Orijinalini görmek için tıklayınız : UYAN ARTIK EY SİVASLI..!
YiğidoGençlik 18.09.2009, 22:51 Bu sezon bir kaç mağlubiyetden sonra gördükki Sivassporumuzun bir tane bile dostu yok.Medya olsun, diğer takımlar olsun, hakemler olsun, yorumcular olsun hepsi Sivasımızın bu düşüşünden büyük haz alıyorlar.En yakın örneği Denizli maçı hakem resmen maçı katletti ama bir tane gazete yazmıyor, bir tane tv de söylemiyor.Yorumcular öyle bir hava estiriyorki şimdiden takımı küme düşürdüler.Anadolu diye tabir ettiğimiz takımların geçen sene arkamızda olduğunu sanmışız ama çok yanılmışız.Bütün siteleri takip ediyorum bir kaç takım dışında hepsi bu halimizden çok zevk alıyorlar.
Bakın Sivaslı ve Sivassporlu kardeşlerim, şu anda kentimizde bile takımın aleyhinde kötü rüzgarlar estirmeye çalışıp gündem yaratanlar var, lütfen bu oyunlar ve söylemlerle gaza gelmeyelim.Herkeste gördüki takımımız Denizli maçında mükemmel bir mücadele ve güzel bir oyunla hakemin sayesinde berabere kaldı.Yani takım düzelme yolunda.Ama burda herkesin taşın altına eline sokması lazım sadece takımdan birşeyler beklemeyip, onlara Bursa maçı ile birlikte sahip çıkıp onları gerekli şekilde destekleyip, ateşleyelim.Bu takım bizim takımımız.Bu kesinle olmayacak, söylemi bile komik ama diyelim ki küme düştük, ondan sonra hiç bir takım burda gelip süper lig maçı yapmayacak hiç kimse bizden bahsetmeyecek tıpkı bugünlerde olduğu gibi unutulup gideceğiz.İşte kendimizi unutturmamak ve eski günlerimize dönebilmek için Uyanın Ey Sivaslılar..
Yarın biz Yiğido Gençlik olarak her zaman ki yerimizde takımımızı bıkmadan ve usanmadan destekleyeceğiz sizde bize katılıp takıma destek verin haydi gerçek Sivassporlular 4 Eylül Stadına..
ShabbatShalom 18.09.2009, 23:26 Avrupadaki maçlarımızda iyi performans sergileyip Avrupa liginde gruplara kalsak şimdi herkes başka bir Sivasspor u eleştirecekti Tv ler Gazeter Siteler bizden bahsedecekti 2 sezon herkese mum tutturup şimdide büyük bir düşüş yaşamak sevindirdi herkesi.Sivasspor a gönül verenlerde 2 sezon yenmeye alışıp böyle bir düşüşe geçince eleştirdi normal olarak.4 Eylül e gidip her zaman destek veriyoruz ama çoğu kişi sırtını döndü Takıma
57 Mehmet 18.09.2009, 23:49 Asil taraftarlik böyle zor günlerde olmali eger takimi kaybek istemiyorsak stadt full olmali takima sonuna kadar gaz vermeli hem rakip takim korkar hemde hakem hatalari bizim aleyimize olmaz.INSALLAH stadta bir bos yer kalmaz zaten böyle olursa yine en yakin zamanda zirvede yerimizi aliriz
subasi29 19.09.2009, 00:33 Disaridan Gelen Karga Seslileri Anliyorumda icimizden Gelen kisik sesler neci neye hitap ediyor? satisa sunulmayann biletin konusunu yapan hainler kim?
hoLiGan Enes 19.09.2009, 12:23 iyi günde kötü günde hep seninleyiz..Sivasım..
karakochakan 19.09.2009, 12:31 BİZİM SEYİRCİMİZİN TEK SORUNU YAŞLI OLMALARI AYAGA KALKIP DESDEKLERKEN ADAMLAR SADE MACI İZLEMMEK İZİN HERKESİ OTUTURUYOLAR AMA BUŞEKILDE HECBİR YERE VARAAYIZ :mad:
Bülent hoca ile istenilen yere gelir medyayada en iyi cevabı ligde gösteririz.
HİÇKİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
oquzh4n58 19.09.2009, 12:35 Sıvaslıların % 70 80 ı SıvasDan umudu kesıp destek vermıyorr
Evet yıllardır aynı sorunlar Sivaspor'u evet kimse çekemiyor destekli satlık medya ve satlık hakemler.
Sivasspor'u her zaman desteksiz bırakacak tabiki bizler Anadolunun Gözde takımıyız.
Sivaspor canla başla imkansızlıklara torpillsiz yürüyor bunun farkında olan diğer takımlar empatiyle bakamıyor kıskanıyor.
Olsun bu bizim için gururdur ve doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır çekemeyenler her daim olacaktır.
Yazıklar olsun onlaraki düşman bile centilmenlik yapar ama onlarda nerde zaten buda en kötüsü onlar kendine yakışanı yapıyor..
Bizler yolumuza devam yılmadan hatta bu konular bizim Yiğidoları besliyor
hadi Yiğidolar gösterin Anadolu yıldızı nasıl olur.
Geçen yıl yaptınız bu yıl neden olmasın sadece oyunla değil taraftarlarıyla yönetimiyle her yönüyle yıldız olmayı yine başaracağız...
Düşmana inat
YiğidoGençlik 19.09.2009, 14:21 Oluşturulan bu olumsuz havaya inat her zaman takımımızla birlikte olalım İnşallah bugünde Bursayı yeneceğiz..
adalı harun 19.09.2009, 14:41 EVET NE OLURSA OLSUN GERÇEK OLAN BİZİM SİVASLILIĞIMIZ O NEDENLEZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI TAKIMITARAFTAR GİBİ DESTEKLEME ZAMANI ONUN İÇİN BU GÜN BURSA MAÇINDA DOLU BİR STAT SUSMAYAN BİR TARAFTARLA BU İŞ NEDEN OLMASN SEGİLİ YİGİOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK İNADINA YİĞİDO İNADINA SİVAS
karahisarli 19.09.2009, 16:07 güzel yazmissin ama bizde taraftar yok denecek kadar az bir cogunlugu nun umrunda bile degil bir yenilgiyle basakana olmadik laflar eden hocanin istifasini isteyen taraftar bozuntulari bizde bol oldukca baskasinin hatalarini konusmak o kadar önemli degil
bizim en büyük eksiyimiz kamooyu yaratamamak birde sivas şehri takıma sahip çıkmalı 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsak bu takımı eleştirmeye hakkımız yok istanbuldaki bütün sivaslılar belediye maçında gelsin herkes gücümüzü görsün
GLoBe-Y-Gençlik 29.09.2009, 19:29 Reis İyi Yazıyon Teşekkür Ederiz Bu Yazı Hep Devam Edicektir.
neden sivaslı takıma sahip çıkmıyor anlamıyorum.takım şampiyonluğa oynadı yine aynı.ben bile sivaslı olmamama rağmen belki de bir çok sivaslıdan daha çok destekliyorum.taraftarlık bilinci oluşturulmalı
efendigardaş 02.10.2009, 22:07 SİVASLI OLARAK HER ŞARTTA DESTEKLEMEK LAZIM SÜPER LİGDE OLMAK MÜTHİŞ BİR ŞEY HEM EKONOMİK OLARAK HEMDE ŞEHRİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ BAKIN SİVASSPOR,U BÜTÜN AVRUPA TANIDI EĞER DÜŞERSEK BUNLARIN HİÇ BİRİ KALMAZ SİLİNİP GİDERİZ ONUN İÇİN HEP DESTEK..HEP DESTEK...HEP DESTEK BAŞKA ÇARE YOKTUR***:rolleyes:
bu hafta hislerim hiç olmadığı kadar maçı almaya yakın oldugumuzu soyluyor. ama taraftarlar hakkında ıcımdekı hıs soyle dıyor dıyemeyecem, cunku cozemedım nasıl bı taraftara sahıbız! gelmeyenlere inat,evınde keyif yapacak olanlara inat,vefasızlara inat,3 istanbul takımı yalakası sivaslılara inat ordayız..
SİVAS'lı dediki FB-BJK-GS kalıcı SİVASSPOR gidici.
Hepsi yanılacaklar,
SİVAS'lı takımına sahip çıksın bakalım KİM GİDİCİ-KİM KALICI.
YENİ STAD YAPILSA İYİ OLACAK.
altuntas58 03.10.2009, 10:12 Bu sezon bir kaç mağlubiyetden sonra gördükki Sivassporumuzun bir tane bile dostu yok.Medya olsun, diğer takımlar olsun, hakemler olsun, yorumcular olsun hepsi Sivasımızın bu düşüşünden büyük haz alıyorlar.En yakın örneği Denizli maçı hakem resmen maçı katletti ama bir tane gazete yazmıyor, bir tane tv de söylemiyor.Yorumcular öyle bir hava estiriyorki şimdiden takımı küme düşürdüler.Anadolu diye tabir ettiğimiz takımların geçen sene arkamızda olduğunu sanmışız ama çok yanılmışız.Bütün siteleri takip ediyorum bir kaç takım dışında hepsi bu halimizden çok zevk alıyorlar.
Bakın Sivaslı ve Sivassporlu kardeşlerim, şu anda kentimizde bile takımın aleyhinde kötü rüzgarlar estirmeye çalışıp gündem yaratanlar var, lütfen bu oyunlar ve söylemlerle gaza gelmeyelim.Herkeste gördüki takımımız Denizli maçında mükemmel bir mücadele ve güzel bir oyunla hakemin sayesinde berabere kaldı.Yani takım düzelme yolunda.Ama burda herkesin taşın altına eline sokması lazım sadece takımdan birşeyler beklemeyip, onlara Bursa maçı ile birlikte sahip çıkıp onları gerekli şekilde destekleyip, ateşleyelim.Bu takım bizim takımımız.Bu kesinle olmayacak, söylemi bile komik ama diyelim ki küme düştük, ondan sonra hiç bir takım burda gelip süper lig maçı yapmayacak hiç kimse bizden bahsetmeyecek tıpkı bugünlerde olduğu gibi unutulup gideceğiz.İşte kendimizi unutturmamak ve eski günlerimize dönebilmek için Uyanın Ey Sivaslılar..
Yarın biz Yiğido Gençlik olarak her zaman ki yerimizde takımımızı bıkmadan ve usanmadan destekleyeceğiz sizde bize katılıp takıma destek verin haydi gerçek Sivassporlular 4 Eylül Stadına..
Sizlere katılmamak mümkün değil sivassporumuzun zor bir sürecten gectiği şu sıralarda takıma destek olma yerine köstek olanları kınıyorum sanki bülent hoca gidince yerine yenisi marketin rafında duruyor bir tane hoca alırız kurarız takımı calıştırırız gibi düşünenler var biraz sabırlı olsak her şey daha kolay çözülür.Hoş görülü,cefakar,fedakar, ve sivasspor sevdanızla sizi bir kez daha kutluyorum vede sivasta yiğido genclikle gurur duyuyorum sivasspor-antalyaspor macını kazanmak adına bir çoğunuzun ağbeyisi olarak sizden ricam bu hafta sizden 4 eylül stadyumunu cehenneme cevirmenizi rica ediyorum
PAZARA KADAR DEĞİL ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUM
BAŞKA SİVASSPOR YOK
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/7e521f9f1b70db34.gif
takım da uyum sorunu var ama üzerinde kötü bir enerji var bismillah deyi bu haftadan sonra gerçek kimliğimizi sahaya yansıtacagız inşallah taraftarın tepkisine gelince görüyoruzki takım 2 yılda beklentileri tavana vurdurmuş başarısızlıga tahamüll kalmamış yanlız yönetimde de revizyona ihtiyaç var bazı yeni yüzler ve kurumsal yapı güçlendirilmeli güçlü takım olmalı ancak güçlü lobide oluşturmak lazım bunun için sivaslı entelektüel işadamı siyasetcilerden (sivas platformu oluşturulmalı)
YiğidoGençlik 03.10.2009, 11:25 Sizlere katılmamak mümkün değil sivassporumuzun zor bir sürecten gectiği şu sıralarda takıma destek olma yerine köstek olanları kınıyorum sanki bülent hoca gidince yerine yenisi marketin rafında duruyor bir tane hoca alırız kurarız takımı calıştırırız gibi düşünenler var biraz sabırlı olsak her şey daha kolay çözülür.Hoş görülü,cefakar,fedakar, ve sivasspor sevdanızla sizi bir kez daha kutluyorum vede sivasta yiğido genclikle gurur duyuyorum sivasspor-antalyaspor macını kazanmak adına bir çoğunuzun ağbeyisi olarak sizden ricam bu hafta sizden 4 eylül stadyumunu cehenneme cevirmenizi rica ediyorum
PAZARA KADAR DEĞİL ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUM
BAŞKA SİVASSPOR YOK
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/7e521f9f1b70db34.gif
abi ağzına sağlık yorumların için teşekkür ederiz sizleri seviyoruz sizleride biliyoruz ki her Sivasspor deplasmanına geliyorsunu Sivasın sizn gibi Sivassporlulara ihtiyacı var.Abi ayrıca alttaki logoyu çok beğendim eline sağlık;)
58_babacan_58 03.10.2009, 11:41 KİMİ DER MORUZ KİMİ DER TOPUZ BİZ SİVASLIYIZ ALAYINA KORUZZZ !!! YENSENDE YENİLSENDE TERKEDEN KAHPEDİR !!!!
altuntas58 03.10.2009, 11:43 abi ağzına sağlık yorumların için teşekkür ederiz sizleri seviyoruz sizleride biliyoruz ki her Sivasspor deplasmanına geliyorsunu Sivasın sizn gibi Sivassporlulara ihtiyacı var.Abi ayrıca alttaki logoyu çok beğendim eline sağlık;)http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/02e5a1f824e16319.gif
Yiğido genclik sizileri çok seviyorum Sizin gibi gencler var oldukca sivassporumuz her zaman zirveye oynayacaktır bu macta 4 eylül stadyumunu cehenneme cevirelim 3 puanla tanışıp zirveye doğru emin adımlarla ilerleyelim
YiğidoGençlik 03.10.2009, 12:22 http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/02e5a1f824e16319.gif
Yiğido genclik sizileri çok seviyorum Sizin gibi gencler var oldukca sivassporumuz her zaman zirveye oynayacaktır bu macta 4 eylül stadyumunu cehenneme cevirelim 3 puanla tanışıp zirveye doğru emin adımlarla ilerleyelim
Eyvallah abi Allah razı olsun ömür biter destek bitmez
kiNgSiZe58 03.10.2009, 12:41 uyanicak insallah , sabir .........!
geçen sezonki iyi gün dostları kayboldu şu an herkes sivassporun karşısında (bizim çift cinsiyetli hemşerilerimiz) yani ist yalakalarıda artık sivassporun başarısı karşısında zorda kalmayacak iki arada bir derede idiler şimdi takım kötü kurtuldular. varsa yoksa sivas başka takıma meyil edenlerde çift cinsiyetlilerdir
yigidoğukan 03.10.2009, 17:32 BİZİM SEYİRCİMİZİN TEK SORUNU YAŞLI OLMALARI AYAGA KALKIP DESDEKLERKEN ADAMLAR SADE MACI İZLEMMEK İZİN HERKESİ OTUTURUYOLAR AMA BUŞEKILDE HECBİR YERE VARAAYIZ :mad:
a y n e n k a t ı l ı y o r u m
gençler bir yana yaşlılar bir yana toplanmak lazım
iyi hoş da bizim insanımızda taraftarlık bilinci yok ne yazıkki.bir sivaslı olarak gözlemim bu şekilde.iyi günde olmayan kötü günde hiç olmaz.sivasspor sivas halkının son yıllardaki en büyük değeridir.biz değerlerimize böyle mi sahip çıkıyoruz!erzurumda olmasam gelirdim maça dicem fakat bir bayan olarak hayatımda bir kez stada gittim.bir daha asla;)bu ayrı bir tartışma konusu tabi
mysuskunx 03.10.2009, 21:39 cebimde kambinem üstümde formam elimde kaşkolüm her zmanki yerimdeyim kalbimde senin sevgin var, allahın izni ile yarın üç puanın sahibi gülen taraf olacağız...
Murat ARICI 03.10.2009, 22:34 AYAĞA KALMAK HEM TARAFTARIN HEM TAKIMIN HEMDE YÖNETİMİN ELİNDE OLAN BİR OLAY BİZ TARFTAR OLARAK DESTEKLERSEK BAZI ŞEYLER DAHA KOLAY YERİNE GERİ GELECEKTİR,İSTİFARLA BU İŞLER DÜZELMEZ HEP DESTEK TAM DESTEK..
altuntas58 03.10.2009, 23:46 gençler bir yana yaşlılar bir yana toplanmak lazım
?????????????????????????????? ?????
mertcan69358 04.10.2009, 00:53 yarın her zaman kinden sağlam olmalıyız ve inşallahda aslanlarlar gibi kazanacağız
tuffi5819 04.10.2009, 02:05 YoneTim Baskan Y E N i C E R i L E R Dagitmasaydi Bugunlere Gelmezdik
o grup olsaydi stad inletirdik ama sagolsunlar yiktilar ne kadar grup geldi y e n i c e r i l e r den sonra ama basari olmadi oldu saniyonuz ama bsy olmadi bu ise el atmali yonetim baskan yoksa boyle gelir boyle gider
furkancfc 04.10.2009, 06:26 YoneTim Baskan Y E N i C E R i L E R Dagitmasaydi Bugunlere Gelmezdik
o grup olsaydi stad inletirdik ama sagolsunlar yiktilar ne kadar grup geldi y e n i c e r i l e r den sonra ama basari olmadi oldu saniyonuz ama bsy olmadi bu ise el atmali yonetim baskan yoksa boyle gelir boyle gider
yaa kardeşim bırak bunları sen gel 90 dkk bağır biz yeniçerilerdende sağlamız merak etme
burakpaşa 21.12.2009, 15:17 sonuna kadar sivasspor..
hep destek tam destek
sandal5877 21.12.2009, 19:32 evet ben hiç sivasın sivasta maçına gitmedim bizde geçim derdi deyip gurbete düşmüşüz yani fırsatımız yok ama her sivaslı gibi canı gönülden takımımızı destekliyorum maça giden arkadaşlarada ayrıca teşekkürler.ama benim anlamadıgım burdaki yorumlardan çıkardıgım bazı yorum yapan arkadaşlar bülent uygun hakkında cok agır itamlarda bulunuyorlar oysaki bize cok güzel günler yaşattı.hata yapmadımı yaptı .
ama hiç bir insan yanlışı kasti yapmaz oda kadroyu bozarken daha iyisini kurmak istedi tutmadı.sivaslıya gidenin arkasında konuşmak yakışmaz
ertugral hocada geldi hoşgeldi giderkende ugurlar ola diyebilmeliyiz
bize bu yakışır.başkana dahi laflar söylenmiş.. bize neler yaşattıgını unutmamalıyız....BİZİM ADIMIZ ONUN İÇİN YİĞİDO..
yigidokentli58 21.12.2009, 20:06 KİMSE SİVASLİ OLAMAZ KİMSE YİGİDO OLAMAZ KİMSE SİVASLİ GİBİ GARDAŞLİ CANİMLİ KONUŞAMAZ SİVASLİ GİBİ CANDAN OLMAZ CAN CİKAR SİVAS SİVASSPOR SEVDASİ CİKMAZ İÇİMDEN YURTDİŞİNDADA OLSAM SİVASDA DOGDUM SİVASDA BÜYÜDÜM BİZ HAVASİ SERT İNSANİ MERT OLAN YERDENİZ SİVASLİYİ İSTEMEYEN CEKEMEYENİN ZORUNA GİDİYOR SİVASLİYİZ DEDİKYA GARDAŞ TOPRAKTAN GELDİK TOPTAGA GİDECEGİZ SİVASLİ DOGDUK SİVASLİ ÖLECEGİZ
deli_yigido 27.12.2009, 18:15 Yazıklar olsun! Gençliğe!
Bir elin parmaklarının sayısını geçmesekte artık!
Hep varız bu tribünde, tek kişi kalıncaya deek!
yaa kardeşim bırak bunları sen gel 90 dkk bağır biz yeniçerilerdende sağlamız merak etme
herkes kendi işine baksın gereksiz yere atar yapmaya gerek yok
ercan58.a 28.12.2009, 11:01 sonuçlar ne olursa olsun
sivaslıyım diyen herkes her koşulda stadı doldurmalı
sonuna kadar takıma sahip çıkmalı ve desteklemeli
yigido camiasına bu yakışmazmı?
YİGİDOKENTLİ 28.12.2009, 13:36 Avrupadaki maçlarımızda iyi performans sergileyip Avrupa liginde gruplara kalsak şimdi herkes başka bir Sivasspor u eleştirecekti Tv ler Gazeter Siteler bizden bahsedecekti 2 sezon herkese mum tutturup şimdide büyük bir düşüş yaşamak sevindirdi herkesi.Sivasspor a gönül verenlerde 2 sezon yenmeye alışıp böyle bir düşüşe geçince eleştirdi normal olarak.4 Eylül e gidip her zaman destek veriyoruz ama çoğu kişi sırtını döndü Takıma
cayirazili 28.12.2009, 14:03 Asil taraftarlik böyle zor günlerde olmali eger takimi kaybek istemiyorsak stadt full olmali takima sonuna kadar gaz vermeli hem rakip takim korkar hemde hakem hatalari bizim aleyimize olmaz.INSALLAH stadta bir bos yer kalmaz zaten böyle olursa yine en yakin zamanda zirvede yerimizi aliriz
burakpaşa 28.12.2009, 14:36 sivaslı olmak her insana nasip olmazken bizlerse bu nimetin şükrünü tam manasıyla gösteremeyip yarı yolda kalmışız.. tamamlanması gerekenleri tamamlayamadan bitirilmesi gerekenleri bitirmeden ulşılması gereken hedeflere ulaşmadan.. Şimdi bizler sivastan yetişen yiğitler olarak şunun farkına varmalıyızki; destekçilerimiz sadece kendimiz, gücümüz taraftarımız, silahımız kombinelerimizdir.. sivasın sürekli gündemde kalmasını istiyorsak , başka memleketlerde göğsümüz kabara kabara ,başımız dik alnımız açık yürümek istiyorsak sivasa her daim destelk vermeli ve uyanmalıyız....
sivasspor sivas için bir nimettir.. bunun için sürekli şükretmeliyiz
deli_yigido 28.12.2009, 17:03 Daha kendi aramızda birlik kuramıyoruz ki! (: Şu işe bak!
Allah sonumuzu hayır etsin, şu tribün ne zaman 'adam olcak'..
kaptann58 28.12.2009, 19:20 sonuna kadar arkanızdayız her zamn her yerde en büyük sivas
58_babacan_58 05.02.2010, 21:10 İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLMAK İÇİN BİZ BURDAYIZ SİVASSPORUM.....
şarkışla 58 05.02.2010, 21:26 Hakikaten SİVASIN SİVASTAN VE SİVASSPOR dan başka dostu yok bu özellikle bugünkerde daha çok belli oluyor şampiyonluğa oynadığımız yıllarda yav artık anadoludan da şampiyon çıksın diyenler hep yalan söylüyorlardı özellikle trabzonsporlular bizi kıskanıyorlardı kayserililer,bursalılar hepsi kendi takımlarının yıllardır yapamadığını SİVASSPOR umuz 4 yılda başarmıştı.Bizim siyasette adamımız yok bizim Cumhurbaşkanımız yok Başkanımız yok ekonomik gücümüz yok SİVAS ımızı bir yerlere getirmek için tek varımız SİVSSPORUMUZDUR
|