Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamanan Kesik Yedi
SivasSpor.Com 29.09.2009, 10:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/kamanansvs.jpg
Sivasspor'un golcü isimlerinden Yannick Kamanan, antrenmanlarda yeterince koşmadığı gerekcesiyle Teknik Direktör Bülent Uygun tarafından kızağa çekildi.
Özellikle geçen sezon attığı kritik gollerle dikkatleri üzerine çeken Kamanan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde yapılan antrenmanlarda yeterince koşmadığı belirtilerek, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
Kamanan'ın bu haftaki zorlu Antalya maçının kadrosuna alınıp alınmayacağı merak ediliyor.
Hürdoğan Gazetesi
karakocyakup58 29.09.2009, 10:40 alınnmassa işte o zaman habu yutarız mehmet yıldız düzelmiş çalışmalara başlamış ersenin yerine alınması lazım ve camanan ın oynaması lazımki bu maçı alalım
Yanlışlar devam ediyor.TSL nin 8 yabancı kontenjanı var bizde 5 yabancı var ve bunlardan sadece biri oynuyor.O da transferin son gününde alınmış.Şimdide Kamanan kadro dışı bırakılmış koşmuyor diye sanki diğerleri çok koşuyormuş gibi.
adamı 90 dakika oynatma yedeğe çek ordanda koşmuyor de bunuda kaybedersek yazık olur
tamam kanaat getirdim bu adam takımı aldıgı yerden dahada aşagılara indirecek.kamanan ı oynatmazsan ermanda 4 pozisyonun birini bile atamazsa bu takımın vay ki vay haline. başkanım de hadi yolla şu adamı kurtar bizi.düşmek kolayda çıkmak çok zor biliyorsun bunu.bu adamın kaprisleriyle yaşatma bizi.
kadir0911 29.09.2009, 10:58 baskan, kamanani iyicene küstürtmeden bülent hocayi kovun, yoksa kamanan gidici...
# Kamanan 29.09.2009, 11:00 ibb maçından sonra adamın suratını görmeniz lasımdı
ağlıodu resmen:mad::mad:
zaralı19 29.09.2009, 11:23 ersan martin oynamasın neden kamananı kadro dışı bırakıyorsun antremanda koşmamışdiyemi ondan bu haftada atamazsın işte böyle gol işallah antalya maçını alacağız
bizim hocaya bi haller olmuş,bu dik başlılığıyla devam ederse kim bilir daha neler olucak...ortada olanlar bu kadar görmemezlikten gelinir mi:confused:
svs ayhan 29.09.2009, 11:33 bülent bey ağalığını sür yakında senide kızağa çekicez kamananı oynatma kimi oynatıcan sen çık oyna senden kurtulduğumuz gün zafer bayramımız olacak
Hoca Kamanan Senin icin Cansimidi Bu oyuncunun kalitesini hirsini ve yapabileceklerini hepimiz gördük.... ne türlü hesap icindesin bilmiyorum ama amacin Sivaslidan ve SivasSpordan intikam almiyorsan bu oyuncunun yeri herkesden önce ilk 11 olmali.. O takimda sahada olmayi en cok hak eden bir futbolcuyu Kadroya bile almamak hem kendine hemde Bu camiaya büyük bir hakaret. Eger bu futbolcunun sakatligi yoksa!!!!!!!!!
her şey taraftarın elinde maç başı kadroda yoksa yapın tezahuratınızı bak nasıl oyuna alınıyor adam doksan dakika oynamazsa nasıl verimli olacak maça giriyor daha ısınmadan maç bitiyor bu nasıl bi anlayış
konartr58 29.09.2009, 12:16 takımı hoca belirler.kimin ne düzeyi olduğunu o bilir.Kamanan geçen yıl ki gibi değil.sanki sivastan gitmek istiyor gibi.
bülent uygun un işi zor.takım başarılı iken NE OLDUM DELİSİ olmuştu.Takım başarısız olunca da NE OLACAĞIM DELİSİ olmaya başladı.onun için kolay değil.bu kez takımın kimyasını tutturamadı.Dileyelim ki tez zamanda takımda düzelme görülür.Olan sadece sivasspora olmaz.sivasspordaki teknik adama ve futbolculara da olur.kimse kaybetmesin desteğe devam.
bülent uygunda paniklemesin.takım ayaklanır
geçen yılı beklemek hayal tabi kayıp çok.
COK FAZLA KÖTÜ HABER CIKMAYA BASLADI, YETER ARTIK
EneS ElmaS 29.09.2009, 12:53 Kamanan icin bi Pankart yapilsa? Hem ona motivasyon olur
58SİVAS58 29.09.2009, 13:23 kesin bi menfaati avrdır Allah kurtarsın bizi bu adamın elinden ne başkanda ne yönetimde ne teknik heyette iş var bu ne böyle burası milyonların gönül verdiği sevdiği bi kulüp ve düştüğü hale bak baştakiler ancak kendi çıkarlarını düşünüyorlar. bizi kimse düşünmüyor.
bir yılda bir takım bu kadar düşmez :mad: güle oynaya bank asyaya gönderecekler bizi yazıklar olsun
YiĞiDo YiĞiDo 29.09.2009, 15:42 bu adamı bırakıpta ersen denen çam yarmasını alırsan ilk11e adam tabi koşmaz ve haklıdırda baskan efendi bu adamı tekrar döndürün::mad:
kiNgSiZe58 29.09.2009, 15:45 Ya Kamanan yine 90' oynasa Ersen Martinden bin kat daha iyi oynar. Ama tabi bizim bilmedigimiz daha birseyler vardir belki...
babapiton 29.09.2009, 15:52 en formlu zamanı oynatmassan adamda şevk kalmaz
57 Mehmet 29.09.2009, 16:27 hocam artik takima savasan futbolculari oynatma zamani gelmedi mi,ben antalya macinda erseni sahada görmek istemiyorum
yorgun(58) 29.09.2009, 16:46 yav bu habere çocuk bile inanmaz kamanan mı koşmuyormuş adam andarlet maçında oyuncu yavaş çıkıyor diye kendini yırtıyordu kart gördü oyuzden bence sivas sporda ondan başka takımı için oynayan oyuncu yok hayrettinde bile oruh yok şimdi hoca ilk 18 e almıyor yazık lar olsun hocaya ve bu yöneticilere bu arada antalya bizi yener boşa hayal kurmayın yasin ve ersen kazması da ilk 11de oynar yine nede olsa hoca mennajerleri yasin ersen erman cihan oynamasında kim oynasın:mad:
mucahitbaba58 29.09.2009, 17:08 hoca simdiye kadar kizmadim sana ama su yaptigin resmen ayrimciliga girer yasini kesmen gerekirken
tutup en guvendigimiz en sevdigimiz ve en vefali adami kadro disi birakiyuon amacin ne yaa senin kamanann sahada dolasmasi bile yeter bu yaptigin harekete karsilik seni de suresiz kadro disi ve sivasspor tesislerine giris yasagi koymayi isterdim bulent hoca
mucahitbaba58 29.09.2009, 17:19 ben bui hocanin aklinda suphe etmeye basladim haa valla
yaa kamanan gibi birini keskem hangi akla hizmet yaa
aklimdan gecen su takimi ilerlemesini engellemek baska bi sey gelen varsa soylesin INANAMIYORUM YAAA
DILERIM KAMANANDA GIDER DILERIM BETER OLUN HEMI
altuntas58 29.09.2009, 17:35 Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir
BAŞKA SİVAS'DA BAŞKA SİVASSPOR'DA YOK
oquzh4n58 29.09.2009, 17:56 erSEnın Yerıne Ibrahım ve mehmet arkalarındada kamanan oynamalı
58_babacan_58 29.09.2009, 18:06 KAMANAN GİBİ ADAMI KADROYA ALMIYO HAYRET BİŞEY BÜLENT HOCA BU SENE ÇOK GARİP ÇOKKK !!!!
yurtoglu22 29.09.2009, 19:01 Sayyin yönetici ve seyirci ce cevap yazan Arkadaslar nekadar kolay görünse teknik tiroklük kolay bir is degildir beyler bende diyordumki kamamana ne oldu Demeki proplem yine bir yabanci Antramanda isteksiz ve kimseyi takmiyor ve Tembelin birisi imis Buna teknik adam ne yapsin isteksiz calisan kisi kosmaz isteneni yapmaz tenbellesir ve beni kovsunlarda para alayim gibi bahaneler Teknik kisiler en dogrusunu yapmisisteksiz olan kisi kodro disi ve ceza ile Cezalindirilmasi lazimkim kendiliginden pes ettirilmesi lazim yoksa kuluple istedigini yapar taviz yoktur basta yabanci oyuncular kulüp onlari izin icin almiyor oynasin diye aliniyor bizde yerli izin yapan oyuncu cok yabanci oyuncuya ihtiyacimiz yoktur. Futbolcu ilk dk son 90 dk kadar elinden geleni yapmasi lazim yapmazsa ondan fayda gelmez.... Sivasspora destek lazim evdeki maclarda ki puan ve puanlar alsin , ALLAH ISINI RASGETIRSIN BÜLENT HOCA ISIN COK ZOR::: SANA ACILEN KALECI LAZIM KASICIN YOK YOKKKKK!!!!!
Bekir Yurtoglu
Lauenburg / ELBE
_DeReBeYi_ 29.09.2009, 19:31 yasin i ersen i erman i malini kadro disi biakmiyon da kamananimi birakiyon sen de birak bulenttttttt kamananida balili ginbi yapacan sonun da
Hocam sen daha iyi bilirsin ama, Adami ilk 11'e almiyorsun, Kamanan oynamak istiyor, ama oynatmiyorsun, digerleri oynamak istemiyor ama siz inatla ilk 11'e aliyorsunuz. Bence ona sans vermeniz lazim, bu sekilde hic bir yere varamazsiniz..
hocam dikkat et de seni de kızaga almasınlar
noname87 29.09.2009, 20:11 Ersen martin de maçta koşmuyor ama ne hikmetse hep oynuyor
Ersen martin de maçta koşmuyor ama ne hikmetse hep oynuyor
hadi koşmasından vazgeçtik gol atsın da tek koşmasın sahada gezinsin
noname87 29.09.2009, 20:36 hadi koşmasından vazgeçtik gol atsın da tek koşmasın sahada gezinsin
ben tam tersi düşünüyorum Ersen ilerde koşmadığı rakibi rahatsız etmediği için rakip defans oyuncuları çok kolay ileri çıkıyor pas yapıyorlar denizli maçında 10 kişi kalınca iyice belli olmuştu artık tanju çolak tarzı forvet kalmadı ibrahim şahin de hoca ısrar etmeli 90 dakika adam yılmadan mücadele ediyor bize böyle adamlar lazım
sivastatlıbelam 29.09.2009, 20:48 sylla ne demişti:bülent hoca yabancıları elden çıkarmaya çalışıyor dememişmiydi.
işte son kurban kamanan.
ne yapmaya çalışıyor bu adam.
futbolcu oynamıyorsa git sebebini öğren...
ceza vermek çözüm mü...
ikisid3e artist olunca olan biz taraftara oluor arada.
efendigardaş 29.09.2009, 21:07 DAHA ÖNCEDE YAZDIM BÜTÜN TOPÇULARLA BÜLENTİN ARASINDA SORUNLAR VAR YA BU KADAR MEGALOMANLIK NEDİR ALLAHAŞKINA FUTBOLCULAR HOCAYI PROVEKE EDİYORLAR ACISINI SİVASSPOR ÇEKİYOR ACİLEN BUNUN ÇÖZÜLMESİ LAZIM...***:rolleyes:
sivastatlıbelam 29.09.2009, 21:22 bülent hoca olgun bir insan değil.
yani daha kişiliği oturmamış.tüm futbolcularla kavgalı nerdeyse.
durum böyle olunca da olan takıma ve bizlere oluyor.
ve hatta belki kamananı kıskanıyordur.
adam tam bir egosantrik tip.
Murat ARICI 29.09.2009, 21:48 ERSEN MARTİN OYNUYORSA KAMANAN TEK BAŞINA BİLE OYNAR BU SİVASSPORDA BE..
Kamanan Konusun da Hoca kosmuyorsa kosmuyordur diyenler Bu konuda hocaya hak verenler var.
Bu arkadaslara sunu sormak istiyorum 5 hazirlik 2 kupa ve ilk 2 lig macinda Kamanan dan baska kosan oyuncu varmiydi.Trabzon,Fener maclarinda herkes yerlerde sürünürken insan üstü gayretle sahanin heryerinde kosan defansdan top cikaran gol atan pozisyon bulmaya calisan kamanan degilmiydi.. Simdi bu kadar vicdansizlik olurmu adma kosmuyormus. Geldigi günün haftasinda bu takima giren Ibrahim Sahin ayakta bir türülü duramayan düstügünde yerinden bile kalkamayan Ersan mi daha iyi kosuyormus. Bazi seyler artik vicdan meselesi bir Takima Taraftarlik diye bir sey kalmadi isi yandaslik karsitlik boyutuna getirdiniz elbirligi ile. Bari Bu takimda faydali olacak insanlarin harcanmasina göz yumulacagini sananlar cok yanildiklarini günü geldiginde anlayacaklar.
FANATIK YIGIDO 29.09.2009, 21:53 kamananin kalitesinden hickimsenin supesiyok iyibir oyuncu ama hocaninda birmildiyivardir hicbir hoca iyi oyuncusunu kenarda bekletmez demekki hocanin istediyi performans yok yoksa bu kisitli kadroda formasansi kesin bulurdu
carizma0658 29.09.2009, 22:54 YORUMUM SADECE SADECE ŞU OLUR GECEN GÜN İSTANBULDAYDIM VE KOYU GALATASARAYLI BIRI AYNEN ŞUNU SÖYLEDI KAMANAN BİZDE OLSA NE ŞEKIL OLUR ÇOK TEHLIKELI BİR TOPCU BAŞKA BİRŞEY SÖYLEMIYORUM
Fatih Terim Ulusal takımın teknik patronu, Sayın Uygun ise Yiğidomuzun.. Ama ne yazıkki bizim takımımızın alternatifi yok eldeki 22 oyuncu ile oynayacaksınız. Bunun 4 ü sakat 1 i cezalı olursa kadroyu zor bulursunuz. Terimin elinde ise yüzlerce alternatif var canı istediğini alır oynatır canı istediğini almaz. İşte Kamanan gibi hem antreman kampındaki hazırlık maçlarında hemde Avrupadaki vasatın altında görüntü çizdiğimiz zamanki takımın en iyisini kesmek hem bizimle dalga geçmesine hemde takı üzerinde psikolojisinin ne denli bozulduğuna bir işarettir. Hocamızın bahaneleri vede kaprisleride takımın seyircinin üzerine çıkmıştır. Aslında yazık. Biz bu seviyelerin takımı değiliz. Ben hala anlam veremiyorum. Kamanan ve Ersen Martin arasındaki yaman çelişkiyi, simitçi kahveci gazozcular arasında bir anket yapsanız sadece ayakkabı boyacıları Ersen Martin der... Yani anketle alakası olmayan kişiler. Artık milletin kafasındaki bazı soru işaretleri yaygaradan da ileri gitmeye başladı. Bir önermediki yanlış veya yanlışın hyaricindeki herşey doğrudur misali bizlerde artık sahadaki tüm herşeyin yanlışlığına inanıyoruz. Yeterki tek bir doğruyu bulalım yeter. Allahın izniyle Mehmet Yıldız gibi sahayı parselleyen ve hakimiyeti altına alan kaptanımızın varlığı ile saha içinde herşey normale dönerde bizlerde biraz huzur bulur ve yukarılara doğru tırmanmaya başlarız. Binaenaleyh durumumuz çok vahim vede can yakıcı olacaktır. Bu durumdan acilen kurtulmamız için topçulara uygulanan psikolojik desteğin bir kısmınıda hocamıza uygulanması gerektiğini savunuyor saygılarımı sunuyorum...
Erman Bey'e bağırıp çağır kesik atma Kamanan koşmasın diye kesik yesin,buda güzel dicem de kimi kandırdığını sanıyor,ciddi bir yabancı düşmanlığı var bence...
muratduru58 30.09.2009, 07:43 KAMMANAN MACLARDA EN COK KOSAN FUTBOLCU. ADAMI KIZAGA CEKIYORSUNUZ. OYNAT MEHMET YILDIZLA BERABER BAK BAKALIM NELER OLACAK. ŞU ERSEN MARTIN DENDE KURTULUN ARTIK. KAMANAN GIDERSE HİC KOSACAK ADAM BULAMAZSINIZ.
Celtic Pride 30.09.2009, 07:53 göz var nizam var yahu,kamanan gibi bir adam bu takımda oynamazmı.İdmanlarda çalışmıyor diye yedek bırakılmasını bir yere kadar anlayabilirim ama takımdaki çifte standardıda gözardı etmek ikansız.Sahada yürüyen oyuncular şans bulurken böyle bir değer küstürülüp takımdan soğutuluyor.Kamanan gibi bir oyuncuyu adaletsizlik ve bir hiç uğruna kaybedersek üzülürüm.
atrium58 30.09.2009, 07:57 Kamanandaki düşüşün tek nedeni teknik patronun oyunculara çifte standartıdır, yoksa hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyen hırslı ve istekli bir oyuncu nasıl bu hale geldi..
önce oliviera sergio yu harcadı şimdide kamananı harcıyacak bir kişide dur demeyecek. yahu kamanan ersen matin gibi 30 topcuyu cebinden çıkarır. birisi bu hocaya bir dur desin nolur. allah rızası için SİVASIN SAHİBİ YOKMUUUUUUUUUU. BİRİSİ BU HOCAYA BİR DUR DESİNN.ALLAH RIZASI İÇİNNN.
balmandol 30.09.2009, 08:44 ARTİZ BU ADAM ARTİİİZZZZZ .. KENDİNİ NE ZANNEDİYOR BU ADAM YAAA.. KAMANAN KESİK YEMİŞ..ADAMI KES,KES SEZON BOYU..MORALİNİ SIFIRA İMDİR..ŞİMDİDE KOŞMUYOR DİYE KES.. YAZIKLAR OLSUN SANA BİLOOOOO..SEFİL BİLOOOOO...SENİ KİM KESECEK LAN BU TAKIMDAN..ÖYLE Bİ YİĞİT YOK DİMİ..? SEN DE HAKLISIN YAVRUM..SENDE HAKLISIN..AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE..İMAM CEMAAT ÖRNEĞİ GİBİ AYNEN..SAYIN BAŞKAN VE SEVGİLİ HOCAMIIIZZZZ...NERDE KALMIŞTIK..?
bülent hocanın sezon başı gönderemediği yeni kurban kamanan.. böyle devam bülent hoca...
ercan_dpinar 30.09.2009, 10:16 SONUNDA BU ADAMIDA KÜSTÜRECEKLER SANKİ ALTERNATİFİ VARDA YAV BÜLENT HOCA NEYAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAYAN BERİ GELSİN
Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir
EĞER BUNCA OLANLARDAN SONRA HALA HOCA HAKLI DİYEBİLİYORSAN SENİN SİVASLILIĞINDAN VE SİVASSPORLULUĞUNDAN ŞÜPHE EDİLİR. TRANSFERLERE BAK. SATILAN FUTBOLCULARA BAK. EĞER HOCADA BİR HATA GÖRMÜYOR VE HALA HOCADAN YANA OLUYORSAN SEN FUTBOLDANDA ANLAMIYORSUN DEMEKTİR. BÜTÜN SPOR KAMUOYU HOCANIN HATA YAPTIĞINI SİVASSPORUN KADERİYLE OYNADIĞINI SÖYLÜYOR SİZLER BÜLENT UYGUN TARAFTARI OLARAK HALA HOCAYI ŞİŞİRİYORSUNUZ. SİVASA YAZIK SİVASSPORA YAZIK EDİYORSUNUZ.
üçyıldız58 30.09.2009, 13:11 kamanan geldi geleli 2 tane galatasaray maçı oynadı sonra adamı sudan ucuz aldık bedavaya aldık diye diye adamdaki hırsı bitirdik
şimdide mehmet yıldızın yanında oynayacak kişi olarak ersen martine yer açmak için kamananı aynı buazizi gibi kaçırma politikaları yap
yeter artık yaptığın yanlış transferleri oynatmakdan vazgeç formayı hak edene ver
HOCANIN AS FUTBOLCUSU ERSEN MARTİN VARYA KAMANANI NE YAPSIN. KAMANAN KİMKİ. KÜME DÜŞMEMİZ İÇİN KAMANANA İHTİYAÇ YOK. KAMANAN OYNAMASINKİ DAHA RAHAT KÜME DÜŞELİM. HOCADA RAHATLASIN.
kızılova 30.09.2009, 17:16 koşan olmadığı için sivasspor liğin dibinde azıçık koşun hızlanın bak nasıl yükselişe geçeceğiz.
ertugrulss 30.09.2009, 18:02 istifaaa istifaaa bülent uygun istifaa artık yeter bülent uygun düş yakamızdan birazcık gururun varsa bırakırsın sen ezikbahçene git orda uşaklık yap :mad: "Herşey SİVASSPOR için";)
Kamanan gibi seyircinin cok iyi bildigi biri oynatilmiyorsa taraftarin gözünden düsürmek icin koymuyor bahaneleri uyduruluyorsa ya Kamanani Bu hoca,devre arasinda ucuz yollu malüm külübe kapatmaya calisiyor (FB) yada kapatacak..baska aciklamasi yok bu isin......
subasi29 30.09.2009, 20:42 Bu Kamananin Sucu Nedir?? Hadi Antremanda Kosmadi Diyorlar Peki Gecen Haftalarda Neden Oynamadi?
sivastatlıbelam 30.09.2009, 22:32 kamananın koşmasına gerek yok füzelerini göndersin yeter.
girmese bile tehdit oluşturur bu da güze bi şey
ALLAH AŞKINA BİR ARAŞTIRIN BAKIN KAMANIN SİVASSPORDAN ÖNCEKİ OYNADIĞI TAKIMLARDAKİ GOLLARİNE BAKIN. NEDEN BUTAYA GELİNCE VERİMSİZ OLUYORLAR. BİR NEDENİ OLMALI. HOCADAN KAYNAKLANIYOR ALABİLİRMİ. OLİVİERA PAŞEKOYU ALDIKLARINDA BİLE DEDİLERDİKİ ALEXİN KOŞANINI ALDIK. BÖYLE BİR FUTBOLCU DAHA GELMEDİ DİYE GÖKLERE ÇIKARDILAR. NOLDU??? HİÇ OYNATMADAN REZİL ETTİLER ÇOCUĞU. KARDEŞİM BU İŞİN İŞİNDE BİR İŞ VARRRRRRRRR. BU KADAR..
altuntas58 01.10.2009, 12:12 EĞER BUNCA OLANLARDAN SONRA HALA HOCA HAKLI DİYEBİLİYORSAN SENİN SİVASLILIĞINDAN VE SİVASSPORLULUĞUNDAN ŞÜPHE EDİLİR. TRANSFERLERE BAK. SATILAN FUTBOLCULARA BAK. EĞER HOCADA BİR HATA GÖRMÜYOR VE HALA HOCADAN YANA OLUYORSAN SEN FUTBOLDANDA ANLAMIYORSUN DEMEKTİR. BÜTÜN SPOR KAMUOYU HOCANIN HATA YAPTIĞINI SİVASSPORUN KADERİYLE OYNADIĞINI SÖYLÜYOR SİZLER BÜLENT UYGUN TARAFTARI OLARAK HALA HOCAYI ŞİŞİRİYORSUNUZ. SİVASA YAZIK SİVASSPORA YAZIK EDİYORSUNUZ.
Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir
Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil
Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil
siz bülent uygunun taraftarısınız bunu kabul edin. başka söze hacet yok. senin yazdıklarından anlaşılanları söyledik biz. başka bişey söylemedik. sivasın bu durumunda hala hocadan yana konuşabiliyorsanız tabiki sizleri eleştirebilirim. ligin dibine demir atmış bir sivasspor yanlış transfer politikası izleyen bir hoca göz yuman bir yönetim. ve canım sivasımın sizin gibi bunlara ses çıkarmayan evlatları. ne diyeyim ki.canınız sağolsun.
haa birşey söylemeyi unutmuşum. sen kimsinki diyorsun ya.. ben SİVASLIYIM. HEMDE SİVASIN ÖZBE ÖZ YERLİSİYİM. bilmem anlatabildimmi...sivasıma zarar verecek herkesin karşısında olabilecek kişilerden birisiyim. hala sivasta yaşıyorum.
selimdelen 01.10.2009, 15:18 Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir
ya kardes sen bulent hocanın yaptıklarına katılıyormusun yani kamanan gibi birinin kesilmesi dogrumudur yasin erman ersan ilk onbirde oynaması dogrumudur bu takım bu adamın bu sekıl yapması ıle eski gunlerine gerimi donecek ? sen buna ınanıyorum de ben bundan sonra bir kelime yazmayayim olumsuz isyan eder oldur takimda sakatlıklar hakem durumları o bu su die die nere kadar gidicek tranferde resmen ölücü gibi ligden dusen takım ların oyuncularını almak mıdır bulent uygun elindeki kadroyu bozdu ve duzeltemıyor sanırım her seyı kendısının yaptıgını dusunuyor bilica slvya herve tum balili onun icin bulunması kolay bir oyucu gibi geldii ama bir tane adam gibi adam alamadı takıma uyum sorununu asamadı takımda kala kala kalmıs bır kamanan onuda kesiyor s........ g.... 7 mac ta 6 malubuyet alıcan bısı demıcen faydalı olamıyorsan gidecek duygusallık olmaması lazım yonetım bır an onca bulent uyguna baska gorev verıp yeni bir teknık adam alıp yoluna devam etmelii en azından lıg sonu uefa sansımız olsun yazık gunah
altuntas58 01.10.2009, 23:29 siz bülent uygunun taraftarısınız bunu kabul edin. başka söze hacet yok. senin yazdıklarından anlaşılanları söyledik biz. başka bişey söylemedik. sivasın bu durumunda hala hocadan yana konuşabiliyorsanız tabiki sizleri eleştirebilirim. ligin dibine demir atmış bir sivasspor yanlış transfer politikası izleyen bir hoca göz yuman bir yönetim. ve canım sivasımın sizin gibi bunlara ses çıkarmayan evlatları. ne diyeyim ki.canınız sağolsun.
Dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyoruz sivassporumuzun bu durumuna sende bende bizlerin hepimizin içi acıyor ama birde bardağın dolu tarafından bakalım bu takımı son iki sezondur şahlandıran sivassporumuzu türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran bülent hoca değilmidir şimdi durumumuz hiç iyi değil ama bu demek değildirki bu takım hep böyle kalacak içinden cıkılmaz bir duruma doğru gidiyoruz bizler taraftarlar olarak sakin olmalıyız takıma desteklerimizi her zamankinden daha çok vermeliyiz bu saatten sonra ne futbolcu alınır nede satılır elimizdeki teknik heyetle futbolcu kardeşlerimizle süper liğde üst sıralardaki yerimizi almanın yollarını aramalıyız farzedelimki bülent hoca istifa etti kimi getireceğiz başımıza piyasada bir kac tane kaşerlenmiş hoca bozuntuları var bülentten dahamı iyiler hangi başarıları var calıştırdıkları takımları ya kümeye düşürürler yada kıl payı kurtarırlar bizim 40 senelik mazimizde ulaşamayacağımız başarılara imza attıran hocamıza vefasızlık yapmıyormuyuz biraz daha sabırlı olmamız gerekmezmi istanbulda 4 eylülde bir iftar yemeğinden sonra sayın başkanımız mecnun beyle 2 saati aşkın konuştuk ne futbolcu alacak paramız nede hoca alacak durumumuzun olmadığını söyledi ancak kendi yağımızla kavruluyyoruz dedi yapacak başka bir şey yoktur kamanan konusunda bir çok arkadaşım gibi sizinde duygusal davrandığınızı düşünüyorum bu iş bir kamananla olacak iş değil takım olarak üzerimizde bir güvensizlik var pisikolojik bir baskının içindeyiz aslında çok kaliteli bir kadroya sahibiz ama şansızlığımızdanmıdır nedendir bunu skora yansıtamadık burda bize iş düşüyor teknik heyetin ve futbolcu kardşlerimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var biz taraftarlar sabırla ve azimle takıma destek vererek sıkıntılarrı aşmlıyız benim bülent hocayla hiç bir bağlantım yoktur severim ayrı konu ben inanıyorumki hocamız bu işe bizden daha çok üzülüyordur sivası düşünmese bile kendi kariyerini düşünerek bizi bu sıkıntılara sokacağına ihtimal vermiyorum yarın burdan ayrılırsa kariyer sahibi iyi bir hoca olarak ayrılmak isteyecektir allah korusun kümeye düşen bir takımın hocası olmak istermi daha düne kadar sivası sivaslıdan çok düşünen adam diyorduk şimdi hemen bir kalemde silelimmi?sivaslıya yakışanı yapalım hoş görüyü elden bırakmadan BAŞKA SİVASSPOR YOK HEP DESTEK TAM DESTEK
Dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyoruz sivassporumuzun bu durumuna sende bende bizlerin hepimizin içi acıyor ama birde bardağın dolu tarafından bakalım bu takımı son iki sezondur şahlandıran sivassporumuzu türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran bülent hoca değilmidir şimdi durumumuz hiç iyi değil ama bu demek değildirki bu takım hep böyle kalacak içinden cıkılmaz bir duruma doğru gidiyoruz bizler taraftarlar olarak sakin olmalıyız takıma desteklerimizi her zamankinden daha çok vermeliyiz bu saatten sonra ne futbolcu alınır nede satılır elimizdeki teknik heyetle futbolcu kardeşlerimizle süper liğde üst sıralardaki yerimizi almanın yollarını aramalıyız farzedelimki bülent hoca istifa etti kimi getireceğiz başımıza piyasada bir kac tane kaşerlenmiş hoca bozuntuları var bülentten dahamı iyiler hangi başarıları var calıştırdıkları takımları ya kümeye düşürürler yada kıl payı kurtarırlar bizim 40 senelik mazimizde ulaşamayacağımız başarılara imza attıran hocamıza vefasızlık yapmıyormuyuz biraz daha sabırlı olmamız gerekmezmi istanbulda 4 eylülde bir iftar yemeğinden sonra sayın başkanımız mecnun beyle 2 saati aşkın konuştuk ne futbolcu alacak paramız nede hoca alacak durumumuzun olmadığını söyledi ancak kendi yağımızla kavruluyyoruz dedi yapacak başka bir şey yoktur kamanan konusunda bir çok arkadaşım gibi sizinde duygusal davrandığınızı düşünüyorum bu iş bir kamananla olacak iş değil takım olarak üzerimizde bir güvensizlik var pisikolojik bir baskının içindeyiz aslında çok kaliteli bir kadroya sahibiz ama şansızlığımızdanmıdır nedendir bunu skora yansıtamadık burda bize iş düşüyor teknik heyetin ve futbolcu kardşlerimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var biz taraftarlar sabırla ve azimle takıma destek vererek sıkıntılarrı aşmlıyız benim bülent hocayla hiç bir bağlantım yoktur severim ayrı konu ben inanıyorumki hocamız bu işe bizden daha çok üzülüyordur sivası düşünmese bile kendi kariyerini düşünerek bizi bu sıkıntılara sokacağına ihtimal vermiyorum yarın burdan ayrılırsa kariyer sahibi iyi bir hoca olarak ayrılmak isteyecektir allah korusun kümeye düşen bir takımın hocası olmak istermi daha düne kadar sivası sivaslıdan çok düşünen adam diyorduk şimdi hemen bir kalemde silelimmi?sivaslıya yakışanı yapalım hoş görüyü elden bırakmadan BAŞKA SİVASSPOR YOK HEP DESTEK TAM DESTEK
SEVGİLİ KARDEŞİM BEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. AMA SEN BENİ ANLAMAK İSTEMİYORSUN. BEN ÖNCELERİ ÇOK AMA ÇOK DESTEKLEDİM. YAPTIKLARINIDA İNKAR ETMEDİM. MECNUN BAŞKAN PARAMIZ YOK DEMİŞ ÖYLE YAZMIŞSIN. KÜÇÜK BİR HESAP YAPALIM. FEDERASYONDAN GELEN GELİRLER-LİG TV GELİRLERİ-REKLAMLAR-İDDİA-DERKEN BAZI DİĞER GELİRLERDE MUTLAKA VARDIR. BUNLARA EK OLARAK SATILAN FUTBOLCULARDAN ALINAN PARALAR. NEDEN PARAMIZ YOKMUŞ. BEN DİYORUMKİ BÜLENT UYGUN TRANSFERDE ÇOK BÜYÜK HATALAR YAPTI. MESELA TUMU GÖNDERİP ERSEN MARTİNİ ALMAK HANGİ AKLA HİZMET ETMEKTİR ALLAH AŞKINA. BENİM ÖNCEKİ YILLARDAKİ YAZILARIMADA BAKARSANIZ OLİVİERA PAŞEKO SERGİO DENEN FUTBOLCUNUN NEDEN TAKIMA KAZANDIRILMADIĞINI DEFALARCA SORMUŞTUM.ERSEN MARTİN BALİLİDEN ÇOKMU İYİ ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN. YASİNİN BU TAKIMDA NE İŞİ VAR. BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ BU. TUM DİYORKİ EĞER DOĞRUYSA BÜLENT HOCA YABANCI FUTBOLCULARI SEVMİYOR. EĞER DOĞRUYSA NEDEN. LAF DÖNÜP DOLAŞIP MENEJERLİK OLAYINA GELİYOR. İNSANIN AKLINA HEP ACABALAR GELİYOR. GERÇEKTEN SÖYLENENLER DOĞRUMU DİYORSUNUZ İSTER İSTEMEZ. DEMEKKİ DİYORUM BEN GEÇEN YILLARDAKİ BAŞARILARI FUTBOLCULARIN ÖZEL GAYRETLERİYLE ELDE ETMİŞİZ. HOCADAN KAYNAKLANSA HOCA AYNI HOCA. DEMEKKİ FUTBOLCULAR KENDİLERİ O BAŞARILARI ELDE ETMİŞ. MANTIK DOĞRU DEĞİLMİ. BÜLENT HOCANIN GEREKSİZ KONUŞMALARINDAN SEN RAHATSIZ OLMADINMI. BİZLER ÇOK RAHATSIZ OLDUK. MEDYATİK OLMAYA ÇALIŞTI. POZLAR VERDİ. GEREKSİZ KONUŞMALAR YAPARAK TEPKİLERİ TOPLADI. BİRDEN BİRE SİVASI HEDEF HALİNE GETİRDİ. MEGOLOMAN OLDU NERDEYSE. KENDİSİNİ BİR DAHİ GİBİ GÖSTERMEYE BAŞLADI.KÖTÜ FUTBOLCUDAN İYİ FUTBOLCU YAPARIM MANTIĞIYLA HAREKET ETTİ. ALDIKLARI ORTADA. YANİ SEVGİLİ KARDEŞİM BİZİM ELEŞTİRDİKLERİMİZ ORTADA. GEÇEN YILKİ KADRODAN SADECE MUHAMMET ALİ GİDEBİLİRDİ. BİR KAÇ TAKVİYE YAPILIP YOLUNA DEVAM EDERDİ. NERDE GÖRÜLMÜŞ TAKIMI DAĞITMAK. HANGİ AKIL BUNU GEREKLİ GÖRÜR. BENİM SSENİN DÜŞÜNCELERİNE SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK SADECE BENİ VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERİ ANLAMANI RİCA EDİYORUM. BİZİM HAKLI GEREKÇELERİMİZ VAR. SAYGILARLA..
ademyavuz 02.10.2009, 12:57 hata ustune hata oyunculari kusturmek degil onlari kazanmak lazim.gecen senede oynayan bu adamlardi.neler oluyor bize?
bülent hoca hala ersen malını oynatıyo ersenin yerine bizim mahalledeki kavağı dikse top çarpıp yön değiştirir gol olur bu adam
1 hiç koşmuyo
2 menajeri herhaldde bülo
3 kamanan kimki allah aşkına ersen eşeği varken demi ama
sonuç olarak
canı yanmış bir tarftar olarak kamanan koşmasa bile adam 20 25 m den füze sallıyo pas atabilio ayakta duruyo zitaile iyi çalışır gol atar
takımı şuan kurtarcak adam sen koşmuyo diye oynatma allah senin belanı versin
sen koşta o koca kıçını erit bülo bey
bhdr5858 02.10.2009, 17:25 kamananı ikinci yarı oyuna al sonra koşma de kim olsa koşmaz onun yerinde biraz akıllıdüşün bülent hoca
sivas taraftarı şişirdi şişirdi aha böle olur yaw bu adam ne ki yaaww sanki messi sanki c.ronaldo bırakın ya tek başına ne halt yiyo bu adam herkesin aklında geçen sene bi 2 maçda oynadığı maçı hatırlıyolar çok şişirmemek lazım
kiNgSiZe58 02.10.2009, 19:01 SivasSpor Mac Yenmek Istiyorsa, KAMANAN OYNAMALI ! Yasin de(ol) mali
sivas taraftarı şişirdi şişirdi aha böle olur yaw bu adam ne ki yaaww sanki messi sanki c.ronaldo bırakın ya tek başına ne halt yiyo bu adam herkesin aklında geçen sene bi 2 maçda oynadığı maçı hatırlıyolar çok şişirmemek lazım
ersen,yasin oynadıgı sürece bu takımdan bi cacık olmaz bi adam akıllı oynayan kamanan vardı onu da kestin eline saglık takımın içine ettin..mehmet yıldız gelecek bu karektersiz futbol oynayan topçular oldugu sürece mehmet yıldız da bişey yapamaz
winner58 02.10.2009, 19:34 ya tam bir artist bu bülent valla ne oynatmazsın kamananı derdin ne çık acıkca de bilmediğimiz bişeyler varsa
senin asıl işin menejerlik bülent yoksa senin menejerliğinimi kabul etmedide oynatmıyorsun bu adamı???:confused: çık derdin ne ise söyle bahaneye gerek yok ,yok koşmuyormuş yok yürüyormuş geç onları ligde hangi takımda olsa direk oynayacak bir oyuncu kamanan ya allahını seversen daha rezil etmeden tak koluna sepetinide git ya allah aşkına
ilteriş58 03.10.2009, 01:18 bu bulent uygun ne kadar kolay adam harcıyor yav?
görende bütün herşey mükemmel gidiyor bi tek kamananın koşmaması kalmış sanacak!!!
Allah sonumuzu hayretsin...
|