Orijinalini görmek için tıklayınız : Zita Büyüledi
SivasSpor.Com 20.09.2009, 01:30 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.zitabrsa.jpg
Transferin son günü Dinamo Minsk'ten transfer edildiğinde birçok soru işaretlerini de peşinden getirmişti.
Manisa maçında sonradan oyuna girdiğinde ki gösterdiği performans ile bizleri heyecanlandıran Bruno Zita Mbanangoye önceki gün oynanan Bursaspor maçında adeta tek başına resital verdi.
Topu ayağına aldığı her pozisyonda tehlikeli pozisyonlara ortam hazırlayan Bruno Zita maç esnasında yapmış olduğu bir birinden şık estetik hareketleriyle de Sivas’ta seyircisi önündeki ilk maçta taraftarlarını adeta büyüledi.
Bursapor önünde tek sayımızı kaydederken uzaktan attığı muhteşem gol ise gözlerimizin pasını sildi. Yeni transferimiz önümüzdeki haftalar için taraftarlarına büyük ümit verdi.
Sivasspor taraftarları Zita'nın göstermiş olduğu performanstan dolayı büyük keyif aldıklarını belirterek mutluluklarını dile getirdiler. Ancak Sivassporumuzun bu maçtan mağlubiyet ile ayrılması Zita'yı biraz gölge düşürmüşe benziyor.
SivasSpor.Com Ailesi olarak Zita'yı Sivasspor camiasına kazandıran ve bu transferde emeği geçen herkesi kutlarız.
SivasSpor.Com Özel Haberi
alperen2009 20.09.2009, 01:33 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.zitabrsa.jpg
Transferin son günü Dinamo Minsk'ten transfer edildiğinde birçok soru işaretlerini de peşinden getirmişti.
Manisa maçında sonradan oyuna girdiğinde ki gösterdiği performans ile bizleri heyecanlandıran Bruno Zita Mbanangoye önceki gün oynanan Bursaspor maçında adeta tek başına resital verdi.
Topu ayağına aldığı her pozisyonda tehlikeli pozisyonlara ortam hazırlayan Bruno Zita maç esnasında yapmış olduğu bir birinden şık estetik hareketleriyle de Sivas’ta seyircisi önündeki ilk maçta taraftarlarını adeta büyüledi.
Bursapor önünde tek sayımızı kaydederken uzaktan attığı muhteşem gol ise gözlerimizin pasını sildi. Yeni transferimiz önümüzdeki haftalar için taraftarlarına büyük ümit verdi.
Sivasspor taraftarları Zita'nın göstermiş olduğu performanstan dolayı büyük keyif aldıklarını belirterek mutluluklarını dile getirdiler. Ancak Sivassporumuzun bu maçtan mağlubiyet ile ayrılması Zita'yı biraz gölge düşürmüşe benziyor.
SivasSpor.Com Ailesi olarak Zita'yı Sivasspor camiasına kazandıran ve bu transferde emeği geçen herkesi kutlarız.
SivasSpor.Com Özel Haberi
MERAK ETMEYIN AZIZ YILDIRIM ONUDA KAPAR SENEYE:D
Fena bir futbolcu değil hele de mevcut kadro gözönünde bulundurulursa.
Besyo_cu 20.09.2009, 01:35 İlkkez 11 de oynamasına ve taraftarı önünde de ilk kez sahaya çıkmasına rağmen Zita'yı çok beğendim. Biraz daha form tutup takıma ve oyunculara alışırsa çok büyük işler yapacağa benziyor.
alperen2009 20.09.2009, 01:37 MERAK ETMEYIN AZIZ YILDIRIM ONUDA KAPAR SENEYE
FENERBAHCE FORMASIYLA GORURSENIZ SASIRMAYIN AZIZ YILDIRIMDA PARA COK TOMARLA TURKIYEDE FOTBOLUN YENI ADI TC.FUTBOL TICARETI AS
G Ü N E R 20.09.2009, 01:39 Sağlam bi kaynaktan duyumuma göre ankaralı bir menejerin tavsiyesiyle ne yönetim ne de teknik ekip tarafından izlenmeden alınmış...Gelecek sene bırakalım transferleri bu menejer yapsın :))))))))))))))))))))))))))))) ))
Zita yı ilk Manisa deplasmanında izlemiştim.Zaten Sivassporlular tanışmasıda o maçtır.Gayet iyi performans sergiledi.Orta sahada pas alışverişi gerçekten başırılı.Bursa maçında da takımımızın iyilerindendi.Faydalı olacağı aşikar.
Sağlam bi kaynaktan duyumuma göre ankaralı bir menejerin tavsiyesiyle ne yönetim ne de teknik ekip tarafından izlenmeden alınmış...Gelecek sene bırakalım transferleri bu menejer yapsın :))))))))))))))))))))))))))))) ))
İstanbul'daki iftarda başkan bizzat söyledi :)
LosTie58 20.09.2009, 02:14 Zita çok iyiymiş maçta,hatasız oynamış.
mucahitbaba58 20.09.2009, 02:26 ordan burdan toplama adam degilya iyi oldugubi kesin
mesela toptan anlamayan yasin bu adamla ayni macda yer almasi onun acisindan kotu bir durum
İnşallah her hafta üstüne koyarak oynar ...Hem kulübümüz hem de kendisi için hayırlı olsun ...
mucahitbaba58 20.09.2009, 03:03 duydum ki kamanan kusmus sende kusme bari bizim takim bu iste :(
carizma0658 20.09.2009, 04:12 zıta gercekten harıka tamm hatta takıma uyum saglamasıda çabuk olacak takımdakı diger eksıkler de giderılırse BENIM HALA UMUDUM EN ÜST SAFADA SİVASLA DGER BASIN DA CİDDİ ANLAMDA DALGA GECILSEDE OLUMSUZ BAKILSADA SİVAS BNK ASYAYA DENILSEDE UAZTMAYIM TÜM OLUMSUZLUKLARA RAGMEN İLK 5 GİRECEGIMIZE YUREKTEN İNANIYORUM DAHA 6. HAFTA EMINM LİG ŞEKILDEN ŞEKILE GIRECEKTR GECEN SENE BEŞIKTAŞ SİVASTAN DA BETERDI SONUÇ ŞAMPIYON CANIM YİGİDO KARDEŞLERIM TÜM OLUMSUZLUKLARA RAGMEN KARAMSARLIA GİRMEYELIM BİZLE DALGA GECENLERLE BİZ DE GECECEGIZ BURAYADA İMZAMI BASARIM YIKLILMADIK YIKILMICAZ 3 BÜYÜKLERIN DIŞINDA EN ÇOK YORUMU ALAN TAKIMIZ BU BİZİM BÜYÜKLÜGÜMÜZÜ GÖSTERR BİZ BÜYÜGÜZ DAHADA BÜYÜYECEGIZ YİGİDONUN BAYRAGI ASLA İNMICEK
zitayı çok beğendin form tutup ortamada alıştığı zaman dahada iyi olacağını düşünüyorum
58_babacan_58 20.09.2009, 09:38 Maçın yıldızı zitaydı dün akşam....
Umarim digerleride onun gibi istekli olurlar artik sahada...
yigidomurat 20.09.2009, 10:46 ben izleme fırsatı bulamadım kendisini ama İNŞALLAH buda kaçmaz.şimdi yanıyorumda bir defans oyuncusu almadık ona yanıyorum.şu bülent denilen ezik herifi İNŞALLAH gönderirler,yoksa halimiz çok daha kötüye gider.
keske defansada tecrubeli adam alsalardı bu adamın kıymeti daha cok anlasılırdı...
58ÖREN58 20.09.2009, 11:24 artık yeter halen sınırım gecmıs degıl buneya sivasspor kulubu cıflıkmı sayın bulent hoca hem kulupten para al +pırımını al+bırde o yetmıyormus gıbı kulupten ve futbolculardan menejerlık parası al ohhhhhhhh ne guzel ondan sonrada yangel yat gel keyfım gel ıyımı boyle hoca taraftarda neyaparsa yapsın taraftar kan aglıyor hoca kan butun yıgıdolara bayramı zehır ettın sayın hoca artık sabrımızda kalmadı beledıye macı son sansın bızler yıgıdolar yanı taraftarlar olarak beledıye macında kamanan ve zıtayı ılk 11 de gormek ıstıyoruz ersenmıs musayımıs sakınha hoca ıkısınıde bızler taraftar olarak takımda ve kadrada gormek ıstemıyoruzzzz kamanan ve zıtayı nıcın ılk 11 de oynatmıyorsun hoca yoksa onlardan menejerlık parası alamıyormusun ayrımcılık yapma unutma sivasspor varken sen yoktunnnnnnnn ENBUYUK SİVASSPOR VE YIGIDOLAR GERISI YALAN
sivasli_boy 20.09.2009, 11:30 Harika bi futbolcu bursalılarda dahil sahnın yıldızıydı onun gibi 2 futbolcu daha olsa sivas gecen yıllarda yapamadınıda yapar...
aslında hiç böle avrupadan transfer yapmıyacan çok afrikalılar acayip oynuyo adamlar aç abicim önüne ekmeği koy oynuyo herhangi bir afrika ülkesinin geri dörtlüsünü alacan adamlar acayip oynar hem takım savunması millitakımlarından alışık oldukları için burda takıma hiç uym sorunu yaşamazlar
aslında hiç böle avrupadan transfer yapmıyacan çok afrikalılar acayip oynuyo adamlar aç abicim önüne ekmeği koy oynuyo herhangi bir afrika ülkesinin geri dörtlüsünü alacan adamlar acayip oynar hem takım savunması millitakımlarından alışık oldukları için burda takıma hiç uym sorunu yaşamazlar
Dogru dersin, ya Afrikadan yada guney amerikadan.
yiğidohalit58 20.09.2009, 11:55 zita herkesi büyüledi helal olsun zitaya çok iyi transfer bu maçıda yenemedik ama herşey sivas spor için
Dark Force 20.09.2009, 12:13 Böyle devam eder inşallah güzel oyuncu......
Murat ARICI 20.09.2009, 12:54 ATTIĞI GOL GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ..BU ARADA BURSA BİZİ İLK KEZ YENDİ DURUMUMUZU AÇIKCA BU MAĞLUBİYET ORTAYA KOYDU..
58MALKOÇOĞLU58 20.09.2009, 15:01 Sağlam bi kaynaktan duyumuma göre ankaralı bir menejerin tavsiyesiyle ne yönetim ne de teknik ekip tarafından izlenmeden alınmış...Gelecek sene bırakalım transferleri bu menejer yapsın :))))))))))))))))))))))))))))) ))
abimin dediği doğru ankaralı bir manager tavsiye etmiş taraftara transfer yaptık demek için alınmış bir futbolcudur ama 1 maçında fena da oynamadı bir gerçek var iyi bir topçu değil takım o kadar kötü ki iyi olarak sadece o göze battı
zita çok iyi ancak neye yarar defans yok kardeşim defans yok.defansa bir çözüm bulamadılar.ankaradan hiç olmazsa bir kişi alınmalı yasinle bu iş olmaz diye kaç defa söyledik.anlıyan yokki.sanırım yaptıgımız transfer oynamalı zihniyeti var bülent beyde ancak o şansı ne pochekoya nede birçok oyuncumuza vermedi.transfer edilip hiç forma giymeden giden oyuncularımız var.
abimin dediği doğru ankaralı bir manager tavsiye etmiş taraftara transfer yaptık demek için alınmış bir futbolcudur ama 1 maçında fena da oynamadı bir gerçek var iyi bir topçu değil takım o kadar kötü ki iyi olarak sadece o göze battı
Bugüne kadar bülent Uygun'un yaptığı hiç bir kaliteli transfer yok.
bize gelen iyi oyuncular hep başakalarının tavisyeleriyle gelmiş.
Bilica: Romanyada görev yapan bir türk Antrönör tarafından keşfedilip Sivasspor'a önerildi.
Kamanan: Balili keşfedip bu takıma kazandırdı.
Zita: Ankaralı menejer bulup getirmiş.
Servet Çetin: Başkanın Aziz yıldırımla olan samimiyeti neticesinde alındı.
Mehmet Yıldız: Kimin transfer ettiğini tam hatırlmaıyorum ama Bülent Uygun'un keşfetmediğini biliyorum.
Bülent Hoca senin yaptığın senin keşfettiğin şöyle bir tane kaliteli tarnsfer varsa söylede bilelim.
Hep başarıyı kendine mal etmeye çalışığ takımın ruhunu bozdun hem şampiyonluktan ettin hemde kariyerini mahvettin.
Biraz mütavazi olsan birazda başka insanların verdiği emeklere saygı duysaydın bugün seni kimse paylaşamazdı ama kendini övmeye çalışman ve bencilce davranıp başarıyı hep kendine mal etme gayretin yüzünden şu düştüğün hale bak.
Başkalarının emeğine saygı duymaz başarıyı paylaşamazsan, başarın böyle saman alevi gibi olur.
Zita'nın performansı ve oyuna hakimiyeti hepimizi mutlu etti atmış olduğu gol ise muhteşemdi..
yorumyapıyombenya 21.09.2009, 01:02 Zita hayat Onda çok iş yapacak çokkk
57 Mehmet 21.09.2009, 01:17 ben izleme fırsatı bulamadım kendisini ama İNŞALLAH buda kaçmaz.şimdi yanıyorumda bir defans oyuncusu almadık ona yanıyorum.şu bülent denilen ezik herifi İNŞALLAH gönderirler,yoksa halimiz çok daha kötüye gider.
yani bir anlam veremiyorun konu zita ama bülent hocaya elestirmeden gecemiyorsun
o herif dedigin adam takimi son siradan alip zirveye cikardi,adam daha takimina inandigi icin takimi birakmiyor.bu takim o adamla yine zirveye cikkacak ozamanda görecegiz elestirilerini
subasi29 21.09.2009, 01:24 abimin dediği doğru ankaralı bir manager tavsiye etmiş taraftara transfer yaptık demek için alınmış bir futbolcudur ama 1 maçında fena da oynamadı bir gerçek var iyi bir topçu değil takım o kadar kötü ki iyi olarak sadece o göze battı
Attigi Golle Takimin Kotu Olmasini Ne Alakasi Var? Takim iyi olsa Adam Gol Atamayacakmi?
eyuphulagu 21.09.2009, 01:41 Hala anlamıyorum neyi tartıştığımızı...Zita'yı kimin tavsiye ettiği çok mu önemli...Adam sivassporda oynuyor mu:bitti o zaman..Bu oyuncuyu kimin tavsiye ettiği umurumda değil,önemli olan bu transferin iy transfer olması ve bu oyuncunun iyi çıkması..El insaf yahu...Adam ilk defa ilk onbirde oynuyor,takımı tanımıyor,zemin,i tanımıyor,takımın oyun sistemini bilmiyor buna rağmen sahaya çıkıp adeta resital verip dans gösterisi yapıyor,ilk maçında sahanın hrer yerinde basmadık alan bırakmıyor, üstüne üstelik bir de sezonun en güzel golünü atıyor buna rağmen hala bizm sitedeki bazı arkadaşlar burun kıvırıyor..Yok bu oyuncu izlenmeden alınmış,yok tavsiyeyle alınmış yok şöyle yok böyle...Arkadaşlar gerçekten ayıp oluyor..Bu oyuncvuyu Bursa maçında canlı olarak statta izledim gerçekten mükemmel oynadı..İlk 11 de ilk defa oynamsına rağmen takımı çok iyi yönetti pres yaptı adam geçti,top kaptı,sivassporun bütün duran toplarını o kullandı adeta lokum gibi paslar attı...Eğer forvetimiz gününde olsaydı ilk yarı Zita'nın attığı gollük 5-5 ortanın gol olması işten bile değildi..Orta sahada çok iyi şeyler yaptı..Bu oyuncu sivasspor için bir nimet..Sivasspor durdu durdu turnayı gözünden vurdu...Zita bu performansını sürdürürse ligin en iy orta saha oyuncularından biri olur...İnanın o zayıf ve çelimsiz fiziğine rağmen mükemmel işler yaptı...90 dak. sahanın her tarfında oynadı...Bu oyuncuyu izlemek bana büyük keyif verdi...Hele 2. yarı 3 kişinin arasından topla dönerek Maradona vari bir hareket yaptıki hepimiz mest olduk...Eğer bu oyuncu her maç böyle oynarsa sivasspor gelecek maçlarda çok maç kazanır çok da gol atar...Maçın tv tarafından verilmemesi maçı izlemeyenler için büyük şanssızlık..Zira Zita gibi bir oyuncu nun futbol resitalından mahrum kaldılar...
Arkadaşlar şuna bi açıklık getirelim.Zita nın ilk maçı Bursaspor maçı değildir.İlk maçı Manisaspor maçıdır.O maçta zaten iyi bir futbolcu olduğunun sinyalini vermişti.
merkez_emre 21.09.2009, 02:51 cok yanlıs bı baslık...
bi zita ii cıktı dıye hersey gunluk guneslık mı olcak ?
nerde onlarca alınan oyuncu ?
carizma0658 21.09.2009, 03:08 EVVETTT ZİTA İŞ YAPACAK BENIM ŞAHSEN ŞÜPHEM YOK AMA YANLIZ DEGIL TABI TAKIM RUHUMUZ VARDI HANI İŞTE O TAKIM RUHU LAZIM ACABA KIM BİLİR KİME SORSAK NERDE RUHUMUZU GÖREN VARMI EVET BELLI RUHUMUZU BURSA ESES ALMIŞ GÖRÜNEN KÖY KALVUZ İSTEMEZ SİVAS DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ LİGDE HERŞEY DEGIŞECEK O RUHU TAKIMA YANSIT HOCA VE ESKIDEN NERDEYSEK AYNEN O YERIMIZI İSTIYORUZ BIZ DESTAN YAZAN SİVASIMIZI İSTIYORUZ TÜRKIYEYE ORNEK OLAN SİVASINMIZI DİLLERDEN DÜŞMEYEN SİVAS DÖN ARTIK SENI ÇOK ÖZLEDIKKKK
SEVDAMSIN58 21.09.2009, 10:20 DURUN DAHA UCMAYALIM BIR MAC NE BIR FUTBOLCUNUN IYILIGINI NEDE KOTULUGUNU GOSTERIR BEKLEYELIM DEVAMLILIK GOSTERECEKMI ZIRA ONBIR KISININ YERINEDE ZITA OYNAYACAK DEGIL ZATEN
COK IYIDE CIKSA BIZE YAR OLMAZ ZATEN SAYIN BASKAN DEVRE ARASINDA SATAR AZIZ ABISINE DAHA DA ACIKCASI PESKES CEKER BILICA YA ARTIK YASLANDI DEMISTI BUNADA YALAN YANLIS BIRSEY BULUR HERHALDE YADA KAMANAN LA ZITA YI VERIP ONDER I FALAN ALIR AYNI BUYUKSEHIRE TUM LA SILLA YI VERIP TAVUK COBANLIGI BILE YAPAMAYACAK ERMAN I ALDIGI GIBI NEYMIS ERZURUMDAN BERI TAKIP EDIYORMUS ERMAN I IYI ARASTIRMAK LAZIM BELKIDE AKRABASIDIR FALAN YADA BASKAN BU YONETIMIN FUTBOL TARAFINDAN HIC MI HIC ANLAMIYOR UZULUYORUZ SADECE UZULUYORUZ
kaptann58 21.09.2009, 10:24 işte böle 3 5 futbolcu alınacaktı doldurdular 2 lig futbolcularını durumumuz ortada hep bedava futbolcu ala derdinde alan yönetim birde takımı bozdular küme düşmemiz artık kaçınılmaz oldu
ZİTA GERÇEKTEN İLK MAÇINDA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPI TARNSFERMARKT TA DEĞERİ 100.000 EURO GÖZÜKÜYOR EĞER DEVAMLILIĞI OLURSA DEĞERİNİ 15-20 KAT ARTIRABİLİR. AYRICA DEVAMLILIĞININ OLMASI DURUMUNDA SİASSPORU BULUNDUĞU BU KÖTÜ DURUMDAN ÇIKARABİLCEK OYUNCULARDANDA BİRİ OLABİLİR KENDİSİNE VE SİVASSPORA BAŞARILARR..
ercan_dpinar 21.09.2009, 10:32 iyi futbolcu olduğu belli kamanan gibi olmasında kamananda ilk geldiğinde fırtına gibi esiyodu şimdi ofırtına dindi
zita oynadıgı kuluplerde forvet oynuyor afrikada kafa golü atıyor bu futbolcu bülent uygun bu adama orta yaptırıyor
Sivassporun transfer ettiği tek iyi futbolcu diyebilriz.
sivaslıkamber 21.09.2009, 14:44 SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN ZATEN BİR ADAM AKILLI TRANSFERİMİZ ZİTA
yigidomurat 21.09.2009, 16:17 sıkmayın canınızı bülentin menecerliğini kabul etmezse ... onunda başını yer
kiNgSiZe58 21.09.2009, 16:18 Zita Cok Guzel Oynuyor. Insallah ileride daha Buyuk Faydasini Goruzegiz
eyuphulagu 21.09.2009, 20:08 Olaya bir açıklama getirmek istiyorum..Zita bazı arkaşların dediği gibi kesinlikle forvet değil;bu oyuncu Gabon milli takımında ve en son oynadığı takım olan Dinamo Minsk takımında orta saha oyuncusu olarak görerv yapmış..Adam çok yönlü bir oyuncu;orta sahanın her yerinde oynayabilme özelliği olan bir oyuncu..Wikipedia ya göre 10 yılda oynadığı takımlarda 49 gol atmış;son oynadığı takım olan Dinamo Minsk'te 48 maçta 14 tane gol atmış..Bu oyuncu orta sahada gole dönük bir oyuncu..Şimdi soruyorum ülkemizde ve dünyada orta sahada oynayıp bu kadar gol atan kaç tane oyuncu var..Tabiki kıyaslamayı yıldız oyunculara göre yapmıyorum...Orta sahanın her tarafında oynaması aynı zamanda oyun kurucu forvet olması da bir avantaj...Zita hakkında çok erken konuşmak ta istemiyorum;ama kumaşı çok iyi bir oyuncu..Bizim içiin en avantajlı yönü bu oyuncunun başarıya aç bir oyuncu olması ...Yaşı Avrupa için hiç de büyük değil;1981 doğumlu bir oyuncu...Kendi kariyeri için Avrupa da ve ülkemizde kendini gösterip transfer piyasasını artırmak isteyecektir...Bu oyuncuyu artık daha yakından izlemeye devam edleim..Cihan'la birlilkte orta sahamıza güzel yeniklikler sunacaktır...Tekniğini çok beğendim....Umarım diğer maçlarda da böyle oynar;çünkü henüz diğer takımlar bu oyuncuyu tanımıyor...Bursa kalecisine kendisini tanıttı;diğer takımlara yakında kendini tanıtacaktır..Ben bilhassa bjk ve g.s maçlarında kendini tanıtmasını istiyorum...Geçen yıl Kamanan 'da G.s maçında kendini çok güzel tanıtmıştı...Darısı diğer maçların başına ...
OoSivassporoO 21.09.2009, 21:30 inş bi faydası dokunur iinş. çok güzel oynarda şu takımı kurtarır
bozatli58 21.09.2009, 22:08 sivasımızı seviyoruz sivassporumuzun başarılı olacagından eminiz her takımda böyle düşüşler yaşanır dilerim kısa sürer bizi daha fazla üzmez bülent hoca bilgili kafasıda çalışan biri takımı toparlar az inadı olmasa tabikibiz takımı çok tanımadan yorum yapıyoruz hata olabilir ama ben sivassporun hazırlık ve avrupa kupalarında izledim defansta yasınle bu iş olmaz bu benim görüşüm panigede gerek yok seviyoruzzzzzzzzzz;
bozatli58 21.09.2009, 22:17 zita için birşey diyemem amabülent hoca inat yapmasa dahaiyi olur gibime geliyor
OoSivassporoO 21.09.2009, 22:23 zita için birşey diyemem amabülent hoca inat yapmasa dahaiyi olur gibime geliyor
ewt haklısn inatlaşıyo oda iyice
DeathRow 23.09.2009, 01:15 tek olumlu transferimiz diyelim
Nordin Wooter = Zita
aynı sayılırlar .
bende izleme imkanı buldum gerçekten harika
çok iyi oyuncu.Takımımızda tek topsuz oynayan oyuncu.Ama oyunu açması yönlendirmesi,pas yüzdesi tam takımın aradığı futbolcu.hayırlı olsun.
kangal06 23.09.2009, 18:19 sevdim keratayı ilk maçında Afrikalılığını ortaya koydu uzaktan hoplattı:D bi tane iyi transferimiz varmış demek ki
sivaslitaner58 23.09.2009, 18:45 zita buyulemis ya o obur on oyuncumuz ne halde? onlar sinifta kalmislar sanki tek zita oynur sivassporda
SiVaSSpOrLu 58 23.09.2009, 19:30 yahu neden zitaya 10 numara verilmediki anlamıyorum neden 10 numaramız yok oysa ermanda sezerde zitada musada 10 numara giyecek oyuncular:D
subasi29 23.09.2009, 22:38 Belediye macindada Buyuleyecek Zita Show Yeni Basliyor....
|