Orijinalini görmek için tıklayınız : Sert Önlemler Yolda

SivasSpor.Com
22.09.2009, 12:42
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.tmkdr.jpg

Avrupa hezimetinin ardından Süper Lig'de de geride kalan 6 haftada yalnızca bir puan alabilen Sivasspor'da futbolculara ceza yağacak. Son olarak sahasında Bursaspor’a mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar’da başta yeni transferlerden Ersen Martin ile Petkoviç ve Sedat’a ceza verileceği öğrenildi. Bu oyuncuların ardından bir kaç ismin de cezalandırılmasının gündemde olduğu belirtildi.

Bu arada Sivasspor, gelecek hafta oynayacağı Belediye maçı için İstanbul’a erken gitmeyi planlıyor. Olimpiyat Stadı’ndaki maçta Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’daki taraftarlarının desteğine de güveniyor.

Fanatik

cemal58yiğido
22.09.2009, 12:45
çok büyük cezalar oyuncu üzerinde daha kötü etkide doğurabilir ama ceza mutlaka verilmeli

svsli585858
22.09.2009, 12:46
moral verecekleri yerde ceza verip iyice soğutacaklar adamları bende bu yöntemden bişey anlamadım cezayla olmaz bu işler i.b.b yide yenemezsek durum kötü artık

sivasdergi
22.09.2009, 12:47
Cezalar bence işe yaramaz. Eskiye dönüş yapılmalı. Cihan, Yasin gibi oyuncular ilk etapta yerlerini eski oyunculara bıraksınlar bence. Eski oyuncular bizi bu durumdan kurtarır.

svsli585858
22.09.2009, 12:48
çok büyük cezalar oyuncu üzerinde daha kötü etkide doğurabilir ama ceza mutlaka verilmeli
haklısın ama kardeş ceza verirlerse daha kötü sonuçlar doğar bence şimdi moral depolamaları lazım ceza verip büs bütün morallerini bozmamak lazım

zaralı19
22.09.2009, 13:01
kadro dışı bırakılsın biraz olsun akıllanırlar

yigido_furkan
22.09.2009, 13:01
bnce oyuncuları cok rahat bıraktılar cezalar ıyıdır. ama bı ceza verılecekse bu 3 4 kısıye verılmemelı sadece onlar kotuymus gibi. artık başkanın ağırlıgını hıssettırmesı lazım

selcuk349
22.09.2009, 13:08
geçen sene alınan galibiyetler nasıl ödüllendirildiyese bu sene alınan kötü sonuçlarda haklı olarak cezalandırılacaktır.ama bence öncelikle bülent uygun cezalandırılmalıdır...

Shan58
22.09.2009, 13:17
Ersen martine ceza verince Messi'mi olacakmış.
Ya bu yönetim ciddi ciddi işi bilmiyor.
Taraftar bile Ersen Martin'den futbolcu olmayacağını görüyor isyan ediyor
yönetim ceza verip futbolcuya yetenecek kazandıracak sanki.

Yapacağınız en doğru ceza ilk yarı sonuna kadar olan parasını ödeyip sözleşmesini feshetmek ve bir daha da kulübün kapısından içeri sokmamak.
Taraftar orda kan ağlasın adam aldığı paralarla burda "İstinye Park"larda gezsin eğlensin takım kötü gitmiş umrunda bile olmasın.

Hani futbolcu alırken karekterine dikkat ediyordunuz hani davranışları sizin için önemliydi.

Ersen bey her izinde Istanbul'da alışveriş merkezlerinde, eğlence mekanlarında eğlenme peşinde.
Bizimkilerde onu Messi etme derdinde. Adam bitmiş gücü yok kuvveti yok.
Sivasspor adamın umrunda bile değil. adam gezme eğlenme derdinde.
Kovun gitsin şu adamı artık tutmayın kulüpte. diğer futbolcularında havasını bozuyor bu adam.

Yazık diyorum bu yönetime. 3 sınıf futbolcu bozuntularını bile adam ettiya bizim yönetim.

En çokda şu taraftara, çektikleri sıkıntıklara üzülüyorum.

hunter
22.09.2009, 13:18
cezaları en çok ersen yasin ve erman hakediyor pra cezasından hariç kadro dışı dahi verilebilir hakediyorlar

Metal Gear
22.09.2009, 13:28
Ersen,İbrahimoviçe;Petkoviç,Bu ffon'a;Sedat,Rio Ferdinand'a döner ceza verirsek..

carizma0658
22.09.2009, 13:52
cezalar tabıkı olacak ama en büyük CEZA MORALDIR

blade58
22.09.2009, 14:04
iyşallah verilen cezalar oyuncuları kötü yönde etkilemez de kendilerine çeki düzen verirler

tanyil
22.09.2009, 14:08
bülente ceza yok mu............................

fatihtuztas
22.09.2009, 14:15
en iyi ceza ersen martinin sözleşmesini feshetmek.ayrıca sedata ceza verileceğine bence yasine ceza verilmeli.ayrıca petkoviç sakat ona niçin ceza verilsin ki?

Tex
22.09.2009, 14:16
Bana kalırsa yönetim önce kendini cezalanırmakla başlamalı. Sonra Bülent Uygun ve diğerleriyle devam etmeli.

Bugün HaberTurk'de yer alan bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum:

"Sivasspor'un geçtiğimiz sezon kazandığı başarıda pay sahibi olan Gineli Konfory Sylla eski takımının düştüğü durumu içi sızlayarak izlediğini söyledi. Gineli ön libero Sivasspor'un dibe vurmasının bir numaralı sorumlusunun eski hocası Bülent Uygun olduğunu söyledi. Uygun'un başarısızlığının nedenlerini sayarken, yabancı oyuncular Sivas'ı beğenmiyor, maddesini birinci sıraya koyduğunu hatırlatan Sylla, 'Biz beğeniyorduk ama Bülent Uygun geçen yaz yabancıları elden çıkarmak için çok uğraştı. Bu da oturmuş ve başarıya alışkın bir ekibin iskeletini bozdu ve dağılmasına neden oldu. Takım yıkılınca başarı da imkansız hale geldi' dedi. Yaptığı eleştirilerin yanlışa anlaşılmamasını da istedi."

Her fırsatta ve her platformda konuşmayı seven sayın basın sözcümüzden ve teknik direktörümüzden bir açıklama bekliyoruz artık:

N E D E N ?

effenberg
22.09.2009, 14:21
Tamam suclular bulundu vurun abaya................

Gecen sezon alinan tüm iyi sonuclari kendisine mal eden TD´miz niye bu sezon kötü sonuclari kendisine mal edipte kendisine ceza vermiyor???

kiNgSiZe58
22.09.2009, 14:23
mrk, ceza fayda etmez ikaz etmek gerek yoksa fesh edilmesi gerek

yigidoilyas
22.09.2009, 14:41
yönetim en iyisini yapıyor.oynuyacaklarsa OYNSINLAR, taraftarın sabrı kalmadı artık. kayb edecek hiçbirşeyimiz yok. devre arasına kadar düzelsinler yoksa takım dagıldı saten yarısını daha kovarızz.:mad:

murat58murat
22.09.2009, 14:45
ersen martin birakilmali,petkovic eski gunlerini arattiriyor,yeni kaleciye ihtiyacimiz var...

Burack
22.09.2009, 14:49
Adim Adim Bank aysa birinci lige gidiyoruz. Ceza verip futbolculari iyice sogutacaklar. Ceza verilmesi gereken kisi Bulent Uygundur.

58_babacan_58
22.09.2009, 15:16
HANGİ YOL GÜZELSE O YOLU DENESİNLER BAŞKA TÜRLÜ ÇIKILMAZBU İŞİN İÇİNDEN !!!

esentepeli58
22.09.2009, 15:33
verilsın tabı ceza belkı aklıları başına gelir

Celtic Pride
22.09.2009, 15:37
cezanın hangi dönemde kime faydası olmuş Allahaşkına. Bıraksınlar bu demode yöntemleri. Öncelikle suçu futbolcularda aramak yerine,geçen iki sezondaki kupasız başarının manevi elbette maddi tüm payesini kendisine çıkaran BANKER Bülent VE başkan iğneyi ve çuvaldızı kendilerine batırlamalı.Bu işler böyle yürümez.

Ersen istinye parkta eğlenebilir,bu suç değil ama bu adamın böyle huyları oldugu bilinmeyen bir gerçekmiydi? sözde varolan ama benim oldugundan emin olmadıgım scouting ekibi oyuncu gözlemleyeceğine gidip heralde başka şeyler izlediler.Nedir bu yabancı oyuncuların hali? nerde transferler,paralar nerede? aklımda bir milyon soru var?
Hal böyleyken kendi başarısızlıklarını oyunculara yıkıp ceza vermek göz boyamaktan dikkat dağıtmaktan başka bir şey değil benim gözümde.Geçsinler bu işleri.Verilecek her ceza bizi bank asyaya bir adım daha yaklaştırır.

yener_sahin
22.09.2009, 16:03
Düşelim l..

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ...

Shan58
22.09.2009, 16:11
Alınan sonuçlarda tabiki kalitesiz futbolcuların etkisi var ancak takımda moral'de yok.
İçeride bizim bilmediğimiz şeyler var ama bunlar dışarıya yansımıyor.
6 haftada 1 paun'ın hiçbir mantıklı açıklamasıda yok zaten.

Bülent Uygun umarsamaz ve bıkkın bir tavır içinde.
Belki ayrılmayı ciddi anlamda düşündüğü için takıma konsantre olamıyordur.
Başarısızlıktada büyük ihtimalle yaşanan bu olayların çok büyük etkisi var.

Şu ortamda cezaların bi yarar sağlayacağını sanmıyorum.
Sedat'a, Ersen'e ceza vermek yerine kadro dışı bırakırsın olur ama yönetim hoca'nın işine karışamadığı için vede bunları oynatma diyemediği için ceza keserek bir nevi tavır koyuyor ama bülent uygun'da bu oyuncuları ısrarla sahada tutuyor.

Bu cezalar gösteriyorki Bülent Uygun'la yönetim arasında gizli bir güç savaşı vart.
yönetimin bülent Uygun'un yaptıklarını beğenmiyor ama karaşımadığı içinde bu futbolcuyu kadro dışı bırak diyemiyor.
Onun yerine futbolcuya ceza kesmeside bunun en açık göstergesi.

Bestepeli-58
22.09.2009, 16:17
sedata neden ceza veriliyor analmadım elimizde 1 adam kaldı onuda kovun bari yasini s.................din başarı gelir

Del Piero
22.09.2009, 16:18
bence verilmemesi gerekir... daha çok morale ve psikolojik desteğe ihtiyaçları var.

sivastatlıbelam
22.09.2009, 16:22
en iyi ceza revizyon ve kadro dışı bırakmaktır.

neden yedekleri ve gençleri denemiyoruz.yasinden çok daha kaliteli oyuncularımız var.

57 Mehmet
22.09.2009, 16:49
sahada oynadiklari futbolla cezalarini hak ediyorlar,moral bozulurmus hic kusura bakmasinlar onlar bizim moralimizi bozuyorlar ya simdiye kadar ceza verilmedide cokmu iyi oldu.Belki cezalar biraz olsun hirs getirirde bundan sonra adam gibi top oynarlar

karyola
22.09.2009, 16:49
ceza falan bunlar çözüm değil.takımı bu hale getirenler cezlanadırılmalı futbolcuların kapasitesi bu.adamlart ekstra performans için motor mu taksınlar..:mad:

kadirakin58
22.09.2009, 16:56
ceza verilecekse önce bülent uygun ceza versin. her maçtan sonra "suç bende" demesini biliyorsa teknik direktörümüz o zaman ceza'yı da futbolculara ödetmek çok büyük haksızlık olur. şu olur ama. bülent hoca benim de yenilgilerde suçum vardı der. yüklü miktarda cezayı kendi isteğiyle sivasspor kasasına verir. ondan sonra hangi futbolcuya da ceza verirse, hocam doğrusunu yaptın cezayı haketmişti futbolcu deriz. ama önce cezayı kendine kes her maçtan sonra suç bende diyorsan.

Ezgi
22.09.2009, 17:19
nush ile uslanmayanın hakkı tekrir,tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir mi diyelim şimdi.ceza hiçbir şeyin çözümü değil.suçluları asmak onları iyileştirmez ki!

Shan58
22.09.2009, 18:42
Ersen istinye parkta eğlenebilir,bu suç değil ama bu adamın böyle huyları oldugu bilinmeyen bir gerçekmiydi?

Bir futbolcu Bülent Uygun'a sivas'da bar varmı diye sormuş oda onu İstanbul'a Bar'a göndermiş.
Hoca bunu övünerek anlatıyordu.
Acaba Ersen Martin'i bir daha dönmemek üzere istinye park'a gönderirmi.

Bu beyefendi hiçbir şey yapmadan para alıp sonrada gidip taraftarın parasını yiyecek içecek ve takımın havasını bozacak bizim yönetimde onu her hafta ödüllendirip ilk 11'de banko görev verecek.
Ersen Martin'den medet umacak onu kurtarıcı olarak görecek hale gelmişsek durumuz vahim demektir.
Üstelik bu kurtarıcı lig başladı başlayalı gol bile atamamış bizimkilerde her hafta iki gol attırıp galibet alacak diye medet umuyorlar.
Ağlanacak hale düşmüşüz ne diyim başka.

mucahitbaba58
22.09.2009, 19:05
sivasima canim kurban
ama ersene verilmesin ceza yasine verilmeli
ve yasini suresiz kadro disi birakilmali

SiVaSSpOrLu 58
22.09.2009, 19:07
özellikle kagfası küçük olan sırık ersene ceza verilmesi gerekiyo adamın kafası topğtan küçük nasıl kafayla gol atacak ersen aldığımızda sevinmiştim ama simdi cok pişmanım coooooooook:mad:

yigidomurat
22.09.2009, 19:20
yapılması gereken tek bir şey var ve maalesef yönetim bunu görmek istemiyor.o da bülent kovmak,başka çaremiz yok.futbolcular büloya iyice kıl oldukları için oynamıyor kim ne derse desin.bülentin takımın başında durduğu her saniye bizim için zarar

sevda58
22.09.2009, 19:28
Ceza yedik yine, 10 bin 500 lira, oda oynadigimiz denizli macinda takim halinde sportmenlige aykiri hareketlerden dolayi :mad:

Ezgi
22.09.2009, 19:40
yapılması gereken tek bir şey var ve maalesef yönetim bunu görmek istemiyor.o da bülent kovmak,başka çaremiz yok.futbolcular büloya iyice kıl oldukları için oynamıyor kim ne derse desin.bülentin takımın başında durduğu her saniye bizim için zarar her şeye rağmen bu takımı iki yıldır zirveye çıkaran,herkesin takdirini kazanmış bir teknik direktöre karşı,her ne kadar suçu olsa olmasa da yakışıksız ifadelerden kaçınılmalı.en azından saygıdan...

Celtic Pride
22.09.2009, 19:41
Bir futbolcu Bülent Uygun'a sivas'da bar varmı diye sormuş oda onu İstanbul'a Bar'a göndermiş.
Hoca bunu övünerek anlatıyordu.
Acaba Ersen Martin'i bir daha dönmemek üzere istinye park'a gönderirmi.

Bu beyefendi hiçbir şey yapmadan para alıp sonrada gidip taraftarın parasını yiyecek içecek ve takımın havasını bozacak bizim yönetimde onu her hafta ödüllendirip ilk 11'de banko görev verecek.
Ersen Martin'den medet umacak onu kurtarıcı olarak görecek hale gelmişsek durumuz vahim demektir.
Üstelik bu kurtarıcı lig başladı başlayalı gol bile atamamış bizimkilerde her hafta iki gol attırıp galibet alacak diye medet umuyorlar.
Ağlanacak hale düşmüşüz ne diyim başka.
keşke gönderse :)

bu adamı getirmek çok büyük hataydı yahu. omotoyossi beklerken ne bulduk :(

koca sivasımız ne duruma düştü yahu.Ben yinede en kısa sürede bu durumdan çıkacağımızı ümit ediyorum bu haftadan başlayarak inşallah.
Bu hafta maçta istanbulda,canlı canlı yiğidolarımızı izlemeyi özlemişiz yahu.ne durumda olursa olsun desteğimizi esirmeyeceğiz

üçyıldız58
22.09.2009, 19:58
bence takımın bu durumlara düşmesine sebeb bülent ugundur ona kim ceza verecek

alperen2009
22.09.2009, 22:21
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.tmkdr.jpg

Avrupa hezimetinin ardından Süper Lig'de de geride kalan 6 haftada yalnızca bir puan alabilen Sivasspor'da futbolculara ceza yağacak. Son olarak sahasında Bursaspor’a mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar’da başta yeni transferlerden Ersen Martin ile Petkoviç ve Sedat’a ceza verileceği öğrenildi. Bu oyuncuların ardından bir kaç ismin de cezalandırılmasının gündemde olduğu belirtildi.

Bu arada Sivasspor, gelecek hafta oynayacağı Belediye maçı için İstanbul’a erken gitmeyi planlıyor. Olimpiyat Stadı’ndaki maçta Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’daki taraftarlarının desteğine de güveniyor.

Fanatik

BENCE SERT ONLEM ALMAYA GEREK YOK SU YASIN CAKMAK GITSIN TAKIM ICIN EN SERT ONLEM BU OLSA GEREK, BASKA ONLEME GEREK YOK BENCE

kakikli
22.09.2009, 23:33
bu takımı bu hallere düşürenlere hakkımı helal etmiyorum...
ben yıllardır uzaklardan geldim maçlara, fedakarlıkalr yaptım ama sayın bülent uygun sivas için neyini feda etti, parasını fazlasıyla sonuna kadar almadımı!!!
futbolculara gelince; yasin çakmak, bu çocukta hiç grur yokk insan biraz gruru varsa adam gibi oynar oynayamıyorsa hocasının torpiline rağmen oynayamadığını bilerek takıma girmezz!!!
hayrettin, madem sivaslı o zaman aldığı paranın hakkını vermeli, 1,5 trilyonu ben almadım hayrettin aldı o zaman hakkını verecek.bir maçta hayrettin kaç keç hücum yaptı söylermisiniz bana, yok yok yok.hadi hücum yok be adamım bari rakibini savun oda yok.denizli maçında yediğimiz golde hayrettinin yerinde olsam utanır kaptanlık pazubandını ve 58 numaralı formayı karşıma alır uzun uzuuunn düşünürdüm ama bundada grur yokk!!!

kakikli
22.09.2009, 23:44
SAYIN SERHAN KABURCUK!!!
maraton a bloktaki taraftar topluluğunda bulunanlar beni ii dinlesin.
o tribünde çok kez maç izledim,sesim kısılana kadar bağırdım.
ama bi çok kez şuna şahit oldum, bu gruptakiler bağırmayan taraftara hakaret ediyor, bu yaptığınız adamlık değilll, sivasspor taraftarlığı kimsenin hakimiyetinde değil, kimseyi zorlayamazsınız..
bu haftaki maçın devre arsında aşağıda yürüyorum, mustafa keçeli ısınıyor çocuk topu kenara kaçırdı topu almaya geldi, BAKTIM BİZİM TRİBÜNDEN 20Lİ YAŞLARDA, KOLUNDA SARI-LACİVERT LASTİKLER OLAN BİR BEBE MUSTAFA KEÇELİYE ANA AVRAT KÜFREDİO, BEN SİVAS ADINA ÇOK UTANDIM.SORDUM NEDEN KÜFREDİON, DENİZLİDEYKEN FENERE GOL ATMIŞ ONA KIZIYOR.BU BİZE YAKIŞIYORMU.FENERLİYSEN GİT FENER TRİBÜNÜNE AMA SİVAS TRİBÜNÜNE GELİPTE FENER HESABI YAPIP KİMSEYE HAKARET EDİPTE SİVASIMIN ADINI KÖTÜYE ÇIKARAMAZSIN..size yazıkki bu gibi insanları içinizde barındırıyorsunuz, "serhan kaburcuk" benim gözümde farklı bir yerin vardı ama yanlış biliyormuşum, siz yanlış yapıyorsunuz.siz sivasa sivasspora fayda değil zarar veriyorsunuz, bu durumdan herkes şikayetçi...
kendinize çekidüzen verin, biliosunuz daha önce darbe yediniz ders almadınız sanırım...

kakikli
22.09.2009, 23:48
mr bülent takımı bırakmadığı sürece bizden hiç bişi olmaz, iddia ediyorum bülent ytgun takımdan gitsin gelen hoca öncelikle yasini ve erseni kadro dışı bırakır, adamlar futbol hayatını bitirmişler resmen bedavaya poara kazanıyorlar bizden!!!
daha ne kadar puan kaybedeceğiz, neyi bekliyor yönetim.
bülent uygun sezon sonuna kadar tatile çıksıni futbolcu baksın bize sezon sonuna kadar başka biri çalıştırsın takımı, sezon sonunda gelir tekrar takımın başına...

giants
23.09.2009, 00:23
Bence bu haberde siparis bir habar tipki. diger örneklerinde oldugu gibi

Bounza kacti .. Sehri begenmedi dediler ........ Aile yapisi iyi degildi karsilikli anlastik yolladik...

Baskan cok sert hesap sordu uyardi,fircaladi dediler ..baskan denizli macinda kim cikariyor bilmiyorum bu haberleri dedi,

Simdide önlemler gelecek diyorlar???????????????????

ortami sogutmaya dönük siparis bir yazi gibi geliyor... Bence en sert önlem futbolcularimizin kendileri icin kendilerine yakistigi gibi disiplinden kopmadan saha icinden rakibine sahayi dar edip mac kazanmasi ile sert tebdirleri almis oluruz. kisaca ortada alinacak bir tebdir varsa onu sahada uygulayan oyuncularimiz alacak sert elestirilerimiz olsada. bizler sahaya cikan her futbolcumuza güveniyoruz cünkü baska sansimiz yok......Bizim icinse Baska SivasSpor yok....... umarim bu sikintili günler herkes icin önemli dersler cikardigi bir sürec olarak gecer ve yeniden basarili günleri yakalariz....

gül5858
23.09.2009, 00:52
Bunun başka yolu yoktu zaten geç alınmış bir karar olsada ceza ceza dır ...
Önemli olan bu cezaların yıldırıcı düzeyde ve etkili olmasında, bakalım diğer futbolcularda bu maçta değişimeler söz konusu olabilicekmi..

hiko58
23.09.2009, 01:16
peki acaba bu insanları futbolcu diye alıp bizim başımıza bela edenlere ne ceza verilecek acaba. onu çok merak ediyorum.

DeathRow
23.09.2009, 01:19
zita haricinde ilk 11 dekiLere ceza veriLmeli tabi sezerle mehmet haricinde takım olarak benim gözlemLediğim iyi oynuyoruz ama defansta cok acıklar var ve bitirici oyuncumuz yok forvette ayrıca bülent hocanında ceza alması lazım

badboysefaa
23.09.2009, 01:28
istediğin sertlikte önlen alabilirsin artık olan oldu yapılacak bişey yok.Eski kadro ile bu başarısızlıklar yaşansa derimki kadar büyük başarılar yaşattılar niye toparlanamasınlarki yine başarı gelecek ama kadroya bakınca eski oyuncuların yerine gelenler onların ayakkabısı dahi olacak kalitede değiller harcanan paraya emeğe yazık olmuş yasin gibi bir adam kalkıp nasıl sivasta oynar beynim alıyor cok üzülüyorum sivaslı futbolcular inşallah beni yanıltırlar

amr
23.09.2009, 01:38
en başta ceza "sivasspor seyircisi 5 liralık seyirci" diyen "5 para etmez bülent uygun"a verilmelidir.
başkan ne yapmaya çalışıyor?
20 trilyon kazandı geçen yıl sivas. 2 trilyon harcamış. bumudur yani. yazık değil mi bu şehire?:mad:

ready
23.09.2009, 09:06
en başta ceza "sivasspor seyircisi 5 liralık seyirci" diyen "5 para etmez bülent uygun"a verilmelidir.
20 trilyon kazandı geçen yıl sivas. 2 trilyon harcamış. bumudur yani. yazık değil mi bu şehire?:mad:

bu söze ragmen halen bazı taraftarların asker bülent sivas seninle gurur duyuyor diye naralar atacakmı merak ediyoruz

hiko58
23.09.2009, 10:23
DUYDUĞUMUZA GÖRE BAŞKAN DİYORMUŞKİ BÜLENT UYGUN GİDERSE BENDE GİDERİM DİYORMUŞ.EĞER BÖYLE BİŞEY DEMİŞSE BEN BAŞKANA NUNU YAKIŞTIRAMADIM. ÇÜNKÜ BİZ BAŞKANIMIZI HERŞEYİN ÜSTÜNDE BİLDİK VE HERKESTEN ÇOK SEVDİK. BÖYLESİ İMALAR BÖYLESİ AÇIKLAMALAR BİR BAŞKANA YAKIŞMAZ. SONRA ARALARINDA BİR ORTAKLIK MI VARKİ. BÜYÜK BAŞKAN HERŞEYİN ALTERNATİFİNİ BULAN BAŞKANDIR. ÖNEMLİ OLAN SİVASSPORDUR. EĞER BÜLENT UYGUN HATA YAPIYORSA UYARABİLMELİDİR. BAKINIZ SİVASSPORUN ALT YAPISINA HİÇ BİR SİVASLI GENCE EL UZATILMIYOR. HEP DIŞARDAN GETİRİLEN GENÇLERE SAHİP ÇIKILIYOR. SİVAS ÜZERİNDEN BİR TAKIM PAYLAŞIMLAR VAR. BAŞKANINMIZIN HİÇ ZAMAN GEÇİRMEDEN OLAYLARA EL KOYMASI GEREK. DEMELİKİ KİMSE SİVASTAN BÜYÜK OLAMAZ DEMELİDİR. BÜYÜK BAŞKAN OLARAK YUMRUĞUNU MASAYA VURMALIDIR.

Metal Gear
23.09.2009, 11:59
zita haricinde ilk 11 dekiLere ceza veriLmeli tabi sezerle mehmet haricinde takım olarak benim gözlemLediğim iyi oynuyoruz ama defansta cok acıklar var ve bitirici oyuncumuz yok forvette ayrıca bülent hocanında ceza alması lazım

Murat Sözgelmez cezayı haketmiyor.Şu an yüreğini sahaya koyan 1-2 oyuncudan birisi.

ready
23.09.2009, 13:05
DUYDUĞUMUZA GÖRE BAŞKAN DİYORMUŞKİ BÜLENT UYGUN GİDERSE BENDE GİDERİM DİYORMUŞ.EĞER BÖYLE BİŞEY DEMİŞSE BEN BAŞKANA NUNU YAKIŞTIRAMADIM. ÇÜNKÜ BİZ BAŞKANIMIZI HERŞEYİN ÜSTÜNDE BİLDİK VE HERKESTEN ÇOK SEVDİK. BÖYLESİ İMALAR BÖYLESİ AÇIKLAMALAR BİR BAŞKANA YAKIŞMAZ. SONRA ARALARINDA BİR ORTAKLIK MI VARKİ. BÜYÜK BAŞKAN HERŞEYİN ALTERNATİFİNİ BULAN BAŞKANDIR. ÖNEMLİ OLAN SİVASSPORDUR. EĞER BÜLENT UYGUN HATA YAPIYORSA UYARABİLMELİDİR. BAKINIZ SİVASSPORUN ALT YAPISINA HİÇ BİR SİVASLI GENCE EL UZATILMIYOR. HEP DIŞARDAN GETİRİLEN GENÇLERE SAHİP ÇIKILIYOR. SİVAS ÜZERİNDEN BİR TAKIM PAYLAŞIMLAR VAR. BAŞKANINMIZIN HİÇ ZAMAN GEÇİRMEDEN OLAYLARA EL KOYMASI GEREK. DEMELİKİ KİMSE SİVASTAN BÜYÜK OLAMAZ DEMELİDİR. BÜYÜK BAŞKAN OLARAK YUMRUĞUNU MASAYA VURMALIDIR.

bu takım ikinci lige çıktıgı zaman mecnun başkan veya bülent uygun mu vardı as olan kulüptür teknik adam başkanlar hep geçicidir vel hasıl kelam hiç bir kişi sivasspordan üstün olmamaz

yorgun(58)
23.09.2009, 13:36

ogiderse bende giderim der tabi bende duyduguma göre beraber bırakacaklar takımı soruyorum okadar para nereye gitti sadece bir stad ısıtmalı yapıldı da bittimi?...

ready
23.09.2009, 13:40

bu lafı kim demişse ayıp etmiş bülent uygun sen 5 liralık seyirciler sayesinde burda duruyorsun taraftar kalıcı teknik direktörler gidicidir sivasspor nicelerini gördü ve ugurladı gördügünüz gibi teknikdirektörler gider taraftar kalır gidenler bıraktıgı başarıla hatırlanır kimileri de böyle yaptıgı terbiyesizlikle senelerce arkasından lanet olsun der durur asker bülent sivas senle gurur duyuyor diye sahte sivassporlu taraftarlar duysun

busan
23.09.2009, 15:35
koskoca takımda ceza kesilcek 2 oyuncumu varmış sadece ikisimi hatalıymış hayret.demek biz yanlış izliyoruz.bence sivaslı taraftarları sakinleştirmek için öne atılan bi haber ayrıca bildigim kadarıyla bülent uygun ne olursa olsun sedattan vazgeçmez adamı çünkü

etzel1967
23.09.2009, 18:04
öyle görünüyorki takım psikolojik olarak girdiği gibi, stratejik olarak da küme düşme havasına girmiş...işleri kötü giden takımlarda nedense tüm fatura 2-3 tane futbolcuya kesilir...çünkü günah keçisi lazımdır asıl sorumluları gizlemek için...ben son bursa maçını tribünden izledim...ersen gerçekten de çok kötü oynadı...sayın hocamız geçen seneki m yıldızın görevini vermişti ersene...ama ersenin bunu başarması imkansız çünkü aynı tarzda bir birine alternatif olacak futbolcular değil bunlar...ersen mehmet gibi top tutamaz...çalım atamaz...servis yapamaz...4-5 defans oyuncusuyla boğuşup takım savunmasına katkı sağlayamaz...ersen kenar ortalarında etkili olan bir futbolcu...buna rağmen sayın hocamız ısrarla ersenle başlıyor maçlara, ersen de çok seyrek gelen bir iki ortayı değerlendiremeyince kabak başında patlıyor...evet, bursa maçında ersen kötüydü ama kimse gayretli olmadığını çalışmadığını söyleyemez...ben elinden geleni yaptığına inanıyorum ersenin...sedata gelince, bursa maçının en iyilerindendi...sedat olmasa 4-5 bile olabilirdi...rakibin hava toplarına cengaver gibi daldı çocuk daha ne yapsın...adamın yanında yasin oynuyor üstelik...bir de onun gediklerini kapatmaya çalışıyor...petkoviçe gelince adam zaten kaç haftadır oynamıyor...yaşını başını almış çoktan...akın formdayken bile formsuz olduğu halde sayın hocamız petkoyu oynatmıyormuydu...şimdi kabahatli petko mu olmuş? bunlar inandırıcı değil bir kere...kimse taraftarı aptal yerine koymasın...herşeyin sorumlusu olanlar çıkıp hesabını versinler başarısızlığın, futbolcular değil....sanki ben aldım o futbolcuları...

bursa maçının kadrosu stadda anons edilince ersen ve yasinin ilk onbirde olduğunu duyunca maçı kaybedeceğimizi söylemiştim yanımdakilere...aynen de öyle oldu...buradan da söylüyorum...ersen ve yasinin ilk onbirde başladığı maçlarda sivas yenilmeye mahkumdur...

subasi29
23.09.2009, 20:37
Yasini Secip Bir Kenara Koymusunuz Neden Ona Ceza Yok

oquzh4n58
24.09.2009, 02:18
haklısın ama kardeş ceza verirlerse daha kötü sonuçlar doğar bence şimdi moral depolamaları lazım ceza verip büs bütün morallerini bozmamak lazım

iii o zmn ogle devam ettırsn ler ???

GuVeN
24.09.2009, 02:49
ya bulent hoca kımse sahada ersen martını gormek ıstemıyo. kamanan cıglıklarına kulak ver. ılla stadda kamanan dıye bagırmamızı mı ıstıyosun..az daha devam edersen balılı gıbı onunda basını yıyeceksın..

sivastatlıbelam
25.09.2009, 17:29
rakipler yasini çözdü artık.bakıyorlar defans nerde yumuşak oraya giriyorlar.

deplasman fener maçı yasin rakibi düşüreceği yerde bir çalım yedi kendisi yere düştü.
manisa maçı ısaac takımı çalıma düzdü ve golü attı,yasin yine müahele edemedi.
bursa maçı volkan şen yasin üzerinden oynadı ve golünü çok rahat attı.
diyarbakır maçı yasin yine sahneye çıkıyor ve yine kritik hata yine gol.

yani artık bu oyuncuyla olmuyor demekki .bülent hoca bak hala hoca diyorum sana daha ağırını söylememi istemiyorsan defans da revizyon yap.yoksa takım kötü gidiyor.

SEVDAMSIN58
25.09.2009, 22:09
BENCE EN IYI CEZA ERSEN ERMAN UGUR CIHAN KADIR YASIN VE YENI GELEN IBRAHIM IN BIR AN ONCE SOZLESMELERINI FESH EDIP SEHRIMIZDEN UZAKLASTIRMALI ESKILER BIZE YETER DAHA OLMAZSA EKSIK KALAN YERLERE ALT YAPIDAN IKINCI TAKIMDAN FALAN ILAVE EDILIR AMA BU SAYDIGIM COBANLARDAN BIZE HICBIR FAYDA DOKUNMAZ INSALLAH BOYLE BIR KARAR UZAK DEGILDIR BEN DORT GOZLE BEKLIYORUM EGER BUNLAR GIDERSE HIC DEGILINDEN ONURLUCA MUCADELE EDERIZ

yigidocengiz
25.09.2009, 23:59
bu söze ragmen halen bazı taraftarların asker bülent sivas seninle gurur duyuyor diye naralar atacakmı merak ediyoruz

daha neler neler hemde,adamlar bülente laf söyleyeni SİVASLILIKtan çıkarıyolar kafalarına göre kardeş sen ne diyosun ya...bülente karşı saygı duruşu yarışına girmişler.

kerem_inci
26.09.2009, 09:12
AŞIRI CEZAYADA GERTEK YOK SONRA OYUNCU TAKIMA KÜSMESİN

ready
26.09.2009, 09:26
daha neler neler hemde,adamlar bülente laf söyleyeni SİVASLILIKtan çıkarıyolar kafalarına göre kardeş sen ne diyosun ya...bülente karşı saygı duruşu yarışına girmişler.

başarı varsa alkışlanır başarısızlık varsa eleştirilir bu gayet normal kimse bülent uygunun verdigi hizmetleri unutmuş degil fakat bazı taraftarlar arkadaşlar bu olayı biraz fazla abartıyorlar. bir insanın eksileri ve artıları tartışılır alkışlanır ne hikmetse sivasada ki bir takım seyirici ve taraftarlar olaylara at gözlügü takarak bakıyolar.. hocaya laf söyleyenler ya sivaslı degil ya da birilerine sırf yalakalık olsun diye böyle yapıyorlar kısacası trübünlere oynama adı veriliyor böyle kişilere

ozer10
26.09.2009, 10:10
hele şükür ya disiplin artmazsa neden oynasınlar
inş. bugün son bulur da aarık üzüntülerimiz kaybolur

Murat ARICI
26.09.2009, 11:11
RUH GİBİ OYNAYAN MUSAYA DA BİR YAPTIRIM UYGULANSA İYİ OLUR..

efendigardaş
28.09.2009, 23:30
HİÇBİR ÖNLEM İŞE YARAMADI İ.B.B,DE YENİLDİK...***

yigido Atilla
29.09.2009, 00:19
sert önlemler denince aklima bundan yillar önce saddamin oglu geldi Maglubiyetten sonra Tam kadroyu hoca ve futbolculari Masaya yatirip ayaklari sisene kadar sopayla vurdurmustu.. Antröner ve Futbolcular haftalarca yürüyemisler , Fifa saddmin oglunun takimini uluslararsi maclarindan men etmisti .. Acaba bir faydasi olurmu ???

yigidocengiz
29.09.2009, 00:29
önlemleri ben size söyleyim.bülent efendi meneseri olmayan futbolcuları kadro dışı bırakacak.erman,kamanan,agbetu ve embemba.göreceksiniz buülent bu oynamayan futbolcuları kadro dışı bırakara durumdan paçayı sıyırmaya çalışacak.aha buraya yazıyorum