Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Veda Ziyaretlerinde
SivasSpor.Com 05.10.2009, 18:22 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent01.jpg
Sivasspor Teknik Direktörlüğünden istifa eden Bülent Uygun şehirde veda turlarına çıktı.
Yarın sabah kentten ayrılacak olan Bülent Uygun, Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret ederek vedalaştı. Ziyaretler sırasında futbolda ayrılıklar olabileceğini belirten Uygun, "Biz ekip olarak güzel şeyler başardık. Herşey Sivasspor için. Herkes hakkını helal etsin" dedi.
Sivasspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Bülent Uygun bugün kentte veda ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret ederek vedalaşan Bülent Uygun ayrılıkların futbolun bir cilvesi olduğunu belirterek, "Gerek Sivasspor'a gerekse Sivas halkına bir çok hizmetlerim oldu. Görevim süresince başkanımız Doğan Ürgüp'ün çok desteğini gördüm. Futbolun cilvesinde böyle olaylar oluyor. Elbetteki ayrılıklarda olacak. Biz ekibimiz olarak güzel şeyler başardık. Her şey Sivasspor için. Herkes hakını helal etsin" diye konuştu.
Yaptığı çalışmalar için Bülent Uygun'a minnettar olduklarını belirten Doğan Ürgüp, "Biz her zaman bu takıma büyük destekler verdik. Bizim değerli bir hemşerimizdir. İleriki günlerde ona fahri hemşerilik beratı vermeyi düşünüyorduk. Ancak kendisi istifa etti. Biz yinede kendisini hemşehrimiz olarak kabul ediyoruz. Hocamızın her zaman yanındayız, bahtı açık olsun" şeklinde konuştu.
Bülent Uygun daha sonra Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret ederek vedalıştı. Vali Kolat, Bülent Uygun'a çeşitli hediyeler verdi. Uygun Valilik binasından çıkarken görevli polis memurları ile vedalaştı.
Uygun yarın sabah kentten ayrılacağını belirterek milli maç için Belçika'ya gideceğini daha sonra ise yabancı dilini geliştirmek ve yeni antrenman malzemeleri almak için bir süre İngiltere'de kalacağını söyledi. Uygun fikrine ve düşünce yapısına uygun bir kulüp olduğu ve kendisine de teklif geldiği sürece çalışabileceğini belirtti.
DeathRow 05.10.2009, 18:24 ağlamamak icin cok zor tuttum kendimi cok büyük bi insanı küstürdük keşke gitmesende kalsan hocam seninle kümeye razıyız.:(::S:(
bülent hoca batan gemiyi ilk sen terkettin,yaktın sivassporumuzu her şey yolunda giderken takımı darmadağın edip topralayamadın ve terkettin...her şey kendi kariyerin içindi...
hasretimsin_58 05.10.2009, 18:36 giden gider kalan saglar bizimdir ne demek bulent hocayla kumeye raziyiz birakin artik duygusalligi ya olmadi artik napalim buraya kadarmis hersey sivasspor icin...hayirlisi neyse o olsun saygilar
58_babacan_58 05.10.2009, 18:40 KÜSTÜRDÜK HOCAYI YA DAHA BÖYLESİNİ 1 ASIR GEÇSE BULAMAYIZ HOCAM SEN BU GEMİNİN KAPTANISIN BIRAKIP NEREYE GİDİOSUN YAAA
Hocam yolun acik olsun, hersey icin tesekkur ederiz, sizi unutmayacagiz;)
sivaslim58 05.10.2009, 18:48 takımı darmadağın yaptı baktı olamayacak.hemen kaçtı.batan gemiyi önce fareler en son kaptan terkedermiş
bassguitar 05.10.2009, 18:49 yolun acık olsun..sivasspora verdıklerını anlatmıs bulent ama SİVASSPOR un bulent e verdıklerınden bahsetmemıs!!!!sıvas sayesınde karıyer kazandın hoca.sivas sayesınde teknık trektor oldun.sivas sayesınde ekmek yedın az cok..bunlarıda soleseydın keske!!!!
BULENT HOCAYLA BUYUK SEVİNÇLER YAŞADIK HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDIYORUZ__ KIZDA ANASINDAN AYRILIYOR.___HERKESIN BIR AYRILIK GUNU VAR BURAYA KADARMIŞ BERABERLIGIMIZ YERİ GELDI SİVASLIDAN DAHA SİVASLI OLDU KUSMEYE HİÇ HAKKIMIZ YOK HERŞEY İÇİN TEŞEKKURLER HOCAM ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN SENDE HELAL ET HAKKINI SENIN HAKKIN DAHA COK BIZDE SİVASLILAR EN ÇOK SENINLE SEVINDI SENINLE VE TAKIMINLA GURUR DUYDU SADECE TURKİYEDE DEGİL TÜM DUNYA SENIN SAYENDE SİVASI VE SİVASSPORU ÖĞRENDİ GÖNÜL İSTERDIKI BERABER DAHA BUYUK SSEVİNCLERİ YASAYALIM AMA BURAYA KADARMIŞ NE YAPALIM YOLUN AÇIK OLSUN ALLAHA EMANET OL YUREKLI İNSAN
kiNgSiZe58 05.10.2009, 18:50 Hocam bize yasatigin az da olsa sampionluk duygusandan dolayi sana cok minnetariz. Kendine iyi bak daha yasin cok genc insallah birkac sene sonra yine sivasspor basina gecersin..!
bassguitar 05.10.2009, 18:51 takımı darmadağın yaptı baktı olamayacak.hemen kaçtı.batan gemiyi önce fareler en son kaptan terkedermiş
katılıyorum..sahsı olarak alacagını aldı sıvasspordan.baktı olmayacak en ıyısı karıyerı dahada dagıtmadan kaybolalım.
çocuk çocuk konuşmayın bee..istifa et dediniz etti bari arkasından laf etmeyin..nekadar memnuniyetsiz adamlarsınız sizyaa..!!
# Kamanan 05.10.2009, 19:28 gitme hocam sensiz bu şehir öksüz kalır gtme:mad:
yolun bahtın açık olsun ne zaman gelirsen gel bu memlekette her zaman sana yer var
sivasın ve sivassporun ileriye gitmesini istemeyenler hedeflerine ulaştılar:mad::mad:
bu sitede cok gereksiz adam yorum yapıyor..ewet kızanlar olacak ama karşı görüşlü olabilirsin ok..sevmeye bilirsin oda tamam ama çocuk gibi herşeye inanıyolar ve hemen gercek gibi yorum yapıyolar ona kızıyorum..yalakalıksa yalakasıyım.yandaşlıksa yandaşıyım.ukraynaya dahil bu sezon her deplasamana gittim..malzemecisinden ,çaycısına herkese sorun adam mı değilmi(bazıları adamlığına kadar uzattı pis dillerini)ewet seviyorum bu adamı cünkü beni 3 büyük takım taraftarı gibi gezdirdi stad önlerinde ,konu yaptı sivasımı allahın hergününe savundu her hakkını herkesime..sevmeyen lere sözüm sen ne yaptın memleketine...!!!sivas şampiyonluğa oynarken çekirdek yedin...3-5 mac kaybedince attın cekirdeği istifa dedin. hadi şimdi gidip kına işini halledin!!!
subasi29 05.10.2009, 19:53 Senın Gibi Adam Bırdaha Gelmez..Sahip Cikamadik Asilce Verdiğin Asker Selamina,..Elveda Demek Cok Zor Senin Ğibi Adama..Yolun Acik Olsun...
Turan 59 05.10.2009, 19:54 Ne diye veda ziyaretinde bulunuyorsun.Başarılı olmuş bir takımı,sırf kendi egolarımı tatmin etmek için dağıttığını söylemek için mi.Senin gitmen SİVASSPOR'un kurtuluşudur.
Borte Tarkan 05.10.2009, 19:55 Hocam yaktın,yıktın kalbimizi.
Bari,1.devrenin sonunu bekleseydin gitmek için.
birdenbire bizi bıraktın gittin.
Unutma,şehrimizle özdeşleşmiştin.
senin buradaki anıların,geçiyor bir film şeridi gibi aklımdan.
Seni sen yapan Sivastı.
Sensizliğe alışmak gerçekten zor olacak.
Allah yolunu açık etsin Bülent Hocam.
Ne diye veda ziyaretinde bulunuyorsun.Başarılı olmuş bir takımı,sırf kendi egolarımı tatmin etmek için dağıttığını söylemek için mi.Senin gitmen SİVASSPOR'un kurtuluşudur.
allahim yarabimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmm......
Turan 59 05.10.2009, 19:57 Ne diye veda ziyaretlerinde bulunuyorsun.Tum,Sylla,Diallo' yu gönderdim diyemi veda ziyaretlerinde bulunuyorsun.Ne pişkin adamsın.
Ne diye veda ziyaretlerinde bulunuyorsun.Tum,Sylla,Diallo' yu gönderdim diyemi veda ziyaretlerinde bulunuyorsun.Ne pişkin adamsın.
isimler ve kisiler kalici degildir, kalici olan sivasspor diye 300 kere ayni seyi diyen siz degilmiydiniz???
Turan 59 05.10.2009, 19:59 Ne diye veda ziyaretlerin de bulunuyorsu ? Spor'a,siyaseti bulaştırdım diyemi ? Sen çok yaşa SİVASSPOR.
isimler ve kisiler kalici degildir, kalici olan sivasspor diye 300 kere ayni seyi diyen siz degilmiydiniz???
Doğru söze her zaman şapka çıkarırım.. İnsanlara takılmamak lazım....
lan bana bak yaşından utan canımı sıkama kimsin lan sen ::
Turan 59 05.10.2009, 20:03 Ne diye veda ziyaretlerinde bulunuyorsun ? SİVASSPOR seyircisini iki'ye böldüm diye mi?
Turan 59 05.10.2009, 20:04 Lan sensin kafası çalışmayan yaratık.
07reis58 05.10.2009, 20:09 bülent hoca batan gemiyi ilk sen terkettin,yaktın sivassporumuzu her şey yolunda giderken takımı darmadağın edip topralayamadın ve terkettin...her şey kendi kariyerin içindi...
noktasına kadar doğru söylemişsin gardaş
mehmeTayyib 05.10.2009, 20:10 çok yazık ettik çok!...................
Doğru söze her zaman şapka çıkarırım.. İnsanlara takılmamak lazım....
abi, bunu ben degil aramizdaki bazi sahislar 300 kere 400 kere dedi, kisiler kalici degil diye, bende diyorum ki: ama nedense hala tum, daillo, sylla diye yanip tutusuyorlar, hani kisiler kalici degildi...
yakışmadı be bülent hocam hemen gitmek keşke sezon sonuna kadar dursaydın
Yapılanları ve başarıları inkar etmiyoruz. Hocamızın emekleri için teşekkür ediyoruz. Ama unutmamak gerekir ki kimse yeri doldurulamaz değildir. Bülent UYGUN hoca kendi seçimini yaptı ve Sivasspor da artık kendi seçimini yapmalıdır. Ben ne Bülent UYGUN, ne Mehmet YILDIZ ne de başka birisi için sevdim Sivassporu.. Ben Sivaslıyım ve Sivassporu sırf bu yüzden seviyorum.
Ne demiştik: Kupaların değil, renklerinin aşığıyız...
Şimdi diyorum ki : Kimsenin değil Sivassporun aşığıyım..
Tekrar Bülent Hocaya bize yaşattığı ve Sivasa kattığı için değerler için teşekkür ediyor, yeni gelecek hocaya da (her kim olursa olsun) hoşgeldin deyip, başarılar diliyorum.
Ayrıca taraftar bir maçta hocaya "istifa" dedi, ama her maçta "yasini, erseni oynatma" dedi. Hoca her maçta denileni değildi bir maçta denileni yaptı. Tabi bunun etkisi olduysa..
superglam 05.10.2009, 21:05 Açıkcası bülent uygunu en çok destekleyen taraftarlardan biriyim ama Sivasspor o kadar büyükkü binlerce bülent eder.. Her ne kadar bülent uygun Sivassporumuza katkı sağladıysa da bir futbolcuyu menejerliğe getirip teknik direktör diploması olmadan teknik direktör edip istediği ortamı sağlayan ve kariyer sahibi yapan hiçbir kulup çıkacağını sanmıyorum.. Sivasspora borcunu asla ödeyemez..
Sivasspordan daha büyük hiç bir birey olamaz...!
Mutlaka Şampiyon olacağız buna inancım tamdır..
sertmahmutköyü 05.10.2009, 21:18 BROSSUN ISTIFASINI CEBINDE BULUNDURAN TRABZONSPOR YÖNETIMI BÜLENT HOCAYLA ANLASTI TRABZONSPORA HAYIRLI UGULU OLSUN,BÜLENT HOCAYA BASARILAR DILERIM.
SIVASSPOR DEGERINI BILEMEDI INSALLAH TS BILIR.
BÜLENT HOCANIN ISTIFASINI ISTEYENLER BAKALIM SIVASSPORU BUNDAN SONRA SAMPIYONLAR LIGINDE MI YOKSA UEFA LIGINDE MI IZLEME SANSI BULACAKLAR:
güle güle git. senin gideceğin yerler belli. önceden konuşmalarının olduğunu herkes biliyor. melih gökçekin oğlu ile konuşmaların var. ankaraya gidebilirsin. sadri şener teknik direktörünü yakında kovacak. trabzona gidebilirsin. sen her şeyi ayarlamışsın zaten. sana bol şanslar.
mehmeTayyib 05.10.2009, 22:09 bari yolcu edelim yarın!........
hacialicelik58 05.10.2009, 22:13 Bizler sana karşı mahcubuz hocam.. İçimizdeki bir kaç çürük elma hariç Sivaslılar Sivassporlular seni çok seviyoruz ve yerini kimse alamaz..Senin istifa etmen bizleri derinden yaraladı.. Geçen yıl Bülent hoca Sivasspordan istifa edecek gidecek denilse idi herkes buna güler geçerdi.. Futbol camiası çok vefasız bunu biliyorum ama Sivasspor taraftarı asla bu gruba girmedi bundan sonra da girmeyecektir.. Bizler 7 maçta sadece 1 puan aldın diye kızmadık.. Çünkü daha geçen sezon ki yaşattığın sevinçler hala taze ve hala zihinlerimizde..Sivassporun liderliğe yükseldiği Vestel Manisaspor maçı öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı sırasında asker selamını verirken, göz yaşlarını tutamadın. Bu görüntü ile yüreğimizdeki Asker Bülent sevgisi daha da arttı..Biliyorum artık dönüşü yok bu ayrılığın.. Biliyorum bir daha asker selamı ile bizleri selamlamayacaksın SUSEHRI
hacialicelik58 05.10.2009, 22:26 Biliyorum -30 derece de bile takımın galibiyeti için saha kenarında uğraşan mücadele eden Bülent Hocayı göremeyeceğiz.. En parlak döneminde transfer haberleri ortada dolaşırken ben bu takımı şampiyon yapmadan gitmem demiştin.. Şampiyon yapamadın ama Sivas gönüllerin şampiyonu oldu.. Beyaz Kırmızı Anadolu yıldızı yaptın bu takımı..Şunu söyleyebilirim ki Sivasspor taraftarının gönlünde senin yerin ayrı olacak hep sevgiyle, güzelliklerle yaad edileceksin.Korkarım ki ilerleyen haftalarda seni daha çok arayacağız, Bülent hoca ne olur gel diye yazılar yazacağız ama iş işten geçmiş olacak.. Bugün senin istafana sevinenler utançlarından Bülent hoca dönse keşke diyemiyecekler ama içlerinden hep bunu sayıklayacaklar.. Yolun açık olsun mert insan.. Bu taraftar seni hiçbir zaman unutmayacak allah yulunu acik etsin hocam
bülent hoca batan gemiyi ilk sen terkettin,yaktın sivassporumuzu her şey yolunda giderken takımı darmadağın edip topralayamadın ve terkettin...her şey kendi kariyerin içindi...
ya hemşerim bunu nasıl yazarsın... Bir insan istenmediği yerde durmak için ya yüzsüz olacak ya da sağır... Taraftar istifa diye bağıracak.. Yeri gelince küfür edilecek onca hizzmeti 7 maça değişecek ondan sonra Bülent hoca neden gitti diyeceksiniz.. Sen olsa böylesi şartlarda kalır mısın ?
atrium58 05.10.2009, 22:48 Bülent Uyguna yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah yolumuz hatalardan ders alınan bir noktada tekrar kesişir. Ama şu saatden sonra kalmasının faydası olmaz zararı olur bu yüzden önümüze bakmamız lazım..
takımı darmadağın yaptı baktı olamayacak.hemen kaçtı.batan gemiyi önce fareler en son kaptan terkedermiş
Daha burda iki hafta önce 12. haftaya kadar müsade istedi hoca. Sakatlarımız var dedi uyum dedi.. Taraftar yok istifa et yok şu bu dedi.. 7 yıllık emeği 7 haftaya değişti ondan sonra yine suçlu Bülent hoca oldu öyle mi.. Bülent hocanın istifasını neden verdiğini şimdi daha da iyi anlıyorum..
kiNgSiZe58 05.10.2009, 22:52 ya adamlar 7 seneyi nasil silebiliyor böyle sirf 7 mac kaybetmisik diye. yuhlar olsun..!
sivaslihakan 05.10.2009, 22:52 sivasspor olmasaydi bülent uygun ilk deneyiminde süperlig takimi calistirabilirmiydi acaba bunlari hic söylemiyo
bu sitede cok gereksiz adam yorum yapıyor..ewet kızanlar olacak ama karşı görüşlü olabilirsin ok..sevmeye bilirsin oda tamam ama çocuk gibi herşeye inanıyolar ve hemen gercek gibi yorum yapıyolar ona kızıyorum..yalakalıksa yalakasıyım.yandaşlıksa yandaşıyım.ukraynaya dahil bu sezon her deplasamana gittim..malzemecisinden ,çaycısına herkese sorun adam mı değilmi(bazıları adamlığına kadar uzattı pis dillerini)ewet seviyorum bu adamı cünkü beni 3 büyük takım taraftarı gibi gezdirdi stad önlerinde ,konu yaptı sivasımı allahın hergününe savundu her hakkını herkesime..sevmeyen lere sözüm sen ne yaptın memleketine...!!!sivas şampiyonluğa oynarken çekirdek yedin...3-5 mac kaybedince attın cekirdeği istifa dedin. hadi şimdi gidip kına işini halledin!!!
Bu yoruma sadece imza atılır.. Yüreğine sağlık..
Ne diye veda ziyaretinde bulunuyorsun.Başarılı olmuş bir takımı,sırf kendi egolarımı tatmin etmek için dağıttığını söylemek için mi.Senin gitmen SİVASSPOR'un kurtuluşudur.
Bu yorumu 3 hafta sonra tekrar okuyacam hemşerim bakalım o zaman da böyle net konuşabilecek misin..
[QUOTE=Turan 59;570573]Ne diye veda ziyaretinde bulunuyorsun.Başarılı olmuş bir takımı,sırf kendi egolarımı tatmin etmek için dağıttığını söylemek için mi.Senin gitmen SİVASSPOR'un kurtuluşudur.[/Q valla senin yazılarını okuyorumda herhalde sizin futboldan uzaktan yakından alakanız yok kişisel sorunuz var rahatsızsınız herhalde
Besyo_cu 05.10.2009, 23:55 Ya ne kadar abartıyorsunuz Sivasspor bir kişiye bağlı bir camia değildir olamazda. Bülent Hoca kendisi istediği için istifa etti. Bülent Hocaya gösterilen toleransı Dünyada gösterecek başka bir takım bulunamaz.
Bülent Hocayı cok seviyordum gitmesine üzüldüm ancak artık geçmişte kaldı. Bu durumları biz çok gördük 2. lige çıkaran Murat hoca , Süper Lige çıkartan İsmail Kartal hepsi bu takımdan giderken neler söyledık neler dedik hatırlamıyormusunuz. Şimdi geriye bakın bu hocalar Sivasspor da başarı yakaladıktan sonra ne oldu ne yapmışlar.
serhat3358 06.10.2009, 00:23 Ne diyelim Bülent Uygun' un gitmesini arzu edenler geçen seneki ve bir önceki seneki rüyayı tekrar görmek içinde dua etsinler ama İnşaallah bu rüyaları kabus olmaz.
Lorant' ları, Karol Pezce' leri ne çabuk unuttunuz, haa birde gönderilen futbolculardan bahsedilmiş, bunların gönderilmesini isteyenin Bülent Uygun olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Siz olsanız takımı koruyup takviye yapmak yerine neden böylesi bir karar alasınız ki? Vurun bakalım abalıya hakkını nasıl ödeyeceksiniz...
KIZILCAN 06.10.2009, 01:34 Sivasspor'un gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü Bülent Uygun'u hiçbir zaman unutmayacağız.Herşey gönlünce olsun hocam.
tekdoktirin 06.10.2009, 01:40 YA BU İNSANI NASIL İKNA EDECE İZ BİLMİYORUM ÇOK YAZIK ÜZÜLÜYORUM ÇOK EMEK VERDİ ÇOK ZEKİ BİR İNSAN İNANÇLI İMANLI TAM SIVAS İÇİN BİRİSİ ARAKİ BULASIN ÖYLE BİRİNİ ONU İSTEMEYEN MAHLUKATLAR BULUR ŞİMDİ ,,ALP ERENLER,,
babapiton 06.10.2009, 05:55 herzaman sana kapımız açık bülent hoca
yazacak çok şey var ama kısa ve öz olanı tercih edelim
güle güle hocam selametle
RÜTBESİZ ASKER 06.10.2009, 08:10 yolun acık olsun..sivasspora verdıklerını anlatmıs bulent ama SİVASSPOR un bulent e verdıklerınden bahsetmemıs!!!!sıvas sayesınde karıyer kazandın hoca.sivas sayesınde teknık trektor oldun.sivas sayesınde ekmek yedın az cok..bunlarıda soleseydın keske!!!!
BÜLENT UYGUNUN KENDİ SİTESİNDE YAZDIKLARINI OKUDUYSAN.SİVASI VE SİVASLIYI NASIL ÖVDÜĞÜNÜ GÖRECECEKSİN KARDEŞ.
HELALLIK İSTEMESİ ZATEN SİVASIN KENDİ ÜZERİNDE EMEĞİNİN OLDUĞUNU BİLMESİDİR.FAZLA SÖZE GEREK VARMI.
altuntas58 06.10.2009, 09:40 İlerleyen zamanlarda sivassporla daha büyük başarılara imza atmak üzere şimdilik hakkını helal et büyük hoca sivaslılar seni asla unutmyacaktır
emrekocturk58 06.10.2009, 10:38 SENİNLE KÜME DÜŞMEYE RAZIYDIK...AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TTUTTUM
sariyolak 06.10.2009, 10:47 kimse işin iç yüzünü bilemez yinede bülent hocamıza şehrimize ve futbolumuza verdiği katkı ve hizmetlerinden dolayı yürekten teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.eğer yiğidolarımız isterse bülent hoca olsada olmasada sivaslıların görülmemiş svgisine layık olmaları için ve kariyerleri için sahaya çıkıp adına yakışanı yaparlarsa yigido herkesle yiğittir harkese karşı yigittir.biz hep sizinleyiz başarılar yigidolarım. kangallı.
sivaslitaner58 06.10.2009, 11:23 seni ozleyecegiz bulent uygun seni unutmayacagiz
ihsanccr7658 06.10.2009, 13:15 kallllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllll sivas icin sivasspor için :)
metin_yilmaz 06.10.2009, 13:34 ah hoca ahhhhh sadece kendini degil bizide yaktin ahhhhh
sağool bülent hoca herşey için hakkımız helal olsun yinedegemiyi terketmeseydin iyi olurdu. biz yolumuza devam edeceğiz.sivassporu buralara getirende sendin. teşekkürlerçç
|