Orijinalini görmek için tıklayınız : Çıkış İstanbul`dan Başlayacak

SivasSpor.Com
24.09.2009, 10:00
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.mcnbskn.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligde kötü günler yaşayan Sivasspor'un bu hafta itibariyle çıkışa geçeceğini söyledi.

Hürdoğan'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz,takımının aslında fena futbol oynamadığını, ancak şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını söyledi.

Bu takıma herkesin güvenmesini ve destek olmasınıda isteyen Başkan Otyakmaz "Şu ana kadar yenildiğimiz maçlara bakıyorum ve hiçte hak etmediğimiz yenilgiler aldığımızı
görüyorum. Gerçekten çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Sakat futbolcuların çokluğu,kendi kalemize attığımız goller,son vuruşlardaki şanssızlık ve birazda beceriksizlik,takımı buralara getirdi" dedi.

Teknik heyete ve futbolcularına güvendiğinin altını çizen Otyakmaz "Takıma bu sezon kattığımız futbolculara tek tek bakıldığında çok iyi futbolcular olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama dediğim gibi,gerçekten büyük şanssızlıklar yaşıyoruz.

Bizim futbolcularımız 1-2 metreden vuruyor, kaleye girmiyor, adam uzaklardan öylesine vuruyor gol oluyor. Bu şanssızlık er veya geç bitecek. Hatta bu hafta sona ereceğini düşünüyorum. İnşallah Sivasspor İstanbul Büyükşehir maçını kazanarak çıkışa geçecek" şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

ÇATAYAZBUZGIŞ
24.09.2009, 10:04
Bu hafta itibariyle 70 Bin taraftar eşliğinde Sivasspor önemli bir galibiyetle çıkışa geçmelidir yoksa gümbürtüye gidebiliriz tam önlem zamanı... aman dikkat mecnun gardaş..

MURAT SARI
24.09.2009, 10:06
BEN BAŞKANA VE TAKIMA GÜVENİYORUM İST BELEDİYE ÇIKIŞA GEÇECEK TAKIM

SAYGILARIMLA MURAT SARI

yener_sahin
24.09.2009, 10:13
BU ibb maçını kaybetme gibi bir lüksümüz yok seve seve değil öbür türlü kazanacaz.Ama ibb yi olurda tum slla kurtarırsa işte o zaman neler olur tahmin bile etmek istemiyorum.

hiko58
24.09.2009, 10:17
ZOR BAŞKANIM ZOR. SİZLER BU HOCAYA BU KADAR MÜSAMAA GÖSTERDİKTEN SONRA ZOR. HER YENİLGİDEN SONRA HER HATALI TRANSFERDEN SONRA HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ DEDİKTEN SONRA TAKIM NASIL TOPARLANACAK. BÜYÜK BAŞKAN OLARAK MASAYA NE ZAMAN YUMRUĞUNUZU VURACAKSINIZ. NEDEN TRANSFER ZAMANINDA HOCANIN YANLIŞLARINI ELEŞTİRMEDİNİZDE ŞİMDE SİVASI VE SİVASSPORU KOMİK HALE GETİRDİNİZ. NEDEN HERKESİN ALAY ETMESİNE GÖZ YUMDUNUZ. NEDEN SİVASLIYI AĞLAR HALE GETİRDİNİZ. NEDEN BAZI FUTBOLCULAR SATILIRKEN SESİNİZİ ÇIKARTMADINIZ. BÜLENT UYGUN BİR DAHİMİYDİKİ YANLIŞLARINA GÖZ YUMDUNUZ. DAHA TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE İKİ YIL ÇALIŞAN BİRİSİNİN BU KADAR HATA YAPMASINA NEDEN GÖZ YUMDUNUZ. ŞİMDİ NASIL TOPARLAYACAKSANIZ TOPARLAYIN. ERSEN MARTİN ANCAK KALE ARKASINDA TOP TOPLAYICI OLUR. NE İŞİ VAR SİVASSPORDA NEDEN ALDINIZ. YASİN ÇAKMAĞIN SİVASSPORDA NE İŞİ VAR. ONLARIN YERİNE ŞEREFLİ ŞANLI ALT YAPIDAN SİVASLI ÇOCUKLARI KOYSANIZ ONLARDAN İYİ OYNARLAR.
BAŞKANIM İNANIN SUÇUN BÜYÜĞÜ SİZDE. BU ADAMA BU KADAR YETKİ VERMEMELİYDİNİZ.

davulcu
24.09.2009, 11:14
zor başkan zor belediye bizi ezer geçer... herve tum sylla belediyeye ver ersen martinle gol ara zor başkan zor bu işler

kocakss58
24.09.2009, 11:15
takım bu sene güzel top çeviriyor ama son vuruşlarda başarısızlar.inşaallah onuda bu hafta yeneceğiz....

giants
24.09.2009, 11:28
Degerli Baskanim Sakatliklardan söz ediyorsunuz da gerek eskilerden gerekse yeni gelenlerden Mehmet yildiz disinda oynamayan kalmadi. onlarin oynadigi maclardada malubiyetler aldik.. Ayrica alinan futbolcularin kalitesinden bahsediyorsunuz... onca hazirlik dönemine avrupa maclarina ragmen hangisi gecen yilin üzerinde bir cikis yapmis, hangisi daha iyiymis biz göremedeik siz sonuclar ortadayken siz nasil bu kaniya variyorsunuz anlamis degiliz...

Ayrica kendiniz bile hayret ediyorsunuz bir iki metreden topu disari atiyorlar diyorsunuz. demekki biz bir iki metreden topu iceri atacak kadar iyi bir takim olusturmamisiz... iyi oynuyor yeniliyoruz diyorsunuz.futbolda netice önemli.. gecenyil Hacettepe maclarina bakim bir cok macinda tek kale oynadi hatta bir cok macinda Rakiplerinden daha fazla atak yapti sonuca ulasmadi ve kümeye gitti..iyi oynayip mac kaybetmektense kötü oyunda bile galibiyet almayi yeglerim cünkü iyi bir takim kötü oynarken bile kazanmasini bilendir...

Umarim Ist Belediye maci tüm olumsuzluklarin ve ugursuzluklarin bittigi mac olur... bu maci alir tepe üstü gidise dur deriz...yoksa bu gidisle bu ligin an az gol yiyen takimdan avaraj düzeltilen takimi konumuna gelecegizki.. bunun vebalinden hem bu dünyada hemde diger tarafda kimse kendini kurtaramaz...

Artik alinan her malubiyet sinir katsayilarimizi altüst ediyor bizlerinde kimyasini bozuyor... bu durum kanimiza dokunuyor sizler kadar rahat degiliz...
transfer dönemindeki kati israrci dogru dürüst taransfer yapmama politikanizami yanalim.....Polyannaciliginiza mi yanalim.. bu takimin bu hale getirilmesinemi yanalim. takimda hakedenlerin oynatilmamasinami yanalim.. altyapimizin olmamasinami yanalim. Hocanin alternatifsizliginemi yanalim..bizi bu duruma getirdiniz. Bununda bas sorumlusu sizsiniz...

Bir kac malubiyet den sonra gerek taraftarin tepkisinden gerekse hocanin malubiyetleri hazmedemeyip Hoca istifa ederse Sivas da SivasSporu sezon arasi veya sezon sonuna kadar götürecek Sivasli bir altenatif hocanin yaninda takimin teknik kadrosu icinde neden olmaz anlamis degilim bakin ligde tepede oynayan her takimin icinde hocalarinin yani sira hocanin olumsuzluklari düsünülerek alternatifi takimlarin icinde var.. Siz bizi öyle bir kurt kapani icine soktunuzki. herseyimiz alternatifsiz elimizdeki ile yetinmek ve dua etmekden baska sansimiz yok... begenmesek istemesek bile.. mecbur birakildik gerek hocaya gerekse gelen futbolculara Allah sonumuzu hayir etsin. ne diyimmm

GokhanTurna
24.09.2009, 11:35
İnşallah kazanırız artık. Rüyamda bu maçı 7-0 kazanıp ilk galibiyetimizi alıyorduk gollerin çoğunu İbrahim atıyordu :) Fark olmasa bile inşallah kazanırız

Burack
24.09.2009, 11:40
Bu maçi kaybetmemizi dusunemiyorum.

merkez_emre
24.09.2009, 11:52
baskanım bu sene bulent hocamız her mac oncesı aynı yorumu yaptı ama han bıraz alcak gonullu olsak ? ne zaman boyle desek sonu husran oluyor

sivaslim58
24.09.2009, 12:31
ZOR BAŞKANIM ZOR. SİZLER BU HOCAYA BU KADAR MÜSAMAA GÖSTERDİKTEN SONRA ZOR. HER YENİLGİDEN SONRA HER HATALI TRANSFERDEN SONRA HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ DEDİKTEN SONRA TAKIM NASIL TOPARLANACAK. BÜYÜK BAŞKAN OLARAK MASAYA NE ZAMAN YUMRUĞUNUZU VURACAKSINIZ. NEDEN TRANSFER ZAMANINDA HOCANIN YANLIŞLARINI ELEŞTİRMEDİNİZDE ŞİMDE SİVASI VE SİVASSPORU KOMİK HALE GETİRDİNİZ. NEDEN HERKESİN ALAY ETMESİNE GÖZ YUMDUNUZ. NEDEN SİVASLIYI AĞLAR HALE GETİRDİNİZ. NEDEN BAZI FUTBOLCULAR SATILIRKEN SESİNİZİ ÇIKARTMADINIZ. BÜLENT UYGUN BİR DAHİMİYDİKİ YANLIŞLARINA GÖZ YUMDUNUZ. DAHA TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE İKİ YIL ÇALIŞAN BİRİSİNİN BU KADAR HATA YAPMASINA NEDEN GÖZ YUMDUNUZ. ŞİMDİ NASIL TOPARLAYACAKSANIZ TOPARLAYIN. ERSEN MARTİN ANCAK KALE ARKASINDA TOP TOPLAYICI OLUR. NE İŞİ VAR SİVASSPORDA NEDEN ALDINIZ. YASİN ÇAKMAĞIN SİVASSPORDA NE İŞİ VAR. ONLARIN YERİNE ŞEREFLİ ŞANLI ALT YAPIDAN SİVASLI ÇOCUKLARI KOYSANIZ ONLARDAN İYİ OYNARLAR.
BAŞKANIM İNANIN SUÇUN BÜYÜĞÜ SİZDE. BU ADAMA BU KADAR YETKİ VERMEMELİYDİNİZ.

sonuna kadar katılıyorum sana yasin ve ersen anca top toplar.utanın be.

ekremcekırdek
24.09.2009, 12:36
inş. galibiyeti ist.da tadacağız ve bunun devamı gelcek !!!

Salim58
24.09.2009, 12:48
kaybetme lüksümüz kalmadı bu maçla beraber çıkışımızda başlar inşallah

babapiton
24.09.2009, 13:26
inş........................... ............

carizma0658
24.09.2009, 13:32
bu hafta sivas için çıkış haftası olacak başkana yürekten inanıyorr ve güvenıyorum

Besyo_cu
24.09.2009, 13:41
Başkana katılmamak elde değil çok şansısız , bu kadar beceriksizlik olamaz bu tamamen şansızlık. Belediyeyi yenerek çıkışa geçmenin tam zamanı.

58zarali
24.09.2009, 13:47
geçen sezon düşüşe geçmemize çok büyük katkısı olan belediye ile inşallah bu sezon yükselişe geçeriz

TheCyberTechno
24.09.2009, 13:49
artık biryerden çıkış yapmamız lazım inşallah bu haftadan itibaren çıkısa başlarız diyorum.

vahapkeskek
24.09.2009, 14:33
İnşallah kazanırız artık. Rüyamda bu maçı 7-0 kazanıp ilk galibiyetimizi alıyorduk gollerin çoğunu İbrahim atıyordu :) Fark olmasa bile inşallah kazanırız

o kadar uzun rüya görmek için baya uyumak lazım. Hadi hayırlısı umarım doğru çıkar.

ercan_dpinar
24.09.2009, 14:49
bu maçı alacağız bu maç bizim için bi şans zaten bu maçıda alamazlarsa gitsin yatsınlar

SiVaSSpOrLu 58
24.09.2009, 16:04
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.mcnbskn.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligde kötü günler yaşayan Sivasspor'un bu hafta itibariyle çıkışa geçeceğini söyledi.

Hürdoğan'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz,takımının aslında fena futbol oynamadığını, ancak şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını söyledi.

Bu takıma herkesin güvenmesini ve destek olmasınıda isteyen Başkan Otyakmaz "Şu ana kadar yenildiğimiz maçlara bakıyorum ve hiçte hak etmediğimiz yenilgiler aldığımızı
görüyorum. Gerçekten çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Sakat futbolcuların çokluğu,kendi kalemize attığımız goller,son vuruşlardaki şanssızlık ve birazda beceriksizlik,takımı buralara getirdi" dedi.

Teknik heyete ve futbolcularına güvendiğinin altını çizen Otyakmaz "Takıma bu sezon kattığımız futbolculara tek tek bakıldığında çok iyi futbolcular olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama dediğim gibi,gerçekten büyük şanssızlıklar yaşıyoruz.

Bizim futbolcularımız 1-2 metreden vuruyor, kaleye girmiyor, adam uzaklardan öylesine vuruyor gol oluyor. Bu şanssızlık er veya geç bitecek. Hatta bu hafta sona ereceğini düşünüyorum. İnşallah Sivasspor İstanbul Büyükşehir maçını kazanarak çıkışa geçecek" şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

cok haklısın baskanım bizimkiler kalenin dibinden vuruyo kacıyo adamlar bi vuruyor lök gibi ağlarda cözüm bulalıkm baskanım

mucahitbaba58
24.09.2009, 17:12
baskanimi sivasimi ve teknik heyeti ayrica yasin haric tum futbolculara guvenim sonsuzdur basarilar yigido

sivastatlıbelam
24.09.2009, 17:30
sivassporun antrenmanını izledim.futbolcular hırslıydı inşallah maça yansır da o hırsları maçı kazanırız.

(http://www.holigan.com.tr)

Shan58
24.09.2009, 17:46
Bu takımda Yasin olduğu müddetçe çok zor maç kazanır.
inşallah çıkışa geçer ama hiç umudum yok.
Her hafta aynı şeyler söyleniyor ve her hafta yasin ve ersen aynı hataları yapıp mağlubiyeti garantiliyor.

Her şeye tamada başkan Geçen seneden kaliteli deme bence.

sevda58
24.09.2009, 17:59
Baskan size guveniyoruz, ama artik yumrugunuzu masaya vurmanin zamani geldi.....

yigidocengiz
24.09.2009, 22:13
BAŞKANIM ÇOK GÜZEL KONUŞMUŞSUNDA ŞU SAYDIĞIN MAZERETLERE BÜLENTİN SALAK KADROLAR ÇIKARMASINI DA EKLESEYDİN DAHA İYİ OLURDU AMA neyse şimdi bunları konuşmaını sırası değil.sadece bu takımı bülent dene o rezilin saçmalıklarına kurban etme yeter

sabanoh
24.09.2009, 22:46
BAŞKANIM ÇOK GÜZEL KONUŞMUŞSUNDA ŞU SAYDIĞIN MAZERETLERE BÜLENTİN SALAK KADROLAR ÇIKARMASINI DA EKLESEYDİN DAHA İYİ OLURDU AMA neyse şimdi bunları konuşmaını sırası değil.sadece bu takımı bülent dene o rezilin saçmalıklarına kurban etme yeter

Rezil lafini sevmedim ama sana katiliyorum .
Bu bulent beyy ne yapmak istedigi belli degil.
Kadro bile kuramiyor, birde sakatlardan bahsediyor,sanki sakatlar sakat olmadan çok iyi oyniyorlardi da(abdurrahman hariç) ,o sakatlar bizi kurtaracakti.
Geçen sene Mehmeti satalim diyordunuz ben basta , simdi ise herkes onu ariyor ben basta.
Fakat Mehmet sahalara indiginde bize çok fayda olacagini düsunmiyorum.
Bu Bülent Bey her maç 90 dk oynatsaydi kamanani böyle olmazdi isler.
Neyse daha çok elestiririm de bugünlük bu kadar.

ismailua
25.09.2009, 06:40
Kusura bakma başkan takım çıkmıyor yerin dibine giriyor. Rezil ettiniz bizi. Şampiyonluga oynarken kümeye oynuyoruz bunun sorumlusu kim acaba. :mad:

burak_baykal
25.09.2009, 09:12
bakalım yarın ki maç ne durumda olacak ben sivasdayım istanbulda olsaydı sayın mecnun başkan için maça giderdim.ama benim yerime 3 yeğenimi gönderiyorum.sayın mecnun başkana selamlar ve bu kötü gidişe son verilmesini talep ederim.

Yadigar Barcin
25.09.2009, 09:14
Bazilarimiz Dereyi görmeden Pacalari sivamis, bu mac cikis macimiz olacak diyorsunuz, ben gercek cikisa inanmiyorum artik....
Bu sezon Kümede kalmayi basarmak, en büyük basari, yok efendim büyüklerin korkulu rüyasi olacakmisiz ve Sezon sonu ilk 5 in icindeymisiz, bunlar sadece lafta kaliyo maalesef.
Hayallerimi alcak tutmak daha iyi geliyo, cünkü alcak yerden düsmek Insana fazla zarar vermiyor, basariya alisan, basarisizligada alisiyor, artik Takimdan fazla beklemiyorum, tabiiki bu Sezon icin gecerli..
Yazik gectigimiz iki Sezona göre su anki düstügümüz duruma, Baskanin demecini dinledim Lig Tv de, Mehmet Yildizin gelmesiyle Takimin cikisa gececegini söyledi, Sayin Baskanim Takim Ruhsuz oynuyor, bir Mehmet yalniz basina ne yapar?? Futbol takim oyunu, Ins dedikleriniz cikar ve Mehmet Takima Ruh kazandirir ve Arkadaslarina uymaz, sayet oda derseki Takim nasil oynuyorsa bende o kadar oynarim, iste o zaman vay halimize vaaayyyy........

burak_baykal
25.09.2009, 09:24
ben başkanıma ve yönetime saygılar ne kadar sivassporla kç medyada konuşursa ben sadece sayın mecnun başkan ve yönetime güveniyoruz artık bundan sonra maç önce ve sonrasında bülent hocanın konuşmaları taraftarları negatif etkiletemekte ve artık her konuşma güvencesi başkan ve yönetimdir