Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Store İnternette

SivasSpor.Com
14.09.2009, 15:41
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/sivaslogo2.jpg

Sivassporumuzun tüm ürünlerinin satışının yapılacağı Sivasspor Sanal Satış Mağazası Sivasspor Store yakında hizmete giriyor.

Sivasspor un ürünlerini almak isteyenler,Sivasspor ile ilgili ürün bulamıyoruz,orijinal ürün istiyoruz diyenler
Sivasspor Store size çok yakın. Bir tık la Sivasspor un istediğiniz ürününe sahip olacaksınız

http://www.store.sivasspor.org.tr

sivasspor.org.tr

yener_sahin
14.09.2009, 15:41
http://sivasspor.org.tr/images_up/duyuru.jpg

Sivasspor Store İnternette

Sivassporumuzun tüm ürünlerinin satışının yapılacağı Sivasspor Sanal Satış Mağazası Sivasspor Store yakında hizmete giriyor

Sivasspor un ürünlerini almak isteyenler,Sivasspor ile ilgili ürün bulamıyoruz,orijinal ürün istiyoruz diyenler

Sivasspor Store size çok yakın. Bir tık la Sivasspor un istediğiniz ürününe sahip olacaksınız..

Klup resmi siteden bu açıklamayı yaptı...Bu konu ile ilgili fikri ve isteği olanlar bu başlıkda fikirlerini dile getirsinler...

şimdilik satıldığını öğrendiğim ürünler;

A TAKIM,--->Formalar,Antrenman Grubu,Kamp Grubu
TARAFTAR 12--->Tshirt 09 ŞapkaSaatKozmetikAtkı-Şal-Eldiven
SİVASKIDS
AKSESUAR
ÖZEL ÜRÜNLER
EV TEKSTİLİ

sinangumus
14.09.2009, 15:44
Lig başladığında beri Sivas sporla ilgili en güzel haber bence
Gurbette olan artık ürün alırlar ürün alsınlarki Sivasımız kalkınsın

yener_sahin
14.09.2009, 15:45
Yetkili bir ağızdan aldığım habere göre uzun zamandır beklediğimiz şey inşallah bir aksilik olmazsa bu akşam başlıyor.Herkese hayırlı olsun.

Salim58
14.09.2009, 15:56
hayırlı olsun güzel birşey tabi

yener_sahin
14.09.2009, 15:59
Siteye şimdi üye oldum.Heralde ilk üyesi de benim :D

izmirliyigido
14.09.2009, 16:08
Çok güzel bir haber. İşte bundan sonra gurbette olanlara iş düşüyor. Hem alıp mutlu olun, hemde kulübe yardım etmiş olun. Sivasspor'umuza hayırlı olsun.

AYK

oNuR
14.09.2009, 16:16
Sivas dışında yaşan hemşehrilerimiz için iyi bir haber.Geç bile kalınmıştı bu uygulamada

sevda58
14.09.2009, 16:26
simdi hangi linkten bu siteye giriyoruz??

07reis58
14.09.2009, 16:37
simdi hangi linkten bu siteye giriyoruz??

kadir0911
14.09.2009, 16:42
Ürünler insallah lisansli olur, yoksa bir ise yaramaz.....

sevda58
14.09.2009, 16:46

tesekkur ettim de, ama neden resimleri cikmiyor, sadece fiyatlari cikiyor?

urunler lisanslimi?

Ufuk Karabey
14.09.2009, 16:48
1. ağızdan cevap veriyim yorumlara

1 ürünler lisanslı sivassporstorede satılan ürünler ile aynıdır
2 resimler şuan kulüpten bize iletiliyor biter bitmez koyacağız
3 site daha bitmedi resimleri görememeniz normal :)
4 siteyi akşam açmayı düşünüyoruz ancak tasarımı değişecek birkaç günde güncellemesi sürer bu arada alışverişinizi yapabilirsiniz yine

zaralı19
14.09.2009, 17:03
bende üye oldum saolun açtığınız için

kadir0911
14.09.2009, 17:06
ürünler lisanslı sivassporstorede satılan ürünler ile aynıdır

yine orijinal adidas ürünler yok desene...pes vallah...

dülger58
14.09.2009, 17:54
SİVASSTORE SİVASSPORA VE SİVASLILARA HAYIRLI OLSUN...GEÇ KALINMIŞ BİR OLAY SİVASSPOR ŞAMPİYONLUGA OYNARKEN AILMIŞ OLSAYDI ÇOK ÜRÜN SATACAGINDAN EMİNİM.ŞU ANDA MALUM DURUMUMUZ GEREGİ İSTENİLEN DURUMDA BİR ŞATIŞ OLMAZ...

BENDE ÜYE OLDUM.İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE DENİZLİ MAÇI İLE BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEGİZ.......

GuNaY
14.09.2009, 18:00
Tebrikler Sivasspor A.Ş.

Bir satış sitesi yapıp yayına sokmak için 4 yıl kısa bir süre :confused:

subasi29
14.09.2009, 18:32
bu haber super be helal olsun sonunda bizide dusunebildiler eee sımdi alisveris zamani haydin gidik lo

abdullah58
14.09.2009, 18:43
Nasil yani internetten satin aldigimiz formalar felan postaylami gelecek

peki yurt disinada gelecekmi,onuda bilelim

velibircan
14.09.2009, 19:59
Hayırlısı Olsun...Ürün Çeşitliliği Lazım...

58isa58
14.09.2009, 20:08
hayırlı ugurlu olsun,bizlerde artık üstümüze düşeni yapıp alcağız formalarımızı...

enesarslan
14.09.2009, 20:43
hayırlı uğurlu olsun hala fotoğraflar eksik, eski sezon formaları satılıyor :mad: ayrıca ürün çeşitliliği az, inşallah daha da güzelleşecek :)

emre41
14.09.2009, 20:57
Yeni sezon formaları yok ama. Mavi forma istiyorum ben. Mavi forma gelecek mi; bilen var mı?

kadir0911
14.09.2009, 20:58
Bekledigimin gerisinde kaldi, store deki satilan ürünler orijinal ürünler maglesef yok...

Murat ARICI
14.09.2009, 21:10
bu sene sivasspordan eldığım en iyi hatta tek iyi haber..

okaliptus58
14.09.2009, 22:05
bu cok güzel bir haber arkadaslar yanliz avrupadanda siparis verebiliyormuyuz bu konuda bilgi verebilirmisiniz tsk.

izmiriyigidosu
14.09.2009, 22:13
arkadaşlar bu site çok iyi olmuş istediğimiz zaman istediğimiz ürünü alabiliriz özellikle gurbetçi hemşerilerimiz için iyi olmuş bu siteyi kuranların ellerine sağlık yalnız ürün çeşitliliği artarsa daha iyi olur

sivaslı yıldız
14.09.2009, 22:23
http://sivasspor.org.tr/images_up/duyuru.jpg

Sivasspor Store İnternette...

Bu sezon takımımızla ilgili alacağımız en iyi haber bu olmaz umarım..:)

Yalnız ben burda başka bişeye çok şaşırdım; konu senin açtığın haliyle kalmış Yener.. Normalde aynı konunun, aynı başlıkla, yeniden açılması gerekiyordu..:)

GuVeN
14.09.2009, 22:41
ARTIK YENI FORMALARI BEKLIYORUZ sitenın acılması buyuk bı asama sırada sıtenın renklendırılmesı ve urunlerın cesıtlendırılmesı gerekıyor. takımın sırf forması degıl ıdmanlarda gıydıgı esofmanlarında sortlarına tısortlerıne kadar orjınal adıdas urunlerıde satılmalı..

kocakss58
14.09.2009, 23:33
battaniye vardı.yorgan,yastık,kazak,cd onları koymamışlar mı?

GurbetciYigidom
14.09.2009, 23:35
Hayirli Ugurlu olsun Uzun Zamandir bekliyorduk bu habere cok sevindim ,Insaalah güzel ürünleri satisa korlar.

zaralı19
14.09.2009, 23:40
daha site tam bitmemiş arkadaşlar bütün ürünleride koyacaklardır

GurbetciYigidom
14.09.2009, 23:55
güzel olmusta arkadaslar galiba Yurtdisina göndermiyorlar.Eger yurtdisina gönderilmiyorsa hic isimize yaramaz.üstelikte avrupadan daha cok siparis alacaklari kesin,türkiyede yasayanlar zaten Sivasspor ürünlerini her yerden temin edebilirler.

Burack
14.09.2009, 23:57
güzel olmusta arkadaslar galiba Yurtdisina göndermiyorlar.Eger yurtdisina gönderilmiyorsa hic isimize yaramaz.üstelikte avrupadan daha cok siparis alacaklari kesin,türkiyede yasayanlar zaten Sivasspor ürünlerini her yerden temin edebilirler.

Abi orda hata var, yurtdisini en sona yazacaklarina,Yozgat tan sonra yazmislar siralama boyle: Yozgat, Yurt Disi, Zonguldak...

Bu arada super bi haber bu Manisa maçini yenseydik bu kadar sevinmezdim. :D

hoLiGan Enes
15.09.2009, 01:01
Tebrikler süper birşey 5 milyon Sivaslı artık istediğini alabilecek....site henüz yapım açamasında zamanla güzelleşir bunu yaptılarya helal olsun....

GuVeN
15.09.2009, 01:25
butun urunlerı bulabılcegımız bı sıte olursa tadından yenmeyecek:)

yener_sahin
15.09.2009, 01:46
antreman ürünleri diye storedeki ürünler konulmuş,onları kimse almaz ne polar polara benziyor nede eşofmanlar bir şeye benziyor.Murat spora kaldık yine..Umarım bunda da bir düzeltmeye giderler.tek olmayan ordaji şort onu da alalım bakalım heralde 2 sene daha sadece atkı alıp hediye edip duracaz...

SenSetik
15.09.2009, 02:47
ürün yelpazesi çok dar ...................

gül5858
15.09.2009, 02:59
Gerçekten muhteşem artık istediğimi alabileceğim......

darkhe
15.09.2009, 03:44
azönce bende üye oldum ama henüz çok eksiği var.

aykut5823
15.09.2009, 04:17
böyle store olmaz topçular antremanda bunları mı giyiyor... adidas ürünlerini istiyoruz özellikle mavi forma....

sewaz58
15.09.2009, 05:04
Daha açılır açılmaz eleştiri yağmuruna tutmanın alemi yok,eminim en kısa zamanda düzelecek ve bize alışveriş yapabileceğimiz geniş seçenekler sunacaktır.. Şimdiden kim düşündüyse sağolsun,bu ve bunun gibi seçenekleri arttırdığımız sürece taraftar yalnız konuşan değil destekte veren konuma gelecektir,bu kadar seyirciyi kimse bulamaz,o yüzden seyredeni de çekmek gerekir biraz ...

MURAT SARI
15.09.2009, 07:33
SİTEYE GİRDİM ÜRÜNLERİ YETERSİZ GÖRDÜM AMA YİNEDE BİR TAKIM EŞOFMAN VE TİŞÖRT SİPARİŞİ VERDİM BAKALIM BU OLAYIN NE KADAR CİDDİYETİNDELER ÜRÜNLER ELİME GEÇİNCE GÖRECEGİM GEÇENLERDE SATIŞ MAGZASINI BAYAGI ELEŞTİRMİŞLERDİ HADİ HAYIRLISI DİYELİM AMA KU KADAR AZ ÜRÜNLE BU İŞ OLMAZZZZ.

SAYGILARIMLA MURAT SARI

MURAT SARI
15.09.2009, 07:36
MAVİ FORMA BENCE UGURSUZ GELDİ HİÇ BEGENMEDİM KLASİK FORMAMIZ DAHA GÜZEL

SAYGILARIMLA MURAT SARI

kocakss58
15.09.2009, 08:34
çorapları da var.çorap çeşitleri çok güzel....

mysuskunx
15.09.2009, 08:38
GEÇ KALMIŞ BİR YENİLİK YİNEDE KUTLUYORUM YÖNETİMİ....

ozbss07
15.09.2009, 09:41
Gerçekten iyi bi düşünce keşke tv kanalı da açılsa sivassporumuza hiç değilse maddi destek olur böyle şeyler arada bir tv kanalında bi program olur hem ürünleri tanıtır hemde telefon numarasıyla sipariş alır yani güzel bişe olur destekk

turko H4as
15.09.2009, 11:35
walla abiler avrupaya formada gelse çok ii olacak 2007.2008 sezonun formasini giyiyorum halen turkiyeye en son gitmemmden almistim FRANSAY BIR FORMA CI OLSA NE GUZEL OLUR ,,? DEGIMI

atababa111
15.09.2009, 13:24
Bu haber hepimizi mutlu etti sanırım. Fakat adidas ürünlerinin olmaması can sıkıcı.yakın zamanda ürün yelpazesinin genişleyeceğinden süpheniz olmasın çünkü 4 yılda ancak bir site kurabilen içine sadece 3 tane yan sanayi ürün koymaz herhalde.

yener_sahin
15.09.2009, 14:18
BEYLER LÜTFEN BU SIKINTILARINIZI ERİNMEYİN ÜŞENMEYİN ERTELEMEYİN VE KLUBÜN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN DİLE GETİRİN.SİTEYİ YAPAN ABİMİZ İSTEKLERİMİZİ YÖNETİME BİLDİRECEĞİNİ SÖYLEDİ.BİZE ULAŞIN KISMINDAN ATACAĞINIZ HER BİR MAİL SIKINTILARIN HABERDAR EDİLMESİNE VE ÇÖZÜM BULMASINA SEBEP OLACAKTIR.BURDAN HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN TABİRİ CAİZSE HER TÜRLÜ SIKINTINIZI STORE KONUSUNDA DİLE GETİRİN.SAYGILI OLARAK BUNU İSTEMEK HAKKIMIZ,GENİŞ BİR ÜRÜN YELPAZESİ VE DAHA KALİTELİ ÜRÜNLER İSTİYORUZ...

İSTEKLERİNİZİ GÖNDERMEK İÇİN : http://www.sivasspor.org.tr/iletisim-ss.php ADRESİNİ KULLANIN BEN BİRAZDAN KENDİ YAZDIĞIMI BURDAN PAYLAŞACAM.HERKES ÖNCE GÖNDERSİN SONRA YAZDIĞINI BURDAN YAYINLASIN...

yener_sahin
15.09.2009, 14:36
Sivasspor Klübü başkanı Sayın Mecnun OTYAKMAZ'a ;

Başkanım bizler Sivasspor taraftarları olarak bir çok konuda sizden memnunuz.Ama bazı konularda sıkıntılarımız var.Bunlardan şimdi belirtmek istediğim iseklübümüzün resmi ürünlerinin satıldığı store mağazamız.Ben şehir dışında okuyan bir öğrenci olarak yıllık klube verdiğim para belki çok önem arzetmeyebilir.Ama storeden bir yıldır belkide ufak tefek ürünler haricinde hiç bir ürün almıyorum.Artık bütün arkadaşlarıma sadece rozet ve siyah renk değiştiren bardakları alıp hediye etmekden usandım.Şimdi onlarıda bıraktım ve sadece atkı alıp hediye ediyorum.

Bir taraftar olarak sadece orjinal forma alıp geriye çekilmek istemiyorum.Storede daha geniş bir ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler istiyoruz.Bunu hocamızla karşılaştığımızda da dile getirdik ama bizim bütçemiz fenerıum değil ki ancak bu kadar oluyor dedi.Ama inanıyorum ki siz dikkat gösterir ve dile getirirseniz bizlere bir çözüm sunarsınız.Storeyle ilgilenen yöneticimizin ilgisizliği aşikar olarak ortada.Ordaki çalışan görevli bir senedir bizleri uytmaktadır.Sürekli yeni ürünler geleceğini söylüyor ama tek bir ürün gelmiş değil.Çok satılan örneğin siyah kupa bardak ve SS armalı gri tişört de tekrardan temin edilmedi.Sürekli gelecek diye ifade edildi ama sadece başından savdı bizleri.

Sizden istirhamımız store sanal satış sitesine daha fazla önem verdirmeniz.Bizim gibi şehir dışında olan sivassporluları çok sevindiren bir gelişme oldu.Ama siteye baktığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.Antreman ürünlerini almak istiyorum ama orda belirtilen ürünler antreman ürünleri değil storedeki kalitesiz polar ve pijamalar.Futbolcuların üzerlerindekinin o olmadığını biliyorum.Ve store harici o ürünleri satan spor mağazalarınada o parayı kazandırmamak için almıyorum.Lütfen biraz geniş bir ürün yelpazesi olsun hiç değilse yeni sezon formalar,özellikle mavi forma ve bir kaç ürün storede satışa sunulsun.

Storede kredi kartına taksit seçeneği yok,ve orda çalışan kişiden biraz daha güler yüz istiyoruz.Umarım şikayetlerimizi değerlendirir ve en kısa zamanda bilgilenmemizi sağlarsınız.

Saygılarımla Yener ŞAHİN

zaralı19
15.09.2009, 14:44
Sivasspor Klübü başkanı Sayın Mecnun OTYAKMAZ'a ;

Başkanım bizler Sivasspor taraftarları olarak bir çok konuda sizden memnunuz.Ama bazı konularda sıkıntılarımız var.Bunlardan şimdi belirtmek istediğim iseklübümüzün resmi ürünlerinin satıldığı store mağazamız.Ben şehir dışında okuyan bir öğrenci olarak yıllık klube verdiğim para belki çok önem arzetmeyebilir.Ama storeden bir yıldır belkide ufak tefek ürünler haricinde hiç bir ürün almıyorum.Artık bütün arkadaşlarıma sadece rozet ve siyah renk değiştiren bardakları alıp hediye etmekden usandım.Şimdi onlarıda bıraktım ve sadece atkı alıp hediye ediyorum.

Bir taraftar olarak sadece orjinal forma alıp geriye çekilmek istemiyorum.Storede daha geniş bir ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler istiyoruz.Bunu hocamızla karşılaştığımızda da dile getirdik ama bizim bütçemiz fenerıum değil ki ancak bu kadar oluyor dedi.Ama inanıyorum ki siz dikkat gösterir ve dile getirirseniz bizlere bir çözüm sunarsınız.Storeyle ilgilenen yöneticimizin ilgisizliği aşikar olarak ortada.Ordaki çalışan görevli bir senedir bizleri uytmaktadır.Sürekli yeni ürünler geleceğini söylüyor ama tek bir ürün gelmiş değil.Çok satılan örneğin siyah kupa bardak ve SS armalı gri tişört de tekrardan temin edilmedi.Sürekli gelecek diye ifade edildi ama sadece başından savdı bizleri.

Sizden istirhamımız store sanal satış sitesine daha fazla önem verdirmeniz.Bizim gibi şehir dışında olan sivassporluları çok sevindiren bir gelişme oldu.Ama siteye baktığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.Antreman ürünlerini almak istiyorum ama orda belirtilen ürünler antreman ürünleri değil storedeki kalitesiz polar ve pijamalar.Futbolcuların üzerlerindekinin o olmadığını biliyorum.Ve store harici o ürünleri satan spor mağazalarınada o parayı kazandırmamak için almıyorum.Lütfen biraz geniş bir ürün yelpazesi olsun hiç değilse yeni sezon formalar,özellikle mavi forma ve bir kaç ürün storede satışa sunulsun.

Storede kredi kartına taksit seçeneği yok,ve orda çalışan kişiden biraz daha güler yüz istiyoruz.Umarım şikayetlerimizi değerlendirir ve en kısa zamanda bilgilenmemizi sağlarsınız.

Saygılarımla Yener ŞAHİN

çok iyi yazmışsın eline diline sağlık yener kardeş evet biz çeşit istiyoruz mesala geçensene bu başarı tesadüf değildir diye maçdan sonra tişörtlerle gezmişlerdi onlar basıla bilirdi yanlış hatırlamıyorsam

yener_sahin
15.09.2009, 14:45
çok iyi yazmışsın eline diline sağlık yener kardeş evet biz çeşit istiyoruz mesala geçensene bu başarı tesadüf değildir diye maçdan sonra tişörtlerle gezmişlerdi onlar basıla bilirdi yanlış hatırlamıyorsam

valla mücahit mesajını anında ilet,sağolsun resmi sitenin yöneticisi olan abimiz bizzat ilgileniyor.Ve mesajımı ilettiğini söyledi.derdi sıkıntısı isteği olan bildirsin.Yeterki klubun kasasına biraz para girsin

zaralı19
15.09.2009, 14:47
valla mücahit mesajını anında ilet,sağolsun resmi sitenin yöneticisi olan abimiz bizzat ilgileniyor.Ve mesajımı ilettiğini söyledi.derdi sıkıntısı isteği olan bildirsin.Yeterki klubun kasasına biraz para girsin

tamam kardeşim hemen iletiyorum saolasın

yener_sahin
15.09.2009, 17:04
klube yazdığınız mesajları lütfen burdan da yayınlayın...

sVs
15.09.2009, 17:39
hadi hayırlısı bakalım kimsenin artık bahanesi de kalmadı hayırlı olsun ayırca yeni sezon forma ve ürünleri bekleniyor

SkorYazarı
17.09.2009, 19:55
işte bu geç olsun güç olmasın, haydi Sivasım :)

adrenalinn
19.09.2009, 13:03
4-5 Senede gelinen nokta takdire şayendir bence,güzel gelişmeler bunlar Sivasspor için.Stadyum güzel hal aldı,gerek alttan ısıtma gerekse tribün düzenlemeleriyle 10-15 sene güzel hizmet verir bu stadyum..Store konusuna gelince bir çok kulübün ortak derdi bu,Ürün yaparsın almazlar pahalı derler,yada çok kötü yaparsın tepki toplanır... Müşteri profilin belirli kişiler olduğu olduğu için millet 30000 adet bastırır,sen 100 takım istersin dolayısıyla fiyat farklılıkları oluyor..Bide 100 tane için kimsse uğraşmak istemiyor..

Cem-Can
19.09.2009, 13:11
Keşke bizde diğer takımlar için binlerce forma satsak,nerdee.Bakın görün forma alacağız diye tutturanlar bakalım buradan kaç tane alacaklar.Bunların hepsi lafta kalır.Birazda onları anlamak gerek,maalesef çok pahalı satılıyor böyle malzemeler.Adam sahtesini beştebir fiyatına alıyorsa,niye gitsin orjinalına o kadar para versinki,Sivasta gördünüzmü kaç tanesinde orjinal forma var,maalesef parmakla sayacak kadar.Sivas kulübesinki bayanla konuştum,dedim satış nasıl gidiyor?Dediki satış 0 yani hiç satılmıyor belki tek tük, ama yurdışındakiler gelince malzeme kalmıyor, onlardan başkada alan yok diyor.

57 Mehmet
19.09.2009, 13:35
bizim icin cok iyi oldu bu konu hakkinda kimlerin katkisi olduysa onlara tskler

kadir0911
15.10.2009, 21:25
Store den alis veris yapan arkadaslar oldu mu?
Yurt disinada alis veris yapma imkanimiz varmì?
cünkü mavi formalari koymuslar firsat olursa alirim.

yigidomurat
15.10.2009, 22:42
çok güzel ve geç kalınmış bi haber.şimdi İNŞALLAH her yerde SİVASSPOR formasıyla gezen SİVASlıları görebileceğiz,hemde dünyanın her yerinde

Kederli Yiğido
15.10.2009, 22:44
Fiyatlar çok çok ucuz valla

Bu fırsat kaçmaz

yigido Atilla
15.10.2009, 22:57
Bu sayfa sivasspor.com un tiklandiginda herkesin görecegi yerde konulmali... cok gec bile kalinda ama bunada sükür

Sivas Meydan
16.10.2009, 00:46
Nevresim takımı yok mu storede baktım bulamadım.

***YIGIDO 58***
16.10.2009, 01:07
heralde avrupaya satis yok.
birde formalarin bedenleri yazmiyor.
yine dogru düzgün bisey yapamadi bizimkiler yazik ya:confused:

Kederli Yiğido
16.10.2009, 01:10
Nevresim takımı yok mu storede baktım bulamadım.

Uyku seti var ya belki o nevresim takımıdır.

Uyku tulumu olacak hali yok ya :)

Kederli Yiğido
16.10.2009, 01:11
heralde avrupaya satis yok.
birde formalarin bedenleri yazmiyor.
yine dogru düzgün bisey yapamadi bizimkiler yazik ya:confused:

Güney Amerika'ya satış var mı diyeceğim çok saçma olacak :)

Sivas Meydan
16.10.2009, 01:16
Uyku seti var ya belki o nevresim takımıdır.

Uyku tulumu olacak hali yok ya :)

Şakamısın sen?

O zaten uyku tulumu nevresim nedir biliyormusun?

Kederli Yiğido
16.10.2009, 01:18
Şakamısın sen?

O zaten uyku tulumu nevresim nedir biliyormusun?

Bilmiyorum ben zaten halen daha klan yaşamı sürüyorum :)

Sivas Meydan
16.10.2009, 01:22
Bilmiyorum ben zaten halen daha klan yaşamı sürüyorum :)

Klan, sözlüklerde "aralarında ya tek yanlı akrabalık bulunan ya da mutlaka biyolojik anlamda bir kandaşlık bulunmamakla birlikte, gruplarının simgesi olarak kabul edilen tek bir toteme bağlı kişiler grubu" olarak tanımlanır. Özellikle Afrika kıtasındaki kabilelerin büyük çoğunluğu klanlar halinde yaşarlar.Sanırım Muhsin Ertuğral'la bir tanışmışlığınız var.:D

Kederli Yiğido
16.10.2009, 02:04
Klan, sözlüklerde "aralarında ya tek yanlı akrabalık bulunan ya da mutlaka biyolojik anlamda bir kandaşlık bulunmamakla birlikte, gruplarının simgesi olarak kabul edilen tek bir toteme bağlı kişiler grubu" olarak tanımlanır. Özellikle Afrika kıtasındaki kabilelerin büyük çoğunluğu klanlar halinde yaşarlar.Sanırım Muhsin Ertuğral'la bir tanışmışlığınız var.:D

Aynı yamyam kabilesinde yaşamışlığımız var :)

altuntas58
16.10.2009, 08:54
sivassporumuzun bütün ürünlerini bir arada bulmak çok güzel isteyenin adresine kadar getirilecek artık ben şunu bulamıyorum bunu bulamıyorum mazereti ortadan kalkacaktır

58delikanli58
16.10.2009, 11:43
cok güzel bir sey artik almanyadan türkiyeye ucmadanda sivas ürünlerimizi alarbiliriz:D
ama demin siteye bakdim biraz az ürün var gibi insallah siteyi gelecekde ürünler ile doldururlar !!!!

58_babacan_58
16.10.2009, 14:22
HAYIRLI OLSUN GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR HABER AMA , AYRICA KARGO ÜCRETİMİ ÖDÜYECEZ YOKSA SADECE ÜRÜN FİYATINI MI ÖDÜYECEZ BİLGİSİ OLAN YAZSIN !!!!

YiĞiDo YiĞiDo
16.10.2009, 16:54
hadi bakalım yavas yavas gelişmeye baslıyoruz seneye ŞAMPİYONUZ:D:D:D

Celtic Pride
16.10.2009, 18:21
kargo ücreti kesin olarak alınır,yani şehir içi olsa hayır dicem ama yurtdışı banko.
zaten yurtdışından internette sipariş verirken kargo ücretini çakıyorlar,peşin kesiyorlar.

bu arada herşey güzelde,beden seçme şansı yok(var ama gözümden kaçtı belkide bilemiyorum),çok saçma ,neye göre sipariş vericez.Ben XL giyiyorum,bu yaz sivasta stadın altındaki mağazaya gelip tişört aldım XL ancak yıkayıncada küçüldü ve bi daha giyemedim malesef.Hem kalite sorunu hem size sorunu var malesef.

Konuyu dağıtmayayım,kaliteyi bir yana bırakırsak acilen ürünleri sepete eklerken beden seçme şansıda eklensin.Birşey yapılacksa tam yapılsın(böyle bir seçenek varsa kuısura bakmayın,yazdıklarımı okumamış olun)

Divriği58-
16.10.2009, 20:52
üzerinde Atatürk resmi bulunan kravatlardan almak için girdin bulamadım daha doğrusu yok anlayacağınız yine Store sınıfta kaldı.

GuVeN
16.10.2009, 21:33
site yeni yapılanıyo arkadaşlar eksıklıkler olacaktır,biras sabırlı olmak lazım.
bi kaç ay önce niye internetten satış yok diyorduk eleştiriyorduk,bugun bu hızmete basladılar,zamanla eksıklıklerıde duzelteceklerdır.acımasız elestırmeyelım.

giants
16.10.2009, 23:16
Bencede su eksik bu neden yok demekden ziyade,sunlar olsa iyi olur gelistirir demek daha anlamli olur.ayrica bu konu üzerinde bilgi ve becerisi olan arkadaslar yapilmasi gerekenler ve eksiklerin giderilmesi noktasinda düsünce gelistirirse daha faydali olur diye düsünüyorum.

sivasman58
02.01.2010, 12:58
site açılmıyo sayfa görüntülenemiyor diyo :S ...

58 SiVaSSPoR FC
02.01.2010, 13:02
işte böyle işler yapmalıyız hatta sivasTV çıkarmalıyız bursanın yaptığı gibi maçlarımızız sivastvde nakatmalıyız haksızmıyım

babapiton
02.01.2010, 13:40
Kulupler birligine ait http://www.tribunmarket.com/ acıldıktan sonra kapadılar online satısı

münihli_58
02.01.2010, 15:10
Bende Link'i denedim sayfayi göstermiyo:confused:

DivrigiliALI
03.01.2010, 17:11
Arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum ve sivasspor`un formasi malesef burda satilmiyor.Sivassporun online satis sitesinde`de galiba problemler var cünkü acilmiyor ve tribunmarket`den de almak istemiyorum cünkü lisanssiz diye.Peki baska,Sivasspor`un formasini nasil alabilirim???

mehob
03.01.2010, 21:56
Arkadaşlar ürünlerin hepsi lisanslı ürünler bende başta tereddüt yaşamıştım daha sonra site yönetimine konuyla ilgili mail attığımda bana açıklama gönderdiler. Site kulüplerbirliği vakfınınmış biliyorsunuz kulüplerbirliği süperlig kulüplerinin oluşturduğu bir vakıf siteyide vakıf kanalıyla ürünleri pazarlayıp kulüplere lisanslı ürün geliri sağlamak amacıyla açmışlar.

Bende geçen gün forma ve akrilik atkı sipariş ettim ürünler kulübümüzün hologramı ile geldi o yüzden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Bu www.tribunmarket.com iyiki açılmış yoksa biz bizim online store açılacak diye daha çok beklerdik hem sonucta aynı kapıya çıkıyor

yener_sahin
03.01.2010, 22:09
tribünmarketin ürünleri arasında bilenler bilir siyah kupa bardağımızda var.Strodeki abimize o bardağı getir zibil gibi satılıyor demiştik.Ama bir türlü gelmedi.Ve orda daha pahalıya satılıyor.ayrıca ürünler güncellenirse eminim satışlar tavan yapacaktır.Bende olmayan bir atkıya orda denk geldim.Anahtalık atkı ve bereden bende sipariş verdim.bakalım güzel olursa her zaman kullanırız bursını da...

58SARKISLALI58
03.01.2010, 22:12
EN GUZEL HABERDE BUYDU YA SIVASSPOR ESORTMANLARI ALMAYA CALISDIM TRDEN DE GETIRTEMEDIM BURDAN ALIRIZ ARTIK HEMEN HIZMETE GIRSIN ARTIK HERSEY SIVAS VE SIVASSPOR ICIN

58SARKISLALI58
03.01.2010, 22:14
bende denedim acilmiyor bi el atin bizahmet

mehob
03.01.2010, 22:18
sanıyorum artık ürünlerimiz www.tribunmarket.com dan satılacak

DivrigiliALI
03.01.2010, 23:38
Mehob@Kardes ürünlerimis tribunmartekt.com dan satilacagimi sanmiyorum cünkü dikkat edersin onlar cakmasidir.Ordaki Sivasspor ürünleri lisanssis`dir.Insallah sivas`in kendi online sitesi en yakinda yine kullana billiriz.

mehob
03.01.2010, 23:53
Divrigilli ordan ürün aldım ürünlerin üzerinde kulübümüzün hologramı var faturalı gönderiyorlar faturadada kulüplerbirliği vakfının logosu var bu kadar resmi iş yapan bir firma çakma ürün satabilir mi ? Adamlar www.ligtv.com.tr' ye reklam bile vermişler mesela Kayserispr sitesinde bile konuyla ilgili haberleri var http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=688 birde Ntv' de çıkan haberide var http://www.ntvmsnbc.com/id/25024319/ şimdi konu tartışılıyorken bir bakayım dedim bizim yeni ürünlerimizde gelmiş atkılar bereler polar kış takımları çeşitlerde artıyor

mehob
03.01.2010, 23:55
Buda sitedeki bizim ürünlerin olduğu adres http://www.tribunmarket.com/catinfo.asp?cid=19

DivrigiliALI
04.01.2010, 00:04
Kardes öyle diyorsan öyledir ama resimlerin üzerinde adidas`sin logosu yok http://www.tribunmarket.com/resim_goster.asp?img=http://www.tribunmarket.com/images/products/00/01/86/186_buyuk.jpg

Senin aligin formadada mi öyle acaba??

ercan58.a
04.01.2010, 00:15
sivassporumuza hayırlı olsun inşallah

yener_sahin
04.01.2010, 02:33
Kardes öyle diyorsan öyledir ama resimlerin üzerinde adidas`sin logosu yok http://www.tribunmarket.com/resim_goster.asp?img=http://www.tribunmarket.com/images/products/00/01/86/186_buyuk.jpg

Senin aligin formadada mi öyle acaba??

sivassporun bu sene üretilen hiç bir forması üzerinde klubümüzün lisanslı ürünü olduğuna dair bir bandrol hologram yok.Bunun sebebini sorduk.adidas 1 milyon adet forma ürettirin öyle basalım demişler.Klupler birliğindeki hologram davasıda aynı sebepden olabilir.

kiNgSiZe58
04.01.2010, 02:58
arkadaslar, forma cakma, kimse almasin. Bende Orjinali var ve buna hic benzemiyor. Inanmiyan bu resime IYI baksin !

Orginal forma dedigin böyle olur:
http://images.gittigidiyor.com/1954/Orjinal-ADIDAS-SIVASSPOR-formasi-sitede-tek__19544966_0.jpg
http://images.gittigidiyor.com/1954/Orjinal-ADIDAS-SIVASSPOR-formasi-sitede-tek__19544966_0.jpg

mehob
04.01.2010, 09:35
Kingsize kardeş yanlış bilgi veriyorsun çakma demek sahte demek ama formalar sivassporumuzun formaları çakma flanda değil taraftar ürünleri bunlar adidas yazanlar maç formaları oluyor bak şimdi evde formanın ve bondrolünün fotoğraflarını çektim ekliyecem.

Bu siteden aldığımız her üründen kulübümüzde para kazanıyormuş üşenmedim kulübüde aradım doğruladılar bilmeden etmeden yazıyorsun benim bile kafamı karıştırıyorsun inanmayan kulübü arasın.

Tribunmarketede mail attım onlarda yanıt vermişler. burayada maili yazıyorum.

Sayın Serkan Demir;

Tribunmarket.com sizinde ifade ettiğiniz gibi Kulüplerbirliği Vakfı' na ait bir sitedir. Bu sitede satılan tüm ürünler lisanslı olup satılan her üründen ürün sahibi kulüp gelir elde etmektedir. Burada satılan ürünlerin lisanssız bondrolsüz olma şansı hiç yok. Kulübünüz Sivasspor' un üyesi olduğu Başkanınız Mecnun Odyakmaz' ın her toplantısına eksiksiz katıldığı bir vakıfın böyle bir işlem yapması takdir edersiniz ki mümkün değil.

Sitede şu an satışta olan formalar kulüplerbirliği vakfı tarafından ürettirilen store' dada satışa sunulan taraftar formasıdır Adidas marka formalar' da maç forması olarak anılmaktadır .ok yakında maç formalarıda stoklarımızda olacaktır.

Sonuç olarak tribunmarket.com' dan satılan her üründen ürünün temsil ettiği kulüp para kazanmaktadır, zaten sitenin hazırlanın amacıda budur.

Saygılarımızla
Tribunmarket.com

http://img44.imageshack.us/i/resim006l.jpg
http://img684.imageshack.us/i/resim009x.jpg/
http://img215.imageshack.us/i/resim010w.jpg/

mehob
04.01.2010, 09:41
http://img44.imageshack.us/img44/4818/resim006l.jpg

http://yfrog.com/j0resim009xj

http://yfrog.com/5zresim010wj

Tuncay
04.01.2010, 09:45
Sivas im daha neler yapacak.her guzellik sivasimin olsun, olsunki anadolunun parlayan yildizi olsun.

kiNgSiZe58
04.01.2010, 13:27
http://img44.imageshack.us/img44/4818/resim006l.jpg

http://yfrog.com/j0resim009xj

http://yfrog.com/5zresim010wj
tamam kardes, iste budur. Herkez alsin bence. bondrolu bile var. Adidas Formasina yok maalesef. Yurtdisina Gönderiliyormu?

mehob
04.01.2010, 14:01
sordum yurtdışı satışlarıda varmış isteyen siteden maillede detayları sorabilir ben kimin nerden alacağını bilmediğimden detaylı soramadım

yener_sahin
04.01.2010, 14:50
kendi storemizde böyle bir forma satışa sunulmadı.Ama ayrıyeten üretmeleri çok güzel.Ama işin can sıkna noktası bir bursaspor ürünleri ile bizim ürünleri kıyas ettiğimizde ne kadar geride olduğumuz.

İmkan doğrultusunda direk storeden alışveriş yapılmalı,karın tamamı klubümüze gitmelidir.Ama bizim yönetimimiz store konusunda çok pasif davranıyor.İnternet sitesi bile rezil oldu.günlerdir girilmiyor.Ürün fotoğraflarını kendileri çekip siteye koyuyorlar.Kaç defa ben mail attım ürün fotoğraflarını ben çekeyim ücretsiz klubüme vereyim diye,ama cevap gelmedi.

Yurt dışındakilerin taleplerine karşılık veremiyorlar.Bu sebeple ben bu sitenin kullanımını destekliyorum.Ama taraftar formalarını beğenmedim,6 tane forma var şu anda elimde sanırım alıp bunu yanına koysam bandrolu elimle kapatsam insanlar buna da çakma der.Bence onlarında dediği gibi taraftar formalarını bekleyin almak için...

adrenalinn
04.01.2010, 22:35
Tribünmarket Anadolu için bulunmaz bir nimet bence, kuluplerin zaman ayırmayıp yapmak istemediklerini, tribünmarket Kuluplerbirliğini ikna ederek, Anadoludaki insanların ve onların yurtdışındaki müşterilerine yönelik hizmet vermek istiyor...Bende Bursaspor taraftarı olarak bir çok defa alışveriş yaptım tribünmarketten,açıkçası başta bende tereddüt etmiştim,lisanssızmı diyee...Ama hepsi faturalı ve kargoyla geliyor...Birde birçoğumuzun yanıldığı bir konu var Takımların markalı kullandığı forma var (Örn..Adidas,Puma,Nike) birde taraftarlar için markasız yani üretilen malzeme aynı yada ona yakın...Geçen Hollandadan arkadaşlarımda sipariş vermiş,formalarını almışlar, helal olsun kuluplerin yapamadığını tribün market yapmış...Ürünlerin çoğalması dileklerimle...

adrenalinn
04.01.2010, 22:51
http://img294.yukle.tc/images/6989kuluplerbirligi-logo-sonhlarge.jpg (http://www.yukle.tc)

yigidomustafa58
05.01.2010, 17:33
sitemizden alışveriş yapamadan çökmüş...

MeXeS58
14.07.2010, 00:46
sıteye gıremıyorum arkadaslar sıteden satıs yapılmıyor mu artık ıl dısından veya yurt dısında yasana hemserılerımız urunlere nerden ulasacak acılen tekrardan acılmasını beklıyorum sıtenın

necmettin_akcay
14.07.2010, 07:55
bu sitenin uzun zamandır açılmasını bekleyenlerden biriyim açıldı ama ne fazla çeşit vardı nede isteğimiz ürüne tıklayıp sipariş verebildik bir zaman sonra kendiliğinden kapandı şimdi böyle bir link yok mesela bursaspor. org daki gibi bir sanal mağazamızın olmasını çok isterdim değişik memleketlerdeki hemşehrilerimizde faydalansın maalesef olmadı

Yusuf Çevik
14.07.2010, 08:11
siteye girmiyor :s

babapiton
14.07.2010, 09:06
sitemiz tff nin Sitesi olan http://www.tribunmarket.com/ açılınca kapandı ugraşmak zor geldi heralde herkesin haberi olduktan sonra resmi sitede haber yayınlanıyor internet satışıylamı ugraşacaklar

58CeZa58
15.08.2010, 13:21
formalara bak yaa
ben hayatimda daha bi orjinal sivasspor formasi göremedim
galiba sirf oyuncularin üstünde öyle formalar bulunmaktadir
avrupada yasyan bir sivasspor taraftari olarak bi orjinal sivasspor formam olamadi arkadaslarim avr
trabzonlu olsun bursali olsun kayserili yada denizlili hepsinin orjinal formasi avr sirf bizim yok izine gelipte aliyim dedim sivasda bile yok dogru dürüst taraftar formasida neymis ya
ya orjinal adidas formasi olacak yada pazar dan bi forma
ben bi orjinal formanin nasil gözükdügnü biliyorum
hespide sahteee
orjinal yapilsada tartarlar lisanli ürün alipta sivasa bi katkida bulunsa öyle düsünemyioruz neden senelerce geriden kalan bir kulübüz basarili olmusuk son seneler kim bili binlerce insan orjinal lisanli forma alip sivasspor camiyamiza katkida bulunurdu

ama ne yaziki herkez formalariyla gezerken ben avrupada almanya pazardan aldigim sivasspor formamla gezyiorum

MeXeS58
15.08.2010, 15:17
stadyumun yanında sivassporun lisanslı ürünlerini satan magaza var izine galdıgınız zamn oradan alabilirsiniz

altuntas58
15.08.2010, 16:06
Gec kalmış bir karar olmakla beraber iyi bir başlangıc ve tüm sivaslılara hitapeden bir site olmasını temenni ederim

sofularlı34
15.08.2010, 16:36
süper bir inşallah yoğun bır ilgi ve alaka olur

sawyer5892
27.11.2010, 11:32
arkadasımdan bir hediye aldım sivasspor mağazasından aldığını söylüyor ama üzerinde lisans yok orjinal değil mi acaba nerden anlayablrm yardmcı olursanz sevinirim

Salim58
27.11.2010, 13:22
arkadasımdan bir hediye aldım sivasspor mağazasından aldığını söylüyor ama üzerinde lisans yok orjinal değil mi acaba nerden anlayablrm yardmcı olursanz sevinirim

Hediyeni al orjinal olarak kabul et ve giy kardeşim.Sivassporun forma rengi bile yeterli değilmi..

sibur
27.11.2010, 13:24
çook gec kalınmıs bır uygulama artık sistemi oturtalım dıyene kadar bank asya ya düşeriz zaten o zamanda ınternetten satış yapmazlar

58candide58
27.11.2010, 14:56
internetten satış mı var_? site çalışmıyorki !!:confused:

sawyer5892
27.11.2010, 18:58
Hediyeni al orjinal olarak kabul et ve giy kardeşim.Sivassporun forma rengi bile yeterli değilmi..

doğru tabi sadece merak ettiğim için sordum. bugün izmitte giydim göğsümü gere gere gezdim :))

davulcu
30.12.2010, 13:27
?????????????????????????????? ?????????????

kangal06
03.03.2011, 10:08
ben forma siparişi verecektim ama site çalışmıyor başka bi adrese mi taşındı bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim

yigidoyuzz
03.03.2011, 10:13
Hayırlı olsun yalnız biz taraftar olarak desteklememiz lazım mutlaka forma benzeri ürünlerden alalım takımızı hem maddi hem manevi destek yapalım eğer yapmazsak neden açılıyorki store ?

kangal06
03.03.2011, 10:18
Hayırlı olsun yalnız biz taraftar olarak desteklememiz lazım mutlaka forma benzeri ürünlerden alalım takımızı hem maddi hem manevi destek yapalım eğer yapmazsak neden açılıyorki store ?

işte destek olacağız da site çalışmıyor :D

eyupkocak
03.03.2011, 12:41
Evet çok yerinde bir karar iyi olmuş oh be :)

davulcu
03.03.2011, 13:41
Evet çok yerinde bir karar iyi olmuş oh be :)

iyide site çalışmıyorki :confused:

DoomsDay58
03.03.2011, 13:43
Konu 2009 un sitenin işi bitmiş yeni bir düzenleme şart.

Bysanchez
09.03.2011, 20:28
Arkadaşlar Istanbul'da oturan bır yıgıdo olarak atkı forma vs aksesuarlar almak ıstıyorum SIVASSPORA aıt .. nereden temin edebılırım ??

KeruLLu_17
07.04.2011, 22:21
Arkadaşlar sivasspor atkısı,forması vs. almak istiyorum.
nereden temin edebilirim ? net üzerindende olur normalda olur.ben istanbulda oturuyorum.

Divriği58
07.04.2011, 22:52
ORJINAL FORMASINI ALMAK SITIYORUM ISTANBULDAYIM NASIL ALICAM

Divriği58
07.04.2011, 22:55
Sayfa açılmıyor:S

relx58
08.04.2011, 00:20
mıllet forma alıcak sıte acılmıyor

kanımaksa58
08.04.2011, 00:30
aynen nasıl iş bu arkadaş açılmıyorki sitee !!!

migroArmis
08.04.2011, 23:05
Sivasspor Store yerine Sivastore ismi daha kulağa hoş geliyor bence....

<Sivasspor58>
09.04.2011, 02:01
Konu 2 sene öncesin konusu eski konuları hortlatıp durmayın resmi ürünleri satan site yok duyumlarıma göre sivasspor.com.tr gelecek sezon resmi ürünleri satan site olacakmış

şarkışla 58
09.04.2011, 07:20
Sivasspor Store yerine Sivastore ismi daha kulağa hoş geliyor bence....

Önce bir kurulsunda isim kolay.....

KeruLLu_17
09.04.2011, 22:04
Konu 2 sene öncesin konusu eski konuları hortlatıp durmayın resmi ürünleri satan site yok duyumlarıma göre sivasspor.com.tr gelecek sezon resmi ürünleri satan site olacakmış

kardeş güzel diyorsunda 2 senede pek birsey değişmemiş demekki.
bu önemli bi husus.istanbulda ne kadar cok sivaslı var biliyorsundur.bi şube açmak bu kadar zormu yani..sırf kendi çevremden onlarca insan var bu tip alışveriş yapıcak.

izmiriyigidosu
09.04.2011, 22:10
evet çoğu takımın böle siteleri var herkes istediği gibi alışveriş yapabiliyor bu konuya önem verilmesi lazım artık hem takımada maddi anlamda destek olmuş oluruz

DoomsDay58
09.04.2011, 22:45
Yıllardır orjinal forma arıyorum İstanbulda bulamadım bir türlü Sivasada gidemiyorum uzun zamandır artık bir şekilde forma satma işini büyütmeleri lazım.

şarkışla 58
10.04.2011, 00:14
kardeş güzel diyorsunda 2 senede pek birsey değişmemiş demekki.
bu önemli bi husus.istanbulda ne kadar cok sivaslı var biliyorsundur.bi şube açmak bu kadar zormu yani..sırf kendi çevremden onlarca insan var bu tip alışveriş yapıcak.

İnternet sitesi de olur.

izmiriyigidosu
10.04.2011, 00:21
bu konuyu devamlı güncel tutalımda bişeyler yapılsın artık şampiyonluğa oynamış bi takımız ama orjinal ürünlerimizi satın alamıyoruz devamlı sivasa gitme şansımızda yok

s_mayster
10.04.2011, 10:08
Yıllardır orjinal forma arıyorum İstanbulda bulamadım bir türlü Sivasada gidemiyorum uzun zamandır artık bir şekilde forma satma işini büyütmeleri lazım.

aynen hemşerim yaa.. bende mersinde oturuyorum.. sivas a gitmem çok zor... bi forma alabileceğim yer yok.. bak bu sene miy de süper lige çıkarsa statda üstümüze giyip takımımızı destekleyecek ne bi formamız nede başka bişeyimiz var.. cidden bu konuya acil el atılmalı ve int. üzerinden satışlar başlamalı...

asdera58
10.04.2011, 10:37
site ne zamn hizmete girecek açılmıyor bu site çökmüşş

yıldızelii8
10.04.2011, 11:59
site bende açılmıyoooo:mad: