyi geceler.

dülger58
TAKIM GAYET GÜZELDİ.DAHADA İYİ OLACAK.SAHADA BİR HAKEM VARDITAM MANASIYLA BİR SKANDALI DİYEBİLİRİZ.SARIKARTLARIN HEPSİ BİZE ONLARA BİR ŞEY YOK.PENALTI VE KIRMIZI KART VERMESİ GEREKİYORDU ODA YOK...

BU HAKEM BANK ASYADA BİLE MAÇ YÖNETECEK SEVİYEDE DEGİL.
ÖZ ELEŞTİRİMİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA MAİL ATARAK YAPTIM.

SİZDE MAİL ATABİLİRSİNİZ.HAKIMIZI ARAYALIM Kİ İLERDE TEKRAR BAŞIMIZA GELMESİN....... tff@tff.org

Yigido5458
ya bülenti kimse suçlayamaz diyosunuzda arkadaşlar,yani şu hayrettin gibi bir kazmaya nasıl tahammül edilebilir aklım almıyo,musa gibi bir futbol katiline hala niye bu kadar şans verilir aklım almıyo.ALLAHtan bugün onur yoktu,İNŞALLAH bursa maçındada olmaz.ya sen ferhat diye bi çocuk aldın gencecik(sol kanat)hazırlık maçlarında bile oynatmadın ya.yani bu takoz hayriden dahamı kötü olurdu anlayamıyorum ya.gelelim musaya,bu adamı bi kere geçen seneki şampiyonluk maçımız olan ibb maçında boş kaleye atamadığı golden sonra yol verilmeliydi,sen bu takımda oynayamazsın arkadaş denilmeliydi.onun yerine koy kamananı,ersenide çıkar al yerine agbetuyu...o zaman izle takımı bakalım nasıl oluyo.o zaman hakem bile SİVASın galibiyetini engelleyemezdi.ama biz boş konuşuyoz bu bülent bu takımın başında olduğu sürece bu hatalar olacak arkadaşlar.yaptığımız en kolay maçtı ya,daha doğrusu en çok pozisyona girdiğimiz maçtı.bursa maçı böyle olmaz,sercan bu defansı parçalar,bülentde yine korkak oynatırsa işimiziyice zora girer.İNŞALLAH böyle bişey olmaz.

hayrettin oynamasın musa oynamasın bunlar oynamassa kim oynıyacak abicim bizim keita'mız andre santosumuz guiza'mız yokki zaten kemik oyuncular onlar onlarda oynamasa...

SenSetik
16.09.2009, 23:09
hakem rezaletti...fahri çizgiden elle çıkardı ama pas geçti pozisyonu..maçın kırılma noktasıydı...tebrikler orta hakeme...meçı katletti...2 puanımız çalınmıştır bugün...

rmznshn
16.09.2009, 23:09
1. öncelikle denizli maçı erteleme maçı olduğu için o maçın oynanması gereken tarihte zita transfer olmadığı için oynamadı.
2. maçta en iyi performans gösteren iki isim vardı bana göre. birincisi son dakikada golü atamamasına rağmen Musa, ikincisi ise defansta Sedat.
3. hakem maçın en kötü ismiydi. penaltı pozisyonunu görmesine rağmen çalamadı. kadir ikinci sarı kartı ise yanlıştı.
4. Ersen martin şu anda kendini ispat etme çabasında ve kendini Mehmet Yıldız pozisyonunda görüyor. Mehmet takıma dönerse ideal ikili Mehmet-İbrahim olur. Kamanan ise sonradan oyuna girerek katkı sağlayabilir.
5. Takımdaki şu an en büyük eksiklik özgüven. fizik-kondüsyon biraz olsun aşılmış, erken gol yeme veya kolay pozisyon verme bu maçta olmadı. ama unutmayalım ki denizli gerçekten kalite olarak bizden çok aşağıda bir takım. adamların ilk onbirinde 5 yabancı vardı ama yabancıların katkıları çok az. iki senedir bize karşı dikine top oynayan bütün takımlar pozisyon bulmakta zorlanmıyorlar. bir de oyunu daraltamıyoruz. bunun sebebi ise her maç çok farklı onbirlerle sahaya çıkmamız.
6. son olarak bizim taraftar olarak bu takıma ve teknik yönetime sahip çıkmamız gerekir. gerçekten büyük yanlışlar yapılsa da yine desteği bırakmamız taraftar olarak sorumluluğumuzu yerine getirmemizin bir şartıdır.

SenSetik
16.09.2009, 23:10
Denizlispor Beraberligini nasil bir basari olarak görüyorsunuz anlamis degilim......

maçı ve hakemi seyretseydin anlardın..herif resmen bizi sahadan silmek için herşeyi yaptı....denizlinin 12. adamıydı..yazıklar olsun eğer bu adama haftaya maç verilirse !!!!!!!!!!!!

rmznshn
16.09.2009, 23:11
1. öncelikle denizli maçı erteleme maçı olduğu için o maçın oynanması gereken tarihte zita transfer olmadığı için oynamadı.
2. maçta en iyi performans gösteren iki isim vardı bana göre. birincisi son dakikada golü atamamasına rağmen Musa, ikincisi ise defansta Sedat.
3. hakem maçın en kötü ismiydi. penaltı pozisyonunu görmesine rağmen çalamadı. kadir ikinci sarı kartı ise yanlıştı.
4. Ersen martin şu anda kendini ispat etme çabasında ve kendini Mehmet Yıldız pozisyonunda görüyor. Mehmet takıma dönerse ideal ikili Mehmet-İbrahim olur. Kamanan ise sonradan oyuna girerek katkı sağlayabilir.
5. Takımdaki şu an en büyük eksiklik özgüven. fizik-kondüsyon biraz olsun aşılmış, erken gol yeme veya kolay pozisyon verme bu maçta olmadı. ama unutmayalım ki denizli gerçekten kalite olarak bizden çok aşağıda bir takım. adamların ilk onbirinde 5 yabancı vardı ama yabancıların katkıları çok az. iki senedir bize karşı dikine top oynayan bütün takımlar pozisyon bulmakta zorlanmıyorlar. bir de oyunu daraltamıyoruz. bunun sebebi ise her maç çok farklı onbirlerle sahaya çıkmamız.
6. son olarak bizim taraftar olarak bu takıma ve teknik yönetime sahip çıkmamız gerekir. gerçekten büyük yanlışlar yapılsa da yine desteği bırakmamamız taraftar olarak sorumluluğumuzu yerine getirmemizin bir şartıdır.

isyankar58_45
16.09.2009, 23:12
Maçın yıldızı kimdi ?

Yok

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

maçı izlemeden yorum yaptığınız çok belli takım kötü değildi ancak daha iii olması lazım hakeme de söyleyeceek çok söz var ama boşver içimizde kalsın

1anadoluyildizi
16.09.2009, 23:12
hakem pessssss:mad: böyle bir eyyam olamaz resmen 3puanimiz calinmistir

atrium58
16.09.2009, 23:15
Bence maçı 3 bölümde düşünmek lazım ilk 30 dakikalık 3 pas yapamadığımız bölüm oynanabilecek en rezil futbolu oynadığımız kısım. 30-74 dakikalar arası sivassporun rakibi sahadan sildiği adeta futbol resitali verdiği yüreğimize su serpen kısım 74.dakikadaan sonrası yani kadirin kırmızı yemesinden 10 saniye sonra başlayan ve sivassporun ilk 30 dakikalık kısımdaki futbola geri dönüşü. Hakem baştan sona rezildi penaltımızı vermedi haksız kartlar verdi. Bülent hoca golümüzü attıktan hemen sonra rakip defans dağılmıştı kamananı alsa 2. golü kesin bulurduk ve olay biterdi yinede çok net pozisyonları harcadık galibiyet kısmet değilmiş. Bursa maçından artık umutluyum..

yigidomurat
16.09.2009, 23:15
hayrettin oynamasın musa oynamasın bunlar oynamassa kim oynıyacak abicim bizim keita'mız andre santosumuz guiza'mız yokki zaten kemik oyuncular onlar onlarda oynamasa...

gardaş hayrettinin her tarafı kemik olsa nolur ya ALLAH aşkına.kaldıki ben kimlerin oynaması gerektiğini acizane söyledim.yani bu ne demektir ''ben olsam şunun şunun oynatmam şunu şunu oynatırım'' demektir.sezerde iyileşti,bence artık musanın da yerini agbetuya bırakması lazım.hayrettinin yerinede yeni aldığımız ferhat diye bi çocuk var izlemeni tavsiye ederim.o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın inan bana.

Aydogan58
16.09.2009, 23:16
Bülent uygunu bu kadar radikal savunmaya, kötü bir maci "iyi oynadik" diye gecin ve bir beraberlik üzeri sampiyon olmus gibi sevinmeye devam edin sizi sezon sonunda büyük bir hayal kirikligi bekleyecek, insallah tam tersi olur ve ben yanilirim...iyi geceler.

alinti yapmayacaktim ama ginede dayanamadim,,,

bu sene bizim icin sampiyonluk degil ilk 15e girelim bize yeter, ilk 10 girelim bizim icin fazlasi olur ,, ilk 5 e girelim düsündüklerimizi boy farkiynan asar.....

bizim icin yeterki sahaya cikalim Yigidolar gibi,koclar gibi mücadele verelim bizim istedigimiz bu ,,ve bunun ardindanda neticeler zaten otomatikmen gelir,,

bizim icin hayal kirikligi,, sahada rakibe ezilip,yikilmaktir ,,,, seyredilmeyecek kötü futbol seyretmektir,, keske önceki maclarimizida böylesine oynasaydikta sesimiz cikmasaydi,,, 4 mactir 3 pas bit atakta yapamiyan sivassporu görmedense,, sezonu böylesine mücadele eden sivassporu görmek 1ooo kat daha iyidir.

mucahitbaba58
16.09.2009, 23:17
Maçın yıldızı kimdi ?

İbrahim Şahin

Maçın en kötüsü kimdi ?

1-Hakem p..ç abdullah yılmaz
2-Tabiki Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

Sivasspor Pas Trafigi ve arkaya atılan toplar çok düzeldi

Top Çevirme Yapmamız lzm öndeyken topu ayagımızda tutmamız lzm

Diğer haftalara göre iyi bir performansdı.Ama hakeme 1 milyon kişi beddua etti inş kabul olur hepsi.Amin

Abdullah Yılmaz Bizi Yıldıramaz !aminnnnnnnnn

en guzel yorumu yapmis arkadas

GurbetciYigidom
16.09.2009, 23:20
ya trabzon bölgesi hakeminden ne bekliyodunuz.bütün kart haklarini bizim lehimize kullandi.verilmeyen penalti.özdene verilmeyen kirmizi kart,üstüne kadiri oyundan atma ancak bu kadar olur.Anlamadigim bu kadar kalitesiz hakemi nasil olurda Süperlig macina verirler.benim görüsüm bu hakemin Bank asyada mac yönetecek kapasitesi bile yok.Yaziklar olsun insaalah kazandigi parayi tadiyla yiyemez.

GuVeN
16.09.2009, 23:21

macı ızlemeden ezbere konusma macı ızleyıpde boyle konusuyosan zaten futbol bılgıne sasarım. bu kadar eksıkle bu kadar olur.hakem olacak adıherıf musade etmedı macı almamıza.. bu kadar basıt..

sahinok
16.09.2009, 23:22
Hakem Allah senin bin belanı versin bu mübarek günde inşaallah dualarımız kabul olur yattığın yerde rahat uyuma emi. Maçı sonuna kadar izledim 4-5'lik maçtı. Sivas en azından geçen senenin performansına yaklaşmış gibi duruyor. Ama o ş....z hakem kesinlikle art niyetle çıkmış maça. Ona ettiğimiz küfürlerin haddi hesabı yok. Denizliye bir tane bile kart göstermedi göz göre göre penaltımızı yedi. Pozisyon da kabak gibi gözünün önünde oldu.

Tekrar diyorum Allah senin belanı versin hakem ş.....zi :mad::mad::mad:

GuVeN
16.09.2009, 23:22
trabzonlu bı hakem sonuc boyle arkadaslar.o kanı bozuk hakeme hakkımı helal etmıyorum..

Yigido5458
16.09.2009, 23:30
gardaş hayrettinin her tarafı kemik olsa nolur ya ALLAH aşkına.kaldıki ben kimlerin oynaması gerektiğini acizane söyledim.yani bu ne demektir ''ben olsam şunun şunun oynatmam şunu şunu oynatırım'' demektir.sezerde iyileşti,bence artık musanın da yerini agbetuya bırakması lazım.hayrettinin yerinede yeni aldığımız ferhat diye bi çocuk var izlemeni tavsiye ederim.o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın inan bana.

inş. diyelim aga sezer sakattı düzeldi oynadı m.yıldız da düzelirse bursa maçı çıkış maçıdır kim ne derse desin

mucahitbaba58
16.09.2009, 23:30
kisacasi serefsporun hakemi anlayan anladi
o hakem elime gecsin essek sudan gelene kadar dovecem i b n e hakem \
dikkat ettimde hakem art niyetli olabilir trabzon bolgesindenmis

efsane5858
16.09.2009, 23:31
en sonunda bende kufur edicem ama ahlakim musade etmiyor iste

efsane5858
16.09.2009, 23:35
boyle geri zekalilar yuzunden yine trabzon muhabbetti yapmayalim hakem trabzonluysa trabzonlu ne yapalim simdi trabzonun alayi boylemi diyelim.ben olaya hakem sanssizligi olarak bakiyorum art niyet aramiyorum gecen sene hakem sansimiz vardi o zaman burda hakem art niyetli diyen varmiydi

57 Mehmet
16.09.2009, 23:37
maci izleme sansim olmadigi icin birsey söylemem yanlis olur,birtek bildigim kirmizi kart olana kadar 1-0 üstün durumdaydik tabikki nasil bir pozizyonda bu karti gördük onuda bilmiyorum.
ama takimimizin durumu hicde ic acici degil,biz dua edelimde sezonun ilk yarisina kadar düsme potasinda olan takimlar bize karsi arayi acmasinlar.
gecen sitemizde okumustum ankaraspor futbolcularina futbol fedrasyonu transfer icin özel bir izin cikaracakmis eger öyle birsey varsa yönetimin yerinde olsam en azindan o takimdan 6 yada 7 oyuncu alirim.
eger simdiki takimimiza güvenirsek takim zaten düser

mucahitbaba58
16.09.2009, 23:38
arkadaslar artik dayanamicam
hakemin gecmisine okuyamak istiyorum aziz mubarek gun acmayim kutuyu soylemeyim kotu yu diyom ama dayanamiyorum
hakemi netten arayip bulup kalaylicam baska yolu yok
daga olmado tff girip e mail atacam hakeminize bakin yenilir yutulur bir olay degil diye

GuVeN
16.09.2009, 23:38
maci izleme sansim olmadigi icin birsey söylemem yanlis olur,birtek bildigim kirmizi kart olana kadar 1-0 üstün durumdaydik tabikki nasil bir pozizyonda bu karti gördük onuda bilmiyorum.
ama takimimizin durumu hicde ic acici degil,biz dua edelimde sezonun ilk yarisina kadar düsme potasinda olan takimlar bize karsi arayi acmasinlar.
gecen sitemizde okumustum ankaraspor futbolcularina futbol fedrasyonu transfer icin özel bir izin cikaracakmis eger öyle birsey varsa yönetimin yerinde olsam en azindan o takimdan 6 yada 7 oyuncu alirim.
eger simdiki takimimiza güvenirsek takim zaten düser

izlesen macı daha umutlu yazardın hemserım.bır hakemın sonuca yuzde yuz etkıde bulundugu bır mactı. ınan bu macı bız boyle alsaydık yer yerınden oynardı gecen yılkı gıbı!

sahinok
16.09.2009, 23:40
silin silin hamsi kafalılar gelsin sivasspora sallasın siz bizim mesajlarımızı silin kötü mü dedik üye kayıtlarında biraz daha dikkatli olun diye :mad:

cılgınsivas58
16.09.2009, 23:44
maç çok güzeldi bursa maçı için umut verdi sivas işallah bursayı yeneriz maçın en iyisi ersen ile ibrahim

Besyo_cu
16.09.2009, 23:45
Maçın yıldızı kimdi ? İbrahim Şahin

Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem

Maçta göze çarpanlar ? Kazanma azmi ve hırsımız geri gelmiş

Ne gibi eksiklerimiz var ? Oyun kurucu eksik

Maç hakkında genel yorumunuz ? Hakem sağolsun 3 puan almamızı engelledi yazıklar olsun böyle federasyon ve hakemlere.

cılgınsivas58
16.09.2009, 23:48
maç çok güzeldi bursa maçı için umut verdi sivas işallah bursayı yeneriz maçın en iyisi ersen ile ibrahim
maçın en kötüsü sedattı sizce arkadaşlar mehmet nezaman oynamaya başlaycak haberiniz varmı yasin bu mçta biraz iyi gibiydi sizce

adres58
16.09.2009, 23:48
Ben maçı değerlendirmiyorum. Ataklarımız var golümüz var. Azda olsa düzelme var. Amaaaa, Arkadaşımızın bir tanesi şöyle demiş... Hakeme bir şey diyeceğim terbiyem müsade etmez. Çok doğru konuşmuş. Zaten Trabzonlu Pontus devşirmesi olduğundan sonucun bu şekilde olması gayet doğal. Bakalım hakemliği bırakmış, cak cak öten hakem duayenleri bu maçın kara lekesi olan o adama ne diyecekler. Benimde terbiyemin müsade etmeyeceği o adama sadece Allah belanı versin demekle yetineceğim. Yazıklar olsun. En ufak takdir hakkının verilmediği. Adaletsiz kartların çıkarıldığı, hücuma çıkarken takıma bariz kartlık pozisyonlardaki faulleri geçiştirdiği vedeee aleni bir penaltı kırmızı kartımızı vermediği için ona yukardaki gibi Allah belanı versin diyorum.
Hakemlik bu kadar basite indirgenemez. Hakem komitesi ne yapmaya çalışıyor bu adamı cımbızla çekipmi bize verdiler, neden Trabzon bölgesinden hakem verildi. Neden İzmir Ankara İstanbul Bursa bölgesi dururken taa Pontus dan hakem verildi buna bir türlü mana çıkaramıyorum. Önünde 6 metre 40 cm lik poziyona göz göre göre elle çıkarılan golümüze penaltı kırmızı kart verilmiyor anlam veremiyorum. Tüm yiğidolar camiasını bu maçın hakemi hakkında TFF ve Hakemler Komitesine protestoya çağırıyorum. Tam çıkış aradığımız şu hafta 2 puanımız resmen çalan bu hızrsız hakemi yukarıda da yazdığım gibi Allah havale ediyorum. Bu maçtan aldığı para zehir zıkkım olsun.

efsane5858
16.09.2009, 23:53
yani biraksalar varya hakemi asicaksiniz gecen seneki denizli macinin hakeminide boyle astinizmi siz.gecen sene denizliyi nasil yendik bi hatirlayin

efsane5858
16.09.2009, 23:54
mubarek gun beddua okuyosunuz ayiptir ya

57 Mehmet
16.09.2009, 23:54
izlesen macı daha umutlu yazardın hemserım.bır hakemın sonuca yuzde yuz etkıde bulundugu bır mactı. ınan bu macı bız boyle alsaydık yer yerınden oynardı gecen yılkı gıbı!

TSK EDERIM HEMSERIM BEN DEDIMYA MACI IZLEME FIRSATIM OLAMADI OLAN GIDENI BURADAN TAKIP ETMEYE CALISTIM,DEMEKKI MAC SONRASI BÜLENT HOCAYA DÜSMAN OLAN YORUMCULARIN YAZISINI OKUMUSUM,YETERKI IYI OLALIM GERISI GELIR OZAMAN

efsane5858
16.09.2009, 23:58
maci degerlendirin maci karsimizda rakip yoktu denizli gibi bi takim asla bizim rakibimiz olamaz ama boyle bi takimi yenemedik herkes diyoki iyi oynadik eger siz bu oyuna iyi diyorsaniz sizin futbol bilginizden suphe ederim boyle bi takimi havada karada denizde uzayda ayda marsda nerde olursa olsun yeniceksin fark aticaksin.omrumde denizli kadar kotu takim gormedim bu sene kesin dusecekler boyle oynarlarsa.biz bu takimi bile yenemedik

Metal Gear
16.09.2009, 23:58
yani biraksalar varya hakemi asicaksiniz gecen seneki denizli macinin hakeminide boyle astinizmi siz.gecen sene denizliyi nasil yendik bi hatirlayin

Saçmalamayı ve Trabzon yanlısı olmayı(!) ve sitedekileri de salak yerine koymayı kes!

efsane5858
17.09.2009, 00:01
Saçmalamayı ve Trabzon yanlısı olmayı(!) ve sitedekileri de salak yerine koymayı kes!

ben ne trabzon yanlisiyim nede düsmaniyim burdakileride salak yerine koymuyorum ama senin gibiler yuzunden boyle bi dusmanlik varmis gibide davranamam.

efsane5858
17.09.2009, 00:04
bu sitede en sinir oldugum sey her olay trabzona baglaniyor buna cok kiziyorum

Metal Gear
17.09.2009, 00:05
bu sitede en sinir oldugum sey her olay trabzona baglaniyor buna cok kiziyorum

En sinir olduğun şeyin Trabzonla alakalı bir mesele olması tesadüf mü?:rolleyes:

GuVeN
17.09.2009, 00:05
maci degerlendirin maci karsimizda rakip yoktu denizli gibi bi takim asla bizim rakibimiz olamaz ama boyle bi takimi yenemedik herkes diyoki iyi oynadik eger siz bu oyuna iyi diyorsaniz sizin futbol bilginizden suphe ederim boyle bi takimi havada karada denizde uzayda ayda marsda nerde olursa olsun yeniceksin fark aticaksin.omrumde denizli kadar kotu takim gormedim bu sene kesin dusecekler boyle oynarlarsa.biz bu takimi bile yenemedik

ya sen ne sacmalıyosun arkadas. bu kadar aksılıgın sakatlıgın kovaladıgı bı takım manısa macındakı yorgunlugun ustune denızlıye gıdıp bıde orda kosturdu. bızı evımızde yenen dıyarbakırspor nıye denızlısporu parcalayamadı hafta sonu soylesene? cok abartı olumsuz konusuyorsun. bırden 10 numara futbol mu beklıyosun bılmıyomusun haftalardır nasıl oynuyoruz,denızlı su an dıpte olabılır bızım gıbı ama cok da haksızlık etme. takım bu macta ısık verdı.bıde futbol profosöru gıbı ahkam kesıpde kendını fazla rezıl etme bence. konustukca daha cok batıyorsun..

GuVeN
17.09.2009, 00:07
az once sana trabzonlu etıketı yapıstıranlara ne alaka dıye dusunurken su son mesajınla benıde supheye sokmadınd egıl efsane 5858.. trabzona nıye baglıyomusuz herseyı. hey allahım ya. hakemın futbolculara bakısı bıle bı baskaydı be sen bu macı ızledındemı konusuyon ezbere konusanlardanmısın yoksa..

efsane5858
17.09.2009, 00:08
En sinir olduğun şeyin Trabzonla alakalı bir mesele olması tesadüf mü?:rolleyes:

senin yazilarini okuyorum seninde iki yorumundan birinin trabzonla alakali olmasina ne diycen

GAZİANTEPTEN
Takım eskisinden daha teknik ve güçlü az daga sabır.
Hep destek tam destek;)

1anadoluyildizi

sen simdi gercekten hakem maci etkilemedi mi diyorsun? yani ilk yari ve ikinci yari daha iyi oynayan taraf sivas hem penaltimiz verilmedi ki 1000% penalti, hem belesten sari kart verdi, beles bir kirmizi verdi ,

sence mesela kadire o beles kirmizi kart olmassa kaybedermiydik? denizlinin gol pozisyonu yoktu yahu

Metal Gear
17.09.2009, 00:09
senin yazilarini okuyorum seninde iki yorumundan birinin trabzonla alakali olmasina ne diycen

Evet Trabzonla alakalı..Ama Trabzon'a olan nefretimle alaklı..Benim Trabzon kinim meşhurdur uşağum rahat ol sen!Baltayı taşa vurdun!:rolleyes:

efsane5858
17.09.2009, 00:10
gercekden benim burda trabzonlu oldugumu dusunuyosaniz üyleigimi kendim iptap edeyim ben buraya cogu zaman sizlerle muhabbet icin giriyom.eger trabzonlui yaftasi yapistirildiysa ve sizde buna inaniyorsaniz üyeligimi hemen yetkili birine vereyim dahada girmiyeyim bu siteye

SenSetik
17.09.2009, 00:12
FAHRİ'DEN "PENALTI" İTİRAFI

Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu.

Metal Gear
gercekden benim burda trabzonlu oldugumu dusunuyosaniz üyleigimi kendim iptap edeyim ben buraya cogu zaman sizlerle muhabbet icin giriyom.eger trabzonlui yaftasi yapistirildiysa ve sizde buna inaniyorsaniz üyeligimi hemen yetkili birine vereyim dahada girmiyeyim bu siteye

İsabetli bir karar olur!;)...........

Besyo_cu

Hocam biraz sakin ol seni bilen biliyor. Ancak herkesin eleştirisi de kendisinedir. Bugun hakem gercekten de resmen maçı katletti eleştiriler bu yönde haklı.

57 Mehmet
17.09.2009, 00:14

HEMSERIM KIZGIN OLDUGUNDAN BÖYLE SÖYLÜYORSUN SAKIN ÜYELIYINI IPTAL ETDIRME SONRA PISMAN OLURSUN BEN SENIN SIVASSPORLU OLDUGUNA INANIYORUM.INSALLAH O GÜZEL GÜNLERIMIZ GERI GELECEK VE BU SITEDE TARTISMALAR BITECEK

GuVeN

Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu.

timsah gözyasları bunlar..onada hakkım haram olsun kendı adıma adı herıf bıde macdan sonra cıkıp bız daha ustunduk dıyor sütü bozuk herıf. ulan senın kıvıra kıvıra kendını atman ve elını kaleye gıren topa sokman yuzunden oldu bunlar. bu adı herıfı su an elıme verseler oldurebılırım..

Metal Gear

Hocam;
Baksana sitede bile Fahri'den daha iyi görenler var pozisyonu..:D

SenSetik
17.09.2009, 00:16
Fahri bugün 3 puanımızın çalınmasında yardımcı oyuncu rolündeydi...Baş aktör hakemdi...hakemin penaltıyı görmemesi nasıl kör olmasını gerektiriyorsa, hakemin etkisini görmemekte aynı şeyi gerektiriyor !!!

oquzh4n58
17.09.2009, 00:17
ıstersen das olurummmm oldurdunuz benııı

efsane5858
17.09.2009, 00:18
İsabetli bir karar olur!;)...........

valla sana helal olsun ama sunuda bil senin gibi insanlar yuzunden boyle dusmanliklar cikiyor yaptiginin ayip oldugunu belki bilmiyosun bile cagilsin belliki

SenSetik
17.09.2009, 00:21
valla sana helal olsun ama sunuda bil senin gibi insanlar yuzunden boyle dusmanliklar cikiyor yaptiginin ayip oldugunu belki bilmiyosun bile cagilsin belliki

hocam şuanda bütün gazetelerin ve internet sitelerinin aynı zamanda hamsi forumunun sayfalarında asıl düşmenlik yapanın kim olduğunu görebilirsin...adamlar maçı bile farklı bir gözle izlemişler...bu yüzden bu forumda hiç kimse düşmanlık yaratmakla suçlanmamalı bence.............

GuVeN
17.09.2009, 00:23
hocam şuanda bütün gazetelerin ve internet sitelerinin aynı zamanda hamsi forumunun sayfalarında asıl düşmenlik yapanın kim olduğunu görebilirsin...adamlar maçı bile farklı bir gözle izlemişler...bu yüzden bu forumda hiç kimse düşmanlık yaratmakla suçlanmamalı bence.............

agzına saglık sensetık..................

Metal Gear
17.09.2009, 00:23

Ben Trabzonluyu 2-3 mesajıyla bile tanırım .rahat ol dedim ya!Trabzonluları tanıma konusunda bu sitenin en tecrübelisiyim!:)

SenSetik
17.09.2009, 00:24
bu konuyu dah fazla uzatmasak arkadaşlar asıl konunun dışına çıkıyoruz........

efsane5858
17.09.2009, 00:28
bu konuyu dah fazla uzatmasak arkadaşlar asıl konunun dışına çıkıyoruz........

tamam o zaman ben dua ediyorum sizde amin diyosunuz tamammi ama iyi dusunup amin diyin.allah butun trabzonlularin belasini versin

Besyo_cu
Fahri bugün 3 puanımızın çalınmasında yardımcı oyuncu rolündeydi...Baş aktör hakemdi...hakemin penaltıyı görmemesi nasıl kör olmasını gerektiriyorsa, hakemin etkisini görmemekte aynı şeyi gerektiriyor !!!

Hocam Fahri karakteri gibi kariyeride büyük düşüş içerisinde Önce fb de yetişti sonra rizeye gitti ordan tekrar bjk ordan da dön babam dön dönüyor. Gecen sezon Konyada küme düştü şimdi Denizliyi düşümek üzere. Bizim emeğimizi alın terimizi çalan birisi.

Allah herkesin kalbine göre veriyor bunlara en güzel örnekde fahri...

efsane5858
hadi aminlerinizi bekliyorum buyurun

yigido Atilla
Bu macta Bizim futbolcularin beceriksizliginden maci kazanamadik. Bülen hocanin tek sucu macta 1-0 önde iken Kamanani oyuna almis olsa idi farka giderdik. hizli ayagina hakim iyi sut atan bir kamananla hic zorlanmadan farka giderdik. Malesef hoca cok gec uyandi ama is isten gecmis oldu...Hakem faktörü oyunu etkiledi bir penalti 10 kisi bir denizli nereye kadar dayanacakti oyunun kopma noktasi olurdu,böyle iskarta hakeme mac vermekle verilen onca emege yazik oluyor...

SenSetik
17.09.2009, 00:35
tamam o zaman ben dua ediyorum sizde amin diyosunuz tamammi ama iyi dusunup amin diyin.allah butun trabzonlularin belasini versin

bu duaya amin denilmez hocam.....bence bunları bırakıp asıl konumuza dönelim...lütfen

57 Mehmet
17.09.2009, 00:38
ARKADASLAR BÜLENT HOCAYA KIZIYORUZ AMA KAMANAN NE DURUMDA OLDUGUNU BILMIYORUZ BELKI ADAM SAKAT BELKIDE COK FORMSUZ YOKSA BÜLENT HOCA ONA NEDEN ILK 11 DE YER VERMESINKI CÜNKÜ ONLARI CALISTIRAN KENDISI O HIC ISTERMIKI FORMDA OLAN KAMANANI YEDEK KLÜBESINDE BEKLETMEYI

galipgelen
17.09.2009, 00:42
Şükürler olsun takımımızda ve hocamızda ilerleme var.Güzel oyundan ya da riskli oyundan çok puan maçıydı. Hakkımız 3 iken 1 puan da olsa aldık. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Bülent Hocamızdan da benim beklentim bu.Takım yenemiyorsa yenilmemeli. Oynayan oyuncularımızın pek çoğu formsuz. Kenarda sakatlarımız da çok. Sezonun İlk devresinin sonuna dek özellikle evimizdeki maçlara çok asılıp yenecek, deplasmanda da duruma göre kontratakla en az 1 puan alacağız.Takım eski ve güçlü formuna ulaşınca varsın hocamız gönlüne göre adam oynatsın, ya da risk alsın.
Bu hafta sahamızda Bursasporu tezahüratımızla titretelim.Madem onlar hakemle 12 kişi oluyorlar, biz de sesimizle 12. adam olup durumu eşitleyelim.Bursaya yenilmeyelim. Şu anda puan puandır diyorum.Beraberliklere üzülmeyelim. Yeter ki takımımız her maç üzerine koyarak formunu ve moralini artırsın. Allah yardımcımız olsun şu mübarek günlerde.

UGUR 58
17.09.2009, 02:02
neden bursaya trabzona şuna buna özenelim onlar çatladı bizim gibi olmak için bülent hocaya yapılan istifa seslerinide hiç yakıştıramadım başarıda 15bin kişi adamı alkışlamadı ama 2 maç kaybedildi 15bin kişi istifa diye bağırdı çok büyük haksızlık buraya daha iyi kimin geleceğini düşünüyoruz gelen sadece yeni olur bülent hocadan iyisi gelmez ben hocanın kredisinin çok fazla oldugunu düşünüyorum bu takım nerelerden nerelere geldi düzelecektirde takım bizim hoca bizim arkadaşlar tabiki eleştirelim kızalım ama sahip çıkalım...

Aynen katiliyorum, dere gecerken at degistirilmez.bu takimi yine bülent hoca kurtaracak. bülent hocanin kredisi bu kadar az olmamali.

UGUR 58
17.09.2009, 02:20

efsane kardes bende düsmanliga karsiyim, AMA diger sitelere gir gör metal kardesimize hak vermemek elde degil ,bütün trabzonlular sivasin düsmani.

Echoes
17.09.2009, 09:08
Ben maçı değerlendirmiyorum. Ataklarımız var golümüz var. Azda olsa düzelme var. Amaaaa, Arkadaşımızın bir tanesi şöyle demiş... Hakeme bir şey diyeceğim terbiyem müsade etmez. Çok doğru konuşmuş. Zaten Trabzonlu Pontus devşirmesi olduğundan sonucun bu şekilde olması gayet doğal. Bakalım hakemliği bırakmış, cak cak öten hakem duayenleri bu maçın kara lekesi olan o adama ne diyecekler. Benimde terbiyemin müsade etmeyeceği o adama sadece Allah belanı versin demekle yetineceğim. Yazıklar olsun. En ufak takdir hakkının verilmediği. Adaletsiz kartların çıkarıldığı, hücuma çıkarken takıma bariz kartlık pozisyonlardaki faulleri geçiştirdiği vedeee aleni bir penaltı kırmızı kartımızı vermediği için ona yukardaki gibi Allah belanı versin diyorum.
Hakemlik bu kadar basite indirgenemez. Hakem komitesi ne yapmaya çalışıyor bu adamı cımbızla çekipmi bize verdiler, neden Trabzon bölgesinden hakem verildi. Neden İzmir Ankara İstanbul Bursa bölgesi dururken taa Pontus dan hakem verildi buna bir türlü mana çıkaramıyorum. Önünde 6 metre 40 cm lik poziyona göz göre göre elle çıkarılan golümüze penaltı kırmızı kart verilmiyor anlam veremiyorum. Tüm yiğidolar camiasını bu maçın hakemi hakkında TFF ve Hakemler Komitesine protestoya çağırıyorum. Tam çıkış aradığımız şu hafta 2 puanımız resmen çalan bu hızrsız hakemi yukarıda da yazdığım gibi Allah havale ediyorum. Bu maçtan aldığı para zehir zıkkım olsun.

İmzanda Türklük'den dem vurmuşsun ama cennet vatanımızın en güzide yerlerinden birini Pontus yapmışsın. Tek kelimeyle kendinle çelişmişsin.

kadir0911
17.09.2009, 09:23
benim yorumlari elestìrenler ve maca bakmadim diyenler:
0ben maci izledim ve iyi düsünüp yazdim,asil siz hangi maca baktiniz onu merak ediyom. Bursa macindan sonra o kisilere yazdiklarimi tekrar hatirlatacam!

giants
17.09.2009, 09:55
Denizli macinda Cok farkili bir SivasSpor izledim kosan pres yapan rakibini bozan,alan daraltan,deplasmanda olmamiza ragmen bizdik..ama ben iki oturmamis takimin macindan ziyade asil SivasSporumuzu Bursa karsisinda görecegiz dibime geliyor.... Kamanan konusunda Hocanin tutumunu bende anlamis digilim...Kadir ve ibrahim ikilisine gelince... Özellikle Ibrahim Sahin Takimin 1-0 galip golünüde atmissin oyunu sogutmak,seyirciye kendini alkislatmak,Denizli seyircisinin takimini protestosunun gelecegh bir dakikada her seyi tersine cevirdi.Ibrahim sahin efendi seyirciye el kol hareketleri yapip seyirciyi tahrik etmek kendi takimini provoke etmek karsi takimi futbolcusunu ve seyircisini atesleyen sensin. golü sen attin ama kacan 34 poanninda sorumlusu sensin. Erken havaya girmissin. o takimda oynayan eski arkadaslarin bu ligin en iyilerine cim yoldurttu. aklini basina topla adam gibi oyna. Bülent hocadan torpilinizin degerini bilin senin oynadigin sürede Kamanan oynasa inan bu denizliyer bes atardik. birak kamanani okadar süre Diyara verilen Ülüm oynasa en az iki golde o atardi.Bize 3 Iki hacetden
gelen oyuncu kaybettirdi.Ermana gelince bu oyuncu bu takimin oyuncusu degil Pasör desen degil beceremiyor. ne ofansif nede defansif anlamda etkili olamiyor. Bülent hocaya sesleniyorum biz iki futbolcu verdik bu adama Bize sadece Tum u versinler Ermani geri verelim. tüm bu olumsuzluklara ragmen önemli bir mücadele azmi ve savassan bir SivasSpor vardi. 3 Poani kacirsak bile sahada Terini akitan ve savasan tüm oyuncularimiza tesekkür ediyorum. daha iyi seyleri yapacaklarina inaniyorum cünkü daha iyisini gecmiste defalarca yaptilar. ayrica benim Bu macta yildizim Murat sözgelmezdi. geriden oyunu okumasi oyun kurmasi defansif ve ofansif anlamda katkisi ile bir kez daha yedek birakilmasinin ne kadar haksiz oldugunu bir kez daha kanitladi.

kayayatakci
17.09.2009, 10:11
tüm yigidolara selam .insallah daha iyi oynayacagiz oynarizda bize biraz morel lazim .hakem denen ******** adaletli olsaydi .trabzon bölgesinin hakemi anlasilan kuyruk yarasi var bizden intikam aliyor böyle hakemin ???? olmaz olasica hakem .

giants
17.09.2009, 10:15
Denizli macinda Cok farkili bir SivasSpor izledim kosan pres yapan rakibini bozan, alan daraltan,deplasmanda olmamiza ragmen bizdik..ama ben iki oturmamis takimin macindan ziyade, asil SivasSporumuzu Bursa karsisinda görecegiz gibime geliyor.... Kamanan konusunda Hocanin tutumunu bende anlamis digilim...

Kadir ve ibrahim ikilisine gelince... Özellikle Ibrahim Sahin.... Takimin 1-0 galip... golünüde atmissin... oyunu sogutmak,seyirciye kendini alkislatmak,Denizli seyircisini kendi takimini protestosunun gelecegi bir dakikada her seyi tersine cevirdin .Ibrahim sahin efendi denizli seyircisine el kol hareketleri yapip seyirciyi tahrik etmek.... kendi takimini provoke etmek..ayrica karsi takimi futbolcusunu ve seyircisini atesleyen sensin... Tamam golü sen attin... amaaaaa kacan 3 poaninda sorumlusu sensin. Erken havaya girmissin...seyirciye elkol hareketi,, kendi takim arkadaslarina bir havalar mehmet yildiz fotokopisi olmussun.... Unutmaki O takimda oynayan eski arkadaslarin bu ligin en iyilerine sahalarinda cim yoldurttu. aklini basina topla adam gibi bu takima bu lige ve profosyonellige yakisir oyununu oyna. Bülent hocadan torpilinizin degerini bilin.. senin oynadigin sürede Kamanan oynasa inan bu denizliye bes atardik. birak kamanani o kadar süre Diyara verilen Ülüm oynasa en az iki golde o atardi.Bize 3 poani Iki hacetden gelen oyuncu kaybettirdi.

Ermana gelince bu oyuncu bu takimin oyuncusu degil Pasör desen degil beceremiyor. ne ofansif nede defansif anlamda etkili olamiyor. Bülent hocaya sesleniyorum biz iki futbolcu verdik bu adama Bize sadece Tum u versinler Ermani geri verelim. tüm bu olumsuzluklara ragmen önemli bir mücadele azmi ve savassan bir SivasSpor vardi. 3 Poani kacirsak bile sahada Terini akitan ve savasan tüm oyuncularimiza tesekkür ediyorum. daha iyi seyleri yapacaklarina inaniyorum cünkü daha iyisini gecmiste defalarca yaptilar.

Ayrica benim Bu macta yildizim Murat sözgelmezdi. geriden oyunu okumasi oyun kurmasi defansif ve ofansif anlamda katkisi ile bir kez daha yedek birakilmasinin ne kadar haksiz oldugunu bir kez daha kanitladi.

düzeltme özür.................. .............................. .....

Metal Gear
17.09.2009, 11:42
Ben zaten Murat'ın yedek kalmasını hiçbir zaman anlayamayacağım.Şuan ki en iyi stoperimiz o ama hep yedek..Sola,sağa,stopere ....Nereye koyarsan koy çok iyi oynuyor..

sabanaydn
17.09.2009, 11:57
maçın ilk 20 dakikası çok kötüydük o dakikada musa keleciyi çalımlayarak vuruşunda topu çizgiden çıkardılar.İlk yarıda 3-4 pozisyonumuz vardı.Onların 2 pozisyonu vardı.İkinci yarı kırmızı kart görene kadar (25 dakika) oyunun hakimiydik.Bu dakikalarda ekranda kaleci Akın'ı hiç göremedik. 48. dakikada cihanın kafa topunu çizgide elle kesen fahri kırmızı kart görmeli ve hakem penaltı vermeliydi.Kırmızı kart oyuncularımızı geri çekti ve golü yedik.Buna rağmen uzutmalarda 3 pozizyon bulduk.Futbolcularımız daha dikkatli olsa
maç 5 olurdu.Kaybedilen 3 puana üzülüyoruz ama yinede oyunun geneli olarak ben memnun kaldım.Bu oyunu inşallah diğer maçlarada yansıtırız.

ready
17.09.2009, 12:04
maçın bitimine 10 dakka kalmış sen oyundan atılıyorsun bu ne biçim profosyenellik gol yollarında becerisizlik çabuk gol yeme huyumuz halen devam ediyor

yorumyapıyombenya
17.09.2009, 13:18
Maçın yıldızı kimdi ? İbrahimler

Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem ve Gol kaçırma rekortmeni Musa

Maçta göze çarpanlar ? Azim geri gelmiş

Ne gibi eksiklerimiz var ? 3 puan

Maç hakkında genel yorumunuz ? Her rakip denizli gibi olmaz bu maçı almamız gerekti.

adalı harun
17.09.2009, 13:22
BİZİM TAKIMDa RUH KALMAMIŞ SON 15 DAKİKA OYUNDAN ATILIYORSUN UZATMADA 2 TANE YÜZDE YÜZLÜK POZİSYON BULUYORSUN EGOİŞTLİK YAPIYORSUN SKOR 1 0 OLDUĞUNDA KAMANANI OYUNA ALMIYORSUN YANİ KISACASI TOPÇU NE YAPTIĞNI BİLMİYOR HOCA OYUNU OKUMUYOR İNADINA YİĞİDO İNADINA SİVAS

arif1959
17.09.2009, 17:17
arkadaşlar çok karamsarsınız bu takım düzelecek kafanızı fazla yormayın hem bülent hoca gitse kim gelecek bu takıma bülent hocadan başkası yakışmaz bu işler maddiyata bakıyor yani nekadar ekmek okadar köfte hesabı neyse siftahı denizliden yaptık bereketi allahtan yavaş yavaş sakatlar düzeldimi olay tamam

SEVDAMSIN58
17.09.2009, 18:35
YORUMLARI OKUDUM SIMDI COK DA TAMAM DEGILIM BEN BU HALE GELISIMIZIN SEBEBINI ELIMIZDEKI KILIT OYUNCULARI ORNEGIN BILICAYI ARKADASIN A PESKES CEKMESI ARDINDAN IYI BILMIYORUM AMA ARASTIRMAK LAZIM BU ERMAN BASKANIN YADA YONETIMDE SOZ SAHIBI OLAN BIRININ AKRABASIMI YADA TUM VE SILLAYI VERIP BU TAVUK COBAN LIGI BILE YAPAMAYAN ADAMI YESIL SAHALARA SOKMANIN MANTIGI NEDIR IBRAHIM SAHIN DE KIM SEZONUN SON MACINDA KAFAYLA BIR GOL ATMISTI BASKAN HAYRAN KALDI GALIBA KADIR KIM NE IS YAPAR BU ADAM HA DUNDE GORDUK NE IS YAPAR DAHA TAKIMA KARINCA KADAR YARDIMCI OLMADAN TAKIMI YARI YOLDA BURAKIR BIRDE KAVUK MU VAR KAVAK BILE OLAMAZ ONUN YERINE KAVAGI KOYSANIZ TOP CARPAR DA BIR ISE YARAR BARI EGER TEKRARLIYORUM EGER BU TRANSFERLERI BULENT HOCA YAPTIYSA KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA ISTIFA ETSIN ARKADAS AMA EGER BU TRANSFERLERI BULENT HOCA DEGILDE YONETIM YAPTIYSA BULENT HOCANIN YERINDE OLUYUM BIR GUN DURMAM ISTIFA EDERIM CUNKU FUTBOL COBAN ISI DEGIL COBANIN SURUNUN PESINDEN GITTIGI GIBI GIDILMIYOR SAKSIYI CALISTIRMAK VE DOGRU KARARI SANIYEDEN DAHA ERKEN VEREBILME OYUNUDUR
HA BIRDE ERSEN I UNUTTUM ALLAH ASKINA ERSENIN OYNADIGI MACLARI NOSTALJI OLARAK GOSTERIYORLAR SIMDI LIG TV DE KALDIKI OZAMANDA BIR HALT YAPTIGI YOK SIIRT JETPA YI BATIRDI DEFOLUP GITMISTI KIM ARADI BUNU NASIL BECERDINIZ BOYLE BIRINI BULUP SIVASSPOR A GETIRMEYI GERCEKTEN COK CALISMISTIR BUNU BULUP BIZIM BASIMIZA BELA EDEN ADAM HELAL OLSUN ANCAK BU KADAR BUYUK KAZIK ATILABILIRDI SIVASSPOR A BENIM GORDUKLERIM BUNLAR HEMSERILERIM BU GIDISLE BIZ LIGDE TUTUNAMAYIZ KIMSE DEMESINKI GECEN YIL OVUNDUGUNUZ SIVASSPORUN TEKNIK DIREKTORUNU VE YONETIMINI BUGUN YERE VURUYORSUNUZ CEVAPLAYIM ONLAR BASARMAK ICIN ORDALAR ELBETTE BUYUK BASARILAR GOSTERMEK ZORUNDALAR BEN INANIYORUMKI KARSILIGINIDA ALIYORLARDIR BEN YORUMUMU YAPAR GORDUGUM DOGRULARI SOYLERIM AGIRDA OLSA

Mursallı yiğido
17.09.2009, 21:29
6 hafta sonra 1 puan alabildik.Üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım.

_bling_lady-
17.09.2009, 21:35
allaha sükür bir buan aldik
insallah kötü gidisin sonudur bu bir puan

abdullah58
17.09.2009, 21:59
YORUMLARI OKUDUM SIMDI COK DA TAMAM DEGILIM BEN BU HALE GELISIMIZIN SEBEBINI ELIMIZDEKI KILIT OYUNCULARI ORNEGIN BILICAYI ARKADASIN A PESKES CEKMESI ARDINDAN IYI BILMIYORUM AMA ARASTIRMAK LAZIM BU ERMAN BASKANIN YADA YONETIMDE SOZ SAHIBI OLAN BIRININ AKRABASIMI YADA TUM VE SILLAYI VERIP BU TAVUK COBAN LIGI BILE YAPAMAYAN ADAMI YESIL SAHALARA SOKMANIN MANTIGI NEDIR IBRAHIM SAHIN DE KIM SEZONUN SON MACINDA KAFAYLA BIR GOL ATMISTI BASKAN HAYRAN KALDI GALIBA KADIR KIM NE IS YAPAR BU ADAM HA DUNDE GORDUK NE IS YAPAR DAHA TAKIMA KARINCA KADAR YARDIMCI OLMADAN TAKIMI YARI YOLDA BURAKIR BIRDE KAVUK MU VAR KAVAK BILE OLAMAZ ONUN YERINE KAVAGI KOYSANIZ TOP CARPAR DA BIR ISE YARAR BARI EGER TEKRARLIYORUM EGER BU TRANSFERLERI BULENT HOCA YAPTIYSA KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA ISTIFA ETSIN ARKADAS AMA EGER BU TRANSFERLERI BULENT HOCA DEGILDE YONETIM YAPTIYSA BULENT HOCANIN YERINDE OLUYUM BIR GUN DURMAM ISTIFA EDERIM CUNKU FUTBOL COBAN ISI DEGIL COBANIN SURUNUN PESINDEN GITTIGI GIBI GIDILMIYOR SAKSIYI CALISTIRMAK VE DOGRU KARARI SANIYEDEN DAHA ERKEN VEREBILME OYUNUDUR
HA BIRDE ERSEN I UNUTTUM ALLAH ASKINA ERSENIN OYNADIGI MACLARI NOSTALJI OLARAK GOSTERIYORLAR SIMDI LIG TV DE KALDIKI OZAMANDA BIR HALT YAPTIGI YOK SIIRT JETPA YI BATIRDI DEFOLUP GITMISTI KIM ARADI BUNU NASIL BECERDINIZ BOYLE BIRINI BULUP SIVASSPOR A GETIRMEYI GERCEKTEN COK CALISMISTIR BUNU BULUP BIZIM BASIMIZA BELA EDEN ADAM HELAL OLSUN ANCAK BU KADAR BUYUK KAZIK ATILABILIRDI SIVASSPOR A BENIM GORDUKLERIM BUNLAR HEMSERILERIM BU GIDISLE BIZ LIGDE TUTUNAMAYIZ KIMSE DEMESINKI GECEN YIL OVUNDUGUNUZ SIVASSPORUN TEKNIK DIREKTORUNU VE YONETIMINI BUGUN YERE VURUYORSUNUZ CEVAPLAYIM ONLAR BASARMAK ICIN ORDALAR ELBETTE BUYUK BASARILAR GOSTERMEK ZORUNDALAR BEN INANIYORUMKI KARSILIGINIDA ALIYORLARDIR BEN YORUMUMU YAPAR GORDUGUM DOGRULARI SOYLERIM AGIRDA OLSA

Vallaha bence bülent hocada gönderdigi futbolculara simdi üzülüyordur ama elden birsey gelmiyor-gittiler bu saatden sonrada artik onlari unutacagiz

Varan 1
eger bu transferi bülent hoca yaptiysa -su erman denen zavalliya karsilik tum ve syllayi vermis ya hemide ikisinide kendisi iyi taniyor-vallaha bülent hocanin futbol bilgisi tartisilir-ya bu adam 2 lig oyuncusu be denizliye karsi 100% lük golü atamadi-degil 2 oyuncuya karsilik tumun ölüsü bile ondan iyi

Varan 2
ey bülent hocam senin yinede arkandayim nasilki gecen yil sen bizim herseyimizdin yinede sen bizim herseyimizsin ve yigidolarin hocasisin .yaliniz sunu bilmek isterim aldigin hicbir yabanciyi oynatmiyorsun
sebepi ne veya o yabanciyi külübede bekletiyorsun yil sonunda yolluyorsun
yabancilara güvenmiyorsan niye aliyorsun sana uymuyacaksa neden aliyorsun
simdi senin aldigin yabancilar takimi kurtarmasi lazim degilmi
alsana cvetkov vardi nesini begenmedin
sergio hic oynatmadin
yeni transferlerimiz neden oynatmiyorsun-veya yararlanmayacaktin niye aldirdin kardesim
diyarbakirin-kayserinin-genclerin -antepin yabancilarina baksana adamlar her macta döktürüyorlar

Varan 3

Denizli macini iyi oynadik pozisyonumuz var demeyin
bu ligde düsecek ilk takim denizli bu mac bize örnek olamaz

Varan 4

Bu mactan 3 puan alamadiysak önce hoca suclu kamanani gec aliyor maca
rakipi yipratamadik tamda rakip sahada bos alan bulmustuk 10 kisi kalinca tam kamananin maciydi

ve kazma ERMAN o golü atsaydi simdi 3 puanla dönecektik sen onuda atamadiktan sonra daha neye yararsin be

ve hayrettin be kardesim futbol hayatinin sonuna geldin o zavalli ahmet hayatinda senin sayende ilk defa gol atiyor
adama sen orada niye kafa vurduruyorsun

Zurnanin son deligi HIRSIZ HAKEM
Tek kelimeyle 2 sezon önceki trabzonspor-sivasspor macinda cikan olaylarin hala etkisinde kalarak
resmen 70 milyon türkiyenin gözünün icine bakarak sivasin 3 puanini caldi derim
adam 1 trabzonlu olarak -trabzonun intikamini iste böyle alir
yaziklar olsun sana
bu dünyada sana gücüm yetmiyor ama
öteki dünyada senden hakkimi alacagim (Abdullah yilmaz) senin yüzünden sabaha kadar üzüntüden uyuyamadim Hirsiz hakem
sana küfür etmiyorum etmiyecegimde biz sivaslilara küfür etmek yakismaz sadece sana beddua ediyorum
sen beni nasil üzdüysen
sen nasil sivasin 3 puanini caldiysan
ALLAH TA SANA ACILARIN EN BÜYÜGÜNÜ YASATSIN DILERIM
hirsiz hakem bu dünyada yüzün gülmesin insallah
AMIN

abdullah58
17.09.2009, 22:17
yoruma gerek yok
BAS AKTÖR HIRSIZ HAKEM TRABZONDAN GELDI DENIZLIDE SIVASIN 3 PUANINI CALDI VE GITTI
OYNATANLAR DANSÖZ NURIYE SAGLAM KIVIRIYOR
OYNAYAN DANSÖZ PARDON KIVIRAN DANSÖZ FAHRIYE TATAR
FAZLA YOTUMA GEREK YOKKI

furkancfc
18.09.2009, 14:15
skora bakarak mi???

Senin Allah Belanı Versin Nasıl SİVASLISIN SEN BE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM BEN SENDEN

kadir0911
18.09.2009, 15:58
Senin Allah Belanı Versin Nasıl SİVASLISIN SEN BE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM BEN SENDEN

Dogru konus aptal gerizekalimisin nesin kimsin de beddua okuyorsun, ben sana nasil sivasli oldugumu söyleyim mi iyi oku:
Yurt disinda yasiyorum, bugüne kadar sivasin bütün maclarini canli radyodan dinledim, canli gösterdikleri zaman sivasspor formami giyip kahvdelerde orda burda fb, gs, bjk ve trabzonlularin arasinda tek sivasli olarak maclari izledim ve bagirip cagirip takimimi destekledim.
Ben takimi desteklemek icin her sene 2-3 cesit forma ve bu sene store dan bütün ürünleri almisim. Yaz tatililerim bu sene fikstüre henüz ilk defa uyudu ve statda anderlecht ve trabzon maclarina bakabildim, marathon'da yerimi aldim ve takimi destekledim.
TERBIYESIZ!

sofularlı34
18.09.2009, 20:04
her kesin düşünceleri olabilir.tabi sorunlar belirlerken çözümleri de belirtmek lazım.biri si gitsin ama derken yerine kimi hangi parayla gelsin diyecek kadar net olmak gerekli.ve her şeyden önemli olan burda sitede amac beraberlik dayanışama.birbirimizi her şeyden önemlisi beraberliğimizi bozacak söylemlerden kaçınmalıyız.kazanırız kaybederiz üzülürüz seviniriz ama birbirimizi sevmeliyiz,anlamalıyız dinlemeliyiz.Kimsenin ne kadar Sivassporlu olduğunu kimse ölçemez.bizim sevgimiz beraberliğimizin büyüklüğü Sivasımızın gücüdür.....

ercan_dpinar
18.09.2009, 21:18
geçen maçlara oranla daha iyiydik yalnız son vuruşlarda başarısızdık

ercan_dpinar
18.09.2009, 21:23
her kesin düşünceleri olabilir.tabi sorunlar belirlerken çözümleri de belirtmek lazım.biri si gitsin ama derken yerine kimi hangi parayla gelsin diyecek kadar net olmak gerekli.ve her şeyden önemli olan burda sitede amac beraberlik dayanışama.birbirimizi her şeyden önemlisi beraberliğimizi bozacak söylemlerden kaçınmalıyız.kazanırız kaybederiz üzülürüz seviniriz ama birbirimizi sevmeliyiz,anlamalıyız dinlemeliyiz.Kimsenin ne kadar Sivassporlu olduğunu kimse ölçemez.bizim sevgimiz beraberliğimizin büyüklüğü Sivasımızın gücüdür.....

çok güzel yazmışsın kardeş katılmamak olmaz umarım herkes senin gibi düşünür herkesin fikrine saygı duymak lazım herkes kendi fikrini söylemezse eleştiri olmaz

efendigardaş
18.09.2009, 21:36
SİVASSPOR BU MAÇTA DAHA İSTEKLİ OYNADI TAKIMDA GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE DÜZELME VAR MAÇIN YILDIZI İBRAHİM ŞAHİN MAÇIN KÖTÜSÜ HAKEM EKSİKLERİMİ İSE ERSEN İSTEDİĞİ HAVA TOPLARINI ALAMIYOR YERDEN OYNAMAYIDA BECEREMİYORUZ.SELAMLAR.:mad:

efendigardaş
18.09.2009, 21:48
ARKADAŞLAR BU KADAR KARAMSAR OLMAYIN BİZDEN DAHA KÖTÜ TAKIMLAR VAR BAZI ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK BAŞKAN VE BÜLENT HOCA İSTEDİKLERİ ADAMLARI ALAMADILAR GELENLERDE SİVASI BEĞENMEYİP GİTTİLER.ŞUANDAKİ TAKIM İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK SABREDİP BEKLEYECEĞİZ DAHA İYİ OLACAĞIZ SİVASLIMA KARAMSARLIK YAKIŞMAZ.SELAMLAR.