Orijinalini görmek için tıklayınız : İstifalar Peş Peşe Gelirmi Acaba?????????
Can Ustunel 19.09.2009, 22:00 Bu nedir yaa anlayan varmı?? Ben bir türlü çözemedim Sivasspora olanları takımı gençleştiricez dediniz tamam peki böyle gençleri nerden buldunuz??Şampiyonlar ligine gidiyoruz dediniz tamam Takımı güçlendirmek yerine ZAYIF bırakmak niye??Kimi kimin alternatifi olarak aldınız birisi çıksın açıklasın bu kötü gidişe kim cevap vericek DUR diyen hala çıkmadı bari birisi sebebini açıklasın.Peki Basın sözcümüz hala 12 hafta süre istemeye hakkı olucağınımı zannediyor??Bana kalırsa 1 gün bile hakkınız yok takımı acilen rayına oturtun sonra tribüne adam bulamazsınız Hoca çıkıp suç kimsenin değil benim diyecekmi acaba eger diyecekse benimde ona bi lafım var suç tabiki senin ben yönlendirmiyorum bu takımı tabiki suç Hocanın olucak bu takım geçen sezon neydi şimdiki duruma bakın averaj takımı konumuna geldik.Artık pembe tablo çizmenin bi manası yok hakemlerle uğraşmayada gerek yok herşey ortada sadece ortada olmayan Sivasspor.İstifa eden olursa bu gidişten dolayı onlarada son sözüm takımı bu hale getirip kaçmak yok bu taraftara HESABINIZI vericeksiniz ondan sonra nereye giderseniz gidin.Kimsenin bu takımı yerlerde sürümeye hakkı yok Sivasspor forması herşeyin üstündedir bunu hala anlamayanlar böyle bilsinler...
Muhakak öyle dogru,ama takımımız şu saatten sonra yapacak bişey yok mesburen bekleyecegiz...:mad:
acilen yapılması gerekenler:
yasin, ersen, hayrettin kadro dışı bırakılmalı...
aptallık yapan futbolculara para cezası verilmeli, örneğin geçen hafta kadirin yaptığı kırmızı kart aptallığı...
bülent hocayla ciddi ciddi konuşulmalı, eğer gözü dışardaysa biran evvel def edilmeli...
transfer faciasının sorumlusu olan kimlerse teknik heyet veya yöneticiler, bunlardan ciddi ciddi hesap sorulmalı
yoksa bankasya yolları taşlı....
yigido_ilhan58 19.09.2009, 22:04 iyide kardeşim bu saatten sonra hertürlü alınacak karar sivasa zararı olur
en azından devreyi beklemek lazım diye düşünüyorum
07reis58 19.09.2009, 22:06 Yarabbi sen bana ve diğer Sivasspor taraftarlarına sabır ver..
elbet bırgun 3 puan alacaz er yada geç
yukselttık daha yukarı sıvasspor armasını
kulaklarını dört açsın sıvasspor düşmanları
hiçbir zaman düşmeyeceğiz!!!!!!
4 büyükler dışında düşmeyen tek takımdır SİVASSPOR um
ydikçal58 19.09.2009, 22:09 acilen yapılması gerekenler
hayrettin kesinlikle kodro dışı
sonra musa sonra yasin ersen martin sedat bu ne ya olmazki bi çare bulun el içine çıkamaz olduk bülent hoca yine suç benim demesin futbolcuyu eleştir vur yerden yere bu ne çıksın oynasınlar
kızılova 19.09.2009, 22:10 sivasspor oyuncularına teşekkür ederiz bayramı bize zehir ettiler.
hayrettin sivaslıysa ben uzaylıyım... böyle olur mu... her maçta adamın katkısı olur mu ya karşı takıma... yeter ya...
KIZILCAN 19.09.2009, 22:14 Bu takımın kimyası bozulmuş.Kendine güveni kalmamış.Hazırlık maçlarından beri gol yemediğimiz maç varmı Allah aşkına?Yeter artık,ya sabır çekmekten bıktık.Kayseri,Eskişehir,Bursa gibi olsaydık keşke.Bu takımlar istikrarlı en azından.Geçen sene nasılsalar şimdi de aynılar.Biz nasılız? Tam bir fiyasko...
beytullah gök 19.09.2009, 22:16 yönetim ve teknik kadro kesinlikle istifa etmeli
beytullah gök 19.09.2009, 22:23 sayın bülent efendi lütfen brak artık sivası senin yüzünden inanılmaz anti pati oluştu herkeste bu işler lafla değil biraz parayla olan işler ersen falan hikaye 2 cilig topçuları bumnlar
beş adet hazırlık maçı, bozgun üstüne bozgun....
dört adet avrupa maçı, bozgun üstüne bozgun....
altı adet lig maçı, bozgun üstüne bozgun....
resmen iki aydır bu takımı sevenlere eziyet ediyor bu ruhsuzlar, aşağılık herifler....
herşeyin bir sınırı vardır, limiti vardır, sabır sabır sabır nereye kadar sabır... aylardır perişanlık üzerine perişanlık yaşıyoruz...
bülente gitsin diyoruz kızgınlığımızdan ancak tabii yaşadığımız transfer felaketinde üç kuruşa kıyamayan yönetimin hatası da artık sorgulanmalı...
kısacası iki ucu pislik değnek...
neyse bayramsa bayramınız mübarek olsun.... :(((((
metin_yilmaz 19.09.2009, 22:31 kardas kimleri getirecen yerineeee tek kisi mecnun bu isten elini ceksin bak bakalim bi allahin kulu gelecekmi baskanliga yada mecnunun verdiginin ne kadarini verecek agir ol batman desinler ben burda kanser oldum sac bas yoluyom elden bir sey gelmiyoooo odensede o kadar adami ayaklandirdik milletin parasini topladik ne oldu elde var sifir hadi cözümü söyleyin
58ÖREN58 19.09.2009, 22:33 ıstıfalar degılde ıstıfa olabılır bugun veya yarın acılen kan degısıklıgı lazım hemde acılen yoksa ısımız yamannnn sivasspor yokken sivas vardı sivasspor varken bulent uygun yoktu bu saaten sonrada bulent uygun olmasada olurrrrrr enbuyuk sivas ve sivassporrr yıgıdolarrrrrrrrrrr
58ÖREN58 19.09.2009, 22:34 yönetim ve teknik kadro kesinlikle istifa etmeli
nedıyon senya taktıgı baskanmı verıyorrrrr
ShabbatShalom 19.09.2009, 22:35 bu zamana kadar Bülent uygun şöyle Bülent uygun böyle dedim artık yeter bu saatten sonra bülent uygunun sivasspor umrunda değil kazanacağını kazandı kullandı Sivasspor u aldı cebine parayı artık takım ı ezseler yenseler umrunda mı adamın.para bol artık ne yaparsa yapsın diyor attı bi köşeye...transfer yapsana tuttun bank asya 1. lig değil 2. liginde oynayamaz adamları doldurdun toplama kampına çevirdin para yokmuş nasıl yok o cebindekiler ne senin sosyeteleştin bülent bey para babası çıkar paranı al yasininide erseninide kadirinide alinide velinide senin olsun biz adam gibi adam canını verecek yürekli insan arıyoruz 2 günlük kullanıp sosyete ye karışan değil! artık ıyıma mecnun bey leylanı bulmaya az kaldı!
ShabbatShalom 19.09.2009, 22:36 nedıyon senya taktıgı baskanmı verıyorrrrr
taktiği değil zamanında para verseydi şimdi biz bu hale gelmezdik
ShabbatShalom 19.09.2009, 22:38 yaz yazacağını artık moral miş falan ne moralinden bahsediyosunuz yok siteye girip bakıyolarmış moralleri bozuluyormuş adamlarda istek yok arzu yok adam diceğin oyuncualrmıki morali bozulsun neyine takıyor bizi onlar?
yigido_mami_58 19.09.2009, 22:39 arkadaslar istifa konusuna şiddetle karsıyım bu takıma zarar verır baska getırısı yok bu konuyu acan arkadasım konu secme seklin yanlıs bu istifa yönünde kışkırtma olarak algılanır yanlış yaparsın takımın bırliktelige ihtiyacı varken bu istifa ben ce yan lış
ShabbatShalom 19.09.2009, 22:41 Bülent uygun ara devrede gönderilmeli takım silbaştan yapılmalı cebe indirilen paralar çıkartılmalı adam gibi oyuncu alınmalı yoksa yolunu bank asyada bulursun!
yigido_mami_58 19.09.2009, 22:42 sivas spora ve bülent uyguna güvenım halen tam ve olmaya devam edecek inşallah istifa etmez İNADINA SİVAS İNADINA BÜLENT UYGUN
Bencede birileri bu komik oyunu oynamakdan ve ilk okul cocuklarini kandirir gibi aciklamalar yapmayi ve beslemelerine aciklamalar yaptirmayi; Taraftari suclamayi bir kenara birakip varsa birazcik onur bu takim nasil bu hale geldi onun hesabini vermeli...
Sizin icin Kacmak yok bizim icinde 12. haftayada Sabir sabir yok..
1. 2008-2009 sezonunu borcsuz kapatan SivasSpor lig,naklen yayin sans oyunlari,reklam ve sporcu satislarindan Kasasina 25-30 tirilyon para koydu
Bu para nerede....??? neden kullanilmadi..??
2-Süperligde son 3 sezonun geliri belli gideri belli.. bir sezonun bile getirisi bu 3 yilik futbolcu giderlerini karsilarken neden takima takviye icin kullanilmadi..
3-Sdatyum ve alt yapi masali dinlemek istemiyoruz bunlar icin kullanilan kaynak ve Federasyonun kaynak destegide aciklandi.
4- Takima olumlu takviyeler neden yapimadi....
5-Türkiye Liginin en az gol yiyen takimi nasil en fazla gol yiyen takimi oldu. birileri bunun izahatini vermeli....
6-... SivasSpor Babanizin ciftligi degil yaptik ettik bitti deyip gidemezsiniz.
SivasSpor türkiyede bu ugurda 40 tane civanini bedel olarak vermis türkiyenin tek takimi..
7-Taraftarin üzerine besleme yazarlarinizi salip asaladiniz cakallarinizi yollayip türübünlerde küfürler yagdirdiniz buna ragmen tarafdar takiminin yaninda... siz kimin yanindasiniz kime hizmet ediyorsunuz onu aciklamalisiniz..
8- Niye 12. hafta 3 degil bes degil 7 degilde 12. hafta düsmemizin garantilemesinimi bekliyorsunuz..
Kocaman yaziklar olsun bu takimi bu hale getirdiniz yaziklar olsun ...
Sadece Onurlu Sivasli ve SivasSporlu taraftarinin Bayrami mubarek olsun....
velibircan 19.09.2009, 22:43 İstifalar Çözüm Değil !
G Ü N E R 19.09.2009, 22:52 yönetim ve teknik kadro kesinlikle istifa etmeli
BÖYLELİKLE KESİNLİKLE AMATÖRE KADAR GİDERİZ... HOCAYI BİLMEM AMA BAŞKAN BIRAKIRSA SİVASSPORU KİM ALIR ACABA????
Yönetimin istifa etmesi hiç mantıklı çünkü öncelikle kimse devralmaz he diyince kulübü ikincisi de yeni bir yönetimin adapte olması bu sene bu takımı kümeye düşürür... Teknik heyet konusunda aşırı tepkili biri olarak söylüyorum oturup mantıklı bir şekilde düşündüğümüz zaman en azından devre arasına kadar devam etmesi en hayırlısı hepimiz için...Forumdan el birliğiyle kadro kuralım oynatsınlar en azından içimiz rahat eder,iş bu raddeye geldi artık ...
58ÖREN58 19.09.2009, 22:59 yonetım degıl hoca ıstıfa etsın kardesım adam tazmınatmı beklıyor da ıstıfa etmıyorr 6 hafta oldu sıfır
mecnun başkan bu takımın herşeyidir, onun tek hatası bülente gereğinden fazla güvenmesi ve otorite vermesi oldu, hepimiz biliyoruz ki mecnun başkan sivas için sivasspor başkanı olmaktan öte çok çok daha değerlidir....
ama teknik heyet için artık ciddi ciddi düşünülmeye başlanmalı, bakın ilk yarı önümüzdeki 11 maçta en az 20 puan alıp, ikinci yarıya yerinde kaliteli transferlerle girmemiz lazım, yoksa bağıra bağıra bankasyaya yollanırız...
artık birşeyler olmalı, ip biryerlerden kopmalı, futbolcu kovulacaksa kovulmalı, terör havası estirilecekse estirilmeli, teknik heyet postalanacaksa postalanmalı...
kimse daha fazla sabır istemesin, üç aydır acı çekiyoruz be!....
kim katlanır bu cefaya....................
bülent uygun maç sonunda herhalde şunları söyleyecek ; bugün futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmağa çalışan bir sivasspor vardı sahada, ancak ilk golü erken yememiz oyun düzenimizi bozdu, daha sonra toparlamaya çalıştık ancak şansızdık, rakibimizi tebrik ederim. taraftar merak etmesin beklenen, özlenen sivassporu 15 gün içinde herkese izlettireceğiz, tekrardan ligin zirvesinde yer alacağız. biz sivassporuz ne de olsa burda laila yok , lailaheillallah var, hemde 3 yiyoruz beş yiyoruz 6 yemiyoruz 8 yemiyoruz. problem yok. yeni arkadaşlarımız takıma uyum sağlayamadı henüz umarım lig sonuna doğru uyum sağlayacaklar. bu kadro geçen senekinden daha iyi olacak. vss vss vsss.
alperen2009 19.09.2009, 23:05 Bu nedir yaa anlayan varmı?? Ben bir türlü çözemedim Sivasspora olanları takımı gençleştiricez dediniz tamam peki böyle gençleri nerden buldunuz??Şampiyonlar ligine gidiyoruz dediniz tamam Takımı güçlendirmek yerine ZAYIF bırakmak niye??Kimi kimin alternatifi olarak aldınız birisi çıksın açıklasın bu kötü gidişe kim cevap vericek DUR diyen hala çıkmadı bari birisi sebebini açıklasın.Peki Basın sözcümüz hala 12 hafta süre istemeye hakkı olucağınımı zannediyor??Bana kalırsa 1 gün bile hakkınız yok takımı acilen rayına oturtun sonra tribüne adam bulamazsınız Hoca çıkıp suç kimsenin değil benim diyecekmi acaba eger diyecekse benimde ona bi lafım var suç tabiki senin ben yönlendirmiyorum bu takımı tabiki suç Hocanın olucak bu takım geçen sezon neydi şimdiki duruma bakın averaj takımı konumuna geldik.Artık pembe tablo çizmenin bi manası yok hakemlerle uğraşmayada gerek yok herşey ortada sadece ortada olmayan Sivasspor.İstifa eden olursa bu gidişten dolayı onlarada son sözüm takımı bu hale getirip kaçmak yok bu taraftara HESABINIZI vericeksiniz ondan sonra nereye giderseniz gidin.Kimsenin bu takımı yerlerde sürümeye hakkı yok Sivasspor forması herşeyin üstündedir bunu hala anlamayanlar böyle bilsinler...
ARKADAS ISTIFA GELSE NE OLACAK SU DURUMDA BU TAKIMA KIM GELIR
SIVASSPOR BIR BJK GS YADA FENERMIKI YARIN BIRINI GETIRSIN
GELEN INSAN BIR SURU TRANSFER ISTEYECEK BIZIM KURUS YOK METELIGE KURSUN ATIYORUZ
TEK CARE BULENT HOCA YANLISTAN DONMELI
YASIN CAKMAK 1
HAYRETTIN YERLIKAYA 2
SEDAT BAYRAK 3
DERHAL KADRO DISI HEPSI BIR BLICA ETMEZLER
alperen2009 19.09.2009, 23:06 SEDAT YASIN HAYRO SURESIZ KADRO DISI
KURTULUS RECETESI
Ben bir süre Bülent beye mecbur katlanılması gerektiğini düşünmüştüm, ama artık kesinlikle gitmeli diyorum.. Hemen ayrılmalı bu akşam, kredisi bitmiştir, bide çıkmış bu takımda sezon sonuna kadar kredim var diyor, kredisini her halde takımı düşürerek tamamlayacak.
Bence Ankarasporun teknik heyeti şu an ortada ve o hocaya bakındım biraz gayet kaliteli, bu hoca alınabilir.
bülentle bu iş olmuyor artık başkan gör şunu teknik heyetin acilen degişmesi lazım sivasspora bundan daha kötü hoca bulmak mümkün degil altı maçta bir puan çok feci bir durum bu takım kendi kendine oynasa bundan çok puan alır.hadi başkanım gönder şu hoca ve ekibini olmuyor olmuyor bu sabır nereye kadar.
ne olursa olsun hemen istifa diye ortaya çıkmayın yazıktır.Bu takım geçen sene iyi olunca herkes SİVASın yanındaydı şimdi noldu tabiki takım yenilecek ALLAH.CC aşkına biraz sabredin.Diyelimki Hocayı kovdunuz nolcak yeni hoca gelcek takıma uyum sağlıyacak şehre alışcak kadroyu anlamaya çalışcak tek çare BİRAZ ZAMAN
acilen yapılması gerekenler:
yasin, ersen, hayrettin kadro dışı bırakılmalı...
aptallık yapan futbolculara para cezası verilmeli, örneğin geçen hafta kadirin yaptığı kırmızı kart aptallığı...
bülent hocayla ciddi ciddi konuşulmalı, eğer gözü dışardaysa biran evvel def edilmeli...
transfer faciasının sorumlusu olan kimlerse teknik heyet veya yöneticiler, bunlardan ciddi ciddi hesap sorulmalı
yoksa bankasya yolları taşlı....
aynen katılıorum sana yonetım cesartemı edemeıyor baska nedenlermi bilmiyorum radıkal kararlar alınmassa ısımız cok zor yasın hayrettın ersen kadro dısı bırakılmalı.bu dıger futbolcularada bı uyarı olur.
yapmayın hocayı göndermek çare deil hocayı göndersen nolurki yeni hoca gelcek şehre alışcak takımı anlamaya çalışcak önceden alınan futbolcuların çoğu boşa gitcek yepyeni bir sistem gelcek ve futbolcuların bunlara alışması bırakın bu işleri geçen sene SİVAS iyiyken herkes destekliyodu yanındaydı şimdi noldu sahte sevgiye yer yok
alperen2009 19.09.2009, 23:35 ARKADASLAR BU YASIN CAKMAK TAKIMA UGURSUZLUK GETIRDI
BENCE ONUN BIR AN ONCE APS ILE AZIZ YILDIRIMA GERI GONDERILMESI LAZIM ZATEN BLICAYI DA SIVASI BITIRMEK ICIN ALDI, BAKSANIZA DAUM DOGRU DURUST OYNATMIYOR, MEMMET TOPUZUDA OYLE YAPTI
COK UYANIK BIR ADAM, BAKIYORKI ANDOLUDA FUTBOL BIRAZ YKARILARDA HEMEN KANCAYI ATIYOR NE OLDU NERDE MEHMET TOPUZ NERDE BILICA BUNLAR HIKAYE GEC ONLARI KARDES KLUPMUS BILMEM NEYMIS
AZIZ YILDIRIMA DIGER ISTANBUL TAKIMLARINA MILYON DOLARLAR VERSELER BILE FOTBOLCU VERMEYECEKSIN VERENLERIN SONLARI MALUM
ANADOLU TAKIMLARI ISTE BU YUZDEN HEP GERIDE PARAYI GORUNCE
CANIM NE OLACAK BIZ DAHA IYILERI BULURUZ DIYEREK ONLARA KANIYORLER
oquzh4n58 19.09.2009, 23:37 yönetim ve teknik kadro kesinlikle istifa etmeli
kımı Getırcen Sole Kac para Varda Sıvasın Borcu Yok ama Sıvasa Kım borc Verıpde unlu bırı gelcek Sole bakalım hadııa ?
yigido Atilla 19.09.2009, 23:52 Artik Bülent uygun takima zarar veriyor. Sivassporun haftaya Istanbul BB yi yense bile hic bir sey degismeyecek ayni tas ayni hamam...
Takımı bu hale getiren tek sorumlu Bülent Hoca'dır.Zaten her hafta demeçlerinde de söylüyor olanlardan ben sorumluyum diye.O zaman istifa etmesi gereken tek kişi de Bülent Uygun.Mecnun Başkan Bülent Hoca'dan önce de vardı sonra da olmalı.
Bizim hıncımız Mecnun Başkan'a değil kraldan daha kralcı olan Bülent Uygunadır.Herkes yerini ve konumunu bilecek ve ona göre hareket edecek.Burası kimsenin babasının çiftliği değil koskoca sivasspor klubu.Bu klupte hakeden kalır haketmeyene de güle güle denilir...
tekdoktirin 20.09.2009, 00:43 NE İSTİFASI KARDEŞİMYA ALLAHAŞKINAYA İYİ MİSİNİZ
arkadaşlar futbolu yakından takip eden birisiyim ve sitenizde gezinirken mesajlarınızı gördüm hemen üye olup cevap yazmak istedim ...
Geçen sene sivaspor takımının kadrosu gerçekten iyiydi o kadro her zaman ilk 5 e oynar bülent uygun seviyesinde demicem türkiye liginde 5 yıl antrenörlük yapmış birisini o kadroya koyun ilk 5 e oynar...
ama arkadaşım kadroyu öyle bir bozdular ki her takımdan atılan ersen martini mehmet yıldızın yerine alma fikirini kim üretmiş merak ediyorum asıl o ismin istifa etmesi gerekiyor...
öyle bir kadro kurdular ki bu kadro türkiyede ne kadar zorlarsan zorla en fazla 12 ci falan olur teknik direktör ne yapsın diyecem takımı bu hale o getirdi...
sizde boşuna birşeyler beklemeyin bu sene sivas max. 12 ci falan olur bu iyi kısmı kötü kısmı kümeye oynar kümede kalmaz ama bu riski taşır her zaman
57 Mehmet 20.09.2009, 04:21 Bu saaten sonra istifa olmamali eger olursa ozaman takimin basina kim gelecek???
zaten gelecek adam buraya intihar etmeyemi gelecek,eger Hocamiz istifasiyla takimin düzelecegini bilse istifaya davet eden taraftarlarini kirmayip zaten istifa ederdi.anlayin artik gemi denizin üstünde icindeki kaptani biz denize atarsak ileride kendi gemimizide batiririz
yiğidosebo58 20.09.2009, 07:59 Çok değerli yiğidolar şu gitsin bu gitsini bırakalım bu kadar karamsar olmayalım butakıma sahip çıkalım daha önümüzde çok maçlar var sakin olalım bekleyelim görelim başkanımıza hocamıza futbolcularımıza sivasımıza sahip çıkalım lütfen yıpratmayalım
TracyMcGrady58 20.09.2009, 09:08 Bu kadarda olmazki ya. Su gitsin bu gitsin su istifa etsin bu istifa etsin. Sivassporumuz 3. ligden Avrupa kupa maclarina ciktiysa bu kisilerin sayesinde cikti. Madem böyle kötü günde yalniz birakiyorsunuz Sivassporu o zaman hic tutmayin. En büyük zarari böyle kisiler yaratiyor. Takim henüz yeni, genclestirme oldu. 30 yas üzerinde futbolcumuz cok az. Bu takim belki bu sene fazla is yapmaz ama henüz hepsi genc ve ben inaniyorumki bu takim cok isler yapar. Hem biz taraftar olarak hic birseye isyan etme hakkimiz yok. Biz takima yeterince sahip cikiyormuyuz ?? Yeterince kadar destek veriyormuyuz maclarda ?? Gecen sene takim sampiyonluga oynadi ama arkasinda ne taraftar destegi var ne baska birsey. 4 Eylül stadyumu kac kere yikilmak üzereydi ?? Son Genclerbirligi macinda ne cosku vardi nede baska birsey. Takimi elestirmeden önce kendimizi elestirmek lazim. Herkes kendisinden baslasin. Biraz daha sabir edin güzel günler bizleri bekliyor. Iyi günde KÖTÜ GÜNDE sapina kadar Sivassporluyuz.
ayazoğlu 20.09.2009, 09:30 Yöneticiler de hocada bu güne şanslarının yardımıyla geldiler bunları işinde başarılı olamayan esnaf gibi görüyorum
arkadasim basari istikrarla gelir,gecen sene seri galibiyetler alirken yönetimi ve hocayi yere göye sigdiramiyordun,simdi takim kötü gidince sende vur destek olma..
Ne istifasindan bahsediyorsun,kulube ne kadarlik faydan var?bence sen sivasliliktan ve sivassporluluktan istifani ver,takim icin en faydalisi bu olur,biraz kötü gitti diye takimi,hocayi ve yönetimi tek birakacak degiliz herhalde
NOT:bu yazdiklarim konuyu acan arkadasa
yigidomurat 20.09.2009, 09:40 bu bülent denilen hoca bozuntusunu hala göndermediler ya,demekki yönetim bilerek ve isteyerek takımın küme düşmesini istiyo.başkanı akıllı bi adam sanırdım,ona karşı fikrim iyice değişmeye başladı,bizi cümle aleme rezil ettiler,yazıklar olsun onlara.bayramsa bayramınız mübarek olsun
yorgun(58) 20.09.2009, 09:42 bu sezon 2 takım düşecek allah tan yok sa 1 garanti biz olurduk
ayazoğlu 20.09.2009, 09:54 yiğidosebo58;564012]Çok değerli yiğidolar şu gitsin bu gitsini bırakalım bu kadar karamsar olmayalım butakıma sahip çıkalım daha önümüzde çok maçlar var sakin olalım bekleyelim görelim başkanımıza hocamıza futbolcularımıza sivasımıza sahip çıkalım lütfen yıpratmayalım
atı alan üsküdarı gecti kardeş
bu takim iyi oynasada kötüde oynasada en büyük sorun taraftar !!! yaw adamlar stadta geliyor sanki sinema seyrediyor bu ne ya
effenberg 20.09.2009, 11:54 Takimin kimyasi bozuldu Onun icin acilen kan degisikligi lazim. Bir yöneticinin dedigi gibi 12.Haftayi beklersek cok gec kalmis olabiliriz.
Murat ARICI 20.09.2009, 12:04 12.HAFTA DİYENLER KENDİLERİDE EMİN DEĞİLLER TARNSFER YOK YAPILANLAR EVLERE ŞENLİK ZİTA VE CİHAN HARİÇ..NE DÜZELECEK BEN ONU ANLAMIYOPRUM UYUM UYUM DİYENLER HİKAYE ANLATIYORLAR..
Bestepeli-58 20.09.2009, 12:59 KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ SİVASSPOR BAKALIDI MARKET OLDU BÜLENT UYGUNA HARETİNE KİM SE LAF SÖLEMESİN BU TAKIMI DESTEKLEYİN ULUSAL BASININ AZINA BAL SÜRMEYİN SİVASLIYSANIZ UNURLU DURUN DÜŞMANA MEYDAN VERMEYİN BU TAKIM 3 MAC İÇİNDE BİR TAKIMI 5 ŞER BUNUDA BİR YERE NOT ALIN DİK DURUN BURDAN AHKEM KESMEYLE OLMUYOR BEYLER DAHA DÜN GİBİ BAŞARILAR AYIP
Bestepeli-58 20.09.2009, 13:01 KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ SİVASSPOR BAKALIDI MARKET OLDU BÜLENT UYGUNA HARETİNE KİM SE LAF SÖLEMESİN BU TAKIMI DESTEKLEYİN ULUSAL BASININ AZINA BAL SÜRMEYİN SİVASLIYSANIZ UNURLU DURUN DÜŞMANA MEYDAN VERMEYİN BU TAKIM 3 MAC İÇİNDE BİR TAKIMI 5 LER BUNUDA BİR YERE NOT ALIN DİK DURUN BURDAN AHKEM KESMEYLE OLMUYOR BEYLER DAHA DÜN GİBİ BAŞARILAR AYIP
yiğidosebo58 20.09.2009, 14:53 KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ SİVASSPOR BAKALIDI MARKET OLDU BÜLENT UYGUNA HARETİNE KİM SE LAF SÖLEMESİN BU TAKIMI DESTEKLEYİN ULUSAL BASININ AZINA BAL SÜRMEYİN SİVASLIYSANIZ UNURLU DURUN DÜŞMANA MEYDAN VERMEYİN BU TAKIM 3 MAC İÇİNDE BİR TAKIMI 5 LER BUNUDA BİR YERE NOT ALIN DİK DURUN BURDAN AHKEM KESMEYLE OLMUYOR BEYLER DAHA DÜN GİBİ BAŞARILAR AYIP
SAĞ OL KARDEŞİM BİZ NE ANLATSAKDA BOŞ BİZİM İNSANIMIZ ÖN FİKİRLİ BEN BİR ESKİ SİVAS SPORLU TARAFTAR OLARAK BİZ 1967 DEN BU TARAFA HEP SABIRLI VE SAĞ DUYULU OLARAK BEKLEDİK SİVAS SPORU BURALARA TAŞIDIK TARAFTAR BÖYLE OLUNUR BAŞKA TARİFİ YOK ANLAYAN ANLAMIŞTIR
Yarabbi sen bana ve diğer Sivasspor taraftarlarına sabır ver..
elbet bırgun 3 puan alacaz er yada geç
yukselttık daha yukarı sıvasspor armasını
kulaklarını dört açsın sıvasspor düşmanları
hiçbir zaman düşmeyeceğiz!!!!!!
4 büyükler dışında düşmeyen tek takımdır SİVASSPOR um
Kusura bakmayin ama çok komik bir yazi olmus...
Sivasspor elbette düsmedi, ama zaten daha bir kaç senedir yukarida. 30 senedir ligde degil ki bununla gurur duyulsun?
Ayrica er veya geç 3 puani alacagiz diyorsunuz.. eyvallah, ama ya bu 33. haftada olursa? Sizin yaptiginiz 'nasil olursa olur birgün', iste o gün geç olabilir. En iyi oyuncularinizi verip yerine C-klas oyunculari alirsaniz böyle olur. Biraz da elestirmeyi bilelim..
Bencede birileri bu komik oyunu oynamakdan ve ilk okul cocuklarini kandirir gibi aciklamalar yapmayi ve beslemelerine aciklamalar yaptirmayi; Taraftari suclamayi bir kenara birakip varsa birazcik onur bu takim nasil bu hale geldi onun hesabini vermeli...
Sizin icin Kacmak yok bizim icinde 12. haftayada Sabir sabir yok..
1. 2008-2009 sezonunu borcsuz kapatan SivasSpor lig,naklen yayin sans oyunlari,reklam ve sporcu satislarindan Kasasina 25-30 tirilyon para koydu
Bu para nerede....??? neden kullanilmadi..??
2-Süperligde son 3 sezonun geliri belli gideri belli.. bir sezonun bile getirisi bu 3 yilik futbolcu giderlerini karsilarken neden takima takviye icin kullanilmadi..
3-Sdatyum ve alt yapi masali dinlemek istemiyoruz bunlar icin kullanilan kaynak ve Federasyonun kaynak destegide aciklandi.
4- Takima olumlu takviyeler neden yapimadi....
5-Türkiye Liginin en az gol yiyen takimi nasil en fazla gol yiyen takimi oldu. birileri bunun izahatini vermeli....
6-... SivasSpor Babanizin ciftligi degil yaptik ettik bitti deyip gidemezsiniz.
SivasSpor türkiyede bu ugurda 40 tane civanini bedel olarak vermis türkiyenin tek takimi..
7-Taraftarin üzerine besleme yazarlarinizi salip asaladiniz cakallarinizi yollayip türübünlerde küfürler yagdirdiniz buna ragmen tarafdar takiminin yaninda... siz kimin yanindasiniz kime hizmet ediyorsunuz onu aciklamalisiniz..
8- Niye 12. hafta 3 degil bes degil 7 degilde 12. hafta düsmemizin garantilemesinimi bekliyorsunuz..
Kocaman yaziklar olsun bu takimi bu hale getirdiniz yaziklar olsun ...
Sadece Onurlu Sivasli ve SivasSporlu taraftarinin Bayrami mubarek olsun....
İş bukadar ciddi işte arkadaşımızın yazdığı gibi bizler yine .....
.......SUSUYORUZ NEDEN??
Bu hata ve yanlış olmaktan çıktı...
NAPSTER_58 20.09.2009, 23:10 Benim gördügüm kadariyla Kulübe ile Oyuncularin arasinda büyük bir kopukluk var birkac macdir . Biran önce TD Uygun ile yollari ayirip taze bir kana ihtiyacimiz var . Bu bana göre sart. Bosda Türk TD var hemde kisa süre icin süper biri . Ersun Yanal bu takimi sezon sonuna kadar alsin ilk 5 gireriz. Ama Gelecek sezon icinde simdiden hem TD arama hemde yeni bi saglam yapilanmaya gidilmeli .
saygilar
bu takımı üçüncü ligden beri destekleyen taraftarlar var iki gün maça gelipde kendini taraftar sanan insanların eleştirisine hakaret eden arkadaşlar biraz agzından çıkana dikkat etsin
58_babacan_58 21.09.2009, 10:56 BU SAATTEN SONRA YAPILACAK HER İSTİFA SİVASSPORUMUZUN KÜME DÜŞMESİ DEMEKTİR.SORUN FUTBOLCULARDA BİR KAÇ FUTBOLCUYU KADRO DIŞI BIRAKMAK VE PARA CEZASI VERMEK LAZIM.
insanın canını sıkan olay bülent uygunun her maçdan sonra bütün suç benim demesi bu kötü gidişe karşı hiç bir önlem almaması kimin suçu varsa o suçluları uyarmaması insanın canını sıkan konu
SkorYazarı 21.09.2009, 11:13 Bülent gitti varsayalım onun yerine Aragonesde gelse bundan daha iyisini yapamaz.
Hazır Bülent elimizdeyken kıymetini bilmemiz lazım, diğer takım taraftarları gibi günlük değil senelik düşünmemiz lazım.
Büyük insanların büyük hataları olur, ama büyük başarılara da bu insanlar ulaşır.
Olaya bir de bu açıdan bakmakta yarar var.
Bülent gitti varsayalım onun yerine Aragonesde gelse bundan daha iyisini yapamaz.
Hazır Bülent elimizdeyken kıymetini bilmemiz lazım, diğer takım taraftarları gibi günlük değil senelik düşünmemiz lazım.
Büyük insanların büyük hataları olur, ama büyük başarılara da bu insanlar ulaşır.
Olaya bir de bu açıdan bakmakta yarar var.
inşallah dediginiz gibi olur hatalardan ters alınır daha ligin başındayız tedbir alınmazsa geç olabilir
şükrü çitil 21.09.2009, 11:32 sayın bulent hoca size kac sorum var 1.Sedat 2.murat sözgelmez 3harettin 4 yasin bu adamı bilicanın yerine sen getirdim elindeki süper kadroyu dagıttın şimdi cabalıyorsun neymiş paramız yok taransfer yapamıyoruz bunlar sadece taraptarı kandırmak okadar uafadan para geldi başarılı olan takımların bütcesi sivastan cokmu iyi fener bahcenin ekmegine yag sürmek için bilika gibi futbolçuyu sen fener bahceye verdin niye başka takım degilde fener bahce burada düşünmek gerek merak edeyorum bu iş 2çi lig zihniyetli futbolçu ile yürümez adam gibi adan al köşede kalmış bedava futbolcu ile bu maraton yürümez çikiyon hata bende diye demec veriyorsun bu nasıl hata anlamıyarum 2 sene şapıyonluk kıl payı kacarmı sayın bülent hoça isimlerini yazdıgım futbolçularda oynatmaya devam erersen sorun dahada büyük olçak ve taraftarı maca gelmek istemeyeçek fut bol yok malup olma var 5senelelik takım ne hallere geldi.
Herkese iyi bayramlar inşallah sonumuz iyi olur...
yigidomurat 21.09.2009, 12:00 bu sezon 2 takım düşecek allah tan yok sa 1 garanti biz olurduk
valla ben üç takım daha düşecek diye duydum,hemde bi kaç kişiden ama İNŞALLAH senin dediğin doğrudur
58MySouL 21.09.2009, 12:06 Bu nedir yaa anlayan varmı?? Ben bir türlü çözemedim Sivasspora olanları takımı gençleştiricez dediniz tamam peki böyle gençleri nerden buldunuz??Şampiyonlar ligine gidiyoruz dediniz tamam Takımı güçlendirmek yerine ZAYIF bırakmak niye??Kimi kimin alternatifi olarak aldınız birisi çıksın açıklasın bu kötü gidişe kim cevap vericek DUR diyen hala çıkmadı bari birisi sebebini açıklasın.Peki Basın sözcümüz hala 12 hafta süre istemeye hakkı olucağınımı zannediyor??Bana kalırsa 1 gün bile hakkınız yok takımı acilen rayına oturtun sonra tribüne adam bulamazsınız Hoca çıkıp suç kimsenin değil benim diyecekmi acaba eger diyecekse benimde ona bi lafım var suç tabiki senin ben yönlendirmiyorum bu takımı tabiki suç Hocanın olucak bu takım geçen sezon neydi şimdiki duruma bakın averaj takımı konumuna geldik.Artık pembe tablo çizmenin bi manası yok hakemlerle uğraşmayada gerek yok herşey ortada sadece ortada olmayan Sivasspor.İstifa eden olursa bu gidişten dolayı onlarada son sözüm takımı bu hale getirip kaçmak yok bu taraftara HESABINIZI vericeksiniz ondan sonra nereye giderseniz gidin.Kimsenin bu takımı yerlerde sürümeye hakkı yok Sivasspor forması herşeyin üstündedir bunu hala anlamayanlar böyle bilsinler...Takimi bu hale getirenler utansin.bilent efendi bizim seyircimiz 5 tl lik seyirci diyor.Akilli ol hoca biz 5 tl lik seyirci isek sende 5 tl lik hocasin ve futbolcusun 50 tl lik oyun ortaya koyun 50 tl likte seyirci gelir.demeclerine dikkat et.ayip oluyorr
yigidomurat 21.09.2009, 12:11 nedıyon senya taktıgı baskanmı verıyorrrrr
böyle bir cümleye böylemi cevap verilir ALLAH aşkına ya.bu başkanın yerinde başkası olsaydı bülenti çoktan şutlamıştı,bülent bir başka anadolu takımında olsaydı bu kadar toleras tanınırmıydı???mesele başkanın taktik vermesi falan değil mesele başkanın ya bi hallttan anlamaması yada bülentle aynı menfaatlere sahip olduğu için onu bırakmamasıdır başka bişey değil.bu adama kim sahip çıkıyosa SİVASı zerre kadar sevmiyor o kadar söyleyim,ve zerre kadar umurunda değil
effenberg 21.09.2009, 16:04 Pes pes istifa neden gelsinki bunu anlamdim bu takim dan istifa edecek varsa O da takimin tek sorumlusu Bülent haca.
fatihtuztas 21.09.2009, 17:12 bence hiç kimse istifa etmemeli bu yönetimden daha iyi bir yönetim oolamaz.
58SahiN58AK 21.09.2009, 17:49 Bu nedir kardesim ya (BU KOTU GIDIS DAHA NEREYE KADAR) adamlar hicmi ayaklarina top almiyor?..2.lig takimi bile bizden iyi oynuyor!Ben bir sivasli olarak sivas sporu cok seviyorum,ve bu kotu gidise oldukca uzuluyorum sivasa ve sivas spora yaziktir.futbolcu arkadaslar aldiklari pranin hakkini versin veremiyorlarsa ceksin gitsin bu kadar basit..
İbrahimAyas01 21.09.2009, 18:03 belki biraz saçma gelecek ama ben bu kulübün üzerinde bir dış baskı oldugunu düşünüyorum.mafta haraç vs? yoksa senin neyine elindeki makina gibi 34 haftanın bir kaç haftası hariç her hafta çalışan takımı dagıtıp parça parça satmak.devre arasına kadarda beklenilse bu takım düzelmez arkadaşlar bence.-30 averaj ve toplayacagı en fazla 10-15 puan olur devre arasına kadar.
yenebilecegi takımlar
kasımpaşa,ankaragücü,antalyasp or,
geriye kalan takımlar Sivasspor a kök söktürür bu durumda.
Eskişehir Gençlerbirligi Bursa Manisa Diyarbakır Kayseri nin yanında Sivasspor unda olması lazımdı.Geçen sene tekti şimdide yoldaşı olacak takım çok ama Sivasspor ortalarda yok.Hayırlısı.
İbrahim58070 21.09.2009, 20:33 Merhabalar...
Bu benim foruma ilk mesajım.Öncelikle Sivasspor.com, Sivasspor.org.tr, ******************, **************... ne kadar sitemiz varsa merhaba herkese merhaba taraftara....
Ben Bülent UYGUN hocamı, abimi eleştirenlere bir eleştiride benden.Öncelikle Sivasspor lige çıktıktan sonra Werner Lorant teknik direktör oldu.İlk yarının sonlarına kadar ligi 3. sırada tamamladı ve ligi 8. bitirdi.Lorant hocamızın felfefesi Defansif Kontra-Atak futboldu.Kadro lige yeni çıktığımız için çok kısıtlı idi.Buna rağmen 8. olduk.Bence iş hocada değil, feslsefede.(Hocalarıma saygısızlık olarak söylemedim.) Daha sonra C.Peczo geldi.Ofansif bir futbol oynattı.(diğer lig takımları gibi) Sonucuda düşme hattına indik.Bu arada ligin 13. haftası olduğundan teknik direktör arayacak bir imkan yoktu.MEnajer UYGUN idareten geldi.Beşiktaş karşılaşmasında 0-1 galibiyetiyle koltuğunu sabitledi.UYGUN'un bu galibiyetteki en büyük payı Loranttı.Çünkü ondan defansif Kontra-Atak futbolunun inceliklerini öğrendi ve takımımız ligi 7. bitirdi.Sonraları kaliteli transferler ile Kontra-Atak futbolunu ileriye taşıdı.Ve son 2 sezondur şampiyonluğa oyanattı.
Bu kısa hatırlatmadan sonra B.UYGUN'un başarısızlığının en büyük sebebi ise bireysel rehavete kapılmasıdır.Sivasspor'u geçen sezon nasıl şampiyonluğa oynattıysa şampiyonluğu kaybetmedeki en büyük etkende yine kendisi oldu.Maçlara dikkat ettiyseniz ligin son 5 haftasında defansı öne aldı ve atak futbol oynadı.BEŞİKTAŞ şampiyon oldu.Malesef hocamızın kofası karıştı ve ligin 4. haftasına kadar atak futbol oynatı ve sonuç koca bir hiç oldu.Denizli maçı ile Sivas tekrar asıl kimiğine kazandı ama bu seferde hocamız yaptığı yanlış tranflerler ile sistemi oturtamadı.Niyemi? Çünkü alınan futbolcular Ofansif özellikleri daha fazla.Buda sonuçlara yansıdı.Artık Sivasspor çıkışa geçecektir ama ligi ilk 8'te tamamlayabilir.Gelecek sezon hocamız takımda kalırsa tekrar eski günlerdeki Sivas'ı yaşatacak.
Söylediklerimden Sonra UYGUN'un İstifa Etmesini Düşünüyor musunuz?
Bülent UYGUN istifa etti diyelim.Yerine kim gelecek.Ligdeki teknik direktörler devir-daim motoru gibi takım değiştiriyor.Yabancı gelse bile Defansif-Kontra-Atak yaptıran çok nadir ki olsa bile kişiden kişiye felsefe değişir.Sivas küme düşer.
Bu yazdıklarım %99,09 doğrudur.Uzunca araştırmam sonucunda bu kanıya vardım.
Şimdi UYGUN istifa etmeli mi etmemeli mi?Cevap Taraftarın
by_hunter 21.09.2009, 21:31 Kardeşim iyi güzel yamışsında yazdıklarını sonradan okuyup duzeltme zahmetinde bulunmamışsın yok takımı rayına oturtun yoksa trıbunde adam bulamazsınız falan gecen sene şampiyonluga oynuyan bu takım sadece 1defa tam dolu bır trıbuna mac oynadı gerı kalan maçlarda çok boşluklar oluyordu 12 hafta degil bir gun bıle surenız yok demişsin bu takımı bu ınsanlar bu duruma getırmek ıcın senelerını verdıler oyle uzaktan konuşmak kolay işler yolunda gıtmeyınce atıp tutmak ta cok kolay zor olan bu takımın yanında olmak hala anlam veremıyorum bu tür yazılara ve onların altına tşk koyanları :confused:
bülent hocaya suç bulmuşssun bu takımı benmı bu hala getırdım dıe bu takımı hoca degil hepimiz bu hala getirdik burada tek bır kişinin başarısı veya başarısızlıgı soz konusu degil gecen senekı ve daha oncekı başarıları bızım basarımız dıyıp gogusumuzu gere gere soyluyoduk bu sene ne oldu meyve veren agaç taşlanır unutmayın ağaç her sene aynı kıloda meyve vermez bazen az bazen cok bu ağacın bakımına gore değişir yazacak cok sey var ama anlıyacak fazla kımse yok...
Beyler, öncelikle Hepinizin Ramazan Bayramini Kutlar insallah haftaya 3 Puan dilerim.
Yillardir sadece yazdiklarinizi okudum ilk defa yaziyorum.
Bence yolun basindayiz 5 mac kazanilmadi diye kimsenin istifasi su an dogru olmaz henüz kayip edilmis birsey yok. Arkadaslar biz bunun gibi sitelerde takimimiza destek vermeliyiz. Arkalarinda oldugumuzu anlamalari lazim. Yok sunu kadro dis yok su istifa etsinle bir yere varilmaz. Arkadaslar ben yillardir yöneticilik yapiyorum.
Biz bir sene ilk yari sadece 3 Puan alabildik. ikinci yari 36 Puan aldik ve ligde kaldik ( Tabi Lig arasi Transferlerle). Bunedenle artik negativ düsünmyelim .
Kardeşim iyi güzel yamışsında yazdıklarını sonradan okuyup duzeltme zahmetinde bulunmamışsın yok takımı rayına oturtun yoksa trıbunde adam bulamazsınız falan gecen sene şampiyonluga oynuyan bu takım sadece 1defa tam dolu bır trıbuna mac oynadı gerı kalan maçlarda çok boşluklar oluyordu 12 hafta degil bir gun bıle surenız yok demişsin bu takımı bu ınsanlar bu duruma getırmek ıcın senelerını verdıler oyle uzaktan konuşmak kolay işler yolunda gıtmeyınce atıp tutmak ta cok kolay zor olan bu takımın yanında olmak hala anlam veremıyorum bu tür yazılara ve onların altına tşk koyanları :confused:
bülent hocaya suç bulmuşssun bu takımı benmı bu hala getırdım dıe bu takımı hoca degil hepimiz bu hala getirdik burada tek bır kişinin başarısı veya başarısızlıgı soz konusu degil gecen senekı ve daha oncekı başarıları bızım basarımız dıyıp gogusumuzu gere gere soyluyoduk bu sene ne oldu meyve veren agaç taşlanır unutmayın ağaç her sene aynı kıloda meyve vermez bazen az bazen cok bu ağacın bakımına gore değişir yazacak cok sey var ama anlıyacak fazla kımse yok...
Bak degerli hemsehrim Gecen yillardaki basarida payi olanlari sanniyorum burda kimsanin inkar ettigi yok.Hatta bu takimin kurucu üyelerinden bu güne kadar emegi gecmis herkese sükran ve minnetimizi sunmak boynumuzun borcu.. Dogrudur gecmis yillardaki basari camianindir emek veren ter akitan ve maddi olanak ve imkan saglayan herkesindir. Simdi ise Basarisizlik var bu basarisizlikda camianindir. simdi gecmisde basarilar var diye takimin kötü gidisine,küme düsmesine seyircimi kalalim. bu nasil mantiktir anlamadim.. hangi minnet duygusu bu takimin basarisizliginin hatta kümeye gidisinin önündedir.. Kaldiki Ne sahada terini akitan. ne stadyumda bogazini yirtan senin idda ettigin gibi bu basariyi sahiplenme duygusu yasayabildi. Bütün basari bir veya iki kisinin basarisi olarak lanse edildi seninde yazdigin yazidaki vurgun gibi. Kaldiki benim gibi düsünenlerin birinci tercihi birakip gitsinler degil. ama vaz gecilmezde degiller hic bir kisi SivasSporun geleceginden ve Basarisindan degerli degildir... Senin begenmedigin O taraftar Otobüsünü alir.Konbinesini alir en az onbinlerle stadyumu doldurur.acilan hatlara mesajini yollar. Takiminin cikardigi ürününü alir. eeeeeeeeee simdi 6 malubiyetin ve kötü gidisin hesabini takimin basindakilerinden sormuyalimda kendimizdenmi soralim...Bu transferleri taraftarmi yapti. kasasi dolu olmasina ragmen umudunu defolu mallara baglayip Takimi arizali ve basarisiz birakan kötü tüccarlarin hesabini taraftarmi versin? Ayrica meyve veren agac taslanir diyorsun. ne meyvesinden bahsettin anlayamadim.Sampiyonlar ligi gitti....Avrupa Ligi gitti...Burdaki meyveleri BJK 10 tirilyon olarak kaptirdik. Ligde 6 haftada 1 poan. 6 mac daha kaybetsen kümedesin..gecen yil 10 mac kaybedip kümeye gidenler oldu.... Düsüncelerimizi birilerine avukatlik yapmak yerine. Sivaslilin öz mali olan SivasSpora avukatlik yapalim onu koruyalim.
Yarin bu takimin basindakiler gittiginde SivasSporda onunla gitmeyecek SivasSpor Sivaslinin yaninda kalacak. Onun icin kimsenin dibe vuracak kadar kredisi yok...... Daha fazla hezimetede bizim tahammülümüz yok...
ercan_dpinar 22.09.2009, 08:40 satılan futbolcuları seyrediyormusunuz adamlar gittikler yerdede çatır çatır oynuyorlar
35fulya58 22.09.2009, 08:55 İstifalar peş peşe gelir mi bilemem ama düştüğümüz durumu açıklayacak, neden böyle olduğumuzu ve bu girdaptan kurtulup-kurtulamayacağımızı açıklayacak yürekli biride mi yok yöneticilerimiz arasında?
Çektiğimiz acıyı ve üzüntüyü anlayabilen biri yok mu içlerinde?
bu istifa çıgırtkanlıgı yapanların ne sivaslı ne de sivassporlu olduguna inanmak istemiyorum hadi diyelim hoca istifa etti yerine gelecek teknik adamın oyuncuları tanıması onları konsantre etmesi maçlara nerden baksanız 3-4 maç şimdi sivassporun böyle bir maceraya girmeye hali ve zamanı varmı klavyeden istifa diye yırtınmak kolay gel bakalım trübüne takımı destekle lisanslı ürün al kulube katkın olsun 2 kuruşluk bilet alırlar 90 dakka çekirdek yerler 90 dakka boyunca ne futbolcunun ne teknik kadroya saymadıkları küfür kalmaz sonrada kalkar takımı eleştirirler böyle insanların içinde tuttukları istanbul takımlarının havası esiyordur..takım kafaya oynadıgı zaman herşey güzel onlardan başka kral sivassporlu yoktur gel görki takım düşüşe geçtigi zaman da takımı eleştiren istifa söylemlerini söyleyen yine bu insanlardır
İstifalar peş peşe gelir mi bilemem ama düştüğümüz durumu açıklayacak, neden böyle olduğumuzu ve bu girdaptan kurtulup-kurtulamayacağımızı açıklayacak yürekli biride mi yok yöneticilerimiz arasında?
Çektiğimiz acıyı ve üzüntüyü anlayabilen biri yok mu içlerinde?
öyle bir yönetici sivasda varmı ki işi gücü sivasspor yöneticiyim diye caka satarlar protokolda böbürlenerek maç seyrederler
tekdoktirin 28.09.2009, 00:44 YA ARKADAŞLAR HERKES BİRŞEYLER YAZI YOR YA ANLAMIYORUM OLMADIMI OLMAZ NEYAPARSAN YAP ANLAMAK LAZIM SABIR APUR SUPUR ŞEYLER YAZMAYA GEREK YOK SAKİN DESTEK SIVASLI OLMAK BU BENCE ,,,ALP ,,ERENLER,,
|