Orijinalini görmek için tıklayınız : Galibiyet Hasreti Devam Ediyor
SivasSpor.Com 20.09.2009, 17:28 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.hayro.jpg
Turkcell Süper Lig'de önceki 2 sezonun flaş takımı Sivasspor, bu sezon ligde bir türlü istediği sonuçları alamadı. Ligde en sezon galibiyetini geçen sezon Gençlerbirliği'ne karşı elde eden Yiğidolar, 119 gündür galibiyete hasret.
Önceki 2 sezonda ''4 büyükler'' ile zirve mücadelesi veren, sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan, Anadolu'nun şampiyon umudu olan Sivasspor, bu sezon galibiyete hasret kaldı.
Ligdeki en son galibiyetini 24 Mayıs 2009 tarihinde geçen sezonun 33. haftasında Gençlerbirliği'ne karşı Sivas'ta 3-2'lik skorla elde eden Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 119 günde ligde galibiyet elde edemedi.
Gençlerbirliği galibiyetinin ardından geçen sezonun 34. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Sivasspor, bu sezon ise ligde iç sahada Trabzonspor'a 2-1, Diyarbakırspor'a 2-0, Bursaspor'a 3-1, dış sahada ise Fenerbahçe'ye 3-0 ve Manisaspor'a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, sadece Denizlispor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
ercan_dpinar 20.09.2009, 17:33 şu takım ne hale geldi yazıklar olsun kahrolmaya devam
58_babacan_58 20.09.2009, 17:45 SON NOKTAYI BURSA MAĞLUBİYETİYLE KOYDUK BUNDAN SONRA ZAFER ZAMANIII
Yasin çakmak ve Hayrettin ikilisi daha çok galibiyete hasret bırakırlar.
Ne zaman bi gol atsak adamlar hemen rahatsız olup bi tane yediriyorlar.
Her hafta 3 tane yiyen takım nasıl galip gelebilir.
Galip gelmek için her hafta 4 gol atmak lazımkki Bank Asyada bile gol atamayacak 3. sınıf golcü Ersen Martinmi 4 gol atacak.
Adam lig başladı başlayalı bir gol bile atamadı her maç 4 gol'ü nasıl atıpda galip gelecek takım.
Bu takım zor galibiyet alır. defans berbat her hafta 3 yiyen takıma Messi ve Ronaldo'yu getirseniz bile 4 atıp kurtaramaz.
bizde Ersen Martin gibi futbol hayatı bitmiş ayakta duramayan bi adamı kurtarıcı diye transfer ettik.
Yazık diyorum sadece yazık. Bu adamı transfer edenlerin gözü kör kulağı sağırmı.
Hiçmi futboldan anlamazlar. bu adamın futbolcu olmadığını işe yaramaz olduğunu
görebilecek bi allahın kulu yokmuydu şu kulüpte bu adamı getirip kulübün başına bela ettiler.
edebiyatisyen 20.09.2009, 17:51 Oynadığımız maçların çoğunda golü ya ilk 10 dakikada ya da son 10 dakikada yiyoruz konsantre eksikliği var
Oynadığımız maçların çoğunda golü ya ilk 10 dakikada ya da son 10 dakikada yiyoruz konsantre eksikliği var
Ne konsantrasyonu kalite eksikliği var.
Yenilen bütün goller Defansın göbeğinden geliyor ve orda görev yapan oyuncuda Yasin Çakmak.
Yasin çakmak ne zaman başarılı olmuş nerde başarılı olmuşta bu adamı alıyor yönetim.
Adam yalandan bi koşuyor ne müdahele ediyor nede araya giriyor.
Yasin Çakmağa şu ligde çalım atamayacak oyuncu yoktur.
Konsantre olsa ne olacak adamın kalitesi o kadar.
Diğer anadolu takımları afrikadan, avrupadan çok iyi defans oyuncuları getiriyor
bizim yönetim FB aşkından gidip Aziz'in artıklarını topluyor.
Bırakın artık şu FB aşkını kardeşim. sizi zarar veriyor ne faydasını gördük şu FB'nin de
hala onların menfaatine işler yapıyorsunuz.
YASİN ÇONGAR 20.09.2009, 18:02 bu gidişle bu sene boyunca hasret kalırız galıbıyete bank asyada belkı alırız galıbıyet
YAsemiiin 20.09.2009, 18:13 gecen seneyi ozluyoruz ya ama olsun Sivasspor tekrar hayata donecek :) ben inaniyorum
bu kafada devam ettigimiz sürece kişiliksiz futbol oynadıgımız sürece galibiyete hasret kalırız gibime geliyor
mağlubiyet alışkanlık hale geldi benim korkum bağımllık yapması
zaralı19 20.09.2009, 22:25 istanbul maçı ile çıkışa geçeceğiz defansda uğur ve yasin olmazsa yeneriz tabi
SEVDAMSIN58 20.09.2009, 22:47 bu kafada devam ettigimiz sürece kişiliksiz futbol oynadıgımız sürece galibiyete hasret kalırız gibime geliyor
GIBISI FAZLA HEMSERIM AYNEN OYLE
SEVDAMSIN58 20.09.2009, 22:50 mağlubiyet alışkanlık hale geldi benim korkum bağımllık yapması
VAY AGZINA SAGLIK HEMSERIM BILIRSIN TAVUGA YEM VERDIKCE YEMEM DEMEZ BIZIM TAKIMDA GOL YEDIKCE YEMEM DEMIYOR ZATEN TAVUK COBAN LIGI BILE YAPAMAYACAK ERSEN ERMAN UGUR KADIR IBRAHIM VB LERI OLDUGU MUDDETCE BU TAKIMDAN HICBIRSEY BEKLENEMEZ GUNAHKAR OLANIN GEMIDEN ATLAMASI LAZIM ARKADAS YOKSA GEMI BATACAK BENDEN SOYLEMESI
yok canımmm ne hasretiiii. bizim dahi teknik direktörümüz var. biz onu duruşuyla bakışıyla seviyoruzya. hani bazılar dediya biz seni başarınla değil duruşunla seviyoruz diye. nolmuş 3 yediysek. 5 mi yedik sanki. bakın 6 maçta 1 puan almışız. ya onuda almasaydık. haa size soruyorum. ya almasaydık o puanı. ne kadar başarılıyız görüyorsunuz. demekki mücadele ediyoruz. gücümüz yok napalım. belki bir ara dahi hocamızın aklına daha dahice fikirler gelirse biraz daha toparlanıp bir puan daha alırız. endişe etmeyim iyi yoldayız. iyiiiiiiiiii......
yorumyapıyombenya 21.09.2009, 00:05 Hasret ki hemnde ne hasret artık tahammulümüz kalmadı
subasi29 21.09.2009, 00:20 Hasret Sona Ersin Artik belediyeden Alacak Bir Hesabimiz Var,once onun biletini keselim geriside gelir
mucahitbaba58 21.09.2009, 01:01 Hasret Sona Ersin Artik belediyeden Alacak Bir Hesabimiz Var,once onun biletini keselim geriside gelir
hee sonra ne olacak ondan sonra zaten takimim dustugu kesin olur biz gs fb degiliz oyle hemen birini getirip takimi duzeltsin
adama biraktirmak en buyuk hata olur kardess biz buyuk takim rolu yapamayiz
mucahitbaba58 21.09.2009, 01:05 elestirelim takimimizi ama lutfen kirmayalim incitmeyelim zarar vermeyelm
sevdiysek yisiyle kotusuyle sevelim basindaki insanlari yerden yere vurmyalim lutfen adamlarda boyle olsun istemediki onlar bizden daha iyisini bilirler biz arkalarinda duralim
taraftar terk etti dedirtmeyelim
carizma0658 21.09.2009, 02:00 BIR BAŞKA TAKIM TARAFTARI GİBİ İSYANDA DEGILIZ AMA BİZLERIN DE BI KALBI VAR İNSANIZ BURDA SABRINI ZORLAYIP SİVAS YAPAR BAŞARIR YAPACAK DİYEN BÜRSÜRÜ FANATIK YİGİDO VAR AN GELIR O SABIRLI SAG DUYULU TARAFTARDA TAŞAR BUNA MEILL VERMEYIN SİVASI BİRAN ÖNCE TOPARLAYIN ÇOK BİŞE İSTEMIOZ SİZDEN TÜRKIYE BİZİ ÖRNEK ALDI BAŞARILIDA OLDU BIZ NERDEYIZ
ben başarılı olacağımızı düşünüyorum ancak bu savunmanın biraz olsun toparlanması durumunda abdurrahman dönerse büyük avantaj savunmamız için sedat ve yasin hiç sanmıyorum ama düzelmeleri lazım hayrettin çok çalım yiyor çok adam kaçırıyor düzelmesi lazım savunma biraz düzelirse ortada zita dağaşan musa sezer ilerdede mehmet dönerse bi an önce ibrahim şahin mehmet beraber oynaması taraftarıyım yada mehmetın yanında kımı oynatırsan oynat kamanan yada ersen başarılı olacağımızı düşünüyorum yanlız bu savunmamın hemen düzelmesi lazım bide akının kendine gelmesi lazım hatalı basit goller yemekten çok sıkıldık artık...
ekecikli 21.09.2009, 09:47 sevgili sivasli hemserilerim tabiki bu zihniyette olundugu surece maglubiyet aliskanlik haline gelecek vede geldi SIZE SORUYORUM ERSEN MARTINI BIRDE YASIN KAZMASINI NEDEN ALDILAR BUNUN CEVABINI KIM VERECEK IKI SENEDE YEMEDIGI GOLU BU SEZON YEDI BU NASIL BIR ANLAYIS O SOZUM ONA YASINLE ERSEN SIVASSPORDA OLDUGU MUTTETCE BIZIM TAKIMA ALLAH KORUSUN BANK ASYA LIGI GOZUKUYOR HA BIRDE HOCAYA SUNU SORAYIM IKI SEZONDUR SAMPYONLUGA OYNUYAN BIR TAKIMI BURALARA NASIL GETIRDIM HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAA
TAKIMI GENCLESTIRE BILIRSIN COK DOGAL AMA SEN TAKIMIN ISKELETINI BOZMAYA HICMI HIC HAIN OLMADIGINI DUSUNUYORUM SIVASSPOR TARAFTARINI KIMSENIN BU KADAR UZMEYE HAKKI YOK BIRILERI CIKIP SIVASIN DUZLUGE CIKMASINA YARAYACAK KARARLAR ALMALI HEMDE HEMEN BU ISIN GIDISATI HIC IYI GOZUKMUYOR
ben sivassporuma güveniyorum, aslında yapılacaklar basit:
hayrettin kadro dışı bırakılacak, böylece maçlara 1-0 geriden başlamamış oluruz...
diğer bir kaç futbolcuya da kadro dışı bırakılma uyarısı yapılacak...
bazı futbolculara para cezası verilecek...
zita ve mehmet yıldızın oynaması ve abdurrahman ve sezerin dönüşüyle toparlarız...
üstüste alacağımız üç galibiyet dokuz puan bizi orta sıralara yaklaştırır...
daha sonra alacağımız galibiyetlere göre zirveyi tekrar zorlamaya başlayacağız...
haydi sivasspor, haydi yiğidolar....
biz bu lige 38 yılda çıktık, öyle üç beş rezil topçu yüzünden bir yılda düşemeyiz, oynamayan defolsun gitsin....
oynamaya niyeti olmayan tasını tarağını toplasın... öyle beleşe ekmek parası yok.... sevdamızla sevgilimizle öyle rahat oynayamazsınız... 38 yıllık özlemimizi bir çırpıda ateşe atamazsınız...
futbolculara söylüyorum... adam gibi oynamayan, savaşmayan, yırtınmayan defolsun gitsin.......
çıldırtmayın adamı...
üç aydır sabır sabır sabır... sabır taşı çatlamak üzere haberiniz olsun....
yigidomurat 21.09.2009, 10:36 İSTİFA İSTİFA BÜLENT UYGUNSUZ İSTİFA,İSTİFA İSTİFA BÜLENT UYGUNSUZ İSTİFA,İSTİFA İSTİFA BÜLENT UYGUNSUZ İSTİFA,İSTİFA İSTİFA BÜLENT UYGUNSUZ İSTİFAAAAAAAAA
ben sivassporuma güveniyorum, aslında yapılacaklar basit:
hayrettin kadro dışı bırakılacak, böylece maçlara 1-0 geriden başlamamış oluruz...
diğer bir kaç futbolcuya da kadro dışı bırakılma uyarısı yapılacak...
bazı futbolculara para cezası verilecek...
zita ve mehmet yıldızın oynaması ve abdurrahman ve sezerin dönüşüyle toparlarız...
üstüste alacağımız üç galibiyet dokuz puan bizi orta sıralara yaklaştırır...
daha sonra alacağımız galibiyetlere göre zirveyi tekrar zorlamaya başlayacağız...
haydi sivasspor, haydi yiğidolar....
biz bu lige 38 yılda çıktık, öyle üç beş rezil topçu yüzünden bir yılda düşemeyiz, oynamayan defolsun gitsin....
oynamaya niyeti olmayan tasını tarağını toplasın... öyle beleşe ekmek parası yok.... sevdamızla sevgilimizle öyle rahat oynayamazsınız... 38 yıllık özlemimizi bir çırpıda ateşe atamazsınız...
futbolculara söylüyorum... adam gibi oynamayan, savaşmayan, yırtınmayan defolsun gitsin.......
çıldırtmayın adamı...
üç aydır sabır sabır sabır... sabır taşı çatlamak üzere haberiniz olsun....
kimin hatası varsa gerek teknik kadro gerekse futbolcu birilerinin bileti kesilmeli suçu olan topçulara gerekli uyarı olsun para cezası olsun verilmeli
OoSivassporoO 21.09.2009, 20:06 yeni teknik adam şart arkadaşlar şart !!!!!!!ŞART !!!!
subasi29 21.09.2009, 22:42 hee sonra ne olacak ondan sonra zaten takimim dustugu kesin olur biz gs fb degiliz oyle hemen birini getirip takimi duzeltsin
adama biraktirmak en buyuk hata olur kardess biz buyuk takim rolu yapamayiz
Ben Buyuk Takim Rolu Yapalim Mi Diyorum? Bana Karsilik Vermissin Ama Verdigin Cevap Ne Alaka Anlamadim?Biraz Acarsan Sevinirim
efendigardaş 21.09.2009, 22:50 SİVASSPORUN BU DÜŞÜŞÜ DİĞER TAKIMLARDA VE OKULLARDA DERS OLARAK OKUTULUYORMUŞ HATTA BAZI UNİVERSİTELERDE TEZ KONUSU BİLE OLMUŞ DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMLARA BAKIN İ.B.B TAKIMINI YENECEĞİZ BÜTÜN TEZLERİ YERLE BİR OLACAK İNŞALLAH.HAYIRLI BAYRAMLAR HERKESE....:mad:
|