Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Bu Değil
SivasSpor.Com 20.09.2009, 09:32 http://resimzade.com/Show.html?i=13209&token=11282 (http://resimzade.com/Show.html?i=13209&token=11282)
Daha once 4 Eylül Stadı'nda Trabzon ve Diyarbakır'a kaybeden Sivasspor galibiyet için çıktığı Bursaspor maçında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Sivas maça çok hızlı başladı.
Daha ilk dakikada Sedat'la önemli bir pozisyonu değerlendiremeyen Sivas, 3. dakikada şok bir gol yedi. Volkan Şen, Sivas defansının haftalardır süren hatasını çok iyi değerlendirip takımını öne geçirdi. Golden sonra Sivas 5 ve 7'de öyle pozisyonlar kaçırdı ki tribünler gözlerine inanamadı. Son haftaların golcüsü İbrahim, Ersen ve Kamanan adeta gol kaçırma yarışına girdiler. Bursaspor uzun arkaya atılan her uzun pasta tehlikeli oldu. Özellikle Turgay ve Volkan Şen, Sivas defansına zor anlar yaşatan isimler oldular.
Alkışlar Bursaspor'a
Maçın her iki yarısında da sahada ne yaptığını bilen çok hızlı hücumlara çıkan Bursaspor hak ettiği bir galibiyet aldı. Bu arada çok sayıda gol pozisyonunu harcayan Ersen Martin'e tribünlerin tepkisi de fazla oldu. Daha önceki haftalarda protesto edilen Bülent Uygun bu defa maç öncesi tribünlerce alkışlandı. Bülent Uygun'un sahanın en iyilerinden Cihan Yılmaz ve Musa Aydın'ı oyundan almasına bir anlam veremedim. Hakem Kuddusi Müftüoğlu maç boyunca standartı bir türlü tutturamadı. Çaldığı düdükle tribünlerin protestosuna neden oldu. Geçen yıllarda çok gol atıp az yiyen Sivasspor özellikle defanstaki zaaflarıyla kötü sinyaller veriyor. Bülent Uygun radikal önlemler almalı. Bu gidiş geçen yılın şampiyonluğa oynayan takımı Sivasspor'a hiç yakışmayacak.
Abdullah Yiğit
mucahitbaba58 20.09.2009, 09:55 sayin hocam acaba kumeyemi oynucaz bu sene
bunu dusunmek bile istemiyorum biz sampiyonluk hesaplari yapan bir ekip degilmiydik hersey duzelir insallah inancim ve destegim tamdir
Insallah en kisa zamanda duzeliriz, valla ilk 10u birakalim bu sene ilk 15de olursak yine iyi.
ayazoğlu 20.09.2009, 10:27 tabiki bu deyil ve bu zihniyetlede o olamaz mağlesef yönetim ve hoca tosyaya pirince giderken evdeki bilgurdan olmuştur
Evvet Sivasspor bu değil ama bal gibi bu hale getirdiler getirende bu takımın hocası. Bak Beşiktaşa bir yenilgi ile yer yerinden oynadı hala bizim Sivas basını Bülent hocayı eleştirmeye cesaret edemiyorlar.Vurun abaya misaili zorda kalan Sivasspor taraftarını eleştiriyorlar bende her zamanki gibi maçtaydım allah aşkına Apdullah abi Ersan MARTİN geldi geleli Sivasspora ne verdi. deki gol atmıyor ama pres yapıyor de kabul edem koşuyor de kabul edem top çalıyor de kabul edem bunların hangisi Ersan da var hiç biriside yok bankasya liğinde bile kadroya giremez bu futbolcu ama bizde banko oynuyor. Bu hocayı Sivasspor taraftarından ve Sivas tan üstün tutyorsunuz ya yanıyorumda ona yanıyorum. Akşam Zeki Çol harfi harfine gerçekleri söyledi. neymiş 12 haftaya kadar müddeti varmış yani küme düşmeyi bir nebze garantileyene kadarmı bu adama katlancağız.Şunu unutmayalımki hiç kimse Sivassporu son iki sezondaki geçmişi ile bu hale getirdik diye övünmesin aksine Sivasspor birilerine çok şeyler verdi
effenberg 20.09.2009, 11:49 Taraftarlar son 4-5 aydir isyan ediyor Sivasspor bu degil diye............
Murat ARICI 20.09.2009, 12:09 DUA EDELİM DE KASIMPAŞA YARIN YENİLSİN YOK SA EN SON SIRA BİZİM KALACAK GİBİ..
Bestepeli-58 20.09.2009, 13:02 KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ SİVASSPOR BAKALIDI MARKET OLDU BÜLENT UYGUNA HARETİNE KİM SE LAF SÖLEMESİN BU TAKIMI DESTEKLEYİN ULUSAL BASININ AZINA BAL SÜRMEYİN SİVASLIYSANIZ UNURLU DURUN DÜŞMANA MEYDAN VERMEYİN BU TAKIM 3 MAC İÇİNDE BİR TAKIMI 5 ŞER BUNUDA BİR YERE NOT ALIN DİK DURUN BURDAN AHKEM KESMEYLE OLMUYOR BEYLER DAHA DÜN GİBİ BAŞARILAR AYIP
edebiyatisyen 20.09.2009, 13:24 Oynanılan maçlara bakıyorum golleri gelende ya ilk 10 dakikada ya da son 10 dakikadaa yiyoruz acaba konsantre mi olamıyoruz yoksa takımda büyük bir stres mi var?
Abdullah abi her yazında taraftarın yaptıklarını artık eleştirmeye biraz ara versen çok daha iyi olacak. Haftalardır iyi oynamayan oyunca tepki gösteriliyorsa ve bunu büyük çoğunluk yapıyorsa herkes buna saygı duymalı. Takımı seven ve birşeyler bilen yalnızca sizler değilsiniz... Ama bazı unsurları göremeyen birtek sizlersiniz :)
karahisarli 20.09.2009, 13:48 sen cok yasa baskan ve bülent hoca bu takmi adam edeceksinz inancim var taaki ikinci devreye kadar hep destek tam destek
Futbol hayatı bitmiş, çoğu takımda ilk 18'e bile giremeyecek Ersen Martin banko oynayacak
taraftar sesini çıkarmayacak en büyük Ersen diye bağıracak.
Bağırmazsa taraftar suçlu. neymiş takıma ve ersen beyefendiye sahip çımıyormuş.
Yasin çakmak gelene gidene geç diyip her hafta 3 yedirtip mağlubiyette başrolü oynayacak
Ne kadar işe yaramaz ve kalitesiz bir futbolcu olduğunu Aziz bile anlayıp postalayacak
Ama ne hikmetse bizde her hafta banko oynayacak ve taraftar en büyük Yasin diye tezahürat yapacağı
yerde yasin çakmağı eleştirecek. neymiş taraftar vefasızmış takımına sahip çımıyormuş.
Eğer Ersen Martin'i, Yasin Çakmağı eleştirmek ve bu takımda istememek takımına sahip çıkmamaksa, çıkmıyorum kardeşim.
Ben Yasin Çakmağa, Ersen Martine sahip çıkmıyorum Abdullah Yiğit efendi.
ben kötü taraftarım sen iyi taraftar ol. olmadı git bu futbolcuların kapısının önünde tezahürat yap, hergün gazetede öve öve doldur köşeni sen iyi tarftar ol bende kötü tarftar oluyum.
Yasin ve Ersen'in senin olsun iyi tarftarlıkta senin olsun ama ben bu adamları istemiyorum.
Bu adamlarıda desteklemiyorum. Bu adamları futbolcu diye bu takıma transfer edenleri ve her hafta mağlubiyetin baş sorumlusu olmalarına rağmen onları banko oynatanları ve 90 dakka görev verenleride desteklemiyorum.
Ben kötü tarftarım, Ersen Martine Ve Yasin Çakmağa sahip çıkmaıyorum ve sevemiyorum.
Sevenler, sahip çıkanlar iyi tarftarsa varsın onlar iyi olsun biz kötü olalım.
KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ
Ersen, Martin, Yasin Çakmak ve Uğur Kavuk kaliteli diyorsan sen atıyorsun kardeşim.
Bu oyuncular her hafta mağlubiyetin baş sorumlusu. ne baskı altından bahsediyorsun bu adamların yetenekleri kapasiteleri bu.
zita diye bi adam geldi daha ilk maçta kalitesini yeteneğini ortaya koydu.
Yasin ve Ersen 15 maçtır bu takımı zehirliyorlar bu adamlara bir dur diyen çıkmadı.
Bu adamları banko oynatan hoca nasıl başarıdan bahseder onu anlamakta mümkün değil.
Bülent Uygun ayrılmak için bilerek bunları yapıyor diye düşünmeye başladım.
Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca hatta Güvenç Kurtar bile Yasin ve Ersen'i kadroya sokmazken bizim hoca nasıl banko oynatıyor bunun başka bi izahati yok.
nedım123 20.09.2009, 14:26 bu takımı bülen uygun mahvetti tamam son 2 senedir başarılı olabilir ama bu sene bank asya yolu göründü gibi geliyo bana insanda maça gidecek iştah bırakmadı adam takımı dağıtacak ne vardı sanki
sivas malesef bu abdullah kardeş düzelirmi elbet defansa çözüm bulunursa düzelir hatta geçen seneden daha iyi kadroya sahibiz sadece sorun defansta ilk 5 te gol yiyen bir defansı komple ihraç etmeliyiz.diallo yu çok ararıyorum ve halen neden satıldı anlamıyorum ibrahim ülüm ersenden daha fazla katkı saglardı takıma ancak bülent bey ona şans vermedi.tum zaten yanlış transfer bilica başlı başına sonumuzu getiren transfer oldu.insanlar elbet geçmişi ile övünür ancak önüne geleceginede bakmalı.defansı halledemezsek bankasya bizi şiddetle bekliyor bilesiniz.dost acı söylermiş.
yigidomurat 20.09.2009, 15:36 bu adamda her yorumunda sanki ilk defa yorum yapıyomuş gibi yorum yapıyor ya,her defasnıda yalandan eşk oluyo.kardeşim bide sorunlara değin ya,ne biçim yazarsınız, nasıl yerel basınsınız, mecnundan bu kadar mı korkuyorsunuz ya.süt dökmüş kedi gibisiniz.her defasında bülent denen o rezilin yaptığının sizde yapıyosunuz.SİVAS halkına laf atıyosunuz.ama şunu unutmayın hiç bir SİVASLI tarihte sizi şerefli insanlar olarak anmayacak
kanımaksa58 22.09.2009, 16:56 HELAL OLSUN KARAHISARLI KARDESIM HEP DESTEK BAZILARI GIBI KÖSTEK OLMAYACAĞIZ ÇOK DAHA IYI YERLERE GELECEĞİZZ RUYALARINDA BILE GÖREMEYECEĞİ GÜZELLIKLERI YASATTI BIZE VE ILKDEFA DURUM KÖTÜ GİDİYOR DIYE DEMEDIGINIZI BIRAKMADINIZ ADAMA BEN HERZAMAN YANINDAYIM BULENT HOCANIN VE BU KÖSTEK OLAN SAHISLARIN HEPSININ YUZUNU KARARTACAK
sayin hocam acaba kumeyemi oynucaz bu sene
bunu dusunmek bile istemiyorum biz sampiyonluk hesaplari yapan bir ekip degilmiydik hersey duzelir insallah inancim ve destegim tamdir
walla görüntü ole diyor abicim.
sayin hocam acaba kumeyemi oynucaz bu sene
walla görüntü ole diyor abicim.
yigidomurat 22.09.2009, 18:57 SİVAS bu değilse bu kim peki???
|