Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor'u Alkışlıyorum
sivasdergi 17.09.2009, 13:52 Bu sene şampiyonluk ve üst sıralar yarışında biraz geri kalacağız ama bu mücadelede olmasını istediğim takım Bursaspor bu sene.
Seneye iyi başladılar ve büyük bir camia olarak başarılı olmalarını istiyorum.
Bu hafta kendilerini konuk edeceğiz. Malum durumdan dolayı Sivasspor'un mutlak 3 puan almasını istiyoruz tabiki. Ama Sivasspor taraftarı olarak bu sezon Bursaspor'un başarılarına da çok sevineceğim.
Geçen yıl ve önceki yıllarda Sivasspor'a karşı oldukça centilmen ve kardeşçe tavır sergileyen Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Şampiyonluk mücadelesinde bizi destekledikleri için şükranlarımı sunuyorum. Geçen yıl hocamızı çağırmaları çok hoşumuza gitmişti.
Sivasspor taraftarı olarak beyefendi Ertuğrul Sağlam'ı da tribüne davet edeceğimiz ümit ediyorum.
Bursaspor camiasıyla hep iyi ilişkilerimiz olmuştur. Umarım güzel bir mücadele olur.
karahisarli 17.09.2009, 13:58 gecen yil bize sampiyonluk yolunda en büyük destegi veren bursaspor taraftariydi bu yil umarim istedikleri basariyi alacaklardir basarilar diliyorum ama bu mac icin degil tabii.
adalı harun 17.09.2009, 14:06 BURSAYI SEVİYORUZ AMA BU HAFTA DEGİL ÇÜNKÜ SİDETLE PUANA MORELE İHTİYACIMIZ VAR YİNEDE SKOR NE OLURSA OLSUN ALKIŞLAYACAGIZ BUSENE BURSAYI DESTEKLİYECEGİZİNADINA YİĞİDO İNADINA SİVAS ANADOLUNUN HAYKIRIŞININ SESİDİR SİVAS
kocakss58 17.09.2009, 14:20 bursadaki maçlarda,bursa taraftarı bizlere çok destek verdi.
Besyo_cu 17.09.2009, 14:24 Gecen sezon Bursa'da oynadığımız ve 1 -1 berabere kaldığımız maçta Bursa'da maçı izlemiştim gercekten de Bursa taraftarı bize çok çentilmen davranmıştı.
Maç başlamadan önce Bülent Hocamızı ve Erttugrul Hocayı Texsas türübünleri çağırmış uzun süre alkışlamışlardı. Bizde Bursa diye tempo tutup alkışlayarak cevap vermiştik.
Maça gelicek olursak ne olursa olsun 3 puana şiddetle ihtiyacımız var bu maç bizim olacak.
alkışa alkışla cevap verelim ozaman bizi nasıl karşıladılarsa bizde onları o şekilde karşılayalım gerçi biz tüm takımları iyi ve güzel karşılıyoruz
buda sivasın sivaslının misafir perverliği değilmi zaten
Geçen sezon bize destek veren Bursaspor taraftarına teşekkürlerimizi sunabilmek çok iyi bir fırsat.Sonuç ne olursa olsun Bursaspor ve Ertugrul Sağlamı alkışlamalıyız!Biliyorumki centilmen Sivasspor taraftarıda üzerine düşeni yapacaktır.
ercan_dpinar 17.09.2009, 15:29 sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın
oquzh4n58 17.09.2009, 15:50 Sivasspor' macı hakkında oyuncuLar la ypaılan Konusmada Sıvasspor Kotu Durumda ama Bızı ılgılendırmıor Dıyen bursaLıLar ısanlah duzelırler bıle demedıLer ıstemezde Sızın yrmları gorunce Yazdım Bursalılar dıgerlerınden farkı yok Herkes Sıvas Dusmanı Bunlarda onlardan bıırı Sıvasın Yerınde olmayı ıstıyorlar
fatihtuztas 17.09.2009, 16:38 inşallah bu hafta bu takımı eli boş göndeririz.biz zaten üst sıralara yerleşmeyeceğiz de bari bunlar zorlasın.ama eskişehirsporun da üst sıralarda olmasını çok istiyorum.
Bu yıl Sivasımızın yerinde üstü zorlayacak takımlar arasında en başta Bursa geliyor.Başarılı olsunlar ama bu haftayı pas geçerek :)
özgühertaş 17.09.2009, 17:03 güzelle güzelle cevap vermek gerek.alkışlarla karşılayıp puansız göndermek gerek..inşallah bu maçı alıcaz
hoLiGan Enes 17.09.2009, 17:39 inşallah bursayla bir sorun yaşamayız çok centilmen taraftarlar...
Bursa taraftarı centilmen, tamam; ama geçen seneki maçta ilk önce 'bursa bursa' diye bağırıp bursa taraftarını türibine çağıran bizleriz. Daha sonra onlar Uygun Sağlam beraber türbine çağırmışlardır. Bunu herkes bilsin. Trabzon takımı hariç her anadolu takımının kafaya oynamasını desteklerim. İnşallah Sivas'ımız esi günlerine döner
yener_sahin 17.09.2009, 19:16 emre 3 lüyü her maçta çekiyorlar bize çekmediler ,hadi onu bırak hiç bir kötü tezahürat olmadı.Neden bir konya antep bizi öyle karşılamadı.Ayrıca ibb maçına gelirsen haber et...
subasi29 17.09.2009, 19:28 Centilmence Karsilayp Alkislayacan Adam Gibi Yenip Gondereceksin Bu Kadar
bucansanafeda 17.09.2009, 20:25 BEYLER ANKARAGÜCÜNÜ UNUTMAYALIM GEÇEN SENE RAKİP TAKIM OLARAK EN ÇOK ONLAR DESTEK VERDİ SİVASA
iyi takım gerçekten ya bnde beğeniyorum inş bizim yerimize o en azından uefa ya gider ertuğrul sağlamda adam gibi adam
trabzon ve diyarbakır hariç kafaya oynayan bütün anadolu takımlarının yanındayım... Bunların içinde de Ankaragücü ve Bursa ilk sırada gelenler...
Anadolu takimlar icerisinde en sevdigim takim Bursaspor'dur, onlarla yaptigimiz maclarda problemler oldugunu hic gormedim, taraftar olarak da cok iyler, en cokta Ertugrul Saglam'i begeniyorum, adam gibi adam dogruya dogru, umarim centilmence bir mac olur, bu mac'ta 3 puana bizim daha cok ihtiyacimiz var, bursanin bizden sonraki maclarda basarilar dilerim...
bykara5835 17.09.2009, 21:54 bursaspor ve tekxax grubuna teşekkürler centinmen davranışlarından dolayı ;)
ben sahsen bursaspora macta tek kelıme kufur etmem fakat,staddakı cahıl kesımın bı anlık gazla sovebılecegınden korkuyorum. eger kıymet bılıyorsak bıze yapılanı unutmuyorsak bursayı centılmence karsılayıp gusel sekılde ugurlamamız gerekıyor.
58ÖREN58 17.09.2009, 23:12 BURSASPOR TARAFTARI SİVASSPORU ALKISLADIYSA SİVASSPOR TARAFTARI CUMARTESI GUNU YENSEKDE YENILSEKTE BURSASPORU VE TARAFTARINI ALKISLAMALI DIYE DUSUNUYORUMM
SenSetik 17.09.2009, 23:16 Ankaragücü ve Bursaspor taraftarına yapılacak olumsuz bir tezahurat sadece VEFASIZLIK olur...O da büyük Sivasspor taraftarına yakışmaz...Yenilsek bile (kesinlikle aklımdan bile geçirmiyorum) Bursaspor ve taraftarını alkışlamalıyız...
eyuphulagu 17.09.2009, 23:58 Maçtan önce onların geçen yıl bize yaptığını yapalım;Bursa'yı güzelce alkışlayalım,ama maçta gerçek sivassporu tüm ülkeye izleterek Bursa'yı evine puansız gönderelim...
zaralı19 18.09.2009, 00:24 Anadolu Kardeşliği Ankaragücü Bursaspor Sivasspor yaşasın anadolu kardeşiği
emin kara 18.09.2009, 00:49 :mad::mad::mad:sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın
bunun yanında tabiki her şeye ragmen sivasspor kazansın takımımıza başarılar
bu sıtenın taraftar ustunde ne kadarlık bır etkısı var stadda gorecegız arkadaslar.etkılıyse sıte gercekten centılmence karsılayıp ugurlarız bursalı kardeslerımızı umarım vefasızlık olmaz.. bende ankaragucu ve bursaspor taraftarına karsı buyuk sempatı duyuyorum..
sahada savasacaz arkadaslar trıbunlerde degıl..
oquzh4n58 18.09.2009, 02:23 ankara tarafından destek vardı bıraz en cok destek KocaeLi nden GEldik arkadaslar ta raftarları ısanlah sampıyon sıvas olur dıye Cırpınıyorlardı onlara gonulden teşekkurler
oquzh4n58 18.09.2009, 02:25 BURSASPOR TARAFTARI SİVASSPORU ALKISLADIYSA SİVASSPOR TARAFTARI CUMARTESI GUNU YENSEKDE YENILSEKTE BURSASPORU VE TARAFTARINI ALKISLAMALI DIYE DUSUNUYORUMM
ben hayatta alkıslamam ama Sıvas Yenılırse Kesın hatalı golden Yenılcektır Oda Taraftarın cogu 80 dk bursayı sınırden alkıslayıp ( Dıger takımlara ypatıkları gıbı ) ogle alkıslarlar yoksa Cokta Tın ıclerını bılmıyorsunuz onların
Anadolu kulüplerinin başarılı olması çok güzel. Sivasspor taraftarı zaten bütün takımları Sivas'ta alkışlamaktadır.
turko H4as 18.09.2009, 20:14 walla bu sene de timsah firtinasi essin ??? :):)
altuntas58 18.09.2009, 21:01 Sivassporumuzada bursasporada başarılar dilerim
oquzh4n58 11.10.2009, 14:42 tek Anadoludan Tuttum Takım Es es Sıvastan Sonra Yemsm Bursasını
emrekocturk58 11.10.2009, 14:46 BENİMDE ANADOLUDAN TUTTUĞUM TEK TAKIM ANKARAGÜCÜ YEMİŞİM ES-ESİ
İbrahimAyas01 27.10.2009, 12:21 geçen sene Sivasspor dan umutluydum bu senede Bursaspor dan umutluyum.Ama Bursaspor lig sonlarına kadar böyle devam ederse seyirci faktörüyle şampiyonluğu yakalayabilir.Bursadaki seyirci geçen sene Sivasta olsaydı şimdi Buraya Barcelona Chelsea gibi takımlar gelmişti belkide
BURSAYA BAŞARILAR.DEVAMI GELSİN
SenSetik 27.10.2009, 13:13 ben canı gönülden Bursaspor'un bu yıl şampiyon olmasını istiyorum...bu başarıyı yakalayamazsa en azında 2. olabilir...Bursaspor ve Ertuğrul Sağlam'a yakışan yer daha aşağıları değildir bence...
Metal Gear 27.10.2009, 13:20 Bursaspor'a başarılar dilerim.Trabzon'a Fener'e ve diğerlerine meydanı boş bırakmasın.Seneye zaten biz yine varız.
SkorYazarı 27.10.2009, 13:44 Helal olsun Bursaya şampiyon biz olamadık onlar olurlar inşallah. :)
yeniceri_can 27.10.2009, 15:57 ben canı gönülden Bursaspor'un bu yıl şampiyon olmasını istiyorum...bu başarıyı yakalayamazsa en azında 2. olabilir...Bursaspor ve Ertuğrul Sağlam'a yakışan yer daha aşağıları değildir bence...
bursaspor için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum hocam.ama ertugrula gelince ben karşı saftayım.
Kayserisporu çalıştırdıgı her maçta gerek taraftarları gerek kayseri taraftarlarını gerek baliliyi gerekse diğer futbolcularımızı galeyana getirecek hal ve hareketleri hala gözümün önünde.
metin_yilmaz 27.10.2009, 16:03 insallah sezon souna kadar ayni grafigini korur ben yok biz var bursayi cani gönülden tebrik ediyorum allah yardimcilari olsun
Sivas şampiyon olamadıktan sonra banane bursadan, banane kayseriden, banane trabzondan... Herkesin sadece dilinde... Bursayı, diyarbakırı, trabzonu, gençlerbirliğini, denizliyi görmedik mi ..ne diyorlar ..."Sivas kümeye"
Bu taraftarların çoğu böyle düşünürken, ben neden onların takımını destekleyeyim ki...
Birtek Sivasspor var ..gerisi yalan ...
Hakeme rağmen 8taşı yenen Bursasporu tebrik ediyorum. Bizim geçen sene başaramadığımızı umarım bu sene onlar başarırlar.. Yanındayız Bursa!
yigidokentli58 18.12.2009, 22:19 bursasporun hoçasi çok kaliteli bir insan cok güzel takim kurdu erturul hoça kadrosu güzel inşallah bu sene anadoludan şampiyon cikar bu sene cikmazsada sivasspor seneye şampiyon ölüne sivasspor bursasporu yürekten kutluyorum helal olsun
Sivas şampiyon olamadıktan sonra banane bursadan, banane kayseriden, banane trabzondan... Herkesin sadece dilinde... Bursayı, diyarbakırı, trabzonu, gençlerbirliğini, denizliyi görmedik mi ..ne diyorlar ..."Sivas kümeye"
Bu taraftarların çoğu böyle düşünürken, ben neden onların takımını destekleyeyim ki...
Birtek Sivasspor var ..gerisi yalan ...
Bursaspor ve Ankaragücü hiç bi zaman Sivasspor ile ilgili neqatif bişey sölemediler ve söylemezlerde sonuna kadar destelediler bizi qecen sene sıra bizde bizde onlar qibi olalım onları destekleyelim bize yakışan budur...
Kayserisport Olacağına lider Bursaspor olsun Hemde oyunlarıyla hakediyorlar
Metal Gear 18.12.2009, 23:18 Kayserispor'un olmasındansa Bursapor'u koltukta görmek bana mutluluk veriyor!
oquzh4n58 19.12.2009, 00:06 ne destek vermsler ıse sanki ...
daha ne destek versinLer öbürLeri qibi .... sivas olamazsın şampiyon diye baqırmadılar dostunuzu düşmanınızı tanıyın biraz deplasmana qidiyorsunuz bursa'ya ankaraya adamLar hoşqeldin diyip karşılıyolar tek kufur cıkmıyor aqızlarından başka şehirlere qidiyorsunuz 90 dk kufur yiyorsunuz sesiniz cıkmıyor deplasman yapmayan trubune qelip baqırmayan yazmasın...
yener_sahin 19.12.2009, 00:50 ne destek vermsler ıse sanki ...
kaç sefer bursa deplasmanına gittin koçum.bilip bilmeden yazma.adamlar senin stadında atkılarıyla formalarıyla maç izleyemezken.sen rahatlıkla onların stadında izleyebiliyorsun.yazdıklarınız a dikkat edip de yazın.
kayseri olacağına istanbul lider olsun bu sene.istanbul olacağına da bursa olsun...
tekdoktiri 19.12.2009, 01:00 Helal olsun Bursaya şampiyon biz olamadık onlar olurlar inşallah. zorama yapmazlar bu ülkede bunu anlayın artık
diğer maçlardan gelecek skorlardan sonrada lider kalabilmelerini dilerim..
tebrik ederim başarılar bursaspor..........
sinan-58 19.12.2009, 10:41 bu ligde bizi destekliyen iki takımdan biri bursa biz şampiyonluğa oynarken bizim şampiyonluğumuzu istiyen bursa ve ankaragücüydü diğerleri sadece lafta istiyordu şimdi sıra bizde şimdide biz bursayı destekliyoruz
etzel1967 19.12.2009, 10:53 bu sene bursasporun şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum...inşallah bizim yapamadığımız onlar yaparlar...yolun açık olsun bursaspor...
yorumcuyuz 19.12.2009, 12:50 helal olsun adamlara ligde sevdigim 2 takımdan birisi bursadır. kayseri olacagına bursa olsun daha ii... unutmayın size destek olanıda kostek olanıda...! eziktaşıda yendıgı için coook sevindim...
noname87 19.12.2009, 13:19 Bize ne elalemden bizim sorunumuz bize yeter boşuna da gaz yapmayın anadoludan kolay kolay şampiyon çıkmaz
tebrikler bursaspor! basarinizin devami gelir insallah!
risale69 19.12.2009, 13:39 inşaallah bu sene bursaspor veya kayserispor şampiyon olur.
kendini bilmez birkaç kayserispor taraftarına bakarak bu takıma menfi bakmak doğru değil.
subasi29 19.12.2009, 14:35 Helal Olsun Bursaspora Gercekten Takim Oyunu Buna Denir.Birbirlerini Cok iyi Anliyorlar Paslasmalar Super Aldiklari uc Puan Degil Bence alti Paundir....
Metal Gear 19.12.2009, 15:23 Kayserispor lider olursa çenelerinden daha kurtulamazsınız.Bursaspor ve Sağlam yakışır..;)
bence şampiyon ya kayseri olsun
yada bursa
ama kayseri olsun bence çünkü adamlar türkiyeni arsenali olma yolunda adım atıyorlar vede bu kadrolarını dağıtmadan hersene üste GENÇ VE KALİTELİ oyuncular akıp takıma katmalarından gelir
bizim gibi KADROYU KENDİ MENFAATLERİ İÇİN DAĞITMADILAR
bu yüzden şampion kayseri olsun
tabi bursa olsa yine çok sevinirim
burak_baykal 19.12.2009, 17:16 bursasporu tebrik ediyor başarıların devamını dilerim.
KAĞITHANE YİĞİDO
KAYSERİ,TRABZON VE DİYARBAKIR BU ÜÇLÜDEN NEFRET EDİYORUM.İNAŞALLAH BAŞARILI OLAMAZLAR.BURSASPOR TARAFTARIYLA LİGİN ZİRVESİNE YAKIŞIYOR.
bence şampiyon ya kayseri olsun
yada bursa
ama kayseri olsun bence çünkü adamlar türkiyeni arsenali olma yolunda adım atıyorlar vede bu kadrolarını dağıtmadan hersene üste GENÇ VE KALİTELİ oyuncular akıp takıma katmalarından gelir
inşaallah bu sene bursaspor veya kayserispor şampiyon olur.
kendini bilmez birkaç kayserispor taraftarına bakarak bu takıma menfi bakmak doğru değil.
GAYseriye olan şampiyonluk dileklerinizi GAYseri konusuna yazın. Burası Bursaspor konusu!
sinan-58 19.12.2009, 18:49 bence şampiyon ya kayseri olsun
yada bursa
kayseri şampiyon olacağına istanbul takımları şampiyon olsun
badger5858 19.12.2009, 19:00 Kimse kusura bakmasın ama kayseri şampiyon olacağına trabzon şampiyon olsun daha iyi...
Her sene bu adamlardan çok büyük bir darbe alıyoruzz. Bu sene iğrenç tezahüratları, geçen sene Onur'a kasti faul yapan adamı alnından öpen artist hocaları.....
Ama Bursaspor herşeyi hakediyor. Dün sivasspor kazanmış gibi sevindim bursa maçına...
Bursaspor Şampiyon.....Kayseri kümeyeeee(helal olsun antalyaspor'a)
ankara tarafından destek vardı bıraz en cok destek KocaeLi nden GEldik arkadaslar ta raftarları ısanlah sampıyon sıvas olur dıye Cırpınıyorlardı onlara gonulden teşekkurler
Kocaeilnde Sivas lı çok mu eger sivalı çoksa bir tanışsak üni-yigido kurabiliriz burda bilgi verirsen sevinirim tşkler....
kayserisporu şampiyon görmektense bursayı görmeyi tercih ederim gerek taraftar gerekse şehir olarak herşeyi hak ediyor bursa
SenSetik 20.12.2009, 10:48 Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'ı ve Bursaspor'u alkışlıyoruz...Hem de avuçlarımız patlayana kadar...8jk galibiyeti gerçekten muhteşemdi...tebrikler
yener_sahin 20.12.2009, 11:58 Kayseri şampiyon olacağına,şampiyon istanbuldan çıksın...Fakat İnşallah bursasporun geçen sene bizi liderlik koltuğuna oturttuğu gibi bizde ikinci yarıdaki performansımızla Bursasporun rakiplerini yenerek önlerini açarız.İnşallah onlar şampiyon olurlar.;)
Bizim maç hariç her maçta alkışlıyabiliriz tabiki :)
abdullah58 27.02.2010, 13:28 Sivasspor' macı hakkında oyuncuLar la ypaılan Konusmada Sıvasspor Kotu Durumda ama Bızı ılgılendırmıor Dıyen bursaLıLar ısanlah duzelırler bıle demedıLer ıstemezde Sızın yrmları gorunce Yazdım Bursalılar dıgerlerınden farkı yok Herkes Sıvas Dusmanı Bunlarda onlardan bıırı Sıvasın Yerınde olmayı ıstıyorlar
Yok kardes yanlisin var bu süper lig de sivassporumuzun tek dostu vardi gecen yil
bursaspor ve ankaragücü taraftarlariydi
internet sitelerini ve yorumlari oku heryerde her macta sivasa tam destek verdiler
örnek AJANSSPOR:COM gir ordaki tartismalara bak
herzaman bursa ve ankaragücü sivasin yaninda olmustur
devamli karsimizda olanlar
trabzon-adana-kayseri-
yigidogençlik06 27.02.2010, 15:47 Bu sene şampiyonluk ve üst sıralar yarışında biraz geri kalacağız ama bu mücadelede olmasını istediğim takım Bursaspor bu sene.
Seneye iyi başladılar ve büyük bir camia olarak başarılı olmalarını istiyorum.
Bu hafta kendilerini konuk edeceğiz. Malum durumdan dolayı Sivasspor'un mutlak 3 puan almasını istiyoruz tabiki. Ama Sivasspor taraftarı olarak bu sezon Bursaspor'un başarılarına da çok sevineceğim.
Geçen yıl ve önceki yıllarda Sivasspor'a karşı oldukça centilmen ve kardeşçe tavır sergileyen Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Şampiyonluk mücadelesinde bizi destekledikleri için şükranlarımı sunuyorum. Geçen yıl hocamızı çağırmaları çok hoşumuza gitmişti.
Sivasspor taraftarı olarak beyefendi Ertuğrul Sağlam'ı da tribüne davet edeceğimiz ümit ediyorum.
ahmetbaba 27.02.2010, 15:52 abi ne çakması adamlar bize çaktı 3 tane
ne kayseri ne trabzon adam gibi adam bursalı bursaSporlu arkadandayız bursA
eyupkocak 27.02.2010, 17:14 umarımm şanpiyon olurlarr ama ...yapmazlarr yıkarlar adamı....
Bursaspor'u tebrik ediyorum,bileğinin gücüyle çok rahat şekilde maçı kazanmayı bildiler..Bundan sonraki maçlarında gönülden başarılar dilerim.Umarım bizim takım da ilerde Bursa'nın rakiplerinden puanlar alarak hem bizi rahatlatır hemde Bursa' ya bi faydamız dokunur şampiyonluk yolunda.
yigido_sampiyon 27.02.2010, 17:20 bursasporu tüm kalbimle tebrik ediyorum...umarım sezon sonu şampiyon olur ve Anadolunun gücünü gösterirler...
sofularlı34 27.02.2010, 17:33 umarım BURSA ERTUĞRUL SAĞLAMLA SAĞLAM BIR ŞAMPİYONLUK YAKALAR.
Holigann 27.02.2010, 17:50 tek tesellisi bursaya yaramış olması.bundan sonraki maçlarında başarılar..
Besyo_cu 27.02.2010, 17:51 Yiğitlik senden iyi olanı tebrik etmektir. Bursaspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.
ercan58.a 27.02.2010, 17:55 bursaapora ve ertugrul saglama helal olsun
bizim takımada yazıklar olsun hepsine
BursaSpora şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.hak edeni kutlamak gerek bende öyle yapıyorum.kutluyorum yolunuz açık olsun.
bursa spor helal olsun inşallah biz başlattık onlar tamamına erdirir ...........
üçyıldız58 27.02.2010, 18:57 bursaspor inşallah bizden aldığı üç puanla şampiyon olur anadolu kuluplerinin hakkını yiyen istanbul kuluplerini gördük avrupa arenasından
bortecine 27.02.2010, 20:34 Adam gibi adam hocaları ile anadolunun Bu senenin gruru futbolcuları ile. bu sene şampiyonluk yolunda başarılar.
subasi29 27.02.2010, 20:53 bursasporun sampiyon olmasini cani gonulden istiyorum hakediyorlar
arkadaslar tüm iyi dilekleriniz icin tsk. insallah sizde en kisa zamanda toparlanir siralamada laik oldugunuz yere cikarsiniz.
geçen sene bursa spor bizi destekledi bende caani gonulden desdekliyorum
Bursaspor'u şampiyonluğu için tebrik ediyorum. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olurlar. Türk futbolunu iyi temsil edip yüzümüzü güldürürler.
Özellikle Ertuğrul Sağlam ve Bursaspor'u bugünkü maçta alkışlayacağız ama Sivasspor'un bu maçtan mutlak galip ayrılması lazım. Onun için bu maç hariç Bursa'ya başarılar.. :)
Caner POLAT 28.08.2010, 11:05 Bursaspor , ankaragücü ve eskişehir bunları bilir bunları alkışlarım gerisi palavra !
PETKOVİC 28.08.2010, 11:22 ARKADAŞLAR AKŞAM BURSAYI TRİBÜNLERE ÇAĞIRIYORUZ VE ÇOK BÜYÜK BİR ŞEKİLDE ALKIŞLIYORUZ LÜTFEN
mac baslamadan once bursa takımı trubune cagırılmalı ve alkışlanmalıdır..kamuoyu sivasın centılmenlığını konusur bu hareketten sonra...
|