Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız Sevinci
SivasSpor.Com 18.09.2009, 12:13 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yildizsev.jpg
Sivasspor'da Haziran ayında İzmir'de menisküs ameliyatı olan ve yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın dün çekilen MR'ı temiz çıktı. Kaptan Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacak.
Geçen sezon sonunda dizindeki ağrıların artması nedeniyle İzmir Kent Hastanesi'nde Operatör Dr. Bülent Zeren tarafından menüsküs ameliyatı edilen ve 4 aydır takımından uzak kalan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız sahalara dönüyor. Dün Ankara'da çekilen MR'nın temiz çıkan golcü oyuncunun Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Takım ile çalışmalara başlayacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Ufak bir operasyon geçirmeme rağmen takımımdan bu kadar uzak kalmam beni üzdü. Fakat dün çekilen MR'ın temiz çıkması beni çok sevindirdi. Sivas'a gelerek takımım ile birlikte idmanlara çıkacağım. En kısa zamanda kadrodaki yerimi alacağım. Takımımın bana ihtiyacı var. Onları bu günlerde yanlız bırakmak beni üzüyor. Sakatlığım boyunca bana hep destek olan hocamız Bülent Uygun'a teşekkür ediyorum." dedi.
Ligdeki ilk puanını erteleme maçında Denizlispor'dan alan Sivasspor, kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçını kazanarak ilk üç puanla tanışmak ve taraftarlarına Bayram hediyesi vermek istiyor.
Kırmızı-Beyazlılarda yarınki maçta, Mehmet Yıldız, Petkoviç, Abdurrahman ve Onur sakatlık nedeni ile Kadir ise cezalı olduğu için forma giyemeyecek.
mehmet tek ümidimizsin hadi göster kendini
ShabbatShalom 18.09.2009, 12:21 Gelde şu Ersen den bizi kurtar Sivası tekrar sevindir
bekliyoruz mehmeti gol yollarında gerçekten ihtiyacımız var
58_babacan_58 18.09.2009, 12:30 HADİ BE MEHMET DÖN ARTIK ÖZLETTİN KENDİNİ VE GOLLERİNİ !!!
sevindirici haber inşallah takım yükselişe geçecek
07reis58 18.09.2009, 12:49 bu kadar uzun bı sakatlıkdan çıkan futbolcunun form tutması bıraz zaman alacak....
Divriği58- 18.09.2009, 13:03 bence sorun mehmet değil sivassporun savunması çok kötü
kocakss58 18.09.2009, 13:06 sivasın tek yıldızısın kaptan.inşaallah gollerinle dönersin...yoksa senide yerden yere vururlar.hemde acımasızca,insafsızca...
carizma0658 18.09.2009, 13:13 ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞİMDİ BİRİLERININ UYKUSU KAÇARRRRR
kongre 58 18.09.2009, 13:24 senin gollerine ihtiyaci var takimin ve bizlerin.gel takimi kötü gidisten ve su ersen martin den kurtar artik
karakocyakup58 18.09.2009, 13:32 bi andan sevindim bi andan üzüldüm çünkü bursa maçında oynamıyacak
İyileşmesi iyi oldu şu zor dönemlerimizde..Zira ilerde top tutamıyoruz.Mehmet bunu çok iyi yapıyodu.İnsallah bi an önce sahada görürüz
58 MeRt Kral 58 18.09.2009, 15:20 sonunda be sanki ayağı kırılmış gibi 4 aydır yoktu gelde bizi gol hasretinden kurtar sacımz kalmadı yolacak:D:D
Mehmet Yıldızın formda kalması ve takıma yeniden can vermesi için daha zaman var sanırım...
Abdurrahman'ında yokluğu da Sivasspor'a iyi gelmedi...
Biran önce sahalarda görmeyi istiyoruz bu iki ismi....
Murat ARICI 18.09.2009, 16:39 Gelde şu Ersen den bizi kurtar Sivası tekrar sevindir
yorumun harika mmoğlu ağzının içini yiyim gardaş..
yorumyapıyombenya 18.09.2009, 16:53 Ayağın kırıldı sanki nasıl bir sakatlık arkadaş hala düzelmedi gitti
Hele sukur, gozumuz aydin, insallah eski formuna kavusur, galiba Mehmet Yildiz'a cok ama cokkkkkk ihtiyacimiz var...
sen form tutana kadar daha cok ısımız var ....
bu kadar uzun bı sakatlıkdan çıkan futbolcunun form tutması bıraz zaman alacak....
Doğru Mehmet Yıldız dan hemen bir patlama beklemek yanlış olur.Ama takıma en azından bir hava katacağından eminim:D
oquzh4n58 18.09.2009, 19:20 hoca sımdı gıder ıbrahımı yedek kor ersen le mehmetı oynatır ersenın yerıne ıbrahım olması lazım ıı oyuncu
altuntas58 18.09.2009, 19:38 mehmet yıldız sivssporumuzun önemli futbolcularından birisi takıma hava katacağından eminim ancak bazı arkadaşlar bir futbolcuyu överken diğer bir futbolcuyu (ersen martin) yermesini anlayamadım bu gibi eleştiriler takımın moral ve motuvasyonunu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmeleri lazım ne demek gelde bizi ersen martinden kurtar bunu yazanların futboldan zerre kadar anlamadıklarını düşünüyorum daha düne kadar büyük çoğunluk mehmet yıldızı istemiyorlardı şimdi kurtarıcı gözüyle bakıyorlar bu ne yaman celişki anlayamadım arkadaşlar eleştirileriniz elbette olacak ama lütfen hoş görü sınırını aşmadan eleştiri yapınız bizler hiç birimiz bülent uygun kadar futbolcuyu tanıyamayız ama bakıyorumda herkes kendi başına bir hoca olmuş kimisi futbolcu beğenmiyor kimisi hoca beğenmiyor bu kişileri araştırsak ben inanıyorumki belki bir dafa bile sivassporun macına gitmemiş kişlerdir ama klavye başında ahkam kesmektende geri kalmıyorlar
http://img15.imageshack.us/img15/7536/ssampkk.gif (http://img15.imageshack.us/i/ssampkk.gif/)
jackburaks58 18.09.2009, 21:40 mehmetim gel artık gel gelde görsün dünya alem sivası hade oğlum yya hadi..
Metal Gear 18.09.2009, 22:21 Haftay oynar herhalde..Takımla çalışmalara hemen başlayacaksa 1 haftaay maç oynayacak duruma gelir inşallah.
turko H4as 18.09.2009, 22:42 mehmet gel de kurtar bizi sen olmadan bu takiminb yildizi parlamaz !!!!
kadirakin58 18.09.2009, 22:49 mehmet yıldız gol atamayabilir, çalım da atamayabilir hatta hatalı paslar da verebilir. 4 ay uzak kaldığı için formsuz da olacaktır. ama söz konusu olan şey YÜREK ise şunu herkes iyi bilsin. mehmet yıldız YÜREK verir bu takıma, can verir, hayat verir. Top kapamayacak olsa da pres yapar, topu yakalayamacak olsa da koşar, golü atamayacak olsa da şut çekmeyi dener. Öyle bir yürek verir ki takımda geriye kalan 10 kişi uyanır. İşte kaptan takımını böyle kurtarır.
subasi29 19.09.2009, 00:35 mehmetin ruhu yeter gelsin oynasin bakin gorun
yigido Atilla 19.09.2009, 00:44 Mehmetin fizik kondiisyon icin Tam hazir olmasi icin bir kac haftaya ihtiyaci var. Tam Hazir olmadan takima faydasi olmaz..
İbrahimAyas01 19.09.2009, 01:23 Sivasspor un yükünü çeken adamın bu kadar ciddi sakatlanması dogaldır.İnşallah eski formunu tez vakitte yakalar.
sen bize her zaman lazımsın mehmet acele form tutman dileğiyle
ercan_dpinar 19.09.2009, 11:00 günün en güzel haberi hadi hayırlısı
SempaticH 19.09.2009, 11:10 aslında futbolunu sevmem ama hırsı azmi takıma katkısı hiç bitmek bilmez enerjisiyle taktir ederim inan mehmedim seni mumla arıyoruz bu haberede sevinenlerden biride benim tez iyileş vede bizi yalnız bırakma yoksa durum vahim ersenden mersenden kimseden bişi olmaz sen tez gel kardeşim hadi göreyim seni koçsun be
görecegiz mehmet yıldız kendini toparlamışmı yoksa gecen sezon ikinci yarıdaki futbolu devam mı edecek yoksa kendine çeki düzen verip adam gibi oynayacakmı
Artık takıma katılda bizi ersen'e bırakma mehmet.
senin duruşun yeter kranponunu at sahaya o yeter gülüşün yeter iyiki varsın
adrenalinn 19.09.2009, 16:19 İlk 18 demi yoksa 11 demim yer alacak bilgisi olan varmı...
İlk 18 demi yoksa 11 demim yer alacak bilgisi olan varmı...
kadroda degıl mehmet yıldız bursalı kardesım.
ÜMDİMİZ MEHMET ŞİMDİ DE ALLAH YARDIM ETSİN SEZON SONUNU ZOR GETİRİRİZ.
adrenalinn 19.09.2009, 16:34 Siz Mehmet sevinci yazınca bende öyle algıladım...
MEHMET ALİ 19.09.2009, 21:53 NERDESİN BE MEHMET YETER ARTIK GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
RÜTBESİZ ASKER 20.09.2009, 21:06 Futbol bir takımoyunudur.Bireysel oyun değilki bu takımda önceki senelerdeki ruh kalmamış,Mehmet Yıldız gelse ne olacakki bir tarafta gecen sene şampiyonluğa oynayan Sivas Sporun eski oyuncuları diğer tarafta süper ligden düşmüş takımlardan transfer edilen futbolcular karması Bizim takımımızın oyunculkarı hem kaliteli hem ruhunu ortaya koyan kişilik sahibi futbolculardı ama yeni gelenler onlarında hevesini kırmış bir korku endişe içerisine düşürmüşler.Yarın Mehmet Yıldız'da bunu fark edecektir.Oda diyecekki bu iş bir iki kişiyle olmuyor.ben ne yapıyım.Tabi Mehmet Yıldız ne yapsın!!!!!
sivastatlıbelam 20.09.2009, 21:18 defans da sorun var evet forvet hattımızda çok iyi değil ama idare eder ama defansımız rezalet.
defansa adam gibi bir stoper şart.yasinle olmuyor hazırlık maçlarıyla birlikte 16 resmi maç yaptık ve gördük artık iyice gözümüzün içine kadar sokacaksınız herlade bu yasin denen mal ile bir şey yapamayız bu ligde.
bence sadece mehmete bel bağlamak yanlışlık olur adam tek başına ne yapabilirki...inadına sivasspor
babapiton 20.09.2009, 22:06 Mehmet Yıldız Çimlere ayagını degdirdigi anda galibiyet serimiz başlayacaktır.Kimsenin Şüphesi Olmasın...
sivastatlıbelam 20.09.2009, 22:11 Mehmet Yıldız Çimlere ayagını degdirdigi anda galibiyet serimiz başlayacaktır.Kimsenin Şüphesi Olmasın...
inşallah hayallerin gerçek olur.hepimiz çok mutlu oluruz.ama dedim ya hayal.
defans bitmiş vaziyette yönetim bunu göremeyecek kadar körse yarın bankasyaya düşeceğimizide son haftada görürler artık.
ALLAH ım sivasımıza ne olur yardım et.
laaa gardaş nerdesin sen yaaa gel artık yoksa takım küme düşecek mehmet yıldız sen büyüksün
Gel de Takımı Kurtar............
takım kötü oynuyor halen birileri mehmet yıldıza bir kurtarıcı gözüyle bakıyor mehmetin elinde sihirli degnek mi var dokununca herşey düzelecek bana kalırsa halen birileri hayal dünyasında yaşıyor mehmetin aklı geçen sezon karıştı bir daha da yerine gelemedi
sivaslihakan 22.09.2009, 12:56 mehmet yildiz daha 10 hafta yok dün söylediler...
nasil is bu anlamadim
Metal Gear 22.09.2009, 12:59 10 hafta mı?
Belki 10 gün demişlerdir,yanlış anlamışsınızdır..
O zaman ligin ilk yarsını kapattı haberleri çıkardı ajanslarda..
sinansakru 22.09.2009, 18:12 Mehmet Yıldız Büyük Golcü ama Defansımızın ortası Berbat acill çözüm Yasin Çakmak yürümez bu lig... bÖLE DEVAM EDERSE SİVASIMIZA BANK ASYA YOLU GÖRÜKÜR. Mehemt yıldız Ersen martin İyi ikili olup sivası yeniden canlandırırlar inş.. :D AMA heraman dediğimiz gibi >>> ŞAMPİYON SİVASSPOR
taraftarın en büyük umudu Mehmet Yıldız.o da bu sorumluluğun bilincindedir eminim..
yigidomurat 22.09.2009, 20:56 İNŞALLAH hayal kırıklığına uğramayız yaw.mehmet yıldız mehmet yıldız dedik,İNŞALLAH beklediğimiz gibi çıkar.
|