Orijinalini görmek için tıklayınız : Hocamızla Görüşeceğiz
SivasSpor.Com 04.10.2009, 18:00 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.mcnbskn.jpg
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Bülent Uygun'un istifasıyla ilgili olarak, ''Hocamızla görüşeceğiz ve yapılan toplantıdan sonra bir basın açıklaması yapacağız'' dedi. Kulüp başkanı Otyakmaz, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından 4 Eylül Stadı'nın protokol tribünü önünde basın mensuplarının, teknik direktörleri Bülent Uygun'un istifası ile ilgili sorularını yanıtladı.
Otyakmaz, Uygun'un istifa edeceğini önceden bilip bilmediği yönündeki soruya, ''Evet bir haftadır biliyorduk, hocamızın bu maçın sonucuna bağlı olmaksızın görevden ayrılma düşüncesi olduğunu. Bunu da sanıyorum açıklamış, fakat henüz bize resmi olarak gelmiş herhangi bir istifa dilekçesi veya sözlü olarak yok tam olarak. Daha önce tabii ki konuşmuştuk bu tip şeyler'' dedi.
Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla kulüp tesislerine gideceklerini ifade eden Otyakmaz, ''Hocamızla görüşeceğiz ve yapılan toplantıdan sonra bir basın açıklaması yapacağız'' diye konuştu.
Taraftarların Bülent Uygun için ''Bülent Uygun sen bizim Fergusonumuzsun, lütfen sen bizi yalnız bırakma, istifa etme'' şeklinde pankart açtığının ve futbolcuların da ağabey olarak gördükleri Uygun'un istifa etmesini istemediklerinin belirtilmesi üzerine Otyakmaz, şunları söyledi: ''Evet çok doğru, Sivasspor'un yıllardan beri süre gelen başarısının altında, ikinci ligde, başkan olduğum dönemden beri şampiyonluğumuzda, ondan sonraki zor senelerde ligde kalışımızda ve son 2 senede şampiyonluğa ortak oluşumuzda, bütün başarıların altında mutlaka Bülent Uygun'un imzası var. Tabi Bülent Uygun'dan ayrılmak çok kolay olmayacak, kolay değil, bütün bunları düşündük. Ama dediğim gibi toplantı yaptıktan sonra, yönetim kurulu arkadaşlarımızla ve hocamızla görüştükten sonra açıklamasını yapacağız, yani istifasının kabul edilip edilmediğini tartışacağız ve bir cevap vereceğiz kamuoyuna.''
Otyakmaz, Uygun'un istifası sonrası teknik direktör konusunda (B) planlarının, görüştükleri, düşündükleri bir teknik adamın olup olmadığının sorulması üzerine ise yönetim kurulu toplantısından sonra bu konuların görüşüleceğini, konuşulacağını, tartışılacağını söyledi.
Uygun'un istifasından vazgeçirilip geçirilmeyeceği yönündeki soruya ise ''Tabii ki toplantı yapacağız, konuşacağız, gerçekten kararlıysa yapacak bir şey yok, ama biz takım arkadaşlarımızın ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın bu konuda, hocamızın kalması yönünde bir görüş ortaya çıkarsa kendisine ileteceğiz. Bu görüşü kabul etmesi de arzumuz tabii ki'' ifadelerini kullandı.
Bu arada, Sivassporlu bazı taraftarların açtıkları pankartla Bülent Uygun'a destek verdikleri ve istifasından dönmesini istedikleri görüldü.
Adamı yıldıran Sivasspor taraftarı sonrada gitmemesini istiyen Sivasspor taraftarı ...
Sivasspor taraftarı unutmayın ki birlik içindedir.. Biri bir şeyi uylarsa diğeride zarar görür..
İnşallah istifa olayı gerçekleşmez..İstifa şuan için çözüm değil
mertcan69358 04.10.2009, 18:05 bülent uygun gitsin die yırtındınız al işte hadi be mecnun başkan bülent hoca gitmesin
yigidolar06 04.10.2009, 18:06 Başkanım hani biz adam satmıyorduk. Birbirinizin cenazesini kaldıracaktınız size yakışanı yapın bülent hocayı yem etmeyin
kiNgSiZe58 04.10.2009, 18:07 istifa etmesin hepimiz karşiyiz buna, istifa etmesini istiyenler sivassporlu olamaz.!!
Bizim Buralara Gelebilmemiz, Bizim lig 2.ligini lig 4. lugunu gormemiz , hepsi bulent uygunun basarisiydi..
Bulent Basa Gelmeseydi Belki Ligden Dusecektik ?
Bence Cok Iyi Isler Yapildi..
Yanliz Ekonomik Sikintilar Yuzunden , Istedigimiz Transferleri Yapamadik, Veya Elimizdeki Futbolculari Satmak Zorunda Kaldik..
Insallah Gorusulur ve Gitmez, Teknik Direktorluk Istemiyorsa..
Yinede Sivassporun Icinde Kalsin Mesela Sportif Direktor Olabilir..
YiĞiDo YiĞiDo 04.10.2009, 18:10 yahu daha neyi görüsecen tmm gitsin işte bülentin görevi bitti artık sıra yeni heycanlarda
SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ SENİN SEVGİN BU DÜNYADA
oquzh4n58 04.10.2009, 18:10 valla ha bıllaha maca 90 dk durmadan bagırdık tek bagırmadım tabıkı yıgıdo genclık le berbaer Bulent uygunSuz ben Sıvası Sıvasspor olarka GOrmemem Valla işanLah Gıtmezz Macı Yendık DIye SoLemıyorum Bulent Hocayı valla Kanımdan bırı olarak GOruyorum onSuz zevk almıyorum Macda Bellı Bı hataları oldu Zmannda kotu Transfer Ypark ama oLsun Bız SıvassporLuyuz Bulent Hoca noLur Gıtme Tek Sozum bu Hoca Gıderse ben daha Maca felan Da Gıtmem Isanlah GOrursun bu yazdk larımı
oquzh4n58 04.10.2009, 18:11 Başkanım hani biz adam satmıyorduk. Birbirinizin cenazesini kaldıracaktınız size yakışanı yapın bülent hocayı yem etmeyin
Dogru Dıyor Arkadsım sımdye KAdar Sansdan Getırmedı Bızı BuraLara Kralı Gelse Bulent ın yeerını doldurmaz adam Kendını sıvasa adamıs bee
oquzh4n58 04.10.2009, 18:14 Batan Gemıyı En Son Kaptan Terk ederms
cılgınsivas58 04.10.2009, 18:16 hani pes etmeyecektin bülent hani sezon sonuna kadar kredin vardı bittimi hepsi bizi böle bırakma bzm sana ihtiyacımız var haydi başkan tut bülenti
oquzh4n58 04.10.2009, 18:17 [QUOTE=YiĞiDo YiĞiDo;569614]yahu daha neyi görüsecen tmm gitsin işte bülentin görevi bitti artık sıra yeni heycanlarda
Lan Sımdıye Kadar Takıma Ne zmn Destek verdın de Burda uyelıgın bıle YEnı ne oldugun bıle bellı degıl FazLA konusup Adamn canını sıkma Senın Gıbıler Istemıyoz basın Gıdın lan YAndan Yeme Sıvaslı Futbol dan anlaıyo Etmıyo Yenı Heycan ARıyormus bulent Gıderse 2 llıgde heycan ara sen
G Ü N E R 04.10.2009, 18:19 ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ SUÇLAMASIN BU İSTİFANIN SORUMLUSU TARAFTAR DEĞİL...BÜLENT HOCA DAHA 2 HAFTA ÖNCE 1 SENE KREDİM VAR DİYORDU...BÜLENT HOCA İSTEMESE ONU BURDAN GÖNDERECEK KİMSE YOK...YÖNETİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ DİYORDU... BU KARAR KENDİ KARARIDIR DİKKAT EDELİM...ACELE KONUŞMAYALIM...1-2 HAFTA İÇİNDE OLACAKLARI İZLEYİP ONA GÖRE YORUM YAPALIM...BAKALIM BİZE KİM GELİYOR BÜLENT HOCA NEREYE GİDİYOR...
Bülent Hocanin Böylesi Bir durumda Takimdan istifa etmesinin Ne Külübe nede Kendisine Bir fayda saglar bunun icin Baskanin bir an önce Hocayi ikna etmesi Dogru olacagina inaniyorum bu saat,dan sonra gelecek bir hocanin Takima katkida bulunacagina ben sahsen inanmiyorum ellestirmek ayridir istifasini kabullanmak daha ayri birseydir. Acilen Hoca görevine Dönmelidir bunu Baskanin yapacagina inaniyorum, Taraftara burdan sesleniyorum yeni gelen bir hocanin bize bir faydasi olmaz bunu kafaniza sokun iyi düsünün sizlerinde Baskana yardimci olmasi Takima güc katacaktir bunun icin Hocayi Destekleyin Tekrar Göreve Cagirin Dogru olani budur
58SARKISLALI58 04.10.2009, 18:30 yav gec bile kaldi bilrek takimi dagitti transfer yapmadi hala desdek cikiyorsunuz hocaya nedeyim daha bilmem ki yeni gelen hoca dahad abasarili olacaktir yeni bi heycan getiren birisi gelecektir
spainloco 04.10.2009, 18:31 Bülent hocam inşallah kararından DÖNER :( Bu bir çözüm yolu değil istifa ..
Bülent hoca bizi bu kötü durumdan kurtarabilcek tek kişi bence.. lütfen mantıklı yorumlar yapın arkadaşlar.. Resmen bülent hocanın gitmesi için elinden gelen bir kesim varmış gibi.
bağlamacı58 04.10.2009, 18:32 inşallah gitmez kararından vaz geçer :confused:
zaralı19 04.10.2009, 18:34 http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=274798775 095&view=user#/group.php?gid=274798775095
haydi destek verlim
58SARKISLALI58 04.10.2009, 18:41 bulent hoca naisl adamis kendini anliyamadim gitmis ersen martin ialdirtmis yok yasini aldirtmis eldeki kadroyu dagitmis bunasil is anliyan varmi okada rpara geldi oyuncu alinmadi gorunen koy kilavuz istemez parayi cebe doldurdu gittigi daha iyi oldu ayrica ben alayindanda sivalsiyim herzaman destekcisiyim gitti inadt yerine kamanani oynatmadi adam bugun oynadi gol atti daha neolsun hala ersne diye tutturdu yeni hoca sivasa hayirli olacaktir bu kadroyla anca
arkadaşlar daha geçen gün ölüm kalım maçımız diyor du başlıkta .. şimdi nasıl istifa edeR ?
cenk5821 04.10.2009, 18:50 hocam bu şekilde bizi bırakıp gitme gitmen bize fayda etmez aksina daha kotu olur:(
Mahmut5858 04.10.2009, 18:51 bulent hoca gitsin diye biryerlerini yirtanlar ozunuz aydin kina yakarsiniz artik, sanki sivasspor sampiyonlar liginde veya ufa da devamli oynuyorduda bu sene o liglerde oynayamiyacak daha zor gorursunuz turkiye 2. ligini ve bana gore 3. ligini 3 senede iki inanilmaz basari saglayan bulent hocam sana minnattariz ve gitmeni istemiyoruz.
Aydogan58 04.10.2009, 18:59 ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ SUÇLAMASIN BU İSTİFANIN SORUMLUSU TARAFTAR DEĞİL...BÜLENT HOCA DAHA 2 HAFTA ÖNCE 1 SENE KREDİM VAR DİYORDU...BÜLENT HOCA İSTEMESE ONU BURDAN GÖNDERECEK KİMSE YOK...YÖNETİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ DİYORDU... BU KARAR KENDİ KARARIDIR DİKKAT EDELİM...ACELE KONUŞMAYALIM...1-2 HAFTA İÇİNDE OLACAKLARI İZLEYİP ONA GÖRE YORUM YAPALIM...BAKALIM BİZE KİM GELİYOR BÜLENT HOCA NEREYE GİDİYOR...
bence 3 aydan beri yapacagi en güzel aciklamayi yapti,, ama malisef eski sivasspor takimida tamamen dagiti,,
gidecegi yeri büyük bir ihtimalen hisediyorum !!!!
su anda ankaraspor ligden düstü ve antrönörsüz kaldi,,!!2 ligde yabanci t.d. kabülenmediginden büyük ihtimal orayinan anasmistir !
sivasspor icin önemli olan,,cok iyi bir teknik direktörü bulmak olacak, bülentin basarilarini geri sivasspora kazandiracak birisi olmaliki, gelen gideni aratmiyacak,ama buda gelen t.d. icin bu simdiki kurulmus takiminan cok zor ve pahaliya mal olacaktir diye düsünüyorum,,
cünkü bülentin kurmus oldugu takimi,, kendisi kurtaramiyorki,,, gelmiski yeni t.d kurtarsin.
konartr58 04.10.2009, 19:05 emekleri için teşekkürler.kalırsa sivasspor kadar kendi yararına da olur.sivasspordan daha iyi bir takım bulamaz.gördüğü de göreceği de bu olur.
bırakmasının zamansız olacağını düşünüyorum.ama gidersede herşey biter demenin anlamı yok.zaten bu sezondan çok şey de beklemek mümkün değil.ortalarda bitirirse başaı olarak görülmeli
bazen üzüldüğümüz şeyler sonradan daha çok sevineceğimiz şeylere neden olabilir.
bülent uygunu istemeyen sivassporlu olamaz gibi sözleri de anlamsız buluyorum.Kimse sivastan büyük olamaz.
58_babacan_58 04.10.2009, 19:21 GİTME HOCAM GİTMEE YÖNETİM DUY SESİMİZİ GÖNDERME BÜLENT UYGUNU GÖNDERMEEEEEEEEEEEEEEEE
hoLiGan Enes 04.10.2009, 19:27 hocanın gitmesi istiuenler göbek atıyodur heralde ferahladınızmı al gitti işte
hacialicelik58 04.10.2009, 20:12 sayin baskanim hani adam satmiyodunuz.bunu sizde biliyosunuz ki kim gelirse gelsin sivassporun basina bulent hocanin yapmis oldugu basariyi kimse yapamayacak.faturayi bulent hocaya kesiyosunuz futbolcu aldinizda oynatamadimi bulent hocanin sehrimizede cok katkilari oldu bu yakismadi sivassporumuza ins kararinda geri doner
sitede birçok yorum okudum kimi halen bülent gitmesin diyor kimide gereginden fazla eleştiri yapıyor.ikiside yanlış bende gitmeli diyenlerdenim ancak rencide etmeden seviyeli bir şekilde,çünkü bu saatten sonra hocadan başarı beklemek imkansız görünüyordu.fazla eleştirenlerede bize çok şey yaşattıgı için kendisini ölçülü bir şekilde eleştirmeleri gerekir di diye düşünüyorum.üzülerek gördügüm başka bir konuda taraftarın birbirine düşmesi ki bu en yanlış olanı.kimse kimseyi kırmasın biz kalıcı olanlarız hocada gider topçularda gider biz hep yüzyüze bakıyoruz.akıllı olmak lazım
sofularlı34 04.10.2009, 20:52 Ben hocayım, alınterinin, fiziğin işçisi,
Aklın ve beynin kölesiyim.
Tüm ilimlere kafa tutanların,
Adalet diye haykıranların
Sesiyim.
Islıklarınıza meze, küfürlerinize katık ettiğiniz.
İçince, salladığınız naralarınızda
Bir bardak meyim ben,
Yanına koyduğunuz peynir,
Dilim dilim dildiğiniz
Yarış atı misali koşan haralarınızda,
Değişmedim ki ben, yine o asker bildiğiniz.
İşin kolayı sizin intikam saatiniz.
Akrep’in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak.
Ve gerçek.
Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi
İntikam alma saatiniz geldi mi.
Mağlubiyetimde katlimin fermanını imzalarsınız.
İmza günü düzenler gibi,
Ama benim mutlu ettiğim insanların değil.
Yüreği benimle birlikte atan milyonların değil.
Ben okyanusta yer arayan bir damlayım.
Düştüğüm yerde kaybolacağım kadar kesin.
Rengimin yarısı beyaz, yarısı kırmızı
Sizin şükran günlerinde giydiğiniz gibi tıpkı.
Belki size mutluluğun resmini çizemem,
Belki hikaye gelir size mısralarım.
Ama mutluluğun en güzelini böyle yaşarım.
Alkışlar benim hayat hikayem.
Stat önünde ekmek arası köfte,
Sıcağına simit satan çocuklar.
Başarıya hasret doğmuş bebekler
Kahve köşelerinde sigara tellendirip üstüne
“Tavşan kanı bir çay ver, kırmızı beyaz olsun”
diyen gariban yürekler.
....ASKER nereye böyle dağlarda ne akrep biter nede çakallar,bak seviniyor pusudaki kahpeler...sen ASKERSİN nereye böyle...unutma her şey bir tesbih gibidir hayatta bazen çekeriz bazen sallarız...
sofularlı34 04.10.2009, 20:53 ama unutma ki hayatımızdaki yönetmen biziz istedidiğimize rol istediğimizede yol veririz....
Batan Gemıyı En Son Kaptan Terk ederms
tamam işte batırdı gemiyi... kendide gitti
mehmeTayyib 04.10.2009, 21:43 Hani biz adam satmazdık?
Yazıklar olsun istifayı kabul edenlere!
Yazıklar olsun istifa etmesi için bağıran üç beş çapulcuya!
yigidocengiz 04.10.2009, 22:13 görüşecek bişey yok başkanım.gönderin gitsin ALLAH aşkına ya,kurtarın bizi şu adamdan...
carizma0658 04.10.2009, 22:21 BAŞKAN BİZ HOCAMIZLA BİR BÜTÜNDÜK NEDEN BIRAKTIN NEDENNN BÜLENT UYGUNSUZ BİR SİVAS YETIM GİBİ OLACAKTIR
kartalyiğido 04.10.2009, 23:18 Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla Bülent Hocanın gitmesini istemeyenler çoğunlukta, taraftar kulube baskı yapmanın yolları var yapsınlar hocada istifasını geri alsın,
Konuşulacak bişiy kalmadı sanırım açıklamalarınızdan istifayı kabul edeceğinizi anlamıştım....
Başarı ne kadar varsa başarısızlıkta vardı .
Sivasspor açısından mantıklı düşünerek karar vermek gerekiyordu,ve sanrım Sivasspor taraftarı ve yönetimi için en iyisi düşünülüyordu bakalım değişen ne olucak herşeyin hayırlısı olsun..
Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla Bülent Hocanın gitmesini istemeyenler çoğunlukta, taraftar kulube baskı yapmanın yolları var yapsınlar hocada istifasını geri alsın,
şunu unutma ki duygusal olduğumuz zamanlarda yanar döner olabılıyoruz, bugun gıtmesın gerı donsun dıyen birçok ınsanların gecmıs mesajlarına bakarsan yakın zamandakı, hocanın gıtmesını ıstedıklerını gorebılırsın! ben de gecen hafta artık gıtsın dıye dusunurken bugun kı ropartajını ızlerken aglamaklı oldugunu gorunce ıcım parcalandı ve cok uzuldum gıttıgı ıcın.. ama yonetımın kendısıyle gorusmesıne ragmen neden kararına saygı duyuldu burasıda buyuk bı soru ısaretı,ya yönetımden ıstemeyenı cokdu mecnun baskan cogunluga uymak zorunda kaldı,yada agıtlar yakdıgımız hocamız baskalarıyla sözlesmıs olabılır! taraftara hıc kımse camur atmasın bu kadar tepkıye ragmen gemımı en son ben terkederım dıyen bı ınsanın (kı hocamız verdıgı sozlerın arkasında duracak bırıydı) birden istifasına ben hiç bir anlam veremedım! yakında kokusu cıkmasına cıkar bızler bu dakıkadan sonra yönetımın alacagı kararları beklemekten baska pek bısey yapamayız,bu kadar saf olmayalım. önemlı olan takımımızdır,kişileri ilahlaştırmanın anlamı yok bana kalırsa.Her konuda beni istemeyeni ben hiç istemem. allah yolunu açık etsin bize büyük başarılar kazandırdı. kendısını cok ozleyecek olsak da asıl kararı verecek olan kendisiydi ve kararınıda vermiş gözüküyor..
[QUOTE=gül5858;570028]Konuşulacak bişiy kalmadı sanırım açıklamalarınızdan istifayı kabul edeceğinizi anlamıştım....
Başarı ne kadar varsa başarısızlıkta vardı .
Sivasspor açısından mantıklı düşünerek karar vermek gerekiyordu,ve sanrım Sivasspor taraftarı ve yönetimi için en iyisini düşünülüyordu bakalım değişen ne olucak herşeyin hayırlısı olsun..[/QUOT
Kişiler gelir geçer,BAKİ OLAN SİVAS dır..Herkes için hayırlısı olsun..
atababa111 05.10.2009, 10:53 Bizim Tanıdığımız başkan Bülent hocaya müsade etmez otur yerinde derdi.Noldu da birbirinizin cenazesini kılacak kadar vefalı tanımlarken birden Bülent hocanın istifasını kabul edersin? Bu Ligden düşeceksek tam olmalı ve Bülent Uygunla Düşmeliyiz.Zirveye oynayacaksak ta Bülent Uygun la oynamalıyız.
kuyumcu_ist 05.10.2009, 12:04 sivas spor yönetimine başkana bülent hocaya tüm sivaslılara saygılarımı sunar sivasa emegi geçen herkese tesekür ederim ben ist kalıyorum 32 yıldır yaşim 43 sivas sporu buralara getirdiniz bizlerde burda elimizden geldik kadar destek olduk gerçekten gurur duyduk herşeyin bir başlan gıcı ve bitişi olmasi lazim kulüplerde neler olup bittigini taraftar bilmez dışardan yorum yapar bende bunlardan biriyim hocanın gitmesine üzülmüyorum tabiki sevinmemde emekleri var asla inkar edilmez ama taraftar sunu bilmeli zamanı geldikçe gelmesini bilenler günü geldiginde gururla ve başi dik olrak gitmesini bilmelilerki unutulmasınlar hocamizin yolu açik olsun sivas sporada hayırlı bir insan gelir en azindan bir enerji olur ama sadece sunu taraftar olarak kabul edemem şampiyonlar ligine diden bir takımım bel kemikleri ile oynanmaz fıtık olursunuz buda bizi fıtık etdi saygılar sunarım hocamızın yolu açik olsun yönetime ve başkana sonuna kadar güveniyorum ben şahsen insallah başarıları daim olur
serhatcan 06.10.2009, 02:35 sivasspro kurumsal bir kulüpse,ve siz sivasspor yönetimi profesyonel bir tönetimse ve siz sayın başkan profesyonel bir başkansanız ve ve ve sivasspor bi aile şirketi değilse bülent uygunun istifası geç bile kalınmıştır. eğer iknaa için konuşulup vazgeçirilecekse vay sivassporun haline.
|
|