Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP

Agcalli
25.09.2009, 21:15
Şurda istafa bekleyenleri Sivassporlu değil demiyeceğim çünkü elimde kim ne kadar Sivassporlu veya değil ölçen bir alet yok ama geçon sezon burada yazılanları soru şekline getireceğim..

Hani en büyük başkan bizim başkandı?? Hani mert delikanlı Sivasın gururu idi Mecnun başkan..Hani bizi ikinci ligden alıp birinci lige çıkaran Şampiyonluk için oynayan Sivasın mimari Başkanımız Mecnun beydi.. Hani bu taraftar onunla gurur duyuyordu?? Ne oldu bu sözlere, bu sözleri daha 5 ay önce söyleyen biz değil miydik??

Hani Asker Bülent Sivasın gözbebiği idi.. Hani Bülent uygun tam bir sivas delikanlısı idi.. Hani bu takıma varını yoğunu veren diğer takımların 1/10 kadar bütçe ile herkese kafa tutan şampiyonluğa oynayan takımın Mecnun başkanla beraber imar eden o değil miydi?? Hani gelecek sezon Fenerbahçeye gidecek söylentileri çıkınca Bülent Hocam bizi bırakma bu takımı şampiyon yap öyle git diyenler biz değil miydik?? Bu sözlerimiz sadece başarılı olduğu için miydi??

Gelelim taraftara yani bize.. Biz ne yaptık?? Takımın otobüsü yoktu otobüsü alana kadar akla karayı seçtik.. Mesaj kampanyası yapıldı kaç bin mesaj geldi?? Takım zor durumda dedik ne kadar para toplayabildik?? Sivasta şartlar zor. Bizler zengin ailelerin çocukları değiliz ya da Sivas iş imkanlarının sınırsız olduğu herkesin iyi bir maaşla bir işte çalıştığı şehir değil biliyorum ama elimizden gelecek şeyleri de yapmadık.. Hadi maddi şeyleri bir kenara bırakalım peki Sivas maçlarını izleyenler gidenler gördü ki 12.000 kişilik Sivas taraftarını 1000 kişilik BJK, GS, FB taraftarı Sivasta kendi evimizde susturabiliyordu.. Çoğumuz oturduk maça değil de sanki sinemaya gelmiş gibi çekirdek çıtladık bağıran gençlere de otur gardaşşş maçı göremiyorum dedik..Daha doğru dürüst taraftar bile olamadık.. Yanına üç beş kişi alan grup kurdu ve statta ayrı ayrı yerlere gidip daha doğmadan taraftarımızı kendi elimizle parça parçaya bölmedik mi.. Kendimde dahil korsan forma satın aldık.. Sivasspor taraftarı içinde bir oranlama yapsak acaba kulubün resmi formasını yada ürünlerini alan taraftar sayısı %10 geçmez.. Bir Bursaspor taraftarına bu oranlamayı yapsak bu oran en az %80 çıkar.. Bugün Recep Yüksel abiler havalanına takımı karşılamaya gittiler.. Kaçımız ordaydık.. Kaçımız işimizden izin alıpta takımı karşılamaya gittik.. Bende dahil olmak üzere çoğumuz işteyim diye gitmedik.. Demek ki Sivasspor sevgisi bizim için bazı şeylerin gerisinde kalıyor.. Onun için arkadaşlar birşeyi istemek için insanın haketmesi lazım.. Sen kulubün için hiçbirşey yapma, galibiyet alırken sevin gururlan ama yenilgi olunca hemen istifa iste.. Bunu yapabilmek için insanın yüzsüz olması lazım ve bizim insanımız YÜZSÜZ değildir.. Bizim insanımız VEFALIDIR.. Bizim insanımız KARAGÜN DOSTUR.. Bizim insanımız geçmişte yapılan iyilikleri unutmaz VEFASIZLIK yapmaz.. Gün birlik günüdür arkadaşlar.. Gün kenetlenme günüdür.. Gün dostu üzmemek düşmanı sevindirmemek için kulubümüze teknik heyetimize futbolculara sahip çıkma günüdür.. Gemiyi ilk önce fareler terkeder.. Bu Sivas ligten düşse 3. kümede de oynasa gerçek Sivassporlular takımının yanında olacaktır buna eminim.. Ve Sivaslılar takımını yalnız bırakmayacaktır..

Bazıları diyebilir bu kesin yönetimden bişeyler alabiliyor veya bir yararı var ki böyle yazıyor diyebilir.. Ama ben Mecnun başkanı İstanbuldaki bu seneki iftar organizasyonundan önce hiçbir sohbet ortamında daha önce bulunmadım.. Bülent Uygunu ise statlarda gördüğüm 100 metre mesafeyi saymazsak yakından bile görmedim.. Velhasılı kelam kim ne derse desin umrumda değil.. Bu yazdıklarım sadece içimden geçenler..inşAllah yarınki maçı alacağız ve takım toparlanmaya başlayacak ve ufak tefek çatlak sesler kesilecektir..

Yarın olimpiyatta göüşmek dileği ile..

jackburaks58
25.09.2009, 21:21
kardeşim bütün sözlerine katılıyorum coşkumuzu yakalamamız takımımıza güvenmemiz şart.ben şahsen mecnun başkanın her ne olursa olsun başkanlıgı bırakmasını istemiorum çünkü başarılı yapan en byük kişilerden birisi..

sonrasında bülent uygun aynen dediğin gibi o bir sivas delikanlısı..ve sivas delikanlıssına sırtını asla dönmez(eğer gerçek delikanlıysa bu taraftar) bülent hocayı çok seviyorum biz küme düşsek bile yine takımımızda olsun...bir takım her zaman başarılı olucak diye birşey yok büyük takımlara bakın hangisi her yıl üüst üst şampiyon olabiliyor yada oynayabiliyor...? olmuyor beşiktaşa bakın bizden daha beter bence...

o zaman sorun ne başkanda nede bülent hocamızda bu bir süreç tecrübe bu süreci en az zararla kapatırsak ilerde inanılmaz birşeyler olabilir...

Türkiyenin Liverpool u da Sivasspor olacak Görün bakın!!!

sivastatlıbelam
25.09.2009, 21:38
biz de seviyoruz teknik direktörümüzü ama defans dökülüyor kaç haftadır,ersen hiç koşmuyor,takım tamamen duygusal olarak psikolojik bunalıma girmiş,ama ne bülent hoca ne de bir başkası duruma müdahele etmiyor...bu durum her şeytden habersiz taraftarda yani bizlerde büyük bir sıkıntı oluşturuyor.

yani artık takıma bir mudahele yapılmalı.

yigido_mami_58
25.09.2009, 21:40
her zaman soyledım inadına sivas spor inadına bülent uygun o sıvaslıdan daha sıvaslı kardesım aksılıkler olur ve gecer merak ve panıge gerek yok

sevdikseni58
25.09.2009, 21:43
Agcalli kardeş çok haklısın şimdi destek zamanı sen gerekenleri yazmışsın zaten ağzına yüreğine sağlık

özsivasli1903
25.09.2009, 21:43
bu takim bülent uygun ve mecnun baskanin eseridir...
onlar gidemez bu sene böyle basladik biraz daha sabir...

üçyıldız58
25.09.2009, 21:46
Şurda istafa bekleyenleri Sivassporlu değil demiyeceğim çünkü elimde kim ne kadar Sivassporlu veya değil ölçen bir alet yok ama geçon sezon burada yazılanları soru şekline getireceğim..

Hani en büyük başkan bizim başkandı?? Hani mert delikanlı Sivasın gururu idi Mecnun başkan..Hani bizi ikinci ligden alıp birinci lige çıkaran Şampiyonluk için oynayan Sivasın mimari Başkanımız Mecnun beydi.. Hani bu taraftar onunla gurur duyuyordu?? Ne oldu bu sözlere, bu sözleri daha 5 ay önce söyleyen biz değil miydik??

Hani Asker Bülent Sivasın gözbebiği idi.. Hani Bülent uygun tam bir sivas delikanlısı idi.. Hani bu takıma varını yoğunu veren diğer takımların 1/10 kadar bütçe ile herkese kafa tutan şampiyonluğa oynayan takımın Mecnun başkanla beraber imar eden o değil miydi?? Hani gelecek sezon Fenerbahçeye gidecek söylentileri çıkınca Bülent Hocam bizi bırakma bu takımı şampiyon yap öyle git diyenler biz değil miydik?? Bu sözlerimiz sadece başarılı olduğu için miydi??

Gelelim taraftara yani bize.. Biz ne yaptık?? Takımın otobüsü yoktu otobüsü alana kadar akla karayı seçtik.. Mesaj kampanyası yapıldı kaç bin mesaj geldi?? Takım zor durumda dedik ne kadar para toplayabildik?? Sivasta şartlar zor. Bizler zengin ailelerin çocukları değiliz ya da Sivas iş imkanlarının sınırsız olduğu herkesin iyi bir maaşla bir işte çalıştığı şehir değil biliyorum ama elimizden gelecek şeyleri de yapmadık.. Hadi maddi şeyleri bir kenara bırakalım peki Sivas maçlarını izleyenler gidenler gördü ki 12.000 kişilik Sivas taraftarını 1000 kişilik BJK, GS, FB taraftarı Sivasta kendi evimizde susturabiliyordu.. Çoğumuz oturduk maça değil de sanki sinemaya gelmiş gibi çekirdek çıtladık bağıran gençlere de otur gardaşşş maçı göremiyorum dedik..Daha doğru dürüst taraftar bile olamadık.. Yanına üç beş kişi alan grup kurdu ve statta ayrı ayrı yerlere gidip daha doğmadan taraftarımızı kendi elimizle parça parçaya bölmedik mi.. Kendimde dahil korsan forma satın aldık.. Sivasspor taraftarı içinde bir oranlama yapsak acaba kulubün resmi formasını yada ürünlerini alan taraftar sayısı %10 geçmez.. Bir Bursaspor taraftarına bu oranlamayı yapsak bu oran en az %80 çıkar.. Bugün Recep Yüksel abiler havalanına takımı karşılamaya gittiler.. Kaçımız ordaydık.. Kaçımız işimizden izin alıpta takımı karşılamaya gittik.. Bende dahil olmak üzere çoğumuz işteyim diye gitmedik.. Demek ki Sivasspor sevgisi bizim için bazı şeylerin gerisinde kalıyor.. Onun için arkadaşlar birşeyi istemek için insanın haketmesi lazım.. Sen kulubün için hiçbirşey yapma, galibiyet alırken sevin gururlan ama yenilgi olunca hemen istifa iste.. Bunu yapabilmek için insanın yüzsüz olması lazım ve bizim insanımız YÜZSÜZ değildir.. Bizim insanımız VEFALIDIR.. Bizim insanımız KARAGÜN DOSTUR.. Bizim insanımız geçmişte yapılan iyilikleri unutmaz VEFASIZLIK yapmaz.. Gün birlik günüdür arkadaşlar.. Gün kenetlenme günüdür.. Gün dostu üzmemek düşmanı sevindirmemek için kulubümüze teknik heyetimize futbolculara sahip çıkma günüdür.. Gemiyi ilk önce fareler terkeder.. Bu Sivas ligten düşse 3. kümede de oynasa gerçek Sivassporlular takımının yanında olacaktır buna eminim.. Ve Sivaslılar takımını yalnız bırakmayacaktır..

Bazıları diyebilir bu kesin yönetimden bişeyler alabiliyor veya bir yararı var ki böyle yazıyor diyebilir.. Ama ben Mecnun başkanı İstanbuldaki bu seneki iftar organizasyonundan önce hiçbir sohbet ortamında daha önce bulunmadım.. Bülent Uygunu ise statlarda gördüğüm 100 metre mesafeyi saymazsak yakından bile görmedim.. Velhasılı kelam kim ne derse desin umrumda değil.. Bu yazdıklarım sadece içimden geçenler..inşAllah yarınki maçı alacağız ve takım toparlanmaya başlayacak ve ufak tefek çatlak sesler kesilecektir..

milletin neler yapmadığını eleştirme sen ne yaptığını söyle sivasspor için maddi manevi kulube ne destek oldun onu söyle olmayanlar utansın

Agcalli
25.09.2009, 21:49
milletin neler yapmadığını eleştirme sen ne yaptığını söyle sivasspor için maddi manevi kulube ne destek oldun onu söyle olmayanlar utansın

Hemşerim dikkat edersen cümlelerimi biz diye kurdum.. Ben kendimi de bu eleştirinin içine aldım.. Bu takım için bişey yapmadınız demedim.. Bu takım için hiçbirşey "YAPMADIK" dedim.. Bende dahil korsan forma "ALDIK" dedim..

üçyıldız58
25.09.2009, 22:07
ama topram olmuyor böyle sivasın kişi başına düşen milli geliri belli
geçen gün istanbuldan bir arkadaşım geldi iş yerimde sivasspor posterini gördü başladı takımı hocayı eleştirmeye
tam sabrım taştı dedim sen kaç sefer istanbulda maçına gittin 1 sefer kaç kuruş verdin ne parası vereyim kombine aldınmı yok ben istanbuldayım ne yapayım o kadar çok seviyorsan istanbulda olsanda alacaksın burda bir akrabana vereceksin öyle kuru kuruya sevme eleştirme olmaz
şimdi bazı arkadaşlarımızda özellikle forma,bilet,tezahürat konusuna gelince mangalda kül bırakmıyorlar biz sivasda ancak bu kadarını yapıyoruz yarın sizide istanbulda göreceğiz

mehmeTayyib
25.09.2009, 22:08
hiç kimse kızmasın alınmasın... bu taraftar daha beterini hakediyor... !

istifa bekleyen varsa yazıklar ola... sizi kötü gün canavarları!

arkandayız bülent hoca!
arkandayız mecnun başkan!
arkandayız yiğidolar!

( İstanBuL UşaKlarına Gün Doğdu.!! )

sivastatlıbelam
25.09.2009, 22:16
istifa değil bir faaliyet bekliyoruz.

göz göre göre uçuruma gidiyoruz.

takımda hiç bir değişiklik yok.her hafta aynı kadro her hafta yenilgi .
hem de en aşşağı 3 yiyoruz.

demekki bir yerde sorun var.

Agcalli
25.09.2009, 22:22
ama topram olmuyor böyle sivasın kişi başına düşen milli geliri belli
geçen gün istanbuldan bir arkadaşım geldi iş yerimde sivasspor posterini gördü başladı takımı hocayı eleştirmeye
tam sabrım taştı dedim sen kaç sefer istanbulda maçına gittin 1 sefer kaç kuruş verdin ne parası vereyim kombine aldınmı yok ben istanbuldayım ne yapayım o kadar çok seviyorsan istanbulda olsanda alacaksın burda bir akrabana vereceksin öyle kuru kuruya sevme eleştirme olmaz
şimdi bazı arkadaşlarımızda özellikle forma,bilet,tezahürat konusuna gelince mangalda kül bırakmıyorlar biz sivasda ancak bu kadarını yapıyoruz yarın sizide istanbulda göreceğiz

Hemşerim uzatmak istemem ama buna da cevap vermek isterim.. Bende sivaslıyım bende insanımızın maddi durumunu biliyorum ama dedim ya maddi şeyleri geçtim, daha doğru düzgün takımı ateşleyemiyoruz.. Yani üzerimize düşen maddi şeyleri geçtim manevi şeyleri bile yapamıyoruz.. Çekirdekçiler diye bir grubumuz oldu burda kaç defa tartıştık bunları.. Yarın maça gideceğim Recep abileri bulup gırlağım patlayıncaya, sesim kısılıncaya kadar takımı desteklemeye çalışacağım.. inşAllah maçı alırız da kötü günleri geride bırakırız..

revenge58
25.09.2009, 22:32
bizde antalyadan sivasspor u desteklemek için gelicez.bülent uygun olsa da olmasa da biz sivassporluyuz...

yigidocengiz
25.09.2009, 22:33
AĞCALI KARDEŞ

BENCE ÜSTÜNÜ BAŞINI FAZLA PARÇALAMA;BÖYLE ACİTASYONLARLA OLMAZ BU İŞ.BEN BİRİNDEN NEFRET ETTİMMİ ÖLENE KADAR GİDER BU NEFRET.BÜLENT UYGUNU BİTİM KADAR SEVMİYORUM.VE ONU SEVMEMEME SEBEP OLAN ŞEY İSE BAŞKANIN ONA SINIRSIZ KONUŞMA YETKİSİ VE KARAR ALMA YETKİSİ VERMESİDİR.geçen yıl boyunca süregelen bülentin gevezelikleri bizi şampiyonluktan ettiği gibi SİVASı da antipatik yaptı maalesef.SİVAStan nefret ettirdikten sonra daha ağzıyla kuş tutsa farketmez benim için.kaldıki bizi geçen sene bülent efendi buralara getirmedi.adam b.k gibi top oynatıyodu be.ama takım çok sağlamdı ve ayakta kalmasını biliyodu.geçen sene mehmetimiz vardı,bak onsuz maç alamıyo bülent efendi.geçen sene türbülenti:D bulmuştu bay filozof,yarın eskaza ibb maçını alırsak bakalım ne yumurtlayacak.BÜLENTTEN NEFRET EDİYORUM KARDEŞİM VE ANLIMIN AKIYLADA SİVASLIYIM,SİVASLI OLMAK İÇİN BÜLENTİ SEVMEK Mİ GEREKİYO KARDEŞİM.SİZ BÜLENTİ SEVMEDİĞİNİZ ZAMAN KENDİNİZİ SİVASLI OLARAK GÖRMEYEBİLİRSİNİZ,O SİZİN SORUNUNZ,AMA KİMSE BENİM SİVASLILIĞIMA LAF SÖYLEYEMEZ.SİVAS DELİKANLISIYMIŞ.... HANGİ SİVAS DELİKANLISI ŞU BOŞBELEŞ TRABZONA ANADOLUNUN ABİSİ DER HA

SiVaSSpOrLu 58
25.09.2009, 22:35
ya ne gerek varkş buna göbek bagımızdanmı baglıyız bülente i,llaki gidecek eger böyle gidersek hemen gitmeli

SiVaSSpOrLu 58
ve bua rada fatih terime benzemeye calısıyo ama cok kötü olur durmu göbeginide erit:D:D:D:D

karahisarli

hay parmaklarina saglik kardesim ne güzel yazmissin senin gibilerini görünce biraz rahatliyorum futbolda sivas in sivaslilarin sözü gecmesi gerekiyorsa ilk önce taraftar birlik icinde tek yürek olmali takimi her zaman desteklemelidir taraftari olmayan kulübü kimse kaale almaz

yigidocengiz
25.09.2009, 22:40
HA Bİ EKLEME DAHA YAPAYIM BUDA BAŞKANIMIZ KONUSUNDA.sen ordan bakınca bazı şeyler gözünden kaçmış anladığım kadarıyla hemşerim.SİVASta taraftar grubu yoksa bunun tek sebebi başkandır.bizim hatırı sayılır bi taraftar grubumuz vardı YENİÇERİLER...ve her geçen günde büyüyolardı.ama büyük başkanımız naptı bu grubu dağıttı,geriye iki grup kaldı,onlarda hepi topu 100-150 kişiydi,bağırdıklarında sesleri çimlere bile ulaşmıyodu.o yeniçeriler olacaktıda senin o gs,bjk,fb taraftarın gelip bizim sesimizi kısacaktı öylemi.DEMEKKİ NEYMİŞ BAZI ŞEYLERİ ÖĞRENMEDEN YORUM YAPMAMAK LAZIMMIŞ.BİZDE TARAFTAR DİYE Bİ OLAY YOKSA BUNUN TEK SEBEBİ BAŞKANDIR KİMSE KUSURA BAKMASIN.AMA BEN HERŞEYE RAMEN BAŞKANIMIZI SEVİYORUM YAPTIĞI BAZI YANLIŞLAR(BUNUN GİBİ)OLSA BİLE

Agcalli
25.09.2009, 23:03
HA Bİ EKLEME DAHA YAPAYIM BUDA BAŞKANIMIZ KONUSUNDA.sen ordan bakınca bazı şeyler gözünden kaçmış anladığım kadarıyla hemşerim.SİVASta taraftar grubu yoksa bunun tek sebebi başkandır.bizim hatırı sayılır bi taraftar grubumuz vardı YENİÇERİLER...ve her geçen günde büyüyolardı.ama büyük başkanımız naptı bu grubu dağıttı,geriye iki grup kaldı,onlarda hepi topu 100-150 kişiydi,bağırdıklarında sesleri çimlere bile ulaşmıyodu.o yeniçeriler olacaktıda senin o gs,bjk,fb taraftarın gelip bizim sesimizi kısacaktı öylemi.DEMEKKİ NEYMİŞ BAZI ŞEYLERİ ÖĞRENMEDEN YORUM YAPMAMAK LAZIMMIŞ.BİZDE TARAFTAR DİYE Bİ OLAY YOKSA BUNUN TEK SEBEBİ BAŞKANDIR KİMSE KUSURA BAKMASIN.AMA BEN HERŞEYE RAMEN BAŞKANIMIZI SEVİYORUM YAPTIĞI BAZI YANLIŞLAR(BUNUN GİBİ)OLSA BİLE

Hemşerim ben içimden geçenleri yazdım.. Sana veya başka bir arkadaşımıza göre yanlış olabilir ama bu benim düşüncem ve doğruluğuna inanmasam yazmam .. Benim yeniçeriler şöyle böyle demeye hakkım yok çünkü bir insanı eleştirmek için onun kadar ya da ondan fazla icraat yapması gerekir.. Ama beleş bilet almak için bir grubun neler yaptığını da biliyoruz.. Evet belki uzaktayım bazı şeyleri bilmeyebilirim.. Ama ben şunu biliyorum ki bizim bizden başka dostumuz yok bunu geçen sezon çok iyi gördük, bu yüzden gün birlik olma günü gün taşın altına daha da bir azimle ve hevesle elimizi koyma günüdür.. Sivas eski günlerine dönerse sevinecek bizlerizz.. Sivas böyle devam ederse üzülecek yine bizleriz.. O yüzden tüm söylenenlere kulak tıkamalı, geçmişte olanları bi kenara atıp bu takımın arkasında durmalıyız diye düşünüyorum..

giants
25.09.2009, 23:09

Degerli hemsehrim Düsünce ve bakis acina saygi duymakla beraber; Bakis acin ve düsüncene katilmadigimi belirtmek isterim. Nedenlerine gelince. Dogru yapilan her is takdir görür hele hele bu is Bir sehrin temsil düzeyini ifade (SIVASSPOR) ediyorsa o sehrin 7 sinde 70 ne gurur ve onur duymasini saglar.... Olaylara bir bütünlük icerisinde bakmazsak bu bizi yanilgiya götürürki bir veya iki kisiyi yanlisda yapsa hatada yapsa esas alirsak O sehrin Tümüne haksizlik etmis oluruz... Bir belediye baskani 10 yil bir sehre hizmet eder yada bir mülki amir 25 yillik mülki amirdir bir kere yüz kizartici suc isler görevinden alinir. kimse onun 10 yil hizmetini yada 25 yil bu devlete yaptigi hizmetleri sorgulamaz kimse bir kere ile birsey olmaz demez Kaldiki Sivas Sehri kimseye borclu degildir cünki kimseye kaybettirmemis kazandirmis. Ben bu isi yaparken özellikle son bes alti yildir kendimden kaybettim diyenin anlini karislarim Sivas Halki ve onun degeri SivasSpor herkese kazandirmis....

Degerli hemsehrim Bank Asyadan bizi O dönemki adi 1. lig... simdiki adiyla süperlig cikaran Ismail Kartal Hocadir. neden bu hacaya vefadan söz edilmezde.Bu hacanin Basarisi Bülen Uygun a isarla mal edilir anlamis degilim...

Sivas sehri ve Taraftari Hazir tesisleri bu yönetime sundu...Otobüsünü aldi. Kombinesini Aldi. Ürününü Aldi...Üst üste malubiyetlere ragmen takimini yanliz birakmadi... Türübünlerde küfüler yemesine ragmen 5 liralik taraftar asalamalarina ragmen. Sehrinin Takimini destekledigi icin yine takimini yanliz birakmadi...

Evet bizim insanimiz merttir onurludur... Mertlik gördügünde onun hakkini verir namertlik gördügünde de onunda hakkini verir.. Almadan vermek Allaha mahsusdur. Bizim yönetimimiz ve teknik heyetimiz alacagindan cok fazlasini aldi..... vermesi gerekenlerinde gerektigi gibi vermesi gerekir... 70 alip 20 verirsen adaletli olmaz... Buna deveyi hamudu ile götürmek derler... diyeceksinki hicmi bir sey vermedi bu insanlar... Ligde ikinci olduk bu basari degilmi? evet Basaridir ama O takimin basindaysan O senin isin... o görevi yapanlarin yapmasi gereken isi bu....O göreve geliken basarili olacam diye getirildin al takimi kümeye götür diye kimse takim teslim etmedi...Basariyi getirmek ve Basariyi devam ettirmek elindeki maddi kaynaklari dogru ve isabetli kullanmaktir... Lig ikincisi olduk diye tüm degerlerin üzerine yatip gasb etmek degildir.... dönüpde sonradan vefasizlik yapmayin sizi lig ikincisi yaptik demek... Sekerle cocuk kadirmaktir.. Abesle istigaldan baska bir sey degildir..

Sehrin temsilcileri (Belediye-Vali-Emniyet-Iscevreleri) her türlü olanagi imkani güclerine göre seferber ediyorsa.. Yine bu sehrin Insanlari colugunun cocugunun,Ailesinin rizkindan Bogazindan kesip birseyler veriyorsa bunu kücümseyenler bunu bir vafa borcu olarak görmeyenler En büyük vefasizligi yapanlardir.

Diyecegim oki hemsehrim giden her türden kazanmis olarak gidecek... Birileri gidecekse SivasSpor bir yere gitmiyecek yerinde kalacak.. SivasSpor kendine kim bir basari vermis ise ona 10 katini maddi ve manevi verdi.. Kimine özgürlügünü verdi kimine adam yerine konulmayi kimine isadami olma sifatini verdi onun icin kimse cikipda SivasSpora karsilik beklemeden verdik demesin. Onu diyenler SivasSpordan en cok calanlar ve gasb edenlerdir . digerleride yani biz bize kalanlarda zaten hep destek olmasi gerekenlerdir....

Istifada bir secenekdir ama ben onu ilk secenek olarak görenlerden digilim......Burada cogunluk arkadasin sorguladigi zaten Neden bu haldeyiz nasil kurtuluruz...Dogru nasil olmali ve olmaliydi..... imkanlar ve olanaklar neden kimler tarafindan haba ediliyor sorusudur... kendine Sivasliyim deyipde SivasSporun un Basarisini istemiyenin kanindan süphe ederim!!!!!!!
onun icin Artik gercekden Sivaslilik adina Sivasliyi.Taraftari suclayan,asaliyan yazilar yazmak icinde bulundugumuz kosullarda dogru bir tutum degildir..

yigidocengiz
25.09.2009, 23:10
eyvalla kardeşim,bende seni tenkit etmek maksadıyla söylemedim zaten.biz burdaki trabzon maçını kaybedince gözelerimize uyku girmedi ve tabi peşinden diğer maçlarda geldi.buna rağmen bülentin takımı nasıl kümeye götürdüğüne(bu da benim görüşüm) öylece bakakaldık,elimizden hiç bişey gelmiyordu.işte buda bir başka şeyi gösteriyor bize aslında biz taraftar olarak tepki koymayıda bilmiyoruz.tepki koyacaksakta bu takımımıza sahip çıkmaktan öte birşey olamaz zaten

28 SVS 58
25.09.2009, 23:40
yapmayın beyler ya agcalli arkadşımız herşeyi anlatmış kimse konuşmasın bizde taraftarlık ölmüş dayanışma ölmüş biz sadece kendimizi eleştirmeden başkalarını eleştirirz bırakın herkez işini yapsın benim bir sivaslı olarak tek gördüğüm bu taraftarın onca güzelliği haketmediği

57 Mehmet
26.09.2009, 00:41
Simdiye kadar istifa istedikleri kadar takim icin biraz dua etmis olsalardi belki bu günlere düsmezdik ama bizde istifa isteyenler dua yerine bedua ediyorlar

ZECOLD
26.09.2009, 01:50
herkes kendi görüşünü yazıyor kimisi katılıyor kimisi katılmıyor.. kim gerçek sivaslı kim değil bunun tartışmasına girmeye zahmet etmeyin destekliyen imkanları doğrultusunda destekliyordur ama imkanı olup somut birşeyler yapmayan arkadaşlarında en azından eleştirken vicdanı sızlasa iyi olur gerisi bizi ilgilendirmez.bunu tartışmaya bi son verip noktayı koyun kimse kimseyi kırmasın derim.
takıma gelince tüm türkiyenin hayretle izlediği bi takım işte gecen sene başarılarla adından söz ettiren bi takım bu senede başarısızlıklarıyla kendinden söz ettiriyor.haber sitelerini karış karış ediyorum hep aynı şey düşmanlarımızın keyfi yerinde anlıyacağınız.. herneyse herkesin gördüğünü yönetimde görüyordur sanırım ama bunu önceden görememeleri konusunda eleştirmekte biz sivassporluların görevidir eleştirilmelidir ki eksik olanlar yolunda gitmeyenler bulunup halledilmesi aşamasında katkı sağlasın.karamsarız şu günlerde bende öyleyim ama karamsarlıkla çözüme ulaşamayacağımızda bi gerçek..destek verilmesi konusunda yazan arkadaşlar var tabiki haklılar ancak sahada oynayan futbolcuda üzerine giydiği formayı eşofman niyetine kullanıp sahada istek arzusunun var olduğunu göstermiyor inancını yansıtmıyorsa bu destek kime verilcek başkanamı başkan top oynamıyorki.. herneyse çok yanlış transferler gönderilen isimler felan fişmekan evt büyük hatalar yapıldı bu şu anlama geliyor futbolcu için nasıl tecrübesiz ibaresini kullanıyoruz burdada yönetim ve teknik heyet için aynısını söyleyebiliriz.. ders alıncaktır umarım.. bülent uyguna gelince inanın gecen sene hırsın kurbanı oldu diyebilirim 1-0 öne geçtiği antep maçında kaybetmek büyük başarıydı ve bu düşüş ordan gelmektedir. bi takım 9 kişiyle hucum yapar top nerdeyse orayı anababa gününe çevirirse bu sonuç kaçınılmaz olur heryerde her ligde.. sivasspor ilk süperlige çıktığı zamanlar hatırlayın çağ dışı futbol oynuyor çok defans yapıyor diye eleştiri alıyordu o zamanlar dahi bukadar savunmaya önem veren takımın neden beki kimyasal sızıntı görülmüş karantina bölgesi gibi bomboş.. ilerde robinho varda ben mi bilmiyorum.. ilerdeki adamlarımız yetenekli değil e defansımızda içler acısı olduğu zaman napmamız gerektiği konusunda birleşmemiz gerekiyor. orta saha.. peki bizim takımın 3 yada 5 pasdan sonra ileri sallamasyon şut çekmediği bi lig maçı oldumu bu sezon..?? 5 pas abarttım diyebilirim hatta.. kötüyüz kötü gidiyoruz moralimiz bozuk ama en azından sorunun ne olduğunu biliyoruz.. ama çözümü konusunda radikal karalar almaktan kaçınıyor olduğumuzu görürüyorum.. bir takım düşününki kötü tabloya göre küme düşcek bir görüntü verdiği halde radikal kararlar almasın.. herkes şunu düŞüncek peki sonrası iyi mi olcak.. belki daha kötü olcak ama şuanda mükemmel olmadığı kesin birşeyler denenmeli.. bizim kadronunda değişkliğe ihtiyacı yoktu ama dağıtıldıı.. aynı kadroyla oynasalar bu kadar göze batmazdı.. bence acil kan değişliğine ihtiyacç vardır ve busaatten sonra kimsede neden böyle yapıldı hesabını sormayacaktır sanıyorum.. takımdan bu hafta galibiyet bekliyoruz evt.. ama şöyle düşünüyorum bu hafta alsak maçı ama bu sonucu alırken bi ölüp bi dirilsek bu 3 puan kime haz verir.. haftaya kim umutla bakarki.. gecen sene yenerizzz kelimesini hep kullanıyordum takıma güveniyordum yenilsekte asla vasat top oynamıyordu takım abdurrahmanın kendi kalesine attığı goldeki gibi şanssızlığımıza küfür ediyordum sadece.. ama bu seneki kadronun yenilmesi sanssızlık değil tabiki.. herneyse anlatmak istediğim önemli olan 3 puan almak da değil haftaya umutla bakabilmek.. bunlar benim gördüğümü anladığım doğrultuda analiz edip siteye yansıttığım görüşlerdir. yine karamsar konuştuğumun farkındayım ama takımımı bukadar sevmesem zahmet edipte buraya bunları yazmazdım bir çok trabzonspor taraftarı gibi bu takımdan bi cacık olmaz deip sallardım ama bizimkisi AŞK

revenge58
26.09.2009, 01:51
Simdiye kadar istifa istedikleri kadar takim icin biraz dua etmis olsalardi belki bu günlere düsmezdik ama bizde istifa isteyenler dua yerine bedua ediyorlar

hemşerim bu işler dua ile beddua ile olsaydı dünya kupasını her zaman suudi arabistan alırdı.inşallah ile maşallah ile olmaz bu işler ,alırsın adam gibi topçuları kurarsın takımını oynarsın.iyi oynarsın yenilirsin anlarız.ama sürekli kötü oynayıp yenilirsen bunu dünyadaki hiçbir takım taraftarı anlamaz...

samsa58
26.09.2009, 02:33
bu yıl ki transfer politikasi sonucu başkanıda hocayıda bende eleştiriyorum fakat ondan once maraton bleti 10 lira kale arkası bileti 5 lra iken o stadı dolduramayan taraftarı eleştirmek lazım. helede bu insanlardan biri isek asla konuşmamak lazım.

KIZILCAN
26.09.2009, 03:10
Herkes üzerine düşen görevi yapsa yani başkan ve hoca hataları görüp düzeltse,taraftar da geçen sene yapamadığı desteği bundan sonra yapsa işler kendiliğinden düzelecektir.

bestekarabi
26.09.2009, 06:53
helal olsun gardaaaaaş aynen katılmamak mümkünmü bende bir yiğido istanbullu olarak yine sivaslıya yakışanı yapmaya çalışacağım ve tirübünde yerimi alcaam herzamankigibi .........

Salim58
26.09.2009, 07:06
bizler güzel günler yaşatan bu başkan değilmiydi bu teknik heyet değilmiydi ben o başarılı günlerdeki sivasspor sevdam nasılsa şimdi dahada fazla bununlada gurur duyuyorum ve yönetime olan desteğimde fazlası ile devam ediyor edecekte...

bestekarabi
26.09.2009, 07:12
bir taraftara kimse sen maça gelme sana yasak demez diyemez ancak ben gurubum deyip 150/200/ bedava bilet alıp sonra o kendi gurubuna bile biletleri satanların önüne geçmek için yapılmıştır gerçek sivassporlu gurubu olan varsa havuz tarafı nerdeyse boş biletler ...5,beş liradır gurup olmak isteyenlere duyurulur bunu lütfen ukalalık olarak algılamasın bizde istanbuldan 4 /5. deplasmana gidiyoruz bunun maliyeti sivasta 4 kombine bedeli bende kirada oturmama rağmen gidiyorum 50 dairesi olupta maça götüremediğim enaz onkişi ben biliyorum bu tamamen karakter meselesi demeyimde samimiyet meselesi saygılarımla........

izmirliyigido
26.09.2009, 07:51
Biz taraftar olarak sevinmesini bilmediğimiz gibi tepki koymasını da bilmiyoruz. "Agcalli" kardeşimizin dediği gibi biz taraftar olmayı daha öğrenemedik. Eline, ağzına sağlık "Agcalli"....

Geçen sene başarılı olduğu zaman coşkun bir taraftar portresi çizemedik, bu sene de maçta tepkimizi koyamıyoruz. Bu illa Bülent hocamızın istifasını istemek, küfür etmek, yuhalamak vs şeklinde olmaz. Bunu çok güzel seviyeli tezahüratlarla anlatabiliriz, çok güzel pankartlar yazabiliriz.

Ama her takımda inişler, çıkışlar olur. Bunu da unutmamak lazım. Lig uzun mesafeli bir maraton. Süper Lig uzun soluklu bir mücadele. Bu sahnede hep var olmak için takıma kötü gününde de destek olmak lazım. Lazım ki, bu takımı gelecek senelerde de SÜPER LİG'de seyredebilelim.

Onun için diyorum ki, BÜLENT UYGUN ve MECNUN ODYAKMAZ'a her zaman destek ve güven şart ....

AYK

kerem_inci
26.09.2009, 08:09
TAKIM ADINA EN İYİSİNEY SE ONU APICAKLARDIR AMA ÖYLE AMA BÖYLE ALDIKLARI KARARDAN ÜZÜLE BİLİRİZBELKİ YANLIŞ YAPTILARDA DİYE BİLİR TAKIM İÇİN EN HAYIRLISINI DİLİYORUM AMA ŞUAN KİMSEYE GÖNDEREMEZLER TAKIMA GELELİ DAHA 1 SNE OLMADI BUNUN FİFA UEFA SI TFF Sİ DAHA Bİ SÜRÜ ŞEY YANİ TAKIMDAN OYUNCU GÖDERMEK BEKTE KOLAY DEİL TAKIMA NE KADAR ZARAR VERİCEK ONU İYİ HESAPLAMAK LAZIM

Murat ARICI
26.09.2009, 10:15
MÜKEMMEL YORUM YAPIP SÖZLE İYİ MESAJLAR VERİYORUZ KENDİMİZİDE ELEŞTİRYORUZ AMA YERİMİZDE SAYMAYA DEVAM EDİP GİDİYORUZ BEN SÖZE DEĞİL İCRAATA BAKARIM EN İYİ ÖRNEKTE ŞUNU YAPALIM DEMEK DEĞİL İŞİ YERİNE GETİREREK YAPILAN ÖRNEKTİR ÇALIŞARAK ÖRNEK OLALAIM..

svs ayhan
26.09.2009, 10:40
arkadaşım güzel yazmışsın duygusal yazmışsın ama aması var tamam bu takımı bu ekip bu günlere getirdi bunu herkes kabul ediyor sivasspor bir çok takımın rüyalarında görmediği yerlere geldi taraftar haklı olarak başarıya alıştı ve haklı olarak daha başarılı olmasını isteyecek biz buralara getirdik sivasın durumu budur demek yanlıştır takımı eleştirenler istifa et diyenler sivassporun bu ani düşüşünü kabul etmeyenlerdir tabiki maç katbedecek ama sivasspor artık 5 büyüktür böyle saçma sapan kadro kurmak efendim biz yaptık biz bozarız mantığıda tabiki insanı çıldırtıyo kimse vazgeçilmez olarak kendini görmesin bu taraftar hiç bir yakımda yok habire taraftarınızı küçük görmeyide bırakın takımı yönetenler bir an önce önlem alsınlar yoksa vefada bir yere kadardır.

edebiyatisyen
26.09.2009, 10:51

Bunları söyleyebilen bir yiğido mutlaka bir şeyler yapmıştır gardaş.

Teşekkürler AGCALLİ.Düşüncelerime tercüman olmuşsun.

hanedan58
26.09.2009, 11:11
liderken takım bizimde şimdi durumu kötü iken bıraktıkmı takımımızı elimizden geleni taraftar olarak yapıp takımımızı eski gücüne kavuşturalım medya zaten sivassporu geriletmek için elinden geleni yaparken bizlerde yuhlamalarla istifaya çağırmalarla karşı takımı alkışlamalarla takıma çok büyük zarar veriyoruz yanilsede kaybetsede takımımızı koruyalım ve medyaya taraftarın sivasspora herzaman sahip çıktığını gözterelim

58alp58
26.09.2009, 11:17
Nasıl yenince alkışlıyorsak yenilince de yanlarında olmalıyız.Asıl desteğimize şimdi ihtiyaçları var.

Metal Gear
26.09.2009, 11:53
Tarafatar için söylediklerinin hiçbirini üzerime alınmıyorum.

stain
26.09.2009, 12:53
bu akşam üç puanı alacağız, istifa sesleri dinecek...

yepyeni bir sayfa açılacak, acı günlerimizi sadece ders çıkarmak için hatırlayacağız...

haydi yiğidom, düzlüğe çıkalım artık...

başkanla da bülent hocayla da 10 yıl daha çalışalım...

türkiye'de sivasspor yüzyıllar boyunca sürecek bir efsane olsun...

ingiliz sistemini ve istikrarını türkiye'ye getiren ve tanıtan da sivassporumuz olsun...

haydi yiğitlerim koman dağıtın...

tykinik58
26.09.2009, 13:05
Katılıyorum sana Ağcalli kardeşim, dediklerin çok doğru. Hepimiz de stadda tiyatro seyreder gibi maç seyredip geliyoruz (Bu sene değil, Süper Lige çıktık çıkalı bu böyle) deplaman takımlarının bir avuç seyircisini susturamıyoruz aksine biz susuyoruz. Takıma maddi manevi desteğimizi tam manasıyla vermiyoruz bu sene takımın böyle olmasının pek çok etkenleri var bunu herkes kabul etmek zorunda ediyoruz da bu saatten sonra geçen 6 haftaya sünger çekip bu haftadan itibaren SİVASSPOR'umuza daha iyi sahip çıkıp "hep destek tam destek" sloganıyla yola çıkmalıyız yalnız bırakmamalıyız bu kötü günlerinde futbolcu, teknik direktör, yönetim ve tüm camianın yanında olduğunu hissettirmeliyiz ve mutlu güzel günlere elele çıkmalıyız.

HEP BİRLİKTE ELELE, GÜZEL GÜNLERE VAR MISINIZ YİĞİDOLAR?
HEP DESTEK TAM DESTEK YİĞİDOLAR

generalvolkan
26.09.2009, 13:42
Bakın arkadaşlar westham kulubünü herkes bilir kurulduğundan bu yana sadece 10 teknik adam değişmiş.. bu çok güzel birşey ben küme düşsek dahi bülent hocanın takınmın başında kalmasını istiyorum..

Shan58
26.09.2009, 14:03
Bakın arkadaşlar westham kulubünü herkes bilir kurulduğundan bu yana sadece 10 teknik adam değişmiş.. bu çok güzel birşey ben küme düşsek dahi bülent hocanın takınmın başında kalmasını istiyorum..

Arkadaşım bülent Hoca hatalarını görür ve düzeltme yoluna gider ve birdahada tekrarlamazsa gitmesi için bi sebep yok zaten.

Ersen Martin konusundaki hatasını inşallah gerçekten anlamıştır.
bu maç sonunda Ersen Martin'i yedek kulubesine gönderirse doğru yolda demektir.
Ondan sonra Sırada, Yasin Çakmak, Hayrettin, Uğur Kavuk var.
Doğru şeyler yaparsa zaten başarısız olmaz.

H_Turan
26.09.2009, 14:06
İyiken her kez yanında Kötüyken hemen istifa sanki istifa edince her şey düzeliyor.

risale69
26.09.2009, 14:31
bülent hoca giderse mecnun başkan da durmaz.bülent hoca nın yeri doldurulurda mecnun başkan gibi bir başkan ın yeri zor doldurulur.bugünler geçecek.bu kadro geçen senekinden daha kaliteli bir kadro.sakatlar iyileşip uyum süreci aşıldığı zaman geçen seneki gibi kabız futbola mahkum olmayacağız,inşaallah.

halil_58_yigido
26.09.2009, 14:45
--------------------------------------------------------------------------------

57 Mehmet
26.09.2009, 15:16
[QUOTE=revenge58;566003]hemşerim bu işler dua ile beddua ile olsaydı dünya kupasını her zaman suudi arabistan alırdı.inşallah ile maşallah ile olmaz bu işler ,alırsın adam gibi topçuları kurarsın takımını oynarsın.iyi oynarsın yenilirsin anlarız.ama sürekli kötü oynayıp yenilirsen bunu dünyadaki hiçbir takım taraftarı anlamaz...[/QUsen

unutma sen istedigin kadar güzel kadro kursanda ALLAH istemedikten sonra sana ne galibiyet nasip olur nede sampiyonluklar:
zaten inanc olmayan yerde basarida olmaz,brezilyadaki,ispanyadaki futbolcular yada dünyanin cok basarili takimlari dini ne olursa olsun sahalarda ALLAHA dua ederkene görüyoruz taraftarlarinda cogu öyle.biz avrupa 3.lüyünü yada 2000 yilinda galatasaray penaltilarla kaldiginda arsenalin tooplari direklerden döndüyünde hicmi bize ALLAH yardim etmedi.
ondan sonra duanin araplarla ne ilgisi var anlamis degilim,yani birtek araplarin dualari kabul olunuyor diye bir hadis falan mi var?

sgulturk
26.09.2009, 15:24
aynen imzamı atıyorum. aynen katılıyorum Çoğu yiğidolarında senin gibi sağduyulu olduğunu düşünüyorum. çatlak ve mantıksız lafları sivasın deligöz ve favri davranan tipik delikanlıları söylüyor.
ama geçen maçta kombineli koltuğumda tezzahurat yaparken önümdeki yaşlı abi (ilk defa gördüm ) bülent istifa diye verdi veriştirdi. yani yaşlı deligöz delikanlılarda var. onlarıda Bülent abimiz hoş göreceğinden eminim.

Allah mecnun başkan ve Bülent uygun ebimizin tutuğunu altın etsin. onları doğuran anaları cennetine koysun

KorogluZARA58
26.09.2009, 21:03
Yeter artik bülent hoca.. cek gitttt..

58MySouL
26.09.2009, 21:33
destek destek destek nereye kadar destek 6 hafta 1 puan.taraftarada yazık adam allah tan korkar biraz yazık günak taraftara kimse pembe tablo cizmesin bu takim dusmemeye oynar ancak

astaravisa
26.09.2009, 21:59
reil rüsva olduk bee. ne desteği artık.
kan değişikliği gerekliii.

sivastatlıbelam
26.09.2009, 22:06
bülent hoca kalmalı ama adam akıllı en az 4 futbolcu alınmalı.
kesinlikle transfer gerekiyor,bruno zita gibi transferler devam etmeli.
ankaarasporun boşda kalan oyuncuları değerlendirilmeli.

mescitli58
26.09.2009, 22:17
agcalli iyi yazmışında hiçbir başarısızlığın arkasında olunmaz başka takımlar bir maç kaybediyo stadı başlarına yıkılıyor bizi buraya getirdliler sağolsunlar ama küme düşersek taşekkür mü edecez başkan yada bülent hocaya oh ne güzel yaptınız mı diecez sivası ve sivassporu seven hiçbir ALLAH ın kulu bu hafta maça gitmesin bu takım bu desteği haketrmio arttist bülent amatör oyuncularıyla başbaşa kalsın

yigidocengiz
26.09.2009, 22:18
aynen imzamı atıyorum. aynen katılıyorum Çoğu yiğidolarında senin gibi sağduyulu olduğunu düşünüyorum. çatlak ve mantıksız lafları sivasın deligöz ve favri davranan tipik delikanlıları söylüyor.
ama geçen maçta kombineli koltuğumda tezzahurat yaparken önümdeki yaşlı abi (ilk defa gördüm ) bülent istifa diye verdi veriştirdi. yani yaşlı deligöz delikanlılarda var. onlarıda Bülent abimiz hoş göreceğinden eminim.

Allah mecnun başkan ve Bülent uygun ebimizin tutuğunu altın etsin. onları doğuran anaları cennetine koysun

bende senin gibilere acıyorum birader ne diyim hala bülent sayıklıyosunuz ya. adamın bize bi ana avrat sövmediği kaldı biz hala bülent aşağı bülent yukarı.arkadaşım bırakın ALLAH aşkına ya.görüyoruz bülenti işte daha ne olması gerekiyor bu adamın bu takımdan gitmesi için.ölümsüz bir sevda ile bağlımıyız birbirimize bu ne ya. SİVASımı seviyosunuz bülentim bu ne kardeşim ya.adam bi ordu kurmak istese yarısı SİVASLI olurdu heralde.kendisi bile şaşıyodur bu kadar çok seveni olduğuna.SİVASta hiçbir teknik direktör yoktur ki kendi taraftarına mal desin çalıştırdığı takımın şehrini aşağılasın,gelen futbolcular şehri beğenmedi deyip pis menecerlik oyunlarını gizlemeye çalışsın ve tüm bulara rağmen o şehirden bu adama adeta taparcasına sevenler çıksın. hiç mi hiç aklım almıyo ha.bu adam şu saate kadar gitmediyse bunun tek sebebi bülent yalakalarıdır.ve bu takımda hoca değiştirmediği için küme düşecekse yine bunun tek sebebi siz bülent yalakalarıdır.

bassguitar
26.09.2009, 22:23
[QUOTE=Agcalli;565962]Şurda istafa bekleyenleri Sivassporlu değil demiyeceğim çünkü elimde kim ne kadar Sivassporlu veya değil ölçen bir alet yok ama geçon sezon burada yazılanları soru şekline getireceğim..

Yarın olimpiyatta göüşmek dileği ile..[/QUOT
bızım bulent hocayı ıstememe gıbı bı hakkımız yokmu yanı...basarısız ve ortada basarılı olursa kalır.degılse gıder...onun ısı basarılı olmak.degılse kı degıl artık kredı bıtmıstır....

GuVeN
26.09.2009, 22:25
bülent hoca giderse mecnun başkan da durmaz.bülent hoca nın yeri doldurulurda mecnun başkan gibi bir başkan ın yeri zor doldurulur.bugünler geçecek.bu kadro geçen senekinden daha kaliteli bir kadro.sakatlar iyileşip uyum süreci aşıldığı zaman geçen seneki gibi kabız futbola mahkum olmayacağız,inşaallah.

ne alaka hemserım bu nasıl mantık.bulent hoca kım kı mecnun baskanda pesınden gıtsın. o kadar da degıl..

mescitli58
26.09.2009, 22:26
gönderdiğim mesajımı neden yayınlamıyosunuz ne dediysem haklıyım bu takımdan bu sene hiç bi halt olmaz başkana da bülentede bizi bu duruma düşürdüğnüz için çok teşekkür ediyoruz

tanyil
26.09.2009, 22:26
ewet olimpiyatta başımıza yıkıldı.. hadi görüş bakalım ne gçrüşeceksen...

mahser
26.09.2009, 22:27
hiç kimse kızmasın alınmasın... bu taraftar daha beterini hakediyor... !

istifa bekleyen varsa yazıklar ola... sizi kötü gün canavarları!

arkandayız bülent hoca!
arkandayız mecnun başkan!
arkandayız yiğidolar!

( İstanBuL UşaKlarına Gün Doğdu.!! )

SANA YAZIKLAR OLSUN POLYANACI VE YALAKACI ZIHNIYET

H_Turan
26.09.2009, 22:39
Bank Asyaya düşeceğiz sen hala korumaya devam et Avrupada hüsran 7 maçta 1 puan sivastan başka hangi takım tutardı bu teknik drektörü başka takımda bu kadar rahat olurmuydu İstifa etsin Sivasspor babasının malı değil.

Agcalli
26.09.2009, 22:43
Şu yorumları okuyunca bende ülent Hocanın istifasını istiyorum.. İnşAllah istifa eder gider de bazı arkadaşlar rahatlar.. İkincisi kimse bana Bülent yalakası diyemez yazımda da söyledim tekrar söylüyorum ben Sivasspor taraftarıyım ve yanındayım.. Ben zor günlerin kenetlenme günü olduğunu düşünüyorum.. Bizler önce taraftar olalım da ondan sonra istifa bekleyelim.. Olimpiyat stadına 5.000 kişi gelmiş takımı destekleyen 70 kişi... Sivastada bu durum aynı.. Umarım başkanda Bülentte bu takımı bırakır gider ondan sonra istifa isteyenlerin adamları gelir de onların devranını görürüz..

SempaticH
26.09.2009, 22:46
sivasspor tarihinde bu duruma hiç düşmedi kardeşim sağolsun hocamız bunuda yaşattı bize hiç böyle 7 maç 1 puanda olmadı amatörde bile yazık değilmi şu yiğidolara millet kan ağlıyor inan sivassporu ağzımıza almayı bile unuttuk bunu yapan sağolsun hocamız halen duruyorsa yazıklar olsun ona parasını bekliyor heralde git be kardeşim yeter sağol

H_Turan
26.09.2009, 22:47
Şu yorumları okuyunca bende ülent Hocanın istifasını istiyorum.. İnşAllah istifa eder gider de bazı arkadaşlar rahatlar.. İkincisi kimse bana Bülent yalakası diyemez yazımda da söyledim tekrar söylüyorum ben Sivasspor taraftarıyım ve yanındayım.. Ben zor günlerin kenetlenme günü olduğunu düşünüyorum.. Bizler önce taraftar olalım da ondan sonra istifa bekleyelim.. Olimpiyat stadına 5.000 kişi gelmiş takımı destekleyen 70 kişi... Sivastada bu durum aynı.. Umarım başkanda Bülentte bu takımı bırakır gider ondan sonra istifa isteyenlerin adamları gelir de onların devranını görürüz..

Ne kenetlenmesinden bahsediyorsun 7 maçta 1 puan dünyanın hangi takımı bu başarısızlığa arkasında durabilir ne çok koruyanlar varmış 2 sene şampiyonluğa oynamış olabiliriz bir dışardaki kimselere bak sivası seven varmı hepsi sivassporu sevmiyor bunuda bülent uygun yapti antipatik etti herkezi bunuda geçtim iyi oyuncuları gönderdi yerine iyi oyuncu almadı onuda geçtik bile bile kötüde ısrar etti 7 maçta 1 puan istifa etsin Sivasspor babasının malı değil.

Agcalli
26.09.2009, 22:55
Ne kenetlenmesinden bahsediyorsun 7 maçta 1 puan dünyanın hangi takımı bu başarısızlığa arkasında durabilir ne çok koruyanlar varmış 2 sene şampiyonluğa oynamış olabiliriz bir dışardaki kimselere bak sivası seven varmı hepsi sivassporu sevmiyor bunuda bülent uygun yapti antipatik etti herkezi bunuda geçtim iyi oyuncuları gönderdi yerine iyi oyuncu almadı onuda geçtik bile bile kötüde ısrar etti 7 maçta 1 puan istifa etsin Sivasspor babasının malı değil.

Hemşerim biz ne yaptık.. Sivas oyuncu almamışmış kolay mı oyuncu almak.. neyle alacak?? Taraftarının üzerindeki formanın %10 ancak resmi ürün olup %90 korsan olan mesaj kampanyasından 100.000 tl kazanan bir klup neyle oyuncu alacak.. elindekini tutmak kolay mı..Neyse yazdıkca bülent yalakası oluyoruz.. Sizler haklısınız arkadaşlar.. Bülent Uygun istifa bazıları rahatlasın..

H_Turan
26.09.2009, 22:56
Hemşerim biz ne yaptık.. Sivas oyuncu almamışmış kolay mı oyuncu almak.. neyle alacak?? Taraftarının üzerindeki formanın %10 ancak resmi ürün olup %90 korsan olan mesaj kampanyasından 100.000 tl kazanan bir klup neyle oyuncu alacak.. elindekini tutmak kolay mı..Neyse yazdıkca bülent yalakası oluyoruz.. Sizler haklısınız arkadaşlar.. Bülent Uygun istifa bazıları rahatlasın..
Kim suçluysa O gider Bu takımı Bülent Uygun kurmadı o gider başkası gelir

amr
26.09.2009, 23:06
Bir organizasyonun( bir spor takımı, parti, dernek, belediye vs.) başında olan kişilerin baş olmalarının birinci sebebi verdikleri vaadlerdir. ve eğer başında bulundukları organizasyon iyiyse bu onların iyi niyetinden değil bir görev ahlakından dolayıdır. bu bir lütuf değildir. bülent uygun geçen yıl 2. olmayı bize lutf etmedi. görevi takımın iyi olmasını sağlamaktı ve bunu yaptı. bu adam bunun için para alıyor. babasının hayrına bunu yapmıyor. kendi ismi için yapıyor.
bu sene sivas 7 maçın 6'sında mağlup oldu. bu takımın başında ki insanın görevini yapamadığı, görevinde başarısız olduğu anlamına gelir futbol dünyasında. bu bekleyerek düzeltilecek bir şey değildir. bu çalışarak yenileyerek düzeltilir. yenileme isteğinin bir diğer adı da "İSTİFA" dır.
başkanla ilgili bir fikrim yok.
futbollada geçen yıl tanıştım.
ama geçen yıl 1. yarı eskişehir maçından beri her maça gidiyorum. imkanım olduğu zaman deplasmandaki maçlara da gidiyorum. lisanslı ürünlerim var. yurtdışına gidiyorum sık sık. hediyelik eşya sivasspor ürünleri götürüyorum. işimden dolayı devamlı toplantılarım oluyor, her fırsatta sivasspordan bahsediyorum. SİVASLIYIM ve SİVASSPOR TARAFTARIYIM.
Bülent Uygun bu sene görevinde başarısızdır. takımı dağıttı, takım daha iyi oldu, daha kötü oldu vs. ben bilmiyorum.
ama 7 haftada sadece bir puan alan takım iyi bir takım değildir. bu durumda bu takımı çalıştıran teknik direktör iyi bir teknik direktör değildir. buna bağlı olarak bu yönetim iyi bir yönetim değildir.
birileri duygusal olacaksa onlar taraftarlardır. ne yönetimin, ne hocanın, ne futbolcuların duygusal davranmak gibi bir hakları olamazlar. onlar profesyonelse profesyonelce davranmalılar. ilişkileri profesyonel olmalı. yani yönetim u kötü durumun sebebini hocadan sormalı. hoca futbolcuyu ateşlemeli. yani "modullamalı".
eğer bunlar olmuyorsa "PROTESTO" etmek gerekir. Protesto duygusal bir iştir ve bunu biz yaparız. bize hakaret eden bir hoca protesto olarak istifa edemez. o profesyonel ve "DELİKANLI" olarak yapamıyorum, gücüm yetmiyor, bu yıl beceremiyorum deme erdemini göstermeli.
İSTİFA istemek asla sebepsiz olmaz hiçbir zaman. bu memnnuniyetsizlikten gelen birşeydir.
Büyük konuşmamak gerekir. büyük konuşmak için büyümek gerekir. yoksa "gartlak" derler. laila ile "Lailaheillallah" arasında bağıntı kurmak gibi bir görevi yoktur teknik direktörün.
futboldan anlamıyorum. hala ofsaytı bilmiyorum. ama durumu görebiliyorum.
istifa ile ya da başka şekilde bu sorunu çözmek istediklerini birileri göstermelidir vesselam.

Herkese İyi Geceler..

--------------------------------------------------------------

Blue Velvet

metin_yilmaz
26.09.2009, 23:34
offffff of her gün eriyip biten bi sivas spor karsisin da nasil sessiz kalmamizi bekliyorsunuz kiiii futbol mu temsilcilik mi PARA mi yavvvv yapsa bu dediginizi 10 senedir b....................k gibi parasi olan galatasaray yapardi fatih terim icini bosaltti gitti kendisi geri geldi toplayamadi ya birakin bu ayaklari önce kulubu ayaklandiralim sonraaaaa bülent hocami mecnun baskan mi artik bu isi paraya döker kazanmaya baslar o da onlarin bilecegi issss ALLAH rizasi icin ama ALLAH rizasi icin artik bu takimi eritip bitirmeyelim ne kadar nufus da 7 milyon olsak ta bu takima gönül veren 30000 insan yokkkkkk tek kelime allah rizasi icin bitirmeyin bu takimiiii

metin_yilmaz
26.09.2009, 23:37
sil bastan kisa mesaj hikayesi baslatilsin hesap numaralari verilsin ben burdan toplamaz sam 5 10 bin kron adam degilim tekrar baslatilsin

yener_sahin
27.09.2009, 00:14
maça gittik sadece üşüdük :) adamlar sivasdan kalkıp araba kiralayıp geldiler.Bizim istanbullu sosyeteler g..... kaldırıpda maça gelmediler.Buşuna demedik bunca zaman ;

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ:.....

haritaci79
27.09.2009, 00:39
biz de seviyoruz teknik direktörümüzü ama defans dökülüyor kaç haftadır,ersen hiç koşmuyor,takım tamamen duygusal olarak psikolojik bunalıma girmiş,ama ne bülent hoca ne de bir başkası duruma müdahele etmiyor...bu durum her şeytden habersiz taraftarda yani bizlerde büyük bir sıkıntı oluşturuyor.

yani artık takıma bir mudahele yapılmalı.

Tamam kardeşim iyi güzel Sivasımızı seviyoruz, Başkanımızı seviyoruz, ancak;...
-Takımda problem defans bloğunda mı?
-Takımda problem orta forvette mi?
-Yoksa problem hep güvendiğimiz petkoviçte mi?
-Yoksa Bülent Hocada mı?

Yokmu bu hatanın kimde olduğunu gören bit müslüman.Yaaa arkadaşlar gemi su aldı, batıyoruz batıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzz zzzzzzzzz.

kadir0911
27.09.2009, 00:48
Durmak Yok, Bülent Uygun yalakaligina Devam (edin)!

mertcan69358
27.09.2009, 00:51
gardaş sapına kadar haklısın bizim halk böledir ii sen baş tacısın kötüsen istifa şampiyonluğa oynarken övünmeyi blir ler hani en büyük başkan bizim başkandı işin ciddietini anlayalım bizede bu yakışır bu maçıda kaybetsek hiç farketmez angaragücü taraftarı kocaeli taraftarı nasıl destekleyiorsa bizde o yakışır ayrıca grupların ayrı olmasına gelince artık bizim grupla 1967 gençler birleşsin birlikten kuvvet doğar ................LÜTFEN DİKKATE ALALIM

mertcan69358
27.09.2009, 00:53
sivasspor tarihinde bu duruma hiç düşmedi kardeşim sağolsun hocamız bunuda yaşattı bize hiç böyle 7 maç 1 puanda olmadı amatörde bile yazık değilmi şu yiğidolara millet kan ağlıyor inan sivassporu ağzımıza almayı bile unuttuk bunu yapan sağolsun hocamız halen duruyorsa yazıklar olsun ona parasını bekliyor heralde git be kardeşim yeter sağol
SİZ NASIL TARAFTARSINIZ BEE SİZİNKİ TARAFTAR OLMAZ OLSUN İİ OLSAA BÖLE DERMİSİN İİ KEN BAÇ TACI KÖTÜYKEN DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI YAZIK ÇOK YAZIK

ready
27.09.2009, 09:02
pempe tablo çizmeye gerek yok eger bir başarısızlık varsa suç kimde ise cezası kesilmeli

amr
27.09.2009, 09:15
iyiyken baş tacı kötüyken kapının mandalı durumu değil u iş arkadaşlar. o adam orda olduğu için para alıyor. ve şimdi hem para alıyor hem işini yapamıyor. o zaman gitsin bu işi yapan bi sürü adam var.

kiNgSiZe58
27.09.2009, 09:17
Arkadaslar, bende gitmesini istiyorum ama yerine söyle.. bir düsünce kim geleceki? Aklimda bir ERSUN YANAL var oda gecen sezon trabzon sporu 3-1 yendik diye istifa etmisdi yani o bülent' tende beter :D

HEP BERABER YENI TEKNIK DIREKTÖR ADLARINI TOPLUYALIM

1. Ersun Yanal
2. Senol Günes ( 31.12.2009 'e FC Seoul'da sözlesmesi bitiyor)
3. ... devamini siz yazin akliniza gelenleri.. hepberaber bir degerlendirme yapalim

ready
27.09.2009, 09:35
sizin taraftarlık dediginiz olay görmedim duymadım bilmiyorum demekse böyle taraftarlık sizin olsun 7 maçda 1 puan alacaksın adama sorarlar efendi sen takımı ne hale getirmek istiyorsun derler

ercan_dpinar
27.09.2009, 10:46
yav kardeşim bu nedir ya acayip acayip konular adamlar resmen bülent hocayı istemeyenler sivaslı değildir yok şöyle olursa gerçek sivaslı değildir takımı eleştiren sivaslı değil bülent hoca kim yav sivaslıdan üstünmü hem şu sivaslı olmanın bi tarifini yapında bilelim sivaslı nasıl olunuyo adam bir iki maça gitmeyle bir iki forma almayla ben daha sivaslıyım hadi lan ordan utanmasalar utanmazlarda aslındada ellerinde bir cihaz olsa utanmadan ölçecekler burda iyi eleştiriler de olacak kötü eleştirilerde çünkü herkes takımın bu haline üzülüyor bülent hoanın gitmesiyle düzelecekse gidecek ozaman bülent hoca sivasspor un amacı için bir araçtır ben tekrar sivasın 2. lige düşmesini hazmedemem arkadaşlar

iozgur
27.09.2009, 11:03
Mecnun başkan ve Bülent hoca takımı bıraksın 2 sezon sonra 3.ligdeyiz.

ready
27.09.2009, 11:08
yav kardeşim bu nedir ya acayip acayip konular adamlar resmen bülent hocayı istemeyenler sivaslı değildir yok şöyle olursa gerçek sivaslı değildir takımı eleştiren sivaslı değil bülent hoca kim yav sivaslıdan üstünmü hem şu sivaslı olmanın bi tarifini yapında bilelim sivaslı nasıl olunuyo adam bir iki maça gitmeyle bir iki forma almayla ben daha sivaslıyım hadi lan ordan utanmasalar utanmazlarda aslındada ellerinde bir cihaz olsa utanmadan ölçecekler burda iyi eleştiriler de olacak kötü eleştirilerde çünkü herkes takımın bu haline üzülüyor bülent hoanın gitmesiyle düzelecekse gidecek ozaman bülent hoca sivasspor un amacı için bir araçtır ben tekrar sivasın 2. lige düşmesini hazmedemem arkadaşlar

bülent hocayı eleştirenler hain sivaslı degil diyorlar şimdi sivaslı olmanın ölçüleri bülent uygunu sevmemek onu eleştirmek mi oluyor eger bu kadar yanlışı ragmen bülent hoca diye tabiri caizse yırtınan varsa asıl öyle tipler sivasın ve sivassporun düşmanıdır

pover58
27.09.2009, 11:09
başkan hakkında kimse kötü bişey söylemiyor başkanımız başımızın tacı.ben hep söyledim başkana bir laf söyleyen varsa o sivassporlu degil diye .ancak hoca için aynı şey degil.hocanın bu takıma verecegi yapacagı hiçbişey kalmadı biz bunu görüyoruz gerisi başkanımızın taktiridir.körü körüne inat etmenin kimseye faydası yok.

ercan_dpinar
27.09.2009, 11:17
Mecnun başkan ve Bülent hoca takımı bıraksın 2 sezon sonra 3.ligdeyiz.

hemşerim mecnun odyakmaz başımızın tacı adam gibi adam onun sayesinde bu günlere geldik bunu kimse inkar edemez zaten burda eleştirilen başkanımız değil teknik ekiptir

caynina
27.09.2009, 11:54
İstifaya Karşıyız eğer bir suç varsa o da futbolcularındır.sakın istifa etmesin.

Agcalli
27.09.2009, 13:39
bülent hocayı eleştirenler hain sivaslı degil diyorlar şimdi sivaslı olmanın ölçüleri bülent uygunu sevmemek onu eleştirmek mi oluyor eger bu kadar yanlışı ragmen bülent hoca diye tabiri caizse yırtınan varsa asıl öyle tipler sivasın ve sivassporun düşmanıdır

Bu yazının neresinden Bülent Uygunu sevmeyen sivasli değildir sonucunu çıkardınız ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum.. Eski konuları araştırıyordum da orda bişey dikkatimi çekti.. Mesaj kampanyasından gelen sms sayısı 16.000 evet sadece 16.000 biri bana bunu izah etsin ondan sonra takımı eleştirsin..

ready
27.09.2009, 15:16
Bu yazının neresinden Bülent Uygunu sevmeyen sivasli değildir sonucunu çıkardınız ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum.. Eski konuları araştırıyordum da orda bişey dikkatimi çekti.. Mesaj kampanyasından gelen sms sayısı 16.000 evet sadece 16.000 biri bana bunu izah etsin ondan sonra takımı eleştirsin..

takım kötüye gittigi günden itibaren bazı sivassporlu taraftar bülent uygunun gerek futbolcu transferinde gerekse yolladıgı topçularda hata yapmıştır..takımı ve teknikdirektörü eleştirdigimiz zaman bir kısım insan tarafından hain sivasspor düşmanı eleştiri yapanlar sivaslı olmamakla itham ediliyordu bunlar çok çirkin sözler taraftar olarak güzel günlerinde eleştirmek takım kötüye gittigi zaman da hatalarını eleştirmek taraftarların en dogal hakkı diye düşünüyorum

erhanerdag
27.09.2009, 21:09
ya rakadaşlar ilk 11 de oynayan 7 futbolcumuzu satmak büyük teknik direktörlüğe sığar mı peki bende size soruyorum.

stain
27.09.2009, 21:23
5 hazırlık maçı...

4 avrupa maçı...

7 lig maçı...

toplam 16 maç yapıyor, neredeyse yarım sezon...

bu maçların tamamını üç puanlı sistemde değerlendirsek aldığımız 8 puan...

koca bir felaket, müthiş bir fiyasko...

felaketin mimarı bülent uygun ve bir insanoğluna bu kadar güvenmekle hata eden mecnun başkan...

ve asıl önemlisi hala taraftarın çoğunluğu bülent hocanın kalmasından yana...

o halde hocaya düşen bu tabloya rağmen kendisine sahip çıkan taraftarı mutlu etmek...

çok mu zor? bence değil...

bülent hoca geçen yıl kendisini arsene wenger'e benzetmişti, işte bu hengameden takımı çıkarırsa rafael benitez de olur, arsene wenger de, alex ferguson da...

mucahitbaba58
27.09.2009, 22:35
yonetimde ve drektorde birakacak bi durum yok
duzelmeyecek bi durum yok ortada

serhatcan
27.09.2009, 23:01
Arkadaslar, bende gitmesini istiyorum ama yerine söyle.. bir düsünce kim geleceki? Aklimda bir ERSUN YANAL var oda gecen sezon trabzon sporu 3-1 yendik diye istifa etmisdi yani o bülent' tende beter :D

HEP BERABER YENI TEKNIK DIREKTÖR ADLARINI TOPLUYALIM

1. Ersun Yanal
2. Senol Günes ( 31.12.2009 'e FC Seoul'da sözlesmesi bitiyor)
3. ... devamini siz yazin akliniza gelenleri.. hepberaber bir degerlendirme yapalim

kardeşşş öz sivas evladı RIZA ÇALIMBAY ın eskişehirde neler yaptığına bi bakın.

GuVeN
27.09.2009, 23:02
kardeşşş öz sivas evladı RIZA ÇALIMBAY ın eskişehirde neler yaptığına bi bakın.

iyide geçen sene hemşerımızın calıstırdıgı Eskişehir ligden düşmekten son haftalarda kurtulmadımı.. bu ölçü değil..

yigidocengiz
27.09.2009, 23:08
hemşerim mecnun odyakmaz başımızın tacı adam gibi adam onun sayesinde bu günlere geldik bunu kimse inkar edemez zaten burda eleştirilen başkanımız değil teknik ekiptir

o teknik ekibe sahip çıkan kim acaba???...bu rezilliğe müsaade eden kim???

serhatcan
27.09.2009, 23:10
iyide geçen sene hemşerımızın calıstırdıgı Eskişehir ligden düşmekten son haftalarda kurtulmadımı.. bu ölçü değil..

sen oynattığı futbola bak. iyi futbolla kaybetmek gelecekte kazanmanın habercisidir.( eskişehir geçen sene iyi futbol oyynayarak düşmekten kurtuldu ve bu sene meyvelerini topluyorlar) sivasspora bi bakın ,iğrenç futbolla,hakemle kazana kazana şampiyonlar ligine gitti ama sonuç hezimet,uefa da yine sonuç hezimet,ligde yine hezimet,demekki güzel futbol oynatmak teknikdirektörün işi.güzel futbolla kaybede kaybede gelecekte kazannacaksın.ama sivasspor gibi iğrenç futbolla kazana kazana gelecekte yok olacaksın bukadar.

GuVeN
27.09.2009, 23:15
sen oynattığı futbola bak. iyi futbolla kaybetmek gelecekte kazanmanın habercisidir.( eskişehir geçen sene iyi futbol oyynayarak düşmekten kurtuldu ve bu sene meyvelerini topluyorlar) sivasspora bi bakın ,iğrenç futbolla,hakemle kazana kazana şampiyonlar ligine gitti ama sonuç hezimet,uefa da yine sonuç hezimet,ligde yine hezimet,demekki güzel futbol oynatmak teknikdirektörün işi.güzel futbolla kaybede kaybede gelecekte kazannacaksın.ama sivasspor gibi iğrenç futbolla kazana kazana gelecekte yok olacaksın bukadar.

arkadaşım takım gecen sene hıc de dedıgın gıbı kotu top oynamadı.ılk yarı boyunca lıgın en ıyı futbol oynayan,koşan,ısıran takımlarındandık.senin söylediğin kötü futbol ıkıncı yarının ortasında başladı,takıma erken form yüklersin herşey iyi gider ama bi süre sonra formsuzluk başlar bu normal bişeydir. ben senin söylediğin gibi iğrenç bi futbol oynadıgımıza kesınlıkle ınanmıyorum. son bı kac hafta dışında!

GuVeN
27.09.2009, 23:16
ayrıca sen kafanı yorma.bu takım öyle kolay kaybolacak bi takım değil..

kanımaksa58
27.09.2009, 23:22
ayrıca sen kafanı yorma.bu takım öyle kolay kaybolacak bi takım değil..

YANI YIGIDODAN BAHSEDIYOZ SU ANKI DURUM NE OLURSA OLSUN HAFİFE ALINMAYACAK BIR TAKIMIZ ANIDEN ARI GIBI SOKABILIRIZ HER AN :)

patriot5878
27.09.2009, 23:28
ben takımıma bir sivaslı olarak sahip çıkacağım destekleyeceğım...yiğido düşmesını bıldığı gıbı yerınden kalkmasınıda bılır..sivaslı tüm yiğidolar bu takıma sahıp çıkmalıdır...takımımıza ve hocamıza sonuna kadar destek olmalıyız..sivasporumuzn bu durumuna gülüp eğlenen sivasspor düşmanlarını sevındırmeleım..takımdakı yanlışalrı bu futbolcualr düzeltmeldır..hadı yiğidom kendıne gel.....öğlene kadar değil ölene kadar sivaslıyım sivasporluyuz..

badger5858
28.09.2009, 00:00
"Agcalli" arkadaşım tamam güzel yazmışsın çizmişsin ama.....
1- Trabzon gibi bi memlekette 4 sene boyunca bi çok kez kavgaya varan tartışmalarda SİVASSPOR'U sonuna kadar savundum.
2- İki senedir Sivas'ta bulunduğum sürece 2-3 maç dışında her maça gittim ve sesim kısılana kadar takımımı destekledim.
3- Öğrenci halimle sınav haftası, bitirme çalışmasını bırakıp 500 km (trabzondan) yoldan maç izlemeye takımıma desteğe geldim.
4- Orjinal formamı orjinal ürünleri aldım. Elime para geçince bu sezonki formalardan da alacağım.

Bütün bunları yapmış birisi olarak takım hakkında 3-5 kelime söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum.
İlk olarak tamam Bülent Hoca'nın Mecnun Başkan'ın yaptıklarını hiçbir zaman inkar edemem ikiside başımın tacıdır. Onlar sayesinde bu başarıları gördük. Ama geçmişte başarı elde ettiler diye yapılmış bariz hataları görmezden gelmemizi istiyorsunuz. Ama suç yine bizde Bülent Hoca'nın verdiği saçma sapan demeçlere ses çıkarmadık. Sonuçta kendisini takımın kralı,futbol dehası olarak görmeye başladı. Hocanın bu tutum şehir dışında yaşayan bir çok arkadaşımında şahit olduğu üzre herkesin Sivasspor'a antipati duymasını sağladı. Herşey bi tarafa sırf kendi egosunu tatmin edebilmek takır takır işleyen takımı darmadağın etti sistem değiştirdi. Sivasspor'u babasının çiftliği olarak görmeye başladı.
Tüm bunlara rağmen siz hala hocanın yanında olmamızı istiyorsunuz. Artık Bülent Hocanın kredisi tükenmek üzeredir. Bizlerinde artık Hocayı savunmayı bırakıp yapılan hataları sorgulamamız gerektiğine inanıyorum. 2-3 haftaya kadar takımda bir gelişme olması durumunda Bülent Hocaya teşekkür edip yollarımızı ayırmalıyız.
Herşeye rağmen sezonu 1 puanla kapatsak bile her maça gidip Sivasspor'u sonuna kadar destekleyecem.

tekdoktirin
28.09.2009, 00:49
DESTEK ANADOLUNUN BİR AVUÇ SADE İNSANLARI SABIR DU A HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI ALMALI SABIR NEYLERSE MEVLA GÜZEL EYLER VARDIR BİR BİLDİ ,,,ALP ERENLER,,

navruz58
28.09.2009, 07:45

HAYNEN ABI BÖYLE OLMASI LASIM ELLERINE ASINA SALIK

sivastatlıbelam
28.09.2009, 19:18
fikret başkan olsun,bülent hoca basın sözcüsü,mecnun başkanda teknik direktör olsun bir de böyle deneyelim belki kurtulur gemi.
kimin ne yaptığı belli değil.

bir arkadaşla tanıştık bugün hangi takımlısın dedi,
-sivassporluyum dedim
arkadaş:
ya hocam sivasspor mu kaldı...

bu ne yaman çelişki anne.geçen yılın şampiyonlar ligi takımının haline bak.