Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2 - 0 Antalyaspor
SivasSpor.Com 03.10.2009, 23:44 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsant.jpg
Kamanan farkı: 2-0
Sivasspor, 8. haftada Antalyaspor'u Kamanan'ın golleriyle 2-0 yendi ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı.
Ligdeki en son galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında, 24 Mayıs 2009 tarihinde Sivas'ta Gençlerbirliği'ne karşı 3-2'lik skorla elde eden ve bu maçtan bugüne dek geçen 133 günde ligde galibiyete hasret kalan Sivasspor, özlemini 8. haftada dindirdi.
Antalyaspor’u sahasında ağırlayan kırmızı-beyazlılar, karşılaşmadan ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 üstün ayrıldı.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta, her iki takım da ilk yarıda net gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Sivasspor forvetleri Kamanan-İbrahim Şahin ile gol ararken, konuk ekip Antalyaspor ise golcüleri Necati-Veysel ile etkili olmaya çalıştı.
İkinci yarıya daha istekli başlayan Yiğidolar, aradığı golü 55. dakikada Kamanan’ın ayağından buldu. Fransız golcü uzatma anlarında bir kez daha sahne aldı ve takımının sahadan 2-0 galip ayrılmasını sağladı.
Geçtiğimiz sezonun ikincisi Sivasspor bu sonuçla 8. haftada ilk 3 puanını aldı. Antalyaspor ise 8. maçında 6. yenilgisini alarak 6 puanda kaldı.
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Bünyamin Gezer xx, Gökhan Memişoğlu xx, Hakan Atilla Gökbilgin xx
Sivasspor: Petkoviç xxx, Uğur xxx (Dk. 74 Mbemba xx), Hayrettin xxx, Sedat Bayrak xxx, Murat Sözgelmez xxx, İbrahim Dağaşan xxx, Sezer xxx, Bruno Zita xx (Dk. 31 Musa Aydın xx), Erman xxx (Dk. 64 Onur xx), Kamanan xxxx, İbrahim Şahin xxx
Antalyaspor: Ömer xx, Radoslav Batak xx, Yalçın xx, Sedat Ağçay xx, Orhan Ak xx (Dk. 90 1 Ahmet ?), Ertuğrul xx (Dk. 46 Korhan xx), Ali Zitouni xx, Jedinak xx, Hakan xx (Dk. 61 Balili xx), Veysel xx, Necati Ateş xx
Goller: Dk. 55 ve 90+2 Kamanan (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Sedat Bayrak, Dk. 33 Murat Sözgelmez, Dk. 62 Petkoviç, Dk. 81 İbrahim Şahin, Dk. 82 Musa Aydın (Sivasspor), Dk. 38 Hakan, Dk. 54 Korhan, Dk. 66 Balili, Dk. 81 Ali Zitouni (Antalyaspor)
MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada Veysel'in savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlenen Hakan, öne doğru açılan kaleci Petkoviç'i de çalımladıktan sonra kalenin sol çaprazından yaptığı yerden vuruşla topu boş kaleye gönderdi. Yan direkten dönerek penaltı noktasına doğru açılan topu önünde bulan Veysel'in vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.
18. dakikada Sezer'in orta alandan savunmanın arkasına gönderdiği topu ceza alanının dışında kontrol eden Erman'ın sol çapraz pozisyonda vuruşunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
49. dakikada ceza alanında topla buluşan Ali Zitouni, bir anda kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Öne doğru açılan kaleci Petkoviç'i çalımladıktan sonra önünü boşaltan Zitouni'nin yerden vuruşunda Sedat'ın ayağına çarpan meşin yuvarlak, kornere çıktı.
55. dakikada Sivasspor'un golü geldi. Sivasspor'un sol kanattan hızlı ve organize gelişen atağında, İbrahim Şahin topu ceza alanı yayı üzerinde bulunan Kamanan'a aktardı. Fransız golcü Kamanan, sol ayağının içiyle yaptığı plase bir vuruşla kaleci Ömer'in sağından meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0
59. dakikada ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Erman'ın sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta, kaleci Ömer son anda topu tokatlayarak kornere çeldi.
76. dakikada Necati'nin ceza alanı yayı yakınlarından kullandığı serbest atışta, savunmaya çarpan top kornere çıktı.
77. dakikada hızlı gelişen Sivasspor atağında, Musa'nın savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlenen Sezer'in bekletmeden sert vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.
90+2. dakikada Sivasspor'un 2. golü geldi. Sezer'in ceza alanı sol çaprazından vuruşunda kaleci Ömer'den dönen topu önünde bulan Kamanan, ayağının içiyle yaptığı plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 2-0
BÜLENT UYGUN VE FUTBOLCULARA DESTEK
Antalyaspor'u yenerek, hem bu sezon ligdeki ilk galibiyetine imza atmak, hem de ligdeki
galibiyet hasretine son vermek için mücadele etti.
Maça Sivaslı futbolseverler ilgi gösterirken, az sayıda Antalyaspor taraftarı da karşılaşmayı havuz tarafı kale arkası tribününde izledi.
Ligde zor günler geçiren Sivasspor'da, taraftarlar maç öncesinde, teknik direktör Bülent Uygun ve futbolculara destek veren tezahüratlar yaptı. Sivaslı futbolseverler, bu maç sonrası istifa edeceği konuşulan Bülent Uygun'a sevgi gösterisinde bulunarak ''En büyük asker, bizim asker'' tezahüratı yaptı.
Sivasspor, Antalyaspor karşına Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli ve Yasin Çakmak gibi 3 önemli oyuncusundan yoksun bir kadroyla çıktı. Sakatlığı bulunan Yasin ile sakatlıktan yeni kurtulmalarına rağmen tam hazır olmayan Mehmet ve Abdurrahman'ı maç kadrosuna almayan teknik direktör Bülent Uygun, sakatlığı geçen Onur Tuncer'i ise yedek soyundurdu. Uygun, ayrıca Cihan Yılmaz ve Kadir Bekmezci'yi de maç kadrosuna almadı. Maç kadrosuna alınmayan futbolcular ile sakatlığı bulunan oyuncular karşılaşmayı tribünde izledi.
Sivassporlu Uğur Kavuk ile Antalyasporlu Ertuğrul Arslan, eski takımlarına karşı mücadele etti. Sivasspor'dan sezon başında Antalyaspor'a transfer olan İsrailli golcü Pini Felix Balili ise maça yedek olarak başladı.
Haydi SİVASım kır artık şu şeytanın bacağını..Yarım-0 olsun bizim olsun..
Çıkın yenin şu şanssızlığı artık!!! dağıtın antalyayı, silkelenin, kendinize gelin, yine kendinizden söz ettirin spor programlarında YİĞİDO GERİ DÖNDÜ dedirtin.Yine 4 Eylül yenilmezlik mabedimiz olsun,yine gelenler çekinsin, yine saldıralım sağdan soldan,ezelim yine..Hadi çocuklar hadi sizde bu ışık var mahçup etmeyin 4yıldır gururlandırdıklarınızı..HADİ SİVASSPOR TARAFTARI SIRA AYNI ZAMANDA SENDE SİLKELENMENİN VAKTİ GELDİ..DOSTA DÜŞMANA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMANIN VAKTİ GELDİ YETER BU KADAR ...;)
FANATIK YIGIDO 04.10.2009, 00:22 busaattensonra rakip antalyadeyilya kim olursa olsun 3pugani kesin almaliyiz artik gecen hafta oynadigimiz oyuna bakilirsa 3pugan yuzde yuz bizim hakkimizdi ama yakaladigimiz pozisyonlari gole ceviremeyince neyazikki malup olduk
07reis58 04.10.2009, 00:37 şifo mehmetin takımı bu maçda katı savunma uygulayıp golü kontrataklarla arıyacak rakip savunmayı çözmekde çok sıkıntı çekecez gibi gözükuyor ıns 90 dk sonunda sahadan galip ayrılırız 3 puan almanın zamanı çokdan geçdi zaten
mertcan69358 04.10.2009, 00:50 artık kazanma zamanı hadi be beyler çıkında alın şu maçı artık
mucahitbaba58 04.10.2009, 01:03 kardesim nerde bu kamanan yaa bu adama kastinmi var en iyi oyunuyu yatiriyon ya yazik sana bee
yarin baliliye cok is dusecek belli kontra atakla
kocakss58 04.10.2009, 07:57 adamlar hala uğur kavuktan,ersen martinden medet umuyorlar.bizde yabancı oyuncuyu oynatmama hastalığı var.bu hastalık biran evvel iyileştirilmeli,yoksa başımıza çok büyük dertler açacağa benziyor.
metin 07 04.10.2009, 08:21 Golü erken atarsak kazanırız. Aksi taktirde işim zor kontra ile gol da yiyebiliriz, gol yedikten sonra halimiz malum...
ben yeniliriz diyorum.tahminim 0-2 bizi yenerler.
eğer yine en başta gol atma sevdasına düşmezsek 4-5 .dklar gol yemezsek bu maçı rahat alırız diye düşünüyorum antalya takımını izledim artık bu takımıda içerde yenemezsek bu ligde olmayak yani çok stresli bir maç gol bulana kadar ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum allah yardımcımız olsun
kamanan nerde mbamba nerde bu nebiçim bir iş:confused:
kiNgSiZe58 04.10.2009, 10:06 kamanan nerde mbamba nerde bu nebiçim bir iş:confused:
mbamba ise yaramazda ama kamanan gerkiyor..!
Divriği58- 04.10.2009, 10:17 Ersen Martin gol atacak demedi demeyin ..... Bizim problem savunmada bu gün iyi savunma yaparsak alırız....
Yigido5458 04.10.2009, 10:17 Ne olursa olsun bu maçı al-ma-lı-yız hem antalyayı hemde denizliyi altımıza almak için çok ama çok önemli bi maç eyer bu maçı kazanırsak küme düşmeyi unutun haftayada gençlerbirliği maçında bi beraberlik fırsat olursa galibiyet olayı bitirir..
Metal Gear 04.10.2009, 10:27 Yarın gazetelerde "Yiğido geri döndü" başlığından başka bir şey görmek istemiyoruz!
58_babacan_58 04.10.2009, 10:40 SAHAYA SONUÇTA 11 KİŞİYLE ÇIKIYORUZ BİZİM İSTEMEDİĞİMİZ FUTBOLCULAR OLABİLİR KADRODA AMA FUTBOLCU SAHADA GÖREVİNİ YAPTIKTAN SONRA HİÇ BİR SORUN YOK YETERKİ ADAM GİBİ OYNAYIP FORMANIN HAKKINI VERSİNLER !!!
sivaslitaner58 04.10.2009, 10:44 zita keske baslasa ya ersen martinde yedekte baslasin hic birsey yapmiyor adam kaleyede akin vardar
GELİYORR........... YİĞİDOLAR GELİYOR.... ANADOLUNUN YÜKSELEN SAYGINLIK DUYAN TAKIMI SİVASSPORUMA BAŞARILAR ALLAHIN İZNİYLE ALACAĞIZ MAÇI...
mehmeTayyib 04.10.2009, 10:49 hadi Sivas'ım! hadi Bülent Hoca! DOST(!) düşman görsün Sivası!
babayigido 04.10.2009, 11:00 bu maçı alacagımızdan hiç kuşkum yok maçı zorda olsa alırız hocada gidebilir.
58SARKISLALI58 04.10.2009, 11:16 ins yenecegiz su ersen yaeirne kamanan daha iyi harcadi kamanani bu hoca gtmesse hic bi halt olmaz
58SARKISLALI58 04.10.2009, 11:26 ya arkadaslar bu yorumlari okuyan yonetimden yada hoca okumuyormu bu nasil is ya adam hala yasin ersne diye tutturdu ersengece magazinlerine yakalaniyor yasin dersen gelene gec diyor hala da israr la oynatiyor neyapmak isdedigini anlayamadim ki bu hafta antalyayi yensek bile baskada alacagimiz mac yok bulent hoca bu zihniyetle bu inatla giderse bu boyle gider degisen birsey olmaz .
kiNgSiZe58 04.10.2009, 11:42 Aslinda Ersen Martin kötu oynamiyor. Nezaman iyi oynuyor derseniz: Ona Top Gelirse iyi is cikartiyor ama Top Almak icin hic gayret Gösteridigi yok buda negativ tarafi. Ersen Martin 1.96 boyunda, korner'lerde cok avantajli bir olay. tabiki martin'i kamanan'a tercih etmezdim.
mezgirtli 04.10.2009, 11:54 Arkadaşlar bu sayfada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Ben 17 yaşındayım biraz önce içeride annem magazin programı seyrederken reklamda ersen martin adını duyunca hemen içeri koştum. Ersen martin ibb maçından sonra bir gece kulübünden iki sarışınla çıktı. had bunu görmezden gelelim. sivasın kaldığı otele saat 05:00 sularında geliyor. Hani bunlar kara yaslara bürünmüşlerdi ne oldu. tabiiki bunlarda gezecek eğlenecek ama 7 maçta 1 puan çıkaran bir takımda bu sonucun başkahramanı olup bu olaya girmek ne kadar mantıklıdır. birde magazincilerin orda olduğunu bile bile... yazık diyorum sadece yazık... (yorumlarınızı bekliyorum)
oquzh4n58 04.10.2009, 11:56 geliym ben hadı gorusuz macdaa
cılgınsivas58 04.10.2009, 12:05 berabere kalcz diyorum ama işallah yeneriz galibiyete ihtiyacımız var haydi sivas vurun kırın parçalayın bizm için bu maçı alın
abdullahmkaya 04.10.2009, 12:14 SİVASIM OLEYYY Hadi Sivas göster şunlara
bu maçı almalıyız başka yolu filan kalmadı yeterince yenildik artık bahaneye mahal yok.
Yigido5458 04.10.2009, 12:48 zita keske baslasa ya ersen martinde yedekte baslasin hic birsey yapmiyor adam kaleyede akin vardar
bırak akını ya o kadar komedi gol yiyen kaleci ilk defa gördüm kalecide lazım bu takıma hacettepe de ercüment kafkasyalı var süper çocuk ya hem genç hemde çok iyi kurtarışlar yapıyo ama biraz tuzlu olabilir:D
carizma0658 04.10.2009, 12:48 çıkın bu macı paşalar gibi kazanın aslan yigidolar DÖNÜN VE ARTIK LİGE ÇEKİ DÜZEN VERİN YETER ARTIK ETRAF MASKARA DOLDU
58ÖREN58 04.10.2009, 12:53 baliliyi durdurmak gerek yoksa işimiz zor olacak gıbı gorunuyorrrrrrrrrr
mustafatas58 04.10.2009, 12:58 yeter artık ya alın su maçıda sevindirin bizleri.zaten bu maçı alırsak seri yakalarız gibi geliyor.ama yenilirsekte yenilgi serimizi devam ettiririz
YARALI_AŞIK 04.10.2009, 12:59 gömün antalyaya. artık yeter yav...
alperen2009 04.10.2009, 13:02 bugun ruyamda gordum arkadaslar sivasspor maci 4/2 kazandi
insallah dogru cikar
YiĞiDo YiĞiDo 04.10.2009, 13:04 hayudi bakalım artık kazanma vakti 3-0 bitecek
zaralı19 04.10.2009, 13:17 biz yeneceğiz bu maç 2-0 bizim yeter artık bu maç bizim
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum elimizde bir umut kaldı..
''YA UMUTLARDA BİTERSE???
fatihada58 04.10.2009, 13:22 Arkadaşlar bu sayfada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Ben 17 yaşındayım biraz önce içeride annem magazin programı seyrederken reklamda ersen martin adını duyunca hemen içeri koştum. Ersen martin ibb maçından sonra bir gece kulübünden iki sarışınla çıktı. had bunu görmezden gelelim. sivasın kaldığı otele saat 05:00 sularında geliyor. Hani bunlar kara yaslara bürünmüşlerdi ne oldu. tabiiki bunlarda gezecek eğlenecek ama 7 maçta 1 puan çıkaran bir takımda bu sonucun başkahramanı olup bu olaya girmek ne kadar mantıklıdır. birde magazincilerin orda olduğunu bile bile... yazık diyorum sadece yazık... (yorumlarınızı bekliyorum)
Bülent uygun futbolcu alırken kişiliklerinde bakıyordu ya bu gözden kaçmış sanırım...
fatihada58 04.10.2009, 13:23 Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum elimizde bir umut kaldı..
''YA UMUTLARDA BİTERSE???
Gidemem gidemem gidemem o kadar uzaklara gidemem tek çarem sonsuzluğa atın beni kuşlar...
sivaslim58 04.10.2009, 13:34 bugün bülent uygunun son maçı olur inşallah.takımı ne hale getirdi.ne değiştide bugun yeneceğiz anlamak mümkün değil.bu oyuncularla yenmemiz hayal.kaç haftadır aynı şeyi yazıyorum.sivassporum utandır beni diyorum ama olmuyor.
hadi sivasimmmmmmmmmmmmm yen artik al su 3 puani
efsane5858 04.10.2009, 14:13 bu mac cok önemli eger kazanirsak devamini getiririz
İnşallah kazanacağız bu maçı ...
serserilerin_prensi 04.10.2009, 14:16 kazanacagızzz bu maçı şüpheniz olmasın diyorum inşallah yanılmıyorummmm
arslantaş 04.10.2009, 14:21 hep aynı hikaye bülent uyguna teşekkürler 2 yıldır şampiyonluk için uğaştı tamam ama zicoda fbyi ş.ligine götürdü ç.final uğrattı ama gitti b.uygunun süresi doldu
Zita sakatlanmis, Musa aydin girdi onun yerine....
rEsuLAKPINAr 04.10.2009, 14:36 2-1 alıcaz bu maçı ................
kiNgSiZe58 04.10.2009, 14:39 37' dakka hala gol yok offfffffffff canimi yakmayin ya
Divriği58- 04.10.2009, 14:41 İnşaallah bu gün ilk galibiyetimizi alacağız Hadi Sivas ... Bu arada trbünlerin büyük bir bölümü doluymuş Hadi Ersen MARTİN AT ARTIK GOLUNU
Borte Tarkan 04.10.2009, 14:41 Antalyaspor ligin en zayif takimlarindan biri.gecen hafta fenerden yedikleri amator kume taKiminin bile yemeyecegi gol;takimin ne kadar uyumsuz ve zayif halka oldugunu gosteriyor.sivasimiz antalyayi yenemesse kume dusme canlari artik bizim icin maalesef caliyor demektir.
Borte Tarkan 04.10.2009, 14:43 ama yenecegimize inaniyorum.
koyacagiz antalyaya.
dedebali58 04.10.2009, 14:52 ilk yarı0-0 inşallah 3 puanı biz alırız
fenr maçında kalelerinde yedek kalecileri vardı o maçtaki kaleci olsa iyi olacaktı. fakat zita nın çıkması kötü oldu..
club7house 04.10.2009, 15:02 tribünler nasıl ? .
Kederli Yiğido 04.10.2009, 15:02 Kesin alırız dert etmeyin o kadarda düşmedik
Kesin dediğimiz maçların hepsini kaybettik. Şahsen karamsarım galibiyet konusunda.
Kederli Yiğido 04.10.2009, 15:07 Umutlu olup sinerji yaratalım alacağız bu maçı
noname87 04.10.2009, 15:14 ulan işte ibrahim işte kamanan boşuna ersende inat ettin hocam
GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLL
GOLLLLL GOLLLLLLLLLLL
Aslanım kamanan
turko H4as 04.10.2009, 15:14 golllllllllllll kamana gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllll llllllllllll
efsane5858 04.10.2009, 15:14 ve gol ve gol ve gol hadi bi gol daha
tuffi5819 04.10.2009, 15:15 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL LLLLL KAMANANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNN
58_babacan_58 04.10.2009, 15:15 GGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
arslantaş 04.10.2009, 15:15 kamANANI babanı kamANANI babanı aferin kamanna goll
55. DAKIKA
KAMANANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
noname87 04.10.2009, 15:16 hayrettin de yine hatalara devam ediyormuş
Kederli Yiğido 04.10.2009, 15:16 Demiştim umut edelim sinerji yaratalım diye demek oluyormuş haydi ikinci gol için sinerjiye devam
2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
Haydi sivas
cesur sivas 04.10.2009, 15:16 googoogoogogogoogogogoogogogoo gogogoogogoogogoglllll kamanan
ne olur bulo gitme, sen bu takima lagzimsin
KAMANANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN N
SİVASSPORUMUZ:1
ANTALYASPOR:0
zaralı19 04.10.2009, 15:17 goolllllllllllllllllllllllll Bülent Hoca gitme ne olur
mustafa_kavak58 04.10.2009, 15:17 kamanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnn gooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooolllllllllllllllllllll llllll oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy
Kamanan 1 bulent :0
Bulent Bulent bagirmak yerine kamanan kamanan bagirsaydiniz simdi bu durumlarda olmazdik.
I love you KAMANAN
By BY Bulent
noname87 04.10.2009, 15:19 şu ersenle yasin olmasa biz yine zirvedeydik
Kamanan gerçekten yüreğiyle oynuyor helal olsun bu adama :rolleyes:
HADI SIVASIM, BIRAKMA SU MACI, YA 1-0 LIK SKORU KORU, YADA 2 TANE DAHA AT..
yiğido 07 04.10.2009, 15:21 Kamanan 1 bulent :0
Bulent Bulent bagirmak yerine kamanan kamanan bagirsaydiniz simdi bu durumlarda olmazdik.
I love you KAMANAN
By BY Bulent
SANKİ KAMANANI BÜLENT HOCA GETİRMEDİ KAMANAN ANTREMANLARDAKİ SULULUĞU YÜZÜNDEN OYNAMIYORDU SEN HALA AYNI NAKARAT GİDİYORSUN SANADA KINA GÖNDERECEM MERAK ETME
zaralı19 04.10.2009, 15:22 SANKİ KAMANANI BÜLENT HOCA GETİRMEDİ KAMANAN ANTREMANLARDAKİ SULULUĞU YÜZÜNDEN OYNAMIYORDU SEN HALA AYNI NAKARAT GİDİYORSUN SANADA KINA GÖNDERECEM MERAK ETME
saol kardeşim bunları getiren kimdi söylesenize
yıldız beldesi 04.10.2009, 15:23 şu ersenle yasin olmasa biz yine zirvedeydik
bu ersenin bu takımda işi yok geldiği anda ben tepkiliydim
SANKİ KAMANANI BÜLENT HOCA GETİRMEDİ KAMANAN ANTREMANLARDAKİ SULULUĞU YÜZÜNDEN OYNAMIYORDU SEN HALA AYNI NAKARAT GİDİYORSUN SANADA KINA GÖNDERECEM MERAK ETME
İmza attım :) Yüreğine sağlık..
yıldız beldesi 04.10.2009, 15:23 mehmet düzelince inşallah takım coşacak
yiğido 07 04.10.2009, 15:25 HAYDİ SİVAS BÜLENT HOCA İÇİN OYNAYIN DA ŞU BÜLENT UYGUN DÜŞMANLARI ÇATLASIN
efsane5858 04.10.2009, 15:26 2 yi bulursak mac bizimdir hadi kanaman bidaha
Gönder kinayi bekliyorum.
Mbembayi,erseni ve yasini kim getirdi benmi.
Getirdiysen oynatacaksin.
BY BY Bulent inatligim yüzunden bu durumlara düstük.
Bu maçta akillandin,dogru kadro kurmussun ersen hariç tabi.
Gidecegini biliyor ya dogru kadro kurigim dedi.
BY BYYYYYYY Bulent BEYYY
Kemalraik 04.10.2009, 15:30 Oley, Sivasspor'umuz sonunda kazandı!
DAKIKA 73 SKOR 1-0
UGUR KAVUK CIKIYOR, MEMBA GIRIYOR....
DINLEDIGIM KADARLA, 2CI GOLU ARIYORUZ, ANTALYA KENDI YARI SAHASINA KAPANMIS, BIZDE IYI HAVA YAKALAMISIZ...
arslantaş 04.10.2009, 15:33 Oley, Sivasspor'umuz sonunda kazandı!
bitmediki maç:D:D neyi kazandık diosun arkadaşııııııım
Bu kez aldık maçı son 15 dakika savunmayla bitirin maçı bu skorla
Gönder kinayi bekliyorum.
Mbembayi,erseni ve yasini kim getirdi benmi.
Getirdiysen oynatacaksin.
BY BY Bulent inatligim yüzunden bu durumlara düstük.
Bu maçta akillandin,dogru kadro kurmussun ersen hariç tabi.
Gidecegini biliyor ya dogru kadro kurigim dedi.
BY BYYYYYYY Bulent BEYYY
Evet sen getirdin.. Biz getirdik... Maçlara gitmedik.. Kombine almadık.. Klubün resmi ürünleri yerine korsan ürün aldık..Yarım kampanyası oldu sadece 16.000 mesaj gönderebildik.. Yanlış değil tam 16.000 mesaj atmışız.. Ne çok dimi.. Klube sen maddi yönden destek olma ondan sonra de ki bunlar niye geldi.. Kakayı mı getirecekti :) Birşey olunca sivas fakir edebiyatı yapıyoruz ama hepimiz kotu maviden giyeriz.. Hergün internet kafelerde en az 5 lira para yeriz ama maça gitmeye gelince 5 tl bulamıyoruz, iş yok diye dert yanarız.. Kabul edin arkadaşlar sivaslılar olarak bu takımı taşıyamadık bize ağır geldi.. Geçen yıl şampiyonluğa bile zor inandık.. Bizi şampiyon yapmazlar dedik..
club7house 04.10.2009, 15:45 Yahu bi didişmeyin .
Arif Coşkun 04.10.2009, 15:46 bitmediki maç:D:D neyi kazandık diosun arkadaşııııııım
Demekki Allah söyletti dimi arkadaşım :D
son 2 dakika, hadi sivasim az daha sabret
serserilerin_prensi 04.10.2009, 15:49 alıcaz bu maçı allahım yiğidonun yardımcısı ol ...
Evet sen getirdin.. Biz getirdik... Maçlara gitmedik.. Kombine almadık.. Klubün resmi ürünleri yerine korsan ürün aldık..Yarım kampanyası oldu sadece 16.000 mesaj gönderebildik.. Yanlış değil tam 16.000 mesaj atmışız.. Ne çok dimi.. Klube sen maddi yönden destek olma ondan sonra de ki bunlar niye geldi.. Kakayı mı getirecekti :) Birşey olunca sivas fakir edebiyatı yapıyoruz ama hepimiz kotu maviden giyeriz.. Hergün internet kafelerde en az 5 lira para yeriz ama maça gitmeye gelince 5 tl bulamıyoruz, iş yok diye dert yanarız.. Kabul edin arkadaşlar sivaslılar olarak bu takımı taşıyamadık bize ağır geldi.. Geçen yıl şampiyonluğa bile zor inandık.. Bizi şampiyon yapmazlar dedik..
Ben gidebildigim her maça gittim sivassporun ve geçen sene ligtv verdigi maçlarin tamamini izledim.
Eger imkanim olsaydi ben yardim ederdim ama bu Sivasi Bulent degil oyuncular yapti(o oyunculari Bulent gitirse bile).Biz geçmise baka baka bu hallere düstük zaten.
Gelecege bakmamiz için ya bülent bey gidecekti yada akillanacakti(yani dogru kadro kuracakti).
Bu maçta iyi kadro kurmus ersen hariç kabul ediyorum fakat bunu ilk maçta yapacakti simdi degil artik ön siralarda olmamiz imkansiz.
gooollllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllll
kamanannnnnnnnnnnnnn
club7house 04.10.2009, 15:52 GoooLLLLLL :) .
serserilerin_prensi 04.10.2009, 15:52 GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BEE KAMANANNNNNNNNNNNN
kamanan 2 bULENT 0
by by bULENT
Ben gidebildigim her maça gittim sivassporun ve geçen sene ligtv verdigi maçlarin tamamini izledim.
Eger imkanim olsaydi ben yardim ederdim ama bu Sivasi Bulent degil oyuncular yapti(o oyunculari Bulent gitirse bile).Biz geçmise baka baka bu hallere düstük zaten.
Gelecege bakmamiz için ya bülent bey gidecekti yada akillanacakti(yani dogru kadro kuracakti).
Bu maçta iyi kadro kurmus ersen hariç kabul ediyorum fakat bunu ilk maçta yapacakti simdi degil artik ön siralarda olmamiz imkansiz.
Hemşerim bişey soracam ona cevap ver ondan sonra sana daha bişey söylemeyeceğim.. Evinde kaç tane kulubün resmi forması var ?
kamanan 2 bULENT 0
by by bULENT
kiNgSiZe58 04.10.2009, 15:58 2:0 GOLLLLLLLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLLLLL
Helal olsun hepinize,Allah razı olsun ...
|