Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Şehirden Ayrıldı

SivasSpor.Com
06.10.2009, 13:49
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg

Tesislerin önünde kendisini uğurlayanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Uygun, onlara veda etti. Uygun ile vedalaşan bazı kulüp çalışanlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Daha sonra otomobille Sivas Havaalanı'na giden Uygun, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Bazen ayrılıklar güzeldir, bazen üzüntülüdür. Tabii insanlar sevdiğinden ayrıldığı zaman belli üzüntüler yaşayacaktır. Bu da doğaldır. Demek ki güzel şeyler yaptık ki beraber bu kadar güzel ve özel bir şekilde uğurlanıyoruz. O yüzden mutluyuz'' diye konuştu.

Yaptıklarının ortada olduğunu ifade eden Uygun, ''Seven sevmeyen herkese teşekkür ediyoruz. İnsanın bazen hayatında kendi giyotinini kendi çekebilmesi gerekiyor. Dolayısıyla çekerken de o acı yerine, o zevki tadabilmesi gerekiyor. Biz ölüme giderken de gülerek gitmeyi tercih edenlerdeniz'' ifadesini kullandı.

Son zamanlarda gazetelerde Ankaragücü ile anlaştığı, Hikmet Karaman'ın yerine kendisinin geleceği yönünde haberler okuduğunu belirten Uygun, şunları kaydetti:

''Bu benim yapıma ve mantaliteme çok ters. Ben bir takımın başında herhangi bir şekilde bir hoca varken veya ben herhangi bir takımda çalıştığım bir ortamda dünyayı önüme serseler hiçbir takımla ne görüşürüm, ne anlaşırım, ne de herhangi bir şekilde oraya giderim. Ben hiç kimseyle anlaşmadım. Hiçbir yerle de görüşmeyi şu anda düşünmüyorum. Öncelikle kendimi geliştirmek için bazı planlarım var. Milli maçlarımızı izleyeceğim. Ondan sonra da İngiltere'ye gidip hem yabancı dil, hem de son çıkan teknolojiyle ilgili gerekli çalışmalarımı yapıp ondan sonra Türkiye'ye dönüp kendi hayallerimi gerçekleştirme adına, düşündüklerimi başarabilme adına olan bir takımla, yönetimi ve taraftarıyla o gücünü hissettiğim bir ortam olduğunda da o takımla anlaşmayı yaparım. Bu böyle biline.''

Uygun, herhangi bir kırgınlığının olup olmadığının sorulması üzerine, ''Bir şeye kırılmaya hiç gerek yok'' dedi.

Sivassporla çok büyük başarılar yaşadıklarını kaydeden Uygun, ancak son dönemlerde sakatlıklar ve transferler konusunda yaşadıkları bazı sıkıntılar nedeniyle başarısız olduklarını söyledi.

Uygun, şunları söyledi:

''İnsanlar başarıya alıştığı zaman olabilecek bir başarısızlıkta muhakkak ki birilerinin bu işin sorumluluğunu alması gerekiyordu. Ben de bu sorumluğu alma gereğinin bende olduğunu biliyordum. O yüzden ben de kendi üzerime aldım. Hiç kimseye kırgın değilim, herkesi seviyorum. Herkes de kendine iyi baksın, Allah'a emanet olsun.''

Açıklamasının ardından Bülent Uygun, kendisini uğurlamaya gelen futbolcuları Hayrettin Yerlikaya ve Abdurrahman Dereli ile vedalaştı. Dereli ve Yerlikaya'nın duygulandıkları görüldü. Uygun, basın mensupları, güvenlik güçleri, havaalanı personeli ve vatandaşlarla da vedalaştı.

Bülent Uygun, daha sonra birlikte çalıştığı antrenörler Esat Karaberberoğlu, Sefer Yılmaz, Toprak Kırtoğlu ve kaleci antrenörü Murat Göksu ile uçakla İstanbul'a gitti.

Metal Gear
06.10.2009, 13:52
Böylece bir devir kapanmış oldu.Hayırlı olsun!

serhat3358
06.10.2009, 13:54
Allah yolunu ve bahtını açık kılsın, Allah yar ve yardımcısı olsun!

hiko58
06.10.2009, 13:54
GİDERKEN ALT YAPIYA GETİRDİĞİNİZ SAKARYALI TOPÇULARIDA GÖTÜRSEYDİNİZ KEŞKE. EN ÇOK AĞIRIMA GİDENDE BU. SANKİ SİVASLI BİŞEYDEN ANLAMAZ GİBİ SİVASTAN FUTBOLCU ÇIKMAZMIŞ GİBİ BİRDE ORALARDAN BURAYA ADAM DOLDURDUNUZ.

kiNgSiZe58
06.10.2009, 13:56
yolun acik olsun ustam. insallah yakin zamanda sivassporda bülüsma dilegiyle..!

Besyo_cu
06.10.2009, 13:56
Bülent Uygun istifa ederek büyük hata yaptı. Sivassporda geçmiş yıllarda büyük başarı kazanan 3. ligde Şampiyon yapan Murat Hoca , 2. Ligde Şampiyon yapan İsmail Kartal şimdi ne hallerde bi bakın. Sivassporda başarı yakaladıkdan sonra 2 hoca da takımı çalıştırmak istemeyip görevden ayrılmışlardı ve 2 sinin sonuda hüsran oldu. Çalıştırmadık takım bırakmadılar ama hiç bir başarı yakalayamadılar.

İnşallah Bülent Hoca pişmanlık yaşamaz...

Salim58
06.10.2009, 14:01
güle güle bülen hoca inşallah dediğin çalışmaları yapar ve başarılı olursun yolun ve bahtın açık olsun selametle

sivaslitaner58
06.10.2009, 14:08
keske sivasspor alt yapisini yapsaydi ya

sinan-58
06.10.2009, 14:22
ingilterede kendinizi gelişitip tekrar döndüğünüzde şampiyon olacağız inş. hocam sizi tekrar bekliyeceğiz bir gün geri döneceksiniz

Ahwettt
06.10.2009, 14:54
Bülent Uygun istifa ederek büyük hata yaptı. Sivassporda geçmiş yıllarda büyük başarı kazanan 3. ligde Şampiyon yapan Murat Hoca , 2. Ligde Şampiyon yapan İsmail Kartal şimdi ne hallerde bi bakın. Sivassporda başarı yakaladıkdan sonra 2 hoca da takımı çalıştırmak istemeyip görevden ayrılmışlardı ve 2 sinin sonuda hüsran oldu. Çalıştırmadık takım bırakmadılar ama hiç bir başarı yakalayamadılar.

Teşekküler kardeş aynen duygularımı yansıtmşssın.İnanın Sivasspor hiç bir şey kayıp etmedi hatta ve hatta kazandı.Belki gelen hoca alt yapıdan bir kaç futbolcu çıkarır yada transfer ettği futbolcu belkide yıldız olur. Yıllarıdr özlemini duyduğumuz seyirciye oynayan bir futbolcu getirir

vahapkeskek
06.10.2009, 15:02

HAYAT YAPILAN PİŞMANLIK VE HATALARLA DOLUDUR. HATASIZ BİR HAYAT HİÇ YAŞANMAMIŞ DEMEKTİR.

vahapkeskek
06.10.2009, 15:05
GİDERKEN ALT YAPIYA GETİRDİĞİNİZ SAKARYALI TOPÇULARIDA GÖTÜRSEYDİNİZ KEŞKE. EN ÇOK AĞIRIMA GİDENDE BU. SANKİ SİVASLI BİŞEYDEN ANLAMAZ GİBİ SİVASTAN FUTBOLCU ÇIKMAZMIŞ GİBİ BİRDE ORALARDAN BURAYA ADAM DOLDURDUNUZ.

LİGDE OYNAYAN KAÇ TANE SİVASLI FUTBOLCU VAR ACABA (BİLİCA YI DA DAHİL ET) BİR ELİN PARMAĞINI GEÇİYOR MU?

Burack
06.10.2009, 15:06
"Bülent Uygun, daha sonra birlikte çalıştığı antrenörler Esat Karaberberoğlu, Sefer Yılmaz, Toprak Kırtoğlu ve kaleci antrenörü Murat Göksu ile uçakla İstanbul'a gitti."

Tek Bulent Hoca degil tayfasida onla gidiyor...?

sewaz58
06.10.2009, 15:22
Verdiğin emeklerden dolayı Allah senden razı olsun...Burada konuştuklarımız,arkandan atıp tuttuklarımızdan ötürü hakkını helal et...Takımımız için hayırlısı olsun,ne olursa olsun bu takım kişi ya da kişilere bağlı değildi ve olmayacakta,hepimizin takımı ve sahip çıkalım... Haftalardır şimdi birlik zamanı diyorduk,beterin beteri olmaması için asıl şimdi birlik zamanı ...

yukarıyıldızlı
06.10.2009, 15:26
yolumuzun tekrar kesişmesi dileğiyle yolun bahtın açık olsun bülent hoca...ama kalmalıydın ne olursa olsun

yukarıyıldızlı
06.10.2009, 15:28
Verdiğin emeklerden dolayı Allah senden razı olsun...Burada konuştuklarımız,arkandan atıp tuttuklarımızdan ötürü hakkını helal et...Takımımız için hayırlısı olsun,ne olursa olsun bu takım kişi ya da kişilere bağlı değildi ve olmayacakta,hepimizin takımı ve sahip çıkalım... Haftalardır şimdi birlik zamanı diyorduk,beterin beteri olmaması için asıl şimdi birlik zamanı ...

ewet asıl şimdi destek lazım takıma çünkü takım ne olursa olsun duygusal olarak bir boşluğa düştü o yüzden evimizdeki ilk maçta stadı tamamen doldurup inletmeliyiz 4 eylülü...

58_babacan_58
06.10.2009, 15:51
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=62158
İZLEYEBİLİRSİNİZ BÜLENT HOCANIN GİDİŞİNİ !!!!

kocakss58
06.10.2009, 16:00
verdiğin emekler,yaşattığın güzellikler için teşekkür ederiz.yolun,bahtın açık olsun...

hhapy
06.10.2009, 16:14
Yazık oldu hocam keşke bıramasaydın

hiko58
06.10.2009, 16:17
LİGDE OYNAYAN KAÇ TANE SİVASLI FUTBOLCU VAR ACABA (BİLİCA YI DA DAHİL ET) BİR ELİN PARMAĞINI GEÇİYOR MU?

GARDAŞ SEVGİLİ VAHAP SENDE BİLİRSİNKİ BİZ SİVASLILAR HİÇ BİR ZAMAN BİRBİRİMİZİ ÇEKEMEYİZ. HER ZAMAN YABANCILARIN HAYRANI OLMUŞUZDUR. BAKIN SİVASTAKİ AMATÖR KULÜPLERE NİCE GENÇLER VAR. AMA ONLARIN BAŞINDAKİ HOCA DENEN KİŞİLERİN O ÇOCUKLARIN ÜSTÜNDEN PARA KAZANMAK İÇİN HİÇ BİR YERE GÖNDERMEYİP ÇÜRÜTTÜKLERİNİ KENDİ ÖĞRENCİLERİMDEN BİLİYORUM. ALLAH ONLARI ISLAH ETSİN. NİCE GENÇLER FUTBOL TUTKUSUYLA YANIP TUTUŞURKEN BAZILARI ONLARIN ÖNÜNÜ KAPATTI KÖRELTTİ. YOKSA NEDNE FUTBOLCU ÇIKMASIN. YİNEDE BAKIN SİVASIN ALT YAPISINA VALLAHİDE BİLLAHİDE SAKARYALILARI DOLDURDULAR. BENİM TANIDIĞIM O KADAR ÇOK ÇOCUK VARKİ O SAKARYALILARA 5 BASARLAR. AMA SİVASLI KENDİ KENDİNE DÜŞMAN. NE DİYEYİM. BAŞKA ANLATIMI YOKKİ BUNUN.

maviumut58
06.10.2009, 16:31
HACA SEN GİTİNDE ŞU İŞTEN KOVDUĞUNN 8 AİLEDEN HELALLİK ALDINMI SİVASSPOR TESİSİNİ SAKARYA BARINAGINA CEVİRDİN SİVASIN ADAMAI CALIŞAMIYORMUYDUDA KOVDUN BİR RAMAZAN GÜNÜ ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN DEMİYORUM ALLAH O COCUKLARIN HAKINI SENDEN SORSUN BAK SİVAS SANADA KALMADI

maviumut58
06.10.2009, 16:32
UMARIM YAZDIGIM BU MSJ BÜLENT SENDE OKUMUŞTURSUN SEN ONLARI UNUTTUN BEN HATIRLATAYIM

kemalk58
06.10.2009, 17:20
MİLLET NEDEN SADECE ABDURRAHMAN DERELİ VE HAYRETTİN YERLİ KAYA YOLCU ETMEYE GİTTİ ; DİĞER TAKIM ARKADAŞLARI NEDEN YOLCU ETMEYE GİTMEDİ.. ?????????????????????????????? ??????????????
BİLEN VARSA AÇIKLASIN LÜTFEN ?

sivasfutbol
06.10.2009, 17:25
Ben Bülent hocanın gitmesinden yanaydım gitti oda rahatladı bizde(Gitmesinden yana olanlar)bülent uygun bu sene kaldığı taktirde bir çok hata yapıp takımımızın belkide bank asyaya düşmesine neden olabilirdi baxşımızda mecnun başkanımız olduğu sürece artık sivasın sırtı yere gelmez...

spidey58
06.10.2009, 17:31
Sivassporda bir çağ da böylece kapanmış oldu
Yolun açık olsun Bülent hoca...

effenberg
06.10.2009, 17:36
Gec kalinmis bir ayrilik güle güle.............

skyhan
06.10.2009, 19:19
allah aşkına hiko sen nası bi adamsın bir tane olumlu yazın yok şimdide amatör klüplere el attın....senin gibi gereksiz yazarak ona buna sallayarak gecinenler hep ac kaldı bu ülkede bak yaşında gelmiş..git balık tut nebilim bişiler yap işte..yada git bülentin mecnunun cantasını taşı daha taze doğru haberler alır ona göre yorum yaparsın bari..!!

ready
06.10.2009, 19:42
öküz öldü ortaklık bozuldu bülent hoca gitti yeni hocaya başarılar

altuntas58
06.10.2009, 20:37
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091006/8795e3193fe9edf4.gif

kadir0911
06.10.2009, 20:40
Ayrilik cok aci bir duygu...
Istifa etmesi yana olmama ragmen icim cok karardi, sevdigin bir kisiden kopmak cok agri veren bir duygu ama hayat devam ediyor.

Tuncay
06.10.2009, 20:43
Sivassporun tarihine gectin hocam hemde basarili biri olarak.Yolun ve bahtin acik olsun,Seni unutmayacagiz.

üçyıldız58
06.10.2009, 20:45
bize düşen verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ALLAH yolunu açık etsin

skyhan
07.10.2009, 01:13
allah aşkına hiko sen nası bi adamsın bir tane olumlu yazın yok şimdide amatör klüplere el attın....senin gibi gereksiz yazarak ona buna sallayarak gecinenler hep ac kaldı bu ülkede bak yaşında gelmiş..git balık tut nebilim bişiler yap işte..yada git bülentin mecnunun cantasını taşı daha taze doğru haberler alır ona göre yorum yaparsın bari..!!

KAOS
07.10.2009, 01:43

Yapma böyle,
Adamın yazdıkları doğru ise çok önemli.
Ölüp bittiğiniz, gitmesin diye yollara düştüğünüz, takıma şöyle iyilik yaptı, Sivas'a böyle güzellikler kattı dediğiniz adamın neler yaptığını açıklıyor..
Kulak vermek lazım...

KAOS
07.10.2009, 01:50

Bülent bey üstün drama oyunculuğu ve islami motiflerle bezediği demeçleri tavırları ile ayrılırken, arkasında bıraktığını örtüp tepkileri yatıştırıyor olabilir..
Gelecek adamın daha doğrusu Sivasspor'un şu anki durumunu yarını anlamak adına önemli noktalar bunlar...
Sorgulamak, doğru ise anlamak ve çözüm bulmak lazım...
Doğru değil ise de bu bilgileri uyduranlara ağızlarının payını vermek lazım..

stain
07.10.2009, 09:35

biraz saygılı yorum yap, kimsenin de yaşına laf etme, edepli ol biraz...

SivasLady
07.10.2009, 09:39
Ne desek bos bize Güle Güle Git demek düser
Hizmetleri icin cok tsk eder, hayatinda basarilar dilerim,
rabbim yolunu acik etsin

Salim58
07.10.2009, 10:20
sonsuz teşekkürler bülent hoca yolun açık olsun

ercan_dpinar
07.10.2009, 11:37
verdiği hizmetler için teşekkürler yolu açık olsun

celalozdemir
07.10.2009, 13:01
Güle Güle Hoca Gitsen de yüreğimiz seninle. Allah yolunu açık etsin. Bu takıma çok şey verdin Önemli olan iyi iken değil kötü günde yanında olmaktı ama beceremedik

Sari58
07.10.2009, 15:20
ALLAH Yolunu Acik eylesin INSALLAH....
Bizlere Yasadiklarindan dolayi ALLAH senden Razi Olsun....

samsa58
07.10.2009, 18:48
hocanın dogru mu yanlısmı yaptıgını zaman gosterecek ınsallah ıkı taraf içinde hayırlı bır karar olmustur bu ıstıfa

samsa58
07.10.2009, 18:48
bu arada hocaya guzel bı ugurlama yapıldı mı?

35izmir58
08.10.2009, 16:11
sayın yiyidolar bület hocama bende üzüldum cok alışmıştık gercekten mınnattarım teşekkürler hocam bizi tanıttın şampıyonlar liği oynattın kupa oynattın sivas sivas olalı böyle hehecan yaşamadı sagol yolun acık olsun AMA bu deyişiklik şart oldu birde böyle denelelim deneyelimde cok oyuncuyu sattık inşalla sakatlarımız dönerler tez zamanda katrolarımızı kurar ilerleriz dileğim bu başarılar SELAMLAR

Örükcülü
08.10.2009, 17:01
Herşey için teşekkürler hocam. Yolun açık, bahtın açık olsun. Biz seninle çok güzel günler yaşadık, zaferler yaşadık. İnanıyorum ki, bu sezonda kalsaydın yine ilk 8 de bitirecektik seninle. Sivas'lı seni asla unutmayacak. Her zaman kalbimizde olacaksın.