Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun'dan Bursa Yorumu
SivasSpor.Com 19.09.2009, 23:06 http://www.sivasspor.com/images/stories/18_245449_uygun0103.jpg
Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a 3-1 mağlup olan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Seyircimizi üzdük, onlara bir bayram hediyesi vermek isterdik'' dedi.
Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, sakatlıklar nedeniyle yaşadıkları sıkıntılara değindi. Sezon başından beri devam eden sakatlıkların birçok kez bellerinin bükülmesine neden olduğunu ifade eden Uygun, şöyle devam etti:
''Maç içinde İbrahim ile birlikte Ersen'in de sakatlanmış olması maalesef bütün oyun planımızı ve düzenimizi bozdu. 3. dakikada bireysel hatadan yediğimiz golden sonra oyunu kendi lehimize çevirmek için yaptığımız mücadelede en az 4 tane yüzde 100'lük net pozisyonu değerlendiremedik. Böyle olunca Bursaspor gibi güçlü bir takıma karşı galip gelme şansınız kalmıyor. Seyircimizi üzdük, onlara bir bayram hediyesi vermek isterdik.''
Seyircilerinden takımlarına sahip çıkmalarını ve zor günlerde daha çok desteklemelerini isteyen Uygun, ''Bu takım, futbolcu kardeşlerimle birlikte, merak etmesinler burada en güzel şekilde onları temsil edecek. Hiç kimsenin o yönde hiç kuşkusu olmasın. Ben Bülent Uygun olarak o sözü veriyorum. Onlara güveniyorum, onlar da futbolcularına güvensinler. Güzel günleri hep beraber göreceğiz'' dedi.
Uygun, taraftarların Ersen Martin'e yönelik tepkisine yönelik soru üzerine de şöyle konuştu:
''Ersen sakatlanmasına rağmen özveriyle sahada mücadelesini yapmaya çalıştı. O yüzden futbolculara tek tek tepki koymalarına gerek yok. Tepki koyulacaksa orada tek suçlu benim. Ben de göğüs germesini bilirim. Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var.''
07reis58 19.09.2009, 23:07 Yarabbi sen bana ve diğer Sivasspor taraftarlarına sabır ver..
elbet bırgun 3 puan alacaz er yada geç
yukselttık daha yukarı sıvasspor armasını
kulaklarını dört açsın sıvasspor düşmanları
hiçbir zaman düşmeyeceğiz!!!!!!
4 büyükler dışında düşmeyen tek takımdır SİVASSPOR um
yigido Atilla 19.09.2009, 23:09 Bize eger bayram hediyesi vermek istiyorsan cek git bizim icin en Büyük bayram hediyesi olur bülent uygun yeter artik aeter insanlari sen aptalmi saniyorsun her hafta ayni masallari dinlemekten biktik defol git
üçyıldız58 19.09.2009, 23:09 saol hocam sayende iki senede müzemiz kupa doldu
bugün futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmağa çalışan bir sivasspor vardı. ancak bireysel hatalardan goller yedik rakibimizin hiç pozisyonu yoktu ancak bireysel hatalardan solayı rakibin erken gelen golü oyun düzenimizi bozdu. 15 gün içinde herkese özlenen sivassporu izlettireceğiz.
Resmen açıklamaları ile Sivasspor sevenler ve Sivasspor taraftarı ile dalga geçiyor.Ya biz başka Ersen Marini izledik yada hoca rüya görüyor. madem sakattı neden oyundan lamadın hoca. Kaç defa pres yaptı kaç defa top çaldı.Glaiba SİVASSPORU sevenlerden geçen yılki başarının intikamını alıyorsun,
yeter kandırdığın bizi bülent çek git başka bişey istemiyozzz
Bu takım bizim takımımız sen merak etme gitsen de desteğe devam edeceğiz ... Yalnızca konuşma yeter maçlardan sonra ...İstifası konusunda da devre arasına kadar değişiklik yapmak takıma zarar verir,zoraki de olsa bekleyeceğiz ve ümit etmeye devam edeceğiz ...Takıma destek kesintisiz devam haftaya Belediye maçı varmış herhalde inşallah bir sorun çıkmazsa maça gidip destekleyeceğiz ...
aynı tas aynı hamam ,ne zaman bir maçtan sonra sakatlıktan dert yanmayacaksın sahaki oynayan 11 kişi kazma kürek mi ,öylelerse takımda sahada ne işleri var ,yada senin futbolcular üzerindeki etkin mi kayboldu hani vardı ya abi kardeş ilişkileriniz.şimdi seni sallayan yok heralde ,ama eğer sivasın düzelmesini istiyorsan şu ersen ve yasini kadro dışı bırakın gerisinede para cezası ,sonrasına bakarız
ya hocam Allah aşkına sabır sabır nereye kadar?
hazırlık maçları, mağlubiyetler serisi
avrupa maçları, mağlubiyetler serisi
lig maçları, mağlubiyetler serisi
eeeeeee daha nereye kadar sabır, nereye kadar tahammül?
Allah rızası için artık bu takımda gözün yoksa ve gönlün dışardaysa, tazminat falan alayım diye bekleme, git canını yiyim git....
yok ben canı gönülden bu kulübe katkıda bulunmak istiyorum diyorsan naapalım biraz daha sabredelim, ancak haberin olaki kurbağanın gözü susuzluktan çatlamak üzere.......
Seyirciye akıl verme, dalga geçme bu seyirci seni bir çarpar görürsün rezil adam, görmedik sanırım seyirciyle kavganı,
İşini yap, yapmıyorsan işin yok demektir, geçmişte olanlar geçmiştedir, karşılığını fazlası ile aldın, artık işini yapmıyorsun, ve bunun karşılığı gitmendir.
Seni artık istemiyoruz.........
tanju_58 19.09.2009, 23:16 durmak yok desteğe devam......
58ÖREN58 19.09.2009, 23:16 hocaya bak yıne duygu selı hahahaha buyuk basarıları sankı suankı futbolcular yapmıs sen ılk once su ersenı korumayı bırak bıkere bugun yıgıdolara sac bas yoldurdu baslasana kardesım kamanan ve zıtayla maca taraftar bunu ıstıyor
Sayın menajer Bülent Uygun futbolcu alış satışlarından o kadar para kazanıyorsun git güle güle harca. Bizimle dalga geçmeyi bırak artık. Senin koyun sürün değiliz güzel kardeşim.
durmak yok desteğe devam......
Yeter yalakalık da bir yere kadar.
bende güven filan kalmadı hoca artık senin bu takıma verecek bişeyinde kalmadı. yaşattıgınız başarılar için takımı düşürene kadar inat etmenin kimseye bir faydası yok.taze kan lazım bu takıma.5 dakika dayanamıyoruz yazık oluyor bu taraftara.
hocaya bak yıne duygu selı hahahaha buyuk basarıları sankı suankı futbolcular yapmıs sen ılk once su ersenı korumayı bırak bıkere bugun yıgıdolara sac bas yoldurdu baslasana kardesım kamanan ve zıtayla maca taraftar bunu ıstıyor
insan düşünmeden edemiyor, hoca kamanan ve zitayla neden başlamıyor?
acaba bu arkadaşlar menejerlik haklarını vermedikleri için veto yiyor olabilirler mi?
hoca bir koltuğa iki karpuz sığmaz, ya menejerlik yap, ya hocalık yap....
tum, sylla ve diallo ile bu sebeple yolları ayırdığın yönündeki iddialar doğru ise yazıklar olsun...........
58ÖREN58 19.09.2009, 23:25 durmak yok desteğe devam......
kardes takımamı hocayamı destek anlamadımm acıklarmısın
efendigardaş 19.09.2009, 23:26 BURSA YENİLGİSİ ÇOK KÖTÜ OLDU BU BAYRAM BİZE ZEHİR OLDU ÇOK ÜZGÜNÜM SÖYLECEK FAZLA BİR ŞEY YOK.İNŞALLAH HOCANIN DEDİĞİ GİBİ OLUR.SELAMLAR.
carizma0658 19.09.2009, 23:26 nerde o gülen yüzün hoca nerde bayram hedıyesınden vaz gectık kendımızı kurtaralım denızden dereye çıkmak istıyoruz dreye yigidolar hak etmedı bu günleri:confused:
ayhan58ayhan 19.09.2009, 23:27 yeter be bulent hoca tek suclu benim tek suclu benim demekten sen bikamadin ama biz o sozleri duymaktan biktik..haklisin bizlere bu atkim cok buyuk mutluluklar yasatti,fakat boyle giderse cok buyuk mutsuzluklar yasatmaya devam edecek. BULENT HOCA SANA YALVARIYORUM SU YASIN DENEN ODUN PARCASINDAN KURTAR BIZLERI DAHA SABREDECEK TAKAATIMIZ KALMADI LUTFEN HOCA BIZ SENDEN BUYUK BASARILAR ISTEMIYORUZ ARTIK YASIN GIBI FOTBOLCU OLARAK GECINEN OYUNCULARDAN BU TAKIMI KURTAR..YAZIK OLUYOR SEHRIMIZE VE EMEK SARFEDEN OYUNCULARA ..LUTFEN SESIMIZE KULAK VER ALLAH ASKINA...ALLAH ASKINA...ALLHA ASKINA....
Şu hale bak maçtan sonra buraya mesaj yağardı site sunucusu yetmezdi, artık kimse yazmıyor, sessizlik, yazacak, paylaşacak enerji mi kaldı?
Herkes hüsran...
58ÖREN58 19.09.2009, 23:28 egerkı bu hoca beledıye macındada takımın basında olurda kamanan ve zıtayı ılk 11 de oynatmazıse ben bu ısten ve bu hocadan suphe duyarım arkadas
Besyo_cu 19.09.2009, 23:28 Tekrar yazıyorum Sivassporu canlı izleyen birisi olarak bu takımda iş var takım çok iyi eskiye oranla hızlı yükselişimiz var skor sizi yanılmasın tek kale oynayan bizdık. Çok net 3 -5 posizyonu kaçırdık.
Evet 1 -2 maç daha yenilgi alabilirz ama bu takım iddaa ediyorum çok büyük başarılar sağlayacak.
Bülent Hoca kesınlıkle takımda kalması gerek. Ümitsizliğe kapılmayalım sonu güzel olsunda ilk başlarda alınanan mağbuliyetin cok öenmi yok yeterki ligin sonu güzel olsun.
GokhanTurna 19.09.2009, 23:28 Peygamber sabrı versin allah bizlere başka bişi demiyorum
karakocyakup58 19.09.2009, 23:30 facebook kullanann arakadaşlarrr sizden bi racam var
http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/1792634/results
arkadaşlar ankette sivasspora oy verin bu takımm bizim takım iyi günde kötü günde anadolu takımını başka takıma harcatmayın ilgilenirseniz sevinirm
sadece bu takımı destekleyin geçen sene herkes yanındaydı şimdi noldu
insan düşünmeden edemiyor, hoca kamanan ve zitayla neden başlamıyor?
acaba bu arkadaşlar menejerlik haklarını vermedikleri için veto yiyor olabilirler mi?
hoca bir koltuğa iki karpuz sığmaz, ya menejerlik yap, ya hocalık yap....
tum, sylla ve diallo ile bu sebeple yolları ayırdığın yönündeki iddialar doğru ise yazıklar olsun...........
eger öyle birsey varsa hoca sirf kendi menfaatlerini düsünüyorsa yaziklar olsun bülent uygunu aldigi paralar haram olsun , sayet öyle bisey varsa
Tekrar yazıyorum Sivassporu canlı izleyen birisi olarak bu takımda iş var takım çok iyi eskiye oranla hızlı yükselişimiz var skor sizi yanılmasın tek kale oynayan bizdık. Çok net 3 -5 posizyonu kaçırdık.
Evet 1 -2 maç daha yenilgi alabilirz ama bu takım iddaa ediyorum çok büyük başarılar sağlayacak.
Bülent Hoca kesınlıkle takımda kalması gerek. Ümitsizliğe kapılmayalım sonu güzel olsunda ilk başlarda alınanan mağbuliyetin cok öenmi yok yeterki ligin sonu güzel olsun.
Sana bir yere kadar katılıyorum, takımın oluru bu kadar, Mehmet'le biraz daha olur, ama unutma diğer takımlar çok iyi.,
Takımın başındaki adam hemen ayrılmalı, şu haliyle Bülent beyle yeni gelecek adamın takıma hakimiyeti, bir şeyler başarması açısından hiç bir fark olmaz.
Takımın kurgusunda hiç bir değişiklik yok, futbolcular biraz daha becerikli ve heyecanlılar o kadar, takımın baştan oluşumu yanlış, yani Bülent yanlış,
6 senedir başarıdan başarıya koşuyoruz mu? tabi lig şampiyonluğu kupamız, türkiye kupamız var, avrupada en azından 3-5 tur altladık, ne başarısı sayın uygun. hadi diyelimki çok başarılıyız 6 senedir başarılıyız diye bu sene sivasın ligden düşmesine gzö yummamızı hoş görü ile karşılamamızı mı bekliyorsun. geçen yıl elimzdeki şampiyonluğu verdin. sivas 5. büyük olacaktı şampiyon olsa. direk şampiyonlar liginde katılacaktı kasasına en az 15- 20 milyon euro girecekti. nasıl baaşrdında verdin şampiyonluğu sonra çıktın anadoludan bir takımın şampiyon olabileceğini gösterdik dedin. şampiyon oldukta bizim mi haberimiz olmadı şampiyon olmadan nasıl gösterdin bunu bence anadoludan bir takımın asla şampiyon olamyacağını gösterdin.
mucahitbaba58 19.09.2009, 23:33 ben takimimida sivasimida seiyorum isyan ederek dusmanlari gulduremem
ogaln benim kiz benim hesabi
58ÖREN58 19.09.2009, 23:33 Tekrar yazıyorum Sivassporu canlı izleyen birisi olarak bu takımda iş var takım çok iyi eskiye oranla hızlı yükselişimiz var skor sizi yanılmasın tek kale oynayan bizdık. Çok net 3 -5 posizyonu kaçırdık.
yav arkadasım takım ıyıde suan hocada ıs yok sankı bocanın kafası baska yerlerde tutdurmus ersen ve musa nevar bunlarda anlamıyorumkı baslasın kamanan ve zıtayla ılk 11 e
Tekrar yazıyorum Sivassporu canlı izleyen birisi olarak bu takımda iş var takım çok iyi eskiye oranla hızlı yükselişimiz var skor sizi yanılmasın tek kale oynayan bizdık. Çok net 3 -5 posizyonu kaçırdık.
Arkadaşım biz de canlı seyrettik. Sen nasıl bu takıma ve o adama ümit duyuyorsun hayretler içindeyim. Tabi ki kalsın böyle bir çiftliği ve bu kadar koyunu nerde bulacak.
İnşallah sen haklı çıkarsın da biz utanırız. İnan kendime hakim olmak için kendimi zorluyor ve kimseyi kırmak istemiyorum.
oquzh4n58 19.09.2009, 23:35 Bize eger bayram hediyesi vermek istiyorsan cek git bizim icin en Büyük bayram hediyesi olur bülent uygun yeter artik aeter insanlari sen aptalmi saniyorsun her hafta ayni masallari dinlemekten biktik defol git
ya ıste Bu kadar dısıyonursunuz Tamm Takım Kotu Yolda duzelmez TransFer gelmeden de DuzeLmez ama OyuncuLar ıstekLerı GetıremıyorsA Bulent Nıtsın ?? TMmm Pekı O gıttı Yerıne Kım GelceK solE bana ?
Ben artik takimi elestirmiyecem, bulent hocayi ve yonetimide elestirmiyecem, zaten herkesin dusuncesi, endisesi, sorulari ortada, artik birseyler diyip diger takimlara malzeme vermek istemiyorum. elestirsem bile laflarimi secipte elestirecegim.
Sivasspor yensende yenilsende SADECE SENSIN BU KALPTE..............
oquzh4n58 19.09.2009, 23:40 Bakın Ersen d en Gcıık kapmaya BasLadım Bulent Hocanın Israrınada Aam Su vAr bulent Gıderse Daha ıısı Yok OYuuncuLarda ıs yok Kardesım BunLArLar devreye Kadar mac alamayız
ya ıste Bu kadar dısıyonursunuz Tamm Takım Kotu Yolda duzelmez TransFer gelmeden de DuzeLmez ama OyuncuLar ıstekLerı GetıremıyorsA Bulent Nıtsın ?? TMmm Pekı O gıttı Yerıne Kım GelceK solE bana ?
Ben söyleyeyim arkadaşım. Sen tofaşla -hiç abartmadan- opelin yarışa girdiğini gördün mü?
Yarıştırırsan olacakları bir düşün bakalım. Neymiş hoca istiyor da futbolcular yerine getiremiyormuş. Ben de arabamın 200 yapmasını istiyorum ama 140'ı geçtiği zaman sarhoş olmuş gibi sallanıyor ne yapayım.
oquzh4n58 19.09.2009, 23:45 Arkadaşım biz de canlı seyrettik. Sen nasıl bu takıma ve o adama ümit duyuyorsun hayretler içindeyim. Tabi ki kalsın böyle bir çiftliği ve bu kadar koyunu nerde bulacak.
İnşallah sen haklı çıkarsın da biz utanırız. İnan kendime hakim olmak için kendimi zorluyor ve kimseyi kırmak istemiyorum.
Haklsın yonetım Felan Hıkaye Bu FutbolcuLarLa Yenı GelenLerLe Mac Kazanamdık Kı sımdıye Kadar Neyıne Yonetımı eLestıreLım Gorunen Koy KLavız ıstmez Mısalı Bu oyuncuLarLa Gıtmıyor Essegı Ne kadar Doversen Dov Essek Yıne o Essek Tır Afedersınz ( futbolculara Degıl ama mısal Ornek ) haksızmym ?
58musab58 19.09.2009, 23:46 dalga geçiyor walla da dalga geçiyorrrrrr.......
Bakın Mustafa Denizli'ye adam takımı geçen sene şampiyon yaptı isterlerse istifa edebilirim diyebiliyor...
Bizim Sultan ise sezon sonuna kadar kredim var diyor...
Fark var.........
onunla bunun arasında kocaman bir fark varrrrrrrr
Besyo_cu 19.09.2009, 23:53 yav arkadasım takım ıyıde suan hocada ıs yok sankı bocanın kafası baska yerlerde tutdurmus ersen ve musa nevar bunlarda anlamıyorumkı baslasın kamanan ve zıtayla ılk 11 e
Daha ilk yarıda İbrahm Şahin sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı. Mehmet Yıldız zaten yok İbrahim Şahinde sakatlandı ee takımda 1 - 0 yenik elinde nokta tek santrafor Ersen var onu çıkartıp yerine forvete kimi koyacak tı ?
Bende Erseni begenmıyorum ama eldekilerde bu ha bana dersen Ersenın alınması hata onu bilmem...
mucahitbaba58 19.09.2009, 23:53 Sana bir yere kadar katılıyorum, takımın oluru bu kadar, Mehmet'le biraz daha olur, ama unutma diğer takımlar çok iyi.,
Takımın başındaki adam hemen ayrılmalı, şu haliyle Bülent beyle yeni gelecek adamın takıma hakimiyeti, bir şeyler başarması açısından hiç bir fark olmaz.
Takımın kurgusunda hiç bir değişiklik yok, futbolcular biraz daha becerikli ve heyecanlılar o kadar, takımın baştan oluşumu yanlış, yani Bülent yanlış,kardesim kusura bakmada bulent uygun bu takim icin en iyisni yapar simdiden sonra gelen adam bisey yapamaz
adamin basarisi hirsi belli bu adamin gitmesini isteyenlere sasiriyorum
ciproxinxr 19.09.2009, 23:55 hoca neyin hesabını yapıyorsun suçlusu senmişsin yok istersen biz olalım önceden hikaye anlatıyordun taraftara şimdide kurduğun hayelleri anlatıyorsun artık şüphelenmeye başladım gönderdiğin topcular üzerinden para kazandığına yani sattın bu takımı sayende merdiven takımı olduk ha bide kime nasıl ve neden sabredeceğimizide açıklarmısın???? atık galibiyet hesapları yapmıyor taraftar haftaya kaç gol yeriz diyorlar... gardaaaşşş daha fazla bizi üzmeden TAK SEPETİ KOLUNA HERKES KENDİ YOLUNA ...
eyuphulagu 19.09.2009, 23:56 Bazı arkadaşlar ben de bu maçı canlı olarak stattan izledim diyorlar;bence iyi izlememişler ...Futboldan az çok anlayan bir adam sivassporun maç boyunca 6-7 tane net pozisyondan yararlanmadığını da görür..Besyocu rumuzlu arkadaşa yürekten katılıyorm..Takım iyi yolda ...Yalnız takımda galip gelememenin verdiği aşırı bir streste var...Çok gol pozisyonuna giriyoruz ama malesef atamıyoruz bu bir gerçek..Bu demek değilki diğer maçlarda gol atamıyacağız;zaman herşeyin ilacı...Yalnız takımdaki bazı oyuncular hal açok formsuzlar hala form tutamadılar...Hayretin bu maçta malesef çok kötüydü;Murat da öyle..İki si de çok hata yaptı...Yenilen gollerde ikisinin de kademe hataları var...Hocanın bana göre en büyük hatası Sezer'i oyuna alması..Gördükki Sezer hiç hazır değil;Halbu ki Cihan ilk yarı kötü de oynamamıştı...İnsan tabi ki takımının galip gelmesini istiyor;merak etmeyin takında o da olacak..Sivasspor yeterki her maçta bu kadar pozisyona girsin...Gol atmaya bir başladık mı galibiyet te kendiliğinden gelecektir..Bu maçın hakemini hiç beğenmedim;2.yarının sonunda Ersan'a yapılan hareket bana göre kesin penaltıydı...
Besyo_cu 19.09.2009, 23:59 Arkadaşım biz de canlı seyrettik. Sen nasıl bu takıma ve o adama ümit duyuyorsun hayretler içindeyim. Tabi ki kalsın böyle bir çiftliği ve bu kadar koyunu nerde bulacak.
Bursa şans bir gol ile öne geçti hemen sonra biz 5 dk içerisinde yüzde yüz 2 net gol pozisyonu yakaladk atamadık. Bunların haricinde maç içerisinde yine yüzde yüz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Herkesın övdüğü bursaya top yüzü göstermedik Bursa 2. yarı kaleye ilk şutunu ne zaman atmış bir bakın istersenız. Biz ne zaman tamamen hücüma odaklandık o zaman bursa pozisyn yakaladı.
Defansın ortasında ki sorun bu maçta yoktu Sedat ve Yasin iyi oynadılar. Orta sahada İbrahim Dağaşan yine çok iyiydi. Tek eksikliğimiz gol atmaydı. Sonuçta modern futbolda yakaladığın fırsatları değerlendiremezsen sonuçta böyle oluyor.
Oynayalım azmimizi hırsımızı gösterelim yenilgiye razıyım. Diyar maçında ki oyun , hırs ile bugun ki çok daha zorlu rakip karşısındaki performansımız birmiydi ?
kardesim kusura bakmada bulent uygun bu takim icin en iyisni yapar simdiden sonra gelen adam bisey yapamaz
adamin basarisi hirsi belli bu adamin gitmesini isteyenlere sasiriyorum
Bende sezon başında takımı bu hale getiren 6 hafta bitmesine rağmen takımı hala kurgulayamayan, abuk subuk demeçler veren, seyirciye fırça atan, ukale ukale takımı babasının çiftiliği sana bu adama hala nasıl dur diyorsunuz bende buna şaşıyorum.
Dünyanın hiç bir yerinde bu pozisyondaki bir adam duramaz....
Not: Bende geçen haftalarda Bursa maçına kadar biraz beklenmesi taraftarıydım, ama artık görünen köy.....
Metal Gear 20.09.2009, 00:02 Bazı arkadaşlar ben de bu maçı canlı olarak stattan izledim diyorlar;bence iyi izlememişler ...Futboldan az çok anlayan bir adam sivassporun maç boyunca 6-7 tane net pozisyondan yararlanmadığını da görür..Besyocu rumuzlu arkadaşa yürekten katılıyorm..Takım iyi yolda ...Yalnız takımda galip gelememenin verdiği aşırı bir streste var...Çok gol pozisyonuna giriyoruz ama malesef atamıyoruz bu bir gerçek..Bu demek değilki diğer maçlarda gol atamıyacağız;zaman herşeyin ilacı...Yalnız takımdaki bazı oyuncular hal açok formsuzlar hala form tutamadılar...Hayretin bu maçta malesef çok kötüydü;Murat da öyle..İki si de çok hata yaptı...Yenilen gollerde ikisinin de kademe hataları var...Hocanın bana göre en büyük hatası Sezer'i oyuna alması..Gördükki Sezer hiç hazır değil;Halbu ki Cihan ilk yarı kötü de oynamamıştı...İnsan tabi ki takımının galip gelmesini istiyor;merak etmeyin takında o da olacak..Sivasspor yeterki her maçta bu kadar pozisyona girsin...Gol atmaya bir başladık mı galibiyet te kendiliğinden gelecektir..Bu maçın hakemini hiç beğenmedim;2.yarının sonunda Ersan'a yapılan hareket bana göre kesin penaltıydı...
DEnizli ve Bursa maçında sadece yüzde yüzlük gol pozisyonu sayımız 15 civarı ama atılan gol 2..İnşallah bu pozisyonlar gole döner..
Ben artik takimi elestirmiyecem, bulent hocayi ve yonetimide elestirmiyecem, zaten herkesin dusuncesi, endisesi, sorulari ortada, artik birseyler diyip diger takimlara malzeme vermek istemiyorum. elestirsem bile laflarimi secipte elestirecegim.
Sivasspor yensende yenilsende SADECE SENSIN BU KALPTE..............
biz burda istedigimiz kadar elestirsekde, sanki biseymi degisiyor, belki bizim bu yazdiklarimizi okuyup gülüyordur bülent uygun, kime ne taraftarin elestirisi, herkes isine geleni yamiyormu sanki
karacaorenli 20.09.2009, 00:18 AYIP BE TAKIM 5 AYDIR MAÇ KAZANAMIYOR GECEN YILKI ANTEP MACINDAN SONRA DOĞRU DÜZGÜN HAZIRLIK MACI BİLE KAZANAMAMIŞ BİR HOCA
çek git bülen neymiş bize başarı yaşatmış bulent bey ne başarısı be asıl sen sivasın sayasinde pirim yaptın FB DE gol kralı olmuş bir sürü ESKI FUTBOLCU VAR ŞİMDİ 3 LİGDE ANRENÖRLUK YAPIYOR senı sivas 2 ligden aldı buralara getırdı şimdi de kıredi istıyon sivasa başarılar yaşattım diye
YASİNİ NEDEN OYNATTIĞINI ACIKLIYORUM menejerı oldugun için maç başı paraya oynuyo o oynayamadıkça sen kazanıyon sivas kaybediyor....
sen ve futbolcular mağlubiyeti alışkanlık halıne getırdınız... ersen martıni yasını alda git .....GİT ULANNNN GİT
siz sivasspor taraftarları hiç bi halta layık degılsınız. o kadar soyluyorum..(lafım staddan kacanlara)
Akın ve Petkoviç ile bu iş yürümez, özellikle Akın çok kötü bir kaleci. Biraz atik bir insan onun yakalayamadığı topları rahat tutar. Defansa en az iki takviye şart, Yasin ile bu iş yürümez defansta uyum yok. Bu hafta takım daha iyiydi gol pozisyonları vardı ama defnas ve kaleci sorunu çözülmezse hangi hoca gelirse gelsin başarılı olamaz. Bülent Uygun'a biraz daha süre, ama takımda yukarıdaki değişiklikler şart, aksi takdirde çok zor günler bekliyor bizi.
yigido Atilla 20.09.2009, 00:25 Biraz önce lig tv de Erman Hocanin yorumlari sivasspor artik radikal karar almak zorunda, Bülent uygun ya bileti sivasspora yada kendisine kesmek zorunda !!!!. sansal soruyor mehmet yildiz oynarsa sivasspor düzelirmi hayir bir takim bir adamla bu kadar endesksli olmaz, sivasspor takim Ruhunu kaybetmis Bir klüb takim olmaz ise Düzelmesi cok zor.. Ahmet gelse mehmet gelse de hic bir sey degismez.
Bursasporlu bir Futbolcu ile Röpartaj yapiliyor Biz sivasa kazanmak icin geldik 1 puan icin gelmedik diyor.. iste artik burda rakiplerimiz bizim bu acinacak durumuzu bildikleri icin 3 pauan icin geliyorlar .gecen hafta ayni seyi Nurullah saglamda söyledi karsimizda Direncli Dikarbakirspor olmadigini biliyorduk. Artik bu kelimeler her seyi söyüyor Sivassporu kimse ciddiye almiyor korkmuyor sivasa gelen 3 puan icin geliyorlar....
Bülent uygun artik yeter kendine ve sivasspor iyilik yap ve git nereye gidersen git sivasspora zarar veriyorsun senle bu takim artik düzlüge cikma imkani yok
winner58 20.09.2009, 00:29 Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var.''
Şimdi şu yukarıdaki laflara dikkat edin arkadaşlar bu sözler kendi dediği laflar
Şimdi sorarım sana bülent efendi bunlar oldu diye şimdi bu şekildemi olması lazım eğer o takımın başında isen yapacan elbetteki yoksa ne işin var senin orda aslında senin orda hiç bir işin yok senin başardığın hiçbirşeyde yok o dediğin sivassporu o zmaanki oynayan yürekli oyuncular yaptı sende o takımı dağıttın oturdun kıçının üstüne artık sana sabır mabır kalmadı sen yeşilçam artisi olmuşsun birkere yürü gitte işine bak biz sivassporumuzu her zaman destekleriz yeterki sen çek gitttttttttttttttttttttt
yigido Atilla 20.09.2009, 00:31 Akın ve Petkoviç ile bu iş yürümez, özellikle Akın çok kötü bir kaleci. Biraz atik bir insan onun yakalayamadığı topları rahat tutar. Defansa en az iki takviye şart, Yasin ile bu iş yürümez defansta uyum yok. Bu hafta takım daha iyiydi gol pozisyonları vardı ama defnas ve kaleci sorunu çözülmezse hangi hoca gelirse gelsin başarılı olamaz. Bülent Uygun'a biraz daha süre, ama takımda yukarıdaki değişiklikler şart, aksi takdirde çok zor günler bekliyor bizi.
Akin Sivassporu tasiyacak kapasiteye sahip degil kaleye her atilan top yüregimizi agzimiza getiriyor.köstebek gibi yattimi kalkamiyor.Bu günkü skoru Akina baglamiyorum ama yinede akin sivassporu tasiyamaz
winner58 20.09.2009, 00:36 Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var.''
Bülent efendi senin şu yaptığın ukala açıklama ya aslında çok yorumlar yazmak istiyorumda senin için değmez bu açıklama senin haddini aşan bir açıklamadır hiç bir zaman bu sekilde konusamazsın başkannnnnnn senide göreve davet ediyoruz bi zahmet lütfennnn
delifisek58 20.09.2009, 00:54 hocam nasılki iyi günde yanında isek kötü gündede sizinleyiz sen bakma bu kendini bilmezlerin yorumlarına onlar sivassporlu değil özsivaslıda değil her zaman yanınızdayız başkanımızında yanındayız sizlerinde yiğido adına yakışanı yazar öğle ezik ezik bunlar gibi densizce adice yazılar yazmaz
Bülent Uygun,öyle bir pozisyona geldiki takım ne seninle ne de sensiz olmayacak bu sene.Şu takımı Bank Asyaya düşürmede sonrasına bakarız..Birde şu papağan gibi her maç sonrası aynı şeyleri söyleme huyunu bırak.kısa açıklamalar yap be adam.taraftarın içine ateş düşmüş birde benzin bidonuyla gelme üzerimize.hatta hiç konuşma artıkkk..!!!!!
57 Mehmet 20.09.2009, 01:37 hocam simdiye kadar seni elestirenlere kiziyordum sabir edelim diyordum hocamiz bizi bu batakliga nasil soktuysa bu batakliktan yine cikarir diyordum ama ne yazikki artik bendede ne bir umut kaldi nede bir sabir.
biz böyle formasinin degerini bilmeyen oyuncularla sahalara cikarsak daha ilk galibiyetimizi cok bekleriz,su takimda bazi futbolcular aldiklari paralari hak etmiyorlar ama yine ilk 11 yerlerini aliyorlar,ben inaniyorumki lige paf takimimizla baslasaydik su aldigimiz 1 puandan fazla puan toplardik.umarim bundan sonra kadronda Sivassporun degerini bilen futbolculara yer veririsin yoksa o güvendigin futbolcular seni yari yolda birakirlar
mucahitbaba58 20.09.2009, 02:05 hocam su saatten sonra herkes sana kiziyor ben yine yanindayim canin saolsun biliyorum ki sende boyle olsun istemezdin dilerim aklindakiler ve kalbinden gecenler gerceklesir ve yuzun guler
cunki sen gercekten en iyilere layiksin hak ediyorsun
carizma0658 20.09.2009, 03:15 BÜLENT HOCA TOPLA KENDINI BİZ YİGİDOYU ŞAHA KALDIRAN BÜLENT HOCAYI ÇOK ÖZLEDIK DÖN ARTIK HOCAM DÖN
hacialicelik58 20.09.2009, 06:59 hocam sivasspor sevdalisi olarak sana inancim tam sen bu takimin basina teknikdirektor olarak basladiginda bu takim cok alt siralardaydi buniu biliyaroz o sene sekizinci sirada sezonu bitirdik. tabiki 5 tl bilet parasi veripde maca gitmeyenler ahkam keserler.
mescitli58 20.09.2009, 07:32 bülent hocam aldığın futbolcular oratda sattığın futbolcular ortada sen bu kadroyla zaten hiç bi halt edemezsin nası yapıyosan yap bu takımı düzelt artık sabrımız kalmadı
muratugur58 20.09.2009, 07:36 hoca bu kadroyla sen hiç bişi yapamazsın ben senin yerinde olsam.çeker giderim.ersen diye diye bir kazma almışsın o ayıp sana yeter.takımda bir oyuncu var son aldıgınız yabancı dimekki alına biliniyormuş iyi oyunu öyle 4 adam alsaydın bu takım şimdi bu kılıklara düşmezdin .senin yüzünden sabaha kadar uyuyamadım .bayramı rezil ediyon bize .seni seviyoruz lütfen artık bırak .küme düşüren bir teknik direktör olma.
ahmetturanicli 20.09.2009, 07:54 sayın bülen bey sen nereye gidiyordun ne yuapmak istiyosun takmışsın kafana martin denen o adamı bide yasin denen adamı kavuğu bunlarla futbol olmaz. ben anlıyorum ki bu işin ticaretini yapıyosunuz iyileri 10 lireya satıp 3 liraya adam alıyosunuz o takımdan bişey bekliyosunuz yazık yeter artık bıçak kemiğe dayandı :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:
.... adamı çıldırtma daha sen bile bilmiyon ne yapmaya çalıştığını daha ne kadar sabredecez bekleyecez takım puan alacak diye düşmeyi garantileyincemi
mysuskunx 20.09.2009, 08:18 HOCAM SEN NASIL YASİNE TAHAMMÜL EDİYORSUN, BEN ANLAMIYORUM, 90 DK BİR ADAM HİÇBİR VARLIK GÖSTEREMEDEN OYNAYIP FORVETLERİN YANINDA KOŞUP ONALRA EŞLİK EDİYORSA, BU MU, OYUNCULUK BUMU TEKNİK DİREKTÖRLÜK, BU ADAM SENİN MENEVİ OĞLUN MU, EMBEMBA, AGBETU, HACETTEPEDEN ALINAN DİĞER ÇOCUKLAR VE GÖNDERİLENLER NEDEN GÖZDEN ÇIAKRILMIŞ BİR ADAM OYNAMADAN OYNATILMADAN, GÖZDEN ÇIKARILIR, BİR OYUNCU YEDEKDE OLSUN DEVRE ARASINDA STADDAKİ TAKIM ODASINA GİDER HOCASINI DİNLER BİZİM ADAMLAR IAŞRIDA TOP PASI YAPIYORLAR, NE YAPTIĞINI ANLAYAMIYORUZ, TAKIMIN İSKELETİNİ BOZAN SİZSİNİZ UNUTMAYIN...
58_babacan_58 20.09.2009, 08:35 SABIR TAŞIMIZ ÇATLAMAK ÜZERE ARTIK TOPARLAN YİĞİDO KENDİNE GEL !!!
Bülent Hoca Geçen seneler o zaman Tesedüfen iyiydi Kötü oynadığı maçlardada yeniyordu bu sene iyi oynasanda yeniliyor İstifa etsin artık.
selcuk349 20.09.2009, 08:47 sen milleti kandırmaya devam et bülent hoca.Allah sivasspor taraftarına sabır ver...
.... her maçtan sonra yaptığınız açıklamalarda sivassporun adını lekeliyor geçen hafta hakemlerden dert yanıyordunuz bu hafta suç benim diyon ,ulan siz nasıl insansınız be adam ekmek yediği yere ihanet edermi,şu takımda onbirde oynamayı heketmeyen o kadar çok futbolcu varki ama bilo efendi damarına verdi ısrarla onları oynatmaya devam ediyor,bu hafta içinde ya ersenle, yasini kadro dışı bırakırsınız yada adam gibi oynamaya başlayıp istanbuldab üç puanla gelirsiniz ,eğr istanbula mağlup olursanız dahada sivasa gelmeyin ,zaten biz bundan sonra divriği veya belediyesporla çıkarız maçlara :mad::mad::mad:
ayazoğlu 20.09.2009, 09:01 sen ne savurgan adammışsın bület ettiklerini cekesin işallah
eroldeger 20.09.2009, 09:08 sayın sevgili hocam bülent bey , önce mubarek ramazan bayramını tebrik ederim . takımın son durumu maalesef sizin eseriniz takımla çok oynadınız takımın ıskeletını bozdunuz ve hiç olumlu birşey yapamadınız geçmişe sığınmanın bir anlamı yok geçmiş geçmişte kaldı zaten bir şampiyonluğu sizin yüzünüzden kaybettik biz sizden çok şey istemedik ama gidişata bakılırsa Allah muhafaza küme düşeceğiz hayal bile edemiyorum . artık bundan sonra haftaya istanbuldayız biz istanbul taraftarı olarak lütfen takımı eyüp sultana davet ediyorum orda bir adak keselim üzerimizdeki bu şanssızlığı kırılması için tekrar eski günlere dönmek için sizleri ve tüm takımı eyüp sultana bekliyorum Erol Değer saygılarımla allaha emanet olun
sivaslitaner58 20.09.2009, 09:18 BULENT UYGUN ISTIFA BULENT UYGUN ISTIFA GIT BE NE TRANSFER YAPTIN NE SOZUNU TUTUYORSUN BATIRDIN BIZI
vehbi Kalınlı 20.09.2009, 09:22 hocam takım kuruluydu neden sivas için oynayan futbolcuları gönderdin para için oynayanları getirdin açıklarmısın. Aldıkları paranın bile hakkını vermeyen futbolcudan sivas spora hayır gelmez .
58svsvs58 20.09.2009, 09:22 o takım bu takım değildi hoca. o takımda balili, tum, bilika, sylla, gibi oyuncular vardı. bu takımda ersen, agbetu, ibrahim şahin, erman, yasin gibi odunlar var. 6 seneden beri başarıdan başarıya koştuk haklısında ne yapalım 2. lige düşelimmi? nasıl olsa doydukmu yani...5. büyüğüz diyorduk. şimdi puanı bırak gol atamayıp en az 2 farklı yenilir hale geldik. tek farklı mağlubiyete bile nerdeyse sevineceğiz. bu yılki takımımız kediyle farenin oynaması gibi sefilleri oynuyor. rakip takım topu alınca sanki sahada sivaslı oyuncu yokmuş gibi elini kolunu sallaya sallaya geliyor golünü atıyor. bizimkilerde refakat ediyor peşi sıra. ben izlerken görüyorum. sen hiçmi demiyon. şu topa basın durdurun adamı diye. benim hiç ümidim yok. şu görüntüye göre ligden düşmemiz kesin. ümit olmayınca hayal kurulmaz.
karacaorenli 20.09.2009, 09:30 YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE sivas bank asyaya güle güle
yönetim bülente 1.2 milyon peşinat verdınızmi?
bülentin gecenyılkı antep macına 1 hafta istanbulda kalıp ordan maca gittiği doğrumu?
yasin maç başı anlaştınız yasin in menejeri bülent yasin oynadıkça (oynayamadıkça) bülent para kazanıyor mu?
ersen martın neden hala kadroda?
kamanan ın yedek kalma sebebi menejerliğini bülente vermemesi olayı doğrumu?
bura bülentin çifliğimi ....
taraftar grupları bedava bilet alıyosunuz takım 35 gol yese maçda biriniz uzulmuyosunuz eylenıyosunuz ....
taraftar guruplarında aktıf rol alan bir elaman maçta mustafa keçeliye sövyor neden diye sorduk fb ye gol atmış elaman şampiyonluk tan etmiş ona sövüyor böle bir KAREKTERSİZLİK VARMI YAW taraftar gurupları aranıza sivassporu tut mayanları almayın...
a2 takımdakı 5 numaralı cocuk yasınden ve sedattan daha iyi
takımın defansı 5 para etmez. forvet ve ortasahada iyiyiz ama defansta yapılan hatalar takımı batırıyor. bu defansla en iyi 16. oluruz. devre arasında 2 tane tecrubeli stoper lazım...
58svsvs58 20.09.2009, 09:48 hoca biz seni essahtan hoca sanıyorduk be.... aslında senin oynattığın sistem aynı ama. geçen yılki oyuncular aldıkları paradan daha çok oynuyorlardı. senin sisteminin para ettiğinden değil. bu yılda aynı sistem var amagerek oyuncularının yetersizliği, gerekse böyle saçma bir oyunun galibiyet getirmeyeceği için başarısızız. top sahada 11 kişiyle oynanır. al ver duvar pası, adam eksiltme, topa pres yapma, rakibi oynatmama gibi ve 11 kişinin yardımlaşmasıyla top oynanır. sen ne yapıyon. defansla ilerideki kamanana maraton koşturarak gol arıyon. tek başına bir adam hiçbirşey yapamaz. pele de olsan farketmez. oyun kollektif olmazsa sahada rezil olursun. aslında geçen yılda bütün spor camiası bizim nasıl ikinci olduğumuza hayretler içinde kaldılar. çünkü oynadığın oyun sistemi bunu yapmana akıl yoluyla ters düşüyordu. ama oyuncuların sahada 22 kişi gibi oynadıkları için bunu aşabiliyordun. ama yeni sığır oyuncular bunun üstesinden gelemediği için sende takımda iflas etti.
58svsvs58 20.09.2009, 09:51 bülent hocanın oyun sistemi bizi 1 güldürürse 5 ağlatır. kollektiflik yok. üretmek yok. şansa oynuyoruz.
MUTLAKA OKUYUN!....
yeter artık ya biraz gururunuz varsa bu tip söylemleri bırakın artık, tamam bu taraftara hayal edemeyeceği güzellikler yaşattınız, rüyamızda da göremezdik bu başarıları tamam da özellikle bu son iki sezonun ardından şu anki düştüğümüz durumu rüyamızda görsek bile inanamazdık. O başarıları yaşattınız diye bu yıl takım bu kadar mı böyle fosilleştirilirdi. hem biz o başarıları bu futbolcularla kazanmadık bunlarda o ruh o yiğido ruhu yok oynamıyorlar işte neden kabul etmiyorsunuz sonra basın sözcüsümüdür nedir o da çıkıyor takım bu yıl geçen yıldan daha iyi bireysel olarak bu yıl daha iyiyiz diyor allah aşkına biraz gururunuz varsa bırakın bunları aldığınız hangi oyuncunun hangi bireysel yeteneği var kabul edin siz bu yıl almadan veriniz sakın paramız yoktu demeyin bir takımın kimyası ancak bu kadar bozulabilir bu takımın olmazsa olmazlarını sıradan kulüplere verdininiz verdiniz de kimi aldınız. hem transfer edilen futbolcuların sivasa gelmediğinden sivası benimsemediğinden yakındınız hemde sivası benimsemiş üstelik bu takıma çok yararlı olan sivastan ağlayarak ayrılan futbolcuları gönderdiniz. Lütfen yeter artık bu komik söylemlerden vazgeçin taraftarı tümüyle enayi yerine koymayın boş lafları bırakın da gerçekten yararlı birşeyler yapacaksanız acele edin çok geç olmadan!......
kadir0911 20.09.2009, 09:59 Bülent Hocam kendini dahada küstürtmeden istifa et.
Taraftarlar ikiye Bölündü, yeter artik.
58svsvs58 20.09.2009, 10:27 biz geçen yıl ligde 2. olmamızı oyuncuların insan ötesi oynamalarına borçluyuz.
SANCAKTAR 20.09.2009, 10:46 ÖNCELİKLİ OLARAK HERKESİN ŞEKER BAYRAMINI TEBRİK EDERİM,
TABİKİ MAÇ SEYRETTİKTEN SONRA SONUÇ HERKES GİBİ BENİDE ÇOK ÜZDÜ
SONRA SİTEDEKİ YORUMLARI OKUDUM,
HAYRETE DÜŞDÜM ŞOK OLDUM YORUMLARDAN...
VAY BÜLENT UYGUN TRANSFERLERDEN AVANTA ALMIŞ (SANKİ YANINDALARDIDA)
VAY TAKIMDA BAZI OYUNCULARDA ISRARCIYMIŞDA (SANKİ KENDİLERİ TEKNİK DİREKTÖR, YAŞLARINA BAKIYORSUN HEP ASIYORLAR,KESİYORLAR VS...)
ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN SİVASLIMIZ ÇABUK GAZA GELİR 6-7 YENİLGİYLE KİMSE ASILMAZ ELEŞTİRİLİR AMA GÖNDERMEKDE NEYMİŞ KARDEŞİM GEÇMİŞ YILLARDA SANKİ BAŞKA BİR SİVASSPOR VARDI YAPMAYIN YAA
AYIPTIR GÜNAHTİR,TAKIMIN YARIDAN ÇOĞU YENİLENDİ ZAMANA İHTİYAÇ VAR,TAKIM HENÜZ HALA OTURMADI AMA FUTBOLDAN BİRAZ ANLAYAN KİŞİ BU TAKIMIN DAHADA İYİ OLACAĞININ SİNYALLERİNİ FARKEDER...
ARKADAŞLAR BAZILARINA HAKSIZLIK EDİYORUZ LÜTFEN SAĞDUYULU DAVRANALIM BİRAZ,YAKIP YIKMAK ÇOK KOLAYDIR AMA SONRASI DAHADA FELAKETTİR UNUTMAYALIM LÜTFEN...
yorumcuyuz 20.09.2009, 10:50 artık YETER bir sey yapılmalı acilen. bu gidişat hiç iyi degil. defans diye bir şey yok bu takımda. bülent hoca sivasta misyonunu tamamladı. artık kan uyusmazlıgı var takıma acil taze kan gerek...!
Alihan Celik 20.09.2009, 11:22 Eger bu siteye girip okuyorsan söyle bir bak hoca nerdeyse sivas seyircisini ikiye böleceksin gitsinmi kalsinmi diye evet bende sana git demiyorum ama kalacaksan ERSENI veYASINI gönder heyrettini kadro disi birak sonra git bizim köyde köyler arasi turnuva düzenleniyor ordan bes oyuncu sec getir inan bunlarin yamadiklarini onlar yapar.yeter artik lige söyle bir bak bu durumda biz hangi takimi yenebiliriz Düsmemek icin direk rakibimiz olabilecek takimlari yenemiyorsan Futbolun güzeliklerini falan sahaya yansitamiyorsun demektir
subasi29 20.09.2009, 11:25 iyibir bayram hedidyesi olmadi
subasi29 20.09.2009, 11:26 iyibir bayram hediyesi olmadi.........
abdullah58 20.09.2009, 11:35 sayın sevgili hocam bülent bey , önce mubarek ramazan bayramını tebrik ederim . takımın son durumu maalesef sizin eseriniz takımla çok oynadınız takımın ıskeletını bozdunuz ve hiç olumlu birşey yapamadınız geçmişe sığınmanın bir anlamı yok geçmiş geçmişte kaldı zaten bir şampiyonluğu sizin yüzünüzden kaybettik biz sizden çok şey istemedik ama gidişata bakılırsa Allah muhafaza küme düşeceğiz hayal bile edemiyorum . artık bundan sonra haftaya istanbuldayız biz istanbul taraftarı olarak lütfen takımı eyüp sultana davet ediyorum orda bir adak keselim üzerimizdeki bu şanssızlığı kırılması için tekrar eski günlere dönmek için sizleri ve tüm takımı eyüp sultana bekliyorum Erol Değer saygılarımla allaha emanet olun
ISIMIZ SADECE DUAYA KALDIYSA AHMETTURAN HAZRETLERINEDE GIDELIM
ORAYSI DAHA YAKIN
SEN IN TAKIMIN DEFANS NEDIR YAPMASINI BILMEZ-MANISADAN-DIYARDAN-BURSADAN YENEN GOLLERE BAKSANA
SONRADA ISIMIZ DUAYA KALDI ÖYLEMI
IYI BIR KALECIMIZ OLSA
3 TANE SAGLAM DEFANS ADAMIMIZ OLSA-YASIN-HAYRETTIN VE SAG TARAFA APONUN YERINE ADAM GIBI ADAM OLSA BU GOLLERI YEMEYIZ
ORTA SAHADA DERINLEMESINE PAS ATACAK ADAMIMIZ YOK
ILERIDE SANSIYLA VE BECERISIYLE GOL ATACAK ADAMIMIZ YOK
GECEN YILKI TAKIM SAVASAN TAKIMDI
SIMDI ISIMIZ EYÜP SULTAN HAZRETLERINE KALDI
ZAVALLI SIVASIM BENIM
effenberg 20.09.2009, 11:44 Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var[/B].''
1.Seyirci daha ne yapsin Sayin Hoca 4-5 aydir takim mac kazanamiyor yinede Seyircilerin bir cogu arkanda böyle bir seyirci toplugu Anadolu da hic bir takim da olmaz.
2.Ya birde hayel edilmeyen basari ney acaba kupami aldin Avurpa da bir kac turmu atladin yoksa Sampiyon oldunda bizmi görmedik.
Gecen sezon ölü bir GS ölü bir FB ligde oynadiklari halde ölü bir bjk adim adim Sampiyonluga kasarken sen Sivassporu Sampiyonluktan ettin.
Bazen birakmak da bir erdemliktir bak iki Kupa almis Denizli bile istifaya hazir oldugunu söyledi.
Murat ARICI 20.09.2009, 11:58 BÜLENT HOCAM İYİ HAS DİYORSUNDA BAŞARIDAN BAŞARIYA ERSEN MARTİNLE KOŞMADIK..BALİLİYLE,MUHAMMED ALİYLE,TUMLA,SYLAA İLE DİALLO VE BİLACAYLA KOŞTUK HER MAÇTA GOL YİYEN BU TAKIMLA DEĞİL ERSEN MARTİNİ HUZUR EVİNE GÖNDER ADAM ÖLMÜŞ SENDEN BAŞKA AĞLAYANI YOK ..SEN CAFCAFLI LAF ETMEYE ALIŞMIŞSIN GÖGÜS GERERSİN HALISIN..
Herhalde bize tekrardan bankasya ligini mi yaşatcak şimdi de yaşatmayacagı hayal edemeyecegi şeyler den kasıt bu herhalde artık bu mu hedefimizi?
Bestepeli-58 20.09.2009, 13:04 KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ SİVASSPOR BAKALIDI MARKET OLDU BÜLENT UYGUNA HARETİNE KİM SE LAF SÖLEMESİN BU TAKIMI DESTEKLEYİN ULUSAL BASININ AZINA BAL SÜRMEYİN SİVASLIYSANIZ UNURLU DURUN DÜŞMANA MEYDAN VERMEYİN BU TAKIM 3 MAC İÇİNDE BİR TAKIMI 5 ŞER BUNUDA BİR YERE NOT ALIN DİK DURUN BURDAN AHKEM KESMEYLE OLMUYOR BEYLER DAHA DÜN GİBİ BAŞARILAR AYIP
bortecine 20.09.2009, 13:14 Tek sorun takımdaki mantelite eksikliği. Birda hocamızın yasine tahamul etmesi. Tüm hata hocadadır
kaptann58 20.09.2009, 14:45 YA BÜLENT HOCA KONUŞTUĞUN SAÇMALIKLARDAN SEN BİŞEY ANLİYORMUSUN YA BIRAK ŞU ESKİ BAŞARILARI BİR KENARA BIRAK BİZE YAPTIĞIN ŞU SAÇMA SAPAN TRANSFER POLİTİKANDAN BAHSET SEN KURDUĞUN TAKIMI BOZ İKİNCİ LİG TOPCULARINI DOLDUR ONDAN SONRA BEKLEYİN TAKIM DÜZELSİN SEN TAKIMI NİYE BOZUYORSUN HERKESİ KENDİMİZE KICIK ETTİKYA HAKEMLERDE ARTIK ÖN YARGILI GELİYOR BIRAK HOCAM BU LAFLARI ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIR SONRA KÜME DÜŞ KÜMEYE OYNA ÇOK AYIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP P
Sivasspor bu yıl ki şekli ve başarısızlığı ile bütün taraftarları yıktı...
Biz taraftarlar ise hala Bülent beyi vede yönetimi desteklemekteyiz.Başka takımlara bakıyoruz 1.2 maç kaybı var diye yönetimi istifaya çağırıyor.
Bülent bey yapmış olduğu yanlış satılan oyuncular transferler bizi bu hale getirdi..
Kendisi bir teknik direktör olarak bu hataları nasıl ve neye dayanarak yaptı.?
Eğer Sivasspor'un geçen sezon oyuncularını satmasa idi ve 2 transfer dışardan yapsa idi Sivasspor'un önüne kimse geçemezdi bunu biliyoruz..
Bunu yönetim ve teknik direktör'ümüz düşünemedimi?
Yada böyle büyük bir hatayı düşünemeyecek kadar kötümü idi fazlamı büyüttük gözümüzde...
fatih3558 20.09.2009, 14:52 futboldan anlıyo gibi bide yorum yapıyosunuz maça gitmezsiniz gitsenizde taraftar olmayı bilmiyosunzu bülent uyguna laf atıyosunuz küme düşsede sivasspor sonuna kadar sivasspor helal olsun san bülent hoca bukdar yaptığın emekler için çok değerli birisin umarı bu takımı bırakmazsın
kayayatakci 20.09.2009, 14:54 sevgili bülent hacamiz insallah bir gün eski güzel günlerimize dönecegiz ,yeterki küsmeyelim kenetlenelim bence en güzel günler geri gelecek buna yürkten inaniyorum sen bizim kalbimizde taht kuran asker bülentsin bu günleride atlatacagimizdan eminim .en büyük sivasspor ve asker bülent hocamiz .tüm yigidolarin bayrami kutlu olsun
futboldan anlıyo gibi bide yorum yapıyosunuz maça gitmezsiniz gitsenizde taraftar olmayı bilmiyosunzu bülent uyguna laf atıyosunuz küme düşsede sivasspor sonuna kadar sivasspor helal olsun san bülent hoca bukdar yaptığın emekler için çok değerli birisin umarı bu takımı bırakmazsın
taraftarlık dedigin şey maç kaybedilmiş haftalardır galip gelemiyorsun asker bülent sivas senle gurur duyuyor demek mi taraftarlık oluyor bunlar hep trübünlere oynamak
Bülent Uygun lu Sivasspor geçen sezonun ikinci yarısından bu yana dört pası arka arkaya yapamıyordu; birbirini iyi tanıyan, uzun süre beraber oynayan oyuncuların varlıgına ragmen. Şuan ki takım mı, Bülent Uygun, Ersen Martin Agbetu ve Ugur Kavuk gitmeli bir an önce.
arkadaşlar başarı varken sesiniz çıkmıyordu şimdi süpersiniz maşallah o gitsin bu gitsin u işler zaman ister kan degişimi şartı iyi yoldayız biraz şansımız kötü bursa maçında takımı iyi yolda gördüm hoca kadar bu işi bilmeyiz ama işim gereği stres altında doğru kararlar vermek için soğuk kanlı olmak ve eleştirileri iyi süzmekten geçer hocamız bu konularda profosyonel destek alması lazım çünkü takıma hocanın ruh hali çok yansıyor sanırım belediye maçında bu problem ortadan kalkar ben maça gelecegim... şaka bir yana pozitif enerjim çok güçlüdür arkadaşlar bal diyor ama sırtıma çarpan top gol olur:) ben ordayım kısmetse sakin kararlı ve ne istediğini bilen bir takım tek eksiğimiz buu...
Su 6 yildir basariya kostuk demen yokmu beni cildirtiyor!!! 6 yildir basariya kosan SivasSpor dur Otakiminda sahibi ne sen nede basindaki yönetimdir.. O takimin sahibi Basta tüm Sivaslilar ve Tüm SivasSporlular.... Bu 6 yil meselesi icerisinde teknik adam olarak sen 3 yil varsin.. Süper ligde en iyi basariyi Teknik adam olarak sen aldin lig ikincisi oldun ve Lig ikincisi olmus bir takimi bozdun ve daha iyi bir takim kurdugunu idda ederek Süper lig tarihinin buraya kadar en kötü sonuclarida sen aldin hic bir dönemde bu takim senin tabirinle citasi yükselmis Takim 6 haftada bukadar dibe vurmadi.....
Bu takim senin malin degil onun icin 6 yil meselesi üzerinden hala kendine pay cikarip emek hirsizligi yapacagina birak artik bu bos böbürlenmeleri. herkes 6 yilda kimlerin payi oldugunu biliyor.. birak artik bir basari gururu yasayacaksa futbolcularin yasasin . Böyle yaparak futbolcularinin bile futbol oynama ve azimli olma yanini törpülüyorsun. basari varsa senin sanki sahada sen cikip oynuyorsun basarisizlik varsa su sakat yok antramanda bile bu goller yenmez diyerek futbolcularaq suc atiyorsun. adamlar cikar oynarmi. yönetim acilen bu hocaya bir piskolog ve bir danisman tutsun biri tedavi etsdin biride ne konusmasi gerektigini ögretsin. ozaman belki bir seyler düzelir yoksa bu tutumlar oldugu sürece ne köy cikar nede kasaba.
kolukisa 20.09.2009, 19:30 sacmalamayi birak ta biran once kendine sonra takima bir ceki duzen ver,so alti seneyi papaganlar gibi tekrarlayip kendinizi boyle avutmayi ekistire puan vermiyorlar,benimde dedelerim zamaninda imparatorluk kurmus ama simdi bana faydasi yok,gecmisten ders cikartin,gelecekte biz sizlerin yerinize ovunuruz.saygilarimla:mad:
karacaorenli 20.09.2009, 19:36 [QUOTE=SANCAKTAR;564089]ÖNCELİKLİ OLARAK HERKESİN ŞEKER BAYRAMINI TEBRİK EDERİM,
TABİKİ MAÇ SEYRETTİKTEN SONRA SONUÇ HERKES GİBİ BENİDE ÇOK ÜZDÜ
SONRA SİTEDEKİ YORUMLARI OKUDUM,
HAYRETE DÜŞDÜM ŞOK OLDUM YORUMLARDAN...
VAY BÜLENT UYGUN TRANSFERLERDEN AVANTA ALMIŞ (SANKİ YANINDALARDIDA)
VAY TAKIMDA BAZI OYUNCULARDA ISRARCIYMIŞDA (SANKİ KENDİLERİ TEKNİK DİREKTÖR, YAŞLARINA BAKIYORSUN HEP ASIYORLAR,KESİYORLAR VS...)
ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN SİVASLIMIZ ÇABUK GAZA GELİR 6-7 YENİLGİYLE KİMSE ASILMAZ ELEŞTİRİLİR AMA GÖNDERMEKDE NEYMİŞ KARDEŞİM GEÇMİŞ YILLARDA SANKİ BAŞKA BİR SİVASSPOR VARDI YAPMAYIN YAA
AYIPTIR GÜNAHTİR,TAKIMIN YARIDAN ÇOĞU YENİLENDİ ZAMANA İHTİYAÇ VAR,TAKIM HENÜZ HALA OTURMADI AMA FUTBOLDAN BİRAZ ANLAYAN KİŞİ BU TAKIMIN DAHADA İYİ OLACAĞININ SİNYALLERİNİ FARKEDER...
ARKADAŞLAR BAZILARINA HAKSIZLIK EDİYORUZ LÜTFEN SAĞDUYULU DAVRANALIM BİRAZ,YAKIP YIKMAK ÇOK KOLAYDIR AMA SONRASI DAHADA FELAKETTİR UNUTMAYALIM LÜTFEN...[/QUOTE
sancakcı bikere şeker bayramı diye bir bayram yok onun adı ramazan bayramı
maçları nasıl ve ne şekılde izliyosun 5 6 dediğin yenılgi 5 6 aydır takım maç kazanamıyor hazırlık maçları dahıl bi anderlec macı oda adamlar bıraktıda takım galıp geldi....
gecen yılki antep macından sonra kazandığımız maçları say bakalım bi
futbolcular sakat: neden sakatlanır futbolcu 1 veya 2 kişi sakatlanırsa bu talıhsızlıktır normaldir TAKIM YAZ BOYU YATMIŞ TATIL YAPMIŞ futbolcularda kondüsyon denen şey yok... topun peşine koşarken sakatlanıyor topcu siz futbolu bilmediğiniz için bunlarıda bılmessiniz....
anlaşmalar yapılırken yanında mıymışım sivas takımından menejerliğini bülente vermemesi yuzunden giden futbolculardan haberin yoksa oda senin ayıbın.....
yigido34583458 20.09.2009, 19:40 NAPALIM İNŞ Bİ DAHAKİ MAÇTA KAZANIRIZ.
antalyadanfevzi 20.09.2009, 20:13 hayallerimizi gollerle süsletiyorsunuz, diğer takımlara averaj takımı yaptırıyorsunuz sayın hocam..bilica hariç konfory, tum, diallo ve balili 'yi gönerdiğiniz takımlarda gıptayla ve keyifle izliyoruz.kurduğunuz 2. lig
takımından ötürü sayın başkanıma ve sayın hocama, bank asyada bize güzel futbolu izlettireceklerinden dolayı sonsuz teşekkürler..
KIZILCAN 20.09.2009, 22:03 http://www.sivasspor.com/images/stories/18_245449_uygun0103.jpg
Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var.''
Hocam Allah razı olsun,Sivasspor sana ne kadar minnettarsa sen de bir o kadar Sivasspor'a minnettarsın.Pecze gönderildiğinde hoca bulana kadar takımın başına sen geçtin.Sen bile buraya kadar geleceğini bilmiyordun.Sivasspor olmasa sen teknik direktör olmayı belki aklından bile geçirmiyordun.Geçirsen bile bu kadar erken beklemiyordun.
Asıl dikkat çekeceğim olay şu: Bu sene takımı böyle görmektense geçen seneki halini hiç yaşanmamış kabul ederim daha iyi.Bizim istediğimiz sadece istikrar.Biz senden şampiyonluk istemiyoruz.Sadece bu ligin güçlü takımı olarak anılmaya devam etmek istiyoruz.
Sonuna kadar Sivasspor'un arkasındayız.Nankörlük yapmak istemiyoruz ama şampiyon mu olduk da rüyamızda göremeyeceğimiz başarılar elde etti bu takım?Şapka çıkarılacak,takdir edilecek bir başarıydı ama tarihe Şampiyon olan takım geçer.İkinci yada üçüncü olan takım değil.Nice Anadolu takımı ikinci oldu ama ben hiçbirini hatırlamıyorum.Ama şampiyon olanları hatırlıyorum.
ALIŞTIK BÜLENT HOCANIN SUÇ BENİM LAFLARINA ARTIK.YETER KARDEŞİM YETER.BU TAKIMI BU HALE GETİRENLER ACIYIN BE BU TARAFTARA
Hocam Allah razı olsun,Sivasspor sana ne kadar minnettarsa sen de bir o kadar Sivasspor'a minnettarsın.Pecze gönderildiğinde hoca bulana kadar takımın başına sen geçtin.Sen bile buraya kadar geleceğini bilmiyordun.Sivasspor olmasa sen teknik direktör olmayı belki aklından bile geçirmiyordun.Geçirsen bile bu kadar erken beklemiyordun.
Asıl dikkat çekeceğim olay şu: Bu sene takımı böyle görmektense geçen seneki halini hiç yaşanmamış kabul ederim daha iyi.Bizim istediğimiz sadece istikrar.Biz senden şampiyonluk istemiyoruz.Sadece bu ligin güçlü takımı olarak anılmaya devam etmek istiyoruz.
Sonuna kadar Sivasspor'un arkasındayız.Nankörlük yapmak istemiyoruz ama şampiyon mu olduk da rüyamızda göremeyeceğimiz başarılar elde etti bu takım?Şapka çıkarılacak,takdir edilecek bir başarıydı ama tarihe Şampiyon olan takım geçer.İkinci yada üçüncü olan takım değil.Nice Anadolu takımı ikinci oldu ama ben hiçbirini hatırlamıyorum.Ama şampiyon olanları hatırlıyorum.
Güzel yorum tebrikler...
Ayrıca kayda geçsin diye şunları yazmak istiyorum, sonra umarım dönüp bakmak lazım olmaz..
Kimse bir yere gitmez, yani takım aynı halde lig sonuna kadar devam eder, dilimin söylemeye varmayacağı şeyler olursa, korkarım ki: bir kesim bu duruma düşüren yetkili insanları eleştirmek yerine, biz baştan bir şeyler söyleyenleri "sizin yüzünüzden oldu, eleştirdiniz küstürdünüz, takımın moralini bozdunuz" diye eleştirecekler
SEVDAMSIN58 20.09.2009, 23:12 BULENT HOCA EGER BU TRANSFERLERI SEN YAPTIN USTELIKTE HALA BUNLARA GUVENDIGINI IDDIA EDIYORSAN ALLAH ASKINA BU TAKIMA DAHA FAZLA ZARAR VERME BIRDE IKIDE BIR GECEN IKI SENENIN BASARISINDAN BAHSEDIP DURMA PARANIMI ALAMADINKI HER IKI KELIMENIN BIRINDE BUNDAN BAHSEDIYORSUN EGER PARANI ALIYORSAN BU IS SENIN ISIN VE SEN BASARILI OLMAK ICIN BURADASIN BASARILI GUNDE OVER BASARISIZ GUNDEDE YERERIZ CUNKU SEN BASARASIN DIYE ONCA PARA SANA VERILIYOR O DA NE DEMEK KIMSENIN HAYAL EDEMEYECEGI BASARILAR ELDE ETMISSIN BEN NET KONUSMAK ISTIYORUM EGER BUYILKI FUTBOLCULARI SEN TRANSFER ETTIYSEN KUSURA BAKMADA TEKNIK ADAMLIGI BILICA TUM SILLA VE BALILI YAPARMIS BIRDE MEHMET YILDIZ BUNLAR OLMAYINCA NEREDEYSE BIRYIL A DONDUK TAKIM GALIBIYET ALAMIYORSA SENIN ROLUN NEREDE ALLAH ASKINA BU TRANSFERLERI KIM YAPTI BU GUNAH KIMINSE ALLAH ASKINA GEMIYI TERKETSIN YOKSA BU GEMI BATACAK ARKADAS BENDEN BU KADARINI SOYLEMESI ZIRA GORUNEN KOY KLAVUZ ISTEMEZ
kadirakin58 20.09.2009, 23:33 yasin'i lütfen kadrodan süresiz çıkart bülent hocam :( takımın ve taraftarın motivasyonunu bozuyor. lütfen.
sofularlı34 21.09.2009, 08:01 ..Zor kelimesinin üç harfini doya doya yaşıyoruz tam anlamıyla.İçinde bulundurduğu kızkınlığımızı bunun getirtidiği krampları,sinir sistemimizi ve dengemizi nasıl alt üst ettiği anlatamaya kelimeler bulamıyorum.Ramazan Bayramının 2 nci günü sabaha kadar düşünüyorum.
..Ve şunuda anlıyorum ki gerceken Sivas ve Sivasspor benim sevgimin büyük bir kısmını doğal ve organik olarak elinde tutuyor.İnsan bir avuç topraktan yaratıldığı gerçeği o kadar kendini belli ediyor ki....
...Eğer sizin mayasında o Topraklar sizin meydana getiren hamurun unuysa işte bütün gelişmeler sizi çok etkilemeye başlıyorlar...Sivassporun içinizdeki yapının size ne kattığının anlamını anlatacak ne kelime nede ruh hali bulabiliyorum.
...Hayatta her şey bir başlangıc gelişme sonuç sürecinde ilerliyor.
...ve düşünüyorum kendi kendime biz taraftarlar olarak ne yapabiliriz...
levent5888 21.09.2009, 10:14 sayın hocam iyi diyorsun güzeldiyorsunda biz artık galibiyet bekliyoruz. Ver şu takıma gazı artık mazeret değil çare üret lütfen kaldır yüzümüzü yerden. Sana ve takımımıza güveniyorum.
yigidomurat 21.09.2009, 10:32 sen daha iki buçuk yıldır bu takımın başındasın nasıl 6 yıldır başarıdan başarıya koşuyosun .ben şimdi anladımki son iki yıldır bu takımın kafaya oynamasını sebebi sadece elimizdeki topçuların kalitesindenmiş,sende birazcık yetenek olsaydı sadece birazcık,son üç maçta bunu gösterirdin ve bu takımı şampiyon yapardın.ama her işte bi hayır vardır ya şüphesiz bu iştede bir hayır var.bizi şampiyon yapsaydın (ALLAH korumuş mu diyelim artık) artık her fırsatta SİVASı yerden yere vururdun,SİVAS benim sayemde buralara geldi derdin.takım küme düşmek üzereyken şu sarfettiğin cümlelere bakınca iyiki şampiyon olmamış bu takım diyorum şimdi
adalet60 21.09.2009, 10:41 ne zaman bitecek hasretlik. Sen ne diyorsun. allah aşkına senin aklın başında mı. Aldığınız ve sattığınız futbolculara bak. para yok dediniz kampanya başlattığınız biz de destekte bulunduk. bakalım 7.haftada ki yalanın ne olacak:mad:
cılgınsivas58 21.09.2009, 10:45 düzeleceğiz işallah bülent uygun gitmmesi lazım giderse onun yerine glcek teknik direktör yok
cılgınsivas58 21.09.2009, 10:46 :Ddüzeleceğiz işallah bülent uygun gitmmesi lazım giderse onun yerine glcek teknik direktör yok gelcek olursa ya bülent korkmaz gelir yada ersun yanal onlarınn ne yaptığını gördük
sen daha iki buçuk yıldır bu takımın başındasın nasıl 6 yıldır başarıdan başarıya koşuyosun.ben şimdi anladımki son iki yıldır bu takımın kafaya oynamasını sebebi sadece elimizdeki topçuların kalitesindenmiş,sende birazcık yetenek olsaydı sadece birazcık,son üç maçta bunu gösterirdin ve bu takımı şampiyon yapardın.ama her işte bi hayır vardır ya şüphesiz bu iştede bir hayır var.bizi şampiyon yapsaydın (ALLAH korumuş mu diyelim artık) artık her fırsatta SİVASı yerden yere vururdun,SİVAS benim sayemde buralara geldi derdin.takım küme düşmek üzereyken şu sarfettiğin cümlelere bakınca iyiki şampiyon olmamış bu takım diyorum şimdi
bana kalırsa da iki sezon kafaya oynamamızın sebebi futbolcu+takım yoksa herkesin abarttıgı gibi bülent uygun o kadar da teknik adam degil sivasspora futbolcu +meneger olarak geldi sonra da teknikdirektör oldu
hele bir mehmette katılsın bakalım takıma bakalım sonrası bizim için hayırlı olur inşallah ,yine mağlubiyet gelirse bakalım ne uyduracak uygun bülent
mescitli58 21.09.2009, 11:43 bülent bey her sene istanbul belediye maçına 20 bin seyirci geliordu bu sene de o seyirciyi topla bakim toplaya bilion mu bu oyunla belediye de bizi yener.bank asya liginde topladın amatör futbolcuları seneye bank asya ligine hazırlık yapmak için sivastaki taraftarıda anlayamıorum başka takımın taraftarı olsaydı bu kadar rezalete karşı o stadı yıkardı.biraz utanın nerde görülmüş iki sene üst üste şampiyonluğa oynayan takımın düşmeye oynadığı.:mad:
Yasin'i zaten konuşmak gereksiz. Ersen de çok kötü oynuyor. Mehmet'i bile aratıyor (: Kaleciler de inanılmaz formsuzlar.
Erman Kılıç biraz daha fazla oynasa keşke.
Bülent Uygun'un demeç vermesi yasaklansa iyi olur; ama takımın başında kalması taraftarıyım.
Yasin'i zaten konuşmak gereksiz. Ersen de çok kötü oynuyor. Mehmet'i bile aratıyor (: Kaleciler de inanılmaz formsuzlar.
Erman Kılıç biraz daha fazla oynasa keşke.
Bülent Uygun'un demeç vermesi yasaklansa iyi olur; ama takımın başında kalması taraftarıyım.
bülent uygunun zaten olumsuz basına verdigi beyanatlar degilmi insanı çileden çıkaran..artık bülent hoca kendini sivasspor üstünde görmeye başladı tabiri caizse ali kıran baş kesen olmaya başladı
effenberg 21.09.2009, 16:22 bülent uygunun zaten olumsuz basına verdigi beyanatlar degilmi insanı çileden çıkaran..artık bülent hoca kendini sivasspor üstünde görmeye başladı tabiri caizse ali kıran baş kesen olmaya başladı
Gecen sezon Bülent hoca biraz akilli davranimis olsaydi kesinlikle Sampiyon Sivasspor olurdu Adam ne yapti FB ye yaranmak icin GS ve BJK atif de bulundu O da yetmez gibi bu kez Anadolu Takimlarina atif de bulundu sonu husran.
hoca geçen sezon yaptıgı açıklamalarının yaptıgı hataların yanlışlıkların yanlış transfer politikasının cezasını çekiyor
KAMER-ÜL ZEMAN 21.09.2009, 18:21 Sabrediniz her şey yoluna girecek. Önemli olan zor günlerde destek. Hoca elinden geleni yapıyor. Futbolcuların kapasitesi bu !! Hoca ne yapsın. Bütün iş Yöbnetime düşüyor. Lütfen BEZİRGANCI BAŞI Olmayalım.
Vesselam.
yönetimdeki büyüklerimiz de artık görevlerini yapmalılar protokol koltuguna oturup da sıcak çaylarını yudumlamak la yönetici olunmuyor
defineci58 21.09.2009, 18:50 takımın iskeletini bozarsan,seninde piskolejin bozulur,transferde topçuya para vermezsen oynamaz,hangi topçuya para verdinde aldın bedelsiz topçularla ancak bu kadar hocam:
OoSivassporoO 21.09.2009, 20:52 yok abi takım ice zıvanadan çıkmaya başladı geç olmadan buna çözüm bulmalrı lazım yoksa iş işten geçmiş olcak
Geçen hafta basın sözcüsünün bir açıklaması vardı.Bursa maçından sonra bir değerlendirme yapacağız diye..Evet Fikret Ünsal bekliyoruz seni ne yapacaksanız sabırsızlıkla bekliyoruz....Kim ne ceza alacak kim gönderilecek..Taraftarın sabrı bitti..Yeter artık her maç sonu boynu bükük ayrılmaktan bıktık artık.Duyun sesimizi ......
Geçen hafta basın sözcüsünün bir açıklaması vardı.Bursa maçından sonra bir değerlendirme yapacağız diye..Evet Fikret Ünsal bekliyoruz seni ne yapacaksanız sabırsızlıkla bekliyoruz....Kim ne ceza alacak kim gönderilecek..Taraftarın sabrı bitti..Yeter artık her maç sonu boynu bükük ayrılmaktan bıktık artık.Duyun sesimizi ......
herşeyden önce şu basın sözcüsü kılıgında ki kabadayı kılıklı adam yollanmalıdır yerine adam gibi agzından çıkandan haberi olan bir basın sözcüsü gelmelidir adamkraldan çok kralcı edası var
sarkisla-elmali 22.09.2009, 11:04 uygun isztfa... bu ne ya gecen sezon sampiyonluga oynayan takim bu sene ligde kalma mücadelesi verecek...
hele bide bu takimin teknik direktörü gecen sezon her mac kazandiginda "benim en büyük hayalim fenerde teknik direktörlük yapmak" derse bu adamdan daha is cikmaz, kendi takimini kücük düsürmüs kalio.
bence bu adam zaten lorantin düzenledigi takimin üstüne oturdu ve simdide oyuncular salidigindan dolayi sistem tam olarak alt üst oldu....
bülent uygun istifa etsin o zaman istifa diye yırtınan arkadaşlara bol sayıda kına sipariş vericem artık yakarsınız bu istifa edip yerine gelecek teknik adam elinde sihirli degnek mi gelecek ne kadar dar görüşlüler var
TOMMYSABAKI 22.09.2009, 11:29 kardesim verin takimi ERSUN YANAL'A biraz'da musade edin adama bak nasil bir SivasSpor kuruyor. SivasSporun Ersun Hoca gibi bilimsel teknik direktore ihtiyaci var. Ayrica Ersun hocanin futbolcularla iletisimi muhtesem'dir. Inanin Ersun Yanal Sivassporu gercekten hak ettigi yerlere getirir ve her hafta sonu hezimete ugratmaz bulent uygun gibi.
roveniemi 22.09.2009, 11:50 ben trabzonluyum ama sivası herzman desteklemişimdir anlamadım taraftar nasıl 6 hafta da bu kadar takıma isyan ediyor bu takımı çıkaranda indirende bülent uygundur kötü gün gelir geçer ama takımı yanlız hiçbir zmaan bırakmamk lazım
eğer sivasspor düşerse hayellerinizle kalırsınız o yüzden hep destek tam destek
takımımızı başarıdan başarıya koşturan teknik heyet yöneticiler ve futbolculara teşekkür ederim.iyi günde yanınızdaydık kötü gündede daha çok yanınızdayız.Muhakkak bizde galibiyetler serisine başlayacağız.kinger den selamlar
Metal Gear 22.09.2009, 12:24 Bülent Uygun giderse-ki kesinlikle gitmeyecek bence- onun yerine gelebilecek tek isim Ersun Yanal'dır..
Besyo_cu 22.09.2009, 12:50 Bülent Uygun giderse-ki kesinlikle gitmeyecek bence- onun yerine gelebilecek tek isim Ersun Yanal'dır..
Sivassporda renkler ve kuruluş yılımız hariç değişmiyecek hiç bir şey yok. Bülent Hoca da bir gün mutlaka Sivasspor ile yolları ayrılacak hayatta hiç bir şeyin garantisi yok.
Ben de Bülent Hoca'nın gönderilmesini istemem ama olurda bir aksilik olursa Ersun Hocayı takımda görmeyi isterim.
Metal Gear 22.09.2009, 12:56 Sylla:Sivas'ı Bülent Uygun yıktı..
Kırmızı-Beyazlı takımdan İstanbul BŞB’ye giden Sylla, eski hocasını “Oturmuş başarıya alışkın bir ekibi dağıttı. Yerine daha iyilerini alamadı ve başarı imkansız hale geldi” dedi.
Sivasspor’un geçtiğimiz sezon kazandığı başarıda pay sahibi olmalarına rağmen gönderilen futbolculardan biri olan Gineli Kanfory Sylla, eski takımının düştüğü durumu içi sızlayarak izlediğini söyledi. Halen İstanbul BŞB’de futbol hayatını sürdüren Gineli ön libero, Sivasspor’un dibe vurmasının bir numaralı sorumlusu olarak eski hocası Bülent Uygun’u gösterdi. Uygun’un başarısızlığın nedenlerini sayarken “Yabancı oyuncular Sivas’ı beğenmiyor” maddesini 1. sıraya koyduğunu hatırlatan Sylla, “Biz beğeniyorduk ama Bülent Uygun geçen yaz yabancıları elden çıkarmak için çok uğraştı. Bu da oturmuş ve başarıya alışkın bir ekibin iskeletini bozdu ve dağılmasına neden oldu. Takımyıkılınca başarı da imkansız hale geldi” dedi.
Yaptığı eleştiriler nedeniyle yanlış anlaşılmak istemediğini ifade eden Sylla, “İstanbul BŞB.'de çok mutluyum. Taraftarımız olmadığı için kendimi maçlardan öncemental olarak ekstra hazırlamamgerekiyor. Bunun dışında her hangi bir sorumumyok” diye konuştu.
Trabzonspor karşısında alınan 6-1’lik yenilgiyi konsantrasyon eksikliğine bağlayan 29 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe karşısında ise iyi oynamalarına rağmen şansızlığa yenildiklerini söyledi. Fenerbahçe maçından önce Herve Tum’la birlikte Sivas’tan takımarkadaşları olan Bilica ile hasret giderdiklerini ifade eden Gineli futbolcu, “Şakalaşırken ‘Bırak da Tum bir tane atsın’ dedim ama hemen ciddileşti. Zaten sahada da Tum’a adım attırmadı” diyerek sözlerini bitirdi.
Uygun, taraftarların Ersen Martin'e yönelik tepkisine yönelik soru üzerine de şöyle konuştu:
''Ersen sakatlanmasına rağmen özveriyle sahada mücadelesini yapmaya çalıştı. O yüzden futbolculara tek tek tepki koymalarına gerek yok. Tepki koyulacaksa orada tek suçlu benim. Ben de göğüs germesini bilirim. Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var.''
Ersen sakatlanmışmış. sanki başıma her maçta gol atıyor. adam olsa ispanyada kalırdı..
Başarı diyorsun.. Sanki müzemiz kupayla dolu.. kayseride avrupada mücadele etti ona kalırsa... türkiye kupası alanlarda var... avrupaya gitmek başarı ölçüsü değildir bülent efendi... önemli olan maçlar kazanmaktır.. ikide bir insanımızın önüne bunları sunmaktan vazgeç. hayal edemediklerimizmiş.. geçen sene kapris yapmayaydın son maçlarda şampiyonluğu vermezdin... kapris yapmasaydın bu başarılı takımı dağıtmazdın. senin düşüncen başarıyı sadece kendine mal etmekti. yeni oyuncularlada başarılı olursan diyecektinki takımda kim oynarsa oynasın ben onlarla başarıyı yakalarım. ama geri tepti bülooooooo
effenberg 22.09.2009, 13:23 Artik Uygun dan Yorum veya Siir bekleyen yok tek bekledigimiz iyi skorlar.....
YiğidoGençlik 22.09.2009, 14:32 Her zaman destek sonuna kadar destek.................
zamanı gelince o destek de kesilir as olan sivasspor kulubüdür teknik kadrı yönetici futbolcular geçicidir
yigidomurat 22.09.2009, 20:55 tam da sana uygun bir yorum bülent,ezberledik artık
adama bak ya. cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor. ama işin garibi asıl cin olan bizim başkan bu oyuna geliyor. herif dalga geçiyor yahu.
BeYLeRBeYi58 23.09.2009, 08:39 arkadaşlar sizin bu yaptığınız vefasızlıktan başka bişey değil herşey herzaman güzel olacak diye bişey yok yeni takım tamam hatalar var ama asıp kesmeyi bırakın bu takıma bülent hoca şart soruyorum size anket açılsın bakalım sizce bülentt gitse kim gelecek allah aşkına mantıklı düşünün geçen yıllarda neler yaşattılar bu insan sayesinde o yine aynı GENERAL SİVASLI ADAM SATMAZ AKILLI OLUN ALLAH AŞKINA....
Bülent hocam geçen hafta bursa maçının olabilecek sonucu için size yazmıştım dediklerim aynen çıktı biliyorsunuz. Bu saatten sonra kendimizi toparlamamız için çok büyük radikal kararlar gerekiyor. Yoksa göz göre göre düşeriz. Takım ruhu yok hoca agresif ve sinirli bir topluluk var buda bizi yok ediyor. İnsanlar biryerlere gelebilmek için bazı isimleri basamak olarak kullanırlar. Eğer o yere gelemezlerse basamakları kırmak isterler. O yüzden hocam karar sizin ona göre düşünün yoksa sivassporumuz gidiyor. Bu hafta istanbul BB maçımız var onların nasıl oynadığını biliyorsunuz yenilmemek için nasıl bir taktik izleyeceksiniz inan merak ediyorum. İstanbul BB gol yollarında son vuruşlarda çok beceriksiz umarım bunu değerlendirirsiniz. Allah yardımcımız olsun
arkadaşlar hoca da genç...
elbette bütün bu yaşadıklarımız onun için de hepimiz için de çok kıymetli tecrübeler...
bu tecrübeler en kısa zamanda bu yıl ve önümüzdeki yıllarda daha kaliteli kadro ve bol bol puanlar olarak sivassporumuza dönecektir...
şahlanışımız ibb maçıyla başlıyor...
istanbuldaki yiğidolar bu coşkuya ortak olsun...........
|