Orijinalini görmek için tıklayınız : ACIL MAVI FORMA

kadir0911
05.10.2009, 21:44
Arkadaslar bagzi resimlerde gördügüme göre magzamizda mavi formalar satiliyor, bana birisi yurt disina yollayabilir mi, paraya önceden o kisiye yatiracam. Bu isi güvenilir, sitemizde uzun zamandir üye olan bir kisi ile yapmak isterim insallah yardimci olursunuz, cünkü yurt disinda türk takiminda oynuyorum ve antremanlara hep sivasspor formalarimi giyerim, mavi formamizida kolekiyona eklemek istiyom.

Lütfen Yardimci olun veya özel mesaj üzeri benle irtibata gecin, dedigim gibi yardim eden kisiye ürünü almadan parayi yatiririm.

58_SEMİH_58
05.10.2009, 21:48
Bence en saglam kişiler olarak sen yöneticilerle irtibata geç Sivas'taki yöneticiler sana yardımcı olurlar belki :)

üçyıldız58
05.10.2009, 21:52
kadir kardeş ben bir kaç sefer forma gönderdim yurt dışına yanlız storede forma 50 tl almanyaya göndermesi 150 tl
sen almanyadan forma istiyorsun sana can gurban hediyem olsun gönderirim ama bir akraban veya sivasdan almanyaya gelen birini bulmak lazım
hangi şehirdesin yakında bir yakınım almanyaya gelecek müteştaytta kalıyorlar frankurta 2 saat uyarsa göndereyim

kadir0911
05.10.2009, 21:59
kadir kardeş ben bir kaç sefer forma gönderdim yurt dışına yanlız storede forma 50 tl almanyaya göndermesi 150 tl
sen almanyadan forma istiyorsun sana can gurban hediyem olsun gönderirim ama bir akraban veya sivasdan almanyaya gelen birini bulmak lazım
hangi şehirdesin yakında bir yakınım almanyaya gelecek müteştaytta kalıyorlar frankurta 2 saat uyarsa göndereyim

abim suan giden gelen akrabag'im yok, ben Düsseldorf'da kaliyorum, frankfurt banada iki saat, yazdigin sehiri yanlis yazmisin ondan cözemedim :)
herneyse onlan yollarsan oda bana almanya icinden yollara daha ucuz olur, almanya icinde paket yollamak yaklasik 20 ytl tutuyor onada katlaniriz artik:)

YiĞiDo YiĞiDo
05.10.2009, 22:02
cok güzel bir forma mavi forma cubukluda cok güzel:)

kiNgSiZe58
05.10.2009, 22:48
usta bu internet üzeri store acildimi`? ya ben sivasdayken okadar bekledim mavi formayi birtülü gelmislerdi.. kar yapicaklarina zarar yaptilar gurbetciler akin ederdi storeyi formalar gelseydi.

kiNgSiZe58
05.10.2009, 22:55
aslinda paket olarak yollaniyor, 50 lira forma diyelim en kötü ihtimal 20 lira gönderme parasi etti 70lira, internet üzeri 150 lira, kazik..!

ustalar ben parasini gönderirim ama birisi bu paket parasini arastirsin lütfen ona göre bi fiyati bilelim

nejmi58
05.10.2009, 23:34
Arkadaslar bagzi resimlerde gördügüme göre magzamizda mavi formalar satiliyor, bana birisi yurt disina yollayabilir mi, paraya önceden o kisiye yatiracam. Bu isi güvenilir, sitemizde uzun zamandir üye olan bir kisi ile yapmak isterim insallah yardimci olursunuz, cünkü yurt disinda türk takiminda oynuyorum ve antremanlara hep sivasspor formalarimi giyerim, mavi formamizida kolekiyona eklemek istiyom.

Lütfen Yardimci olun veya özel mesaj üzeri benle irtibata gecin, dedigim gibi yardim eden kisiye ürünü almadan parayi yatiririm.

kardes, benim annem persembe günü sivastan gelecek. bende hamburgta kaliyorum. senin bedenin ne? s, m, l, xl ???
ona göre ben bir sorarim, olursa irtibata geceriz...
slm

kiNgSiZe58
05.10.2009, 23:49
aklima yeni geldi babamnem ayin 10.da geliyor yani 5 gün sonra, biz Pforzheim (Karlsruhe) bölgesinde kaliyoruz. Otaraflardan istiyenler buraya yazsinlar benimle itibarata gecsinler

Burack
06.10.2009, 00:14
Internetten bir siparis sitesi yapamadilar, yaziklar olsun valla.