Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti
SivasSpor.Com 05.10.2009, 12:16 http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/1.bulentuygunn.jpg
Sivasspor teknik direktörlüğü görevinden dün istifa eden Bülent Uygun, yaklaşık 3 yıllık dönemde, kırmızı-beyazlı ekibi başarıdan başarıya koşturdu. Uygun, Sivasspor'a tarihinin en önemli başarılarını yaşatan teknik adam olarak kayıtlara geçti.
Sivasspor teknik direktörlüğü görevine 2006-2007 sezonunun 12. haftasında Denizlispor karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonrası, Slovak teknik adam Karol Pecze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından 4 Kasım 2006 tarihinde getirilen Bülent Uygun, bir dönem formasını giyip genel menajerliğini yürüttüğü Sivasspor'da birçok önemli başarıya imza attı.
Sivasspor'a tarihinin en önemli başarılarını yaşatan teknik adam olarak kayıtlara geçen Bülent Uygun, görevde kaldığı yaklaşık 3 yıllık sürede futbolcular ve teknik heyetiyle uyumlu bir şekilde çalışarak, Sivasspor'a hem Turkcell Süper Lig'de, hem Türkiye Kupası'nda, hem de Avrupa Kupaları'nda önemli başarılar yaşattı.
-LİGDE ALT SIRALARDAN ZİRVEYE ÇIKARDI-
2006-2007 sezonunda takımı 12 puanla ligin 17. sırasında teslim aldıktan sonra sezon sonunda ligi 48 puanla 7. sırada tamamlamasını sağlayan Bülent Uygun, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında ise Sivasspor'u adeta ligin zirvesine çıkardı.
Uygun yönetimindeki Sivasspor, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında şampiyonluk mücadelesi verdi. Anadolu'nun şampiyon umudu olan ve her iki sezonda da şampiyonluğu kıl payı kaçıran Uygun yönetimindeki Sivasspor, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini topladı.
2007-2008 sezonunu 79 puanlı şampiyon Galatasaray'ın 6 puan gerisinde, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 73 puanda tamamlayan, ancak üçlü averaj sistemi gereği ligi dördüncü sırada tamamlayan Uygun yönetimindeki Sivasspor, 2008-2009 sezonunda ise ligi 71 puanlı şampiyon Beşiktaş'ın ardından 66 puanla ikinci sırada tamamlamayı başardı.
Sivasspor'u kurulduğu 1967 yılından bu yana Süper Lig'de zirveye taşıyan, ayrıca Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlayan ilk teknik direktör olarak tarihe geçen Uygun, bu başarılarıyla kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'dan yönetim kurulu üyelerine, taraftarlardan spor otoritelerine kadar herkesin takdirini kazandı.
-SİVASSPOR AVRUPA ARENASINA UYGUN İLE ÇIKTI-
Sivasspor, Avrupa kupalarındaki ilk mücadelesini de Bülent Uygun yönetiminde verdi. 2007-2008 sezonunda Turkcell Süper Lig'i dördüncü sırada tamamlayarak, Türkiye'yi UEFA İntertoto Kupası'nda temsil etme hakkı kazanan Uygun yönetimindeki Sivasspor, bu kupanın 2. turunda Karadağ'ın OFK Grbalj takımını 2-2 ve 1-0'lık skorlarla kupada saf dışı etti.
UEFA İntertoto Kupası 3. turunda Portekiz'in SC Braga takımı ile eşleşen Uygun'un ekibi, Portekiz takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elendi.
Avrupa kupalarındaki bu 4 maçlık ilk serüveninin ardından ertesi sezon çıtayı iyice yükselten Sivasspor, 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'i 2. sırada tamamladığı için Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda temsil etme hakkı kazandı.
Türkiye'de ''4 büyükler'' olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele eden tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçen Uygun yönetimindeki Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda 5-0 mağlup olduğu Belçika'nın RSC Anderlecht takımını Sivas'ta 3-1 yenmesine karşın ''Devler Ligi''ne kalamadı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turunda devam etti.
Bu turda son UEFA Kupası şampiyonu Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımı ile eşleşen Sivasspor, Ukrayna ekibine Sivas'ta 3-0, deplasmanda ise 2-0 yenilerek Avrupa kupalarından elendi.
4'ü UEFA İntertoto Kupası'nda, 2'si Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 2'si ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda olmak üzere 8 kez Avrupa arenasında mücadele eden Uygun yönetimindeki Sivasspor, Avrupa kupalarında 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, 5 de yenilgi aldı.
-UYGUN'UN LİG KARNESİ-
Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, son 4 sezonda ligde çıktığı 98 maçta 54 galibiyet ve 17 beraberlik elde ederken, 27 kez de sahadan yenik ayrıldı.
Bülent Uygun, Sivasspor'un başındaki ilk sezonunda ligde 22, ikinci sezonunda 34, üçüncü sezonunda 34, dördüncü sezonunda ise 8 maça çıktı.
Uygun'un ekibi, ilk sezonundaki 22 maçlık periyotta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet; ikinci sezonundaki 34 maçlık periyotta 23 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet; üçüncü sezonundaki 34 maçlık periyotta 19 galibiyet, 9 beraberlik, 6 mağlubiyet; dördüncü sezondaki 8 maçlık periyotta ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.
Uygun yönetimindeki ilk sezonda ligi 7'nci, ikinci sezonda 4'üncü, üçüncü sezonda ise 2'nci sırada tamamlayan Sivasspor, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarının ilk yarılarını ''4 büyüklerin'' önünde lider olarak tamamlayarak, ulaşılması güç bir başarıya da imza attı.
Uygun yönetimindeki Sivasspor, 2007-2008 sezonunda ligde aldığı 23 galibiyetle, ''4 büyükler'' dışında bir sezonda en fazla galibiyet alan tek Anadolu takımı olarak da kayıtlara geçti.
Uygun yönetimindeki Sivasspor, ligdeki bu başarılarının yanı sıra geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nda da önemli bir başarıya imza attı. Uygun yönetimindeki Sivasspor, geçen sezon Galatasaray'ı çeyrek finalde eleyerek kupada adını yarı finale yazdırmıştı.
Besyo_cu 05.10.2009, 12:19 Şu başarıları okuyupda duygulanmamak elde değil...
Bir gün ayrılık olacaktı ama böylesi çok erken oldu. Bülent Hoca şüphesiz Sivasspor'a çok şey verdi ama bir o kadar da Sivasspor da Bülent UYGUN'a çok şey kattı. Hocamızın çok başarılı olmasını Can-ı Gönülden istiyorum ancak Sivasspor gibi bir ortam bulması çok zor olacak diye düşünüyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Büyük başarıları Uygun ile yaşadık..Gitmesine çok üzüldüm..Yaşı genç daha..Uzun yol var önünde..Allah başarılarını daim etsin
fatihtuztas 05.10.2009, 12:29 vay be şu başarılara bak.Allah bülent hocadan razı olsun.gerçekten de hayal bile edemeyeceğimiz heyecanlar yaşattı bizlere.Allah bundan sonraki hayatında başarılarını sürdürmesini nasip etsin.keşke hiç gitmeseydi sakaryalıydı ama sivaslı gibiydi,içimizden biriydi,sakaryalı bir yiğidoydu...
karahisarli 05.10.2009, 12:29 elimizdeki büyük degerin kiymetini bilemedik o sadece sivasspor icin degil türk futbolu icin calisiyordu antalya ya yapilacak cok büyük futbol tesislerinin mimariydi hakemler hakkindaki projeler yada her okula bir teknik trektör fikrinin sahibiydi bülent hoca gelecegin federasyon baskani olabilir ama biz ondan kendini bilmezler sayesinde cok az faydalanabildik insallah kisa zamanda gri döner
fatihtuztas 05.10.2009, 12:30 hiç bir zaman bülent hoca unutulmayacak sivasta,bir bülent hoca bir de ismail kartal. bu iki insanın daima kalbimizde yeri olacak.
yorgun(58) 05.10.2009, 12:30 evet guzel başarılar yasattı bize tşklr ama bugunku sıkıntılarda onun yanlış transfer politikasından dogdu hayırlısı olsun bakalım sivassporuda bulent hocayıda zaman gösterecek neler yapabileceklerini
winner58 05.10.2009, 13:07 TEŞEKKÜR EDERİZ BÜLENT UYGUN......... AYRICA BU SENE YASATTIĞIN LİG İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİZ ..AYRICA TAKIMI DAĞITTIĞIN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİZ..AYRICA ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENDİĞİMİZ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER ..AYRICA UEFA DAN ELENDİĞİMİZ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER...AYRICA SANKİ DÜŞMANIMIZ AZMIŞ GİBİ BİZE DAHA ÇOK DÜŞMAN KAZANDIRDIĞIN İÇİNDE TEŞEKKÜRLER..AYRICA ÇIKIP ARTİST ARTİST DEMEÇLER VERİP SİVASSPORA VERDİĞİN ZARARLAR İÇİNDE TEŞEKKÜRLER ..AYRICA BİZİ ŞAMPİYONLUKTAN ETTİĞİN DEMEÇLER İÇİNDE TEŞEKKÜRLER ........BÜTÜN HİZMETLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLERRRRRRRR
kaptann58 05.10.2009, 13:07 C BLOKTAKİ BÜLENT İSTİFA DİYE BAĞIRAN TARAFTARLARIMIZIN KIÇLARI SOĞUSUN BENDE C BLOKTAYIM MÜDAHELE ETTİM BENM ÜSTÜME YÜRÜDÜLER SİVAS DÜŞMANLARI...
Hocaya hakkımız helal olsun. En son dakikaya kadar hep Bülent Hocanın Sivas'ta kalmasını istedim, sürekli destekledim. Biliyorum ki Sivasspor taraftarının da ezici çoğunluğu hocanın kalması taraftarıydı. Bizler onun Alex Ferguson, Arsene Wenger veya Benitez tarzı bir hoca olmasını böylece hem kendisinin kazanmasını hem de takımımıza kazandırmasını istedik. Bütün kaprislerini, hatalarını ve falsolarını görmezden geldik. Bu söylediklerimizi yaparken önceliğimiz Sivassporumuzdu. Her şey Sivasspor'un menfaati içindi.
Ancak Bülent Hoca istifa etti, gitti. Kimse kusura bakmasın ama kolay olanı yaptı. Bizim ona sunduğumuz büyük hoca olma fırsatını tepti. İşin içyüzünü zamanla öğreneceğiz. Zaman herşeyin ilacıdır demişler, öyle olacak kanaatindeyim. Bugün gereksiz yere ağlayıp sızlayanlar belki de işin içyüzünü görüp öğrendiklerinde Bülent Hoca'ya kızacaklar. Bu sebeple diyorum ki ne hocaya kızalım, ne de arkasından ağlayalım. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir! Bizim için Mehmet Şahan, İsmail Kartal ne ise artık Bülent Uygun da odur.
Son dakikasına kadar Bülent Uygun'un kalması gerektiği, hatta bu kulüpte en az on yıl daha çalışması gerektiğini söylemiş birisi olarak artık şu an itibariyle kaybedenin Sivasspor değil Bülent Uygun olduğunu iddia ediyorum. Sivasspor yeni bir Bülent Uygun çok rahat bulacaktır, ancak Bülent Uygun hiçbir zaman Alex Ferguson olma şansını yakalayamayacaktır, hiç bir takım Bülent Uygun'a bu kadar süreyi tanımayacaktır.
Bülent Uygun taraftarları için bu durakta geçirdikleri süre dolmuştur, Sivasspor taraftarı olan kişilerle olan birlikteliğimiz ise devam edecektir.
Güle güle hoca, Allah işini rast getirsin...
KaRiZmA YiĞiDo 05.10.2009, 14:25 (YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ) BU SÖZ HZ.MEVLANANIN .YA ANLAMAK ÇOK ZOR BU İNSANLARI HERKES BURADAN BAĞIRMIYORMUYDU 7 HAFTADIR BÜLENT UYGUN DEFOL DİYE .? NE OLDU ŞİMDİ ÇARK ETTİNİZ? TAMAM BÜLENT HOCA ÇOK ŞEYLER YAŞATTI AMA ÇOK ŞEYLERDE ALDI BİZLERDEN SİVAS SPOR BÜYÜK BİR CAMİA BAKIN BEN İSMAİL KARTAL'I TEBRİK EDERİM O ADAM BİZİ SÜPER LİĞE ÇIKARDIĞINDA GÖREVİ BIRAKTI NİYE? BEN YERİMİ BİLİRİM BEN SÜPER LİĞ ADAMI DEĞİLİM ,YERİM BANK ASYA 1.LİĞİ DEDİ BÜLENT HOCAYA SÜPER LİĞ ÇOK FAZLA GELDİ , KALDIRAMADI SONUÇ ORTADA BENCE GEÇ BİLE KALDI İSTİFA ETMEKTE BU İŞLER LAFLA OLMUYOR BEYLER ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI KİM GELİRSE GELSİN BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAYDALI OLACAKTIR.GÖRECEKSİNİZ AHKAM KESMEYİN , DÖNEKLİK YAPMAYALIM BÜLENT UYGUN'A TEŞEKKÜRLER YOLU AÇIK OLSUN UNUTMAYALIMKİ BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENDE O KÜME DÜŞÜYORUZ SAYESİNDE DEĞERMİYDİ İNAT ETMEYE,NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞTI BENCE ÇOK GÜZEL OLDU BELKİ YENİ TEKNİK ADAM KÜME DÜŞMEKTEN KURTARIR BİZİ.
kiNgSiZe58 05.10.2009, 15:01 bazi üyelerin teknik direktör anlayisi bukadar iste.. bu Bülent U. yerine afrikadan adam istiyorlar, pff !!
sevdamcihad 05.10.2009, 15:22 *** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..
BÜLENT UYGUN İÇİNDE SİVASSPOR CAMİASINDA BİR SON VARDI VE YAŞANDI BİTTİ..
GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..
HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..
FUTBOL OYUNUNDAKİ EN BÜYÜK GERÇEK GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKABİLMEK..
ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..
BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..
AMMA VELAKİN ŞİMDİ SAZI ELE ALALIM EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM..
BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..
BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..
GÖ.....NÜZE KINA YAKIN ULAAAAAAAAAAAN YEDİNİZ BÜLENT UYGUN'U..
""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***
*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR ***
*** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR ***
*** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER ***
*** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR ***
iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )
Metal Gear 05.10.2009, 16:12 Bülent Hoca bence çok şey kaybetti..Türkiye'nin Ferguson'u olma şansını kaybetti.Türk futboluna Bülent'i kazandıran Sivasspor bir Bülent Uygun daha kazandırır!Hocamızla hayalleri yaşadık,sonsuz teşekkürler!
hanedan58 05.10.2009, 16:36 yazık oldu yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hanedan58 05.10.2009, 16:40 Bülent Hoca bence çok şey kaybetti..Türkiye'nin Ferguson'u olma şansını kaybetti.Türk futboluna Bülent'i kazandıran Sivasspor bir Bülent Uygun daha kazandırır!Hocamızla hayalleri yaşadık,sonsuz teşekkürler!
madem sivasspr bu derece organize bir takımdıda 30 yıldır neden süper liğde degildik biri bana bunu açıklasın yada neden hiç avrupada top oynamadık yada neden fortise yada uefa ya gidemedik yada neden 17 hafta lider olamadık yada neden tüm kanallarda sivas sivasspor denilmedi güldürmeyin beni allah aşkına bunları sivasa veren bülent uygun sivassporunda mutlak hocanın tanınması aşamasında aydası oldu ama aslını inkar edenler haramzadedir
hanedan58 05.10.2009, 16:42 *** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..
GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..
HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..
ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..
BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..
BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..
BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..
""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***
iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )
ağzına sağlık kardeşim benim duygularımı tercüme etmişin diyemediklerimi demişinnnnnnnnnn helal olsun sana
merkez_emre 05.10.2009, 17:16 bıze neler kattıgı ortada ama bız ona gerektıgı degerı verdık mı orası suphelı..
Metal Gear 05.10.2009, 17:24 madem sivasspr bu derece organize bir takımdıda 30 yıldır neden süper liğde degildik biri bana bunu açıklasın yada neden hiç avrupada top oynamadık yada neden fortise yada uefa ya gidemedik yada neden 17 hafta lider olamadık yada neden tüm kanallarda sivas sivasspor denilmedi güldürmeyin beni allah aşkına bunları sivasa veren bülent uygun sivassporunda mutlak hocanın tanınması aşamasında aydası oldu ama aslını inkar edenler haramzadedir
30 yıldır organize takım olamamamız,bu durumun ömür boyu devam edeceğini göstermez!
58SARKISLALI58 05.10.2009, 18:08 GARDAS ELIN KOLUNA SAGLIK BULENT HOCA COK BASARILARA IMZANI ATTIN INKAR EDEMEYIZ TABIKI AMA BUSENE DOGRU DURUT BI TRANSFER GIDENLER HERNEYSE KENDI KENDINE ETMIS GIBI OLDU AMA YINEDE HERSEY ICIN TESK EDERIZ BASARILARIN DEVAMINI DILIYORUZ :GENC KAPTAN
resmen deli oldum ya olamaz böle bişe adi ********ler istifa diyenler çıkıpda yönetin takımı + adresleri werin kınalarınızı yolluyum nankör ********ler
resmen deli oldum ya olamaz böle bişe adi şrefsizler istifa diyenler çıkıpda yönetin takımı + adresleri werin kınalarınızı yolluyum nankör mikroplarler size hiç bişey yaramaz insanlıksızlar
biz hocamızla her zaman gurur duyduk halada hocamızın arkasındayız
karahisarli 05.10.2009, 20:45 resmen deli oldum ya olamaz böle bişe adi ********ler istifa diyenler çıkıpda yönetin takımı + adresleri werin kınalarınızı yolluyum nankör ********ler
o senin icinde ki öfke varya bendede on kati var kardesim sana aynen katiliyorum
ercan_dpinar 05.10.2009, 21:16 yav sizleri anlamakta zorluk çekiyorum kimse sivasspordan ve sivaslılardan üstün değildir sivasspor handır gidenler yolcu
ercan_dpinar 05.10.2009, 21:21 onun için birbirinize hakaret edeceğinize takımımıza sahip çıkalım isteyende olacak istemeyende herkes aynı fikirde olacak diye bir kanunmu var sizler daha birbirinize tahammül edemiyorsunuz bu formlar ne için bu sitenin amacı ne herkes eleştirilerini fikirlerini açıklayacak olumlu veya olumsusuz her görüşe saygı duymak lazım
myyiğido58 05.10.2009, 21:29 adam başarı üstüne başarı yapmış ya
vallahi başarılar hocadanmı kaynaklanıyordu yoksa futbolcuların özveriisimiydi bu tartışılır.eğer keramet hocada ise neden bu sene böyle oldu. yani bunu tartışmak gerek..
yigidolar06 05.10.2009, 21:52 hiç bir zaman bülent hoca unutulmayacak sivasta,bir bülent hoca bir de ismail kartal. bu iki insanın daima kalbimizde yeri olacak.Bakarsın İsmail hocayı sezon başında çağırmışlardı istermisiniz o gelsin
serhat3358 06.10.2009, 00:32 Şu söz çok kulak tırmalayıcı "O Sivassporu buralara getirdi ise Bülent Uygun' u da Sivasspor buraya getirdi" diye ya Allah aşkına biz Lorantı biryere getiremedik, Karol Pezce' yi biryere getiremedikte Bülent Uygun' umu buralara getirdik? komik olmayın, haa bu arada şimdi bana eski bir Fenerbahçelisin yaftasını vurmak isteyenler bilsin ki eski bir Fenerbahçeli değil Galatasaraylıyım...
Fırsatını bulunca vur abalıya taktiğiyle elinden geleni yapanlara diyecek bir sözüm yok, hemen söylentilere başladılar oraya gidecekmiş buraya gidecekmiş diye dilerim ki Milli takımın başına geçer ve yine dilerimki Dünyaca ünlü bir takımı idare eder.
Allah kendisinden razı olsun,onu yaptıklarını görmeksizin yüksek sesle tenkit edenlerinde sebebini biliyoruz.
KIZILCAN 06.10.2009, 01:20 Kim derdiki bu sezon Sivasspor lige çok kötü başlayacak ve Bülent Uygun 8. hafta istifa edecek diye.Bunu bana ligin başında biri söylese hadi leyn derdim.Ama oldu işte.Kimbilir iyi yada kötü daha ne gibi sürprizler bizi bekliyor.Güzel bir rüyadaydık ve işte uyandık.
tekdoktirin 06.10.2009, 01:35 KARDEŞİM BEN ŞUNU BİLİRİM SIVAS BÜLENT İÇİN KURULMUŞ BİR ŞEHİRDİR BÜLENT TE SIVAS İÇİN YARATILMIŞTIR,,ALP ERENLER,,
yiğidogur60 06.10.2009, 01:44 *** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..
iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S ) TERBİYESİZ ADAM KULLANDIĞIN KELİMELERE DİKKAT ET EVLİYAULLAHIN ADINIDA BİR DAHA OYORUMLARININ ALTINA YAZMA UTANMAZ ADAM. SENİ KINIYORUM.
yiğidogur60 06.10.2009, 01:48 SEVDAM CİHAD SEN NE YAPIYON KARDEŞ SENİN MANEVİYATIN SIFIR ÇARPILACAN SEN HANGİ YOLDANSIN BİLELİM BAS.A NE YAZMISSIN SONA NE GO... NE OLUYO UTANMEZ DENSİZ HERİF YAZIKLAR OLSUN SANA
yiğidogur60 06.10.2009, 01:54 BURADA NE KADAR ÇOK TERBİYESİZ, SEVİYESİZ, KENDİNİ BİLMEZ KINACILAR V.S VAR. SİTE YÖNETİMİ LÜTFEN BU VE BUNUN GİBİLERİN SEVİYESİZ YORUMLARINI YAYINLAMAYIN.
serhatcan 06.10.2009, 02:01 (YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ) BU SÖZ HZ.MEVLANANIN .YA ANLAMAK ÇOK ZOR BU İNSANLARI HERKES BURADAN BAĞIRMIYORMUYDU 7 HAFTADIR BÜLENT UYGUN DEFOL DİYE .? NE OLDU ŞİMDİ ÇARK ETTİNİZ? TAMAM BÜLENT HOCA ÇOK ŞEYLER YAŞATTI AMA ÇOK ŞEYLERDE ALDI BİZLERDEN SİVAS SPOR BÜYÜK BİR CAMİA BAKIN BEN İSMAİL KARTAL'I TEBRİK EDERİM O ADAM BİZİ SÜPER LİĞE ÇIKARDIĞINDA GÖREVİ BIRAKTI NİYE? BEN YERİMİ BİLİRİM BEN SÜPER LİĞ ADAMI DEĞİLİM ,YERİM BANK ASYA 1.LİĞİ DEDİ BÜLENT HOCAYA SÜPER LİĞ ÇOK FAZLA GELDİ , KALDIRAMADI SONUÇ ORTADA BENCE GEÇ BİLE KALDI İSTİFA ETMEKTE BU İŞLER LAFLA OLMUYOR BEYLER ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI KİM GELİRSE GELSİN BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAYDALI OLACAKTIR.GÖRECEKSİNİZ AHKAM KESMEYİN , DÖNEKLİK YAPMAYALIM BÜLENT UYGUN'A TEŞEKKÜRLER YOLU AÇIK OLSUN UNUTMAYALIMKİ BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENDE O KÜME DÜŞÜYORUZ SAYESİNDE DEĞERMİYDİ İNAT ETMEYE,NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞTI BENCE ÇOK GÜZEL OLDU BELKİ YENİ TEKNİK ADAM KÜME DÜŞMEKTEN KURTARIR BİZİ.
Kardeşim süper bir tesbit süper bir yorum. evett süper lig bülent uyguna çok fazla geldi ve yönetim de tecrübe kazandı. gelen kişide daha güzel günler yaşatacaktır. unuttuğunuz bişey var arkadaşlar....... bakın iyi okuyun. bu başarıların mimarının bülent uygun olmadığı ap açık ortaya çıktı. bu başarıların m,imarı bence mecnun odyakmazdır ve başta mehmet yıldız olmak üzere tüm özveriyle mücadele eden futbolculrdır. resim ortada. bir portrede siz çizin. geçen yılki kadronun değişmesini neden gösterenler yanılıyor bence. gelen futbolcularda ancak onlar kadar yetenekliydi. hiç farkları yoktu. sorun geçmiş yılda bukadar başarılı olan takım ne olduda rezil bir duruma düştü. bunu iyi irdeleyin.ben her yazımda üzerine basaaa basaaa basaa basaa söyledim. bu takım kazandığı maçlarda,başarılı sanıldığı ligde iğrenç futbol oynuyorduuu. mahkum futbol oynuyorduuu. bunu kimse görmedi. yada görmek istemediiii.iştee o geçmişteki kazanıldığı sanılan zafer galibiyetlerdeki iğrenç.,mahkum ve altatıcı ve göz boyayan futbolun sonuçlarıdır bugünkü yerlerde sürünüş. bunun sorumlusuda bülent uygundur. uefa ligine götürmekle gurur duyuluyor. ben buna harbi neremle güleyim bilmiyorum. gitmesseydikde rezil olmasaydık. şampiyonlar ligine gidilmekle götürülmekle gurru duyuluyor. ha bunada neremle güleyim. git bırak dışarıya rezil olmayı türkiye içinde madara olduk. BALONNN BALONNN BALONNN söylemleri taşlamaları artık yaralamaktan beter etti. bunun sorumlusudaa kimdir bunu irdeleyin. SEVGİNİN PAYLAŞIMIN OLMADIĞI HİÇ BİR SAVAŞ,HİÇ BİR MÜCADELE,HİÇ BİR KURUM BAŞARILI OLAMAZ. istifaa ederken verilen demece bakın. : ( bana çok konuşuyor dediler,futbolcularım ve yönetimim hedef tahtası olmaması için kendimi fedaa ettim) bunu kahramanlık gibi duygusal algılayanlar çoktur.ama artık günümüzz sevgili dışında reel yaşamda başarılar için duygusallığı reddediyor.ve ve ve kendini temize çıkarmak içinde zavallı insanların duygularıyla oynanmamalı duygu sömürüsü yapmamalı.şunu iyi algılayın arkadaşlar. geçmişteki iğrenç futbolun faaturasıdır günümüzdeki sivasspor portresi,kazanılan maçları büyük zafer olarak göstermenin faturasıdır,.ve ve ve yönetim tecrübe kazanmıştır umuyoruz kendisi için çalışan değil ,şehir için çalışan,sivasspor için çalışan,herşeyi ben yaptım demeyen,paylaşımcı,sevgi dolu,her futbolcuya eşit davaranan.dahada dahada önemlisi alt yapıdan yılda 2 futbolcu çıkarıp sivasspor için ekonomik katkı sağlayacak futbolcu çıkaran,hep ben ,hep ben,hep ben demeyen ,hep biz hep biz hep biz diyen herkese demokratik davranan bir teknik direktör getirecektir.kısacası yüreğinde sevgi barındıran,verdiği demeçleri ertesi gün kendi çürütmeyen ( 3 yerizz 5 yemeyiz.5 yeriz 8 yemeyiz) bir teknik d,irektör gellir. geleceğindende eminim. çünkü şimdiki lige bakın kasımpaşa dahi sivasspordan daha iyi futbol oynuyor.ben bülent uyguna teşekkür etmiyorum. sivasspor bülent uyguna çok şey verdi ama bülent uygun sivasspordaaan hem mddii hem manevii çok şeyler götürdü.türkiyenin en antipatik takımı oldu( bu paradan dahada önemli )
RÜTBESİZ ASKER 06.10.2009, 07:45 İSTİFA DİYENLER BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRENLER 3 SEZONDA YAŞADIĞINIZI SİZE YAŞATACAK BİR HOCA BULUNDA BİZ SİZİ ALKIŞLIYALIM.SİZ FUTBOLDAN ANLAMADIĞINIZ GİBİ İNSANA DEĞER VERMEYİDE BİLMİYONUZ.
YAZIK OLDU ALLAHA AMANET OLSUN
Murat ARICI 06.10.2009, 07:50 gitmeyecektin be hocam ..gitmeyecektin..
effenberg 06.10.2009, 16:53 Gecen sezon basarilari ile Sivasspor tarihine gecti ise bu sezon da basarisizliklari ile gecti bence 24 puan dan 4 puan alabildi...(Avurpa maclarini saymiyorum zaten)
yigidolar06 15.03.2010, 15:57 Hatanın neresinden dönülürse kardır diyorum hocamızı istiyoruz
Örükcülü 15.03.2010, 16:07 Bülent Uygun'u şimdi mumla arıyorsunuzdur sanırım. Gidince arkasından davul çalanlar şimdi neredesiniz? Pişman değil misiniz? Adam her yönüyle Sivas'a ve Sivasspor'a sahip çıkmıştı, her platformda adımızı duyurmuştu. Şimdi Muhsin hoca takımda ki futbolcuya sahip olamıyor. Üzülüyoruz vallahi.
Hatanın neresinden dönülürse kardır diyorum hocamızı istiyoruz
Kim derdi, arkasından sövülen, zorla kovulan Bülent Hoca için bir gün artık insanlar geri gel diyecek? :)
Bakalım kader bize daha neler gösterecek?
Tabii şunu da unutmayalım, geri gelip de başarılı olan kaç tane örnek var, Fatih Terim, Daum vs vs vs.
Geçen geçti, artık yeni bir şeyler söylemek lazım!
sivaslihakan 15.03.2010, 16:19 bülent kendisi erkenden birakip kacti sanmiyorumki ona git deyen oldu,
taraftarlar arasinda her zaman catlak ses cikar bende dahil ama onun sabretmesi lazimdi muhsin hocayada haftalardir gitmeli diyoruz neden gitmiyor bülentte gitmemeliydi
58MUAMMER58 15.03.2010, 20:41 Bu başarılar geçmişte kaldı emeği geçenlere teşekkür ederim ,artık geçti muhsin hocaya verdiğimiz krediyi ona vermedik bülent hocanın sivassporda,sivasında onda emeği var ,bundansonra o başarıları zor yakalarız gibi, busene yaptığı hatalar hem kendinin hemde sivasın sonu oldu .
yigido_sampiyon 15.03.2010, 20:50 arkadaşlar artık arkamıza bakmayalım...giden gitti...biz artık önümüze bakalım...
olumune58 15.03.2010, 21:09 gelen gıdenı aratıyor....................
ya arkadaşlar bu bülent uygun dan hala neden vazgeçmiyorsunuz o değilmi bizi vezirde etti rezilde lütfen artık vazgeçelim bu adamdan bu bize fayda vermez (lütfü bayguş, hikmet karaman,samet aybaba,ziya doğan,ümit kayıhan)gibi türkiyenin kaliteli hocaları var artık değişecekse sayın ertugral gidecekse bunlardan biri mutlaka alınmalıki ben sivaslı olan ve memleketimizin iyiliği için en azından yolda gördüğümüzde hesap soracağımız çok değerli lütfü bayguş neden olmasın hoca değilmi idi bülent uygun onun diploması ile sahaya çıkma yetkisi alan ne zaman zorda kalsak sığındığımız gibi bu seferde o olsun lütfen başkan......
Kardeşim süper bir tesbit süper bir yorum. evett süper lig bülent uyguna çok fazla geldi ve yönetim de tecrübe kazandı. gelen kişide daha güzel günler yaşatacaktır. unuttuğunuz bişey var arkadaşlar....... bakın iyi okuyun. bu başarıların mimarının bülent uygun olmadığı ap açık ortaya çıktı. bu başarıların m,imarı bence mecnun odyakmazdır ve başta mehmet yıldız olmak üzere tüm özveriyle mücadele eden futbolculrdır. resim ortada. bir portrede siz çizin. geçen yılki kadronun değişmesini neden gösterenler yanılıyor bence. gelen futbolcularda ancak onlar kadar yetenekliydi. hiç farkları yoktu. sorun geçmiş yılda bukadar başarılı olan takım ne olduda rezil bir duruma düştü. bunu iyi irdeleyin.ben her yazımda üzerine basaaa basaaa basaa basaa söyledim. bu takım kazandığı maçlarda,başarılı sanıldığı ligde iğrenç futbol oynuyorduuu. mahkum futbol oynuyorduuu. bunu kimse görmedi. yada görmek istemediiii.iştee o geçmişteki kazanıldığı sanılan zafer galibiyetlerdeki iğrenç.,mahkum ve altatıcı ve göz boyayan futbolun sonuçlarıdır bugünkü yerlerde sürünüş. bunun sorumlusuda bülent uygundur. uefa ligine götürmekle gurur duyuluyor. ben buna harbi neremle güleyim bilmiyorum. gitmesseydikde rezil olmasaydık. şampiyonlar ligine gidilmekle götürülmekle gurru duyuluyor. ha bunada neremle güleyim. git bırak dışarıya rezil olmayı türkiye içinde madara olduk. BALONNN BALONNN BALONNN söylemleri taşlamaları artık yaralamaktan beter etti. bunun sorumlusudaa kimdir bunu irdeleyin. SEVGİNİN PAYLAŞIMIN OLMADIĞI HİÇ BİR SAVAŞ,HİÇ BİR MÜCADELE,HİÇ BİR KURUM BAŞARILI OLAMAZ. istifaa ederken verilen demece bakın. : ( bana çok konuşuyor dediler,futbolcularım ve yönetimim hedef tahtası olmaması için kendimi fedaa ettim) bunu kahramanlık gibi duygusal algılayanlar çoktur.ama artık günümüzz sevgili dışında reel yaşamda başarılar için duygusallığı reddediyor.ve ve ve kendini temize çıkarmak içinde zavallı insanların duygularıyla oynanmamalı duygu sömürüsü yapmamalı.şunu iyi algılayın arkadaşlar. geçmişteki iğrenç futbolun faaturasıdır günümüzdeki sivasspor portresi,kazanılan maçları büyük zafer olarak göstermenin faturasıdır,.ve ve ve yönetim tecrübe kazanmıştır umuyoruz kendisi için çalışan değil ,şehir için çalışan,sivasspor için çalışan,herşeyi ben yaptım demeyen,paylaşımcı,sevgi dolu,her futbolcuya eşit davaranan.dahada dahada önemlisi alt yapıdan yılda 2 futbolcu çıkarıp sivasspor için ekonomik katkı sağlayacak futbolcu çıkaran,hep ben ,hep ben,hep ben demeyen ,hep biz hep biz hep biz diyen herkese demokratik davranan bir teknik direktör getirecektir.kısacası yüreğinde sevgi barındıran,verdiği demeçleri ertesi gün kendi çürütmeyen ( 3 yerizz 5 yemeyiz.5 yeriz 8 yemeyiz) bir teknik d,irektör gellir. geleceğindende eminim. çünkü şimdiki lige bakın kasımpaşa dahi sivasspordan daha iyi futbol oynuyor.ben bülent uyguna teşekkür etmiyorum. sivasspor bülent uyguna çok şey verdi ama bülent uygun sivasspordaaan hem mddii hem manevii çok şeyler götürdü.türkiyenin en antipatik takımı oldu( bu paradan dahada önemli )
Yukardaki yazı sahibini yürekten kutluyorum.NE TARİHE GEÇMESİ KARDEŞİM; GEÇEN SEZON SONUNA DOĞRU Sayın BULENT BEY SİVAS DÖNSÜN DE GEÇMİŞİNE BAKSİN DİYEREK HORLAYICI BEYANAT VERDİĞİNİ BEN UNUTMADIM..ADAM RESMEN PARA İÇİN SİVASI SATTI.Delil istiyor ve ikna olmak istiyorsan bi araştir. Satılan Futbolcuların MENAJERİ Bulent beydir..Bir teknik direktörün menajer olması da T.F.F kurallarına göre yasaktır.Tarih miş. Boş verseneee....
iyi has başarılar yaşattı bize sivaslı hiçbir zaman kendine yapılan iyilikleri unutmaz ve bu sezon ligde bize yaşattığı sıkıntılarıda unutamayız.o kendi sonunu böyle hazırladı kendi eğer takımın düzeleceğine inansaydı istifa etmezdi iskeleti olmayan gemi suda yüzemeyeceği gibi iskeleti bozulan takımda iyi oynayamaz.bunun için bülent uyguna ayrıca müteşekkiriz.....
EVET NE YAZIKKI BÖYLE BASRILI HOCANIN BASARISIZLIGINA 8 HAFTA DAYANILDI. yazik cok yazik....:confused:
şarkışla 58 15.03.2010, 23:14 Şimdi arkadaşlar BÜLENT hocaya haksızlık yapmayalım ama geri dönmesi içinde yalvarmayalım Başarılarından dolayı teşekkür etmek yakışır SİVASSPOR luya.Ne çabuk unuttunuz yav gazetelerde ve tv de SİVASSPORDAN bahsedilmiyordu bile ama Bülent hoca ve futbolcular sayesinde her gün manşetlerdeydik.Spor gazeteleri sayfa ayırmak zorunda kaldı bizim için.Tabi bu karşılıklı uyum meselesi Bülent hoca SİVSSPORU yarattıysa,SİVASSPORDA Bülent hocayı yarattı.Olmuş bitmiş bir olay karıştırmanın anlamı yok.Haklıydı yok haksızdı.
eroldeger 16.03.2010, 06:48 sonunuiyi getiremedi makamını taşıyamadı bakın ertuğrul sağlamda şampiyonluğa oynuyor hiç konuşuyormu şampiyonlar liğine giden birtakımı enkazhaline getirdi bu günkü enkaz onun eseri sürekl olmayan başarı başarı sayılmaz
Alibey58 16.03.2010, 07:08 evet guzel başarılar yasattı bize tşklr ama bugunku sıkıntılarda onun yanlış transfer politikasından dogdu hayırlısı olsun bakalım sivassporuda bulent hocayıda zaman gösterecek neler yapabileceklerini
kardeş bazı şeylerden haberiniz yok yanlış politikalardan değil liste verdi hocamız yönetime bu futbolcuları istiyorum dedi ancak bize 40 puan yeter para harcamayalım felsefesiyle almadılar bülentmi para verip alsaydı adamları elbetteki her futbolcu gidecek sen nasıl arabanı satıyorsan karını buldunda futbolcuyuda satacaksın bak avrupa liglerinde adamlar takas yapıyor roberto carlos türkiyede oynıyacak deseler inanmazdık bizde tum sylla diallo en üzüldümüz futbolculardı ama neler alınabilirdi yeterki istenilsin...
herzaman ve her yerde bulent hoca
Ali Selim 16.03.2010, 07:40 kardeş bazı şeylerden haberiniz yok yanlış politikalardan değil liste verdi hocamız yönetime bu futbolcuları istiyorum dedi ancak bize 40 puan yeter para harcamayalım felsefesiyle almadılar bülentmi para verip alsaydı adamları elbetteki her futbolcu gidecek sen nasıl arabanı satıyorsan karını buldunda futbolcuyuda satacaksın bak avrupa liglerinde adamlar takas yapıyor roberto carlos türkiyede oynıyacak deseler inanmazdık bizde tum sylla diallo en üzüldümüz futbolculardı ama neler alınabilirdi yeterki istenilsin...
Arkadaş nede güzel söylemiş bülent uygunun sunduğu listeyi bende gördüm ve yönetimin red cevabı verdiğini duydum arkdaşlar en başta ben olmak üzere çoğu taraftar haklı olarak bülent uygunun gitmesini istedi tamam yanlışları vardı ama şuan o olsaydı daha iyi konumda olurduk. Neyse geçti bunlar ama yönetimden gitmesi değişmesi gereken çok insan var başkanında artık istanbuldan değil SİVASTAN sahip çıkması lazım takıma diye düşünüyorum
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
karakocyakup58 16.03.2010, 10:11 bu adam geri sivasa gelecek...
Kederli Yiğido 16.03.2010, 11:21 En başta ifade ettim 100 Muhsin 1 Bülent etmez...
|
|