Orijinalini görmek için tıklayınız : Ligin Dibine Demir Attı
SivasSpor.Com 28.09.2009, 10:49 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.yannick.jpg
Turkcell Süper Lig'de bu sezon, önceki 2 sezondaki başarılı grafiğinden çok uzak bir performans sergileyen Sivasspor, geçen sezon 34 maçta sadece 6 yenilgi alırken, bu sezon bu sayıya 7 maçta ulaştı.
Geçen sezonun lig ikincisi, önceki sezonun ise lig dördüncüsü olan, ayrıca önceki 2 sezonun ilk yarılarını lider olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Sivasspor, bu sezon ligde geride kalan 7 maçta eski başarılı günlerinden çok uzak bir performans sergiledi.
Önceki 2 sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, bu sezon geride kalan 7 maçın 6'sında sahadan yenik, 1'inden ise beraberlikle ayrıldı.
Geride kalan 7 maç sonunda henüz galibiyetle tanışamayan Sivasspor, aldığı 1 puanla 17. sırada kalarak ligin dibine demir attı.
Önceki 2 sezondaki başarılı performansının aksine bir grafik sergileyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, futbol otoritelerini de şaşırtan kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezonki mağlubiyet sayısı ile bu sezonki yenilgi sayısında da ilginç bir istatistiğe imza attı.
-GEÇEN DÖNEM 34 MAÇTA, BU SEZON 7 MAÇTA 6 MAĞLUBİYET-
Geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından 66 puanla ikinci sırada tamamlayan Sivasspor, 34 maçta aldığı mağlubiyet sayısına bu sezon 7 maçta ulaştı.
Geçen sezon 19 galibiyet ve 9 beraberlik elde edip 6 mağlubiyet alan Sivasspor, bu sezon ise ilk 7 maçta 6 mağlubiyet alırken, sadece 1 beraberlik elde edebildi.
Süper Lig'de 5. sezonunu yaşayan Sivasspor, ligdeki ilk sezonunda 34 maçta 11, ikinci sezonunda 14, üçüncü sezonunda 7, dördüncü sezonunda ise 6 mağlubiyet almıştı.
-ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek bu sezonki 6. mağlubiyetini alan ve morallerin bozuk olduğu Sivasspor, ligin 8. haftasında Antalyaspor ile iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.
Kulüp tesislerinde öğleden sonra toplanacak olan futbolcular, yapacakları idmanla Antalyaspor maçına hazırlanacak.
Kaynak : AA
Besyo_cu 28.09.2009, 10:51 Gecen sezon 34 maçta 6 yenilgi almıştık şimdi 7 maçta 6 yenilgi aldık yoruma gerek yok durum ortada.
merkez_emre 28.09.2009, 10:52 korkumuz kume dusmek degıl itin köpeğin agzına dusmek...yoksa bızım sevdamız 2. ligde de sürer 3. ligde de ...Gerek sivasda gerek İstnabulda yasayan sıvaslıların %90 ınına da zaten değil samp. ligi ve süper lig 2. lig bile yakısmaz ;)
kocakss58 28.09.2009, 10:57 resmen avaraj takımı oldu sivasım.ben ne mantıktır anlamıyorum.yabancı oyuncuları oynatmak için en iyi oynayan oyuncuları daha keser teknik adamlar.bizim hocamızda en kötü oynayan yerli oyuncuları tercih edip,yabancıları oyuna dahi almıyor.yasine sabrediyor,mbambe yi 18 e dahi almıyor.agbetuyu,kamananı oynatmıyor.ama erseni,cihanı sürekli oynatıyor.hala konuşuyoruz,yorum yapıyoruz.
bülen hoca takımı aldıgı yere geri bırakmak için elinden geleni yapıyor.ersen martin ve yasin oynadıgı sürece zaten bu iş bitmiş sayılır. kamanan neden oynamıyorda ersen oynuyor düşünmek lazım.geçmişteki başarının hocaya mal edilmesi son derece yanlış.bu başarının tek mimarı başkanımız dır herkes bunu böylece bilmeli.bülent hocanın misyonu bitti,bitmeli takıma zarar veriyor artık.biz düşede biliriz ancak onurumuzla mücadele ederek düşelim körü körüne degil.kaldıki bu takım iki defans oyuncusuyla gene ilk 8 in içinde olur hemde hocasız.aksini kimse idda edemez.hoca çalıştı ve az yada çok parasını aldı kendisini dünyaya sivasspor sayesinde tanıttı yetmezmi.bazı yanlış hesaplar yaptıgını düşünüyorum menejerlik gibi. buda takıma zarar veriyor.
kerem_inci 28.09.2009, 11:29 LİGİN DİBİNDE OLDUĞUMUZ DOĞRU PERFORMANSIMIZ ÇOK DÜŞÜK BUDA DOĞRU AMA TEKRAR ESKİSİ GİBİ LMUCAZ DİE BİŞİ YOK BN İNANIYORUM TEKRAR AYNI GRAFİĞİ YAKALICAZ LÜTFEN TAM DESTEK İ.B.B. MAÇINDA İYİYDİK AMA ŞANS FAKTÖRÜ OLMAYINCA OLMUYO ATAMAYANA ATARLAR OLDUK MAÇA GELEN HERKEZ İSTİFA KELİMESİNİ KULLANMADI SADECE TAKIMIMIZI ALKIŞLADI TESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ HEPSİN HEPİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DESTEKLEYELİM MEHMET YILDIZ İYİLEŞME SÜRECİNDE GEÇEN SEZON 2,YARIDA GİDECEK DENİLDİ HERKEZ GİTSİNDE KURTULALIMDEDİ AMA ŞİMDİ MUMLA ARIYORUZ BÜLENT HOCADA AYNI ŞEKİLDE OLMASIN MUMLA ARAMAYALIM
HEP DESTEK HERZAMAN DESTEK İSTDER. KEREM İNCİ
Takımın durumu ne olursa olsun destek vermek lazım.Fabrikalarımızı,Müdürlük lerimizi aldılar Şimdi bir tek sivassporumuz kaldı ona sımsıkı sarılalım....
fabrikalarımızı müdürlüklerimizi alırlarken bizim milletvekili olarak seçtiğimiz vurdumduymazlar ne yaptı. kime oy verdiğimizi bilmiyoruzki. koyun sürüsünden farkımızmı kaldı. ama futbol başka bişey göz göre göre başkan sivasın geleceğini kararttı. bülent uyguna bu kadar taviz verdi. bülent uygunu dahi sandı. üstelik o kadar paramız varken sıfır transferle takımı mahvettiler. üçüncü lig topçularıyla süper ligde mücadele etmeye çalışıyorlar. hesap soranda yok. başımıza ölü toprağı serpilmiş. bizden ne köy olur ne kasaba.
takım iyi yolda savunma zaafları ve gol kaçırma rekorunu kırarsak galibiyetler puanlar gelecektir ligi 8veya 12 arası bi yerde bitiririz diye düşünüyoruz toparlanırsak tabiki
Abdullah DuMaN 28.09.2009, 14:18 Bu sezon çok zor bir durumdayız artık bu duruma dur denilmesi gerekir
yorumyapıyombenya 28.09.2009, 14:46 Demir attıgımız gibi almayıda biliriz herşey bizim elimizde
YiĞiDo YiĞiDo 28.09.2009, 15:06 beni en cok bizden güçsüz olan ama yenildik diye laf atanlardan laf duydugumuz için üüzlüyorum bu günlerde gececek
SİVAS TEKRAR DÖ NE CEK
kiNgSiZe58 28.09.2009, 15:29 artik ne 1ci nede 2ci olabiliriz, bu sezon ligde kalma mücadelesi vericegiz
# Kamanan 28.09.2009, 19:41 herkes iyi gün dostu olmuş:mad:
yanındayıs Sivasım yanında
sivastatlıbelam 28.09.2009, 19:49 demir attım ligin dibine
bir puanlı hasretimle
carizma0658 28.09.2009, 20:35 YAZIKKK ÇOKKK YAZIKKKK HERKES AYA ÇIKARKEN SİVAS YAYA DAHI DEGILL GERININ GERISI BU KADAR OLMAZ YA DIRAR KIM YA Bİ DIYAR BİLE OLAMADIK YÖNETIM ACIKTAN SÖYLESIN SİVASI BANK ASYAYA CEKIYORUZ DİYE BILELIM EN AZINDAN GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ
alperen2009 28.09.2009, 21:00 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.yannick.jpg
Turkcell Süper Lig'de bu sezon, önceki 2 sezondaki başarılı grafiğinden çok uzak bir performans sergileyen Sivasspor, geçen sezon 34 maçta sadece 6 yenilgi alırken, bu sezon bu sayıya 7 maçta ulaştı.
Geçen sezonun lig ikincisi, önceki sezonun ise lig dördüncüsü olan, ayrıca önceki 2 sezonun ilk yarılarını lider olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Sivasspor, bu sezon ligde geride kalan 7 maçta eski başarılı günlerinden çok uzak bir performans sergiledi.
Önceki 2 sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, bu sezon geride kalan 7 maçın 6'sında sahadan yenik, 1'inden ise beraberlikle ayrıldı.
Geride kalan 7 maç sonunda henüz galibiyetle tanışamayan Sivasspor, aldığı 1 puanla 17. sırada kalarak ligin dibine demir attı.
Önceki 2 sezondaki başarılı performansının aksine bir grafik sergileyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, futbol otoritelerini de şaşırtan kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezonki mağlubiyet sayısı ile bu sezonki yenilgi sayısında da ilginç bir istatistiğe imza attı.
-GEÇEN DÖNEM 34 MAÇTA, BU SEZON 7 MAÇTA 6 MAĞLUBİYET-
Geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından 66 puanla ikinci sırada tamamlayan Sivasspor, 34 maçta aldığı mağlubiyet sayısına bu sezon 7 maçta ulaştı.
Geçen sezon 19 galibiyet ve 9 beraberlik elde edip 6 mağlubiyet alan Sivasspor, bu sezon ise ilk 7 maçta 6 mağlubiyet alırken, sadece 1 beraberlik elde edebildi.
Süper Lig'de 5. sezonunu yaşayan Sivasspor, ligdeki ilk sezonunda 34 maçta 11, ikinci sezonunda 14, üçüncü sezonunda 7, dördüncü sezonunda ise 6 mağlubiyet almıştı.
-ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek bu sezonki 6. mağlubiyetini alan ve morallerin bozuk olduğu Sivasspor, ligin 8. haftasında Antalyaspor ile iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.
Kulüp tesislerinde öğleden sonra toplanacak olan futbolcular, yapacakları idmanla Antalyaspor maçına hazırlanacak.
Kaynak : AA
ARKADASLAR BU ANTALYA MACI INSALLAH SIVASSPORUMUZUN CIKIS MACI OLACAK BEN BUNA EN ISTENLIGIMLE INANIYORUM SIZLERDE INANIN YENILSEK BILE TAKIMA KESINLIKLE KOTU TEZAHURAT YAPMAYIN DUSENE BIRDE SIZ VURMAYIN, TARAFTARLIK BOYLE GUNLERDE OLUR
noname87 28.09.2009, 21:06 bülen hoca takımı aldıgı yere geri bırakmak için elinden geleni yapıyor.ersen martin ve yasin oynadıgı sürece zaten bu iş bitmiş sayılır. kamanan neden oynamıyorda ersen oynuyor düşünmek lazım.geçmişteki başarının hocaya mal edilmesi son derece yanlış.bu başarının tek mimarı başkanımız dır herkes bunu böylece bilmeli.bülent hocanın misyonu bitti,bitmeli takıma zarar veriyor artık.biz düşede biliriz ancak onurumuzla mücadele ederek düşelim körü körüne degil.kaldıki bu takım iki defans oyuncusuyla gene ilk 8 in içinde olur hemde hocasız.aksini kimse idda edemez.hoca çalıştı ve az yada çok parasını aldı kendisini dünyaya sivasspor sayesinde tanıttı yetmezmi.bazı yanlış hesaplar yaptıgını düşünüyorum menejerlik gibi. buda takıma zarar veriyor.
bu ersenle yasine 11 sözü vermiş herhalde hoca yoksa bu adamlarda bu kadar ısrar etmezdi forvette mehmet yıldız dönünce sorun biraz ortadan kalkarda defansa kesin takviye lazım ankarasporun durumu çabuk belli olsun ona göre transfer yapalım
kaptann58 28.09.2009, 21:14 LÜTFEN DESTEK OLALIM BU TAKIMIN DÜŞMESİNİ HİÇ DÜŞÜNEMİYORUM ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI NE OLUR YALVARIYORUM BİRLİK BERABERLİK ZAMANI HAYDİ YİĞİDOLAR
alperen2009 28.09.2009, 21:18 BIZIM BOGA MEHMET YILDIZ GELINCE TAKIM DUZELIR SIZ MERAK ETMEYIN
IKINCI YARIDA BALILIYI FALAN GERI ALIRIZ:D
Murat ARICI 28.09.2009, 21:23 küme düştüğümüzü zaten söyleyebiliriz ama şerefimizle oynasakta yenilsek göz göre göre olmasa bari..
Eğerki Sivasspor bizim desteğimizle morel alacaksa zaten desteğiz.....
Zor günker dedik ama bu kadarını hiç beklemedik..........
Murat ARICI 28.09.2009, 21:32 tv58 de fikret ünsalın dediği şu çabalayacağız ama ALLAHIN DEDİĞİ OLUR SİVAS DÜŞECEKSE DÜŞER ...vay anasını yaw
mustafatas58 29.09.2009, 13:27 bu gidişle daha çok yeniliriz.
|
|