Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?
sivaslihakan 26.09.2009, 21:03 Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
gerektigini düsünenlerdenim ama artik bicak kemige dayandi takimin hali ortada taze bi kan gelmesi mlazim ancak yeni hocayla basari saglanabilir bu saatten sonra hic zaman kaybetmeden BÜLENT UYGUNUN istifa etmesi lazim hemde bugün bu is bitmesi lazim getirsinler ahad hocayi inanin bundan kötü olmaz cünki kim olsa basta 7 haftada bir puan alirdi
MODLARDAN RICAM LÜTFEN SILMEYIN,ZATEN BÖYLE KONULARI HEP SILIYORSUNUZ!
özsivasli1903 26.09.2009, 21:08 niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser...
hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz...
sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin...
hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...
noname87 26.09.2009, 21:11 niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin...
Geçen sene mütavazi olsaydı saçma sapan konuşmalar yapmasaydı haklı olabilirdiniz ama şu anda antipatik bir takım olduk ve çoğu insan bizim düşmemizi istiyor
58_SEMİH_58 26.09.2009, 21:12 ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN ...!!!!!
yigido_furkan 26.09.2009, 21:14 Ya istifa etse nolacak butun oyuncuların manageri Bülent uygun yanı ıstıfa etse takımdan kopacakmı bunlar boş vaatler bu takımı toplayacak tek isim bülent hoca İnadına SİVASSPOR İnadına Bülent Hoca
bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
hala yalakalık yapıyorsunuz, sizlere yazıklar olsun.
buradada insanlara sövme cesaretini nereden buluyorsunuz, yüreğin varsa stada gel stadda çıkar sesini vicdansız terbiyesiz:mad:
ama bu adamda cidden karakter sorunu var eğer adamsa bugün gider, ama bu adama destek verenlere yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...
risale69 26.09.2009, 21:15 bu takım düzelecek.istifa çözüm değil.
Hatta ve hatta çok geç kaldı.Türkiyede ve Dünyada bu yönetim Sivassporu çalıştıracak bir hoca bulamıyordamı buna böyle katlanıyor.Yıllardır Sivasspor maçalrını iziliyorum canlı gözle, Am Sivassporumuzun bu kadar aciz duruma düştüğünü hiç görmedim, yazzıken byük yazzıkta Sivas basının Trabzon bir maç kayıp edince yer yerinden oynuyor Beşiktaşı şampiyon yapan hoca bir maç kayıp ettirince yer yerinden oynuyor biz son sıraya demir attık Bülent uygun a Sivassporlular dahi laf söyletmiyor. Sanki Sivasspor Sivasın takımı değilde bülent uygunun takımı olmuş
DaRiCi58 26.09.2009, 21:16 Neyin arkasindasin sen Kardesim bu Bülentden bi .... olmaz. ******** Takimimizin oyuncularini satti, Herkese Antipatik yaptirdi ondan sonra Her macda yenilgi buu neee yaa olamaz böyle sey dayanamiyorum artik Bi care bulun devolun gitsin bu mehnumiyetsiz adam.
Haftaya kimse gitmesin maca stad bos kalsin gösterelim Tepkimizi
Bülent ve Yönetim ISTIFAAAAAA
Tam da beklediğim başlık.Sezon sonuna kadar devam Bülent hoca..
İKİ YIL BOYUNCA HARİKALAR YARATAN BÜLENT UYGUN VE BU TAKIM DEĞİLMİYDİ.NE ÇABUK UNUTULDU ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDIĞIMIZ O GÜNLERİ.BÜLENT HOCA GİTSE NE OLACAK BAŞIMIZ GÖĞEMİ ERECEK.İNADINA BÜLENT UYGUN.............
NAPSTER_58 26.09.2009, 21:19 bakin arkadaslar bende Bülent hocanin yaptiklarindan memnunum fakat herseyin bi zamani varveya vardi.Yapacaginin en iyisini yapti , bundan iyisini 100 sene dursa daha yapamaz. Artik uygun dönemi bitmesi sart . Futbolcular bile artik inanmazlar hocalarina (Hocada futbolcularina güvenmez) bu saaten sonra.
Acil taze kana ihtiyacimiz var . Gecen hafta olmasi gerekti bu istifa olayi . Bence fazla zaman gecirmeden tesekür edip yollari ayirmak lazim . Veya yine eski görevine dönsün Bülent hoca.
Degisiklik sart . Bende sizin kadar belki sizde daha fazla diyecek kadar sivassporluyum , fakat ok yaydan cikti . Baskan simdi büyük baskan oldugunu göstermeli ve hemen radikal bir karar almali.
saygilar
sivaslihakan 26.09.2009, 21:19 kimdi sivasfanatik denilen kisi nerde oturuyo taniyan varmi
yiğidogur60 26.09.2009, 21:22 bülent uygun yalakaları ne oldu avrupadamı birşey yaptınız ligdemi şampiyon oldunuz takım ikinci lige düşüyor bülent uygunmu çıkarttı süper lige düşerseniz bir daha bank asyayıda bulamazsınız yerimiz üçüncü lig olur gidersiniz yine keçiörengücüne rize pazara, bulancaka, bırakın böyle körü körüne hoc savunmayı
svs ayhan 26.09.2009, 21:23 bu takıma en büyük zararı bülent uyguna destek verenler veriyor kardeşim bu takım maç kazanamazzzzzzzzzzzzzzzz
sivaslitaner58 26.09.2009, 21:24 BULENT UYGUNUN GECEN SEZON IKINCI SIRADA BITIRMISTI SIVASSPORUMUZU OZAMAN BIRAKACAKTI NEDEN MI CUNKU O AYNI BASARI YAPMAK ICIN BASKA OYUNCULAR ALMAMIZ LAGZIMDI YANI KALITELI VE BASKA ANTRENOR KALMASINIDA ISTERIM AMA SIVASSPOR TEMMIZ YOL YAPMASI LAGZIMDI OYUNCU ALDIK HIC BIRI TOP OYNAMIYOR YUK HEP MEHMET YILDIZA DUSUYOR BU HICTE DOGRU DEGIL ONUNDA GITMESI LAGZIMDI HALEN O GIDEN OYUNCULARIN ACINI CEKIYORUZ
atrium58 26.09.2009, 21:25 Kötü gidişatın sorumluları hesap ödemek zorundalar, hesabı ödetmeyenler de daha büyük hesaplar ödemek zorunda kalacaklar..
58SİVAS58 26.09.2009, 21:25 bülent hoca hemen istifa etmeli artık yeter her hafta bir umut bu ne kardeşim biz insanız sabır taşı bile çatladı düşmeyemi oynuyoruz anlamadımki 35 puan toplayan takım ligde kalır ama bizim hala 1 puanımız var her hafta bir puan alsak bile yetmiyo burda duygusallık değil takımın menfaatleri önemli takımda kangren başladı ve sebebi bülent uygun yanlış transferlerle takımı bu hale soktu hemen gitmesi lazım takımda yavaş yavaş kendini toparlaması lazım esat karaberberoğlu bile bülent hocadan daha iyiydi sivaslı değilim ama sivassporluyum içim acıyor yüzüm gülmüyor nerden nereye geldik çok üzülüyorum...
aerdogan 26.09.2009, 21:26 bvu takım düzelmeycek bülent hocads gitmewycek cünkü tabiri caizse sivasta at koşturuytor adam tamam yaptıklarını unutmayız bülenti başarılı bulanlar sorularıma cevap verirlerse süper olucak
1) tum ve sylla neden gönderilir.
2) erman kılıcı begenen var mı
3) ersen martin ne amaçlı alındı.
4 2 senedir almaya calıştıgın murat erdogan neden gönderildi
5) kadir pekmezci kadar murat erdogan oynamıyor muydu
6)sol kanatta adam ihtiyacın olmasına ragmen faruk bayar neden gönderildi
7) defansa adam arıyordunuz diallo gibi takımı iyi tanıyan bi adamı neden gönderdiniz
8) mbemba sadece yedek oturtulmak için mi alındı bu takıma
9) dogunun hakan şükür die tanıttıgınız ibrahim ülüm diyarbakıra neden gönderildiniz
10) 2 senedir umutlandırdıgınız tüm sivas halkının haklarını nasıl ödeyceksiniz
11) tabatanın bile 8 milyon euro ettigi bi ligde neden bilica bedavaya gitti tabataya göre
12) hollandaya kamp içn mi gittiniz yoksa tatil için mi
13) neden bizden büyük takımlarla hazırlık maçları yaptınız
SORULARIM BU KADAR ARKADAŞLAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM BÜLENTİ HALA SAVUNANLAR CEVAPLASIN HEMDEE
KIZILCAN 26.09.2009, 21:26 İllaki Bülent Uygun'la devam edelim diyen arkadaşlar,eğer Sivasspor ilk devreyi şimdiki yerinde tamamlarsa olsun ikinci yarı herşey değişir mi dersiniz yoksa evet zamanı geldi Bülent Hoca gitsin mi dersiniz?Sadece görüşlerinizi merak ettim.Maksatım ortalığı bulandırmak değil.
..........destek vermeye devam edin.
verdiğim paralar bülent uygun a haram olsun.
werner lorant, ismaail kartal, karol pecze bu adamların ne günahı vardı o zaman neden sahip çıkmadınız...
bu memleketin insanı zaten bi garip, sivas maçına gelir elinde fener bayrağı, omuzunda fener davulu yazıklar olsun size...
yiğidogur60 26.09.2009, 21:28 bizim gibi taraftarlara üçüncü lig bile çok inşaallah amatör kümeye düşeriz körü körüne bülenti savnmayın sivasa söylediklerinide biliyoruz.nasıl küçük düşürdüğünüde biliyoruz siz bülent uygunu savunanlara söylüyorum herhalde bir menfaatiniz veya dostluğunuz var.
NAPSTER_58 26.09.2009, 21:28 Stadin ufak bir bölümündekiler haric herkes istafisini istiyor . Bi o kücücük bölüm uyguncu ve baskanci . Sebebi belli, dememize gerek yok . Bizde Sivasliyiz bizde mac iziliyoruz bizde görüyoruz.
Yeter artik Baskan bir karar vermenin zamani gelmisdir . Ne kadar acida olsa üzüntülüde olsa bir yere kadar.
Belki yeni teknik direktörde pek biseyyapmaz ama en azindan futbolcular biraz kipirdar .
saygilar
aerdogan 26.09.2009, 21:29 YA ARKADAŞLAR TAMAM SİVAS GECEN SENE 2 OLDU AMA FUTBOL OYNAMIYORDU FENER VE GS YOKTU 2 OLDUK BANA GÖRE
rEsuLAKPINAr 26.09.2009, 21:32 BU TAKIMI BU HALLERE GETİRENİN ALLAH BELASINI VERSİN !!! BUNUDA SİLİN MODLAR TAMAMMI !!!
cılgınsivas58 26.09.2009, 21:32 bülent uygunun istifa etmemesi gerek ederse hangi teknik direktörler glcek
karahisarli 26.09.2009, 21:32 ne istifasi ya henüz ligin basindayiz bu takim düzelebilir eksikler gelsin takima takviye yapilsin takimda ki cürükler ayiklansin ondan sonra hala basari alinmiyorsa istifa gelmelidir yapilacak transferlerden sonra belli olur
kurtay58 26.09.2009, 21:32 Bülent Uygunu ve yönetimi eleştirenler, istifa etsin diyenler genellikle yeni üyeler, bu da beni biraz düşündürüyor.
KAMER-ÜL ZEMAN 26.09.2009, 21:33 Kendini bilen ve Bilmeyen, Futboldan anlayan ve Anlamayan sivas lı hemşehriler. Lütfen bilip bilmeden olur olmaz her mağlubiyetin ardından, Hocaya ve Yönetime İstifa istifa diye seslenmeyin. Biraz Sabır, Sabrın Sonu Selamet olur. ve bu olumsuz yazılarınızdan ileride Kınanmayın. Henüz Matematiksel olarak Sivasspor Küma Düşmüş değil. Bu duruma düşüpte EY !! Türk titre kendine gel !! Solaganına uygun olarak Sivasspor da Silkelenip kendine gelecek. ve Bu takım Küme Düşmeyece Düşürülmeyecek . Küme Düşmsi Sizin Sologanlarınızda kalacak İDDİA' YA GİRTECEK DELİKANLI VARSA BUYURSUN HODRİ MEYDAN !!! Sivasspor Küme DÜŞ ME YE CE..!!
VESSELAM
niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
kardeşim sen elindeki futbolcuları satıp yeni kadro kurarsan gidenlerin yerine yanlış transferler yapılırsa bu işler normal artık ve 7. HAFTA 1 PUAN YETER ARTIK BENCEDE İSTİFA ETMELİ bırakın hocayı artık tutmanın anlamı yok
KAMER-ÜL ZEMAN 26.09.2009, 21:36 İDDİA ' ya GİRMEK İSTEYEN DELİKANLI ADINI ŞİMDİDEN YAZSIN' DA SEZON SONU TANIYALIM.
bedavacılar artık gönüllerindeki ist takımlarına dönmeye başlasınlar, keza her maçta içten içe onları destekliyorlardı zaten..
delikanlı olan istifa eder.
askerin teskere zamanı gelmedi mi!!!
üçyıldız58 26.09.2009, 21:37 bence sayın bülent hocam bize erman kılıçlar ,ersan martinler,yasin çakmaklar onur tuncerler,embembalar,agbetular ,az ligde ne kadar kazma varsa lütfen hocam ikinci yarı hepsini al
hocam 7 hafta değil 70 haftada sıfır çeksek ne olur bizi bırakma sivasa kimse gelmez hocam hocasız kalırız el güne rezil oluruz
hocam ne olur sivasspor çiftliğini sen egolarının tatmini için kullan ama ne olur bizi bırakma biz seni sevenler koruyanlar olarak kahroluruz hocam sivasspor önemli değil bizim için önemli olan bülent uygundur
58MySouL 26.09.2009, 21:38 Geçen sene mütavazi olsaydı saçma sapan konuşmalar yapmasaydı haklı olabilirdiniz ama şu anda antipatik bir takım olduk ve çoğu insan bizim düşmemizi istiyor
aynen nonameye katılıyorum istifa care olmyabilir ama takımında hali ortada ruh yok inanc yok bı halt yok yazık gunah yaa taraftarada
aerdogan 26.09.2009, 21:38 ZEMAN yok artık sabır felan ya kardeşim bu adam takımı neden dagıttı onu açıklasın susacam yaa takımdan 10 tane futbolcu gönderdiler şampiyonluhga oynayan kadro dagıtırdı neden açıklarmısınızzzz
Arkadaslar simdiye kadar yaptiklarindan dolayi tesekkür ederiz ama hersey takim icin bülent hoca ISTIFA,,,,,,,,,,,,,,,,,
sivaslı_cagdas 26.09.2009, 21:39 ne istifası ne saçmalıonuz siz bülent gitse yerine kim geçecek bu saatten sonra tüm suçu nie bülent uyguna atısunuz ya nie hiç suçu takımda aramıosunuz oynamııyor futbolcular şu yeni gelen ********lerin hiç biri oynamıo bozdular takımı hemen bülent uyguna suç atın bi halt tan anladğnız yok ya
KAMER-ÜL ZEMAN 26.09.2009, 21:39 İSTİ,FA NARALARI ATANLARIN HENÜZ FUTBOL KÜLTÜRÜ GELİŞMEMİŞ. GENEL KÜLTÜRLERİDE NASIL BİLMEM. VESSELAM.
58MySouL 26.09.2009, 21:40 İDDİA ' ya GİRMEK İSTEYEN DELİKANLI ADINI ŞİMDİDEN YAZSIN' DA SEZON SONU TANIYALIM.neyin iddiası gardas buyu gel girelim bu takim dusmemeye oynar varmisin idiiiaya
edebiyatisyen 26.09.2009, 21:41 Bülent Uygunu ve yönetimi eleştirenler, istifa etsin diyenler genellikle yeni üyeler, bu da beni biraz düşündürüyor.
ve de yaş ortalamaları 18-20 arası
kurtay58 26.09.2009, 21:42 bence sayın bülent hocam bize erman kılıçlar ,ersan martinler,yasin çakmaklar onur tuncerler,embembalar,agbetular ,az ligde ne kadar kazma varsa lütfen hocam ikinci yarı hepsini al
hocam 7 hafta değil 70 haftada sıfır çeksek ne olur bizi bırakma sivasa kimse gelmez hocam hocasız kalırız el güne rezil oluruz
hocam ne olur sivasspor çiftliğini sen egolarının tatmini için kullan ama ne olur bizi bırakma biz seni sevenler koruyanlar olarak kahroluruz hocam sivasspor önemli değil bizim için önemli olan bülent uygundur
Saydığın adamlar geçen senenin ligdeki (FENERİN ALDIKLARI HARİÇ) iyi adamları, onlar aldıklarında forumlara bak, herkes göbek atıyordu. 3-5 hafta sabredelim. Bu adamlar iyi olacak, gidenler arasında en çok üzüldüğüm Diallo idi.
furkancfc 26.09.2009, 21:43 Lan ! akıllı olun kim gelecek bülent hoca gitse bu takıma ? gelen hoca bu takıma neler yapacak ? ağzı olan konuşuyor.. bu takım bizim takımımız kümede düşsek puanda alamasak bu takımı sonuna kadar destekleyecez başka yolu yok bunun.
edebiyatisyen 26.09.2009, 21:44 İllaki Bülent Uygun'la devam edelim diyen arkadaşlar,eğer Sivasspor ilk devreyi şimdiki yerinde tamamlarsa olsun ikinci yarı herşey değişir mi dersiniz yoksa evet zamanı geldi Bülent Hoca gitsin mi dersiniz?Sadece görüşlerinizi merak ettim.Maksatım ortalığı bulandırmak değil.
Peki geçen sene istifa etse senin düşüncen ne olurdu???????????????????????
mucahitbaba58 26.09.2009, 21:44 onune gelen form aciyor
istifa emeliymis etsinde goerelim su takimi kim gelecekse allahim yarabbim yaw
kendilerini barcelona gs fb saniyorlar bazilari
kaldirin su formu giciklik yapmayin
KAMER-ÜL ZEMAN 26.09.2009, 21:44 neyin iddiası gardas buyu gel girelim bu takim dusmemeye oynar varmisin idiiiaya
Efendi yaşına göre konuş bana GARDAŞ MARDAŞ diye hitap etme. Senin yaşında torunum var. Ayrıca İDDİA TEKLİFİNİ YAPAN BENİM Sen Adını buraya yaz Sezon sonu görüşürüz
V E S S E L A M ....
Bülent Uygunu ve yönetimi eleştirenler, istifa etsin diyenler genellikle yeni üyeler, bu da beni biraz düşündürüyor.
BAK BAKALIM ÜYELİK TARİHİMDE NE YAZIYO(DİPNOT OLARAK EKLEYEYİM,BU SİTENİN 2003 YILINDAKİ İLK ÜYELERİNDEN BİRİDE BENİM), BENCE YENİ ÜYELER SAHİP ÇIKIYOR BÜLENT UYGUN A...
BİZ ADANALARDA, ÇARŞAMBALARDA, MERZİFONLARDA, ADIYAMANLARDA 3.Lİ 2. LİG DE SÜRÜNÜYORKEN SİZ NEREDEYDİNİZZZ...
BİLMİYORSANIZ EMEĞİNİZ YOKSA KONUŞMAYIN...
aerdogan 26.09.2009, 21:46 ne istifası ne saçmalıonuz siz bülent gitse yerine kim geçecek bu saatten sonra tüm suçu nie bülent uyguna atısunuz ya nie hiç suçu takımda aramıosunuz oynamııyor futbolcular şu yeni gelen ********lerin hiç biri oynamıo bozdular takımı hemen bülent uyguna suç atın bi halt tan anladğnız yok ya
cagdaş yenei gelenleri ben mi sen mi digerlerimi getirdii kim getirddi bülent hoca takımı bozular mı kim bozdu gelenler mi yoksa bülent hoca mı takımın temelini oluşturan 10 tane futbolcunu göndermiş siz hala futbolcular oynamıyormuş öle bi lükslerimi var yaa ne şaçmalıyonuz siz yaa hatta bu takımda kimse şuçlu degil taraftarlar suçlu dimi sana göree tribünler doluyor mu evet ama futbol mu oynuyor sivas söler misin oynamıyor ve bu taraftarı çileden cıkartıyorr bana açıklaa 10 tane futbolcu neden gitti sölee susucam bekliyorum cevabını
revenge58 26.09.2009, 21:47 ve de yaş ortalamaları 18-20 arası
ben sivasspor.com un ilk 1000 üyesindenim yaşımda 29...üye olduğum zaman sivasspor 2.ligde orta sıralardaydı.sonra yıllardır beklediğimiz şey oldu birinci lige çıktık.daha sonra rüyamızda bile görsek hayra yormayacağımız 2 sezon geçirdik.4 büyükler denen takımları yendik şampiyonlar ligine gitmek için mücadele ettik.
bülent uygunu ve teknik ekibini de az çok tanırım.bence bülent uygun sivassporu kafasında bitirmiş.oyuna müdahale ve futbolculara o çoşkuyu artık veremiyor.7 maçta 6 mağlubiyet alan teknik adamı dünyada hiçbir klüp tutmazdı.bülent hoca giderse yerine gelecek adam da çok onu da merak etmeyin....
Lan ! akıllı olun kim gelecek bülent hoca gitse bu takıma ? gelen hoca bu takıma neler yapacak ? ağzı olan konuşuyor.. bu takım bizim takımımız kümede düşsek puanda alamasak bu takımı sonuna kadar destekleyecez başka yolu yok bunun.
burası sivasspor sitesi lan manlı konuşma biraz daha efendi konuş
edebiyatisyen 26.09.2009, 21:47 Osman Seçilmiş bıraktığı zaman Sİvasspora kimse sahip çıkmamıştı ve divana kalmıştık.Ne çabuk unuttunuz bu günleri de çıkıp YÖNETİM İSTİFA diyorsunz.
Peki geçen sene istifa etse senin düşüncen ne olurdu???????????????????????
SORDUĞUN SORU ÇOOOK MANTIKSIZ, GEÇEN YILLA BU YILIN NE ALAKASI VAR BİRAZ MANTIKLI OL...
kurtay58 26.09.2009, 21:54 BAK BAKALIM ÜYELİK TARİHİMDE NE YAZIYO(DİPNOT OLARAK EKLEYEYİM,BU SİTENİN 2003 YILINDAKİ İLK ÜYELERİNDEN BİRİDE BENİM), BENCE YENİ ÜYELER SAHİP ÇIKIYOR BÜLENT UYGUN A...
BİZ ADANALARDA, ÇARŞAMBALARDA, MERZİFONLARDA, ADIYAMANLARDA 3.Lİ 2. LİG DE SÜRÜNÜYORKEN SİZ NEREDEYDİNİZZZ...
BİLMİYORSANIZ EMEĞİNİZ YOKSA KONUŞMAYIN...
Genellikle ne demek? Eleştirenlere bir bak, adam yeni üye olmuş, başkana bile laf söylüyor? 3 tane mesaj yazmış, iddia oynayıp kaybetmiş, nereli olduğu kim olduğu belli değil.
edebiyatisyen 26.09.2009, 21:55 SORDUĞUN SORU ÇOOOK MANTIKSIZ, GEÇEN YILLA BU YILIN NE ALAKASI VAR BİRAZ MANTIKLI OL...
Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.
NAPSTER_58 26.09.2009, 21:56 Bülent Uygunu ve yönetimi eleştirenler, istifa etsin diyenler genellikle yeni üyeler, bu da beni biraz düşündürüyor.
Bu tür elestirileri dile getirmek icin üye oldum .
Sen fazla düsünme.
Yahu ben gercekten anlamiyorum bazi seyleri.Bu sene 5-6 Mac izledim Sivasda
(Anderlecht ve shaktar dahil) hic bir macda , lan yenildik ama iyi oynadik demedik . Hep arkamiza baka baka sesimizi gikimizi cikarmadan evimize gittik .Ama yeter artik . Ben özelikle cok sevdigim Baskanimizdan,aciklamalar bekliyorum.
Bilmedigimiz neler oluyor , neden galip gelemiyoruz , birak onu neden mücadelemizi etmiyoruz.
Sunuda söylemeden gecmiyecem . Diyarbakirspor maci ,staddayim 2. golü yemisik . Maraton Tribünü hakli olarak tepki gösteriyor Uygun beye ve futbolculara .
O kücük bölüm (cogu coluk cocuk) Maratondaki Bay-Bayan-Cocuk ´lara olmadik küfürleri etiler ve el kol hareketleri yaptilar.
Bu anlayisi destekleyenleri kiniyorum. Fazlada birsey yazmak istemyorum aslinda. Daha dogrusu kolay kolay degiscegine inanmiyorum, bazi seylerin
Tribünler bir olur , ayri gayri degil .
Ayri olan bir Misafir takimi icin bölüm vardir , digerleri hep bir olmali.
Ha fikir ayriligi olur , ben elestiririm sen desteklersin , o problem olmaz asla.
saygilar
ikinci liğde fenerbahçenin pilot takımı olur artık
İSTİ,FA NARALARI ATANLARIN HENÜZ FUTBOL KÜLTÜRÜ GELİŞMEMİŞ. GENEL KÜLTÜRLERİDE NASIL BİLMEM. VESSELAM.
SİZİN GİBİ 1950 MODEL İNSANLARIN YÜZÜNDEN SİVASSPOR VE SİVAS İLERLEME KAYDEDEMİYOR.
YILLARDIR HEP KADERCİLİK OYNUYORSUNUZ NEREYE KADARRR..
YENİ NESİLİN HAKKINI YİYORSUNUZ, PARANIZ VAR DİE KOMBİNE ALIYORSUNUZ ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP GÜNÜNÜZÜ DOLDURUYORSUNUZ.
CİDDEN SİZE 3.LİG LAYIK, SİZİN MANTIĞINIZ BUNDAN ÖTESİNİ ALMAZ...
OLDUUU BİZİM TAKIMA KÜMEDE KALMAYA OYNAYACAK TAKIM DEĞİL, EN KÖTÜ TAKIM İLK ÇIKTIĞIMIZ YILKİ TAKIMDİ O ZAMAN BİLE OYNAMADIK KÜMEDE KALMAYA, DEDİĞİM GİBİ SİZLER VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN İHTİYARLAR 3.LİGLERE LAYIK:mad:
eger takımda bişeyler ters gidiyorsa yanlışlıklara devam ediliyorsa o yanlışlıkların düzeltilmesi lazım
Başkanın Bülent uygunu kovmasının zamanı geldi eğer külüp başkanıysa Türkiyede 7 maçta 1 puan toplayan birisini yerinde tutarki dünyada bile öyle olsaydı kovardı kovmaya gerek yok istifa ederdi Sivasspor Babasının malları değil
üçyıldız58 26.09.2009, 21:59 bence bülent uygununu eleştirenleri kavun gibi koklayın bakın yeni üye kaale almayın adamların işi gücü hocayı savunmak beylerr fikir sunun takımımız kümeye gidiyor 7 haftada 1 puan bırakın hocayı hoca kendini savunur sizin avukatlığınıza ihtiyaç yok
birde ben 5 lira verip trübüne giden kişilerin sözüyle istifa etmem demiş biraz rahat olun hoca sezon sonuna kadar burda agresif olmayın
yiğidogur60 26.09.2009, 22:00 ikinci lige düşeriz evet hakkikatan düşeriz ordan 3 liğe düseriz ordan amatör kümeye ah sivas ah geceleri uykumu kaçırıyorsun Allah için bülent uygun istifa et ve şu forumda yazan yalakalarınıda alda hangi takıma gidersen, onlar senin yanında olurlar sana destek verirler onlar için sivas önemli değil SEN BİRTANESİN. TUM AĞLAMADIMI BENİ GÖNDERMEYİN DİYE DİALLO YİNE ÖYLE AHLARINI ALDINIZ
sanki mecnun başkanla bülent uygunun göbegi beraber kesilmiş gibi hangi lig takımında 5-6 maç 1 puan alacaksın o takımdan seni şutlamayacaklar olurmu öyle iş
Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.
BİZMİ İYİ GÜN TARAFTARIYIZ, SEN 2.LİGDE 3.LİG DE DEPLASMANLARA GİTTİNMİ, STADLARDA AÇ SUSUZ KALDIN MI!
KİMSEYE SİVASLILIĞIMIZI, SİVASSPORLULUĞUMUZU İSPATLAMAYA GEREK..
SİZ BÖYLE DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZZ...
bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..
kimse burda birilerine gercek sivaslı yok yalancı sivaslı diye ispatlayacak halleri yok
sivasfutbol 26.09.2009, 22:03 SİZLERE SÖYLÜYORUM BÜLENT UYGUNUN HALA TAKIMDA KALMASINI İSTEYENLER GEÇEN 2 YILDA YAŞANANLARI SÖYLÜYORSUNUZ GEÇEN SENE Kİ BAŞARILAR BÜLENT UYGUNUN DEĞİL GEÇEN SENEKİ BAŞARI FUTBOLCULARINDI FUTBOLCULARI İSE BÜLENT UYGUN GETİRDİ ANCAK BÜLENT UYGUNUN FUTBOLCULARIN OYUNU İLE HİÇ BİR BAĞLANTISI YOK FUTBOLCULAR KENDİ MEVKİİLERİNDE OYNADILAR KENDİ ARALARINDA DOSTLUK SAĞLADILAR KENDİ OYUNLARINI KURDULAR VE O BAŞARILARI YAŞATTILAR - DİYELİM Kİ GEÇEN YILLARDAKİ BAŞARILARI BÜLENT UYGUN YAŞATTIYSA TAKIMI BU DURUMA GETİRENDE AYNI KİŞİ HALA BÜLENT UYGUNUN KALMASINI İSTEYENLER BİRDE ŞİMDİ DÜŞÜNÜN BAKALIM EĞER YENİ BİR TEKNİK HOCA GELMEZSE SİVASSPOR KÜME DÜŞER BU DA KESİNDİR 12. HAFTAYA KADAR SÜRE TANINMIŞ BÜLENT HOCAYA SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK 12. HAFTAYA KADAR SİVASSPOR SİVASSPORLUKTAN ÇIKAR.
______________________________ ______________________
BÜLENT UYGUN GİDER,ESKİ SİVAS DÖNER.
BÜLENT UYGUN KALIR,SİVAS KÜME DÜŞER.
BU İŞ BU KADAR BASİT DAHA HALA BU GİDİŞATI PEYNİR GİBİ SÜNDÜRMENİN LUZUMU YOKTUR.
astaravisa 26.09.2009, 22:04 istifa demeyelimde ne diyelim.
kaç maç oldu lig bitiyor galibiyetimiz yok.
elalemden fark yiyen takımlara bile yeniliyoruz.
nereye kadar katlanacağız buna.
küme düşünce mi diyeceksiniz istifa diye.
kan değişikliği iyidir.
bülent efendi misyonunu tamamladı artık.
bu saatten sonra hayrı dokunmaaaz.
çek git artık.
Dünyada hangi takıma giderseniz gidin o kadar avrupa maçındaki kötü sonuçlar ligde 7 maçtır 1 puan toplayan teknik drektörü tutarmı kovar yada teknik drektör istifa eder Sivasspor kimsenin babasının malı değil giden gider çok bilmiş bülent uygun bizi 3 sene önceden daha beter hala soktu.
istanbul yalakalıgı demoda oldu yonetım ve bulent uygun yalakalıgı moda bu sıralar yonetım ve bulen uygun ıstıfa etse bu kulubun basına gececek kımse kalmadımı bu kadarmı sahıpsız bu takım hep ıyı dusunmeye devam edın bakalım ınsallah bu takım dusmezde lıgdende golu kacıranları kadroya sokan transver eden kım BU HAFTA KIMSE MACA GITMESIN BEYLER sımdı bana kotu gunde destek olmak lazım ıyı gunde herkes destek olur muhabbetını kımse yapmasın bırde baska bır taktık yaparak tepkını koy ortaya EY UYUYAYAN UYUMAYADA DEVAM EDECEK GOZUKEN SIVASLI tepkını goster maca gıtma s
sivasfutbol 26.09.2009, 22:06 bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..
Kardeş bu sene kendi getirdiği futbolcu başına para alıyor sakın o olmasın;)
edebiyatisyen 26.09.2009, 22:06 BİZMİ İYİ GÜN TARAFTARIYIZ, SEN 2.LİGDE 3.LİG DE DEPLASMANLARA GİTTİNMİ, STADLARDA AÇ SUSUZ KALDIN MI!
KİMSEYE SİVASLILIĞIMIZI, SİVASSPORLULUĞUMUZU İSPATLAMAYA GEREK..
SİZ BÖYLE DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZZ...
Tamam siz bunları yaptıysanız gerçek tarftarsınız(!)Taraftarlığın ölçütü belli oldu, hayırlı olsun(!)
SenSetik 26.09.2009, 22:06 O kücük bölüm (cogu coluk cocuk) Maratondaki Bay-Bayan-Cocuk ´lara olmadik küfürleri etiler ve el kol hareketleri yaptilar.
Bu anlayisi destekleyenleri kiniyorum.
saygilar
Babası yaşındaki adamlara, hem de bu adamlar Sivasspor taraftarı, kadın, çoluk, çocuk demeden küfür eden bu insanların; sebebi ne olursa olsun affedilemeyecek bir davranışta bulunduklarını belirtiyorum.
Eğer bahsi geçen kişiler buradan bu yazıyı okuyorsanız şunuda belirteyimki; sizinle aynı havayı solumaktan, aynı oksijeni tüketmekten, aynı canlı sınıfında bulunmaktan ve aynı trübünden oturmaktan İĞRENİYORUM !!!
Tabi suç sizin kadar size bu terbiyeyi vermeyen, örf ve adetlerde büyüklerin yerini anlatmayan, ahlak kurallarını öğretmeyen anne ve babalarınızdadır.
Sizler bu toplumun ve taraftarın üstünden beslenen asalaklarsınız !!!
kurtay58 26.09.2009, 22:07 Bugünler takıma sahip çıkma zamanı, birlik beraberlik olmadan buradan çıkamayız, boştaki hocaları bir gözden geçirin yirmi yıldır bir o takım bir bu takım her biri en az 4-5 takımı küme düşürmüş, bunlardan mı medet umacağız. Şimdi birlik beraberlik içerisinde stada gidip takımı desteklemek lazım. İşler düzelince bugünkü durumu, transferleri, Bülent Uygun'un futbol dışında gereksiz konuşmalarını (Takım şampiyonluğa oynarken bunları yazıp eleştirdim. Ama şimdi sırası değil) yargılarız.
üçyıldız58 26.09.2009, 22:09 bugüne kadar bulent hocanın gitmesını istemıyordum ama artık barız olarak goruluyorkı bu takıma bır kan degısıklıgı lazım. kamanan neden oynamadı bana bunu bırı anlatsın? hiç formsuzdur hocadan ıyımı bıleceksın demeyın,ersen martın mı formda su an! anlamıyorum kamananla ne alıp veremedıgı var hocanın..
güven bülent hocamız aldığı futbolcuları oynatıyor neden yönetime ,basına,taraftara,birşeyler ispat etmeye çalışıyor yaptığım transferler yanlış değil dedirtecek ama olmuyor her hafta mağlibiyet aldıkcada sağlıklı düşünemiyor futbolcuya ,bazen taraftara, bazen yardımcılarına sinirleniyor bence bülent hocamızın piskolojik tedavi alması lazım hemde takım halinde
en önemlisi futbolcularla hocamızın arası gitgide açılıyor bence aradaki saygı sevgide yavaş yavaş kayboluyor
(birkaç kişinin dikkatine hocamızı hatalarından dolayı eleşetiriyoruz ama hala hocamız diye hitap ediyor gereken saygıyı gösteriyoruz körü körüne hatalarını göre göre kuru bir inat uğruna yanlışları savunmuyoruz )
sivasfutbol 26.09.2009, 22:12 BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...
güven bülent hocamız aldığı futbolcuları oynatıyor neden yönetime ,basına,taraftara,birşeyler ispat etmeye çalışıyor yaptığım transferler yanlış değil dedirtecek ama olmuyor her hafta mağlibiyet aldıkcada sağlıklı düşünemiyor futbolcuya ,bazen taraftara, bazen yardımcılarına sinirleniyor bence bülent hocamızın piskolojik tedavi alması lazım hemde takım halinde
en önemlisi futbolcularla hocamızın arası gitgide açılıyor bence aradaki saygı sevgide yavaş yavaş kayboluyor
(birkaç kişinin dikkatine hocamızı hatalarından dolayı eleşetiriyoruz ama hala hocamız diye hitap ediyor gereken saygıyı gösteriyoruz körü körüne hatalarını göre göre kuru bir inat uğruna yanlışları savunmuyoruz )
haklısın üçyıldız58 olmuyo artık. yönetım yapar artık umarım ustune dusenı.ustumuzdekı takımlar bızım gıbı durmuyo yerınde,fark acılıyo yavastan.. kan degısıklıgı gerekıyo..
Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor?
Degisiklerine bakin : sen maça 1 puan için mi geldin ?
Ibrahim sahinin yerine erseni sokuyorsun.Zita yi neden çikartiyorsun?
Kadiri çikartmasi dogru fakat uguru neden sokuyorsun.
Birtek dogru karari yasini oynatmamakta.
Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim.
Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak.
Siz devam edin desteklemiye Bulent babanizi, size basari üstüne basari getirir.
Geçen sene Bülent degil oyuncular elde etti basariyi.
hemen sil bastan yapain cok kolay dimi... bu takım zamanındada 3.lıgdeydı ozaman oraya gerı donsun bole bı zıhnıyet varmı bulent uygunmus suymus buymus kısıler gecıcıdır kalıcı olan sivasspor dur 7 haftada 1 puandan sonra istifasını vermelıdir olmuyor ıste degısıklık sart bülent uygun artıslıgının ben ne yapsam tutar tavrının sonuclarını cekıyor ve sıvasspora cektırıyor ISTIFAsını ıstıyoruz
bassguitar 26.09.2009, 22:14 bulent hoca ıstıfa ederse kolayı yapmıs olur.sıvasspordan kazandıgı karıyerı ve hocalık sıfatınıde bırakır oyle gıder bu lımandan...
Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?
DeathRow 26.09.2009, 22:16 bizim bu durumda olmamızın sebebi bülent hocanın sivassporu artık büyük klup olarak görmesiydi yani oyuncuları sattı ofansife yoneldi kendini büyük takım sanıp buda yanılttı ve halimiz ortada
asla kendini büyük gormeyeceksin ne oldum deil ne olucam diyeceksin...
NAPSTER_58 26.09.2009, 22:16 Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?
Gitmesse küme düsecegiz !!!
saygilar
yigido Atilla 26.09.2009, 22:17 İDDİA ' ya GİRMEK İSTEYEN DELİKANLI ADINI ŞİMDİDEN YAZSIN' DA SEZON SONU TANIYALIM.
Sen gecen seneki sivassporu suan sahada yok !!! hatirlatmak istedim 11 Resmi mac oynadik acaba kac puan aldik ?????? sen bu kadronun neyine güveniyorsun !! yoksa Biz puan aldikta TFT puanlarimizi yazmayimi unuttu ???
sen sayın ODYAKMAZ NEYI BEKLIYORSUUUUUUUNNNNNNNNNNN BUNDAN SONRADA SOYADIN ODYAKMAZ DEGIL TAKIM YAKAR OLSUN IKI SENE SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIMI NE HALE GETIRDINIZ SUVASTA YIGIT ADAM KALMADIMI ULAN SU YONETIME UYGUNA TEPKISINI BILDIRECEK YONETIMDE BULUNAN ESNAFLARDAN KIMSE ALIS VERIS YAPMASIN BURDA BIR TEPKI OFLAZLARDAN SARILARDAN SAYIN ÖZ SIVASLI1903 GECEN SENEDE SEMIYORDUK HOCAYI ARTISLIKLERI BIR TURKIYENIN DILINE DUSTU HOCAYI BEGENENLER SAMPIYONLUGU SON HAFTALARDA BASKALARINA ARMAGAN EDIP IKINCILIGI GURUR ONUR SAYAN SIG DUŞUNCELI BEYINSIZLERDI BAK O MANTIK NE HALE GETIDI O TAKIM ALIN BU GELINEN DURUM ONLARA KAPAK OLSUN BU GECE IYI BIR UYKU CEKIN herkes bırgun MAHŞER e hesapverecek MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR
bassguitar 26.09.2009, 22:17 kımsenın takımı degıl sıvasspor.taraftar gıtmesını ıstıyor cunkı kredısı bıttııııııı......artık gıtme vaktı bu takım sampıyonda olsa hoca gıdecek..antıpatık ve kendıne ozelestırısı olmayan bı hoca...yanlıs yaptı topcuları satarken sımdıde mevcut futbolculara saldırmakla bu ıs olmazzzzz..
:mad: İstifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad:
Benim Sivasspor'um bu değil...
SivasSpor'u bu hale getiren tek suçlu Bülent Uygun'dur..
2 yıldır tüm Türkiye'nin sempatiyle baktığı takımdan bu yıl herkes gıcık oluyo.
nedeni apaçık ortada BÜLENT UYGUN. Bırak git artık yeter bu kadar zarar verdiğin. Mahalleden 3-5 arkadaş toplanıp gitsek 7 haftada en az 1 puan bizde toplardık yazıklar olsun..
bu sezon artık kümede kalalımda başka bişey istemiyoruz..
bülent uygun falan gecıcı sıvasspor kalıcıdır 2.lıgden aldık gerekırse orda bırakırız zihniyetinde olanlar mantık dısındadır Sivassporumuzun duzelmesı ıcın degısım sarttır sivaslı hakan kardesim bende ahad hocayı basında gormek ısterım paf takımı sampıyon yaptı yıllarca kaptanlıgını yaptı sivassporun ama sivaslı birini sivasspora koymazlar kardesim malesefki
sivasfutbol 26.09.2009, 22:19 Neyin arkasindasin sen Kardesim bu Bülentden bi .... olmaz. ******** Takimimizin oyuncularini satti, Herkese Antipatik yaptirdi ondan sonra Her macda yenilgi buu neee yaa olamaz böyle sey dayanamiyorum artik Bi care bulun devolun gitsin bu mehnumiyetsiz adam.
Haftaya kimse gitmesin maca stad bos kalsin gösterelim Tepkimizi
Bülent ve Yönetim ISTIFAAAAAA
kardeş mecnun başkanımızla sorunumuz yok saolsun iyi başkan ancak bülent hocanın gitmesi gerekli
ligin dörtte biri bitti nerdeyse takım hızla küme düşmeye doğru gidiyor bu hızla gidersek gözümüzü bankasyada açarız demedi demeyin. takıma devre arasında derhal takviye şart kesenin ağzını açın artık. bülnet hocanın yerinede daha iyi çok konuşmayan tecrübeli bir hoca lazım.
evet sivasspor en kötü dönemini yasiyor her takimin basina gelebilir ancak sivasta yapilan ankette bile sivasspor 3 sirada cikiyorsa fazla söze gerek yok imkansizliklarla bir yere kadar gidersiniz sonra tikanirsiniz birde bülent uygun istifa diyenlere soruyorum neden? takimi oynatamiyormu yenildigi nerdeyse tüm maclarda en fazla atak yapan sivasspor en fazla gol pozisyonuna giren sivasspor bence bülent uygun bundansora degil istifa etmesi takima dahada fazla yapismali eksik olan tecrübesinide bu sekilde kazanmis oldu bundan sonra sivasi cok iyi günler bekliyor ben buna cani gönülden inaniyorum yeterki bülente bu durumunda sahip cikilsin bu kötü gidis er gec bitecek ve burdan biz büyük bir tecrübe kazanacaz ve daha sonraki sezonlarda sampiyon adayi olarak ve dahada emin adimlarla ilerleyecegiz saygilarimla.
Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?
BASIMIZDA OLDUDA SAMPIYONMU OLDUK
Sonuna kadar Bülent Uygun.Hersene sampiyonluga oynayacagiz diye bir kanun mu var.Birileri kösteklemeyi biraksin bence iyi sonuclar almaya baslayacagiz.Bülent uygun gitsin diyenler bunu sivas basariliyken de istiyorlardi fakat bahaneleri yoktu.Bülent Uygun özellikle GS ve TS taraftarlarina antipatik buda gayet normal.
Bülent Uygun icin bu saate kadar birakip gitsin demedim ama artik bu saat den sonra kalmasi hem Takima hemde kendisine zarardir. cünki kaldikca yaptigi yanlislarin dogrulugunu kanitlamak icin hep yanlis insanlarla baslayacak yanlis isler yapacak ve Bülent hoca egolarini tatmin etsin diye biz daha fazla hezimet yasayacagiz...
Bülent Uygun Kalsin diyenlerin Bir kesminin kaninin sari lacivert aktigini herkes bilir ama bu arkadaslar keske kendi televizyonlarida(FB Tv) bugün öylen saatlerinde Haftanin maclarinin degerlendirmelerini dinlemelerini isterdim.. Buradaki konuklar bülent Uygunu bu takimin bu duruma getirilmesinde bas sorumlu oldugunu ve tüm basariyi kendine mal ettigini futbolcularda bile mücadele azmi ve hirsini bitirdigini söylüyordu konuk eski futbolculari Semih...
onun icin FB lilik adina artik bu adamin arkasinda durmayin....
Bir kesimde Bu takimin icerisinde sorumluluk düzeyinde görev alanlar ve onlarin cevresinde nemalanan kesimler var bu kesimlerde hem bu sürecin omuzlarina hata olarak binmsesinden korkuyorlar...... Sorumululuk alanlar ve yalakalari Bu hatayi su ana kadar kabul etmediler... cünki Daha düne kadar söyledikleri,bu takim gecen yilki kadrodan daha iyi masali oldu onun icin cikip yüreklice hatalarinin arkasinda duramiyorlar... nasil iyi kadro ise 7 macta 1 poan cekiyor takim avaraj takimi olmus gelen 3 cekiyor giden 3 cekiyor kaybetsekde en basarili maclarimizidan birini bu gün oynadik onlarin mantigi ile hicdegilse 3 yemedik....
Bu takim altenatifsiz degil... bu takimi alternatifsiz görüp yanlislarinda ilkesizce sorumsuzca israrci olanlar; Bu sehrin Her ferdine En büyük saygisizligi yapmislardir... hic kimse merak etmesin herkesin alternatifi var... yönetimin yüreginde Sivaslilik adina zirnik kadar bir kan varsa... Eger her seyleri ucuz tüccarlik degilse, vurguncu degillerse,Gerekeni yaparlar.. Aksi takdirde Sivas Sehrinin kara sayfasini en baslarinda kendilerine yer bulacaklarinida unutmasinlar. Takimin basina 2 yil önce paf takimi sampiyon yapan sivasli hocayi getirsinler Transfer sezonuna kadar. yeni biride geldiginde yanina biraksinlar bu hocayi... Sivasliyi asalayan onu kücümseyen adam yerine koymayan, Bir hocayla Takimi kümeye gitmesini seyredecegime.Bir laf var kasaba minnet edecegime etimi keser yerim bu saatden sonra bu hoocadan gelecek hayir Allahdan gelsin..
SempaticH 26.09.2009, 22:21 ben daha bu taraftara birşey demiyorum inanın hak veriyorum daha halen ümidiniz var ha bu hoca bitmiş takımıda bitirdi neyin peşinde bu taraftar anlamıyorum yazık oluyor şu memlekete yazık neden inat ediliyor bulunmaz bossa kumaşımı oldu bu adam tamam yaptı etti sağolsun ama bitti bitti daha olmuyor işte bırakalım gitsin hocamı kalmadı türkiyede yazık değilmi şu memlekete şu taraftara istifasını versin bizde kurtaralım takımda
Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor?
Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim.
Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak.
ISTIFA ISTIFA BULEN UYGUN ISTIFA
TEPKINI KOY BU HAFTA MACA GITME YONETIMDEKI ESNAFLARDAN AKIŞVERİŞ YAPMA
muratugur58 26.09.2009, 22:23 bu takımdaki futbolcuların aldıgı para bunra haram olsun .son dakikada o golü mahalle takımı yemez .yazıklar olsun size. bunları acından öldüreceksin .çünkü bu takım artık düşer ara transfere kadar bunlar hiç bir takımdan üç puan alamazlar.bülent allah aşkına ne olur bırak artık şu ruhsuzları .bunlardanhiç bişi olmaz.eserinle övün artık senin katkın çok artık bu işte.bu takım ilk yarıda kimseyi yenemez.bülent hoca seninde pisikolecin bozulmuş takıma zararın oluyor.istanbuldan gelme ne olur.
DeathRow 26.09.2009, 22:24 Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
arkadası destekliyorum ... macı izleyemedim lig tvdede yoktu radyoyu acmadım cok atak oynadık dediler ama daha zor toparlanırız bülent hocanın istifası geldi artık
Tamam siz bunları yaptıysanız gerçek tarftarsınız(!)Taraftarlığın ölçütü belli oldu, hayırlı olsun(!)
YAV DE GETT, SİZİN GİBİ İNSANLARLA YOLA ÇIKILMAZ ZATEN.
DOĞRU TARAFTAR NEDİR SENCE, SEN NE VERDİN SİVASSPORA SÖYLERMİSİN...
BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...
Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım.
Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın.
Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti...
Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek.
Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım.
mehmeTayyib 26.09.2009, 22:24 siz inancınızı kaybetmişsiniz ama; GEREKİYORSA:
MECNUN ÇIKARDI MECNUN DÜŞÜRSÜN!
BÜLENT YÜKSELTTİ BÜLENT İNDİRSİN!
kötü gün tellarları sizi!!
sivasfutbol 26.09.2009, 22:25 GÜLÜ GÜLE SÜPER LİG
MERHABA BANK ASYA
dememek için
A-)Bülent Uygun gitmeli.
B-)Bülent Hoca gimeli.
C-)Bülent gitmeli.
D-)Uygun Ya git ya da git.
E-)İstesen biz gönderek.
bülent uygunun gitmesini isteyenler 1 teşekkürle kendinizi öne çıkarın lütfen ;)
BASIMIZDA OLDUDA SAMPIYONMU OLDUK
Iki defa smpiyonluga oynadin.Rüyandami görmüstün daha önce?
Aslinda bizlere Büent Uygun da cok,iyi bir Sivasspor da.
7 maçta 1 puan avrupada hüsran hala bülent uygunu savunanlar var
Metal Gear 26.09.2009, 22:30 İçim yanıyor yahu..Hayattan zevk bile alamaz oldum.Ha bu nte bile binbir isteksizlikle giriyorum..Yeter artık yeter!
Kimin gitmesi lazımsa hepsi defolsun gitsin!
Artık kimse umrumda değil..
BÜLENT UYGUN İSTİFA! ET BİR KAÇ MAÇ DAHA KAYBEDERSEN TOPLU HALDE KÜFÜRLERDE BAŞLIYACAK ARTIK TADINDAYKEN BIRAK. ARTIK SENİNLE OLMUYOR HOCAM.
İSTİFA ET BÜLENT UYGUN.
sivasfutbol 26.09.2009, 22:31 Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım.
Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın.
Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti...
Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek.
Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım.
Senin söylediklerini hiç katılmıyorum bülent uygunun takıma taktik verecek bilgisi yok artık daha diolar ki 4 tane net pozisyon var atamadık HATİCEYE DEİL KARDEŞİM NETİCEYE BAKACAKSIN ben bülent uygun gittikten sonra gelen hocanın dahada başarılı olacağına inanıyorum geçen yıllarda havalandı havası indi artık onu bank asyada bile alan olmaz takımına ama adam hala fb peşinde:@
astaravisa 26.09.2009, 22:33 defoll defooolll. sivassporu yedin bitirdin.
sivasspor sayesinde tanındın.
bizi düşürdüğün hallere bak.
bırak yakamızı artık.
nedir senden çektiğimz.
konuşmalarınla herkese antipatik yaptın bizi.
icraat yok sadece konuş
SempaticH 26.09.2009, 22:34 HOCA KENDİNİ KAYBETMİŞ DURUMDA NE YAPTIĞINI KENDİ BİLMİYORKİ TOPÇULAR BİLSİN SONUÇLARDA NORMAL YANİ HALEN ÜMİTLERİ OLANLAR VAR DÜZELECEK DİYE BU TAKIMDANDA HOCADANDA BİŞİ OLMAZ İSTİFASINI VERSİN GİTSİN SAĞOLSUN ŞİMDİYE KADARKİ VERDİKLERİNE TEŞEKKÜR ETTİK
sivasfutbol 26.09.2009, 22:34 Uygunun gitmesini istemeyen kişilere söylüyorum bülent uygun bugün gitmezse yarın gidecek en iyisi erken müdahale edip ayrılmak aksi halde sivasspor seyircisi binleri bırak dahada inecek zaten maçlara gelen bi kombineliler var onlarda bin pişman aldıklarını bende alacaktım neseki almamışım şükür maçların zevki yokki gidipte izleyesin..
DeathRow 26.09.2009, 22:35 bülen tle olmaz arklar zorlamayın daha fazla rezil olmayalım tsl
İlk önce birilerinin taraftardan bazılarına Bülent yalakası demesi kada çirkin birşey olamaz.. Beyler hepimiz aynı gemideyiz.. Hepimiz Sivasspor taraftarıyız.. Gelelim istifa konusuna Beşiktaş gibi bir takımın puanı kaç arkadaşlar?? 6 puandalar..Bizim beşiktaştan daha mı iyi oyuncularımız var daha mı iyi imkanlarımız var daha mı iyi seyircimiz var.. Hayır ama biz daha üçüncü haftadan başladık bBülent istifa sözlerine.. Burda istafa diye bağıran arkadaşların taraf olmadan önyargısız İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP yazısını okumalarını tavsiye ederim.. Aynı şeyleri burda yazmak istemiyorum.. Bülent yalakası diyenlere de şunu söylüyorum bana o yaftayı yapıştıranlar Bülent hoca ile görüşmüş belkide konuşmuştur ama ben daha statlardaki 100 metre mesafeden daha yakın Bülent hocayı görmedim..
Çok bilmiş Bülent Uygun İstifa et artık 7 maçta 1 puan utanıyorum bu halimizden bu takım geçen sene nasıl şampiyonluğa oynadı diyorum ayrıca sivaslı olmayanlar sivasın bu haline seviniyorlar düşmesini istiyorlar onlarında istedikleri buydu zaten bunların Hepsi çok bilmiş bülent uygunun eseri.
yigidocengiz 26.09.2009, 22:37 ya yeter artık birbirimizi yemeyi bırakalım.hepimiz SİVASımız bu durumdan nasıl çıkar onun derdindeyiz.herkesin bi fikri var ve herkeste fikrini serbestçe söyleyebilmeli,kimse kimseyi aşağılayamaz düşüncelerinden dolayı.bazı arkadaşlar maalesef kendini kaybediyo lanlı manlı konuşuyo yakışmıyo bize(bende bu şekilde bir iki kere hitap etmedim değil o yüzden herkesten özür dilerim kendi adıma).biz SİVAS çocuğuyuz arkadaşlar.bizi çekemeyenler fırsat kolluyo ayağımızı kaydırmak için,bize belaltı vurmak için...
biz birbirimizi yedikçe onların ekmeğine yağ sürüyoruz.tamam bazılarımız bülentin gitmesini istiyo bazılarımız kalmasını...
ama bunu bize yakışır şekilde ifade etmeliyiz,birilerinin istediği şekilde değil.ve bir konuda birleşmeliyiz o da;tek yumruk olmamız gerektiğidir.sadece tek bir ses çıkmalı,çoğunluk neyi istiyorsa o ses haykırılmalıdır.dışarıya karşıda tekyumruk olmalıyız,bizi yek vücüt olarak görmeliler.o yüzden site yöneticilerinden anket yapmalarını istiyorum.ve bu anket sonucuna görede kaybeden taraf(yani bülentin gitmesini isteyen veya kalması taraftarı olan grup)sonuna kadar sesini çıkarmasın.bir daha bu konuda yorum yapmasın.ben bülentin kalması taraftarı değilim ama herkesin fikrinede saygım var.
tarik5860 26.09.2009, 22:37 Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
gerektigini düsünenlerdenim ama artik bicak kemige dayandi takimin hali ortada taze bi kan gelmesi mlazim ancak yeni hocayla basari saglanabilir bu saatten sonra hic zaman kaybetmeden BÜLENT UYGUNUN istifa etmesi lazim hemde bugün bu is bitmesi lazim getirsinler ahad hocayi inanin bundan kötü olmaz cünki kim olsa basta 7 haftada bir puan alirdi
Nooldu da bıçak kemiğe dayandı arkadaş ligdenmi düştü takım hemen istifa kolaymı o kadar şimdiye kadar bülentin yaşattıklarını bizler hayal bile edemezdik şimdi nooldu ne kadar kolay adam satıyonuz yaaa istifaymış sen istifa et sivassporluluktan
güneyevler 26.09.2009, 22:38 degerli hocamız yapmış oldugun hizmetlerinden dolayı teşekür ederiz .sizinle buraya kadar mış demeni cok isterdim umarım bu acıklaman en kısa zamanda yaparsın saygılarımla istifanı dört gözle bekliyorum saygılarımla.murat:mad:
Iki defa smpiyonluga oynadin.Rüyandami görmüstün daha önce?
SEN BULET UYGUN BASIMIZDA OLDUGU SURECE ANCAK RUYANDA GORURSUN SAMPIYONLUGU BIRDE SUNU LIGDE HEDEF SAMPIYONLUGA OYNAMAK DEGIL SAMPIYON OLMAKTIR BUNU BILDIGINI ZANNEDIYORUM SANA BIR TAVSIYE HEDEFLERINI VE HAYELLERINI HER ZAMAN BUYUK TUTKI BUYUYESIN
yigidocengiz 26.09.2009, 22:39 İlk önce birilerinin taraftardan bazılarına Bülent yalakası demesi kada çirkin birşey olamaz.. Beyler hepimiz aynı gemideyiz.. Hepimiz Sivasspor taraftarıyız.. Gelelim istifa konusuna Beşiktaş gibi bir takımın puanı kaç arkadaşlar?? 6 puandalar..Bizim beşiktaştan daha mı iyi oyuncularımız var daha mı iyi imkanlarımız var daha mı iyi seyircimiz var.. Hayır ama biz daha üçüncü haftadan başladık bBülent istifa sözlerine.. Burda istafa diye bağıran arkadaşların taraf olmadan önyargısız İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP yazısını okumalarını tavsiye ederim.. Aynı şeyleri burda yazmak istemiyorum.. Bülent yalakası diyenlere de şunu söylüyorum bana o yaftayı yapıştıranlar Bülent hoca ile görüşmüş belkide konuşmuştur ama ben daha statlardaki 100 metre mesafeden daha yakın Bülent hocayı görmedim..
peki senin mantığına göre manisa,diyarbakır,bursa,gazian tep,kayseri...bunlar beşiktaştan daha mı iyi kadroya sahip:confused::confused::conf used:
sivasfutbol 26.09.2009, 22:42 SİZLERE SÖYLÜYORUM BÜLENT UYGUNUN HALA TAKIMDA KALMASINI İSTEYENLER GEÇEN 2 YILDA YAŞANANLARI SÖYLÜYORSUNUZ GEÇEN SENE Kİ BAŞARILAR BÜLENT UYGUNUN DEĞİL GEÇEN SENEKİ BAŞARI FUTBOLCULARINDI FUTBOLCULARI İSE BÜLENT UYGUN GETİRDİ ANCAK BÜLENT UYGUNUN FUTBOLCULARIN OYUNU İLE HİÇ BİR BAĞLANTISI YOK FUTBOLCULAR KENDİ MEVKİİLERİNDE OYNADILAR KENDİ ARALARINDA DOSTLUK SAĞLADILAR KENDİ OYUNLARINI KURDULAR VE O BAŞARILARI YAŞATTILAR - DİYELİM Kİ GEÇEN YILLARDAKİ BAŞARILARI BÜLENT UYGUN YAŞATTIYSA TAKIMI BU DURUMA GETİRENDE AYNI KİŞİ HALA BÜLENT UYGUNUN KALMASINI İSTEYENLER BİRDE ŞİMDİ DÜŞÜNÜN BAKALIM EĞER YENİ BİR TEKNİK HOCA GELMEZSE SİVASSPOR KÜME DÜŞER BU DA KESİNDİR 12. HAFTAYA KADAR SÜRE TANINMIŞ BÜLENT HOCAYA SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK 12. HAFTAYA KADAR SİVASSPOR SİVASSPORLUKTAN ÇIKAR.
______________________________ ______________________
BÜLENT UYGUN GİDER,ESKİ SİVAS DÖNER.
BÜLENT UYGUN KALIR,SİVAS KÜME DÜŞER.
BU İŞ BU KADAR BASİT DAHA HALA BU GİDİŞATI PEYNİR GİBİ SÜNDÜRMENİN LUZUMU YOKTUR.
yigidocengiz 26.09.2009, 22:42 Nooldu da bıçak kemiğe dayandı arkadaş ligdenmi düştü takım hemen istifa kolaymı o kadar şimdiye kadar bülentin yaşattıklarını bizler hayal bile edemezdik şimdi nooldu ne kadar kolay adam satıyonuz yaaa istifaymış sen istifa et sivassporluluktan
ya şunlara bak ya hala inanamıyorum.SİVASLIolmak bülenti sevmekle eşdeğermi bunu bi türlü anlayamadım ya.yani bülenti sevmeyen SİVASlı olamaz mı?ne salak bi düşünce ya..hay bülo kadar kafanıza taş.... töbe töbe
Bazıları Şampiyonluğa oynadık diye övünüyor oynadıkta ne oldu ertesi sene 7 maçta 1 puan oynadıkta ne oldu.
sivasfutbol 26.09.2009, 22:44 Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
KEŞKE HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNSE OOOO NERDDEEEEEE
batuhandan 26.09.2009, 22:46 Sıkmayın canınızı herşey düzelir ;)
Antipatik falan hikayeleri sadece İstanbul eziklerinin tahtını salladığınız için yapılan dümenler. Bugün takımınıza en fazla desteği sizlerin vermesi lazım, FBülent nasıl düşürdüyse bu hallere mutlaka çıkarır. İnsanlar gelip geçici Sivasspor ise bu ligde kalıcıdır. Unutmayın, birbirinizide yemeyi bırakıp haftayaki maçta stadı fuel doldurup takımınızı eski güzel günlere döndürün.
Kayserisporlular sizi seviyor ve eski günlere dönmenizi istiyor, hadi silkinin ve kendinize gelin...
peki senin mantığına göre manisa,diyarbakır,bursa,gazian tep,kayseri...bunlar beşiktaştan daha mı iyi kadroya sahip:confused::confused::conf used:
Ya dua ediyorum Allahıma Bülent Hocada Mecnun Başkanda Tüm yönetim toptan istifa eder ve giderler.. O zaman bazıları rahatlar ve istedikleri adamlar gelir ve Sivası yönetir..Çünkü bu taraftar bu takımı haketmiyor..
Yigido_Burak 26.09.2009, 22:50 hayırdır? qardaş büLent uygun agasın paşasın
İyiyken iyiydiy takım köTü oLunca bülent hoca istifa..
Sewdanın Liqi oLmaz;) Sen Liq SewdaLısıySa.. Baska Kapıya..
Bizde SewdanınLiqi Yok ..
_DeReBeYi_ 26.09.2009, 22:52 niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
o basari gecen seneydi busene 7.haftada sadece 1 puanin var herkes bunu agzina almis bu takimi gecensene de bunlar getirdi sen buyuk kulupsen gecmise donuk hareket etmeyeceksin o gecen senede kaldi yapmis oldugu isler takdire dair bisey demiyoruz ama erinde ve gecinde bulent uygun istifa edecek bu boyle gitmez hani sivassporda herkes giderdi gidecek tabi bura ciflikmi ersen yatiyor erman yatiyor yasin yatiyor ne diye ekmek veriyonuz bunlara bencede (BULENT UYGUN iSTiFA)
BÜLENT UYGUN İSTİFA ET ARTIK SİVASSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL.
yigido_mami_58 26.09.2009, 22:55 ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar
sivasfutbol 26.09.2009, 22:56 ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar
yeme bizi abi maça gitmek için telefonunu sattığına inanmaz kimse
ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar
Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..
eyuphulagu 26.09.2009, 22:58 Sonunda bu da oldu;Sivasspor.com sitesi birbirine düştü;site Bülentçiler ve Anti Bülentçiler diye 2'ye ayrıldı..Arkadaşlar kendimize gelelim!Biz ne yapıyoruz?Bu takımın hangi şartlarda bu duruma geldiğini kaç kişi biliyor?Sivasspor'un süper lige çıkmak için nasıl mücadele ettiğini;oyuncuların ne yediğini, ne içtiğini nerelerde yatıp kalktığını;oyuncuların transfer tassitlerinin nasıl ödendiğini;takımın başarısız sonuçlar sonucu kaç defa valiye teslim edildiğini;takıma alacak bir Allah'ın kulunun çıkmadığı günleri ne çabuk unuttuk..Yeni nesil tab,iki bu durumları bilemez;yaşı 30 ve üzerinde olanlar bu söylediklerim şeyleri çok iyi biliyorlar....Şimdi soruyorum sizlere Bülent Hocanın gitmesini isteyen arkadaşlara;yerini kimi düşünüyorsunuz?Türkiye'de şu anda bu takımı çalıştıracak kapasitede kaç hoca var?ŞU anda boşta olan hocaların adalarını söyler misiniz?Geşlecek hoca kısa dönemde başarılı da olabilir;peki uzun dönem de takımda bir düşüş olursa yine sıkıntılı bir döneme girersek o hacayı da gönderecek miyiz;yerine tekrar düşündüğünüz hoca kim olmalı?Bakın arkadaşlar dünyada her ülkede başarısız olan hocalar görevlerine son verilip kan değişiklikleri zaman zaman yapılıyor;ama bu konuda yabancı bir ülkede tüm dünya üzerindeki takımları kapsayan bir araştırma yapılmış;Bu araştırmaların sonuçlarına göre küme düşen takımların %90'ı 2 ve üzerinde hoca değiştiren takımlar..Aynı hocayla yıllarca çalışıp başarısızlığa rağmen küme düşen takımların sayısı hiç yok gibi...İnanıyorum ki bu takım bir maç kazansın mutlaka arkası gelecektir..Sezon başında iyi giden bazı takımlar zaman içinde gerçek güçleri ortaya çıkınca büyük düşüşler yaşarlar..İddia ediyorum biz bu dönemi atlattık;sadece morale ve seri galibiyetlere ihtiyacımız var...Bu yakında kesinlikle gerçekleşecektir..Bazı takımlar ş,imdiden düşüşe geçti bile;örnek Diyarbakırspor 2 haftada önce Manisa'yı evinde yenemedi,bu haftada Bursa'dan 4 gol yedi..Diğer takımlarda her an aynı sonuçları yaşayabilirler...Bizim takım son 3 maçta çok pozisyona giriyor ama atamıyor..Pozisyonlar gole çevrilmeye bir başlasın takım da maç kazanma alışkanlık haline gelecektir...Ben bu takıma güveniyorum;Siz de güvenin;ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..
Bülent Uygunu Korumaya devam et Avukatımısın anlamadım gitti.
alperen2009 26.09.2009, 23:00 Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
Bence ligin devre arasina kadar Bulent hoca devam etmeli.ve takimin basinda kalmali.onemli olan ligde kalmak.
sivasfutbol 26.09.2009, 23:03 Bence ligin devre arasina kadar Bulent hoca devam etmeli.ve takimin basinda kalmali.onemli olan ligde kalmak.
abi devam etsin diyonda sivasspor 17. haftaya kadar kopar ligden bir an önce üst üste 4-5 galibiyet alması gerek oda bu şartlarda imkansız
Hemşerim bak kalp kırmaya çalışıyorsun yaftalıyorsun ama sesimi çıkarmıyorum.. Görüşüne saygı duyuyorum ama yaftaya gelince kusura bakma sabırda bir yere kadar, bizde yaftalamayı biliriz.. Onun için görüşün neyse söyle ama kimseye yafta vurma ayıp oluyor..
Bence Bülent Korkmazı getirmeleri lazım gerçekten çok iyi hoca Galatasarayda uyuşmazlık yaşadı fakat son maçlara doğru kendini gösterebildi dikkat ettiyseniz bir bülent gider bir bülent gelir;)
yigidocengiz 26.09.2009, 23:13 Ya dua ediyorum Allahıma Bülent Hocada Mecnun Başkanda Tüm yönetim toptan istifa eder ve giderler.. O zaman bazıları rahatlar ve istedikleri adamlar gelir ve Sivası yönetir..Çünkü bu taraftar bu takımı haketmiyor..
arkadaşım bak hassasiyetini anlıyorum.ben şuna inanıyorum ki kesinlikle SİVASIMIZIN başarısını istediğin için yazıyosun bunları.ama secede beşiktaşla SİVASı kıyaslamak biraz saçma değil mi kardeş.şunu kabul etmek lazım biz bu sene berbat ötesiyiz.tabiki bu günde taraftar olunduğu belli olur,tabiki destek olacağız.ama hepimiz kahroluyoruz emin ol.bu takımı böyle görmek hepimizi kahrediyor.hani fakir ama mutlu edebiyati vardı ya;ha biz geçen sene ucuz,zayıf(aslında çok güçlüymüşte biz anlayamamışız)bi kadromuz vardı ya biz genede maç kazanabiliyorduk,mutluyduk ya...işte ben o takımı özlüyorum.ben takımın geçen seneki futbolunuda eleştiriyordum,bülenti yine eleştiriyordum.ama o zaman bülent hakkında bişeyler söyleyince herkes hopluyodu.''bak haklı çıktım'' demek içinde söylemiyorum bunları.ama biz ne zaman bu ''ucuz'' kadroyu küçümsedik ve boyumuzdan büyük konuşmaya başladık(özellikle zaten buna meyilli olan sayın hocamızın haddini aşarak çok çok çok daha büyük konuşmaları ve SİVASımıza dünya çapında yıldızlar getireceği sözünü vermesi)bizi dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan etti arkadaşım.bende üzülüyorum da buna üzülüyorum başka bişeye değil inan bana.
Hemşerim bak kalp kırmaya çalışıyorsun yaftalıyorsun ama sesimi çıkarmıyorum.. Görüşüne saygı duyuyorum ama yaftaya gelince kusura bakma sabırda bir yere kadar, bizde yaftalamayı biliriz.. Onun için görüşün neyse söyle ama kimseye yafta vurma ayıp oluyor..
Ne yapıyım 7 maçta 1 puan sen koruduğun için dedim bülent uygun takımı bu hala soktu biraz bizide anlamaya çalış
bırakında kım neyı savunuyosa savunsun.sen kendı fıkrını yaz,baskasıda kendı fıkrını.. kısıellestırmesek daha ıyı olmaz mı yani?
yigido_furkan 26.09.2009, 23:18 bnce Bulent hoca yonetım ve oyuncuların tek sucu her sene basarılı olmalarıydı. bunları alıstırdılar hersene üstlere oynamaya 1 sene kotu olunca kotu oldular ne gerek var. her sene düşmemeyi son hafta garantılesek böyle olmazdı. önce bi düşünün taraftar olarak ne hak ettık pardon taraftar dedım seyırcı olarak. kac mac ful cektınız. takım ıyıyken Sivassporluyuz kotuyken ıst. takımlarına donun sonra Bulent istifaymıs oyuncun oynamasa bulent napsın oda bızım kadar Sivaslı Sivassporlu. takım kötü durumda evet ama sen bi stadı doldur takımını destekle yıne kotu olursa ozaman bişey isteme hakkın olur. 5 ytl macta stadı doldurama sonra bulent ıstifa olur ne guzel
Metal Gear 26.09.2009, 23:18 Şu an çektiğim ızdırabın milyonda birini futbolcular çekse,7'de 7 yapmıştık ama nerdee!!!Ya sabır!
Ne yapıyım 7 maçta 1 puan sen koruduğun için dedim bülent uygun takımı bu hala soktu biraz bizide anlamaya çalış
Hemşerim ben Bülenti korumuyorum ya da yönetimi.. Benim amacım birlik bozulmasın ben bunun için çabalıyorum.. Neyse arkadaşlar ben daha yorum yazmayacağım.. Nede olsa sitede mangalda kül bırakmayan adam çok.. Onlar daha iyisini bilir..Selametle..
58zarali 26.09.2009, 23:19 tek korktuğum şey sivasporun antipatik bir takım olmasıydı sağolsun bülent baa onuda etti
tek korktuğum şey sivasporun antipatik bir takım olmasıydı sağolsun bülent baa onuda etti
Haklısın Sivaslı olmayanlar iyi olmuş diyorlar bunu kim yaptı bülent uygun bu yüzden korumayın diyorum.
sivasfutbol 26.09.2009, 23:24 ulen daha 25 yaşındayım kedereden ölcem yeter artık bunalıma girecem artık yaa dersim var bi türlü çalışamıyom 1.5 saat zamanımı çaldı maç zehir zıkkım olsun verdiğim paralarda harcadığım zamanlarda ahirette iki elim yakasında olsun o bülent....
KIZILCAN 26.09.2009, 23:25 Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.
Sevgili kardeşim yada ağabeyim...evet bülent hoca geçen sene istifasını verseydi tabiki karşı çıkardım.Hatta istifa dedikoduları çıkınca ben de kalmasından yanaydım.Ben şu anda "Bülent Uygun istifa" naraları atmıyorum.Bülent Hoca kendini ispatlamış bir teknik direktör.Eğer geçen sene ve ondan önceki seneki başarıları olmasa yönetim onu çoktaaaan yollamıştı.bakın Pecze örneğine: Bu adamla Sivasspor 12 lig maçında 3 galibiyet,6 mağlubiyet ve 6 beraberlik almış.adamın gözünün yaşına bakmadılar.Neden?Çünkü olamadı da ondan.Benim kızdığım tek nokta şu: Bülent Uygun bizi Bank Asyaya götürse bile arkasındayız denmesi.Yok böyle birşey!!! Duygusallığı bir kenara bırakıp biraz profesyonel düşünmeye çalışalım.Bu takım Bank asyaya düşerse bir daha yükselemez.Bunun örneği çok.Erzurumspor,Yozgatspor,Mal atyaspor,Vanspor ve ismini sayamadığım birçok klüp bugün kimbilir hangi liglerde.Ben bu takımı kanserli hastanın her geçen gün eriye eriye ölüme yaklaşmasını seyreder gibi görmeyi hazmedemiyorum.Geçmişin başarısı geleceğe ışık tutamıyorsa ne yapmamızı tavsiye ediyorsunuz?Bülent Uygun'a yine şans verilmeli ama Bank Asya yolu görünene kadar değil!
sivasfutbol 26.09.2009, 23:26 Uygun istifasını hazırladı!
01 Nisan 2008 Salı 09:10
Kasımpaşa'ya 4 gol atan Cvetkov'un cezalı olduğu halde forma giydiği anlaşıldı.
Şampiyonluk yolunda keskin virajlara giren Sivasspor"da büyük şok. Ligin 28. haftasında Kasımpaşa"yı İstanbul"da 4-0 yenen Sivasspor kadrosunda cezalı futbolcuyu oynattığı için 3 puanı silinecek. Maçta 4 gol atan ve yıldızlaşan Bulgar futbolcu Cvetkov"un 4 sarı kartı olduğu ve Kasımpaşa maçında cezalı olması gerektiği haberi gündeme bomba gibi düştü.
Tümspor"un ortaya çıkardığı sarı kart olayı için gece boyu görüştüğümüz Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Kasımpaşa maçında Cvetkov"u sadece 3 sarı olduğu için oynattığı söylerken, Başkan Mecnun Otyakmaz bu durumun tarihi bir hata olabileceğini kaydetti. Sivas cephesinde yönetimin erken saatlerde toplanıp şok durumu masaya yatıracağı ve sorumluların cezalalandırılacağı öğrenilirken zirvedeki puan kaybının hesabının nasıl verileceği de araştırılıyor. 4-0 yenilmesine karşın 3 puanı hanesine yazdıracak olan son sıradaki Kasımpaşa cephesinde ise sevinç hakim.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Ben böyle bir utancı kaldıramam. istifamı hazırladım" dedi.
Sivasspor"un 3 puan kaybedecek olması hem Galatasaray hem de Beşiktaş camiasını heyecanlandırdı. Son iki haftadır yenilen ve liderken 5 puan geriye düşen Beşiktaş"ın Yiğidolar"ın puan kaybetmesiyle hem 2. lik hem de şampiyonluk yolunda ümitlendiği Ümraniye"den gelen haberler arasında.
Zira benzer durum Galatasaray"da da var. Gaziantepspor"la golsüz berabere kalan Sarı Kırmızılılar her ne kadar averajla ikinci sırada olmasına rağmen 2. koltuğuna puan farkıyla oturacak olmanın heyecanı içinde…
Sivasspor"da Cvetkov"un Kasımpaşa maçından önce 27. haftada Konya, 25. haftada Ankaragücü, 24. haftada Bursaspor ve 22. haftada Oftaş maçlarında sarı kart gördüğü ve Bursa maçındaki kartın Kırmızı Beyazlı sorumlular tarafından kayıt edilmediği ilk gelen bilgiler arasında.
BU ŞAKAYI HATIRLIYOR MUSUNUZ KEŞKE GERÇEK OLSAYDI
http://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=114409
yigidocengiz 26.09.2009, 23:28 burro58
bak güzel kardeşim herkesin sinirleri grgin öyle allengirli yorum yazınca ister istemez tepki veriyoruz.amacım kimsenin kalbini kırmak değil,böyle bişey huyumda değil zaten.ama o türden sulu şakaları genellikle tra(vesti)bzonlular yapıyor,tepkim ondandı kalbini kırdıysam hakkını helal et.
helal olsun kardeş ne demek bizimde moralimiz bozuk ama bişeyler yolunda gütmiyor bunu değişik bi şekilde anlatmak istedim
konu açabilen ustalara sesleniyorum burada bülent uygunun yerine kimin gelmesini istersiniz diye bi bölüm açılsa fena olmazmı insanlar fikirlerini tek cümle halinde belirtse
emin kara 27.09.2009, 00:18 yapmayın arkadaşlar hocaya bukadar yüklenmeyin maçtan sonra hocanın halini görmüştürsünüz kazanmayı enaz bizim kadar oda istiyor ancak ne hikmetse birtürlü istedigi futbolu ortaya koyamıyor bir yakım ancak bukadar sansız olur bizler birazdaha sabredelim inşalah her şey güzel olacak sivasımız allahın izniyle antalya maçı ile galibiyete başlayaçak evimizde takımımızı lütfen yalnız bırakmayalım bemim için bu yenilgi tabiiki çok agır oldu hatta üzüntüden uyuyamıyorum biliyorumki her şey düzelecek ümitsizlik bize yakışmaz taraftar kendine düşeni yapmalı bülentin bu satten sonra istifası takımımıza fayda saglamaz bu takımı engüzel yerlerde görmek dilegi il
yigido yakup 27.09.2009, 00:26 bülent uygunun istifasi olamaz bu kadro bülent uygun kurdu ve ibre birgün arti tarafa dönecek.hocanin istifasi bize kayip olan 7 haftaya ilave ek olarak bir 7 hafta rizikosu beraberinde getirir o zaman dönülmez yola girilmis olur,allah tan bu sene düsme potasi cok güclü degil.
revenge58 27.09.2009, 00:43 arkadaşlar fazla yazışmaya gerek yok aslında lider 21 puanda biz sadece 1 puandayız.ve geçen sene biz lider olan fb nin önünde bitirdik ligi.demek ki ne kadar yırtınsanızda gerçek bir tanedir ve tekdir.oda bülent uygunun zamanının bittiğidir.
bu kadroyla bu kadar olur blicayı yolla yerine yasini al bir başkasını yolla yerine bir halta yaramaz oyuncuları alırsan bu kadrodan farklı bişey beklenemez
efsane5858 27.09.2009, 08:12 konu açabilen ustalara sesleniyorum burada bülent uygunun yerine kimin gelmesini istersiniz diye bi bölüm açılsa fena olmazmı insanlar fikirlerini tek cümle halinde belirtse
bosda olsaydi riza calimbayi isterdim ben sapina kadar sivasli adam akli basinda havalarda ucmuyor
Bülent Uygun İstifa etsin Sivasspor Babasının malı değil.
halen birileri bu kadroyu bülent uygun kurda kurtaracak tek kişi de bülent uygun artık bu takıma bu kulübeye zararlı olmaya başladı
bnce Bulent hoca yonetım ve oyuncuların tek sucu her sene basarılı olmalarıydı. bunları alıstırdılar hersene üstlere oynamaya 1 sene kotu olunca kotu oldular ne gerek var. her sene düşmemeyi son hafta garantılesek böyle olmazdı. önce bi düşünün taraftar olarak ne hak ettık pardon taraftar dedım seyırcı olarak. kac mac ful cektınız. takım ıyıyken Sivassporluyuz kotuyken ıst. takımlarına donun sonra Bulent istifaymıs oyuncun oynamasa bulent napsın oda bızım kadar Sivaslı Sivassporlu. takım kötü durumda evet ama sen bi stadı doldur takımını destekle yıne kotu olursa ozaman bişey isteme hakkın olur. 5 ytl macta stadı doldurama sonra bulent ıstifa olur ne guzel
Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor
sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz...
Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor.. Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin
Murad_Kelleci58 27.09.2009, 08:49 Ahde vefa, unutkanlık, adam satmak, körükörüne zır cahillik hepsi şu sitede sözüm ona Sivasspor taraftarı diye geçinen aklı evveller.. Siz rüyanızdamı gördünüz Süper Ligi, şampiyonluğa oynamayı, şampiyonlar ligi ön elemlerini, uefa ligi ön elemlerini, avrupayı hıı bundan çok değil 7-8 yıl önce siz değilmiydiniz bu takımı süper ligde biz göremeyiz ama çocuklarımız torunlarımız belki diye sızlanan zır cahiller.. Sonrada kalmış bu takımı buralara getiren insanlara ağzınızı açıp gözünüz yumuyorsunuz.. Yazıklar olsun sizlere.. Hele sözüm ona futbolu öyle çokkk iyi bilen futbol uleması olmuş örümcek beyinlilere.. Geçen sene antalyaspor 11 haftda 2 puana sahipken ligde kaldı.. Bunu hiç düşüneniz oldu mu.. Futbolun hertürlüsonuca ve süprize açık olduğunu unutup etek altı vurmaya devm edin.. Sizler iyi gün taraftarı olun..devam edin böyle.. Kötü günde ise konuşmayın susun bari.. Bana şimdi Bülent Uygun'un yalakalığını yapıyor diyeceksiniz.. Siz söyleyin durun ama ben daha bir gün olmuş gidip Bülent Uygun ile tanışma fırsatımın bile olmamıştır.. Ama siz devam edin ağır hakaretler etmeye, kötü söz söylemeye.. Yiğigoların sivaslıların hasletleri bunlar değil.. Kadir şinaslık, vefakarlık, kötü gün dostluğu, ve her türlü insani meziyetler olarak biliyorum.. Burda olumsuz yorum yapanlar olsa olsa ya trabzonlu yada sivasspor düşmanı yaratıklardır.. Kötü gün taraftarı karşısında saygı ile eğiliyor, diğerlerinide Allah'a havale ediyorum..Önce siz kendinize aynda bir bakın ondan sonra konuşun diyorum.. hatta konuşmayın susun diyorum..
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil bu takım bülent uyundan öncede vardı.
geçmişe mazi derler sen önceyi bırak şimdi nerdesin ona bak zamanında başarılar kazanmış eyvellah bülent uygundan önce bu takıma teknik direktör gelmedi mi ne bu bülent uygunu bulunmaz hint kumaşı yapmanız anlamış degiliz
Turan 59 27.09.2009, 09:43 Ben anlamıyorum,şu Bülent UYGUN'da ne buldunuz.Azıcık antrenörlük bilgisi olan Bilica dışında hiç kimseyi göndermez.
Ben anlamıyorum,şu Bülent UYGUN'da ne buldunuz.Azıcık antrenörlük bilgisi olan Bilica dışında hiç kimseyi göndermez.
İki oyuncu gönderiyor aldığı kötü çıkıyor gönderdikleride iyi oyuncular.
ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN ...!!!!!
SONUNA KADAR ARKANDAYIZ BÜLENT HOCAM
sivaslimete 27.09.2009, 10:28 Ya kardesin ne Nankör insanlar var ya gecen 2 sene üst düzey mütavazi kadromuzla sampiyonlugu kovalatti.Gecen sene bülent hoca birtanesin bülent hocam süper bülent hoca oldukdan sonra bu takim yikilmaz diyordunuz hepiniz. Bu takimi bu basarilara getiren bu yönetim ve bu Hoca.Eger 2. lige düsüreceksede onlar düsürsün.
SONUNA KADAR ARKANDAYİZ BÜLENT HOCA
Adminlerden Yöneticilerden Modlardan ricam bu konuyu silsinler.Bülent hoca bakipta böyle nankör insanlarimizin oldugunu görmesin.
yigidocengiz 27.09.2009, 10:33 istifa et diye diye dilimizde tüy bitti.ben hayatımda bu kadar yüzsüz onursuz bi insan daha tanımadım.onun bu takımda tutan başkanada yazıklar olsun.heralde misyonlarını tamamlayıp beraber gidecekler
bülent uygunun bu takıma verecegi bişey kalmadı herkes görse iyi olacak bunu.geçmiş başarılarından dolayı kendisine teşekkür eder takımı düzeltecek başka birine teslim etme erdemini göstermesini beklerim.
ibrahim58 27.09.2009, 10:55 BÜLENT UYGUNA İSTİFA DİYENLER SORUYORUM KİM GELECEK ONUN YERİNE,MERT OLUN BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARI ORTADADIR.İSTİFA DİYENLER ONUN YARISI KADAR SİVASLI OLSALARDI BÖYLE DÜŞÜNMEZLERDİ
ibrahim58 27.09.2009, 10:56 YILMAZ VURAL MI,YADA ONA BENZEYENLER Mİ
şimdi bende bi soru sorayım hangi takımda 7 maçda 1 puan alan bir teknik direktörü takımda tutarlar bana bir mantıklı açıklama yapn bende diyeyim ki gardaşlar siz haklısınız ben yanlış düşünmüşüm diyeyim
YA KARDEŞ NEDEN BÖYLE KONŞUP HALA BÜLENT UYGUNUN PEŞİNDE KOŞUYORSUNUZ DÜNYADA HOCAMI KALMADI ANAKARAGÜCÜ GENÇLER BİRLİĞİ ANKARASPOR GAZİANTEP KİMLERİ GETİRDİ. EN AZINDAN HOCASIZ ÇALIŞSSIN. NE YAPTI BÜLENT UYGUN GEÇEN YIL PEKİ SEN DAHA ÖNCEKİ YILLAR BÜLENT UYGUNUN NE HALDE OLDUĞUNU BİLİYORMSUN, BİRİLERİ SİVASSPORA KAŞIKLA VERDİYSE SİVASSPORUN İSMİ SAYESİNDE KEPÇE İLE ALDI,
yorumcuyuz 27.09.2009, 11:01 kimse kimsenin sivas ve sivasspor sevgisini sorgulayamaz kimsenin haddi degil. bülent hocaya gelince 7 macta 1 puan istikrarsa devam edin desteklemeye. arkadaslar uyanın gidişat iyi değil...
estebancambiass 27.09.2009, 11:01 devletin başına devlet gelecek:D
gelecek olan teknik direktör başka takımlamı sahaya çıkacak acaba yoksa sihirli değneyi olan birisimi olmalı takım bu bu takımla ne yapılırsa o yapılacak başka güzel fikri olan varsa yazsında faydalanalım
sivas senle gurur duyuyor asker bülent sen bizim herşeyimizsin alın size sivasın gururu biz millet olarak zaten sivasa gelen herkesle gurur duyarız
yigidocengiz 27.09.2009, 11:04 bu takımın başında bırak başka bir hoca gelmesini hoca dahi olmasaydı şimdi böyle rezil bi durumda olmazdık.7 maç ve sadece 1 puan.bülentin şahsına karşı bi kinim yok(anlıyorum yalakası olmayı çok seviyosunuz)ama olmuyo işte kardeşim.salak salak kadrolar çıkarıyo,kamananı oynatmıyo,abdurrahmanla tartışıyo,ermana fırça atıyo kendi kendine,yasini hala oynatıyo,erseni hala oynatıyo.hadi bülent kalsın bakalım nolacak hep beraber görelim küme düşelimde aklınız başınıza gelsin
YANİ GEÇEN YIL TAKIM BAŞARILI OLDU DİYE GÖZ YUMALIM BU TAKIMI KÜMEMİ DÜŞÜRSÜN BÜLENT UYGUNDAN ÖNCE BU TAKIMI BAŞARILI YAPAN MEHMET ŞAHAN İSMAİL KARTAL VARDI ONLAR GİTTİ SİVASSPORA BİR ŞEYMİ OLDU READY DENEN KARDEŞİN DEDĞİ GİBİ 9 MAÇTA SIFIR PUAN TOPLAMIŞ VE TRANSFERLERİDE AYNI HOCA YAPTI BAHANESİDE YOK İYİMİ YAPIOYR DİYELİM 3 AYDA BİR TAKIMIN KADROSUNU BİR HOCA OLUŞTURAMAZMI?
yigidocengiz 27.09.2009, 11:07 ha bu arada kim gelecek demiştin.bu saatten sonra bu takımın başınada kimse gelmez zaten.ama ben sana bir kaç isim sayıyım bu takımı kurtaracak.hakan şükür,samat aybaba,hatta ve hatta güvenç kurtar,ankaranın hocası jurgen wöber....istedikten sonra hoca çok arkadaşım.ama sayın başkanımızın bülentle şahsi ilişkilerinden dolayı bülent kovamıyoruz maalesef
ha bu arada kim gelecek demiştin.bu saatten sonra bu takımın başınada kimse gelmez zaten.ama ben sana bir kaç isim sayıyım bu takımı kurtaracak.hakan şükür,samat aybaba,hatta ve hatta güvenç kurtar,ankaranın hocası jurgen wöber....istedikten sonra hoca çok arkadaşım.ama sayın başkanımızın bülentle şahsi ilişkilerinden dolayı bülent kovamıyoruz maalesef
kimin kimle ilişkisi varsa o işleri başka yerlerde yapsınlar benim üzüldügüm nokta bu kadar olaylara ragmen teknik kadro ve yönetimden bu yaptıklarının hesabını taraftar olarak soramamak
ibrahim58 27.09.2009, 11:11 GEÇEN SENE SİZ DEĞİLMİYDİNİZ BÜLENT HOCA SİZİ BIRAKMA DİYEN.MERT OLUN.DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR.SABIR.HERŞEY DÜZELECEK
aerdogan 27.09.2009, 11:12 her nedense sanırım takımda kalmasını isteyenler menfaatleri var sanırım gar tarafında kendilerine grup denilen 3-5 kişi tüm stad bülente bişey söelmiyor onlar yalakalık yapıyor acaba neden ?
58_sivas_1987 27.09.2009, 11:20 şimdi bülent uygun sivassporda çok başarılı oldu ama bir teknik direktör paf takımdan bir tane bilemi oyuncu çıkartamaz
her nedense sanırım takımda kalmasını isteyenler menfaatleri var sanırım gar tarafında kendilerine grup denilen 3-5 kişi tüm stad bülente bişey söelmiyor onlar yalakalık yapıyor acaba neden ?
arkadaşlar akılları sıra sivassporun tek taraftar grubu oluyorlar onlardan başka destekleyen yok takımı bursa maçında sanki bi yerlerden emir almış gibi asker bülent buraya sivas senle gurur duyuyor tezehuratlarınıbagırıyorlardı eger siz taraftarsanız ben degilim tabi bu arada sırf bilet almak ve içeri girmek isteyen belli bir kesim ne yönetime ne de teknik kadroya en ufak bir söz söylemiyorlar eger grupsan taraftarsan sivassporun iyiligini düşünüyorsan iyi veya kötü yü ayırt edeceksin maraton uyuma takımına sahip çık diyorsunuz maraton neye sahip çıkacak ruhsuz futbolcularamı yoksa eli cebinde maç seyreden bir zavallıya mı
Faruk Ahmet 27.09.2009, 11:22 Bülent Uygun, Sivasspor gibi kazandığı başarılarla Anadoluda çok büyük destek alması gereken takımızı insanlara düşman etti.
Kimse Gaziantep yukarılardayken, Gençlerbirliği şampiyonluğa oynarken, Kayseri ligde yükselirken bize duyduğu antipatiyi onlara beslemedi.
Bunun en büyük sebebi Bülent Uygundur.
Daha olmadan ne oldum delisi olursan, ne olacağın malum.
sivaslim58 27.09.2009, 11:26 takımı darmadağın yaptın.o başarıyı getiren futbolculardan çoğu yok.hazırlık maçları dahil dilimizde tüy bitti. bu futbolculardan bir cacık olmaz diye ama sen hala inat ettin.yasin ersen cihan agbetu bunlar kim ya.3. lig topçusu aldınız.Allahtan korkun.bilicadan kazandığınız paranın abartmasız yazıyorum en az 50 katını kaybettiniz.neye hizmet ediyorsunuz.hala çıkmış diyorsun hata benim falan filan.senin yüzünden herkes sivasspora düşman oldu.kime rastlasam inşallah düşersiniz diyor.lütfen git biz sensiz düşelim.
sivaslim58 27.09.2009, 11:27 takımı darmadağın yaptın.o başarıyı getiren futbolculardan çoğu yok.hazırlık maçları dahil dilimizde tüy bitti. bu futbolculardan bir cacık olmaz diye ama sen hala inat ettin.yasin ersen cihan agbetu bunlar kim ya.3. lig topçusu aldınız.Allahtan korkun.bilicadan kazandığınız paranın abartmasız yazıyorum en az 50 katını kaybettiniz.neye hizmet ediyorsunuz.hala çıkmış diyorsun hata benim falan filan.senin yüzünden herkes sivasspora düşman oldu.kime rastlasam inşallah düşersiniz diyor.lütfen git biz sensiz düşelim.
ercan_dpinar 27.09.2009, 11:37 BÜLENT UYGUNA İSTİFA DİYENLER SORUYORUM KİM GELECEK ONUN YERİNE,MERT OLUN BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARI ORTADADIR.İSTİFA DİYENLER ONUN YARISI KADAR SİVASLI OLSALARDI BÖYLE DÜŞÜNMEZLERDİ
bülen hocayıda sivaslı yaptınızya helal olsun size senin bu söylemin tüm sivaslılara hakarettir canım kardeşim yazık ama ben bun gibi söylemlere ancak gülüyorum
tanju_58 27.09.2009, 11:38 herkes kendi fikrini söylemede özgürdür.bülent hocamızın istifasını isteyebilirsiniz ama bu demek olmuyorki herkes istiyor.herkes kızmakta haklı.bende kızıyorum takımla bir sene içerisinde bu derece oynamasına.ancak ben herzaman istikrarın önemli olduğunu düşünüyorum.takımlarımızın devamlı t.direktör değiştirmesinin bir işe yaramadığını geçmiş senelerde herkes gördü ve biliyorda.ama hala istifa istifa diye tutturmanıza anlam veremiyorum.takımımızı bu geçen senelerde şampiyonluğa oynatanda bülent hocamızdır bu duruma düşürende.bu durumdan çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum hocamızın.benim şahsen hocamıza desteğim devam etmekte...
aerdogan 27.09.2009, 11:40 bülen hocayıda sivaslı yaptınızya helal olsun size senin bu söylemin tüm sivaslılara hakarettir canım kardeşim yazık ama ben bun gibi söylemlere ancak gülüyorum
ya abicigim boşversene adam göz boyamak için yok genelkurmay başkanıyla konuştu dikimevi için ama nedense haberlerde cıkmadı bizlerde inandık boşversene be abi sadece şunu bilsin sivaslı beni seviyor die düşünmesin sivaslı bi severse tam sever küfür edilene kdar burdayım diyor bi küfür duyarsa ömrü boyunca unutmaazz 4 eylüldeki küfürü
aerdogan 27.09.2009, 11:42 herkes kendi fikrini söylemede özgürdür.bülent hocamızın istifasını isteyebilirsiniz ama bu demek olmuyorki herkes istiyor.herkes kızmakta haklı.bende kızıyorum takımla bir sene içerisinde bu derece oynamasına.ancak ben herzaman istikrarın önemli olduğunu düşünüyorum.takımlarımızın devamlı t.direktör değiştirmesinin bir işe yaramadığını geçmiş senelerde herkes gördü ve biliyorda.ama hala istifa istifa diye tutturmanıza anlam veremiyorum.takımımızı bu geçen senelerde şampiyonluğa oynatanda bülent hocamızdır bu duruma düşürende.bu durumdan çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum hocamızın.benim şahsen hocamıza desteğim devam etmekte...
6 yıldır bu takımlasın bence vakti geçiyor bile hollandaya kampa gidiyor hanımını baldızını kızını götürüyor sen oraya tatile mi gidiyon yoksa kampa mı
ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
yigido_furkan 27.09.2009, 11:43 Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor
sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz...
Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor.. Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin
gecen sene takım şampiyonluga oynadıgındada stada anca bukadar taraftar gelıyodu. son 3 4 mac harıc hangı macta stad doldu. Sivasa son uefa sampıyonu geldı stad yarı yarıya bos. ne buyuk marıfet kombıne alınmıs. sen 1 oyuncuya nekadar para verılıyor bunların prımı yada aylık gelırı felan hıc dusunmuyosun sanırım. ayrıca bnım taraftarlıgıma laf etmek sana düşmez. bnım yasım 19 ögrencıyım ama asla mac kacırmam.1 hafta hesabımı yapar macımı kacırmam. bunu sana istersen ıspatlarım elımde gıttıgım macların bıletlerı hepsı var. ısterse bu takım 3. lige düşsün yine giyer formamı alır kaşkolumu giderim macıma. sen bundan 4 yıl oncekı yagmurlu cuma aksamındakı manısa macına gıttınmı yada 2.ligteyken 4.sırada girdigimiz son haftada 2. olup play ofa cıktıgımızdakı sevınc turlarına cıktınmı bn cıktım. 2. ligte şampiyonluga oynadıgımız kac deplasmana gittin. bnım Sivassporluyum ıyı gunde kotu gunde iyi günde sivaslı kotu gunde ıst. yalakalıgı yapmam. takım 7 macta kotu sonuc aldı dıe takımdan soguyacaksan hıc gelme maca daha ıyı.
ercan_dpinar 27.09.2009, 11:45 kardeşim illada gitsin diyen yok eğer kalması sivasspora faydalı olacaksa kalsın ne yapacaksa biran önce yapsın takımı düzeltsin paf tan adam alsın ne bileyim ben teknik diretör değilim onu o düşünecek yarın çok geç olursa bunun altından kimse kalkamaz
aerdogan 27.09.2009, 11:45 ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
ozman bu takımla beraber ligin dibine demir atarsın neden gençlerbirliginin durumu ortada gecen sene son anda kurtuldu şimdi ise ilk 5 ler görün bunları lütfen bi tutturmusunuz bülent hoca die
Murat ARICI 27.09.2009, 11:46 KİMİN GELECEĞİ ÖNEMLİ DEĞİL BU KADROYLA BİZİM GÜCÜMÜZÜN YETECEĞİ BİR TAKIM YOK..DEVRE ARASINDA TARNSFER YAPILMAZSA BU LİG BİZE FAZLA..
Murat ARICI 27.09.2009, 11:48 KESİNLİKLE İSTİFAYA KARŞIYIM ..BEN KADRODAN ŞİKAYETÇİYİM SADECE HAYRETTİN MAÇLARIN KÖTÜ ADAMI AMA KAPTAN..BEN ANLAMIYORUM BENİM BİLDİĞİM EN İYİ KIDEMLİ KAPTAN OLUR KADRO BİTİK..
aerdogan 27.09.2009, 11:49 gençlerbirligi gecen sene son anda kurtuldu bu sene getirdigi hoca takımı baştan yarattı adeta şimdi ilk 5 teler yorum sizindir
bülent hocam maçı birde tribünlerden izleyin hatalar ordan daha iyi görülüyor zaten yedek kulübünde durduğunuzdada bi faydanız olmuyor
ercan_dpinar 27.09.2009, 11:50 yani şurda görüşlerimi yazarken bile dişlerimi sıkıyorum sinirden yakında ağzımızda diş kalmayacak ts nin 6 attığı takımı yenemiyosun senki geçen sezonlarda ts yi hertürlü yeniyodun yani bir takımda düşüşlerde yaşanır ama bizim gibi tepe taklak olmaz herhalde
aerdogan 27.09.2009, 11:50 cok haklısın abicigim hemde cok
yerliturkuaz 27.09.2009, 11:51 Hemen hemen tüm yorumları okudum içerisinden gerçek manada takımı için olumlu olumsuz düşüncesini yazanda var kimi ise sırf milleti kışkırtmak için yazanda var...
Evet takımımız ligdeki pozisyona bakar isek hocamızın çoktan kovulması gerekirdi. Çünkü takımın durumu apaçık ortada. Sadece ligde bir puan almış her zaman taraftarına galibiyetlere alıştırmış yenilirken bile mücadelesiyle ön plana çıkarmış taraflı tarafsız herkesin gönlünde ayrı bir yerimiz olmuştu. Şampiyonluk yolunda herkes bizi desteklemiş biz ise bununla övünüp bununla gurur duymuştuk.
Şimdi ise alışagelmemiş bir durum söz konusu. Takım son üç maç hariç ne mücadele etti nede eski görüntüsünden bir nebze olsun bizlere kendi gücünü gösterebilmiş oldu. Bu durumun oluşmasında burda forumda yazı yazanından tutunda başkanına kadar suçu vardır.
Daha ligin başındayız. Aldığımız bir puan var ve son oynadığımız üç maçı göz önüne alırsak takımda ciddi anlamda düzelme var. Denizli maçında ki penaltımız verilse idi Bursa ve İstanbul maçlarında şans yanımızda olsa idi şimdi bu forumda bu konu oluşmayacak burada şiddetle Bülent hocamızı destekleyenler şimdi Bülent hocamızı yere göğe sığdıramayacaktı...
Ben ne Bülentciyim nede Mecnuncuyum. Ben sadece Sivasspor aşığıyım. Türk futbolu eğer dünya üzerinde bir yerlerde değil ise gerek yabancı gerekse Türk hocalarına gösterilmeyen sabırsızlıktan dolayıdır. Biz Türk milleti olarak sabırsız bir milletiz malesef. Gerek takımı eleştirenler gerekse hocayı ve yönetimi eleştirenler biraz sabır arkadaşlar. Bu takım nasıl bizim göğüsümüzü yere eğdirdiyse gene göğsümöüzü yukarı kaldırmasını bilecektir.
Herkes değişir yönetim gider hoca gider futbolcular gider. Ama değişmeyen birşey vardır oda Sivasspor ve büyüklüğüdür....
ercan_dpinar 27.09.2009, 11:52 KİMİN GELECEĞİ ÖNEMLİ DEĞİL BU KADROYLA BİZİM GÜCÜMÜZÜN YETECEĞİ BİR TAKIM YOK..DEVRE ARASINDA TARNSFER YAPILMAZSA BU LİG BİZE FAZLA..
aynen katılıyorum kardeş şu durumda ligde yeneceğimiz takım yok sonuncu kasımpaşa bile bizi yener
aerdogan 27.09.2009, 11:53 Hemen hemen tüm yorumları okudum içerisinden gerçek manada takımı için olumlu olumsuz düşüncesini yazanda var kimi ise sırf milleti kışkırtmak için yazanda var...
Evet takımımız ligdeki pozisyona bakar isek hocamızın çoktan kovulması gerekirdi. Çünkü takımın durumu apaçık ortada. Sadece ligde bir puan almış her zaman taraftarına galibiyetlere alıştırmış yenilirken bile mücadelesiyle ön plana çıkarmış taraflı tarafsız herkesin gönlünde ayrı bir yerimiz olmuştu. Şampiyonluk yolunda herkes bizi desteklemiş biz ise bununla övünüp bununla gurur duymuştuk.
Şimdi ise alışagelmemiş bir durum söz konusu. Takım son üç maç hariç ne mücadele etti nede eski görüntüsünden bir nebze olsun bizlere kendi gücünü gösterebilmiş oldu. Bu durumun oluşmasında burda forumda yazı yazanından tutunda başkanına kadar suçu vardır.
Daha ligin başındayız. Aldığımız bir puan var ve son oynadığımız üç maçı göz önüne alırsak takımda ciddi anlamda düzelme var. Denizli maçında ki penaltımız verilse idi Bursa ve İstanbul maçlarında şans yanımızda olsa idi şimdi bu forumda bu konu oluşmayacak burada şiddetle Bülent hocamızı destekleyenler şimdi Bülent hocamızı yere göğe sığdıramayacaktı...
Ben ne Bülentciyim nede Mecnuncuyum. Ben sadece Sivasspor aşığıyım. Türk futbolu eğer dünya üzerinde bir yerlerde değil ise gerek yabancı gerekse Türk hocalarına gösterilmeyen sabırsızlıktan dolayıdır. Biz Türk milleti olarak sabırsız bir milletiz malesef. Gerek takımı eleştirenler gerekse hocayı ve yönetimi eleştirenler biraz sabır arkadaşlar. Bu takım nasıl bizim göğüsümüzü yere eğdirdiyse gene göğsümöüzü yukarı kaldırmasını bilecektir.
Herkes değişir yönetim gider hoca gider futbolcular gider. Ama değişmeyen birşey vardır oda Sivasspor ve büyüklüğüdür....
abicigim sanırım sende sabır diyenlerdensin tamam takım süper futbol oynar sabır ederiz sanşızdık deriz ama sivas futbol oynamıyor ki
aerdogan 27.09.2009, 12:01 mert can inanki sivaslıyım ve her maça gidiorum söler msiin iyi futbol oynuyoz muu
Bir iki once hafta bende onu savunuyordum AMA artik yeter! Istikrar ne istemiyorum, tek istedigim sey bu adam'in Sivastan uzaklasmasi. Belki takim yinede kotu oynar, ama en azindan hergun ayni seyi soyleyen bir antrenorden kurtulmus oluruz, hem kredisinin yarisindan fazlasi gitti. 7/12
aerdogan 27.09.2009, 12:28 futbolun güselliklerini yansıtıyoruz hocaya göre:)
kayayatakci 27.09.2009, 12:45 istifa kelimesi cok oluyor .bülent hocamiza 2.3 senedir basaridan basariya kosarken ne güzeldi degilmi .bence bülent hocadan baskasi bizee care olamaz.daha da kötüye gideriz.hep beraber destek olalim köstek degil gercek olanda bu biz sivaslilar olarak sonuna kadar tam destekliyoruz .bülent hocamizi insallah bu kötü günler cok yakinda geride kalacak göreceksiniz
# Kamanan 27.09.2009, 12:50 hoca değişikliği bizi yüceltmez aksine çıkmaz bir girdabın içine iter
hoca değiştirmek çözüm ve başarı getirmez
antalyaspor macını kazanacağız ve uyuyan dev uyanacak
selamlar
Salih Kılıç
gecen sene takım şampiyonluga oynadıgındada stada anca bukadar taraftar gelıyodu. son 3 4 mac harıc hangı macta stad doldu. Sivasa son uefa sampıyonu geldı stad yarı yarıya bos. ne buyuk marıfet kombıne alınmıs. sen 1 oyuncuya nekadar para verılıyor bunların prımı yada aylık gelırı felan hıc dusunmuyosun sanırım. ayrıca bnım taraftarlıgıma laf etmek sana düşmez. bnım yasım 19 ögrencıyım ama asla mac kacırmam.1 hafta hesabımı yapar macımı kacırmam. bunu sana istersen ıspatlarım elımde gıttıgım macların bıletlerı hepsı var. ısterse bu takım 3. lige düşsün yine giyer formamı alır kaşkolumu giderim macıma. sen bundan 4 yıl oncekı yagmurlu cuma aksamındakı manısa macına gıttınmı yada 2.ligteyken 4.sırada girdigimiz son haftada 2. olup play ofa cıktıgımızdakı sevınc turlarına cıktınmı bn cıktım. 2. ligte şampiyonluga oynadıgımız kac deplasmana gittin. bnım Sivassporluyum ıyı gunde kotu gunde iyi günde sivaslı kotu gunde ıst. yalakalıgı yapmam. takım 7 macta kotu sonuc aldı dıe takımdan soguyacaksan hıc gelme maca daha ıyı.
Bak sevgili hemsehrim Benim senin sahsinda taraftarlik tarmak gibi niyetim yok..
ayarica sana cevap olarak yazdigim yazi senden cok.. senin düsünce olarak dillendirdigin düsüncenin ve o anlayisin Asil sahiplerinedir..(5.tl lik seyirci kavrami) sende buna vurgu yapmistin.. Taraftar degil seyirci yada 5 lira verip gitmezler vb.... .senin gibi gencler ilede yapacagimiz tek sey dogrular üzerine fikir yürütmek olur. sonuc cikarabilirsek!!!
Bana deplasmana gittinmi diyorsun. bak yigenim Ben avrupada kaliyorum
Eger deplasman sayilirsa özellikle gecen yil sirf SivasSpor maclarini izlemek icin 5-6 kez hafta sonu kimi zaman 3 kimi zaman 5 arkadasimla beraber gelip geri döndügümüz maclar oldu.. Izin icin gelip seyretigim maclari saymiyorum!!!!!
Avrupadaki gerek hazirlik gerekse sampiyona maclarinada gitmisizdir..
ama bütün bunlara ragmen ben siz gencler kadar olamam.. benim vurgulamaya calistigim sey kim ne kadar kattiyorsa o okadar taraftardir degil.
cebindeki 10 lirasinin 5 lirasini mac bileti icin veren taraftar benden daha degerlidir. babasindan aldigi 10-20 lira harcligin 5 lirasini bilete veren benden daha degerlidir. sevgili yigenim benim vurgulamaya calistigim bu Taraftara 5 liralik seyirci degip asalanmasi... bu yaklasim cok cirkin ve kendi insanini hafife alan hatta aynaya bakma ihtiyaci olmayanlarin yaklasimidir..
Diger Sordugun soruya gelince degerli hemsehrim. Bir futbolcunun takima maliyetini gayet iyi bilirim.. hatta 24 futbolcunun maliyetinide bilir hesabini yapabilirm.bunu yaparken süperligde kalmayi basaran en alt siradaki takimin yillik gelirini bildigim gibi 13-14 tirilyon kasasina gelir saglar... ligi üst siralarda tamamlayan takimlarinda gelirlerini bilirim. (Havuz sisteminden fedarasyon gelirlerine diger yandan sans oyunlari (idda.toto.loto) reklam ve sponsor ve taraftar üzerinden elde edilen ve Transfer gelirlerine kadar bilirim. bizim gibi anadolu kulüpleri 25-30 tirilyon gelir saglar gecen yilki gelirimiz 3 büyük diye tabir edilenlerden Daha fazladir..onun icin diyorumki son dört yilda 70 tirilyona yakin para takimin kasasina girmistir ve bunun yarisi bile kullanilmamistir..
bakma sen transfer markta öyle sisirilmis fiyatlara git futbolculara konus bakalim hangisi yilda 300 bin kazaniyor....Bizim söylemeye calistigimiz sey kaynaklarin dogru kullanilmasi ve sirf menejerlikden biri kazansin oda bize kazandirir mantigi ile haraket edilmesin birazcik Para düsünmek ceplerini sisirmek yerine Varsa birazcik Sivaslilik bu takimin kaynaklarini dogru ve yararli islere kullansinlar.. O formada tüy bitmemis yetimlerin hakki var... O kulüp 40 tane gencececik fidanini bu ugurda topraga vermis tek sehrin Külübüdür .. O kulübün basina ve teknik yönetimine gelenler Bunun agirligini hissedip görev yapmali.. 5 liralik adam dedikleriniz bu ugurda kirk can vermis... Kulüp adina yöneticiler adina taraftari asalamak büyük bir saygisizlikdir ... yapilmasi gereken bir kurusun hesabini yapip bacaklari titreyerek agirligini hissederek görev yapmak ve saygili olmaktir....
Ama sen illada yine maclara gelme diyorsan.. gelmiyeyim))
aerdogan 27.09.2009, 13:07 Bak sevgili hemsehrim Benim senin sahsinda taraftarlik tarmak gibi niyetim yok..
ayarica sana cevap olarak yazdigim yazi senden cok.. senin düsünce olarak dillendirdigin düsüncenin ve o anlayisin Asil sahiplerinedir..(5.tl lik seyirci kavrami) sende buna vurgu yapmistin.. Taraftar degil seyirci yada 5 lira verip gitmezler vb.... .senin gibi gencler ilede yapacagimiz tek sey dogrular üzerine fikir yürütmek olur. sonuc cikarabilirsek!!!
Bana deplasmana gittinmi diyorsun. bak yigenim Ben avrupada kaliyorum
Eger deplasman sayilirsa özellikle gecen yil sirf SivasSpor maclarini izlemek icin 5-6 kez hafta sonu kimi zaman 3 kimi zaman 5 arkadasimla beraber gelip geri döndügümüz maclar oldu.. Izin icin gelip seyretigim maclari saymiyorum!!!!!
Avrupadaki gerek hazirlik gerekse sampiyona maclarinada gitmisizdir..
ama bütün bunlara ragmen ben siz gencler kadar olamam.. benim vurgulamaya calistigim sey kim ne kadar kattiyorsa o okadar taraftardir degil.
cebindeki 10 lirasinin 5 lirasini mac bileti icin veren taraftar benden daha degerlidir. babasindan aldigi 10-20 lira harcligin 5 lirasini bilete veren benden daha degerlidir. sevgili yigenim benim vurgulamaya calistigim bu Taraftara 5 liralik seyirci degip asalanmasi... bu yaklasim cok cirkin ve kendi insanini hafife alan hatta aynaya bakma ihtiyaci olmayanlarin yaklasimidir..
Diger Sordugun soruya gelince degerli hemsehrim. Bir futbolcunun takima maliyetini gayet iyi bilirim.. hatta 24 futbolcunun maliyetinide bilir hesabini yapabilirm.bunu yaparken süperligde kalmayi basaran en alt siardaki takimin yillik gelirini bildigim gibi 13-14 tirilyon kasasina gelir saglar... ligi üst siralarda tamamlayan takimlarinda gelirlerini bilirim. (Havuz sisteminden fedarasyon gelirlerine diger yandan sans oyunlari (idda.toto.loto) reklam ve sponsor ve taraftar üzerinden elde edilen ve Transfer gelirlerine kadar bilirim. bizim gibi anadolu kulüpleri 25-30 tirilyon gelir saglar gecen yilki gelirimiz 3 büyük diye tabir edilenlerden Daha fazladir..onun icin diyorumki son dört yilda 70 tirilyona yakin para takimin kasasina girmistir ve bunun yarisi bile kullanilmamistir..
bakma sen transfer markta öyle sisirilmis fiyatlara git futbolculara konus bakalim hangisi yilda 300 bin kazaniyor....Bizim söylemeye calistigimiz sey kaynaklarin dogru kullanilmasi ve sirf menejerlikden biri kazansin oda bize kazandirir mantigi ile haraket edilmesin birazcik Para düsünmek ceplerini sisirmek yerine Varsa birazcik Sivaslilik bu takimin kaynaklarini dogru ve yararli islere kullansinlar.. o formada tüg bitmemis yetimlerin hakki var O kulüp 40 tane gencececik fidanini bu ugurda topraga vermis bir sehrin Külübü .. O kulübün basina ve teknik yönetimine gelenler Kulübü taraftarini asalamak yerine bacaklari titreyip saygili olacak....
Ama sen illada yine maclara gelme diyorsan.. gelmiyeyim))
vallahi o kadar güsel anlatmışın ki abicigim başka söz söleyemem taraftar dedigiminz bi grup var kendilerini taraftar sanıyolarsa dakika 1 sivas gol gol gol die başlıyolarr :) onlar taraftar biz seyirciyizz
mertcan69358 27.09.2009, 13:25 yapmayın arkadaşlar şimdi destek zamanı ama biz gene köstek oluyoruz lütfen hiç kimsede bülent uygun yalakalığı diemez ii ken nie öle demiodunuz tüm gruplar birleşsin taraftar görsünler
aerdogan 27.09.2009, 13:30 kaçtane grup varki ve kaç kişşiden oluşuyor
yigidokaan 27.09.2009, 13:33 istifa bülent abi :mad::mad:nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnn
yarılmışlar1 27.09.2009, 13:37 bence de istifa etmeli. ya ben anlamıyorum arkadaşlar tamam bi kaç yıldır takımı iyi yerlere getirdi, ama o zaman takım küme düşssün, bizde sivas'ı geçen sene 2. yaptı olsun diyelim. varmı böyle bi şey ya. geçen sene federasyondan bi sürü para alındı galibiyelrden sonra, oyuncu sattılar ordan da para geldi. ama alınan oyunculara bakın tamamen fos çıktılar. ersen martini görüyosunuz direk dibinden topu outa atıyor. transfer politikasının yanlışlığı yönetime ve hocaya aittir. bu sene takımda bi sıkıntı var. hocayla oyuncular arasında yada hoca yönetim arası bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. eğer bülnet hoca hırsını şevkini kaybettiyse tutmanın bi anlamı yok. zaten illaki bi gün gitmiycekmi bu takımdan.
batan gemiyi önce fareler terkeder !!! Burda bülent uygun istifa etsin takım düzelir diyenler bu takımın nerden geldiğini unuttunuz galiba herkes kendince yorumlar yapıyor bu takım şampiyonluğa giderken nerdeydi bu millet istanbul gibiyerde takım liderken 15 kişiyle takım karşılıycaksın sen takımına sahip çıkmıycaksın sonrada düştümü bülent uygun diyeceksin arkadaşlar önce takımımıza sahip çıkalım .büyük takımların taraftarı gibi takımı desteklemiyoruz ama iş istifaya geldimi onlerdan aşağı kalmıyoruz...
istifa diyen kardeşlerime desemki bi teknik direktör getirde takımın başına koy desem klavyenin başından kaçar yazması kolay bende yazıyorum önemli olan gelecek olan kim ne verebilir başka bi takımmı kuracak yoksa aynı takımla devam edecek tabiki şu kötü dönemde yapılacak bi değişiklik bence takıma daha çok zarar verir buda benim kendi görüşüm
7 maç sonrasında 1 puan.önceki yıllara göre sivasın başarısızlığı eleştirilerin hatta eleştiriden öte hakaret düzeyine gelmiş ve bu durum duyarlı taraftarlarca engellenmeli.Ben halen teknik ekibe ve yönetime destek olunması gerektiğine inanıyorum.Kısa vadede şu anki başarısızlığın uzun vadede gelecek başarıyı tetikleyeceği ve motivasyonun ligin sonlarında sivasın konumu üzerinde etki edeceği kanaatindeyim.Herşeye rağmen sivaslıyım, haftaya takımımı desteklemek için 4 eylülde antalya maçında olacağım.içimdeki ses antalya ile yükselişe geçeceğiz.
7 maç sonrasında 1 puan.önceki yıllara göre sivasın başarısızlığı eleştirilerin hatta eleştiriden öte hakaret düzeyine gelmiş ve bu durum duyarlı taraftarlarca engellenmeli.Ben halen teknik ekibe ve yönetime destek olunması gerektiğine inanıyorum.Kısa vadede şu anki başarısızlığın uzun vadede gelecek başarıyı tetikleyeceği ve motivasyonun ligin sonlarında sivasın konumu üzerinde etki edeceği kanaatindeyim.Herşeye rağmen sivaslıyım, haftaya takımımı desteklemek için 4 eylülde antalya maçında olacağım.içimdeki ses antalya ile yükselişe geçeceğiz.
benım ıcımdekı hıs 4 haftadır yanıltıyor benı. umarım sende yanılmazsın:)
sinan-58 27.09.2009, 14:31 SEYİRCİLERİMİZ YİNE KONUŞMAYA BAŞLADI. BÜLENT UYGUN İSTİFA DEMEYE BAŞLADI. HATTA UTANMADAN RESİM BİLE HAZIRLAMIŞLAR AMA BÜLENT HOCA BU TAKIMA ÇOK BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATTI. O TAKIMI DEVİR ALDIĞINDA 17. SIRADAYDIK VE BİZİ NERELERE TAŞIDI BUGÜN YİNE 17. SIRADAYIZ AMA TEKRAR HERŞEY DÜZELECEK BİZ HERŞEYE RAĞMEN BU TAKIMIN ARKASINDAYIZ. BAZI UTANMAZLAR İSTİFA DİYEBİLİR AMA BİZ HOCAMIZA GÜVENİYORUZ İSTİFA İSTEYENLER GELMESİNLER STADA.
sivaslı sami 27.09.2009, 14:31 sivasspor yönetimi bülent uygun a teşekkür edip artık göndermesi lazım.çünkü takıma zarar vermeye başladı ,hocanın da bu gerçekleri görüp istifa etmesi gerekiyor.
effenberg 27.09.2009, 14:42 21 puan dan sadece 1 puan alan hic bir TD in takim basin da kalma luxu yok..
sinan-58 27.09.2009, 14:43 21 puan dan sadece 1 puan alan hic bir TD in takim basin da kalma luxu yok..
o resmi hemen kaldır bu takımın hocası bülent uygun beğeniyorsan bu var beğenmiyorsan destekleme bırak git sivassporun sana ihtiyacı yok
effenberg 27.09.2009, 14:46 o resmi hemen kaldır bu takımın hocası bülent uygun beğeniyorsan bu var beğenmiyorsan destekleme bırak git sivassporun sana ihtiyacı yok
Buna sen karar veremesin ancak görevli arkadaslar uygun bulmaslarsa silerler........
21 puan dan sadece 1 puan alan hic bir TD in takim basin da kalma luxu yok..
bülent hocayı değilde aklından geçen kimse onu koysaydın daha mantıklı olurdu varmı böyle bi tavsiyen :)
sinan-58 27.09.2009, 14:51 Buna sen karar veremesin ancak görevli arkadaslar uygun bulmaslarsa silerler........
sende bülent hocanın takımda kalıp kalmıyacağına karar veremezsin görevli (gerçek taraftar) uygun bulmazsa istifa eder
effenberg 27.09.2009, 14:54 sende bülent hocanın takımda kalıp kalmıyacağına karar veremezsin görevli (gerçek taraftar) uygun bulmazsa istifa eder
Arkadasim simdi kisisel polimigin anlami yok...
Tabiki benim karar verme gibi bir yetkim yok ama bir taraftar olarak kisisel hakaret etmeden tepkimi koyma yetkim sinirim vardir .
sinan-58 27.09.2009, 15:02 Arkadasim simdi kisisel polimigin anlami yok...
Tabiki benim karar verme gibi bir yetkim yok ama bir taraftar olarak kisisel hakaret etmeden tepkimi koyma yetkim sinirim vardir .
senin anlamadığın nokta sen ve senin gibiler taraftar değil seyirci taraftar iyi gününde kötü günde aynı duruşu sergileyenlerdir
noname87 27.09.2009, 15:02 11.haftaya kadar merak ediyorum kaç puan alıcaz
Bu takimi bu duruma getirenler kimlerse adam gibi cikip taraftara ben yapdim demesinide bilmeli yoksa kazan kaynadi dibi tutdu icinde yanacaklar var bunu adam gibi söylemeyenler maczamani icerisinde cikacak olaylari önleyemezler bunlari hesaba katmalarini ve iyi düsünmelerini tavsiye ediyorum .Bicak kemige dayandi birileri veya bir kac kisi acilen bir aciklama yapmali susdukca Taraftar patlamaya hazir bir barut ficisina dönecek,bir zamanlar TV 58 de Sporprogrami yapanlar Elestirenler atip tutanlanlar ahgam kesenler savuranlar simdi konusmuyorlar ve hic elestirmiyorlar ne oldu yoksa korktularmi aman bir sey olurda sorumlusu biz oluruz diye ciz etdiler bizim simdi onlara ihtiyacimiz var onlarin konusmalarina elestirilerine Cünki onlari yönetim ve Teknik heyet görüyor ve öteside Spor yorumculari görevlerini yapmak zorundalar onlar görevini yapmazsa takim kankaybindan gidecek can cekiyor bunlari yaparlarsa cesaretle yönetimde cesaretle üstüne düseni yapacaktir diye düsünüyorum yani TV 58 Bizim sesimiz Kulagimiz Gözümüz olmak zorunda onlardan cesaretle Takimin iyi yolla gitmesi icin elestiri ve zaman zaman yöneticileri Programa cikarip bu gidisin cevabini sormalilar bundanda taraftar haberdar olmali yoksa Mezar Hazir Kefen Bicildi Yer kaldi Takim öldü. sesimizi duyun bize ses verin
# Kamanan 27.09.2009, 15:31 İstifa etmemeli
ben hocamıza güveniyorum
selamlar
Salih Kılıç
bazilari oyle bir konusuyorki, sanki BUlent hoca gidince yerine gelen baska bir TD 5 mac yenilmezlik mi alacak?? hadi ondan da gectim, Yeni TD gelince yeni oyuncular da mi gelecek, kadro ayni kadro kalacak, ve bizimkiler yine gol atamiyacak, is sadece Hocada bitmiyor, futbolcularada buyuk gorev dusuyor...
kerem_inci 27.09.2009, 16:31 ETMESİN BÜLENT HOCAYA BİZİM DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ OLCAK GİDEN GELENİ ARATIR
adalet60 27.09.2009, 16:36 bence bu sene gitmesi lazım. niye derseniz, adamlar futbolcuları sattılar, aldıkları futbolcular ortada. alınan satılandan iyi olmalıdır. futbolcuları4 sattılar, ceplerini doldurdular. başka ne olabilir. bir takım koşmuyorsa, oynamıyorsa bunda kimin suçu vardır. tabiki takımın başındakilerin. versinler cezayı bakalım oynuyorlar mı oynamıyorlar mı. ama bunlara bir şey denmiyorsa bunun arkasında bir şey aranır.
kerem_inci 27.09.2009, 16:43 bence bu sene gitmesi lazım. niye derseniz, adamlar futbolcuları sattılar, aldıkları futbolcular ortada. alınan satılandan iyi olmalıdır. futbolcuları4 sattılar, ceplerini doldurdular. başka ne olabilir. bir takım koşmuyorsa, oynamıyorsa bunda kimin suçu vardır. tabiki takımın başındakilerin. versinler cezayı bakalım oynuyorlar mı oynamıyorlar mı. ama bunlara bir şey denmiyorsa bunun arkasında bir şey aranır.
GÖNDERİLEN OYUNCULAR PARA İÇİN DEİL GİTMESİ GEREKTİĞİ İÇİN GİTTİ BAŞKANIMIZ İSTANBULDAKİ İFTAR YEMEĞİNDE HEPSİNİ BİZLERE ANLATTI GÖNDERMESE ADAM PARASINI ALIP TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKTİ AMA BAŞKAN NE YAPTI ONLARI PARAYA ÇEVİRDİ KÖTÜ TRANSFERLER YAPTI AMA BAŞKANIMIZIN KURMUŞ OLDUGU TAKIM DAHA OTURMADI YHAİ BU KATIM SENEYE BAŞARILI OLACAK DEMEK İSTİYO
ibrahim58 27.09.2009, 16:46 ben ibrahim şimşek.maraton b p-21 numaralı kombinenin sahibiyim. tokat niksarda çalışıyorum.ama kombinem var.300 lira verip aldım.laf atan kardeşlerim.bu zamana kadar hiç bir menfaatim olmadı sivastan yada bülentten.sapına kadar sivaslıyım.o kadar.bülent hoca bunları aşacaktır.merak etmeyin.bu benim fikrim.saygıyla
yigidoğukan 27.09.2009, 16:46 Tam da beklediğim başlık.Sezon sonuna kadar devam Bülent hoca..
aynen devam isterse 18. olsun yinede devam
tonusluyum 27.09.2009, 16:51 bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
buradada insanlara sövme cesaretini nereden buluyorsunuz, yüreğin varsa stada gel stadda çıkar sesini vicdansız terbiyesiz:mad:
ama bu adamda cidden karakter sorunu var eğer adamsa bugün gider, ama bu adama destek verenlere yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...
bülent burdaki insanların anasımı babasımı maddi bi beklentilerimi warda yalakalık yapsınlar adam gibi yorumunu yaz
kerem_inci 27.09.2009, 16:53 bülent burdaki insanların anasımı babasımı maddi bi beklentilerimi warda yalakalık yapsınlar adam gibi yorumunu yaz
AZINA SAĞLIK YÜREYİNE SAĞLIK EYW.
sinan-58 27.09.2009, 17:09 bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
karakter yoksunu olan sensin ben her hafta stattayım antalya maçında bülent hocamızı trübüne çağırıp desteğimizi vereceğiz siz sadece seyirci olursunuz iyi gün dostu biz taraftarız biz çekirdekçi değiliz biz ruhsuz i... deiliz biz maça gidiyoruz sinemaya gitmiyoruz beğeniyorsan bülent hoca var beğenmiyorsan bırak git not(bir kere bile bülent hoca ile yüz yüze görüşmedim)
YiğidoGençlik 27.09.2009, 17:15 Bülent Hocamızın ve Sivassporumzun sonuna kadar yanındayız bu takım ya düzelecek ya düzelecek...
bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
Sanane ya, insanlar istedigi insani destekler desteklemez, sana mi kaldi bunu elestirmek,
karakter sorununun buyugu sende, sana yaziklar olsun, senide ''Cekirdekci'' sinifina koydum! sende adamsan birdaha yorum yazmazsin.
Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım.
bastan sona kadar katiliyorum, bazilari Bulent hocanin gitmesini istemiyoruz diye bizi yalaka yaptilar, bulentci yaptilar, gitmesi gerekirse gider elbette, ama suan kalmasi daha mantikli olur, baska bir hoca gelse ne yapacak sanki, ama nedense bazilari israrla bizi yanlis anliyorlar, :rolleyes:
bastan sona kadar katiliyorum, bazilari Bulent hocanin gitmesini istemiyoruz diye bizi yalaka yaptilar, bulentci yaptilar, gitmesi gerekirse gider elbette, ama suan kalmasi daha mantikli olur, baska bir hoca gelse ne yapacak sanki, ama nedense bazilari israrla bizi yanlis anliyorlar, :rolleyes:
Söylüyoruz ama bi türlü kabul görmüyoruz :) Ne Sivaslılığımız kaldı ne yalakalığımız :)
sivasli_boy 27.09.2009, 18:02 bence istifa etmemeli cunku suan da onun yerine gelebilecek kisi ondan daha iyi degil hatta bulentin muthis bi motivasyon gucu var sivasspor gecen sezon girdigi pozisyonları hep gole cevirdi ama bu sezon sanssızlıkmı dersiniz basarısızlikmi atamıyoruz insallah hersey guzel olacak...
istifa etmese bile ocak ayında bu takıma adam akıllı transfer şart transfer olmadıgı sürece ister bülent hoca istifa etse de etmesede degişen bişey olmaz transfer şart
kızılova 27.09.2009, 18:50 bülen uygun istifa etmemeli
lig sonuna kadar devam.
NAPSTER_58 27.09.2009, 18:59 Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..
Futbolda dün yoktur , ha dün senin takiminin sansi vardi sampiyon olmak icin (oda gs ve fb kötüydü diye) onu bile olamadin .
Güzel Allahim birdaha sana ayni sansi verdi . Uygun Bey ne yapti gitti o firsatida tepdi.
Simdi napiyor Uygun Bey.
7 mac - 1 puan . Giden , gelen futbolculara hic girmiyorum bile . Oradada Uygun bey resmen icine etti.
Baskan biran önce el koysun yoksa onun oturdugu koltugada el koyarlar birgün.
Hayal peinde kosmayin arkadaslar gercekci olun biraz.
Eger Uygun Bey gercektende iyi bir antrenör olsaydi o 2 senede en azindan 1
sampiyonlugu alirdi.
Bu sezon icinde Ersun Yanali getirmeli Baskanimiz. Yabanci TD hicbir is yapamaz .
saygilar
delifisek58 27.09.2009, 19:18 bu anketi hangi akıllı yapmış çok merak ediyorum manyakmısınız ne istifası sizin gibi saman kafalardan sivas geri kalıyor
Celtic Pride 27.09.2009, 19:21 Öncelikle çok uzun bir yazı olcak, isteyen zahmet etsin okumasın.
Açıkçası hiçbir zaman dere geçilirken at değiştirilmesi taraftarı olmadım.Her zaman istikrar ve başarının birbirini destekleyen iki kavram olduğunu ,istikrarın başarı,başarınında istikrarı getirdiğini düşündüm,halada öyle düşünüyorum.
Her zaman Alex Ferguson gibi 36 yıllık(belki dah fazla tam bilmiyorum) bir istikrarın neden Türkiyede görülemediğini soruyorum kendime.O kültürü yakalayamamız sebebiyle Türk futbolunun veya diğer sporların hiçbir sisteme oturmadığını ve haliyle sporun her alanında hatta spor dışı her alanında bizden daha az nüfuslu ülkelerden bu kadar geride olmamız sonucunu ortaya çıkıyor bence. İstikrar başarının temel öğelerinden biridir. Her zaman istikrar yandaşı olmama rağmen kafam Sivasspor sözkonusu olunca biraz karışıyor.Sebeplerine gelince;
Şimdi Bülent Uygun'a hiçbir zaman sempati duymadım bunu baştan belirteyim ama benim için kişisel görüşlerimden önce takımın menfaatleri önde geliyor.Bu sebeple karakterini sevmediğim halde Bülent Uygun'u burada(istanbul) Sivasspor antipatisi olanlara karşı hep savundum(kaldıki ben de kendisini hiç sempatik bulmuyorum)
Ben istanbulda yaşadığım için sizin kadar işin içine giremiyyorum ve mümkün oldugunca bu forumdna ve gazete,TV den takip ediyoruz takımımızı,burda maçlar olukçada tribündeki yerimi alıyorum.
Ben Bülent uygun olayına buradan şöyle bakıyorum.Sportif anlamda Bülent Uygun'u başarız bulmak imkansızdır,bulan varsa haltetmiştir.Bu takımdan 2 sene önce kim bunları beklerdi?Olaya sadece sporrtfi açıdan bakarsak en az devreye kadar kredisi olması gerekir bence.
Fakat bence sorun sportif sonuçlar değil,sportif olmayan saha dışındaki ilişkiler,demeçler tavırlardır.
Hepimiz Sivassporu çok seviyoruz,hiçbirimizin sevgisi daha az değil ve hepimiz için öncelik Sivassporun menfaatleri,bundan eminim.Tıpkı sevmediiğim halde heryerde bülent hocayı savundugum gibi.
dediğim gibi Bülent Uygun bence sportif açıdan değilde saha dışnda bu takıma çok zarar veriyor.Sivassporu sivaslılar dışında seven kalmadı neredeyse,ve belkide herkes başarısız olmamızı ve küme düşmemizi istiyor.Her seferinde bir daha konuşmayacağım dediği halde her maç sonrası 2-3 röpörtaj verip abuk subuk yorumlar yapıyor. 5 yeriz 6 yemeyiz , 7 yeriz 8 yemeyiz gibi sporun ruhuna hiç yakışmayan yorumları sivassporu temsil eden birinin yapması hiç yakışık almıyor.Sporun sadece sahada alınan sonuçlardan ibaret olmadığını Bülent Uygun'un bilmesi gerekir.Bir çok eski toprağınm buralarda bahsettiği karlarda çamurlarda 3.liglerde taraftarlık örnekleri vardır.Biz saha içindeki başarı kadar saha dışındada başarı bekleriz.
antipatiklik kısımını bırakıp birde işin para yönüne değinmek gerek.Dediğim gibi çok içeriden takip edemiyorm(okuduklarım sadece dedikoduda olabilir) ama bu bülent uygunun menejerlik olayı mide bulandırıcı bir durum eğer gerçekse.Bu takım iki senede tv gelirlerinden büyük paralar kazandı,bilica transferi vs. ama 100 bin eurolara kyılıp daha iyi oyuncular alınamıyor.Ben menejerlik olayının artık çığrından çıkmış olabileceğini düşünüyorum.Bu konuların bir an öönce takımın geleceği açıklığa kavuşması gerektiğini düşünüyorum.
Toparlarasam, B.U sadece kafasını teknik direktörlüğe verecek kalan herşeyden elini ayağını çekecek ise devam etsin. Yok hiçbirşey açıklanmayacak ve herşey olduğu gibi devam edecek, B.U ,sivassporu hiçbir şey bırakmayıncaya kadar yavaş yavaş kemirecekse hemen istifa etsin.
Benim için mühim olan ligi 2. bitirmemiz değil Sivassporun sevilmesi saygı duyulmasıdır.Herkes gider Sivasspor baki kalır
Saygılar.
Ümit Can İlhan
|