Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
YARALI_AŞIK 20.09.2009, 15:10 Gündem belli. 2009-2010 sezonu 6. hafta BURSASPOR maçınıda geride bıraktık. Taraftar sepet veya bavul değildir. İçinizi dökün arkadaşlar. Sivasspor.com iyi takip edilir bilirsiniz.
Ben istifa bekliyorum. HEMEN!.. (mecnun - bülent)
Not: Üyeli bir ortamdayız. Sesimizi duyurmak için üyeyiz. İstifa bekleyenler - beklemeyenler LÜTFEN buraya...
YARALI_AŞIK 20.09.2009, 15:14 Trabzon Fener Diyarbakır Manisa Denizli ve Bursa ya NE YAZIKKİ BORUMUZ ÖTMEDİ... Çıkışımız olacak diye kandırmayın artık...
Hocanın istifa etmesi takıma zarar verir.Bu saatten sonra kimi getireceksin?Gelecek adamlar hemen hemen belli..Yılmaz Vural,Güvenç Kurtar,Nurullah Sağlam Tarzı 1 sezonda 2-3 takım değiştiren hocalardan ve benzerlerinden hocalar gelecek.Bülent hocanın istifası bu sezon için sorunları çözmez diye düşünüyorum
Bundan sonra kim gelirse gelsin düzelecek bişiy kalmadı bence yılı Bülent bey tamamlamalı ve başarılı veya başarısız olsa bile gitmeliii
Bu kadar yanlışı yapılırmı..?
YARALI_AŞIK 20.09.2009, 15:24 2009-2010 Süper Lig Puan Durumu ( Sivasspor ilk 6 maçını tamamladı)
http://proje.hurriyet.com.tr/spor/DisplaySpor.aspx?ligID=
karahisarli 20.09.2009, 15:24 takima en cok zarar verenler hemen istifa bekleyenler insallah cogunluk yönetim ve teknik heyetin arkasindadir ALLAH FIRSATCILARIN ELINE DÜSÜRMESIN ONLARA FIRSAT VERMESIN ve lütfen bu konuyu hemen kaldrin
yigidomurat 20.09.2009, 15:28 bencede bu takıma en çok zarar verenler bülentin istifasını isteyenlere karşı çıkanlardır.bülentin de o topcularınında ALLAH belasını versin.bundan daha kötü ne olabilirdiki bülentin istifa etmesi iyi olmasın.yazdığınız cümleleri biraz düşünün.6 hafta ve 0 puan.istifa etmesi için daha ne gerek.
bencede bu takıma en çok zarar verenler bülentin istifasını isteyenlere karşı çıkanlardır.bülentin de o topcularınında ALLAH belasını versin.bundan daha kötü ne olabilirdiki bülentin istifa etmesi iyi olmasın.yazdığınız cümleleri biraz düşünün.6 hafta ve 0 puan.istifa etmesi için daha ne gerek.
Bülent hoca gitti diyelim.kimi getireceksin?
YARALI_AŞIK 20.09.2009, 15:32 Anlamakla zorluk çekmeyelim. BEKLEYENLER - BEKLEMEYENLER seçeneği var.
SAYGI. teşekkürler...
BEN VEYA SEN NİYE ÜYE OLDUK BURAYA. SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN.
eger takımda ters giden bişeyler varsa ve bunun sorumlusu kimse bu kuluple ilişkileri derhal kesilmelidir
Sarkdakikisla58 20.09.2009, 15:43 Benim suanki takıma hic ama hic güvencim yok ama en azından ligin ilk yarısını beklememiz lağzım. yeni tek. dir. gelsede bülent hocadan iyi olmaz.
ben beklemeyenlerdenim,
evet simdi bazilari demeden ben diyim: yalaka degilim, Bulentci degilim, Mecnuncu degilim.
Bulent hocamiz ve Mecnun baskanimiz simdi su zamanda istifa etmesi yeri ve zamani degildir, Gitmeleri gerekiyorsa, sezon sonu olmali. Suan istifa cozum degil, hersey bunlarda bitmiyor.
diyelimki:
hoca ve baskan gitti, yerine kim gelecek..? gelecek olan kisi veya kisiler suanki kisilerden iyimi olacak..? takim arka arkaya 5 mac'mi kazanacak..? yeni kisi ve kisiler gelse bile bu durum boyle devam eder.
diyelimki:
hocanin ve baskanin yerine baska biri geldi, Ersen gol kralimi olacak..? kac mactir atamadigi golleri mi atacak..? hersey hoca'da ve baskanda bitmiyor. futbolcularda elinden geleni yapmalari lazim, hirs yok, heyecan yok, mucadele yok, cikip baskanmi atacak golleri, hocami atacak golleri?
diyelimki:
takimdan bazi futbolcular kadro disi kalsa bile, nezaman transfer yapacagiz, hadi yaptik diyelim, oyuncu hangi ara alisacak takima? 6 hafta oldu halen uyum sorunu var...
yinede Sivassporumuza hayirlisi neyse o olsun, insallah tez zamanda bu durumdan kurtuluruz. Okadar alistik ki Sivassporumuzu yukarlarda gormek, haliyle boyle bir durumda taraftar hakli olarak tepkisini veriyor....
yigidomurat 20.09.2009, 15:51 Bülent hoca gitti diyelim.kimi getireceksin?
kardeşim emin ol sen bile bu adamdan daha iyi yönetirdin bu takımı.ha şunu söyleyim eğer ben bu takımın başında olsaydım(ki futbolun teknik bilgilerini pek bilmem ama iyi seyirciyimdir)emin ol ben bile 6 haftada 1 puan almazdım.kadromuz herşeye ramen o kadar kötü değil.ama maalesef takımın başında bülent gibi megaloman bir manyak var.kendisi bile naptını bilmiyo.ya düşününsene adam sedata son 15-20. dakkalarda forvet bölgesine git gol ara diyo ya.bence git rakip kaleyi savun dese daha iyi olur,belki o zaman SİVASSPORUMUZ gol atar:D uzun lafın kısası bu takımda bülo ve onun eksi (değer bile değil) değersizlikteki oyuncuları bu takımdan gitmezse maalesef,üzülerek söylüyorum,herkesin görmüş olduğu birşeyi söylüyorum bu takım küme düşecek.bülenti takımına bak kalede petkoviç
defansta iki el bombası;yasin ve sedat
liberomuz biraz daha iyi;ibrahim ve kadir
sol kanadımız evlere şenlik;hayri gibi bir futbol katili
sağ tarafımız;orası ALLAHa emanet bülent rüyasında kimi görürse onu oynatıyor.abdurrahmanı harcadığı için arkadaş...
şunu dikkatle okuyun 10 numara;ONUUUUUUUUR TUNCEEEEEEEEEEER
BÜLENTİN SON BOMBASI
ve forvet mevkinde yılın transferi;ersen martinez
ALLAH aşkına futbolu sadece birazcık gözlemleyen bir insan bile bu kadronun kümeye oynayacağını çok rahat anlar.bu takımı bülo kurdu kardeşim(dağıttı desek daha doğru olur)CORTEZ arkadaşım bu takımı kim yönetirse yönetsin bundan daha kötü olamaz,çünkü her ihtimal artık aynı kapıya çıkıyor yani kümeye.bizimkisi sadece bir ümit,çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı
bu kadar yanlışa ragmen bülent hocada ısrar etmenin anlamı yok
kardeşim emin ol sen bile bu adamdan daha iyi yönetirdin bu takımı.ha şunu söyleyim eğer ben bu takımın başında olsaydım(ki futbolun teknik bilgilerini pek bilmem ama iyi seyirciyimdir)emin ol ben bile 6 haftada 1 puan almazdım.kadromuz herşeye ramen o kadar kötü değil.ama maalesef takımın başında bülent gibi megaloman bir manyak var.kendisi bile naptını bilmiyo.ya düşününsene adam sedata son 15-20. dakkalarda forvet bölgesine git gol ara diyo ya.bence git rakip kaleyi savun dese daha iyi olur,belki o zaman SİVASSPORUMUZ gol atar:D uzun lafın kısası bu takımda bülo ve onun eksi (değer bile değil) değersizlikteki oyuncuları bu takımdan gitmezse maalesef,üzülerek söylüyorum,herkesin görmüş olduğu birşeyi söylüyorum bu takım küme düşecek.bülenti takımına bak kalede petkoviç
defansta iki el bombası;yasin ve sedat
liberomuz biraz daha iyi;ibrahim ve kadir
sol kanadımız evlere şenlik;hayri gibi bir futbol katili
sağ tarafımız;orası ALLAHa emanet bülent rüyasında kimi görürse onu oynatıyor.abdurrahmanı harcadığı için arkadaş...
şunu dikkatle okuyun 10 numara;ONUUUUUUUUR TUNCEEEEEEEEEEER
BÜLENTİN SON BOMBASI
ve forvet mevkinde yılın transferi;ersen martinez
ALLAH aşkına futbolu sadece birazcık gözlemleyen bir insan bile bu kadronun kümeye oynayacağını çok rahat anlar.bu takımı bülo kurdu kardeşim(dağıttı desek daha doğru olur)CORTEZ arkadaşım bu takımı kim yönetirse yönetsin bundan daha kötü olamaz,çünkü her ihtimal artık aynı kapıya çıkıyor yani kümeye.bizimkisi sadece bir ümit,çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı
Hocam söylediklerinin bazılarına katılıyorum.Ancak şöylede bi durum var.Sedat ın ileride gol araması;gol araması demeyelimde ileride bulunması,maglup götürdüğümüz maçların genellikle son 10 dakikalarında olan birşey.Sebebi artık oyun disiplininden kopup şişirme toplarla golü aramızdandır.Bunu manisa maçında gördük.son 10 dk da Sedat ileri çıktı.Şişirilen topları indirmeye çalıştı.Dün Bursa maçında da aynı şeyi gördük.
Diyeceğim şu ki hocam ben Bülent hocayla devam edilmesinden yanayım.Dediğim gibi Bülent hoca gittiği zaman yerine getirilecek adamlar belli..Onlarında Bülent hoca dan daha iyi olacağına inanmıyorum
karahisarli 20.09.2009, 16:00 sze kos kocaman trabzon örnegi heryil mlyonlar harcayp transfer yapan bu klup neden basarili olamiyor sizce onlarn kadrosu sampiyon olabilecek kadro degilmi sebebi sizin gibi her kötü sonucta sürekli baskan ve hoca özellikle teknik trektörün istifa etmesini saglayan sabirsz taraftarlari olmasi son 5-6 yilda kactane hoca degistiklerini herkes biliyor her yil hoca degistren hangi takimdan basar bekleyebilirsin eger bülent hoca giderse yerine gelecek hoca basarisz oldu diyelim tabi hazirda bekliyorsunuz sizin icin problem yok onada aninda istifa ettirirsiniz nereye kadar sivasin icinde farkli takimi tutanlar var gercek sivasspor sevdalisi hocanin gitmesinin takima zarar verecegini bilir
lütfen sunu cevaplayin eger yerine gelecek hoca basarisiz olursa ne düsünüyorsunuz
Allah askina,
hocamiza bulo diyoruz dümbük diyoruz, aciyorum vallaha, yazik size..
saygi diye birsey kalmamis, adamlar halen sivasspor camiasi icinde, hangi yuzle boyle konusyorsunuz, evet kotu gidiyoruz, ama biz sivaslilar ve sivassporlular olarak saygimiz nerde kaldi?? rezil oluyormusuz, evet rezil oluyoruz, sizin bu konusmalariniz bizi rezil ediyor, saygi ve minnet diye birsey kalmamis..Bulent hocayi sevmeyebilirsiniz, ama asalamakta hakkiniz degil, boyle yaparak biryerlere varamazsiniz.
fatihtuztas 20.09.2009, 16:19 yönetimden kimse istifa etmemeli ama bülent hoca tat vermiyor.
perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler bülent uygun bu takıma geçen sezonlarda sagladıgı katkıyı herkes alkışlar fakat geçmiş sezonların bu seneye katkısı yok
Ne istifasi bekliyorsunuz allah askina yaa?birakin bu isleri,iyi giderken degil önemli olan takim kötü giderkende destek olmak,sizin yaptiginiz yari yolda birakmak.. Cok biliyorsan sen yönet..
ALLAH SABREDENLERLE BEABERDIR
SABREDELIM . BASARACIGIZ
BULEN UYGUNA GUVENNELIM
ıstıfa etmemelı...................... ...
ercan_dpinar 20.09.2009, 17:29 başkan hariç kalanı istifa edebilir
SADECE BULENT DEGIL MECNUNDA ETMELI ALLAH HEPSININ BELASINI VERSIN O FUTBOLCULARIN BAYRAMIMIZI ZEHIR ETTILER BAYRAMLARI ZEHIR OLSUN INSALLAH BENIM ANLAMAYADIM BURDA HERKES BAGIRIYORDA STATDA BULENT VE YONETIME TEPKIYI KITLESEL OLARAK KIMSE YAPMIYOR GALIBA YAPILIYORDA BIZMI BILMIYORUZ INSALLAH BU GIDISATA DUR DENILIR DENILMESSE BIZ MAHŞER OLARAK ONLARA SIVASLININ DUYGULARIYLA OYNAMANIN NE DEMEK OLDUGUNU ONLARA HATIRLATIRIRIZ BU HAFTAKI MAC SIZIN İCİN SON FIRSAT OGLUM AYAGINIZI DENK ALIN SIVASLININ DAMARINA BASILDIGI ZAMAN NELER YAPACAGINI TARIH BILIYOR SIZE TEKRAR HATIRLATIRIZ VE O EKMEK YEDIGINIZ KENTTE BARINAMASSINIZ herkes bır gun MAHŞERDE hesap verecek MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR
yener_sahin 20.09.2009, 17:50 Yaralı aşkımısın kanadı kırık aşıkmısın nesin.Ama tek bilgiğim şey var hasta ruhlu bir adamsın.Tartıştığı şeye bak istifa istiyormuş.sen mi sahip çıkacaksın klube sen mi klubeye geçip takımı yöneteceksin.Arada siteye gelip abuk subuk yazılar yazıp gidiyorsun.Doktora görün doktora
hoLiGan Enes 20.09.2009, 17:52 böyle bir konu açanın Sivassporlu olduğundan şüphe ederim
envertatlisu 20.09.2009, 17:56 sizin bu istifa kelimesini dahi kullanmanızçokyanlış veyersiz gereksiz.sivas bugüne kadar(30 yıldır)sadece spor olarak dğilher bakımdan banagöre 3tane değerli şahsiyet görmüştür 1. si ALLAHI;ın rahmetine kavuştu.M.YAZICIOĞLU SON3_4 yıldır bizim üstümüzdeki Kara bulutları ve kara lekeleri temizleyen bir Bülent UYGUN ve onun değerli başkanı Macnun ODYAKMAZ ı içeren bu tip demeçlere şahsım adına üzülmekten öte UTANÇ duyuyorum.SİVAS spor bugünleride inşallah başta seyircinin centilmen davranışıyla aşaçaktır.RAKİBİN haklı kazandığı müsabaka sonunda karşı takımıda alkışlamayı ihmal etmememiz gerekir. KOSKOCA BURSA geçen sene bize ŞAMPYON SİVAS diye bağırdılar.İŞTE SPORUN güzelliği burda,SON YILLARDA bize bu güzelliği yaşatan BAŞKAN ve Yönetim kuruluna, ANTRENÖR ve Teknik kadosuyla beraber TÜM SPORCULara TEŞKKÜRÜMÜN kabülünü arz eder ,RAMAZN BAYRAMINIZI kutlarım. Enver TATLISU.
efsane5858 20.09.2009, 18:40 ben suan bulent hocanin istifasinin bi faydasi olucagina inanmiyorum ama bulent hocanin ceza kesmesi gerekiyor bazi oyunculara bu kadar kotu sonuclarin bedeli ne olucak takimdaki kotu sonuclarin sorumlularini bulup cezasini vermeli
Ne istifasından bahsediyorsunuz. Diyelim başkan istifa etti kim gelecek yerine artık bir Osman Seçilmiş de yok takıma sahip çıksın. Mecnun başkan ve Bülent hocaya destek olmalıyız takım da birkaç takviye ile düzelecektir.
57 Mehmet 20.09.2009, 19:38 Bu saaten sonra istifa olmamali eger olursa ozaman takimin basina kim gelecek???
zaten gelecek adam buraya intihar etmeyemi gelecek,eger Hocamiz istifasiyla takimin düzelecegini bilse istifaya davet eden taraftarlarini kirmayip zaten istifa ederdi.anlayin artik gemi denizin üstünde icindeki kaptani biz denize atarsak ileride kendi gemimizide batiririz
Mursallı yiğido 20.09.2009, 19:40 6 hafta sonunda kazandığımız puan 0.Ligin en çok gol yiyen takımıyız.
Daha Bülent Uygun'un kalması ne işe yarar?
Gündem belli. 2009-2010 sezonu 6. hafta BURSASPOR maçınıda geride bıraktık. Taraftar sepet veya bavul değildir. İçinizi dökün arkadaşlar. Sivasspor.com iyi takip edilir bilirsiniz.
Not: Üyeli bir ortamdayız. Sesimizi duyurmak için üyeyiz. İstifa bekleyenler - beklemeyenler LÜTFEN buraya...
cok beklersin sen bu takımın nereden geldiginden haberin yoktur galiba
karacaorenli 20.09.2009, 19:53 bulent artık zaman kaybından başka birşey değildir sivas için
takım gecen yılki antep macından sonra maç kazanamamıştır...
BÜLENT HOCA bu takım 4 yıldır alan savunması oynuyor siz ne cesaretle 4 yıllık sistemi ŞAMPİYONLAR LİGİ macı öncesi değiştirmeye cesaret ettiniz...
bülentin gitmesi yetmez
yasin kadir ersen VEEEEEE EN ÖNEMLİSİ SON 3 SEZONDUR TAKIMIN YEDİĞİ GOLLERİN YÜZDE 75 İ SOL KANAT KAYNAKLI BUDA DEMEKTİRKİ HAYRETTİN DE GÖNDERİLMELİ.....
karahisarli 20.09.2009, 19:53 bu istifa isteyenleri gördükce bende trabzon sporun taraftar sitesine üye olup onlarin yönetimini ve teknik heyetini istifaya cagirasim geliyor
sivassporun bugün bu halde olması yanlış transfer politikasından dolayıdır. burda kimsenin suçu yok. futbolcuyla anlaşıyoruz para yok. parası az olan futbolcu buluyoruz onlarında istekleri bitmiyor. hayırlısı olsun ben kendi şahsım adıma bizlere, özellikle son iki sezondur yaşattığı heyecan ve mutluluklar için teşekkürler bülent uygun daima arkandayız .durmak yok yola devam..
57 Mehmet 20.09.2009, 20:05 bana öyle geliyorki bülent hocayla mac kaybetdigimizde sanki bazi taraftarlar onu elestire bilmek icin seviniyor
Bülent beyin istifasını beklemeden yönetim tarafından gönderilmelidir.
Çünkü istifa etmez, çünkü paradan vazgeçmez.
Bülent beyle yollar ayrılmalıdır. Çünkü,
Dünyanın hiç bir yerinde takımını lige böyle hazırlayan, bu şekil de boş kamp dönemi geçiren, böyle transfer politikası izleyen, takımdaki her topçunun menejeri olmak için çaba sarf eden, bu kadar yenilgiyi peş peşe alan, bir sezon önce hedefleri varken bir sezon sonra hiç bir hedefi kalmadığı gibi ligden düşme sinyalleri veren, seyircisi ile kavga eden, seyircisine küfür eden, seyircisine kendisini eleştirdi diye adamlarını gönderip dövdüren bir teknik direktör asla takımın başında duramaz.
Bırakın lütfen duygusallığı, futboldan bahsediyoruz, top, krampon, çim saha, kale, vs vs, bir oyundan, kuralları olan, bilimsel ve ticari konuların iç içe geçtiği bir oyundan
Bu oyundaki herkes sadece ve sadece cebini doldur. Kendinizi boşa telef ediyorsunuz ey Bülent hayranları, adam sizin duygularınızı kullanıp cebini dolduruyor bide size küfür ediyor, sizle dalga geçiyor.
Şu geçmişteki başarı başarı laflarına da iki lafım var, ama azcık toptan anlayana.
Lütfen geçen seneki diğer takımların kurgularını, oyunlarını bu senekilerle bir karşılaştırın, geçen seneki Sivasspor bu seneki şu takımlarla oynasa aynı derecede başarılı olur muydu insafınızla söyleyin?
Tabi ki şu anki gibi olmazdı, tabi ki bu kadar zavallı bir takımdan daha iyisini yapardı ama hayal perest olmayın, az bir dünya liglerini izleyin...
Yeter ey sivaslım her zaman olduğu gibi duygusallığını bu alanda da gösterme..
İyi bayramlar..
sivaslitaner58 20.09.2009, 20:20 BU TAKIMDA IS YOK ARKADASLAR SIZDE GORUYORSUNUZ KALITELI OYUNCUMUZ YOK ARTIK
silahtar 20.09.2009, 20:22 Yahu arkadaşlar!Daha 3 sezon önce ligin dibinden bizi kim çıkardı?2.ligden yeni gelmiş bir takım olarak Anadolu ya bir ilki şampiyonluk kovalatmak suretiyle bize kim yaşattı?Ne çabuk unutuyor?ne çabuk adam harcıyoruz böyle.Bülent hoca sistem değiştirmekle bir hata yaptı kabul.Ancak bunu daha iyiye gitmek düşüncesiyle yaptı.Bu takımı iyi günlerine dönderecek birisi varsa O da yine Bülent Hocadır.Lütfen Sivassporun gerçek taraftarı gibi davranalım.Fitnespor'un amigoluğunu yapmayalım.İçimizdeki yeniçeriler kazan kaldırmazsa kısa zamanda düzeliriz.Aksi takdirde kısa zaman sonra eskisi gibi 3.ligin ilk beşine oynamaya devam ederiz. BÜLENT HOCAYA GÜVENİYORUM...
Bir cevabımda şu kim gelecek bu saatte kimi bulucaz, ondan başkasını bulamayız laflarına:
Bu takıma üçüncü ligden ikinci lige, ikinci ligden birinci lige çıkarken ve çıktıktan sonra nasıl teknik direktör bulunduysa, Türkiye'deki ve dünyanın diğer ülkelerindeki takımlarda teknik direktör nasıl bulunuyorsa aynı şekilde yep yeni insanlar bulunabilir.
Sivassporu bu kadar çaresiz göstermeye asıl sizin hakkınız yok. Bu takımı Bülent bey dışında bir hiçmiş gibi göstermek düşünmek, Yiğidoluğa Sivaslılığa yakışır mı?
Yönetim ise devam etmelidir, bizim gibi takımların yönetimleri büyük takımlardakine benzemez, onlarda seçimle bir sürü insanı değiştirebilirsiniz ama bizde bu zordur.
Ancak, Bülent bey ısrarını sürdürürlerse ve takımı alt lige düşürme ısrarını devam ettirirlerse onlar zaten artık bu takımdan para kazanamayacakları için kendileri giderler merak etmeyin.
Not: Ankarasporun teknik direktörü Jürgen Röber oldukça kaliteli ve geçmişi parlak bir adam. Multaka peşine düşülmelidir, şu an da boşta.
57 Mehmet 20.09.2009, 20:25 hocanin istifasini isteyen taraftarlara
birakin ALLAH askina siz yillardir basarili olmus bir hocaya bir kac mac yenildi diye kredisini keserseniz yeni gelecek hocaya ne yapmazsinizki iste ozaman bülent hocayi mumla ararsiniz ama ozamanda is isten gecmis olur ozamanda yönetimi yerden yere vurarsiniz onlarinda istifasini istersiniz
SempaticH 20.09.2009, 20:28 bir taraftar olarak herkesin eleştirmesi tabi olacak ve eleştirecek yoksa işte böyle herkes kendi kendini kandırdığı gibi taraftarıda kandırmaya çalışır onun iiçin ben hazırlık maçlarını seyrettiğimde dedim yine diyorum bu takımda hırs yok idman yok teknik yok taktik yok iyice yatmış yatmış gelmişler görünen o birde kalkıp daha halen suçlu benim diyorsa tabii suçlu da ta kendisi bu takımı bu kadar ruhsuz yapanda kendi başkası olamaz taraftarda çıkıp diyecek tabii hoca veya futbolcu ve yahutta yönetime hani naaptınız bu takımı amatör takıma döndürdünüz diyecek inanın insan kahroluyor yazık değilmi bu kadar emeğe bizde biliyoruz kimse inkar etmiyor başarıları ama bu kadar ucuz harcayamazlar bu takımı sivası biraz olsun çaba sarfetsinler bizim istediğimiz o başka ne isteyelim yazık ederler yazık
yener_sahin 20.09.2009, 20:30 Delinin birisi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.Burda bunu yazan ,bu konuyu başlatan kişiyi kaçınız tanıyorsunuz.Yahu madem hani tanımayabilirsiniz insan eski mesajlarını bir okur.Psikolojik sorunları olan,sitede birden farklı nickle girip yazı yazan,yıllardır taraftar grubu kurbak isteyen bunun için yıllardır palavralar uyduran bir hastadır.
Anlamadığım site yönertimi bu konuya nasıl izin veriyor.Bu kaos anında bu tarz konular siteyi popüler tutmaya mı yardım ediyor.Veya site bu konudan nemalanıyor mu?Okuyan hiç bir moderatörün ve yöneticinin hak vermeyeceği bir konu neden hala burda duruyor AÇIKLAMA BEKLİYORUZ...
Yahu arkadaşlar!Daha 3 sezon önce ligin dibinden bizi kim çıkardı?2.ligden yeni gelmiş bir takım olarak Anadolu ya bir ilki şampiyonluk kovalatmak suretiyle bize kim yaşattı?Ne çabuk unutuyor?ne çabuk adam harcıyoruz böyle.Bülent hoca sistem değiştirmekle bir hata yaptı kabul.Ancak bunu daha iyiye gitmek düşüncesiyle yaptı.Bu takımı iyi günlerine dönderecek birisi varsa O da yine Bülent Hocadır.Lütfen Sivassporun gerçek taraftarı gibi davranalım.Fitnespor'un amigoluğunu yapmayalım.İçimizdeki yeniçeriler kazan kaldırmazsa kısa zamanda düzeliriz.Aksi takdirde kısa zaman sonra eskisi gibi 3.ligin ilk beşine oynamaya devam ederiz. BÜLENT HOCAYA GÜVENİYORUM...
Kimse birşeyi unutmuyor merak etme. Başarı kazandıysa cebini doldurdu, artık başarısız
başarının getirisi olduğu gibi başarısızlığında götürüsü vardır,
Bu takımı bu kadar zavallı bu kadar bir adama bağlı kabul etmek Yiğidoya hakarettir.
Senin mantığınla dünyada hiçbir takımda teknik direktör değilmezdi..
Terbiyesizlikte etme kimse fitnes amigoluğu yapmıyor.
Sana bir soru, cevap verirsen anladın demektir olayı,
Mehmet topuz 14 milyon tl,
Tabata 8 milyon tl
Bilica 2,5 milyon tl
Sence bu üç topcudan hangisi en iyisi ve bu transferlerden en karlı çıkan kim?
Bu işte Fenerbahçeye bir peşkeş durumu yok mu?
hocanin istifasini isteyen taraftarlara
birakin ALLAH askina siz yillardir basarili olmus bir hocaya bir kac mac yenildi diye kredisini keserseniz yeni gelecek hocaya ne yapmazsinizki iste ozaman bülent hocayi mumla ararsiniz ama ozamanda is isten gecmis olur ozamanda yönetimi yerden yere vurarsiniz onlarinda istifasini istersiniz
Bana şu yıllardır olan başarıyı bir açsana bilader, azcık kafam kalında...
SempaticH 20.09.2009, 20:33 ha bakın birde bursa maçında şu dikkatimi çekti maç gidiyor hoca efendi kapalıda bir kargaşa yaşandi takım gidiyor o bırakmış sahayı türbünü izliyor o beni biraz daha bülent beyin bittiğinin göstergesidir
yiğidosebo58 20.09.2009, 20:34 Yahu arkadaşlar!Daha 3 sezon önce ligin dibinden bizi kim çıkardı?2.ligden yeni gelmiş bir takım olarak Anadolu ya bir ilki şampiyonluk kovalatmak suretiyle bize kim yaşattı?Ne çabuk unutuyor?ne çabuk adam harcıyoruz böyle.Bülent hoca sistem değiştirmekle bir hata yaptı kabul.Ancak bunu daha iyiye gitmek düşüncesiyle yaptı.Bu takımı iyi günlerine dönderecek birisi varsa O da yine Bülent Hocadır.Lütfen Sivassporun gerçek taraftarı gibi davranalım.Fitnespor'un amigoluğunu yapmayalım.İçimizdeki yeniçeriler kazan kaldırmazsa kısa zamanda düzeliriz.Aksi takdirde kısa zaman sonra eskisi gibi 3.ligin ilk beşine oynamaya devam ederiz. BÜLENT HOCAYA GÜVENİYORUM...
Bilen insanların anlatması yorumları bir başkadır sana katılıyor ve destekliyorum
yerliturkuaz 20.09.2009, 20:37 İstifa etsin diyenlere sorum olacak. Acaba başarının gelmesinde istikranın ne gibi bir faydası vardır.
Herbaşarızlık olduğunda hemen teknik adamama kesilmeli bilet. Arkasında durmak yokmu. Kaldıkı bizim gibi yeni bir takıma ligde başarılar kazandırmış. Büyük hedefleri olan hedefleri doğrultusunda ilerlemeye çalışan bir kişinin bırakında bir kaç hatası olsun. Siz başarıyı ulaşmak doğrultusun da hiç mi hata yapmadınız.
Size bir örnek vereyim. Basketbol milli takımımızın başında olan Bogdan Tanjeviç'ten. 2009 Avrupa Basketbol Şamp. izlediğim milli takıma kadar bu adama düşmandım sebebi ise milli takımımıza oynattığı basketbol ve kadro seçimlerinden dolayı. Bu adam milli takımın başındaki 6. senesi ve o kadar başarısızlığa rağmen milli takımımızın bu şampiyonadaki gördüğüm hali ile ne kadar yanıldığımı anladım.
Şimdi sorarım istifa etsin diyenler. Ülkemizde zaten teknik adamlara karşı inanılmaz bir kıyımın olduğu insafsızca eleştirildiği ortamda sizler Bülent hocanın yerine kimi getireceksiniz. Erdoğan Arıca'mı Samet Aybaba'mı yoksa diğerleri mi. Sorarım size. Eğer dün sahadaki 10 net pozisyondan ikisini atnış olsak burada bunları değil takımımızın yeniden doğuşunu konuşuyor olacaktık.
Bırakalım artık bu istifa seslerini ve sabretmesini bilelim. Hele hele Mecnun başkanımıza karşı yükselen istifa seslerini de susturalım. Takımımız belki bu sen istediğimiz Sivas'ımızı göremeyeceğiz ama ilerleyen yıllarda daha güzellikler göreceğimize eminim.....
Delinin birisi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.Burda bunu yazan ,bu konuyu başlatan kişiyi kaçınız tanıyorsunuz.Yahu madem hani tanımayabilirsiniz insan eski mesajlarını bir okur.Psikolojik sorunları olan,sitede birden farklı nickle girip yazı yazan,yıllardır taraftar grubu kurbak isteyen bunun için yıllardır palavralar uyduran bir hastadır.
Anlamadığım site yönertimi bu konuya nasıl izin veriyor.Bu kaos anında bu tarz konular siteyi popüler tutmaya mı yardım ediyor.Veya site bu konudan nemalanıyor mu?Okuyan hiç bir moderatörün ve yöneticinin hak vermeyeceği bir konu neden hala burda duruyor AÇIKLAMA BEKLİYORUZ...
Güzel bir yaklaşım, diğer taraftan eteklerde ki taşların dökülmesi içinde fırsattır bunlar...
bence gizlide kalmış, konuşulması gereken konular var ve bir şekilde konuşulmalı ve taraftar haberdar edilmeli.
Haklısın, bazen amacını açıyor laflar, bazen abuk subuk insanlar fitne fesat sokuyor ama dialog iyidir, korkmamak lazım.
Mesela:
Geçen sene kazanılan paralar ne yapıldı?
Bu takımın yönetimin mali durum ibrazı gibi bir eylemi var mıdır?
Varsa kim duydu?
Biz taraftarların bu soruları sormaya hakkımız var mı?
Eğer garip şeyler oluyorsa, Bülent bey ve yönetime aşık insanların duyguları ile oynama durumu yok mudur?
Varsa birileri uyandırmamalı mıdır?
yiğidosebo58 20.09.2009, 20:41 Bana şu yıllardır olan başarıyı bir açsana bilader, azcık kafam kalında...
senin kafan kalınsa gelde sene 1967 de 2009 a gelene kadar yaşanılanları gelin bir bilen olarak anlatalın tartılaşalım sivas sporu 67 kayseri sivas maçını o dönenemi bilen konuşsun hariçten gazel okumayın kendinize gelin
Size bir örnek vereyim. Basketbol milli takımımızın başında olan Bogdan Tanjeviç'ten. 2009 Avrupa Basketbol Şamp. izlediğim milli takıma kadar bu adama düşmandım sebebi ise milli takımımıza oynattığı basketbol ve kadro seçimlerinden dolayı. Bu adam milli takımın başındaki 6. senesi ve o kadar başarısızlığa rağmen milli takımımızın bu şampiyonadaki gördüğüm hali ile ne kadar yanıldığımı anladım.
Dostum elini kolunu sallaya sallaya yenebileceği bir takımı yenememek, yıllarıdır hiç bir organizasyonda şampiyon yapmamış olmak 6 yıl içinde başarımıdır?
Geçmiş le ilgili sana kısa bir bilgide vereyim de sallamadan yazmayı öğren..
2005 Avrupa Basketbol Şampiyonası: 16 Takım içinde 12. oldu
Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, İbrahim Kutluay, Serkan Erdoğan, Mirsad Türkcan, Kaya Peker, Ermal Kurtoğlu, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Ender Arslan, Cenk Akyol, Fatih Solak (Koç: Bogdan Tanjević)
2006 Dünya Basketbol Şampiyonası: 24 Takım içinde 6. oldu
İbrahim Kutluay, Serkan Erdoğan, Ersan İlyasova, Kaya Peker, Kerem Gönlüm, Ermal Kurtoğlu, Ender Arslan, Semih Erden, Engin Atsür, Cenk Akyol, Hakan Demirel, Fatih Solak (Koç: Bogdan Tanjević)
2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası: 16 Takım içinde 12. oldu
Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, İbrahim Kutluay, Kaya Peker, Kerem Gönlüm, Ender Arslan, Ermal Kurtoğlu, Engin Atsür, Cenk Akyol, Ersan İlyasova, Semih Erden, Hakan Demirel (Koç: Bogdan Tanjević)
2008 Yaz Olimpiyatları: Katılmadı
Of of.... ne zaman öğrenceksiniz cevap yazdığınız adamın kim olduğunu neyi ne kadar bildiğini bilmeden cevap yazmamayı?
Bülent beyden bahsediyoruz birader doğun tarihi 1971 adam o zaman ortalıkta yoktu. Bide cevap yazacağın konuyu az bi oku..
yener_sahin 20.09.2009, 20:49 Güzel bir yaklaşım, diğer taraftan eteklerde ki taşların dökülmesi içinde fırsattır bunlar...
bence gizlide kalmış, konuşulması gereken konular var ve bir şekilde konuşulmalı ve taraftar haberdar edilmeli.
Haklısın, bazen amacını açıyor laflar, bazen abuk subuk insanlar fitne fesat sokuyor ama dialog iyidir, korkmamak lazım.
Mesela:
Geçen sene kazanılan paralar ne yapıldı?
Bu takımın yönetimin mali durum ibrazı gibi bir eylemi var mıdır?
Varsa kim duydu?
Biz taraftarların bu soruları sormaya hakkımız var mı?
Eğer garip şeyler oluyorsa, Bülent bey ve yönetime aşık insanların duyguları ile oynama durumu yok mudur?
Varsa birileri uyandırmamalı mıdır?
Bu soruların cevabını almanın tek yolu güçlü bir taraftar grubudur.Ama zamanında yönetimin bu zamanı düşünerek bu tarz faaliyetleri bitirmesi şimdi kulağının çok rahat olmasının sebebidir.Hazırlık maçlarındaki yenilgiden itibaren bu klup yerden yere vuruluyor.Peki bu kadar ağır eleştirilere rağmen,hangi yönetici bu sitede yazılanları muhatab kabul etmişde açıklama yapmış ve sorularn sorulara cevap vermiştir.Cevap hiç...
Ama bu konuşulan mevzular daha yeni sivasspor sempatisi duymaya başlamış gençlerimize zarar vermektedir.Kötü gündede takımımızın yanında olduğumuzu takımı bırakmamamız gerektiğini sadece iki günlük sivassporlu olmamamız gerektiğini aşılayamıyor tersine bu kadar eleştirerek 3 eziklere sempati duymasına sebep oluyoruz.Yazık çok yazık bu kadar tutarsız eleştiri bence bize çok kan kaybettirecek.
Bu soruların cevabını almanın tek yolu güçlü bir taraftar grubudur.Ama zamanında yönetimin bu zamanı düşünerek bu tarz faaliyetleri bitirmesi şimdi kulağının çok rahat olmasının sebebidir.Hazırlık maçlarındaki yenilgiden itibaren bu klup yerden yere vuruluyor.Peki bu kadar ağır eleştirilere rağmen,hangi yönetici bu sitede yazılanları muhatab kabul etmişde açıklama yapmış ve sorularn sorulara cevap vermiştir.Cevap hiç...
Ama bu konuşulan mevzular daha yeni sivasspor sempatisi duymaya başlamış gençlerimize zarar vermektedir.Kötü gündede takımımızın yanında olduğumuzu takımı bırakmamamız gerektiğini sadece iki günlük sivassporlu olmamamız gerektiğini aşılayamıyor tersine bu kadar eleştirerek 3 eziklere sempati duymasına sebep oluyoruz.Yazık çok yazık bu kadar tutarsız eleştiri bence bize çok kan kaybettirecek.
Hımm....
Bu açıdan düşünmemiştim, haklısın...
Fakat şu da var ki, tutarsız eleştirilere de cevap vermek lazım diye düşünüyorum.
Adam eleştirirkende severkende bilgiden yoksun laf olsun diye yazıyor, neye neden cevap yazdığını bilmeden yazıyor.
Evet herkese yetişemezsin, ama bu tür formlar bunun için vardır, bilgilendirmek için, boş lafları alşağı etmek için vardır. İnsanlar orda burda sokakta zaten konuşuyor, sorguluyor, hiç olmazsa burda gerçekten bilgili, deneyimli, memleket aşığı, futboldan anlayan, tarih, bilim vs vs bilen insanlar klavye oynatıyor. Buda bişeydir.
Bu insanlar yazmasalar buralar kime kalır ve buralarda ne konuşulur ne yazılır bir düşünsene...
risale69 20.09.2009, 21:02 başarısızlığın sebebi kadro zaafiyetinden kaynaklanıyor.b. uygun un yetersizliğinden değil.b.uygun la yola devam edilmeli.
57 Mehmet 20.09.2009, 21:04 Bir cevabımda şu kim gelecek bu saatte kimi bulucaz, ondan başkasını bulamayız laflarına:
Bu takıma üçüncü ligden ikinci lige, ikinci ligden birinci lige çıkarken ve çıktıktan sonra nasıl teknik direktör bulunduysa, Türkiye'deki ve dünyanın diğer ülkelerindeki takımlarda teknik direktör nasıl bulunuyorsa aynı şekilde yep yeni insanlar bulunabilir.
Sivassporu bu kadar çaresiz göstermeye asıl sizin hakkınız yok. Bu takımı Bülent bey dışında bir hiçmiş gibi göstermek düşünmek, Yiğidoluğa Sivaslılığa yakışır mı?
Yönetim ise devam etmelidir, bizim gibi takımların yönetimleri büyük takımlardakine benzemez, onlarda seçimle bir sürü insanı değiştirebilirsiniz ama bizde bu zordur.
Ancak, Bülent bey ısrarını sürdürürlerse ve takımı alt lige düşürme ısrarını devam ettirirlerse onlar zaten artık bu takımdan para kazanamayacakları için kendileri giderler merak etmeyin.
Not: Ankarasporun teknik direktörü Jürgen Röber oldukça kaliteli ve geçmişi parlak bir adam. Multaka peşine düşülmelidir, şu an da boşta.
hayret röber alamnyada baya basarisizdiya nasil onu bülent hocayla kiyaslamissin hayret
başkan , bülent uygun istifa edince nolcak takım düzelicek mi ?
kim gelip alıcak sivassporu ?
mansimov mu ? abromovic mi ?
saçma saçma konu açmayın lütfen ligin daha başı sakatlıklar çok , takımın arkasında durcaamıza istifa diorsunz çok biliyorsanız çıkın oynayın .
hayret röber alamnyada baya basarisizdiya nasil onu bülent hocayla kiyaslamissin hayret
İngilizcen varsa okuyabilirsin...
link (http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BCrgen_R%C3%B6ber)
yener_sahin 20.09.2009, 21:10 Hımm....
Bu açıdan düşünmemiştim, haklısın...
Fakat şu da var ki, tutarsız eleştirilere de cevap vermek lazım diye düşünüyorum.
Adam eleştirirkende severkende bilgiden yoksun laf olsun diye yazıyor, neye neden cevap yazdığını bilmeden yazıyor.
Evet herkese yetişemezsin, ama bu tür formlar bunun için vardır, bilgilendirmek için, boş lafları alşağı etmek için vardır. İnsanlar orda burda sokakta zaten konuşuyor, sorguluyor, hiç olmazsa burda gerçekten bilgili, deneyimli, memleket aşığı, futboldan anlayan, tarih, bilim vs vs bilen insanlar klavye oynatıyor. Buda bişeydir.
Bu insanlar yazmasalar buralar kime kalır ve buralarda ne konuşulur ne yazılır bir düşünsene...
Valla abi bu takımı ben bir eleştirirsem kimse bana noktasından virgülüne kadar laf söyleyemez.Eleştirenlere gün doğar eleştirmeyip durduk yere savunanlarda vay be neler varmış der.Ama biz takıma zarar vermemek için yine de susuyoruz.Takımımıza küsmüyoruz.En ufağından tek bir şey söyleyim size eleştirirsem konunun nerelere gideceği az çok öğrenilir.
Geçen sene eskişehir maçına gelenler bilirler.Eskişehir deplasmanı ramazana denk geldi ve yağmurlu bir hava vardı.istanbuldan bir otobüs dernek tarafından kaldırıldı ve civar illerden gelen sivaslılarla beraber yaklaşık 100 kişi vardı.kalabalık olsun diye sanırım paf takım bile arkada o yağmurda maçı izledi.:)
Herkes elinden geldiğince bağırıyor orucu açtık tribünün altında,dayılar o kadar rahat maç izliyorlar ki polisden çorba siparişi alıyorlar.Maç başlamış dayım çorba derdine düşmüş.Neyse çıktık tribüne sivasspor buraya...Takımdan tık yok,o kadar eziyet çek,saatlerce yol git aç susuz takımın yanında olacam de.Futbolcunu çağıracaksın gelmeyecek,maç bitiminde beraberlik oalcak yine çağıracaksın el kaldırıp klubeye girecekler yine gelmeyecek beyefendiler.Sen yoluna bakıp arkanı dönp geri döneceksin.Bu bir taraftara yapılan saygısızlıkdır.Ertesinde o kadar yağmuru yedik 1 ay hastalık çektim tek deplasmanda.Sonra bursa maçında Musa abinin yakasına yapıştım.Dedim abi es es maçında gelmediniz hadi inşallah bursa maçında da gelmeyin.Cevap bir o kadar enteresan hadiya aslında geliyoruz ama.Şimdi ölürmüsün öldürürmüsün,amaaan ne sallayacam tutu fb gs bjk yi bursassporlada tribününü yap krallar gibi futboldan zevkini al.Ama yok biz illa memleketimiz dedik sahip çıkalım dedik o kadar ızdırapda çeksek yine de bu takımın taraftarıyız sonuna kadar iyi günündfe kötü gününde arkasındayız.
Burda o kadar hayrettini korudum.Dün maçta tuttu tribünlere hareket yaptı.Dua etsin 58 numaraya yoksa kimse onu bu haliyle kabul etmez...Konuşmak yazmak istiyorumda artık susuyorum sadece başkanımıza güveniyorum.dua da ediyorum inşallah bırakmaz.Yoksa bu klup aylarca divanda kalır kimse sahip çıkmaz.
başkan , bülent uygun istifa edince nolcak takım düzelicek mi ?
kim gelip alıcak sivassporu ?
mansimov mu ? abromovic mi ?
saçma saçma konu açmayın lütfen ligin daha başı sakatlıklar çok , takımın arkasında durcaamıza istifa diorsunz çok biliyorsanız çıkın oynayın .
Biz takımın arkasındayız, yazdıklarımızı iyi oku lütfen...Biz takım istifa demiyoruz ki :):)
57 Mehmet 20.09.2009, 21:23 İngilizcen varsa okuyabilirsin...
link (http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BCrgen_R%C3%B6ber)
okumama gerek yok 95 de stuttgartan kovuldu,2002 berlinden kovuldu,2004wolfsburgtan kovuldu.2006 da partizan belgraddan kovuldu.2007de dortmundan 3 ay icinde kovuldu
bunlar yeterlimi?
Valla abi bu takımı ben bir eleştirirsem kimse bana noktasından virgülüne kadar laf söyleyemez.Eleştirenlere gün doğar eleştirmeyip durduk yere savunanlarda vay be neler varmış der.Ama biz takıma zarar vermemek için yine de susuyoruz.Takımımıza küsmüyoruz.En ufağından tek bir şey söyleyim size eleştirirsem konunun nerelere gideceği az çok öğrenilir.
Bende senin gibi adamların varlığından bahsediyorum işte, senin gibi adamlardan daha çook var biliyorum. Onların izleyip, susupta boşboğazların yazmalarını hazmedemiyorum..
Bu takımın gerçek sevenin sizler olduğunu, oynayan topçunu da teknik heyetinde derdinin para olduğunu biliyorum.
Yönetim konusunda sana hak veriyorum, bir anadolu takımını kimse kolay kolay yönetmek istemez, biz zenginler klübü değiliz, yönetici bulamayız.
Ama bu adamlarda kendi menfaati yoksa sırf sevgiden bu işi yapmaz diyorum. Tamam menfaatini alsın bu profesyonel bir iştir. Bu iş kötü giderse kendi menfaati de güme gider bunu da biliyoruz..
Ben şu körükörülüğe takmış haldeyim... İnsanları vazgeçilmez görmeyi hazmedemiyorum.
Ama sormadan edemiyorum:
Gaziantep geçen sene nerede bitirdi ligi transferden kazancı 14 milyon tl.
Biz şampiyonluğu kaçırdık kazandığımız para 3 milyon tl bile değil..
Bunun açıklaması olmamalı mı?
yener_sahin 20.09.2009, 21:27 İşte onun yeri burası değil abi.O açıklamayı burda yapmazlar.Basının karşısında denk getirip soracaksın ki bir ihtimal o da öğrenebilesin.
okumama gerek yok 95 de stuttgartan kovuldu,2002 berlinden kovuldu,2004wolfsburgtan kovuldu.2006 da partizan belgraddan kovuldu.2007de dortmundan 3 ay icinde kovuldu
bunlar yeterlimi?
Şu bilgileri nereden aldığını söyler misin? Bana link ver lütfen...Ben sana bir sürü referans verebilirim..
Ben bu adamı Herta Berlini ikinci ligden birinci lige oradan da Şampiyonlar ligine taşıyan adam olarak biliyorum...
sivaslihakan 20.09.2009, 21:36 eger takımda ters giden bişeyler varsa ve bunun sorumlusu kimse bu kuluple ilişkileri derhal kesilmelidir
komik olmayin yeni gelen kisisnin elinde sihirli deynekmi olacakta takim cikisa cikacak yine bizi yukari cikarirsa bülent hoca cikartir merak etmeyin bizim iuhtiyacimiz bir galibiyet ondan sonra seri gelir
57 Mehmet 20.09.2009, 21:38 [QUOTE=KAOS;564330]Şu bilgileri nereden aldığını söyler misin? Bana link ver lütfen...Ben sana bir sürü referans verebilirim..
Ben bu adamı Herta Berlini ikinci ligden birinci lige oradan da Şampiyonlar ligine taşıyan adam olarak biliyorum...[/QUOTE
ben almanyadan oldugum icin bunlari biliyorum,dogru adam berlin takimiyla 2 ligden sampiyonlar ligine cikti ama berlin külübü yönetimi sampiyonlar ligine kadar kac 100 milyon euro harcadi biliyormusun.baskent takimini sampiyon yapmak icin ellerinden geleni yaptilar hatta sampiyonlar liginde berlinde o sene galatasaraya 4-1 maglup oldular.basarisida budur ve ondan sonra zaten kovulmadigi klüp kalmadi hatta vfl wolfsburg bile cok paralar harcamasina ragmen az daha o sene külübüde düsürüyordu
[QUOTE=KAOS;564330]Şu bilgileri nereden aldığını söyler misin? Bana link ver lütfen...Ben sana bir sürü referans verebilirim..
Ben bu adamı Herta Berlini ikinci ligden birinci lige oradan da Şampiyonlar ligine taşıyan adam olarak biliyorum...[/QUOTE
ben almanyadan oldugum icin bunlari biliyorum,dogru adam berlin takimiyla 2 ligden sampiyonlar ligine cikti ama berlin külübü yönetimi sampiyonlar ligine kadar kac 100 milyon euro harcadi biliyormusun.baskent takimini sampiyon yapmak icin ellerinden geleni yaptilar hatta sampiyonlar liginde berlinde o sene galatasaraya 4-1 maglup oldular.basarisida budur ve ondan sonra zaten kovulmadigi klüp kalmadi hatta vfl wolfsburg bile cok paralar harcamasina ragmen az daha o sene külübüde düsürüyordu
Hımm..
Orada yaşıyor olman ve basını izlemiş olman evet seni haklı çıkarır.
Ancak Bülent bey le genede karşılaştırma yapılabilecek biri gibi diye düşünüyorum..
delikanli_58 20.09.2009, 21:52 bırakın allah aşkına boş boş konuşmayı ne istifası sivasspor tarihinde ilkkez süperlige çıkmış bunlar kimin sayesinde mecnun başkanın bülent hocanın ve süper lige çıktığı ilk yıldan beri zirveyi zorlamış sivasa diyarbakırdır elazığdır manisadır yozgattır fenerdir galatadır beşiktaştır bunları getirtti bırakın bunları avrupanın belçikanın en gözde takımı anderlect i getirdi onuda geçtim ukranyanın en gözde takımı ve son uefa şampiyonunu shachter donectsi getirdi bunu bırakın başka hocanın getirtmesini rüyanızda göremezdiniz biraz objektif olun biraz mantıklı düşünün sivasın en büyük yatırımı bence sivasspor maçlara gidiyorum ve kendini amigo sananlar amigolukla alakası olmayanlar amigoluk yapıyor biz daha bir bütün olmayı öğrenemedik siz sivasın düşüsünü konuşuyorsunuz madem öyle takıma biraz sahip çıkın destek olsun yensede yenilsede alkışlarla uğurlayın ana avrat küfretmeyin farz edin ki o futbolcular yerinde siz oynuyorsunuz ve aynı durumda sizsiniz peki sonuç ne olacak tı? belkide şimdi süperligi bırakın 3. liglerde sürünüyor olacaktık değilmi siz bırakın istifayı felan nasıl destek oluruz nasıl yararlı oluruz diye kafa yorun boş boş konuşmayın bence inanın sivasspor taraftarı olarak ve sivassporun resmi sitesi diye açılmış bir sayfaya hem başkanımızı hemde hocamızı istifaya çağırıyorsunuz ya helal olsun başka birşey demiyorum utanın kendinizden keşke bu konu istifa değilde sivasspora çözüm olacak bir konu olsaydı yazık size yazı özellikle bu konuyu açana ve istifa diye yorum yapana
babapiton 20.09.2009, 22:04 Gündem belli. 2009-2010 sezonu 6. hafta BURSASPOR maçınıda geride bıraktık. Taraftar sepet veya bavul değildir. İçinizi dökün arkadaşlar. Sivasspor.com iyi takip edilir bilirsiniz.
nalet olsun sizin gibi taraftara bülenti anlarımda ki ben onun içinde erken oldugunu düşünüyorum mecnun başkanı kimse bu takımdan koparamaz.Bunlar hep sivasspor düşmanları arkadaşlar ortalıgı karıştırmak için üye olmuşlar.LÜTFEN BU KONUYU KAPATIN..
bırakın allah aşkına boş boş konuşmayı ne istifası sivasspor tarihinde ilkkez süperlige çıkmış bunlar kimin sayesinde mecnun başkanın bülent hocanın ve süper lige çıktığı ilk yıldan beri zirveyi zorlamış sivasa diyarbakırdır elazığdır manisadır yozgattır fenerdir galatadır beşiktaştır bunları getirtti bırakın bunları avrupanın belçikanın en gözde takımı anderlect i getirdi onuda geçtim ukranyanın en gözde takımı ve son uefa şampiyonunu shachter donectsi getirdi bunu bırakın başka hocanın getirtmesini rüyanızda göremezdiniz biraz objektif olun biraz mantıklı düşünün sivasın en büyük yatırımı bence sivasspor maçlara gidiyorum ve kendini amigo sananlar amigolukla alakası olmayanlar amigoluk yapıyor biz daha bir bütün olmayı öğrenemedik siz sivasın düşüsünü konuşuyorsunuz madem öyle takıma biraz sahip çıkın destek olsun yensede yenilsede alkışlarla uğurlayın ana avrat küfretmeyin farz edin ki o futbolcular yerinde siz oynuyorsunuz ve aynı durumda sizsiniz peki sonuç ne olacak tı? belkide şimdi süperligi bırakın 3. liglerde sürünüyor olacaktık değilmi siz bırakın istifayı felan nasıl destek oluruz nasıl yararlı oluruz diye kafa yorun boş boş konuşmayın bence inanın sivasspor taraftarı olarak ve sivassporun resmi sitesi diye açılmış bir sayfaya hem başkanımızı hemde hocamızı istifaya çağırıyorsunuz ya helal olsun başka birşey demiyorum utanın kendinizden keşke bu konu istifa değilde sivasspora çözüm olacak bir konu olsaydı yazık size yazı özellikle bu konuyu açana ve istifa diye yorum yapana
kardes ize söyleyecek söz birakmamissin azina saglik , sabretmekten baska caremiz yok, insallah cikisa gececegiz
karahisarli 20.09.2009, 22:26 kardes ne diyim acik acik süpheleniyorum bu konuyu acanlardan ve bunlara destek verenlerin tamami degil ama bir kismindan siz sivasin neresnden siniz bir aciklarmisiniz
zaralı19 20.09.2009, 22:35 şuna istifa beklenenmez takımın başına kim gelecek düzeltecek düzeltecek adam yok şuan bülentden başka ama bazı futbolculara artık kadro dışı verilmesi lazım ki akıllansınlar
hoca ve yönetimin istifası takımı ve taraftarlar kaosa kadar götürür...bu nedenle istifa bu takımda bı zamanda düşünelecek en son ve en yanlış karar olur..
yönetim ve hoca bazı yanlış kararlar almış olabilirler , onlara güvenmek onlara destek (herzamankınden daha fazla) olmamız gerekiyor...
ayrıca en ufak bir tökezlemede sarsıntıda yönetim istifa, hoca istifa tarzı yaklışımlarda bulunmak takıma zarardan başka birşey kazandırmaz... hoca değişti diyelim gelecek hocanın: oyun şablonu,antreman düzeni derken ilk yarı biter zaten kayıpla geçecek gibi görünen sezon tamamen elden gidelir ki hiç istemediğiz alt lig durumu bile olaşabilir... bu nedenle
yönetimimize , hocamıza , futbolcularımıza desteğimizi artırarak devam ediyoruz...
saygılarımla...
eyuphulagu 20.09.2009, 23:10 Cevaplar kaos ile yener arasında paslaşmayla geçiyor;isterseniz bende artık takıma katıllayım..şAKA BİR YANA OLAYI BİRAZ KİŞİSEL HALE GETİRMEYELİM..İki arkadaşın da 2 yıldır yazdıkları değişik mesajları,eleştirileri zevkle okuduğumu söyleyebilirim..İsterseniz sizi biraz geriye götürüp nostalji yaptırayım;Bundan 20-25 yıl önceleri hatta daha önceleri hep stattaydık hep maçlara giderdik tribünleri tıka basa doldurur,kırmızı- beyaz üç yıldız sivas sloganlarıyla tribünleri inletirdik...İnletirdik inletmesine de takım o yıllarda amatöre düşmüştü..Dış sahada 4 eylülle yıldızeli ile amatör maçlar oynadık zar zor tekrar şampiyon olup terfi maçlarına katıldık..Grubumuzda en iyi takım trabzonsporun 3. lig takımıydı..Burada galiba 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilerek 2.lige katılma hakını kaybetmiştik..Hepimiz çok üzgündük içimizden bazıları hüngür hüngür ağlıyorduK ÇÜNKÜ MALESEF 2. LİGE ÇIKAMAMIŞTIK...oGECE SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GİRMEMİŞTİ..Sonra ne olduysa federasyon kararıyla 2.lige çıktık...Dünyalar bizim olmuştu sabahlara kadar Sivas'ta tur atıp şampiyon Sivas diye bağırmıştık...Ogünden sonra değişik yıllar 2. ligde maçlar oynadık ama bir türlü 1. lige çıkmak nasip olmadı..Ta ki Osman Seçilmiş başkan olana kadar...Osman abi futboldan hiç anlammasına rağmen takımın altyapısını hazırladı...Takımla yattı takımla kalktı..Mecnur başkan da o yıllarda İstanbul temsilcisi olarak yönetime girmişti...Sonraki yıllar hep mücadeleyle geçti..Sonra Mecnur Odyakmaz başkan oldu;Bülent UYGUN'da Sportif Direktör ve Menejerliğe getirildi...Hepimiz 7 yıl önceki dönemi ve olanları biliyoruz...İsmail KARTAL döneminde şampiyon olduk...Sonra süper ligde mücadelemiz başladı..Lorant ve SLOVAK HOCA DÖNEMLERİNİ YAŞADIK...CAROL pecze döneminde takım küme düşme hatındayken Bülent Hoca t. direktör oldu...Takım o yıl küme düşme hatında hattındayken bir snds büyük bir çıkış yaşayarak ligi 8. bitirdi.Sonraki yıl 4.,geçen yılda 2. olduk ve kupada yarı final oynadık...Gelelim bu yıla B.uygun takımdaki bazı oyuncuları göndererek yeni oyuncularla lige girdi..Malesef şyaşanan bir takım olumsuzlukla,şanssız sakatlıklar,bazı oyuncularla anlaşılmasına rağmen sonradan vazgeçmeleri,yeni sistemin tam oturmaması v.b sebeblerle arka arkaya malğubiyetler alındı..Ligde oynanan maçlarda 1 beraberlik 4 mağlubiyet alındı...........ŞİMDİ ELİMİZİ VİCDANIMIZA GÖTÜRÜP DÜŞÜNELİM.....B.UYGUN giderse yerine kimi getireceğiz....Yeni hoca gelince elinde sihirli bir değnekle mi gelecek...Bu takımı kim bu hale getirdiyse bu durumdan kurtarmak da ona düşer.....Unutmayalım ki dere geçerken at değiştirilmez...Değiştirisen sonuçlarına da katlanırsın...Sivassporun son 2 maçını da izledim...Denizli maçını tv den Bursa maçını da statta izledim...İnanın takımda büyük gelişmeler var...Denizli maçında girilen 7-8 tane net pozisyon ve verilmeyen %100 bir penaltı...Bursa maçında stattan izledim ...Takım yine kötü oynamadı..İlk yarı Bursa 2 pozisyona girdi birini attı;biz ise 4-5 tane net pozisyona girmemize rağmen hiç gol atamadık...Adeta tek kale maç oldu,olmuyanca olmuyor..2. yarı son 15 dak. ya kadar yine pozisyonlara girdik ama atamadık...Atamayana atarlar misali Hayrettin'in 2 tane kademe hatasıyla 2 gol yedik..Maç 2-1 iken bana göre Ersan ceza sahası içinde çekildi bu bir penaltıydı ama hakem devam dedi...Sonra dönen top gol oldu maç 3-1 bitti...Maç sonunda Ersan'ı protesto ettik çok ayıp ettik...Ersan sakat sakat oynamasına rağmen 2. yarı iyi bir maç çıkardı..İndirdiği kaç top olduğunu sayamadım...O altı pasta indirdiğ toplara iy vurabilseydi oyuncularımız maçı galip bile bitirebilirdik..Ersan'ın bir topu da direkten döndü...Hepimiz çok doluyuz biliyorum...Ama unutmayalımki gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkan taraftardır...Unutmayalım ki düşenin dostu olmazmış;düşen takımların ;Erzurum,Erzincan,Yozgat,Balık esir,Kırıkkale,Malatya,Giresun ,Adana takımları,İzmir takımları şimdi neredeler;ne yapıyorlar biliyormusun?Bu takımların bir çoğu 3. ligde oynuyor,bazıları amatöre düştü;bazıları 2. ligde ;bazı takımlar parasızlıktan yönetimi alacak adam bulamıyor,bir çoğu kulüp anahtarını val,ye teslim etti;bir çoğunu kayyum yönetiyor....SİVASSPOR İŞTE BU DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSA İSTİKRARDAN YANA OLMALI.....DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEMELİ,HOCASINA OYUNCUSUNA YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMALI....DÜNYADA SON 30 YILDA BAŞARILI OLAN TAKIMLARIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK ROL SÜREKLİ BİR YÖNETİM VE SÜREKLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAN HOCA VE EKİBİDİR...
yigidomurat 20.09.2009, 23:13 Delinin birisi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.Burda bunu yazan ,bu konuyu başlatan kişiyi kaçınız tanıyorsunuz.Yahu madem hani tanımayabilirsiniz insan eski mesajlarını bir okur.Psikolojik sorunları olan,sitede birden farklı nickle girip yazı yazan,yıllardır taraftar grubu kurbak isteyen bunun için yıllardır palavralar uyduran bir hastadır.
gardaş adam bu kadar hakaretamiz sözleri hakedecek bişey yazmamış,çünkü bende altına imzamı attım.yok eğer şahsi bi derdin varsa bunu kendisiyle hallet böyle pc başında rezil etmeye çalışmak,küçük düşürmeye çalışmak hiç hoş değil.tamam senin fikrine uygun düşmeyebilir ama bu senin doğru düşündüğün anlamına gelmez,kimse senin gibi düşünmek zorunda değil ve bu yüzdende kimseye hakaret edemezsin.bizim,hepimizin ortak amacı SİVASımızı, içinde bulunduğu bu durumdan nasıl kurtarırız,bu durumdan nasıl çıkarız.tek derdimiz bu.herkes senin gibi düşünecekse burda yorum yapmanın anlamı ne.yani şunu söylemeye çalışıyorum arkadaşım;hepimiz aynı şeyi istiyoruz,hepimiz SİVASlıyız ve kimseyi SİVAStan daha çok sevmemiz mümkün değil en azından ben böyle düşnüyorum.hele hele bide SİVAShalkına hakaret eden,SİVASSPOR taraftarını tv önünde yerden yere vuran birisi daha azıyla kuş tutsa benim için çöp kadar değeri yok.bülent uygun bu takımdan büyük değil ama maalesef bu takım bülent efendinin babasının çiftliği olmuş ve sizde yorumlarınızla buna sadece çanak tutuyosunuz,bülent efendinin yerini sağlamlaştırıyosunuz.hep beraber bakalım daha ne kadar rezil olacağız
yigidomurat 20.09.2009, 23:23 bu istifa isteyenleri gördükce bende trabzon sporun taraftar sitesine üye olup onlarin yönetimini ve teknik heyetini istifaya cagirasim geliyor
o zaman git trabzon sayfasına gir gardaş seni bağlayan yok
58ÖREN58 20.09.2009, 23:26 arkadaslar ben bulent uygun istıfa etsın demıyorum ben sadece dıyorumkı bulent hoca su ersanı ve musayı kadroya almasın baslasın kamanan ve zıtayla ılk 11 e ben ınanıyorum beledıye macında 3 puanla tanısacagız ıddaya gıren varsa gelsın zıta ve kamanan ılk 11 de olursa ersan ve musa oynamayacak
Cevaplar kaos ile yener arasında paslaşmayla geçiyor;isterseniz bende artık takıma katıllayım..şAKA BİR YANA OLAYI BİRAZ KİŞİSEL HALE GETİRMEYELİM..İki arkadaşın da 2 yıldır yazdıkları değişik mesajları,eleştirileri zevkle okuduğumu söyleyebilirim..İsterseniz sizi biraz geriye götürüp nostalji yaptırayım;Bundan 20-25 yıl önceleri hatta daha önceleri hep stattaydık hep maçlara giderdik tribünleri tıka basa doldurur,kırmızı- beyaz üç yıldız sivas sloganlarıyla tribünleri inletirdik...İnletirdik inletmesine de takım o yıllarda amatöre düşmüştü..Dış sahada 4 eylülle yıldızeli ile amatör maçlar oynadık zar zor tekrar şampiyon olup terfi maçlarına katıldık..Grubumuzda en iyi takım trabzonsporun 3. lig takımıydı..Burada galiba 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilerek 2.lige katılma hakını kaybetmiştik..Hepimiz çok üzgündük içimizden bazıları hüngür hüngür ağlıyorduK ÇÜNKÜ MALESEF 2. LİGE ÇIKAMAMIŞTIK...oGECE SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GİRMEMİŞTİ..Sonra ne olduysa federasyon kararıyla 2.lige çıktık...Dünyalar bizim olmuştu sabahlara kadar Sivas'ta tur atıp şampiyon Sivas diye bağırmıştık...Ogünden sonra değişik yıllar 2. ligde maçlar oynadık ama bir türlü 1. lige çıkmak nasip olmadı..Ta ki Osman Seçilmiş başkan olana kadar...Osman abi futboldan hiç anlammasına rağmen takımın altyapısını hazırladı...Takımla yattı takımla kalktı..Mecnur başkan da o yıllarda İstanbul temsilcisi olarak yönetime girmişti...Sonraki yıllar hep mücadeleyle geçti..Sonra Mecnur Odyakmaz başkan oldu;Bülent UYGUN'da Sportif Direktör ve Menejerliğe getirildi...Hepimiz 7 yıl önceki dönemi ve olanları biliyoruz...İsmail KARTAL döneminde şampiyon olduk...Sonra süper ligde mücadelemiz başladı..Lorant ve SLOVAK HOCA DÖNEMLERİNİ YAŞADIK...CAROL pecze döneminde takım küme düşme hatındayken Bülent Hoca t. direktör oldu...Takım o yıl küme düşme hatında hattındayken bir snds büyük bir çıkış yaşayarak ligi 8. bitirdi.Sonraki yıl 4.,geçen yılda 2. olduk ve kupada yarı final oynadık...Gelelim bu yıla B.uygun takımdaki bazı oyuncuları göndererek yeni oyuncularla lige girdi..Malesef şyaşanan bir takım olumsuzlukla,şanssız sakatlıklar,bazı oyuncularla anlaşılmasına rağmen sonradan vazgeçmeleri,yeni sistemin tam oturmaması v.b sebeblerle arka arkaya malğubiyetler alındı..Ligde oynanan maçlarda 1 beraberlik 4 mağlubiyet alındı...........ŞİMDİ ELİMİZİ VİCDANIMIZA GÖTÜRÜP DÜŞÜNELİM.....B.UYGUN giderse yerine kimi getireceğiz....Yeni hoca gelince elinde sihirli bir değnekle mi gelecek...Bu takımı kim bu hale getirdiyse bu durumdan kurtarmak da ona düşer.....Unutmayalım ki dere geçerken at değiştirilmez...Değiştirisen sonuçlarına da katlanırsın...Sivassporun son 2 maçını da izledim...Denizli maçını tv den Bursa maçını da statta izledim...İnanın takımda büyük gelişmeler var...Denizli maçında girilen 7-8 tane net pozisyon ve verilmeyen %100 bir penaltı...Bursa maçında stattan izledim ...Takım yine kötü oynamadı..İlk yarı Bursa 2 pozisyona girdi birini attı;biz ise 4-5 tane net pozisyona girmemize rağmen hiç gol atamadık...Adeta tek kale maç oldu,olmuyanca olmuyor..2. yarı son 15 dak. ya kadar yine pozisyonlara girdik ama atamadık...Atamayana atarlar misali Hayrettin'in 2 tane kademe hatasıyla 2 gol yedik..Maç 2-1 iken bana göre Ersan ceza sahası içinde çekildi bu bir penaltıydı ama hakem devam dedi...Sonra dönen top gol oldu maç 3-1 bitti...Maç sonunda Ersan'ı protesto ettik çok ayıp ettik...Ersan sakat sakat oynamasına rağmen 2. yarı iyi bir maç çıkardı..İndirdiği kaç top olduğunu sayamadım...O altı pasta indirdiğ toplara iy vurabilseydi oyuncularımız maçı galip bile bitirebilirdik..Ersan'ın bir topu da direkten döndü...Hepimiz çok doluyuz biliyorum...Ama unutmayalımki gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkan taraftardır...Unutmayalım ki düşenin dostu olmazmış;düşen takımların ;Erzurum,Erzincan,Yozgat,Balık esir,Kırıkkale,Malatya,Giresun ,Adana takımları,İzmir takımları şimdi neredeler;ne yapıyorlar biliyormusun?Bu takımların bir çoğu 3. ligde oynuyor,bazıları amatöre düştü;bazıları 2. ligde ;bazı takımlar parasızlıktan yönetimi alacak adam bulamıyor,bir çoğu kulüp anahtarını val,ye teslim etti;bir çoğunu kayyum yönetiyor....SİVASSPOR İŞTE BU DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSA İSTİKRARDAN YANA OLMALI.....DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEMELİ,HOCASINA OYUNCUSUNA YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMALI....DÜNYADA SON 30 YILDA BAŞARILI OLAN TAKIMLARIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK ROL SÜREKLİ BİR YÖNETİM VE SÜREKLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAN HOCA VE EKİBİDİR...
Bir bölümüne katılmasam da, güzel kaleme alınmış bir makale, elinize sağlık.
gercek58li 20.09.2009, 23:44 Bu saatten sonra Bülent hocanin gitmesi birseyleri degistirecekse gitsin ama hic sanmiyorum. Yeni gelen futbolcular gidenler kadar nereye geldiklerini ve Sivassporun amacini ögrendikleri an degisim ve yükselis yeniden mümkün olur.
Aksi takdirde Bülent hocanin yerine gelecek hicbir hoca tabloyu degistiremez.
Sonuc olarak son iki senedeki basarilarini unutmamak gerekir!
Bana şu yıllardır olan başarıyı bir açsana bilader, azcık kafam kalında...
Pes diyorum vallahi pesss. 90'lı senelerde 3.ligde maçlara gittim. Köy takımlarıyla sürmeneyle hopayla maçlar yapardık. Tezahüratımız Elveda 3.lig geliyoruz 2.lig bekle bizi 1. ligdi. O zamanlar 1.ligi hayal dahi edemezdik. Tabiri caizse güler geçerdi millet. Neyse bir şekilde süper lige çıktık. 2-3 sene bocaladık. İnanın Bülent Uygun takımın başına geçmese bu takım daha o sene ligden düşerdi. 12. haftada 12 puanımız mı ne vardı tam hatırlamıyorum. Bülent Uygun takımı aldı ve sürekli üstüne koyarak 2.liğe kadar taşıdı. Galatasarayı madara eder hale geldi. Bülent Uygunun bu kadar hakkını yememek lazım.
Her ne kadar böyle düşünsem de bu sene takımın bu hale düşmesine anlam veremiyorum. Hatta arkadaşlarla konuşurken takıma büyü yapılmış falan diye muhabbet ettik. Gerçekten inanılmaz bir düşüş var. Bunun tek sebebi takımın baştan aşağı değiştirilmesi ama takım birbirine alışınca işler tekrar düzene girecektir. Ama işler düzene girdiğinde 2.yarıyı bulabilir. Bu da ligi 8-12 arası bir klasmanda bitirebileceğimiz anlamına gelir. Bu sene Sivasspordan bişey beklemeyelim.
57 Mehmet 21.09.2009, 00:05 Pes diyorum vallahi pesss. 90'lı senelerde 3.ligde maçlara gittim. Köy takımlarıyla sürmeneyle hopayla maçlar yapardık. Tezahüratımız Elveda 3.lig geliyoruz 2.lig bekle bizi 1. ligdi. O zamanlar 1.ligi hayal dahi edemezdik. Tabiri caizse güler geçerdi millet. Neyse bir şekilde süper lige çıktık. 2-3 sene bocaladık. İnanın Bülent Uygun takımın başına geçmese bu takım daha o sene ligden düşerdi. 12. haftada 12 puanımız mı ne vardı tam hatırlamıyorum. Bülent Uygun takımı aldı ve sürekli üstüne koyarak 2.liğe kadar taşıdı. Galatasarayı madara eder hale geldi. Bülent Uygunun bu kadar hakkını yememek lazım.
Her ne kadar böyle düşünsem de bu sene takımın bu hale düşmesine anlam veremiyorum. Hatta arkadaşlarla konuşurken takıma büyü yapılmış falan diye muhabbet ettik. Gerçekten inanılmaz bir düşüş var. Bunun tek sebebi takımın baştan aşağı değiştirilmesi ama takım birbirine alışınca işler tekrar düzene girecektir. Ama işler düzene girdiğinde 2.yarıyı bulabilir. Bu da ligi 8-12 arası bir klasmanda bitirebileceğimiz anlamına gelir. Bu sene Sivasspordan bişey beklemeyelim.
cok güzel yorumlamissin,keske herkez senin gibi düsünse ama nedense bazi tarftarlarimiz sabir etmesini bilmiyorlar,henüz ligin 6,haftasinda takimimizi küme düsürdüler,bende sana katiliorum bu sezon ligde birsey yapamayiz ama ligdende düsmeyiz,gelecek sezonda bülent hocamizla yine ilk 5si zorlariz
subasi29 21.09.2009, 00:16 Hocanın istifa etmesi takıma zarar verir.Bu saatten sonra kimi getireceksin?Gelecek adamlar hemen hemen belli..Yılmaz Vural,Güvenç Kurtar,Nurullah Sağlam Tarzı 1 sezonda 2-3 takım değiştiren hocalardan ve benzerlerinden hocalar gelecek.Bülent hocanın istifası bu sezon için sorunları çözmez diye düşünüyorum
Hocam,Cok Dogru Tespitlerde Bulunmussun Sana Katiliyorum
karahisarli 21.09.2009, 00:23 birisi cevap versin istifa isteyenler, yeni gelecek hoca art arda basarisiz olursa farkli yenilgiler alirsak yeni bir planiniz varmi varsa nedir yoksa yine istifami istemek.
Evet 6 haftada takım düşmez. Ama kabul etmek lazım ki 6 haftada 1 puan çok çok kötü bir sonuç. Hakaret gibi ya 6 haftada 1 puan. Bu takım nasıl bu hale gelebilir. Ersenle Yasin ve Hayrettin bu kadar kötü oynamalarına rağmen neden ısrarla ilk 11de oynatılır. Hele Ersen yok mu uyuz oluyorum adama. Bir forvet hiç mi top alıp arkadaşlarına indirmez bütün atakları mı harcar nasıl böyle bir adamı 90 dakika hem de Kamanan varken sahada tutarsın. Sağda solda Bülent hocanın bu futbolculara menajerlik yaptığı o yüzden banko oynattığı dedikoduları da insanı kemirmiyor değil.Yani bir teknik direktör kendine kötülük yapmak için Erseni oynatsın. Kendi kuyusunu kazsın. Akıl sır ermiyor. Acaba bu iddialar doğrumu? İyi oynayan futbolcuları (Kamanan) değilde menajeri olduğu futbolcuları mı (Ersen odunu) 11de oynatıyor? Bu soruların yanıtını almadan benim içim rahat etmeyecek.
57 Mehmet 21.09.2009, 00:26 birisi cevap versin istifa isteyenler, yeni gelecek hoca art arda basarisiz olursa farkli yenilgiler alirsak yeni bir planiniz varmi varsa nedir yoksa yine istifami istemek.
hemserim adamlar 5 mac yenildi diye simdiye kadar basarili olmus isimleri istifaya cagiriyor,eger yeni gelen birisi 2 mac kaybederse baslarlar istifa diye ozamnda bülent hocayi cok ararlar
Bu takımda istifa etmesini isteyeceğim tek kişi Bülent Uygun'dur.Bazı arkadaşlar istifanın çözüm olmayacağını söylüyorlar.Ama ben onlara kesinlikle katılmıyorum.Çünkü Bülent Uygun şu an ki durumda dehal istifa etmelidir.İstifa etmezse sorun giderek daha da büyüyecek ki gördüğümüz kadarıyla durum da böyle.Zararın neresinden dönersek kardır.Gelecek hoca bence en kötü Bülent Hoca gibi olur.Camiaya taze kan lazım.Yenilik lazım...
Ayrıca Bülent Hoca takımın başına yanlış hatırlamıyorsam 12. haftada gelmişti ve bu takım küme düşmekten kurtulmuştu.Ayrıca beşiktaş geçen sene 6. haftada değiştirdiği hocayla şampiyon oldu.Demekki taze kan da bazen işe yarıyormuş...
57 Mehmet 21.09.2009, 00:46 Cevaplar kaos ile yener arasında paslaşmayla geçiyor;isterseniz bende artık takıma katıllayım..şAKA BİR YANA OLAYI BİRAZ KİŞİSEL HALE GETİRMEYELİM..İki arkadaşın da 2 yıldır yazdıkları değişik mesajları,eleştirileri zevkle okuduğumu söyleyebilirim..İsterseniz sizi biraz geriye götürüp nostalji yaptırayım;Bundan 20-25 yıl önceleri hatta daha önceleri hep stattaydık hep maçlara giderdik tribünleri tıka basa doldurur,kırmızı- beyaz üç yıldız sivas sloganlarıyla tribünleri inletirdik...İnletirdik inletmesine de takım o yıllarda amatöre düşmüştü..Dış sahada 4 eylülle yıldızeli ile amatör maçlar oynadık zar zor tekrar şampiyon olup terfi maçlarına katıldık..Grubumuzda en iyi takım trabzonsporun 3. lig takımıydı..Burada galiba 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilerek 2.lige katılma hakını kaybetmiştik..Hepimiz çok üzgündük içimizden bazıları hüngür hüngür ağlıyorduK ÇÜNKÜ MALESEF 2. LİGE ÇIKAMAMIŞTIK...oGECE SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GİRMEMİŞTİ..Sonra ne olduysa federasyon kararıyla 2.lige çıktık...Dünyalar bizim olmuştu sabahlara kadar Sivas'ta tur atıp şampiyon Sivas diye bağırmıştık...Ogünden sonra değişik yıllar 2. ligde maçlar oynadık ama bir türlü 1. lige çıkmak nasip olmadı..Ta ki Osman Seçilmiş başkan olana kadar...Osman abi futboldan hiç anlammasına rağmen takımın altyapısını hazırladı...Takımla yattı takımla kalktı..Mecnur başkan da o yıllarda İstanbul temsilcisi olarak yönetime girmişti...Sonraki yıllar hep mücadeleyle geçti..Sonra Mecnur Odyakmaz başkan oldu;Bülent UYGUN'da Sportif Direktör ve Menejerliğe getirildi...Hepimiz 7 yıl önceki dönemi ve olanları biliyoruz...İsmail KARTAL döneminde şampiyon olduk...Sonra süper ligde mücadelemiz başladı..Lorant ve SLOVAK HOCA DÖNEMLERİNİ YAŞADIK...CAROL pecze döneminde takım küme düşme hatındayken Bülent Hoca t. direktör oldu...Takım o yıl küme düşme hatında hattındayken bir snds büyük bir çıkış yaşayarak ligi 8. bitirdi.Sonraki yıl 4.,geçen yılda 2. olduk ve kupada yarı final oynadık...Gelelim bu yıla B.uygun takımdaki bazı oyuncuları göndererek yeni oyuncularla lige girdi..Malesef şyaşanan bir takım olumsuzlukla,şanssız sakatlıklar,bazı oyuncularla anlaşılmasına rağmen sonradan vazgeçmeleri,yeni sistemin tam oturmaması v.b sebeblerle arka arkaya malğubiyetler alındı..Ligde oynanan maçlarda 1 beraberlik 4 mağlubiyet alındı...........ŞİMDİ ELİMİZİ VİCDANIMIZA GÖTÜRÜP DÜŞÜNELİM.....B.UYGUN giderse yerine kimi getireceğiz....Yeni hoca gelince elinde sihirli bir değnekle mi gelecek...Bu takımı kim bu hale getirdiyse bu durumdan kurtarmak da ona düşer.....Unutmayalım ki dere geçerken at değiştirilmez...Değiştirisen sonuçlarına da katlanırsın...Sivassporun son 2 maçını da izledim...Denizli maçını tv den Bursa maçını da statta izledim...İnanın takımda büyük gelişmeler var...Denizli maçında girilen 7-8 tane net pozisyon ve verilmeyen %100 bir penaltı...Bursa maçında stattan izledim ...Takım yine kötü oynamadı..İlk yarı Bursa 2 pozisyona girdi birini attı;biz ise 4-5 tane net pozisyona girmemize rağmen hiç gol atamadık...Adeta tek kale maç oldu,olmuyanca olmuyor..2. yarı son 15 dak. ya kadar yine pozisyonlara girdik ama atamadık...Atamayana atarlar misali Hayrettin'in 2 tane kademe hatasıyla 2 gol yedik..Maç 2-1 iken bana göre Ersan ceza sahası içinde çekildi bu bir penaltıydı ama hakem devam dedi...Sonra dönen top gol oldu maç 3-1 bitti...Maç sonunda Ersan'ı protesto ettik çok ayıp ettik...Ersan sakat sakat oynamasına rağmen 2. yarı iyi bir maç çıkardı..İndirdiği kaç top olduğunu sayamadım...O altı pasta indirdiğ toplara iy vurabilseydi oyuncularımız maçı galip bile bitirebilirdik..Ersan'ın bir topu da direkten döndü...Hepimiz çok doluyuz biliyorum...Ama unutmayalımki gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkan taraftardır...Unutmayalım ki düşenin dostu olmazmış;düşen takımların ;Erzurum,Erzincan,Yozgat,Balık esir,Kırıkkale,Malatya,Giresun ,Adana takımları,İzmir takımları şimdi neredeler;ne yapıyorlar biliyormusun?Bu takımların bir çoğu 3. ligde oynuyor,bazıları amatöre düştü;bazıları 2. ligde ;bazı takımlar parasızlıktan yönetimi alacak adam bulamıyor,bir çoğu kulüp anahtarını val,ye teslim etti;bir çoğunu kayyum yönetiyor....SİVASSPOR İŞTE BU DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSA İSTİKRARDAN YANA OLMALI.....DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEMELİ,HOCASINA OYUNCUSUNA YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMALI....DÜNYADA SON 30 YILDA BAŞARILI OLAN TAKIMLARIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK ROL SÜREKLİ BİR YÖNETİM VE SÜREKLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAN HOCA VE EKİBİDİR...
usta aslinda bu yazdiklarinla bir konu acsaydin daha iyi olurdu enazinda siteye katilanlarin hepisi okurdu cünkü cok güzel anlatmissin
karahisarli 21.09.2009, 01:45 hemserim adamlar 5 mac yenildi diye simdiye kadar basarili olmus isimleri istifaya cagiriyor,eger yeni gelen birisi 2 mac kaybederse baslarlar istifa diye ozamnda bülent hocayi cok ararlar
bence onlarin derdi bülent hocayla yerine gelebilecek hoca ister basarili olsun ister basarisiz sivassporun basarisi umurlarinda degil belki eski fenerli oldugundandir gs li beyler stemiyordur zaten bir kismi sivasli degil ortaligi kizistiriyorlar hocaya agza alinmayacak laflar ediyorlar cok terbiyeli beyler kim olursa olsun ister fb li ister gs li yada bjk li sivasa faydasi varsa basarili olmasini sagliyorsa bizimde ona hic birsey bilmiyorsak en azinda tesekkür etmemiz gerekir tabi biliyorsak
gurbetkuşları58 21.09.2009, 09:43 ;););)ersun yanal gelsin beeeeeee
Hocanın istifa etmesi takıma zarar verir.Bu saatten sonra kimi getireceksin?Gelecek adamlar hemen hemen belli..Yılmaz Vural,Güvenç Kurtar,Nurullah Sağlam Tarzı 1 sezonda 2-3 takım değiştiren hocalardan ve benzerlerinden hocalar gelecek.Bülent hocanın istifası bu sezon için sorunları çözmez diye düşünüyorum
Tamamen katılıyorum Corteze.Bülent hocanın bu seneki kalan tek misyonu bu takımı Bank Asyaya düşürmemektir.Bunu başarsın ve sezon sonu Sivaslılarla vedalaşıp yoluna baksın.(ki bu böyle olacak göreceksiniz..şu an takımdan ayrılmaması tamamen duygusal(!)..Bülent uygunun gelişme-yükseliş dönemi bitti.gerileme döneminde umarım bizide yanında götürmez..Zaten küme düşersek arkasına bakmadan gidecektir....
aslında burada bülent hocaya kızıp istifa diyenler gerçekte hocayı seviyor ama gel gör ki üç aydır öyle bir acı çekiyoruz ki insanlar isyan ediyor ve hıca da bundan nasibini alıyor, şahsen ben de bazen kızgınlıkla defol git falan yazdım ama açıkcası ne yalan söyleyim gönül istiyor ki hoca başarılı olsun sivasın başında bir on yıl daha kalsın.... bu takıma ingiliz sistemi gelsin....
eminim üst üste üç galibiyet alsak bütün bu sözler unutulup gidecek... yine herkes hocanın sivasın alex fergusonu olmasını isteyecek...
yine de ya sabır...
sabır acıdır meyvesi tatlıdır....
bülent hocam duy bu sesleri... sana kızıyorsak sevdiğimizden nazımız geçtiğinden be hocam....
Cevaplar kaos ile yener arasında paslaşmayla geçiyor;isterseniz bende artık takıma katıllayım..şAKA BİR YANA OLAYI BİRAZ KİŞİSEL HALE GETİRMEYELİM..İki arkadaşın da 2 yıldır yazdıkları değişik mesajları,eleştirileri zevkle okuduğumu söyleyebilirim..İsterseniz sizi biraz geriye götürüp nostalji yaptırayım;Bundan 20-25 yıl önceleri hatta daha önceleri hep stattaydık hep maçlara giderdik tribünleri tıka basa doldurur,kırmızı- beyaz üç yıldız sivas sloganlarıyla tribünleri inletirdik...İnletirdik inletmesine de takım o yıllarda amatöre düşmüştü..Dış sahada 4 eylülle yıldızeli ile amatör maçlar oynadık zar zor tekrar şampiyon olup terfi maçlarına katıldık..Grubumuzda en iyi takım trabzonsporun 3. lig takımıydı..Burada galiba 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilerek 2.lige katılma hakını kaybetmiştik..Hepimiz çok üzgündük içimizden bazıları hüngür hüngür ağlıyorduK ÇÜNKÜ MALESEF 2. LİGE ÇIKAMAMIŞTIK...oGECE SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GİRMEMİŞTİ..Sonra ne olduysa federasyon kararıyla 2.lige çıktık...Dünyalar bizim olmuştu sabahlara kadar Sivas'ta tur atıp şampiyon Sivas diye bağırmıştık...Ogünden sonra değişik yıllar 2. ligde maçlar oynadık ama bir türlü 1. lige çıkmak nasip olmadı..Ta ki Osman Seçilmiş başkan olana kadar...Osman abi futboldan hiç anlammasına rağmen takımın altyapısını hazırladı...Takımla yattı takımla kalktı..Mecnur başkan da o yıllarda İstanbul temsilcisi olarak yönetime girmişti...Sonraki yıllar hep mücadeleyle geçti..Sonra Mecnur Odyakmaz başkan oldu;Bülent UYGUN'da Sportif Direktör ve Menejerliğe getirildi...Hepimiz 7 yıl önceki dönemi ve olanları biliyoruz...İsmail KARTAL döneminde şampiyon olduk...Sonra süper ligde mücadelemiz başladı..Lorant ve SLOVAK HOCA DÖNEMLERİNİ YAŞADIK...CAROL pecze döneminde takım küme düşme hatındayken Bülent Hoca t. direktör oldu...Takım o yıl küme düşme hatında hattındayken bir snds büyük bir çıkış yaşayarak ligi 8. bitirdi.Sonraki yıl 4.,geçen yılda 2. olduk ve kupada yarı final oynadık...Gelelim bu yıla B.uygun takımdaki bazı oyuncuları göndererek yeni oyuncularla lige girdi..Malesef şyaşanan bir takım olumsuzlukla,şanssız sakatlıklar,bazı oyuncularla anlaşılmasına rağmen sonradan vazgeçmeleri,yeni sistemin tam oturmaması v.b sebeblerle arka arkaya malğubiyetler alındı..Ligde oynanan maçlarda 1 beraberlik 4 mağlubiyet alındı...........ŞİMDİ ELİMİZİ VİCDANIMIZA GÖTÜRÜP DÜŞÜNELİM.....B.UYGUN giderse yerine kimi getireceğiz....Yeni hoca gelince elinde sihirli bir değnekle mi gelecek...Bu takımı kim bu hale getirdiyse bu durumdan kurtarmak da ona düşer.....Unutmayalım ki dere geçerken at değiştirilmez...Değiştirisen sonuçlarına da katlanırsın...Sivassporun son 2 maçını da izledim...Denizli maçını tv den Bursa maçını da statta izledim...İnanın takımda büyük gelişmeler var...Denizli maçında girilen 7-8 tane net pozisyon ve verilmeyen %100 bir penaltı...Bursa maçında stattan izledim ...Takım yine kötü oynamadı..İlk yarı Bursa 2 pozisyona girdi birini attı;biz ise 4-5 tane net pozisyona girmemize rağmen hiç gol atamadık...Adeta tek kale maç oldu,olmuyanca olmuyor..2. yarı son 15 dak. ya kadar yine pozisyonlara girdik ama atamadık...Atamayana atarlar misali Hayrettin'in 2 tane kademe hatasıyla 2 gol yedik..Maç 2-1 iken bana göre Ersan ceza sahası içinde çekildi bu bir penaltıydı ama hakem devam dedi...Sonra dönen top gol oldu maç 3-1 bitti...Maç sonunda Ersan'ı protesto ettik çok ayıp ettik...Ersan sakat sakat oynamasına rağmen 2. yarı iyi bir maç çıkardı..İndirdiği kaç top olduğunu sayamadım...O altı pasta indirdiğ toplara iy vurabilseydi oyuncularımız maçı galip bile bitirebilirdik..Ersan'ın bir topu da direkten döndü...Hepimiz çok doluyuz biliyorum...Ama unutmayalımki gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkan taraftardır...Unutmayalım ki düşenin dostu olmazmış;düşen takımların ;Erzurum,Erzincan,Yozgat,Balık esir,Kırıkkale,Malatya,Giresun ,Adana takımları,İzmir takımları şimdi neredeler;ne yapıyorlar biliyormusun?Bu takımların bir çoğu 3. ligde oynuyor,bazıları amatöre düştü;bazıları 2. ligde ;bazı takımlar parasızlıktan yönetimi alacak adam bulamıyor,bir çoğu kulüp anahtarını val,ye teslim etti;bir çoğunu kayyum yönetiyor....SİVASSPOR İŞTE BU DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSA İSTİKRARDAN YANA OLMALI.....DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEMELİ,HOCASINA OYUNCUSUNA YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMALI....DÜNYADA SON 30 YILDA BAŞARILI OLAN TAKIMLARIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK ROL SÜREKLİ BİR YÖNETİM VE SÜREKLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAN HOCA VE EKİBİDİR...
evet abi çok haklısın başkanımızla da hocamızla da daha en az on yıl çalışmamaız lazım...
başarı aslında istikrar demektir...
istikrar...
istikrar...
istikrar...
Ayrıca hadi bülent hocaya istifa diyenler oldu, hatta ben de bir kez yazmıştım ama herkes haddini bilsin Mecnun Başkana tek kelime etmesin...
beş bin tane sivaslı vekil bir tarafa bir tane mecnun başkan bir tarafa...
mecnun başkanın kıymetini bilelim..
sahipsiz sivasın sahibi, terkedilmiş sivasın herşeyi....
seviyorum seni mecnun başkanım...
58_babacan_58 21.09.2009, 10:54 BU TAKIMI EN ÇOK TANIYAN BÜLENT HOCA VE MECNUN BAŞKANDIR İSTİFA ÇARE DEĞİL BANA GÖRE SORUN FUTBOLCULARDA DEFANS VE FORVET HATTINDA BÜYÜK SORUN VAR.
evet abi çok haklısın başkanımızla da hocamızla da daha en az on yıl çalışmamaız lazım...
başarı aslında istikrar demektir...
istikrar...
istikrar...
istikrar...
Ayrıca hadi bülent hocaya istifa diyenler oldu, hatta ben de bir kez yazmıştım ama herkes haddini bilsin Mecnun Başkana tek kelime etmesin...
beş bin tane sivaslı vekil bir tarafa bir tane mecnun başkan bir tarafa...
mecnun başkanın kıymetini bilelim..
sahipsiz sivasın sahibi, terkedilmiş sivasın herşeyi....
seviyorum seni mecnun başkanım...
öyle bir şehir düşünün ki seçimlerde 6 milletvekili yollayacaksın bunlardan bazıları iktidarda ki partinin vekili olacak kendini sivasla ve sivasporla ilgili gecelerde boy göstereceksin sivaslıyım diye böbürlenip hava atacaksın iş maddiyata geldigi zaman foss çıkacak başka şehrin vekili olsun işadamı olsun sanayicisi olsun memleketi için o şehrin kalkınması için çalışıyorlar bizim sivaslıyım diye geçinen insanlar ne ne yapıyor koskacaman bir hiç bu insanlar sözde sivaslıyım diyor sizin gibi iki yüzlü sivaslılara ihtiyacımız yok adam gibi adam sivaslılara ihtiyacımız var sivasın kaderi bu mu
yener_sahin 21.09.2009, 11:04 gardaş adam bu kadar hakaretamiz sözleri hakedecek bişey yazmamış,çünkü bende altına imzamı attım.yok eğer şahsi bi derdin varsa bunu kendisiyle hallet böyle pc başında rezil etmeye çalışmak,küçük düşürmeye çalışmak hiç hoş değil.tamam senin fikrine uygun düşmeyebilir ama bu senin doğru düşündüğün anlamına gelmez,kimse senin gibi düşünmek zorunda değil ve bu yüzdende kimseye hakaret edemezsin.bizim,hepimizin ortak amacı SİVASımızı, içinde bulunduğu bu durumdan nasıl kurtarırız,bu durumdan nasıl çıkarız.tek derdimiz bu.herkes senin gibi düşünecekse burda yorum yapmanın anlamı ne.yani şunu söylemeye çalışıyorum arkadaşım;hepimiz aynı şeyi istiyoruz,hepimiz SİVASlıyız ve kimseyi SİVAStan daha çok sevmemiz mümkün değil en azından ben böyle düşnüyorum.hele hele bide SİVAShalkına hakaret eden,SİVASSPOR taraftarını tv önünde yerden yere vuran birisi daha azıyla kuş tutsa benim için çöp kadar değeri yok.bülent uygun bu takımdan büyük değil ama maalesef bu takım bülent efendinin babasının çiftliği olmuş ve sizde yorumlarınızla buna sadece çanak tutuyosunuz,bülent efendinin yerini sağlamlaştırıyosunuz.hep beraber bakalım daha ne kadar rezil olacağız
Valla o adama hakaret etmedim ben.sanırım yanlış anladın yazdıklarımı.Klavyeden atar yapan birisi değilim,ama burdan kimin konusunun altına mesaj yazdıklarını bilsinler.Burdan trabzonlulunun birisi gelse bu mesajı yayınlasa altına imzanı mı atacaksın.Bu şahsiyetle msn dahil uzun uzun konuşmalarımız oldu.Sizler belki bilmezsiniz merkez tayfa grubu onu iyi tanır iyi bilir.Zamanında sıktığı palavralar ayyuku aştı.Bu siteden mehmet yıldızı falan tehtit etmişti:) derdimizi biz reeldende hallederiz.Ama burdakiler bilip bilmeden kime destek çıktıklarını görsünler diye yazdım ben.
Benim yazımda ben kimseye benim gibi düşüneceksiniz demedim.Bu yüzden kimseye hakaret de etmedim.İstersen bir daha oku.Kimseyi sivasdan çok sevmiyoruz ama sivas taraftarını bülent hoca yerden yere vuramaz.Yerden yere vurduğu kişiler seyircilerdir.Ve söylediklerinden fazlasını hakeden insalar var.Shaktara yenildikden sonra bu biletimin parasını kim verecek diye bülent hocaya başkanımıza ağıza alınmayacak kadar küfür edenler var.Gırtlak patlatıp bağıran adamlara kombinesini sallayarak siz bedavaya giriyorsunuz ben istersem bu kombine ile küfretme hakkına sahibim gibi mantıkla hareket edenler var.Valla daha fazla yazmıyorum sanırım anlamışsındır.
Son paragrafın için yazacak çok şeyim varda susuyorum.Biz geçen senede onu biliyorduk susuyorduk.Ama burdakiler onu geçen sene biliyorlarsa neden yazmadılar.Şimdi neden topa tutuyorlar hocayı.GEçen sene başarı vardı yiyorsa helal olsun mu diyorlardı??
eline kombine alıp futbolculara teknik kadroya küfür edecek kadar seviyesini düşüren aldıgı biletle kombineyle her türlü rezilligi yapmayı kendilerine uygun gören insanlar kombine ve bilet aldıysanız maç seyretmek için aldınız kimseye küfür etme hakkınız yok belkide o topçular sizin oglunuz belkide torunuz yaşındalar evde dışarda kimseye diyemediklerini teknik kadroya söverek deşarj gitme yoluna giden insanlar artık sizin gibiler yüzünden maça gelmek isteyen ler bile lanet olsun maça falan gitmiyorum diyor
delikanli_58 21.09.2009, 12:55 ben sivas merkezdenim ve bence bu konuyu açanlar beleşcilerden başka biri değildir eminim çözüm bulun istifa etmeyin bence en büyük sorun defans ve açık konuşuyum hayrettin ve yasin özellikle hayrettin ne kadar sivaslı olursa olsun nekdar takımın kaptanı olursa olsun bence sol kanatta berbat ve yediğimiz gollerin çoğu sol kanattan gelen ataklar bence hayrettini kesmeli ve onun yerine yeni transfer ferhatı oynatmalı ferhat hem genç hem tecrübeli hayrettinden bence çünkü ümit milli oyunca tabi kaptan mehmetin yokluğundan hayrettine mecburuz diyoruz ama bence hayrettine hiç bir mecburiyetimiz yok sivasın bu sene burdaki maçlarına gittim ve tv den takip ettim size tek birşey söylüyebilirim hayretinin kaptanlıkla alakası yok bence kaptan dediğin takımı ateşler ama hayrettin de bu özellik yok ve en çok biz bu yüzden kaybediyoruz gol yiyoruz hayretin takımı ateşliyeceği yerde oyunu bırakan ilk oyunculardan biri ve eminim bu takıma mehmet tekrar döndüğünde ve hayrettini kestiğinde daha iyi olacak ve mehmetin yokluğunda takımı ateşliyecek bir oyuncuyu kaptan yapması lazım buna da en yakın oyuncu bence cihan yılmaz sahanın her yerinde musa ile birlikte ama cihan bence en güçlü aday bence arkadaşlar siz bu istifa işini bırakın sadece çözüm bulun yeter
karahisarli 21.09.2009, 12:59 Valla o adama hakaret etmedim ben.sanırım yanlış anladın yazdıklarımı.Klavyeden atar yapan birisi değilim,ama burdan kimin konusunun altına mesaj yazdıklarını bilsinler.Burdan trabzonlulunun birisi gelse bu mesajı yayınlasa altına imzanı mı atacaksın.Bu şahsiyetle msn dahil uzun uzun konuşmalarımız oldu.Sizler belki bilmezsiniz merkez tayfa grubu onu iyi tanır iyi bilir.Zamanında sıktığı palavralar ayyuku aştı.Bu siteden mehmet yıldızı falan tehtit etmişti:) derdimizi biz reeldende hallederiz.Ama burdakiler bilip bilmeden kime destek çıktıklarını görsünler diye yazdım ben.
Benim yazımda ben kimseye benim gibi düşüneceksiniz demedim.Bu yüzden kimseye hakaret de etmedim.İstersen bir daha oku.Kimseyi sivasdan çok sevmiyoruz ama sivas taraftarını bülent hoca yerden yere vuramaz.Yerden yere vurduğu kişiler seyircilerdir.Ve söylediklerinden fazlasını hakeden insalar var.Shaktara yenildikden sonra bu biletimin parasını kim verecek diye bülent hocaya başkanımıza ağıza alınmayacak kadar küfür edenler var.Gırtlak patlatıp bağıran adamlara kombinesini sallayarak siz bedavaya giriyorsunuz ben istersem bu kombine ile küfretme hakkına sahibim gibi mantıkla hareket edenler var.Valla daha fazla yazmıyorum sanırım anlamışsındır.
Son paragrafın için yazacak çok şeyim varda susuyorum.Biz geçen senede onu biliyorduk susuyorduk.Ama burdakiler onu geçen sene biliyorlarsa neden yazmadılar.Şimdi neden topa tutuyorlar hocayı.GEçen sene başarı vardı yiyorsa helal olsun mu diyorlardı??
tesekkür ederim kardes bu bilgileri verdigin icin ama bu bilgileri ayri bir konu acsanda herkes ögrense olmazmi kinin ne oldugunu
ne istifası ya bu bülent uygun size 2. yapmadımı şampiyonlar ligine göndermedimi o zaman sevinmesinni biliyorsunuz ama bence istifa etmemeli.devam.
bucansanafeda 21.09.2009, 13:05 bence hemen istifa etmemeli 2,3 hafta daha takımda kalmalı bülent uygun biraz izin verin adama son 2,3 senedir başarısını görüyorsunuz hangi anadolu külübü ligi çıktı çıkalı böyle bir başarı yapmıştır bakın ankaragücü 100.yılına girdi rahat 90yıldır (tahminen) birinci lig te hiç bir başarısı yok
ben sivas merkezdenim ve bence bu konuyu açanlar beleşcilerden başka biri değildir eminim çözüm bulun istifa etmeyin bence en büyük sorun defans ve açık konuşuyum hayrettin ve yasin özellikle hayrettin ne kadar sivaslı olursa olsun nekdar takımın kaptanı olursa olsun bence sol kanatta berbat ve yediğimiz gollerin çoğu sol kanattan gelen ataklar bence hayrettini kesmeli ve onun yerine yeni transfer ferhatı oynatmalı ferhat hem genç hem tecrübeli hayrettinden bence çünkü ümit milli oyunca tabi kaptan mehmetin yokluğundan hayrettine mecburuz diyoruz ama bence hayrettine hiç bir mecburiyetimiz yok sivasın bu sene burdaki maçlarına gittim ve tv den takip ettim size tek birşey söylüyebilirim hayretinin kaptanlıkla alakası yok bence kaptan dediğin takımı ateşler ama hayrettin de bu özellik yok ve en çok biz bu yüzden kaybediyoruz gol yiyoruz hayretin takımı ateşliyeceği yerde oyunu bırakan ilk oyunculardan biri ve eminim bu takıma mehmet tekrar döndüğünde ve hayrettini kestiğinde daha iyi olacak ve mehmetin yokluğunda takımı ateşliyecek bir oyuncuyu kaptan yapması lazım buna da en yakın oyuncu bence cihan yılmaz sahanın her yerinde musa ile birlikte ama cihan bence en güçlü aday bence arkadaşlar siz bu istifa işini bırakın sadece çözüm bulun yeter
Kardeş kısa vadede tek çözüm ankarasporun düşürülmesinin netleşmesini mütakip en az 4 futbolcusunu(neca favorim)kapıp ara transfere kadar takım kadrosunu güçlendirmek..şu an istifa falan bizi kurtarmaz aksine bu sefer %100 düşeriz..Bülent hocanın yerine gelecek biri zaten ancak para için bunu kabullenir ve bir faydasıda olmaz.ama sezon sonu durumumuz ne olursa olsun;Bülent Uygun la taraftar arasına şüpheler dargınlıklar girmiştir ve bunun tamiri artık çok zor,yollar ayrılmalıdır..
Eskisivasli 21.09.2009, 13:15 :mad:Bundan sonra kim gelirse gelsin düzelecek bişiy kalmadı bence yılı Bülent bey tamamlamalı ve başarılı veya başarısız olsa bile gitmeliii
Bu kadar yanlışı yapılırmı..?
siz sivassporu sevme bir yana dursun sadece milliyetcilikten baska birsey yapmiyosun bulent uygun da senin gibi mehter marsiyla maci acip mehter marsiyla b itiriyodu maci ne oldu? vah vah
sivaslıkamber 21.09.2009, 13:43 BU SAATTEN SONRA İSTAFA OLMAZ AMA GERKİRSE SİVASSPOR İÇİN HAYIRLI OLACAKSA İSTİFA ETMELİ
istifanın yada gorev degısıklıgıne gıdılmesının zamanı degıl suan. bende bulentın cok ıyı hoca oldugunu dusunmuyorum ama 2 yıldır bıze yasattıgı buyuk mutlulukla devre arasına kadar kredısı oldugunu dusunuyorum. zaten gelecek hocanın takıma uyumu ve ıstedıgı tarz oyuncuların takımda olmaması dolayısıyla bu saatten sonra ne yapılırsa yapılsın takım duzelmez. ayrıca stoperler hariç takımda pek sorun yok ve giden 6 oyuncununda sadece 2 tanesı banko 11 oynuyordu. yanı takımımız yıne ılk 5 ı zorlayacak gucte. tabı ya yasın duzelırse yada adam gıbı bı stoper alınırsa.
KaRiZmA YiĞiDo 21.09.2009, 15:04 BÜLENT UYGUN' u Gönderin Yerine kaliteli Hoca Çok Ben sayayım size Bülent KORKMAZ.Ersun YANAL.Rasim KARA.Ünal KARAMAN. veya yabancı bir hoca Bülentin işi bitti daha bu takım düzelmez onunla yol yakınken Fikret ÜNSAL ve Bülent UYGUN hemen gitmeli ancak öyle kalabiliriz ligde :confused:
DOGU_BEY 21.09.2009, 15:10 her zaman istikrar ve uzun vadeli çalışmadan yanayım hem yönetimimiz hem teknik direktörümüz uzun yıllardır ekip halinde iyi iş yaptılar güzel bir sistem oturtup sivassporumuzu bugünlere getirdiler şu saatten sonra yapılacak bir teknik direktör değişikliği bence takıma hiçbir fayda getirmez gelecek olanlar belli erdoğan arıca gibi giray bulak gibi güvenç kurtar gibi 1 sezonda zırt pırt 2-3 takım çalıştıran adamlar ayrıca yabancı hoca geldi diyelim ki bu takıma daha da zarar verir takımı tanıyıp şablonu oturtana kadar lig de biter biz de gideriz
bence burada 4 büyük faktör başarısızlıkta en büyük etken bunlar sırasıyla:
1-FUTBOLCULAR
2-BÜLENT UYGUN
3-YAPILAN YANLIŞ TRANSFERLER-TAKIMIN BOZULMASI
4-ŞANSSIZLIKLAR-SAKATLIKLAR
şimdi bunları açıklayayım:
1-neden futbolcular? :geçen sezon ve ondan önceki sezonda bizim elimizde yıldız oyuncu yoktu hepsi şimdikiler gibiydi ama onlarda ne vardı? ruh vardı hırs vardı mücadele vardı kardeşim! bugünkülere bakıyoruz hikaye! ersen martinin ahı gitmiş vahı kalmış, yasin desen defanstan, kademeye girmeden bi haber! erman kılıç 2 depar atıyor soluğu kesiliyor! mbembda denilen adam ve agbetu denilen adam hiç ortada yok! sedat bu sene cıvıtmış saha içinde o kadar laubali ve sinirli ki yanındaki adamın moralini de bozuyor! göklere çıkarılan hayrettin sol beki mahvetti bu sene, inanılmaz bir form düşüklüğü var! musa aydın yine aynı çok formsuz, övdüğümüz bel bağladığımız cihanın oyununu dikkatle takip edin aldığı topların %80 ini geri oynuyor!....saymakla bitmez daha neler var!
2-neden bülent hoca? : bülent hoca göreve başladığı ilk gündeki duruşunu, çizgisini kaybetti. sürekli ve çoğu zaman gereksiz konuşmalar yaparak takıma olmadık zamanlarda olmadık zararlar verdi! diğer takımların çoğunu bize karşı anti-patik yaptı! olmadık zamanlarda oturmuş sistemi bozup yeni şablon denemeye kalkıştı(örnek:5-0 lık anderleceht maçı) olmadık isimlerde ısrar ediyor(ersende daha ne ısrar ediyorsun hocam onun yerine paf takımdan al bir genç adam koy ondan daha iyi adam kendini gösterir belki de as oyuncu olur!) takımda revizyon yapayım derken ilk geldiğinde kurduğu sistemi temelden çökertti! çizgisini kaybetmeyip göreve başladığı ilk günlerdeki bülent hoca olsaydı bu kadroyu bile yine adam ederdi!
3-neden yanlış transferler? : bilicanın gönderilip defans bloğunun çökmesi yerine aynı kalite ve düzeyde birinin alınamaması, bülent hocanın göklere çıkardığı erman kılıç nerede? yerine verdiğmiz tum ve sylla! giden bu 2 taş gibi adama yanarım!
yabancı transferlerinde yaşanan hüsran! zita hariç alınan diğerleri beş para etmez!(Allahtan zitayı aldık!)
oyuncularla kesin anlaşılmadan isimlerin verilmesi ve sonunda bu oyuncuların elden kaçması!(omotoyossi, namouchi ,moreno, onyewu...)...
4-neden şanssızlıklar-sakatlıkar? : başarısızlıkta az da olsa bunların da payı var: mehmet yıldız sivassporun sisteminde çok önemli bir adam yine aynı şekilde form tutmuş bir sezer ve abdurahman da çok önemli zira bunlar geçen yılki kadrounun bel kemikleriydi!
ÇÖZÜM:
1-hoca kalmalı, bu saaten sonra dediğim gibi kim gelirse gelsin takıma zarar verir, belki kısa vadede 1-2 galibiyetle başlar ama uzun vadede hiçbir fayda vermez(ha oldu ki bülent hoca gitti diyelim bence yerine gelecek tek isim İSMAİL KARTAL hoca olmalı)
2-bazı oyunculara para cezası verilmeli hatta kadro dışı bırakılmalılar(ersen martin,yasin, sedat,petkoviç,hayrettin,kadir ,cihan) sedat laubali ve aşırı sinirli oynuyor yasinin takım umrunda değil nerede bilicadaki hırs ve görev anlayışı nerede yasin! ersen martinin yerine kale önüne çam ağacı koy daha iyi adam 2 metre boyla 1 düzgün kafa topu alamıyor! kadirin kart problemi aşikar hayrettin bu yıl tınlamıyor takımı!....
3-gerekirse bu adamların yerine paf takımdan genç kardeşlerimiz alınmalı ve onlara şans verilmeli!
4-son olarak devre arası ara transer döneminde kesinlikle 2 sağlam yabancı trasnferi yapılmalı!
saygılarımı sunarım...
karahisarli 21.09.2009, 16:11 BÜLENT UYGUN' u Gönderin Yerine kaliteli Hoca Çok Ben sayayım size Bülent KORKMAZ.Ersun YANAL.Rasim KARA.Ünal KARAMAN. veya yabancı bir hoca Bülentin işi bitti daha bu takım düzelmez onunla yol yakınken Fikret ÜNSAL ve Bülent UYGUN hemen gitmeli ancak öyle kalabiliriz ligde :confused:
sen kimsin yahu fiutboldan anliyormusun saydigin hocalarin hepsi calistirdigi talimi düsmeye oynadi anlamiyorsan buralari megul etmeyekesin
her zaman istikrar ve uzun vadeli çalışmadan yanayım hem yönetimimiz hem teknik direktörümüz uzun yıllardır ekip halinde iyi iş yaptılar güzel bir sistem oturtup sivassporumuzu bugünlere getirdiler şu saatten sonra yapılacak bir teknik direktör değişikliği bence takıma hiçbir fayda getirmez gelecek olanlar belli erdoğan arıca gibi giray bulak gibi güvenç kurtar gibi 1 sezonda zırt pırt 2-3 takım çalıştıran adamlar ayrıca yabancı hoca geldi diyelim ki bu takıma daha da zarar verir takımı tanıyıp şablonu oturtana kadar lig de biter biz de gideriz
1-FUTBOLCULAR
2-BÜLENT UYGUN
1-neden futbolcular? :geçen sezon ve ondan önceki sezonda bizim elimizde yıldız oyuncu yoktu hepsi şimdikiler gibiydi ama onlarda ne vardı? ruh vardı hırs vardı mücadele vardı kardeşim! bugünkülere bakıyoruz hikaye! ersen martinin ahı gitmiş vahı kalmış, yasin desen defanstan, kademeye girmeden bi haber! erman kılıç 2 depar atıyor soluğu kesiliyor! mbembda denilen adam ve agbetu denilen adam hiç ortada yok! sedat bu sene cıvıtmış saha içinde o kadar laubali ve sinirli ki yanındaki adamın moralini de bozuyor! göklere çıkarılan hayrettin sol beki mahvetti bu sene, inanılmaz bir form düşüklüğü var! musa aydın yine aynı çok formsuz, övdüğümüz bel bağladığımız cihanın oyununu dikkatle takip edin aldığı topların %80 ini geri oynuyor!....saymakla bitmez daha neler var!
2-neden bülent hoca? : bülent hoca göreve başladığı ilk gündeki duruşunu, çizgisini kaybetti. sürekli ve çoğu zaman gereksiz konuşmalar yaparak takıma olmadık zamanlarda olmadık zararlar verdi! diğer takımların çoğunu bize karşı anti-patik yaptı! olmadık zamanlarda oturmuş sistemi bozup yeni şablon denemeye kalkıştı(örnek:5-0 lık anderleceht maçı) olmadık isimlerde ısrar ediyor(ersende daha ne ısrar ediyorsun hocam onun yerine paf takımdan al bir genç adam koy ondan daha iyi adam kendini gösterir belki de as oyuncu olur!) takımda revizyon yapayım derken ilk geldiğinde kurduğu sistemi temelden çökertti! çizgisini kaybetmeyip göreve başladığı ilk günlerdeki bülent hoca olsaydı bu kadroyu bile yine adam ederdi!
3-neden yanlış transferler? : bilicanın gönderilip defans bloğunun çökmesi yerine aynı kalite ve düzeyde birinin alınamaması, bülent hocanın göklere çıkardığı erman kılıç nerede? yerine verdiğmiz tum ve sylla! giden bu 2 taş gibi adama yanarım!
yabancı transferlerinde yaşanan hüsran! zita hariç alınan diğerleri beş para etmez!(Allahtan zitayı aldık!)
oyuncularla kesin anlaşılmadan isimlerin verilmesi ve sonunda bu oyuncuların elden kaçması!(omotoyossi, namouchi ,moreno, onyewu...)...
4-neden şanssızlıklar-sakatlıkar? : başarısızlıkta az da olsa bunların da payı var: mehmet yıldız sivassporun sisteminde çok önemli bir adam yine aynı şekilde form tutmuş bir sezer ve abdurahman da çok önemli zira bunlar geçen yılki kadrounun bel kemikleriydi!
ÇÖZÜM:
1-hoca kalmalı, bu saaten sonra dediğim gibi kim gelirse gelsin takıma zarar verir, belki kısa vadede 1-2 galibiyetle başlar ama uzun vadede hiçbir fayda vermez(ha oldu ki bülent hoca gitti diyelim bence yerine gelecek tek isim İSMAİL KARTAL hoca olmalı)
2-bazı oyunculara para cezası verilmeli hatta kadro dışı bırakılmalılar(ersen martin,yasin, sedat,petkoviç,hayrettin,kadir ,cihan) sedat laubali ve aşırı sinirli oynuyor yasinin takım umrunda değil nerede bilicadaki hırs ve görev anlayışı nerede yasin! ersen martinin yerine kale önüne çam ağacı koy daha iyi adam 2 metre boyla 1 düzgün kafa topu alamıyor! kadirin kart problemi aşikar hayrettin bu yıl tınlamıyor takımı!....
3-gerekirse bu adamların yerine paf takımdan genç kardeşlerimiz alınmalı ve onlara şans verilmeli!
4-son olarak devre arası ara transer döneminde kesinlikle 2 sağlam yabancı trasnferi yapılmalı!
saygılarımı sunarım...
hocayı istifaya çağıranların saçmalamalarını duymak yerine sizin gibi önce teşhis koyup sonra tedavi öneren yazılar okumaktan mutlu oluyorum.... teşekkürler
hocayı istifaya çağıranların saçmalamalarını duymak yerine sizin gibi önce teşhis koyup sonra tedavi öneren yazılar okumaktan mutlu oluyorum.... teşekkürler
istifa söylemlerini diyenlerin ben kendi adıma art niyetli olduklarını düşünüyorum sitede yapılan yanlışlıkların hocanın istifasıyla çözülmeyecegini gerekli uyarılar,cezalar yapılmalı kimin suçu varsa cezalandırılmalı hocanın istifasını istemek bu günlerde artı getirmez
eyuphulagu 21.09.2009, 18:24 her zaman istikrar ve uzun vadeli çalışmadan yanayım hem yönetimimiz hem teknik direktörümüz uzun yıllardır ekip halinde iyi iş yaptılar güzel bir sistem oturtup sivassporumuzu bugünlere getirdiler şu saatten sonra yapılacak bir teknik direktör değişikliği bence takıma hiçbir fayda getirmez gelecek olanlar belli erdoğan arıca gibi giray bulak gibi güvenç kurtar gibi 1 sezonda zırt pırt 2-3 takım çalıştıran adamlar ayrıca yabancı hoca geldi diyelim ki bu takıma daha da zarar verir takımı tanıyıp şablonu oturtana kadar lig de biter biz de gideriz
1-FUTBOLCULAR
2-BÜLENT UYGUN
ÇÖZÜM:
saygılarımı sunarım...
Önemli olan olayları panik havasında değil sağduyuyla,soğukkanlılıkla takip edip ona göre gerekli çözümlerin üretilmesidir ..Arkadaşa da yazdığı bu güzel makalesi ve çözüm önerileri için teşekkür ediyorum..Yoksa bazılarının dediği gibi şu gitsin bu gitsin bu gelsin gibi laflar sadece laf salatalığı..Önemli olan bazı arkadaşların yaptığı gibi takımın krizden kurtulma çarelerinin çözüm önerileri ile birlikte ortaya konmasıdır...Bence gerçek taraftarlık da işte budur...BU tür seviyeli ;sorunları ortaya koyan ve çözüm önerileri içeren mesajlar ancak taraftarın yüreğine su seper;aksine öfke ve şiddet içeren mesajalr yangının üzerine benzin dökmek gibidir...HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.....
ismi telefuz edilen kişilerin çalıştırdıgı takımlarda ne yaptıkları herkes gördü
Örükcülü 21.09.2009, 18:28 Böyle bir konunun açılması bile abes. Hoca ile sonuna kadar devam.
Bizler istesek de istemesek de sezon sonuna en azından devre arasına kadar herhangi bir istifanın yaşanması takıma tahmin edilenden daha fazla zarar verir..Şahsen ben de yönetim olmasa da teknik ekibin derhal istifasını düşünenlerdenim ama oturup düşünüldüğü zaman işlerin bu kadar kolay yürümediği görülüyor ...Allah bizlere sabır versin,inşallah en yakın zamanda düzeliriz ...
bülent istifa eder veya etmez ancak mecnun başkan hakkında kim bişey yazarsa o kişi sivassporun düşmanıdır.ben böyle görürüm eger mecnun başkan takımı bırakırsa ne alan çıkar nede sivas bu ligde kalır.akıllı olun lütfen hoca gidebilir ancak başkan asla.bu takım buralara mecnun başkanın sayesinde geldi.başkanın tek eksigi hocaya çok fazla yetki vermesi olabilir.bidaha söylüyorum sakın başkana kimse aleyhte bişey yazmasın bu sonumuz olur.
bülent istifa eder veya etmez ancak mecnun başkan hakkında kim bişey yazarsa o kişi sivassporun düşmanıdır.ben böyle görürüm eger mecnun başkan takımı bırakırsa ne alan çıkar nede sivas bu ligde kalır.akıllı olun lütfen hoca gidebilir ancak başkan asla.bu takım buralara mecnun başkanın sayesinde geldi.başkanın tek eksigi hocaya çok fazla yetki vermesi olabilir.bidaha söylüyorum sakın başkana kimse aleyhte bişey yazmasın bu sonumuz olur.
Başkanda bir insan hataları var muhakkak.ama emin olduğum tek şey Mecnun Başkanın SİVAS sevgisidir.Onu sakın ama sakın Bülent Uygunla aynı katagoriye koymayalım arkadaşlar.100 bülent gelir geçer ama 1 Mecnun başkan bir daha gelmez..
bu millet yeri gelir başkanada söver başkan istifa diye bagırır sonra da 2 kuruşluk bilet almak için yapmadıkları numara yapmadıkları yalakalık kalmaz
İbrahim58070 21.09.2009, 20:27 Merhabalar...
Bu benim foruma ilk mesajım.Öncelikle Sivasspor.com, Sivasspor.org.tr, ******************, **************... ne kadar sitemiz varsa merhaba herkese merhaba taraftara....
Ben Bülent UYGUN hocamı, abimi eleştirenlere bir eleştiride benden.Öncelikle Sivasspor lige çıktıktan sonra Werner Lorant teknik direktör oldu.İlk yarının sonlarına kadar ligi 3. sırada tamamladı ve ligi 8. bitirdi.Lorant hocamızın felfefesi Defansif Kontra-Atak futboldu.Kadro lige yeni çıktığımız için çok kısıtlı idi.Buna rağmen 8. olduk.Bence iş hocada değil, feslsefede.(Hocalarıma saygısızlık olarak söylemedim.) Daha sonra C.Peczo geldi.Ofansif bir futbol oynattı.(diğer lig takımları gibi) Sonucuda düşme hattına indik.Bu arada ligin 13. haftası olduğundan teknik direktör arayacak bir imkan yoktu.MEnajer UYGUN idareten geldi.Beşiktaş karşılaşmasında 0-1 galibiyetiyle koltuğunu sabitledi.UYGUN'un bu galibiyetteki en büyük payı Loranttı.Çünkü ondan defansif Kontra-Atak futbolunun inceliklerini öğrendi ve takımımız ligi 7. bitirdi.Sonraları kaliteli transferler ile Kontra-Atak futbolunu ileriye taşıdı.Ve son 2 sezondur şampiyonluğa oyanattı.
Bu kısa hatırlatmadan sonra B.UYGUN'un başarısızlığının en büyük sebebi ise bireysel rehavete kapılmasıdır.Sivasspor'u geçen sezon nasıl şampiyonluğa oynattıysa şampiyonluğu kaybetmedeki en büyük etkende yine kendisi oldu.Maçlara dikkat ettiyseniz ligin son 5 haftasında defansı öne aldı ve atak futbol oynadı.BEŞİKTAŞ şampiyon oldu.Malesef hocamızın kofası karıştı ve ligin 4. haftasına kadar atak futbol oynatı ve sonuç koca bir hiç oldu.Denizli maçı ile Sivas tekrar asıl kimiğine kazandı ama bu seferde hocamız yaptığı yanlış tranflerler ile sistemi oturtamadı.Niyemi? Çünkü alınan futbolcular Ofansif özellikleri daha fazla.Buda sonuçlara yansıdı.Artık Sivasspor çıkışa geçecektir ama ligi ilk 8'te tamamlayabilir.Gelecek sezon hocamız takımda kalırsa tekrar eski günlerdeki Sivas'ı yaşatacak.
Söylediklerimden Sonra UYGUN'un İstifa Etmesini Düşünüyor musunuz?
Bülent UYGUN istifa etti diyelim.Yerine kim gelecek.Ligdeki teknik direktörler devir-daim motoru gibi takım değiştiriyor.Yabancı gelse bile Defansif-Kontra-Atak yaptıran çok nadir ki olsa bile kişiden kişiye felsefe değişir.Sivas küme düşer.
Bu yazdıklarım %99,09 doğrudur.Uzunca araştırmam sonucunda bu kanıya vardım.
Şimdi UYGUN istifa etmeli mi etmemeli mi?Cevap Taraftarın
OoSivassporoO 21.09.2009, 20:41 ewt ksenlikle istifa etmeli yeni teknik adam getirilmelidir buda Şart !!!!
hadi bülent hoca istifa etti yerine gelecek teknik adam gelen gideni aratır misali o zaman da yeni hocaya istifa deyip başka bi hoca mı gelecek Allahdan sizin gibi dar görüşlüler yöneticilik yapmıyor sivassporda her maç kaybedeni kovup yerine başka bir teknik adam getirtirsiniz
mucahitbaba58 21.09.2009, 21:16 BEN SUNU BILIRIM
BULENT UYGUN DELIKANLI BIRISI VE ADAM GIBI ADAM KISILIK OLARAK
EGER SU SEKILDE BIRAKIRSA DELIKANLI DEGILDIR ONA YAKISAN ZOR ANDA TAKIMI BIRAKMAMASI O HIRSLIIR VE BUNUN USTESINDEN GELECEKTIR
KIMKI SIMDI SU KRITIK ZAMANDA ISTIFA ISTIYORSA SIVASIN DUSMANIDIR BILINE SAKIN AMA SAKIN AKLINDAN BILE GECIRMESIN ISTIFAYI SAYGILARIMLA
ne istifasi kardeysim istifa etse bülent uygundan iyisimi gelecek bülent ne yapsin,takimdaki oyuncularin ruhlarari kaybolmussa,sanki barcelonadan gelecek yeni gelecek hoca,bülent uygundan daha kalitesiz hocalar gelir,baska takimlardan kovulanlar yani,brakin böyle konulari bu konular sivasa ve sivasspora zarar verir,bu konuyu acan arkadasda kapatsin lütfen. barcelona hocasini getittirecekse,bülent hocanin istifa etmesini bekler,
by_hunter 21.09.2009, 21:43 kardeşim ilk önce saygılı olmayı bil mecnun dedigin kişi senlerdir bu takıma sahip çıkan başkan bulamadıgımız zamanlarda sivasspor un elinden tutan kişidir bülent dediğin kişi türkiye liğinde gol kralı olmuş tarflı tarafsız herkesin taktirini kazanmış türkiyenin son zamanlarda yetiştirdiği en iyi teknik adamlardan birisi
Mecnun Odayakmaz Başkanımız
Bülent Uygun Teknik direktörümüzdür
öyle istifa beklemek kolay mecnun başkanın yerine kimi bulacaksınız bülen hocanın yerınede 6 ayda bir yeni bir tekniktirektör iyi valla oyle cıkıp yazı yazmak kolay çözüm önerisi sunun kolaysa yazacak çok şey var ama anlıyacak fazla kimse olmadıgı için yazmıyorum...
sanki bi yerden dügmeye basılmış gibi bülent uygun istifa diyenler acaba merak ediyorum bülent hocanın yerine kimi getirttirmeyi düşünüyorlar klavye başında ahkam kesmekle ne güzel taraftar oluyorsunuz klavyede ahkam keseceginize bir de stada girinde orda ahkam kesin takımı destekleyin tezehurat yapın kulube katkınız olsun
fatihada58 21.09.2009, 22:32 takima en cok zarar verenler hemen istifa bekleyenler insallah cogunluk yönetim ve teknik heyetin arkasindadir ALLAH FIRSATCILARIN ELINE DÜSÜRMESIN ONLARA FIRSAT VERMESIN ve lütfen bu konuyu hemen kaldrin
Allah sizlere fırsat vermesin bak verdi Sivasın a.... b....... daha ne yapacaksınız stadımı satacaksınız? İstasyon caddesini fener caddesi, Sivasspor tesislerini fenerium mu yapacaksınız? Bi gidin ya Sivasspor Sivaslılarındır ve Sivaslılar Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor...
fatihada58 21.09.2009, 22:35 sanki bi yerden dügmeye basılmış gibi bülent uygun istifa diyenler acaba merak ediyorum bülent hocanın yerine kimi getirttirmeyi düşünüyorlar klavye başında ahkam kesmekle ne güzel taraftar oluyorsunuz klavyede ahkam keseceginize bir de stada girinde orda ahkam kesin takımı destekleyin tezehurat yapın kulube katkınız olsun
Şuanda yapılacak en güzel tezahürat oyunculardan başlayıp yönetime kadar herkesin ruhunu güzelce bi okşamaktır katılıyorum bu konuda stada gidip içinizi dökün Sivaslılar... Maçı izlemeyin 90 dakika protesto edin herkesi... Hatta taraftarı bile protesto edin köşede bacada duranları onlarında parmağı var bu işte... Taraftarın özgür olduğunu unutup yalakalığa soyunmanın takıma ne zararlar verdiğini anlamadıkları için...
fatihada58 21.09.2009, 22:41 sen kimsin yahu fiutboldan anliyormusun saydigin hocalarin hepsi calistirdigi talimi düsmeye oynadi anlamiyorsan buralari megul etmeyekesin
Niye bülent uygun şampiyon mu yaptı takımı? Ona bakarsan Türkiyede çalışılacak 2-3 tane teknik direktör var senin dediğine göre... Onlarda zaten istanbulda... Tencere dibin kara seninki benden kara... Yahu tapınmayın bir insana.. O da etten kemikten...
Champion58 21.09.2009, 23:34 Sırf hoca klüpte tanındık diye durması var. Teknik taktik yok. En kötü ihtimal sene sonu gitmeli ona göre güçlü saglam kadro ve teknik adam alınmalı. NOT: RIZA ÇALIMBAYIN GELMESİNİ ÇOK İSTERİM. AMA ZOR GİBİ.. ES ES BIRAKMAZ. RIZA BİZİM HEMŞERİMİZDİR. ONUN HARİCİNDEKİ SÜPER LİGTEKİ HEP AYNI BİLİNDİK TEKNİK ADAMLARI İSTEMEM.
arkadaşlar bu kadar sabırsız olmayalım gerçek taraftar kötü günde takımının yanında olur her takımın belli zamanlarda form düşüklüğü kötü gidişi olabilir milyon dolar harcayan beşiktaşın durumu ortada ki bizim o kadar para harcayacak gücümüz yok bu takıma bu başarıları yaşatan yönetime teknik kadroya güvenmeli bu kötü günde destek olmalıyız ben inanıyorumki sivasspor kısa sürede toparlanacaktır kesinlikle çözüm istifalar değildir istikrar sürekliliktedir lütfen eleştirilerimizi seviyeli yapalım sivasspor hepimizin desteği ile toparlanacaktır takımı bu ekipten başkası toparlayamaz aklı selim düşünelim saygılar:):):):)
karahisarli 22.09.2009, 01:47 Niye bülent uygun şampiyon mu yaptı takımı? Ona bakarsan Türkiyede çalışılacak 2-3 tane teknik direktör var senin dediğine göre... Onlarda zaten istanbulda... Tencere dibin kara seninki benden kara... Yahu tapınmayın bir insana.. O da etten kemikten...
bildigin hocalari söylede bizde bilelim basarisi neymis diger mesajinda yazmissin fb midir nedir beni ilgilendirmez kardesim fenerli gs li fener deyip tutturdunuz sen gs lisin herhalde sivasspora faydasi olan gs fb yada baskasi kim olursa olsun basimin üstündedir sivasspor gecen yil rekor kirdi buda yönetim teknik heyet ve futbolcular sayesinde bunun icinde taraftar yok bize o mutlulugu yasattilar ben hicbir zaman NANKÖR olmadim olmamda o basarilari yasatanlari unutmam sen kac kez gittin sivasin macina büyük ihtimal hic laflarindan belli gercek taraftar konusur maddi yada manevi destek verir ne verdiniz. sence simdi takimin destege ihtiyaci varmi ne düsünüyorsun varsa destek ver eger yoksa senin sivasliligindan süphe ederim
karahisarli 22.09.2009, 01:53 Allah sizlere fırsat vermesin bak verdi S..... a..... bellediniz daha ne yapacaksınız stadımı satacaksınız? İstasyon caddesini fener caddesi, Sivasspor tesislerini fenerium mu yapacaksınız? Bi gidin ya Sivasspor Sivaslılarındır ve Sivaslılar Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor...
sen gecen yil sivasi takip etmemissin anlasilan biz ikinci olduk ve sa. liginde oynadik allah firsat verdi o takimi destekledik bu yil sakatliklar yada baska sebepler birseyler ters gidiyor düzelecegine inaniyorum bir kac galibiyet aldi diye takimi sampiyon yapmam bir kac maglubiyet aldi diye takimi satmam gerisini anlarsin artik
son iki sezondur sivassporlu olanlar takımın zor gununde yanında olmadıkları ıcın yıne fevrı davranıyorlar. kendınıze gelın beyler bız sankı yıllardır sampıyonluga oynuyordukta bu sezon bu oldu. bır takım her zaman cıkıs yakalayıp zırveyı zorlamaz bazende dusus yasar. onemlı olan bu dususte takıma sahıp cıkıp motıvasyonu artırmaktır. bu sıteyı emınım kı futbolcularda bulent hocada mecnun baskanda goz atıyordur. kostek degıl destek olalalım. ayrıca dıyelım kı hoca degısıklıgı yaptık o zaman ne olacak. bu takımı bulent uygun kurdu yenı gelen hocanın bu oyuncuları nasıl oynatacagı ve oynatmak ıstedıgı oyunuların oyun yapısına ters ıse ne yapacaksınız. transfer donemı degıl kı transfer yapalım.
navruz58 22.09.2009, 07:07 baskanla bülent hocam kalmaldir okadar
sivaslı sami 22.09.2009, 22:27 bence sivasporun menfaati için bülent ıygun un hemen istifa etmesi şart.çünkü takıma artık zarar vermeye başladı.hoca zannediyor ki bu takımın mucidi kendisi.elindeki güzelkadro bizi zaferlere ulaştırdı.ama bülent hoca bu başarıyı sadece kendisine mal ediyor bence.o yüzden istifa etmeli.futbolcular,teknik heyet ve başkanlar geçicidir.kalıcı olan ise taraftar ve sivaspor kulübüdür.
yener_sahin 22.09.2009, 22:29 bence sivasporun menfaati için bülent ıygun un hemen istifa etmesi şart.çünkü takıma artık zarar vermeye başladı.hoca zannediyor ki bu takımın mucidi kendisi.elindeki güzelkadro bizi zaferlere ulaştırdı.ama bülent hoca bu başarıyı sadece kendisine mal ediyor bence.o yüzden istifa etmeli.futbolcular,teknik heyet ve başkanlar geçicidir.kalıcı olan ise taraftar ve sivaspor kulübüdür.
hoca takımı ne seviyeden aldı?aldığında elinde hangi futbolcular vardı?bize son iki seneyi yaşatan futbolcuları kim getirdi bana bir yazsana bunları??
balkesli yiğido 23.09.2009, 20:05 SEVGİLİ YİĞİDOLAR HER TAKIMIN ZAMAN ZAMAN BAŞINA GELEN BİR OLAYDIR BU.BUNU BU KADAR ABARTMAMAK GEREKİR.GÜN GELECEK AYAĞA KALKACAK BU TAKIM.ÇIKTIĞI YILDAN BU GÜNE KADAR SÜREKLİ TIRMANAN TAKIM VE TEKNİK KADRO BU DEĞİL MİYDİ? BENCE BU İSTİFALARI İSTEYENLER SİVASSPORUN BU LİGDEKİ BAŞARILARINI HALA GÖREMEYENLERDİR.İSTİYORLARKİ BIRAKIN BANKASYAYI KİLİMLİSPOR-TOKAT PAZAR SPOR-HOPASPOR GİBİ RAKİPLERLE OYNASIN SİVASSPOR .
SÜPERLİG GALİBA BU GİBİ KİŞİLERE LÜKS GELDİ.
ne istifası arkadaşlar böyle bişeyde ne olur bilkiyormusunuz sonumuz aynı GÖZTEPE GİBİ AMATÖR LİĞ.bu takımda istifa sesleri değil de kadro dışı olabilir.siz bunu anketini yapın kimler gönderile bilir..bence yasin ve ersen martin........................ .............
abdurrahman 23.09.2009, 20:28 yuhhh bee. adam bizim takım için iki sezondur elinden geleni yapıyor. bu sezon takım iyi değil diye hemen sattınız be. adam size hayal ile edemeyeceğiniz mutluluğu yaşattı karşılığı bu mu?? bülent uygun için gitsin diyen vefasız arkadaşlar açıp sözlükten vefanın anlamına baksınlar... böyle sahip çıkılmaz takıma
:mad:
Hükümdar 23.09.2009, 21:27 Hemşehrilerim merhabalar,
Konunun çoğu yazısını okudum ama konuyla ilgili yorumdan ziyade bir şeyi vurgulamak istiyorum.
Bu konu başlığı altında yaşlarının birbirinden farklı gördüğüm hemşehrilerim, ortak akılla bir neticeye varmaya çalışırlarken birbirlerine ettikleri hitap tarzı beni açıkçası Sivasspor'un mevcut durumdan daha fazla üzdü.
Yaşı benden büyük insanlar birbirlerine "sen kimsin, kim oluyorsun,..." gibi sokak ağzıyla hitap ediyor.
Olmaz, kimsini şunu bunu yok. Bu terbiyesizliktir. Herkes haddini bilsin, saygıyla konuşsun. Hele yaşı benden büyük hemşehrilerim bu şekilde hitap ederse birbirlerine, benden küçüklerin ne yapmalarını bekleyecekler acaba?
Sivasspor bugün güçsüzse, Sivas'a hizmet etmeyen zengin Sivaslılar ile hizmet edemeyen fakir Sivaslılar nedeni iledir. Bir de ayrılık doğuran birliktelikler, dernekler var ki, bunlara değinmek dahi istemiyorum.
O yüzden belki destek vermenin en zayıf ve faydasız hali olan forumda bir başlık altına yazı yazmayı da, bir büyük köstek ve nifak tohumu olarak kullanmayın.
Sivasspor'un değeri bir Sivaslı kadar değildir.
Birbirinizi bu değerde görüp yazmanız en büyük isteğimdir.
sivastatlıbelam 23.09.2009, 22:16 12.haftaya kadar galibiyet alamazsak dikkatinizi çekiyorum galip gelemezsek (ki hiç ümidim yok) bülent uygun ve fikret gitmeli.
mecnun başkan her zaman takımın başınd kalmalı.
alman ekolünden bir teknik adam gelebilir başa.
bülent hocaya güveniyoruz ama yüzümüzü kızartıyor artık.
fatihada58 25.09.2009, 17:48 bildigin hocalari söylede bizde bilelim basarisi neymis diger mesajinda yazmissin fb midir nedir beni ilgilendirmez kardesim fenerli gs li fener deyip tutturdunuz sen gs lisin herhalde sivasspora faydasi olan gs fb yada baskasi kim olursa olsun basimin üstündedir sivasspor gecen yil rekor kirdi buda yönetim teknik heyet ve futbolcular sayesinde bunun icinde taraftar yok bize o mutlulugu yasattilar ben hicbir zaman NANKÖR olmadim olmamda o basarilari yasatanlari unutmam sen kac kez gittin sivasin macina büyük ihtimal hic laflarindan belli gercek taraftar konusur maddi yada manevi destek verir ne verdiniz. sence simdi takimin destege ihtiyaci varmi ne düsünüyorsun varsa destek ver eger yoksa senin sivasliligindan süphe ederim
Ya kardeşim amma adamsın walla yorumlarının çoğuna denk geliyorum hep aynı terane.. Yok kaç maça gittin yok forma aldın mı yok tırı yok bırı... Bir benim yada bi başka Sivaslının gerçekleri söylemesi için forma alması yada başka bişey yapması gerekmiyor... İki bişey söylemek için illa o dediklerin olacaksa sen sus o zaman ben konuşayım anladın?... üç elbeyliyim sapına kadar Sivaslıyım yalaka değilim çoğu gibi anladın?... dört müneccim misin geselisin diyorsun bi yorumlarımı oku istersen istanbul köpeklerine yazdığım... beş seninle polemiğe girmem senin safın belli doğrudan yana değilsin hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun... altı evet takımın desteğe ihtiyacı var amma takım için atılması gereken adımlarada ihtiyaç var öle kuru kuru destek olmaz önce klüple ilgilenenler adım atacak biz iyi yada kötü diyecez... Ersen gönderilsin yasin gönderilsin al benden kocaman destek anladın?... Hocalar kimlermiş diye sormuş 1. fatih terim 2. mustafa denizli bunlar başarı yakalamış Türk teknik direktörlerdir bunu da söylettin ya pes bilmiyomuş gibi... yedi önemli olan istikrardır bizde o yok farkında mısın dün nerde bugün nerde ki yarın nerde olacağız Allah bilir... Velhasıl kelam bi çin atasözü der ki şemsiye falan olan oldu artık... Seneye süper lige çıkıcaz tekrar eminim ama sizler olmayacaksınız çünkü sizlerde düşenlerle gideceksiniz bizim yerimiz belli biz burdayız kişiler gelir gider kalıcı olan Sivasspordur...
sinan-58 25.09.2009, 18:12 bu konu hemen kapatılsın çok saçma hiç bir zaman istifa olmayacak eski günlerimizi yakalayacağız
güvendiğiniz bülent hoca, sezon başında 1.6 trilyon peşin para aldı mı almadı mı, çıksın açıklasın.akabinde biz 100.000 euro fark var die yabancı futbolcuları elimizden kaçırmadık mı, ondn sonrada çıkıp yabancı futbolcular sivasa gelmiyor diyerek sivası ben mi kötüledim!!!
bazı futbolcuların menejerliğini almak için baskı uyguluyormu uygulamyormu, çıksın açıklasın.
kamanan neden yedek kalıyor, neden forvet değilde orta sahada oynatılıp tarftarın önüne atılıyor...
erman kılıç iyi futbolcu, neden 11de oynamıo, onu transfer eden mr bülent değil mi???onunda mı menejerliğini almak için baskı yapıyor?
bunlar dedikoduysa çıksın doğruları açıklasın!!!
yasin'in menejeri kimdir, onun oynamasından para kazanan kimdir, mr bülent bunları açıklasın...
bilica fb ye neden peşkeş çekildi, çıksın başkan açıklasın!!!
tum ve sylla madem yaşlıydı, onlardan yaşlı olan ersen martin ve uğur kavuk neden alındı!!uğur 30 yaşında, gençleştirme opereasyonu bu mudur???
......yasin oynadığı sürece maçlara gitmeyeceğim.....
.........................inadı na sivasspor..................... ..
SerkanToptas 25.09.2009, 19:02 İSTİFA ÇOK YANLIŞ OLUR ARKADAŞLAR.BİRAZ SABIR VE DESTEK LAZIM EN AZINDAN LİG ARASINA KADAR.
karakochakan 25.09.2009, 19:03 herkes neden bukadar anlayışsız anlamıyorum hoca iki buçuk sezondur şampıyon lugu zorluyo herkes helal olsun diyo ALTI MACDA HEMEN HOCAYI NEDEN SATIYOSUNUZ AZ İNSAN OLALIM KENDİNİZİ HOCANIN YERİNE KOYUN SİZ NE YAPAR DINIZ??????????????
hadi destek verelim kime ne için destek verelim egri oturalım dogru konuşalım 2 sezon kafaya oynarken şimdi bu küme düşmeme ye oynamanın nedenlerini işe yarar futbolcuları yollayıp da takımı revizyona gitmesi için işe yaramaz adamların alınması kendi kulüplerinde yedek kulübesine demir atmış topçuları sivasspora alan zihniyet bir kaç futbolcunun menegerligini alamadıgından dolayı yollandı dedikoduları blicanın fenere peşkeş çekilmesi ve bunun gibi insanların akıllarında kalan çelişkiler hani bazı taraftarlar bülent uygun adam gibi adam diyorlar ya ya yönetimden birileri ya da bülent uygun çıksın basına o da olmadı resmi sitede dürüstçe herşeyi açıklasın insanların da akıllarında ki sorular çözülsün.. insanların kafasındaki bu sorular oldugu sürece tam anlamıyla destek verilmez
tum ve sylla madem yaşlıydı, onlardan yaşlı olan ersen martin ve uğur kavuk neden alındı.......................
Başkanla bir yerde sohbet etme imkanınız oldu mu acaba?? Veya sivasta bir birlik var mi taraftarla başkanı bir araya getirip yüzyüze sorma cevabını da alma imkanınız olsun.. Yazından sadece yukardaki kısmı aldım ilk bölümleri dikkate bile almıyorum.. İstanbul taraftar derneğinin iftar toplantısında başkan bilicanın satılmasının nedenini açıkladı.. Buraya yazayım da orda olmayanlarda bilsin.. Bilica bi yıl opsiyonlu iki yıllık anlaşmaya imza atmıştı.. Eğer Sivasspor Fenerbahçeye satmasa adamın bonservisi elinde ve istediği takıma gidecekti..Bilica onu Türkiyeye getiren yönetimi satmadı ve Sivasspora bu sayede 2 milyon euro kazandırdı.. Fenere niye satıldı diyenleri duyar gibiyim başkan GS yarım ağızla istedi Mehmet Yıldız transfer gorusmelerini de bildiğimizden dolayı GS ile anlaşılamadı dedi. Trabzon ise FB az para verdi ondan dolayı Fenere satıldı ve klubün kasasına para girdi dedi..
üçyıldız58 25.09.2009, 20:52 oooo yeni bir konu yine aynı konu sitenin galiba bu haftada pek reytingi olmadı yine taş atmaya başlamışlar
böylesi konular bu sitede nasıl açılıyor hayretler içindeyim sivaslı olmasam bu siteyi bilmesem tesadüf girsem yuh yani anca bukadar sivas vede sivasspor düşmanı olunur derim
sivastatlıbelam 25.09.2009, 21:07 bizim yönetim bu sezon büyük yanlışlar yaptılar.
evet 4 yıl önce çok zor şartlarda çalıştılar ama başarılı oldular.
şimdi ise elleri para tutuncane oldu da bu düşüş başladı.
yönetim hiç akıllı çalışmıyo,bakın mesela bilicayı zamanın da bir katar kulubü epey yüksek para vermişti,shaktar donetsk ve dinamo kiev de talip olmuştu.
ama bizim yönetim yasinin ne mal olduğunu bile bile takas da kullandı.
böyle bir hezeyanı ve aptallığı çocuk bile yapmaz.
Başkanla bir yerde sohbet etme imkanınız oldu mu acaba?? Veya sivasta bir birlik var mi taraftarla başkanı bir araya getirip yüzyüze sorma cevabını da alma imkanınız olsun.. Yazından sadece yukardaki kısmı aldım ilk bölümleri dikkate bile almıyorum.. İstanbul taraftar derneğinin iftar toplantısında başkan bilicanın satılmasının nedenini açıkladı.. Buraya yazayım da orda olmayanlarda bilsin.. Bilica bi yıl opsiyonlu iki yıllık anlaşmaya imza atmıştı.. Eğer Sivasspor Fenerbahçeye satmasa adamın bonservisi elinde ve istediği takıma gidecekti..Bilica onu Türkiyeye getiren yönetimi satmadı ve Sivasspora bu sayede 2 milyon euro kazandırdı.. Fenere niye satıldı diyenleri duyar gibiyim başkan GS yarım ağızla istedi Mehmet Yıldız transfer gorusmelerini de bildiğimizden dolayı GS ile anlaşılamadı dedi. Trabzon ise FB az para verdi ondan dolayı Fenere satıldı ve klubün kasasına para girdi dedi..
Degerli hemsehrim Bilica meselesi ile ilgili yönetimin aciklamalari hala sitelerde mevcut. Kimse bu durumdaki bir futbolcunun gitmesine bir sey demiyor..Burada sakat olan yönetim Bilica konusunda cikti bir aciklama yapti dediki Bilica konusunda kimse ile görüsmedik fakat teklifler var dedi.. ayni gün Hoca cikti bilicanin Fenere imza attigini anlastigini söyledi. bir gün sonra yönetim bunu yalanladi bilica konusunda kendileri ile bir görüsme olmadigini söyledi. etesi gün hoca bir aciklama yapti Bilica konusu bitmistir bilica Fenerdedir.. Simdi Bilica ya talip olacak bir kulüp bu aciklamalardan yola cikarak talip olurmu... ikinci bir talip yaratilsa 5 liraya verecegin adam alalacele 2 liraya hoca tarafindan pekes cekildi.. kaldiki bilica konusunda Sayin Otyakmaz bilica transferinde pismanin daha fazla rakamla satabilirdik aceleci olduk diyede bir aciklamasi var... biz bunlari kafadan uydurmuyoruz bu aciklamalar hala sitelerde duruyor...
arkadaslar unutmayalimki her cikisin bir inisi vardir boyle durumlarda sabirli olmak gerekir bir musibet bin nasihattan hayirlidir ata sozunu unutmamak lazim
yigido Atilla 26.09.2009, 01:45 Persembe Aksami Lig tv de baskanla 2-ye 1 - programinda Cesitli sorular baskana soruldu. canli izledim,sivasspor nicin bu durumlara düstü?? Bülent hoca ,ve siz mecnun otyakmaz istifayi düsünüyormusunuz.??? Iskeletin nicin bozuldugunu ??,Gönderilen futbolculari simdi ariyormusunuz pismanmisiniz.?? Bülent hocanin medyadaki sivri cikislarini nasil degerlendiriyorsunuz ??. Antremanda Bülent hoca Nicin futbolcusunu soyunma odasina gönderdi ?? buna benzer cesitli sorular baskana yöneltidi.
Persembe Aksami Lig tv de baskanla 2-ye 1 - programinda Cesitli sorular baskana soruldu. canli izledim,sivasspor nicin bu durumlara düstü?? Bülent hoca ,ve siz mecnun otyakmaz istifayi düsünüyormusunuz.??? Iskeletin nicin bozuldugunu ??,Gönderilen futbolculari simdi ariyormusunuz pismanmisiniz.?? Bülent hocanin medyadaki sivri cikislarini nasil degerlendiriyorsunuz ??. Antremanda Bülent hoca Nicin futbolcusunu soyunma odasina gönderdi ?? buna benzer cesitli sorular baskana yöneltidi.
eeee, cevapları da yazsaydın abi..
öğrenmiş olurduk!
güvendiğiniz bülent hoca, sezon başında 1.6 trilyon peşin para aldı mı almadı mı, çıksın açıklasın.akabinde biz 100.000 euro fark var die yabancı futbolcuları elimizden kaçırmadık mı, ondn sonrada çıkıp yabancı futbolcular sivasa gelmiyor diyerek sivası ben mi kötüledim!!!
bazı futbolcuların menejerliğini almak için baskı uyguluyormu uygulamyormu, çıksın açıklasın.
kamanan neden yedek kalıyor, neden forvet değilde orta sahada oynatılıp tarftarın önüne atılıyor...
erman kılıç iyi futbolcu, neden 11de oynamıo, onu transfer eden mr bülent değil mi???onunda mı menejerliğini almak için baskı yapıyor?
bunlar dedikoduysa çıksın doğruları açıklasın!!!
yasin'in menejeri kimdir, onun oynamasından para kazanan kimdir, mr bülent bunları açıklasın...
tum ve sylla madem yaşlıydı, onlardan yaşlı olan ersen martin ve uğur kavuk neden alındı!!uğur 30 yaşında, gençleştirme opereasyonu bu mudur???
......yasin oynadığı sürece maçlara gitmeyeceğim.....
.........................inadı na sivasspor..................... ..
herkes soruyor, bülent hoca susuyor...
hocam sustukça üzerindeki bulutlar daha da artıyor..
bence burda gördüğün tüm eleştirileri topla, bir basın toplantısı veya yazılı açıklmayla taraftarı rahatlat...
karakocyakup58 26.09.2009, 09:53 bu konu kapansın yaa allah fırsatçılara fırsat vermesin
menjerlik muhabeti konusunda çok dedikodu geliyor bizede ;başkan sanırım bu işe neşter vurdu zaten yaşanılan sınıntı bu nedenle oldugunu düşünüyorum teknik adam menerlik yapmamalı ayrımcılık algısına neden oluyor zaten takımında bu ayrım yapıldı yasin konusunda bülent uygun şapkayı önüne koymalı yada başkan....
bu konu kapansın yaa allah fırsatçılara fırsat vermesin
insanın içine bi kere kurt düşmeye görsün
svs ayhan 26.09.2009, 10:48 arkadaşlar ben başkanın kalmasını bülent hocanın gitmesini istiyorum değişim olmadan bu takım çkış yakalaması mümkün gözükmüyor takıma kan değişimi lazımdır hoca yıpranmıştır takıma zarar veriyor.
hanedan58 26.09.2009, 11:16 İstifa etsin diyenler eminim hocanın yerine adayınıda bulmuş ve karkılığını hazırlamışlardır bizi takım ve taraftar olarak dağıtmaya çalışanlara hizmet etmeyin lütfen buna müsade etmeyin hoca gidince ne olur düşüneliyormusunuz takımın kurgusu komple bozulur takım düşer düşünce ne olur acaba ne bu başkanı görürüz yanımızda ne de bülent gibi bir hoca budurum sonucunda da bı-undan 10 yıl geriye gideriz bankasyadan dahi düşeriz işte o zaman bu istifa sesleri yükselenler bunun bedelini ödeyemez biraz akıllı olun bu yılı orta sıralarda bitirip seneye illada bir değişilik gerekiyorsa yapılır sezon ortasında takımı dağıtmak için çaba sarfetmeyin lütfen
57 Mehmet 26.09.2009, 11:26 ben bu durumda ne baskani nede hocayi nede taraftara suc buluyorum ben takimda takima katki veremeyen futbolculari elestiriyorum,hocamizin bir sucu var ise oda güvendigi futbolculara laf söyletmemek icin her maglubiyetten sonra futbolculari elestirilerden korumasi ve sucu üstüne almasidir,belki biraz insafsizca hata yapan futbolculari maglubiyetten sonra elestirseydi onlarda bugün bu takima faydali olurlardi.simdi hocamiz tarafinda cezalar ve elestiriler baslatildi INSALLAH bundan sonra futbolcularda bir gurur ve onur var ise sahada savasmaya baslarlar
YARALI_AŞIK 27.09.2009, 14:15 bizde senin gibi üyeyiz. gazoz içiyorum şuan.. KAPAK kayboldu.
SAYGI... SADECE ...
|
|