Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Ekim Saat: 13.30'da Kongre Binası Yanında

Kibrisli
29.09.2009, 12:37
İzmirliyiğidolar (Yalçın abi)'nin forumda yazdığı bir cümle üzerine şu teklifi sunuyorum...

İstanbul
İzmir
Ankara
Sivas
Antalya
Mersin
Kayseri
Türkiye'nin neresinde imkanı olan Sivas'lı varsa sizi:

4 Ekim Pazar Saat 13.30'da Kongre Binası yanında bekleyeceğiz... Biz orada olacağız ya siz????

Sen gelmezsen 1 eksiğiz... Tüm Yiğidolar artık birlik zamanı, hep destek tam destek deriz ya işte fırsat....

Asla Yanlız Yürümeyeceksin Sivas'ım... Sen inandığın sürece biz sana inanıyoruz... Yanındayız...Bazen dümdüz yollarda bazen çamurlu dikenli, bazen rahat bazen zorlu yollarda yürüyeceksin ama asla yanlız yürümeyeceksin Sivas'ım...

4.10.09 13.30

pover58
29.09.2009, 12:44
yapılması gereken en güzel şey 4 eylülü hınca hınç do0ldurup sonuna kadar destek vermektir.takımımız gerçekten iyi ancak hoca ile sorun yaşadıklarını düşünüyorum.bu takım defansa yardım ederse her takımı yenebilecek güçte.sivasspor bizim biz sahip çıkmalıyız bülentin umurunda oldugunu sanmıyorum.onun derdi kendi prestiji.takım biraz toparlansın bakın nasıl gidecek hep görecegiz.inşallah ben yanılırım.

Kibrisli
29.09.2009, 12:47
Abi konuyla alakasız yazmışsın....

Gelcen mi tribüne bağırmaya?? 4 Ekim'de Kongre Binası yanında buluşacak mısın bizimle??

sinan-58
29.09.2009, 13:06
siz kimsiniz?????????????????????? ????????

Kibrisli
29.09.2009, 13:18
Biz İzmir'deki Yiğidolarız... Biz gelme kararı aldık sizlere deklare ediyoruz... Haaa eğer Sivas'ta yeni bir grup daha çıktı diyorsanız yok o kadar bölücü değiliz... Biz Sivas'ta yaşamayan site üyelerimizi desteğe çağırıyoruz...

Peki Siz Kimsiniz??????? hatta ??????????????? ?? ????

yigido_furkan
29.09.2009, 13:26
ama soyle bısey olabılır bıletler nerden alınıcak felan onlarıda soylersen cok daha ıyı olur artık taraftar olarak birlik zamanı. Şu stadı ful dolduralım sonuna kadar destek verelım

Kibrisli
29.09.2009, 13:28
Taraftar geldiğimi var ki??? Maratondan alırız oradan Yiğido gençlik felan kim varsa onlara destek veririz...

sinan-58
29.09.2009, 13:28
bu takımın şu dakikada desteğe ihtiyacı var bu hareketinizi tebrik ediyorum

sinan-58
29.09.2009, 13:35
kıbrıslı özel msj kutun dolu biraz silermisin

Örükcülü
29.09.2009, 14:38
Önce Kongre bahçesinde gövde gösterisi sonra stadda büyük buluşma. Haydi Yiğidolar durmayın bu sese kulak verin.

babapiton
29.09.2009, 14:58
saçma bu konuyu silin "pover58" dedıgı gıbı ;
yapılması gereken en güzel şey 4 eylülü hınca hınç do0ldurup sonuna kadar destek vermektir.

kocakss58
29.09.2009, 15:19
çok güzel bir düşünce,inşaallah katılım çok fazla olur.

Metal Gear
29.09.2009, 15:58
Gelmek istemeyen gelmez yahu.Neden saçma olsun.Onalr taa İzmir'den kalkıp geliyorlar sırf maç için ve coşkululular.Gelen gelir,gelmeyen kendi saçmalıkalrını kendine saklasın!

furkancfc
29.09.2009, 16:05
İzmirli Yiğidolar biz YİĞİDOGENÇLİK olarak o saatte oradayız. Vee sizi kale arkası gara bizimle bağırmaya davet ediyoruz gelin omuz omuza takımımıza desteğimizi verelim..

oquzh4n58
29.09.2009, 16:58
ne dıyola bu ben bısey anlamadm

oNuR
29.09.2009, 18:12
Dediğin saatte görüşürüz orada abi..

Kibrisli
29.09.2009, 18:31
Diğer illerden gelebilecek arkadaşlar Nicklerini ve hangi şehirden geleceklerini yazarak listenin altına eklesin arkadaşlar...

Kibrisli: İZMİR
GuVeN: İZMİR
İzmirliyiğido: İZMİR
ONUR: İZMİR

risale69
29.09.2009, 19:10
sevindirici bir gelişme..bu takımı ayağa ancak taraftar kaldırabilir.daha yeni yeni gerçek taraftar olmaya başladık.dualarımız sizinle.

sivastatlıbelam
29.09.2009, 19:54
bende geliyom .

devlet yurdundan:)

bence de önce stadı dolduralım.desteği stadda verelim...

bu bizim kader maçımız olacak.bunu da kaybedersek işimiz çok zor.

SenSetik
29.09.2009, 20:21
saçma bu konuyu silin "pover58" dedıgı gıbı ;
yapılması gereken en güzel şey 4 eylülü hınca hınç do0ldurup sonuna kadar destek vermektir.

:confused:

onları kongre müzesinin yanında bırakıp gitmeyeceğiz ki :)
stada gelecekler bizle ;)

yigidocengiz
29.09.2009, 22:04
bu tam da şu zamanda ihtiyacımız olan şeydi arkadaşlar ve tabiki takımımızın ihtiyacı olan şey.bazı arkadaşlar hala bülentten bahsediyo(ki onu en çok eleştiren hatta yerin dibine sokanlardanım).biz bu takımı bülent için değil arkadaşlar SİVASIMIZ için destekliyoruz.bülent gibileri gelip geçicidir ama İNŞALLAH bu takım kalıcı olacak.tabi buda önce dualarımızla sonrada desteğimizle olur,başka türlü olmaz.BU TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ,ONA SAHİP ÇIKALIM.

Kibrisli
29.09.2009, 23:01
HAYDİ İZMİRDEKİ YİĞİDOLAR SİVASSPOR ANTALYA MAÇINDA OLACAK.... ANTALYA'DAKİ YİĞİDOLARDAN DA GELENLER VAR...

http://img262.imageshack.us/img262/4434/bakentlydolarmzavb0.png

HAYDİ BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR

http://site.mynet.com/erdalguler/mynet_resimlerim/sivasspor/derneksonlogo__b_y_k.jpg

HAYDİ İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ

BİRLEŞELİM VE DESTEĞİMİZİ GÖSTERELİM...

YURDUN DÖRT BİR YANINDAKİ YİĞİDOLAR HAYDİ ANTALYA MAÇINDA TOPLANALIM...

ŞU ANA KADAR İZMİRDEN 4 KİŞİ GELECEĞİNİ BELİRTTİ...

izmirliyigido
30.09.2009, 06:59
Mustafa (myway) Ankara grubunu topla, "Başkentli Yiğidoları"da orada görmek istiyoruz.

İstanbul "Sivasspor Taraftar Derneği", Yüksel kardeşim sizleride görmek isteriz.

Haydi Yiğidolar gün birlik günü....

Burak'cım (Kibrisli), biz 3 kişi geliyoruz.

AYK

Salim58
30.09.2009, 07:13
Mustafa (myway) Ankara grubunu topla, "Başkentli Yiğidoları"da orada görmek istiyoruz.

İstanbul "Sivasspor Taraftar Derneği", Yüksel kardeşim sizleride görmek isteriz.

Haydi Yiğidolar gün birlik günü....

Burak'cım (Kibrisli), biz 3 kişi geliyoruz.

AYK

mustafa kardeşimize güzel seslenmişsiniz ama ulaşmak mümkün değil en son geçen yıl h tepe maçında gördüm bidahada göremedim iftar yemeğindede yoktu sivastaymış tamam dedik sivastaki maçtada bi türlü ulaşamadık bayramlaşalım dedik ordada bulamadık formlarda da göremiyorum peki kim ilgilenecek acaba biz insanlara ulaşmaya çalıştıkça insanlar uzaklaşıyor neden acaba
[/B]

вαЯon™
30.09.2009, 08:05
dolduralım şu stadı yiğidolar, Allah aşkına... görsün millet destek nasıl oluyormuş

Metal Gear
30.09.2009, 11:47
Edirneli arkadaşımın maçlara nasıl geldiğini,maçta Sivas gol kaçırdıkça nasıl tepki verdiğini,ta İzmir'den,İstanbul'dan gelen insanları görüp de hala bir yerlerini üşütmemek için maça gelmeyecek sözüm ona Sivaslı varsa yazıklar olsun denir!

Kibrisli
30.09.2009, 15:03
Yalçın abi Onur'da (Cortez) gelecem dedi İzmir'den 4 kişi olduk yani İzmirden...

oNuR
30.09.2009, 15:34
Yalçın abi Onur'da (Cortez) gelecem dedi İzmir'den 4 kişi olduk yani İzmirden...

Abi ben Sivastayım :) Sizi bekliyor olacağım :)

sinan-58
30.09.2009, 15:39
haydi yiğidolar şimdi destek zamanı uyumayın artık

izmirliyigido
30.09.2009, 16:38

Yok sırf ben 3 kişi geleceğim. Sen, Güven ve Onur ile 6 kişi oluruz. :)

AYK

oNuR
30.09.2009, 16:39
Yok sırf ben 3 kişi geleceğim. Sen, Güven ve Onur ile 6 kişi oluruz. :)

AYK

Yalçın abi yanlış anlaşılma olmasın ha ben Sivastayım :)

Kibrisli
01.10.2009, 08:13
OOOoooo harikasın yalçın abi....

Eveet bende gece 12 itibari ile Sivas topraklarına ayak basmış durumdayım....;)

Kibrisli
01.10.2009, 08:14
YOK MU DİĞER İLLERDEN GELENLER CLEY??? GÜNAY, ERTUĞRUL??? HAYDİ ARKADAŞLAR

Salim58
01.10.2009, 08:17
YOK MU DİĞER İLLERDEN GELENLER CLEY??? GÜNAY, ERTUĞRUL??? HAYDİ ARKADAŞLAR

ben de ankaradan o gün o saatte orda olacağım inşallah cley le bugün bi konuşayım müsait olursa onuda getiririm

furkancfc
01.10.2009, 08:54
Helal olsun bee biz saat 11 de orda olacağız YİĞİDOGENÇLİK olarak sizide aramızda görmek isteriz.

Salim58
01.10.2009, 08:58
Helal olsun bee biz saat 11 de orda olacağız YİĞİDOGENÇLİK olarak sizide aramızda görmek isteriz.

sivas ve sivasspor aşkı bambaşka değişik illerden tüm yiğidolar haydin sivasa yürüyelim gün birlik günü ordayız ve orda olacağız inşallah.........

Kibrisli
01.10.2009, 09:26
Ozaman listemizi genişletelim Salim Abi...
Salim58: Ankara
İzmirliyigido ve 3 kişi daha: İzmir
Kıbrıslı: İzmir
GuVeN: İzmir
ONUR:İzmir

ANTALYALI ARKADAŞLAR KİMLER GELİYORSA LİSTENİN ALTINA EKLEYELİM... BAŞKA ŞEHİRDEN GELECEK ARKADAŞLAR HAYDİ DESTEK OLMA ZAMANI... BU GAZETELERE HABER OLMASI GEREKEN BİR OLAY YURDUN DÖRT BİR YANINDAN SİVASSPOR TARAFTARLARI ANTALYA MAÇINDA TAKIMA DESTEK OLMAK İÇİN SİVAS'TA BULUŞUYOR...

Salim58
01.10.2009, 10:39
Ozaman listemizi genişletelim Salim Abi...
İzmirliyigido ve 3 kişi daha: İzmir

ANTALYALI ARKADAŞLAR KİMLER GELİYORSA LİSTENİN ALTINA EKLEYELİM... BAŞKA ŞEHİRDEN GELECEK ARKADAŞLAR HAYDİ DESTEK OLMA ZAMANI... BU GAZETELERE HABER OLMASI GEREKEN BİR OLAY YURDUN DÖRT BİR YANINDAN SİVASSPOR TARAFTARLARI ANTALYA MAÇINDA TAKIMA DESTEK OLMAK İÇİN SİVAS'TA BULUŞUYOR...

evet bu hafta güzel olacak inşallah hep destek tam destek herzaman

Yozgatli Nower
01.10.2009, 11:28
Büyük ihtimalle Yalçın abilerle bende geleceğim.

SenSetik
01.10.2009, 12:14
Edirneli arkadaşımın maçlara nasıl geldiğini,maçta Sivas gol kaçırdıkça nasıl tepki verdiğini,ta İzmir'den,İstanbul'dan gelen insanları görüp de hala bir yerlerini üşütmemek için maça gelmeyecek sözüm ona Sivaslı varsa yazıklar olsun denir!

Sivas'ta durumu müsait olupta maça gelmeyen sonra Sivassporluyum diyenlerin hepsinin utanması lazım bu durumdan...

Maddi ve manevi zahmetine aldırmadan buraya gelen hatta gelmek isteyipte durumu müsait olmadığı için gelemeyen bütün gurbetçi hemşerilerimize de sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum....helal olsun hepsine...

Salim58
01.10.2009, 12:18
Sivas'ta durumu müsait olupta maça gelmeyen sonra Sivassporluyum diyenlerin hepsinin utanması lazım bu durumdan...

Maddi ve manevi zahmetine aldırmadan buraya gelen hatta gelmek isteyipte durumu müsait olmadığı için gelemeyen bütün gurbetçi hemşerilerimize de sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum....helal olsun hepsine...

haftaya zaten burda sorun yok sadece bayramdan bayrama iznim olmasına rağmen bu hafta işi bi kenara bırakıp sivasspora olan sevdam daha ağır bastığı için geleceğim inşallah

NOT .bu kendi kararım lütfen kimse yanlış değerlendirmesin eminimki herkes benden daha çok sivaslı ve sivassporlu

Kibrisli
01.10.2009, 12:39
Büyük ihtimalle Yalçın abilerle bende geleceğim.

Ozaman listenin altına yozgattan diye yazarak sende kendini ekle gardaş... Yalçın abinin bahsettiği 3 kişinin içinde sen de mi varsın?

İzmirliyigido ve 2 kişi daha: İzmir
Yozgatli Nower: Yozgat

yeniceri_can
01.10.2009, 14:59

malesef ben istenmeyen sebeplerden ötürü staddaki yerimi alamayacağım.ama kapıda bekleyeceğim gerekirse.1 kişiye bilet alıp yerime maça sokacağım.TAKIM ŞAMPİYONLUĞA OYNAR STADA GELMEZSİNİZ ORTA SIRALARDA OYNASA STADIN YOLUNU UNUTURSUNUZ ŞİMDİ GELMEYECEKSİNİZDE NE ZAMAN GELECEKSİNİZ..

Salim58
01.10.2009, 15:42
Salim58.ve .cley :Ankara

kiNgSiZe58
01.10.2009, 16:26
arkadaslar ben almanyada oturdugum icin gelemiyecem, ama gidenlereden allah razi olsun, sivassporun zor zamaninda sirtlarini cevirmedikleri icin !!

izmirliyigido
03.10.2009, 07:20
İzmir'den, Mesut ve Bora kardeşlerimin katkılarıyla pankartımız dün bana ulaştı. Pazar günü Saat 13:00'te Kongre meydanında bu pankartımızın altında toplanıyoruz arkadaşlar.

Antalya ve Ankara'dan ses bekliyoruz.

AYK

Salim58
03.10.2009, 07:38
İzmir'den, Mesut ve Bora kardeşlerimin katkılarıyla pankartımız dün bana ulaştı. Pazar günü Saat 13:00'te Kongre meydanında bu pankartımızın altında toplanıyoruz arkadaşlar.

Antalya ve Ankara'dan ses bekliyoruz.

AYK

ankara yarın o yerde o saatte orda kardeşim bu akşam yola çıkıyoruz gece sivastayız inşallah

yigido_sampiyon
03.10.2009, 10:04
Ozaman listenin altına yozgattan diye yazarak sende kendini ekle gardaş... Yalçın abinin bahsettiği 3 kişinin içinde sen de mi varsın?

burak abi sizlere teşekkür ediyorum..kötü günlerimizde takımımızı yalnız bırakmıyoruz...aranızda olmak çok güzel olurdu ama benimde dersler başladı...

Yozgatli Nower
03.10.2009, 10:14

Evet Burak abi, o 3 kişiden biri ben olacam inşallah. İşlerim ayarlarsam oradayım bende.

altuntas58
03.10.2009, 10:49
Yolunuz acık olsun inşallah uğurlu gelirsinizde sivassporumuz şeytanın bacağını kırar 3 puanla tanışırız

Salim58
03.10.2009, 10:54
Yolunuz acık olsun inşallah uğurlu gelirsinizde sivassporumuz şeytanın bacağını kırar 3 puanla tanışırız

inşallah abi tek temennimiz galibiyet olsun da güzel günlere dönelim

58SARKISLALI58
03.10.2009, 11:02
slm yigidolar ins bumaci alacagiz yurt disinda oldugum icin biturlu maclara gelemedim ama ins 4eylule gelcem yakinda artik kaybedecek birsey yok mecbur alinir bu mac yeterki destegi kesmeyin bol sans

YiğidoGençlik
03.10.2009, 11:17
Yaptığınız bu hareket çok takdire şayan yolunuz açık olsun bizimle beraber 90 dk bayılana kadar desteğe hazır mısnız?

Kibrisli
03.10.2009, 11:26
Salim abi Başkentli Yiğidolar pankartı kimdeyse onu da getirinde onu da asalım stada... Çok güzel durur pankartlar yanyana farklı şehirlerden...

Salim58
03.10.2009, 13:50
Salim abi Başkentli Yiğidolar pankartı kimdeyse onu da getirinde onu da asalım stada... Çok güzel durur pankartlar yanyana farklı şehirlerden...

olur olmasınada o pankarta uzağım bende değil yani iş bitimi hemen yola çıkacağım alamam heralde zaman kısıtlı ben gelsem olmazmı :)

qomerq
03.10.2009, 14:53
sivaslıyım yozgatta oturuyorum yanımda 3 ark daha getırcem pazar 13:30 bekle benı yıgıdommm :))

GLoBe-Y-Gençlik
03.10.2009, 17:01
YiĞiDO GenÇLİK Gurur Duyar Herkezle Desteğı Esırgemeyen Herkeze Teşekkür Ederiz..

izmirliyigido
04.10.2009, 07:36
sivaslıyım yozgatta oturuyorum yanımda 3 ark daha getırcem pazar 13:30 bekle benı yıgıdommm :))

Ömer, Kongre meydanında bizi mutlaka bul, tanışalım. Stada hep beraber gidelim.

AYK

58isa58
04.10.2009, 10:42
helal olsun...Süper destek tam destek evet nasıl başarılı olunca Sivaslıyız demek kolay ve güzel olsada önemli olan şu durumda takımımızı bağrımıza basmak bizim ne kadar Sivasspor sevgisiyle aşılandığımızın göstergesidir.Bakın dün Beşiktaş kendi evinde yuhlandı... NE MUTLU BİZE NE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE...
ARKADAŞAR HERKESE BAŞARILARI DİLİYORUM...

Metal Gear
04.10.2009, 10:44
Bilet numaralaınızı özel mesajla iletirseniz,tanışmak isterim.meydana gelmem imkansız

mehmeTayyib
04.10.2009, 10:52
hadi Sivas'ım! hadi Bülent Hoca! DOST(!) düşman görsün Sivası!