Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Yıldız`ına Kavuşuyor
SivasSpor.Com 29.09.2009, 08:53 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmet08.bmp
Sivasspor, Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları geçen futbolcuların antrenmanlara başlamaları takımda yüzleri güldürdü.
Süper Lig'de 7 hafta geride kalmasına rağmen henüz 3 puan ile tanışamayarak ligin sonuna demir atan Sivasspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ilk olarak düz koşu yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular idmanı tamamladı. Sakatlıkları geçen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli'nin takımla birlikte idmana çıkması yüzleri güldürdü. Takım ile birlikte bugünkü çalışmalara katılan Onur Tuncer, "Bize hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Ama son üç haftadır iyi futbol oynuyoruz. Üzerimizdeki şansızlığı bir türlü atamıyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Bu maçta kendimizi seyircimize affetirmek istiyoruz. Bu takım onların yüzünü güldürecek"dedi.
Uzun süreli sakatlık sonrası çalışmalara başlayan Mehmet Yıldız ise, "Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık takım ile çalışmalara başladım. İyi çalışarak takım arkadaşlarıma kısa zamanda katılmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antreman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alşıtırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" şeklinde konuştu.
Sivasspor"umuz, Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. ekibimizde sakatlıkları geçen futbolcuların antrenmanlara başlamaları takımda yüzleri güldürdü.
Süper Lig'de 7 hafta geride kalmasına rağmen henüz 3 puan ile tanışamayarak ligin sonuna demir atan Sivasspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ilk olarak düz koşu yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular idmanı tamamladı. Sakatlıkları geçen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli'nin takımla birlikte idmana çıkması yüzleri güldürdü.
Takım ile birlikte bugünkü çalışmalara katılan Onur Tuncer, "Bize hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Ama son üç haftadır iyi futbol oynuyoruz. Üzerimizdeki şansızlığı bir türlü atamıyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Bu maçta kendimizi seyircimize affetirmek istiyoruz. Bu takım onların yüzünü güldürecek"dedi.
Uzun süreli sakatlık sonrası çalışmalara başlayan Mehmet Yıldız ise, "Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık takım ile çalışmalara başladım. İyi çalışarak takım arkadaşlarıma kısa zamanda katılmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antreman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alşıtırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" şeklinde konuştu.
sakatların takımla çalışmalara katılması sevindirici bi haber bu hafta çıkış maçımız olur inşallah takıma destek gerek özellikle gol yollarında mehmete çok ihtiyacımız var
akyuvalı 29.09.2009, 09:10 NEREDE KALDIN BE YİĞİDOM. GÖZLERİMİZ YOLLARDA KALDI...ANLDIK Kİ SENSİZ OLMUYOR........
antalya maçıyla lige artık başlıyoruz bu maçtada hayal kırıklığı olursa bilemiyorum artık nolur antalyayı trabzon fener maçlarında izledim ligin en kötü takımı şu anda bizdede 3 haftadır gözle görülür bi kıpırdanma var şeytanın bacağını kırma maçıdır bunuda yenemezsek başlar bayağı bi ağrıyacaktır
sakatlar düzelmiş çalışmalara başlamışlar hadi hayırlısı gol atamıyoruz memet yıldıza özellikle gol bölgelerinde ihtiyacımız var
herkes mehmet e bel bagladı sonu hüsran olacak gibi gözüküyor tek başına mehmet ne yapabilirki.kaldıki uzun süren sakatlık artı son zamanlarda da formundan çooook uzak bir mehmet .çare degil kamananı kesersen yasinde ısrar edersen ermanı banko oynatırsan bu netice asla degişmez malesef mehmetten çok şey bekliyoruz hiç bişey olacagını sanmıyorum.kamanan mehmet ibrahim şahin iş yapabilirde bide defans lazım belki o zaman sorun çözülür.defans defans defans diyorum başkada bişey demiyorum...
# Kamanan 29.09.2009, 10:04 hoşgeldin yıldızımız!
hoşgeldin
bu hafta uyuyan dev uyanacak
herkes pşman olck
bu hafta ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyoruz:)
özledik başarılı günlerimizi...olmuyor böyle:mad:
kaptann58 29.09.2009, 10:56 her zamn arkanızdayız baaşaarcaksınz Alllahın izniyle başka sivas ve sivasspor yok hep destek tam destek
kocakss58 29.09.2009, 11:13 inşaallah bu hafta galibiyetle tanışırız.
Metal Gear 29.09.2009, 11:19 Şükürler olsun!
Şu eziyeti bitirin artık.
konartr58 29.09.2009, 11:24 sivasspor dikkat edin goleri ilk ve son 10 dakikada yiyor.bunun nedenide takım üzerinde oluşan baskı.
bülent uygun un bilgisayarlı sistemi ne oldu acaba.gerçi yokti ki.ama balon bir haberdi.
takım kişilerin başarısına endeksli görülmemeli
mehmet yıldızda gelir başarılı olunmazsa ne olacak
takımda eksik olan takım ruhu.hatırlayın bu takım geçen yıl dört maçta başlarında hocaları olmadan dahi maçları kazandı
ama ilahi adelet diye birşey var.
geçen yıl sivasspor biraz antep ve ibb ye şaibeli yenildi
o sıkıntıyıda birileri çekiyor böylelikle.umarım sayın uygun doğru sözler söylemekten çok doğru işler yapanların kazandığını anlar.birde şu boş konuşmaları bırakır.basınla didişmeyi ve basınla oynaşmayı bırakır.evet bülent uygun bey,gördünüz ki basınla dostluk ısırganla taharet etmeye benziyor.düştünmü dalıyorlar.o nednele sivasspora iyi sarıl.bu takımdan başka sana bu düzeyde kucak açan ve fırsat veren olmaz.bütün kerameti kendinde görme.birde şu fener hastalığını da bırak artık.sana hayır getirmiyor.sivassporada.
birdokuzaltiyed 29.09.2009, 12:16 Yıllarca orta saha, orta saha dedik.Orta sahayı düzelttik gibi görünüyor (ki o da şüpheli) şimdi de defans, kale ve forvet çöktü.Bunları düzeltecek kadar zamanımız var mı?.Maalesef yok.
Bunlar niye birden bire çöktü.? Yanlış transferler, profesyonel olmayan sakatlıklar ve profesyonelce yapılmayan tedaviler, kibirlenmeler, böbürlenmeler, yat-aşağı vaziyetleri vs. vs.
Sonuç koca bir camianın dinmeyen sızısı...
Ümitlenmek istiyorum ama nasıl ve ne şekilde...Bilmiyorum...Bakacağ ız...Bu hafta bu ümit ya tamamen yok olacak ya da yeşerecek...Hayırlısı...
ZATEN TEK UMUDUMUZ MEHMET YILDIZDA KALDI. EĞER BUDA OLMAZSA NOLACAK ONU MERAK EDİYORUM. BİR MEHMET YILDIZLA OLACAKSA İŞTE MEHMET YILDIZ. HADİ RAST GELE... YA YASİN NOLACAK..
karakocyakup58 29.09.2009, 13:20 GEÇEN YIL İLK SEZONUNDA SİVASSPOR 16 GOL ATMIŞ VE BU 16 GÖLÜN 8 MEHMET YILDIZ ATMIŞ GOL MAKİNAMIZ GELDİ SİVASSPOR DÜZELDİ AMA YİNEDE DEFANS ŞART VE PETKOVİC İÇİN İZİN ALAMASSAK KALECİDE ŞART
karakocyakup58 29.09.2009, 13:24 Yıllarca orta saha, orta saha dedik.Orta sahayı düzelttik gibi görünüyor (ki o da şüpheli) şimdi de defans, kale ve forvet çöktü.Bunları düzeltecek kadar zamanımız var mı?.Maalesef yok.
Bunlar niye birden bire çöktü.? Yanlış transferler, profesyonel olmayan sakatlıklar ve profesyonelce yapılmayan tedaviler, kibirlenmeler, böbürlenmeler, yat-aşağı vaziyetleri vs. vs.
Sonuç koca bir camianın dinmeyen sızısı...
Ümitlenmek istiyorum ama nasıl ve ne şekilde...Bilmiyorum...Bakacağ ız...Bu hafta bu ümit ya tamamen yok olacak ya da yeşerecek...Hayırlısı...
ARKADAŞIM DEFANS DÜZELİRSE KALE ZATEN DÜZELİRR FORVET DİYORSUN MEHMET YILDIZ OYNADIGI ZAMAN FORVET DE DÜZELİYOR ORTA SAHA ZATEN DÜZELDİ BİZİM TEK SORUNUMUZ DEFANS SIN DÜZELMESİ KONTRA ATAKLARDAN ÇOK ÇABUK GOL YİYORUZ DEFANS VE SPOTER ALMAMIZ LAZIM ODA OCAK ATINDA ALINACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR
57 Mehmet 29.09.2009, 14:02 özledik seni kaptan bizi ersen martinden kurtar artik
YiĞiDo YiĞiDo 29.09.2009, 14:39 sonunda be sonunda inşallah bomba gibi dönersin büyük kaptan artık sana kızmakmı tövbe bir an önce dönmelisin gollerini sıralamalısın:D
tuffi5819 29.09.2009, 15:24 isteeeeeeeeeeee buuuuuuuuu en guzel haberi duydum yaa yeterrrrrrrrrrrr mehmet yildiz ne diyor iyi duyun destekleyin bizi stada gelin bu hafta basliyoruz CIKISA DIYE ABDURAHMAN DERELIDE VAR HEYTTT ALLAHIM COK MUTLU OLDUM WALLAHA
yener_sahin 29.09.2009, 15:28 Geçen sene tribünden edilen küfürler off off,şimdi mehmet yıldız 4 gözle beklenir oldu.İnşallah bir değişiklik olur.
yigido yakup 29.09.2009, 15:30 allah a binlerce sükür olsun bizim takimin abisi büyügü yoktu saha icinde 11 kisi mücadele etmeye calisoyrdu ama deli dana bosu bosuna didinip duruyorlardi.bu zaman zarfinfa kimse bu abiligi yapamadi bir hayrettin sedat petkovic herkesden önce cöktüler ama artik onlarda mehmet yildiz sayesinde kendilerine gelecekelrdir.
kocakss58 29.09.2009, 15:35 geçen yıl her maçta mehmet yıldıza küfürler ediliyordu.satılmasını ısrarla istiyorlardı şimdi de kurtarıcı olarak ilan ettiler.inşaallah bekledikleri gibi olurda kurtarıcımız olur.yoksa daha da kötü olur...
YA BİTANESİN MEHMET KARDEŞ
İLK DEFA İKİNCİ LİGDE GÜNGÖREN STADINDA SEYRETMİŞTİM O GÜN MÜTHİŞTİN BAŞKASINA DOKUNSAN YATAR KALKMAZ MEHMET ARKADAN DEFANS İNDİRDİ AMA KALKIP GOL ATTI SÜPERDİ İNŞALLAH ESKİSİ GİBİ GÜÇLÜ OLURSUN KARDEŞ SAGLIKLA İNŞALLAH....:D
sadettin58 29.09.2009, 15:53 He be yozgatın yağız delikanlısı , bizi yabancılara muhtaç ettirme...
ne idiği belli olmayan gelip anadoluyu beğenmeyip giden yabancılara bizi bırakma
inşallah senin gelmenle yiğidolar yeniden yıldızlaşacak
senin yıldızına ihtiyacımız var...
MEHMET YILDIZ.....(SELAM OLSUN SANA ) hiç bir zaman bu takımı olumsuz eleştirmedin hem olumlu yaklaştın .. sen başarını YILDIZ laşmış...YİĞİDOSUSUN
Metal Gear 29.09.2009, 16:00 Mehmet Yıldız geçen sene ilk yarı harika bir performans göstermişti.Ancak transfer dedikodularıyla beraber kafası karıştı ve kendini takıma veremez olmuştu.Herkesin kızdığı nokta buydu..Ancak şimdi bu takıma her şeyini vermeye hazır halde geliyor.Onun için umutluyuz
olukmanlıhuseyi 29.09.2009, 16:25 Mehmet YILDIZ'ın sakatlanması üzücü ama sakatlanmasaydı onuda ucuz pahalı satarlardı şimdi ise ümitle kol atarda Sivasspor düzelir diye bekliyorlar.Mehmed Yıldız'ın azından burnundan getirdiler,gitti gidecek diye,kendini evindeymiş gibi hissettirmediler.
altuntas58 29.09.2009, 16:39 Haydi mehmet bir an önce toparlan takımda taze kana ihtiyac var
galipgelen 29.09.2009, 17:00 Mehmet Yıldız'dan bu hafta kurtarıcılık beklemek çok haksızlık olur. Bir devre oynamalıdır bence yeter. Biz asıl her hafta daha fazla birbirine alışarak takım olmaya çalışan Yıldız'sız kadromuzla galip gelmeliyiz. Aslolan takımın kısmetsizliğini kırmasıdır. Pozisyona giriyor ama gol atamıyorlar. Onlar da en az tribündekiler kadar istiyorlar başarıyı. Maçtan önce sporcuları tek tek tribüne çağırmak yerine bu kez takımı hep birlikte çağırmalı, motive etmeli ve takım ruhuna gönderme yapmalıyız. Unutmayalım Bu maç Antalya için de varlık yokluk maçı olacak.
Fikstür öyle kötü ki, Trabzondan VE Fenerden darbe yiyen peşine Sivassporla oynuyor ve ne var ne yok bize karşı ortaya koyuyor.
Lig çok zor. Yılmadan son haftaya kadar Sivasspora sahip çıkmalıyız. Artık mesele B. Uygun'un gidip gitmemesini vs. aşmıştır. Sivas'ın seferberlik ilan edip ONUR savaşı vermesidir. Tüm Türkiyenin dilindeyiz. Artık yetti.
oquzh4n58 29.09.2009, 17:02 Valla bbulent Kesın ErsenLe beraber yıldızı Oynatacak ogle de olursa Hıc bısey Cıkmaz 2 sınden de Mehmet le ıbrahım oynarsa EserLEr
58_babacan_58 29.09.2009, 17:05 HADİ KAPTAN YİĞİDOLAR OLRAK SENİ BEKLİYORUZ DÖN ARTIK !!!!
mertcan69358 29.09.2009, 17:42 hadi be memet abi düzelt şu takımı değerini bilemedik hafi şimdi kendini göster
Dön bakalım Mehmet..Dün sana küfür edenlerin çoğu şimdi bel bağlamış durumda..
Kamananı oynattığı taktirde forvette iyi işler yapacağınıza inanıyorum.
benim merak ettigim mehmet yıldıza söven insanlar şimdi mehmet yıldızı nasıl destekleyecekler acaba adama demezlermi ulan arkadaş adama sövüyordun şimdi gol attıgı zaman alkışlıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
sivastatlıbelam 29.09.2009, 20:01 belki mehmet gol atar ama gol yememeliyiz.
işte sorun burda.gol yiyoruz.
tüm takım bir bilicaya bağlşıymış bee.sesim kısılmıştı bilica gönderilirken gitmesin diye.
ayhandemir58 29.09.2009, 20:02 Mehmet Yıldız'a hoş geldin,nerelerde kaldın,gözümüz yollarda kaldı diyelim.Hadi hayırlısı!Ancak 1 kişiye bel bağlamak doğru değil!Hem o kişiyi strese sokarız hem de başarısızlığın devamı halinde kendimiz hayal kırıklığı yaşarız.Futbol takım oyunu o nedenle Mehmet Yıldız'la beraber Musa'nın,Sedat'ın,Sezer'in,Abd urahman'ın ve de takımdaki diğer oyuncuların takım ruhunu benimseyip taşın altına ellerini koymaları gerekir.Birlikten kuvvet doğar.Takım olursak işte o zaman başarı kendiliğinden gelir.HADİ HAYIRLISI.
mutluyum mutlusun mutlu :):):)
carizma0658 29.09.2009, 21:51 hadı yıldız senın yoklugun bızlerı çökerttı gelde bitsin bu hasret hasret cekılmeyen derttttt BAKALIM GELIŞIN NE KATACAK SİVASA HAYIRLISI BAKALIM
yigidocengiz 29.09.2009, 21:55 ya bu saatten sonra ben mehmetinde pek bişey yapabileceğini sanmıyorum çünkü atı alan çoktaaan üsküdarı geçti.ama İNŞALLAH ben yanılırım da mehmet yine bıraktığı yerden başlar gollerine
Gözüğün çapaaanı yiyim nerde galdın yiğidim.
eyuphulagu 29.09.2009, 22:12 Dün gece bir spor sitesinde bu haberin videosunu da izledim...Mehmet Y.çok iyi görünüyor...Ama şu anda sadece düz koşu yapıyor...Takımla daha çalışmaya başlamamış..Şimdilik yard. hocalarla çalışıyor...Mehmet'in takıma katılması mümkün..Ama oynaması için en az 15-20 gün bekleriz gibime geliyor...Ekimin 2. haftasında verilecek milli takım arası Mehmet ve Sivasspor için iyi gelecek...Umarım Mehmet kısa sürede forma girer...Geçen yıl Mehmet Y. o düşüş döneminde takımda en çok eleştirilen oyuncuyudu...Tribünlerde de en çok da hakerete varan küfürler edilmişti kendisine...Bu gün o küfürleri edenler değişik sitelerde Mehmet dönünce takım kazanır ve düzelir diye yorumlar yapıyorlar...Umarım Mehmet bizim bildiğimiz Mehmet olarak geri döner;zira ondan başka da elimizi atacak dalımız kalmadı;çünkü aşağısı uçurum..Allah korusun bir düşersek başımıza leş kargaları üşüşecek...
Mehmet Yıldız'ın gelmesi bi hava getirebilir ama tek başına Mehmet takımı kurtaramaz. Cumartesi günü olimpiyat stadında izledim geçen seneki havadan eser yok. Ciddi takviyeler olmazsa Antalya, Denizli ve Kasımpaşa ile düşmeme mücadelesi veririz.
emin kara 30.09.2009, 00:12 yokluguna alışamadı takım sen yokken takım ne hale geldi ümitlerimiz tükendi senin bizim takım için ne kadar önemli oldugunu daha iyi anladım hadi mehmet biran önce takıma katıl son ümüdimiz sensin yigidolara sonsuz başarılar diliyorum
Mehmetin bu sakatlığı çok uzamıştı antremana katılması haberleri iyi diyelim..
Bakalım ne olcak beklenen Mehmet Yıldız sahalara dönünce Sivasspor'a katkısı olabilicekmii...
Celtic Pride 30.09.2009, 06:38 dön artık mehmet, yokluğunda büyük sıkıntılar çektik. senin bazen boş kaleye topu yuvarlayamayasanda kazanmak için herşeyini ortaya koyan,terini son damlasına kadar akıtan, ve en önemlisi son yıllarda sivassporu sivasspor yapan "takım özelliğini" oyuncu olarak çok iyi temsil ettiğin için geri dön. Hiç olmadığı kadar şu anda sana ihtiycımız var.Haydi kaptan.
sorun mehmet yıldızın takıma gelip gelmemesi degil takım olarak kötü oynuyoruz mehmet yıldız gelince takımda ki taşlar yerinden oynayacakmı yoksa takım aynı mı oynayacak onu da önümüzdeki maçlara bakıcagız
oquzh4n58 30.09.2009, 17:24 bende mehmett bı katksıı olmazz ersenle oynarr
Celtic Pride 30.09.2009, 18:12 sorun mehmet yıldızın takıma gelip gelmemesi degil takım olarak kötü oynuyoruz mehmet yıldız gelince takımda ki taşlar yerinden oynayacakmı yoksa takım aynı mı oynayacak onu da önümüzdeki maçlara bakıcagız
Takımın olarak kötü oynama konusunda dediğin doğru bir bakıma ancak şöyle bir şey var.
Mehmet tek başına birşeyler yapamayailir ama mehmetin oyun stili itibariyle üzerinde çok yük olan bir oyuncu. Malum hücum konusunda fakiriz,aslında geçen senede hücum zengini bir takınm değildik ama iyi savunma yapıyorudk ve az gol atma açığımızı bu şekilde kapatıyorduk.
Mehmet hücum edemediğimiz zamanlarda ayağında top tutarak,çoğalmamızı ve daha oturaklı hücum etmemizi sağlıyordu.Şimdi o olmayınca zaten zor hücum eden takım büsbütün zorlanmaya başladı.Dolayısıyla aslında mehmet bu takımın işleyen çarklarının dönmesini sağlayan hem en büyük çark hemde bu çarkların yağı sayılır.Futbol bir takım oyunudur ama birde bu açıdan bakmak lazım bence.Böyle bir çarka her zaman ihtiyaç var,
Ayrıca saha içinde oldugu kadar saha dışındada önemi büyük bence.Bir nevi takımdaki oyuncular ve teknik heyet arasında yapıştırıcı özelliğide var,saha dışındada düzelmesi gereken bazı şeylerin olduğunu sanırım herkes görüyordur zaten.
Bu nedenle herşeyi 180 derece tersine çeviremeyecek bile olsa çok nüyük katkıları olacak mehmet'in.
effenberg 30.09.2009, 18:35 M.Yildizin kalitesine diyecegim hic bir sey yok!!
Ama uzun zamandir sakatligin dan dolayi Futbol oynamadi bundan dolayi oynayacagi ilk maclarda belki de faydali olmayabilir...
Takımın olarak kötü oynama konusunda dediğin doğru bir bakıma ancak şöyle bir şey var.
Mehmet tek başına birşeyler yapamayailir ama mehmetin oyun stili itibariyle üzerinde çok yük olan bir oyuncu. Malum hücum konusunda fakiriz,aslında geçen senede hücum zengini bir takınm değildik ama iyi savunma yapıyorudk ve az gol atma açığımızı bu şekilde kapatıyorduk.
Mehmet hücum edemediğimiz zamanlarda ayağında top tutarak,çoğalmamızı ve daha oturaklı hücum etmemizi sağlıyordu.Şimdi o olmayınca zaten zor hücum eden takım büsbütün zorlanmaya başladı.Dolayısıyla aslında mehmet bu takımın işleyen çarklarının dönmesini sağlayan hem en büyük çark hemde bu çarkların yağı sayılır.Futbol bir takım oyunudur ama birde bu açıdan bakmak lazım bence.Böyle bir çarka her zaman ihtiyaç var,
Ayrıca saha içinde oldugu kadar saha dışındada önemi büyük bence.Bir nevi takımdaki oyuncular ve teknik heyet arasında yapıştırıcı özelliğide var,saha dışındada düzelmesi gereken bazı şeylerin olduğunu sanırım herkes görüyordur zaten.
Bu nedenle herşeyi 180 derece tersine çeviremeyecek bile olsa çok nüyük katkıları olacak mehmet'in.
yine de fazla beklentiler içerisinde olmamak lazım malum sakatlıktan çıkan bir futbolcu
subasi29 30.09.2009, 19:31 Bu Haber Cok iyi Bu Hafta Kesin Uc Puan Alicaz insallah
# Kamanan 01.10.2009, 10:39 Türkiyenin en iyi forveti dön artık sana ihtiyacımız var
Celtic Pride 01.10.2009, 11:31 yine de fazla beklentiler içerisinde olmamak lazım malum sakatlıktan çıkan bir futbolcu
Ben zaten hemen herşeyi değiştirir beklentisinde değilim.Muhakkakki 3-4 aylık futbolsuzluk açığını kapatması zaman alacaktır. fakat işin fizik kadar psikolojik yanıda var. Onun sahadaki varlığının takıma mental olarak etkisi ancak pozitif katkı olabilir.Bu sebeple yedek bankında olması bile bu takım için bir artı değerdir.
Artı bu gemi batacaksa kaptan başında olmalı :) yada gemiyi kurtarsın daha iyi :D
2 hafta sonraki evimizde oynayacağımız Gaziantep maçında sahada olacakmış Mehmet Yıldız.Antalya ve Gençlerbirliği maçlarında büyük ihtimalle yine yok.
kızılova 01.10.2009, 13:15 sivasspor yiğidosuna kavuştu....................... .............
|