Orijinalini görmek için tıklayınız : M. Yıldız`ın Dönüşü Uzadı

SivasSpor.Com
07.10.2009, 09:51
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmet08.bmp

İzmir'deki doktoru Bülent Zeren'in yanlış tedavisi sonucu ikinci defa ameliyat olmak zorunda kalan Mehmet Yıldız'ın sahalara dönmesi biraz daha uzadı.

Dün Ankara'daki doktoru Burak Kunduracıoğlu'na kontrole giden Mehmet Yıldız'ın ayağında güçsüzlük olduğu ve en az iki hafta daha dinlenmesi gerektiği söylendi.
Geçen hafta içerisinde düz koşulara başlayan ve en geç iki hafta sonra forma giymeye hazırlanan Mehmet Yıldız'ın bu durumu yönetim tarafından üzüntüyle karşılandı.

Hürdoğan Gazetesi

stain
07.10.2009, 09:56
yazık, yazık...

kulübün daha profesyonel doktorlarla çalışması lazım...

yarım doktor futbol kariyerini bitiriyor....

yorgun(58)
07.10.2009, 09:56
nasıl bir doktormuş o yav yanlış tedavi uyguluyor ve birtürlü iyilerşmiyor mehmet bi oyunlar dönüyor ama ne bence ilk yarıda mehmetten bize çok fayda olmaz gibi geliyo hayırlısı

BeYLeRBeYi58
07.10.2009, 10:06
yok böyle bişey allah aşkına doktor kıtlığımı var bu nasıl bi ihmalkarlık yönetim bu konu hakkında ne söyleyecek kesin buda bülent hocanın hatasıdır faturayı ona keserlerse hiç şaşırmam...

Salim58
07.10.2009, 10:11
yazık çok yazık derim sadece............

shang
07.10.2009, 10:16
şaka gibi yılan hikayesine dönderdiler adamı :s

kocakss58
07.10.2009, 10:45
mehmeti resmen kestiler,sivasspor düşmanımıydı bu doktor nedir? anlam veremedim.

hiko58
07.10.2009, 10:48
devey demişlerki boynun neden eğri oda demişki nerem doğruki demiş.işte takımımızın yıldız oyuncusunun hali ortada. daha söylenecek bir söz varmıkii. blen söylesin.

karakocyakup58
07.10.2009, 10:51
YALAN HER ZAMAN 2 HAFTA SONRA DİYORLAR 2. HAFTAYI BEKLİYORUZ BİR 2 FAFTA DAHA BENCE SEZON YARISINA KADAR BU ADAM YOK

hiko58
07.10.2009, 10:53
deveye demişlerki boynun neden eğri..??? oda demişki nerem düzgünki nerem doğruki boynumda düzgün olsun demiş. bizimkide o hesap işte. takımımızın yıldız oyuncusu. şu yapılan işebakın. bir yıldız oyuıncu sahipsiz bırakılmış ve yanlış ameliyet yanlış tedavi. sanki afrikanın balta girmemiş ormanlarında yaşıyoruzda hiç bir şeyden haberimiz yok. bu kadarınada pes doğrusu.

KAOS
07.10.2009, 11:14
Tabi Mehmet Yıldız'a kim hangi doktorları öneriyor sorgulamak lazım..
Yakın zamana kadar takımın tıbbi ihtiyaçlarını Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi kliniği gideriyor, tetkiklerini ise hem Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, hem Numune Hastanesi, hem de Anadolu hastanesi veriyordu.
Bu sene paramız çok ve İstanbul takımıyız ya Acıbademe dönüverdik.
Anadolu takımlarından kaç tanesi Acıbademle çalışıyor,
Mehmet Yıldıza yazık oluyor bilesiniz.

altuntas58
07.10.2009, 11:35
Canın sağolsun mehmet gec olsun temiz olsun allah seni kem gözlerden ve art niyetli sözde sivassporlulardan sakınsın

sevda58
07.10.2009, 12:25
Bu ne bicim istir anlamadim, neyse 2 hafta daha sabredelim. Yeterki tez zamanda donsun...

58_babacan_58
07.10.2009, 12:32
BUYUR BURDAN YAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YigidoGenclik38
07.10.2009, 12:52
NasL sakatLıK arkDas YhAA

GeLnce Form Tutabileck mi oda var

Alperen58
07.10.2009, 13:17
Üzerimizde karabulutlar dolasmaya devam ediyor,sezon basinda yabanci transferlerin vazgecmesi,gelenlerin uyum saglayamamasi,tikir tikir giden takimin dagitilmasi,sakatliklar,avrupa da kura nin ligde fikstürün zor baslamasi,ligde acaip hatalarla yenilen goller,denizlide hakemin penaltiyi görmemesi,belediye macinda 90 + 2 de yenilen gol,mehmet in sakatliginin uzamasi.Geldimi üst üste gelir derler ya tam öyle oldu iste.Gidenleri hep aradik Bülent hocayida cok aramayiz insallah.4 eylülde bir kurbanmi kesersiniz bi seyler yapin yav.

YiĞiDo YiĞiDo
07.10.2009, 13:28
şakamı ne bu lan adamın ayağı mı kırıldı koptumu yanlış ameliyat anladık ama 5 aydır adam daha oynayamazmı be var bunda bi iş yeter be sabrımız kalmadı oynayacaksan oyna yoksa git

konartr58
07.10.2009, 14:26
mehmet bu aradan istifade anterönürlük okulunuda bitirmiş olur.sonrada gelir sivasspora hoca olur.bülent uygunun boşa çıkan kurguları sonucu meydana gelen bir durum.

Burack
07.10.2009, 14:56
Adam nerdeyse ilk yari hiç futbol oynamadi, donse ne yapacakki ?:confused:

karahisarli
07.10.2009, 15:04
oldu olacak futbolu biraksin.....

MTS
07.10.2009, 15:10
nereye gidiyoz biz böyle ya allah allah , böyle iş mi olurmuş.

altuntas58
07.10.2009, 15:18
Kampa girmeyen bir futbolcudan sezon içinde pek başarı beklenmez bildiğimiz gibi mehmet kamp döneminde almeliyat gecirdi kamptan yararlanmadıonun için mehmetten ilk yarı iyi futbol beklentimiz olmamalı mehmetin güclü bir fiziği ve azimli bir kişiliği var ancak bu futbolcumuzdan bu özellikleri ön plana cıkarsa yararlanabiliriz uzun lafın kısası mehmetten ilk yarı bize fayda gelmez

hiko58
07.10.2009, 16:15
HERŞEYİN HAYIRLISI BAKALIM BAŞIMIZA DAHA NELER GELECEK.

yigido_sampiyon
07.10.2009, 16:18
bülent zeren iyi bir doktordur...daha öncede hayretinide ameliyat eden biridir...ayrıca onun izmir karşıyakadaki kliniğine bir kere gittim ameliyat etmediği ünlü futbolcu kalmamış...ama neden böyle bir durum ortaya çıktı anlamıyorum...

Abdullah DuMaN
07.10.2009, 16:18
Daha profösyonel doktorlarla çalışmak gerekiyor demekki

selimdelen
07.10.2009, 16:27
Üzerimizde karabulutlar dolasmaya devam ediyor,sezon basinda yabanci transferlerin vazgecmesi,gelenlerin uyum saglayamamasi,tikir tikir giden takimin dagitilmasi,sakatliklar,avrupa da kura nin ligde fikstürün zor baslamasi,ligde acaip hatalarla yenilen goller,denizlide hakemin penaltiyi görmemesi,belediye macinda 90 + 2 de yenilen gol,mehmet in sakatliginin uzamasi.Geldimi üst üste gelir derler ya tam öyle oldu iste.Gidenleri hep aradik Bülent hocayida cok aramayiz insallah.4 eylülde bir kurbanmi kesersiniz bi seyler yapin yav.

ne guzel ozetledın durumu aynen dedıklerıne katılıyorum

mertcan69358
07.10.2009, 16:29
iyisi olsa zaten bizi bulmazki böle iş olmaz ya

sivaslitaner58
07.10.2009, 16:45
birde bakarsin iki hafta gecti halen sahaya donmemis bize baska forvet sart boyle giderse durmadan yandik

Metal Gear
07.10.2009, 17:16
İki ayağını kırsak daha kısa sürede gelirdi yahu.Ne sakatlıkmış anlamadık gitti!

GuVeN
07.10.2009, 17:43
Anlam veremıyorum bu nasıl doktormuş arkadaş yaktı cocugun futbol hayatını. Allahdan İbrahim Şahin formda.Bu 2 haftalık süre içerisinde formunu devam ettirirse bizim acımızdan cok olumlu olacak. Taraftarda sabır kalmadı artık herkes Mehmet Yıldızı görmek istiyo,sabır taşı olsa çatlar gel artık Mehmet.

subasi29
07.10.2009, 17:48
Ne Gelirse Garibanin Basina Gelir...............

skyhan
07.10.2009, 18:09
bülentle,başkanın hatasıdır.....>bülent hoca memetideyanlış doktora göndermiştir..!!!! s...mamayanlar sizide bülent hoca kabız yapmıştır.!!

samsa58
07.10.2009, 18:16
ınsallah en kısa zamanda takıma gırer ozledık mehmet yıldızı

özgühertaş
07.10.2009, 18:16
bu iştede bi işler dönüyor ama hadi hayırlısı.

sewaz58
07.10.2009, 18:21
Böyle giderse döndüğünde eski performansını yakalaması çok güç olur ki şimdiden öyle görünüyor ... İnşallah bir an önce eskisinden daha sağlıklı takıma katılır ...

Divriği58-
07.10.2009, 18:38
zaten 8. haftaya geldik anlaşılan ilk yarı Mehmet yıldızdan yararlanamayacagız inşaallah bu kadar uzun sakatlıktan sonra eski haline kısa zamanda döner........

Murat ARICI
07.10.2009, 19:01
TRAFİK KAZASI GEÇİRSE ŞİMDİYE KADAR LİGE DÖNMÜŞTÜ BU NE BİÇİM İŞ AYIP BE..MEHMET YILDIZ HANGİ DOKTORLARLA ÇALIŞIYOR YANLIŞ TEDAVİ,GÜÇSÜZ KALMA ..YURT DIŞINDA TEDAVİ OL KARDEŞİM TÜRK HEKİMLERİNİ (BİR KISMI) BIRAK..

58SARKISLALI58
07.10.2009, 20:07
mehmez yildiz olmasa ersen martinimiz varya canavar gibi top oynuyor masallah kazmadan farki yok neyse bu naisl doktormus yaw koskoca kulubun doktoru boylemi olur iki kere ameliyatmi olur yanlislikla buisde biseyler var eminim hadi hayirlisi onemli olan takimin biran once toparlanmasi

Besyo_cu
07.10.2009, 20:10
Doktor mu kasapmı bu kişi. Yazık ya dağ gibi adam ne hale geldi. Türkiye'de türk doktorlara hiç bir oyncu amaliyet olmuyor olanlarda tekrar amaliyat için yurt dışına gidiyor. Sen ne diye İzmirdeki doktora gdersin ki.

sivaslı yıldız
07.10.2009, 21:03
İki iyi haberi ard arda alamayacağız anlaşılan..:mad:

gül5858
07.10.2009, 22:17
Bütün yazılarımda Mehmet Yıldızın malun komplo teorisini yazmıştım.
Nasıl oluyorda tam bu hafta oynayacak açıklamalarından sonra Bülent beyin istifasından sonra tekrar ikiinci bir emeliyat söz konusu oldu bu komplo değilde ne????
Yazıklar olsun diyorum ben Mehmet Yıldızın bu sözon sırf satılmadım diye koplolalarla yattığı yerde parasını almasına..

Lütfen yönetim bu durumu gözden geçirsin ve bir çare bulsun tamam bu yıl olan olaylarla Sivasspor çok yıpratıldı ama bu bizi şaşırtmayacaktır olanı biteni biliyoruz sizler sussanızda....

babayigido
07.10.2009, 22:27
mehmet ten ilk yarı bişey beklemek hayal olur.bu kadar uzun süre oynamıyan bir adamdan bişey beklenmez .olsun ibrahim şahin ve kamanan var onlar geregini yaparlar.önemli olan defans hattımızda sorunu düzeltmek.

mnt3
07.10.2009, 22:48
mehmet yıldız ın mutlaka alman doktor wohlfahrt a gitmesi gerekiyordu,3 büyük denen takımların en kötü futbolcusu bile en ünlü doktor olan bu adama gidiyor,sivassporun gözbebeği izmirde bilmem ne hastanesinin doktoruna ameliyat oluyor,sonuç ortada işte,menisküs ameliyatı olalı 6 ay oldu,futbolcumuz iyileşemedi,gerçekten çok yazık oldu.

yıldız beldesi
07.10.2009, 23:05
bu ne kadar saçma bi şey ne demek yanlış tedavi kusura bakmayın ama ben bunun altında kasıt ararım. zaten şu zor durumumuzda herkes sivasa karşı negatif düşüncelere sahip ligden düşmesini istiyo. bu doktorun da onlardan biri olduğunu düşünmeden edemiyorum.

özsivasli1903
07.10.2009, 23:26
haydi memo iki hafta milli mac arasi var zaten dön cabuk costur sivasi ve sivasliyi...

fatihtuztas
08.10.2009, 00:26
doktora bak da çay demle bu nasıl iştir arkadaş gel de yanma adam antep maçında hazır olacaktı güya.tüh be inşallah bir an önce iyileşir.yetti artık be.

YAsemiiin
08.10.2009, 08:20
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFF DÖN ARTIK YAAA

hiko58
08.10.2009, 09:46
bende bazı arkadaşlar yaazdıkça kafam karıştı.bu işte bir iş var. mehmet yıldız bülent uygun gitti diyemi sakatım diyor yoksa. bülent uygunlamı hareket ediyor. anlayamadım. eğer böyle bişey yapıyorsa ona hiç yakışmadı. kaptan böyle bişey yapmamalı. inanmak istemiyorum. inşallah tahminler doğru değildir.

eespinozaa
08.10.2009, 11:30
yok böle bişey yediler adamı ya yazıklar olsun onu bu hale getirenlere

ready
08.10.2009, 12:52
mehmetin sakatlık olayına tam bir arap saçına döndü haftaya sahaya çıkacak deniyordu şimdi uzadı diyorlar

furkancfc
08.10.2009, 13:46
Bencede bundada bir iş var yakında mehmette bırakıp kaçar yazın bunu bir kenara

metin_yilmaz
08.10.2009, 13:47
mehmeti oynatmak istemiyorsunuz ya hadi hayirlisi zarari hem kendine hem klubune olacakk eger mehmet adina hayalleriniz gercek olmaz sa

KAOS
09.10.2009, 18:05
Doktor mu kasapmı bu kişi. Yazık ya dağ gibi adam ne hale geldi. Türkiye'de türk doktorlara hiç bir oyncu amaliyet olmuyor olanlarda tekrar amaliyat için yurt dışına gidiyor. Sen ne diye İzmirdeki doktora gdersin ki.

Türk doktor genellemeni kabul etmem mümkün değil.
O zaman bir gün biride çıkar Türk topçulardan iş çıkmaz hep yabancı oynatalım deyiverir...
Olmasın inşallah ama işin düşer bu doktorlara o zaman hatırla bu sözlerini...

KAOS
09.10.2009, 18:07
Bütün yazılarımda Mehmet Yıldızın malun komplo teorisini yazmıştım.
Nasıl oluyorda tam bu hafta oynayacak açıklamalarından sonra Bülent beyin istifasından sonra tekrar ikiinci bir emeliyat söz konusu oldu bu komplo değilde ne????
Yazıklar olsun diyorum ben Mehmet Yıldızın bu sözon sırf satılmadım diye koplolalarla yattığı yerde parasını almasına..

Lütfen yönetim bu durumu gözden geçirsin ve bir çare bulsun tamam bu yıl olan olaylarla Sivasspor çok yıpratıldı ama bu bizi şaşırtmayacaktır olanı biteni biliyoruz sizler sussanızda....

Değişik ama ilgi çekici bir yaklaşım.
Ben yeni teknik heyetin, sağlık sorunu olanların kontrolleri konusunda da bir uygulama yapacağını umuyorum..

ozbss07
09.10.2009, 18:41
ulaann başlıyacam yaaaaaaaaaaaaa

üçyıldız58
09.10.2009, 18:44
mehmet yıldız sivasdan aldığını kuruşuna kadar ödemiştir geçen sene onun sayesinde şampiyonlar ligine gittik onun sayesinde ligi 2. bitirdik
geçen seneki bütün başarıda mehmet yıldız imzası var
bu sene gördük bak mehmet yıldız yok kulup ne hallere düştü mehmet yıldız olaydı ne bülent gider nede şampiyonlar liginden elenirdik
birde mehmet yıldız için sivasın çok farklı yeri var o bizden aldığı helal paraya haram katacak kadar ahlak yapısı bozuk biri değil helede para için ne kulubunu nede kendini satar

Sivas Meydan
10.10.2009, 01:27
Mehmet Yıldız'ın eksikliğini çekiyoruz ileride topa basan topu rakip sahada tutabilen bize zaman kazandırabilen bir forvet oyuncusu umarım kısa zamanda sakatlıktan kurtulur ve yeniden Sivassporumuza katkı sağlar.

Besyo_cu
10.10.2009, 01:30
Türk doktor genellemeni kabul etmem mümkün değil.
O zaman bir gün biride çıkar Türk topçulardan iş çıkmaz hep yabancı oynatalım deyiverir...
Olmasın inşallah ama işin düşer bu doktorlara o zaman hatırla bu sözlerini...

Türk doktorlarını kastetmedim ben sadece Spor doktoru anlamında ifade etmek istedim. Genelleme yapmak haddime değil ancak spor doktoru bu ülkede yok...

GuVeN
10.10.2009, 01:36
Türk doktorlarını kastetmedim ben sadece Spor doktoru anlamında ifade etmek istedim. Genelleme yapmak haddime değil ancak spor doktoru bu ülkede yok...

ülkesını bılmemde izmirde oldugunu sanmıyorum.bu kalıtede bı futbolcunun ılk kez duyuyorum amelıyet ıcın ızmıre gıttıgını.bulent hocada aynı doktora gelmısdı yalnıs hatırlamıyosam..ıstanbul takımlarının doktorlarının suyumu cıkmıstı,yada avrupa kuluplerının doktorlarının suyumu cıkmıstı hayret..
gercı basit bir menüsküs amelıyatı dıyede boyle yapılmıs olabılır ama nerden bıleceksın doktorun hata payını bızım mehmetde kullanacagını! şanssızlık tek kelımeyle..

yigido_sampiyon
10.10.2009, 11:40
ülkesını bılmemde izmirde oldugunu sanmıyorum.bu kalıtede bı futbolcunun ılk kez duyuyorum amelıyet ıcın ızmıre gıttıgını.bulent hocada aynı doktora gelmısdı yalnıs hatırlamıyosam..ıstanbul takımlarının doktorlarının suyumu cıkmıstı,yada avrupa kuluplerının doktorlarının suyumu cıkmıstı hayret..
gercı basit bir menüsküs amelıyatı dıyede boyle yapılmıs olabılır ama nerden bıleceksın doktorun hata payını bızım mehmetde kullanacagını! şanssızlık tek kelımeyle..

güven o doktoru tanıyorum...hatta karşıyakadaki kliniğine gittim bende muayene olmuştum...o zamanlar dizimde bir sorun vardı...

odasında ameliyat ettiği futbolcularla fotoğrafları vardı...Türk futbolcular kadar yabancı futbolcularda vardı...hakan şükür,rıdvan,sergen, bunlar ilk hatırladıklarım...

geçen sezon mehmet son maçlara sakat çıkmıştı...belkide geçen sezon çoğu maçta sakat oynamasından ötürü sakatlık ciddi boyuta gelmiştir...

doktora kefil değilim ama Türkiyedeki en iyi ve avrupadaki iyi spor hekimlerinden biridir...

kiNgSiZe58
10.10.2009, 12:31
Mehmet YIldiz geri döndügünde cok calismasi lazim, cok ekisigi olucak 3 aydir oynamadi