Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral İlk İdmanına Cıktı!
SivasSpor.Com 11.10.2009, 18:48 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.muhsinhidman.jpg
Teknik direktörlüğe getirilen ve bugün sözleşme imzalayan Muhsin Ertuğral,bugün kulüp tesislerinde takımın başında ilk idmanına çıktı.
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yeni teknik direktörü Muhsin Ertuğral yönetiminde sürdürdü.
Futbolcularına idmanın başında kısa bir süre açma germe hareketleri yaptıran Ertuğral, daha sonra taktiksel çalışma yaptırdı. Özellikle çabuk pas, kanat akınları ve yan toplar üzerinde duran Ertuğral, yapmaları gerekenler hakkında futbolcularına uyarılarda bulundu.
Sivasspor'un idmanına, ülkelerinin milli takımlarında oldukları öğrenilen Zita ve Petkoviç ile sakatlıkları devam eden Mehmet Yıldız ve Abdurrahman Dereli katılmadı. Mehmet Yıldız, takım arkadaşlarını saha kenarından izledi.
İzinli olduğu öğrenilen Mbambe'nin de yer almadığı idmanda, sakatlığı bulunan İbrahim Şahin takımdan ayrı çalıştı.
İdmanı, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticiler de izledi.
Champion58 11.10.2009, 18:53 Bu mehmet yıldız işi ne ayak yaa..
yorgun(58) 11.10.2009, 18:54 hayırlı olsun hocam gençler bizleri utandırma
Champion58 11.10.2009, 18:58 Sivasspor Artık bence degişti. Birilerinin adına baglanması yok artık Bülent uygundu Mehmet yıldızdı bilmem ne yok böyle bişey. Bu takım birilerinin kimligi adında yaşayamaz. 90 95 yıllarında bile kuzenlerim abilerim sivassporda oynadı kalecisi birol abi sag beki süleyman abi. Yani öyle sivassporu yeni blen biri degilim. Bişeylere gebe kalmak kadar kötü bişey yok ve birilenin adıyla lanse edilmek Mehmet yıldızsız sivasspor Bülent gitti sivas bitti gibi. Mehmetin niyeti yoksa oynamaya baksınlar çözümüne diyecegim o Muhsin Ertugrallada hayırlısı olsun diyorum Allah utandırmasın
ruzgarpolice 11.10.2009, 18:58 haydi hayırlısı inşallah güzel günler yakında hocamıza sonsuz başarılar hocam senin nedenli başarılı olduğunuzu artık birileride anlayacak size vede teknik ekibe biz yiğidoların güveni tamdır.allah yar vede yardımcınız olsun saygılarımla...
Sivasspor da oynayacak oyuncular hep sakat nasıl iş bu yaaaa.
Kim kaldı geride olanlardan ses yok yeni hocamızın taktiklerini biran önce kapmaları gerekli oyuncuların...
Champion58 11.10.2009, 19:07 En çok sevinecegim şey Kamananın dolu dolu oynaması. Adam getirdi buldu iyi çoçuk 70 80 dakkalardan sonra bazen kardoda yok bazen yedekte öyle. Nadir oynadı o çoçuk bundan sonra iyi oynuyacak aha diyom buraya
ruzgarpolice 11.10.2009, 19:08 Sivasspor da oynayacak oyuncular hep sakat nasıl iş bu yaaaa.
Kim kaldı geride olanlardan ses yok yeni hocamızın taktiklerini biran önce kapmaları gerekli oyuncuların...
ya ablası birazda oyuncunun kendine bakması ile alakalı bu birazda şimdi aklınada kötü şeyler getirme bence olur bunlar normalldir saygılarımla....
oquzh4n58 11.10.2009, 19:28 Hayırlı ugurlu olur ısanlah muhsın hoca
Besyo_cu 11.10.2009, 19:32 Petkoviç senelerdir milli takıma gidiyor ben bırak oynamayı kadroya girdiğini görmedım nasıl iştir bu anlamadım gitti.
carizma0658 11.10.2009, 19:51 SİVASA HAYIRLI UGURLU OLSUN MEVLAM UTANDIRMASIN VE ÇOK DEGERLİ ARKADAŞLAR AGBIMIN VEFATI NEDENI SİTEDE AKTIF BULUNAMAMKTAYIM SİZLER SİVASI ASLA YANLIZ BIRAKMICAKSINIZ SİVASLI HER ZAMAN TEK YUMRUKTUR
burakkova 11.10.2009, 19:51 allah hayırlı uğurlu etsin inşallah..
58SARKISLALI58 11.10.2009, 19:55 insallah yavas yava sduzelecek takimi bi veya bikac kisiye baglamamak gerekiyor bir butun olaraka gecen seneki ortami huzuru yakalamak lazim ins hayirli olur yeni hoca allahin izniyle iyi olacak diye dusunuyorum basarilar YIGIDOLAR:
YiĞiDo YiĞiDo 11.10.2009, 20:32 haydi hocam besmeleyle basladık iyi bitirelim ilk 5 hedefimiz olsun senle çok başarı kazanacaz:D
yeni teknik direktörümüze başarılar dilerim,inanıyorum ki sivasspor eski güçlü günlerine dönecektir
Camiamıza hayırlı uğurlu olsun,yolunuz açık olsun Yiğidolar ...
Haydi bakalım YİĞİDOLAR bu sene çok sıkıldık çok üzüldük ama sizlere destek olmaktan vazgeçmedik.Artık güzel günlere bir başlangıç olsun..
ahmet koç 11.10.2009, 22:04 daha önce takıma hizmet etmiş bülent hocaya takıma verdigi hizmetinden dolayı teşekkür edip hoca hakkında olusuz yorumlara son verilmesi gerektigini düşünüyorum yeni yocayla nice başarılara yolunuz açık olsun yigidolar
badger5858 11.10.2009, 22:10 Muhsin Hoca'yla beraber hakettiğimiz yerlere tekrar ulaşırız inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun...
Muhsin Hoca'nın 4 Eylül deki ilk maçını sabırsızlıkla bekliyorum....;):rolleyes:;):r olleyes:
SİVASA HAYIRLI UGURLU OLSUN MEVLAM UTANDIRMASIN VE ÇOK DEGERLİ ARKADAŞLAR AGBIMIN VEFATI NEDENI SİTEDE AKTIF BULUNAMAMKTAYIM SİZLER SİVASI ASLA YANLIZ BIRAKMICAKSINIZ SİVASLI HER ZAMAN TEK YUMRUKTUR
Başın sağolsun hemşerim ALLAH mekanını cennet eylesin ağbinin..
sivaslitaner58 11.10.2009, 22:14 haydi ertugral artik is basina yaw mehmet yildiz don artik yeter be
Metal Gear 11.10.2009, 22:23 Bu adamı çok sevdim ben yahu.gerçekten büyük başarılar yakalyacakmışız gibime geliyor.Haydi hayırlısı!
bykara5835 11.10.2009, 22:25 SİVASA HAYIRLI UGURLU OLSUN MEVLAM UTANDIRMASIN VE ÇOK DEGERLİ ARKADAŞLAR AGBIMIN VEFATI NEDENI SİTEDE AKTIF BULUNAMAMKTAYIM SİZLER SİVASI ASLA YANLIZ BIRAKMICAKSINIZ SİVASLI HER ZAMAN TEK YUMRUKTUR
başın saolsun kardeş ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun
yukarıyıldızlı 11.10.2009, 22:28 Muhsin hoca ve ekibi takımımıza hayırlı uğurlu olur inşallah...4 eylül deki ilk maçımızda taraftar olarak da sivassporumuzun arkasında olduğumuzu gösterelim hem de muhsin hocaya güzel bir karşılama olur...
mysuskunx 11.10.2009, 22:31 Haydi Hayırlısı Bakalım Allah Utandırmasın, Ne Diyelim Başarılar ...
sivassporummm58 11.10.2009, 23:28 Yeni hocamız sivassporumuza hayırlı olsun.Yeni hocanın yeni bir umut, yeni bir heyecan, yeni başarılar getirmesini temenni ediyorum.Dilerim sivassporumuz hakettiği değeri bulur ve yine başarılarıyla bizi sevindirir...
Bu arada carisma0658 başın saolsun,merhuma Allah rahmet eylesin, Allah sana ve yakınlarına sabırlar versin...
kocakss58 11.10.2009, 23:38 sivasspor geçen yıllardan daha iyi olacak inşaallah.yeni bir ruh,yeni heyecan dipdiri bir sivasspor olarak dönecek sahalara...galibiyet serisine başlayacağız bu haftadan itibaren...
yigidomurat 11.10.2009, 23:54 ben bu hocayı sevdim arkadaşlar,İNŞALLAH çok faydalı olacak takım,hadi hayırlısı
Acikcasi muhsin hocayi hic tanimiyorum kimdir ksriyeri nedeir,nerelerde görev yapmistir,nerelidir vesayre bunlari bileniniz varsa yazarsa sevinirim.Ama ben suns gercekten inaniyorumki sivasspor haketigi yerlere gelecektir ALLAHín izni ile bülent hoca ve ekibine sivasspora büyük katkilarindan dolayi tesekürediyorum ALLAH yolunu aciketsin.Basta belirtim yeni hocayi tanimiyorum ama hocam ismin cok güzel sivas seni cabuk bagrina basar sen sivasa yabanci degilsin.
haydi kolay gelsin hocam iyi çalışmalar ilk maçınızda ankarada sizlere desteğimizi esirgemeyeceğiz hem ikinci bir üç puanla hemde sizinle tanışmak nasip olur inşallah
HAYIRLI OLSUN HOCAM HOŞ GELDİN ARAMIZA
HOCAMIZA HAYIRLI OLSUN DİYORUM. ALLAH UTANDIRMASIN. YALNIZ ŞU KAFAMA TAKILIYOR MEHMET YILDIZA NOLDU. NE ZAMAN TAKIMA KATILMAYI DÜŞÜNÜYOR. BİR BİLEN VARSA SÖYLESİN. OYNAMAK İSTEMİYORSA ONUDA BİLELİM. BÜLENT UYGUN YÜZÜNDEN MORALİMİ BOZULDUDA OYNAMAK İSTEMİYOR.
winner58 12.10.2009, 10:37 hoşgeldin muhsin hocam insallah bizler için hayırlı uğurlu olursın başarılar dilerim
kemalk58 12.10.2009, 10:40 HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
ALLAH UTANDIRMASIN.
TAKIMIMIZA VE YENİ HOCAMIZA
HEP DESTEK OLALIM LÜTFEN...
UNUTMAYALIM Kİ
BAŞKA SİVAS VE SİVASPOR YOK.
altuntas58 12.10.2009, 11:06 Hocam hoş geldin umarım sivassporumuz seninle birlikte yeniden cıkışa gecer
carizma0658 12.10.2009, 11:22 başın saolsun kardeş ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun
çok teşkkr ederim kardeşim allah razı olsun allah sizlere dostlara ve kalanlara ömür versin sagol kardeşim
kilicaslanism 12.10.2009, 12:04 insallah muhsin hoca basarili olurda su sivas bitti kume dusecek diyenlerin agzinin payini veririz tum sivaslilar olarak
Takimimizin Hocamizla birlikde basarili sezonlar gecirmesini yürekden dililiyorum.. Umarim bu birlikdelik daha büyük basari ve sevinclerin baslangici olur..Yeni görevinizde Takimimiza ve size basarilar Muhsin Hoca
Hayırlısı olsun tüm yiğidolara inşlhh daha iyi olacağız... GARDAŞLARIMM...
58_babacan_58 12.10.2009, 16:38 HOCAM BU TAKIMI ZİRVEDE GÖRMEK İSTİYORUZ İLK 5 TE GÖRMEK İSTİYORUZ SİZE GÜVENİYORUZ
Ertugral Hocam, Takim sana emanet, biz size guveniyoruz, sahip'te cikacagiz, insallah guzel isler basarirsiniz.. gonlumuz sizlerle..
yigidomurat 12.10.2009, 21:05 çok teşkkr ederim kardeşim allah razı olsun allah sizlere dostlara ve kalanlara ömür versin sagol kardeşim
arkadaşım gerçektende başın saolsun ya,ALLAH sizlere uzun ömür ve sabır versin
ercan_dpinar 13.10.2009, 08:26 bu gazla gençleri yeneriz heralde
hakikaten mehmet yıldızın sakatlıgı çok uzun sürdü biran önce dönse süper olacak acaba daha ne kadar sürecek sakatlıgı olmazsa olmazlardan çünki
06esra58 20.12.2009, 18:37 umarım başarıyı getrrsın hocam sana başarılar dilerim;)
|