Orijinalini görmek için tıklayınız : Tevfik'e Dev Talipler

SivasSpor.Com
07.10.2009, 11:11
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.tevfikk.jpg

Sivasspor'un sezon başında transfer ettiği, sonra Kocaelispor'a kiralanan Tevfik Altındağ'a talip çıktı.

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen gurbetçi futbolcuyu, İsviçre’den Basel, İtalya’dan Chievo ve Verona ile Hollanda’dan Heerenveen takımlarının takibe aldığı ortaya çıktı. Almanya doğumlu olan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce Süper Lig’de Ankaragücü forması giymişti.

Besyo_cu
07.10.2009, 11:15
Bülent Hocaya en çok kızdıgım konu Bülent Hocanın genç oyunculara olan düşmanlığıdır. Hiç bir zaman genç oyunculara şans vermedi. Her sezon başı 10 a yakın genç oyuncu alırız ancak 1 tanesi bile forma yüzü görmeden ayrılmak zorunda kaldı.

Biz elimizde ki böyle bir oyuncunun değerini anlayamazken İtalya'dan , Hollanda'dan takımların anlaması bize büyük bir ders olsa gerek.

Metal Gear
07.10.2009, 11:16
Tevfik'i çok kısa sürelerde oynattı Bülent Hoca.Bence kaliteli oyuncu.kendimiz değerlendirelim.

Abdullah DuMaN
07.10.2009, 11:16
Bizde böyle futbolculara biraz sahip çıksak iyi olacak geçen sezon bir maçını izlemiştim girer girmez uzaktan vurmuş top az farkla çıkmıştı bu sezon kiralık oynadıktan sonra iyi olacağını düşünüyorum

sivaslitaner58
07.10.2009, 11:54
keske gelse...................

yorgun(58)
07.10.2009, 12:02
genç oyunculara sans vermek lazım adamlar hollandadan takıp edip buluyo biz göremiyoruz

karakocyakup58
07.10.2009, 12:14
allah verede verilmiye zita ve teyfik süper ikili olr orta sahayı daha kimse geçemez bizim degerlendirmemiz lazım

furky.b
07.10.2009, 12:18
Heerenveen gibi bir takim eger talip olduysa,
demek bu adamda gercekten potansiyel vardir.
cunki heerenveen hollandanin en iyi scoutlarindan birisidir, ucuz maliyetli futbolcular bulur oynatir yildizlasir, ve yuksek maliyetlere satarlar !

Ahwettt
07.10.2009, 12:26
İşte burda hocanın önemi ortaya çıkıyor malisef böyle gençlerimze hiç sahip çıkmadık. Sakaraya koceliye ve benzeri takımlara kiraya yada yok pahasına verdik, sonra döndük Van beldiyeden yada düşen takımlardan oyunucu aldık,Teyfiğe kaç maç şans verdiki desinki biraz daha pişssin diye kiraya verdim desin.Madem pişecekse önde oynadığımız maçların son 20 dk sokarak pişerecekti

Salim58
07.10.2009, 12:28
her yerde genç yetenekler aranır bulunur bizde de tersi galiba yollanıyor

YiĞiDo YiĞiDo
07.10.2009, 12:30
işte sevdiğiniz bülent gençleri hep harcayan bülent.... bu cocugu neden kazanmıyonuz be ersen bundan dahamı iyi ferhat bıkmaz neden oynamıyo hayrodan dahamı kötü iyiki gittin bülent

samsa58
07.10.2009, 12:37
yeni hocamızla bir kac idmana cıkmadan bıyere yollamamak lazım

cabuker
07.10.2009, 13:05
bu adam kendi kendine mi gelmiş sivas a :) kim getirdi? elbette bülent uygun aldı bunu. sonuçta kiralık verilmiş geleceği yer burası. hayırlısı olsun. daha ne gençler var sivasta ta inşallah kıymetleri bilinr.

effenberg
07.10.2009, 13:07
Asil mesele yillardir Sivasspor niye genc Futbolcu bulamiyor veya Altyapidan cikaramiyor tartisilacak konu bu!!!!!

Bazilarimiz gitti diye Arkasinda agladigimiz Bülent Hocaya sormak gerek??

Önceleri Menejerlik yapiyordu daha sonra her ikisini birden yapmaya basladi kimleri kazadirmis Sivasspora???

SenSetik
07.10.2009, 13:23
kocaelisporla ilgili bütün sitelere baktım kadrolarında gözükmüyor..:confused:

skep06
07.10.2009, 13:31
kocaelisporla ilgili bütün sitelere baktım kadrolarında gözükmüyor..:confused:

TFF tarafından Kocaeliye borçlarından dolayı transfer yapma yasağı geldi.Bu sebeple transfer ettikleri topçulara lisans çıkaramadılar.İdmana çıkıyorlar.

TOMMYSABAKI
07.10.2009, 13:51
Bulent Uygunun genc futbolculara sans vermemesi kendi "TECRUBESIZligidir". Genc futbolcuya sans vermezsen nasil gelisir o futbolcu? kendine olan guvenini sarsilir, birde yetenekliyse tevfik gibi ozaman bir teknik direktor once bir aynaya bakmasi lazim.

Ersun Yanal hoca bu konularda cok ileri goruslu biri. Genclere hep sans verir, guvenir, kadroya alir. Bunu tecrubeli teknik direktor yapar, bulent uygun gibi tecrubesiz biri asla yapamaz. Sivasspor taraftarlari lutfen ayni seyleri soyleyip durmayin, bulent hocanin sivasspora yaptiklari yok basarisi. Kardesim adam para aliyor yapacak elbette, o onun gorevi. Ama goruyorsunuz ki ve'de takdir edersiniz ki sivasi degil sivassporu degil kendi kariyerini dusunerek ayrildi, daha dogrusu takimi yari yolda birakti. Birakmadimi? Birakti. Cunki basarili olamayacagini anladi. Olan kime oldu? Sivasa, Sivaspora, taraftarlara, ve Sivassporun tum destekleyicilerine oldu.

kangalliahmet
07.10.2009, 14:10
bülent uygunu yollayanlara teşekkür ediyorum ne futbolcular harcadı kimleri yemediki paflardan 5 sene tek bir oyuncumuz yetişmedi şampiyon olduğumuz sezonda bile bülent iyi gibi gözüken ama kendini beğenmişin biriydi ve gitmesi emin olun çok iyi oldu kazığı çakıp gitti oyuncu bırakmadı o ayrı bi mesele...

altuntas58
07.10.2009, 14:39
Konu nerden nereye geldi kardeşim bu teyfiği bülent hoca almadımı diğer takımda şans bulsun iyice pişsin diye bülent hoca gönderdi hocaya kin kusmak yerine böyle kaliteli ama tecrübesiz bir genci bize kazandırdı diyeceğimiz yerde adamın arkasından dedi kodu ediyoruz bu sivaslının yiğidonun duruşuna ters düşen bir hareket bize dedi kodu yakışmaz hocamıza her şeye rağmen Sivasspor'umuza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederiz düşmanımız gibi davrananları anlamakta güclük cekiyorum herkes kendi adına konuşsun yeni gelecek hocamıza allah yardımcı olsun cünki bu sitede klavye başına oturan futboldan anlayanda yazıyor anlamayanda yazıyor lüfen elmalarla armutlar karıştırmayalım

pover58
07.10.2009, 14:47
iyi oyuncularımız var mesela ibrahim ülüm mesela aytaç ak bülent bunlara hiç şans vermedi.yeni hocamız alt yapıya çok önem veren biri imiş.inşallah genç yeteneklerimize sahip çıkarız.

kiNgSiZe58
07.10.2009, 14:49
böyle oyuncumarimiza biz sahip cikmazsak baskalari gösteriyorlar iste sahip cikabiliceklerini.

hiko58
07.10.2009, 15:04
Konu nerden nereye geldi kardeşim bu teyfiği bülent hoca almadımı diğer takımda şans bulsun iyice pişsin diye bülent hoca gönderdi hocaya kin kusmak yerine böyle kaliteli ama tecrübesiz bir genci bize kazandırdı diyeceğimiz yerde adamın arkasından dedi kodu ediyoruz bu sivaslının yiğidonun duruşuna ters düşen bir hareket bize dedi kodu yakışmaz hocamıza her şeye rağmen Sivasspor'umuza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederiz düşmanımız gibi davrananları anlamakta güclük cekiyorum herkes kendi adına konuşsun yeni gelecek hocamıza allah yardımcı olsun cünki bu sitede klavye başına oturan futboldan anlayanda yazıyor anlamayanda yazıyor lüfen elmalarla armutlar karıştırmayalım

SEVGİLİ KARDEŞİM ASLINDA KİMSE DÜŞMAN GİBİ DAVRANMIYOR AMA BAZI BÜLENT UYGUN TARAFTARLARININ SİVASSPORU VE SİVASI BİR KENARA İTİP BÜLENT UYGUN TARAFTARI OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR BÜTÜN BUNLAR. YOKSA SİVASLI AHDE VEFA GÖSTERİR. MESELA BİRİSİ ŞÖYLE BİR YAZI YAZMIŞTI OKUDUYSANIZ HATIRLARSINIZ.""BÜLENT HOCA KEŞKE KÜME DÜŞSEYDİKTE SEN GİTMESEYDİN."" BÖYLE BİR DÜŞÜNCE OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA. BU SEFERDE SİVAS SEVDALILARINI KIZIYOR VE BİR SÜRÜ HATALARI YAZMAK ZORUNDA KALIYOR. HOCALARDA FUTBOLCULARDA GELİP GEÇİCİDİR. ASIL OLAN SİVASTIR VE SİVASSPORDUR. HERŞEYİN SİVASSPORUN BAŞARISI İÇİN OLDUĞUNU UNUTMAMAK GEREKİR. SEN HAKLISIN AMA BAZI YAZILANLARIN ÖNÜNE GEÇİLMİYOR. ETKİ TEPKİ MESELESİ.

hiko58
07.10.2009, 15:10
UMUDUM OKİ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK. YÖNETİM HOCA KONUSUNDA ÇOK İYİ BİR KARAR VERDİ BENCE. ERSUN YENALDA OLABİLİRDİ AMA NASİP BU HOCAYAYMIŞ. ORTALLIKTA DOLAŞAN KAŞARLANMIŞ HOCALARI SEÇMEDİKLERİ İÇİN YÖNETİME ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM. KEŞKE BASIN SÖZCÜSÜDE DEĞİŞSEYDİ. DAHA MANTIKLI DAHA GÜZEL CÜMLELER KURAN İNSANLARI ETKİLEYEBİLECEK BİRİSİ SEÇİLSEYDİ. TARAFTARLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU FİKRET ÜNSALIN AÇIKLAMALARINDAN RAHATSIZ OLUYOR.

yigido_sampiyon
07.10.2009, 15:13
önemli iki nokta var...

geçen sezonun sonuna kadar bülent uygun imparatordu, bugün gitti kötü adam ilan edildi...illaki yanlışları var bülent uygunun ancak o bizim eski hocamız ve artık arkasından konuşmadan önümüze bakalım...

ikinci nokta her çıkan transfer haberlerine inanmayalım...fotomaç ve fanatik kimleri transfer etmediki Türkiyeye ve ne transfer dedikoduları çıkarmadı...ama yüzde 99 u yalan çıktı...

yigido yakup
07.10.2009, 15:28
gecen sene bir macta son 10 sk oynmasti ama ben bu sene tevfik oynayacak diye umut ediyordum ama hollandadaki kampta cocuga 25-30 sans verildi o 30 dakikada beni etkilemisti.kocalispora verilmesine cok sevinmistim hic yoksa cocuk her macta 90 dk oynayacak diyordum ama sansizlik lisansi cikmadi ve yarim sezonu bosu bosuna gecirdiler.
bülent hoca genclere sans verme konusunda pek cesaretli degildi birde zirveye giderken risk almak istemiordu dolayi bu oyunculari oynatamadi.aslinda bülent hoca bu sene kalip bu oyunculari kazanmaliydi ama geride kalan 12 macta hep ayni oyuncularla devam etti onlarda gitmesinin sebebi oldular.

karyola
07.10.2009, 15:32
AVRUPALI GÖRÜYORDA BİZİM HOCA NASIL GÖRMÜYOR ..İNŞALLAH TAKIMA KAZANIRIZ...

babapiton
07.10.2009, 16:25
iyi oyuncu eger sözleşmelerini fesh etme imkanımız varda diallo ve teyfigin söyleşmlerini fesh edelim

subasi29
07.10.2009, 16:52
Yemeyenin malini Yerler...Sende Kiymetini Bileceksin..Yoksa El Alir Gider Vesselam

samsa58
07.10.2009, 17:28
bır yere bırakmazlar heralde tevfık ı

Murat ARICI
07.10.2009, 18:03
TEVFİKE BİZİM İHTİYACIMIZ VAR AMA NERELERDE GEZDİRİYORLAR ADAMI..

58_babacan_58
07.10.2009, 18:44
BİZDE İLK 11 e GİREMİYOR ADAMA HANGİ TAKIMLAR TALİP OLMUŞ ŞUNA BAK YAAA

mucahitbaba58
07.10.2009, 18:49
valla ne yalan soyleyim bu konulara girdigimizde hocanin gittigine cok ama cok sevindim adam ya en iyi oyuncumuzu ozellikle kamanani kesiyordu yada vaatlerle alinan oyunculari baskasina veya sakaryaya veriyordu yada forma bile vermiyordu simdi icim biraz daha rahat

efendigardaş
07.10.2009, 20:43
:rolleyes:zaten orta sahada sıkıntılar niye başka takıma kiralık veriliyor ,diallo,da kiralık verildi sanki bizim takım çok iyi başka takımlara kiralık verilmesi çok saçma

yaramazlar
07.10.2009, 21:13
gelsin oynasın...inanın cıhandan çok daha kaliteli...ayrıcaneden oynatılmazlar ben onu da anlamış değilim...dialloda kiralık oda gelsin geri...cok iyi olur...çünkü yasin savunmanın içine etti...

gül5858
07.10.2009, 21:22
Bütün değerlerimizi ve oynayan takımı bozup harcamamıza anlam veremedim zaten???
Bu yıl'ki sezonu gözden çıkaran bir zihniyetle karşı karşıya kalıdık bu

yigidocengiz
07.10.2009, 23:15
İNŞALLAH bizim takım için vede tevfik için hayırlı olan olur

***YIGIDO 58***
08.10.2009, 03:24
orta sahaya adam ariyoruz elin avrupalisi bizim kiralik verdigimiz oyuncunun pesine düsüyor. olmaz böyle ya vallaha olmaz yazik elimizdeki hazineleri görmüyoruz daha disardan adam ariyoruz. sonra geriye gelincede bu dar bütceyle buralara geldik falan filan. madem bütcen dar neden disarda daha adam ariyorsunuz alin iste bassel sivasspordan kötü bir takimmida bizim kiralik verdigimiz oyuncuya talip olmus. yapmayin paramizi bosa harcamayalim.

YAsemiiin
08.10.2009, 07:21
Tevfik bizim kimselere kaptirmayiz ;) Bulent bunu niye oynatmadi iyi oyuncu bence

shang
08.10.2009, 10:28
adamı nerelerden istiyolar bizde kadroya giremiyor vay be...

kakikli
08.10.2009, 10:41
kesinlikle bülent uygun, geride 2 sezonluk çıkışın dışında birşey bırakamamıştır.
bu kadar genç futbolcu vardı elimizde hiçbirine şans vermedi, ne hikmetse kendi getirdiği çocuklara bile şans tanımadı.
her sezon başında ve ortasında mutlaka genç oyuncu transfer edildi ama 1dk dahi oynatılmadı...
son olarak bu sene ibrahim ölüm olayı yaşandı, çocuğun kumaşı kaliteli, ama noldu takımda tutmadılar ALLAHtan kiralık gitti..
yeni gelen teknik ekip umarım genç oyunculara şans verir, kayserispora bi bakarmısınız adamların takımında rahat 3 4 tane genç oyuncu mevcut...

ocanıl58
08.10.2009, 19:26
millet aramayla bulamaz BULUR DEGER bılmez bizdeki aynen öle kimse deger bilmiyor adam genç degerlendirmek lazım

gokturk58
08.10.2009, 20:39
zaten genç oyuncuları hiç kullanmadık gurbetçi avına çıkmadık anlamadım gitti

paf takım şampiyon oldu orda 1 oyuncu bile a takıma çıkarıp monte edemedik

Sivas Meydan
09.10.2009, 01:03
Kim talip olmuş haberin kaynağı ne ben her hafta Kocaeli'de maçlara gidiyorum.Oynamayan bir futbolcuya da teklif geliyor hayret..

06esra58
20.12.2009, 18:20
sivas spor ayrıca bu futbol transferındedn de çok para kazanabilir