Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotomaç'ı bırakıyorum

izmirliyigido
29.09.2009, 12:57
İyi gün dostu olan, sevincimizde bizim misyonumuzdan faydalanan, kötü günümüzde önce yarım sayfaya, sonra haberaltına yerleştiren son birkaç gündür de tamamen kaldırılan SİVASSPOR haberleri nedeniyle taa başından beri aldığım FOTOMAÇ gazetesini yarından itibaren bırakıyorum.

Zor günlerimizde yanımızda olmayan gazetenin Sivas'lıların sırtından kâr etmesini istemediğim için almamaya karar verdim. Duyarlı davranış içinde olmanızı temenni ediyorum.

AYK

oNuR
29.09.2009, 12:59
Çok iyi yapmış olursun abi.Yazdıkları haberlerin çoğu yalan

antalyali_yigido
29.09.2009, 13:00
zaten bize ayrdıkları sayfanın 3 te 2 si reklamdı...

davulcu
29.09.2009, 13:01
geç kaldın hemşerim fotomaç bizi bırakmış zaten;)

karahisarli
29.09.2009, 13:01
haklisin internet sitesine giriyorum sivasla ilgili zor haber buluyorum nerdeyse unuttular bizimde onlari unutmamiz gerek

izmirliyigido
29.09.2009, 13:03
geç kaldın hemşerim fotomaç bizi bırakmış zaten;)

Helal olsun size. Ben inatla devam ediyordum. Ha bugün, ha yarın diye. Ama düzelen birşey olmadı. O zaman bizde onların bize baktığı gözle bakarız. Şaşı bakana şaşı, kör bakana kör bakarız bizde.

AYK

Salim58
29.09.2009, 13:32
ben çoktan bıraktım iyi gün dostu istemiyorum bana kötü gün dostu lazım

CANN58
29.09.2009, 13:38
zaten almıyordum haberleri internetten takip ediyorum

Cley
29.09.2009, 14:07
Sanki Fotomaç Sivasspor sevgisinden mi yer veriyordu bize. Takım iyidi atıyordu bir manşet "Süper Yiğido" "Büyük Yürüyüş" "Yiğidonun Ayak Sesleri" vs. ve alıyordu Sivaslılar gurur duyuyordu evinin işyerinin duvarına asıyordu gazete küpürlerini. Ve gazetenin trajı da artıyordu. Şimdi yer verse Sivasspora kim alırki mağlubiyet haberlerini okumak için. Herşey menfaat üzerine kurulmuş.

sinansakru
29.09.2009, 14:22
Fotomaçın açılımı ve haberleri nin karşılığı =) Yalan Dolan

Örükcülü
29.09.2009, 15:26
Yeterki Sivasspor'dan haber olsun, yine de alıyorum. Ama maalesef son zamanlarda hiç haberde yazmıyorlar. Öküz öldü galiba.:D

Besyo_cu
29.09.2009, 15:31
Önceden herkese Fotomaç'ı önerip fotomaç almayan kuaför Cafe gibi yerlere de girmıyordum.

Fotomaç iyi gün dostu oldugunu gösterip sağolsunlar artık tek kelime bile Sivasspor haberi vermıyorlar. Madem öyle siz kaybedersiniz.

Fotomaç artık almıyorum ve almıycamda...

GuVeN
29.09.2009, 15:34
bazı hemserılerım yazmadan sımdıden soylemek ıstıyorum.hıc once sız basarılı olun sonra bekleyın muhabbetı yapmayalım,bızım asıl yapmamız gereken gereklı tepkıyı gosterıp gazete almamaktır. o sayfayı verıyorsa dogru duzgun vereceksın,en nufak sallantıda bızı bırakıyosan bızde senı bırakırız.

olukmanlıhuseyi
29.09.2009, 15:35
Ya al alma ne saçma bir konu,senin olmayan takımını mı anlatsın adamlar.

Örükcülü
29.09.2009, 15:35
bazı hemserılerım yazmadan sımdıden soylemek ıstıyorum.hıc once sız basarılı olun sonra bekleyın muhabbetı yapmayalım,bızım asıl yapmamız gereken gereklı tepkıyı gosterıp gazete almamaktır. o sayfayı verıyorsa dogru duzgun vereceksın,en nufak sallantıda bızı bırakıyosan bızde senı bırakırız.

Ağzına sağlık kardeşim, aynen öyle.

kocakss58
29.09.2009, 15:37
sezon başına kadar bende alıyordum.ama haberlerinin çoğunlu yalan çıktı.ara ara almaya devam ediyordum.şimdi son zamanlarda hiç almıyorum....internetten bakıyorum...

GuVeN
29.09.2009, 15:40
Ya al alma ne saçma bir konu,senin olmayan takımını mı anlatsın adamlar.

sacmaysa bu sacmalıga neden katılıp yazıyorsunuz.yazmazsınız olur bıter.

YiĞiDo YiĞiDo
29.09.2009, 15:43
zaten ben hep internetten okuyorum ne alacam be

Murat ARICI
29.09.2009, 15:54
İYİ GÜN DOSTLARINA İHİTYACIMIZ YOK KÖTÜ GÜNÜMÜZDE BİZİ YANLIZ BIRAKMAYANLAR HER ZAMAN DOSTUMUZDUR..FOTOMAÇ İPTAL..

altuntas58
29.09.2009, 17:16
sivassporumuza gerekli ilgiyi göstermeyen gazeteye bizde ilgi göstermeyelim

mucahitbaba58
29.09.2009, 17:22
EN IYI HABER KENDSI SITEMIZ BENIMHIC ISIM YOK GAZETELERLE ZATEN YAZMIYORLARDA

karakocyakup58
29.09.2009, 17:26
SON ZAMANLARDA GASTE ALMIYORUM BENDE İNTERNET SİTESİNDEN TAKLİP EDİYORUM GASTEDEN DAHA BİLGİ TOPLAMAKTAYIM

aykut-akay
29.09.2009, 17:42
fanatik durur ken neden baskasi ya :) :)

58ÖREN58
29.09.2009, 20:18
fotomacın ısı gucu sadece yalan haber yapmak baska bı amacı yok zatennn sımdıye kadar almadım sımdıden sonrada almam

ready
29.09.2009, 20:22
fotomaçın yazdıgı haberlerin %70 yanlış çıkıyor

bykara5835
29.09.2009, 20:54
fotomaç bunuda yaz yigidolar seni bıraktıı hayatımızdan çıkardık

sivastatlıbelam
29.09.2009, 20:58
kapitalist düzende kimse kimseye acımaz.
normal olanı da bu trabzon beşiktaş bile zaman zaman büyük ilgi kaybı yaşıyor.

hatırlayın beşiktaşı bir kaç yaşlı dışında tutan kalmamıştı da çarşı diye bir oluşumla yeniden ayağa kalktılar.

menfaatlerin çatıştığı yerde herkesten ihanet görebilirsin(alman atasözü)

kiNgSiZe58
29.09.2009, 21:01
hatirlarsaniz birzamanlar Mehmet Aurelio Sivasspor 'a gelicek diye yazmisti :D

SenSetik
29.09.2009, 21:17
geç bile kalmışsın hocam.......ben bunu çoktan yaptım bile ;)

yigidocengiz
29.09.2009, 22:51
valla bu konuyu açmakla çok güzel bi iş yaptın kardeşim.ben zaten hiçbir spor gazetesini almam,gazeteden takip etmek pek huyum değildir.ama bu gazetelere para veren arkadaşları uyarma adına forumda açmış olduğun bu konu için sana teşekkür ederim kardeşim.

eyuphulagu
29.09.2009, 23:38
Gerçekler acıdır arkadaşlar...Sivasspor son 2 yıl ligde şamp. oynadı;2.ve 4. oldu...Kupalara katıldı..Bu durum üzerine yerli ve yabancı basının ilgi odağı haline geldik...TV. ler, gazeteler,siteler,dergiler hep bizi konuştu;hocamızla,oyuncularımı zla ilgili haberler manşetlei süsledi..Öyleki daha önce yüzümüze bakamyan süslü İstanbul basının temsilcisi 2 gazete önce Foto Maç bize tam sayfa ayırdı;sonra da Fanatik...Gelelim bugüne ne zaman ki çaptan düştük,maç kazanamaz hale geldik bizim önce sayfamızı kaldırdılar sonra manşaetlerden indirdiler daha sonra da bizim haberleri bile vermez hale geldiler..Bu dünyanın kanunudur...Eğer başarılıysan herkes yanında olur başarısızsan kimseyi yanında bulamazsın..Eğer kendinden söz edilmesini istiyorsan sürekli başarılı olacaksın..Aksine suçu kendinde arıyacaksın...

junior_69
29.09.2009, 23:45
bank asyada şampiyon olursak haber yaparlar

izmirliyigido
30.09.2009, 07:55
Gerçekler acıdır arkadaşlar...Sivasspor son 2 yıl ligde şamp. oynadı;2.ve 4. oldu...Kupalara katıldı..Bu durum üzerine yerli ve yabancı basının ilgi odağı haline geldik...TV. ler, gazeteler,siteler,dergiler hep bizi konuştu;hocamızla,oyuncularımı zla ilgili haberler manşetlei süsledi..Öyleki daha önce yüzümüze bakamyan süslü İstanbul basının temsilcisi 2 gazete önce Foto Maç bize tam sayfa ayırdı;sonra da Fanatik...Gelelim bugüne ne zaman ki çaptan düştük,maç kazanamaz hale geldik bizim önce sayfamızı kaldırdılar sonra manşaetlerden indirdiler daha sonra da bizim haberleri bile vermez hale geldiler..Bu dünyanın kanunudur...Eğer başarılıysan herkes yanında olur başarısızsan kimseyi yanında bulamazsın..Eğer kendinden söz edilmesini istiyorsan sürekli başarılı olacaksın..Aksine suçu kendinde arıyacaksın...

Doğru diyorsun, başarı da sırtımızdan pirim yapan, kar yapan gazeteler şimdi hiç adımızı anmıyor. Küçümsemiyorum ama "Eskişehirspor'un ne başarısı oldu ki 2 senedir, bizim yerimize onları koymuşlar.

Biz hiç olmazsa haftalarca lider kaldığımız için o hakkı elde etmiştik. Bir başka Anadolu takımı (ki buna Trabzonspor da dahil) 3 hafta üst üste lider kalsınlar ayakta alkışlayacağım.

Ama ne oldu, biz kendi kendimize kötülük yaptık. Başarısızlıkla başkalarının ağzına laf verdik. Neyse çözüm yine kendimizde. Ama bir daha da bu gazeteyi değil almak, adını bile okumayacağım.

AYK

babapiton
01.10.2009, 18:05
bende alıyodum son 1 aydır almıyorum traj lar düşünce mecbur geri koyacaklar ama zaten %70 yalan haber geri kalan %30 da zaten kamuoyunun ögreneli 2-3 gün oldugu haberler oluyo

AnTi_FoToMaÇ TeaM

izmirliyigido
01.10.2009, 18:33
Zaten çoğu haberleride bizim siteden alıyorlardı. Gitsinler onlar 5.lige, 6.lıga oynayab Bursaspor ile Eskişehirspor'u haber yapsınlar. Bakalım bir kez olsun lider olabilecekler mi.

Bu saatten sonra Fotomaç alan SİVAS'lı değildir ! :D :D

AYK

velibircan
01.10.2009, 18:35
Bende En Başından Beri Her Sabah Kesin Alırdım...Diyarbakır Maçından Sora Tamamen Bıraktım...

gençyiğidoyunus
01.10.2009, 19:12
önceden bir sayfa haber olurdu SİVASSPORumuzla ilgili şimdi süperlig sayfasında bir tane haberi zor buluyoruz.

gül5858
01.10.2009, 19:18
Benim burda alma şansım olamamıştı ama arkadaşlarımızın almış olduğu kararlara bende desteğim....

üçyıldız58
01.10.2009, 19:36
fotomaç diye bir gazetemi var ?

adalı harun
01.10.2009, 20:05
geçensene bize sayfa ayırdıklarında alıyordum simdi almıyorum hatta bakmıyorumda hemserilerimin aldıgı katara saygı duyuyorum inadına sivas inadına yiğidooooooooo

gurbetkuşları58
01.10.2009, 20:54
en iyisi abi bende almıcam
:confused:

serkan_ozcan58
01.10.2009, 20:54
yazıklar olsun fotomaca rant elde etmek ıcın ellerınden gelenı yaptılar takım kotu gıdınce haberler kuculdu sımdı de hıc yok! bır gun sen ıstemesende bız o sayfaların sahıbı olacaz...

58_Buğra_98
01.10.2009, 22:17
Vakti zamanında 2. Lige Şampiyon olarak çıktığımızda sarf ettikleri o pervasızca laflarından sonra evimize girmeyen fotomaç o günden bugüne kadar girmediği gibi bu saatten sonra da girmeyecek giremeyecektir. Ben fotomaç'ı ne iyi ne de kötü günümüzde hiç de bir dost olarak düşünemiyorum.

sivasli215
02.10.2009, 19:38
kimseye kızmamak gerek aslında

arz talep meselesi sonunda, ben ve benim gibi birçok sivaslı sivasın maçlarına gitmeyi bırakın izlemiyoruz bile artık. takım ne futbol oynuyor, ne keyif veriyor.en son ibb maçına gitmek istemedim sonuç belliydi diye düşündüm. içimiz kan ağlıyor ama malesef artık değişim şart

bülent uygun sivasspor evliliğ malesef sonuna gelmiştir.yoksa daha çok üzülürüz...

efendigardaş
02.10.2009, 22:51
BU GAZETELER DÜŞENE BİR TEKMEDE SEN VUR MİSALİ SİVASSPORUN SİLİNMESİNİ İSTİYORLAR AMA BAŞARAMAYACAKLAR...***:rolleye s:

GuVeN
02.10.2009, 23:14
yazıklar olsun fotomaca rant elde etmek ıcın ellerınden gelenı yaptılar takım kotu gıdınce haberler kuculdu sımdı de hıc yok! bır gun sen ıstemesende bız o sayfaların sahıbı olacaz...

zor arkadasım zor baksana mesajının ıkı altındakı yazan mesaja, takım istanbula ayaklarına kadar gelıyor.bızım beyler zahmet edıp maca gıtmıyolar,sonra macdan sonra cıkıp bülent hocayla olmaz bu ıs dıyolar pervasızca. sımdı bunları gorunce ınsanda fotomaça falan kızacak hal kalmıyo!

Örükcülü
03.01.2010, 09:16
Vayy beee !... Bugün internette dolaşırken gördümde Fotomaç gazetesi bugün Fener, yarın G.Saray, Salı Beşiktaş, Çarşamba Trabzon, Perşembe Bursa, Cuma Kayseri ve Eskişehir'in posterli takvimlerini veriyor. İçim cızz etti. Geçen sene SİVASSPOR'un ki verilirken bu sene adımız bile geçmiyor.

Ama birde şu var, geçen sene 4 büyüklerden başka birtek SİVASSPOR'u verirken bu sene 3 takımı veriyor. Yani 3 takım ancak SİVASSPOR'umuzun yerini doldurabiliyor. Dolduramıyor bile biz tam 21 hafta lider kalırken onların 3 birden 3 hafta kalamadı.

Ama helal olsun Fotomaç'a... İyigün dostuymuş. O yüzden diyorum ki hiçbir SİVAS'lının evine Fotomaç GİRMEMELİ...

pover58
03.01.2010, 11:12
tamamen katılıyorum ancak onlarda kendilerince haklı sivasspor ne yaptıki yazsınlar.yazacak bişey yapmıyoruz öncelikle herkes iyi ile beraber sitemize bakalım eskiden kaç kişi giriyordu şimdi kaç kişi giriyor.biz önce kendimize bakmalıyız.biz bile bıraktık takımı elin gazetesi hadi hadi bırakır.ticaretin anası babası olmaz onlar sadece kar peşinde olurlar.ticarette dugusallıga yer yok kaldıki sivasla onların bir alakasıda yok.

sivaslitaner58
03.01.2010, 12:00
fotomac gazetesi sadece buyuk takimlari yazar bizi birkere yazdilar oda on eleme sampiyonlar ligi icindi

stain
03.01.2010, 12:34
İyi gün dostu olan, sevincimizde bizim misyonumuzdan faydalanan, kötü günümüzde önce yarım sayfaya, sonra haberaltına yerleştiren son birkaç gündür de tamamen kaldırılan SİVASSPOR haberleri nedeniyle taa başından beri aldığım FOTOMAÇ gazetesini yarından itibaren bırakıyorum.

Zor günlerimizde yanımızda olmayan gazetenin Sivas'lıların sırtından kâr etmesini istemediğim için almamaya karar verdim. Duyarlı davranış içinde olmanızı temenni ediyorum.

AYK
haklısn abicim yani admlar senin benim sırtımdan para kazancak bizle ilgili haber yapmayacak yok böle bişey

boykot yapacağız böylece

abdullahyagmur
03.01.2010, 12:51
walla doru solyluyorsunuz sıvaslıların destegı bı kalksında neye uradıklarını bı sasırsınlar bakalım bende artık ne netten nede gazte almayacam fotomac

ercan58.a
03.01.2010, 13:49
önce takımımız başarılı olsun mecburen hepsi yazarlar geçen yıllarda hergün sivasspordan mutlaka azda olsa bütün gazeteler yazardı çünkü başarı vardı yine yazacaklar biz başaracagız inşallah