Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Komada

SivasSpor.Com
27.09.2009, 13:30
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.svskdr.jpg

Turkcell Süper Lig'de önceki 2 sezonun flaş takımı olan Sivasspor, bu sezon ligde geride kalan 7 maçta bir türlü istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Önceki 2 sezonda ''4 büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, bu sezon geride kalan 7 maçta bir türlü istediği sonuçları alamadı.

Ligde bu sezon üst üste aldığı mağlubiyetler nedeniyle zor günler geçiren kırmızı-beyazlı ekip, Trabzonspor, Fenerbahçe, Diyarbakırspor, Manisaspor ve Bursaspor'un ardından dün de deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilmekten kurtulamadı.

İstanbul ekibine son dakika golüyle 1-0 yenilerek bu sezon ligdeki 6. mağlubiyetini alan Sivasspor, 7. hafta sonunda topladığı 1 puanla ligin dibine demir attı.

LİGDE 126 GÜNDÜR GALİBİYETE HASRET

Bu sezon yaptığı 7 maçta 6 mağlubiyet alıp, sadece Denizlispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor, ligde adeta galibiyete hasret kaldı.

Ligdeki en son galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında 24 Mayıs 2009 tarihinde Gençlerbirliği'ne karşı Sivas'ta 3-2'lik skorla elde eden Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 126 günde ligde yaptığı 8 maçta galibiyet elde edemedi.

Gençlerbirliği galibiyetinin ardından geçen sezonun 34. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Sivasspor, bu sezon ise ligde iç sahada Trabzonspor'a 2-1, Diyarbakırspor'a 2-0, Bursaspor'a 3-1, dış sahada ise Fenerbahçe'ye 3-0, Manisaspor'a 3-1 ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, 126 günlük bu süreçte ligde sadece Denizlispor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Sivasspor, ligde gelecek hafta sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak.

Besyo_cu
27.09.2009, 13:33
Ligin Şampiyonluğa oynayan takımı ile oynadık kaybettik , Ligin orta sıra takımları ile oynadık kaybettik , Lige yeni çıkan takımlarla oynadık kaybettik. Düşmemeye oynayan takım ile oynadık berabere kaldık. Biz kimi yeneceğiz ?

Bu takımı galibiyetler için sevmedik ama artık bir kerede kazanın.

Burack
27.09.2009, 13:35
Gelecek hafta bide antalya 3 atar, yolumuza devam ederiz.

# Kamanan
27.09.2009, 13:46
antalyaspor maçı uyuyan devin uyanışı olacak

selamlar

Salih Kılıç

cılgınsivas58
27.09.2009, 14:04
bu oyunla biz antalyayada yenilecez antalya2-sivas1

karahisarli
27.09.2009, 14:12
mehmet yetis allah askina defan tarumar olmus forvet ölü sen ilerde hem defans hemde golcüydün sakatta olsan biraz oyna cik birseyler, yap ama bunlar gecenyil seninde degerini bilemediler takimdan ayrilmani istiyorlardi simdi sesleri cikmiyor ama bülent hocaya taktilar bozuk moralleri dahada bozuyorlar devre arasina kadar tek ümidim sensin

M.Karahan
27.09.2009, 14:22
“HEP DESTEK TAM DESTEK“ başka SiVASSPOR yok!!!

gül5858
27.09.2009, 14:23
Gitti ve bitti umutlar yine.....
Her ne desek boş ve kelimelerin bittiği yerdeyiz.:mad:.

58_babacan_58
27.09.2009, 14:37
NE KOMASI YA BİTKİSEL HAYATTAYIZ FİŞİMİZİ ÇEKSELER ÖLÜP GİDECEZ !!!! BU GİDİŞLE

adalı harun
27.09.2009, 14:39
takım güzel oynamaya başladı inşalah bu güzel oyun skora yansır bursa geldi yendi bizi çok iyi topmu oynadı ts yine aynı dün ibb top oynayıptamı kazandılar inşallah antalya çıkışımız olur birde memedimizin bir an önce dönmesi lazım neleri atamıyoruz görüyorsunuz inadına sivas inadına yiğidoooo

Salim58
27.09.2009, 14:45
bu takıma güveniyorum ve düzelecek ama desteği kesmemek gerek

yigidokaan
27.09.2009, 15:12
abi antalya fener i yeniyodu yaw

alperen2009
27.09.2009, 15:14
ARKADASLAR IYI GUZELDE FOTBOLDA IYI OYNAYANA PUAN VERMIYORLAR MAALESEF GOLU ATANA PUAN VERILIYOR,BIZIM YASIN GIBI ONUR HAYRETTIN GIBI FUTBOLCULARIMIZ OLDUKTAN SONRA ISIMIZ COK ZOR HELEDE YASIN CAKMAK GELINCE ISIMIZ IYICE ZORLASTI, GECEN YIL IYI OYNAMIYORDUK AMA PUAN ALIYORDUK, INSALLAH MEHMET YILDIZ GELINCE TAKIM DUZELIR ONUMUZDEKI 3 HAFTADAN PUAN CIKARAMASSAK ISIMIZ HAYLI ZOR

Salim58
27.09.2009, 15:14
abi antalya fener i yeniyodu yaw

o antalyanın iyi oyunundan değil fenerin kötü oyunundan desek

effenberg
27.09.2009, 15:30
Koma kötü bir sey Allah kimsenin basina vermesin ayildigimiz zaman insallah kendimizi baska yerlerde görmeyelim.

oquzh4n58
27.09.2009, 17:58
Sız yenıLdınz Ve Ben öLdüm :F alıskanlık yaptınız

kadir0911
27.09.2009, 18:27
Cogu kisilerin gözünde takim her hafta gectikce düzeliyor...
Bi ben ve benim gibi düsünenler bunu görmüyor hayret...:rolleyes:

yorumyapıyombenya
27.09.2009, 19:05
Antalyadan hayat öpüçüğü alıp canlanmalıyız.

ready
27.09.2009, 19:22
Cogu kisilerin gözünde takim her hafta gectikce düzeliyor...
Bi ben ve benim gibi düsünenler bunu görmüyor hayret...:rolleyes:

ya benim görmem de bir sorun var ya da bakıp da yanlış görenler var

YiĞiDo YiĞiDo
27.09.2009, 21:12
İNANIYORUZ KISACA İNANAMAK İSTİYORUZ ÇÜNKÜ BİZİM TEK SİVASSPORUMUZ VAR
HAYDİ YİĞİDOLAR ANTALYA MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZM OLSUN :D

GÜ-VE-Nİ-YO-RUZ

ready
27.09.2009, 21:22
İNANIYORUZ KISACA İNANAMAK İSTİYORUZ ÇÜNKÜ BİZİM TEK SİVASSPORUMUZ VAR
HAYDİ YİĞİDOLAR ANTALYA MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZM OLSUN :D

GÜ-VE-Nİ-YO-RUZ

antalya maçını alamazsak daha hangi maçı alıcagız

üçyıldız58
27.09.2009, 21:53
arkadaşlar hangi şartlarda olursak olalım antalya maçında futbolcularımız sahada iken lütfen ama lütfen futbolcumuzun gururunu kıracak incitecek bir kelime söylemeyelim
bizim bu futbolculara ligin yarısına kadar ihtiyacımız var zira ilk yarıyı en az hasarla kapatalım bülent uygun bunların hepsinin hesabını dürecek

kandal
27.09.2009, 21:55
arkadaşlar dibi gördük bundan sonra çıkışa geçeriz allah işte ne oldum deme ne olacagım de bülent bey bu sözü odasına masasını üzerine yazsın yada başkan kulüp binasını girişine .....bu takım bundan sonra çıkışa geçer iyi oynuyor illaki gollerde gelecek ismillah diyelim haftaya

ocanıl58
27.09.2009, 22:24
antalyaya vuracaz baska yolu yok hadı be son mac saıyılır belkıde sıvas ıcın

GuVeN
27.09.2009, 22:29
Bu sefer kazanacaz içime öyle siniyo diyecem ama ben bunu 3-4 haftadır dıyorum:)Denemeye devam,bu hafta bu maç bizim. İçimden bi his öyle diyo..

oNuR
27.09.2009, 22:38
Bu sefer kazanacaz içime öyle siniyo diyecem ama ben bunu 3-4 haftadır dıyıyorum:)Denemeye devam,bu hafta bu maç bizim. İçimden bi his öyle diyo..

Abi ibb maçında bende aynı öyle diyodum :) İçimizin dediğini futbol takımımız diyemiyo bi türlü :)

SEVDAMSIN58
27.09.2009, 23:05

BILIYORUZKI GIDISAT IYI DEGIL AMA BU DEMEK DEGILKI HERSEY BITTI EGER KENDIMIZE GELIR VE YENI TRANSFERLERI DEF EDERSEK BASIMIZDAN HESAPLARIDA IYI YAPARSAK LIGIN UCUNCU SIRADAKI TAKIMI BURSASPOR UN 13 PUAN I VAR BU DA DEMEK OLUYORKI BURSA DORT MAC KAYBEDIP SIVAS DORT MAC KAZANIRSA HERSEY DEGISIR HICBIRZAMAN UMITLER TUKENMEZ KELIMELER BITMEZ AMA KENDIMIZE GELMEMIZ SART ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

SEVDAMSIN58
27.09.2009, 23:07
NE KOMASI YA BİTKİSEL HAYATTAYIZ FİŞİMİZİ ÇEKSELER ÖLÜP GİDECEZ !!!! BU GİDİŞLE

BENDE COK UZULUYORUM GIDISATA VE OZELLIKLEDE YENI TRANSFERLERE HATTA BEN TAVUK COBANI DIYORUM FAKAT HERSEY BITMIS DEGIL YENILERI BASIMIZDAN DEF EDIP YEDEKLER ESKILER VE MEHMET YILDIZ DONERSE ZIRVEYE OLMASADA TEHLIKEDEN CIKARIZ

SEVDAMSIN58
27.09.2009, 23:12
EVET BIR KOTU GIDIS VAR EGER SU YENI TRANSFERLERDEN YANI TAVUK COBANLARINDAN KURTULURSAK EGER ESKILER YEDEKLER VE MEHMET YILDIZLA BIRSEYLER YAPABILIRIZ HENUZ BIRSEY BITMIS DEGIL CUNKU HESAP YAPIYORUM LIGIN UCUNCUSU BURSASPOR UN 13 PUAN I VAR YANI BURSA DORT MACINI KAYBEDERSE BIZDE KAZANIRSAK HERSEY DEGISEBILIR BU BIR VARSAYIM AMA OLMAZ DIYE BIRSEYDE YOK SU ANKARANIN DURUMU NETLESSIN ORDAN BIR IKI TANE ISE YARAR OYUNCUDA ALIRSAK BIRSEYLER OLABILIR OZELLIKLE DEFANS ICIN

SEVDAMSIN58
27.09.2009, 23:13
KIMSE KUSURA BAKMASIN HENUZ KOMADA FALAN DEGILIZ VE INSALLAH DA OLMAYIZ
BIRAZ BASIMIZ DONDU HEPSI O KADAR DAHA BAYILMADIK BILE ATLATIRIZ INSALLAH

hiko58
27.09.2009, 23:14
evet bence sivasspor komada değil allah rahmet eylesin artık sivassğor mefta oldu. bülent uygunu şişirdik başımıza çıkardık. öyle yaptıkki adam megoloman oldu kendinden başka büyük yokmuş herşeyi o bilirmiş herşeyden üstünmüş havalarına yattı.sivası bitirdi. sivastan iyi para kazandı. futbolcularımızı haraç mezat sattı. hep aklında fenerin başına geçmek vardı ama oda olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. şimdi bir travma geçiriyor ve ne yaptığını bilmiyor kendinde değil. çünkü sivasın ipini çekti haberi yok.o kadar futbolcuyu sat futbolcu eskilerini takıma doldur. bir sürü para kazanmış bir sivassporun kasası tam takır olsun. hayret valla. nerde o paralar iyi bir futbolcu alamayacak kadar düştük böyle kim hesap verecek.sadece şunu söylemek isterim sivassporu bu hale getirdikleri için allah belalarını versin. bir kuruşumuzu çarçur edenden allah hesap sorsun.çoluklarından çocuklarından çıkarsın. başka ne diyim.

Metal Gear
27.09.2009, 23:20
Komada olan biri varsa o da benim.Zehir ettiniz her şeyi!

hiko58
27.09.2009, 23:22

o kadar haklısınki söylenecek tek söz yok. ama suç buradan hala bülent uyguna destekk veren futbol cahillerinde. yok başarısını değil duruşunu sevmişlerde falan filan.şımartılar bunlar oldu. artık bank asyadaki duruşu nasıl olacak çok merak ediyorum.

efendigardaş
27.09.2009, 23:32
ÇOK KÖTÜ OYNUYORUZ LİGDE BİZİ YENEMEYECEK TAKIM YOKTUR..MEHMET YILDIZ NERDE KALP AMELİYATI OLAN BİR AYDA AYAĞA KALKIYOR ....*,

kiNgSiZe58
27.09.2009, 23:39
bu gidis dogru gidis degil.....

efendigardaş
27.09.2009, 23:40
SİVAS SPOR BU ZOR GÜNLERİDE ATLATACAK BUNA BİZ İNANIYORUZ FAKAT FUTBOLCULAR BÜLENT HOCAYA GÜVENMİYOR VE ARTIK SEVMİYORLAR PROVİKE EDİYORLAR ONLARIN SEVGİSİNİ KAZANMAK İÇİN KİBİRİ BIRAKMASI LAZIM SEVGİYLE HER ŞEY ÇÖZÜLÜR SELAMLAR....*:rolleyes:

agacan58
28.09.2009, 01:55
Allah yardimcimiz olsun ama gidisatimiz iyi degil sayin baskanim ve sevgili bulent hocam tamam o kadar futbolcu sattiniz yenisinide aldiniz cokda iyi ettiniz Allah rizasi icin ERSEN denen uzun boylu yun deyneginin ne isi vardi ben anlamadim her halde 2 futbolcu alana deynek bedavaydi yabana gitmesin dediniz sayin hocam ikinizi yan yana gorsem AHH hocam AHH derdim size olan sevgim ansilmaz tartisilmaz TUMun neyi vardi adam ya atiyor yaa attiriyordu iyisini genede siz daha iyi bilirsiniz almanya dan selamlar gonlumuz yuregimiz sizlerle.

tekdoktirin
28.09.2009, 04:01
ALLAHIM SEN BİR AVUÇ ANADOLU ÇOÇUNUN YÜZÜ HÜRMETİNE YAR DIMINI ESİRGEME YA RABBİ SEN HERŞEYE GEDİRSİN ALLAHIM BU GÜNLERDE GEÇECEK DÜŞENE HERKES VURUR ÖNEMLİ OLAN DÜŞENİ KALDIRMAK ODA ERENLİKTİR ,,,ALP ,ERENLER,,

birdokuzaltiyed
28.09.2009, 10:36
Bülent Uygun hayatının tecrübesini kazandı ama Sivasspor'u da yaktı kül etti.
Ne kendisi ne de ekibi ve takımı hiç bir zor dönemi (geldiği ilk sezon hariç) başarıyla atlatamadı.

Hatırlayalım iki sezon önce şampiyonluğa oynayan takım içerde Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında un ufak oldu 4 yedi 5 yedi.

Geçen sezon son 6 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı, ondan sonra dağıldı ve başkaları gelip 2.lik hediye ettiler.Dikkatinizi çekerim 2. lik de hediyeydi kazandıkları bir şey değil.

Bu sezon feriştahı gelse ne Uygun'u ne de bu futbolcu müsveddelerini kurtaramaz.İnsan azıcık yırtınır, azıcık çabalar da bir maç kazanır.3-4 aydır aynı beyinsizlikle mücadele etmez.

Atalar ne demiş, "Kem aletle kemalat olmaz.".Yani cihaz da iş yoksa mükemmel iş çıkartamazsın.
Bizim elimizde de bu futbolcu müsveddeleri olduğu müddetçe bizim ne maç kazanma ve ne de ligde kalma umudumuz olamaz.

Bir de kalkıp devre arasında takviye yaparız deyip akıllarınca çocuk kandırıyorlar.Bu sezon kurulu takımı boz, gençleştiriyorum de daha yaşlı futbolcu al, 10 kişi yolla 20 kişi al 10 unu geri gönder sonrada çık devre arasında takviye yaparız de.Yahu koca sezon öncesi 3 aylık dönemde yapamışsında devre arasında mı takviye yapacaksın. Bu takımın neresine ne takviyesi yapacaksın. Hepsi dökülüyor.Takviye diye alacağın adamın bunlardan farklı çıkacağının garantisi mi var sanki.

Kısacası Allah Bülent Uygun'a mağrurluğunun, kibrinin cezasını böylece vermiştir.
Her fırsatta bize alaycı ve küçümseyici ifadeleriyle "Size hayal edemeyeceğiniz başarılar yaşattım" diyerek böbürlenmeye devam etmektedir.
Unutmasın ki kendisi de belki kariyerinde bir daha göremeyeceği, hayal edemeyeceği başarıları Sivasspor'da yaşamıştır. İlave olarak 42 yıllık Sivasspor tarihine 7 haftada 1 puan alarak en kara lekesi de kendisi sürmüştür.

Son sözüm şudur; "Mağrur olma Padişahım.Senden büyük Allah var".Her şey Allah'ın bir lütfudur.Kimsenin "kerameti kendinden" menkul değildir.

kızılova
28.09.2009, 11:08
Bu sene ligde hiç iyi ve kaliteli takım yok hepsi birbirinden kötü. bu kötüler içersinde sivasspor kurtulup bizleri sevindirir inşallah.

hiko58
28.09.2009, 11:27
Bu sene ligde hiç iyi ve kaliteli takım yok hepsi birbirinden kötü. bu kötüler içersinde sivasspor kurtulup bizleri sevindirir inşallah.

SEN FUTBOLDAN ANLIYORMUSUN BE KARDEŞ.BÜTÜN TAKIMLAR MÜTHİŞ TRANSFER YAPTILAR. SİZ HALA BÜLENT UYGUNA TAKILMIŞSINIZ. ONUN ALDIĞI HELÜK HÜLÜK FUTBOLCULARLA AVUNUYORSUNUZ. ADAM SİVASI SATMIŞ YEMİŞ BİTİRMİŞ HABERİNİZ YOK.

hiko58
28.09.2009, 11:30
ALLAHIM SEN BİR AVUÇ ANADOLU ÇOÇUNUN YÜZÜ HÜRMETİNE YAR DIMINI ESİRGEME YA RABBİ SEN HERŞEYE GEDİRSİN ALLAHIM BU GÜNLERDE GEÇECEK DÜŞENE HERKES VURUR ÖNEMLİ OLAN DÜŞENİ KALDIRMAK ODA ERENLİKTİR ,,,ALP ,ERENLER,,

İŞİMİZ DUAYA KALDI ZATEN. MEFTA OLDUK. BELKİ SON DEMİNDE BİR NEFES GELİRDE HAYATA DÖNER DİYE BEKLİYORSUNUZ AMA BENCE UMUT YOK. ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN. İYİ BİLİRDİK. SİVASSPORU ÖLDÜRENLER UTANSIN. ALLAH SORACAK ONLARDAN. BAŞKA BİŞEY SÖYLEMİYORUM.

olukmanlıhuseyi
28.09.2009, 11:37
Sakatlarımız var sakatlarımız var yahu bu sakatlar bilinmeden mi bu takım kuruldu? Sakatların yerine oynayacak adam olmadan nasıl meydana çıktınız? Bülent Hoca Sivasspor'a hayel edemiyecekleri kadar başarı yaşamalarına sebep oldun bundan dolayı teşekkür ama bu Sivasspor'u birinci lige sen çıkarmadın bunuda unutma.

adres58
28.09.2009, 13:03
Antalya-Denizli ve bizim haricimizdeki takımlar çatır çatır top oynuyor biz ise hala düzeleceğiz yalanları yada temennileri yada umutları yada yada yada'ları bekliyoruz bakalım. Herşeye hayırlısı diye diye perişan olduk.

Del Piero
28.09.2009, 13:50
herşey ok güzel olacak inşallah

sivaslitaner58
28.09.2009, 14:25
bizi komdan kim cikaracak merak ediyorum

efendigardaş
28.09.2009, 23:03
SİVASSPORU KOMADAN ÇIKARACAK KİŞİ MEHMET YILDIZ OLACAKTIR HEM ABİLİK YAPACAK HEMDE TAKIM MORAL BULACAKTIR...**:rolleyes:

sevda58
28.09.2009, 23:19
Bu takimda neler dondugunu kestirmek cok zor, Mecnun baskan duruma el atmiyor, Hoca bazi futbolcularda inat ediyor, Mehmet yildiz halen yok ne sakatlikmis bitmedi bir turlu, her kafadan bir ses cikiyor, Futbolcular oynamiyor :confused:

subasi29
29.09.2009, 00:15
Gelecek hafta bide antalya 3 atar, yolumuza devam ederiz.

Sanmiyorum....Bu Hafta Antalya ile Perdeyi Acariz

esentepeli58
29.09.2009, 00:26
bizim yeneceğimz takım varmı acaba türkiyede :mad:

tamer_hasturk58
29.09.2009, 00:34
sivasspor su anda yuruyen elbombasi gibi .kimse antalya spor bizi yener diye dusunmesin sivas bu hafta allahin izninen patliyacak .ondan sonra kimse tutamaz sivasi hatirlayin bulen hocadan onceki hocanin .durumunu dusuuyorduk bulen hoca gelip m, yildiz takima alip andersonu gondermisti hatirlayin oda yedinci haftaydi hata ilk macin fenerkarsi oynmist 8 hafta ve evde vestel manisa hic yenilmeden bize gelmisti ve maci 2.1 almistik hatirlayin .umudun biti yerde hersey biter ,ben umutluyum sivas patlayacak bu hafta .adim tamer uzerine basa basa soyluyorum haftaya gorusuruz ,bulen hocam sana guveniyorum ve destekliyom .tamer hollanda

emin kara
29.09.2009, 01:19
sivasspor kan kaybediyor eger müdahele edilmese sanırım söyledigiz gibi komalık olacak sakat oyuncuların iyleşmesi en önemlisi mehmetin takıma katılması ile allahın izniyle eski saglıgına kavuşacaktır başlangıç antalya maçı olacaktır temennimiz bu bizlerde taraftar olarak takımımıza destek olalım çünkü oyuncuların morale çok ihtiyacı var bize düşen bu

fatih fidan
29.09.2009, 21:54
tum sivasspor severlere selamlar
inşallah şu bir iki maca kalmaz yıne lıgın korkulu ruyası olacağız bız yiğido gençlik olarak ınanıyoruz bunlara sızde ınanın sevgı deger sivasspor severler bunun için yapmamız gereken tek şey antalya macında stadı doldurup tam desteği sağlamalıyız