Orijinalini görmek için tıklayınız : İY Antalya maçı için Sivas'a gidiyor
izmirliyigido 29.09.2009, 08:11 Sivasspor'un son zamanlarda ki başarısız görüntüsü hepimizi üzerken biz İzmirli Yiğidolar olarak hocamıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimizi, dseteğimizi göstermek için ANTALYASPOR maçına gidiyoruz.
Her zaman yanlarında olduğumuzu haykıracağız, tribünde yerimizi alacağız, pankartımızı açacağız ve tam desteğimizi göstereceğiz. İzmir'den gelmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler. Kaç kişi gelirse gelsin ben gidiyorum.
Diğer şehirlerde ki taraftar guruplarımızı da bu hayati ve dönüm maçında pankartlarıyla beraber tribünde yer almalarını bekliyorum. Şimdi tam destek zamanı.
AYK
teşekkürler kardeşim yolunuz açık olsun güle güle gidin
bidahaki hafta inşallah ankarada görüşür buluşuruz
Örükcülü 29.09.2009, 08:51 Gerçekten çok güzel bir davranış. Haydi İzmirli Yiğidolar, Sivas'a. Tüm taraftar gurupları bu harekete ayak uydursun.
akyuvalı 29.09.2009, 09:55 İzmirli kardeşlerimizi en güzel dileklerimizle selamlıyoruz. Bu asil hareketinizi ayakta alkışlıyorum. Gün birlik günüdür, gün Sivas'a sahip çıkma günüdür. Bu asil davranışa tüm grupların iştirakini bekliyoruz...
tek gitmen olmaz Yalçın Abi orda yanında iki kişi daha olacak İzmirden:)
BeYLeRBeYi58 29.09.2009, 12:04 sizleri tebrik ediyorum bu davranışınızdan ötürü keşke bütün sivaslılar bunu yapa bilsede stad dolup taşsa çarşı grubuna kafa tutulsa bence gelen arkadaşlarla diğer gruplar tribünde yer belirlese birlik olunsa gelen arkadaşlar gruplardan ayrı kalmasa bu konuda grup 67 ve merkez tayfayla irtibata geçilmeli...
kocakss58 29.09.2009, 12:07 allah yolunuzu açık etsin.inşaallah galibiyetle dönersiniz
Metal Gear 29.09.2009, 12:15 Olimpiyattaki rezalete inat, hoşgelirsiniz!
Kibrisli 29.09.2009, 12:20 Abi biz de orada olacağız İzmir'den, Never walk alone...
izmirliyigido 29.09.2009, 12:44 tek gitmen olmaz Yalçın Abi orda yanında iki kişi daha olacak İzmirden:)
Bende sizlerle özel görüşecektim. Eğer Sivas'a başka gelmek isteyen varsa orayı toparlayın, organize yapalım. Ben Ankara'da olduğum için buradan geçeceğim. İzmir sana, Gökhan'a ve Burak'a emanet.
Abi biz de orada olacağız İzmir'den, Never walk alone...
Burak'cım, eğer gelemezsen bana mutlaka sendeki o büyük bayraklardan birini ve Basayev58 (Bora) ile irtibata geçip bizim pankartı (İzmirli Yiğidolar) bana kargo ile gönderin.
AYK
Bende sizlerle özel görüşecektim. Eğer Sivas'a başka gelmek isteyen varsa orayı toparlayın, organize yapalım. Ben Ankara'da olduğum için buradan geçeceğim. İzmir sana, Gökhan'a ve Burak'a emanet.
madem ankaradasınız gitmeden bi görüşme imkanımız olursa sevinirim en azından tanışmak isyerim sizinle kardeşim
izmirliyigido 29.09.2009, 13:01 madem ankaradasınız gitmeden bi görüşme imkanımız olursa sevinirim en azından tanışmak isyerim sizinle kardeşim
İnşallah kardeşim bende tanışmak isterim. Yalnız ben sürekli Ankara'da kalamıyorum, bazı günler Ankara'dayım, bazı günler Yozgat'tayım. İnşallah işlerimi ayarlarsam birgün görüşelim, tanışalım.
AYK
selametle gidin inşallah bu maçtan puanla döneriz
izmirliyigido 29.09.2009, 13:08 SÖZ MÜÜÜ ?
Yurdun dört bir yanından toplanalım. Gün, birlik ve beraberlik günüdür.
Toplanma yeri : SİVAS
Tarih : 4.Ekim - Pazar
Saat : 12:00
Yer : Kongre Meydanı
"SÖZ MÜÜ? "........
"SÖÖZZZZZ ! "......
AYK
Kibrisli 29.09.2009, 13:23 Bende sizlerle özel görüşecektim. Eğer Sivas'a başka gelmek isteyen varsa orayı toparlayın, organize yapalım. Ben Ankara'da olduğum için buradan geçeceğim. İzmir sana, Gökhan'a ve Burak'a emanet.
Burak'cım, eğer gelemezsen bana mutlaka sendeki o büyük bayraklardan birini ve Basayev58 (Bora) ile irtibata geçip bizim pankartı (İzmirli Yiğidolar) bana kargo ile gönderin.
AYK
Abi biz geldik bile Sivas'a:D Güven orda bende bugün Bursa'dayım burdan binecem yarın ordayım...
taa izmirden kalkıp maça gelmek istiyen şu taraftara lütfen kimse bu takım layık degil filan demesin.bu taraftar en güzeline layık asıl bu takım bu taraftara layıkmı onu konuşmak lazım.ne olduysa geçen yıl herşeyini ortaya koyan adamlar bu sene sahada geziyor.
izmirliyigido 29.09.2009, 14:58 Abi biz geldik bile Sivas'a:D Güven orda bende bugün Bursa'dayım burdan binecem yarın ordayım...
Tabi bayraklar kaldı İzmir'de. Öyle mi?... :confused:
AYK
Kibrisli 29.09.2009, 15:24 Tabi bayraklar kaldı İzmir'de. Öyle mi?... :confused:
AYK
Aynen öyle abi..... :) :( :) :(
izmirliyigido 29.09.2009, 18:42 Neyse Burak'cım ben Bora (basayev58) ve Mesut kardeşimden "İzmirli Yiğidolar" pankartını istedim kargo ile bana gönderiyorlar. Kongre meydanında onun etrafında toplanırız.
AYK
mertcan69358 29.09.2009, 18:44 helal be abim tüm izmiri topla gel
tuffi5819 29.09.2009, 19:42 HELAL OLSUN IZMIR YIGIDOLARA
PAZAR GUNU BUYUK GUN BIRLIK GUNU
izmirliyigido 30.09.2009, 07:50 İzmirli Yiğidolar olarak, bütün grupları, diğer illerden gelecek olan tüm taraftar gruplarını saat 13:00'te Kongre meydanında görmek istiyoruz. Gün birlik günüdür.
AYK
yigido_sampiyon 30.09.2009, 21:15 sizlerle sivasta maç izlemek çok isterdim ancak izmirden ayrılamam..giden herkese sonsuz teşekkürler...
efendigardaş 30.09.2009, 21:33 İZMİRLİ YİĞİDOLARA HELAL OLSUN SIVASTAKİ TARAFTARLARDA BU MAÇA MUTLAKA GİTMELİ DESTEKLERİNİ SÜRDÜRMELİLER...***:confused:
yigidogenc5820 01.10.2009, 18:02 düşünceleriniz için saolun insallah güzel hediyelerimiz olur
izmirliyigido 03.10.2009, 08:18 İzmir'den, Mesut ve Bora kardeşlerimin katkılarıyla pankartımız dün bana ulaştı. Pazar günü Saat 13:00'te Kongre meydanında bu pankartımızın altında toplanıyoruz arkadaşlar.
Antalya ve Ankara'dan ses bekliyoruz.
AYK
İzmir'den, Mesut ve Bora kardeşlerimin katkılarıyla pankartımız dün bana ulaştı. Pazar günü Saat 13:00'te Kongre meydanında bu pankartımızın altında toplanıyoruz arkadaşlar.
Antalya ve Ankara'dan ses bekliyoruz.
AYK
inşallah o saatte bizde ordayız
furkancfc 03.10.2009, 10:56 Helal be Yalçın Abim helal bizde o saate YİĞİDOGENÇLİK olarak ordayız
sinan-58 03.10.2009, 11:00 izmirli yiğidolar ile beraber takımımızı sonuna kadar destekliyeceğiz antalya maçında
Yozgatli Nower 03.10.2009, 11:11 inşallah o saatte bizde ordayız
Geliyoruz, geliyoruz. Bende işlerimi halldersem Yalçın abilerle beraber gelecem oradayım inşallah.
izmirliyigido 04.10.2009, 08:34 Biraz sonra Yozgat'tan Sivas'a doğru yola çıkıyorum. İnşallah saat 13:00'te Kongre meydanında, 15:00'te stadda olacağız. Diğer grubları Kongre Meydanın da görmek isteriz, tanışalım.
İnşallah bu maçta ayağımız uğurlu gelecek ve maçı kazanacağız.
AYK
|