Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkınızı Helal Edin
SivasSpor.Com 05.10.2009, 10:35 http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/1.bbuygunnn.jpg
Yunus Emre ne güzel söylemiş, “Yaradılanı severim, Yaradan’dan ötürü”. Hep yaradılanı sevdim, O’nun yarattığı her şey güzeldi, her şey değerliydi benim için.Bu benim hayat felsefemdi hep. Artık ayrılmamızın zamanı geldi. Kaçınılmaz son ne zaman yaşanacaksa o zaman yaşayacaktık bu anı. Belki bu kelimeler yetersiz kalacak, belki kifayet etmeyecek duygularıma tercüman olmaya. Ancak sevdiklerimin içinde en değerli olanı bırakacağım artık sizlere. Benden bir parça, benden bir can alacaksınız bugün. Hepinizin oğlu, kardeşi, ağabeyi kabul ettiği bir kimliğin şerefiyle yaşadığım bu şehirde, sizleri daha fazla üzmemek adına görevimi bırakıyorum. Benim için bu kavga hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek. Biliyorum ki, hep Don Kişot’u olduğum bu kavganın yel değirmenleri de tükenmeyecek.
Ama inançlı mücadelemi hep sürdüreceğim. Aldığım her görevin kutsal olduğunu inancımı yitirmeyeceğim, inanın bu ayrılık bir nebze bile bu inancıma zarar vermeyecektir.
Benimle birlikte görev yapan tüm ekibim, tüm arkadaşlarım aynı özveri ve inançla mücadele etti hep. Beraber çıktığımız bu yolda, kimi zaman yağmura, kimi zaman fırtınaya tutulduk. Bana zarar vermek adına yapılan tüm çirkin saldırılara birlikte göğüs geren bütün arkadaşlarımda inanın benimle birlikte incindiler, kırıldılar. Ancak hepimiz, sorumluluğunu aldığımız takımımıza daha fazla zarar vermemek adına susmayı bir erdem kabul edip sabırla bekledik.
Mütevazi bütçemizin ve imkanlarımızın elverdiği ölçüde, Bu güzide şehre ve insanlarına bir şeyler vermeye çalıştım. Tesisleşme adına, kurumsallaşma adına güzel şeyler ortaya koyabilmenin mücadelesini yaptım hep. Projeler ortaya koydum. Kazandığımızı stadyuma, tesisleşmeye geleceğe bir şeyler bırakma adına harcamaya çalıştık.Bugün hatırı sayılır bir kompleksimiz ve stadyumumuz var, her Sivaslı göğsünü gere gere bu stad bizim, bu tesis bizim diyebiliyor. Biliyorum çok daha iyisine layıklar. Çok konuşuyorsun dediler, doğrudur konuştum, futbolcumu, yönetimimi, takımımı hedef tahtası yaptırmamak için kendim hedef olmayı seçtim. Gazetelere, televizyonlara bakın o dönemler, hiçbirinde futbolcumu, takımımı hedef alan bir yazı, bir eleştiri göremezsiniz.
Amatör bir ruhla oynayan takımlar, hele hele süper lige yeni kaynamaya başlamış takımlar en küçük rüzgarda dağılırlar, futbolcu o yükü kaldıramaz, ya ayakları yere basmaz yada düşerse bir türlü ayağa kalkamaz. Bunu anlayabilen anlıyordu zaten, anlamamak için direnenlere ne diyebilirim ki?
Bugün değilse yarın, gelecek kuşaklarımıza futbola adına bırakılabilecek ne varsa onları bırakmaya çalıştım. Vizyon, imkan ve hedef vazgeçilmez düsturum oldu. Celladına aşık olan bir esirin tutkunluğu ile bağlandım bu camiaya. Birgün muhakkak düşüreceği giyotin bıçağının soğukluğunu, futbolun doğasında olan bu sonu, hep boynumda hissetmeme rağmen, sıcacık ve samimi duygularla bağlandım. Öğrettiklerimin ve hayat ilkelerimin sonuçlarına sadık kalmaya çalıştım. Sorumlu olmak neyi gerektiriyorsa bilin ki şu an bile onu yapıyorum.
Sivas’ı memleketim bildim, her sorununda her sıkıntısında yanında olmaya gayret ettim, Dikimevi kapanmasın diye ne kadar mücadele ettiğimi, kamuoyu bilir. Sıkıntısı olanın, sıkıntısını gidermeye çalıştım, işleri rast gitmediği için otel çatılarında “Paydos hayata” demek isteyen insanları, hayatın bir parçası yapmayı becerebildim.
Cami yaptırıyoruz derken, nedense bazı gözler bizi dindarlıkla suçladı, ama hiçbirisi “kilisede yaptıracağız” dediğimi görmedi, duymadı. Sivas’ı bir arada tutabilecek ne varsa ben hep orada olmaya çalıştım, yeri geldi Cuma’da namazımı kıldım, yeri geldi Cem evinde Cem’e katıldım. Yeri geldi bir okulun gecesinde gençlerle eğlenmeyi seçtim, yeri geldi, gençleri teröre karşı bilinçlendirme tiyatrosuna futbolcu kardeşlerimle destek verdim.
Belki çok fazla elbise giydim, ama bilin ki, her rengi, her dokusu, her kumaşı Sivas’ın rengiydi, Sivas’ın dokusuydu. Biliyorum Sivaslılar beni çok sevdi, benim onları sevdiğim gibi.
Bana görevim süresinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, başta sevgili başkanım olmak üzere, yönetim kuruluna, ekip arkadaşlarıma, futbolcularıma ve gerçek taraftarıyla tüm Sivassporlulara teşekkürlerimi sunuyorum.
Beni, ben gibi seven tüm herkesten haklarını helal etmelerini diliyorum.
Allah’a emanet olunuz.
Saygılarımla
Bülent UYGUN
Besyo_cu 05.10.2009, 10:39 Çok güzel ve duygu dolu yazmış hocamız.
Alt yapı ve Tesisleşme anlamında mükemmel bir Sivasspor geriye bıraktıgınız için sizlere çok teşekkur ederiz. Hayatta ne olacağı belli olmaz belki bir gün tekrar yollarımız kesişir.
Daha çok gençsiniz ve ümit ediyorum ki ilerde çok daha iyi yerlerde kendinizi göstereceksiniz.Allah yolunuzu açık etsin.İnşallah almış oldugunuz karar doğr bir karardır ilerde pişmanlık yaşamazsınız...
Varsa Bi hakkım Helal olsun.
58ÖREN58 05.10.2009, 10:40 TABIKIDE HAKKIMIZ HELAL OLSUN SEVGILI HOCAM
Dün stadyumda Bülent uygunun elbisesine kadar karışıldı demiş taraftar olarak onun elbesinden ziyade konuşmalarını doğru bulmadık tüm Türkiyeye antipatik etti takımı yolun açık olsun hizmetlerin olmuştur her şeyin bir sonu vardır bakalım bakalım hayatında Sivassporun dışında aynı başarıyı gösterecekmi
sivaslitaner58 05.10.2009, 10:46 seni unutmayacagiz bulent hocam
alptuğrul58 05.10.2009, 10:48 Güle güle güzel insan.Sivas ve Sivaslı seni unutmayacak.Ortaya koyduğun vizyon,adamlık önemliydi.Seni Türk Milli Takımının başında görmek istiyorum.Bundan sonra daha büyük başarılar bekliyoruz.Hakkımız helal olsun.
zaralı19 05.10.2009, 10:49 HAKKIMIZ HELAL OLSUN BÜLENT HOCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ
ofozturk 05.10.2009, 10:52 hakkımız helal olsun hocam.
böyle olmasını istemezdim kendi adıma ama inanıyorum bir kaç seneye kalmaz tekrar sizi sivasımızın sokaklarında görürüz inş.
YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCA,SENİ EN ÇOK ELEŞTİRENLERDEN BİRİSİYDİM AMA BENİ BİLE AĞLATTIN YA HELAL OLSUN SANA HAKKIMIZ....
kayhan3391 05.10.2009, 10:52 tşk ederiz hocam verdiğin emekler için adam gibi adamsın.....Keşke böyle olmasaydı
duygu yüklü bir veda olmuş.her güzel şeyin kaçınılmaz bir de sonu var ne yazık ki.sivas size minnettar.yaşattığınız mutluluklar için.yolunuz açık olsun...
Gelene git Gidene del denilmez.. Güle Güle
merak etme yerin dolar, esamen bile okunmaz daha.
sen kendini kaybettin, nereden geldiğini unuttun ama emin ol sivasspor a bişi olmaz olan sana olur..
dün anladım ki, sen eğer harbi olsan biz bu kadar maç kaybetmezdik.
kamananı zorla orta sahada oynattın, ama baktın gidiosun takımı normale çevirdin o sahada ayakta duramayan kamanan 2 gol attı ve aslanlar gibi ayakta kaldı.
yasin ve ersen konusundada duygysal davrandın ve takıma zarar verdin, ben beklerdimki delikanlı bülent uygun 2 hafta önce mağlup olunca istifa ederdin ana sen delikanlılık sergileyemedin...
ersen i.b.b. maçında sabah kaçta otele geldi, starlife programında magazinciler yakalamış erseni sabahın 5i kafa bimilyon, akşam olunca sen adamı maç kurtarsın diye maça alıosun, yazık değilmi diğer çocuklara...
dün kamananın gol sonrası halini gördünüz mü, direk bülent uygun'a gösterilmiş bir tavırdı, adam gole sevinemedi bile nedenn adam formdayken ondan daha kötü olan erseni oynattın, yada orta sahada oynattın hakkını yedin kamananın sonunda ne oldu sen kaybettin...
bu dünyada kul hakkı yemeyeceksin, yersen ALLAH insanı böyle yerlere serer, buda sana ders olsun...
turgay5858 05.10.2009, 11:12 ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN , SİVASSPORUMUZ VE SENİN İÇİN HER ŞEYİN HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH SENİ SEVMİŞTİK BE BÜLENT HOCA
Ne kadar anlamsız bir açıklama...
Futboldan bahsediyoruz, transferler, top, stat, kale, çim saha vs vs..
Düşman hatlarına siperlerinden saldıran ordulardan veya oy peşinde koşulan siyaset alanından değil..
Dini motifler içeren böyle bir yaklaşımın beş kuruşunu bilete veren seyirci bir yanda iken milyonlarca tl yi top peşinde koştuğu için cebe indiren vergi vermeyen futbolcuların olduğu, tribünlerde hakemlerin rakip taraftarların analarına ve kız kardeşlerine küfürlerin edildiği, top oynunda ne işi vardır..
Bülent beyin Sivassporla birlikte ligde yakaladığı başarıların tüm Türkiye de duyulması dışında Sivas'a hiç bir katkısı yoktur.
Var diyen varsa somut somut yazsın.. Şehrin hangi sorununa el atmıştır, şehirdeki hangi kangren sorununu dile getirmiştir, hangi, toplumsal olayında bulunmuş veya fikir beyan etmiştir. Yahu adam haftanın 3 gününü İstanbul'da geçiriyordu..
kiNgSiZe58 05.10.2009, 11:15 helal olsun ustam, ama böyle gitmen iyi olmadi, senin gitmeni istemiyorduk..!
Allah sizden razı olsun hocam siz bizlere hayatta yaşayamayacağız heyecanı başarıyı bizlere yaşattınız yolunuz açık olsun inşallah birgün tekrar sivasa geri dönersiniz
Ah hoca ah erken gittin.Sezon sonuna kadar beklemeliydin...
Besyo_cu 05.10.2009, 11:19 Bülent UYGUN takımı alayım hemen bişeyler yapan hoca değil. Uzun vaadede üzerine bişeyler koyarak başarıyı yakalayan bir insan. Sivasspordan ayrılması kendi adına üzücü çünkü böyle bir ortamı bulması zor. Bu kadar uzun süre kımse zaman , fırsat vermez.
Mehmet Demirkol.
ercan_dpinar 05.10.2009, 11:25 ne kadar kızsakta kendisine yaptıkları ortada bütün sivaslıların hakkı ona helaldir ama futbolda duygusallığa yer yok kendisine başarılar diliyorum
58zarali 05.10.2009, 11:32 tüm içtenliği ve samimiyeti ile yazdığı bu yazısında gerçeklerin acı olduğunu birkez daha vurgulamış.
Hakkımız sana helal olsun.
tuffi5819 05.10.2009, 11:32 HAKKIMIZ HELAL OLSUN ASKER HOCAM SENI COK SEVIYORUZ VE ASLA UNUTMIYACAGIZ HERZAMAN KAPIMIZ ACIK SANA SEN BIZIM BIR PARCAMISIN
HARBIDEN ADAM GIBI ADAMSIN ASKERIM
DUYDUNUZ ARKADASLAR ASKER HOCAMIZ BILE SIVASI COK SEVIYOMUS
ARTIK BU SAATDEN SONRA BIRLIK ZAMANI TEK YUMRUK OLALIM
HEP BERABER OLALALIM BU TAKIM BIDAHA GELMEZ KIYMETINI BILELELIM
HERSEY SIVASSPOR ICIN CANIMIZ FEDA OLSUN
GUN BIRLIK ZAMANI HAYDI YiGiDOLAR
58zarali 05.10.2009, 11:34 ben bardağın dolu tarafından baktığım için için gitmesini istemiyordum neden istiyim ki 7 haftalık boş tarafına bakmadım ki bardağın
58zarali 05.10.2009, 11:35 rüyamızda göremeyeceğimiz şeyleri yaşattı bize şimdi artık rüyada görme zamanı olmaz inşallah
# Kamanan 05.10.2009, 11:36 gitme hocam nolur gitmeeeeee:mad:
zaralı19 05.10.2009, 11:41 http://www.facebook.com/group.php?gid=274798775095
helal olsun bülent hoca
GLoBe-Y-Gençlik 05.10.2009, 11:46 HELAL OLSUN HOCAM BASARILAR DILERIZ HAYATTA
Siz helal edin hocam siz biz değil....
Sayın hocam aynı zamanda adaşım Bülent UYGUN'un beklenmedik bir zamanda Sivasımıza veda etmesi karşısında çok üzüldüm.Hep destek oldum, içimdeki fırtına Sivas spor sevdasıydı.Şöyle maziye baktığımda Sivas Spor her anlamda ilerleme kaydetti bu sizin ve sizin gibi düşünenler sayesinde oldu.4 eylül stadında maç seyretme keyfini sizinle buldum.
Unutmamak lazım gelen gideni aratır, sizi çok arayacağız.Hayatta başarı, esenlik ve mutluluk diliyorum, ben hakkımı helal ettim sizde helal edin.helal edin çünki bu güzellikleri bize yaşattığınız için.Güle güle gidin yolunuz ve bahtınız açık olsun.Sivas her zaman size açık, gelin ve maziyi tekrar canlandırın....
cılgınsivas58 05.10.2009, 11:51 bülent hoca seni özleyceğiz yönetim bülent hocadan başka hangi güzel t.d bulacak çok merak ediyom güzel adamın istifasını kabul ettiler şimdi bul t.d
Akartuna58 05.10.2009, 11:54 aglattiniz bni be hocam keske gitmeseydiniz hocam biz hakkimizi helal ediyoruz da asil senin hakkini helal etmen lazim
Sayın Bülent Uygun a vermiş olduğu hizmetleri ve başarılı sonuçları için çok teşekkür ederim.
Umarım takımla tekrar devam etmeyi düşünüyordur.
Kendisine ve bu başarıda emeği geçen tüm yönetici ve ekibe de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Başarılar dilerim hocam.
yolun açık olsun hoca
allah gonlune gore versın
İstifa diye çığırtkanlık yapanlara kapak olacak bir açıklama gelmiş. Bundan sonra artık istifa diyenler seyyar antrenörle çalıştığı zaman anyayı konyayı anlayacaklar. Sizlere adam giderken güzel şehrin güzel insanları diye hitap ederek gitti. Şimdi de arkasından gel kurtar bizi hocam dediğinizde karşınızda ben olacağım. Bunu unutmayın...
YiĞiDo YiĞiDo 05.10.2009, 12:06 helal olsun bülent efendi sende helal et
RK sTyLa 58 05.10.2009, 12:12 hakkimiz helal olsun hocam
evet cogunun istedi oldu bülent hocamiz istifaa etti....ama bence bir hataydi sivasspor adina onu birakmalarii
sivassporuu ligde tutabilecek antrenör tanimiyorum....sivasspor bu sene düsmezse iyii sivasspor sadece ligde tutacak hoca bülent hocamizdi simdi bülent hocanin gitmesini isteyenler kina yaksinlarr
kendi adıma bi teşekkür borcum vardı teşekkürler bülent hoca güle güle seni inşallah daha güzel yerlerde görürüz
kanımaksa58 05.10.2009, 12:12 sende helal et hocam biz senin gibi düşünenler den helal olsun yolun açık olsun hocam keşke gitmeseydinn gitsin diyen arkadaşlar adreslerini yazsınlar bana söz hepsine kına göndercemmmm
"""""Ama inançlı mücadelemi hep sürdüreceğim. Aldığım her görevin kutsal olduğunu inancımı yitirmeyeceğim, inanın bu ayrılık bir nebze bile bu inancıma zarar vermeyecektir.
Benimle birlikte görev yapan tüm ekibim, tüm arkadaşlarım aynı özveri ve inançla mücadele etti hep. Beraber çıktığımız bu yolda, kimi zaman yağmura, kimi zaman fırtınaya tutulduk. Bana zarar vermek adına yapılan tüm çirkin saldırılara birlikte göğüs geren bütün arkadaşlarımda inanın benimle birlikte incindiler, kırıldılar. Ancak hepimiz, sorumluluğunu aldığımız takımımıza daha fazla zarar vermemek adına susmayı bir erdem kabul edip sabırla bekledik.""""""
BAK SEVGİLİ BÜLENT UYGUN.. SANA HİÇ KİMSE SENİ VE EKİBİNİ İNCİTECEK BİŞEYLER SÖYLEMEDİ. BUNU YAPMAMALIYDIN. SENİ SİVASLI HEP EL ÜSTÜNDE GEZDİRDİ. SENİ SEN YAPTI. YANİ SEVGİLİ BİLENT UYGUN ÇALIŞACAK BİR TAKIM BULAMADIĞIN BİR ANDA SİVAS SANA KUCAK AÇTI. SENİ TÜRKİYENİN GÜNDEMİNE OTURTTU. EĞER AHDE VEFA DENEN BİR ŞEY VARSA BU VEFAYI SİVASLILAR KADAR SENİNDE GÖSTERMEN GEREKİRDİ. İFTİFA ETMEN AÇISINDAN SÖYLEMİYORUM BUNU. EDEBİLİRSİN. EĞER ÇALIŞTIĞIN TAKIMA DAHA BİŞEYLER VEREMEYECEK BİR DURUMA GELDİĞİNİ HİSSEDEN ONURLU İNSANLAR SENİN YAPTIĞINI YAPARLARDI. ÇÜNKÜ DAHA FAZLA ZARAR VERMEMEK İÇİN. AMA BANA ŞUNU SÖYLEDİLER BANA BUNU SÖYLEDİLER DEME. SEN HERKESE HERŞEYİ SÖYLEDİN AMA SİVASLI SENİ HEP OMUZLARINDA TAŞIDI. ŞAMPİYONLUK GİTTİ DEDİKKİ OLSUN. BUDA BİŞEYDİR. ŞAMPİYONLAR LİGİNE TAKIMI TAMAMEN DAĞITIP GİTTİN DEDİKKİ ODA BİŞEY EN AZINDAN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNADIK DEDİK. NE SANA HAKARET ETTİK NEDE KÜFRETTİK. HİÇMİ ELEŞTİRME HAKKIMIZ YOKTU. ELEŞTİRMESEMİYDİK. BİZ KOYUN SÜRÜSÜMÜYDÜK Kİ SENİN HER YAPTIĞINA OLUR DESEYDİK. YAPMA BE BÜLENT HOCA SEN SİVASA ÇOK ŞEY BORÇLUSUN. BİZ YİNEDE HAKIMIZI HELAL EDİYORUZ. ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN.
kanımaksa58 05.10.2009, 12:13 HER GUN BAKCAM BURAYA YAZIN ADRESLERINIZII KINA GÖNDERCEMM
of'taki yiğido 05.10.2009, 12:16 Estağfirullah ne hakkı, asıl hakkını helal etmesi gereken sizsiniz. Verdiğiniz emek ve özveri tabiki işinizin gereği ama bunu bırakın ligi çok yerde devlet dairelerinden tutunda esnaf dükkanında çalışan insanların çoğunda da göremezsiniz. Duruşunuz ve azminizi hep taktir ettik örnek aldığımızda oldu. Ben trabzonda yaşayan bir yiğido olarak takımımla ve hocamla hep gurur duydum ve başım dik gezdim. Allah sizinde bizimde bu duruşumuzu daim etsin.
İstifa etmeniz olayına gelince ,bu imkanlar dahilinde sanmıyorumki bir başka hoca bu performansı yakalayabilsin. Çünkü iman yani inanmak başarmanın ilk basamağıdır. Keşkelerle ömür gitmez işlerde yürümez gönlümden geçen sizin hocalığınızla yaşlanmaktı inanın ama bu kararı aldıysanızda muhakkak haklı ve bilmediğimiz sebepler vardır. İnşallah sizde bizde bundan sonraki yaşantımızda hep layığımızı ve daha güzel günleri görürüz.
Bülent hocam ve gardaşım yokya varsada benden yana helal olsun bütün hakkım lütfen sende bizlere hakkını helal et. Allah yolunu ve yolumuzu açık etsin,yar ve yardımcımız olsun...
SAYGILARIMLA
İstifa diye çığırtkanlık yapanlara kapak olacak bir açıklama gelmiş. Bundan sonra artık istifa diyenler seyyar antrenörle çalıştığı zaman anyayı konyayı anlayacaklar. Sizlere adam giderken güzel şehrin güzel insanları diye hitap ederek gitti. Şimdi de arkasından gel kurtar bizi hocam dediğinizde karşınızda ben olacağım. Bunu unutmayın...
Bu açıklamanın neresinin istifa isteyenlere kapak olduğunu söyler misin? Kim seyyar antrenörler çalışmak istiyor, ne yani Bülent bey yoksa Sivasspor yok mu? Eğer öyle ise Sivasspor da olmasın...
Şu haliyle Sivassporun geleceğine hiç bir şey yapılmış mı? Hemen tesis demeyin onu yapan sadece Bülent bey, hatta hiç o değil, yönetimdir.
Takım ve Paf takımının bir sonraki yıl için yatırımı var mı? Yok... Yok olduğu için kızıyoruz Bülent bey'e.
Eğer var diyorsan zaten o zaman Bülent bey'e bağlı olmamamız lazım değil mi?
Ne kadar bir adam takıntılı millet olduk yav?
Kişiler gelip geçicidir, önemli olan kurumlardır, kurallardır..
Anlayın artık şunu...
yorgun(58) 05.10.2009, 12:25 sivas için yaptık ların için tşk ler bulent hoca yolun ve bahtın açık olsun ... ayrıca kimse vazgeçilmez degildir
buraks58 05.10.2009, 12:27 gitsin diyenler mutlular mı acaba.yoksa 2 yıldır tüm türkiyenin ayakta alkışladığı takımı kuran bu hoca için üzülmeye başladılar mı. arkadaşlar yapmayın.başarısızlıklarda herkes karşı cepheye geçip size saldırmasını bilir önemli olan bu anlarda takımın yanında olup gerçek taraftar olduğunu göstermek. ama malesef biz bunu yapamadık.futbolu çok biliyoruz ya, hemen hocamızı astık kestik. kimin hayalinde vardı sivasspor süper ligde şampiyonluğu iki sezondada son hafta kaçıracak diye. hiç birinizin tabiki.düşmezsek iyi diyenler biz değilmiydik daha bundan 3 sene öncesine kadar. ama vefasızlığın güzel bir örneğini böylece sergilemiş olduk
7 yıldır bu camiyanın içinde olan ve belli bir sistem oturmuş olan hocamız gitti de çok mu iyi oldu soruyorum???
YOLUN AÇIK OLSUN HOCAM. BİZE BU GÜZEL GÜNLERİ GÖSTERDİĞİN İÇİN SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR. HELAL OLSUN HAKKIMIZ HOCAM SANA. AMA GİTMEMELİYDİN. AFFF AĞLAMAK GELİYOR, BIRAKMAMALIYDIN BİZLERİ :confused:
asdera58 05.10.2009, 12:30 sivasspor taraftarları bn sizden utanc duyoyorum siz bukadar isdediniz gtsin die mağlup olunca bağırdınız istifa diye şimdi kına yakın ne kadr mutluysanız bülent uygun bize şan şeref isim verdi siz buna karşılık vermediniz ne diyim bilmiyorum size BÜLENT UYGUN sen ise çok iyi bi t.direktördün hakkımız sonuna kadr helal sende helal et inş. seni büyük takımların başında görürüz:(
kerem_inci 05.10.2009, 12:34 NE HAKKIMIZ VARKİ HOCAM ASIL SEN HAKKINI HELAL ET HOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN KEŞKE BIRAKMASAN GİTMESEN BİZ SENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ DİE SEVMEDİK KALBİNİ KALBİNDEKİ SİVAS AŞKINI SEVDİK DAHA ERKEN Dİ BE HOCAM SEN DİYİLMİYDİN İNTİHAR EDEN ADAMI VAZ GEÇİREN SEN DEİLMİYDİN GALİNBİYETTEN SONRA AĞLAYAN SEN DEİLMİYDİN GERÇEK SİVASSLI GİBİ DİMDİK AYAKTA DURAN NİE HOCAM GİTME DUR DESEK NE FAYDA
HOCAM BİZİ UNUTMA SİVASINI SİVASLILARI SİVASSPORUNU UNUTMA BİLİRSİN UNUTULMAK DOKUNUR HER İNSANA
ekingölü 05.10.2009, 12:34 Helal olsun.Sende hakkını helal et.Sivassporun başında kaldığın süre içinde bizlere güzel anlar yaşattın.Şampiyonluk havasına girdik,kıl payı kaçan bir şampiyonluk havası teneffüs ettik.Bunlar hep senin sayende oldu.Gitmen bizim için iyi olmayacak,ama kader her birliktelğin bir ayrılığı olacak. Youn açık olsun Bülent hoca,Allaha emaNET OL.
gitsin diyenler mutlular mı acaba.yoksa 2 yıldır tüm türkiyenin ayakta alkışladığı takımı kuran bu hoca için üzülmeye başladılar mı. arkadaşlar yapmayın.başarısızlıklarda herkes karşı cepheye geçip size saldırmasını bilir önemli olan bu anlarda takımın yanında olup gerçek taraftar olduğunu göstermek. ama malesef biz bunu yapamadık.futbolu çok biliyoruz ya, hemen hocamızı astık kestik. kimin hayalinde vardı sivasspor süper ligde şampiyonluğu iki sezondada son hafta kaçıracak diye. hiç birinizin tabiki.düşmezsek iyi diyenler biz değilmiydik daha bundan 3 sene öncesine kadar. ama vefasızlığın güzel bir örneğini böylece sergilemiş olduk
7 yıldır bu camiyanın içinde olan ve belli bir sistem oturmuş olan hocamız gitti de çok mu iyi oldu soruyorum???
Şu inadınızı hala anlamıyorum.
Kim takımın yanında değil, Bülent beyi eleştirmekle, Sivasspor'un karşısında mı oluyoruz,
Bu takımın adı Sivasspor değilde Bülentuygunspor mu?
Şu sistemi bir anlatır mısın?
Hangi futbol taktiklerini uyguladık, geleceğe dönük hangi programları hayata geçirdik. (tesisleşme demeyin o yönetimin işidir) Kazanılan başarıların bir analizini yapar mısın?
Ya da kucağımıza kadar gelmiş şampiyonluğu, bir ton parayı nasıl teptik, onun analizini mi yapalım? İstanbul büyük şehir maçını, Gaziantep maçlarını konuşalı mı, tesadüfen mi yenildik yoksa hataların havada uçuştuğu maçlar mıydı bunlar?
Ya da bu yaz geçirilen hazırlık dönemindeki saçmalıklar mı konuşalım, transfer politikasına takılıyor herkes ama bence hazırlık döneminde olanlar çok daha olumsuz.
fatihtuztas 05.10.2009, 12:42 helal olsun hakkımız sana hem de binkere helal olsun asker bülent.seni biz çok sevmiştik seni içimizden biri olarak görüyorduk.biz seni skorlarla değil,duruşunla sevmiştik ve her daim de sevmeye devam edeceğiz.bize o kadar güzel duygular yaşattın ki hiç hayal bile edemezdik.seni çekemeyenlere inat seni hep sevdik hep de seveceğiz.senin sivasla yolunun bir kez daha kesişeceğine gönülden inanıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun YİĞİT ASKER.
Hocaya hakkımız helal olsun. En son dakikaya kadar hep Bülent Hocanın Sivas'ta kalmasını istedim, sürekli destekledim. Biliyorum ki Sivasspor taraftarının da ezici çoğunluğu hocanın kalması taraftarıydı. Bizler onun Alex Ferguson, Arsene Wenger veya Benitez tarzı bir hoca olmasını böylece hem kendisinin kazanmasını hem de takımımıza kazandırmasını istedik. Bütün kaprislerini, hatalarını ve falsolarını görmezden geldik. Bu söylediklerimizi yaparken önceliğimiz Sivassporumuzdu. Her şey Sivasspor'un menfaati içindi.
Ancak Bülent Hoca istifa etti, gitti. Kimse kusura bakmasın ama kolay olanı yaptı. Bizim ona sunduğumuz büyük hoca olma fırsatını tepti. İşin içyüzünü zamanla öğreneceğiz. Zaman herşeyin ilacıdır demişler, öyle olacak kanaatindeyim. Bugün gereksiz yere ağlayıp sızlayanlar belki de işin içyüzünü görüp öğrendiklerinde Bülent Hoca'ya kızacaklar. Bu sebeple diyorum ki ne hocaya kızalım, ne de arkasından ağlayalım. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir! Bizim için Mehmet Şahan, İsmail Kartal ne ise artık Bülent Uygun da odur.
Son dakikasına kadar Bülent Uygun'un kalması gerektiği, hatta bu kulüpte en az on yıl daha çalışması gerektiğini söylemiş birisi olarak artık şu an itibariyle kaybedenin Sivasspor değil Bülent Uygun olduğunu iddia ediyorum. Sivasspor yeni bir Bülent Uygun çok rahat bulacaktır, ancak Bülent Uygun hiçbir zaman Alex Ferguson olma şansını yakalayamayacaktır, hiç bir takım Bülent Uygun'a bu kadar süreyi tanımayacaktır.
Bülent Uygun taraftarları için bu durakta geçirdikleri süre dolmuştur, Sivasspor taraftarı olan kişilerle olan birlikteliğimiz ise devam edecektir.
Güle güle hoca, Allah işini rast getirsin...
Besyo_cu 05.10.2009, 12:47 Tarzı beğenilse de beğenilmese de "Bülent Uygun'un Sivasspor'u" Türk futbolunda sadece Trabzonspor'un başardığını gerçekleştirmeye çok yaklaştı hem de 2 sezon üst üste...
1992-93 sezonun ilk yarısını lider bitiriren Güvenç Kurtar yönetimindeki Kocaelispor'un Ergün, Sefer, Tuncay, Ömeroviç'le birlikte liderlerinden biriydi Bülent Uygun...
O takım hemen bir sezon sonra kaçınılmaz şekilde dağılırken Uygun da, Fenerbahçe'nin yolunu tuttu...
Sarı Lacivertli tribünlere kendini kabul ettirmesi uzun sürmedi... Aykut Kocaman'ın sakatlığında forvet oynayan Uygun, o sezonu 22 golle "kral" olarak tamamladı.
Uygun'un her gol sonrası verdiği asker selamı aslında gelecek yıllarda çizeceği profilin ipuçlarını verir gibiydi...
Fenerbahçe macerası yaptığı çok parlak başlangıca rağmen o derece uzun sürmedi...
Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı muallak bir sebeple Fenerbahçe'den gönderen Başkan Ali Şen'in bir sezon sonraki kurbanı Uygun oldu...
Perde arkasında ne vardı bilinmez ama dile getirilen gerekçe, "Bülent Uygun'un İstanbulspor maçında görev verildiği halde Oğuz'u marke etmemesiydi"... Bu açıklama kimseyi tatmin etmedi...
Futbol hayatını eski kulübü Kocaelispor'da sürdürme kararı alan Uygun'un 1 ay geçmeden ayağı kırıldı...1,5 yıl sahalardan uzak kaldıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan başarılı futbolcu, 15 gün sonra 99 depremiyle sarsıldı...
O güne kadarki tüm birikimini memleketi Sakarya'ya yatıran Uygun, depremde evi ile birlikte tüm gayri menkülünü de kaybetmişti...
Bu olay sonrası yeniden futbola konsantre olmakta zorlanan Uygun, Göztepe, Zonguldakspor, Üsküdar Anadolu ve Sivasspor'da şansını denedi ama, henüz 30 yaşında futbolculuk hayatına nokta koymak zorunda kaldı...
Futbolcu menajerliğinden sonra kulüp menajerliğine soyunan Bülent Uygun, Sivasspor'da 3 buçuk yıl bu görevi yürüttükten sonra Werner Lorant'tan teknik direktörlüğü devraldı...
Geldiğinde takım 12 puanla 16. sıradaydı, sezon sonuda ise 48 puanla 7.
Bir seson sonra ise futbol tarihimizin en büyük sürprizlerinden biri yaşandı... Son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesini sürdüren Sivasspor, "büyük"lere karşı istediği skorları alamayınca sezonu 3. tamamladı... 24 maç kazanan Kırmızı Beyalıların galibiyet sayısında 2. sıradaki Fenerbahçe'ye üstünlüğü vardı...
Uygun'un 2. sezonu da sansasyonel gelişti...
Mehmet Yıldız başta olmak üzere, Musa Aydın, Muhammed Ali Kurtuluş, Hayrettin Yerlikaya, Pini Balili, Abdurrahman Dereli, Sezer Badur gibi yıldız statüsünde olmayan futbolculardan "ne oynadığını bilen iyi bir takım" kuran Uygun, takımın yalnızca teknik direktörü değil, yöneticisi, pazarlamacısı, basın sözcüsü kısacası medyadaki tek görünen yüzü oldu...
Takım 19 galibiyetle sezonu ikinci tamamlarken, sezon boyu medya mensupları Bülent Uygun'un kimilerine göre gaf, kimilerine göre de özlü sözlerini yorumlayıp durdu...
ilk sezonda "hedefimiz şampiyonluk değil" dedi, "Mehmet Yıldız'ı alan şampiyon olur" dedi, ama en çok iki cümlesi tartışıldı...
5 yeriz, 7 yeriz 6 yemeyiz, 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz tamlaması hem Fenerbahçeliler'i hem de Beşiktaşlılar'ı rahatsız etti...
İşin kötüsü Bülent Uygun, ilk ciddi Avrupa Kupası maçında Anderlecht'ten 5 gol yedi...
Sivasspor'un başarısını yorumlarken kullandığı, tepki gören, "İstanbul'da Laila, Sivas'da ise lailahe illalah var" cümlesi, bu sezon büyük uğraşlarla Fulham'dan transfer edilen Cezayirli Hammer Bouzza'nın Sivas'ı beğenmeyerek 1 maç sonra şehirden kaçması ile tersine döndü...
Uygun'un sivri demeçlerinin takımına motivasyon sağladığı bir gerçekti ama, "3 büyüklerin egemenliğindeki kamuoyunu" taciz ettiğini söylemek de yanlış olmazdı... Uygun bu durumla ise "başarısızlığın kendini göstermesiyle" yüzleşti...
Sivasspor, kabul edilmese de, "2 sezon önce kısa dönem başarı yaşayan Vestel Manisaspor'un kazandığı sempatiye", kat ve kat daha başarılı olmasına karşın ulaşamadı...
3. sezon Sivasspor bu kez sürpriz takımlar arasında değil, 5. şampiyonluk adayı takım olarak anketlerde yerini aldı...
İlk iki sezonda Mehmet Yıldız'a dayalı futbol oynatıyor, büyük takımları yenemiyor diye eleştirilen Bülent Uygun, kimilerine göre biraz da "özgüven" gösterisiyle nerdeyse tüm takımı dağıttı... Amaç daha önde, Mehmet'e bağlı olmayan, kısaca şampiyon gibi oynayan bir takım yaratmaktı... Ama hesaplar tutmadı... Belki de meşhur ama tam olarak ne olduğu bilinmeyen "Türbülent" taktiği işlemedi...
Eski taktiğe dönmek istenilse bile zaten Mehmet Yıldız'ın sakatlığı Uygun'un elini kolunu bağlamıştı...
Sivasspor'un bundan sonraki seyri ne olur, tribünler yakın gelecekte yine şampiyonluk şarkıları söyler mi bilinmez...
Ancak bir gerçek var ki, tarzı beğenilse de beğenilmese de "Bülent Uygun'un Sivasspor'u" Türk futbolunda sadece Trabzonspor'un başardığını gerçekleştirmeye çok yaklaştı hem de 2 sezon üst üste... Üzücü olansa tüm bu başarıyı tek karede resmedecek, tesis duvarlarına asılacak "kupalı bir fotoğrafın" mevcut olmaması...
EMEK EGE
NTV Spor
kaos yanardönerli konusma. bi öyle bi böyle konusmak yakışmaz yiğidoya
sivasspor taraftarları bn sizden utanc duyoyorum siz bukadar isdediniz gtsin die mağlup olunca bağırdınız istifa diye şimdi kına yakın ne kadr mutluysanız bülent uygun bize şan şeref isim verdi siz buna karşılık vermediniz ne diyim bilmiyorum size BÜLENT UYGUN sen ise çok iyi bi t.direktördün hakkımız sonuna kadr helal sende helal et inş. seni büyük takımların başında görürüz:(
siz kendinizden utanç duymalısınız, biz hakkımızı arayan insanlarız.
birilerinin haddinden fazla sivası sivassporu kullanmak istemesine hiçbirzaman müsade etmeyeceğiz...
dün stadda bunun kavgasını verdim, sizler koyun gibi uyuyan insanlar istiyorsunuz birileri hakkından fazlasını alsın ama karşılığında sivası sivaslıyı kötülesin, siz sivasa sivasspora sahip çıkacağınız yere şahıslara sahip çıkıyorsunuz...
bu şehirde yönetim ve taraftar birlikte olduğu sürece başarı gelecektir...
başkan kulübün başında dursun yeter, yönetici arkadaşlarıyla beraber her zaman başarıyı yakalayacaktır...
iyi t.direktör olsa, futbolcular arasında adaletsizlik yapmaz hakedene hakkını verir gel görki mr blent bunu yapamadı duygusal davranıp hata yaptı...
giden kaybeder, sivasspor hiç bişey kaybetmezzz...
Üzücü olansa tüm bu başarıyı tek karede resmedecek, tesis duvarlarına asılacak "kupalı bir fotoğrafın" mevcut olmaması...
Sanırım gerçekten en üzücü olan buydu...Keşke onca başarıyı bi kupayla resmedebilseydik keşke...Bir daha bu kadar yaklaşırmıyız bilmiyorum bu kupaya
HER GUN BAKCAM BURAYA YAZIN ADRESLERINIZII KINA GÖNDERCEMM
sizi terbiyeli olmaya davet ediyorum, çok ayıp çokkk..
biz sivaslıyız sivassporluyuz, biz bülent uyguncu değiliz baki olsan sivastır sivasspordur...
sivaslitaner58 05.10.2009, 13:03 HELAL OLSUN BULENT UYGUN HELAL OLSUN
maviumut58 05.10.2009, 13:32 sevgili hocam SANA DA GÜLEĞÜLE SİVAS KİMSEYE KALMADI GECENSENE RAMAZAN AYINDA 8 TANE İŞCİYİ KAPININ ÖNÜNE BIRAKTIN ONLARIN COCUKLARINI DÜŞÜNMEDİN MUBAREK GUNDE HERKESE KAN AGLATTIN BAK BURAMAZANDA SEN AYNI DUYGULARI YAŞADIN ŞİMDİ SOR KENDİNE NERDE HATA YAPTIN EKMEK BEKLEYEN COCUKLARIN UMUDUNU YIKTIN COCUKLARIN AHI SENİ YAKTI BE HOCAM BAK BU SİVAS SANADA KALMADI
effenberg 05.10.2009, 13:41 Kurumlar her zaman kalici kisiler her zaman gidicidir.........
Bülent Ugun da bunlar dan biridir........
Simdiye kadar Sivasspora verdigi emeklerden dolayi bir taraftra olarak tesekür eder bundan sonraki hayatin da basarilar dilerim..
altuntas58 05.10.2009, 14:00 Hocam yolun acık olsun senin kıymetini bilenler bilir bilmeyenler için bir şey ifade etmez 3-5 kişi dışında senin gitmeni istiyen olduğunu sanmıyorum bazı değerlerin farkına varamayanlara söylenecek fazla bir laf yoktur hakkımız sana helal olsun umarım dünya capında bir takımın başına gecersin bundan sonraki futbol yaşamında sana ve ekibine başarılar dilerim kacan balık büyük olurmuş
sevdamcihad 05.10.2009, 15:13 *** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..
BÜLENT UYGUN İÇİNDE SİVASSPOR CAMİASINDA BİR SON VARDI VE YAŞANDI BİTTİ..
GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..
HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..
FUTBOL OYUNUNDAKİ EN BÜYÜK GERÇEK GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKABİLMEK..
ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..
BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..
AMMA VELAKİN ŞİMDİ SAZI ELE ALALIM EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM..
BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..
BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..
GÖ.....NÜZE KINA YAKIN ULAAAAAAAAAAAN YEDİNİZ BÜLENT UYGUN'U..
""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***
*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR ***
*** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR ***
*** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER ***
*** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR ***
iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )
selimdelen 05.10.2009, 15:32 her ne derseniz deyin yaptıkları buyuk buyuk ama son 8 haftaya da bu sekilde girmesi ilerisi icin hic umut verici olmadı yonetimin zorunda kaldigini hocanın istifasını istediği ama kamaoyuna bunu bulent hocanın kendii istifası gibi gorunmesini saglamaları kacınılmaz tabiki onun icin prestij olucak bence yonetim bunuda daha onceden yaptıgı basarılar için bir jest olarak gormek gerek su bir gercek takır takır işleyen bir sistemi tam anlamı ile katletmişti tabidi oda bole olmasını istemezde daha buyuk basarılarıı isteyen biri idi lakin dusundugu gibi olmadı yani hayırlısı kimbilir belki de bu sezon yaptıgı degısıklıkler le şampiyonlugu garantileyecek ti ama olmadı hayırlısı olsun elveda bulent yanlız yerıne africada çalısmıs bir turk teknik adamın ismi gecti aman haa bulent hocayı mumla aratmayın adam gibi bir teknik adam alın
Eger varsa sonuna kadar gani gani HELAL OLSUN asil sen bize hakkini helal et yoksa biz SIVASLILAR senin hakkini odeyemeyiz ALLAH YOLUNU VE BAHTINI ACIK ETSIN.
Hocam asil sen hakkini helal et, bize yasattigin guzel dugular icin cok cok tesekkur ederim, hocam bizi birakip gitsen bile, senin yerin herzaman bizim icin cok ayri.... gittigin yerde insallah buyuk basarilara imza atarsin...
Divriği58- 05.10.2009, 16:23 Biz senin adamlığını sevdik ... Sivasspor un Kapısı BÜlent uyguna herzaman açıktır .... Yolun açık olsun hocam İnşaallah Birdaha ki sefere şampiyon yapmadan gitmessin
elbeylii 05.10.2009, 16:53 her ne derseniz deyin yaptıkları buyuk buyuk ama son 8 haftaya da bu sekilde girmesi ilerisi icin hic umut verici olmadı yonetimin zorunda kaldigini hocanın istifasını istediği ama kamaoyuna bunu bulent hocanın kendii istifası gibi gorunmesini saglamaları kacınılmaz tabiki onun icin prestij olucak bence yonetim bunuda daha onceden yaptıgı basarılar için bir jest olarak gormek gerek su bir gercek takır takır işleyen bir sistemi tam anlamı ile katletmişti tabidi oda bole olmasını istemezde daha buyuk basarılarıı isteyen biri idi lakin dusundugu gibi olmadı yani hayırlısı kimbilir belki de bu sezon yaptıgı degısıklıkler le şampiyonlugu garantileyecek ti ama olmadı hayırlısı olsun elveda bulent yanlız yerıne africada çalısmıs bir turk teknik adamın ismi gecti aman haa bulent hocayı mumla aratmayın adam gibi bir teknik adam alın
selimdelen sen trabzonlusun sanane bizim takımdan sen kışkırtıcılık yapiyon BÜLENT UYGUN GİBİ BİR İNSANIN YAPAMAZDIGINI KUSURA BAKMAYIN KİMSE YAPAMAZ YEDİNİZ HOCAYI ARKADASIMIN DEDİĞİ GİBİ SENDE KINA YAK SANKİŞ GELEN ADAMIN SİHİRLİ DEGNEGİ VARDA TAKIMI ŞAMPİYON EDECEK HADİ GÖRELİM BAKALIM NASIL OLACAK SEN KENDİ İŞİNE BAK SİVASSPOR YÖNETİMİ SANA KALMADI ADAMLAR İNSANGİBİ İNSAN BULUR İŞİNEEEEEE
elbeylii 05.10.2009, 16:56 BÜLENT HOCA ARKADASIM YAZMIŞ BİZ SENİN ADAMLIGINI SEVDİK BİZ SENİ BAGRIMIZA BASTIK SENİN YOLUN AÇIK OLSUN İNŞALLAH DAHA BAŞARILI OLACAKSIN BENCE TÜM SİVAS HALKI SENİ SEVDİ VE SENİN BAŞARILI OLMAN İÇİN DUVADA EDECEKTİR KİM BİLİR BELKİDE SENİNLE TEKRAR BULUŞACAGIZ YİĞİDOLUKTA ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
sinan-58 05.10.2009, 17:04 böylemi ayrılacaktık be hocam biz herşeyin altından kalktık elbet bununda altından kalkacaktık ama çabuk pes ettiniz bazı dengesizler üzerinize çok geldiler ama pes etmek yoktu hani bir hedefimiz vardı anadoludan şampiyon çıkarmak beraber yapacaktık bunları hani ama inanıyorumki bir gün geri döneceksiniz anadoludan şampiyon çıkartacağız
mucahitbaba58 05.10.2009, 17:09 UNUTMAKI BIR TEK BULENT HOCA VARDI BIZIM GONBLUMUZDE HIC DOLMAYACAK SENIN YERIN HAKKIMIZ HELAL OLSUN SENDE HELAL ET DILERIM BASARILAR SENINLE OLUR VE DILERIM EN KISA ZAMANDA DONERSIN GERI
sofularlı34 05.10.2009, 17:09 hadi bakalım şimdi gidip Lucesku hocayı alalım ya bence FATIH terim de olabilir bülent hoca istfa git diyenler kimi alalım delikanlısınız cebinizde para aklınızda fikir çok hadi alalım.bizde görelim hadi susmayın
merkez_emre 05.10.2009, 17:09 boyle olmaması lazımdı...inşallah degerının bılındıgı bır yerlere gıdersın hocamvarsa hakkımız helal olsn..
erdal 58 05.10.2009, 17:12 yapma asker aga ya bizi bırakıp nereye gidiyorsun biz ne yaparız sensiz şimdi.
özgühertaş 05.10.2009, 17:14 HELAL OLSUN HOCAM HAKKIMIZ SANA..BÖYLE OLMAMALIYDI BU AYRILIK DAHA NİCE BAŞARILAR TADACAKTIK SENİNLE.
aslı sen bizlere yani tüm sivaslılara hakkını helal et bülent hoca.belki yeterince sana sahip b,le çıkamadık.senin bu şehre emeğin çok.allah senden razı olsun.
babapiton 05.10.2009, 17:34 helal olsun....................
altuntas58 05.10.2009, 17:39 sevgili hocam sivasımız ve sivassporumuz için yaptıklarının değeri ölcülmeyecek kadar çok sivas seni asla unutmayacaktır hakkım varsa helal olsun Seni hep sevdik sevmeyede devam edeceğiz bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilerim
YAsemiiin 05.10.2009, 17:49 Yolun açik olsun sende hakkini helal et hocam senin emegin herkesten cok
Hakkımız helal senden de Allah razı olsun,sağolasın yolun açık olsun ...
delifisek58 05.10.2009, 18:26 hocam asıl siz hakkınızı ödeyin sizin gibi bir insan bu memlekete bir daha gelmez adam gibi adamdınız bizi gidişinizle yasa boğdunuz sizin gibi insan ne sivasa ne türkiyeye gelmez seni tanıyan bilir biz biliriz tüm yiğidolar bilir SEN BİZİ HİÇ ÜZMEDİN ASIL GİDİŞİN BİZİ ÜZDÜ KEŞKE GİTMESEN HOCAM ALLAHA EMANET OL:confused:
kiNgSiZe58 05.10.2009, 19:11 hocam hersey icin tskler. senin sayende sivasspor bukadar popülero oldu. sagol..!
kaos yanardönerli konusma. bi öyle bi böyle konusmak yakışmaz yiğidoya
Ağzından çıkanı kulağın duysun..
Kim yanar dönerli konuşuyor...?
Ben her zaman aynı çizgide ve aynı bakış açısıyla yazıyorum..
Tanımadan bilmeden araştırmadan eleştiri yapmak asıl yakışmaz Yiğidoya..
Daha şu alanda iki günlüksün açtırma ağzımı benim..
sivastatlıbelam 05.10.2009, 19:29 hocamız yurtdışında ingilterede antrenörlüğünü geliştirmek için kurslara katılacakmış.
belki ilerde gelir ve sivası şampiyon yapar ne dersiniz.
hAkkımız varsa helal olsun .aeo hocam
hakkımız helal olsun şu resme bakıp arkasından atanlara da söyleyecek söz bulamıyorum adam ağlıyor ya içinde azıcık bişe sivası sewen baktımmı tüyleri diken diken olur
asıl sen hakkını helal et hocam her zaman kalbimizdesin
hakkımız helal olsun şu resme bakıp arkasından atanlara da söyleyecek söz bulamıyorum adam ağlıyor ya içinde azıcık bişe sivası sewen baktımmı tüyleri diken diken olur adam sivaslı değil şu ağlıyışa bak hiç bi yapaylık yokkkk
G Ü N E R 05.10.2009, 19:45 BÜTÜN EMEKLERİN BİZİ HAYAL BİLE EDEMEYECEĞİMİZ GÜZELLİKLERE KAVUŞTURDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER BÜLENT HOCAM... HAKKIMIZ VARSA SANA HELAL...
Turan 59 05.10.2009, 19:48 Biz SADECE Sivasspor'u seviyoruz.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
subasi29 05.10.2009, 20:04 Helal Olsun Hocam ...Bu Alemde Nice insanlar var iki lafi biraraya getiremeyen...sen siir gıbi adamsın.sivasa sahıp ciktin bizi yucelttin onurlandirdin..simdi sen asilce ayriliyorsun..sen hakkini helal et!
07reis58 05.10.2009, 20:07 bundan sonraki hayatında başarılar dileriz
yiğido 07 05.10.2009, 20:55 Biz SADECE Sivasspor'u seviyoruz.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
KINA GÖNDERDİM SANA YAKTIN MI BİR YERİNE
sivaslı yıldız 05.10.2009, 21:09 Benden yana sana hakkım helal hoca..:)
Sivassporda yaptıkları için Bülent Uygun'a teşekkürü elbette borç biliriz.. Kararına da Sivasspor taraftarı olarak saygılıyız..
Bundan sonrası için kendisine başarılar dilerim..
yiğido 07 05.10.2009, 21:10 Şu inadınızı hala anlamıyorum.
Kim takımın yanında değil, Bülent beyi eleştirmekle, Sivasspor'un karşısında mı oluyoruz,
Bu takımın adı Sivasspor değilde Bülentuygunspor mu?
Şu sistemi bir anlatır mısın?
Hangi futbol taktiklerini uyguladık, geleceğe dönük hangi programları hayata geçirdik. (tesisleşme demeyin o yönetimin işidir) Kazanılan başarıların bir analizini yapar mısın?
Ya da kucağımıza kadar gelmiş şampiyonluğu, bir ton parayı nasıl teptik, onun analizini mi yapalım? İstanbul büyük şehir maçını, Gaziantep maçlarını konuşalı mı, tesadüfen mi yenildik yoksa hataların havada uçuştuğu maçlar mıydı bunlar?
Ya da bu yaz geçirilen hazırlık dönemindeki saçmalıklar mı konuşalım, transfer politikasına takılıyor herkes ama bence hazırlık döneminde olanlar çok daha olumsuz.
ACABA SEN SON İKİ SEZONDA KATAR LİGİNİİ TAKİP EDİYORDUN ADAM 2 YILDIR NELER YAPTIĞI ORTADA BUNU HERKES GÖRÜYOR SENİN GİBİ 3-5 KİŞİ BİR TÜRLÜ GÖRMEK İSTEMİYOR SENİN DERDİN NE BÜLENT HOCAYLA HER YENİLGİDE ÇIKIP ATIP TUTUYORSUN AMA TAKINM İYİ GİDİNCE TIK YOK SANADA KINA LAZIM GÖNDERECEM AMA
şarkışlalı_yigi 05.10.2009, 21:19 yolun ve bahtın açık olsun yiğidom seni asla unutmayacağız ve hep seveceğiz
konartr58 05.10.2009, 21:23 doğru sözler kadar önemli olan birşey vardır.doğru şeyler yapmaktır.umarım bu yaptığınız doğrudur.
ACABA SEN SON İKİ SEZONDA KATAR LİGİNİİ TAKİP EDİYORDUN ADAM 2 YILDIR NELER YAPTIĞI ORTADA BUNU HERKES GÖRÜYOR SENİN GİBİ 3-5 KİŞİ BİR TÜRLÜ GÖRMEK İSTEMİYOR SENİN DERDİN NE BÜLENT HOCAYLA HER YENİLGİDE ÇIKIP ATIP TUTUYORSUN AMA TAKINM İYİ GİDİNCE TIK YOK SANADA KINA LAZIM GÖNDERECEM AMA
Gene kına mına ile seviyesini düşüme muhabbetin, öyle yuvarlama konuşmakla olmaz..
Söyle bakalım hangi hücum organizasyonlarını hayata geçirdik?
Hangi hucum taktiklerinde gayet başarıydık, rakiplerin hangi eksikliklerini kullanarak hücum gücümüzü artırdık, hakemlerin hataları ile kaç puan aldık kaç puan verdik,
Orta saha durumuz neydi, ileri destekli mi geri destekli mi kanat açılımı yapar mı?
Defans da Bilica dışında nasıl bir defans anlayışımız vardı? Adam adama mı? tandem mi? vs vs
Cevaplarını heyecanla bekliyorum...
yigidolar06 05.10.2009, 21:34 Hocam hakkımı helal ediyorum senin sayende göbeğimi kaşıya kaşıya keyifli maçlar izledim artık sivasın işi zor yaptıklarınla avunacağız
eyuphulagu 05.10.2009, 21:43 Hakkımı sonuna kadar helal ediyorum
yigidozan 05.10.2009, 22:32 helal olsun hocam be. gitmseydin keşke, gidişine üzülüyoruz ama daha büyük üzüntüler yaşamayız inşallah bu gidiş sebebiyle
izmiriyigidosu 05.10.2009, 23:38 bülent hocanın gitmesini isteyenler muratlarına ermişlerdir artık istedıgınız oldu artık hade bakalım şimdi kim gelecek sivas bu sene kümede bunun başka açıklaması yok BÜLENT HOCAM HAKKIM SONUNA HELAL OLSUN BUNDAN SORAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM BUNDAN SİVASTAN BİŞEY BEKLEYEMİYORUM MAALESEF SENİN YAPTIKLARINLA AVUNACAĞIZ ARTIK ALLAHA EMANET OL
superglam 05.10.2009, 23:47 Ya Bülent hocam sen salakmısın ya ne kadar duygusal insansın sen yoksa balık burcumusun... Bizi daha fazla üzme sivas insanı çok duygusal zaten üzme bizi yeter artık çok etkileniyoruz..
tuzlugollu 06.10.2009, 00:04 allah isini gucunu rast getirsin ..bundans sonra artik elestirecek bir sey bulmak da anlamsiz bundan sonra olacaklar umarim gecmisi aratmazda takim saglam bir silkinisle tirmanisa gecer ....
tekdoktirin 06.10.2009, 00:20 E HOCA OLDUMU ŞİMDİ SENKİ SIVASA MAAL OLMUŞUN TARİH YAZMIŞ SIN NEDEN İSTİFA ABİYA ANLAMIYORUM SA OL ALLAH İŞİNİ RAS GETİRE İLKELİSİN DÜRÜSTSÜN SENİ SEVMEYEN SIVASLI OLAMAZ ÜZDÜN BİZİ SENİNLE OLSUN BU TAKIM ÖNEMLİ DEİL NERE OLMASI SEN OLYETERKİ,, ALP,, ERENLER,,
yorumyapıyombenya 06.10.2009, 00:28 Helal olsun hocam da sen çok büyük hata ettin bu takım gibi bir takım bulamazsın
serhat3358 06.10.2009, 00:46 Benden yana helal olsun!
Asıl sen Sivas' lı olmamana rağmen Sivas için yaptıkların adına hakkını helal et!
tekdoktirin 06.10.2009, 01:46 GARDAŞ BENİM SENDE HAKKIMYOK SEN HAKKINI HELLAL ET ŞÜNKÜ ÇOK ŞEYLER YAPTIN YÜCELTTİN BİZİ TÜRKİYE SIVASI KONUŞUR OLDU GİNE KONUŞACAKTI AMA GİTTİN ALLAH İŞİNİ RAS GETİRSİN YAKIN ZAMANDA BEKLEYECEİZ SENİ ANA DOLUNUN EFSANESİ OLARAK SENİ UNUT MAYACAIZ ,,ALP ERENLER,,
serhatcan 06.10.2009, 02:07 Dün stadyumda Bülent uygunun elbisesine kadar karışıldı demiş taraftar olarak onun elbesinden ziyade konuşmalarını doğru bulmadık tüm Türkiyeye antipatik etti takımı yolun açık olsun hizmetlerin olmuştur her şeyin bir sonu vardır bakalım bakalım hayatında Sivassporun dışında aynı başarıyı gösterecekmi
evet kardeeş aynen katılıyorum.
ayıp ettın sivas taraftarına hoca 15 gün önce karar verdıysen ayrılmaya neden o zaman soylemedın neden ılk galıbıyetı alacagım zaman ayrılacagım gıbı bı mantık ıcıne gırdın.gıderken galıbıyet alarak kendını taraftar gozunde yüceltebılecegın hesapları yapmıs olabılırsın ve bunu goruyorumkı cogu hemserımde yedi. gemiyi ilk fareler terkeder dedın terkettın gıttın.yakışmadı sana..taraftarı bırbırıne dusurdun gıder ayak yakışmadı..
babapiton 06.10.2009, 05:54 yolun açık olsun...............
yiğido 07 06.10.2009, 06:21 Gene kına mına ile seviyesini düşüme muhabbetin, öyle yuvarlama konuşmakla olmaz..
Söyle bakalım hangi hücum organizasyonlarını hayata geçirdik?
Hangi hucum taktiklerinde gayet başarıydık, rakiplerin hangi eksikliklerini kullanarak hücum gücümüzü artırdık, hakemlerin hataları ile kaç puan aldık kaç puan verdik,
Orta saha durumuz neydi, ileri destekli mi geri destekli mi kanat açılımı yapar mı?
Defans da Bilica dışında nasıl bir defans anlayışımız vardı? Adam adama mı? tandem mi? vs vs
Cevaplarını heyecanla bekliyorum...
SEN BÜLENT HOCAYI SEVMEDİĞİNDEN OLAYLARA TEK TARAFLI BAKMISIN BU TAKIM SON 2 SEZONDA 64 MAÇIN 42 SİNİ KAZANMIŞ 4 BÜYÜK TAKIMI GERİDE BIRAKMIŞ HİÇBİR ANADOLU TAKIMININ YAPAMADIĞINI YAPMIŞ SEN ÇIKMIŞSIN YOK HÜCUM YAPAMADIK DİYORSUN SANA GÖRE BU GOLLER HEP RAKİBİN DEFANS HATALARINDAN OLDU HERALDE
BU TAKIM SON İKİ SEZONDA EN AZ GOL YİYEN 2 TAKIMDI SANA GÖRE BU TAKTİKSEL DEĞİL SADECE BİLİCA SAYESİNDE OLDU TABİ BİLİCA SÜPERMENDİ BÜTÜN POZİSYONLARI O ÇIKARDI DİĞERLERİ OTURDU ÇAY İÇTİ
ORTA SAHAMIZ YOKTUA HİÇ KİMSENİN TAKIMINA ALMADIĞI MUSA -İBRAHİM DAĞAŞAN-SEZER YILDIZ OLDU DİĞER TAKIMLARIN TRANSFER LİSTESİNE GİRDİLER
TAKIM HEP BUNLARI KENDİ BİREYSEL OLARAK MI YAPTI? SANA GÖRE BÜLENT HOCA KENARDAN ONLARI SADECE İZLEDİ BİLDİĞİNİZ GİBİ OYNAYIN MI DEDİ
SEN MAALESEF OLAYLARA AT GÖZLÜĞÜYLE BAKIYOSUN NEDEN SADECE BÜLENT UYGUN U SEVMEDİĞİN İÇİN
BIRAK ARTIK ADAM ZATEN GİTTİ BİRAZDA ADAMIN HAKKINI VER BİZİM BUNDAN SONRA YAPACAĞIMIZ ADAM GİBİ ADAM OLUP YAPTIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİP İŞALLAH DURUM DAHA DA KÖTÜLEŞMESİN DİYE DUA ETMEK İŞALLAH YENİ GELECEK HOCA BÜLENT HOCADAN DAHA İYİ İŞLER YAPARDA BİZLERDE SEVİNİRİZ
AMA LÜTFEN ÇIKAR ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ AYNI ŞEYLERİ BİR DAHA KONUŞMAYALIM
RÜTBESİZ ASKER 06.10.2009, 07:28 SİVAS'TAN BİR YİĞİT İNSAN GELDİ GEÇTİ,YİĞİDOLARA YAKIŞIR.BİR KİŞİLİK SAHİBİ İDİN BİZ SENİN LE 20 YILDA YAKALAYAMAYACAĞIMIZ GÜZELLİKLERİ YAKALADIK.TAKIM DÜŞÜYORDU SEN TAKIMIN BAŞINA GEÇTİN KURTARDIN.2YIL ÜST ÜSTTE ŞAMPİYONLUK HAVASINA SOKTUN BAŞARILI OLMASAKTA İNTER TOTO,UEFA,ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILMA GİBİ GÜZELLİKLERİ YAŞATTIN.SİVASIN ADINI AVRUPADA DUYURDUN BİZİM SENDE NE HAKKIMIZ OLABİLİRKİ ASIL SEN HAKKINI HELAL ET ASKER ADAM,TİĞİT ADAM YOLUN AÇIK OLSUN.
SİVAS SENİ ÇOK SEVDİ ÇOKDA SEVECEK YERİN BOŞ KALDI.SENİ HEP ARIYACAĞIZ.
spidey58 06.10.2009, 16:21 Asıl sen hakkını helal et hocam, sensiz bir sivasspora alışmak kolay olmayacak...
Del Piero 06.10.2009, 17:05 Benden yana helali hoş olsun hocam... inşallah birgün sivasa geri döneceksin ve o şanlı şampiyonluğu hep beraber yaşayacağız hocam...
kadir0911 06.10.2009, 19:33 Hakkimizi Helal ediyoruz Hocam, bize bu güzel günleri yasattigin icin ne kadar tesekkür etsek az bile, yollarimiz birgün gene birlesecegine inaniyorum. Allah'a Emanet ol Seni Yürekten cok Seviyoruz Güzel Insan.
myyiğido58 06.10.2009, 19:52 hakkımız helal olsun hocam...........
altuntas58 06.10.2009, 19:56 http://cdn-img1.imagechef.com/w/091006/8795e3193fe9edf4.gif http://cdn-img1.imagechef.com/w/091006/2dd0ca3da3290876.gif
eger bir hakkimiz varsa helal olsun bulent hoca bir sivasli olarak seni daha uzun yillar gormek isterdik
kiNgSiZe58 06.10.2009, 23:25 Helal olsun ! Vermiş olduğun hizmetler ve yardımların için sonsuz teşekkürler...
|
|