Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakatlar Nihayet Düzeldi

SivasSpor.Com
30.09.2009, 08:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg

Sakatlıkları yüzünden forma giyemeyen oyuncuların düzelerek idmana çıkması Sivasspor’da yüzleri güldürdü.

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan kırmızı-beyazlılar da Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli ve Onur Tuncer geçirdikleri sakatlıklar yüzünden uzun süredir forma giyemiyordu.
Antalyaspor hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlıların dünkü idmanına iyileşen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli’nin katılması özellikle kadro kurmakta zorlanan teknik heyeti oldukça mutlu etti.

NE ZAMAN GÖREV VERİLİRSE SAHAYA ÇIKARIM
Gol yollarında bu sezon Mehmet Yıldız’ı mumla arayan Sivasspor’da golcü oyuncu uzun süren sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalarına başladı.
İyi çalışarak takım arkadaşlarına kısa zamanda katılmak istediğini belirten Mehmet Yıldız, “Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antrenman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise sahaya çıkarım.
Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alıştırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakkak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" dedi.

Hürdoğan Gazetesi

Abdullah DuMaN
30.09.2009, 08:44
Sakatların düzelmesine sevindim umarım onlarla birlikte takımda düzelir

Salim58
30.09.2009, 08:45
bu sevindirici bi haber sakatları bahane ediyorduk başka bahanede kalmadı bunlarda takıma katılırsa hadi hayırlısı

KAOS
30.09.2009, 09:15
Nasıl olur ya bu haberde bir yanlışlık var ya da daha önceki demeçler doğru değil..
Abdurrahman Dereli'nin kırılan kamış kemiği nedeni ile 2 Eylül'de yapılan açıklamada en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmiş ki 6 hafta bile kırık iyileşmesi için yeterli bir süre değildir.
Bu gün 30 eylül ve 4. hafta bile yeni bitiyor, nasıl sahalara döner...
Ya kırık haberi doğru değil, ya bu haber doğru değil...

shang
30.09.2009, 09:23
gol sıkıntımızı mehmet yıldızın yardımıyla çözebiliriz abdurrahmanda sağ bekteki yerini alırsa dahada iyi futbol oynuyacağımızı düşünüyorum

babayigido
30.09.2009, 10:28
abdurrahmanın sakatlıgı ciddi dediler şimdi düzeldi deniyor .bir yanlışlık var bu işte.mehmetten bişey beklemiyorum.3 4 hafta bişey yapamaz demek oluyorki daha galibiyet beklemege devam edecegiz.inşallah antalyayı yeneriz.

hiko58
30.09.2009, 11:17
MEHMET YILDIZ SENİN KIYMETİNİ BİLMİYORMUŞUZ. NERDESİN GEL SEN TOPARLA TAKIMI ZATEN HOCANIN BİŞEY YAPTIĞI YOK SİZLER HOCASIZDA YENERSİNİZ. GEÇEN YIL ÖYLE OLMADIMI. CEZA ALDIĞINDA ÇIKIP TIKIR TIKIR TOPUNUZU OYNADINIZ. HADİ MEMET GÖREYİM SİZİ.

babapiton
30.09.2009, 11:19
cok sukur duzeldiler ama form tutana kdar mutlak bir 3 puan almamiz lzm

oNuR
30.09.2009, 11:25
Sakatlarımız düzeliyor.Ancak hemen form tutacaklarını sanmıyorum.Ciddi sakatlıklar yaşadılar.Sakatlarımızın düzeldiği gibi takımımızda düzelir inşalah

oquzh4n58
30.09.2009, 12:09
Sımdı Ersenle mehmetı oynatırlar bend burda kafayı yerım

sevda58
30.09.2009, 13:01
Hadi bakalim, baska bahane kalmadi, yok sataklarim varmis falan filan yok artik, simdi 3 puan alma sirasinda.

gül5858
30.09.2009, 16:17
Sakat oyuncular Mehmet yıldız ve Abdurrrahman'ın Sivasspor ve Antalyaspor karşılaşmasında oynayacakları henüz belli değil....
Antramana katılmaları tabiki sevindirici...

kocakss58
30.09.2009, 17:18
barış manço'nun bir şarkısı vardı 'gönül ferman dinlemiyor'..diye devam eden.bizim de gönlümüz,yüreğimiz tabiki sivasın galibiyet almasını istiyor.ama yensende yenilsende her daim seninleyiz.sevenler ayrılır mı?
mehmet,apo oynasın-oynamasın fark etmez.onların yerine oynayanlarda onlar kadar yüreğini ortaya koyacaktır.bundan biz eminiz.

subasi29
30.09.2009, 19:34
Bu Haber Takima Oz Guven Getirecegine inaniyorum

hunter
30.09.2009, 20:00
inşallah sakat futbolcuların takımımıza yeniden katılması moral olurda çıkışa geçeriz artık,ama inşallah eski formlarından iyi olurlar

selimdelen
01.10.2009, 13:38
Sımdı Ersenle mehmetı oynatırlar bend burda kafayı yerım

al bendende o kadar memetin yanına yavas bırını heleki beceriksiz ve yavas birini kavak agacı gibi ersani dikerlerse vay halimize ermanın yetenekli oldugu kesin ama kalıte yok adamda kalite sıfır yasini bir an once gondermeleri satmaları yada yedek bırakmaları lazım mbemba mıdır nedır adamı nıye aldılar anlamıs deılım en son ne zaman o ynadı bu adam ben 3 4 den sonra ızlıyemez oldum lig tv macları vermeyınce malum cok kodu ya ne guzel maclarını ızlıyorduk bır yıllık daha uyelık aldım sıvas maclarını ızler keyıflenırız dıye su duruma bak ya icler acısı memet yıldız ın oynamasına gerek yok cıksın ılk onbırde dursun sahada ersandan daha faydalı olucagı esın onceden memet ıle kamaman sankı anlasamıcak gıbı gelıyordu ama su kesın memet ıle herve tum bence tam ıkılı ıdırler hele balılı ıkıncı yarı gırmelerınde eyvah gıttı dedıgımız macı cevırdıgı zamanlar ıı var ki onun trabzona attıgı gol halen hafızamda silinmedi gitti ah be bulent hoca be sende bilsen bole olacak bilica haric kimseyi gondermezdin biliyorum ama ersanı kim ne dedide aldın sivasa bilmiyorum geri kalanlara eyvallah ama ersan icin harbiden buyuk hata yaptıgının farkına var ve bir daha ilk onbırde patlama yapması ıcın oynatma aman aman hoca gorunen koy klavuz istemez hem adam yasını basını almıs ne beklıyorsun ondan daha dripling atmasınımı adam gecmesınımıı uc oyuncuyu birden oyundan dusurmesınımı ALLAH icin hayalcı ve egoist olmadan bu isin hakkını ver hakkını verdiginde alkıs alırsın ıkı uc sezondur senın adını duymayan kalmadı o kadar guzel sozlerı gormezden gelıp bır kac capulcuların dedıklerını dıkkate alır da ya ben bunca iş yapıyım sen bole de dersen işin icinden cıkamaz sın verdıgın bır kac demec antipati toplasada (istanbulda laila sivasda la ilahe illallah ) (hic bir taraftarın eleştirmeye hakkı yok ) senin yaptıgın basarılar ortada off off amma doluyum ya yazdıkca yazıyorum kısa keseyım bu kadar yeter hadi be hocam hadi be eski gunlere geri gotur bizi