Orijinalini görmek için tıklayınız : KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK


sinan-58
10.10.2009, 19:48
Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Antalyaspor karşılaşması sonrası istifa eden Teknik Direktör Bülent Uygun'a kapılarının her zaman açık olduğunu, kendisini toparladıktan sonra yeniden çalışabileceklerini ifade etti.

Uygun'un Sivasspor'a futbolcu olarak geldiğini ve büyük başarılara imza atarak teknik direktörlüğe yükseldiğini ifade eden Otyakmaz; “Sivasspor Bülent Uygun ile bir Anadolu kulübünün yaşayamayacağı başarıları yaşadı. Biz bunlar için kendisine teşekkür ediyoruz. Hazırlık maçlarından başlayan Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da ve ligde alınan yenilgiler camia üzerinde şok etkisi yarattı. Hocamızın ve bizim de moralimizi bozdu bu yenilgiler. Maçtan önce karar almıştık ve maçın ardından uyguladık. Kendisini toparladıktan sonra yeniden çalışmaya başlarız. Bizim kapımız her zaman açık O'na.” dedi.

Takım içerisinde kendilerininde hatalarının olduğunu söyleyen Otyakmaz; “Hocamızın raporlarında yer olan oyuncuları bazı sebeplerden transfer edemedik. 6-7-8. sıradaki yabancıları transfer edebildik. 11'de oynayacak yabancıları alamadık. Bu hatamız oldu. Takımımızın iskeletini de biraz bozduk gibi geldi bana. Daha önce bunu yapmadık, hatta üstüne takviye koyardık. Çok fazla oyuncu aldık bu nedenle uzun süreli bir uyum süreci yaşadık. Bunlar bizim hatalarımız oldu." şeklinde konuştu.

Otyakmaz, Uygun'un yerine prensipte anlaşmaya vardıkları Muhsin Ertuğral'ın takımı Cape Town ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade ederek şu şekilde konuştu:
“Muhsin Ertuğral milli maçlar nedeniyle çalıştığı ülkede verilen arada Türkiye'ye gelmişti. Kendisiyle görüştük ve çalıştığı takımla sözleşmesinin devam ettiğini söyledi. Takımı izin verdiği taktirde gelebileceğini söyledi. Takımı Cape Town'la görüştük olumlu cevap geldi. İşler biraz daha netleşti. Sözleşmesini feshedecek ve hafta sonu burada olacak. Yardımcı hocalarından biri yarın(bugün) Sivas'ta olacak. Takımın başında olacak. Bu isim Talat Üzüm. Gana'da bir takımla anlaşmak üzereydi. Daha önce de Gana'da bir takımı şampiyon yapmıştı. Kaleci ve kondisyon hocası olarak Mühsin hoca Hollanda'dan isimler önerdi." dedi.

yigidomurat
10.10.2009, 22:03
işte bir başkan ancak böyle konuşur.gönderdiği hocasınıda onure etmeyi bilir.şahsen bülentin gitmesine en çok sevinenlerdenim ama böyle bir başkana sahip olduğumuz için çok daha sevinçliyim.ALLAH seni başımızdan eksik etmesin başkanım

gül5858
10.10.2009, 22:32
Bülent beyin tekrar Sivasspor'a ilerleyen sezonlarda gelmesi mümkün değil diyorum

rsimsek
10.10.2009, 22:34
mecnun başkan başarısızlığın sewbepleri görmüş mükemmel bir açıklama yapmış