Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Hoca Gidiyor (mu?)
SivasSpor.Com 02.10.2009, 09:37 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/abdullahyigitbulent.jpg
Teknik Direktör Bülent Uygun’a yakın çevrelerden aldığım istihbarata göre, Bülent hocanın Antalya maçında skor ne olursa olsun istifa edeceği belirtiliyor.
Bunu söyleyenler öyle sıradan, ya da Bülent hocaya uzak insanlar değil, bilakis Bülent hocayla iç içe olan insanların iddiası bunlar. Tabi Bülent hocanın düşüncesine saygı duymak gerekir, ancak beni asıl düşündüren Bülent Uygun’un Sivasspor’dan gitmesi değil, Sivasspor’un başına kimin geleceğidir. Bu konuda daha öncede görüşlerimi belirttim.
Kulüpler söz konusu olduğu zaman şahıslar her zaman ikinci planda kalır.
Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda benim şu anda en büyük isteğim, Bülent hocanın takımda kalması, ancak geçmişte yaptığı hataları da yapmaması. Bülent Uygun, istifasını cebine koyacağına, dönüp baksın ve “Ben nerede hata yaptım” diyerek, hatalarını düzeltmesi, hem kendi, hem de takımın hayrına olacaktır.
Sivasspor’un şu anda birlik ve beraberliğe ihtiyacı var, hem de her zamankinden daha fazla.
Onun için takımdan ayrılma, takıma küsme yerine daha çok çalışarak hataları yok etmek lazım.
Bir hatırlatmayı da yapmadan geçemeyeceğim.
Bülent hoca diyorki “Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” doğru, gerçekten öyle oldu.
Sivasspor’un iki sezon üst üste şampiyonluk kovalaması, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynamasını 3-5 yıl önce hayal bile edemezdik, fakat bunu Bülent Uygun’un başındaki Sivasspor gerçekleştirdi ve bizlere yaşattı. Ancak şu da unutulmasınki Bülent Uygun’u “Bülent hoca” yapanda Sivasspor’dur.
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
sana katılmamak elde değil bu saatten sonra sivas a faydalı hoca bulmak zor ve herkesin bildiği bir şey de var ki sivas ı sivas yapan, hiçbir sivaslının hayal edemediği başarıları ve duyguları sivas a tattıran bülent hoca olduğu gibi bülent uygunun bu günlere gelmesi de bu takım ve yönetim sayesindedir. şunu da belirtelim bu takımın bu durumda olması da bülent uygunun marifeti dir. bu demek değildir ki düzelmez.. elbette düzelecek ve bunu da başaracak insan bülent uygun dur. takımımızın, hocamızın ve yönetimimizin sonuna kadar arkasındayız. yine de gidecem illa der ise GİDENE KAL, KALANA GİT DEMEYİZ
dülger58 02.10.2009, 09:53 HAYIRLISI OLSUN.GİDERSE YAPTIGI EMEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.
KALIRSADA EN KISA ZAMANDA TAKIMI DÜZELTMESİ GEREKİR.ÇÜNKÜ BU TAKIMI BÜLENT HOCANIN İSTEKLERİ DOGRULTUSUNDA DEGİŞTİ.
DEMEK Kİ BÜLENT HOCA BU TAKIMDAN BİR ŞEY OLACAGINI DÜŞÜNMÜYOR...
HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK
sivasspora gerçektende büyük başarılar yaşattı bizlerede güzel coşku
bülent hocayıda bu günlere getiren sivasspordur bu gerçeklerde inkar edilemez
bence gitmez diye düşünüyorum ısrarlı olursada kimseyi zorla tutamayız tabi bi teşekkür borcumuz varsa onuda yaparız tabi
BU SÖZ BENİM ÇOK AĞIRIMA GİDİYOR"“Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” " YAHU KARDEŞİM SENMİ, YAŞATTIN YOKSA FUTBOLCULARMI. HADİ BU SENE NEDEN YAPAMADIN. 8 FUTBOLCU GİTTİ. EĞER MARİFET SENDEYSE NE DURUYORSUN. ELİNDEN BİŞEYLERİ ALANMI VAR. 7 MAÇ OLMUŞ BİR BERABERLİK. NE YAPTIYSA DEMEKKİ FUTBOLCULAR YAPMIŞ. O YÜREKLİ FUTBOLCULAR YAPMIŞ. ŞİMDİ ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARYA. TAKIMI DÜŞÜRDÜ DİYECEKLER. O DENMEDEN ÖNCE KAÇMAK EN İYİSİ. ÇÜNKÜ YAPTIĞI TRANSFERLER KÖTÜ. GELECEK HİÇ BİR HOCA TOPARLAYAMAZ ZATEN. ELİNDE NE VARKİ TOPARLASIN. OYUNCUMU KALMIŞKİ OYNATSIN. BİLİYOR ZATEN BİR HALT OLMAYACAĞINI. HANİ KENDİSİ DAHİ YA YAPSIN BAKALIM NE YAPPACAKSA. BEN BİLİYORUMKİ SİVAS KÜME DÜŞECEK. BU KADROİLE NE YAPILABİLİRKİ. SANKİ TRANSFER İÇİN FEDERASYON ÖZEL BİR İZİNMİ VERECEK. SİVASA YAZIK OLDU. BÜLENT UYGUNU BÜLENT UYGUN YAPAN SİVASSPORDU. FUTBOLCU OLARAK GELDİĞİ TAKIMDAN TEKNİK DİREKTÖR OLARAK GİDİYOR.
kocakss58 02.10.2009, 10:16 gitmesine veya kalmasına birşey diyemem.ama devam edecekse öncelikle kaprislerinden vazgeçmeli,hatalarını kabul etmek yetmiyor.o hatalardan dersler çıkarıp onu bir daha yapmamak önemli olan.
Bülent Hoca hata yapmış olabilir, takımı dağıtmış olabilir. Ama takımın daha iyi olacağını düşünerek yaptığına eminim.
Biraz da şöyle düşünmek gerekmez mi.. Sivassporun kötü gidişatı Bülent Hocanın geleceğine, kariyerine etki etmez mi?
Bülent hoca takımı bırakır ise Sivas bundan ne kazanır? Transfer dönemi de kapandı. Yeni gelecek hocanın elinde yine bu takım olmayacak mı?
Hiç bir değişmez gibi.
Bence Hocanın yapması gerken diğer bazı üyelerinde belirttiği gibi hatalarını telafi etmek için çalışması..
fatihtuztas 02.10.2009, 10:39 bülent uygunu bülent hoca yapan kendisidir.kendi akıllılığı ile hem sivassporumuzu hem de kendisini geliştirmiştir ben her şeye rağmen bülent hocanın arkasındayım.bence istifa etmez çünkü bülent hoca pes etmeyi sevmez.bunu da her platformda belirtiyordu.
özgühertaş 02.10.2009, 10:43 sivasımıza hayal bile edemeyecegimiz güzelliklleri yaşatan bülent hocamız bu takımı yine sen şahlandırırsın.birkaç kendini bilmez yüzünden sivası bırakma.herkez biliyorki en sivaslıyım diyenden daha sivaslısındır.sivas için geçeni gündüzüne katarak belli bi yerlere getirdin.
rallicifurkan 02.10.2009, 10:48 SİVASSPORDA SORUN GAYET NET BU SORUNUDA BÜLENT HOCAYLAN BAŞKAN YÖNETİM İLİYOR VE BU BİLENLER DE SORUNU ÇÖZMESİ HALLETMESİ LAZIMDI ŞİMDİYE KADAR. NE OLUYORSA OLSUN AMA TAKIMIN DÜZELMESİ LAZIM ÇÜNKİ BU İŞİN ŞAKASI YOK KÜME DÜŞERİZ...
cenk5821 02.10.2009, 11:06 ya şuan bülent hocayı göndermek mantıksız gitmesinide istemiyorum zaten yaptığı hatayı düzeltir ama böle olacağını düşünmedi kime düşünmedi daha doğrusu gelecek hocanın elinki kadro değişmeyecek aynı kalacak gelmesi düzeni dahada kötü eder............ KAL BÜLENT HOCA
KİMSE SİVAS SPORDAN KENDİNİ YUKARDA GÖRMESİN BU TAKIM 3 LİGDEN BURALARA GELDİ BEN 3 LİGDE İKENDE MAÇLARINA GİDERDİM KURUMSAL YAPIDA ŞAHISLAR GELİR GİDER AMA AZ BAŞARI ÇOK BAŞARI OLUR BU BAŞARIDA EMEGİ OLAN HERKESE TEŞEKÜR EDERİZ BAŞKAN VE EKİBİ OLDUGU SÜRECE DAHA İYİ GÜNLER BİZMLE İNŞALLAH...
ANCAK ŞUDA BİLİNMELİ TEKNİK ADAMI DA KONTROL ETMEK GEREKİR ÇOK BAŞI BOŞ OLMAMALI MENEJER TEKNİK DİREKTÖR OLMAZZZZ...... :confused:
:confused:
Hem Sayın basın sözcümüz(!) hem Bülent hoca bu sezon görevinin başında olacağını,planlarının uzun vadede olduğunu söylemişti.Gideceğinide sanmıyorum..Gitmeside takıma bişey kazandırmaz..
sivaslitaner58 02.10.2009, 11:10 simdi diyelim gidecek kim gelir acaba sivasspora?
Sivassporun menfaati içinse gitmesi mantıklı.fakat bunun hiç bir çözüm getirmeyeceği kanaatindeyim.
ademyavuz 02.10.2009, 11:49 ben bulent hocanini kalmasindan yanayim her ne olursa olsun bu takimi tekrar duzluge cikartacak olan bulent hocadir.insallah gitmez!
Murat ARICI 02.10.2009, 11:54 isteği doğrultusunda tarnsferler yapıldı 1.istediği değil 4.istediği adamlar alındı belki ama kim gelirse gelsin daha kötüsü olmazdı şu an zaten kendiside hayal edemeyeceği başarılar yaşadı kariyerinin en başarılı dönmeini bizimle tattı gitmesini istemem kesinlikle ama kalacaksada bişeyler olmalı artık..
Gidermi? Gitmezmi? ayri bir tartisma sorusu..ama ortada bir gercek varki Bülent Uygunun Takim icinde Altenatifi yok...Bu durumun olusmasinda bas sorumlu Yönetimimizdir.Yönetim Kendi hemsehrimiz olan Mesela Paf takimi sampiyon yapan Bir Ahad hocaya vardi...Yönetimin bu hocaya daha fazla sorumluluk verip en azindan ilerisi düsünülerek A takimda yardimci hocalik
yaptirmasi gerekirken bu hocayi camianin disina atmistir.... Bülent Uygun Cok basarili olsada Bu camiadan gidecekti bu bir gercek realite kise cikipda Bülent Uygun Sonuna kadar SivasSporda olacakdi demesin... Basarisiz olmaya devam edersede tabiki Camiayi ve Takimi düsündügü icin degil kendini daha fazla yipratmamak icin gidecektir....
Simdi burada temel sorunumuz neden gelistiren egiten Basaiyi paylasan ve Bunu Sehrinde Kalici hale getirecek isleri yapamadik... Sehrine ait insan degerini Hoca,Futbolcu,gibi hice saydik kücümsedik basarili bile olsa adam yerine koymadik....Unutulmamaliki Kaynagindan su cikmayan irmakmak yatagi olmaz. Birak insan kaynagini dogru degerlendirmeyi Sehrimize ait Tesisleri bile Baska sehrin insanlarina peskes cektik altyapi adi altinda.... Kimin Altyapisi? Bu sehrin alt yapisi ise neden bu Sehrin gencleri Bu alt yapida yok? Bu alt yapi kimlere ve Hangi sehirlere hizmet ediyor... Bu saat den sonra gitsen ne olur kalsan ne olur. B u camiayi seven basarili olmasini istiyen zaten bu camianin zararina is yapmaz...
altuntas58 02.10.2009, 12:03 Bence ilk yarı bitine kadar hocamıza tahamül etmemiz lazım inanın benim içimde en az sizin kadar acıyor bizler YİĞİDOLAR gecmişte olduğu gibi bu sancılı dönemleride atlatacak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum şunu unutmayalım bulunduğumuz bu kısıtlı ortamda gelen gideni aratır farz edelimki hocamız gitti yerine piyasada kaşerlenmiş bir kac joker hoca bozuntusundan birisi başımıza hoca olarak geldi piyasadan diyorum çünki yurt dışından hoca getirmek maddi acıdan öyle kolay değil kaliteli yerli hocalarında zaten calıştırdığı takımları var gelen hocanın elinde bahaneside olacak ne yapıyım kardeşim bülent hocanız yanlış tranfer yapmış bu kadroyla ancak bu kadar olur elimdeki imkanlar buna müsait diyerek ehli keyf hareket edecektir bu kısıtlı dönemde tranfer yapıyım hoca alıyım demek sivassporumuza çok pahalıya mal olacaktır sezon başı olsa pahalıda olsa alabilirdik ama bu saaten sonra alınan futbolcu sivassporumuzda uyum sıkıntısı ceker faydalı olamaz diye düşünüyorum onun için bülent hocaya biraz daha tahamül edelim şu sıralarda sivassporumuzun moral ve motivasyona çok ihtiyacı var olumsuz mesajlar yazarak destek olma yerine köstek olmaktan kacınalım
HEP DESTEK TAM DESTEK BAŞKA SİVASSPOR YOKTUR
YiĞiDo YiĞiDo 02.10.2009, 12:10 bülent eger bülentse onu sivas yapmıştır bülent sivası sivasspor yapmadı bu takımı baskanımız yaptı o yüzden bencede bülent antaya maçı sonrası gitmeli
sonuç ne olursa olsun:D
svs ayhan 02.10.2009, 12:10 bülent hocayı bülent hocada yapan sivasspordur bu laf çok önemli bence o zaman bülent hoca sakaryayı . ve ya başka bir anadolu takımını başarıya uaştırsın görelim gerçektenmi ondamı başarı ben inanmıyorum sivastan gitsin hiç bir takımda başarılı olamaz zaten gideceğinide pek inanmıyorum.başarılı oldu ama 2 sene boyunca şampiyonluğu kaçırmakta ne kadar başarı onuda tartışmak lazım.
BUTUN SUÇ BULENT HOCANINSA YOLU ACIK OLSUN BIZ ONUNLA HEP GURURLANDIK SEVINDIK PEKI YONETIMDEKILERIN SUCU YOKMU ACABA BULENT HOCAYI ELIMIZDEN KACIRMIS OLMAYALIM SONRASI DAHA KOTU OLMASIN İKİ KERE DÜSÜNSÜNLER LUTFEN İYİ KARARLAR VERSİNLER KIMLERİN GITMESI HAYIRLI OLACAKSA SİVASSPORA O GITSIN TEMENNIM ODUR
sivaslihakan 02.10.2009, 12:33 sokaktan adam tutup getirsen bu kadroyla en kötü sekizinci bitiri ligi
sivaslihakan 02.10.2009, 12:37 gitmez giderse teknik direktörlük hayati biter su durumda karizmasi sarsilmis halde
Metal Gear 02.10.2009, 13:24 Dahe geçen gün kendi demedi mi asla pes etmem diye..Nereden çıkmış bu haber?
Turan 59 02.10.2009, 13:30 Bilakis memnun olurum.Durdugu bile hata.Daha önce istifa etmeliydi.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
mertcan69358 02.10.2009, 13:41 gitmr br bülent hocam biz seni yaptıklarınla diil duruşunla sevdik
mertcan69358 02.10.2009, 13:43 Bilakis memnun olurum.Durdugu bile hata.Daha önce istifa etmeliydi.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
O ZAMAN SEN SİVASIN HİÇ Bİ BAŞARISIYLA ÖVÜNME İİ OLUNCA BÜLENT HOCAM BAŞARISIZLIKTA BÜLENT
SİVAS O KADAR BÜYÜK BİR CAMİA Kİ ANLATILMAZ YAŞANIR ANCAK. AYRICA SİVASLI FUTBOLDANDA ANLAR. BAKMAYIN SİZ. BUNU GERÇEKTEN SÖYLÜYORUM. HAZIRLIK MAÇLARINDAN SONRA BU FORUMLARA BAKINIZ BİR SÜRÜ İNSAN TAKIMIN İYİ OLMADIĞINI YANLIŞ TRANSFERLER YAPILDIĞINI SÖYLEDİ. ALT YAPIYA SİVASLI ALINMADIĞINI VE SİVASLI KÜÇÜKLERE GEREKLİ ÖNEMİN VERİLMEDİĞİNİ YAZDILAR HEP. SİVASSPORUN ALT YAPISINA BAŞKA İLLERDEN GENÇLERİN DOLDURULDUĞUNU YAZDILAR. BU TAKIMIN İYİ OLMADIĞINI YAZDI ARKADAŞLAR. ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEK OLAN TAKIMIN BÖYLE KURULMAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER HEP. BİZLERDE SÖYLEDİK. EĞER ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILABİLSEYDİK PARAYA DOYACAKTIK. ÖYLE GEREKSİZ FUTBOLCU SATIP TAKIMI BİTİRMEMİZE GEREK KALMAYACAKTI VE KÜME DÜŞME RİSKİMİZ OLMAYACAKTI. YİNE KAFAYA OYNAYACAKTIK. ÇÜNKÜ RAKİPLERİMİZ BİZİM ELİMİZİ KÜÇÜLTÜRKEN KENDİ ELLERİNİ GÜÇLENDİRDİLER. BİZ YANLIŞ TRANSFERLER YAPARAZKENDİ KUYUMUZU KENDİMİZ KAZDIK. YANİ ELLERİMİZİN UCUNA KADAR GELEN ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ELİMİZİN TERSİ İLE İTTİK. BİR SÜRÜ PARADAN OLDUK. GEÇEN YILKİ TAKIMIMIZA BİRKAÇ DESTEK İLE EN ALASINI YAPARDIK. OTORİTELERDE AYNISINI SÖYLÜYOR. PEKİ ŞİMDİ NOLACAK. BAZI ARKADAŞLARIN DEDİĞİ DOĞRU BÜLENT UYGUN GİDERSE BOŞTA KAŞARLAŞMIŞ HOCALAR VAR ONLARDAN BİR HAYIR GELMEYECEĞİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ. OLAN OLDU SİVASIMIZA GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. GEÇMİŞLER OLSUN.
Abdullah DuMaN 02.10.2009, 14:24 Ne olursa olsun ben kalmasından yanayım umarım kalır
SenSetik 02.10.2009, 14:35 bence doğru olan Bülent Hoca'nın geriye şöyle bir dönüp bakmasıdır...
1- Çok transfer yerine az ama daha üst düzey oyuncular alınmalı.
2- Ben bir kişinin hem teknik direktör hem de futbolcu menejerliği yapmasını ahlaki açıdan doğru bulmuyorum...kesinlikle menejerliği bırakmalı...Allah aşkına soruyorum...bir menejer para kazanmak istediği bir futbolcuya nasıl diğerleri ile aynı mesafede olabilirki?
3- Gereksiz demeçlerle(3 yeriz 5 yeriz faln gibi), kalıplaşmış cümlelerle (futbolun güzelliklerini sahaya yanstımağğğaa çalıştık gibi), taraftarla zıt diyaloğa girmekle (3-1 aldığımmız maçta futbolcuları trübüne göndermemesi gibi) artık vedalaşmalı.....bu tavırlar sadece kendi imajına değil, Sivasspor'un imajına da zarar vermektedir.
4-sürekli vurgulanan alt yapıya daha fazla önem verilmeli...mutlaka a takım düzeyinde her sene 1 futbolcu kazanılmalı...buralara futbolcu seçerken torpil !!! yerine hakkaniyet ölçüleri esas alınmalı...taaaa yurtdışlarından buraya seçmelere gelip, seçmelere girmeden gidenleri biliyorum ben...
işte bu ve bu gibi maddeler çoğaltılabilir....ben bu hatalarından ders alacak bir Bülent Uygun'un Sivasspor'u çok daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum...İnandığım bir şey vardır....imzamda da bunu kullanıyorum...yollar sizi hiç terk etmez, dosdoğru yerinde duruyordur...eğer işler ters giderse ve yolu bulamazsanız siz gittiğiniz yolu kontrol etmek zorundasınızdır...
İşte kızdığım nokta ben Sivaslılara hayel edemeyeceği günleri yaşattım demesi yani busözlerine Sivas basının sessiz kalamsına kızıyorum. Sivassporda kendisine hayel edemeyeceği günleri yaşattı,3.liğde top oynar duruma düşmüş iken Sivaslılar bağrını açarak kendisinin arkadsında durarak Şampiyonlar liğinde oynayan bir takımın hocası yaptı.hep yaşatıklarından bahsediyor peki kayıp ettirdikleri birde onları sırlasın bakalım artısmı çok eksisimi çok , Sivassporun altyapsından kaçtane A takıma genç çıkardı, onlarca transfer yaptı hangisi para ederek satıldı Bilica hariç oda bedavya gitti. Tükiyeden yada Almanyadan kaçtane genç futbolcu alarak yıldızını parlattı hiç birtane ben bir Sivassporlu olarak gitmesine üzülmem çünkü Sivas ve Sivasspor Bülent UYGUN değil yarın bir hoca daha gelir Sivasspor sayesinde yıldız parlar merak etmeyin
58_babacan_58 02.10.2009, 14:46 BÜLENT UYGUN BU TAKIMDAN GİDER İŞTE O ZAMAN KÜME DÜŞERİZ BİZ !!!
fixtüre bi bakacak olursak milli maçtan sonra g.birliği antep gs kayseri beşiktaş taş gibi takımlar gerçekten şakası olmaz bu işin başımıza iş açarız bu istifa falan işleriyle uğraşacaklarına kafa yorup çalışıp takımı toparlasınlar
sivastatlıbelam 02.10.2009, 15:47 bülent uygunun hatası şu noktada:taktığına takıyor.kadroda revizyon yapmıyor hep aynı oyuncular hep aynı mevkide.
işte bu yüzden kaybediyoruz.
Arkadaş Statda küfür burda küfür elinize ne geçiyor?
bırakın yahu ayıptır.
bülentin iki defa istifa verdiği ancak yönetim tarafından kabul edilmediği de söylendi. giderse ne olur göreceğiz. kalırsa ne olur onu da göreceğiz.
arkadaşın biri sivası topçular bir yere getirdi demiş te ufak bir hatırlarma o topçuların hiçbirinin yüzüne bakılmıyordu eski kulüplerinde bırakın yedeği 18 e bile giremiyorlardı.
kim ne derse desin bu takım şu haliyle ilk 5 e oynayacak takım. bırakın artık sylla yı tum u koskoca sivas camiası iki tane futbolcu ya mı bağlı kardeşim. gittilerse yerlerine yakıştırsın allah. gelen de bize hayırlı olsun.
bir insanın teknik direktörlügünü begenmezsin saygı duyarız fakat o insana küfür etmekle eline ne geçecek
harmanyeri58 02.10.2009, 16:34 BENCE KABAHAT NE BÜLENT HOCANIN NEDE FOTBOLCULARIN BEN SİVAS DIŞINDAYIM SİVASTA İKEN HİÇBİR MAÇIMIZI KAÇIRMADIM İL DIŞINDA OLDUĞUMDAN VAKİT BULDUKÇA KANAL58 İZLİYORUM BASIN SÖZCÜSÜ AÇIKLAM YAPIYOR SİVASSPORU SÜPERLİĞE ÇIKARIN SİZLERİN HEYKELİNİ DİKTİRECEGİZ DEDİLER DİYOR SİVASLILAR HEYKELİMİZİ DİKTİRMEDİ BİZDE BU HALE GELDİK DİYOR BENCE SİVASSPORUN BU HALE DÜŞMESİNİN KABAHATI TAMAMI İLE BÖYLE DÜŞÜNEN YÖNETİMİN ONLAR BAŞKA HEYKEL DİKTİRCEK TAKIM BULSUNLAR HACADA KALSIN FOTBULCULARDA HİÇ BİR ZAMAN HOCA TAKIM KÖTÜ GİTSİN DİYE TRASFER YAPMADI HERŞEY SABIRDAN YANA SABRETTİKÇE SİVASSPORUN DÜZELECEGİNE İNANIYORUM SİVAS HALKI İLK ÇIKTIĞI SENE ÇIKSA NE OLUR GERİ DÜŞER DİYORDU BİZ BU DFÜŞÜNCELERDEN VAZ GEÇMEDİĞİMİZDEN KABAHATLARI HOCAYA BULUYORUZ GİDERSEDE EMEGİ GEÇTİ HAKKINI HELAL ETSİN SİVBASLIDA TŞK ETSİN.MAKAMLAR MEVKİLER GELİP GEÇİCİ DOSLUKLAR KALICIDIR BÜLENT HOCANIN DOSLUĞUNDAN KOPMAMAK EN DOĞRUSUDUR.
mezgirtli 02.10.2009, 16:35 sivasspor dunun takımı kulubu degıldır arkadaslar.bu kulup 1967 den berı var.kırkıkı yılda onlarca yuzlerce ınsanın emegı var.sıvasspor cok badıreler atlatarak dısıyle tırnagıyla gelmıstır buralara.bulent uygun sivasta futbolcu ıken buralara kadar gelmıstır vede bu kulube dıyet borcu vardır.bırde cercevenın butarafından bakın yanı.bazı demeclerı okadar ben yarattım havalarındakı bundanda zarar gordu.bırde yok su futbolcu sehrı begenmedı yok sehırde sosyal yasam yok gıbı bırsuru ıpe sapa gelmez laflar ettı ne yanı sıvas afrıkada bır kabıle kasabasımı turkıyenın kafasına cok kotu sıvas portresı cızdı.yanı bence haddını astı.gıtsın kalsın demıyorum ama sunu unutmasınkı gıderse sıvası cok arar
birdokuzaltiyed 02.10.2009, 16:39 Sn. Bülent Uygun'da artık bu ıstıraba dayanamıyor.Normal.O da etten kemikten bir insan.Olmayınca olmuyor.Çok büyük hatalar yaptı ama yine de hepsi iyi niyetliydi.Belki yaptığı kan değişikliği tutsa bugün belki Türkiye'de değil dünyada adından söz ettirecekti.Tutmadı, olmadı, gün döndü, akıntı tersine akmaya başladı ve ayrılık vakti geldi.Keşke daha itidalli olsaydı, keşke daha mütevazı olsaydı.Hayırlısı ne ise o olsun.Onun içinde bizim içinde...
mucahitbaba58 02.10.2009, 16:51 valla sunu soyleyim madalyonun arka yuzundende bakmak lazim suda bi gerckki sivasa sampiyonlugu yasatmaya an kaldi bulent uygunla belkide bu bizim takimimzin oz gucunden geliyor belkide bulent uygun yerine bi ziya dogan veya bi senol gunes yada ersun yanal olsaydi belkide kacirdigimiz iki sampiyonlugu yasamistik nedense sonuna gelindiginde kaciyor sampiyonluk
ARICA SIVASLI OLARAK GIDENE KAL DEMEM ASLA GIDERSE BASIMIZIN CARSINE BAKMASINIDA BILIRIZ
yaptiklari islerden dolayi sivaslinin basina kalkmasin biz sevmeyiz o seyleri
ayrica yasatmissa iyi seyleri bizde yasatmasi icin para veriyoruz parasyla yasatiyor bigun parasi odenmemis olsa neler olur acaba babasinin ahyrina yapmadi bunlari
AMA DELIKANLIYSA TAKIMINI SONUNA KADAR GOTURUR VE SENE SONUNDA NE ISTERSE ONU YAPSIN BIZ O OLMADANDA OLURUZ
Gözlerime inanamıyorum, Abdullah beyden böyle bir haber okumak...
Demek ki boşa yazmıyor muşuz, demek ki okunuyormuş.
Gerçek yaklaşım işte budur..
Takım birinci plandadır, takımda görev yapan herkes işlerini iyi yapar, kaşılığını alır, işini iyi yapmadıklarında da ayrılır.
Dünyanın hiç bir yerinde de takım teknik direktörsüz kalmaz.
Geçen biri benim Bülent bey ile ilgili eleştirime, " O, Türkiye liginde en az 5-6 takıma rahat rahat gider" diyordu. Yani Bülent beyin bu güne kadarki yaptıklarından dem vuruyordu.
Bende diyorum ki:
"Sivasspor'a en az Bülent bey kadar kaliteli ve en az 5-6 teknik direktör bulunur"
Nedeni ise Sivasspor'un bu güne kadar yaptıklarıdır.
Sivasspor'u aciz göstermek, ilelebet bir adama mahkum göstermek hiç doğru değildir.
Sağlıcakla...
Eger boyle birsey soz konusu ise, ozaman bizede sivas halki olarak, ve sivassporlu olarak ona tesekkur etmek duser, ama insallah gitmez, suan hic yeri ve zamani degil...........
Takım birinci plandadır, takımda görev yapan herkes işlerini iyi yapar, kaşılığını alır, işini iyi yapmadıklarında da ayrılır.
Geçen biri benim Bülent bey ile ilgili eleştirime, " O, Türkiye liginde en az 5-6 takıma rahat rahat gider" diyordu. Yani Bülent beyin bu güne kadarki yaptıklarından dem vuruyordu.
Bende diyorum ki:
"Sivasspor'a en az Bülent bey kadar kaliteli ve en az 5-6 teknik direktör bulunur"
Sivasspor'u aciz göstermek, ilelebet bir adama mahkum göstermek hiç doğru değildir.
Sağlıcakla...
halen bazı arkadaşlar sanki bülent hoca gittigi zaman dünyanın duracagını sivassporun bank asyaya hatta üçüncü lige düşecegini sananlar var neymiş sivasasspora tarihinde ummayacagı başarılar kazandırmış sanki duyanda sivassporun avrupa maçlarında kupa kaldırdıgını sanacak o gidince sivasspor teknik direktörsüz mü kalacak ne kadar saçma düşünceleri savunan insanımız var
ARKADAŞLAR BİR SÖYLENTİ VAR.DOĞRU OLDUĞUNA İNANAMIYORUM.LÜTFEN KESİN BİLENLER YANITLASIN.BÜLENT HOCA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YANINDA MENEJERLİĞİNİ DE SÜRDÜRÜYOR DİYORLAR. DOĞRU MU ACABA? YAKINLAR BİZİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİZ.
sivaslihakan 02.10.2009, 17:09 sivasspor dunun takımı kulubu degıldır arkadaslar.bu kulup 1967 den berı var.kırkıkı yılda onlarca yuzlerce ınsanın emegı var.sıvasspor cok badıreler atlatarak dısıyle tırnagıyla gelmıstır buralara.bulent uygun sivasta futbolcu ıken buralara kadar gelmıstır vede bu kulube dıyet borcu vardır.bırde cercevenın butarafından bakın yanı.bazı demeclerı okadar ben yarattım havalarındakı bundanda zarar gordu.bırde yok su futbolcu sehrı begenmedı yok sehırde sosyal yasam yok gıbı bırsuru ıpe sapa gelmez laflar ettı ne yanı sıvas afrıkada bır kabıle kasabasımı turkıyenın kafasına cok kotu sıvas portresı cızdı.yanı bence haddını astı.gıtsın kalsın demıyorum ama sunu unutmasınkı gıderse sıvası cok arar
aynen katiliyorum sivasi öyle bi anlatiyoki sanki diger sehirler sivastan farklimis gibi istanbul ankara haric diger sehirler neyse sivasta ayni hatta sivasin artisi bile var cok anadolu sehrinden gelismis yani yurtdisindayiz diye bizi kandirmasin bülen bey bu sene 3 haftam gecti sivasta cok mükemmel bi sehir olmus
ama bülent bey sanki baska sehirde yasiyormus gibi bahsediyo
hepburdayız 02.10.2009, 17:16 bülent uygun benzetmek gerekirse kaza yapmış olan bi şöför gibi hala şokta ve hala direksyonda kalmakta ısrar ediyor..
kazanın şokunu atlatmadan direksyona geçilmez..bülent hoca da biraz dinlenmeli gerekirse 1 yıl dinlenip tekrar gelmeli ama şuanda şokta..
Bülent Hoca kalsın... Onunla beraber güzel günleri güzel bir şekilde geçirdik.
Kötü günleride bu şekilde geçirirsek süper ligde yeni bir devrim yapmış olup belki de sivassporu beğenmeyen ama 3 maç yenilince yollayan istanbul takımlarından önce Avrupa takımı olduğumuzu hem taraftar hem yönetici olarak göstermiş oluruz.
bence çokk gereksiz yaww bülent hocanın gtmesi ya gtmesi çok kötü olrrrr :mad:
kiNgSiZe58 02.10.2009, 17:48 BÜLENT HOCAM SAKIN ISTIFA ETME, istifa et diyenlere aldirma onlar zamanla susan tiplerden yeterki yine yenmeye basliyalim ;)
sivasli215 02.10.2009, 17:57 umarım bu haber doğrudur
bence geç bile kaldı, sivasspora süper ligde büyük işler yaptırdı kabul ama geçen sezon bitiminden şu zamana kadar takımı hala istenen seviyeye getiremediyse de artık gitme vaktidir deyip gitmeli.
sivasspor kimsenin tek elinde olamayacak kadar büyük bir camia, sahipsiz kalacakta değil! herşeye rağmen bülent hocaya teşekkür edilmeli ve bence artık yollar ayrılmalı....
umarım bu haber doğrudur
bence geç bile kaldı, sivasspora süper ligde büyük işler yaptırdı kabul ama geçen sezon bitiminden şu zamana kadar takımı hala istenen seviyeye getiremediyse de artık gitme vaktidir deyip gitmeli.
sivasspor kimsenin tek elinde olamayacak kadar büyük bir camia, sahipsiz kalacakta değil! herşeye rağmen bülent hocaya teşekkür edilmeli ve bence artık yollar ayrılmalı....
abi neden öle sölüyon tabiki hatası çok ama bi kalemde silinmez bülent hoca
subasi29 02.10.2009, 18:06 Bulent Hoca Giderse Yerine Kim Gelecek ?? Bu Satten Sonra Gitmesi Anlamsiz
sivasli215 02.10.2009, 18:14 abi neden öle sölüyon tabiki hatası çok ama bi kalemde silinmez bülent hoca
kardeşim, aylardır söylüyorum takım kötü yolda işler iyi gitmiyor diye. benim gibi binlerce insan bunu gördüğü halde ne hoca ne de başkan kılını kıpırdatmadı.hala da bekle gör politikası izliyorlar ama artık sabırlar taştı
futbol muhabbeti yapamaz hale getirdiler bizi. her hafta millet bizimle dalga geçiyor, balonunuz söndü diyorlar. hoca yenildiğimiz maçlardan sonra bile sırıta sırıta açıklama yapıyorsa, kusura bakmasın ama misyonunu tamamlamıştır benim için!
geçen hafta ibb maçına gelen taraftar sayısını gördünmü bilmem. ama sivasspor 2. ligdeyken bile istanbula geldiğinde o kadar az seyirciye oynamazdı. demekki birçok sivaslı da benim gibi düşünüyor, yani artık birşeylerin değişmesini istiyor. artık bülent uygun istifa mı eder gönderilirmi bilmem ama tek düşüncem bir an önce sivasspordan ayrılması yönünde. umarım bu da en kısa zamanda gerçekleşir...
İstifayı düşünmenin sırası değil...Tamam Bülent Uygun Sivas'a çok güzel şeyler yaşattı ama öyle sürekli hayal edemeyecekleri şeyler yaşattım falan demek çok çirkin geliyor bana..Bırak övülecek tarafın varsa başkaları övsün seni..bize güzel şeyler yaşatan Bülent Uygun aynı zamanda bize hayal kırıklıkları da yaşattı...giden şampiyonluklar...kaçan Avrupa maceraları...Bunlarıda geç Sivas'ın başarısının sorumlusu Bülent Uygun ise ..bugünki başarısızlığın tek sorumlusuda Bülent Uygun'dur o zaman...Başarıyı sadece kendine mal ediyorsan başarısızlıklar sana mal edilince bunu kabullenmek zorundasın kaçmayı düşünmeyeceksin...eğer giderse ben buna gitmek demem ''kaçmak'' derim...takımın iskeletini bozarak tepetaklak ettiği bu takımı düze çıkarmak Zorunda...Bir iki eleştiri alındı diye takıma küsülmez...Takımı düzelt yine al övgünü...Ha gidiyorsa da Kimsenin sevgisi Sivasspor sevgisinin önüne geçemez...Ama bize yakışan şu durumda istifa istemek değildir...eleştiri yaparız ama Bülent Uygun'un da bir an önce taraftara kulak vermesi lazım öyle taraftarı tiye almıyorum havalarıyla hiçbirşey elde edemez..
winner58 02.10.2009, 18:27 En doğru bir karardır artist bülent görevi bıraksın zaten hiç bir şekilde takıma faydası olmadı oldu diyende yalan der ne oyun anlayısı var ve taktiği var sedece ukala bir şekilde konusuyor başkada bir artısı yoktur birde şu lafa çok takıldım sivaslılara rüyalarında görmeyecekleri iki sene yasattım demek nasıl bir kelime ne hakla konusursun ve nasıl konusturuyolar anlamış değilim bülent efendi inş okursun bu yazımı sivası sivas yapan sen değilsin seni bülent yapan sivastır bunu çok iyi bil sivassporun çok güzel yüreğini ortaya koyan topçuları vardı sende onları elden cıkardın ne maksatla çıkardın anlamış değilim amacın fenere gitmekti ama beceremedin onun için en kısa zaamnda bırakırsan senni içinde iyi olur sivassporumuz içinde çok iyi olur
Bu arada eğer İsmail Kartal hocamız boşta ise veya anlaşılabilirse sivası sivasspor yapan İsmail hocamız gelse çok süper olur bence
sivasli215 02.10.2009, 18:29 İstifayı düşünmenin sırası değil...Tamam Bülent Uygun Sivas'a çok güzel şeyler yaşattı ama öyle sürekli hayal edemeyecekleri şeyler yaşattım falan demek çok çirkin geliyor bana..Bırak övülecek tarafın varsa başkaları övsün seni..bize güzel şeyler yaşatan Bülent Uygun aynı zamanda bize hayal kırıklıkları da yaşattı...giden şampiyonluklar...kaçan Avrupa maceraları...Bunlarıda geç Sivas'ın başarısının sorumlusu Bülent Uygun ise ..bugünki başarısızlığın tek sorumlusuda Bülent Uygun'dur o zaman...Başarıyı sadece kendine mal ediyorsan başarısızlıklar sana mal edilince bunu kabullenmek zorundasın kaçmayı düşünmeyeceksin...eğer giderse ben buna gitmek demem ''kaçmak'' derim...takımın iskeletini bozarak tepetaklak ettiği bu takımı düze çıkarmak Zorunda...Bir iki eleştiri alındı diye takıma küsülmez...Takımı düzelt yine al övgünü...Ha gidiyorsa da Kimsenin sevgisi Sivasspor sevgisinin önüne geçemez...Ama bize yakışan şu durumda istifa istemek değildir...eleştiri yaparız ama Bülent Uygun'un da bir an önce taraftara kulak vermesi lazım öyle taraftarı tiye almıyorum havalarıyla hiçbirşey elde edemez..
sana aynen katılıyorum. bende bunları anlatmaya çalışıyorum. sivasspora büyük başarılar yaşatmış olabilir ama kendisi de sivasspor sayesinde vitrine çıktı. şu an ki başarısızlığında baş mimarı kendisi. unutulmasınki UYGUN SAYESİNDE EN BAŞARILI YILLARINI YAŞAYAN SİVASSPOR YİNE UYGUN SAYESİNDE SÜPER LİGDEKİ EN KÖTÜ GÜNLERİNİ YAŞAMAKTADIR...asıl büyüklük takımı bu noktadan toparlamaktır. malesef o ışık hiç ama hiç gözükmüyor!
karakochakan 02.10.2009, 18:35 bizi yükselte bülent hoca oldu bu gidişe son verecek olan da bülent hocadır bunu unut mayın san ki takımı daha iyi yönete bilecek hoca varda onun iiçin bu durumu hiç kimse onaylamasın
sivasli215 02.10.2009, 18:40 bizi yükselte bülent hoca oldu bu gidişe son verecek olan da bülent hocadır bunu unut mayın san ki takımı daha iyi yönete bilecek hoca varda onun iiçin bu durumu hiç kimse onaylamasın
sende şunu unutmaki kardeş, bizi batıranda bülent hoca oldu!!!
OoSivassporoO 02.10.2009, 18:51 En iyisi gitmesi................
58svsvs58 02.10.2009, 18:54 adam dünyalığını yığdı. sivassporla fenerbahçeden daha fazla tanındı. halbuki onun oynattığı futbolu çoban bile oynatırdı. maharet sendeyse bu halimiz ne. geçen yılki oyuncular olağanüstü oynuyorlardı. öyle çok kaliteli olduklarıda yoktu. sivası ikinci vatan kabul etmişlerdi. belkide bu yılki oyuncular daha kaliteli olabilir. demekki hoca maharet sende değil oyuncuların kendisindeymiş. sen sivasa 5 verdiysen sivas sana 15 vermiştir. sen ukalalaştıkça bırak biz küme düşelim sende ..........
58svsvs58 02.10.2009, 18:56 durması kabahat. oda biliyorki maharet kendinde değil.
Bülent Hoca hem çok yoruldu hemde geçen sene verdiği gereksiz demeçlerden sonra çok yıprattırdı kendini.
Dinlenmesi kendisi içinde iyi olur.
Böyle giderse hem takıma zarar verecek hemde kendi kariyerine.
Bir sene dinlenip sonra tekrar göreve başlaması daha doğru olur.
58svsvs58 02.10.2009, 19:18 aslında buraya yorum yazarken. acılarımızı ve üzüntülerimizi paylaşıyoruz. asıl korkum birgün gelip buraya hiç kızmayan hiç sevinmeyen yazacak bir kişi bile kalmazsa o zaman sivassporun sonu gelmiş demektir. iyi yada kötü yazan herkes sivas aşığıdır. herkes sivasın daha iyi yerlerde olmasını istediği için bunları söylüyor. bence tabiiiii.............
bülent hocanın gitmesi hem kendi için hem de takım için kan degişikligi iyi gelecektir...ha bu arada hocanın kalmasını isteyenler hoca 2-3 maç daha kaybettigi zaman bakalım hocayı tutacakmısın yoksa hep bir agızdan ana avrat dümdüz gidecekmisiniz yoksa başınızı kuma gömüp bülen uygun yalakalıgınız devam edecekmi
sivasli215 02.10.2009, 19:33 bülent uygun
güle güle......
Insallah gider ne yapalim, akillanacak gibi degil,her maç yanlis kadro.
Birde bu laflari söylemeye ne geregi var :
“Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım”
Sen büyuksün be bize sampiyonluklar ve kupalar kazandirdin bülent bey.(bir tane kupayi göster)
Bülent bey giderse küme düseriz diyorsunuz ,ama o kalirsa sanki küme dusmiyecegiz böyle kadro kurunca (KAMANAN nerde).
En azindan baskasi gelirse belki yanlislarini görür ve düzeltir sivasspor un halini.
Insallah gitmez,giderse Sivasspor belini bir daha dogrultamaz.Bülent Hoca ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmali.Siradan takim olmak istemiyorsak,geldigimiz kötü durumdan ,yine hep beraber cikmaliyiz.
kiNgSiZe58 02.10.2009, 20:06 Insallah geri Eskisi gibi olucagiz. Bülent Hocaya Güvenin. Her Takimin zor günleri olmusdur Fener, Galta ve Besiktas da hepsinde böyle zamanlar olmusdur ama hepsi zamanla düzelmisdir simdi bu sinav sirasi bizde
yerliturkuaz 02.10.2009, 20:20 Hocam eğer gidersen şunu bilki sana güvenenleri de savundukları kişilere karşı mahcup etmiş olarak gideceksin.
Ben seni hep savundum savunurum bu durmuda olduğun müddetçe ama şu yapacağın hareket bilki beni de sana karşı tavur almamı sağlar. Sadece Bülent Uygun olarak gidersin. Sivas'lı Bülent Uygun olarak değil!
fethiyeden58 02.10.2009, 20:43 sakın hocam sakın.büyük hata olur.bu takım düzelecek.
bobwop58 02.10.2009, 20:52 Bana gore bulent hoca bu takiminin basinda kalmali, sivassporu yapan odur, bulent uygundan sonra kim kececek sivassporun basina, sivassporu eski sivasspor yapabilcek mi, onu sadece bulent uygun basara bilir.. Biraz sabir lazim..
muratduru58 02.10.2009, 21:04 MECUN BAŞKAN EN İYİSİNİ BİLİR. ONUN HERZAMAN BIR B PLANI VARDIR. BÜLENT HOCAYI ISE SİVASSPOR BÜLENT HOCA YAPMISTIR.
ofozturk 02.10.2009, 21:04 ben bu abdullah yiğit in haberlerine güvenmiyorum. fotomaç a çalışan adamın haberleri de fotomaç gibi olur bence.
neyse hocamız gitmeyecek ve uzun yıllar kalcaktır inş.
bassguitar 02.10.2009, 21:10 onumuzdeki haftalarda ne olacagı netlesmeden bisey soylemek yanlıs olur.ama gidecekse yolu acık olsun..demekki kendi kurdugu takıma ınanmadı basarısız olacagını anladı ve kactı derimm...
Gidermi? Gitmezmi? ayri bir tartisma konusu ama ortada bir gercek varki, Bülent Uygun un Takim icinde Altenatifi yok...
Bu durumun olusmasinda bas sorumlu Yönetimimizdir. Yönetim Kendi hemsehrimiz olan, Mesela Paf takimi sampiyon yapan Ahad hocayi A takimda yardimci antirönör olarak kullanmaliydi...Yönetimin bu hocaya daha fazla sorumluluk verip en azindan ilerisi düsünülerek A takimda yardimci hocalik yaptirmasi gerekirken bu hocayi camianin disina atmistir....
Bülent Uygun Cok basarili olsada Bu camiadan gidecekti... Gidecegi bir gercekti bir realiteydi .Herkesde cikip sunu diyecekdi basarili adam Sivasda Cürüsünmü... bu kadar basarilari almis bir hoca bize artik agir gelir denirdi... Kimse cikipda Bu saat den sonra Bülent Uygun Sonuna kadar SivasSpor da olacakdi demesin... Basarisiz olmaya devam edersede tabiki Camiayi ve Takimi düsündügü icin degil kendini daha fazla yipratmamak adina gidecektir....
Simdi burada temel sorunumuz neden gelistiren egiten Basariyi paylasan ve Bu basariyi Sehire mal edemedik ve Kalici hale getirecek isleri yapamadik sorusuna cevap bulmakda yatiyor... Sivas Sehrine ait insan degerini Hoca,Futbolcu,gibi hice saydik, kücümsedik basarili isler yapan bile olsa adam yerine koymadik....Unutulmamaliki Kaynaginda deli su cikmayan sudan irmak yatagi olmaz. Birak Sivas in Genc insan kaynagini dogru degerlendirmeyi.... Sehrimize ait Tesisleri bile Baska sehrin insanlarina peskes cektik.. Bu durumu yaratanlara seyirci kaldik.... Sivas sehrinin temsilcileri bile bu nedir ne oluyor sorusunu sormadi (Vali..Belediye baskani ve Meclisi...Ticaret odamiz ...Sehrin ileri gelenleri ve Bizler.) altyapi adi altinda.... Kimin Altyapisi oda belli degil ? ama bir gercek var Bu altyapinin sadece adi Adi SivasSpor altyapisi.... Yapinin kendisi topdan bize ait degildir.. Bu Alt yapinin bu sehrin alt yapisi oldugu idda ediliyor ise neden bu Sehrin gencleri.Hoca adaylari Bu alt yapida yok? sorusu öne cikiyor..
Bu alt yapi kimlere ve Hangi sehirlere hizmet ediyor henüz net degil ama bize hizmet etmedigi kesin... Hoca Sonuc ne olursa olsun gidecegim dedigini söylüyor sayin yigit kaynaklarindan aldigi habere dayanarak...Bu saat den sonra gitse ne olur kalsa ne olur. Bu camiayi seven basarili olmasini istiyen insanlar zaten bu camianin zararina is yapmaz...
Aslinda söylenmesi gerekenleri yukarida kismen söylemeye calistim..
Bu camiada kalinacaksa bu camianin cikarina olan isler altyapidan baslayarak yapilmali... Temelleri saglam olamayan derinlemesine güclenmiyen dogru temelleri olmayanlar ufak bir sorun karsisinda savrulup gidmislerdir... Türkiye ligleri bunun örnekleri ile dolu.. bankasya ve alt ligler bu tip sehir takimlarinin mezarligi gibidir... Bagzi sehirler kulüpleri temellerini saglam atiklari icin tökezlesede, düssede kalkmasini bilmislerdir. Ama temeli saglam olmayanlar ve tek adamlarin egolarina ve saltanatlarina yasadigimiz cagin gerisinde bir yaklasimla kendi iradesini teslim etmis sehir kulüpleri iflah olmamislardir..
TrabzonSpor anadolu takimlarinin icinde birazcik kalici istikrar sahibi yapan
Sehrinde yetisen takimda pisirilen gerek hoca gerekse futbolcu anlaminda insan kaynagini kullanmasidir... üc. Bes insan bu camia icinde her dönem hocalik yapacak düzeyindedir.Kac kez sampiyon oldular,yada kac yildir Sanpiyon olmadilar;, seviyoruz,sevmiyoruz ayri bir konu.. mesele biz bu isi yapacaksak birak onlar kadar yapmayi onlardan daha fazlasini yapmamiz gerekiyorki.basari kalici olsun..
Yönetim Yönetimsel sorunlarini dogru tespit edecek..Yaptik oldu bitti varmi itirazi olan der gibi isler yapmiyacak Buna haklarida yok bu gücleride yok...... Yaptiklari görevi isi Sehir halkinin kendilerine karsi duymasi gereken Minnet ve lütüf araci olarak görmeyecek. Heykel nerede? 6 yil önce nerdeydiniz..Kimsenin hayal etmedigi seyleri yasattik gibi seyleri kullanmiyacak bu göreve talip olmussan bu senin isin kimse seni silah zoru ile bu ise getirmedi.....Minnet beklemek yerine her kes kendi gecmisine bir bakacak bu görev bana ne verdi sorusunu kendine soracak.. Aslolanlari bir kenara birakiyorum..En azindan Isimlerini önüne gelen sifatlarin Bey.. Sayin vs gibi sifatlarin degerini bilecekler Tüm Türkiye de bunlar nasil olustu neyin sayesinde oldu (SivasSpor) bir kendilerine soracaklar..Kendilerine verilen degerin hakkini verecekler. Yaptiklari isi minnet bekleyerek degil Bu Sehrin bir insani olduklari icin bu sehre karsi sorumluluklari geregi bu isi yapacaklar... Bu yapildiginda Heskes hem isini hemde haddini bilir... Kimin eli kimin cebinde.Kimin dili kimin önünde.. Kim Baskan kim Yönetim kim Hoca... bu kargasa olmayacak.....
Herkes isini yapmasi gerektigi gibi yapacak Hem hoca hem menejer hem baskan. hem herseyin üstü. olmayacak.. Ekmegini yedigi Sehre ve insanina saygili olacak kücük tüccar kurnazliklarina,dolandiricilik larina ve yalanciligina ve lafazanligina tenezül etmiyecek... Sehrinin takiminin Türkiyede neyi temsil ettigini iyi bilecek bu ugurda velinen 40 fidanin agirligini sorumlulugunu omuzlarinda ve yüreginde hissedecek. Sahada isinin hakkini vererek terini akitan Futbolcusuna sahip cikacak..Basta yagmur, camur,kar firtina,don demeden yaninda olan taraftara ve maddi manevi destek sunan Taraftara saygili olacak... Bu zihniyet gelisirse bizim bilegimizi kimse bükemez. yok yine herkes kendini camia üzeri görür minnet ve lutuf bekletisi ile is yaparsa .. sanki babasinin hayrina is yapiyormus gibi!!!!!! ve öyle davranirsa.. ayni tas ayni tarak misali degisen birsey olmazki ne basarida mutluluk simdiki gibi kalici olur nede dostluklar ve sevgiler kalici olur.....
Bu haber tamamen söylenti bana kalırsa,gazetedeki her habere inanmamak lazım.Olurda doğruluk payı varsa bile yolu açık olsun,ama dedıgım gıbı balon haber,üstünde durmuyorum..
atrium58 02.10.2009, 22:40 İnşallah Antalya maçını kazanırız Bülent hocada takımda kalıp yeni bir sinerji oluşturur. Ama bu maçta takım galip gelemezse zaten istifa etmesi gerekiyor, Bülent hoca gibi gururlu birinden de bu beklenir bize de emekleri için teşekkür etmek düşer.. Herşeyin hayırlısı olsun..
Akartuna58 02.10.2009, 22:45 kina yakin......................... .....
aslanefe58 02.10.2009, 22:52 bülent uygun tartışması artık bir futbol tartışmasından çıkıp bir ibret hikayesine dönüştü. aslında herkes çevresine baksa kesinlikle üç beş tane bülent uygun tanımıştır. bu insanların sonlarını herkes çok iyi bilir aslında. uygunu savunan arkadaşlar aslında iyiniyetle hocanın olmamışlıklarını hamlıklarını görmek istemiyorlar. ancak gerçek bu..bülent uygun eğer değişmezse bir insan karakteri olarak eninde sonunda trajik bir hikayenin kahramanı olacaktır. bu eşyanın tabiatı gereğidir...
Bende diyorum ki:
Sağlıcakla...
Her zaman şunu savundum mesele SİVASSPOR ise isimler kişiler teferruattır.Hiç kimse Sivasın önüne geçemez ve geçmemeli.Bülent Uygunu Alex Fergusonla yada Arsen Wengerle falan kıyaslama yanlışına düşmemek gerek.Türkiyede hangi takımın başında kaç tane teknik direktör bıraktım 20 küsur yılı 5 sene üstüste kalmıştır??Gitmek isteyene güle güle..Bülent Uygunda bu seneyi çıkartacak yürek yokmuş ne diyelim..!!! Bu takım sahipsiz kalmaz kimse endişe etmesin..
carizma0658 02.10.2009, 22:56 sivas sivas spor bülent hocayla çok önemli başarılara imza atıysa bülent hoca sivas spor ile adını dururduysa ne yapalım biz ona o bize olayımı var şunu bilir şunu deım bülent hoca SİVASLA ÖZDEŞLEŞTI BÜTÜNLEŞTİ NEREDEYSE HERKES BÜLENT HOCAYI SİVASLI BİLİYOR TAMM OARTADA BI TAKIM EKSIKLER VAR ÖNEMLI OLAN O EKSIKLERİ BULMAK VE DÜZELTMEK BÜLENT HOCANIN GİTMESİ SİVASA KATKI VERMEZ AKSINE ZARAR VERIR BÜLENT HOCA SİVASA SÖZÜN VAR YOK ÖYLE YARIDA BIRAKIP GİTMEK YOK BU SİVAS SENINLE BİR BÜTÜN OLDU SAKIN HAAAAAA SEN SİVASSIZ SİVAS SENISZ ASLAAAAAAAAAA
Çok sevindim inş. doğru bir haberdir. Tamam 2-3 sene bize büyük başarılar yaşattı. Ama bu sene 7 haftada 1 puan aldık. Böyle bir durum hangi takımda olursa olsun o takımın knik direktörü zaten istifa eder.
Ayrıca Sivasspor kişilere bağlı değildir. Mecnun başkan en iyi hocayı bulup getirecektir. Bundan şüphem yok.
[QUOTE=carizma0658;568902]sivas sivas spor bülent hocayla çok önemli başarılara imza atıysa bülent hoca sivas spor ile adını dururduysa ne yapalım biz ona o bize olayımı var şunu bilir şunu deım bülent hoca SİVASLA ÖZDEŞLEŞTI BÜTÜNLEŞTİ NEREDEYSE HERKES BÜLENT HOCAYI SİVASLI BİLİYOR TAMM OARTADA BI TAKIM EKSIKLER VAR ÖNEMLI OLAN O EKSIKLERİ BULMAK VE DÜZELTMEK BÜLENT HOCANIN GİTMESİ SİVASA KATKI VERMEZ AKSINE ZARAR VERIR BÜLENT HOCA SİVASA SÖZÜN VAR YOK ÖYLE YARIDA BIRAKIP GİTMEK YOK BU SİVAS SENINLE BİR BÜTÜN OLDU SAKIN HAAAAAA SEN SİVASSIZ SİVAS SENISZ ASLAAAAAAAAAA
Yahu üstat yapma böyle.Bülent UyGUN la Sivası özdeşleştirme gözünü seveyim.Adam bir anda çekip gitse ne diyeceksin??Dünyanın sonu değil gidecek olan zaten gider silahmı dayayacağız başına???Bu sene sonuna kadar durması gerek birazcık vefalı bir insansa o ayrı bişi.Ama giderse ağlayakda 2 gözdenmi olak gaardaaşş :)
merkez_emre 03.10.2009, 00:08 gonderırse Sivaslılar bulent hocayı yerıne morınjo bıle gelse ıstıkrar saglamaz...
futbol nasreddın hocanın ıstedıgı gıbı bısey degıl kı ya tutarsa dıyelım...
ilteriş58 03.10.2009, 00:25 12. haftayı bekleyin dediler bekliyoruz bakalım nolacak
oquzh4n58 03.10.2009, 00:29 bana bırı desın Baskan 100 dolarlık oyuncu alıyo Pekı Teknık Hocayı Kım Getırck O kadar DusunuyorSunz 2 gun Once Sıvassporluyduz Sız Skora OynuyorSunz yurekten Sıvası Tutmuyorsnz bı durun daha basndayız
oquzh4n58 03.10.2009, 00:31 gonderırse Sivaslılar bulent hocayı yerıne morınjo bıle gelse ıstıkrar saglamaz...
futbol nasreddın hocanın ıstedıgı gıbı bısey degıl kı ya tutarsa dıyelım...
vaLLa dogru Dıyo Futbolculara dıyorum ama Ornek olarak dıyorum Essegı Ne kadar Doversen Dov Esek essektır Bu meseal oynclar oynamıyosa bulent nıtsn admlar dıger tkmlarda ne oynuyorlardı helekı yasın
siz nekadar olumsuz birisiniz...bir insanı sevmeye bilirsiniz ama bukadar art niyetli olmanız beni şaşırttı doğrusu sırf yönetim ve hoca yüzünden sivasın yenilmesini istediğinizi düşünüyorum...demek başarıyı yapan sadece futbolculardı..ama başarısızlıkta yönetim ve hoca !!!
12. haftayı bekleyin dediler bekliyoruz bakalım nolacak
12. hafta gelince de sezon arasında takviye yaparız diyecekler. Durum hiç 12. hafta toparlanacak bir duruma benzemiyor. Bazı arkadaşlar siz ne kadar olumsuz düşünüyorsunuz diyorlar. Ben de öyle düşünüyordum ta ki geçen haftaki ibb maçına kadar. Bir takım nasıl kötü oynar geçen hafta ibb maçında gördüm.
mucahitbaba58 03.10.2009, 01:35 ben bulent hocanin yerinde olsam madem bu takimi ben boyle yaptim takim dusse bile birakmam seneye tekrar cikarmak icin her turlu fedakarligi yaparim superlige cikarir ve daha temkinli olurum ve ilk yasabilecegim sampiyonluga daha emin adimlarla ilerlerim o zaman beni sevmeyen kotu soz soyleyenlere cvbini vermis olurum
ama ben hocanin gidecegini hc sanmiyorum ondan eminimki planlari var sias uzerine kurulu onlardan vazgececegini hic sanmiyorum
metin_yilmaz 03.10.2009, 02:41 ah ahhhhhhh bülent hoca cocuk isine döndü bu is seni sivas spordan baska kimse kabullenmezzzz hic bi büyük takim da almaz iyi de pasam ne akla hizmet bosalttin bu takimin icini anlamis degilim hem kendine hem bize yazik ettin be abim be oy oyyyyy hadi git bakalim ne olacak antalya macindan sonraaaa yerine gelen de farkli bir sey yapamayacak bi de mecnun hoca elini cektinmi hadi hayirli isler 4 eylülün yanindaki toprak sahada oynamaya devam ederizz ah bülent hoca ahhhhhhhhh
izmirliyigido 03.10.2009, 07:09 Biz boşuna mı ümitlendik
Ne gitmesi yav? Bülent Hoca bizi bırakıp bir yerlere gidemez. O da biliyor ki her yol inişli çıkışlıdır. Birgün bizim de yolumuz düzlüğe gelecektir. Hem o değilmiydi "Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapmadan bir yere gitmem" diyen. O takım bu takım diye biz boşuna mı ümitlendik hocam?
Biz bu yola seninle çıktık, seninle yürüyoruz, seninle yürüyeceğiz. Senin karakterine, senin şanına, senin adına "başarısızken bırakıp gitti" terimi yakışır mı hocam. Yok yok, bu cümleyi seninle anmak bile hoş değil. Biz biliyoruz ki senin gönlünden geçen bunlar değil, bunlar senin adına yakıştırmalar. Veya senin vicdanını rahatlatmak için, üzülen 7 milyon Sivas'lıyı biraz rahatlatmak için düşündüğün bir varsayım sadece.
Sevenler, eleştirenlerden daha fazla
Biz istemiyoruz hocam. Biz gitmeni, bizi bırakmanı düşünmüyoruz. Biz seninle yürümeye başladık, seninle yürümeyi öğrendik, seninle koşacağız. Sen her zaman yanımızdaydın, bizde her zaman yanındayız. illa ki aramızda çatlak sesler çıkacaktır. Bu seslere kulak verme demiyoruz, ver tabi ki. Ama üzerinde durma. Senin sevenlerin, seni eleştirenlerinden daha çoktur, bunu da unutma.
Şimdi gönül huzuruyla görevini yap, bu takıma biran önce düzlüğe çıkarmanın yollarını bul. Ki, bunu da başaracak tek kişi sensin. Bizde her zaman yanındayız, arkandayız merak etme.
AYK
gitmez gidemez bülent hocayla devam bence
howsoonisnow3 03.10.2009, 08:36 gitme hocam :( .............................. .............................. ............
yigido_mami_58 03.10.2009, 08:38 insallah yalan haberdır sivas kümeye düşmedi düşmez ama bülent hoca giderse bizi kurtaramaz kimse
Arif Coşkun 03.10.2009, 08:51 Bülent Hoca'nın bu takıma verdiği kazandırdığı inkar edilemez. Ancak şuda unutulmamalı geçmişimizle övüneceğiz ama, geleceğimizide düşünmek zorundayız. Bir şey olmuyorsa olmuyordur, zorla birşeyi başarmakta zordur. Ben lig oynanırken bir teknik direktörün görevine son verilmesine karşıyım. Ne olursa olsun lig bitimi beklenmeli. Lig ortasında gelecek yeni teknik direktör takımı tanıyıp oyun sistemini kurana kadar zaten lig biter.
Onun için Bülent Hoca'nın lig bitimine kadar devam edip, durumunu tekrar gözden geçirmeli derim.
carizma0658 03.10.2009, 08:52 Bilakis memnun olurum.Durdugu bile hata.Daha önce istifa etmeliydi.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
amacınız ne kardeşım sivası yüceltmek mi yıkmakmı biraz yapıcı olun akıllı olun be hoca gitse sivas sarsılır
şimdi mantıklı düşünen arkadaşlara bir soruım var olaylara at gözlügüyle bakan taraftar gözüyle degilde normal bir seyirci olarak düşünelim 7 maç olmuş sen 1 puan almışsın avrupda rezil oldugun da işin cabası şimdi bülent hoca başka takımın başında olsa bu kadar durmasına izin verirlermiy di yoksa biletini kesermiydiler
Yigido5458 03.10.2009, 09:19 ah ahhhhhhh bülent hoca cocuk isine döndü bu is seni sivas spordan baska kimse kabullenmezzzz hic bi büyük takim da almaz iyi de pasam ne akla hizmet bosalttin bu takimin icini anlamis degilim hem kendine hem bize yazik ettin be abim be oy oyyyyy hadi git bakalim ne olacak antalya macindan sonraaaa yerine gelen de farkli bir sey yapamayacak bi de mecnun hoca elini cektinmi hadi hayirli isler 4 eylülün yanindaki toprak sahada oynamaya devam ederizz ah bülent hoca ahhhhhhhhh
Mehmet Yıldız'a Endeksli bir Takım o olmayınca Böyle oluyo gidenlerle uzaktan yakından ilgisi yok şunu artık kafanıza sokun ya
kadirakin58 03.10.2009, 09:55 sivasspor'un çözümü açık. Tum'u ve bilica'yı tekrar sivasspor'a getirmek. maddi bedeli çok ağır olur ama bunu yapmazsak eski günler gelmez.
yigido_sampiyon 03.10.2009, 10:02 felaket senaryoları yazmak yersiz...yapacağımız tek şey ilk yarı sonuna kadar toparlanmak ve devre arasında bir golcü ve bir stoper almak..
ben bulent hocanin yerinde olsam madem bu takimi ben boyle yaptim takim dusse bile birakmam seneye tekrar cikarmak icin her turlu fedakarligi yaparim superlige cikarir ve daha temkinli olurum ve ilk yasabilecegim sampiyonluga daha emin adimlarla ilerlerim o zaman beni sevmeyen kotu soz soyleyenlere cvbini vermis olurum
ama ben hocanin gidecegini hc sanmiyorum ondan eminimki planlari var sias uzerine kurulu onlardan vazgececegini hic sanmiyorum
Değerli kardeşim bir kere en baştan söyleyeyim yiğidomuz küme düş-me-yecek-tir... Bunun sebeblerini sana ilerde sayarım. Esas sorun Bülent Hocamız. Onu en çok eleştirenlerden biride benim, amaaa en çok koruyanlardan da biride ben şahsım adına oldum. Şöyleki her internet paylaşım ortamında bulunuyor yorumlar ve eleştiriler yazıyorum. Bu bizim iç meselemizde durumu içimizde halletmeliyiz. Kabahatlerimiz ve sorunlarımız varsa içimizde çözmeliyiz. Birbirimize elbetteki serzeneceğiz ve birbirimize elbette eleştiriler yazacağız. Bunun kadar doğal bir şey olamaz. Lakin hiç kimseyede hiç bir yorumcuyada ne hocamızı nede takımımızı ezdirmeyiz EZDİRMEYECEĞİZDE.. Hocamız bir karar aşamasında yada karar almış olabilir, bu futbolun hele hele bu kadar nankör bir mesleğin doğasında var. Fakat biz bunun biraz dışındayız. Takımımıza gönülden bağlıyız hocamızı hiçbir yere göndermemek için elimizden geleni yapmalıyız. Unutmayınki bu saatten sonra gelen hoca ne kadarda kaliteli olsa ne kadarda kariyerli olsa şu aşamada Bülent hocanın yerini dolduramaz. Herşeye adapte olması haftalar sürer. Bunun içindirki hocamızı bu güçsüz durumdan çıkarmak için gerekli operasyonları biz taraftar olarak yapmalıyız. Tamam çok hatalar yaptı hocamız ama şöyle düşünün; Bir şeyler yapmaya çalıştı ama şimdilik tutmadı. Herşeyi biz taraftarlar için yapmaya çalıştı.
Altyapı hakkında bir kaç arkadaş eleştirilerde bulunmuş ama ben onlara katılmıyorum. İncelediğim kadarı ile altyapıda Sivaslı arkadaşlarda mevcut. Ama Global futbol bir endüstri olarak düşündüğümüzde yapılanın ne kadar doğru olduğunu biraz düşünürsek buluruz. Onun için artık gün günü kurtarma değil toparlanma zamanıdır. Bunu hocamızı elimizde tutarak ve Antalya maçında silkelenerek göstermeliyiz. Sonuç ne olursa olsun ben inanıyorumki son 2 haftada oynadığımız müddetçe bizi hiçbir güç küme düşüremeyecek. Hocamıza ve takımımıza destek olalım. antremana gidip kucaklayalım 60 kişi değil 600 kişi ile elele kaynaşalım. Komplike olup takımımızın kollarına girip onlarla bu kötü günlerden kurtulalım. Eleştirilerimizi kendi içimizde yapıp ele güne karşı malzemecisinden hocasına kadar herkesi savunalım.
Saygılarla
sivasın degişik amatör takımlarında oynayan yetenekli bir çok gencimiz vardır bunların araştırılıp sivasaspora kazandırılması lazım futbolcu potansiyeli sivasa da var
YiğidoGençlik 03.10.2009, 11:21 Bırakma bizi Bülent Hocam Seni Çok Seviyoruz....
geç kalınmış bir karar bencede en uygunu bülent
in gitmesidir inanın gelecek olan kim olursa olsun sivasspor bundan daha kötü olamaz buna imkan yok. daha halen hocanın arkasındayız kelimesi çok yersiz ve gereksiz.evet sivasspor bülent le çok iyi yerler geldi bu sadece sivasspora degil bülentede reklam oldu.hizmetine teşekkür ederiz yolu açık olsun ben yine diyorum hoca gitmez ahada görün.takım biraz puanlar topladıktan sonra gider.bu saatten sonra kimse bülente gel bizimle çalış demez.
altuntas58 03.10.2009, 11:58 felaket senaryoları yazmak yersiz...yapacağımız tek şey ilk yarı sonuna kadar toparlanmak ve devre arasında bir golcü ve bir stoper almak..
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/86b3c83ad36b9f7c.gif
felaket senaryoları yazmak yerine takım desteklesek durumumuz daha farklı olurdu
özyiğido 03.10.2009, 12:01 BÜLENT DE GİTSİN YÖNETİM DE GİTSİN.........
effenberg 03.10.2009, 12:10 Bülent hocanın Antalya maçında skor ne olursa olsun istifa edeceği belirtiliyor[/B].
Sivasspor’dan gitmesi değil, Sivasspor’un başına kimin geleceğidir. Bu konuda daha öncede görüşlerimi belirttim.
Kulüpler söz konusu olduğu zaman şahıslar her zaman ikinci planda kalır.
Bir hatırlatmayı da yapmadan geçemeyeceğim.
Bülent hoca diyorki “Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” doğru, gerçekten öyle oldu.
Bülent Uygun’u “Bülent hoca” yapanda Sivasspor’dur.
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Ya zaten Futbol da böyle bir sey yok 21 puan dan sadece bir puan alan bir TD görevini devam ettirdigi bir takim veya bir TD yoktur bence eger olmus ise bilen Arkadas(lar) varsa bir zahmet yazsinlar.
Antalyaspor macidan da sayet 3 puan alamsasak durmasi abes olur bunu bilmeyen yoktur kazanirsak istifa filan etmez.
Kisacasi bu bir nabiz yoklamasi gibi bir sey olmus..
Ya bu kadar genis donatilmis hem menejer hemde bir TD olarak ne yasatmis bizlere Allah askina ?????
Bu kadar yetkili baska biri olmus olsaydi kesin daha basarili olurduk bence.
Her defasinda kendisini ön plana cikariyor Bülent hoca böyle veya söyle yaptim Sivasspora diye!!!!
Ya birde Sivassporun sana ne yaptiklarini anlat Allah askina !!!!
Fenerbahce de kisa süren bir dönemden sonra ne olmustun Sivasspora geldikten sonra ne oldun .Sen Sivasspora verdiklerinin 10 kat daha fazlasini aldin.
Bülent hocanin kesin kes dinlenmesi gerek özelikle kendisi icin söyle!
1.Hakimiz olma sampiyonluk kactiktan sonra(nedenlerini bilmeyen yok)
2.Bu sezon gönderilen ve alinan Futbolcular tutmadigi icin.
3.Olmur olmaz verdigi reportajlar ile hem kendisini hem Sivassporu yipratigi icin.
4.Tüm amaci bir an önce kendisini Fenerbahceye pazarlama hesaplari tutmadigi icin.
Tüm bunlar dan dolayi sapkasini önüne koyup acil dinlenmesi veya kendisini tekrar toparlamsi lazim.(Belki ileri zaman da tekrar yollarimiz kesisir.)
altuntas58 03.10.2009, 12:13 http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/59160e2ab99a75e8.gif
felaket senaryoları yazmak yerine takım desteklesek durumumuz daha farklı olurdu
KISA VE NET...
FATİH TERİM'İN UEFA KUPASINDAN SONRA GALATASARAYDAKİ VEYA MİLLİ TAKIMDAKİ KREDİSİ NEYSE BÜLENT UYGUN'UN SİVASSPORDAKİ KREDİSİ ODUR...
8.haftada biletini kesip söylenmek 4yıllık başarının hiç edilerek "defol" tarzı söylemler YİĞİDO'YA yakışmaz
Bülent UYGUN Sivasspor'un zirvesidir...
HOCAMIZA ZOR GÜNLERİNDE DESTEK ÇIKMAK YİĞİDOYA YAKIŞANDIR ,ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNDE BÜLENT HOCA EN BÜYÜKSÜN DİYE BAĞIRIP SONRA HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ YENİLGİDEN SONRA BIRAK GİT TAKIMI DİYE BAĞIRMAK DEĞİLDİR.BÖYLE DAVRANIP PUSUDA BEKLEYEN SİVAS DÜŞMANLARINA BİLEREK YA DA BİLMEDEN FIRSAT VERMEK DEĞİLDİR ONLARLA AĞIZ BİRLİĞİ YAPMAKTA DEĞİLDİR.YİĞİDOYA YAKIŞAN ELBİRLİĞİ EDİP İSTİKRARLA BU ZOR GÜNLERDEN ÇIKMAKTIR.
ÖNÜNDE DÜĞME İLİKLEDİKLERİ FRANK RIJKAARD IN ROTTERDAM I KÜME DÜŞÜRDÜĞÜNÜ BİLMEYENLER VARDIR ELBET...
içimde gram şüphe yok.
en geç 5 yıl içerisinde 2. avrupa kupasını türkiye'ye getirecek hocaların hocasına güvenim sonsuz.
takımına, taraftarına, ekibine kuruş kızıyorsam da namerdim.
hepsinin s..i sağolsun.
da kızdığım tek nokta, şimdiye kadar MUNTAZAMAN oturttuğu futbol lalelerine kısa bir süre de olsa söz hakkı doğurması.
bana en çok koyan taraf, bu.
yoksa isterse küme düşürsün takımı.
ne olur yani!?
paçalarından dahi karizma akan, müzik zevkiyle kalbimize taht kurmuş, saçlarına kurban olunası, total futbolun bayraktarı güzel adam rijkaard abimiz düşürmüş, bir de o düşürsün, çok mu..
-ama abi rotterdam o zaman finansal olarak zor bir süre...
+doğrudur yiğidim..
...
yigidolar06 03.10.2009, 12:33 BU SÖZ BENİM ÇOK AĞIRIMA GİDİYOR"“Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” " YAHU KARDEŞİM SENMİ, YAŞATTIN YOKSA FUTBOLCULARMI. HADİ BU SENE NEDEN YAPAMADIN. 8 FUTBOLCU GİTTİ. EĞER MARİFET SENDEYSE NE DURUYORSUN. ELİNDEN BİŞEYLERİ ALANMI VAR. 7 MAÇ OLMUŞ BİR BERABERLİK. NE YAPTIYSA DEMEKKİ FUTBOLCULAR YAPMIŞ. O YÜREKLİ FUTBOLCULAR YAPMIŞ. ŞİMDİ ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARYA. TAKIMI DÜŞÜRDÜ DİYECEKLER. O DENMEDEN ÖNCE KAÇMAK EN İYİSİ. ÇÜNKÜ YAPTIĞI TRANSFERLER KÖTÜ. GELECEK HİÇ BİR HOCA TOPARLAYAMAZ ZATEN. ELİNDE NE VARKİ TOPARLASIN. OYUNCUMU KALMIŞKİ OYNATSIN. BİLİYOR ZATEN BİR HALT OLMAYACAĞINI. HANİ KENDİSİ DAHİ YA YAPSIN BAKALIM NE YAPPACAKSA. BEN BİLİYORUMKİ SİVAS KÜME DÜŞECEK. BU KADROİLE NE YAPILABİLİRKİ. SANKİ TRANSFER İÇİN FEDERASYON ÖZEL BİR İZİNMİ VERECEK. SİVASA YAZIK OLDU. BÜLENT UYGUNU BÜLENT UYGUN YAPAN SİVASSPORDU. FUTBOLCU OLARAK GELDİĞİ TAKIMDAN TEKNİK DİREKTÖR OLARAK GİDİYOR.Sizle aynı yaştayız.Gerçekler malesef böyle, Bülent Hoca vede İsmail KARTAL Hoca dönemlerini ; daha doğrusu başkanımız dönemi Sivasspor'un altın dönemleri vede bizler inanmalıyız ki daha güzel günleri hep berabar yaşayacağız...
by_hunter 03.10.2009, 13:07 kimsenın bı yere gıttıg yok herkes gorevının basında illa her sene kafaya oynanacak dıe bı sart yok bu sene boyle olur gelecek sene ders alınır daha dıkkat edılır bence sonuna kadar devam edılmelı....
cılgınsivas58 03.10.2009, 13:20 hocam gitmeyin siz bize lazımsnz
bahadır erdem 03.10.2009, 13:49 BÜLENT UYGUN İSTİFA EDECEK AMA SADECE GÜVEN TAZELEMEK İÇİN OLSA GEREK.MUHTEMELEN DE YÖNETİM İSTİFASINI KABUL ETMEYECEK.
ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR!!!
KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR...
konartr58 03.10.2009, 14:32 evet sivasspora hayal bile ememeyeceğimiz güzellikler yaşattı.Ama bunu yaptı diye şimdi de hayal bile edemeyeceğiömiz sonuçlar alınmasına mazeret olarak mı kabul edeceğiz.
sivas yükselirse kendisi de yükselir.Çünkü Bülent Uygun Sivas gibi takım bulamaz.Hiç kimse yaptığına karışmıyor.Bu kadar sabırlı taraftarıda bir yerde bulamaz.
aivas ta bir söz var."iti öldürene sürüdürler" diye.o nednele de bu koşullarda Sivastan gitmesi kendisi içinde takım içinde iyi olmaz.Düşündüğü dile getirdiği tüm hayaller biter.gördüğü ve göreceği günlerde Sivassporda gördükleri olur.
öözetle durursa başımız gözümüz üstüne.durmaz sa kendi bilir.emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.hiç kimsede alternatifsiz değildir.
Lakin hiç kimseyede hiç bir yorumcuyada ne hocamızı nede takımımızı ezdirmeyiz EZDİRMEYECEĞİZDE.. Hocamız bir karar aşamasında yada karar almış olabilir, bu futbolun hele hele bu kadar nankör bir mesleğin doğasında var.
Fakat biz bunun biraz dışındayız.
Eleştirilerimizi kendi içimizde yapıp ele güne karşı malzemecisinden hocasına kadar herkesi savunalım.
Saygılarla
++++++++ aynen!!!.............
kiNgSiZe58 03.10.2009, 15:47 Ölümüne Sivasspor, her ne olursa olsun !! Biz sivassin düzelicegine bütün kalpimizle inaniyoruz.!!
Besyo_cu 03.10.2009, 17:16 Bülent Hocanın gitmesini hiç istemıyorum ama herkes şunuda bilsin ki Renkler ve Armamız hariç herkes bir gün gidecektir...
jackburaks58 03.10.2009, 17:48 abdullah yiğit sen ne sacmalıosun ya ne sanıosun kendini..bülent hoca bu takıma maal olmus birisidir..sen kendini fenerbahcemi sanıosun nasıl bulucan böyle birini merak ediyorum...eminim sen bu yazıyı kulupte muhalefet kalan 3 4 kişinin hatrı için yazmıssın belli..adın yok sanın yok ilk defa seni duydum..boş laf kuru lafsın...
SivasSpor Gönüllerin Şampiyonu,Bülent Uygunda Sivassporun Canı kanı..
BÜLENT HOCAM KÜME DE DÜŞSSEK SENİNLEYİZ SONUNA KADAR SENİNLEYİZ..
aSLA BİZİ BIRAKMA NE OLUR..
sivasspor küme düştügü zaman bakalım o gönüllerin şampiyonlugu bit türlü laf söyletmediginiz bülent uygun sivassporda kalıyormu yoksa arkasına bakmadan kaçıyormu bülent uygun sivassporda misyonu tamamlamıştır artık sivasspora zarar vermeye başladı tamamen kendi fikrimdir
abdullah yiğit sen ne sacmalıosun ya ne sanıosun kendini..bülent hoca bu takıma maal olmus birisidir..sen kendini fenerbahcemi sanıosun nasıl bulucan böyle birini merak ediyorum...eminim sen bu yazıyı kulupte muhalefet kalan 3 4 kişinin hatrı için yazmıssın belli..adın yok sanın yok ilk defa seni duydum..boş laf kuru lafsın...
SivasSpor Gönüllerin Şampiyonu,Bülent Uygunda Sivassporun Canı kanı..
BÜLENT HOCAM KÜME DE DÜŞSSEK SENİNLEYİZ SONUNA KADAR SENİNLEYİZ..
aSLA BİZİ BIRAKMA NE OLUR..
Bu ne kadar saçma bir yaklaşım..
Sen bülentuygunspor taraftarıysan bilemem ama böyle ise sen Sivasspor taraftarı değilsin.
Sen hiç dünyadan futbol izlemez misin? Ne kadar dar bir yaklaşım..
Biriside Rijkaardan dem vurmuş ve aslında bilerek ya da bilmeyerek Bületn beyin ayrılması konusunda ki benim gibi "evet gitsin" diyenlere destek olmuş.
Adam roterdamı düşürdüğü sene istifa etti.
Dikkat!!! Düşürüp istifa etti.
Bülent beyinde bizi düşürüp mü istifa etmesini istiyoruz yani... ???
kaptann58 03.10.2009, 18:13 SAYIN BÜLENT HOCAM 7 MİLYON SİVASLI ARKAMDA DERKEN VEDE SİVAS GİBİ CUMHURİYETİN TEMELİNİN ATILDIĞI BİR ŞEHİRDE GÖREV YAPARKEN SİVAS MARKASIYLA SENDE BÜLENT OLDUN SENİ FUTBOLCU OLARAK BİLİYORDUK HERKESTE ÖLE AMA ŞİMDİ TEKNİK DİREKTÖRSÜN SİVAS SANA HİÇMİ BİŞEY VERMEDİ NİÇİN KAÇIYORSUN YAPTIĞIN HATALARI DÜZELT ÖLE GİT SEN BU HALE GETİRDİN BİZİ GEREK YANLIŞ KONUŞMALARIN GEREKSE YANLIŞ TRANSFER POLİTİKALARIN HİÇ Bİ ŞEY KONUŞMAYA HAKKIN YOKTURRRR
KISA VE NET...
FATİH TERİM'İN UEFA KUPASINDAN SONRA GALATASARAYDAKİ VEYA MİLLİ TAKIMDAKİ KREDİSİ NEYSE BÜLENT UYGUN'UN SİVASSPORDAKİ KREDİSİ ODUR...
8.haftada biletini kesip söylenmek 4yıllık başarının hiç edilerek "defol" tarzı söylemler YİĞİDO'YA yakışmaz.
Evet maalesef öyle.
Şenol Güneş den sonra o düzeyde bir başarıyı Fatih Terim yönetiminde ki hiç bir takım yakalayamamıştır...
Eğer bilmiyorsak, bir açıkla da hafızalarımız tazelensin...
Hem ne demek yakışmaz?
Para ile çerçevesi çizilen profosyonel bir işten bahsediyoruz, aşk meşk, dostluk, gibi duygusal konulardan değil.
Sen ve senin gibilerin bu kadar bağlığı ve ona verdiğiniz değer karşılığında Bülent bey hangi karşılığı vermiştir?
Ben tersine bir sürü olay biliyorum, ama sen gördü isen açıkla bari de içimiz rahatlasın...
ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNDE BÜLENT HOCA EN BÜYÜKSÜN DİYE BAĞIRIP SONRA HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ YENİLGİDEN SONRA BIRAK GİT TAKIMI DİYE BAĞIRMAK DEĞİLDİR.BÖYLE DAVRANIP PUSUDA BEKLEYEN SİVAS DÜŞMANLARINA BİLEREK YA DA BİLMEDEN FIRSAT VERMEK DEĞİLDİR ONLARLA AĞIZ BİRLİĞİ YAPMAKTA DEĞİLDİR.YİĞİDOYA YAKIŞAN ELBİRLİĞİ EDİP İSTİKRARLA BU ZOR GÜNLERDEN ÇIKMAKTIR.
Sana emin olarak söyleyebilirim ki burada Bülent beyi aklı başında eleştirenlerin çoğu geçen sene Bülent bey için asla öyle tabirler kullanmadılar.
Bizler takımımızı seviyoruz, takımıza en büyüksün diye bağırırız, hizmet edene sadece teşekkür ederiz, o kadar.
Bu senede gitsin demek için sabırla bekledik...Eleştiride bulunduk yanlışlarını söyledik.
ÖNÜNDE DÜĞME İLİKLEDİKLERİ FRANK RIJKAARD IN ROTTERDAM I KÜME DÜŞÜRDÜĞÜNÜ BİLMEYENLER VARDIR ELBET...
Gene söylüyorum Rijkaard düşürüp istifa etmiştir.Aynı şeyi mi istiyorsun..
Adam bu sene Galatasaraya mükemmel top oynattırıyor, aksini söyleyebilir misin?
paçalarından dahi karizma akan, müzik zevkiyle kalbimize taht kurmuş, saçlarına kurban olunası, total futbolun bayraktarı güzel adam rijkaard abimiz düşürmüş, bir de o düşürsün, çok mu..
Bu sözlere de cevabı el alem versin...:)
1.Kimse parasız oynamıyor başarılarınızın bir bedeli var idi...
2.Hatalar bilerek ve istenerek yapılmamıştır buna inanıyoruz.
3.Geçen yıl evet tarihi bir lig sonucu yaşadık ligi 2. tamamladık. Ve bu konuda kimse tersini düşünmüyor.
4.Bülent beyin gitmesi şu saatten sonra bir artı sağlamayacak.
5.Ne yani geçen yılki galibiyet Sivasspor'a kaç yıl gider onun senesinide söyleyinde bizde bekleyelim 1 kaç yıl.
''KİMSE KALICI DEĞİL ZATEN!!!!
kolukisa 03.10.2009, 20:10 haber dogru ise buna havlu atmak derler,yine eger verdigi demec kendine aitse bugune kadar kendisini bosuna taktir etmisiz,be kardesim kadronu nerdese tamai gitti basri bittti bumuydu tek basina basrilar yaratmak,takim oyunlarinda en altakinden en ustekine kadar herksezin bir katkisi olur aksi takdirde basarilar kalici olmaz,yine kendisine tavsiyem tekrar galibiuyetler serisi yakaliyana kadar cenesini kapatsin.Sivasspora basarilar dilerim.
sinansakru 03.10.2009, 20:52 Gelen hoca Sivası ligde tutamazz.. Bülent aldı bülent bitirir...
# Kamanan 03.10.2009, 20:58 bülent hoca gidrse ligden düşeriz!!!!
ercan_dpinar 03.10.2009, 21:10 sivasspor umuz için ne hayırlı ise o olsun
eskiyaaa58 03.10.2009, 22:48 sivaslihakan:sokaktan adam tutup getirsen bu kadroyla en kötü sekizinci bitiri ligi
helal valla güzel konuştun:)
Bulent UYGUN bu takimin herseyidir ruhudur o ruhu SIVASSPOR'dan uzaklastirmak isteyenlerin ne amaca hizmet ettigini anlamak mumkun degil ve bence bu insanlara gore Bulent hocamizin tek ve en buyuk kusuru eskiden fenerbahceli olmasidir basarili oldugunda sesini cikaramayanlar cok ufak bir basarisizlik bile olsa hemen iclerindeki kini kusmaya basliyorlar asil dert bu; ha bu arada sanmayinki bende bir fenerli olarak hocayi savunuyorum benim tarafimdan uc buyultulmuslerin hepsinin ALLAH belasini versin.
@KAOS (Alıntı yapıp fazla yer kaplamamak için yazdıklarına karşı görüşlerimi bu şekilde belirtmek istedim )
Şimdi aslında sondan başa cevaplasam daha mantıklı olacak heralde.Birincisi Sivasspor'un elindeki mevcut kadro yapısı, futbolcu kapasiteleri ve kariyeri belli.Burda en önemli husus bu kalite ile Sivasspor'u ligde başarıya koşturacak, şampiyonlar liginden veya şampiyonluktan söz ettirecek başka bir teknik adam varsa veya yurtdışından Sivasspor'un Jose mourinho!!,guardiola!!,capello !! vs... mucizevi teknik adamlarla çalışma olanağı da bulunmuyorsa ben en başından söylediklerini eksiksiz kabul ediyor ve geri çekiliyorum.ama o ihtimal dışındakiler söz konusuysa söyleyecek birkaç sözüm var.İhtimaller üzerinde duralım
1-Yarın maçın sonucu ne olursa olsun Bülent Uygun'un görevi sona ersin
2-Diğer gün yeni teknik adam arayışları başlasın ve ihtimalleri sayalım
a-güvenç kurtar b-giray bulak c-hikmet karaman d-erdoğan arıca e-ümit kayıhan vs...
3-hoca gelsin takım toparlanıyor iyi yoldayız vs.. desin ve tekrar takım puan kaybetmeye başlasın (UZUN VADEDE )
4-Arkası gelmeyen başarının faturası yine doğal olarak hocaya kesilsin ve yönetim yeni hoca arayışlarına girsin
Peki bu halde ilk umut edilecek olan kişi kim olacaktır ? ( futbolumuzda bu onlarca kez tekrarlandı ki büyükler bile halen devam ediyor en son örneği için bkz.daum) tabiki bülent uygun
Peki burda eğer bir de takım ligden düşerse ne farketti ?
Gelelim diğerine. Rijkaard için orda söylediklerim kendi görüşüm değil hayran hayran izleyenlere bir göndermedir.Peki sence rijkaard ın hollanda erevise in vasat takımlarından rotterdamı düşürüp istifa etme opsiyonu ve kredisi varsa, SİVASSPOR GİBİ SIRADAN BİR ANADOLU TAKIMINI SON 2 SENEDE KALBURÜSTÜ TAKIM HÜVİYETİNE GETİRMESİNDE VE SİVASSPOR TARAFTARI İÇİN YILLARCA ŞEHRE BIRAKIN YABANCI TAKIMI BÜYÜKLERDEN BİRİNİN GELMESİ HAYALKEN ADININ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SÖZ ETTİRMEK, YABANCI BASININ İLGİ ODAĞI OLMAK GİBİ BAŞARILAR KAZANAN VE BU GÜNLERE GELMESİNDE EMEĞİ YADSINAMAZ BİR HOCANIN KREDİSİ 8 HAFTA MIDIR ?
Peki 8 hafta diyorsanız ben ve benim gibi düşünenler sorarlar ki "b planın" ne ? Evet bizi daha yüksek basamaklara taşıyacak ve bu durumdan kurtaracak hoca kim ? Alınacak ve yollanacak futbolcular kimler ? Oluşturulması gereken acil eylem planı nedir ? Makul mantıklı çözüm önerilerin nelerden ibaret ?
Ama şuna kesinlikle inanın ki Sivasspor'un şu dakikadan sonra Bülent Uygun ile yolları ayırıp muhtemel hoca adaylarından ( ki çok farklı birisi olamayacak emin olun ) biri ile yola devam etmesi ve bir şekilde lige tutunup orta sıralarda bitirmesi Sivasspor mucizesini sona erdirip her sene ligde kalmaya çalışan bir takım haline getirecektir. Ama bu işi Bülent Uygun yaparsa Sivasspor ( ki şu anki durumdan fazlasıyla dersler alındı) tekrar o ambiansı yakalayıp yine bir Anadolu mucizesi gerçekleştirebilecektir.
"Sen ve senin gibilerin bu kadar bağlığı ve ona verdiğiniz değer karşılığında Bülent bey hangi karşılığı vermiştir?
Ben tersine bir sürü olay biliyorum, ama sen gördü isen açıkla bari de içimiz rahatlasın..."
Peki sana şöyle söyleyeyim o zaman en basitinden
Bülent Uygun, bir şehri, adı anıldığı zaman "2Temmuz, yobazlar vs" tarzı söylemlerin hedefi olmaktan uzaklaştırıp, SİVASSPOR un anımsanmasını sağlamıştır.Mesela başka bir şehre gittiğinizde Sivas dendiğinde önceden 2temmuzda ne yaptınız orda denilirken, artık Sivaslılar Sivasspor şampiyon olacak mı bu sene biz de çok istiyoruz- x takımlıyım ama o olamazsa sivasspor olsun-En basitinden kendi başımdan geçen bir olay, konyaya gittiğimde bir sanayide 58 plakayı gören sanayi çalışanları etrafımı çevirdi ve bana artık sivasspor onların da gururu olduğunu, sivasa maça geldiklerini söylediler ve arabamdaki sivasspor formasını benden istediler seve seve verdim.Buna benzer konuşmaları hocanın kendisiyle de yaptım
Peki bunda Bülent Uygun'un katkısı yok mudur ? Bu tarz müspet şeyleri kendi dili ile de beyan etmemiş midir ? Sivas 'ın itibarının yükselmesinde payı yok mudur ?
Peki madem senin de ( kulaktan dolma olmamak kaydıyla ) tersine bildiğin olaylar var bizimle paylaş biz de bilelim, tekrardan söylüyorum kulaktan duyma değil gerçek kaynaklar olsun...
Teşekkürler...
altuntas58 03.10.2009, 23:20 Bulent UYGUN bu takimin herseyidir ruhudur o ruhu SIVASSPOR'dan uzaklastirmak isteyenlerin ne amaca hizmet ettigini anlamak mumkun degil ve bence bu insanlara gore Bulent hocamizin tek ve en buyuk kusuru eskiden fenerbahceli olmasidir basarili oldugunda sesini cikaramayanlar cok ufak bir basarisizlik bile olsa hemen iclerindeki kini kusmaya basliyorlar asil dert bu; ha bu arada sanmayinki bende bir fenerli olarak hocayi savunuyorum benim tarafimdan uc buyultulmuslerin hepsinin ALLAH belasini versin.
Başka söz gerek yok size katılıyorum
58ÖREN58 03.10.2009, 23:26 BU SÖZ BENİM ÇOK AĞIRIMA GİDİYOR"“Sivaslı’lara hayal bile edemeyecekleri başarıyı ve gururu yaşattım” " YAHU KARDEŞİM SENMİ, YAŞATTIN YOKSA FUTBOLCULARMI. HADİ BU SENE NEDEN YAPAMADIN. 8 FUTBOLCU GİTTİ. EĞER MARİFET SENDEYSE NE DURUYORSUN. ELİNDEN BİŞEYLERİ ALANMI VAR. 7 MAÇ OLMUŞ BİR BERABERLİK. NE YAPTIYSA DEMEKKİ FUTBOLCULAR YAPMIŞ. O YÜREKLİ FUTBOLCULAR YAPMIŞ. ŞİMDİ ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARYA. TAKIMI DÜŞÜRDÜ DİYECEKLER. O DENMEDEN ÖNCE KAÇMAK EN İYİSİ. ÇÜNKÜ YAPTIĞI TRANSFERLER KÖTÜ. GELECEK HİÇ BİR HOCA TOPARLAYAMAZ ZATEN. ELİNDE NE VARKİ TOPARLASIN. OYUNCUMU KALMIŞKİ OYNATSIN. BİLİYOR ZATEN BİR HALT OLMAYACAĞINI. HANİ KENDİSİ DAHİ YA YAPSIN BAKALIM NE YAPPACAKSA. BEN BİLİYORUMKİ SİVAS KÜME DÜŞECEK. BU KADROİLE NE YAPILABİLİRKİ. SANKİ TRANSFER İÇİN FEDERASYON ÖZEL BİR İZİNMİ VERECEK. SİVASA YAZIK OLDU. BÜLENT UYGUNU BÜLENT UYGUN YAPAN SİVASSPORDU. FUTBOLCU OLARAK GELDİĞİ TAKIMDAN TEKNİK DİREKTÖR OLARAK GİDİYOR.
aynen hepsıde dogru aynen katılıyorum kardesssss
Benim tek korkum bir kaos'un icine suruklenmek, bunun cezasini da taraftar ceker herzaman ki gibi, onun icin akil ve mantikla teknik heyet baskan vs vs oturup adam akilli bir cozum bulmalari lazim
Boyle haberlerin cikmasi bile hos degil. Bizde istedigimiz kadar soyle boyle diyelim, su an birseyler demek erken, yarini bekleyecegiz ve gorecegiz. Hayirlisi neyse o olsun..
ve sonuc her ne olursa olsun, elestiri olacak tabiki, ama lutfen kufur ve kirici sozler sarf etmeyelim, biz Sivaslilara bu yakismaz;) gideceksede bize onu adam gibi ugurlamak duser, kalacaksada desteklemek duser..
58ÖREN58 03.10.2009, 23:35 gıderse uzulmem sevınmemde gıdecegını hıc sanmıyorum baskan yol vermedıgı surece ammaaaaaaaa sozkonusu sivasspor olunca ???????? gıden gıder kalan sahalar sivassporundur tabıkı
yorumyapıyombenya 04.10.2009, 01:19 Sivassporda bir gün gidecek rengimiz ve formamız baki kalacaktır hocanın kolay kolay gideceğini sanmıyorum
cılgın_turk 04.10.2009, 02:00 inşallah gitmez. giderse sivas çok şeyini kaybeder hele hele böyle bir durumda giderse çok feci olurki düşeriz ellahamki...
Kimse vazgeçilmez değildir.Mecnun başkan dahil herkes gidebilir.Ancak suan hocanın gitmesi sorunları çözmeyecektir
Ben yaptım, ben ettim diye diye takımıda kendinide bitirdi Bülent Hoca. Her zaman böyle söylemedi ama böyle düşününyordu bu yüzden kaybediyor. Ayrıca benim bildiğim bülent hoca kolay kolay bir yere gitmez...
mehmeTayyib 04.10.2009, 10:51 hadi Sivas'ım! hadi Bülent Hoca! DOST(!) düşman görsün Sivası!
hiçbir yere git-me-ye-cek!
Borte Tarkan 04.10.2009, 14:39 Bulent Hoca Ankaragucune gidiyor.
Güzelim takımı mahvetti şimdi kaçıyor...demiştim ben asla gitti demiycem kaçtı derim ben buna...Gitmiyecektin Bülent Uygun!
bülent hocanın ankaragücüne gidecegi yönde söylentiler var bu olay ne kadar dogru ne kadar yanlış onu önümüzdeki günler gösterecek
Şimdi aslında sondan başa cevaplasam daha mantıklı olacak heralde....
Güzel ve doyurucu analizler, tebrik ederim...
Şöyle bağlayayım, çünkü Bülent bey ayrılmıştır artık...
Büyük takım olma yolunda olan takımlar (ki umudumuz, geçen senenin tespitleri, mali durum vs vs bu yönde) bir insana endekslenemez, alternatif üretebilen, bir sürü yedek planları olabilen takımlardır..
Bak ne güzel bir kısmına katılmasam da içeriği akıl dolu analizler yapmışsın.
Bu ortamda aylardır anlatmaya çalışıyorum:
Akıllı, mantıklı ve bilimsel davranmak, düşünmek lazımdır, aşırı duygusallık bize her zaman (bakınız Sivas tarihi) kaybettirir.
Seninde yaptığın gibi kafa patlatmakla bir çok sorun çözülür, Bülent bey'e bu kadar muhtaç değiliz.
Not: Bence kimsenin takımı düşürecek kadar kredisi yoktur.
Bugün maçtaydım, Sivas önceki maçlardan biraz farklıydı ve kazandı.ama bu galibiyet teknşndirektör Bülent Uygunun istifası ile ikinci planda kaldı.Çok emek verdi, emeğine teşekkürler.Gitmesini istemezdim ama yapacak birşey yok.hani derler ya "gidene dur, kalana git denilmez". yolun açık olsun bülent bey.hakkımızı helal ediyoruz (kendi adıma)....
Güzel ve doyurucu analizler, tebrik ederim...
Şöyle bağlayayım, çünkü Bülent bey ayrılmıştır artık...
Büyük takım olma yolunda olan takımlar (ki umudumuz, geçen senenin tespitleri, mali durum vs vs bu yönde) bir insana endekslenemez, alternatif üretebilen, bir sürü yedek planları olabilen takımlardır..
Bak ne güzel bir kısmına katılmasam da içeriği akıl dolu analizler yapmışsın.
Bu ortamda aylardır anlatmaya çalışıyorum:
Akıllı, mantıklı ve bilimsel davranmak, düşünmek lazımdır, aşırı duygusallık bize her zaman (bakınız Sivas tarihi) kaybettirir.
Seninde yaptığın gibi kafa patlatmakla bir çok sorun çözülür, Bülent bey'e bu kadar muhtaç değiliz.
Not: Bence kimsenin takımı düşürecek kadar kredisi yoktur.
Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasa da ben de sana teşekkür ediyorum seviyeni koruyup düzeyli bir tartışmada bulunduğun için;)...Şu andan itibaren Sivasspor'un uzun vadeli geleceği hakkında pek umutlu değilim umarım ki yanılırım umarım yeni hoca bizleri yanıltır ne diyelim...
altuntas58 04.10.2009, 22:03 Bülent hocayı çok ararız çok yüz yıllık takımların yapamadığını biz iki senede iki defa yaptık sivas halkının hocamıza vefa borcu olduğunu düşünüyorum sahip cıkamadık o ki sivasımıza yatırım yapmaları için yurt dışından iş adamlarını ilimize davet etti kapatılan iş yerlerimizin mücadelesini en az bizler kadar savundu sesimizi bütün dünyaya duyurdu o kadar fazla duyurduki bazı büyütülmüş takımları tutan sözde sivaslıların zoruna (GS;TS BJK FB) gitti vay efendim neymiş bülent hoca çok konuşuyormuş efendilerin zoruna gidiyordu nasıl olurda anadoludan bir takımın hocası konuşur diyerek adını çok konuşuyora cıkardılar elbetteki konuşacak cünki o 7 milyonluk bir sivasın hocası az bile konuştu hocam yolun acık olsun biz senin değerini bilemedik kacan balık büyük olur derler ben senin bizi bırakmadanda büyük yetenek olduğunu bilenlerdenim üzüntüm çok büyük allah sivassporumuza en az senin gibi vefakar,cefakar,kalbi sivasspor sevgisiyle dolu bir hoca adam gibi adam bir anadolu yiğidi gelmesini nasip etsin
Bülent hocayı çok ararız çok yüz yıllık takımların yapamadığını biz iki senede iki defa yaptık sivas halkının hocamıza vefa borcu olduğunu düşünüyorum sahip cıkamadık o ki sivasımıza yatırım yapmaları için yurt dışından iş adamlarını ilimize davet etti kapatılan iş yerlerimizin mücadelesini en az bizler kadar savundu sesimizi bütün dünyaya duyurdu o kadar fazla duyurduki bazı büyütülmüş takımları tutan sözde sivaslıların zoruna (GS;TS BJK FB) gitti vay efendim neymiş bülent hoca çok konuşuyormuş efendilerin zoruna gidiyordu nasıl olurda anadoludan bir takımın hocası konuşur diyerek adını çok konuşuyora cıkardılar elbetteki konuşacak cünki o 7 milyonluk bir sivasın hocası az bile konuştu hocam yolun acık olsun biz senin değerini bilemedik kacan balık büyük olur derler ben senin bizi bırakmadanda büyük yetenek olduğunu bilenlerdenim üzüntüm çok büyük allah sivassporumuza en az senin gibi vefakar,cefakar,kalbi sivasspor sevgisiyle dolu bir hoca adam gibi adam bir anadolu yiğidi gelmesini nasip etsin
Tebrik ediyorum sizi...Sivas bu zamana kadar kaybettiyse hep değerlerine sahip çıkamamasından kaybetti..Sivasspor Bülent Uygun varken Sivas'ın hep konuşulmasını bi şekilde hatırlanmasını sağlıyordu Sivas'ın bi popularitesi vardı...diğer türlü unutulup giderdik ki şimdide belki öyle olacak...Bülent Uygun'un konuşmasını istemeyenler gerçekten sadece Anadolu takımlarının pısırık kalmasını istedikleri için Sivasspor taraftarını galeyana getiriyorlardı...Anadolu takımları ezik kalacak susacak kaderine razı olacak istediler..Bülent Uygun bu tabuları yıkmıştı...SiVAS'IN hakkını savunması battı birilerine...
Tebrik ediyorum sizi...Sivas bu zamana kadar kaybettiyse hep değerlerine sahip çıkamamasından kaybetti..Sivasspor Bülent Uygun varken Sivas'ın hep konuşulmasını bi şekilde hatırlanmasını sağlıyordu Sivas'ın bi popularitesi vardı...diğer türlü unutulup giderdik ki şimdide belki öyle olacak...Bülent Uygun'un konuşmasını istemeyenler gerçekten sadece Anadolu takımlarının pısırık kalmasını istedikleri için Sivasspor taraftarını galeyana getiriyorlardı...Anadolu takımları ezik kalacak susacak kaderine razı olacak istediler..Bülent Uygun bu tabuları yıkmıştı...SiVAS'IN hakkını savunması battı birilerine...
Sivas taraftarı, insanı kendi kaderini kendi çizdi,istemeden oyunlara alet oldu rakiplerinin ekmeğine yağ sürdü.Bugünü bir yere not edin Sivasspor taraftarı, sivaslılar belki sezon sonunda belki diğer sene ,geçen sezonki başarıyı hatırlayıp düştükleri duruma içleri sızlayacak,Sivasspor adı bir çaykur rizespor la aynı kefede hatırlanınca bin pişmanlık duyacak.O yüzden kaçan balık büyük olur misali gün hesabı yapmayın, başarının sırrı istikrardadır ,günü kurtarırsınız belki ama sisteminiz oturmadıkça,kendinize bir sistem mal etmedikçe eğer milyon dolarlarınız yoksa bu büyük denizde yok olur gidersiniz.Sivas başarıyı takım ve camia içi disiplin,sistem ve özgüvenle yakalamıştı ve tüm Türkiye'ye ve avrupaya duyurmuştu, ama kötü gidişte başarıda her türlü övgüyü yağdıran taraftar(hepsi değil) hemen sırt çevirdi ve alternatif çözüm planı olmadan günü kurtarma derdine düştü.Soruyorum
Eğer bu takım yeni hocayla küme düşerse ne olacak ???
oquzh4n58 04.10.2009, 23:33 ve gıttı yazık oldu smdı km gelcek acaba
|