Orijinalini görmek için tıklayınız : Kime Hizmet Ediyorsunuz ?
SivasSpor.Com 18.09.2009, 12:27 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/gazeteler.jpg
Sivassporun kötü sonuçları arka arkaya almasından hemen sonra bu sonuçları da fırsat bilerek dört bir taraftan adeta “ Vurun Abalıya “ mantığı ile hareket edenler olduğunu apaçık görmekteyiz. Bulundukları mevkileri de fırsat bilerek aslı olmayan fakat aslında olmasını istediği karalama haberlerini Sivasspor ve özellikle Sivasspor taraftarlarını kötülemeye yönelik bakış açısı yazılmış yazılar hazırlandığını ve sözüm ona bunun haber olduğunu iddia eden yazarlar(!) ile karşılaşmaktayız. Daha üzücü taraf ise bu haberleri kaleme alanların Sivas medyasından yer almalarıdır.
Bunun en yakın örneği ise Sivas'ta oynanacak maç öncesinde satışa çıkan biletler hakkında yapılmaktadır. Biletler henüz satışa çıkmadan, veyahut ta satışa çıktığı gün yapılan ' Sivaslılar Takımlarına Küstü' , ' Sivas’ta Maça İlgi Yok ' , ' Taraftar Sivasspor'a Küstü' , gibi haberlerle karşılaşmaktayız. Yapılan bu taraflı haberlerin içeriğinden bahsetmeye gerek duymuyoruz. Başlıklarından da anlaşılacağı üzere Sivaslıları vefasız göstermeye çalışma çabası içersinde oldukları açıkça anlaşılmaktadır. Henüz maç biletleri satışa çıkmadan ulusal basına servis edilen ve sayfalarında yer alan bu haberlerin kaynaklarının da Sivas’ta yaşayan Sivas’ın öz evlatları veya Ulusal basının Sivas temsilcileri olması da ayrı bir utanç kaynağı olarak göze çarpıyor..
İstanbul takımlarının oynadıkları maç sonrasında yanlış verilen taç kararlarına bile tam sayfa yer veren ulusal basınının son dört yılda Süper Lige ayrı bir renk katan, son iki sezonda Avrupa kupalarında mücadele eden ve Anadolu’dan Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanan, bu kulvarda Anadolu takımlarının lokomotifi konumunda olan Sivasspor’umuza tek satırı bile ayırmaktan kaçınan, önemli spor sitelerinde Sivasspor'a ve Sivaslılara küfür ve hakaretlere varan sözlere ses çıkartmayan ve yayınlanmasına göz yuman internet sitelerine dünyada yaşayan milyonlarca Sivas Sivasspor’lular adına diyoruz ki artık “Sabrımız Kalmadı”. Sivasspor’un değil birkaç maç arka arkaya kaybetmesi, amatör kümede mücadelesini sürdürse dahi her zaman arkasında yer alacak binlerce milyonlarca taraftar topluluğu olacaktır.
Yapılan yanlı ve yanlış haberler konusunda artık sabrımız kalmadığını, özellikle bu haberleri yapan ve yayınlayan gazete, dergi ve sitelere gerekli tepkiyi göstereceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
SivasSpor.Com Özel Haberi
Sivasspor valla 2 ligede düşse 3 ligede düşse hep arkasındayız...
zaten 2 ligden beridir destekliyoruz...
siz ne kadar söylesenizde yapılan haberlerin ardı arkası kesilmeyecektir..
olsun istediklerini yazsınlar.. YETER BİZ '' BİZ '' OLALIM ..
bizim bizden başka dostumuz yok biz biz olalım birlik ve beraberliğimizi koruyalım takımımıza sahip çıkalım
Besyo_cu 18.09.2009, 12:42 Bunların kime Hizmet Ettiklerini bilmem ama Türk Futboluna Hizmet etmedikleri ortada.
Daha lig başlıyalı 5 hafta olmasına rağmen bizi çoktan düşüren medyaya , daha biletler satışa çıkmadan Sivasta maça ilgi yok diye haber yapanlara kapak olsun.
ofozturk 18.09.2009, 12:46 bu yanlı haberlere inat ta çanakkaleden geldim ve nasipse yarın stattayım. bizim takıma küsme gibi bi lüksümüz yok. iyiyken herkes gider önemli olan zor zamanlarda gitmek ve yanlarında oldugumuzu hissettirmek.
biz sivasspor un sivas için ne kadar önemli olduüğunun farkına varmadıkça bu bilinç yerleşmez.
biraz düşünelim sivasspor sivasa ne katmıştır kötü olunca ne kaybettiriyor.
carizma0658 18.09.2009, 13:12 YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN TEPKIMIZI NEEREYE VERECEKSEK VERELIM BEM BİR YERLERIMI YRTTIM DINLEYEN YOK SİZİN Bİ İŞARETINIZ LE SİTE AYAGA KALKAR SAKAL MISALI RESMEN FANATIK TE SAVAŞ VEREN BİRİYİM OLUMSUZ HABERLERE
kocakss58 18.09.2009, 13:12 benimde bu akşam sivasa gelme ihtimalim var.gelirsem,kesinlikle maçtayım.biz sivassporu ligde fırtınalar kopardı,şampiyonluğa oynadı diye sevmedik ki,ikinci,üçüncü ligede düşse,amatörede gitse,biz yine seninleyiz.bizi ancak sevenler anlar.sevmeyenlere davul,zurna sesi gibi gelir...
Bu haberlerin çıkması gayet normal çünkü bu ülkede sadece spor konusunda değil her alanda bu işler böyle yürütülür medya tarafından ... Zirvedeysen kralsın,ufacık tökezlemeye başladın bir tekme de onlar atar yerden kalkamayasın diye... Fakat hep beraber göğüs gererek en azından kamuoyu oluşturarak hep birlikte atlatacağız bu kötü günleri inşallah ... Takım adına birçok eleştiride bulundum ve bulunmaya da devam edeceğim fakat bu bir saniyeliğine bile olsa takıma olan sevgimin,desteğimin azaldığından değil nasıl bu hale geldiğimizi kendime yedirememden kaynaklanıyor ... Her inişin bir çıkışı vardır ve biz bu çıkışın ilk sinyalini evimizde alacağımız galibiyetle vereceğiz inşallah...Başarılar Sivas'ım ...
Abdullah DuMaN 18.09.2009, 13:54 iyi gidersen şöyle büyük takım aman böyle şampiyon bir sezon kötü başladık şu hale bak
oquzh4n58 18.09.2009, 14:04 insallah eskı gunlere donerız de mıllet e yuzunu goruyum bır
sivastatlıbelam 18.09.2009, 14:22 doğanın kanununda var bu güçlüler güçsüzleri ezerler ve zayıf olanların yaşama hakkı yoktur.
bizim medyamız içinde orman kanunları geçerlidir.
aslında tüm dünya orman kanunlarıyla yönetilmektedir.
masteraydin 18.09.2009, 15:16 ajans spordenen bir site tam bir ******** trabzonluların sitesi
58 MeRt Kral 58 18.09.2009, 15:22 SİVASA ve SİVASSPORA ve SİVASLIYA laf atanaların allah belasını versin
abdullah yılmazın cezasını sivaslıların vermesi gerekir:D
Düşmanı uzakta aramaya gerek yok kavramı!! İşte canlı örneği Sivas'ın yerel Gazeteleri...
Bu kadar'ına yuhhh diyorum Kendimizi eleştirelim dedik ama bu kadarda değildiii.
Nereye hizmet ettikleri konusundada iki kelimem olucakkk...
....SİZDEMİ KARŞI YANDAŞŞŞŞ...
Kime hizmet Bize değil bu belli ve Bu yayınlar konusunda Sivasspor'u üzücü ve kırıcı haber yapanları SİVAS'LI olmaya ve Sivasspor haberleri yazmamaya davet ediyorum..
merkez_emre 18.09.2009, 16:34 haber bulamayan gazetelerın acizliği...
yorumyapıyombenya 18.09.2009, 16:52 Daha biletler satışa çıkmadan Sivasta maça ilgi yok , Biletler satılmıyor diye haber yapan bu karaktersiz kişileri şiddetle kınıyorum güzel konuya değinmişsiniz.
yiğidoemre 18.09.2009, 16:56 evet hangi siteye girsem hep küfür herkes kin besliyor takımımıza karşı bu kadar düşmanlığın sebebini anlayamıyorum buna bi karşı çıkılması lazım artık
oncelikle yazi cok iyi yazilmis, tsk.......
size bir ornek vermek istiyorum, gecenki denizli macinda dolayi bir haber cikmisti, iste baskan'dan sert uyari falan filan diye, denizli sivas maci basliyacakti, ve spiker baskana: Mecnun baskan sivasspor'a oyunculara boyle boyle yaptinmi diye, baskan: bu haberler nerden cikiyor anlamiyorum falan dedi...
Sivasspor, baskan, hoca, futbolcular adina yanlis haberler cikmakta, evet belki suan istedigimiz gibi gitmiyor, ama neden buyutulmus takimlar kotu gidince, caniniz sagolsun, bize gelincede batsin? Benim dusuncem: BASININ SIVASSPOR TARAFTARI UZERINDE BUYUK BIR ETKISI OLUYOR, ne yapmaya calisiyorlar, kotu gidiyoruz diye takimmizi mi birakacagiz, korkulari, oyunlari ne???
onun icin biz taraftar olarak bu tip yanlis ve yanli haberlere inanmayalim..
TAKIMI TAKIM YAPAN BIZ TARAFTARLARIZ, biz yoksak takimda yok..
Onlar kime hizmet eder bilmem ama ben olene dek sivas ve sivassporun hizmetindeyim. Sivasspor u basarisi icin tutan ve destekleyen yanilir, iyi gunde kotu gunde desteklemek gerek.Basarisina sahip cikanlar, kotu gundede sahip cikmali cikmayan namert ve iki yuzludur.Her takim bazen kotu gunler hatta yillar yasar normaldir.Bizi hic kimse yildiramaz sivasspor nerde ise bizde arkasindayiz.Daha ilk haftalar bekleyin destekleyin gun dogmadan daha neler dogar.
Murat ARICI 18.09.2009, 19:38 KİM NE DERSE DESİN DESTEK İÇİN BENDE GİRESUNDAN GELİP STADDA SİVASIMI DESTEKLEYECEM ÇİFTE BAYRAM YAPACAM..
altuntas58 18.09.2009, 19:49 sivassporumuz layık olduğ yere cıkacaktır kısa zamanda zirvedeki yerini alacaktır satılık kalemleri kınıyorum
sofularlı34 18.09.2009, 19:54 istanbuldan maça giden var mı???*haberi olan varmı?
Gaz verici hareket bunlar mayk
kayayatakci 18.09.2009, 20:32 tüm sivasli yigidolara selam bayramlari simdiden kutlu olsun.yaziklar olsun kendilerini gazeteci sanan yalaka habercilere onlar gazeteci olamaz onlar tamamen yalaka. habercilerin yüz karasi yaziklar olsun onlara. yasasin sivasim ve gercek sivasi seven sivassporu sevenler
Sayın editör çok güzel bir konuya temas etmiş. Uzun zamandır benimde bu konularda bazı önerileri ve isteklerim olmuş ve adeta bu site yöneticileri tarafından es geçilmişti. Şimdi ise yeni yeni kamuoyumuza düşüyor geçte olsa. 1-Bakınız bir çok maç öncesinde rakip taraftar sitelerine girip yorum yazmak istiyorsunuz vede bunda başarılı olamıyorsunuz. Bunun sebebi ise gayet açık: Maç arefelerinde size izin verilmiyor. Yani üye olamıyorsunuz. Çünkü onlar havalarının bozdurulmalarına müsade etmiyorlar ve sizin yapacağınız yorumlarada ihtiyaç yok. Bizde ise ne oluyor, isteyen istediği zaman giriyor vede üye oluyor. O zaman sitemize ipsiz sapsız birsürü adam girip bir bomba bırakıyor ve ortamımız geriliyor. Bu bence ister laçkalık ister ciddiyetsizlik yada ne demek istiyorsanız öyle bir durum. Bizim sitemiz özel ise özel üyelik günleri olmalı ve her isteyen elini kolunu sallayarak girmemeli. Artık binleri aşan bir üye sayımız var, biz birbirimize yeteriz evelallah. Tüm arkadaşlarımız pırlanta gibi. Neden bu arkadaşlarımızın erkeği ile bayanı ile sinirlerini geren kişilere üyeliği mecbur tutuyoruz.
2- Sivasspor.com haricinde özellikle bir iki tane internet spor sitelerine giriyorum şahsım adına. Örneğin ajansspor takılıyorum sıksık. Orada ise otokontrol sistemi ile haber yorumları denetleniyor. Etik ilke kuralları var fakat bu kurallar tüm taraftarlara eşit sayıda kullanılmıyor. Mesela geçen gün yeni transferimiz Zita Mbanangoye hakkında Trabzonluların küçük düşürücü ve edep sınırlarını aşan yorumları yayınladılar. Tabi insanın sinirleri ister istemez bozuluyor. Aksinin cevabını siz verdiğinizde vede daha üsturuplu bir şekilde yazdığınız halde sizin çifte standarta uğradığınızı görüyorsunuz. Şimdi diyeceksinizki ne yapmamız lazım. Girmeyeceğiz yorum yazmayacağız arkadaşlar. Ve bunuda özellikle Sivasspor haberlerinde yorum yazarak son tepkilerimizi gösterip sadece okuyucu olarak göstereceğiz. Yalnız bizim siteyede iş düşüyor. Çünkü basın ve haber konusunda çok eksiğimiz var. Çoğu haberleri sitemizden önce başka yerlerden duyuyoruz. Yani çok yavaşız vede geriden geliyoruz. Biraz daha mod sayısı yükselmeli ve ana sayfada yayınlanan haber sayısı artmalı. Mesela 6 değil 8 yada 10 resimli haber olmalı. Php tabanı kullanıyoruz. Küçük bir web ayarlarında oynamamız kafi. Bunlar aslında küçük ama önemli detaylar diye düşünüyorum. Sitemie uzun ama çok uzun zamandan beri üyeyim. Taa önceki arayüzden beri. Ama işte bu konulara ben çok takıntılı kaldığımdanmıdır nedir yada bizimde ayrıcalıklı olduğumuzu düşündüğümdenmi bu şekilde bir öneri sunuyorum. Tabi kaale alınmayacağını tahmin ettiğimden sadece bir öneriden ibaret kalacağınıda sanıyorum.
Saygılar selametle...
Atilla
ercan_dpinar 18.09.2009, 21:13 bende okudum bu haberleri inandırıcı gelmedi çocukluğumuzdan beri birinci lig hayalimizdi hep sivası 1.ligde düşleyerek büyüdük allaha şükür bu gerçek oldu bir kaç yenilgiyle takımına küsecek taraftar değiliz biz
yıldız beldesi 18.09.2009, 22:03 beyler aldırmayın ama takım maçlarda destek ister yalnız bırakmayım.
hoLiGan Enes 18.09.2009, 22:11 eski günlerimize dönüp herkese haddini bildireceğiz
antalyali_yigido 18.09.2009, 22:14 Sivas hakkında kötü düşünen herkesin karşısındayım sonuna kadar...
Sivas basını unutmasın Sivasspor sayesinde ekmek yiyor...
carizma0658 18.09.2009, 22:16 6 anlamsız sarı kart alkasız 1 kırmızı kart sivasın verılmeyen net penaltısı YAZIKLAR OLSUN TFF GÖRMEDI İZLEMEDIMI O KADAR URAŞMALARINA RAGMEN BIRAVO SİVAS YİNEDE VERMEDI MACI
turko H4as 18.09.2009, 22:41 bu ne arkadaim bu çocuk oyuncagi degil ne biçim top oynuyorlar !!??? :rolleyes:
57 Mehmet 18.09.2009, 23:03 onlar sivasspor taraftari degil onalar kendini büyüklerden gören Istanbul yanlisi gazeticilerdir.gecen sezonlarda basarimizi cekememisler simdi takimiz kötü giderken takimi tam karistirip taraftara hocayi yönetimi düsman göstermek basarsizlik olsunda bir daha kendilerine gelemesinler diye kalesce düsünen yazarlar diye düsünüyorum.ama bu takim bu sezon olmazsada gelecek sezon yine Istanbul takimlarinin korkulu rüyasi olacak yeterki su zor günlerde sabir etmesini bilelim
SenSetik 19.09.2009, 00:23 Bu haberin üstüne eklemek istediğim bir site ismi var burada...
Sivaslılara ve Sivasspor'a çok çirkin sözlerle saldırılmasına izin veren www.ajansspor.com adlı internet sitesi bozuntusuna buradaki nickimin aynısıyla kayıtlıyım.Takip eden arkadaşlar yorumlarımı görmüştür.Ama ne hikmetse bize saldıranlara gayet seviyeli bir üslupla cevap yazmama rağmen bu ts uşağı site yorumlarımı yayınlamamaktadır.Birde üstüne hakaret dolu ts ve bjk mesajlarını yayınladıkça beni orta yerimden çatlatmaktadır..
Bütün arkadaşlardan ricam www.ajansspor.com adlı bu siteyi ziyaret etmemeleri yönündedir.Bu tür sitelere karşı tepkinizi koyun arkadaşlar.Hiç kimsenin Sivassporla dalga geçmeye hakkı yoktur ve olmayacaktır.
subasi29 19.09.2009, 00:31 Bizi Sevmeyeni Biz Sevdik Kac Takima Kranfil Verdik Alkisladik Yigido Heryerde Centilmen Heryerde Buyuklugunu Gosterdi,Tarafli Basin Yayin Kusuluslarinin Hedefi Oldu Yilmayacagiz,icimizdeki sevgiyi sonmeyecek
GurbetciYigidom 19.09.2009, 02:21 Insaalah brsa macinda butun sivaslilar stadda olur ve Dosta düsmana karsi tek yürek oldugumuzu gösteririz.
yigidomurat 19.09.2009, 03:20 SİVASı karalayan ve böyle haberler yapanların yakası iki cihanda biraraya gelmesin,hepsinin ALLAH belasını versin o trabzonlu hakeminde
Yaw ben anlayamiyorum daha iki gun once bu sitede buyuk bir cogunluk takimini hocasini yerden yere vurup bu Istanbul yalakasi medya'ya ve SIVASSPOR dusmani olan herkese kendi elleriyle malzeme veriyorlardi simdi tum yorumlari bastan sona okudum onlardan hic kimse yok ne olduda degistiler bu arkadaslar veya onlarin hic biri bu konuya yorum yazmadimi aslinda benim hatirladiklarim var ama neyse.
Velhasil bu vatan hayinlerinin yaptiklarina kizmadan once iki uc macta yenildi diye SIVAS'a gecen yilin uefa sampiyonunu getiren ve takimin basina gectikten sonra hep yukselen basari grafigi sergileyen hocasina hakaretler yagdiran istifasini isteyen oyunculari yerden yere vuran icimizdekil .......... lari
temizlememiz lazimdir yoksa bu vatan hayinlerine hic bir sey diyemeyiz.
Bu haberin üstüne eklemek istediğim bir site ismi var burada...
Sivaslılara ve Sivasspor'a çok çirkin sözlerle saldırılmasına izin veren www.ajansspor.com adlı internet sitesi bozuntusuna buradaki nickimin aynısıyla kayıtlıyım.Takip eden arkadaşlar yorumlarımı görmüştür.Ama ne hikmetse bize saldıranlara gayet seviyeli bir üslupla cevap yazmama rağmen bu ts uşağı site yorumlarımı yayınlamamaktadır.Birde üstüne hakaret dolu ts ve bjk mesajlarını yayınladıkça beni orta yerimden çatlatmaktadır..
Bütün arkadaşlardan ricam www.ajansspor.com adlı bu siteyi ziyaret etmemeleri yönündedir.Bu tür sitelere karşı tepkinizi koyun arkadaşlar.Hiç kimsenin Sivassporla dalga geçmeye hakkı yoktur ve olmayacaktır.
Gardaş 25. mesajımda belirlediğim üzere bu siteye artık girmeyelim. Girersek standart mesajlar yayınlayalım. Çifte standart yapıldığından dolayı sivasspor taraftarı olarak ajansspora tepkilerimizi belirten klişe kelimeler yazalım. bende orda mdeltemi nick ile katılıyorum. Herkes bu trabzon pontus yanlısı siteye tepkilerini versin. saygılarla
Abdullah DuMaN 19.09.2009, 08:45 Allah basın milletine fırsat vermesin bir bakarsın düşürmüş bir bakarsın şampiyon yapmış bir bakarsın futbolcuyu satmış bir bakarsın hocayı göndermiş
Aslinda bu bu tip provakatif yazilari SivasSpor Yönetimine yaranmak icin yazanlar var....... Ayrica yazarlik adi altinda servis edilen yazilari, yazan yerel yazarlarimiz var... Bunlarin mantigi isler kötü gidiyor ani yönetim adina kurtarayim mantigidir.Ve sonrasinda ulusal basina ciktiginda bu yazilar feryadi figan ediyorlar..... Camiadan taraftari koparmaya calisan ve taraftari kötüleyen,SivasSpor un Prestiji ile oynayan bu kesimler hem yerel hemde ulusal basinda yazarlik adi altinda beslemelik isi görüyorlar....
A.Yigit gecen hafta Sivaslilik adi altinda Sivaslinin Ve taraftarin onurunu zedeleyen yazilar yazdi. bu tip sözleri yönetim icerisindeki kesimler onlarca kez telefuz etti. ve bu sözler.Bumerank gibi geldi ulusal basindan dönerek geri bizi vurdu. Akil ve zeka yoksunu kesimler agzindan cikan kelimeleri iyice tartip bu lafin bana bir zarari olurmu olmazmi diye düsünmesi,,,, söyleyecegi laflari tartmasi lazim oldugunu bilmesi lazim!!!!!!!
Tekrar tekrar ediyorum Artik Taraftar üzerinden Basari ve Basarisizlik tartmayin..Basin Sözcümüz cikiyor Taraftar iki yil süper ligde kalirsak bize heykelinizi dikacegiz sözü verdi diyor. Hala bu bakis acisinin altinda taraftarla savas ve polimik anlayisi var bu tip yaklasimlar hem taraftarin tepkisine hemde SivasSpor düsmanlarina mazeme oluyor... Basin Sözcülügü adina bu tip kelime özürlülügü yapmak bu camianin yararina degildir. Biz bir baslarsak sizlerin agzindan cikan ve olmayan seylere. hatta orada kalmak icin verdigin gayretlere ve yaptigin saldirilara !!!!! bu isler böyle olmaz. Aklinizi basiniza alin isinizi yapin Bu camiayi bölüp parcalamadan ve zayiflatma stratejileri yürütmekden vaz gecin vaz gecmezseniz bundan en fazla zarari siz görerceksiniz!!!!!!
SempaticH 19.09.2009, 11:18 ben onlara hiç cevap vermem nedeni ise onlar zaten bu memleketi karalıyor onnlar iyi haber doğru haber ve gerçekleri yazsa bu durumlara düşmeyiz ben şahsen onları tınmıyor ve yazılarınıda okumuyorum çünki saçma sapan yazar ve konuşurlar yani bir hiçler diyorum
KÖYLÜM_58 19.09.2009, 11:28 GÜL KIRMIZI AÇACAK BEYAZA BÜRÜNECEK
Kırmızıyla beyazla lige damga vuransın,
Rakiplerin dayanmaz kesin hesap sorarsın,
Tarifler yetmez sana sen tarihler yazarsın,
Anadolu yiğidi canım Sivas spor’um…
Gül kırmızı açacak beyaza bürünecek,
Fener cim bom kartallar sana boyun eğecek,
Kırmızı beyazını bütün ülke sevecek,
Türkiye’min gururu benim Sivas spor’um…
Tertemiz futboluna alkış tutacak âlem,
Varsın yazmasın medya cesaret etmez kalem,
Gün gelecek hepsi bir size duracak selam,
Anadolu yıldızı kurban Sivas spor’um…
11.12.2007.Orhan KIZLARKAYASI
adrenalinn 19.09.2009, 12:28 http://img262.yukle.tc/images/8329IMG_900420Small.jpg (http://www.yukle.tc)
Bunlara tepki vermenin en güzel yolu, yukarıdaki gibi pankartları gözlerine sokmak,en önemlisi tribünleri full doldurmak ,coşkulu güzel atmosfer yaratmak..
karakochakan 19.09.2009, 12:35 NE YAZARLARSA YAZSINLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR SİVASSPOR AŞKI BİR BAŞKA BİZİ BU AŞKDAN KIMSE BİZİ USANDIRAMAZ
oquzh4n58 19.09.2009, 12:42 NE YAZARLARSA YAZSINLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR SİVASSPOR AŞKI BİR BAŞKA BİZİ BU AŞKDAN KIMSE BİZİ USANDIRAMAZ
ısanLah Kardesım Herkes Sesnın GIbı Dsunsun TaraftarLık Sadece lıderLık Degıl onunla O yolu Yurumektır
Şimdiye kadar yaptığınız önemli haberlerinden birini yapmışınız,sizi bu konuda kutlarım.Maalesef böyle bir haberi işte yerel basın yapmaz,yapamaz.Ancak bunu tarafsız bir taraftar sitesi yapabilirdiki,bunuda başardınız,bravo.
Bu gazetecilerinki birazda tembellik bence.Umursamazlık vurdumduymazlık.
Şimdi takım peşpeşe yenildiği için,kesin bilet satılmaz deyip basıyorlar haberi,halbuki Allah bilir bir kez sormamıştır bile nasıl bilet satışı diye.Sonra sorsa bile doğru cevabı kimden alacak?
Yani kafadan haber yapıyorlar, buda Ulusal medyanın işine gelen tam bir haber.
Anlayacağınız biz kendi kendimizi harcıyoruz.Yoksa ulusal medya kafasında haber yapma ihtimali çok az.
NE YAZARLARSA YAZSINLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR SİVASSPOR AŞKI BİR BAŞKA BİZİ BU AŞKDAN KIMSE BİZİ USANDIRAMAZ
iyşallah kardeş herşey istediğimiz gibi olacak.
SİVASSPOR'UMUZUN 3.LİGDEN BERİ PEŞİNDEYİZ DESTEKÇİSİYİZ.GİTMEDİĞİMİZ KÖY-KASABA KALMADI.KÖTÜ GİDİŞ HERKESİ ÜZÜYOR DENİZLİ MAÇINDA Kİ POZİTİF FUTBOL TARAFTARI UMUTLANDIRDI İNŞALLAH GERİSİ GELECEKTİR.TAKIMIMIZ DAİMİ KALICI KİŞLER GELİP GEÇİCİDİR.SİVASSPOR TARAFTARI KİMSENİN TARAFTARI DEĞİL SİVASSPOR'UN TARAFTARIDIR..BURSA MAÇINDA 3 PUAN İNŞALLAH.
Bu haberin üstüne eklemek istediğim bir site ismi var burada...
Abi, o siteye bende uyeyim, zaman zaman girer bakarim, haberleri takip ederim, ama alttaki o yorumlari okuyunca igreniyorum, bizim her haberimize 1 taraftar grubu ozellikle yorum yaziyor, ve o yorumlar yayinlaniyor, karsiliginda bende cevap yaziyorum, ama nedense benim yorumum yayinlanmiyor, acaba nickem sivas mi diye? bende bilmiyorum. bize antipatik diyorlar, sivasi kimse sevmiyor diyorlar, ama bunda ne hocanin ne de bizim yonetimin sucu var, bunlar bunlari kendi kendine yapti, o yorumlarda hep kafadan uydurma (ozelikle 61 ler) seyler yazdilar, okuyunca hayret ettim, cunku hicbiri dogru degil, ehh haliyle bunlari baskalari okuyunca dogru olarak goruyor, ve olan yine bize oluyor, biz antipatik oluyoruz, onun icin ben bizimkilere kabahat bulmuyorum
ajansspor.com'a ben mesaj yolladim, tepkimi verdim, cunku bu benim hakkim, takimimi savunmak hakkim, siz de tepkinizi koyun, tepkinizi koyun ve bir daha o siteye adim atmayin.
http://www.ajansspor.com/ajansspor/kontak/ buraya tepkinizi koyun, takimimiza sahip cikin..
Ajansspor`a gönderdiğim yazı:
Sayın editörler
Sizlere Türk sporu adına yapmış olduğunuz yayından dolayı evvela tebrik etmekle başlamak istiyorum yazıma. Fakat bu yayınlarınızın altına konan taraftar yorumlarında yapmış olduğunuz çifte standarttan dolayı siz ve editörlerinizi kınıyorum. Özellikle Trabzonsporluyum diye geçinen ortam gerici kişilerin aynı paralellikde yazılan diğer taraftar ve Sivassporumuzun yorumlarına uyguladığınız çifte standart artık alenen su yüzüne çıkmış olmakla birlikde bizim ve diğer taraftarlarında dikkatinden kaçmamaktadır. Bundan dolayı bizler Sivasspor taraftarı olarak elimizden geldiği kadar sitenize girip yorum yazmayacağımıza ve/veya haberlerinizi okumayacağımıza dair sizlere ve Türk sporuna ilk uyarımızı verdiğimizi bildirir;
Saygılarımızı sunarız.
Taraftar
İşte gül hanımın vermiş olduğu linke yolladığım yazı. Sizlerde duyarlı olun ses verin arkadaşlar. İşte klavye kabadayılığına verdiğimiz tepkiyi buradan bildirelim.
Atilla
yigido_mami_58 19.09.2009, 18:54 et trnaktan ayrılırmı arkadaslar sivastan sivasspordan kopmak kolaymı sivassın düşecek dıye yorum yapılması ayrı bır utanc kımlerrı gorduk taa sonlardan geldı 7. veya 8 hafta galıbıyet yuzu gormedı ama bu kadar eleştırılmedı yerden yere vurulmadı gazete başlıklarından bırınde birzaman lar yigidoydu dıye bı yazı okudum ve o yazıyı yazana defalarca küfrettim çünkü biz dünde yigidoyduk bugunde yigidoyuz yarında oyle olacak
Ajansspor`a gönderdiğim yazı:
Sayın editörler
Sizlere Türk sporu adına yapmış olduğunuz yayından dolayı evvela tebrik etmekle başlamak istiyorum yazıma. Fakat bu yayınlarınızın altına konan taraftar yorumlarında yapmış olduğunuz çifte standarttan dolayı siz ve editörlerinizi kınıyorum. Özellikle Trabzonsporluyum diye geçinen ortam gerici kişilerin aynı paralellikde yazılan diğer taraftar ve Sivassporumuzun yorumlarına uyguladığınız çifte standart artık alenen su yüzüne çıkmış olmakla birlikde bizim ve diğer taraftarlarında dikkatinden kaçmamaktadır. Bundan dolayı bizler Sivasspor taraftarı olarak elimizden geldiği kadar sitenize girip yorum yazmayacağımıza ve/veya haberlerinizi okumayacağımıza dair sizlere ve Türk sporuna ilk uyarımızı verdiğimizi bildirir;
Saygılarımızı sunarız.
Taraftar
İşte gül hanımın vermiş olduğu linke yolladığım yazı. Sizlerde duyarlı olun ses verin arkadaşlar. İşte klavye kabadayılığına verdiğimiz tepkiyi buradan bildirelim.
Atilla
sende tepkini verdigin icin tsk ederim, umarim diger sivassporlular da tepkisini verir, uye olmaniza gerek yok, verdigim linkten tepkinizi verebilirsiniz, DUYARSIZ KALMAYALIM!!!!!!!!!!!!
gul hanim degil:D Sevda.......;)
KaRiZmA YiĞiDo 19.09.2009, 21:18 Ben Spor Gazetelerini ve Spor Yorumcularını öncelikle haklı buluyorum.Bırakın bu Yiğido ayaklarını takım takım değil Hoca hiç başarılı değil. ne oldu yalanmı ?Sivas spor Avrupada başarılı olamaz rezil olurlar dediler haklı çıkmadılarmı ? Rezil olmadıkmı? Kimi kandırıyorsunuz Eğri oturalım Doğru konuşalım Sivas Spordan bu sezon bir cacık olmaz Bank Asya 1.Liğe hazır olalım.Bülent Hoca size bunu yaşatmadan gitmeyecek göreceksiniz.Ben artık Sivas sporun hiç bir maçına gitmiyorum ve merakta etmiyorum.Bile bile lades dediler takımı mahvettiler kime neye destek vereceğiz.Utanmadan ayağa kalkacağız diyen futboldan anlamayan 11 kişi sahada bir oraya bir buraya koşup duruyor.Bari dik duran 12.adamı bu saçmalığa alet etmeyiniz.
beytullah gök 19.09.2009, 22:27 devre arasına kadar 20 puan alazmazsak işler çok kötüye gidebilir
Evet bir yenilgi daha, ve yine yanli siteler is basinda...
ajanssporun allah belasini versin, orda yorum yapan trabzonlularin allah belasini versin, nefret ediyorum onlardan, bizim hakkimizda nefret dolu alayci dolu yorumlar yaziliyor, ve ajansspor denen mikrop yonetim buna goz yumuyor,
bizim bizden baska dostumuz yok, hepsinin allah belasini versin, su ramazan arefe'sinde banada beddua ettirdiler ya, o siteye girmem daha bundan sonra, sizde tepkinizi verin http://www.ajansspor.com/ajansspor/kontak/ buraya, :mad:
efendigardaş 19.09.2009, 23:36 BÜLENT HOCA BASININ DESTEĞİNİ KAYBETTİ SPOR CAMİASI HOCAYA KARŞI TAVIRLI BU YÜZDEN SİVASSPOR İLE İLGİLİ YANLIŞ VE DÜŞMANCA YAZILAR ,YORUMLAR YAZIYORLAR BİZİM BEŞİNCİ BÜYÜK OLMAMIZI ENGELLEMEK İSTİYORLAR. AMA BUNU BAŞARAMAYACAKLAR İNŞALLAH BÜTÜN YİĞODULARIN BAYRAMINI KUTLARIM SELAMLAR.
serhatcan 20.09.2009, 10:19 ELEŞTİRİYİ BAŞKASINA HİZMET OLARAK GÖREN BİR MANTIK ANCAK SİVASLILARDA OLMALI. YOK BÖYLE BİR MNTIK.KÖTÜ GİDİŞATI ELEŞTİRMEK OLMAYACAK,DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLEYEMEYECEKSİN. EE ELBETTE SİVAS VE SİVASLILAR GERİ KALMIŞ OLUR.HAKLARINI ARAMAYAN BİR MİLLET YARATMIŞ OLURSUN Kİ BUDA SİVASLILARIN AYNASI.
ayazoğlu 20.09.2009, 10:22 sivasspora laf eden yok ilk yarı 25 puan toplayamazsa sivas küme dişer iyimi olur tabiki iyiyi konuşurum kötüye kim bakar sivasspor sayesinde kariyer yapmıyoruz
başarı varsa alkışlanır başarı yoksa dozunda olmak kaydıyla eleştiri yapılır bu gayet normaldir sırf insanlar eleştiri yapıyor diye hain sivasspor düşmanı ilan edilmez
yorumyapıyombenya 21.09.2009, 00:08 Sivasın ekmeğini yiyip olmadık işler edenler. Afedersiniz köpek bile yediği kaba işemıyor siz neye hizmet ediyorsunuz
|