Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 puana 25 gün ?
SivasSpor.Com 11.10.2009, 01:38 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.ahakem.jpg
Denizlispor ile oynadığımız maçı resmen katleden ve 2 puanımızın uçup gitmesine yol acan Abdullah YILMAZ 25 gün dinlendirildikten sonra bugun tekrar görev yapacak.
Sivasspor’un Denizlispor’la 16 Eylül’de Denizli'de oynadığı maçta kaleye giden topu eliyle çıkaran futbolcuyu görmeyerek ! skandala ve Sivasspor’un 2 puan kayıbına yol açan hakem Abdullah Yılmaz 25 gün aradan sonra görev aldı.
Hakem Abdullah Yılmaz,bugun oynanacak olan Hacettepe-Altay Bank Asya maçında düdük çalacak.
Şimdi soruyoruz bu hakemin cezası 25 gün sonra bitiyor ise bizim çalınan 2 puanımız ne zaman gelecek ?
Sivasspor.Com Özel Haberi
subasi29 11.10.2009, 01:50 25 Sonra mac verdiler tabi....unuttuk sandilar baktilarki bizim durumumuz icler acisi enkaz ustune enkaz yigiliyor oylecene unutturdular bakalim yarin kimin basini yakacak hakem degil deli sacmasi
Sırf 2 puan değil, yapılan hata ancak kasıtlı olarak yapılabilirdi.Bu resmen şikedir 25 günlük cezada cok komık.Resmen agzımıza bı kaşık yoğurt caldı gecıstırdıler. Çok ayıp..
yorumyapıyombenya 11.10.2009, 01:54 Helal olsun sivasspor.com a hakkımızı aramanız takibinde olmanız çok güzel utanmadan bölye bir hakeme nasıl olurda sadece 25 gün verirler hayret
ben böyle hakemin... yazıklar olsun.
kimlerin canını yakacak daha bekleyip görelim bize bulaşmaz inşallah
yigidocengiz 11.10.2009, 09:50 bunun gibi rezillerin ALLAH belasını versin diyorum başkada bişey demiyorum.
58zarali 11.10.2009, 11:52 ne olacak yine aynı haltı yer bunu amatör hakemi yapacaklar ki aklı yerine gelsin
Tipik Sivas Düşmanı
...................
altuntas58 11.10.2009, 12:21 Bu kepazeliğin artık bir sonu olmalı
bank asyada görev verilmesi bence iyi keşke hepm orda maç verseler digerlerinede ders olur ancak yarın tekrar süper ligde maç verirlerse bizde canlı bir maçta aleyhinde tezahurat yaparak tepkimizi göstermeliyiz öyle puanımızı çalmak kolay olmamalı.kendisini ve kurumunu şiddetle kınıyorum hırsızlar sizi.
carizma0658 11.10.2009, 13:42 o aldıgı hediyeyi gercek dünyasında mevlam ondan fazlasi ile alacaktır dünya ölümsüz degil
türk futbolundaki karadeniz hegamonyasının ürünüdür bu,bizler tepkimizi yasal ve kulübümüze zarar vermeden göstermediğimiz müddetçe hakkımızı hep elimizden almaya çalışacaklardır.geçen haftaki fenerbahçe-gençlerbirliği maçında gençlerbirliğinden tozo direkt ilhan ise ikinci sarı karttan kırmızı kart görmeliydi,ikisi de görmedi,niye?çünkü sonraki hafta gençlerbirliği-sivasspor maçı var,kırmızı kart görseler sivasspor maçında oynayamayacaklar.bu hakemler bu zihniyette olduğu müdettçe biz dünya kupasına da gidemeyiz,1 adım ileriye de.yönetim kurulu üyelerimiz,mi,lletvekillerimiz bunları takip edip,hakkımızı aramaldır.
sivaslitaner58 11.10.2009, 14:17 boyle hakem nasil mac yonetir ya? ayiptir daha mac yonetmesin daha iyi
yigidoğukan 11.10.2009, 14:32 gerizekalı şey onuda göremiyecekse neyi görecek
YiĞiDo YiĞiDo 11.10.2009, 14:49 bunu alıcan istiklalin meydanına evire cevire 90 dakika dövcen yoksa rajhatlayamam:mad:
yigidokaan 11.10.2009, 15:08 turkcell süper ligine asistan hakem şart:::::::::::::::::::::confu sed::confused:
kayayatakci 11.10.2009, 15:58 bu hakem trabzonlu onun icin kuyruk yarasi var adi adamda .bu gibi ********lerin ALLAH belasini versin zaten tipide tam kalles tipli eden bulur bir gün oda büyük bir bela bulur insallah
vayy be, cezasi bukadar, simdi hersey bitti unutuldu, ama olan bizim 2 puana oldu,
ADALETIN BU MU DUNYA? :rolleyes:
dedebali58 11.10.2009, 18:04 bu adam ya kördür" o halde hakemliği bırakmalıdır"yada sivasspor düşmanıdır bir daha bizim maçlarda ve bizi ilgilendiren maçlarda görev almamalıdır
Besyo_cu 11.10.2009, 19:53 Bank Asya böyle hakemlere az direk amatörde maç yönetecekler. Yazıklar olsun o pozisyonu görüpte penaltı vermeyen hakeme...
Bunlar iki gün sonra aynı hakemi yine Sivasspor maçına verseler bile şaşırmam!!!
Selçuk Dereli ve şimdide Abdullal Yılmaz..
Geçen sezon son iki maçımız kalmıştı ligde 1 sırayı yıl boyu korumuştuk...
Taki Antep maçını BjK yanlısı Selçuk derelinin yönetmesiyle ve İstanbul belediye spor maçınıda o yönetmsi sonucu büyük haksızlık yapılmıştı..
Ve hem bjk maçlarına hemde sivasspor maçlarını yöneterek Selçuk dereli ligde 1.liği bjk ya vermişti...
Biz alıştık diycem ama olmayacak satlık hakemler hep olucak.
Champion58 11.10.2009, 20:20 Antikap kapıldı boyu uzadı takımın Federasyon ve bazı takım camiaların ve dolasıyla hakem gurubunun belli kısmı Sivasspora belli tutum içinde oldugu aşiyan bellidir. Bunların nedenleri takımın başarısı ve Bülent beyin çok konuşup belli kısımlarla alay etmesi sonucudur. Başka hiçbir nedeni yok. Bu seneyi öyle yada böyle geçirecez. Daha güçlenmek için bu sefer söz sahibi masaya yumrugunu vuran degil o masayı kıran bir yönetim haline gelene kadar ve Üzülülerek söylüyorum Büyük iş adamlarımızın birileri daha iyi sponsor olana kadar bu işi götürmemiz gerekiyor. Abdullah KIGILI Sivaslıdır fenere sponsor adam. Yanii millet olarak baglılımız yok kendi insanlarımı az çok biliyorum.
58SARKISLALI58 11.10.2009, 20:50 evet bu hocayi essek sudan gelene kadar zopa atmak gerekiyor nedeyim kemiklerini kirip atacan bi yere boyle hocanin ben boyle federasyonun ben ....neyse
PUANLARIMIZI KASITLI OLARAK YIYENLERE HAKKIMIZI HELAL ETMIYORUZ GECEN YIL ŞAMPIYON OLSAYDIK ONLARA EN GUZEL CEVABI VERMİŞ OLACAKTIK AMA ALLAH KERİM ELBETTE BU SİVASSPOR BIRGUN ŞAMPİYON OLACAK ONLARDA DERSINI ALMIS OLACAK________IKI TURLU SAVASIYORUZ BIR HAKEMLERLE BIR KARSIKI TAKIMLARLA ŞAMPİYON OLDUGUMUZ GUN BUNLARIN HEPSININ BURNU YERLERDE SURUNECEK İNSALLAH
Sivas Meydan 12.10.2009, 10:14 Adam süper lig hakemi zaten bank asyaya vermişler daha ne olsun
BÖYLESİ İNSANLAR BİR UTANÇ ABİDESİ.HAKEMLİĞİN YÜZ KARASI. ALLAH SORACAK İNSANLARIN EMEĞİNİ ÇALMAK NASIL OLUYOR. SİVASSPOR HİÇ BİR ZAMAN HAKKINI HELAL ETMEYECEK BÖYLESİ İNSANLARA. ALLAH BELASINI VERSİN.
masteraydin 12.10.2009, 14:13 Bizim maçlara Trabzon kökenli hakemler verirse daha çok başımız agrır.
Del Piero 13.10.2009, 11:42 trabzon kökenli hakemleri bizim maçlarımıza vermesinler hepsi şaibeli şikeli adamlar şekil 1 a'da gönündüğü gibi...
trabzonlu hakem is-te-mi-yo-ruz
şarkışlalı_yigi 18.10.2009, 13:36 arkadaşlar bu hakem tam bir eyyamcı bu hakemi hep takip edelim inşallah sivastaki bir maça en kısa zamanda atarlar bunuda bi dersini verelim
Kederli Yiğido 18.10.2009, 17:30 Hakem mi dövecek Sivasspor taraftarı?
Sivas Meydan 18.10.2009, 17:32 Terörist ilan edilelim öyle istiyorlar
Kederli Yiğido 18.10.2009, 17:34 Kiralık katil tutalım Sivas'a gelmesine gerek yok :)
Sivas Meydan 18.10.2009, 17:36 Ya da intihar bombacısı ayarlayalım Trabzon'da kendini patlastsın arada da bir kaç Trabzonlu gider:D
06esra58 20.12.2009, 19:39 çok sacma çok kötü bir durum ya kendı olsaydı biizm yerımız de ne yaprdı
EyüphanAydın 20.12.2009, 20:09 25 Gün için 2 puan giderse,gün gelir 4 puan için 50 gün gider. Bu devran böyledir.
Aslında hakemlerimize yüklenmek istemiyorum ama zorla,insanı deli ediyorlar.Ne desek boş.
yigidokentli58 20.12.2009, 22:35 böyle katilesiz hakemlerin aldiklari para helal deyil 2 puan gitti ama benim gözümde bu insanda bitti her görmemde ismii duymam küfer edesim gelir
altuntas58 21.12.2009, 00:16 Böyle hakemlere tekrardan görev verilmemeli resmen sivassporumuzun puanlarını gasp etti emek hırsızları arsızlar
tekdoktirin 21.12.2009, 04:14 Bizim maçlara Trabzon kökenli hakemler verirse daha çok başımız agrır.
|