Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
04.10.2009, 16:11
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svsantalya.jpg

Sivasspor 2 - 0 Antalyapor maçını değerlendirelim...

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

sevda58
04.10.2009, 16:16
ozlemistik 3 puan alma duygusunu, gercekten uzun bir aradan sonra cok iyi oldu.

kamanan yine ustune dusen gorevi yerine getirdi, helal olsun..

keske bulent hoca 3 puani istifa ile sonlandirmasaydi........

58_babacan_58
04.10.2009, 16:16
MAÇI KAZANDIKYA GERİSİNİN ÖNEMİ YOK SONUNDA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK ŞÜKÜRLER OLSUN !!!

kiNgSiZe58
04.10.2009, 16:19
En Iyi Oyuncu:
Kesinlikle Kamanan

Hepsi iyidi, Ersen Martin oynamamis buda güzel haber:)

esentepeli58
04.10.2009, 16:19
ben maçtaydım ve HAYRETTİN tamının içine edıyor resmen süresiz kadro dışı bırakılması lazım ?

serserilerin_prensi
04.10.2009, 16:22
Nail abi ey ruh geri dön dedin zornan getirdin ruhu:))

sewaz58
04.10.2009, 16:24
3 puan bizim için o kadar önemliydi ki hepsine helal olsun demekten başka birşey gelmiyor içimden.. Bu sefer iyi ya da kötü eleştiri yok sadece özlediğimiz 3 puanı almanın sevinci var...Teşekkürler Sivas'ım yolun açık olsun ...

cılgınsivas58
04.10.2009, 16:32
arkadaşlar bülent uyugun istifa etti ama başkan kabul etmez bana göre yndik mutluyuz garısı diğer galibiyetlere

subasi29
04.10.2009, 16:33
Macin Yildizi Kamanan.....
Takim Halinde iyiydik...
Maca Damgasini Vuran Hocanin istifasidir....
Bu istifa bu mactan sonra olmamaliydi!!!!

atrium58
04.10.2009, 16:36
Oh be nihayet kendimize geldik. Maçın en iyisi kesinlikle musaydı, oyuna girdikten sonra takımı canlandırdı. Sedat da çok iyiydi. Gol atılana kadar çok zevksiz tatsız tuzsuz bir maç oldu. Antalya bulduğu pozisyonlardan birini atsa maçı çeviremezdik. Papaz büyüsünü bozmak için olsa gerek sahanın ebatları küçültülmüştü..

cesur sivas
04.10.2009, 16:37
ersen in yerine kamanan i koysan boyle olur,, afferin kamanan senin sayende senenin ilk 3 puanina tanistik

YiĞiDo YiĞiDo
04.10.2009, 16:54
işte bu basarısızlıgın en büyük sorumlususnun bülent oldugu görülüyor
kamanan denen adam bu ligin en iyi yabancılarından ama gecen hafta oynamadı bülent iyiki gittin be

Metal Gear
04.10.2009, 17:02
İbrahim Şahin derim başka da bir şey demem.

Besyo_cu
04.10.2009, 17:05
Maçın yıldızı sahada basmadık yer bırakmayan İbrahim Şahin'di her iki golde de büyük payı vardı.

shang
04.10.2009, 17:20
bu maça zaten inanmıştım çok iyi oldu biraz kendimize geldik

pover58
04.10.2009, 17:24
nihayet üç puanla tanıştık umarım devamı gelir.kaç pazardır ilkdefa rahat bir pazar uykusu uyuyacagız.teşekkürler yigido teşekkürler kamanan teşekkürler sivasspor.devamını bekliyoruz.

GuVeN
04.10.2009, 17:30
Maçın yıldızı kimdi ? KAMANAN-İBRAHİM ŞAHİN

Maçın en kötüsü kimdi ?HAYRETTİN NE ETTİNN!

Ne gibi eksiklerimiz var ?skor iyi fakat cok ıyı futbol yoktu..

Maç hakkında genel yorumunuz ?
kamanansız bu takım olmaz derken ne kadar haklı oldugumuzu bır kez daha gorduk.yasınsız ve ersen martınsız daha huzurlu ızledık macı ama hala eksıklıkler var hayrettın 5 yasındakı bebegın yapmayacagı hatalarla basımıza cok buyuk ısler acabılırdı!

oquzh4n58
04.10.2009, 17:35
Macin Yildizi Kamanan.....
Takim Halinde iyiydik...
Maca Damgasini Vuran Hocanin istifasidir....
Bu istifa bu mactan sonra olmamaliydi!!!!

Mac Oncesı Yenskde Yenılsekde Istıfa Etcek Demıslerdı Yendııgınde Istıfa Edmese Kendıne Yakıstırmaz dı GururLu Adam Cunku Sımdı Katkıtda BulunanLrın hepsıne bı Kına GOnderlem yaksınlar

oquzh4n58
04.10.2009, 17:37
Valla Ersen oynamadı Oynsa kamanan ykaladı possıonları o yakalasa Atamazdı TAkım Guzel oynadı oyuncu Kacırmadı Tebrık Ederm 90 dk susmadan destek verdık yıgıdo genclık olarak ustumze dusernı yaptık maratonda dolmstu bulent HOcada gıtmeseydı olcaktı tam olmadı ıstee

hasantuan
04.10.2009, 18:14
maçın yıldızı kesinlikle ibrahim şahindi.....tek kelimeyle mücadelenin zirvesine çıktı eleman...maçın en kötüsü hayroydu her zaman ki gibi...

ready
04.10.2009, 18:21
ersenle yasini kesmesi takıma olumlu yansımış bi de şu hayrettinin acemice hareketleri olmasa güzel olcak..ibrahim şahin sahanın iyisiydi kötüsü yine hayro

58SARKISLALI58
04.10.2009, 18:25
isade bu hoca boyle kamanani oynatmassa boyle olur ilk 11 de oynayacak bi adam varsa kamanan dir ersen martin deigldir birakin gitsin hoca boyle daha iyi olacak eminim buna helal sivasim ins yeni hocayla birlikde yola devam

yiğidohalit58
04.10.2009, 18:37
ne olursa olsun sivas spor kazandıya

eyuphulagu
04.10.2009, 18:41
Tek kelimeyle kötü bir futbol;ama sonuç lehimize...Bursa maçında bu maçtan çok çok iyi oynamamıza rağmen maçta mağlup olmuştuk...Statta maçı izlemek çok güzel bir duygu...Ama bu maç kimseye tat vermedi...Sivasspor maçta çok stresliydi...Oyuncular doğru düzgün iki pas bile yapamadılar...Hayrettin kardeşim bence bu maçın kasetini alsın defalarca izlesin...Nerelerde hata yaptığına bir baksın...Suçu sadece Hayrettin'de de aramamak gerekiyor...Hayrettin'in bulunduğu kanatta oynayan Erman'ın da ona yardım etmesi gerekirdi...Ama Erman defansıf özelliği olmayan bir oyuncu...Maç adeta sinir harbi şeklinde geçti...İlk yarı Erman'ın vurduğu bir şut dışında neredeyse hiç pozisyonumuz yok...Ama rakibin kaçırdığı 2 net pozisyon var...Zita'nın da sakatlanması takım adına büyük şanssızlıktı...2. yarı da böyle başladı;Kamanan 55. dak . da golü atınca takım daha rahatladı...Biraz daha fazla pozisyona girdik...Sonra son dak. larda 2. golü de bulunca maç lehimize sonuçlandı...Bu maç kesinlikle bizi aldatmamalı...Bizim takım bundan sonra ne yapar ?Eğer bugünkü gibi oynarsak deplasmanda hiç maç kazanacağımızı zannetmiyorum...Takım bu maçta kazandı ama oynadığı futbol hiç umut vermedi;çünkü rakip çok kötüydü...Rakip 2. yarı neredeyse 1-2 pozisyon hariç kaleye bile gelemedi...Her takım böyle olmaz...Umarım bu maç takımımızın uyanış maçı olur....Son olarak bazı taraftarların Hayrettin ve bazı oyunculara sürekli küfür etmeleri de hiç hoş değil...Taraftar takımını sadece iyi günde değil zor gündede destekler...Bazıları sadece iyi gün dostu..Bunu açıkca gördük...Sivasspor için lig bence bu maçla başladı...Umarım bu galibiyetlerin devamı gelir;gelmezse sivassporu bundan sonra daha zor günler bekler...

ready
04.10.2009, 18:57
sivasporun futbolcusuna küfür etmek yanlış hem oyuncu gol attıgı zaman sevineceksin sonrada kalkıp söveceksin adama oyunculugunu hatalarını eleştirmek normal fakat küfür etmek son derece çirkin

yiğidolargeliyo
04.10.2009, 19:02
Sivasspor 2 - 0 Antalyapor maçını değerlendirelim...

Maçın yıldızı kimdi ? ibrahim şahin

Maçın en kötüsü kimdi ? hayrettin

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında genel yorumunuz ? daha iyi olacaklar

sofularlı34
04.10.2009, 19:40
Ay doğarken bir söğüdün ardından,
Göl yüzünde sisli bir esintiyle,
Akşamın göğsüne hüzün serperek,
Ve yağmurdan geceye
Çiçekli perdeler çekerek,
Beni düşün...
Beni düşün, unutma...

En umarsız, en mutsuz gününde,
Bağrına bir yumruk çökeldiğinde,
Ve dağların mazlum ateşi,
O güzelim saçlarına,
Cayır-cayır yanıp ulaştığında,
Beni düşün...
Beni düşün, unutma...

Beni düşün bir kavganın içinde;
Helal bir ekmeğin peşinde...
Ve kurtlardan arta kalmış yüreğimin,
Can çekişen o son parçasını da
Sana sakladığımı bil!..

Bil ki haykırırcasına,
Bu esir gövdemi yakarcasına,
Kavuşmak için o serin bağrına,
Ateşten bir yol arıyorum...

Kar yağarken mor dağların ucundan,
Sol yerine sessiz bir iniltiyle,
Yastığın yüzüne yaşlar dökerek,
Ve akşamdan gizlice bir ah çekerek,
Beni düşün...
Beni düşün, unutma...

Kan kızılı bir gelincik seherinde,
Sırtıma kahpe bir hançer indiğinde,
Ve bu gencecik ve bu hemencecik ölüm,
Çığırtkan bir gazete başlığında,
Çığlık-çığlık sana kavuştuğunda,
Beni düşün...
Beni düşün, unutma...

Beni düşün, şehre her yağmur yağdığında,
Islak ve kırılgan bir türkünün içinde...
Göğsünden dudaklarına doğru,
Sancılı bir isyan kabardığında;
Bastırarak kalbini avuçlarınla
Sesini okşadığımı bil!..

Bil ki yalvarırcasına,
Uzayan yollara dağılırcasına,
Sonsuz bir mahşerin ortasında,
Bir zemzem suyu gibi,
Seni, seni özlüyorum...

carizma0658
04.10.2009, 21:11
GALİBİYET HARIKA MORAL SFIR HOCA GİTTİ KINA YAKMAK İSTEYENLER KINANIZ BENDEN HELAL OLSUN SİZLERE BE HELAL OLSUNN

giants
04.10.2009, 21:47
Burada haftalarca söyledik; Hoca Kamanan hem senin hem de bu takimin can simidi.... Bu Futbolcu ilk 11 de yer almali ama gidecegim ne olursa olsun dedigi haftaya kadar israrla bu oyuncuyu kadroya almadin... demekki kazanmak birinci önceligin degildi...Dua et de Hikmet Kahraman Basarisiz olsun!!!! Bizim Kamanan israrimizda ne kadar hakli oldugumuz Antalya macinda Kamanan attigi gollerle kanitladi... Umarim bu basarili sonuclarin devamini gelir Takimimiz bu sekilde bizi mutlu eder...

Ayrica Bugünki Basarida basta sahada terini akitan futbolcu kardeslerimiz olmak üzere mazemecisine kadar herkese yüzlerce kez tesekkür eder basarilarinin devamini dilerim..

Sahanin yildizi. Kamanan ve Bu galibiyette emegi gecen tüm futbolcu kardeslerim.

yigidocengiz
04.10.2009, 21:53
maçın en iyisi bence ibrahim şahindir.iki golünde hazırlayıcısıydı ve antalya defansını ileriye çıkarmadı tek başına.ve maçın en kötüsüde şüphesiz hayrettindir.bu adamın bu takımda işi yok kim ne derse desin.bülentin gitmesine en çok da bunun için seviniyorum,İNŞALLAH yeni gelecek hoca bu takozu keser de yerine adam gibi birisini koyar.bu arada bülentin istafa etmeside yine maçın önüne geçirdi kendisini.böyle şeyleri çok seviyo arkadaş,bi şekilde kendisini takımın önüne geçirmeyi başarıyor

FANATIK YIGIDO
04.10.2009, 22:12
cok sukur busezon ilkgalibiyetimizi aldik ama oynanan oyun beni takminetmiyor onumuzdeki haftalarda allah yardimcimiz olsun.

eyuphulagu
04.10.2009, 22:30
Hayrettin kardeşimiz sadece bu maç değil kaç maçtır kötü oynuyor bilemiyorum..Bu sezona çok formsuz başladı...Bunda Hayrettin kadar Hayrettin'in önünde oynayan oyuncuların da büyük suçu var..Sadece Hayrettin değil...Bugünkü maçta Hayretin ilk yarı İ.Dağaşan'ın kaptırdığı 2 topta eğer kademeye girmeseydi daha da zor durumda kalabilirdik...Bunu da söylemeden geçemeyeceğim...2. yarı eğer Hayrettin'in verdiği hatalı geri pas eğer gol olsaydı;şu an Hayrettin'in boynuna ipi geçirmiş asmıştık bile...Futbol bir takım oyunu ve oyuncularda bu oyunun baş aktörleri....Geçen yıl takımın takımın dişlileri iyi işliyordu takım makine düzeninde futbol oynuyordu;bu yıl o dişlilerden bazıları ya kırıldı ya da arızalandı bunun sonucunda takımda büyük sorunlar yaşamaya başladı...Umarım Sivasspor biran önce düzlüğe çıkar...Bugün izlediğim sivasspor bana ve izleyenlere sadece moral verdi ama futbolu hiç umut veremedi...Bakalım gerçek sivassporu bu sezon izleyebilecekmiyiz;bekleyip göreceğiz...

oquzh4n58
04.10.2009, 23:07
takım halınde hatasız guzel oynandı bulent hocada ıstıfa etmeseydı duzelmstk dıcektm

58isa58
04.10.2009, 23:36
58isa58, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak İstiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin Aktifleştirilmesi Gerekebilir.
:confused::confused::confused:

# Kamanan
04.10.2009, 23:37
bu mçı kasanıcz demştm;) kamanan maçn yıldızıydı

vexol58
05.10.2009, 05:43
Nihayet 3 puanı birarada gördük yahu çok sevindim bu galibiyete.Kamanan Sivas için çok önemli bir oyuncu,yedek kulübesini haketmiyordu zaten..

teknik
05.10.2009, 15:29
Mehmet YILDIZ İbrahim ŞAHİN ikilisi ileri ikilide oynasa.Arkadan gelenler gpl kralı olur.Güven futbolda çok önemli.MçSözgelmez bitiş düdüğünde diz çöküp şükrediyorsa..... demekki öz güven........ çok ama çok önemli.bİR MAÇ DAHA ALIRSAK OLDU DA BİTTİ MAAŞALLAH

karakocyakup58
05.10.2009, 15:39
benim gözüme çarpan zita orta sahadayı çok iyi koruyor çok güzel hareketleri var cok ciddi oyncu erssen ve yasin gibi boş bir transver degil